STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA"

Transkript

1 STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 30. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková, Martin Bílek, František Brendl, Jiří Rozinek, Josef Kubát, Jan Němec, Milan Košař, Jaroslav Mojžíš, Vítězslav Novohradský, Jindřich Tauber, Libor Slezák Michal Zitko, tajemník magistrátu Nataša Hradní, kancelář primátora Věra Netolická, interní audit I. Schválení programu schůze Program 30. řádné schůze rady města byl schválen takto: (pro 9, nehl. 2) Zpráva č. 3 Mimořádné dotace do sportu byla stažena z programu s tím, že bude předložena na jednání RmP dne Zpráva komise pro pozemky a reklamu P: Václav Stříteský, předseda komise pro pozemky a reklamu Z: Vladimíra Pilná, odbor majetku a investic 2. Zásady pro poskytování dotací z Programu podpory sportu v roce 2012 P: Vladimír Pitter, předseda komise pro sport Z: Kazimír Svoboda, odbor školství, kultury a sportu 3. STAŽENO 4. Dotace z programu podpory kultury P: Jiří Razskazov, předseda kulturní komise Z: Iva Kamenická, odbor školství, kultury a sportu 5. Žádosti o dotace města Pardubice P: Jiří Rozinek, náměstek primátorky Z: Petra Harišová, odbor ekonomický 30. řádná schůze dne Strana 1 (celkem 21)

2 6. I. úprava rozpočtu - dodatek P: Jiří Rozinek, náměstek primátorky Z: Václav Brož, vedoucí ekonomického odboru Renata Hochmanová, odbor ekonomický Miroslav Verner, odbor ekonomický 7. Platba z rezervy rady, rezervy primátorky a rezerv náměstků. P: Jiří Rozinek, náměstek primátorky Z: Miroslav Verner, odbor ekonomický Václav Brož, vedoucí ekonomického odboru 8. Třída Míru P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Jiří Čáň, vedoucí odboru majetku a investic Jan Chvojka, odbor majetku a investic Alena Blažková, odbor majetku a investic 9. Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky dle 81 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách P: Jiří Čáň, vedoucí odboru majetku a investic Z: Karolína Vopršalová, odbor majetku a investic 10. NEOBSAZENO 11. Dotace na opravy a úpravy bytových jednotek P: Martin Bílek, náměstek primátorky Z: Romana Kudrnová, odbor majetku a investic 12. Zvýšení nájemného o roční míru inflace a zdanění nájmů plátcům DPH P: Martin Bílek, náměstek primátorky Jiří Rozinek, náměstek primátorky Z: Monika Hájková, odbor majetku a investic 13. Koncepční plán prevence kriminality na léta a Program prevence kriminality na reakce na výzvu MV ČR P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Petra Stoeva, odbor sociálních věcí 14. Zrušení organizační složky - Multikulturní centrum Pardubice P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Jana Procházková, vedoucí odboru sociálních věcí 15. Dodatek č.3 ke zřizovací listině příspěvkové organizace Sociálních služeb města Pardubic P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Ivona Seidlová, odbor sociálních věcí Lukáš Fauler, odbor školství, kultury a sportu 16. IPRM Přitažlivé město P: Jiří Rozinek, náměstek primátorky Z: Aleš Berka, odbor ekonomický 30. řádná schůze dne Strana 2 (celkem 21)

3 17. Udělení záštity statutárního města Pardubice P: František Brendl, náměstek primátorky Z: Lucie Břízová, odbor školství, kultury a sportu 18. Záměr zřízení ZUŠ statutárním městem Pardubice P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu 19. Úprava platových výměrů ředitelek a ředitelů příspěvkových organizací ve školství zřizovaných statutárním městem Pardubice P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Lukáš Dvořák, odbor školství, kultury a sportu 20. Záměr pronájmu vodovodu a kanalizace v majetku města P: Miroslav Míča, vedoucí odboru životního prostředí Z: Otto Sigmund, odbor životního prostředí 21. Revitalizace parku Tyršovy sady P: František Brendl, náměstek primátorky Jan Němec, člen rady města Z: Aleš Berka, odbor ekonomický Jan Chvojka, odbor majetku a investic Karolína Koupalová, odbor hlavního architekta 22. Pardubické hudební jaro,mezinárodní festival od r P: Josef Kubát, člen rady města Z: Josef Kubát, člen rady města 23. Změna OZV o regulaci provozování VHP P: Štěpánka Fraňková, primátorka města Pardubic Z: Radim Vávra, kancelář tajemníka 24. Zrušení OZV o místním poplatku za provozovaný VHP P: Štěpánka Fraňková, primátorka města Pardubic Z: Radim Vávra, kancelář tajemníka 25. Pracovněprávní vztahy P: Štěpánka Fraňková, primátorka města Pardubic Z: Aleš Uchytil, kancelář tajemníka 26. Trojsměna nemovitostí mezi městem, Pardubickým krajem a Českou republikou P: Štěpánka Fraňková, primátorka města Pardubic Z: Aleš Uchytil, kancelář tajemníka 27. Problematika společnosti Dostihový spolek a.s. P: Jiří Rozinek, náměstek primátorky Z: Miroslav Čada, odbor ekonomický 28. Rozhodnutí rady v pozici jediného akcionáře společnosti Městský rozvojový fond Pardubice a.s. P: František Brendl, náměstek primátorky Z: Miroslav Čada, odbor ekonomický 30. řádná schůze dne Strana 3 (celkem 21)

4 29. Různé (informace o činn., dopisy, žádosti...) 30. Diskuze Informativní zpráva: Průběh výstavby plaveckého areálu P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Na stůl členové RmP obdrželi: - Dodatek II ke zprávě č. 6 I. úprava rozpočtu na rok Dodatek ke zprávě č. 1 Zpráva komise pro pozemky a reklamu - Opravenou přílohu ke zprávě č Dodatek č. 3 ke zřizovací listině příspěvkové organizace Sociálních služeb města Pardubic - Novou zprávu č. 28 Rozhodnutí rady v pozici jediného akcionáře společnosti Městský rozvojový fond Pardubice a.s. - Plnění usnesení Přehled investic, oprav a údržby do dostihového závodiště od Názory občanů k rekonstrukci třídy Míru - Informace o činnostech v období mezi radami: Štěpánka Fraňková Jindřich Tauber Martin Bílek František Brendl Jiří Rozinek II. Informace primátorky a náměstků o činnosti a jednáních v období mezi radami Přiloženo k zápisu jako písemný materiál. Informace o činnostech byly vzaty na vědomí (pro 11) III. Schválení usnesení z 29. řádné schůze RmP a jmenování ověřovatelů z 30. řádné schůze Rady města Pardubic Usnesení z předešlé 29. řádné schůze Rady města Pardubic byla s c h v á l e n a. Ověřovateli zápisu z 30. řádné schůze RmP byli jmenováni: František B r e n d l Libor S l e z á k IV. Pořadí projednávaných zpráv 30. řádná schůze dne Strana 4 (celkem 21)

5 Zpravodaj: Martin Bílek, náměstek primátorky - objasnil oba návrhy na usnesení. 1. Zpráva komise pro pozemky a reklamu Přijatá usnesení č a 2110/2012 nemohou být z důvodu ochrany osobních údajů zveřejněna. 2. Zásady pro poskytování dotací z Programu podpory sportu v roce 2012 Přijaté usnesení č. 2111/2012 (pro 11) zastupitelstvu schválit znění Zásad pro poskytování dotací z Programu podpory sportu v roce 2012, které jsou přílohou tohoto usnesení. 3. Mimořádné dotace do sportu Staženo Zpravodaj: František Brendl, náměstek primátorky - zodpověděl dotazy členů RmP. 4. Dotace z programu podpory kultury Rozprava: - Diskutována dotace pro DŮM KULTURY DUKLA PARDUBICE s.r.o. Přijaté usnesení č. 2112/2012 (pro 11) p o s k y t n u t í d o t a c e z programu podpory kultury subjektům uvedeným v tabulce, která je přílohou návrhu usnesení č. 1 této zprávy. 30. řádná schůze dne Strana 5 (celkem 21)

6 Přijaté usnesení č. 2113/2012 (pro 11) Zastupitelstvu města Pardubic schválení poskytnutí dotací z programu podpory kultury subjektům uvedeným v tabulce, která je přílohou návrhu usnesení č. 2 této zprávy. Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 0, proti 11) p o s k y t n u t í d o t a c e z programu podpory kultury subjektům uvedeným v tabulce, která je přílohou návrhu usnesení č. 3 této zprávy. 5. Žádosti o dotace města Pardubice Přijaté usnesení č. 2114/2012 (pro 11) Zastupitelstvu města Pardubic přijmout následující usnesení: Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje podání žádosti o dotaci ve výši tis Kč na projekt "Regenerace panelového sídliště Karla IV etapa" z podprogramu Ministerstva pro místní rozvoj "Podpora regenerace panelových sídlišť". Celkové náklady projektu jsou vyčísleny na cca tis. Kč. Zbylé finanční prostředky na celkovou cenu díla ve výši tis. Kč budou hrazeny z vlastních zdrojů MOI (je pokryto v rámci rozpočtu MOI) a budou upřesněny na základě provedených výběrových řízení. Přijaté usnesení č. 2115/2012 (pro 11) Zastupitelstvu města Pardubic přijmout následující usnesení: Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje podání žádosti o dotaci ve výši tis. Kč na projekt "Regenerace panelového sídliště Dubina - lokalita 5 a" z podprogramu Ministerstva pro místní rozvoj "Podpora regenerace panelových sídlišť". Celkové náklady projektu jsou vyčísleny na cca tis. Kč. Zbylé finanční prostředky na celkovou cenu díla ve výši tis. Kč budou hrazeny z vlastních zdrojů MOIII (úpravou rozpočtu MOIII) a budou upřesněny na základě provedených výběrových řízení. Přijaté usnesení č. 2116/2012 (pro 11) 30. řádná schůze dne Strana 6 (celkem 21)

7 Zastupitelstvu města Pardubic přijmout následující usnesení: Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje podání žádosti o dotaci ve výši tis. Kč na projekt "Regenerace panelového sídliště Polabiny - Pravý břeh Labe (Centrum Polabany 4 - I. etapa)" z podprogramu Ministerstva pro místní rozvoj "Podpora regenerace panelových sídlišť". Celkové náklady projektu jsou vyčísleny na cca tis. Kč. Zbylé finanční prostředky na celkovou cenu díla ve výši tis. Kč budou hrazeny z vlastních zdrojů MOII (úpravou rozpočtu MOII) a budou upřesněny na základě provedených výběrových řízení. 6. I. úprava rozpočtu na rok dodatek II. Zpravodaj: Jiří Rozinek, náměstek primátorky - okomentoval předložené návrhy včetně návrhů předložených na stůl Přijaté usnesení č. 2117/2012 (pro 10, nehl. 1) Zastupitelstvu města Pardubic schválit poskytnutí dotace Dance studiu HPM v Pardubicích, IČ , na organizační zajištění účasti Dance studia HPM na Mistrovství světa v interpretačním umění 2012 v Los Angeles v USA, ve dnech července 2012, ve výši Kč 170,0 tis. z rezervy rady. Dotace v režimu de minimis. Přijaté usnesení č. 2118/2012 (pro 10, nehl. 1) Zastupitelstvu města Pardubic schválit zapojení nevyčerpaných finančních prostředků z roku 2011 do rozpočtu na rok 2012 ve výši Kč 80,0 tis. a zároveň pokrytí výdajové položky "HC ČSOB Pojišťovna Pardubice - úpis akcií" ve stejné výši (správce Ekonomický odbor). Přijaté usnesení č. 2119/2012 (pro 10, nehl. 1) Zastupitelstvu města schválit zvýšení příjmové i výdajové stránky rozpočtu o dotaci z Pardubického kraje ve výši Kč 100,0 tis. jako podporu provozování stanic automatického imisního monitoringu a zároveň její přeposlání na MO V - Dukla ve výši Kč 50,0 tis. a MO VII - Rosice nad Labem ve výši Kč 50,0 tis. (správce Odbor životního prostředí). 30. řádná schůze dne Strana 7 (celkem 21)

8 Přijaté usnesení č. 2120/2012 (pro 10, nehl. 1) I. Zastupitelstvu města Pardubic schválit přesun v příjmové části rozpočtu ve výši Kč ,0 tis. z položky MRFP - náhrady za energie v pronajatých bytech a nebytových prostorách na položku Ostatní nedaňové příjmy ve stejné výši. II. Zastupitelstvu města Pardubic schválit úpravu rozpočtu MRFP a. s. s. dle přiložené tabulky: Rozpočet MRFP a.s. správa bytů a nebytových prostor Schválený rozpočet na rok 2012 Příjmová část rozpočtu ,0 Příjmy MRFP - 1 příjmy z pronájmu nemovitostí a jejich částí - byty ,0 2 příjmy z pronájmu nemovitostí a jejich částí - nebytové prostory 6 000,0 3 náhrady za energie v pronajatých bytech a nebytových prostorách ,0 Výdajová část rozpočtu ,0 Náklady MRFP - 1 opravy a udržování bytových domů a NP ,0 2 ostatní služby ,0 3 platby za energie v pronajatých bytech a nebytových prostorách ,0 4 rezerva ,0 0,0 Přijaté usnesení č. 2121/2012 (pro 10, nehl. 1) Přesun ve výdajové části rozpočtu ve výši Kč 250,0 tis. z položky Rezervní finanční prostředky na položku Audit, ekonomické poradenství (správce Ekonomický odbor). Přijaté usnesení č. 2122/2012 (pro 10, nehl. 1) Přesun ve výdajové části rozpočtu ve výši Kč 70,0 tis. z položky Výpočetní technika (správce Odbor informačních technologií) na položku Školení a vzdělávání (správce Kancelář tajemníka). Přijaté usnesení č. 2123/2012 (pro 10, nehl. 1) 30. řádná schůze dne Strana 8 (celkem 21)

9 Zastupitelstvu města Pardubic schválit přesun ve výdajové části rozpočtu ve výši Kč 3,0 tis. z položky Údržba veřejné zeleně na položku Společnost pro krajinářskou tvorbu - příspěvek (správce Odbor životního prostředí). Přijaté usnesení č. 2124/2012 (pro 10, nehl. 1) Zastupitelstvu města Pardubic schválit přesun ve výdajové části rozpočtu ve výši Kč 150,0 tis. z položky Program podpory cestovního ruchu (správce Odbor školství, kultury a sportu) na položku Program podpory cestovního ruchu (správce Kancelář tajemníka). 7. Platba z rezervy rady, rezervy primátorky a rezerv náměstků. Přijaté usnesení č. 2125/2012 (pro 11) na návrh porady vedení dne poskytnutí daru Gymnáziu, Dašická 1083, Pardubice, IČ , na zajištění pronájmu společenského sálu při Celostátním kole fyzikální olympiády kategorie A, ve výši 1.400,- Kč z rezervy pana náměstka Mgr. Taubera. Přijaté usnesení č. 2126/2012 (pro 11) na návrh porady vedení dne poskytnutí dotace společnosti HL Production, s.r.o., IČ , na organizační zajištění charitativního projektu "Putovní výstava fotografií" pro nadaci Rakovina věc veřejná, ve výši ,- Kč z rezervy rady. Přijaté usnesení č. 2127/2012 (pro 11) na návrh porady vedení dne poskytnutí daru Krasobruslařskému klubu Pardubice, IČ , na pronájem společenského sálu pro potřeby oficiálního zahájení Mistrovství ČR 2012, ve výši 2.100,- Kč z rezervy pana náměstka Brendla. 30. řádná schůze dne Strana 9 (celkem 21)

10 Přijaté usnesení č. 2128/2012 (pro 11) na návrh porady vedení dne poskytnutí daru Českému svazu PTP - Vojenské tábory nucených prací, okresní klub Pardubice 506, IČ , na pronájem společenského sálu na výroční členskou schůzi v lednu 2012, ve výši 2.100,- Kč z rezervy pana náměstka Ing. Bílka. Přijaté usnesení č. 2129/2012 (pro 11) na návrh porady vedení dne úhradu nákladů od xxxxxxxx xxxxxxxx na zajištění ceny do tomboly plesu záchranářů dne , ve výši 5.000,- Kč z rezervy paní primátorky MUDr. Fraňkové. Přijaté usnesení č. 2130/2012 (pro 11) na návrh porady vedení dne poskytnutí daru Tělovýchovné jednotě Dynamo Pardubice, IČ , na organizační zajištění 4. ročníku nohejbalového turnaje Pardubice Open, ve výši ,- Kč z rezervy paní primátorky MUDr. Fraňkové. 8. Třída Míru Zpravodaj: Jindřich Tauber, náměstek primátorky - okomentoval předložený materiál a zpracované odpovědi na otázky PK ODS k problematice rekonstrukce třídy Míru. Rozprava: Konstatováno, že hlavním cílem je oprava třídy Míru a využití evropské dotace. Diskutovány postoje politických klubů a nejednotnost názoru, zda zachovat na třídě Míru dopravu, nebo zde vytvořit pěší zónu. Návrh č. 2 byl panem Košařem upraven, a to ve smyslu ponechat na třídě Míru jednosměrný provoz MHD. Schůze rady byla v tomto bodě přerušena a hlasováno bylo o obou návrzích po ukončení zasedání ZmP viz usn. 2131/2012. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 2131/2012 (pro 6, nehl. 5) 30. řádná schůze dne Strana 10 (celkem 21)

11 Zastupitelstvu města Pardubic přijmout následující usnesení: Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje realizovat třídu Míru s omezeným jednosměrným provozem trolejbusové dopravy a regulovanou dopravní obsluhou s umožněním pohybu cyklistů Návrh č. 1 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 3, proti 3, nehl. 5) Zastupitelstvu přijmout následující usnesení: Zastupitelstvo města Pardubic ruší své usnesení č. 317 Z/ Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky dle 81 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zpravodaj: Štěpánka Fraňková, primátorka - pohovořila o problematice výběrových řízení dle koncesního zákona návrh č. 3. Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 2132/2012 (pro 10, nehl. 1) R o z h o d l a podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, o zrušení zadání veřejné zakázky malého rozsahu "Dodávka zlatých přívěsků s reliéfem znaku města Pardubice", jejíž zadávání bylo zahájeno dne výzvou k podání nabídek uveřejněné na internetových stránkách města Pardubice. 2 Přijaté usnesení č. 2133/2012 (pro 10, nehl. 1) R o z h o d l a podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů o zadání veřejné zakázky malého rozsahu "Rozvoz stravy ze školních vývařoven na výdejny v období od do " dodavateli Multi-Invent s.r.o., IČ: , s jednotkovou nabídkovou cenou 735,-- Kč bez DPH/1 den rozvozu (I. okruh) a s jednotkovou cenou 885,-- Kč bez DPH/1 den rozvozu (II. okruh). 30. řádná schůze dne Strana 11 (celkem 21)

12 3 Přijaté usnesení č. 2134/2012 (pro 10, nehl. 1) R o z h o d l a podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů o zadání veřejné zakázky malého rozsahu "Příprava návrhu koncesní smlouvy v rámci výběrového řízení na provozovatele Koupaliště Cihelna Pardubice" dodavateli MT Legal s.r.o., advokátní kancelář, Brno, IČ: , s nabídkovou cenou ,-- Kč bez DPH. 10. Neobsazeno 11. Dotace na opravy a úpravy bytových jednotek Přijaté usnesení č. 2135/2012 (pro 11) Zastupitelstvu města Pardubic schválit poskytnutí účelové finanční dotace na opravy a úpravy bytových jednotek žadatelům uvedeným v příloze č. 1 tohoto usnesení. Příloha usnesení nemůže být z důvodu ochrany osobních údajů zveřejněna. 12. Zvýšení nájemného o roční míru inflace a zdanění nájmů plátcům DPH Zpravodaj: Martin Bílek, náměstek primátorky - doporučil schválit zvýšení nájemného vyjma nebytových prostor viz usn. 2136/2012. Přijaté usnesení č. 2136/2012 (pro 11) zvýšení nájemného v roce 2012 za pozemky, věcná břemena a za umístění antén a reklamních zařízení na budovách města o míru inflace v roce 2011 ve výši 1,9 %. Nájemné za nebytové prostory a objekty nebude v roce 2012 o míru inflace zvýšeno. 30. řádná schůze dne Strana 12 (celkem 21)

13 Přijaté usnesení č. 2137/2012 (pro 11) I. zdanění nájmů z nebytových prostor a objektů v majetku města Pardubic daní z přidané hodnoty plátcům DPH a s tím spojené změny nájemních smluv, přičemž nájemné neplátcům DPH zůstane ve stávající výši a v nově uzavíraných smlouvách bude označováno jako "nájemné bez DPH". II. U k l á d á odboru majetku a investic provést v průběhu I. Q roku 2012 v souladu s usnesením č. 1 příslušné změny v nájemních smlouvách na nebytové prostory v majetku města Pardubic u plátců DPH. 13. Koncepční plán prevence kriminality na léta a Program prevence kriminality na reakce na výzvu MV ČR Přijaté usnesení č. 2138/2012 (pro 11) koncepční plán prevence kriminality statutárního města Pardubice na léta , jehož součástí je i Program prevence kriminality na rok 2012, který mj. obsahuje 3 projekty, na které bude podána žádost o dotaci ze státního rozpočtu. Koncepční plán je přílohou této zprávy. Projekty, zhodnocení uplynulé koncepce a analýza kriminality PČR dle obvodních oddělení jsou v přílohách koncepčního plánu. 14. Zrušení organizační složky - Multikulturní centrum Pardubice Přijaté usnesení č. 2139/2012 (pro 11) Zastupitelstvu města Pardubic zrušení organizační složky - Multikulturní centrum Pardubice s platností k řádná schůze dne Strana 13 (celkem 21)

14 15. Dodatek č.3 ke zřizovací listině příspěvkové organizace Sociálních služeb města Pardubic Zpravodaj: Jindřich Tauber, náměstek primátorky - okomentoval opravenou přílohu č. 2. Přijaté usnesení č. 2140/2012 (pro 9, nehl. 2) Zastupitelstvu města Pardubic schválit dodatek č. 3 ke zřizovací listině příspěvkové organizace Sociální služby města Pardubic, IČ , s účinností od dle přílohy č. 1 tohoto usnesení. Přijaté usnesení č. 2141/2012 (pro 9, nehl. 2) Zastupitelstvu města Pardubic schválit přílohu č. 2 zřizovací listiny příspěvkové organizace Sociální služby města Pardubic, IČ , která je přílohou č. 2 tohoto usnesení. 16. IPRM Přitažlivé město Přijaté usnesení č. 2142/2012 (pro 11) Zastupitelstvu města Pardubic schválit Oznámení o změně č. 8 IPRM "Přitažlivé město", které je uvedeno v příloze tohoto usnesení a tvoří jeho nedílnou součást a jehož předmětem je změna finančního a časového harmonogramu IPRM a aktualizace seznamu dílčích projektů. 17. Udělení záštity statutárního města Pardubice 30. řádná schůze dne Strana 14 (celkem 21)

15 Přijaté usnesení č. 2143/2012 (pro 11) udělení záštity statutárního města Pardubice Krasobruslařskému klubu Pardubice, IČ: na akci: Mistrovství ČR v krasobruslení juniorů, v synchronizovaném bruslení a Přebor ČR v krasobruslení seniorů, která se bude konat v Pardubicích ve dnech Záměr zřízení ZUŠ statutárním městem Pardubice Zpravodaj: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Rozprava: Konstatováno, že při převodu ZUŠ v Lonkově ulici přislíbil Pk převod rezervního fondu ve výši 2 mil. Kč na město. Tím by byl vytvořen časový prostor (cca 4 roky) k nalezení vhodného objektu pro přestěhování této školy do prostor v majetku města. Přijaté usnesení č. 2144/2012 (pro 10, nehl.1) Zastupitelstvu města Pardubic schválit záměr zřízení dvou příspěvkových organizací - základních uměleckých škol - Statutárním městem Pardubice k 1. červenci Úprava platových výměrů ředitelek a ředitelů příspěvkových organizací ve školství zřizovaných statutárním městem Pardubice Přijaté usnesení č. 2145/2012 (pro 11) U r č u j e s účinností od 1. ledna 2012 plat ředitelkám a ředitelům příspěvkových organizací ve školství zřizovaných statutárním městem Pardubice dle návrhů. 30. řádná schůze dne Strana 15 (celkem 21)

16 20. Záměr pronájmu vodovodu a kanalizace v majetku města Přijaté usnesení č. 2146/2012 (pro 11) záměr města pronajmout společnosti Vodovody a kanalizace Pardubice, a.s., se sídlem Teplého 2014, Pardubice, IČ: tato vodní díla vybudovaná v rámci výstavby obytného areálu Halda v Pardubicích: - kanalizaci - kanalizační stoku o profilu DN 300 mm v celkové délce 507,0 m včetně 20 ks betonových šachet, vše uloženo v pozemcích označených jako p.p.č. 1323/35, 1323/87, 1323/94, 2694/2, 2694/1, 1384/4, 1386/8, 1384/22, 1384/33, 1383/8, k.ú. Pardubice, obec Pardubice - vodovod - vodovodní potrubí o profilu DN 110 mm v celkové délce 453,0 m a DN 63 mm v délce 9,0 m, vše uloženo v pozemcích označených jako p.p.č. 1323/94, 1384/25, 1384/4, 1384/8, 1384/31, 1383/8, 1384/33, 1384/22, k.ú. Pardubice, obec Pardubice Přijaté usnesení č. 2147/2012 (pro 11) U k l á d á odboru životního prostředí Magistrátu města Pardubic záměr uvedený v usnesení č. 1 zveřejnit. 21. Revitalizace parku Tyršovy sady Zpravodaj: František Brendl, náměstek primátorky - zopakoval historii projektu, seznámil s částkou plánovanou na údržbu parku v prvních třech letech cca 4,4 mil. Kč ročně. Rozprava: Diskutována byla tato témata: vystoupení ekologických sdružení v politických klubech potřeba vyvolat jednání s xxxxxxxxx xxxxxxxxxx o úpravách v projektu časová tíseň pro čerpání dotace 80 mil. Kč z IPRM možnost ukončit tento projekt a začít vypsáním nového VŘ. PK TOP 09 podal nový návrh, kterým by byla revitalizace parku provedena postupně, např. v průběhu 10 až 20 let viz nepřijatý návrh č řádná schůze dne Strana 16 (celkem 21)

17 Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 2148/2012 (pro 7, zdrž. 3, nehl. 1) I. zastupitelstvu města vzít na vědomí usnesení č. ZM/218/2011 ze dne , kterým bylo schváleno podání žádosti o dotaci na projekt "Revitalizace Tyršových sadů" z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod. II. zastupitelstvu města schválit podání žádosti o dotaci na projekt "Revitalizace Tyršových sadů" z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod (oblast podpory 2.1) v rámci IPRM "Přitažlivé město". Celkové náklady projektu jsou odhadovány na 83 mil. Kč (vč. DPH) a předpokládaná výše dotace z Regionálního operačního programu je 85% (tj. 70,55 mil. Kč). III. zastupitelstvu města schválit v případě přidělení dotace na projekt "Revitalizace Tyršových sadů" z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod (oblast podpory 2.1) financování zbývajících výdajů (tj. výdajů, které nebudou pokryty dotací) z rozpočtu města v letech 2012 a Pro rok 2012 je v rozpočtu vyčleněno 70,55 mil. Kč dotace a 12,3 mil. Kč vlastní zdroje. 2 Přijaté usnesení č. 2149/2012 (pro 7, zdrž. 3, nehl. 1) I. zastupitelstvu města vzít na vědomí předloženou zprávu o stavu projektu revitalizace parku Tyršovy sady II. zastupitelstvu města souhlasit s koncepcí revitalizace parku dle projektu zpracovaného atelierem New Visit, s.r.o. III. zastupitelstvu města uložit náměstku Brendlovi pokračování v přípravě realizace projektu revitalizace parku 3 Přijaté usnesení č. 2150/2012 (pro 7, zdrž. 3, nehl. 1) R u š í rozhodnutí RM/1445/2011-odst. III., ve kterém ukládá vedoucímu odboru majetku a investic uzavřít dodatek smlouvy o dílo vedoucí ke snížení rozsahu díla s maximální celkovou cenou projektu do 70 mil. Kč vč. DPH. Body č.i. a II. RM/1445/2011zůstávají v platnosti beze změn. 30. řádná schůze dne Strana 17 (celkem 21)

18 4 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 3, proti 5,zdrž. 2, nehl. 1) Zastupitelstvu města Pardubic vypsat novou soutěž na zpracování projektu revitalizace Tyršových sadů, který by byl založen na postupné víceleté přeměně parku a zohlední výši budoucích provozních nákladů. 22. Pardubické hudební jaro, mezinárodní festival od r Zpráva byla po diskuzi stažena z programu. 23. Změna OZV o regulaci provozování VHP Přijaté usnesení č. 2152/2012 (pro 11) Zastupitelstvu města Pardubic přijmout následující usnesení: Zastupitelstvo města Pardubic vydává obecně závaznou vyhlášku č. X/2012, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 7/2011, o regulaci výherních hracích přístrojů. Znění obecně závazné vyhlášky č. X/2012 je přílohou tohoto usnesení. 24. Zrušení OZV o místním poplatku za provozovaný VHP Přijaté usnesení č. 2153/2012 (pro 11) Zastupitelstvu města Pardubic přijmout následující usnesení: Zastupitelstvo města Pardubic vydává obecně závaznou vyhlášku č. X/2012, kterou se ruší obecně závazná vyhláška č. 11/2011, o místním poplatku za provozovaný výherní hrací přístroj, koncový interaktivní videoloterní terminál a herní místo lokálního herního systému. Znění obecně závazné vyhlášky č. X/2012 je přílohou tohoto usnesení. 30. řádná schůze dne Strana 18 (celkem 21)

19 25. Pracovněprávní vztahy Přijaté usnesení č. 2154/2012 (pro 11) Zastupitelstvu města Pardubic přijmout následující usnesení: Zastupitelstvo města Pardubic bere na vědomí aktuální stav řešení pracovněprávních vztahů. 26. Trojsměna nemovitostí mezi městem, Pardubickým krajem a Českou republikou Zpravodaj: Štěpánka Fraňková, primátorka města Pardubic - stručně uvedla zprávu s tím, že uzavření dvou smluv oproti původně plánované jedné smlouvě, je pro město výhodnější. Přijaté usnesení č. 2155/2012 (pro 10, nehl. 1) Zastupitelstvu města Pardubic přijmout následující usnesení: Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje uzavření Smlouvy o bezúplatném převodu pozemku st.p.č a pozemku p.č. 383/1 v obci a v katastrálním území Pardubice, mezi statutárním městem Pardubice, jakožto obdarovaným a Českou republikou- Krajský soud v Hradci Králové, jakožto dárcem, a to ve znění přílohy tohoto usnesení. Přijaté usnesení č. 2156/2012 (pro 10, nehl. 1) Zastupitelstvu města Pardubice přijmout následující usnesení: Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje uzavření Smlouvy o bezúplatném převodu budovy čp. 116 stojící na pozemku označeném jako st.p.č. 280/1 a pozemku st.p.č. 280/1 v obci a katastrálním území Pardubice, mezi statutárním městem Pardubice, jakožto dárcem a Pardubickým krajem, jakožto obdarovaným, a to ve znění přílohy tohoto usnesení. 30. řádná schůze dne Strana 19 (celkem 21)

20 27. Problematika společnosti Dostihový spolek a.s. Po diskuzi byla zpráva stažena z programu schůze. 28. Rozhodnutí rady v pozici jediného akcionáře společnosti Městský rozvojový fond Pardubice a. s. Zpravodaj: František Brendl, náměstek primátorky - zdůvodnil předložený návrh s tím, že se jedná o realizaci závazku dle Akcionářské smlouvy uzavřené mezi městem a HC ČSOB Pce. Přijaté usnesení č. 2157/2012 (pro 9, nehl. 2) S o u h l a s í v pozici jediného akcionáře společnosti Městský rozvojový fond Pardubice a.s., IČ: , aby představenstvo společnosti postupovalo ve vztahu ke společnosti HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a.s. v souladu s ustanovením článku 3.8 dodatku č. 1 akcionářské smlouvy, která je přílohou tohoto usnesení. Různé Pod bodem Různé byly členům RmP distribuovány elektronicky dopisy, žádosti, informace o činn. aj. 29. Diskuze Členové RmP vzali na vědomí informativní zprávu: Průběh výstavby plaveckého areálu. M. Košař: informoval o nevůli ze strany magistrátu sestavit konzultační skupinu k posouzení zadání územního plánu bude řešeno J. Němec: otevřel diskuzi nad problematikou dostihového závodiště a Dostihového spolku a.s. Navrhl konkrétní kroky vedoucí k řešení situace a podal dva nové návrhy na usnesení viz usn a 2159/2012. Přijaté usnesení č. 2158/2012 (pro 9, zdrž. 1, nehl. 1) U k l á d á prověřit přiložený seznam pěti položek investičních akcí v areálu dostihového závodiště, z hlediska oprávněnosti vydání finančních prostředků, a to formou odborného znaleckého posudku. 30. řádná schůze dne Strana 20 (celkem 21)

21 Z: M. Bílek, OMI T: Přijaté usnesení č. 2159/2012 (pro 6, zdrž. 4, nehl. 1) U k l á d á náměstku J. Tauberovi zahájit jednání se zástupci Dostihového spolku a.s. s cílem odkupu ochranných známek nezbytných pro pořádání dostihů a při úhradě za tyto známky započítat pohledávky města Pardubic vůči této společnosti. Z: J. Tauber T: Š. Fraňková: podala informace k aktuální situaci v Dostihovém spolku a.s. M. Zitko: ke způsobu zadání územního plánu města uvedl, že je prováděno v souladu se zákonem. Jednání bylo ukončeno ve 13:30 h. Ověřovatelé:. Štěpánka F r a ň k o v á primátorka města Pardubic. František B r e n d l Libor S l e z á k Pardubice dne (Jména jsou uváděna bez titulů) Zpracovala: Alena Pešková, organizační odd. KP Celkem 21 stránek zápisu Originál zápisu včetně všech příloh, které podléhají ochraně osobních údajů a nemohou být proto na webových stránkách města zveřejněny, je možné občanům města Pardubic poskytnout na organizačním odd. MmP, Pernštýnské nám řádná schůze dne Strana 21 (celkem 21)

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 04.05.2015 od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni:

Více

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.11.2014 od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.06.2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Přítomni:

Více

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 04.04.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 72. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 22. 12. 2009 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 12.4.2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 18.06.2019 od 8:00 hodin v kanceláři náměstka P. Kvaše, třída

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 51. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27. 1. 2009 od 11 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne 23.01.2017 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Jména

Více

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 12.02.2019 od 10:00 hodin ve společenském sále radnice Pardubice

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 21.11.2014 od 15:00 hodin ve Společenském sále

Více

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 9.12.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 14. 12. 2010 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z IX. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 20. 9. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z XII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 13. 12. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z X. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 12. 10. 2011 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Více

Zápis. z 85. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 85. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 85. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 11.03.2014 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI kancelář úřadu Kostnická 865, Svítkov, Pardubice

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI kancelář úřadu Kostnická 865, Svítkov, Pardubice Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI kancelář úřadu Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení ze 17. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 59. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 19. 5. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 11. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (11. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 25.

Více

Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 12. 2017 v kanceláři

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 33. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 21. 2. 2012 od 16:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 13. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 10. 5. 2011 od 11:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 57. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 21. 4. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 22. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 4. 10. 2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

Omluveni: Pavel Vojtěch člen Rady městského obvodu Pardubice III. I. Schválení programu jednání. (pro 4, proti -, zdrž -) 1.

Omluveni: Pavel Vojtěch člen Rady městského obvodu Pardubice III. I. Schválení programu jednání. (pro 4, proti -, zdrž -) 1. SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 22. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (22. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 19.

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z XXIX. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27. 10. 2009 od 14:00 hodin ve Společenském sále

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 85. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 21. 6. 2010 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

USNESENÍ z 59. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, které se konalo dne 24.5.2001 v 18 00 hod., v budově ÚMO Pardubice II, Chemiků 128

USNESENÍ z 59. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, které se konalo dne 24.5.2001 v 18 00 hod., v budově ÚMO Pardubice II, Chemiků 128 USNESENÍ z 59. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, které se konalo dne 24.5.2001 v 18 00 hod., v budově ÚMO Pardubice II, Chemiků 128 Přítomni : Jiří Srbek, Ing. Vladimír Beránek, CSc., Ing. Vendulka

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

Hlasovani 33.txt. XXXIII. zasedání ZmP dne předsedá: Fraňková Štěpánka HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO :03:05 00.

Hlasovani 33.txt. XXXIII. zasedání ZmP dne předsedá: Fraňková Štěpánka HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO :03:05 00. HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 11.3.2014 14:03:05 00. Úvod Tauber Jindřich ČSSD 2 Nehlasoval 7 Nehlasoval Beneš Petr SPP 16 Nehlasoval Lejhanec Jiří ODS 27 Nehlasoval Pardubáci 30 Pro Pro: 27 (69%) Proti:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 8. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 22. 2. 2011 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 20. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 6. 9. 2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 79. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 14.11.2005 U S N E S E N Í 79. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 79/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 9. zasedání zastupitelstva města,

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 66. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 19. 4. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Přehled usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starostky

Přehled usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starostky Městský obvod Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 19. 11. 2018 v kanceláři

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 16. schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 21. 6. 2011 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/088 konané dne 15. listopadu 2016

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/088 konané dne 15. listopadu 2016 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/088 konané dne 15. listopadu 2016 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích na ověřovatele

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z 61. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 28. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 13. 12. 2011 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

Zápis z 83. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 13:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis z 83. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 13:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 83. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Zápis. z XXXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 13.05.2014 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 31. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (31. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 14.

Více

N Á V R H P R O G R A M U

N Á V R H P R O G R A M U N Á V R H P R O G R A M U 9. schůze Rady města České Budějovice konané dne 21. dubna 2010 od 9:00 hodiny v zasedací místnosti č. dv. 103 magistrátu města 1. číslo jednací KP-RM/769/2010/M/637 Dopravní

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z XV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 6. 3. 2012 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Beroun P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Beroun, která se konala dne 28.11.2018 1049/2/RM/2018 Program schůze rady města I. Rada města schvaluje program schůze rady města

Více

U S N E S E N Í. z 25. schůze rady města konané dne 2. září 2003

U S N E S E N Í. z 25. schůze rady města konané dne 2. září 2003 Město Děčín U S N E S E N Í z 25. schůze rady města konané dne 2. září 2003 Usnesení č. RM 0325 001 Rada města projednala kontrolu plnění usnesení rady města a b e r e n a v ě d o m í usnesení č. 1394/01

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Hostinné, konané dne 05.02.2019 112/7/RM/2019 Schválení programu 7. schůze RM program 7. schůze: 1. Schválení programu 7.

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Usnesení. Češkova 22, Pardubice

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Usnesení. Češkova 22, Pardubice Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 2. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 17. prosince 2014 v salonku DK

Více

Zápis z 27. jednání Rady MO Pardubice IV

Zápis z 27. jednání Rady MO Pardubice IV Zápis z 27. jednání Rady MO Pardubice IV které se konalo ve pondělí 21.4. 2008 v 17:00 hodin v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV. Přítomni:Ing.P.Heřmanský, Ing. Josef Bednář, p.p.jedlička, p.m.procházková,

Více

RADA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ PŘEHLED USNESENÍ schůze Rady města Ústí nad Orlicí konané dne

RADA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ PŘEHLED USNESENÍ schůze Rady města Ústí nad Orlicí konané dne RADA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ PŘEHLED USNESENÍ 108. schůze Rady města Ústí nad Orlicí konané dne 15.1.2018 2590/108/RM/2018 DSS/1 - Příspěvek k úhradě ztráty z provozování dopravní obslužnosti na části území

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 9. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 17. 3. 2011 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z VIII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 21. 6. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze XXXI. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 8. 12. 2009 od 14:00 hodin ve Společenském sále

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 19. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 23. 8. 2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 35. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (35. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 21.

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne 11.2.2014 Usnesení č. 93/1629/14 Návrh rozpočtu města Slavičín na rok 2014 d o p o r u č u j e Zastupitelstvu města Slavičína a) schválit

Více

Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne 28.06.2018 od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 37. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 14. prosince 2016 v salonku DK Dukla Přítomni:

Více

U S N E S E N Í. 2. Jmenování ředitele Základní školy Kojetín, Svatopluka Čecha 586, okr. Přerov

U S N E S E N Í. 2. Jmenování ředitele Základní školy Kojetín, Svatopluka Čecha 586, okr. Přerov U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 6. června 2012, ve 12:30 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Jmenování ředitele Základní

Více

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

U S N E S E N Í. 76. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 76. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 76. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 10. 9. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, PhDr. Mgr. Vítězslav Štefl

Více

95. VÝPIS Z USNESENÍ

95. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 95. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 07.02.2006 118/2006-95. RM V s c h v a l u j e Dohodu o ukončení nájemní smlouvy na část p. p. č. 3723/2

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 44. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 25. 6. 2012 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení R/65/2011 (pro 4, proti -, zdrž. -) 2. Poskytování dotací z fondu kultury, sportu, mládeže a volného času pro rok 2011

Usnesení R/65/2011 (pro 4, proti -, zdrž. -) 2. Poskytování dotací z fondu kultury, sportu, mládeže a volného času pro rok 2011 SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 6. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (6. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 24.3.2011)

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/146 konané dne 12. prosince 2017

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/146 konané dne 12. prosince 2017 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/146 konané dne 12. prosince 2017 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích na ověřovatele

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze IV. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 25. 1. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

1. Informativní zpráva - plnění a čerpání rozpočtu Městského obvodu Pardubice III k

1. Informativní zpráva - plnění a čerpání rozpočtu Městského obvodu Pardubice III k SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 21. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (21. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 19.

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis ze 46. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 62. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z 16. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Příloha k zápisu ze 7. jednání RMO Pardubice II dne 7.3.2007 přehled usnesení

Příloha k zápisu ze 7. jednání RMO Pardubice II dne 7.3.2007 přehled usnesení Městský obvod Pardubice II Příloha k zápisu ze 7. jednání RMO Pardubice II dne 7.3.2007 přehled usnesení 1. Program ZMO Pardubice II dne 29.3. 2007 Usnesení č. 75 navrhuje program zasedání ZMO Pardubice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 5. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 11. 1. 2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 4/2015/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

Přehled usnesení z 59. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení z 59. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 59. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 30. 1. 2017 v kanceláři

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis ze 45. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 17.07.2012 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í z 1. schůze rady města konané dne 7. ledna 2014

U S N E S E N Í z 1. schůze rady města konané dne 7. ledna 2014 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 1. schůze rady města konané dne 7. ledna

Více

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne 18.6.2018 Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb.,

Více

Schválené zdroje rozpočtu města na rok 2005

Schválené zdroje rozpočtu města na rok 2005 Schválené zdroje rozpočtu města na rok 2005 1 PŘÍJMY Schválený rozpočet Aktuální rozpočet Schválený rozpočet údaje jsou v tis. Kč město bez obvodů na rok 2004 na rok 2004 na rok 2005 2 1.Příjmy běžné -

Více

U S N E S E N Í. 72. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

U S N E S E N Í. 72. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 72. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného dne 23.11.2009 U S N E S E N Í 72. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 72/2009 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a jmenování

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.12.2009 Usnesení č. 1198 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 7. 12. 2009. Usnesení č. 1199 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

1. Vyjádření k projektové dokumentaci stavby Rodinný dům v ulici Na Hrázi 435. Usnesení R/8/2018 (rozprava: 3; hlasování: pro 4, proti -, zdrž.

1. Vyjádření k projektové dokumentaci stavby Rodinný dům v ulici Na Hrázi 435. Usnesení R/8/2018 (rozprava: 3; hlasování: pro 4, proti -, zdrž. U S N E S E N Í z 2. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 17. prosince 2018 od 16:00 hod v kanceláři starosty Městského obvodu Pardubice III Přítomni: členové Rady městského

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

USNESENÍ z 16. schůze Rady města Lovosice (RM) dne od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 16. schůze Rady města Lovosice (RM) dne od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 16. schůze Rady města Lovosice (RM) dne 02.09.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Ing. Milan Dian, Ph.D., Vladimír Šuma, Vladimír Hieke, Mgr. Libuše Tomanová, Ing.

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 109. schůze Rady města Rychvald, dne 15. 06. 2018 Kontrola usnesení 109/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 109/2. Rada města

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení ze 41. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 20. června 2013 v zasedací místnosti

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 88. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 27.08.2014 v 15:00 hodin v malé zasedací síni Městského

Více

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 987/2011 RM s c h v a l u j e upravené závazné ukazatele na rok 2011 a příslušnou rozpočtovou změnu pro příspěvkovou

Více

Zápis. z 64. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 64. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 64. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 23.4.2013 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 337/2013 Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva

Více