Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice"

Transkript

1 Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Přítomni: Omluveni: 36 členů zastupitelstva 3 členové zastupitelstva J e d n á n í III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic zahájil a řídil Martin CH A R V Á T, primátor města. Úvodem přivítal přítomné zastupitele i veřejnost. Z celkového počtu členů zastupitelstva bylo na počátku zasedání přítomno 35 členů zastupitelstva, v průběhu zasedání se dostavil další 1 člen. Pracovní předsednictvo bylo navrženo a schváleno v tomto složení: (pro 32, nehl. 4) - Jiří R O Z I N E K - Helena D V O Ř Á Č K O V Á - Jakub R Y CH T E C K Ý - Jan Ř E H O U N E K - Martin CH A R V Á T Návrhová komise byla navržena a schválena v tomto složení: (pro 33, nehl. 3) - Karel H A A S - Libor S L E Z Á K - Lea T O M K O V Á Ověřovateli zápisu z minulého II. zasedání ZmP byli: - Aleš V A V Ř I Č K A - Marie H U B Á L K O V Á Písemné připomínky nedošly. Zápis II. zasedání Zastupitelstva města Pardubic byl na základě vyjádření ověřovatelů s c h v á l e n. Ověřovateli zápisu z III. zasedání zastupitelstva města byli jmenováni: - Tomáš P E L I K Á N - František W E I S B A U E R III. schůze dne Strana 1 (celkem 21)

2 I. Schválení programu zasedání - ještě před hlasováním o programu zastupitel O. Kovařík navrhl změnit Informativní zprávu elektronizace jednání ZmP na zprávu řádnou, o které se bude hlasovat. (pro 25, proti 3, zdrž. 7, nehl. 1) Program III. zasedání Zastupitelstva města včetně schválených změn byl schválen takto: (pro 35, nehl. 1) Zpráva č. 13. Změna zakládací listiny a Statutu Nadace pro rozvoj města Pardubic byla předřazena na začátek jednání z důvodu nutnosti ověření schvalovacího procesu za přítomnosti notáře. 1. Zpráva RmP a MmP od posledního zasedání ZmP P: Martin Charvát, primátor města 2. Rozpočet statutárního města Pardubic na rok 2015 P: Jiří Rozinek, náměstek primátora 3. Statut Finančního výboru Zastupitelstva města Pardubic STAŽENO P: Jiří Rozinek, náměstek primátora 4. Prodloužení termínu vyúčtování příspěvku poskytnutého Hasičskému záchrannému sboru Pardubického kraje P: Jiří Rozinek, náměstek primátora 5. Dohoda o prominutí dluhu - TJ Sokol Pardubice I. P: Jiří Rozinek, náměstek primátora 6. Problematika půjčky poskytnuté České abilympijské asociaci, o.s. P: Jiří Rozinek, náměstek primátora 7. Dotace z Programu podpory v sociální oblasti na rok 2015 P: Jakub Rychtecký, náměstek primátora 8. Integrovaný plán rozvoje statutárního města Pardubice - sídliště Dukla a Višňovka P: Jan Řehounek, náměstek primátora 9. IPRM "Přitažlivé město" P: Jan Řehounek, náměstek primátora 10. Návrh změn ve složení orgánů některých a.s. (DPmP, SmP, RFP, EBA, Dostih.spol.,VAK Pce, HC Pce), ve složení Nadace pro rozvoj města, ve složení PAP PARDUBICE o.p.s. a delegování zástupců města na valné hromady - STAŽENO P: Jan Řehounek, náměstek primátora III. schůze dne Strana 2 (celkem 21)

3 11. Staženo 12. Jednací řád ZmP P: Martin Charvát, primátor města 13. Změna zakládací listiny a Statutu Nadace pro rozvoj města Pardubic P: Petr Klimpl, člen zastupitelstva města 14. Navýšení kupní ceny za pozemky o DPH P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora 15. Úprava rozpočtu na rok STAŽENO P: Jiří Rozinek, náměstek primátora 16. Staženo 17. Odměňování členů komisí RmP v novém funkčním období P: Martin Charvát, primátor města 18. Zvolení "určeného zastupitele" pro účel pořizování územního plánu nebo změny územního plánu P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora 19. Staženo 20. Elektronizace jednání ZmP P: Otakar Kovařík, člen zastupitelstva města Michal Zitko, tajemník magistrátu 21. Diskuse Informativní zprávy: Inventura OHA P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora Strategický plán rozvoje města P: Jan Řehounek, náměstek primátora Na stůl členové ZmP obdrželi tyto materiály: - Zprávu číslo 1 - Zpráva RmP a MmP od posledního zasedání ZmP P: Martin Charvát, primátor města - Zprávu číslo 17 - Odměňování členů komisí RmP v novém funkčním období P: Martin Charvát, primátor města - Přílohu ke zprávě č. 2 Rozpočet statutárního města Pardubic na rok 2015, usnesení č. 8 III. schůze dne Strana 3 (celkem 21)

4 II. Pořadí projednávaných zpráv 13. Změna zakládací listiny a Statutu Nadace pro rozvoj města Pardubic Zpravodaj: Petr Klimpl, člen zastupitelstva města - okomentoval předloženou zprávu a požádal o drobné úpravy v textu přílohy, a to následovně: a) Zakládací listiny bod V. odst. 10 místo zakladatelskou zakládací b) Závěrečná ustanovení bod 2 místo Tuto zakládací listinu Tato zakládací listina V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam P. Studnička Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 47 Z/2014 (pro 34, nehl. 2) R u š í usnesení č. 2014/2014 a 2015/2014 ze dne Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 48 Z/2014 (pro 34, nehl. 2) změnu Zakládací listiny Nadace pro rozvoj města Pardubic ze dne spočívající v přizpůsobení Zakládací listiny úpravě nadační listiny dle 3049 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kdy veškerá stávající ustanovení Zakládací listiny se zcela nahrazují novým zněním Zakládací listiny, která je nedílnou přílohou tohoto usnesení. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 49 Z/2014 (pro 34, nehl. 2) změnu Statutu nadace ze dne ve znění Dodatku č. 1 ze dne , Dodatku č. 2 ze dne a Dodatku č. 3 ze dne spočívající v přizpůsobení Statutu nadace úpravě Zakládací listiny dle 3041 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kdy veškerá stávající ustanovení Statutu nadace se zcela nahrazují novým zněním Statutu nadace, který je nedílnou přílohou tohoto usnesení. III. schůze dne Strana 4 (celkem 21)

5 1. Zpráva RmP a MmP od posledního zasedání ZmP Zpravodaj: Martin Charvát, primátor města Pardubic - primátor města stručně seznámil zastupitele s obsahem předložené zprávy V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam F. Brendl J. Rozinek V. Snopek J. Rychtecký A. Vavřička Š. Fraňková Přijaté usnesení č. 23 Z/2014 (pro 33, zdrž. 2, nehl. 1) B e r e n a v ě d o m í předloženou zprávu o činnosti RmP a MmP od posledního zasedání ZmP. 2. Rozpočet statutárního města Pardubic na rok 2015 Zpravodaj: Jiří Rozinek, náměstek primátora - okomentoval jednotlivé návrhy na usnesení. Doplnil návrh na usnesení č. 1 o text včetně přijatých změn, a to následovně: a) Ruší řádek č. 140, str současně se sníží zapojení nevyčerpaných prostředků z roku 2014 b) Ruší řádek č. 15, str současně řádek č. 150, str. 62 V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam P. Studnička požádal o samostatném hlasování o návrhu na usnesení č. 7 Š. Fraňková M. Charvát J. Menšík A. Vavřička K. Haas - předložil 2 návrhy na usnesení (č. návrhů 10 a 11), o kterých bylo hlasováno samostatně J. Rychtecký F. Brendl předložil 15 návrhů na usnesení (č. návrhů 12 26), o kterých bylo hlasováno samostatně H. Dvořáčková T. Pelikán J. Janků I. Liedermanová III. schůze dne Strana 5 (celkem 21)

6 Z. Malá J. Hruška M. Kolovratník R. Fülle M. Rubeš V. Snopek Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 24 Z/2014 (pro 32, zdrž. 3, nehl. 1) Rozpočet statutárního města Pardubic (bez městských obvodů) na rok 2015, který je přílohou tohoto usnesení, včetně přijatých změn: 1. Ruší řádek č. 140, str současně se sníží zapojení nevyčerpaných prostředků z roku Ruší řádek č. 15, str současně řádek č. 150, str. 62 Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 25 Z/2014 (pro 32, zdrž. 3, nehl. 1) Finanční toky do rozpočtů městských obvodů pro rok Jedná se o podíl na celkových výnosech daní dle bodu 2g) přílohy 3 Statutu města Pardubic. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 26 Z/2014 (pro 32, zdrž. 3, nehl. 1) Závazné ukazatele rozpočtu statutárního města Pardubic na rok Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 27 Z/2014 (pro 32, zdrž. 3, nehl. 1) Rozpočet Sociálního fondu na rok Návrh č. 5 Přijaté usnesení č. 28 Z/2014 (pro 32, zdrž. 3, nehl. 1) S v ě ř u j e podle 102 bod 2 a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích Radě města Pardubic pravomoc schvalovat rozpočtová opatření v následujícím rozsahu: III. schůze dne Strana 6 (celkem 21)

7 a) Rada města Pardubic je oprávněna rozhodovat o přesunech rozpočtových finančních prostředků mezi jednotlivými stávajícími výdajovými položkami do maximální výše Kč 5 000,0 tis. Rada města Pardubic je oprávněna rozhodovat o použití rezervy rozpočtu na havarijní stavy na konkrétní akce. Povinností Rady města Pardubic je podat o takto provedených přesunech finančních prostředků informaci Zastupitelstvu města Pardubic při nejbližší změně rozpočtu. b) Rada města Pardubic je oprávněna rozhodovat o provádění rozpočtových opatření bez omezení u účelově přidělených finančních prostředků z vyšších veřejných rozpočtů. Návrh č. 6 Přijaté usnesení č. 29 Z/2014 (pro 32, zdrž. 3, nehl. 1) B e r e n a v ě d o m í Rozpočtový výhled statutárního města Pardubic do roku 2018, který je součástí předloženého materiálu. Návrh č. 7 Přijaté usnesení č. 30 Z/2014 (pro 28, proti 2, zdrž. 5, nehl. 1) Zapojení nevyčerpaných finančních prostředků z roku 2014 ve výši Kč 3 205,0 tis. položka "Výstavba venkovního sportovního hřiště v areálu SK Nemošice" do rozpočtu na rok 2015 (správce Odbor majetku a investic). Návrh č. 8 Přijaté usnesení č. 31 Z/2014 (pro 32, zdrž. 3, nehl. 1) I. Finanční spoluúčast města Pardubic na realizaci cyklostezky mezi obcemi Nemošice a Ostřešany s podílem finančních prostředků obce Ostřešany a dotačních prostředků SFDI. Současně schvaluje smlouvu o spolufinancování akce s obcí Ostřešany, která je investorem akce a příjemcem dotace. Smlouva je přílohou tohoto usnsení. Realizace akce je podmíněna přijetím dotačních finančních prostředků ze SFDI. II. vyčlenění finančních prostředků ve výdajové části rozpočtu ve výši Kč 679,0 tis. položka "Cyklostezka Nemošice - Ostřešany - transfer obci Ostřešany" (správce Odbor dopravy) a zároveň snížení kladného salda kapitálového rozpočtu. Finanční prostředky ve výši dle stávající projektové dokumentace. Návrh č. 10 Přijaté usnesení č. 32 Z/2014 (pro 33, proti 1, zdrž. 1, nehl. 1) U k l á d á a) Radě města Pardubic zahájit všechny potřebné kroky ke zprovoznění tzv. rozklikávacího rozpočtu III. schůze dne Strana 7 (celkem 21)

8 (tzn. IT aplikace umožňující veřejně, průběžně a v reálném čase, přehledně sledovat předpokládané příjmy, skutečné příjmy, a schválené výdaje a skutečné výdaje v celkové podobě a následně ve stromovém rozpadu po jednotlivých kapitolách rozpočtu až na každou jednotlivou položku rozpočtu) Statutárního města Pardubice tak, aby nejpozději od byl tzv. rozklikávací rozpočet funkční. b) Radě města Pardubic informovat o průběhu a stavu příprav tzv. rozklikávacího rozpočtu pravidelnými zprávami podanými na zasedání zastupitelstva nejblíže následující po skončení každého kalendářního čtvrtletí roku Návrh č. 11 Přijaté usnesení č. 33 Z/2014 (pro 33, proti 1, zdrž. 1, nehl. 1) U k l á d á Radě města Pardubic předložit nejpozději do popis a harmonogram konkrétních kroků směřujících k obrácení dlouhodobě negativního (klesajícího) trendu salda běžného rozpočtu Statutárního města Pardubice. Návrh č. 12 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 2, proti 22, zdrž. 11, nehl. 1) pokrytí položky - str. 59, řádek 36 - Dar Nadaci pro rozvoj města Pardubic - 7 mil. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 13 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 6, proti 19, zdrž. 9, nehl. 2) pokrytí položky str. 64, řádek Areál Skateparku - náhradní výsadba tis. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 14 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 5, proti 16, zdrž. 13, nehl. 2) pokrytí položky str. 64, řádek Areál koupaliště Cihelna - mobilhouse tis. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 15 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 18, zdrž. 13, nehl. 1) III. schůze dne Strana 8 (celkem 21)

9 pokrytí položky str. 64, řádek Památník J. Kašpara - realizace - 1,5 mil. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 16 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 6, proti 17, zdrž. 12, nehl. 1) pokrytí položky str. 64, řádek Lávka přes Labe realizační PD tis. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 17 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 17, zdrž. 14, nehl. 1) pokrytí položky str. 64, řádek oprava nezpevněných ploch u garáží, ul. Věry Junkové Kč ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 18 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 3, proti 16, zdrž. 16, nehl. 1) pokrytí položky str. 67, řádek 7 - koncepce veřejných prostranství tis. Kč ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 19 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 2, proti 20, zdrž. 13, nehl. 1) pokrytí položky str. 67, řádek 15 - Parter Sokolovny - studie pro PD tis. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 20 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 8, proti 16, zdrž. 11, nehl. 1) pokrytí položky str. 69, řádek 3 - Ekocentrum Paleta - navýšení o 100 tis. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 21 III. schůze dne Strana 9 (celkem 21)

10 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 2, proti 24, zdrž. 9, nehl. 1) Pokrytí položky str. 71, řádek 1 - Finanční kompenzace DPmP za poskytnuté služby - navýšení o 15 mil. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 22 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 21, zdrž. 10, nehl. 1) pokrytí položky str přidat řádek s názvem - Rozšíření možností využití Pardubické karty, koncepce možnosti benefitů pro občany Pardubic - částka 500 tis. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 23 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 2, proti 20, zdrž. 13, nehl. 1) pokrytí položky str. 73, řádek 14 - KC - příspěvek na provoz galerie Gampa - navýšení o 300 tis. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 24 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 2, proti 20, zdrž. 11, nehl. 3) pokrytí položky str. 73, řádek 28 - Mapování potenciálu rozvoje CR Pardubicka tis. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 25 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 2, proti 20, zdrž. 12, nehl. 2) pokrytí položky str. 73, řádek 34 - Dotace Ministr v.o.s. - provoz Skateparku - navýšení o 840 tis. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. Návrh č. 26 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 7, proti 19, zdrž. 8, nehl. 2) pokrytí položky str. 73, řádek 37 - Dotace Baroco Sempre Giovanne Pardubické hudební jaro - navýšení o 200 tis. Kč - ze salda kapitálového rozpočtu. III. schůze dne Strana 10 (celkem 21)

11 Návrh č. 9 Stažený návrh na usnesení Rozpočtové provizorium na období od do schválení rozpočtu statutárního města Pardubic na rok Statut Finančního výboru Zastupitelstva města Pardubic - STAŽENO 4. Prodloužení termínu vyúčtování příspěvku poskytnutého Hasičskému záchrannému sboru Pardubického kraje Zpravodaj: Jiří Rozinek, náměstek primátora - stručně uvedl přeloženou zprávu Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 34 Z/2014 (pro 34, nehl. 2) prodloužení termínu vyúčtování finančního příspěvku poskytnutého Hasičskému záchrannému sboru Pardubického kraje, IČ: , nejpozději do , dle dodatku č. 1 ke smlouvě o spolupráci při zabezpečování požární ochrany, který je přílohou tohoto usnesení. 5. Dohoda o prominutí dluhu - TJ Sokol Pardubice I. Zpravodaj: Jiří Rozinek, náměstek primátora - stručně okomentoval uvedenou zprávu Bez rozpravy III. schůze dne Strana 11 (celkem 21)

12 Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 35 Z/2014 (pro 34, nehl. 2) prodloužení termínu splatnosti půjčky do , poskytnuté Tělocvičné jednotě Sokol Pardubice I., IČ: , dle dodatku č. 2 ke smlouvě o půjčce ze dne , který je přílohou tohoto usnesení. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 36 Z/2014 (pro 34, nehl. 2) prodloužení termínu splatnosti půjčky do , poskytnuté Tělocvičné jednotě Sokol Pardubice I., IČ: , dle dodatku č. 2 ke smlouvě o půjčce ze dne , který je přílohou tohoto usnesení. Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 37 Z/2014 (pro 34, nehl. 2) prodloužení termínu splatnosti půjčky do , poskytnuté Tělocvičné jednotě Sokol Pardubice I., IČ: , dle dodatku č. 1 ke smlouvě o půjčce ze dne , který je přílohou tohoto usnesení. Návrh č. 5 Přijaté usnesení č. 38 Z/2014 (pro 34, nehl. 2) prodloužení termínu splatnosti zápůjčky do , poskytnuté Tělocvičné jednotě Sokol Pardubice I., IČ: , dle dodatku č. 1 ke smlouvě o zápůjčce ze dne , který je přílohou tohoto usnesení. Návrh č. 1 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 0, proti 33, zdrž. 1, nehl. 2) prominutí dluhu v celkové výši Kč ,0 tis. vzniklého z půjček a zápůjčky poskytnutých Tělocvičné jednotě Sokol Pardubice I., IČ: , které jsou splatné k , dle dohody o prominutí dluhu. Jedná se o poskytnutou půjčku ve výši Kč 2 500,0 tis. dle smlouvy o půjčce ze dne , půjčku ve výši Kč 2 500,0 tis. dle smlouvy o půjčce ze dne , půjčku ve výši Kč ,0 tis. dle smlouvy o půjčce ze dne a zápůjčku ve výši Kč ,0 tis. dle smlouvy o zápůjčce ze dne Dohoda o prominutí dluhu je přílohou tohoto usnesení. III. schůze dne Strana 12 (celkem 21)

13 6. Problematika půjčky poskytnuté České abilympijské asociaci, o.s. Zpravodaj: Jiří Rozinek, náměstek primátora - stručně seznámil přítomné zastupitele s předloženou zprávou V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam I. Dolečková F. Brendl K. Haas požádal o zařazení nového návrhu na usnesení č. 3 A. Vavřička P. Studnička V. Snopek Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 39 Z/2014 (pro 32, proti 1, zdrž. 2, nehl. 1) prodloužení termínu splátky půjčky ve výši Kč 4 000,0 tis. do a prominutí úroků z půjčky za rok 2013 a za rok 2014 v celkové výši Kč 240,0 tis., poskytnuté České abilympijské asociaci, o.s., IČ: , dle dodatku č. 5 ke smlouvě o půjčce ze dne , který je přílohou tohoto usnesení. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 40 Z/2014 (pro 34, zdrž. 1, nehl. 1) U k l á d á Radě města Pardubic připravit a předložit ke schválení Zastupitelstvu města Pardubic nejpozději do jednotná pravidla poskytování úvěrů nebo zapůjček neziskovým organizacím (zejména stran toho, zda úvěr či zapůjčka bude poskytnuta bezúročně či s úrokem, zejména stran doby splatnosti úvěru nebo zápůjčky apod.). Návrh č. 1 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 0, proti 31, zdrž. 4, nehl. 1) prominutí části splátky půjčky ve výši Kč 2 000,0 tis., prominutí úroků z půjčky za rok 2013 a za rok 2014 v celkové výši Kč 240,0 tis. a prodloužení termínu splátky půjčky ve výši Kč 2 000,0 tis. do , poskytnuté České abilympijské asociaci, o.s., IČ: , dle dodatku č. 5 ke smlouvě o půjčce ze dne , který je přílohou tohoto usnesení. III. schůze dne Strana 13 (celkem 21)

14 7. Dotace z Programu podpory v sociální oblasti na rok 2015 Zpravodaj: Jakub Rychtecký, náměstek primátora - ve stručnosti okomentoval předloženou zprávu V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam K. Haas Přijaté usnesení č. 41 Z/2014 (pro 31, zdrž. 2, nehl. 3) p o s k y t n u t í d o t a c e z Programu podpory v sociální oblasti na rok 2015 subjektům uvedeným v tabulce, která je přílohou usnesení této zprávy. 8. Integrovaný plán rozvoje statutárního města Pardubice sídliště Dukla a Višňovka Zpravodaj: Jan Řehounek, náměstek primátora - ve stručnosti okomentoval předloženou zprávu Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 42 Z/2014 (pro 34, nehl. 2) nové složení Řídícího výboru pro Integrovaný plán rozvoje statutárního města Pardubice - sídliště Dukla a Višňovka dle Přílohy č. 1, která tvoří nedílnou součást tohoto usnesení. 9. IPRM "Přitažlivé město" Zpravodaj: Jan Řehounek, náměstek primátora - ve stručnosti okomentoval předloženou zprávu Bez rozpravy III. schůze dne Strana 14 (celkem 21)

15 Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 43 Z/2014 (pro 34, nehl. 2) úpravu složení Řídícího výboru IPRM "Přitažlivé město". Návrh je uveden v příloze č. 1, který tvoří nedílnou součást tohoto usnesení. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 44 Z/2014 (pro 34, nehl. 2) dodatek č. 11 ke Smlouvě o alokaci prostředků na Integrovaný plán rozvoje města Pardubic "Přitažlivé město" č. SV/001/D11. Dodatek č. 11 je uveden v příloze č. 2 a tvoří nedílnou součást tohoto usnesení. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 45 Z/2014 (pro 34, nehl. 2) dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace č. PU/1273/S na projekt "Revitalizace parku Na Špici" v rámci Integrovaného plánu rozvoje města Pardubic "Přitažlivé město". Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace je přílohou č. 3 tohoto usnesení. 10. Návrh změn ve složení orgánů některých a.s. (DPmP, SmP, RFP, EBA, Dostih.spol.,VAK Pce, HC Pce), ve složení Nadace pro rozvoj města, ve složení PAP PARDUBICE o.p.s. a delegování zástupců města na valné hromady - STAŽENO 11. Staženo 12. Jednací řád ZmP Zpravodaj: Karel Haas, člen zastupitelstva města - seznámil zastupitele se čtyřmi změnami v jednacím řádu, kvůli kterým se tento III. schůze dne Strana 15 (celkem 21)

16 řád měnil. - po následné diskusi, kdy zastupitelé M. Rubeš, F. Brendl a V. Snopek požádali o drobné úpravy, bylo hlasováno o původním návrhu, který předkladatel K. Haas doplnil o pozměňující návrhy uvedených zastupitelů. Tyto změny budou do jednacího řádu zapracovány. V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam M. Rubeš J. Turek M. Charvát V. Snopek L. Slezák J. Mazuch J. Janků požádal o ukončení rozpravy (pro 24, proti 5, zdrž. 5, nehl. 2) F. Brend Přijaté usnesení č. 46 Z/2014 (pro 26, zdrž. 6, nehl. 4) Jednací řád Zastupitelstva města Pardubic, ve znění změn uvedených v dokumentu, který je přílohou tohoto usnesení, s účinností ode dne a ve kterém předkladatel akceptoval všechny přednesené pozměňující návrhy. 14. Navýšení kupní ceny za pozemky o DPH Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora - stručně okomentovala předloženou zprávu Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 50 Z/2014 (pro 32, nehl. 4) **** Usnesení nebylo z důvodu ochrany osobních údajů zveřejněno III. schůze dne Strana 16 (celkem 21)

17 15. Úprava rozpočtu na rok STAŽENO 16. Staženo 17. Odměňování členů komisí RmP v novém funkčním období Zpravodaj: Martin Charvát, primátor města - požádal o seznámení s předloženou zprávou pana J. Turka Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 51 Z/2014 (pro 30, proti 1, zdrž. 1, nehl. 4) s účinností od poskytování měsíčních odměn neuvolněným členům zastupitelstva, kteří jsou členy komisí rady, a to následovně: a) předsedovi komise ve výši 1 000,- Kč b) členovi komise ve výši 500,- Kč V případě souběhu výkonu více funkcí u neuvolněných členů zastupitelstva je jako měsíční odměna poskytován součet odměn za jednotlivé funkce, vyjma souběhu funkce předsedy a člena téže komise. Vyplacení odměny neuvolněnému členovi zastupitelstva, který je členem komise rady, je podmíněno jeho řádnou účastí na jednáních komise, tj. na návrh předsedy komise lze v jednotlivých, odůvodněných případech rozhodnutím zastupitelstva města odměnu snížit či odejmout. III. schůze dne Strana 17 (celkem 21)

18 18. Zvolení "určeného zastupitele" pro účel pořizování územního plánu nebo změny územního plánu Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora - seznámila zastupitele s předloženou zprávou Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 52 Z/2014 (pro 31, nehl. 5) I. R u š í přijatý bod IV usnesení č. 1131Z/2013. II. paní ing. Helenu Dvořáčkovou, náměstkyni primátora, jako určeného zastupitele (určenou zastupitelku) k projednávání Územního plánu Pardubice a změn Územního plánu města Pardubice, která bude spolupracovat ve smyslu 47 a násl. stavebního zákona č. 183/2006 Sb. 19. Staženo 20. Elektronizace jednání ZmP Zpravodaj: Otakar Kovařík, člen zastupitelstva města - M. Zitko k nově předložené řádné zprávě vysvětlil problematiku elektronizace jednání ZmP V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam O. Kovařík podal 2 nové návrhy na usnesení, o kterých se následně hlasovalo M. Zitko D. Bakrlík F. Brendl R. Fülle M. Rubeš III. schůze dne Strana 18 (celkem 21)

19 K. Haas J. Hájek zažádal o ukončení rozpravy (pro 26, proti 1, zdrž. 3, nehl. 6) L. Slezák O. Kovařík F. Weisbauer Návrh č. 1 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 8, proti 17, zdrž. 5, nehl. 6) R u š í výběrové řízení na pořízení 41 ks tabletů, které bylo zahájeno na základě usnesení RmP č. 6643/2014. Návrh č. 2 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 7, proti 15, zdrž. 8, nehl. 6) zřízení pod-komise ZmP. Do subkomise by mohl každý zastupitelský klub nominovat jednoho člena, výsledkem subkomise by bylo usnesení, které by bylo předloženo na příštím zasedání ZmP. 21. Diskuse -na základě písemné přihlášky do diskuse vystoupil p. Karel Adámek Petr Klimpl - požádal o zodpovězení dotazů ohledně Informativní zprávy Inventura OHA 1. Jaký bude časový harmonogram u 17B změny ÚP kdy bude k nahlédnutí pro zastupitele města? Reagovala P. Pannová tento harmonogram dostanou zastupitelé k projednání v první polovině roku změny ÚP Přednádraží jaké jsou termíny přípravy dvou územních studií, které byly usnesením zastupitelstva schváleny? Reagovala P. Pannová výběr zpracovatele 18. změny ÚP může nastat až poté, kdy bude zaregistrována jedna ze dvou územních studií změny ÚP jak to s nimi vypadá? Reagovala P. Pannová obdržel odbor hlavního architekta 3 cenové nabídky, na základě nichž budou postupovat dále v zadání veřejné zakázky. Karel Haas - vzhledem k časové tísni požádal o zproštění z funkce člena řídící skupiny Strategického plánu rozvoje města Pardubic III. schůze dne Strana 19 (celkem 21)

20 Reagoval J. Řehounek požádal K. Haase, jako předsedu kontrolního výboru, o zvolení náhradního člena. Jan Linhart - informoval o problému spojeným s prachem z řezání žulových kostek na Tř. Míru. reagoval M. Charvát požádal pana J. Hrušku, aby tuto připomínku předal stavebnímu dozoru. Členové zastupitelstva vzali na vědomí Informativní zprávy: Inventura OHA Strategický plán rozvoje města Jednání bylo ukončeno ve 20:30 hodin O v ě ř o v a t e l é:.. Martin Ch a r v á t primátor města Tomáš P E L I K Á N.. dne... III. schůze dne Strana 20 (celkem 21)

21 František W E I S B A U E R.. dne... Jména jsou uváděna bez titulů Originál zápisu včetně všech příloh je pro občany města Pardubic k dispozici na organizačním oddělení MmP. V Pardubicích dne Zpracovala: Petra Poulová, organizační oddělení MmP III. schůze dne Strana 21 (celkem 21)

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 21.11.2014 od 15:00 hodin ve Společenském sále

Více

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 04.05.2015 od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni:

Více

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.11.2014 od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z VI. mimořádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27.04.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále

Více

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 04.04.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.06.2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Přítomni:

Více

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 12.02.2019 od 10:00 hodin ve společenském sále radnice Pardubice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 19.11.2018 od 17:00 hodin ve společenském sále budovy

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z X. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 12. 10. 2011 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Více

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 18.06.2019 od 8:00 hodin v kanceláři náměstka P. Kvaše, třída

Více

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne ve Společenském sále radnice, Pernštýnské nám.

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne ve Společenském sále radnice, Pernštýnské nám. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne 18. 12. 2018

Více

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 9.12.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze VII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 14.05.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z VIII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 25.6.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne 23.01.2017 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Jména

Více

Zápis z XXXIX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXIX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXIX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 22.02.2018 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Byl chválen následující program

Byl chválen následující program Z á p i s z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 18.12. 2017 v 17: 30 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 17.12. 2018 v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 72. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 22. 12. 2009 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Přehled usnesení z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 12. 12. 2016 v kanceláři

Více

Zápis. z 19. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 09:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 19. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 09:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 19. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 08.06.2015 od 09:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27.04.2017 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z IX. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 20. 9. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 14. 12. 2010 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne 19.12.2014 1. Zahájení Schůze zahájena v 18:05 Přítomni: 8 zastupitelů omluven Pavel Maroušek. Doloženo prezenční listinou v příloze zápisu.

Více

Zápis z XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 23.11.2017 od 16:00 hodin ve společenském sále budovy radnice

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 30. 1. 2019 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Z Á P I S. P r o g r a m: z 93. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 16:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. P r o g r a m: z 93. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 16:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 13.06.2018 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Z Á P I S z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Přítomni: Zapisovatelka: Skrutátor hlasů: Ověřovatelé zápisu: Veřejná účast: Čas

Více

Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne 28.06.2018 od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Více

Zápis z XXVII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Zápis z XXVII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXVII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 26.1.2017 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z XII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 13. 12. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis z XXXVIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXVIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXVIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 24.01.2018 od 16:00 hodin ve společenském sále budovy

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis. z XXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice , Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 07.05.2013 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

Z Á P I S. Bod 1. Zahájení a schválení pomocného sčitatele hlasů na 3. zasedání ZMČ Brno Královo Pole

Z Á P I S. Bod 1. Zahájení a schválení pomocného sčitatele hlasů na 3. zasedání ZMČ Brno Královo Pole Zastupitelstvo městské části Brno Královo Pole Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva městské části Brno Královo Pole, konaného v pondělí dne 27. prosince 2011 v 16,30 hod. v zasedací místnosti Úřadu městské

Více

USNESENÍ z 59. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, které se konalo dne 24.5.2001 v 18 00 hod., v budově ÚMO Pardubice II, Chemiků 128

USNESENÍ z 59. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, které se konalo dne 24.5.2001 v 18 00 hod., v budově ÚMO Pardubice II, Chemiků 128 USNESENÍ z 59. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, které se konalo dne 24.5.2001 v 18 00 hod., v budově ÚMO Pardubice II, Chemiků 128 Přítomni : Jiří Srbek, Ing. Vladimír Beránek, CSc., Ing. Vendulka

Více

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová Z Á P I S z 1. mimořádného zasedání zastupitelstva města Slavkov u Brna, která se konala dne 4.5.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé:

Více

Zápis. z XXXIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXXIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 11.03.2014 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV

STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV S00AX02HXFY6 *S00AX02HXFY6* čj. PVMU 58630/2019 10 SpZn. KP 21/2019 101.2.2 A10 Počet listů: 5 příloh: STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV listů příloh: Z á p i s ze 16. schůze Rady města Prostějova, konané 30.

Více

ZmP_21_06_2018_Hlasování_bez osobních údajů

ZmP_21_06_2018_Hlasování_bez osobních údajů XLIII. zasedání ZmP dne 21.06.2018 Předsedá: Charvát Martin HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 21.6.2018 16:04:28 00. Úvod Brendl František Pardubáci 9 Nehlasoval Dolečková Ivana ANO 2011 2 Pro Dvořáčková Helena

Více

Zápis z XLII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále radnice Pardubice

Zápis z XLII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XLII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 24.05.2018 od 16:00 hodin ve Společenském sále radnice Pardubice

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.12.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 12. 2017 v kanceláři

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

ZÁPIS. Celkem 72. Pozvánka na mimořádné zasedání Zastupitelstva města Kladna tvoří přílohu č. 1 zápisu, prezenční listiny přílohu č. 2.

ZÁPIS. Celkem 72. Pozvánka na mimořádné zasedání Zastupitelstva města Kladna tvoří přílohu č. 1 zápisu, prezenční listiny přílohu č. 2. č.j.oo/320/16 STATUTÁRNÍ MĚSTO KLADNO ZÁPIS z mimořádného zasedání Zastupitelstva města Kladna, které se konalo dne 2. června 2016 od 17:00 hod. ve velkém konferenčním sále objektu č.p. 3105 Fakulty biomedicínského

Více

Rada města Pardubic, dne 21. ledna 2019

Rada města Pardubic, dne 21. ledna 2019 Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Odbor ekonomický 25, dne 21. ledna 2019 Předkladatel: Zpracovatel: Organizační jednotka: Konzultováno: Mazuch Jan, náměstek primátora Brož Václav, vedoucí

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice I

Městský obvod Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice I Městský obvod Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice I Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne 1. 11. 2018 ve Společenském sále budovy

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

Z á p i s. z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od hodin v Nové zasedací síni Rady HMP

Z á p i s. z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Z á p i s z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od 10.00 hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Předsedající : I. náměstek primátora hl.m. Prahy RNDr. Tomáš

Více

Zápis z XV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis z XV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 03.03.2016 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice.

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice. Č. 42 Z á p i s ze schůze Rady města Beroun konané dne 27. 4. 2016 v radní místnosti budovy radnice. Přítomni: Mgr. Kůs Ivan, starosta města Ing. Mišina Michal, místostarosta města Mgr. Chlumská Eva Ing.

Více

4 Zpráva pro 17. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje konané dne

4 Zpráva pro 17. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje konané dne Krajský úřad Pardubického kraje 4 Zpráva pro 17. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje konané dne 16. 12. 2015 Předkládá: Martin Netolický hejtman Pardubického kraje Zpracoval: Oldřich Felgr

Více

Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 17.12.2018 od 10:00 hodin ve společenském sále budovy radnice Přítomni:

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 4.2. 2019 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 1 / Ing. Rybín Petr /

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Z Á P I S. z 8. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:30 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z 8. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:30 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 11.02.2015 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

Hlasování 41 bez osobních údajů

Hlasování 41 bez osobních údajů HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 26.4.2018 16:02:31 00. Úvod Pardubáci 9 Pro Fraňková Štěpánka SPP 4 Pro Fülle Radim KSČM 5 Pro Hájek Jiří STAN 7 Pro Hubálková Marie KPP 8 Nepřítomen Štěpánek Vítězslav ODS 10

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis z XXXII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 22.06.2017 od 14:00 hodin ve společenském sále budovy radnice

Více

Zápis. z 33. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 33. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 33. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 16.11.2015 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 4. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Hlasovani 33.txt. XXXIII. zasedání ZmP dne předsedá: Fraňková Štěpánka HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO :03:05 00.

Hlasovani 33.txt. XXXIII. zasedání ZmP dne předsedá: Fraňková Štěpánka HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO :03:05 00. HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 11.3.2014 14:03:05 00. Úvod Tauber Jindřich ČSSD 2 Nehlasoval 7 Nehlasoval Beneš Petr SPP 16 Nehlasoval Lejhanec Jiří ODS 27 Nehlasoval Pardubáci 30 Pro Pro: 27 (69%) Proti:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 2. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 12. 2010 v 17:00 hod. Městský dům, U Malé řeky 3 Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé:

Více

Z á p i s. ze IX. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17:30 hod. v restauraci U Capoušků v Pardubičkách

Z á p i s. ze IX. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17:30 hod. v restauraci U Capoušků v Pardubičkách Z á p i s ze IX. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 19.3.2008 v 17:30 hod. v restauraci U Capoušků v Pardubičkách Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od 19.00 v Lupenické hospodě Zasedání zastupitelstva bylo řádně svoláno dle zákona o obcích číslo 128/2000 sb..

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Zápis a usnesení z 11. řádného jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 22. června 2016 v salonku DK Dukla

Více

Zápis. z 2. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Zápis. z 2. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 2. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 10.12. 2018 v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 21. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 31. 1. 2018 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis ze III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic. konaného dne od 15:00 hodin. ve Společenském sále radnice Pardubice

Zápis ze III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic. konaného dne od 15:00 hodin. ve Společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic konaného dne 24.01.2019 od 15:00 hodin ve Společenském sále radnice Pardubice

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 9. 2013 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 5 Statutárního města Liberec na rok 2013 Zpracoval: odbor,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva. Městský obvod - Statutární město Pardubice. Městský obvod Pardubice VI. Úřad městského obvodu Pardubice VI

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva. Městský obvod - Statutární město Pardubice. Městský obvod Pardubice VI. Úřad městského obvodu Pardubice VI Usnesení ze zasedání Zastupitelstva Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad městského obvodu Pardubice VI Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z XVII. zasedání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 914/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 839 ze dne 16.11.2016 Směrnice Rady městské části k zásadám pro sestavení a kontrolu rozpočtu a závěrečného účtu Rada městské části

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 6. 6. 2016 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

Zápis ze VII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 15:00 hodin. v ABC klubu, Štolbova ulice 2665, Pardubice

Zápis ze VII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 15:00 hodin. v ABC klubu, Štolbova ulice 2665, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze VII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 30.05.2019 od 15:00 hodin v ABC klubu, Štolbova ulice 2665,

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 27 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 11.12.2017 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 21 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 17.09.2018 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 51. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27. 1. 2009 od 11 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

ZÁPIS 25. řádné jednání Rady Pardubického kraje

ZÁPIS 25. řádné jednání Rady Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 25. řádné jednání Rady Pardubického kraje 6. 11. 2017 Tento zápis obsahuje usnesení R/695-698/17 Přítomni: MARTIN NETOLICKÝ, BOHUMIL BERNÁŠEK, MICHAL KORTYŠ, VÁCLAV KROUTIL, ROMAN

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 23. 1. 2019 Zasedání ZMČ zahájila starostka MČ Mgr. Jitka Synková, přivítala přítomné

Více

Z Á P I S. z 24. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 24. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 24. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 21. 2. 2018 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Ověřovatelé

Více

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 12. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Usnesení FV ZMO Plzeň 2 - Slovany přijatá na jednání dne

Usnesení FV ZMO Plzeň 2 - Slovany přijatá na jednání dne Usnesení FV ZMO Plzeň 2 - Slovany přijatá na jednání dne 6. 3. 2019 Usnesení č. 3/2019 Finanční výbor ZMO P2 Slovany k návrhu Ing. Miroslava Němce, vedoucího Odboru ekonomického a poplatkového, po projednání:

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

U S N E S E N Í z 1. schůze rady města konané dne 7. ledna 2014

U S N E S E N Í z 1. schůze rady města konané dne 7. ledna 2014 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 1. schůze rady města konané dne 7. ledna

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 59. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 19. 5. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Zasedání zastupitelstva obce č.5 /2014 ze dne

Zasedání zastupitelstva obce č.5 /2014 ze dne O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č.5 /2014 ze dne 10.11.2014 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, Z. Kiršbaum V. Otřísal, J. Heteš, L. Mozdík, U. Stannerová, M. Stanner, Ing.J.Petr,

Více

JEDNACÍ ŘÁD. Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 3

JEDNACÍ ŘÁD. Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 3 JI28 ÚMO Plzeň 3 Vydání č.: 02 Počet stran: 7 Počet příloh: 1 Účinnost od: 1.12.2011 JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 3 Zpracovatel Garant Schvalovatel Jméno, funkce Datum Podpis Ing.

Více

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 21.09.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více