Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: Zasedání zahájila starostka obce. Konstatovala, že jednání je přítomno 9 členů zastupitelstva obce a je tedy usnášeníschopné. Starostka seznámila přítomné s programem, který byl doplněn tak, jak je uvedeno níže. Tento program jednání byl jednomyslně schválen. Program: 1. Zahájení 2. Kontrola úkolů z minulého zápisu 3. Projekt pošta Partner 4. Dotace Výroční zpráva obce Těmice za rok Zpráva o finančních kontrolách za obec Těmice za rok Návrh závěrečného účtu obce Těmice za rok Rozpočtový výhled do roku Zpráva o uplatňování územního plánu Těmice 10. Pozemkové úpravy 11. Různé 12. Diskuse 13. Usnesení 14. Závěr Ověřovateli zápisu byli určeni p.zdena Vondrušová a p.eva Bočková, zapisovatelkou paní Eva Šonková. Návrhová komise byla schválena ve složení: K.Šebesta, I.Zetocha, M.Nováková. Kontrola úkolů z minulého zápisu Všechny úkoly z minulého zápisu byly splněny. Projekt Pošta Partner Jednání o projektu Pošta Partner se odkládá na březnové zasedání. Zastupitelstvo bere na vědomí.. Usnesení č. 305 bylo schváleno. Dotace 2017 Pořízení dopravního automobilu pro SDH Těmice Od minulého zápisu nedošlo ke změnám ve stavu vyřizování projektu. Zastupitelstvo bere na vědomí.. Usnesení č. 306 bylo schváleno. Posilovací vrt Babín realizační firmě byla zadána objednávka na vypracování dokumentace k územnímu řízení a ke stavebnímu povolení. S ohledem na vývoj počasí se termíny pro dokončení těchto prací stále oddalují. Nejprve musí být zrealizována zkušební sonda a po provedených rozborech a ověření vydatnosti vrtu může být dokončena potřebná dokumentace.

2 S ohledem na to, že se jedná o poměrně zdlouhavý proces, rozhodlo zastupitelstvo pořídit posilovací vrt z vlastních zdrojů a dotaci z POV Kraje Vysočina využít jako příspěvek pro nákup komunální techniky. Zastupitelstvo bere na vědomí zprávu o stavu projektu a schvaluje financování z vlastních zdrojů a využití případné dotace na nákup techniky.. Usnesení č. 307 bylo schváleno. Nákup komunální techniky Zastupitelstvo již dříve projednalo potřebu nákupu traktoru pro udržování obecních prostranství. Nyní je možné žádat na nákup této techniky dotaci z POV Kraje Vysočina. Zastupitelstvo tedy rozhodlo, že budeme žádat o tento dotační titul. Zastupitelstvo na svém dnešním zasedání projednalo a odsouhlasilo technické zadávací podmínky pro nákup traktoru, včetně čelního nakladače, manipulátoru a malého kontejneru pro přepravu nákladu. Výběrové řízení pro nás zrealizuje firma PL Projekt J.Hradec. Smlouva bude uzavřena v nejbližší době. Po ukončení výběrového řízení můžeme žádat o dotaci z POV. Zastupitelstvo souhlasí s nákupem techniky, schvaluje technické zadávací podmínky a schvaluje realizaci výběrového řízení firmou PL projekt.. Usnesení č. 308 bylo schváleno. Výroční zpráva obce Těmice za rok 2016 Starostka předložila zastupitelstvu k projednání a ke schválení výroční zprávu obce Těmice za rok Zastupitelstvo projednalo a schvaluje výroční zprávu obce za rok Usnesení č. 309 bylo schváleno. Zpráva o finančních kontrolách za obec Těmice za rok 2016 Starostka a předsedkyně finančního výboru předložily zastupitelstvu k projednání a ke schválení Zprávu o výsledcích finančních kontrol ve zkráceném rozsahu za rok 2016, včetně všech příloh. Zastupitelstvo projednalo a schvaluje výše uvedenou Zprávu o finančních kontrolách Usnesení č. 310 bylo schváleno. Návrh závěrečného účtu obce Těmice Zastupitelstvo na svém dnešním zasedání projednalo Návrh závěrečného účtu obce Těmice za rok 2016 a doporučilo jeho zveřejnění. Součástí návrhu je Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těmice za rok 2016, Inventury za rok 2016 a účetní závěrka za rok Všechny doklady jsou k dispozici i v kanceláři OÚ Těmice. Zastupitelstvo návrh projednalo a doporučuje jeho zveřejnění. Usnesení č. 311 bylo schváleno.

3 Rozpočtový výhled do roku 2021 Zastupitelstvo na svém dnešním zasedání projednalo a odsouhlasilo rozpočtový výhled obce Těmice do roku Zastupitelstvo projednalo a schvaluje rozpočtový výhled do roku Usnesení č. 312 bylo schváleno. Zpráva o uplatňování územního plánu Těmice Zastupitelstvo na svém dnešním zasedání projednalo a odsouhlasilo Zprávu o uplatňování územního plánu Těmice. Zastupitelstvo projednalo a schvaluje Zprávu o uplatňování územního plánu Těmice. Usnesení č. 313 bylo schváleno. Pozemkové úpravy Pozemkové úpravy probíhají podle plánovaného harmonogramu PÚ Pelhřimov. Dne se sešel sbor zástupců pro obec Těmice. Byl projednán a odsouhlasen návrh plánu společných zařízení pro k.ú. Těmice u Kamenice nad Lipou. Dne bude na OÚ Těmice probíhat celodenní jednání ohledně soupisu nových pozemků pro k.ú. Dráchov u Těmic. Zastupitelstvo bere na vědomí zprávu o průběhu pozemkových úprav.. Usnesení č. 314 bylo schváleno. Různé V rámci úprav pozemků kolem MK původní parcelní číslo 2385 projednalo zastupitelstvo a zveřejňuje záměr prodeje pozemku p.č. 2384/7 o výměře 71 m2 jak je uvedeno v příloze k tomuto zápisu. Jedná se o vyrovnání hranice pozemku. Zastupitelstvo schvaluje záměr prodeje pozemků. Usnesení č. 315 bylo schváleno. Zastupitelstvo na svém dnešním zasedání projednalo a odsouhlasilo termín konání dětského karnevalu na sobotu od hod. v KD Těmice. Organizačně akci tradičně zajišťuje OÚ Těmice za pomoci občanů. Zastupitelstvo schvaluje termín pro konání Dětského karnevalu Těmice na sobotu od hod. Usnesení č. 316 bylo schváleno. Starostka informovala zastupitelstvo, že na OÚ byly doručeny 2 žádosti o kácení stromů a v obou případech se jedná o kácení na hrázi rybníka. Před vydáním stanoviska obce starostka požádala o vyjádření odbor životního prostředí Pelhřimov. Teprve po konzultaci s tímto odborem bude vydáno rozhodnutí OÚ Těmice.

4 Zastupitelstvo bere na vědomí informaci o žádostech ke kácení stromů a souhlasí s tímto postupem.. Usnesení č. 317 bylo schváleno. Starostka informovala zastupitelstvo o pozvánce na projednání autobusových a vlakových jízdních řádů zajišťujících obsluhu naší obce. Jednání se koná dne od 9.00 hod. v Pelhřimově. Za obec se zúčastní místostarostka. Zastupitelstvo pověřuje účastí na tomto jednání místostarostku. Usnesení č. 318 bylo schváleno. Starostka informovala zastupitelstvo o semináři pro povodňové orgány, který se bude konat dne v sídle Kraje Vysočina od hod. Semináře se zúčastní starostka. Zastupitelstvo bere na vědomí konání semináře a pověřuje starostku účastí na něm. Usnesení č. 319 bylo schváleno. Starostka informovala zastupitelstvo o daru ve výši 5.000,- Kč, který nám poskytl pan M.K. na realizaci kulturních akcí v obci. Zastupitelstvo tímto vyjadřuje dárci upřímný dík. Zastupitelstvo děkuje za poskytnutý dar na organizaci kulturních akcí. Usnesení č. 320 bylo schváleno. Diskuse Diskuse byla vedena ke všem projednávaným otázkám. Příští zasedání ZO se bude konat v úterý dne od hod. Ověřovatelé: Zapsala: Eva Šonková Hana Tomanová V Těmicích, dne Vyvěšeno dne: Sejmuto:

5 * * * Obec Těmice, Těmice 53, IČO: * * * Tel Okres: Pelhřimov, Kraj: Vysočina Obec Těmice vyhlašuje podle 39 Zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů tento: Záměr prodeje pozemků: Parcelní číslo pozemku Katastrální území Výměra p.č. 2384/7 Těmice u Kamenice n.l. 71 m2 Cena 50,- Kč/m2 Vyvěšeno: Sejmuto:

6

Zápis č. 30/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 30/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 30/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.3.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: I.Zetocha Hosté:

Více

Zápis č. 4/2015 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 4/2015 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 4/2015 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 3.2.2015 Přítomni: H.Tomanová, E.Šonková, E.Bočková, K.Šebesta, M.Nováková, I.Zetocha, P.Janouš, Z.Vondrušová, Omluveni:

Více

Zápis č. 22/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 22/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 22/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 14.6.2016 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, I.Zetocha, Omluveni: P.Janouš

Více

Zápis č. 16/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 16/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 16/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.12.2015 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni:

Více

Zápis č. 28/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 28/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 28/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 10.1.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová Omluveni: P.Janouš Hosté:

Více

Zápis č. 57/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 57/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 57/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.10.2014 Přítomni: H.Tomanová, E.Šonková, E.Bočková, K.Šebesta, M.Nováková, I.Zetocha, P.Janouš Omluveni: J.Kuklová, Z.Vondrušová

Více

Zápis č. 24/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 24/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 24/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 6.9.2016 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: Hosté:

Více

Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016

Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016 Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni: J.Kuklová Zasedání

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 6.11.2018 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš, K.Šebesta, T.Hron Omluveni: 1.

Více

Zápis č. 51/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 51/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 51/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 6.5.2014 Přítomni: H.Tomanová, E.Šonková, Z.Vondrušová, E.Bočková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni: Zasedání

Více

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.8.2015

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.8.2015 Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.8.2015 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, I.Zetocha Omluveni: P.Janouš Zasedání

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00297/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4/2006 konaného

Více

Zápis č. 42/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 42/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 42/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 5.11.2013 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: I.Zetocha Zasedání

Více

Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice

Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 27. 1. 2017 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 Přítomni: Martin Roman, Jaromír Honsa, ing. Martin Kubíček, Ladislava Šonková, Karel Tomandl, ing. Pavla Zahrádková, Jiří Hruška

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 12. 2016 v 16:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 121/2016 konaného dne v 19,00hodin. Schválený program jednání:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 121/2016 konaného dne v 19,00hodin. Schválený program jednání: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 121/2016 konaného dne 24.1.2017 v 19,00hodin Přítomni: Polanka P., Nehézová M., Marek Milan, Beneš J. Nepřítomni: Hejtmánek P., Houdek

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 16 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. února 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne Zápis č.6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 27.5. 2019 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Miroslava Ungrová, Václav Mraček

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Z Á P I S č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne 21. 4. 2016 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Přítomno: 6 členů zastupitelstva obce Rpety dle prezenční listiny

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 58. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 2.12. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin Přítomni:

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/17 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 26.6.2017 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 27. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 01.06. 2014 od

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č. 3/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 3/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 3/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 5. 4. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta obce Radek Krupa,

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

2. Komunitní plánování sociálních služeb pro Obec Těchobuz Předsedkyně sociální komise paní Simona Tomanová předložila zastupitelstvu závěry sociální

2. Komunitní plánování sociálních služeb pro Obec Těchobuz Předsedkyně sociální komise paní Simona Tomanová předložila zastupitelstvu závěry sociální O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00207/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 3/2006 konaného

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března 2015 v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března 2015 v zasedací místnosti OÚ O b e c N í t k o v i c e Nítkovice 89, 768 13 Litenčice, tel/fax 573 374 057, email obec@nitkovice.cz, IČO 00544591 Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 5/2018 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 5/2018 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 5/2018 ze dne 20.6.2018 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 8 členů OZ, 1 host, jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel: Mgr.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 25. 11. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis ze 40. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis ze 40. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis ze 40. veřejného jednání ZO Ostrá dne 17.5. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Jan Pudil Omluveni: Miroslav Crha

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 3/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 3/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 3/2015, které se konalo 25.6.2015 od 19.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Tomáš Jelínek, Jaroslav Jedlička, Marta Kratinová Hájková,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Z Á P I S č. 10/2017

Z Á P I S č. 10/2017 Obec Kyje Z Á P I S č. 10/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Kyje konaného dne 27. 4. 2017 Zahájení: V 18:15 Přítomni: Bc. Hana Vítová, Miroslav Knap, Miroslav Myška, Ladislav Škopán, Alena Myšková Omluveni:

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-43-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.12.2013 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Omluven: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný,

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12. 12. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil Krejčí,

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2.6.2015 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2.6.2015 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2.6.2015 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec, E. Křivancová,

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne 30. 6. 2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Miřejovice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 45. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 22.02.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.10/2012 ve Vysokém konaného dne

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2017 konaného dne veřejné zasedání ( jednání č. 41)

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2017 konaného dne veřejné zasedání ( jednání č. 41) Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2017 konaného dne 19.5.2017 - veřejné zasedání ( jednání č. 41) -Přítomni: L. Daenemarková, V.Holá, R.Šorsák, J.Žižka, = členové Zastupitelstva Obce

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne , v hodin.

Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne , v hodin. Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne 11.7.2016, v 17.30 hodin. Zasedání ZOC č. 14/ 2016 Dne 11.7.2016 se v 17.30 hod konalo v budově obecního

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 12/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky.

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky. O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: 0000271/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2005

Více

Usnesení č. 10 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. května 2019 v sále KD Vedrovice

Usnesení č. 10 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. května 2019 v sále KD Vedrovice Usnesení č. 10 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. května 2019 v sále KD Vedrovice Zapisovatel: Hana Kolegarová Ověřovatelé: Becha Petr, Nováková Helena Přítomni: Omluveni:

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 27.11.2018 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

OBECNÍ ÚŘAD MORAŠICE, 535 01 Přelouč IČO: 580678

OBECNÍ ÚŘAD MORAŠICE, 535 01 Přelouč IČO: 580678 OBECNÍ ÚŘAD MORAŠICE, 535 01 Přelouč IČO: 580678 Zápis z jednání zastupitelstva obce konaného dne 6.1. 2015 Přítomni: Jiří Drechsler starosta Ing. Zdeněk Šanda místostarosta Členové: Mgr. Andrea Faltysová

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 14. 05. 2019 Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek (nepřítomen omluven),

Více

Zápis č. 6/2019. ze schůze zastupitelstva obce Babice konané v 19:00 hod., v kanceláři OÚ v Babicích

Zápis č. 6/2019. ze schůze zastupitelstva obce Babice konané v 19:00 hod., v kanceláři OÚ v Babicích Zápis č. 6/2019 ze schůze zastupitelstva obce Babice konané 3.6.2019 v 19:00 hod., v kanceláři OÚ v Babicích -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 29. 6. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Přítomni: p. Kápl, Ing. Formánek, Ing. Kaněra, Mgr. Klavíková, Ing. Kožmín, Ing. Malát,

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne 22.4. 2008 Místo konání: Začátek: Zasedání řídila: Přítomni: Zapisovatelka: Ověřovatelé zápisu: zasedací místnost Obecního úřadu v Hrejkovicích

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53)

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) -Přítomni: L. Daenemarková, Z.Gregor,, H.Huňatová R.Svatoň, J.Žižka = členové zastupitelstva

Více