Zápis č. 30/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 30/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 30/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: I.Zetocha Hosté: Bc. Miroslava Šafránková Zasedání zahájila starostka obce. Konstatovala, že jednání je přítomno 8 členů zastupitelstva obce a je tedy usnášeníschopné. Starostka seznámila přítomné s programem, který byl doplněn jak je uvedeno níže. Tento program jednání byl jednomyslně schválen. Program: 1. Zahájení 2. Kontrola úkolů z minulého zápisu 3. Projekt pošta Partner 4. Dotace Posilovací vrt Babín 6. Schválení zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těmice za rok Účetní závěrka a závěrečný účet obce Těmice za rok Pozemkové úpravy 9. Různé 10. Diskuse 11. Usnesení 12. Závěr Ověřovateli zápisu byli určeni p.zdena Vondrušová a p.eva Bočková, zapisovatelkou paní Eva Šonková. Návrhová komise byla schválena ve složení: K.Šebesta, P.Janouš, M.Nováková. Kontrola úkolů z minulého zápisu Všechny úkoly z minulého zápisu byly splněny. Projekt Pošta Partner Dnešního zasedání zastupitelstva obce se zúčastnila Bc. Miroslava Šafránková za Českou poštu, aby zastupitelstvu přiblížila projekt pošta Partner a objasnila některá ustanovení návrhu smlouvy. Usnesení č. 321 bylo schváleno. Dotace 2017 Pořízení dopravního automobilu pro SDH Těmice Dne došlo k Registraci akce Ministerstvem vnitra, GŘ HZS ČR, a ke schválení Technických podmínek pro dopravní automobil. Po této registraci může být zahájeno výběrové řízení na dodávku dopravního automobilu dle schválených technických podmínek. Realizace výběrového řízení byla zadána jak bylo již dříve schváleno firmě PL Projekt J.Hradec. O průběhu vyřizování tohoto projektu bude zastupitelstvo průběžně informováno. Usnesení č. 322 bylo schváleno.

2 Nákup komunální techniky Zastupitelstvo na svém minulém zasedání odsouhlasilo technické zadávací podmínky pro: a) nákup traktoru, včetně čelního nakladače a b) manipulátoru a malého kontejneru pro přepravu nákladu a na základě těchto podkladů bylo zahájeno výběrové řízení. Bylo osloveno 5 a 5 dodavatelů. Celkem jsme obdrželi 3 nabídky na dodávku traktoru a čelního nakladače a 2 nabídky na dodávku manipulátoru a malého kontejneru. Zastupitelstvo projednalo a schvaluje rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky na základě rozhodnutí hodnotící komise v zadávacím řízení na veřejnou zakázku: a) Pořízení komunální techniky - traktor a čelní nakladač: Vítězem zadávacího řízení je firma Pol-Agro Trading ZT s.r.o., Palkovická 2393, Frýdek Místek, IČO: , jejíž nabídková cena je ve výši ,- Kč bez DPH. Nabídka byla vybrána dle základního hodnotícího kritéria - nejnižší nabídková cena. b) Pořízení komunální techniky - nosič kontejnerů a valníkový kontejner: Vítězem zadávacího řízení je firma Agrozet České Budějovice, a.s., U Sirkárny 501/30, České Budějovice (závod Rynárecká 239, Pelhřimov), IČO: , jejíž nabídková cena je ve výši ,- Kč bez DPH. Nabídka byla vybrána dle základního hodnotícího kritéria - nejnižší nabídková cena. Zastupitelstvo pověřuje starostku Hanu Tomanovou k podpisu kupních smluv na tyto veřejné zakázky. Po uzavření kupních smluv na dodávku traktoru a čelního nakladače budeme žádat o dotaci z POV. Zastupitelstvo schvaluje obě Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky na pořízení komunální techniky jak je uvedeno výše. Zastupitelstvo pověřuje starostku podpisem obou kupních smluv na dodávku komunální techniky. Usnesení č. 323 bylo schváleno. Starostka informovala zastupitelstvo, že od minulého zasedání obdržela Protokoly ZVA o definitivním přiznání podpory ze SFŽP ČR na akce: Zateplení KD Těmice a Oprava a odbahnění návesního rybníka Velký Těmice. Usnesení č. 324 bylo schváleno. Posilovací vrt Babín Starostka informovala zastupitelstvo, že firma Aqua Enviro Brno zpracovala a předala obci dokumentaci pro územní rozhodnutí a pro stavební a vodoprávní povolení. Starostka zpracovala žádost o vydání rozhodnutí o umístění stavby v územním řízení. Po nabytí právní moci tohoto rozhodnutí bude zpracována žádost o stavební a vodoprávní povolení. Po zajištění těchto podkladů bude moci být zahájena stavební činnost, tj. realizace posilovacího vrtu. Zastupitelstvo rozhodlo již na minulém zasedání, že posilovací vrt bude pořízen z vlastních zdrojů obce. Zastupitelstvo bere na vědomí zprávu o stavu projektu. Usnesení č. 325 bylo schváleno.

3 Schválení Zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těmice za rok 2016 Zastupitelstvo projednalo a schválilo Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těmice za rok 2016 bez výhrad. Zastupitelstvo schvaluje Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těmice za rok 2016 bez výhrad. Usnesení č. 326 bylo schváleno. Schválení účetní závěrky obce Těmice za rok 2015 a Závěrečného účtu za rok 2015 Zastupitelstvu byly předloženy tyto podklady: 1. Schvalovaná účetní závěrka za rok 2016, která obsahuje Výkaz Fin 2-12 M, Rozvahu, Výsledovku, Přílohu a Závěrečný účet všechny materiály k datu Inventarizační zprávu ze dne Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těmice za rok Závěrečný účet za rok 2016 Zastupitelstvo předložené dokumenty projednalo. Závěrku za rok 2016 jednomyslně schválilo. Závěrečný účet za rok 2016 byl schválen bez výhrad. Zastupitelstvo jednomyslně schvaluje účetní závěrku obce Těmice za rok 2016, Závěrečný účet za rok 2016 schvaluje bez výhrad. Usnesení č. 327 bylo schváleno. Pozemkové úpravy Pozemkové úpravy probíhají podle plánovaného harmonogramu PÚ Pelhřimov. Dne bude na OÚ Těmice probíhat celodenní jednání ohledně soupisu nových pozemků pro k.ú. Babín a dne pro k.ú. Dráchov u Těmic. Zastupitelstvo na svém dnešním zasedání projednalo a schválilo SPÚ předložený Plán společných zařízení komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Babín. Plán společných zařízení tvoří technická zpráva základní části dokumentace PSZ a Hlavní výkres Plánu společných zařízení. Zastupitelstvo bere na vědomí zprávu o průběhu pozemkových úprav. Zastupitelstvo schvaluje Plán společných zařízení KPÚ pro k.ú. Babín. Usnesení č. 328 bylo schváleno. Různé Zastupitelstvo schvaluje na základě zveřejněného záměru prodeje pozemku p.č. 2384/7 o výměře 71 m2 prodej tohoto pozemku manželům L. za zveřejněnou cenu 50,- Kč/m2. Zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku manželům L. Usnesení č. 329 bylo schváleno.

4 Starostka informovala zastupitelstvo, že máme zpracovány Průkazy energetické náročnosti budov ke všem budovám ve vlastnictví obce. PENB pro nás zpracovala firma Decoen za částku ,- Kč. Usnesení č. 330 bylo schváleno. Starostka seznámila zastupitelstvo s informací Krajského úřadu Kraje Vysočina ohledně balíčků zákonů upravujících pravidla rozpočtové odpovědnosti. Usnesení č. 331 bylo schváleno. Zastupitelstvo bylo informováno p.šonkovou o průběhu jednání dne ohledně Veřejné dopravy Vysočiny a starostkou o účasti na semináři dne ohledně ochrany před povodněmi a dlouhotrvajícím suchem. Usnesení č. 332 bylo schváleno. Starostka informovala zastupitelstvo o nařízeném soudním jednání dne ohledně změny TP pro F.K. s ohledem na jeho umístění v domově Věž. Opatrovnický soud žádosti o změnu TP vyhoví a po obdržení Rozhodnutí budou provedeny potřebné administrativní kroky. Domov ve Věži starostka informovala. Usnesení č. 333 bylo schváleno. Starostka předložila zastupitelstvu Rozbor hospodaření v obecních lesích za rok Rozpočet nákladů a výnosů pro rok 2017 a Smlouvu o Zemědělském pachtu pro rok Zastupitelstvo dokumenty projednalo a schválilo. Zastupitelstvo schvaluje předložené dokumenty o hospodaření v obecních lesích. Usnesení č. 334 bylo schváleno. Starostka předložila zastupitelstvu vyúčtování finančního daru, který jsme poskytli v roce 2016 Farní Charitě Kamenice nad Lipou. Usnesení č. 335 bylo schváleno.

5 Starostka předložila zastupitelstvu Oznámení o zápisu do prvních tříd, které bylo OÚ doručeno ZŠ Kamenice nad Lipou. Zápis se bude konat 5. A od do hod. Oznámení bude zveřejněno na vývěsce OÚ. Usnesení č. 336 bylo schváleno. Zastupitelstvo na svém dnešním zasedání projednalo organizační zajištění dětského karnevalu, který se bude konat v sobotu od hod. v KD Těmice. Zastupitelstvo potvrzuje termín od hod. Usnesení č. 337 bylo schváleno. Zastupitelstvo na svém dnešním zasedání projednalo a odsouhlasilo termíny divadelních představení ochotníků Rodinovský spolek víceméně holek na den od hod. v KD Těmice. Plakáty budou vyvěšeny. Vystoupení ochotnického souboru z Kamenice nad Lipou se uskuteční dne Plakáty budou také k dispozici včas. Zastupitelstvo souhlasí s termíny divadelních představení dne a Usnesení bylo přijato 8hlasy, proti 0, zdržel se 0. Usnesení č. 338 bylo schváleno. Starostka informovala zastupitelstvo o pozvánce na veřejné ústní jednání ohledně oplocení pozemků náležících k čp. 38 Těmice na den od hod. Za Obec se jednání zúčastní starostka a K.Šebesta. Zastupitelstvo pověřuje účastí na tomto jednání starostku a K.Šebestu. Usnesení č. 339 bylo schváleno. Diskuse Diskuse byla vedena ke všem projednávaným otázkám. Příští zasedání ZO se bude konat v úterý dne od hod. Ověřovatelé: Zapsala: Eva Šonková Hana Tomanová V Těmicích, dne Vyvěšeno dne: Sejmuto:

6 P r o t o k o l o schválení účetní závěrky Obce Těmice za rok 2016 Schvalující orgán zastupitelstvo Obce Těmice dne projednal předložené podklady a jednomyslně schválil účetní závěrku Obce Těmice za rok V Těmicích: Hana Tomanová Starostka

7

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.2.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: Zasedání

Více

Zápis č. 22/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 22/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 22/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 14.6.2016 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, I.Zetocha, Omluveni: P.Janouš

Více

Zápis č. 28/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 28/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 28/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 10.1.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová Omluveni: P.Janouš Hosté:

Více

Zápis č. 16/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 16/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 16/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.12.2015 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni:

Více

Zápis č. 57/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 57/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 57/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.10.2014 Přítomni: H.Tomanová, E.Šonková, E.Bočková, K.Šebesta, M.Nováková, I.Zetocha, P.Janouš Omluveni: J.Kuklová, Z.Vondrušová

Více

Zápis č. 24/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 24/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 24/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 6.9.2016 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: Hosté:

Více

Zápis č. 4/2015 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 4/2015 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 4/2015 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 3.2.2015 Přítomni: H.Tomanová, E.Šonková, E.Bočková, K.Šebesta, M.Nováková, I.Zetocha, P.Janouš, Z.Vondrušová, Omluveni:

Více

Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016

Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016 Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni: J.Kuklová Zasedání

Více

Zápis č. 51/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 51/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 51/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 6.5.2014 Přítomni: H.Tomanová, E.Šonková, Z.Vondrušová, E.Bočková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni: Zasedání

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 6.11.2018 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš, K.Šebesta, T.Hron Omluveni: 1.

Více

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.8.2015

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.8.2015 Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.8.2015 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, I.Zetocha Omluveni: P.Janouš Zasedání

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Z Á P I S č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne 21. 4. 2016 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Přítomno: 6 členů zastupitelstva obce Rpety dle prezenční listiny

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 51. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.6.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00297/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4/2006 konaného

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Z á p i s. z 3. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne v hodin v budově obecního úřadu

Z á p i s. z 3. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne v hodin v budově obecního úřadu Z á p i s z 3. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne 25. 6. 2016 v 19.00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Černý K., Fara J., Čápová P., Výborný M., Zídková E. Omluveni: Formánková G., Vacek

Více

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne Zápis č.6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 27.5. 2019 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Miroslava Ungrová, Václav Mraček

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2017 konaného dne veřejné zasedání ( jednání č. 41)

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2017 konaného dne veřejné zasedání ( jednání č. 41) Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2017 konaného dne 19.5.2017 - veřejné zasedání ( jednání č. 41) -Přítomni: L. Daenemarková, V.Holá, R.Šorsák, J.Žižka, = členové Zastupitelstva Obce

Více

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6 Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 31.05. 2017 od 19.00 hod. listů:6 Přítomno 8 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Medalová Renata, Mašek Josef, Zejda Josef, Mařan Břetislav, Vykysalová

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 6. 5. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Jana Starostová DiS, Dušan Vaněček, Martin Hruška, Mgr.

Více

Zastupitelstvo obce Březník Zápis č. 04/2013 ze dne

Zastupitelstvo obce Březník Zápis č. 04/2013 ze dne Zastupitelstvo obce Březník Zápis č. 04/2013 ze dne 18. 9. 2013 Zápis č. 4/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Březník (XVIII. - zasedání volebního období 2010/2014) Datum, místo a čas konání: 18. 9.

Více

Zápis č. 42/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 42/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 42/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 5.11.2013 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: I.Zetocha Zasedání

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 5 / 2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 26. 6. 2014 Zapsal : Josef Klíma 26. 6. 2014 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 26. 6. 2014

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne 28.6.2017 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 6 členů OZ, omluveni 2 členové OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

ZÁPIS 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE

ZÁPIS 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE ZÁPIS 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE 11.05.2018 I. Základní informace 1. Zasedání zastupitelstva byli přítomni: Pavel Šubrt, Jana Helclová, Václav Chrz, Marie Somrová, Jakub Dvořák 2. Omluveni

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53)

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) -Přítomni: L. Daenemarková, Z.Gregor,, H.Huňatová R.Svatoň, J.Žižka = členové zastupitelstva

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2.6.2015 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2.6.2015 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2.6.2015 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec, E. Křivancová,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 6.3.2009 Přítomni:

Více

Z Á P I S č. 10/2017

Z Á P I S č. 10/2017 Obec Kyje Z Á P I S č. 10/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Kyje konaného dne 27. 4. 2017 Zahájení: V 18:15 Přítomni: Bc. Hana Vítová, Miroslav Knap, Miroslav Myška, Ladislav Škopán, Alena Myšková Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 64. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 31.3. 2014 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne 26. 6. 2017 v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 27. dubna 2018 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 19.00 hod., ukončeno

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 12. 2016 v 16:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 3 / 2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 21. 6. 2016 Zapsal : Josef Klíma 21. 6. 2016 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 21. 6. 2016

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 Přítomni: Martin Roman, Jaromír Honsa, ing. Martin Kubíček, Ladislava Šonková, Karel Tomandl, ing. Pavla Zahrádková, Jiří Hruška

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 27. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 01.06. 2014 od

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2015 konaného dne 15.5.2015 - zasedání veřejné ( jednání č. 10)

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2015 konaného dne 15.5.2015 - zasedání veřejné ( jednání č. 10) Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2015 konaného dne 15.5.2015 - zasedání veřejné ( jednání č. 10) -Přítomni: L. Daenemarková, R.Šorsák, J.Žižka, M.Žižka = členové Zastupitelstva obce

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin Přítomni:

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Datum: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Datum: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 322 666 e-mail: ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Naše č. j.: OBCR/309/2019 Vyřizuje: Vencl Počet listů: 7 Počet příloh:5/5 Datum: 30. 05. 2019 Zápis ze zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 22. 6. 2017 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 5/2019 dne 11. února 2019 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

Výpis ze zápisu ze zasedání zastupitelstva dne na OÚ Buš č. 7/2018

Výpis ze zápisu ze zasedání zastupitelstva dne na OÚ Buš č. 7/2018 Obec Buš, okres Praha západ, IČ 00242021 Výpis ze zápisu ze zasedání zastupitelstva dne 6. 6. 2018 na OÚ Buš č. 7/2018 Zahájení: Přítomni: Omluveni: 18.00 hod. Laštovka, Cardová, Javůrek, Kůrka, Krmelová,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * *

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * * Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 11.6.2014 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomní: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě.

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 11. 4. 2017 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení účetní závěrky obce za rok 2016 3. Schválení

Více

Zápis č.1/2019. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.1/2019. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.1/2019 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 13.2.2019 v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Blanka Vostárková, Pavel

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014.

Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014. Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014. Návrh předkládá: Finanční výbor ve složení: Ing. Jaroslav Vondruška Pavel Lednický Milan Kožíšek Obsah: -údaje dle 17 zákona č. 250/2000 Sb.,

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Ověřovatele zápisu: Ing. Stanislav Novák, Mgr. Petr Zemánek, Hlasování:

Ověřovatele zápisu: Ing. Stanislav Novák, Mgr. Petr Zemánek, Hlasování: U s n e s e n í z V. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 19. 6. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávy z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 28. 4. 2015 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Helena Wiedermannová, Mgr. Irena Hrabáková- dřívější odchod, Silvie Štáfková, Radim Souček, JUDr.

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 3 / 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 21. 6. 2015 Zapsal : Josef Klíma 21. 6. 2015 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 21. 6. 2015

Více

Hlasování o schválení navržených ověřovatelů zápisu: pro 7 proti 0 zdržel se 0

Hlasování o schválení navržených ověřovatelů zápisu: pro 7 proti 0 zdržel se 0 OBEC ČERNOUČEK Zápis z 03-15 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 29.5.2015. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Přítomni zvolení zastupitelé: K bodu 1

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Přítomni zvolení zastupitelé: K bodu 1 Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 9.5. 2016 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,, Květa Křivánková, Dana Vyštejnová, Petr Velich,Milan Hlavatý,

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 3/2018 ze dne

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 3/2018 ze dne OBEC JENČICE Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 3/2018 ze dne 26.6.2018 Zasedání se konalo na sále KD v Jenčicích od 17.00 hod. Přítomno: 5 členů ZO - Josef Jalovecký, Věra Machálková, Hana Háková, Mgr.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne

Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne 6. 6. 2019 59/2019 Schválení programu jednání. 60/2019 Schválení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele. 61/2019 Kontrola

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 13. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 06. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č. 05/2014 z řádného zasedání zastupitelstva Obce Jankov

Zápis č. 05/2014 z řádného zasedání zastupitelstva Obce Jankov Obec Jankov část Holašovice Adresa: Jankov 46 373 84 p. Dubné Tel: 387 982 133 Vesnice Jihočeského kraje roku 2009 Zápis č. 05/2014 z řádného zasedání zastupitelstva Obce Jankov Účastníci - zastupitelé:

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/17 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 26.6.2017 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 25. 11. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2016 konaného dne zasedání veřejné ( jednání č. 26)

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2016 konaného dne zasedání veřejné ( jednání č. 26) Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2016 konaného dne 27.5.2016 - zasedání veřejné ( jednání č. 26) -Přítomni: L. Daenemarková, V.Holá, R.Šorsák, M.Žižka = členové Zastupitelstva Obce

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek (nepřítomen omluven),

Více

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce.

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce. Zápis č.3/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Šípy, které se konalo dne 17. června 2016 v pohostinství v Šípech -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne 23.5.2016 Čas: 19.05 21.15h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Obec Vysokov ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: R. Fiedlerová, Z. Hovorková, H. Černá, J. Kosinka, P.

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více