ANVI TRADE s.r.o., Bečovská 1273/1, Praha 10, Telefon: , Fax: Podlahoviny RIKETT Quartz

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ANVI TRADE s.r.o., Bečovská 1273/1, 104 00 Praha 10, Telefon: 271 096 610, Fax: 241 482 127 Podlahoviny RIKETT Quartz"

Transkript

1 Prospekt zátěžových podlahových čtverců RIKETT Quartz ANVI TRADE s.r.o., Bečovská 1273/1, Praha 10, Telefon: , Fax:

2 ANVI TRADE s.r.o. Společnost ANVI TRADE s.r.o. je obchodním zastoupením výrobce zátěžových podlahovin RIKETT Quartz pro Českou republiku. Společnost ANVI TRADE s.r.o., působící na našem trhu již od roku 1994, poskytuje odborné technické poradenství a obchodní servis projektantům, architektům, investorům, stavebníkům, podlahářským firmám, jakož i konečným uživatelům. ANVI TRADE s.r.o. Bečovská 1273/ Praha 10 Uhříněves TELEFON: FAX: anvitrade@anvitrade.cz HTTP:

3 RIKETT QUARTZ - PODLAHOVINA PRO TĚŽKÁ ZATÍŽENÍ Zátěžové podlahové čtverce Rikett Quartz jsou vyráběny již od roku Za tato léta se podlahovina Rikett Quartz stala ve více než osmdesáti zemích světa synonymem pro kvalitní, osvědčené a přitom ekonomické řešení podlah pro bytové, komerční, veřejné a moderní průmyslové objekty. S podlahovinou Rikett Quartz není nic jednoduššího, než v jakémkoliv prostoru vytvořit krásnou jednobarevnou či vícebarevnou podlahu s životností více než 20 let. Vlastnosti podlahových čtverců RIKETT Přednosti použití podlahových čtverců RIKETT jsou: vysoká kvalita odolnost a dlouhá životnost velice příznivé pořizovací náklady možnost použití v plochách s těžkým zatížením odolnost vůči hoření odolnost vůči chemikáliím odolnost vůči cigaretovým nedopalkům široká škála atraktivních barev velmi kreativní možnost vytváření vzorů rozměrová stabilita čtverce RIKETT Quartz se nesvařují rychlá instalace snadné barevné odlišení ploch s různými účely snadná a rychlá údržba Užití podlahových čtverců RIKETT Díky výše uvedeným vlastnostem mají čtverce RIKETT Quartz široké uplatnění při řešení podlah v komunikačních a shromažďovacích plochách objektů: administrativních budov bytových domů terminálů a letišť obchodních středisek v nemocnicích a školách v supermarketech v budovách služeb v průmyslových prostorech ve výrobních halách ve skladech a distribučních centrech atd. Konstrukce výrobků Podlahoviny Rikett Quartz jsou homogenní čtverce, přičemž z více než 80 % je u tohoto materiálu použito plnění přírodními křemičitými zrnky písku a recyklovanými surovinami a zbylou část tvoří vinyl a pigmenty. Tato unikátní formulace dává čtvercům Rikett Quartz jejich vynikající odolnost vůči oděru a rozměrovou stabilitu.

4 Čtverce Rikett Quartz jsou dodávány v tloušťce 2,0mm a rozměru 300x300mm a jsou k dispozici ve 23 barvách. Na přání mohou být rovněž dodány v tloušťce 2,5mm a 3,2mm. Čtverce Rikett Quartz mají jednobarevný vzhled s nahodilým louhováním v jiném barevném odstínu. Kvalita produkce čtverců Rikett je certifikována dle ISO Popis výrobků Podlahové čtverce RIKETT Quartz jsou dodávány v pastelových barvách s mramorováním, tj. s nahodile se vyskytujícími podélnými šmouhami v jiném barevném odstínu. Čtverce RIKETT Quartz jsou dodávány v tloušťce 2,0 mm a rozměru 300x300 mm. Požadavky na podkladní vrstvy Všeobecné požadavky instalace jsou uváděny v notoricky známých předpisech ČSN a v praxi rovněž používané normy DIN Podklad musí být pevný v tahu i tlaku, bez mastnoty a dalších nečistot, trvale suchý. Ke standardní aplikaci na podkladech cementových či anhydritových potěrů jsou pro přípravu a samotnou montáž výrobcem doporučeny kvalitní systémové produkty stavební chemie BOSTIK. Před přípravou podkladní vrstvy anhydritového potěru je nutné podklad celoplošně přebrousit a odstranit tak nesoudržnou povrchovou strusku. Příprava standardních podkladů a instalace podlah RIKETT Pro bezproblémovou přípravu podkladů (cementový či anhydritový potěr) a instalaci krytin doporučujeme použít systémové produkty BOSTIK v této skladbě: - základní penetrační nátěr Bostik Nibogrund G17, - samonivelizační cementová hmota Bostik Niboplan Best300 (při rovinnosti podkladu s max. odchylkou 4mm/2 metry je průměrné množství stěrky 3,0mm), - disperzní lepidlo Bostik Power Elastic. Při jakýchkoliv dotazech kontaktujte technický servis společnosti ANVI TRADE s.r.o. Pro řešení ukončení podlahy kolem obvodových stěn se krytina těsní tmelem a je instalována vhodná soklová lišta, např. v nabídce společnosti ANVI TRADE s.r.o. profil life Top S60. Údržba a čištění podlah RIKETT Údržba a čištění povrchů RIKETT Quartz je shodná s úklidem jiných hladkých PVC podlahovin, přírodních linoleí či např. dřevěných podlah. Ihned po dokončení stavby je nutné podlahovinu RIKETT Quartz nechat odborně vyčistit a ošetřit ochrannými leštícími emulzemi na bázi polymerů či odolných polyuretanových vrstev (vhodné pro použití v plochách s nutností častého čištění a v provozech s používáním chemických přípravků či dezinfekčních látek). Tyto dodávky zpravidla zajišťují úklidové firmy. Denní údržba ošetřených podlah pak probíhá s používáním vhodných čisticích prostředků, které použité ochranné vrstvy obnovují a prodlužují jejich životnost. Podlahy RIKETT Quartz jsou roztokem tohoto prostředku jednorázově stírány pomocí plošného mopu. Použitou leštící emulzi je nutné v určité časové periodě,

5 dle doporučení dodavatele, obnovovat, aby vzhled, funkce, jakož i životnost podlahy nebyla omezena provozními vlivy. Při použití prostředků značky CC Dr.schutz se řeší údržba a čištění podlah RIKETT Quartz následovně: - v případě použití lešticí ochranné emulze na bázi polymerů CC Dr. Schutz Secura se při denním čištění používá čisticí roztok s přípravkem CC Dr. Schutz Čisticí prostředek R v případě použití odolných ochranných vrstev na bázi polyuretanů CC Dr. Schutz PU ochranná vrstva se při denním čištění používá čisticí roztok s přípravkem CC Dr. Schutz PU čistič Reference - Karviná, objekt Shimano, cca m2 - Otrokovice, Domov důchodců, cca m2 - Mladá Boleslav, Škoda Auto jídelny Eurest cca m2 - Tloskov u Neveklova, Diagnostický ústav, cca m2 - Nový Bor, Základní škola, cca m2 - Kvasiny, Škoda Auto zázemí výrobní linky Superb, cca m2 - Prachatice, Hospic, cca m2 - Písek, Bytový dům, cca m2 - Zastávka u Brna, Domov pro seniory, cca m2 - Blansko, Domov pro seniory, cca m2 - Šebetov, Ústav sociální péče, cca m2 - Lichnov, Základní škola, cca m2 - Skalice u Znojma, Domov důchodců, cca 800 m2 - Lipnice nad Sázavou, Domov pro seniory, cca 800 m2 - Praha 10, Domov důchodců m2 - Praha 4, Ředitelství policie, cca 900 m2 - Praha 4, Diagnostický ústav, cca m2 - Lukavec, Základní škola, cca m2 další realizace - Dvůr Králové nad Labem, Požární stanice - Havlíčkův Brod, Speciální škola U svaté Trojice - Chlumec nad Cidlinou, Občanské centrum 9. května - Praha 4, Bowlingová herna - Blansko, objekt CHKO - Prostějov, ZŠ Dr. Holého - Česká spořitelna, Chomutov - Liberec, Střední odborné učiliště - Výšovice, objekt s chráněnými byty - Vysoké Mýto, Sportovní centrum - Praha, Ateliery Barrandov - Chýně u Prahy, Obecní úřad - Strakonice, Nemocnice, objekt chirurgie - Vimperk, Restaurace - Písek, Stravovací centrum pro důchodce - Plzeň, 17. Mateřská škola - Praha 2, Základní škola Slezská - Skřivany, Ústav sociální péče - Prostějov, prodejna Focus Optik - Telč, Vysokoškolské koleje - Slapy, Základní škola - Třebíč, Střední technická škola manželů Currierových - Brandýs nad Labem, prodejní a skladový objekt společnosti BPW a mnoho dalších. Podlahové topení: Podlahovinu Rikett Quartz nedoporučujeme použít v plochách s elektrickým vytápěním s malou tloušťkou překrývací vrstvy. V místech, kde je teplovodní podlahové vytápění s překrytím cementovým či anhydritovým potěrem, by mělo být alespoň 48 hodin před instalací krytiny vypnuto a opět zapnuto až po položení čtverců Rikett Quartz, tj. po řádném navázání konečné pevnosti lepidla (obvykle 72 hodin po instalaci a při teplotě 20 C). V případě nového podlahového topení by měl být k dispozici protokol o jeho instalaci včetně topné zkoušky s předepsaným náběhem a poklesem teplot. V běžném provozu by teplota vytápěného povrchu podlahy neměla přesahovat 30 C!

6 Je-li v provozech použito více topných okruhů, pak tyto doporučujeme na povrchu podkladu opatřit vhodnými dilatačními profily v souladu s doporučením dodavatele topného systému. Čtverce Rikett Quartz jsou v krabici položeny lícem k sobě a je potřebné odebírat je z krabice postupně a instalovat je stále jedním směrem nebo, v případě šachovnicového vzoru, pootáčet o 90. Jsou-li čtverce Rikett Quartz při jednosměrné pokládce omylem otočeny o 180, může být vyvolán pocit jiného odstínu u tohoto čtverce oproti přilehlým čtvercům. Při šachovnicovém vzoru doporučujeme otáčení dlaždic o 90. Směr čtverců je vyznačen na jejich rubové straně přerušovanou čarou, která je blíže k jedné straně podlahoviny. Kontakt na obchodní a technické zastoupení výrobce RIKETT v ČR ANVI TRADE s.r.o. Bečovská ul., Praha 10 - Uhříněves Telefon: , Fax: anvitrade@anvitrade.cz, Http:

Návod ke kladení, údržbě a čištění podlah RIKETT Quartz

Návod ke kladení, údržbě a čištění podlah RIKETT Quartz Návod ke kladení, údržbě a čištění podlah RIKETT Quartz ANVI TRADE s.r.o. Bečovská 1273/1 104 00 Praha 10 Tel.: +420 271 096 610 Fax: +420 241 482 127 E-mail: anvitrade@anvitrade.cz Http: www.anvitrade.cz

Více

Firma & Kanceláře. Lékaři & Nemocnice. Domovy seniorů. Školy & Mateřské školy. Obchody & Sklady. Hotely & Restaurace. Kadeřnictví. Autosalony.

Firma & Kanceláře. Lékaři & Nemocnice. Domovy seniorů. Školy & Mateřské školy. Obchody & Sklady. Hotely & Restaurace. Kadeřnictví. Autosalony. Firma & Kanceláře Lékaři & Nemocnice Domovy seniorů Školy & Mateřské školy Obchody & Sklady Hotely & Restaurace Kadeřnictví Autosalony Sport Zertifikate Mimořádně vhodné pro: PVC podlahy, Design-vinyl,

Více

BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje. Tloušťka lamely: Šířka lamely:

BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje. Tloušťka lamely: Šířka lamely: BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje Tloušťka lamely: Šířka lamely: Délka lamely: Balení: 14 mm 96 mm 1840 mm 2,12m 2 /12ks Objemová hmotnost: 720 kg/m3 Součinitel tepelné vodivosti: 0,22 W/mK

Více

Parkety a vinyl v koupelnách PŘÍRUČKA O PODKLADECH, PODLAHÁCH A INSTALACI

Parkety a vinyl v koupelnách PŘÍRUČKA O PODKLADECH, PODLAHÁCH A INSTALACI Parkety a vinyl v koupelnách PŘÍRUČKA O PODKLADECH, PODLAHÁCH A INSTALACI 2 Přirozená krása - nový trend koupelen Aktuální trend směřuje k používání vysoce hodnotných, a na řádnou montáž náročných, dřevěných

Více

PRODUKTOVÝ LIST BAMBUSOVÝCH PODLAH

PRODUKTOVÝ LIST BAMBUSOVÝCH PODLAH PRODUKTOVÝ LIST BAMBUSOVÝCH PODLAH TYP HORIZONTAL (P+D) 1 15 mm 96 mm 960 mm 2,21m 2 /24ks 7-vrstvý matný lak s UV ochranou TYP VERTIKAL (P+D) 15 mm 96 mm 960 mm 2,21m 2 /24ks 7-vrstvý matný lak s UV ochranou

Více

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance 2015-2016 Luxusní vinylové dílce Volně kladené dlaždice a lamely Tkané vinylové čtverce Vytváříme atmosféru Architekti, interiéroví designéři a firmy zabývající

Více

Construction. Celoplošné lepení dřevěných podlah pomocí lepidel SikaBond. Metodická příručka. Sika CZ, s.r.o.

Construction. Celoplošné lepení dřevěných podlah pomocí lepidel SikaBond. Metodická příručka. Sika CZ, s.r.o. Metodická příručka Celoplošné lepení dřevěných podlah pomocí lepidel SikaBond Sika CZ, s.r.o. Veškeré informace a pracovní postupy uváděné v této příručce vycházejí z momentálních znalostí a zkušeností

Více

Construction. Systém Sika AcouBond Lepení na housenku. Metodická příručka. Sika CZ, s.r.o. Č. 850 52 02 Autor: Sika CZ, s.r.o.

Construction. Systém Sika AcouBond Lepení na housenku. Metodická příručka. Sika CZ, s.r.o. Č. 850 52 02 Autor: Sika CZ, s.r.o. Metodická příručka Systém Sika AcouBond Lepení na housenku Sika CZ, s.r.o. Veškeré informace a pracovní postupy uváděné v této příručce vycházejí z momentálních znalostí a zkušeností a jsou platné za předpokladu,

Více

MONTÁŽ AROQ COLLECTION PŘÍPRAVA

MONTÁŽ AROQ COLLECTION PŘÍPRAVA AROQ COLLECTION PŘÍPRAVA Doporučujeme opatrnost během přepravy a skladování balíků podlahy. Doporučuje se přepravovat a ukládat podlahy do ležaté polohy. Balení nesmí být umístěno vertikálně, skladovat

Více

SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON

SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON nátěrové a podlahové systémy na polymerové bázi Ochrana betonových povrchů Vynikající přídržnost k podkladu Snadná údržba Vysoká životnost

Více

Provádíme: Při nákupu materiálu u nás, máte slevu 20% na instalaci! Co je samozřejmostí:

Provádíme: Při nákupu materiálu u nás, máte slevu 20% na instalaci! Co je samozřejmostí: Provádíme: - cenová nabídka, posouzení podkladu - příprava podkladu - instalace koberců, PVC, vinylových podlah - instalace koberců na volno, s celoplošným lepením a s podložkou a s napínáním - renovace

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Objekt: 2 - Podlahy, obklady 0,00 0,00 0,00. Náklady z rozpočtu Ostatní náklady 0,00. Cena s DPH. VŠE - Stavební práce.

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Objekt: 2 - Podlahy, obklady 0,00 0,00 0,00. Náklady z rozpočtu Ostatní náklady 0,00. Cena s DPH. VŠE - Stavební práce. KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: VŠE - Stavební práce Objekt: 2 - Podlahy, obklady JKSO: Místo: CC-CZ: Datum: Objednatel: IČ: DIČ: Zhotovitel: IČ: DIČ: Projektant: IČ: DIČ: Zpracovatel: IČ: DIČ: 29.11.2017

Více

Construction. Metodická příručka. Lepení kobercových krytin lepidly SikaBond. Sika CZ, s.r.o. N : Autor: Sika CZ, s.r.o.

Construction. Metodická příručka. Lepení kobercových krytin lepidly SikaBond. Sika CZ, s.r.o. N : Autor: Sika CZ, s.r.o. Metodická příručka Lepení kobercových krytin lepidly SikaBond Sika CZ, s.r.o. Veškeré informace a pracovní postupy uváděné v této příručce vycházejí z momentálních znalostí a zkušeností a jsou platné za

Více

Provádíme: Při nákupu materiálu u nás, máte slevu 20% na instalaci! Co je samozřejmostí:

Provádíme: Při nákupu materiálu u nás, máte slevu 20% na instalaci! Co je samozřejmostí: Provádíme: - příprava podkladu - instalace PVC a vinylových podlah - instalace koberců na volno - instalace koberců s celoplošným lepením - instalace koberců na komfortní podložku - renovace dřevěných

Více

PU DESIGN SYSTÉM DR. SCHUTZ PU COLOR. Motto: Podlahu neměnit, ale kompletně barevně renovovat!

PU DESIGN SYSTÉM DR. SCHUTZ PU COLOR. Motto: Podlahu neměnit, ale kompletně barevně renovovat! PU DESIGN SYSTÉM DR. SCHUTZ PU COLOR Motto: Podlahu neměnit, ale kompletně barevně renovovat! DĚLÁME ZE STARÉHO NOVÉ DÍKY SYSTÉMU PU COLOR A PU DESIGN Výměna staré opotřebené podlahy je náročná na čas.

Více

Construction. Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy. Sika CZ, s.r.o.

Construction. Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy. Sika CZ, s.r.o. Construction Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy Sika CZ, s.r.o. Úpravy betonových podkladů PŘÍPRAVA PODKLADU PRO APLIKACI EPOXIDOVÝCH (EP) A POLYURETANOVÝCH (PU) MATERIÁLŮ SIKAFLOOR odstranění starých

Více

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo!

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! Obsah: Floor Expert EP Kombinace designu a funkčnosti Designové nátěry Floor Expert splňují vysoké nároky na vizuální kvalitu a

Více

Čerstvé tekuté potěry

Čerstvé tekuté potěry Čerstvé tekuté potěry 2 Představení společnosti MFC - MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu

Více

Construction. Metodická příručka. Lepení linolea lepidly SikaBond. Sika CZ, s.r.o. N : Autor: Sika CZ, s.r.o.

Construction. Metodická příručka. Lepení linolea lepidly SikaBond. Sika CZ, s.r.o. N : Autor: Sika CZ, s.r.o. Metodická příručka Lepení linolea lepidly SikaBond Sika CZ, s.r.o. Veškeré informace a pracovní postupy uváděné v této příručce vycházejí z momentálních znalostí a zkušeností a jsou platné za p ředpokladu,

Více

Podlahy na terasy a balkóny

Podlahy na terasy a balkóny Podlahy na terasy a balkóny Inovativní Univerzální Variabilní design Příjemný, teplý a bezpečný povrch Vysoká odolnost Vyrobeno v Německu Pryžové čtverce Kraitec step nabízejí elegantní a praktické řešení

Více

ZERO. ekologické ELASTICKÉ PODLAHOVÉ KRYTINY V ROLÍCH bez obsahu pvc. Bez obsahu PVC

ZERO. ekologické ELASTICKÉ PODLAHOVÉ KRYTINY V ROLÍCH bez obsahu pvc. Bez obsahu PVC ZERO ekologické ELASTICKÉ PODLAHOVÉ KRYTINY V ROLÍCH bez obsahu pvc Bez obsahu PVC ELASTICKÉ PODLAHY V ROLÍCH PRO KOMERČNÍ PROSTORY Neobsahuje PVC (polyvinylchlorid), chlor a plastifikátory Neobsahuje

Více

TECHNICKÝ LIST TECHNICKÝ LIST

TECHNICKÝ LIST TECHNICKÝ LIST E 439 - Anhydrid CA-C-F7 Číslo výrobku Popis výrobku Potěr na anhydritové bázi pro vnitřní podlahy v občanské výstavbě. Složení E 439 je suchá směs sestávající z anhydritu, klasifikovaných písků a specifických

Více

Podlahy. podlahy. Akustické a tepelné izolace podlah kamennou vlnou

Podlahy. podlahy. Akustické a tepelné izolace podlah kamennou vlnou podlahy Podlahy Akustické a tepelné izolace podlah kamennou vlnou Jediný výrobce a prodejce izolace se specializací pouze na kamennou vlnu v České republice. PROVĚŘENO NA PROJEKTECH Izolace ROCKWOOL z

Více

odstín tmavě šedý dle vzorku předloženého při výběrovém řízení Litý potěr cementový

odstín tmavě šedý dle vzorku předloženého při výběrovém řízení Litý potěr cementový 2.NP P10-Z2 KERAMICKÁ DLAŽBA vlhký provoz Keramická dlažba 200x200, R12 (+skup. B pro chůzi naboso), spárovaná vodotěsným tmelem po obvodu s požlábkem včetně rohových profilů Lepící tmel na keramickou

Více

SKLADBY PODLAH. Akrylátové lepidlo Vyrovnávací samonivelační stěrka + adhezní můstek

SKLADBY PODLAH. Akrylátové lepidlo Vyrovnávací samonivelační stěrka + adhezní můstek SKLADBY PODLAH A PVC 1 POZNÁMKA PVC 1 - specifikace: Extrémně trvanlivá, na údržbu nenáročná podlahová krytina z homogenního vinylu, vysoké kvality a povrchem tvrzeným ochrannou vrstvou IQ PUR, určená

Více

Odolná, přírodní, moderní? Podlaha Egger PRO Design

Odolná, přírodní, moderní? Podlaha Egger PRO Design Odolná, přírodní, moderní? Podlaha Egger PRO Design Flooring Collection 2018 20 www.egger.com/flooring-pro Podlahy EGGER PRO Design se vyznačují mimořádnou odolností a splňují všechny nároky, vizuální

Více

Dvousložková zálivková hmota k uzavírání trhlin a smršťovacích spár v potěrech, bez obsahu rozpouštědel.

Dvousložková zálivková hmota k uzavírání trhlin a smršťovacích spár v potěrech, bez obsahu rozpouštědel. Sanace podlah, penetrace, vyrovnávací hmoty Název Popis Balení Obal Počet balení na paletě NIBOSAN EASY Dvousložková zálivková hmota k uzavírání trhlin a smršťovacích spár v potěrech, bez obsahu 2 300

Více

isofoniko technický list příprava podkladu 01/08 173 ISOFONIKO

isofoniko technický list příprava podkladu 01/08 173 ISOFONIKO 01/08 173 technický list Akustická izolace pro pod potěry pro plovoucí i lepené podlahy v soukromém, komerčním i průmyslovém prostředí. Vhodná rovněž pod podlahové vytápění. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI Vynikající

Více

IVC GROUP DOPORUČUJE. DESIGN Přinášíme celosvětové trendy do Vašich domovů a řešení pro každou místnost.

IVC GROUP DOPORUČUJE. DESIGN Přinášíme celosvětové trendy do Vašich domovů a řešení pro každou místnost. IVC GROUP DOPORUČUJE DESIGN Přinášíme celosvětové trendy do Vašich domovů a řešení pro každou místnost. POKLÁDKA Všeobecně známá snadnost pokládky je zde umocňována mottem Polož a choď. ÚDRŽBA Jedinečná

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 549 duben 2015

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 549 duben 2015 549 duben 2015 Izolační a oddělovací pás pod keramické a mozaikové dlažby jako i povrchy z přírodního kamene Rozsah použití Pro použití v interiéru a exteriéru. Na podlahy. Pro třídy zatížení A podlahy

Více

SCHÖNOX BALTERRA SCHÖNOX BALTERRA. Komplexní jedinečné systémové řešení balkonů a teras. Let s stick together www.schonox.cz

SCHÖNOX BALTERRA SCHÖNOX BALTERRA. Komplexní jedinečné systémové řešení balkonů a teras. Let s stick together www.schonox.cz SCHÖNOX BALTERRA Foto: Ströher GmbH SCHÖNOX BALTERRA Komplexní jedinečné systémové řešení balkonů a teras Unikátní systém pro atraktivní a dlouhodobě funkční řešení dlažeb z keramiky a přírodního kamene

Více

PVC. kolekce 2013. Supreme Plus Texstyle 280 Texstyle 220

PVC. kolekce 2013. Supreme Plus Texstyle 280 Texstyle 220 PVC kolekce 2013 Supreme Plus Texstyle 280 Texstyle 220 Authentic 300 Supreme Plus třída zátěže celková tloušťka: 2,5 mm tl. nášlapné vrstvy: 0,7 mm délka role: 24 m šíře role: 4 a 2 m g s 3 t hmotnost:

Více

Podobný vzhled, rozdílné materiály

Podobný vzhled, rozdílné materiály 14 povlakové krytiny Foto DLW-Armstrong Podobný vzhled, rozdílné materiály Linoleum Jak název napovídá (linum len, oleum olej), jde o materiál vyrobený z přírodních surovin. Na počátku 20. století bylo

Více

vinyl pro v rolích PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5919 Novilon Viva 5911

vinyl pro v rolích PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5919 Novilon Viva 5911 vinyl pro v rolích Novilon Viva 5919 PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5911 měkká rubová pěna s tvarovou pamětí a dlouhotrvající flexibilitou Inteligentní vinyl Novilon v rolích Žijte svůj život s

Více

jednoduše krásné podlahy

jednoduše krásné podlahy jednoduše krásné podlahy Vinylové podlahy Designflooring jsou vhodné do bytových i komerčních prostor. Každý dekor vychází z reálné předlohy dřeva, přírodního kamene nebo tepaného plechu. Dodává se v pásech

Více

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem. podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem.  podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz Proč si vybrat vinylovou podlahu MULTIFLOR? Dokonalá zvuková izolace Při chůzi vydává podlaha MULTIFLOR

Více

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem. podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem.   podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz Proč si vybrat vinylovou podlahu MULTIFLOR? Dokonalá zvuková izolace Při chůzi vydává podlaha MULTIFLOR

Více

vinyl pro Inspirativní brožura pro každý interér vinyl v rolích

vinyl pro Inspirativní brožura pro každý interér vinyl v rolích vinyl pro Inspirativní brožura pro každý interér vinyl v rolích měkká rubová pěna s tvarovou pamětí a dlouhotrvající flexibilitou Inteligentní vinyl Novilon v rolích Žijte svůj život s podlahou vytvořenou

Více

DŘEVOplus víc než dřevo

DŘEVOplus víc než dřevo DŘEVOplus víc než dřevo NÁVOD K MONTÁŽI VENKOVNÍ PODLAHY (TERASY) DŘEVOplus je modifikované dřevo. Materiál vytvořený kombinací dřevěné hmoty se zdravotně nezávadným polyetylenem. Hlavní surovinou DŘEVOplus

Více

Systém podlahového vytápění UPONOR MINITEC. zalitý tekutou stěrkou NOVOPLAN MAXI. od firmy MAPEI

Systém podlahového vytápění UPONOR MINITEC. zalitý tekutou stěrkou NOVOPLAN MAXI. od firmy MAPEI Systém podlahového vytápění UPONOR MINITEC zalitý tekutou stěrkou NOVOPLAN MAXI od firmy MAPEI UPONOR MINITEC Uponor systém Minitec Rychlá instalace, krátká doba zprovoznění: Uponor Minitec Vám nabízí

Více

Výkaz výměr. Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Kč. Uchazeč je povinen zajistit ekologickou likvidaci odstraněné podlahové krytiny.

Výkaz výměr. Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Kč. Uchazeč je povinen zajistit ekologickou likvidaci odstraněné podlahové krytiny. Výkaz výměr Příloha č. 3 Výkaz výměr Místnost č. S 13: Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Cena v Kč bez DPH Výše DPH v Kč Cena v Kč vč. DPH Odstranění stávající podlahové krytiny, včetně ekologické

Více

Návod na pokládku TARKETT TOUCH

Návod na pokládku TARKETT TOUCH Návod na pokládku TARKETT TOUCH PVC DŮLEŽITÉ! Přesvědčte se, že veškeré specifikace a pokyny výrobce jsou pečlivě dodržovány. Podlahová krytina je určena výhradně pro vnitřní obytné účely. Pokud si nejste

Více

PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8

PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8 ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU S NÁZVEM PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8 DODATEČNÁ INFORMACE č. 12 Zadavatel: Ústav struktury a mechaniky hornin

Více

PVC Merkur - složení EN 653

PVC Merkur - složení EN 653 Merkur PVC Scarlet Technické parametry PVC Merkur Technické parametry Třída zátěže FI PVC Merkur scarlet 02 Scarlet Celková tloušťka Nášlapná vrstva Šíře role Hořlavost Podlahové topení Záruka 3,4 mm 0,4

Více

Elektrostaticky vodivá podlaha s drsným, protiskluzným povrchem, (dle OS 8) Elektrostaticky vodivá podlaha, s hladkým povrchem, polyuretanová

Elektrostaticky vodivá podlaha s drsným, protiskluzným povrchem, (dle OS 8) Elektrostaticky vodivá podlaha, s hladkým povrchem, polyuretanová Průmyslové podlahy Přehled podlahových systémů firmy CONICA CONIFLOOR AS-EP Elektrostaticky vodivá podlaha, s hladkým povrchem, (dle OS 8) CONIFLOOR AS-EP/R CONIFLOOR AS-PUR Elektrostaticky vodivá podlaha

Více

OBSAH 1 ÚVOD VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU Popis objektu Popis konstrukcí Stěny průčelí a štítů... 2

OBSAH 1 ÚVOD VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU Popis objektu Popis konstrukcí Stěny průčelí a štítů... 2 OBSAH 1 ÚVOD... 2 2 VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU... 2 2.1 Popis objektu... 2 2.2 Popis konstrukcí... 2 2.2.1 Stěny průčelí a štítů... 2 3 TECHNICKÉ ŘEŠENÍ OPRAVY OBJEKTU... 2 3.1 Oprava balónů ve 2. NP a 4. NP...

Více

PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK

PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK PLATÍ V OBDOBÍ 5. 9. 2016 27. 10. 2016 V RÁMCI VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU ŠTĚDRÁ SEZÓNA 2016 PŘEHLED PRODUKTŮ Zařazených do věrnostního programu Štědrá sezóna

Více

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění Technický list Vydání 01/2012 Identifikační č.: 02 08 01 04 004 0 000001 Sikafloor -302 W 2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem Popis výrobku Sikafloor -302 W je 2komponentní polyuretanová

Více

2 mm. Technický list. Izo-Floor plus. Podložka pod laminátové a dřevěné plovoucí podlahy.

2 mm. Technický list. Izo-Floor plus. Podložka pod laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. 2 mm -praktické balení v rolích, snadná přeprava a rychlá montáž Podložky Izo-Floor Plus, jsou určeny pod laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. Slouží jako izolační materiál se schopnostmi protihlukové

Více

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ, TRYSKANÁ, VYMÝVANÁ, VYMÝVANÁ KRUHOVÁ

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ, TRYSKANÁ, VYMÝVANÁ, VYMÝVANÁ KRUHOVÁ DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ, TRYSKANÁ, VYMÝVANÁ, VYMÝVANÁ KRUHOVÁ r e a l i t o u j e k v a l i t a! Dlažba plošná vymývaná Dlaždice 50 / 50 tl. 4 cm BROŽ Dunaj 4 8 Dlaždice 40 / 40 tl. 4 cm BROŽ Coloro BROŽ

Více

SLOŽENÍ. Euro Vinyl Floor Forever. Skladby jednotlivých vrstev, které jsou tepelně slisované do jednoho pevného a funkčního celku

SLOŽENÍ. Euro Vinyl Floor Forever. Skladby jednotlivých vrstev, které jsou tepelně slisované do jednoho pevného a funkčního celku Skladby jednotlivých vrstev, které jsou tepelně slisované do jednoho pevného a funkčního celku SLOŽENÍ Euro Vinyl Floor Forever Ochranná PUR vrstva Nášlapná vrstva Vrstva se vzorem Podkladní vrstva pro

Více

Pokyny k pokládce masivní bambusové podlahy se zámkovým spojem

Pokyny k pokládce masivní bambusové podlahy se zámkovým spojem Pokyny k pokládce masivní bambusové podlahy se zámkovým spojem Před pokládkou Před instalací nechte podlahu v otevřených obalech v místnosti, ve které má být podlaha položená po dobu minimálně 48 hodin,

Více

katalog 2016 bytové a komerční PVC

katalog 2016 bytové a komerční PVC katalog 2016 bytové a komerční PVC flexibilita komfort odolnost Junior Plus je flexibilní, elastická, heterogenní PVC podlahová krytina o tloušťce 2,2 mm a nášlapné vrstvě 0,5 mm. Díky třídě zátěže 33-42

Více

PODLAHOVÉ KONSTRUKCE

PODLAHOVÉ KONSTRUKCE PODLAHOVÉ KONSTRUKCE Zásady provádění konstrukcí podlah (v souladu s ČSN 744505): - konstrukce podlah tl. 3 mm, 48 mm, 120 mm a 130 mm na stropních konstrukcích - nášlapné vrstvy budou prováděny na stávající

Více

TECHNOLOGICKÝ POSTUP PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ

TECHNOLOGICKÝ POSTUP PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ České vysoké učení technické v Praze fakulta stavební TECHNOLOGICKÝ POSTUP PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ DANA HAJNOVÁ NIKOLA MOŠNEROVÁ DOMINIK SYROVÝ k 126 MGT 2012-2013 TECHNOLOGICKÝ POSTUP - PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ

Více

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU ČERVENEC 2014 Severská borovice 15 x 111 mm s povrchovou úpravou OSMO Tvrdým voskovým olejem, odstín Stone Severská borovice POLOMAT Severská borovice

Více

Hygienické ochrany stěn

Hygienické ochrany stěn VODU ODPOZUJÍCÍ ŠETŘÍ ČAS ODOLNÉ PROTI NÁRAZU PREFABRIKOVANÝ SYSTÉM BEZPEČNÉ PRO POTRAVINY HACCP Hygienické ochrany stěn VHOdné PrO POTraVInářské VýrOby, čisté PrOsTOry, supermarkety, CaTerIngOVé společnosti,

Více

Obecné zásady Design Floors Click

Obecné zásady Design Floors Click Obecné zásady Design Floors Click Instalace Instalace designových podlah Design Floors Click je jednoduchá a řídí se stejnými zásadami, které se vztahují na všechny kvalitní pružné podlahy. NÁRODNÍ SMĚRNICE

Více

Rekonstrukce provozu kuchyně menzy VŠE

Rekonstrukce provozu kuchyně menzy VŠE Rekonstrukce provozu kuchyně menzy VŠE Skladby stavebních konstrukcí Ing. Jan Přindiš 03_2017 Rekonstrukce provozu kuchyně menzy v Italské budově areálu VŠE v Praze 2 Obsah dokumentace : 1. ÚVODEM... 3

Více

T2QUICKNET : TENKÁ, SAMOLEPICÍ, TOPNÁ ROHOŽ

T2QUICKNET : TENKÁ, SAMOLEPICÍ, TOPNÁ ROHOŽ T2QUICKNET : T2QUICKNET Jakou rohož T2QuickNet potřebuji? Na dobře izolované podlahy. Na přídavné topení. Na rychlý ohřev. Na špatně izolované podklady podlah. Samolepicí, 3 mm silná dvoužilová topná rohož

Více

SR 450 Rychletuhnoucí potěr cementový. Rychleschnoucí potěr na bázi cementu s kompenzací smrštění pro vnitřní podlahy

SR 450 Rychletuhnoucí potěr cementový. Rychleschnoucí potěr na bázi cementu s kompenzací smrštění pro vnitřní podlahy SR 450 Rychletuhnoucí potěr cementový Číslo výrobku Popis výrobku Rychleschnoucí potěr na bázi cementu s kompenzací smrštění pro vnitřní podlahy Složení SR 450 je suchá směs, sestávající ze speciálních

Více

VINYLOVÉ PODLAHY VITERRA INSTRUKCE MONTÁŽE A POUŽÍVÁNÍ

VINYLOVÉ PODLAHY VITERRA INSTRUKCE MONTÁŽE A POUŽÍVÁNÍ VINYLOVÉ PODLAHY VITERRA INSTRUKCE MONTÁŽE A POUŽÍVÁNÍ OBECNÉ PODMÍNKY 1. Ověření produktu Před montáží, zkontrolujte všechny panely nebo obklady, zda nemají škrábance, rozdíly v barvě, menší poškození

Více

Základ Vašeho úspěchu. Průmyslové podlahy

Základ Vašeho úspěchu. Průmyslové podlahy Základ Vašeho úspěchu Průmyslové podlahy Obsah 3 4 5 9 10 Důležitá je správná volba podlahového systému Přehled podlahových systémů Příprava podkladu penetrace, vyrovnávací vrstva Průmyslové podlahy mechanicky

Více

Moře inspirace pro Vás DLAŽBA PLOŠNÁ

Moře inspirace pro Vás DLAŽBA PLOŠNÁ Moře inspirace pro Vás DLAŽBA PLOŠNÁ Dlaždice 40 / 40 Kostka BROŽ Praktik karamelová Dlaždice 40 / 40 Čtvrtkruh BROŽ Praktik písková Dlaždice 40 / 40 Kostka BROŽ Praktik písková Dlaždice 40 / 40 Čtvrtkruh

Více

NOVÝ EPOSTYL GRANIT Dekorativní podlahový potěr s mramorovou strukturou

NOVÝ EPOSTYL GRANIT Dekorativní podlahový potěr s mramorovou strukturou Přinášíme Vám nový pohled na dekorativní úpravy funkčních podlah NOVÝ EPOSTYL GRANIT Dekorativní podlahový potěr s mramorovou strukturou Mnohonásobně zvětšeno NAŠE EPOXY SYSTÉMY, VAŠE ŘEŠENÍ EPOSTYL GRANIT

Více

VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019

VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019 VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019 Plošná dlažba Stavební hmoty Obkladové prvky Zahradní architektura Příslušenství Od 850 Kč po celé České republice max. 850kg / paleta 850 Kč / paleta

Více

-HASIT- LEPIDLA SPÁROVACÍ MALTY

-HASIT- LEPIDLA SPÁROVACÍ MALTY -HASIT- LEPIDLA A SPÁROVACÍ MALTY Úprava podkladu Spotřeba 0,15-0,25 l/ m 2 Spotřeba 0,15-0,2 l/ m 2 2 Úprava podkladu Podklad Úprava podkladu Poznámka Betonové stěny /podlahy starší než 6 měsíců Betonové

Více

Construction. SikaBond Pružné lepení dřevěných podlah. Sika CZ, s.r.o.

Construction. SikaBond Pružné lepení dřevěných podlah. Sika CZ, s.r.o. Construction SikaBond Pružné lepení dřevěných podlah Sika CZ, s.r.o. Technologické výhody pružného lepení Porovnání metod pružného a nepružného lepení dřevěných materiálů Dřevěné podlahy jsou vystaveny

Více

Pracovní postup Cemix: Cementové potěry

Pracovní postup Cemix: Cementové potěry Pracovní postup Cemix: Cementové potěry Pracovní postup Cemix: Cementové potěry Obsah 1 Materiály pro podlahové konstrukce... 3 2 Typy cementových potěrů... 3 2.1 Běžné cementové potěry... 3 2.2 Parametry

Více

T2RED S T2REFLECTA: ENERGETICKY ÚČINNÝ SYSTÉM

T2RED S T2REFLECTA: ENERGETICKY ÚČINNÝ SYSTÉM T2RED S T2REFLECTA Výhody Rovnoměrné rozložení tepla po celé místnosti. Tepelný diagram Hliníková vrstva na desce zaručuje stejnoměrné rozložení tepla po celé místnosti. Části systému Samoregulační topný

Více

MONTAGE AMARON COLLECTION PŘÍPRAVA

MONTAGE AMARON COLLECTION PŘÍPRAVA AMARON COLLECTION PŘÍPRAVA Doporučujeme opatrnost během přepravy a skladování balíků podlahy. Doporučuje se přepravovat a ukládat podlahy do ležaté polohy. Balení nesmí být umístěno vertikálně, skladovat

Více

Stavební systém EUROPANEL

Stavební systém EUROPANEL Stavební systém EUROPANEL snadné řešení stavebních zakázek Výrobce: EUROPANEL s.r.o. U Kolory 302 463 12 Liberec XXV Vesec Česká republika www.europanel.cz info@europanel.cz EUROPANEL s.r.o. 2017 Obsah

Více

Prosím, před instalací si přečtěte důkladně tento návod a respektujte normy platné ve vaší zemi.

Prosím, před instalací si přečtěte důkladně tento návod a respektujte normy platné ve vaší zemi. PŘÍPRAVA PODKLADU OBECNÉ INFORMACE Prosím, před instalací si přečtěte důkladně tento návod a respektujte normy platné ve vaší zemi. DOPRAVA, SKLADOVÁNÍ A AKLIMATIZACE Krabice převážejte a skladujte v horizontální

Více

Čištění a údržba. Čištění po pokládce laminátových podlah MEISTER se provádí CC-čističem na

Čištění a údržba. Čištění po pokládce laminátových podlah MEISTER se provádí CC-čističem na Čištění a údržba Rozhodli jste se pro kvalitní produkt Made in Germany. S tímto návodem na čištění a údržbu získáváte veškeré důležité informace, které vaší krytině zajistí dlouhou životnost a dobrý vzhled.

Více

Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce

Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce > Plovoucí laminátové podlahy Eurowood STAR Vám nabízí atraktivní dekory, jak do obytných místností, tak i do komerčních prostor. > Podlahy s třídou zátěže

Více

Zaručená přídržnost na anhydritových potěrech. Zásady

Zaručená přídržnost na anhydritových potěrech. Zásady Síranovápenaté potěry (anhydritové) mají dnes v pozemním stavitelství široké uplatnění v neposlední řadě z důvodu nízké ceny suroviny (odsíření elektráren). Vlastnosti jako dobrá rovinnost, bezesparé zpracování,

Více

VINYLOVÉ PODLAHY NA TEXTILNÍ PODLOŽCE

VINYLOVÉ PODLAHY NA TEXTILNÍ PODLOŽCE VINYLOVÉ PODLAHY NA TEXTILNÍ PODLOŽCE tex kolekce 2018 2019 VINYLOVÉ PODLAHY NA TEXTILNÍ PODLOŽCE tex PRO TEPLO VAŠEHO DOMOVA Značný komfort si užijete například při poslechu vinylových desek, ale také

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle

Více

NEKVASILOVA 625/2, PRAHA 8 KARLÍN REKONSTRUKCE PARTERU A SPOLEČNÉHO VSTUPU ČÍSLO PŘÍLOHY: INDEX: D-1

NEKVASILOVA 625/2, PRAHA 8 KARLÍN REKONSTRUKCE PARTERU A SPOLEČNÉHO VSTUPU ČÍSLO PŘÍLOHY: INDEX: D-1 NEKVASILOVA 625/2, PRAHA 8 KARLÍN REKONSTRUKCE PARTERU A SPOLEČNÉHO VSTUPU ČÍSLO PŘÍLOHY: INDEX: D-1 SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení 1.1.Zhodnocení

Více

TMEL PALL-X FILLER Číslo výrobku Velikost balení Stupeň lesku Spotřeba

TMEL PALL-X FILLER Číslo výrobku Velikost balení Stupeň lesku Spotřeba Pallmann HaTTRICK akční období: od 1.6. do 31.8.2018 sportovní léto s PallmannEm Od 1.06.- 31.08.2018 si můžete zakoupit sportovní laky PALLMANN s 10% slevou SPoRToVní SYSTém PALLMann: PALL-X FILLER (tmel

Více

Projektová dokumentace TECHNICKÁ POMOC. ZŠ Studénka, ul. Butovická 346, Výměna podlahy vrchní tělocvičny. Investor:

Projektová dokumentace TECHNICKÁ POMOC. ZŠ Studénka, ul. Butovická 346, Výměna podlahy vrchní tělocvičny. Investor: Projektová dokumentace TECHNICKÁ POMOC ZŠ Studénka, ul. Butovická 346, Výměna podlahy vrchní tělocvičny Investor: Zpracovatel: Město Studénka Nám. Republiky 762 PROJECT WORK s.r.o. Panská 395 IČO: 292

Více

KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ

KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ 1 Hlavní přednosti systému NORIT Sádrovláknité podlahové desky, předfrézované sádrovláknité desky pro teplovodní podlahové vytápění a další produkty pro suchou výstavbu.» nízká

Více

Sada dodatečných informací č. 2

Sada dodatečných informací č. 2 Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo zadavatele 13030025 Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Identifikační údaje zadavatele Sada dodatečných informací č. 2 Dům dětí a mládeže

Více

podlahy Podlahy Akustické izolace podlah kamennou vlnou CREATE AND PROTECT

podlahy Podlahy Akustické izolace podlah kamennou vlnou CREATE AND PROTECT T E P E L N É A P R O T I P O Ž Á R N Í I Z O L A C E podlahy Podlahy Akustické izolace podlah kamennou vlnou T E P E L N É A P R O T I P O Ž Á R N Í I Z O L A C E CREATE AND PROTECT Izolace ROCKWOOL z

Více

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch KATALOG VÝROBKŮ LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PODLAHOVÉ MATERIÁLY PRO PROFESIONÁLY Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch WASSERBASIERTER FUSSBODENLACK Schnelle Trocknung: 20-40 Minuten Z-157.10-131

Více

LOGICBASE MATERIÁLY PRO PODZEMNÍ HYDROIZOLACE

LOGICBASE MATERIÁLY PRO PODZEMNÍ HYDROIZOLACE LOGICBASE MATERIÁLY PRO PODZEMNÍ HYDROIZOLACE ZNALOST. ZKUŠENOST. ZRUČNOST. WWW.TN-EUROPE.COM HYDROIZOLAČNÍ SYSTÉMY LOGICBASE PRO PODZEMNÍ STAVBY Rozvoj podzemních prostor je rostoucí trend v moderních

Více

Tloušťka (mm) 10 kg na (m 2 ) Plastifikátor (kg. m -2 ) 40 77 0,13 45 67 0,15 50 59 0,17 55 55 0,18

Tloušťka (mm) 10 kg na (m 2 ) Plastifikátor (kg. m -2 ) 40 77 0,13 45 67 0,15 50 59 0,17 55 55 0,18 Je bezpodmínečně nutné brát do úvahy zásady a dodržovat příslušné normové předpisy a pravidla. POZOR! Důležitá je i kooperace prací topenářské, betonářské firmy a firmy pokládající krytinu. Plovoucí podlaha

Více

Viscacid Acryl-Zementlack Akrylátový lak na cementový podklad

Viscacid Acryl-Zementlack Akrylátový lak na cementový podklad Viscacid Acryl-Zementlack Akrylátový lak na cementový podklad Číslo výrobku: 2920-23 Pigmentovaná, akrylátová nátěrová hmota ředitelná vodou. Záznam o zkoušce: PA-VI 212.039 Osvědčení o zkoušce: Státní

Více

Ceresit CL 69 Ultra-Dicht. Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí.

Ceresit CL 69 Ultra-Dicht. Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí. Ceresit CL 69 Ultra-Dicht Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí. Rychlé a snadné zpracování, dokonale utěsněný podklad to je Ceresit CL 69 Ul Nikdy nebyly hydroizolační práce tak

Více

podlaha, která umí víc vytvořen pro život 2011-2013 creating better environments

podlaha, která umí víc vytvořen pro život 2011-2013 creating better environments vytvořen pro život podlaha, která umí víc 2011-2013 creating better environments podlaha, která umí víc Aquagrip - Všechny řady Novilon mají funkci Aquagrip jedinečnou bezpečnostní vlastnost která znamená,

Více

Jak správně zvolit metody pokládky

Jak správně zvolit metody pokládky Jak správně zvolit metody pokládky Metodická ukázka e-learningové lekce aplikace Příručky pro obkládání keramikou, sklem a kamenem při konkrétním výběru metody konstrukce podlahového souvrství. Výklad

Více

Ceník Kingspan Kooltherm 2017

Ceník Kingspan Kooltherm 2017 Izolace Druhé vydání Květen 2017 Ceník Kingspan Kooltherm 2017 VYSOCE ÚČINNÉ TEPELNĚ IZOLAČNÍ DESKY Z TUHÉ PĚNY URČENÉ PRO VŠECHNY DRUHY STAVEBNÍCH APLIKACÍ Více informací: www.kingspaninsulation.cz Obsah

Více

Slepý rozpočet stavby

Slepý rozpočet stavby Slepý rozpočet stavby Stavba: 1250 Rekonstrukce balkonů Líšeň Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: 60167 Statutární město Brno Dominikánské náměstí 1 Brno IČO: 44992785 DIČ: CZ44992785 Vypracoval: Základ

Více

APLIKAČNÍ MANUÁL. MFC Anhydrit 020 (025,030) (TECHNOLOGICKÝ POSTUP APLIKACE)

APLIKAČNÍ MANUÁL. MFC Anhydrit 020 (025,030) (TECHNOLOGICKÝ POSTUP APLIKACE) APLIKAČNÍ MANUÁL (TECHNOLOGICKÝ POSTUP APLIKACE) MFC Anhydrit 020 (025,030) MFC - MORFICO s.r.o. Olbrachtova 1758 666 03 Tišnov Tel.: + 420 549 410 141 Fax: + 420 410 089 e-mail: morfico@morfico.cz www.morfico.cz

Více

Ardex spojuje materiály s lidmi

Ardex spojuje materiály s lidmi Ardex spojuje materiály s lidmi Ardex tvoří pevné vazby v oblastech: 1. Stavební chemie 1. Systémy pro terasy a balkony Watec 2. 2. 3. PanDOMO - kreativní povrchy podlah a stěn 3. Nejlepší spojení pro:

Více

Návod na stavbu plastového plotu

Návod na stavbu plastového plotu Obj. č: Návod na stavbu plastového plotu 9564 9566 9567 9565 Plastový sloupek Deska Výztuha Krytka plastového pole Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat

Více

Amtico Spacia Parquet

Amtico Spacia Parquet Amtico Spacia Vybraná kolekce dekorů dřeva v parketovém vzoru Informace o produktu 1 Představení Toto je naše Spacia. Vybraná kolekce nádherných dekorů dřeva rozšiřující stávající portfolio vzorů. Vyjádřete

Více

GRANISOL. Dekorativní vymývané betonové plochy.... inspirace přírodou

GRANISOL. Dekorativní vymývané betonové plochy.... inspirace přírodou GRANISOL Dekorativní vymývané betonové plochy... inspirace přírodou GraniSol je unikátní systém provádění dekorativních betonových ploch s vymývaným povrchem, který zvýrazní přírodní charakter použitého

Více

Anhydritové lité potěry. Spolehlivé řešení podlah

Anhydritové lité potěry. Spolehlivé řešení podlah Anhydritové lité potěry Spolehlivé řešení podlah Podlahový litý potěr na bázi anhydritu s výraznou samonivelační schopností. Více než 40 let zkušeností s použitím anhydritu přináší jednu z nejspolehlivějších

Více

Od 1. 9. 2009. Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma!

Od 1. 9. 2009. Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma! Od 1. 9. 2009 2009 Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma! Veškeré uvedené rozměry vrat jsou skutečným rozměrem dodaných výrobků! ( není to rozměr stavebního otvoru ) V případě, že dojde

Více