Lanškrounské rybníky studie možností rozvoje území Příloha č. 3 Výsledky ankety o budoucnosti Lanškrounských rybníků

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Lanškrounské rybníky studie možností rozvoje území Příloha č. 3 Výsledky ankety o budoucnosti Lanškrounských rybníků"

Transkript

1 3 Oblast Téma (zařízení) Počet hlasů A) Koupání B) Vodní sporty C) Pozemní sporty D) Hřiště a atrakce E) Kultura, F) Sportovní areál Přírodní koupaliště v rybníce 554 Dětské brouzdaliště a atrakce 296 Tobogány 144 Venkovní bazén s atrakcemi 218 Venkovní plavecký bazén 117 Krytý plavecký bazén 364 Krytý bazén s atrakcemi 258 Sauna 217 Půjčovna lodiček a šlapadel 587 Škola windsurfingu 53 Jachting s přístavištěm 44 Vodní lyžování - ve vytištěné podobě dotazníku nebylo 36 Škola potápění 85 Okruh pro in-line bruslení 310 Běžecké okruhy 213 Cyklostezky 653 Koňské stezky 44 Osvětlení a zasněžování lyžařské sjezdovky 130 Snowboardová U-rampa 96 Umělá horolezecká stěna 205 Lanové centrum 128 Dětská překážková dráha 134 Dětské hřiště s dřevěnými prvky 399 Pétanque 127 Kontaktní zookoutek 111 Lesopark s naučnou stezkou 308 Rozhledna 223 Amfiteátr pro koncerty a divadlo 381 Koncertní ponton na vodě 122 Další občerstvení a restaurace 123 Hotel, penzion 76 Nový autokemp, tábořiště 193 Lehkoatletický stadion 401 Baseball 69 Ragby 12 Skatepark 204 Cyklotrialová trať 165 Strana 1 (celkem 9)

2 V rámci čištění Dlouhého rybníka navrhuji: 1) zřízení podélné hráze v oblasti za můstky, která by měla plnit několik funkcí: oddělit oblast rybníkářskou (potok, ryby) od oblasti rekreační (sport, vysypání pískem) 2) zřízení hráze příčné v zadní oblasti před rákosím, která by měla hlavně plnit funkci odkalovací a zajistit celý zadní biotop, jako oblast bez lodiček. Velice se přimlouvám během letošního čistění Dlouhého rybníka o zřízení jakéhokoliv opatření (např. odkalovací nádrže nebo hrázky) k dalšímu zanášení v budoucnosti. Je nutné vyřešit bezpečnost města před případnou havárií některých z rybníků! A) maximálně objemný pohár pod Krátkým rybníkem, B) zesílit hráz Dlouhého rybníka nasypáním makadamu, C) pohár na Jakubském potoku, D) získat Dlouhý a Olšový rybník do majetku města. jedině tak lze cokoliv plánovat. Ne venkovní bazén typu Mor. Třebová - malá kapacita. Ano větší venkovní koupaliště pro plavce, ale i část pro rodiny s dětmi. Vše s bezbariérovým přístupem a zvedákem do bazénu pro vozíčkáře. Aquapark Tobogány po kterých se jezdí člunama. Stačil by malý dětský bazén, děti nemají kam si jít zaplavat. Mezi atrakce bych zařadil i tobogány. Sauna D. Čermná je hodně navštěvována lidmi z Lanškrouna. Dětský bazén, výřivka, sauna, masáže, rehabilitace. Zcela chybí dětský bazén. Chybí zde pěkný autokemp a koupání pro rekreanty. Ti, co se ubytují v kempu, nemají prakticky kde se koupat. Dětem rybník způsobuje vyrážku. Nejmenší děti do 5-ti let se nemají kde vykoupat vůbec. Je to škoda, protože příroda je zde krásná a turisté by sem začali jezdit, kdyby rybník byl čistý a děti měly alespoň brouzdaliště. Nalákalo by se více turistů, těžko je nalákáme na už 3 náměstí v Lanškrouně, ani jedno náměstí není pro děti a stín v něm také není. Také dětský park s 1 klouzačkou by dětem zpříjemnil léto, stávající park u Střelnice je určen pouze pro děti bydlící tam, ostatní malé děti tam pěšky jdou i hodinu. Rozhodně přírodní koupání, návrat k dřívějšímu koupání, kam přijížděli lidé z dalekého okolí. Krytý bazén, ale ne v areálu přírodního koupaliště ne v areálu rybníků. Sauna ve středu města, veřejné sprchování. Plavecký bazén považuji za veliké plus atraktivity města pro sport i relax u prakticky široké vrstvy věk. skupin obyvatelstva Bazén 25 m. Krytý plavecký bazén 50 m, 6-8 drah (4 dráhy, 25 m nemá smysl, protože tam nebude k hnutí) Podporujte rudoltický aquapark a Lanškroun může připravit přírodní vyčištěné koupaliště. Lanškroun by měl zřídit regenerační centrum se saunou, masážemi, rehabilitací, pedikúrou s provozní dobou do hod. Krytý bazén s atrakcemi a možností proplavat ven - v létě by to bylo příjemné. Strana 2 (celkem 9)

3 Vyčištění rybníku nezabrání znečištění jednou letní bouřkou a na delší dobu odradit občany od koupání. Je ale možné v areálu postavit krytý bazén a využít kapacity Dlouhého rybníku pro ohřev vody pomocí tepelného čerpadla a slunečních konektorů. Lidé nestojí o to koupat se v přírodním koupališti jak to pokles návštěvnosti oproti minulosti dokazuje. bazén by v létě pomocí odsuvných oken mohl použit i jako otevřený, sezona by se podstatně prodloužila. nádherné prostředí by opět přilákalo mnoho návštěvníků což by výrazně podpořilo podnikání v této oblasti. velmi se mi líbil návrh Ing. B. Švehláka, škoda, že nebyl využit. Nejdůležitější je podle mě čistý rybník. Už se těším až se tam budeme koupat a nebudeme se muset trmácet do Ústí nebo do Moravské Třebové do chlorovaných bazénů. Když jsem byl kluk, nebydlel jsem v Lanškrouně, ale nebyl jsem líný vzít kolo a jet se vykoupat do Lanškrounského rybníka, i když jedna cesta byla dlouhá téměř 18 km. Dnes bydlím v Lanškrouně, ale koupat se jezdíme jinam, protože Dlouhý rybník skutečně není ke koupání dobrý. Krytý bazén ano, ale samostatně, ne u přírodního koupaliště. Ohledně krytého bazénu s atrakcemi, rozumná dohoda a společná žádost o grant s Rudolticemi. Společná výstavba aquaparku pod zámečkem. Myslím, že nic nebrání tomu, aby i koupaliště bylo vyčištěno a vznikly tam atrakce jiného typu, než pod zámečkem. K tomu nám dopomáhej Bůh, Evropská Unie a dostatek entuziasmu + finančních prostředků. Proč stavět plavecké bazény u přírodního koupání, když jsou navrženy na zámečku. Kurzy plavání Upravte pramen pitné vody u hráze Olšového rybníka. Na levém břehu Olšového rybníka postavte Ornitologickou pozorovatelnu, plošinu 10x5 m s obrázky vodních ptáků, které jsou na rybníku k vidění Navrhuji postavit nový můstek na úrovni hráze Olšového rybníka, protože dosavadní železná lávka z mnoha důvodů nevyhovuje. Jde se k ní po podmáčených pěšinách, kdo o ní neví, ten ji ani nenajde. Nový můstek by usnadnil i dopravu, např. lovci, kteří na podzim přijíždějí střílet kachny, by mohli parkovat na hasičském cvičišti a do Obory vůbec nezajíždět. Přikláním se především k řešení, při kterém bude maximálně zachován přírodní stav oblasti: Lanškrounské rybníka. hřiště na vodní pólo Na Dlouhém rybníku zřídit lanovku pro vodní lyžování. Plavecká škola, popř. plavecký oddíl. Škola plavání, plavání pro těhotné, aerobic ve vodě Vodní vlek Krytý bazén ano, ale ne u rybníků. Možnost proplutí vyčištěným kanálem co nejdál k rybníkům proti proudu. Výcvik jízdy na kánoích a kajacích. koše na basketbal V současné době se běžecké stezky prolínají s koňskými. Při deštivém počasí dochází na trasách k prohlubním po kopytech a pak stačí velice málo si při běhu na takové trase způsobit výron, při horším zlomeninu. Pozor při výběru tras!!! Lyžařská školka Strana 3 (celkem 9)

4 Cyklostezku do Jakubovic, spojit oblast "Pekla" s oblastí rybníku. Půjčování kol se 3-4 stanicemi: 1) Rudoltice - nádraží, 2) Lanškroun - město (třeba IC), 3) Lanškroun koupaliště, 4) Lanškroun - Hurt. Systém: Po předložení OP a zaplacení zálohy cca 200 Kč si klient půjčí v některé stanici kolo. Na kterékoli z nich ho může vrátit zpět a dostane zase zálohu (kromě zálohy samozřejmě platí poplatek za půjčení). Kola jsou jednotná, jen průměrně vybavená, ale s výrazným barevním odlišením od běžných kol (např. žluté s nápisy Lanškroun). Volně přístupné travnaté hřiště - tréninková plocha, fotbalové hřiště - umělá tráva. Skatepark. Udržované lyžařské běžecké trasy. Venkovní hřiště pro basketball, streetball. Okruh pro in-line bruslení pouze kolo Dlouhého rybníka Cyklostezky eventuálně kombinovat s naučnou stezkou -příjemné pro celé rodiny (výchovné a související, pro malé děti ukázka. Že přírodu je třeba chránit a pečovat o ni + udržovat okolí v rozumném stavu). Využijí i starší ročníky, pokud bude vhodně koncipovaná vzhledem k terénu a možnostem (fyzickým) jednotlivců. Minigolf Všechny směry z Lanškrouna je nutné doplnit cyklostezkami. Kolo bude fenoménem doby, takže tato vybavenost bude nutností i z hlediska turistiky. Skateboard dráha Jezdění na koních a chladění Více cyklostezek jako je ta do Albrechtic nebo do Ostrova - ty jsou vynikající. Běžecké okruhy bychom se přimlouvali vybudovat tak, aby v zimě zároveň umožňovali použití pro běžkaře v rámci zimního areálu se sjezdovkou, záchytným parkovištěm. Kemp aby umožňoval také možnost ubytovat v zimě. Více cest pro pěší v okolí Lanškrouna Letiště pro sportovní létací zařízení Zachovat velkou část přírody kuželková dráha Letní bobová dráha hřiště na ringo Větší přírodní klidová zóna s vyžitím pro rodiče s dětmi. Volejbalové kurty, stolní tenis, kuželky apod. Strana 4 (celkem 9)

5 Zatravněné tréninkové hřiště - fotbal. Fotbalové hřiště s umělou trávou. Park s lavičkami a zákoutím k poklidnému odpočinku a pobyt s dětmi v kočárcích. Cokoliv pro děti, aby si nehrály na silnicích. Děti mají od malička vědět, že silnice na hry v žádném případě není. Fotbalové hřiště s umělou trávou. Zabavit děti a zamezit tím hraní dětí na ulicích, což je téměř specialita Lanškrouna. Dětské hřiště někde blíže k městu, ne za Lanškrounem. Fotbalové hřiště s umělou trávou. Vybudování tréninkové plochy fotbalistům a ovál lehkoatletická dráha. hřiště, které bude využívat co nejvíce dětí. Lesopark již od Krátkého rybníku. Hřiště na míčové hry Rozhledna na kopci u lyžař. sjezdovky. Dopravní hřiště Lesopark včetně posezení. Využít komín 104 m vysoký po Tesle. Okruh ano,ale ne oval - okruhem je myšleno několik km Malý koutek pro majitele psů s několik překážkami z agility Tréninkové fotbalové hřiště Nemělo by tady být jedno centrální velké dětské hřiště, ale aspoň 3 - sídliště Lány (je potřeba!!), za papírnami, u cihelny (bude potřeba). V Německu i v menších městech jsou aspoň 3 dětská hřiště, pokud se něco rozbije už druhý den je to opravené a proto i lidé se tam lépe k zařízení chovají, když vidí že je to vždy opravené. Je nutné zřídit ve městě více menších dětských i odpočinkových přírodních míst s prolézačkami a lavičkami. Horolezeckou stěnu bych využívala, kdyby byla možnost půjčení lan a kdyby byl občas k dispozici instruktor. Více hřišť pro děti na hraní fotbalu. Strana 5 (celkem 9)

6 Jedná se nejen o mé děti, i když než se něco vybuduje, tak pro jejich děti, aby si nemuseli hrát na ulici či u marketu. Udělejte něco, aby dnešní děti neutíkali do jiných měst. Pokud možno rozdělit menší hřiště po celém městě a ne centrálně. Pokud by to bylo možné, určitě by spousta lidí, kteří mají potíže s páteří nebo klouby uvítala moderní a velké rehabilitační zařízení s bazénem, možností perličkových a tryskových koupelí, masáží a jiných rehabilitačních technik. Současné rehabilitační zařízení naprosto nestačí a ani už nevyhovuje moderním požadavkům. Je tu spousta pracovních míst, kde se celou pracovní dobu sedí a to způsobuje zdravotní potíže, proto by se výstavba takového zařízení měla do plánů rozvoje našeho města zařadit, aby se vedle sportovního vyžití zlepšila i zdravotní péče o všechny obyvatele našeho města a okolí. Při plánování je třeba myslet na všechny věkové kategorie obyvatel. Vybavení fotbalového hřiště v Dolním Třešňovci (hrazení okolo hřiště, sítě za bránami) Parní sauna (nejlépe umístěna přímo v areálu krytého bazénu), kryté hřiště na sqaush. Ve městě úplně chybí kopací plácky pro děti od 6 do 15 let. Pokud chtějí rodiče děti vést k pohybu a chtějí je odlákat od televize a počítačových her, musí s nimi na velká sportoviště. K tomu se jim nedostává ani času, ani chuti a tak mládež, která by měla mít co nejvíce pohybu, sedí doma a vymýšlí, často velmi nevhodnou zábavu. pokud by se tato hřišťátka vybudovala, jejich udržování a dozor nad nimi by mohli vykonávat, jako veřejně prospěšnou práci lidé, kteří trvale pobírají sociální dávky. Hřiště na hokejbal a nohejbal komorní sál s akustikou (srovnatelnou s kostelem sv. Annny) lavice do kostela sv. Annny kavárna Parkovací plochy pro návštěvníky Cukrárna s bezbariérovým přístupem, venkovní terasou a víkendovým provozem. Univerzální sál pod střechou. V této oblasti chybí prodejna potravin ve městě není nekuřácká kavárnička. akustické vylepšení zámeckého sálu možnost neelektrifikovaného hraní v prostoru bývalé kašny na nám. J. M. Marků, popř. na nám. Al. Jiráska (současná vodní plocha) Další pizzerie, čínské bistro. Více zahradních restaurací na dobré úrovni v centru města. Letní kino v areálu "Rybníku" popř. přímo na koupališti. Rozhodně stravitelnější než v létě sedět v horku a dusnu v kině u Baboráka Nový rozšířený moderní autokemp. Ne to, co tam je dosud. Slušný kulturní stánek pro pořádání plesů, divadla a koncertů. Amfiteátr pro letní kino a kvalitní divadelní a koncertní sál. Strana 6 (celkem 9)

7 Vážení, je dobře, že se takto staráte o využití volného času pro občany města Lanškrouna. Jen jste zapomněli na jednu početnou skupinu obyvatel a to na osoby starší, staré - důchodce. Chtěli bychom se také zúčastnit různého dění ve městě a jak se na různé akce dostat, nemá-li rodina auto, nebo nemá-li na nás čas. Většina z nás již v pozdních letech špatně chodí. Myslím si, že v této naší věkové skupině je nás v Lanškrouně kolem 1000 občanů. Již několik let na společních shromážděních v kulturním domě se důchodci ptali, zda-li zde bude městská doprava. Zatím bezvýsledně. V Ústí nad Orlicí prý mají auto, které si mohou důchodci či jinak potřební občané zavolat a toto auto je odveze na vyšetření k lékaři, na nákup, na hřbitov (zde je to dost daleko) a dle dalších požadavků. Je to prý za určitou úplatu, kterou si myslím, že dosti důchodci by si rádo zaplatilo, aby se mohli bezproblémově dostat, tam kam potřebují. Doufáme, že tento problém na zasedání MěÚ v Lanškrouně projednáte a třeba v LL o výsledku Vašeho jednání podáte zprávu. Předem Vám děkují důchodci Zkulturnit Kulturní dům včetně venkovního posezení. Turistická ubytovna, cukrárna s nedělním prodejem. Rozhledna na zámečku Autokemp, tábořiště na úrovni. Útulek pro zvířata. Herna pro mládež - stoly pro stolní tenis, stolní fotbal, kulečník. Mohl by být i bar pouze s nealkoholickými nápoji, samozřejmý je i zákaz kouření. Co se týče další občerstvení, tak tady chybí nekuřácká 100% a bezmasitá jídelna (zdravá výživa). Mimo jiné jsem zjistil, že v 10tisícovém městě plus okolní vesnice a ona tu není žádná občansko-právní poradna (2x do týdne). Myslíte, že by se tu něco takového vyplatilo?umožnit větší prodejnu pro zdravou výživu. Cenově přijatelný nájem. Určitě pěkné a střízlivé restaurační zařízení by město jako další kromě Karoliny sneslo, ostatní podniky (Radnice, U Pastýře) nelze srovnávat jako Karolinu - zde je pohodlné sezení, obsluha, prostředí pěkně vyvážené. Podobný penzion jako Martina, též vhodné (čisté, pěkné a reprezentativní prostředí). Klidová zóna Kamenné divadlo Hlavně nějakou nekuřáckou stylovou kavárnu se zahrádkou. Na náměstí místo asijského textilu asijské bistro - rychlé občerstvení. "Mlíčák" je předražený a má malý výběr. Více zeleně, parků a laviček, méně "skokanských můstků" a malometrážních bytů a panelových domů. Vzorem můžou být jiná města v Pardubickém kraji! Přehodnotit přechody pro chodce v Lanškrouně - u Kina! Nevymýšlet další prodělečné atrakce a peníze dát do Technických služeb - ty jsou v La katastrofa i jeho vedoucím. Lanškroun je plný restaurací, heren atd. na co dělat další! Na druhou stranu na celý Lanškroun je jedno dětské hřiště a to skoro u rybníků. Tam potřeba není, jsou tu sídliště a na nich chybí dětská hřiště! Dětské hřiště blíž k městu Nové divadlo zn. Besedu Restaurace mimo centrum Další pension typu Karolina - např. směrem na Nepomuky Strana 7 (celkem 9)

8 Kulturní dům jako společenské centrum, zkulturnit předzahrádku. trampolíny lana na šplh ping - pong(ové) stoly Rozhodně atletika. Toto ve městě chybí a určitě by to využily všechny školy, následně vzniklé lehkoatletické oddíly a celá lanškrounská veřejnost. Všechny ostatní vypsané aktivity jsou pouze pro malou skupinu lidí. Přesně pro takovou malou skupinu byl postaven zimní stadion. Kryté hřiště na squash. Motokárová dráha. Venkovní basketbalové hřiště tzv. streetball. Tělocvična na florbal. Letní autobusová linka Rudoltice - Lanškroun - koupaliště, v zimě k HBM. Ve Švédsku, zřejmě z fin. důvodů, používali za tímto účelem traktory Zetor s vlečňákem adaptovaným pro cestující. Druhé fotbalové tréninkové fotbalové hřiště. Ubytování a základní zázemí (posilovna, sauna) Prostor pro airsoft Kolem penzionu pro důchodce u prostoru ulice B. Martinů vybudovat kolem těchto budov park pro starší občany se zákazem venčení pejsků. Běžecké tratě v prostoru za halou. Městská sportovní hala, využitelná pro sálové sporty. O halu jsou zájemci a není kde sportovat. Sportovní střelnice Další sportovní hala srovnatelná se stávající na Střelnici. Ti, kteří se pohybují ve sportovním prostředí ví, jak chybí. Denní zařízení pro seniory + přiměřené aktivity (fyzioterapie, artterapie, ) Denní kavárny Krytý cyklistický velodrom s délkou dráhy 200 nebo 250 m, tj. parametry pro pořádání mezinárodních soutěží, který v celé republice chybí a Lanškroun by se tak stal baštou dráhové cyklistiky v republice. Squashové centrum, fitcentrum pro ženy (stroje na kardiovaskulární trénink, ne pouze na posilování svalů - stepper, běžecké pásy), aquaerobik Prostě místo, kde budou moc tatínkové a maminky s dětmi odpočívat. Děti se hrát, něco se dozvědět. Zkrátka, slyšet dětský smích. Strana 8 (celkem 9)

9 Podle mého by celý projekt umocnila i lepší dostupnost regionu po železnici. Lépe využít blízký koridor. Bylo by dobré, aby v Rudolticích zastavovaly alespoň některé rychlíky, popřípadě zavést přímý vlakový spoj Lanškroun-Pardubice nebo Lanškroun-Praha, nebo aspoň přímý vůz. Myslím si, že toto by prospělo nejen Lanškrounu samotnému, ale i okolí. Nejen turistice, ale i celkové obslužnosti regionu. Od vlaku by potom turisty mohly rozvážet po domluvě mikrobusy přímo do středisek. Prostě mít co nabídnout jako region. Další velké zviditelnění je např. v pořadu Panorama v 8 h ráno na ČT2, kde se mohou sdělovat i aktuální informace. Venkovní horolezecká stěna je skvělá věc, ale mnohem praktičtější je stěna v tělocvičně, která umožňuje trénovat i v chladných a klimaticky méně příznivých podmínkách. A tím udržovat lezeckou výkonnost hlavně v období, kdy se venku lézt nedá, nebo je to jen pro ty nejotrlejší a nejzkušenější. kdyby toto bylo možné, bylo by to skvělé, určitě by to vedlo i ke zvýšení členské základny. Hlavně už konečně zajistit osvětlení od hotelu Starý Mlýn do kypuše! Hromadná výstavba řadových garáží s následným odkoupením do osobního vlastnictví. více kontejnerů určených pro třídění odpadu. Strana 9 (celkem 9)

Lanškrounské rybníky studie možností rozvoje území Příloha č. 5 Investiční záměry

Lanškrounské rybníky studie možností rozvoje území Příloha č. 5 Investiční záměry jsou zpracovány v rozsahu následující osnovy: Základní údaje: Stručný popis akce Investor (předpokládaný) Konkrétní a jednoznačné věcné a funkční vymezení akce Zdůvodnění nezbytnosti akce a údaje o stávající

Více

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních.

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních. BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých turistických informací o celém mikroregionu a okolí, nabídka kulturních akcí, prodej

Více

Plán rozvoje sportu na období od 2017 do 2024 město Černošín

Plán rozvoje sportu na období od 2017 do 2024 město Černošín Plán rozvoje sportu na období od 2017 do 2024 město Černošín Plán rozvoje sportu v obci byl schválen radou města dne 9. 1. 2017, usnesením č. 51/II/2. Tento plán rozvoje sportu v obci na období od 2017

Více

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o.

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o. PREZENTACE SPORTOVIŠŤ LETNÍ PROVOZOVNY: ZIMNÍ STADION, VÍCEÚČELOVÁ HALA, VENKOVNÍ HŘIŠTĚ Mostní 812 KRYTÝ BAZÉN, MĚSTSKÁ SPORTOVNÍ HALA V Luhu 1089 LETNÍ KOUPALIŠTĚ Ke koupališti 600 HŘIŠTĚ SLAVOJ MIKOVICE

Více

REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ. Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014

REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ. Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014 REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014 Hukvaldy, 28. března 2014 OLEŠNÁ HISTORIE Vodní nádrž Olešná vybudována na řece Olešná 1960-1964 celkový objem nádrže

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy Bazén a sauna přímo za domem? Plavecký bazén Sportovního centra Univerzity Karlovy v Praze Hostivaři je určen především pro potřeby studentů. K dispozici je plavecký bazén 25m se 6ti drahami a sauna. Pro

Více

ČESKY. Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ

ČESKY. Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ ČESKY 17 Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ 1 Panenské koupání V letních měsících se můžeme osvěžit v rozmanitém množství Komáří rybníky přírodních 2 se nachází a umělých na žluté koupališť.

Více

1 Dotazníkové šetření

1 Dotazníkové šetření 1 Dotazníkové šetření Úkolem dotazníkového šetření bylo zjistit, jaké jsou potřeby obyvatel města v konkrétních oblastech a jak jsou s těmito oblastmi spokojeni. Otázky byly zaměřeny zejména oblasti kultury,

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI AREÁL VESEC Areál vybudovaný pro pořádání MS 2009 v klasických lyžařských disciplínách Unikátní plocha na okraji Liberce pro trávení volného

Více

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 Sportovní centrum NYMBURK úvod Sportovní centrum Nymburk je tréninkové středisko České unie sportu. Nachází se v nádherném prostředí

Více

KAM K VODĚ PŘEHLED KOUPALIŠŤ SEZÓNA 2018

KAM K VODĚ PŘEHLED KOUPALIŠŤ SEZÓNA 2018 KAM K VODĚ PŘEHLED KOUPALIŠŤ SEZÓNA 2018 Koupaliště Dubňany Ke koupališti 1491, 696 03 Dubňany Tel.: 777 702 238 www.koupalistedubnany.cz velký 50m bazén menší bazén pro neplavce 20m brouzdaliště tobogán,

Více

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI AREÁL VESEC Areál vybudovaný pro pořádání MS 2009 v klasických lyžařských disciplínách Unikátní plocha na okraji Liberce pro trávení volného

Více

Praha,

Praha, Praha, 24. 11. 2016 1 Malá městská část (8500 obyvatel). Sídlo správního obvodu (20 tis. obyvatel). Rozkládá se na levém břehu Berounky. Leží na jihozápadě Prahy. 2 Celkový pohled na Radotín 3 4 Školství

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

ANALÝZA VYUŽITÍ SPORTOVNÍCH ZAŘÍZENÍ ŠKOL VEŘEJNOSTÍ. Dotazníkové šetření mezi řediteli škol

ANALÝZA VYUŽITÍ SPORTOVNÍCH ZAŘÍZENÍ ŠKOL VEŘEJNOSTÍ. Dotazníkové šetření mezi řediteli škol Příloha č. 1 ANALÝZA VYUŽITÍ SPORTOVNÍCH ZAŘÍZENÍ ŠKOL VEŘEJNOSTÍ Dotazníkové šetření mezi řediteli škol Vyhodnocení dotazníkového šetření za účelem zjištění stavu, využitelnosti a rozvoje sportovišť ve

Více

Obec Drážov. Obec Drážov, Drážov 41, Čestice, IČO:

Obec Drážov. Obec Drážov, Drážov 41, Čestice, IČO: Obec Drážov Plán rozvoje sportu obce Drážov na léta 2018-2028 Obec Drážov, Drážov 41, 38719 Čestice, IČO: 00251143 Obsah 1. Úvod 2. Základní východiska a pojmy 3. Obec Drážov 4. Současný stav podpory sportu

Více

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD 1.1.2018 UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ Ve SPORTCENTRU nacházejícím se uprostřed krásné přírody Lužických hor a sousedního Národního parku

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

Analýza volnočasových aktivit obyvatel obcí přilehlých k městu Štětí

Analýza volnočasových aktivit obyvatel obcí přilehlých k městu Štětí Analýza volnočasových aktivit obyvatel obcí přilehlých k městu Štětí Výsledky kvantitativního průzkumu 2009 1 Obsah 1. Úvod... 2 1.1. Sociodemografické složení vzorku obyvatel přilehlých obcí.... 2 2.

Více

Sportoviště města Skuteč

Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč tvoří komplexní celek sportovních zařízení. Poskytují využití pro halové i venkovní sporty. Nabízejí využití nejenom při mistrovských utkáních a turnajích,ale

Více

Zpestřit výuku vyučováním v přírodě Vylepšení prestiže školy. 2 3 dlouhé lavice, k nim odpovídající stoly a zastřešení (zahradní altán)

Zpestřit výuku vyučováním v přírodě Vylepšení prestiže školy. 2 3 dlouhé lavice, k nim odpovídající stoly a zastřešení (zahradní altán) Název projektu UČÍME SE V PŘÍRODĚ Třída 2.A Místo nebo problém, Využití prostoru před školní budovou (směrem ke který chceme zlepšit školnímu hřišti) travnatá plocha, stromy jsou místem, kde mohou žáci

Více

Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny A) Tělocvična Chodská

Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny A) Tělocvična Chodská Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny Všechny tělocvičny jsou primárně určeny pro výuku TV a následně pro činnost sportovních kroužků UO. A) Tělocvična Chodská Je univerzální tělocvičnou s hledištěm,

Více

VSTUPENKU ZDARMA AQUA CZECH 2012/2013 JIHOČESKÝ KRAJ. Ke každé zakoupené vstupence od nás dostanete druhou

VSTUPENKU ZDARMA AQUA CZECH 2012/2013 JIHOČESKÝ KRAJ. Ke každé zakoupené vstupence od nás dostanete druhou AQUA CZECH 2012/2013 JIHOČESKÝ KRAJ Ke každé zakoupené vstupence od nás dostanete druhou VSTUPENKU ZDARMA ve stejné, nebo nižší ceně na vstup do areálu hotelového aquaparku. NABÍZÍME NÁVŠTĚVNÍKŮM CELOROČNÍ

Více

Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora

Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora Definice projektového záměru a jeho cíle: Vytvoření Areálu volnočasových aktivit Za mlýnem (dále jen Areál ) je navrhováno pro obecní

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BYSTŘICE KVÍZ O BYSTŘICI 2005

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BYSTŘICE KVÍZ O BYSTŘICI 2005 ZÁKLADNÍ ŠKOLA BYSTŘICE SOCRATES - COMENIUS - OLYMPISM KVÍZ O BYSTŘICI 2005 ZŠ BYSTŘICE 848 739 95 Bystřice WWW.bystrice.cz/skola CZECH REPUBLIC zs@bystrice.cz BYSTŘICE POČET OBYVATEL 5 078 HISTORIE Obec

Více

Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro

Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro Karlovy Vary 12.11.2009 Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro další odpovídající investice

Více

E-názor Výsledky 1. vlny. Kamenice nad Lipou Podzim 2015

E-názor Výsledky 1. vlny. Kamenice nad Lipou Podzim 2015 E-názor Výsledky 1. vlny Kamenice nad Lipou Podzim 2015 Základní informace Projekt E-názor má za cíl pomoci obcím zajistit dostupnost a reprezentativnost názorů obyvatel prostřednictvím elektronického

Více

Interpretace výsledků dotazníkového šetření

Interpretace výsledků dotazníkového šetření Interpretace výsledků dotazníkového šetření V měsíci únor 2012 proběhlo v Lipníku nad Bečvou dotazníkové šetření. Výzkumným souborem byli obyvatelé města Lipníku nad Bečvou. Cílem dotazníku bylo zjistit

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

Město Tábor. starosta města

Město Tábor. starosta města Město Tábor Ing Jiří Fišer, starosta města Město Tábor 35 tis. obyvatel příjmy 940 mio Kč výdaje 915 mio Kč saldo 25 mio Kč Historie: 1420 založení města husity. Spojení se jménem Jana Husa, duchovním

Více

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu (Monínec 12. října 2018) Areál Monínec bude i letos jedním z prvních lyžařských středisek, které spustí zimní sezónu. Lyžaři si zde budou moci poprvé

Více

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o.

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Prezentace společnosti Výhled fungování střediska Polárka 2.4.2013 Ing. Petr Slunský Motto společnosti Cílem společnosti je spokojený zákazník, který se rád vrací. Motem

Více

Výsledky dotazníkového šetření k Integrované strategii 2014 2020 pro území MAS Valašsko Horní Vsacko Počet obcí: 8 Celkový počet odpovědí: 420

Výsledky dotazníkového šetření k Integrované strategii 2014 2020 pro území MAS Valašsko Horní Vsacko Počet obcí: 8 Celkový počet odpovědí: 420 Výsledky dotazníkového šetření k Integrované strategii 2014 2020 pro území MAS Valašsko Horní Vsacko Počet obcí: 8 Celkový počet odpovědí: 420 1. Název obce Vašeho bydliště: Velké Karlovice 65 15% Karolinka

Více

Dotazníků pro občany MAS se zúčastnilo 56 respondentů. 1. V čem se podle Vašeho názoru jeví problémy na území MAS Mikulovska/případně ve Vaší obci.

Dotazníků pro občany MAS se zúčastnilo 56 respondentů. 1. V čem se podle Vašeho názoru jeví problémy na území MAS Mikulovska/případně ve Vaší obci. Dotazníků pro občany MAS se zúčastnilo 56 respondentů. 1. V čem se podle Vašeho názoru jeví problémy na území MAS Mikulovska/případně ve Vaší obci. 2. Možnost vyplnění dalších připomínek k problémům území

Více

1. Varianta prohlídkový zámek + galerie. 2. Varianta prohlídkový zámek + hotel. 3. Varianta prohlídkový zámek + seniorský program

1. Varianta prohlídkový zámek + galerie. 2. Varianta prohlídkový zámek + hotel. 3. Varianta prohlídkový zámek + seniorský program Zámek Brtnice Program investora pro vyhledávací studii k jednotlivým variantám využití zámku v Brtnici. 1. Varianta prohlídkový zámek + galerie Využití celého zámku jako universálního turistického cíle

Více

DOTAZNÍK Rozvoj obce KAŠAVA do roku 2021

DOTAZNÍK Rozvoj obce KAŠAVA do roku 2021 DOTAZNÍK Rozvoj obce KAŠAVA do roku 2021 Počet odevzdaných dotazníků: 67 Jak hodnotíte následující oblasti v obci Kašava? Komunikace obecního úřadu s občany celkem odpovědí: 59 1 30 50,8% 2 23 39,0% 3

Více

Záměry obcí na období 2014-2020

Záměry obcí na období 2014-2020 Pořadové číslo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Žadatel Obec Hamry (CHR) Záměry obcí na období 2014-2020 Projekt Oprava místních komunikací Oprava veřejného osvětlení Zateplení ZŠ Rekonstrukce dětského hřiště Rekonstrukce

Více

PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE

PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE 2018-2023 Červen 2018 1 Obsah Úvod......3 1.Přehled současné sportovní vybavenosti....4 1.1. Sportovní areál Střelnice.........4 1.2.Plavecký bazén..........5 1.3. Městská

Více

Letní pobytové tábory 2019

Letní pobytové tábory 2019 Letní pobytové tábory 2019 I. TURNUS: 14. 20. 7. v hotelu Renospond, cena: 7500 Kč Zveme Vás na letní pobytový tábor v Hotelu Renospond, který se nachází poblíž obce Zderaz na úpatí Vysočiny. Pro Vaše

Více

Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne 18. 2. 2015

Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne 18. 2. 2015 Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne 18. 2. 2015 Začátek: 17.00 hod Konec: 19.00 hod Místo: zasedací místnost, budova MÚ nám. Míru 346 Přítomni: M. Sebera, J. Schneider, M. Babák,

Více

Anketa Areál vodních sportů Vimperk. Dotazníkové šetření

Anketa Areál vodních sportů Vimperk. Dotazníkové šetření Dotazníkové šetření 10. 3. - 24. 3. 2017 Celkem respondentů - 305 Dotazníky odevzdané do sběrných boxů 188 Dotazníky vyplněné on-line 117 Vyhodnoceny byly všechny vyplněné dotazníky (odchylka v číslech:

Více

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

Jaké jsou Kuřimské priority?

Jaké jsou Kuřimské priority? Jaké jsou Kuřimské priority? Anketa Ankety se zúčastnilo celkem 119 respondentů, z nichž mělo trvalé bydliště v Kuřimi 97 (tj. 82%) a mimo Kuřim 22 (tj. 18%). Z celkového počtu dotázaných bylo 39 (tj.

Více

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři w w w.h usto p e ce - cit y. cz rodina sport senioři víno PRO SENIORY Seniorský věk už dnes nemusí být obdobím stráveným v ústraní aktivního společenského života. Stále více institucí myslí na lidi seniorského

Více

Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009. 23. 27. června 2009 Tábor

Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009. 23. 27. června 2009 Tábor Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009 23. 27. června 2009 Tábor Vítejte v Táboře Město Tábor bylo založeno husity v roce 1420. Leží 90 km od hlavního města České republiky a je druhým největším jihočeským

Více

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY 01 TYČ PRO PŘIPOUTANÍ KOČÁRKŮ 02 LAVICE 03 TECHNICKÝ VSTUP 04 PODAVAČI OKNO -BAR 05 TURNIKETY 06 ZOUVACl LAVICE 07 ÚPRAVNA-ZRCADLA 08 KABINKA 09 RODINNÁ KABINKA 10 HYGIENICKÝ FILTRU (BOČNlTRYSKY) 11 VYHŘÍVANÁ

Více

Projektové záměry podané Statutárním městem Liberec. do II. výzvy v rámci IPRM Liberec Atraktivní a kvalitní život v Liberci

Projektové záměry podané Statutárním městem Liberec. do II. výzvy v rámci IPRM Liberec Atraktivní a kvalitní život v Liberci Projektové záměry podané Statutárním městem Liberec do II. výzvy v rámci IPRM Liberec Atraktivní a kvalitní život v Liberci Zařazení projektů ROP NUTS II Severovýchod Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.1

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21 HOTEL Hotelový a sportovní komplex Buly Aréna je unikátním zařízením svého druhu v České republice. Sdružuje hotel, restauraci, konferenční sály, sportoviště i relaxační zónu na jednom prostoru v malebném

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ CELKEM SE ZAPOJILO 65 RESPONDENTŮ

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ CELKEM SE ZAPOJILO 65 RESPONDENTŮ VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ CELKEM SE ZAPOJILO 65 RESPONDENTŮ 1. Co se Vám na Vaší obci nejvíce líbí? (zatrhněte maximálně 2 možnosti) 1) 3. blízkost přírody 57 87,7% 2) 2. příznivé životní 21 32,3% prostředí

Více

Charakter bazénu Nabídka Cena Provozní doba

Charakter bazénu Nabídka Cena Provozní doba Příloha č. 2 Popis a analýza konkurence projektu Přímá konkurence Za přímou konkurenci projektu chápeme sportoviště bazény, které jsou v provozu celoročně. Přímá konkurence je dále dělena na blízkou v

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

OTÁZKY PRO DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÁ PROSTRANSTVÍ KOMENSKÉHO

OTÁZKY PRO DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÁ PROSTRANSTVÍ KOMENSKÉHO OTÁZKY PRO DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÁ PROSTRANSTVÍ KOMENSKÉHO Vážení spoluobčané, v současné době je zpracovávána územní studie Veřejná prostranství Komenského. Protože je i Váš názor důležitý,

Více

Prodej komerční nemovitosti č.p. 443 Dolní Dobrouč

Prodej komerční nemovitosti č.p. 443 Dolní Dobrouč Prodej komerční nemovitosti č.p. 443 Dolní Dobrouč Obec: Dolní Dobrouč Katastrální území: Dolní Dobrouč Okres: Kraj: Ústí nad Orlicí Pardubický ZÁKLADNÍ INFORMACE Cena prodejní: Poloha objektu: 10 600

Více

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK W ellness Hotel Frymburk se nachází v jedinečné oblasti Lipenského jezera, na jehož břehu leží. Hotel je výjimečný především variabilitou nabídky svých služeb.

Více

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Tanvaldsko Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Ze zastávky Tanvaldský špičák je to kousek do největšího lyžařského areálu v Jizerských horách - skiareálu Tanvaldský Špičák (linka L12). Je zde pro vás

Více

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE FIREMNÍ AKCE & KONFERENCE Pěstujeme remní kulturu. Sporthotel Záťoň leží uprostřed přírody v údolí Vltavy mezi Českým Krumlovem a Rožmberkem. 4 38 pokojů 4 2 seminární místnosti 4 parkoviště pro 50 aut

Více

Zjišťování potřeb obcí LEADRU Loucko

Zjišťování potřeb obcí LEADRU Loucko Zjišťování potřeb obcí LEADRU Loucko LUKA NAD JIHLAVOU Celkem dotazníků: 61 (z toho 37 ZŠ, dospělí 24) Výstavba Obecní budovy (ÚM, DPS, zdrav. středisko, hasičárna, hospodářský dvůr, sýpka, Erudito...

Více

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE Kde nás najdete BOSKOVICKO a MORAVSKÝ KRAS Boskovice leží na střední Moravě asi 40 km severně od Brna na hranici mezi Boskovickou brázdou a Drahanskou vrchovinou

Více

Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj

Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj ZÁKLADNÍ INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj Management Contract Smlouva o řízení Česká republika Zpracoval Labartt Hospitality s.r.o. (Pouze pro určené

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

Vyhodnocení dotazníků: 1. Co si myslíte o nápadu vybudovat v Bukovci dětské hřiště?

Vyhodnocení dotazníků: 1. Co si myslíte o nápadu vybudovat v Bukovci dětské hřiště? Vyhodnocení dotazníků,,vybudování nového dětského hřiště v Bukovci Počet vyplněných a odevzdaných dotazníků je 100. Dotazník lze procentně přesně vyčíslit, jelikož např. - některé odevzdané dotazníky byly

Více

Tereza Břeclav, příspěvková organizace Pod Zámkem 2881/5, Břeclav ===================================================================

Tereza Břeclav, příspěvková organizace Pod Zámkem 2881/5, Břeclav =================================================================== Město Břeclav Odbor sociálních věcí a školství nám. TGM 3 Břeclav vyřizuje : Kamila Rausová V Břeclavi dne 1.11.2018 Věc : Předložení platných ceníků Tereza Břeclav, příspěvková organizace Dovolujeme si

Více

Tabulka č. 1 Pořadí a počet získaných hlasů u všech navržených problémů u jednotlivých stolů (1. krok Fórum Zdravého města)

Tabulka č. 1 Pořadí a počet získaných hlasů u všech navržených problémů u jednotlivých stolů (1. krok Fórum Zdravého města) Tabulka č. 1 Pořadí a počet získaných hlasů u všech navržených problémů u jednotlivých stolů (1. krok Fórum Zdravého města) Pořadí Počet hlasů* A Sociální a zdravotní oblast 1. Absence nemocnice, nedostatek

Více

OBEC RADEŠÍNSKÁ SVRATKA

OBEC RADEŠÍNSKÁ SVRATKA . PLÁN ROZVOJE SPORTU Červen 2018 1 Identifikační údaje: Zadavatel: Obec Radešínská Svratka Radešínská Svratka 85 59233 Radešínská Svratka IČO: 00295205 Tel.: 566673326 Email: obec.radsvratka@tiscali.cz

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

AQUAPARK MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 4 SEZÓNY V NOVÉM HÁVU

AQUAPARK MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 4 SEZÓNY V NOVÉM HÁVU AQUAPARK MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 4 SEZÓNY V NOVÉM HÁVU Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Město Moravská Třebová se nachází na 49 45 severní šířky a 16 40 východní délky, sice v Pardubickém

Více

Vyhodnocení akce Dotazník pro občany obce Milonice

Vyhodnocení akce Dotazník pro občany obce Milonice Dotazník pro občany obce Milonice - / - Vyhodnocení akce Dotazník pro občany obce Milonice. ledna, Milonice Vážení občané, Na následujících stranách si tak můžete prohlédnout výsledek dotazníkové akce,

Více

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium Plzeň otevírá pro školní rok 2015/2016 obor vzdělání 79-41-K/81 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU) osmileté studium, Prima Výhody

Více

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Stříbrný rybník Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Na pomezí Přírodního parku řeky Orlice a Novohradeckých lesů U největšího z rybníků v okolí Hradce Králové Adrenalin park Vodní centrum Celoroční

Více

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod Ceník hlavní činnosti Technických služeb Havlíčkův Brod (ceny jsou uvedeny včetně DPH) Platnost od 15.5.2018 Revize:11 (dle usnesení RM č.366/18 z 14.5.2018) Letní koupaliště Základní vstupné Celodenní

Více

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé,

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé, POJEĎTE S NÁMI NA HORY Milé rodiny, vážení přátelé, prožijte s námi pololetní a jarní prázdniny. Vybrali jsme pro Vás čtyři horská střediska v Jeseníkách, Beskydech, Krkonoších a Orlických horách. Kromě

Více

Město Veselí nad Moravou Obecně závazná vyhláška č. 2/2017 o některých omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku

Město Veselí nad Moravou Obecně závazná vyhláška č. 2/2017 o některých omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku č. j. MVNM/39123/2017/KS Město Veselí nad Moravou Obecně závazná vyhláška č. 2/2017 o některých omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku Zastupitelstvo města Veselí nad

Více

Zásobník rozvojových projektů Nového Města pod Smrkem rozdělení dle priorit

Zásobník rozvojových projektů Nového Města pod Smrkem rozdělení dle priorit Zásobník rozvojových projektů Nového Města pod Smrkem rozdělení dle priorit 1 Vysoká priorita, počátek realizace v krátkodobém horizontu 1.1 Revitalizace náměstí v Novém Městě pod Smrkem Náměstí v Novém

Více

REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ NECHRANICE. Pohodová dovolená pro všechny věkové kategorie

REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ NECHRANICE. Pohodová dovolená pro všechny věkové kategorie REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ NECHRANICE Pohodová dovolená pro všechny věkové kategorie Kde nás najdete Věznice Nové Sedlo nabízí možnost rekreace ve vlastním rekreačním zařízení nacházejícím se na břehu Nechranické

Více

Jak se naučná stezka doplňuje s nabídkou pro turisty na české straně. Destinační agentura Krušné hory, o. p. s.

Jak se naučná stezka doplňuje s nabídkou pro turisty na české straně. Destinační agentura Krušné hory, o. p. s. Jak se naučná stezka doplňuje s nabídkou pro turisty na české straně Destinační agentura Krušné hory, o. p. s. Proč navštívit plavební kanál a jeho okolí? Přehrada Fláje Dřevěný kostel v Českém Jiřetíně

Více

Městský úřad Tišnov. Vyhodnocení dotazníkového šetření spokojenosti návštěvníků koupaliště Tišnov 2015

Městský úřad Tišnov. Vyhodnocení dotazníkového šetření spokojenosti návštěvníků koupaliště Tišnov 2015 Městský úřad Tišnov Vyhodnocení dotazníkového šetření spokojenosti návštěvníků koupaliště Tišnov 2015 2 Městský úřad Tišnov otázek. Dotazník spokojenosti návštěvníků koupaliště Tišnov 2015 se skládal z

Více

Strategický rozvojový dokument města Březová nad Svitavou

Strategický rozvojový dokument města Březová nad Svitavou Strategický rozvojový dokument města Březová nad Svitavou Leden 2019 1. ÚVOD Cílem strategického rozvojového dokumentu města Březová nad Svitavou je vymezení investičních akcí, které přispějí k udržení

Více

Příloha REGULATIVŮ PLOCH S ROZDÍLNÝM VYUŽITÍM rozepsané do textu z tabulek

Příloha REGULATIVŮ PLOCH S ROZDÍLNÝM VYUŽITÍM rozepsané do textu z tabulek Příloha REGULATIVŮ PLOCH S ROZDÍLNÝM VYUŽITÍM rozepsané do textu z tabulek PLOCHY V ZASTAVĚNÉM ÚZEMÍ A ZASTAVITELNÉ PLOCHY PLOCHY BYDLENÍ - v rodinných domech venkovské bydlení venkovského typu v rodinných

Více

Dotazník týkající se pohybových aktivit obyvatel žijících v domovech pro osoby se zdravotním postižením pro klienty. křížkem.

Dotazník týkající se pohybových aktivit obyvatel žijících v domovech pro osoby se zdravotním postižením pro klienty. křížkem. Dotazník týkající se pohybových aktivit obyvatel žijících v domovech pro osoby se zdravotním postižením pro klienty Informace pro vyplnění dotazníku: vhodná odpověď bude při řízeném rozhovoru označena

Více

Suchdolské náměstí. Zápis z plánovacího setkání s veřejností konaného dne

Suchdolské náměstí. Zápis z plánovacího setkání s veřejností konaného dne Suchdolské náměstí Zápis z plánovacího setkání s veřejností konaného dne 9.6.2008 Účastníci: Prvního veřejného setkání se zúčastnilo asi 25 obyvatel z lokalit nejbližších i trochu vzdálenějších vzhledem

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

HŘIŠTĚ A KOUPALIŠTĚ jako životabudič

HŘIŠTĚ A KOUPALIŠTĚ jako životabudič HŘIŠTĚ A KOUPALIŠTĚ jako životabudič Hřiště a koupaliště nás zaujala pro svou schopnost vytáhnout lidi ze zahrádek a Hřiště a koupaliště nás zaujala pro svou schopnost vytáhnout lidi ze zahrádek a gaučů,

Více

Management pohybových aktivit

Management pohybových aktivit Management pohybových aktivit INFORMACE k zahájení výuky ZS ak. rok 2013/14 Určeno pro studenty 1. a 2. ročníků bakalářských st. programů a navazujících magisterských st. programů. Zápis jednotlivých pohybových

Více

Anketa o sportování v koleji 17. listopadu

Anketa o sportování v koleji 17. listopadu Anketa o sportování v koleji 17. listopadu Anketu o sportování v koleji 17. listopadu vypracovala Kolejní rada koleje 17. listopadu. Hlasování probíhalo od 11. 11. do 30. 11. 2011. Celkem anketu vyplnilo

Více

ZÁPIS ZE ŠKOLNÍCH FÓR

ZÁPIS ZE ŠKOLNÍCH FÓR 2018 ZÁPIS ZE ŠKOLNÍCH FÓR Mgr. Ondřej Syrovátka Bc. Kateřina Imrýšková ZÁPIS ZE ŠKOLNÍCH FÓR 2018 ZÁKLADNÍ INFORMACE O VEŘEJNÉM FÓRU Datum konání: Školní fórum na ZŠ Jubilejní: 22.5.2018 Školní fórum

Více

DOTAZNÍK pro občany obce Pržno

DOTAZNÍK pro občany obce Pržno DOTAZNÍK pro občany obce Pržno Milí občané Pržna, do rukou se Vám dostává dotazník, který si klade za cíl zjistit, jak si Vy občané obce Pržno představujete svoji obec, kde vidíte její problémy a kam si

Více

MANUÁL PRO PRÁCI S NOVÝM INFORMAČNÍM SYSTÉMEM ČESKÉ UNIE SPORTU

MANUÁL PRO PRÁCI S NOVÝM INFORMAČNÍM SYSTÉMEM ČESKÉ UNIE SPORTU MANUÁL PRO PRÁCI S NOVÝM INFORMAČNÍM SYSTÉMEM ČESKÉ UNIE SPORTU 5. ČÁST EDITACE SEKCE PASPORT (určeno pro správce TJ/SK a správce pasportu) Zpracovala: PRAŽSKÁ TĚLOVÝCHOVNÁ UNIE Pasportizace = získávání

Více

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás O nás Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné a klidné krajině s velkými možnostmi

Více

Ceník pronájmu TJ Sokol Dobříkov

Ceník pronájmu TJ Sokol Dobříkov Nečlenové TJ, cizí osoby OBJEDNÁVKY MOŽNÉ NA TELEFONNÍM ČÍSLE: 604834740, 720750326, 739407321 nebo na : sokoldobrikov@gmail.com CELÝ AREÁL bez sportovišť kiosek a příslušenství pro cizí organizace 5000,-

Více

NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU 2010-2013

NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU 2010-2013 NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU 2010-2013 Podprogram pro rok 2012 Cestování dostupné všem Prezentaci připravily firmy REDEA Žamberk s.r.o. a OHGS s.r.o. s využitím materiálů Ministerstva pro místní

Více

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE 1. Nabídka konferenčních a gastro prostor Pro potřeby Vašich školení Vám nabízíme využití všech typů salonků

Více

PROJEKT REGENERACE SÍDLIŠTĚ PŘEROV - DVOŘÁKOVA VEŘEJNÉ SETKÁNÍ NAD NÁVRHEM

PROJEKT REGENERACE SÍDLIŠTĚ PŘEROV - DVOŘÁKOVA VEŘEJNÉ SETKÁNÍ NAD NÁVRHEM KT ARCHITEKTI ING. ARCH. PAVEL KLEIN ING. ARCH. OLGA KLEINOVÁ LUCIE ROUBALOVÁ ING. JIŘÍ HRNČÍŘ MGR. MARTIN NAWRATH ING. MARKÉTA SPRINZLOVÁ. PHD.D.. PROJEKT REGENERACE SÍDLIŠTĚ PŘEROV - DVOŘÁKOVA VEŘEJNÉ

Více

Háječek náš veřejný prostor Future City Game 23.3.2011 České Budějovice

Háječek náš veřejný prostor Future City Game 23.3.2011 České Budějovice Háječek náš veřejný prostor Future City Game 23.3.2011 České Budějovice CpKP jižní Čechy Řešené území 30.8.2011 2 Z historie (kolem roku 1915) 30.8.2011 3 Kašna se sousoším, vlevo v pozadí Kopeckého chata

Více

DOTAZNÍK. Tento dotazník je zcela anonymní a bude sloužit pouze jako podkladový materiál ke studiu.

DOTAZNÍK. Tento dotazník je zcela anonymní a bude sloužit pouze jako podkladový materiál ke studiu. DOTAZNÍK Vážení občané města Lanškroun, chtěla bych Vás požádat o vyplnění dotazníku, který slouží jako podklad pro zpracování mé diplomové práce na téma Strategie rozvoje města Lanškroun. Cílem diplomové

Více

HOTEL APOLLON *** Petra Bezruče 720, 691 42 Valtice tel: +420 519 352 625 www.hotel-apollon.cz

HOTEL APOLLON *** Petra Bezruče 720, 691 42 Valtice tel: +420 519 352 625 www.hotel-apollon.cz HOTEL APOLLON *** Petra Bezruče 720, 691 42 Valtice tel: +420 519 352 625 www.hotel-apollon.cz 260 km zprahy směr Brno Břeclav hlídané venkovní parkoviště ve dvoře hotelu s kapacitou míst celková kapacita

Více