Vaše hudba + naše nadšení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vaše hudba + naše nadšení"

Transkript

1 Vaše hudba + naše nadšení

2 What Hi-Fi? Sound and Vision doporučuje Podle předního časopisu What Hi-Fi? Sound & Vision je pro stereofonní y Sirocco S30 dokonalou volbou elektronika značky Cambridge Audio integrovaný zesilovač Azur 340A SE a CD přehrávač 340C. Redakce časopisu byla touto sestavou tak šokována, že napsala: Už jen ty jednotlivé komponenty jsou za ty peníze naprosto senzační a jako kompletní systém excelují ještě více v pravém slova smyslu je to cenová bomba. Řada Sirocco je také ve svém živlu, když ji připojíte k novému fantastickému integrovanému systému One nebo k některému mini zařízení z úžasné řady Sonata značky Cambridge Audio. Integrovaný zesilovač Azur 340A SE a CD přehrávač 340C jsou jasnými favority časopisu What Hi-Fi?

3 Introductie van Cambridge Audio s nieuwe luidspreker-reeks Sirocco combineert ongelofelijke prestaties, elegante lijnen en enorme waarde. Het is perfect voor zowel stereo als home cinema installaties en stelt u in staat om uw systeem af te stemmen op uw wensen. Eenvoud in stereo voor elke ruimte Sirocco biedt de meest eenvoudige stereoinstallatie mogelijkheden. De fraaie S20 bookshelf-luidspreker vloeit naadloos over in elke omgeving, en de award-winnende S30 biedt een nóg dynamischer geluid. Voor de ultieme combinatie van ontwerp, vermogen en gezag hoeft u niet verder te kijken dan de slanke gloednieuwe S70 floorstander-luidspreker. Sirocco biedt een hemel a an home cinema Met de Cambridge Audio s Sirocco-reeks kiest u eenvoudig een home cinema-installatie, omdat elke luidspreker is ontworpen om perfect te integreren met de rest. Wat de grootte en vorm van uw ruimte ook is, u kunt er zeker van zijn dat u altijd een luidsprekerinstallatie vindt van uw keuze; zowel qua vorm als functie. De fraaie kleine Sirocco satellietluidsprekers kunnen nu overal worden geplaatst dankzij het compacte ontwerp, terwijl de toegewijde centrale luidspreker zich met gemak bezighoudt met filmdialogen. Verder zorgt de diepe bas voor het maximaliseren van uw film soundtracks, dankzij de indrukwekkende Sirocco subwoofer-reeks. Het toppunt van de Sirocco-reeks: de Ultima upgrade Elke luidspreker is afgewerkt in een verbluffende pianozwarte lak, maar het interne ontwerp is waar de echte magie van Cambridge Audio zich bevindt. De op maat gemaakte hogetonenluidspreker biedt een heerlijke hoge toon, terwijl de geoptimaliseerde frontplaat de eigenschappen van de verspreiding ondersteunt, waarbij de hoge inductors voor de saturatiepunten lage distorsie geven voor het verbeteren van de prestaties van de bas. Het kabinet maakt intern gebruik van strategisch geplaatst demp- en steunmateriaal, voor het verwijderen van eventuele resonanties. De Ultimamodellen zijn voorzien van verguld gouden tweeweg-kabels voor de terminals. Laat de Sirocco Ultima-reeks de ultieme stereo en home cinemaluidsprekers bieden.

4 S20 bookshelf-luidspreker Ani malým ům S20 nechybí čilost a výkon. Tyto úhledné y přenášejí lahodně jasné výšky a překvapivě hluboké basy a jsou proto ideální pro menší místnosti jako součást systému domácího kina. A pokud je ještě připojíte k odpovídajícímu subwooferu Sirocco, jako byste do nich vlili život. Stojanový S30 Když byl S30 uveden na trh, vyvolal velkou odezvu a vysloužil si ocenění ze strany odborného tisku v oblasti hi-fi. Časopisy What Hi-Fi? Sound & Vision (Velká Británie) a Stereo (Německo) mu v recenzích daly 5 hvědiček. Kompozitní tkaný budič o průměru 4,5 má výkon 100 W a disponuje působivým a přeci kontrolovaným basovým výkonem s extremně nízkým zkreslením. To doplňuje měkký kuželový výškový s neodymiovým budičem se špičkovým motorovým systémem a pečlivě vybranou sestavou kmitací cívky. Středový S50 Reproduktor S50 značky Cambridge Audio je speciální středový, jehož úkolem je zvládat nároky spojené s dialogy v domácím kinu. Zabarvení tónu u S50 odpovídá dalším ům řady Sirocco pro zajištění přirozeného zvukového efektu surround. Reproduktor je také magneticky stíněn, což znamená, že je možné jej umístit pod jakoukoli obrazovku bez hrozby rušení. Regálový SL20 Reproduktor SL20 je ukázkou toho, že skvělé provedení je možné ještě dovést k novým výškám. Nabízí totiž ještě lepší kvalitu díky použití některých špičkových komponentů včetně vylepšené konstrukce crossoveru a výškového u. Reproduktor zní mnohem impozantněji, než jak by napovídaly jeho rozměry nabízí vynikající výkon a skvěle vypadá díky matnému černému laku na povrchu. Stojanový SL30 Reproduktor Sirocco Ultima SL30 staví na úspěchu původní oceněné konstrukce a obsahuje řadu interních vylepšení, které i přes extrémně kompaktní provedení zaručují impozantní zvuk. Vylepšená verze nadšeně přijatého hedvábného výškového u poskytuje kultivované, bohaté výšky a induktory s vysokým bodem saturace jsou zárukou nízkého zkreslení, které zlepšuje basový výkon. Povrch u SL30 zdobí kvalitní, matný černý lak, a proto se tento velmi dobře hodí do jakéhokoli poslechového prostředí a je dokonalým partnerem pro nové integrované a mini systémy značky Cambridge Audio. Úzký prvotřídní středový SL40 Nepokažte celkový dojem z vašeho nového televizoru tím, že byste k němu dali nějaké fádní y. Dokonalé zpracování u SL40, jehož povrch zdobí kvalitní, matný černý lak, se bude skvěle vyjímat vedle těch nejlepších televizorů s plochou obrazovkou a dodá vaší soupravě pro domácí kino prvek sofistikovanosti. V srdci tohoto nového produktu leží dvě neobyčejně výkonné kompozitní basové jednotky, díky kterým může SL40 produkovat silnou zvukovou scénu s vynikající integrací předního u. Zároveň jsou zajištěny detailní a skvěle řízené vyšší frekvence.

5 Sloupový S70 Sloupový S70 nabízí vynikající zvuk díky kombinaci skvělých výšek a impozantního basového výkonu. Reproduktor S70 má kuželový výškový pro detailní a realistické výšky, ale obsahuje také dva impozantní středové/basové budiče pro působivý nízké frekvence. Elegantně tvarovaná skříň je pečlivě vyztužena pro maximální tuhost a špičaté podstavce jsou zárukou vynikající stability. Reproduktor S70 má třícestné pozlacené konektory typu Bi-wire a je magneticky odstíněn, aby jej bylo možné umístit kamkoli. Kompaktní subwoofer S80 Půdorys tohoto kompaktního subwooferu je zhruba stejně velký jako list papíru, a proto se dokonale hodí k satelitním ům S20 a pro integrovaný zábavní systém One značky Cambridge Audio. Čelní subwoofer doplňuje spodní basový port a společně jsou zárukou skvělých výsledků. Díky podstavci z měkké pryže je možné subwoofer umístit na podlahu s nejrůznějšími povrchy. Subwoofer S90 Organicky tvarovaný subwoofer S90 je dokonalým doplňkem pro zbývající komponenty řady Sirocco. Za kompaktním a diskrétním vzhledem se skrývá impozantní basový výkon až 35 Hz. Má funkci automatického zapínání a vypínání, takže je aktivní jen v případě, že je detekován signál. Pro dokonalou systémovou integraci je možné dělicí kmitočet upravit v závislosti na tom, jaké se používají přední y, zatímco funkci řízení basů je možné provádět pomocí AV přijímače díky vstupu 5.1, který subwoofer má. Prvotřídní subwoofer SL90 Subwoofer SL90 vypadá skvěle jeho povrch zdobí matný černý lak. I přes svou hmotnost disponuje SL90 působivým čistým výkonem 70 W a díky dokonalému sladění s připojenými y je zárukou realistické reprodukce hudby a zvukových záznamů. Úzký prvotřídní sloupový SL70 Pokud chcete dosáhnout zvuku, kterým vyplníte celou místnost, ale nechcete velké skříně, pak je tu přímo pro vás úžasný nový SL70, který ohromuje svým vzhledem i výkonem! Speciálně vyvinuté budicí jednotky přinášejí kultivovaný, klidný zvuk a díky vysoce nehybné skříni je zaručena extrémně nízká rezonance. A aby byl obraz úplný, z hedvábného výškového u se linou extremně jasné, realistické vysoké tóny. Vnější zpracování: Přírodní dub pouze modely Sirocco Černá pouze modely Sirocco Matný černý lak pouze modely Ultima

6 Specifikace Model S20 S30 S50 S70 S80 S90 Doporučený maximální výkon zesilovače Budicí jednotky Impedance (nominální) Frekvenční odezva Crossover Magnetické stínění 80 W 100 W 80 W 120 W 1 x 9 cm středový/basový budič / 1 x 2,5 cm výškový 1 x 11,5 cm středový/basový budič / 1 x 2,5 cm výškový 2 x 9 cm středové/basové budiče / 1 x 2,5 cm výškový 2 x 13cm středové/basové budiče / 1 x 2,5 cm výškový Jmenovitý výstupní výkon 50 W 70 W 16,5 cm dlouhý 20 cm dlouhý 4 8 ohmů 4 8 ohmů 4 8 ohmů 4 8 ohmů nevztahuje se nevztahuje se 80Hz 20 khz 55Hz 20kHz 80Hz 20kHz 39Hz 20kH Hz Hz dvoucestný, prvního řádu dvoucestný, prvního řádu dvoucestný, druhého řádu dvouapůlcestný, druhého řádu Ano Ano Ano Ano Aktivní Do 150 mm od produktu Aktivní Do 100 mm od produktu Model SL20 SL30 SL40 SL70 SL90 Doporučený maximální výkon zesilovače Budicí jednotky Impedance (nominální) Jmenovitý 80 W 100 W 80 W 100 W výstupní 70 W výkon 1 x 9 cm středový/ 1 x 11,5 cm 2 x 9 cm (3,5") 2 x 13cm středové/basové basový budič středový/basový budič / 1 x středové/basové budiče / 1 budiče / 1 x 2,5 cm / 1 x 2,5 cm výškový 2,5 cm výškový x 2,5 cm výškový výškový 20 cm (8") dlouhý 4 8 ohmů 4 8 ohmů 4 8 ohmů 4 8 ohmů N/A Frekvenční odezva 90Hz 20 khz 55Hz 20kHz 80Hz 20kHz 42Hz 20kH 35Hz 180Hz Crossover Pokročilý dvoucestný, prvního řádu s dvojitou horní propustí HF Pokročilý dvoucestný, prvního řádu s dvojitou horní propustí HF Pokročilý dvoucestný, druhého řádu s dvojitou horní propustí HF Pokročilý třícestný, druhého řádu s dvojitou horní propustí HFr Aktivní Magnetické stínění Ano Ano Ano Ano Do 100 mm od produktu Navrženo a zkonstruováno s vášní v anglickém Londýně. AP26254/1 Navštivte stránky a najděte si nejbližšího prodejce, seznamte se s úplnou specifikací, recenzemi produktu a technickou podporou. Cambridge Audio je značkou společnosti Audio Partnership Plc Sídlo: Gallery Court, Hankey Place, London SE1 4BB, Spojené království. Registrováno v Anglii pod č Zásady společnosti Cambridge Audio pro trvalé vylepšování znamenají, že návrhy i specifikace se mohou změnit bez ohlášení. Všechna práva vyhrazena 2009 Cambridge Audio, Cambridge Audio a One jsou značkou společnosti Audio Partnership Plc Vaše hudba + naše nadšení

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome.

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome. LR4G 6 PRVKŮ SYSTÉM 2 PANELŮ LR3G TŘÍPASMOVÝ PANEL LR8G DVOUPÁSMOVÝ PANEL Jako vlajková loď řady reproduktorů Stealth Acoustics je LR4g prvním neviditelným reproduktorem, který se začleňuje do designu

Více

Minx brochure CZ May 2012 - BASE.qxd:2012 Minx brochure 7/17/12 2:36 PM Page 1. Vaše hudba + naše nadšení

Minx brochure CZ May 2012 - BASE.qxd:2012 Minx brochure 7/17/12 2:36 PM Page 1. Vaše hudba + naše nadšení Minx brochure CZ May 2012 - BASE.qxd:2012 Minx brochure 7/17/12 2:36 PM Page 1 Vaše hudba + naše nadšení Minx brochure CZ May 2012 - BASE.qxd:2012 Minx brochure 7/17/12 2:36 PM Page 2 Minx brochure CZ

Více

DacMagic... první dostupná možnost, jak digitální hudbě vdechnout život.

DacMagic... první dostupná možnost, jak digitální hudbě vdechnout život. DacMagic... první dostupná možnost, jak digitální hudbě vdechnout život. Your music + our passion Vychutnejte si digitální hudbu jako dosud ještě nikdy Díky různým jednoduchým způsobům připojení, jako

Více

Vaše hudba + naše nadšení

Vaše hudba + naše nadšení Vaše hudba + naše nadšení Vychutnejte si digitální hudbu jako dosud ještě nikdy Díky různým jednoduchým způsobům připojení, jako jsou S/PDIF, Toslink a vstupy USB, lze přístroj DacMagic instalovat a nastavit

Více

Ceník Quadral/Aurum Září 2014. M8+ P8 Black

Ceník Quadral/Aurum Září 2014. M8+ P8 Black Ceník Quadral/Aurum Září 2014 M8+ P8 Popis C3 - /Choco oak/light oak C5 DA - /Choco oak/light oak A3 - /Choco oak/light oak A5 - /Choco oak/light oak STEREO KOMPONENTY Řada AURUM CD přehrávač, analogový

Více

azur 350 Series Vaše hudba + naše nadšení

azur 350 Series Vaše hudba + naše nadšení azur 350 Series Vaše hudba + naše nadšení azur 350 Series Představujeme vám řadu Azur 350 Vývoj nejlepšího, avšak velmi jednoduchého hi-fi třídy entry-level představuje v mnoha ohledech mnohem větší výzvu

Více

Premium audiosystém JBL. Dosáhněte nejvyšší úrovně.

Premium audiosystém JBL. Dosáhněte nejvyšší úrovně. Premium audiosystém JBL Dosáhněte nejvyšší úrovně. Dokonalý audiosystém JBL ve vozech Toyota Společnost JBL, založená v roce 1946 Jamesem B. Lansingem, stojí v čele vývoje profesionálních a domácích reproduktorů

Více

Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl

Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio dokonalý zvukový RECORDER zážitek VIRTUAL SURROUND Společnost Toshiba uvedla na trh notebook Qosmio, mobilní

Více

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU Nové možnosti Díky svým materiálům, které byly zvoleny s ohledem na bezkonkurenční kvalitu zvuku, a jednoduché konstrukci nabízející výbornou funkcionalitu dodá tento soundbar stylový nádech do každého

Více

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU NEW W PR PRODUCT P ODUCT BULLETIN Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 Umístěte systém pod váš televizor a vychutnejte

Více

Maloobchodní ceník FYNE Audio

Maloobchodní ceník FYNE Audio EXPERIENCE FYNE AUDIO Maloobchodní ceník FYNE Audio Stránka z 5 F series Audiophile range / Made in UK barva balení MOC/kus RP F.2 Contemporary 359 900 Větší bratr modelu F.0, s větším zvukem vhodným do

Více

VINCENT - HIGH END KOMPONENTY

VINCENT - HIGH END KOMPONENTY TUNERY STU 1 Hybridní tuner, 30 předvoleb, AM,FM, RDS, Kovové Dálkové ovládání 17 990 Kč STU 2 Hybridní tuner, 30 předvoleb, AM,FM, RDS, Kovové Dálkové ovládání 19 990 Kč STU 3 Tranzistorový tuner, 30

Více

Výkonný prostorový zvuk z kompaktních reproduktorů

Výkonný prostorový zvuk z kompaktních reproduktorů Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips Domácí kino 5.1 s přehráváním DVD DVD HTD3510/12 Výkonný prostorový zvuk z kompaktních reproduktorů Zvuk domácího kina Systém domácího kina Philips

Více

labrador line labrador 21 labrador 29

labrador line labrador 21 labrador 29 Řada Labrador je připravena pro velmi náročného posluchače a je konstruována tak, aby vyhověla i nejpřísnějším požadavkům. Samozřejmostí je sandwichová konstrukce ozvučnice, ta u nové řady Labrador používá

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY OBSAH BALENÍ

TECHNICKÉ PARAMETRY OBSAH BALENÍ www.btk-group.cz TECHNICKÉ PARAMETRY -Celkový výkon RMS: 12 W -Výstupní výkon RMS subwooferu: 6 W -Výstupní výkon RMS satelitů: 2x3 W -Frekvenční odezva: 60Hz-20kHz -Jednotka subwooferu: 4" -Jednotky satelitů:

Více

MODERNÍ STYL A VYNIKAJÍCÍ TECHNIKA: tříkanálový systém domácího kina BRAVIA DAV-F200 s HDMI, USB a převzorkováním na rozlišení 1080p

MODERNÍ STYL A VYNIKAJÍCÍ TECHNIKA: tříkanálový systém domácího kina BRAVIA DAV-F200 s HDMI, USB a převzorkováním na rozlišení 1080p Tisková zpráva Praha, 29. duben 2008 MODERNÍ STYL A VYNIKAJÍCÍ TECHNIKA: tříkanálový systém domácího kina BRAVIA DAV-F200 s HDMI, USB a převzorkováním na rozlišení 1080p Krásný čistý design a nejnovější

Více

Ze sterea na prostorový zvuk během několika vteřin

Ze sterea na prostorový zvuk během několika vteřin Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips SoundBar Reproduktor Soundbar Bezdrátové prostorový zvuk 4.1 CH Bluetooth aptx, AAC a NFC 2 vstupy HDMI a výstup HDMI ARC Prostorová kalibrace

Více

Estetické zakrytí technologie

Estetické zakrytí technologie Estetické zakrytí technologie Kvalitní zvuk by měl být slyšet - nikoli vidět Dnešní vícekanálové systémy prostorového zvuku a audio systémy do celého domu vyžadují mnoho reproduktorů umístěných v poslechovém

Více

LABRADOR 175 LABRADOR 165. set AQ LABRADOR

LABRADOR 175 LABRADOR 165. set AQ LABRADOR LABRADOR 175 LABRADOR 165 Velice kvalitní center určený k umístění na televize velkých úhlopříček. Díky svým rozměrům a vzhledu se velice dobře uplatní i u LCD a PDP obrazovek. Kompletně osazen měniči

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

xxx pár připravujeme - podzim 2016

xxx pár připravujeme - podzim 2016 Ceník AQ 4/2016 Reprosoustavy AQ Passion line Passion 485 000,- pár Vlajková loď, nekompromisní osazení nejvyššími modely reproduktorů Scan-Speak. Modelovaná sendvičová ozvučnice, korpus je vyztužen unikátními

Více

Od studia po ulici: Dopřejte si větší potěšení z poslechu díky novým, vysoce pohodlným sluchátkům od Sony

Od studia po ulici: Dopřejte si větší potěšení z poslechu díky novým, vysoce pohodlným sluchátkům od Sony Tisková zpráva 1. března 2011 Od studia po ulici: Dopřejte si větší potěšení z poslechu díky novým, vysoce pohodlným sluchátkům od Sony Řady sluchátek značky Sony rozšíří modely pro profesionály, i pro

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (černý), (buk), (stříbrný)

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (černý), (buk), (stříbrný) NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 30 02 24 (černý), 33 02 76 (buk), 33 03 44 (stříbrný) Aktivní superhloubkový reproduktor (anglicky subwoofer ) pro domácí kino nebo divadlo - sice s poměrně malými kompaktními

Více

AV Receiver RX-V kanálový AV receiver kompatibilní s funkcí Bluetooth, s plně diskrétní konfigurací a s převodníky DAC vysoké kvality.

AV Receiver RX-V kanálový AV receiver kompatibilní s funkcí Bluetooth, s plně diskrétní konfigurací a s převodníky DAC vysoké kvality. 5.1kanálový AV receiver kompatibilní s funkcí Bluetooth, s plně diskrétní konfigurací a s převodníky DAC vysoké kvality. Prostorový zvuk jako v kině. Zažívejte kouzlo filmů v kině s realistickým prostorovým

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU MAC AUDIA, Gratulujeme vám k zakoupení auto HiFi zesilovače EDITION S TWO / EDITION S TWO LIMITED. Použití Toto zařízení lze využít pouze v motorových vozidlech s 12V napěťovým zdrojem

Více

DVD reproduktory pro malé domácí kino HM050. Pokyny

DVD reproduktory pro malé domácí kino HM050. Pokyny DVD reproduktory pro malé domácí kino HM050 Pokyny přední přední levý FL SUB FR přední pravý CEN DVD reproduktory pro malé domácí kino RL RR HM050 5.1 kanálový reproduktorový systém se subwooferem VLASTNOSTI

Více

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením DENON F-109 Úspěšný minisystém F-107 složený ze samostatných komponentů má nyní svého nástupce řadu F-109. Novinkou je využití takzvaného plně digitálního konceptu, kdy jsou D/A převodníky umístěny v receiveru.

Více

REPRODUKTORY. www.nilesaudio.cz www.nilesaudio.sk SPOJENÍ KVALITNÍHO ZVUKU A INTERIÉRU NILES PRODUKTOVÝ KATALOG 20

REPRODUKTORY. www.nilesaudio.cz www.nilesaudio.sk SPOJENÍ KVALITNÍHO ZVUKU A INTERIÉRU NILES PRODUKTOVÝ KATALOG 20 REPRODUKTORY SPOJENÍ KVALITNÍHO ZVUKU A INTERIÉRU www.nilesaudio.cz www.nilesaudio.sk 1 NILES PRODUKTOVÝ KATALOG 20 Historie firmy Niles Již více než 35 let se firmy z oblasti zakázkových instalací obrací

Více

M10. Reproduktory M série. Uživatelský návod

M10. Reproduktory M série. Uživatelský návod M10 Reproduktory M série Uživatelský návod 1 Bezpečný provoz Polk specifikuje doporučený rozsah jmenovitého výstupního výkonu zesilovače pro každý pasivní (ne aktivní) reproduktor. Tato hodnota je typicky

Více

Estetické zakrytí technologie

Estetické zakrytí technologie Estetické zakrytí technologie Kvalitní zvuk by měl být slyšet nikoli vidět Dnešní vícekanálové systémy prostorového zvuku a audio systémy do celého domu vyžadují mnoho reproduktorů umístěných v poslechovém

Více

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203 Přední systém prostorového zvuku Sofistikovaný design, který se vyznačuje elegantním, jemně zaobleným tvarem. Bezdrátový přenos hudby prostřednictvím

Více

Sony Hi-Res audio. AVITSmart elektronika pro náročné

Sony Hi-Res audio. AVITSmart elektronika pro náročné Pokročilé zpracování a precizní provedení umožňují špičkový poslech hudby. Užijte si díky zvuku s vysokým rozlišením ty nejjemnější zvukové nuance zvukové kvality. Vášeň pro hudbu prostupuje všemi prvky

Více

BEZDRÁTOVÝ A MODULÁRNÍ AUDIO SYSTÉM

BEZDRÁTOVÝ A MODULÁRNÍ AUDIO SYSTÉM BEZDRÁTOVÝ A MODULÁRNÍ AUDIO SYSTÉM SKANDINÁVSKÝ DESIGN Výrobky EC Living představují čistý skandinávský design a inženýrství. Jsou navrženy, zkonstruovány a vyrobeny v Norsku. Charakteristická kombinace

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (www.ahifi.cz) Při sestavování instalačních manuálů jsme závislí na poskytnutých informacích výrobců určitých typů automobilů.

Více

NUMAN Octavox , , , , ,

NUMAN Octavox , , , , , NUMAN Octavox 10031222, 10031223, 10031224, 10031225, 10031226, 10031227 www.numanaudio.com Těší nás, že jste si vybrali koupi reproduktorů Numana. Doufáme, že strávíte mnoho příjemných hodin poslechem

Více

pár Vlajková loď konstruovaná Gilbertem Briggsem ,- pár Vlajková loď konstruovaná Gilbertem Briggsem ,-

pár Vlajková loď konstruovaná Gilbertem Briggsem ,- pár Vlajková loď konstruovaná Gilbertem Briggsem ,- CENÍK PRODUKTŮ 2017 AIREDALE Cena vč. DPH (Kč) Provedení ořechové dřevo Airedale Classic Heritage Vlajková loď konstruovaná Gilbertem Briggsem 780.000,- Airedale Heritage Vlajková loď konstruovaná Gilbertem

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8, B+=14,4V) Jmenovitý výstupní výkon

Více

Vstupní citlivost: 0,75 V RMS / 47 k Ω při 30 W

Vstupní citlivost: 0,75 V RMS / 47 k Ω při 30 W MODEL TECHNICKÉ SPECIFIKACE OCENĚNÍ MOC KČ Integrované zesilovače Integrovaný zesilovač s výkonem 2 x 50 W osazený elektronkami KR KT88. Osvědčená konstrukce hybridního zesilovače, kdy předzesilovač je

Více

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5 CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 OBSAH 1 Úvod 3 2 Instalace 3 3 Popis 4 3.1 Vstupy a ovládací prvky 4 3.2 Napájecí

Více

Gratulujeme vám k zakoupení vašeho nového zesilovače GLADEN.

Gratulujeme vám k zakoupení vašeho nového zesilovače GLADEN. Gratulujeme vám k zakoupení vašeho nového zesilovače GLADEN. Kvalita zapojení může ovlivnit výkonost zesilovače. Proto si před samotnou instalací zesilovače pečlivě přečtěte příbalovou informaci a držte

Více

STONE LINE DINO II. Snowwhite

STONE LINE DINO II. Snowwhite Zvuk a kvalita na prvním místě, tak lze snad nejstručněji vyjádřit to, co již déle než 12 roků skrývá značka AQ. Začalo to nadšením, nespokojeností s tehdejší standardní nabídkou a jednou garáží. Dnes

Více

Nová řada 800. Přehled modelů:

Nová řada 800. Přehled modelů: Nová řada 800 Firma Bowers & Wilkins, která bude v příštím roce slavit 50 let od svého založení, uvádí na trh novou generaci řady 800 tedy novou kolekci svých referenčních reprosoustav. Uvedení nové generace

Více

Alps - Difuzor. Akustické vlastnosti: Rozsah rozptylovosti: 250 Hz až 6000 Hz

Alps - Difuzor. Akustické vlastnosti: Rozsah rozptylovosti: 250 Hz až 6000 Hz Alps - Difuzor Difuzor Alps je atraktivní, dřevěný QRD difuzor, navržený pro difuzi zvuku v středovýškovém frekvenčním pásmu s užitečným rozsahem 250 Hz až 6000 Hz. Byl vyvinut speciálně k odstranění jednotlivých

Více

Line 500 Reference. Line 4Pi. Line 400. Line AIR-X. Ceník reprosoustav a příslušenství Elac platný od 23. 10. 2015. Black HGL 30500 Walnut HGL 30502

Line 500 Reference. Line 4Pi. Line 400. Line AIR-X. Ceník reprosoustav a příslušenství Elac platný od 23. 10. 2015. Black HGL 30500 Walnut HGL 30502 Line 500 Reference FS 509 VX-JET Black HGL 30500 Walnut HGL 30502 Čtyřpásmová podlahová reprosoutava s volitelným nastavením vyzařovací charakteristiky, ozvučnice bassreflex. Osazení: 1x unikátní měnič

Více

DXR série. Spojení inteligence a zkušeností v přenosných reproboxech

DXR série. Spojení inteligence a zkušeností v přenosných reproboxech DXR série Reproboxy DXR série nabízí vynikající kvalitu zvuku a prvotřídní hodnoty akustického tlaku avšak ve velmi kompaktním a extrémně funkčním designu poskytující všestrannost využití nesrovnatelnou

Více

Seznamte se s Emotivou

Seznamte se s Emotivou Seznamte se s Emotivou Vše začalo jednoduchou otázkou: Proč nemůžeme mít úžasný zvuk a video za ceny, které neohrožují splácení naší hypotéky? A tato otázka se později ukázala jako klíčová. Špičkový zvuk

Více

A - Aktivní sestavy. Sestava A1

A - Aktivní sestavy. Sestava A1 Všechny uvedené sestavy lze připojit přímo do libovolného přehrávače, jako např. HiFi, notebook, MP3 přehrávač, CD player, mobil, TV a jiné. Redukce a audio kabely jsou poskytovány zdarma. O vhodnosti

Více

Ceník reproduktorů. Platnost od 24.4.2015. Neviditelné Amina. Vestavné reproduktory. Venkovní a závěsné

Ceník reproduktorů. Platnost od 24.4.2015. Neviditelné Amina. Vestavné reproduktory. Venkovní a závěsné Ceník reproduktorů Platnost od 24.4.2015 Ceny jsou uvedeny bez DPH. EXW Praha. Veškerá vyobrazení jsou pouze ilustrativní. Neviditelné Amina Vestavné reproduktory Venkovní a závěsné YATUN, s.r.o. V Olšinách

Více

AV2-H Surround Receiver

AV2-H Surround Receiver 1000493 AV2-H338 5.1 Surround Receiver Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

Integrovaný zesilovač A-S1100

Integrovaný zesilovač A-S1100 Integrovaný zesilovač A-S1100 Zesilujeme vášeň pro hudbu Představujeme zesilovač A-S1100, nový integrovaný zesilovač nejvyšší třídy, jehož cílem je věrné zachycení a reprodukce zvuku z různých hudebních

Více

S10. Jednoduše výrazný a stylový. Vydání - Září, 2006. Vždy příjemný společník

S10. Jednoduše výrazný a stylový. Vydání - Září, 2006. Vždy příjemný společník Jednoduše výrazný a stylový Vždy příjemný společník Vydání - Září, 2006 Varianty modelů S10 1GB / S10 2GB * Varianty barev Černá a Bílá Intuitivní iriver D-Click System 17.5g, ultra lehký přehrávač Dodáván

Více

Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac

Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac Charakteristika Zadní převodník USB 1-wire pro připojení k přehrávači WALKMAN, zařízení ipod, iphone a jiným kompatibilním

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA Stereo / Můstek Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8, B+=14,4V) 4 x 300W

Více

Zřejmě první, co zaujme, je vysokotónový reproduktor s impozantním zvukovodem a neobvykle masivní aluminiové rámečky ostatních měničů.

Zřejmě první, co zaujme, je vysokotónový reproduktor s impozantním zvukovodem a neobvykle masivní aluminiové rámečky ostatních měničů. 010_019 News.qxd 20.8.2004 16:47 Stránka 12 NEWS BC ACOUSTIQUE, MODELOVÁ ADA ACT MODEL A4 Nejvyšší model A4 nové modelové řady francouzského výrobce BC Acoustique nese označení ACT, což je akronym pro

Více

NGTA602/NGTA704. Automobilový zesilovač

NGTA602/NGTA704. Automobilový zesilovač NGTA602/NGTA704 Automobilový zesilovač Uživatelská příručka Jako příklad jsou v této příručce znázorněny obrázky modelu NGTA704. Obsah Informace k bezpečnému používání... 2 Seznam příslušenství... 2 Funkce

Více

JBL 4818 "W - bin" (Stage Accompany 4518)

JBL 4818 W - bin (Stage Accompany 4518) JBL 4818 "W - bin" (Stage Accompany 4518) Toto je konstrukce legendárních reprosoustav JBL Pro 4818 původně osazená 18" (46cm) reproduktorem K151, vyráběná v letech 1977 1986. Konstrukce byla po letech

Více

Obchodní ceník ČERVEN 2015

Obchodní ceník ČERVEN 2015 ČERVEN 2015 Obchodní ceník ČERVEN 2015 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 ADDON Active

Více

P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL

P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius P10. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne Vám veškeré

Více

Nejštíhlejší WALKMAN SONY nabízí skvělý zvuk i obrazovou kvalitu

Nejštíhlejší WALKMAN SONY nabízí skvělý zvuk i obrazovou kvalitu Tisková zpráva 5. ledna 2010 Nejštíhlejší WALKMAN SONY nabízí skvělý zvuk i obrazovou kvalitu Vybavený WALKMAN A845 s tloušťku pouhých 7,2 mm Velký a jasný širokoúhlý OLED displej, 7,1 cm (2,8 ) Digitální

Více

Settings Add a Player or Sub Add a Player or Sub Manage

Settings Add a Player or Sub Add a Player or Sub Manage JAK RYCHLE ZAČÍT 1 NASTAVENÍ Integrovaný hudební reproduktor SONOS PLAY přidáte k vašemu existujícímu Sonos systému jednoduše tak, že ho zapojíte do elektrické zásuvky a na ručním ovladači zvolíte v nabídce

Více

KAIFAT S610A, S815A, S1018A

KAIFAT S610A, S815A, S1018A KAIFAT S610A, S815A, S1018A Manuál k ozvučovací sestavě 1 2015 AUDIO PARTNER s.r.o. OBSAH 1) Vlastnosti a parametry 2) Zapojení a ovládací prvky 3) Technická data 4) Příslušenství 5) Řešení problémů 1)

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA MPExlusive 2.0 XL Stereo / Můstek Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8,

Více

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití KS-IF200 FM modulátor Návod k použití Děkujeme, že jste si koupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro pozdější použití. Ujištění: Přístroj

Více

Vaše hudba + naše nadšení

Vaše hudba + naše nadšení Vaše hudba + naše nadšení Je čas užívat si hudby na vyšší úrovni Když společnost Cambridge Audio uvedla svoji hi-fi řadu Azur, vzbudila hotovou senzaci. Kombinace vynikajícího výkonu, skvělé kvality obrazu

Více

Tyros4: Základní body

Tyros4: Základní body Tyros3 vs Tyros4 Kompletně přepracovaný vokální harmonizér - VH2. Tyros3 měl vokální harmonizér,tyros4 má však nový a mnohem lepší systém vokální ho harmonizéru se syntetickým vokodérem. Tyros4 také nabízí

Více

Element Series. Co znamená ELEMENT?

Element Series. Co znamená ELEMENT? Element Amplifier Co znamená ELEMENT? Element bude ucelená modelová řada zesilovačů a komponentů Elac s neobyčejně příznivým poměrem vlastností a ceny, která je určena pro spořivé zákazníky. Element přináší

Více

Výhradním dovozcem značky SinusTec do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky SinusTec do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( Vážený zákazníku, Rádi bychom vám pogratulovali k zakoupení vašeho nového výkonového zesilovače o špičkové kvalitě. Pro zaručení využívání všech možných funkcí si prosím pozorně přečtěte následující instalační

Více

Výhradním dovozcem značky Match do České Republiky je Ahifi Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Match do České Republiky je Ahifi Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku, Gratulujeme k zakoupení této vysoce kvalitní reproduktorové soustavy společnosti MATCH. Tato řada se vyznačuje nejlepší kvalitou, excelentním zpracováním a nejnovější technologií. Po

Více

Ceník produktů CZK (230V) CZK (250V)

Ceník produktů CZK (230V) CZK (250V) Ceník produktů CZK (230V) CZK (250V) EX Série - aktivní reproboxy EX6 KVV 987 139 Kompaktní 2-pásmový reproduktorový systém s plným frekvenčním rozsahem 26725 CZK 32337 CZK EX6 VWB KVV 987 148 Vertikální

Více

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Instalace V případě, že jste se rozhodli zesilovače nainstalovat sami, prosím, pečlivě si přečtěte uživatelskou příručku a postupujte po jednotlivých krocích. Příprava pro montáž Před samotnou montáží

Více

SMW SERIE SUBWOOFER. Návod k použití

SMW SERIE SUBWOOFER. Návod k použití SMW SERIE SUBWOOFER Návod k použití Základní připojení: Připojení pomocí více zesilovačů Kabelové konektory 1 Regulační požadavky: EN 55013 EN 55020 EN 61000-3-2/-3-3 Blahopřejeme k nákupu tohoto subwooferu

Více

Cabasse Stream. Cabasse Alcyone satelit.

Cabasse Stream. Cabasse Alcyone satelit. Cabasse Stream Maloobchodní ceník platný od 1.10.2014 Díky mimořádně kvalitnímu DA převodníku zásobí Stream Source vaši aparaturu tím nejlepším z vašich hudebních souborů, a to od MP3 až po 96kHz FLAC.

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA MPExlusive 4.0 XL Stereo / Můstek Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8,

Více

B,W,D Kč - 2-pásmový, bassreflex ,8 17,9 x 46,0 x 22,0 STUDIO

B,W,D Kč - 2-pásmový, bassreflex ,8 17,9 x 46,0 x 22,0 STUDIO Březen 2017 Série C 10 C 9 DOLBY ATMOS S 620 Doporučené maloobchodní ceny platné od 1.3.2017 Model Technický popis produktu Cena/kus Cena/pár Barva Systém Výkon [W] Frekv. pásmo [Hz] Citl. [db] Imp. [Ω]

Více

Eiger - basová past HP

Eiger - basová past HP Eiger - basová past HP Zpravidla nejslyšitelnější problémy v záznamu nebo studiové postprodukci bývají způsobeny nízkými kmitočty a bývají často v tradičních akustických úpravách přehlíženy. Eiger je vysoce

Více

NEVIDITELNÉ REPRODUKTORY

NEVIDITELNÉ REPRODUKTORY NEVIDITELNÉ REPRODUKTORY Kompletně skrytá technologie/audio Kvalitní zvuk by měl být především slyšet nikoli vidět Dnešní vícekanálové systémy prostorového zvuku a audio systémy do celého domu vyžadují

Více

Sluchátkový systém s prostorovým zvukem 5.1 Surround Sound HP-11. Příručka uživatele

Sluchátkový systém s prostorovým zvukem 5.1 Surround Sound HP-11. Příručka uživatele Sluchátkový systém s prostorovým zvukem 5.1 Surround Sound HP-11 Příručka uživatele Likvidace výrobků Výrobek se nesmí vyhazovat do obec-ního odpadu. Seznamte se s místními předpisy pro likvidaci elektronických

Více

Podlahové reproduktory DOME FLAX (SUB AIR + ICW4) Reproduktorový set 5.1

Podlahové reproduktory DOME FLAX (SUB AIR + ICW4) Reproduktorový set 5.1 EASYA DOME EASYA Podlahové reproduktory Špičkové bezdrátové 2,5 pásmové reprosoustavy s bass-reflexem. Podpora technologií Bluetooth a Apt-X. Bezeztrátový přenos audia pomocí platformy KLEERNet. Použité

Více

Proudové převodníky AC proudů

Proudové převodníky AC proudů řada MINI MINI série 10 Malé a kompaktní. Řada navržená pro měření proudů od několika miliampérů až do 150 A AC. Díky svému tvaru jsou velmi praktické a snadno použitelné i v těsných prostorech. Jsou navrženy

Více

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Před započetím instalace nebo prvním spuštěním tohoto zařízení si prosím přečtěte uživatelský manuál. SPECIFIKACE Výstupní výkon RMS REN1000S Mk3 1 x 225 W @ 4 Ohmech 1 x 425 W @ 2 Ohmech Maximální výstupní

Více

Ceník produktů EUR (230V) EUR (250V)

Ceník produktů EUR (230V) EUR (250V) Ceník produktů EUR (230V) EUR (250V) EX Série - aktivní reproboxy EX6 KVV 987 139 Kompaktní 2-pásmový reproduktorový systém s plným frekvenčním rozsahem 1249 EUR EX6 VWB KVV 987 148 Vertikální držák pro

Více

Sony rozšiřuje řadu ES o nové receivery a měnič na 400 Blu-ray disků

Sony rozšiřuje řadu ES o nové receivery a měnič na 400 Blu-ray disků Tisková zpráva Berlín, IFA, 2. září 2009 Sony rozšiřuje řadu ES o nové receivery a měnič na 400 Blu-ray disků STR-DA5500ES Nové receivery přinášejí nejnovější technologie Sony pro domácí kino, zatímco

Více

Výkonový zesilovač KS-AX4700 KS-AX4500 NÁVOD K POUŽITÍ

Výkonový zesilovač KS-AX4700 KS-AX4500 NÁVOD K POUŽITÍ Výkonový zesilovač NÁVOD K POUŽITÍ Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití. Ujištění: Přístroj odpovídá požadavkům zákona o technických

Více

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o.

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o. Uživatelský manuál MEI 100 Bezdrátový In Ear odposlechový systém Součásti balení: Funkce vysílače MEI-100: Přední panel: 1) Zdířka pro sluchátka 2) Ovladání hlasitosti odposlechu (otočením doleva snížení

Více

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 9100 INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius 9100. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne

Více

Reproduktory HTS HTS - 402SV stříbrný obj. č HTS - 402BK černý obj. č

Reproduktory HTS HTS - 402SV stříbrný obj. č HTS - 402BK černý obj. č Verze z 09/09 Reproduktory HTS - 402 HTS - 402SV stříbrný obj. č. 34 50 38 HTS - 402BK černý obj. č. 34 51 17 Návod k použití Účel použití Reproduktor HTS-402 je určen pro převodu výstupních elektrických

Více

BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM

BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM MODULARITA Jednoduchý způsob, jak přinést hudební a filmovou produkci, v HiFi kvalitě, do celé domácnosti. Kombinací různých komponentů, můžete vytvořit vše, od

Více

Ceník 3-2016 Změna cen vyhrazena

Ceník 3-2016 Změna cen vyhrazena Ceník 3-2016 Změna cen vyhrazena Cena za kus ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4, Česká republika Tel.: (+420) 222 721 501, (+420) 222 728 335; e-mail: info@altei.cz IČO 25637274, DIČ CZ25637274,

Více

Technické vybavení. Ing. Jan Přichystal, Ph.D. 4. května 2010. PEF MZLU v Brně

Technické vybavení. Ing. Jan Přichystal, Ph.D. 4. května 2010. PEF MZLU v Brně PEF MZLU v Brně 4. května 2010 Úvod Pro zpracování audiosignálu na počítači potřebujeme vedle programového vybavení i vybavení technické. Pomocí počítače a periferií můžeme zvuk do počítače nahrát, zpracovat

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE TESTOVACÍ CD Obj. č.: 37 57 83 OBSAH Strana: Úvod... 2 Krok 1. Levá/pravá kabeláž reproduktoru... 3 Krok 2. Levé/pravé porovnání zvuku A... 3 Krok 3. Levé/pravé porovnání zvuku

Více

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( Gratulujeme vám k zakoupení vašeho nového zesilovače GLADEN. Kvalita zapojení může ovlivnit výkonost zesilovače. Proto si před samotnou instalací zesilovače pečlivě přečtěte příbalovou informaci a držte

Více

Maloobchodní ceník DALI. Únor 2015

Maloobchodní ceník DALI. Únor 2015 Maloobchodní ceník DALI Únor 2015 Maloobchodní ceník platný od 1.2.2015 DALI ZENSOR Dali Zensor Vokal 2-pásmová centrální reprosoustava pro domácí kino 3 barevné provedení (black, light oak, satin white)

Více

EM92606. 5.1 kanálový reproduktorový systém se subwooferem. Pokyny

EM92606. 5.1 kanálový reproduktorový systém se subwooferem. Pokyny EM92606. kanálový reproduktorový systém se subwooferem Pokyny . kanálový reproduktorový systém se subwooferem EM92606. kanálový reproduktorový systém se subwooferem VLASTNOSTI Dřevěný subwoofer pro velmi

Více

INTEGROVANÉ ZESILOVAČE

INTEGROVANÉ ZESILOVAČE CENÍK PRODUKTŮ 2018 INTEGROVANÉ ZESILOVAČE Cena vč. DPH (Kč) X-i50 BT ks 10.790,- Integrovaný stereo zesilovač 2 x 50 W/8, integrovaný Bluetooth modul, X-i75 ks 15.930,- Integrovaný stereo zesilovač 2

Více

LARGO 70, 120, 130 HIFI reprosoustavy

LARGO 70, 120, 130 HIFI reprosoustavy LARGO 70, 120, 130 HIFI reprosoustavy Úvodem: O nových reprosoustavách řady Largo můžeme směle říci, že ve své cenové kategorii posouvají laťku designového zpracování i zvukového projevu. Více, než roční

Více

LINEAR 5 LTS A. Nová výkonová řada > EFEKTIVNÍ.

LINEAR 5 LTS A. Nová výkonová řada > EFEKTIVNÍ. LINEAR 5 LTS A Nová výkonová řada > Long Throw. ULTRAKOMPAKTNÍ. EFEKTIVNÍ. Přenést dynamicky celé frekvenční spektrum na vzdálenost až 30 m byla doposud výsada pouze velkých Line-Array systémů. Systém

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před používáním zesilovače si prosím pečlivě přečtěte celý instalační manuál. 1. TECHNICKÁ DATA Maximální výstupní výkon (1kHz sinus. imp. šum 2:8, B+=14,4V) Nominální výstupní

Více

D:SIDER. : satelit D:SIDER. www.verse-audio.cz D:SIDER 12

D:SIDER. : satelit D:SIDER. www.verse-audio.cz D:SIDER 12 VERSE NOVINKY 2009 : satelit Aktivní reprobox 12 12 Výkon - dle EAJ Středobasový zesilovač Výškový zesilovač Akustický tlak Středobasové repro Výškové repro 1000 W 750 W 250 W 131 db 12 neodim, 3 AL neodim,

Více

Maloobchodní ceník Usher

Maloobchodní ceník Usher Maloobchodní ceník Usher Červen 2015 Mini X Diamond Dancer série Diamond Moc vč.dph středo s papírovou membránou 180 mm (8948A). Citlivost: 87 db 1 watt / 1m, nominální impedance: 8 ohmů, 67 600 Kč 41

Více

Z technického hlediska uplatňuje BeoLab 90 celou řadu jedinečných přístupů, díky nimž si můžete doma vychutnat špičkový a vysoce kvalitní zvuk.

Z technického hlediska uplatňuje BeoLab 90 celou řadu jedinečných přístupů, díky nimž si můžete doma vychutnat špičkový a vysoce kvalitní zvuk. ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ INFORMACE O VÝROBKU 1 BeoLab 90 BeoLab 90 je revoluční výrobek v oblasti zvukových a přehrávacích zařízení. Jedná se o nový špičkový reproduktor od společnosti Bang & Olufsen, který

Více