Fronius CL. Fotovoltaický centrální střídač s koncepcífronius MIX

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Fronius CL. Fotovoltaický centrální střídač s koncepcífronius MIX"

Transkript

1 Fronius CL Fotovoltaický centrální střídač s koncepcífronius MIX

2 Modulární systém. Maximálnízisk. Zařízení Fronius CL kombinuje velice ziskovou výkonovou elektroniku s jedinečnou systémovou konstrukcí s až 15 identickými výkonovými díly v koncepci MIX. Maximální zisk anejvyšší spolehlivost, to jsou výhody této promyšlené souhry. Ty dělají ze zařízení Fronius CL optimální centrální střídač pro fotovoltaická zařízení o výkonu několika set kw. Dalšími pozitivy jsou především přesné sledování funkce MPP aplikace Module Manager aautomatické přepínání transformátoru. Zařízení Fronius CL je opravdu univerzální zařízení ve své vysoké třídě, které zajišťuje vysoké výkony po dlouhou dobu.

3 Jedinečná konstrukce systému s koncepcí Fronius MIX Vzařízení Fronius CL pracuje až15 výkonových dílů, které společně poskytují vysoký výkon. Tato kombinace více výkonových dílů přináší mnoho výhod: maximální zisk při částečném osvětlení, vysokou spolehlivost, delší životnost a snadný servis. Maximální účinnost při částečném osvětlení. 9, 12 nebo 15identických výkonových dílů si v koncepci MIX střídavě dělí svou práci. Vzávislosti na výkonu osvětlení se jednotlivé díly Power Rack zcela automaticky zapínají nebo vypínají. Díky tomu je optimalizováno vytížení, zisk je tak vždy maximální v dešti, při zatažené obloze iza šera. Nepřekonatelná spolehlivost. Výsledkem spolupráce většího počtu menších výkonových dílů v zařízení Fronius CL je redundantní systém. V případě výpadku jednoho výkonového dílu převezmou jeho úlohu jiné díly. Pro porovnání: v případě, že dojde k výpadku výkonového dílu u monolitického systému, je vyřazeno z provozu celé zařízení adochází tak k podstatným škodám nazisku. Díky koncepci Fronius MIX zůstává střídač v provozu i v případě výpadku výkonového dílu, zisk je tak stále zajištěn. Delší životnost. Které akolik dílů Power Rack je zapotřebí v případě částečného osvětlení zapnout či vypnout, vypočítává řízení automaticky na základě provozních hodin jednotlivých výkonových dílů. Desky jsou tak vytíženy rovnoměrně. Provozní hodiny jednotlivých výkonových dílů klesají, životnost střídače narůstá. Až 15 identických výkonových dílů v zařízení Fronius CL vytváří redundantní systém. Promyšlená koncepce pro maximální spolehlivost. 95% Rychlá možnost servisu. Díky šuplíkovému principu lze výkonové díly v případě potřeby servisu snadno vytáhnout a vyměnit je. Tozaručuje maximálně pohodlný servis anejrychlejší reakci na trhu. 90 % 85% 80 % 75% Střídač bez koncepce MIX Zařízení Fronius CL s koncepcí MIX Vyšší zisk Účinnost Jmenovitý výstupní výkon v % (P AC ) Koncepce Fronius MIX : maximální účinnost i v dešti, při zatažené obloze nebo za šera. V závislosti na výkonu osvětlení se výkonové díly zapínají a vypínají, zisk je vždy maximální.

4 Vysoce zisková výkonová elektronika Zařízení Fronius CL je konstruováno pro trvale vysoké výkony. Chytrá kombinace automatického přepínání transformátoru, precizní aplikace Module Manager, inovativní koncepce ventilace a výhod vysokofrekvenční transformátorové technologie zněj dělají jeden z nejvýkonnějších střídačů své třídy. Automatické přepínání transformátoru. Zařízení Fronius CL nabízí stále stejnou účinnost v celé oblasti vstupního napětí. Díky automatickému přepínání transformátoru poskytují střídače Fronius rovnou tři špičky účinnosti. Pro porovnání: zařízení bez přepínání transformátoru mají pouze jednu špičku účinnosti. V případě rostoucího vstupního napětí je účinnost stále nižší.

5 Přesné sledování MPP. Aplikace Fronius Module Manager vždy nalezne přesný bod maximálního výkonu (MPP). I u náročných tenkovrstvých modulů. Celkově je díky aplikaci Fronius Module Manager dosažena přesvědčující účinnost přizpůsobení MPP ohodnotě 99,9 %. Díky tomu je zaručen maximální zisk zkaždého slunečního paprsku. krystalický MPP Proud amorfní MPP Napětí Amorfní (tenkovrstvé) moduly vykazují plošší charakteristiky účinnosti. Běžné střídače proto mají problém určit tzv. Maximum Power Point (MPP). Inteligentní aplikace Module Manager společnosti Fronius nalezne MPP vždy. Vysokofrekvenční transformátorová technologie. Vysoký výkon při nízké hmotnosti akompaktních rozměrech: použití osvědčené vysokofrekvenční transformátorové technologie se promítá do vynikajících výkonů. Díky galvanickému oddělení splňuje zařízení Fronius CL nejpřísnější bezpečnostní standardy po celém světě. Inteligentní chlazení. Prach a vlhkost v oblasti výkonového dílu jsou díky inovativní koncepci ventilace vyloučeny. Vzduch, který je zapotřebí pro chlazení, je nasáván dvěma ventilátory na přední straně zařízení a uzavřeným kanálem hnán k jednotlivým výkonovým dílům. Desky tak nepřijdou do styku s okolním vzduchem. O rovnoměrnou klimatizaci hermeticky uzavřených výkonových dílů se stará malý ventilátor. Tento promyšlený systém zvyšuje spolehlivost aživotnost střídače. Vysoce výkonné díly Power Rack se stále stejně vysokou účinností díky automatickému přepínání transformátoru, přesnému sledování MPP ainteligentní koncepci chlazení.

6 Snadné plánování ainstalace Zařízení Fronius CL je konstruováno pro použití v praxi. Díky flexibilitě plánování je lze použít pro nejrůznější úkoly. Nenáročná instalace se ukazuje na mnoha detailech, které usnadňují montáž abezchybné připojení. Široký rozsah vstupního napětí. Možnost nejrůznějších konfigurací modulů: Široká oblast vstupního napětí zaručuje vysokou flexibilitu při sestavování zařízení. Integrované uzemnění. Zařízení Fronius CL je nejlépe vybaveno pro případ potřeby uzemnění modulů, pozitivního inegativního. Stačí vysunout vnitřní držák uzemnění azasunout pojistku. Volitelné odvádění vzduchu. V případě, že je zařízení Fronius CL provozováno v uzavřeném prostoru, lze pro zamezení přílišného ohřátí okolní vzduch odvádět pomocí připojeného potrubí ven zmístnosti. Pomocí integrovaného kontaktu relé lze dále řídit externí ventilátor, který odsává vzduch ven. Nízká stavební výška. Díky pouhým 183 cm výšky (s podstavcem) lze zařízení Fronius CL umístit ido nízkých prostor. Tato kompaktní konstrukce je umožněna díky uspořádání výkonových dílů ve střídači do tří řad. Usnadněná instalace: pro potřebu přepravy lze díly Power Rack snadno vytáhnout. K velkorysé oblasti připojení lze snadno připojit i kabely o velkém průřezu. Nízká instalační hmotnost. Pro potřebu instalace lze veškeré díly Power Rack zcela snadno vyjmout. Díky tomu se sníží hmotnost zařízení Fronius CL a s pláštěm lze tak snadněji manipulovat. Díly se později opět zasunou a střídač je možné okamžitě provozovat. Rozměrná oblast připojení. Pro přípojky a kabeláž je kdispozici dostatek prostoru i pro velké průřezy kabelů. Instalace je tak komfortnější a přehlednější.

7 Rozsáhlá kontrola zařízení Kontrola zařízení je u střídačů této velikosti nezbytností. S pomocí rozsáhlého systému Fronius DATCOM lze provádět kompletní kontrolu, od rozsáhlého záznamu údajů přes analýzu avizualizaci, až po kontrolu na dálku. 100 % kompatibilní se systémem DATCOM. Zařízení Fronius CL může využívat veškeré možnosti profesionální kontroly zařízení pomocí rozsáhlého systému Fronius DATCOM. Karta Fronius Com Card afunkce karty Signal Card jsou již integrovány,ostatní součásti, jako je například zařízení ukládání dat Datalogger, snímače atd. lze kdykoli připojit. Zařízení je tak vybaveno pro veškeré požadavky. Fronius String Control. Řešení pro kontrolu větví na míru. Funkce Fronius String Control neustále navzájem porovnává jednotlivé proudy připojených větví. Díky tomu lze včas odhalit alokalizovat možné závady v celém systému (prokousané kabely, výpadky modulů atd.). Vleklé výpadky zisku jsou tak vyloučeny. Integrovaná karta Com Card. Zařízení Fronius CL má kdispozici tři zásuvky DATCOM, jedna znich je standardně obsazena kartou Fronius Com Card. Díky ní je možné ihned instalovat profesionální kontrolu zařízení přímo namístě. Funkce karty rozhraní. Díky načítání údajů zařízení pomocí otevřeného protokolu lze bez problému použít součásti pro kontrolu zařízení jiných výrobců. Zařízení Fronius String Control rozpozná závadu v celém systému. Vleklé výpadky výnosu jsou tak vyloučeny. Vestavěná funkce karty Signal Card. Praktický signální kontakt, např. pro vyslání audiovizuálního alarmu, řízení externích součástí (ventilátor, lampička, atd.) nebo pro hlášení změn stavu zařízení.

8 Fronius CL v přehledu Všechna zařízení Fronius CL samozřejmě nesou označení a splňují veškeré potřebné směrnice anormy v konkrétních zemích. Další informace, certifikáty adetaily pro analýzu akontrolu zařízení se systémem Fronius DATCOM naleznete na adrese VSTUPNÍ ÚDAJE Fronius CL 36.0 Fronius CL 48.0 Fronius CL 60.0 Maximální výkon DC při cos ϕ =1 38,6 kw 51,4 kw 64,4 kw Max. vstupní proud (I dc max ) 167,8 A 223,4 A 280,2 A Max. vstupní napětí (U dc max ) 600 V Rozsah napětí MPP (U mpp min -U mpp max ) V VÝSTUPNÍ ÚDAJE Jmenovitý výkon AC (P ac,r) při cos ϕ =1 36 kw 48 kw 60kW Max. výstupní výkon 36 kva 48 kva 60kVA Max. výstupní proud (I ac max ) 52,2 A 69,6 A 87,0 A Max. účinnost 95,9 % 95,9 % 95,9 % Účinnost Euro (η EU ) 95,3 % 95,4 % 95,5 % Účinnost přizpůsobení MPP >99,9 % Síťové připojení 3~NPE 400 V / 230 V Frekvence (f r) 50 Hz / 60 Hz Činitel zkreslení < 3 % Účiník (cos ϕ ac,r) 0,85-1ind. / cap. Spotřeba v noci 11,4 W 11,6 W 12,2 W Dodávka od 80 W 95 W 120 W VŠEOBECNÉ ÚDAJE Rozměry (výška x šířka x hloubka) včetně podstavce (100 mm) 1830 x 1105 x 722 mm Hmotnost 248 kg 276 kg 303 kg Krytí IP 20 Koncepce střídače Vysokofrekvenční transformátor Chlazení řízené chlazení vzduchem Instalace vnitřní instalace Rozsah okolní teploty -20 C až +50 C Přípustná vlhkost vzduchu 0 % až 95 % BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ Měření izolace na stejnosměrné straně Varování při R ISO <500 kohm Chování při přetížení Posunutí pracovního bodu, omezení výkonu Odpojovač DC integrovaný ROZHRANÍ 2x zásuvka RJ45 (RS485) Rozhraní Solar Net, protokol rozhraní ZVLÁŠTNOSTI Zařízení Fronius CL pro Německo jsou dodávány výhradně s manuálním odpojovačem AC. Text a vyobrazení odpovídají technickému stavu při zadání do tisku. Změny vyhrazeny. Bez písemného svolení firmy Fronius International GmbH se nesmí tento dokument - ani vcelku, ani po částech -kopírovat, ani jakýkoliv jiným způsobem rozmnožovat. FRONIUS ČESKÁ REPUBLIKA S.R.O. Dolnoměcholupská 1535/ Praha 10 pv-sales-cz@fronius.com FRONIUS INTERNATIONAL GMBH Buxbaumstraße 2, 4600 Wels, Austria PV@fronius.com 40,0006,3032,CS v as05

TRANSFORMÁTOROVÉ STŘÍDAČE FRONIUS IG PLUS

TRANSFORMÁTOROVÉ STŘÍDAČE FRONIUS IG PLUS / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika TRANSFORMÁTOROVÉ STŘÍDAČE FRONIUS IG PLUS / Univerzální přístroje s maximální jistotou výnosu. / Nová generace střídačů Fronius

Více

SuperFlex Design. Zero feed-in

SuperFlex Design. Zero feed-in / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRONIUS SYMO Maximální flexibilita pro použití v budoucnu N W E S SnapINverter technology Integrated data communication Dynamic Peak Manager Smart Grid

Více

/ Dynamic Peak Manager. / Smart Grid Ready TECHNICKÉ ÚDAJE STŘÍDAČE FRONIUS SYMO (3.0-3-S, S, S, M, M, 4.

/ Dynamic Peak Manager. / Smart Grid Ready TECHNICKÉ ÚDAJE STŘÍDAČE FRONIUS SYMO (3.0-3-S, S, S, M, M, 4. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRONIUS SYMO / Maximální flexibilita pro použití v budoucnu N W E S / Technologie SnapINverter / Integrovaná datová komunikace / SuperFlex Design / Dynamic

Více

FRONIUS ENERGY PACKAGE

FRONIUS ENERGY PACKAGE / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ENERGY PACKAGE Individuální řešení pro ukládání energie s vizí 24 hodin slunce. 100 0 SnapINverter technology Integrated data communication Dynamic Peak

Více

Fronius DATCOM. Datový komunikační systém pro kontrolu fotovoltaických zařízení

Fronius DATCOM. Datový komunikační systém pro kontrolu fotovoltaických zařízení Fronius DATCOM Datový komunikační systém pro kontrolu fotovoltaických zařízení Setrvalý přehled o maximálním výnosu Při vývoji fotovoltaického střídače společnost Fronius znovu promyslela technologie,

Více

SolarMax 20C/25C/30C/35C. Osvědčená spolehlivost.

SolarMax 20C/25C/30C/35C. Osvědčená spolehlivost. SolarMax 20C/25C/30C/35C Osvědčená spolehlivost. Osvědčená spolehlivost Sputnik Engineering uvedl svůj první fotovoltaický centrální měnič SolarMax do provozu již v roce 1992. Od té doby se svými každodenními

Více

Centrální střídač se superlativy

Centrální střídač se superlativy Série Powador XP. Centrální střídač se superlativy Powador XP100-HV XP350-HV TL Powador série XP. Centrální střídač se superlativy. Na celém světě. Na Powador XP se můžete spolehnout. Reichstorf, Německo

Více

Maximální efektivnost a flexibilita.

Maximální efektivnost a flexibilita. Powador 25000xi Powador 30000xi Powador 33000xi Série Park Maximální efektivnost a flexibilita. Řešení pro solární elektrárny od 25 kw až do oblasti megawattového výkonu. Titáni mezi centrálními střídači.

Více

SUNNY TRIPOWER 5000TL 12000TL 5000TL 12000TL. Třífázový střídač (nejen) pro rodinné domy. NOVINKA také ve variantách 10 kva a 12 kva.

SUNNY TRIPOWER 5000TL 12000TL 5000TL 12000TL. Třífázový střídač (nejen) pro rodinné domy. NOVINKA také ve variantách 10 kva a 12 kva. SUNNY TRIPOWER 5000TL 12000TL STP 5000TL-20 / STP 6000TL-20 / STP 7000TL-20 / STP 8000TL-20 / STP 9000TL-20 / STP 10000TL-20 / STP 12000TL-20 NOVINKA také ve variantách 10 kva a 12 kva Výnosný Flexibilní

Více

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej.

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej. Sundaram KS Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ Sundaram KS 1K/2K/3K Sundaram KS 4K/5K > Střídač s čistým sinusovým průběhem > Výběr rozsahu vstupního napětí pro domácí spotřebiče a osobní počítače

Více

Řada střídačů TripleLynx MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Srovnávací solární střídač od společnosti Danfoss 3fázový bez transformátoru 10, 12,5 a 15 kw

Řada střídačů TripleLynx MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Srovnávací solární střídač od společnosti Danfoss 3fázový bez transformátoru 10, 12,5 a 15 kw MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Řada střídačů TripleLynx Srovnávací solární střídač od společnosti Danfoss 3fázový bez transformátoru 10, 12,5 a 15 kw SOLAR INVERTERS 98% Maximální výkon po celý den Střídače

Více

Maximální efektivnost a flexibilita.

Maximální efektivnost a flexibilita. Powador 25000xi Powador 30000xi Powador 33000xi Série Park Maximální efektivnost a flexibilita. Řešení pro solární elektrárny od 25 kw až do oblasti megawattového výkonu. Titáni mezi centrálními střídači.

Více

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage TŘÍFÁZOVÝ

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage TŘÍFÁZOVÝ / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ENERGY PACKAGE / Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Technologie SnapINverter / Integrovaná / Dynamic Peak datová

Více

Fronius IG. Centrální fotovoltaick stfiídaã POWERING YOUR FUTURE

Fronius IG. Centrální fotovoltaick stfiídaã POWERING YOUR FUTURE Fronius IG Centrální fotovoltaick stfiídaã POWERING YOUR FUTURE VELKOLEPOST IG VLASTNÍ SOLÁRNÍ ELEKTRÁRNA Fotovoltaika je neustále na vzestupu. Pfiíroda se raduje, energetické bilance jsou v pofiádku.

Více

Technický list. Střídače PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1

Technický list. Střídače PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1 CZ Technický list Střídače PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1 Přehled technických údajů PIKO 3.0 PIKO 3.6 PIKO 4.2 PIKO 5.5 PIKO 7.0 1 PIKO 8.3 1 PIKO 10.1 1 Počet vstupů DC / počet sledovačů MPP 1 / 1

Více

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage / / / TŘÍFÁZOVÝ

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage / / / TŘÍFÁZOVÝ Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging ENERGY PACKAGE Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. Technologie SnapINverter Integrovaná Dynamic Peak datová komunikace

Více

Kompaktní kontrola FV generátoru

Kompaktní kontrola FV generátoru Údaje o produktu Charakteristika vybavení a možnosti montáže pro SUNNY STRING MONITOR SSM Kompaktní kontrola FV generátoru Sunny String-Monitor SSM je koncipován speciálně pro kontrolu velkých FV generátorů.

Více

Ušetřete za elektřinu

Ušetřete za elektřinu Ušetřete za elektřinu Poři te si solární balíček od APINU Všeobecný úvod S nabídkou fotovoltaických balíčků SPPEZY, se zaměřil APIN a Schneider Electric na vývoj v oblasti obnovitelných zdrojů energie.

Více

SolarMax řada MT. Výkonný produkt pro maximální výnosy.

SolarMax řada MT. Výkonný produkt pro maximální výnosy. SolarMax řada MT Výkonný produkt pro maximální výnosy. Do třetice fází všeho dobrého. Již 20 let vyvíjíme a vyrábíme beztransformátorové měniče. Toto letité know-how přetavili naši inženýři do nové řady

Více

Fotovoltaické systémy připojené k elektrické síti

Fotovoltaické systémy připojené k elektrické síti Fotovoltaické systémy připojené k elektrické síti Autonomní systémy problém s akumulací energie Systémy připojené k elektrické síti Elektrická siť nahrazuje akumulaci energie STŘÍDAČ Solar City - Amersfoort

Více

Podrobnosti o produktu

Podrobnosti o produktu Podrobnosti o produktu Charakteristika vybavení a možnosti montáže pro přístroj SUNNY STRING-MONITOR SSM16-11 Obsah Přístroj Sunny String-Monitor SSM16-11 je koncipován speciálně pro sledování činnosti

Více

Podrobnosti o produktu

Podrobnosti o produktu Podrobnosti o produktu Charakteristika vybavení a možnosti montáže pro přístroj SUNNY STRING-MONITOR SSM24-11 Obsah Přístroj Sunny String-Monitor SSM24-11 je koncipován speciálně pro sledování činnosti

Více

a co si dávat pozor při výběru hlídačů izolace a RCM (monitorů reziduálníchproudů) pro fotovoltaické aplikace. Chyby v projektech a realizacích

a co si dávat pozor při výběru hlídačů izolace a RCM (monitorů reziduálníchproudů) pro fotovoltaické aplikace. Chyby v projektech a realizacích a co si dávat pozor při výběru hlídačů izolace a RCM (monitorů reziduálníchproudů) pro fotovoltaické aplikace. Chyby v projektech a realizacích Ing. Roman SMÉKAL, GHV Trading, s.r.o., Brno, ČR Instalace

Více

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém THOR Modular Modulární UPS systém Online dvojitá konverze Škálovatelné Decentralizované Paralelní Modulární 10, 20, 30, 40 moduly Systémy 10 520 Popis THOR Modular je nový škálovatelný online systém s

Více

Virtual Welding. Vzdělávání budoucnosti

Virtual Welding. Vzdělávání budoucnosti Virtual Welding Vzdělávání budoucnosti Realistická výuka na simulátoru 100% bezpečný Šetří zdroje Úspěšný balíček VŠEOBECNĚ Výuka svařování budoucnosti má své jméno Fronius Virtual Welding. Účastníci výuky

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Elektrocentrály od firmy Wacker Neuson můžete se na ně spolehnout: Naše odborné znalosti elektrocentrál v každém detailu.

Elektrocentrály od firmy Wacker Neuson můžete se na ně spolehnout: Naše odborné znalosti elektrocentrál v každém detailu. Elektrocentrály Elektrocentrály od firmy Wacker Neuson můžete se na ně spolehnout: Naše odborné znalosti elektrocentrál v každém detailu. 1. Plný výkon při každém použití. Spolehlivá dodávka energie je

Více

Kompetence pro elektrocentrály v každém detailu. Toto jsou důvody, které mluví pro elektrocentrály Wacker Neuson. Všechny elektrocentrály v kostce.

Kompetence pro elektrocentrály v každém detailu. Toto jsou důvody, které mluví pro elektrocentrály Wacker Neuson. Všechny elektrocentrály v kostce. Elektrocentrály Toto jsou důvody, které mluví pro elektrocentrály Wacker Neuson. Kompetence pro elektrocentrály v každém detailu. 1. Plná energie při každém použití. Spolehlivé napájení je na staveništi

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. / Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. / Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku TROJDÍLNÝ SYSTÉM: MANIPULAČNÍ VOZÍK, AKUMULÁTOR, NABÍJECÍ PŘÍSTROJ Při pořizování manipulačního vozíku

Více

SELECTIVA. Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy

SELECTIVA. Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy SELECTIVA Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ V minulosti hrála při rozhodování o nákupu významnou roli nízká pořizovací

Více

Pavel Žižka. Fronius Česká republika Solární elektronika Praha 10

Pavel Žižka. Fronius Česká republika Solární elektronika Praha 10 Pavel Žižka Fronius Česká republika Solární elektronika Praha 10 OCHRANA FV PANELŮ Zpětný proud 2 Fronius International GmbH / Vorname Nachname / Präsentationstitel / 0x.0x.20xx - v01 Current [A] ZPĚTNÝ

Více

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby.

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. Made in Italy GHOST - R Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. LET Z Á R U K A ROZŠÍŘENÁ 11 VÝHODY Vyspělá LED technologie je v tradičním designu LED průmyslové

Více

SolarMax 50TS/80TS/100TS/300TS. Připraveni na budoucnost.

SolarMax 50TS/80TS/100TS/300TS. Připraveni na budoucnost. SolarMax 50TS/80TS/100TS/300TS Připraveni na budoucnost. Připraveni na budoucnost. Sputnik Engineering uvedl do provozu svůj první fotovoltaický centrální měnič již v roce 1992. Od té doby se svými každodenními

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 SEG E.2.50B. Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 SEG E.2.50B. Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 SEG.40.09.E.2.50B Výrobní č.: 96878506 Čerpadla Grundfos SEG AUTOADAPT jsou ponorná čerpadla s horizontálním výtlačným hrdlem, speciálně konstruovaná pro tlakové čerpání odpadní vody

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Instalační podmínky. Obsah. pro střídače SUNNY CENTRAL 400LV, 400HE, 500HE, 630HE

Instalační podmínky. Obsah. pro střídače SUNNY CENTRAL 400LV, 400HE, 500HE, 630HE Instalační podmínky pro střídače SUNNY CENTRAL 400LV, 400HE, 500HE, 630HE Obsah V tomto dokumentu jsou popsány rozměry, minimální vzdálenosti, které je nutné dodržet, množství přiváděného čerstvého a odváděného

Více

SolarMax řada MT. Výkonný produkt pro maximální výnosy.

SolarMax řada MT. Výkonný produkt pro maximální výnosy. SolarMax řada MT Výkonný produkt pro maximální výnosy. Do třetice fází všeho dobrého. Již 20 let vyvíjíme a vyrábíme beztransformátorové měniče. Toto letité know-how přetavili naši inženýři do nové řady

Více

FOTOVOLTAICKÉ SYSTÉMY S VÝCHODO-ZÁPADNÍ ORIENTACÍ A POUZE JEDNÍM MPP TRACKEREM

FOTOVOLTAICKÉ SYSTÉMY S VÝCHODO-ZÁPADNÍ ORIENTACÍ A POUZE JEDNÍM MPP TRACKEREM FOTOVOLTAICKÉ SYSTÉMY S VÝCHODO-ZÁPADNÍ ORIENTACÍ A POUZE JEDNÍM MPP TRACKEREM V minulosti panovala určitá neochota instalovat fotovoltaické (FV) systémy orientované východo-západním směrem. Postupem času

Více

Infrastruktura pro nabíjení elektromobilů Nabíjecí sloupky Terra

Infrastruktura pro nabíjení elektromobilů Nabíjecí sloupky Terra Produktový leták Infrastruktura pro nabíjení elektromobilů Nabíjecí sloupky Terra Nabíjecí sloupky Terra jsou elegantním řešením pro rychlé nabíjení a jsou konstruovány pro instalace ve vozovém parku majitelů

Více

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

Střídače PIKO flexibilní, komunikativní a jednoduše ovladatelné

Střídače PIKO flexibilní, komunikativní a jednoduše ovladatelné flexibilní, komunikativní a jednoduše ovladatelné Kompetence firmy KOSTAL inteligentní získávání energie. Přesvědčivé. Rodina KOSTAL Střídače PIKO Nastavení země / certifikace Komunikační systém Uspořádání

Více

Fronius IG Plus. Nová generace fotovoltaick ch stfiídaãû urãen ch pro pfiipojení na síè.

Fronius IG Plus. Nová generace fotovoltaick ch stfiídaãû urãen ch pro pfiipojení na síè. Fronius IG Plus Nová generace fotovoltaick ch stfiídaãû urãen ch pro pfiipojení na síè. Maximální výnos. Za kaïdého poãasí. První zafiízení pro v echny podmínky. Spolehlivé a s maximální jistotou v tûïnosti.

Více

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VISIC100SF Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

Rekuperace Vaillant Tradice, kvalita, inovace, technická podpora.

Rekuperace Vaillant Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Rekuperace Rekuperace Vaillant Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. centrální rekuperace recovair VAR 260/4 a VAR 360/4 decentrální rekuperace recovair VAR 60/4 recovair VAR 260/4 a VAR 360/4

Více

Instalační podmínky. Obsah. pro střídače SUNNY CENTRAL 250 a 250HE

Instalační podmínky. Obsah. pro střídače SUNNY CENTRAL 250 a 250HE Instalační podmínky pro střídače SUNNY CENTRAL 250 a 250HE Obsah V tomto dokumentu jsou popsány rozměry, minimální vzdálenosti, které je nutné dodržet, množství přiváděného čerstvého a odváděného odpadního

Více

Návod na digitální panelové přístroje typové řady N24 a N25

Návod na digitální panelové přístroje typové řady N24 a N25 Návod na digitální panelové přístroje typové řady N24 a N25 1. POUŽITÍ Přístroje řady N24 a N25 jsou digitální přístroje určené pro měření unipolárních nebo bipolárních stejnosměrných napětí nebo proudů,

Více

the PowerRouter přehled produktů Product overview 2012-2013 the PowerRouter you re in charge

the PowerRouter přehled produktů Product overview 2012-2013 the PowerRouter you re in charge the PowerRouter Product overview 2012-2013 přehled produktů the PowerRouter you re in charge POWER ROUTER INFORMACE 1) POWER ROUTER má 2 plně nezávislé MPP trackery pro maximální výnos a flexibilní konfuguraci

Více

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACCTIVA Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY Budoucnost má původ 40 let technologického prvenství v oblasti

Více

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY On-line datový list SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Objednací informace Typ Výrobek č. SHC500 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Spokojenost zákazníků

Spokojenost zákazníků Spokojenost zákazníků Nejlepší poměr cena/výkon C K Kvalitní produkty Zákaznická spokojenost Míra uspokojení zákazníků > 95 % Zpráva pro zákazníka o řešení problému nejdéle do 7 dnů Reakce na požadavek

Více

ELVAC systémy pro energetiku

ELVAC systémy pro energetiku ELVAC systémy pro energetiku ELVAC vývoj pro energetický sektor Rok 1998 MCS systém pro řízení v rozvodnách Od 1998 do současnosti instalace systému MCS ve více než 130 rozvodnách ELVAC vývoj pro energetický

Více

FRONIUS SYMO HYBRID Řešení ukládání energie pro 24h slunce. Fronius International GmbH Solar Energy Froniusplatz 1 4600 Wels

FRONIUS SYMO HYBRID Řešení ukládání energie pro 24h slunce. Fronius International GmbH Solar Energy Froniusplatz 1 4600 Wels FRONIUS SYMO HYBRID Řešení ukládání energie pro 24h slunce Fronius International GmbH Solar Energy Froniusplatz 1 4600 Wels PROČ ŘEŠENÍ PRO UKLÁDÁNÍ? / Nízká vlastní spotřeba u většiny systémů / Přesunuta

Více

GF Piping Systems Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250

GF Piping Systems   Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250 GF Piping Systems www.titan-plastimex.cz Malé & lehké Elektrické pohony typu EA15-250 Plně utěsněné Hřídel pro integrované nouzové manuální ovládání LED trubice Motor Slot pro příslušenství Displej chybové

Více

SONO 3500CT Ultrazvukový průtokoměr

SONO 3500CT Ultrazvukový průtokoměr SONO 3500CT Ultrazvukový průtokoměr Popis/použití Certifikát MID č.: DK-0200-MI004-032 SONO3500CT je ultrazvukový měřič průtoku navržený zejména pro aplikace vytápění, chlazení nebo pro kombinované aplikace

Více

Řada 2trubkových jednotek ECOi 6N. VRF systém s vysokou účinností a vysokým výkonem

Řada 2trubkových jednotek ECOi 6N. VRF systém s vysokou účinností a vysokým výkonem VYSOKÁ ÚČINNOST Řada 2trubkových jednotek ECOi 6N. VRF systém s vysokou účinností a vysokým výkonem VRF systémy s velkým výkonem a chladivem R410A s pokročilou technologií Nová konstrukce nové generace

Více

Nejlepší účinnost řady ECOi od společnosti Panasonic. Nižší provozní náklady i náklady po celou dobu životnosti

Nejlepší účinnost řady ECOi od společnosti Panasonic. Nižší provozní náklady i náklady po celou dobu životnosti Nejlepší účinnost řady ECOi od společnosti Panasonic Nižší provozní náklady i náklady po celou dobu životnosti Systémy Panasonic ECOi 6N patří mezi nejúčinnější systémy VRF na trhu. Nabízí COP, které překračují

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

Oddělovací moduly VariTrans

Oddělovací moduly VariTrans Oddělovací moduly VariTrans VariTrans B 13000 určen pro standardní průmyslové aplikace, kalibrované rozsahy VariTrans P 15000 profesionální převodník pro standardní signály, kalibrované rozsahy VariTrans

Více

On-line datový list. V3S153-2BAAAAAP02 Visionary-B 3D VISION

On-line datový list. V3S153-2BAAAAAP02 Visionary-B 3D VISION On-line datový list V3S153-2BAAAAAP02 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Stanovení úlohy Technologie Kategorie produktů Pracovní

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

CrossBoard. Základní systém

CrossBoard. Základní systém Základní systém REVOLUCE MÁ JMÉNO: znamená budoucnost v oblasti rozvaděčů a představuje nové standardní rozhraní modulárních systémů pro rozvaděčové systémy. DVA PANELY JEDEN CÍL 405 Větší varianta systému

Více

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Vyspělá interaktivní ochrana napájení pro servery a síťová zařízení. > Nejoblíbenější záložní zdroje pro sítě a servery. Zdroj Smart-UPS spolehlivě ochrání Vaše kritická

Více

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Tento produkt nespadá podle článku 2 (4) do oblasti

Více

Pokyny pro instalaci

Pokyny pro instalaci Dokument přeložený z angličtiny -CZ 2013-06-25 A003 Obsah 1 Prohlášení o shodě... 1 2 Varování... 2 3 Představení výrobku... 3 3.1 Všeobecné informace... 3 3.1.1 Popis nástěnného ovládání... 3 3.1.2 Popis

Více

* _1116* Technika pohonů \ Automatizace mechaniky \ Systémová integrace \ Služby. Revize MOVITRAC B

* _1116* Technika pohonů \ Automatizace mechaniky \ Systémová integrace \ Služby. Revize MOVITRAC B Technika pohonů \ Automatizace mechaniky \ Systémová integrace \ Služby *22869794_1116* Revize MOVITRAC B Vydání 11/2016 22869794/CS SEW-EURODRIVE Driving the world Obsah Obsah 1 Revize... 4 2 Konstrukce

Více

185Power. 185 MM PŘÍPOJNICOVÝ SYSTÉM Výkonné systémové řešení s roztečí přípojnic 185 mm. 185Power 2500 A 185 mm přípojnicový systém

185Power. 185 MM PŘÍPOJNICOVÝ SYSTÉM Výkonné systémové řešení s roztečí přípojnic 185 mm. 185Power 2500 A 185 mm přípojnicový systém 185Power 185 MM PŘÍPOJNICOVÝ SYSTÉM Výkonné systémové řešení s roztečí přípojnic 185 mm 185Power Systém přípojnic 185Power od společnosti Wöhner je modulární systém pro rozvody nízkého napětí s osovou

Více

RTS FVE x / y / PE x = jmenovitý výkon na straně AC (kw) y = napětí pro přímé vyvedení výkonu do distribuční sítě (kv)

RTS FVE x / y / PE x = jmenovitý výkon na straně AC (kw) y = napětí pro přímé vyvedení výkonu do distribuční sítě (kv) Kompaktní rozvodny řady RTS pro FVE Typové značení: RTS FVE x / y / PE x = jmenovitý výkon na straně AC (kw) y = napětí pro přímé vyvedení výkonu do distribuční sítě (kv) Typové výrobky: RTS FVE-1000/22/PE

Více

Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI

Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI VÝHODY SYSTÉMU MODUL-CONNECT SYSTÉM DIGITÁLNÍHO PROPOJENÍ A ŘÍZENÍ Integrovaná ochrana baterie Elektronické jištění Nízká hmotnost Zkrácení

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Program Fronius Service Partner / Nainstalujete dokonalé fotovoltaické elektrárny. A co bude pak? Nabídněte svým zákazníkům více:

Více

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1)

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1) PRÉCISE 6000 VÝHODY První přístroj se zobrazením alfanumerického prostého textu Přirozeně nízký hluk Plně vyvinutý bezpečnostní systém Maximální koncentrace kyslíku je dosažena velmi rychle ihned po zapnutí

Více

Moderní trakční pohony Ladislav Sobotka

Moderní trakční pohony Ladislav Sobotka Moderní trakční pohony Ladislav Sobotka ŠKODA ELECTRIC a.s. Trakční pohon pro 100% nízkopodlažní tramvaje ŠKODA Modulární konstrukce 100% nízká podlaha Plně otočné podvozky Individuální pohon každého kola

Více

Čtyřková řada čerpadel s vícenásobnou membránou

Čtyřková řada čerpadel s vícenásobnou membránou INFORMACE O PRODUKTU Čtyřková řada čerpadel s vícenásobnou membránou Vysoká bezpečnost ČERPADLA S VÍCENÁSOBNOU MEMBRÁNOU NEJVYŠŠÍ PROVOZNÍ BEZPEČNOST Čerpadla sera s vícenásobnou membránou pracují na stejném

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

Tlaková čerpadla BP 4 Garden Set

Tlaková čerpadla BP 4 Garden Set Tlaková čerpadla BP 4 Garden Set BP 4 Garden Set obsahuje sadu sacích hadic, díky čemuž může být výkonné zahradní čerpadlo s dlouhou životností a s vestavěnou tepelnou pojistkou ihned použito k zavlažování

Více

VM-3000 Série INTEGROVANÝ NOUZOVÝ VAROVNÝ SYSTÉM

VM-3000 Série INTEGROVANÝ NOUZOVÝ VAROVNÝ SYSTÉM VM-3000 Série INTEGROVANÝ NOUZOVÝ VAROVNÝ SYSTÉM Digitální ozvučovací systém pro zabezpečení budov a hudební ozvučení Kompaktní systémový zesilovač, hlasový poplach v jednom zařízení VLASTNOSTI SYSTÉMU

Více

Trade FIDES, a.s. PWR 532. Popis výrobku

Trade FIDES, a.s. PWR 532. Popis výrobku Trade FIDES, a.s. PWR 532 Popis výrobku 2 PWR 532 Obsah 1 Popis... 3 1.1 Popis desky... 3 1.2 TTD... 5 2 Dobíjení baterie... 6 3 Montáž / zatížitelnost zdroje... 7 Seznam obrázků Obr. 1: PWR 532... 3 Obr.

Více

EPSITRON pokročilý napájecí systém Výkonný a efektivní. Novinky

EPSITRON pokročilý napájecí systém Výkonný a efektivní. Novinky EPSITRON pokročilý napájecí systém Výkonný a efektivní Novinky EPSITRON Pokročilý napájecí systém Obsah EPSITRON CLASSIC Power 3 Síťové zdroje EPSITRON CLASSIC Power 4 5 Přehled: Technické údaje JUMPFLEX

Více

SUNNY BOY 2000HF / 2500HF / 3000HF

SUNNY BOY 2000HF / 2500HF / 3000HF SUNNY BOY 2000HF / 2500HF / 3000HF Nový rozměr SUNNY BOY 2000HF / 2500HF / 3000HF NOVÝ ROZMĚR PŘEKVAPIVĚ JEDNODUCHÉ. ZARUČENĚ ÚČINNÉ. Chcete mít perspektivní vyhlídky? Pak je pro Vás Sunny Boy HF ten pravý!

Více

AURORA. Střídač pro fotovoltaické systémy. Výkonná řešení pro obnovitelné zdroje a šetření energií.

AURORA. Střídač pro fotovoltaické systémy. Výkonná řešení pro obnovitelné zdroje a šetření energií. Výkonná řešení pro obnovitelné zdroje a šetření energií PVI-2000 / PVI-3600 Obecné technické údaje modelu pro použití v interiéru PVI-2000-CZ PVI-3600-CZ VÝHODY SYSTÉMU Vyvinutý pro maximální spolehlivost

Více

On-line datový list UE43-3MF2A3 UE43-3MF BEZPEČNOSTNÍ RELÉOVÉ MODULY

On-line datový list UE43-3MF2A3 UE43-3MF BEZPEČNOSTNÍ RELÉOVÉ MODULY On-line datový list UE43-3MF2A3 UE43-3MF A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. UE43-3MF2A3 6024901 další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/ue43-3mf H

Více

TransPocket 2500 / 3500. Obalená elektroda & WIG DC

TransPocket 2500 / 3500. Obalená elektroda & WIG DC TransPocket 2500 / 3500 Obalená elektroda & WIG DC Inteligentní hlava hledá silné a odolné tělo VŠEOBECNĚ NASAZENÍ Vývojový posun v každém ohledu Na počátku byla vytvořena téměř geniální koncepce: Systém

Více

On-line datový list. V3S153-2AAAAABP01 Visionary-B 3D VISION

On-line datový list. V3S153-2AAAAABP01 Visionary-B 3D VISION On-line datový list V3S153-2AAAAABP01 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Stanovení úlohy Technologie Kategorie produktů Pracovní

Více

Tepelná čerpadla pro vnitřní instalaci

Tepelná čerpadla pro vnitřní instalaci Tepelná čerpadla vzduch/voda versotherm plus Tepelná čerpadla pro vnitřní instalaci NOVINKA 2019 Tepelná čerpadla vzduch/voda Řešení vše v jednom 2 Všechno je předem připraveno Naše nová tepelná čerpadla

Více

On-line datový list TTK70-HXA0-K02 TTK70 LINEÁRNÍ MOTOR FEEDBACK SYSTÉMY HIPERFACE

On-line datový list TTK70-HXA0-K02 TTK70 LINEÁRNÍ MOTOR FEEDBACK SYSTÉMY HIPERFACE On-line datový list TTK70-HXA0-K02 TTK70 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Výkon Pulzů na otáčku Měřená délka Objednací informace Další provedení

Více

Fotovoltaické systémy připojené k elektrické síti

Fotovoltaické systémy připojené k elektrické síti Fotovoltaické systémy připojené k elektrické síti Autonomní systémy problém s akumulací energie Systémy připojené k elektrické síti Elektrická siť nahrazuje akumulaci energie STŘÍDAČ Solar City - Amersfoort

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

Signalizační sloupky SL7 a SL4 Jednoznačně efektivnější

Signalizační sloupky SL7 a SL4 Jednoznačně efektivnější www.eaton.cz www.eaton.sk Signalizační sloupky SL7 a SL4 Jednoznačně efektivnější Jasnější! Hlasitější! Robusnější! Účinnější! Flexibilnější! Kompaktnější! Jednoznačně Eaton! Společnost Eaton má celý stroj

Více

On-line datový list. UE410-EN3 Flexi Classic BEZPEČNOSTNÍ JEDNOTKY / KOMUNIKAČNÍ SÍŤOVÉ JEDNOTKY

On-line datový list. UE410-EN3 Flexi Classic BEZPEČNOSTNÍ JEDNOTKY / KOMUNIKAČNÍ SÍŤOVÉ JEDNOTKY On-line datový list UE410-EN3 Flexi Classic A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Gateways Průmyslová sběrnice, průmyslová síť Počet výstupů pro hlášení Druh připojení Diagnostické

Více

Specifikace Záložního zdroje napájení. AEG Protect Blue 1000kVA

Specifikace Záložního zdroje napájení. AEG Protect Blue 1000kVA Specifikace Záložního zdroje napájení AEG Protect Blue 1000kVA Nepřerušitelný zdroj napájení (UPS) Se statickým Bypassem (SBS) a externím manuálním Bypassem a se samostatnou baterií. Klasifikace dle IEC

Více

Čtyřková řada písto-membránových čerpadel

Čtyřková řada písto-membránových čerpadel INFORMACE O PRODUKTU Čtyřková řada písto-membránových čerpadel Mnohostranné použití PÍSTO MEMBRÁNOVÁ ČERPADLA Zdvihový pohyb mechanicky spojeného pístu je hydraulicky přenášen na vícenásobnou membránu.

Více

Drain Back Systemy. Made in Germany

Drain Back Systemy. Made in Germany Drain Back Systemy Made in Germany Špičková technologie Made in Germany Kromě vysoce výkonných plochých kolektorů vyrábí společnost STI produkt nazvaný Drain Back Systemy. Dlouholeté zkušenosti z oblasti

Více

Trade FIDES, a.s. PWR 533. Popis výrobku

Trade FIDES, a.s. PWR 533. Popis výrobku Trade FIDES, a.s. PWR 533 Popis výrobku 2 PWR 533 Obsah 1 Popis... 3 1.1 Popis desky... 3 1.2 TTD... 5 2 Dobíjení baterie... 6 3 Montáž / zatížitelnost zdroje... 7 4 Zatížitelnost pro daný stupeň zabezpečení

Více

PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ

PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ Condair GS ZVLHČOVÁNÍ PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ SYSTÉMY. Condair GS Condair GS ZVLHČOVÁNÍ Condair GS venkovní provedení Condair GS vnitřní

Více

Sinus-Inverter SW150 12V 0043.0000 Sinus-Inverter SW150 24V 0043.0001. KUMER PRAG, spol. s r.o.

Sinus-Inverter SW150 12V 0043.0000 Sinus-Inverter SW150 24V 0043.0001. KUMER PRAG, spol. s r.o. Výkonný sinusový střídač DC/AC Mikroprocesorové řízení Přetížitelnost a zkratuvzdornost Přesná výstupní frekvence 50 Hz Nízká vlastní spotřeba Výstraha při hlubokém vybití + přetížení S možností připojení

Více

PremiumTower. SWISS MADE. Třífázové UPS kw se špičkovou dostupností

PremiumTower.   SWISS MADE. Třífázové UPS kw se špičkovou dostupností PremiumTower Třífázové UPS 10-250 kw se špičkovou dostupností SWISS MADE www.centiel.com Maximální flexibilita Integrovaná doba zálohy a typizované bateriové skříně Do PremiumTower 10-60 kw lze umístit

Více

Oddělovací zesilovač VariTrans P 15000

Oddělovací zesilovač VariTrans P 15000 Oddělovací zesilovač VariTrans P 15000 Profesionál na galvanické oddělení a převod standardních signálů Flexibilní a extrémně přesný s kalibrovanými rozsahy Univerzální napájení 20 253 Vac/dc Bezpečné

Více

Jednoduchý frekvenční měnič ABB ACS55-0,18 až 2,2 kw

Jednoduchý frekvenční měnič ABB ACS55-0,18 až 2,2 kw Jednoduchý frekvenční měnič BB CS55-0,18 až 2,2 k Technický katalog OBCHONÍ PROFIL PRŮMYSL PROUKTY PLIKCE EXPERTIZY PRTNEŘI SERVIS Jednoduchý frekvenční měnič BB Co je jednoduchý frekvenční měnič BB? Jednoduché

Více

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKA EnviMatic HC

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKA EnviMatic HC VÝROBNÍ ŘADA KLIAIZAČNÍ JEDNOKA Enviatic HC Řada Enviatic HC je inovovanou řadou jednotek Enviatic H. Disponuje pracovním režimem cirkulace a dochlazování vnitřního vzduchu, čehož je využito při letních

Více

On-line datový list. FX3-XTIO84002 Flexi Soft BEZPEČNOSTÍ ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY

On-line datový list. FX3-XTIO84002 Flexi Soft BEZPEČNOSTÍ ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY On-line datový list FX3-XTIO84002 Flexi Soft A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Moduly Způsob komunikace Bezpečnostně technické parametry Objednací informace další

Více