Cucina HR1757/6, 1754/6

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Cucina HR1757/6, 1754/6"

Transkript

1 Cucina HR1757/6, 1754/6

2 3 ENGLISH 4 POLSKI 20 ROMÂNĂ 36 РУССКИЙ 52 ČESKY 71 MAGYAR 86 SLOVENSKY 102 УКРАЇНСЬКІЙ 118 HRVATSKI 134 EESTI 149 LATVISKI 164 LIETUVIŠKAI 180 SLOVENŠČINA 195 HR1757, 1754

3 ČESKY 71 Bezpečnostní pokyny Před nasazováním příslušenství nebo jeho odnímáním vždy předem přístroj odpojte od sítě. Přístroj uchovávejte vždy mimo dosah dětí. Pouze HR 1757: Motor může být spuštěn jen tehdy, když je sklenice mixéru řádně nasazena na motorovou jednotku. Pouze HR 1757: Přesvědčte se, že je nožová jednotka bezpečně upevněna na nádobce mlýnku, než mlýnek nasadíte na motorovou jednotku. Nožové jednotky se nikdy nedotýkejte když je přístroj zapojen do sítě. Hran nožů v nožové jednotce se nikdy nedotýkejte při jejich čištění. Jsou velmi ostré a mohly by vás poranit. Důležité Přečtěte pečlivě následující instrukce a sledujte přitom příslušná vyobrazení. Návod k obsluze uschovejte pro případné pozdější nahlédnutí. Než přístroj připojíte k síti zkontrolujte, zda údaj napětí na něm odpovídá napětí ve vaší světelné síti (110 až 127 V nebo 220 až 240 V). Ve spojení s přístrojem nikdy nepoužívejte žádné jiné příslušenství nebo doplňky, pokud to není firmou Philips výslovně doporučeno.v

4 72 ČESKY takovém případě byste též ztratili garanční nároky. Nepřekračujte maximální hladinu, která je na příslušenství vyznačena. Nepřekračujte množství a dobu přípravy pokrmů, které jsou uvedeny v tabulce. Nikdy nesnímejte příslušenství nebo jiné díly z motorové jednotky, dokud je přístroj v chodu. Vždy ho nejprve vypněte. Příslušenství nikdy nepoužívejte k zapínání nebo k vypínání přístroje. Nikdy nenechávejte přístroj pracovat bez dozoru. Pokud byste zjistili jakékoli poškození síťového přívodu nebo jeho zástrčky, ihned vyřaďte přístroj z provozu. Pokud by byl poškozen síťový přívod, musí být jeho výměna vždy svěřena firmě Philips nebo firmou Philips autorizované opravně, jinak by mohlo hrozit nebezpečí vážného úrazu elektrickým proudem. Horké přísady nechte předem vychladnout než je začnete zpracovávat v nádobce (největší teplota může být 80cC), zvláště u receptů, které vyžadují více oleje nebo tuku. Abyste zabránili vystřikování obsahu, nikdy neplňte nádobu nad značku maximálního množství (1,5 litru), pokud mixujete teplé tekutiny je toto maximum 1,1 litru. Abyste zabránili vystřikování obsahu, vždy nasaďte uzávěr s bezpečnostní svorkou na víko než začnete pracovat.

5 ČESKY 73 Nikdy nestrkejte do nádoby prsty nebo jiné předměty když je přístroj v chodu nebo když je přístroj připojen do sítě. Pokud by se část obsahu nalepila na stěny nádoby, vypněte přístroj a potraviny ze stěn nádoby setřete stěrkou. Příprava přístroje k použití Umyjte veškeré příslušenství a oddělitelné díly (viz "Čištění přístroje"). C Přebytečnou délku síťového přívodu naviňte na základnu přístroje. Použití přístroje Mixér Mixér je vhodný pro: - Mixování tekutin, například mléčných produktů, ovocných šťáv, polévek nebo různých nápojů. - Mixování měkkých přísad, například koláčového těsta nebo majonézy. - K výrobě pyré z vařených substancí, například dětské výživy. C 1 Nasaďte nádobu na motorovou jednotku. Upevněte i otáčením ve směru šipky. Nádoba je správně zafixována, když zářez na její nižší hraně je v rovině s tlačítky na skříni motoru. Na rukojeť nádoby nadměrně netlačte.

6 74 ČESKY 2 Otevřte víko stisknutím výstupku na straně rukojeti. C Víko sejmete tak, že ho otevřete a vysunete směrem nahoru. Víko snímejte pouze za účelem čištění. 3 Do nádoby vložte přísady. Nikdy nádobu neplňte přísadami, které jsou teplejší než 80cC. 4 Víko uzavřete. C 5 Na víko nasaďte bezpečnostní uzávěr a otočte jím ve směru šipky. Abyste zabránili vystřikování obsahu, vždy nasaďte uzávěr s bezpečnostní svorkou na víko než začnete pracovat. 6 Síťovou zástrčku zasuňte do zásuvky. C 7 Správnou rychlost zvolte stisknutím příslušného tlačítka; tím se přístroj současně zapne. Tlačítka pro volbu rychlosti dovolují zvolit takovou rychlost, která poskytne nejlepší výsledek.viz tabulku doporučených rychlostí.

7 ČESKY 75 Přísady tekuté přísady (např. čokoládové mléko, mléko s ovocem, majonéza) tužší přísady např. kombinace tekutin s tuhými přísadami tuhé přísady (např. kostky ledu) Rychlost rychlost 1 rychlost 2 rychlost 3 C Pokud stisknete mžikové tlačítko (tlačítko M), běží motor tak dlouho, dokud toto tlačítko držíte stisknuté. Jakmile tlačítko uvolníte, motor se zastaví.tlačítko stiskněte na tak dlouhou dobu, jak je to potřebné. Před otevřením víka vždy přístroj vypněte. 8 Přístroj vypnete stisknutím tlačítka 0. Nikdy přístroj nezapínejte ani nevypínejte otáčením nádoby. Recepty naleznete v odstavci "Recepty". Praktické rady Abyste zabránili vystřikování obsahu, nikdy neplňte nádobu nad značku maximálního množství (1,5 litru), pokud mixujete teplé tekutiny je toto maximum 1,1 litru.

8 76 ČESKY Pokud mixujete tekutiny, které pění, neplňte nádobu nad značku pro 1,2 litru. C Tekuté přísady (např. olej) můžete přilévat otvorem ve víku nádoby s bezpečnostním uzávěrem i když je přístroj v chodu. Přístroj nenechávejte běžet nepřetržitě déle než asi 3 minuty. Pokud byste za tuto dobu práci neukončili, vypněte přístroj, vyčkejte asi 1 minutu a pak pokračujte v mixování. Suché přísady nemixujte déle než asi 1 minutu. Pevné přísady nejprve rozřežte na malé kousky než je vložíte do nádoby. Nemixujte větší množství pevných přísad najednou.tyto přísady mixujte postupně v malých dávkách. Kdybyste při mixování pevných přísad nebyli spokojeni s výsledkem, vypněte přístroj a stiskněte několikrát po sobě krátce mžikové tlačítko (tlačítko M). Můžete též zamíchat obsah stěrkou (předem však motor přístroje vypněte) nebo část obsahu nádoby odebrat a mixovat menší množství. Přejete-li si drtit kostky ledu, vhazujte nejvýše 5 kostek najednou otvorem ve víku. Rajská jablíčka nejprve rozkrájejte na čtyři díly než je vložíte do nádoby k mixování. Do nádoby nikdy nestrkejte prsty ani jiné předměty (například stěrku), pokud je motor v chodu.

9 ČESKY 77 Mixujete-li současně pevné a tekuté přísady, nalijte do nádoby nejprve tekuté substance (když ještě není motor přístroje v chodu) a suché substance přidávejte až když je motor v chodu. Filtr Pokud má být výsledek mixování velmi jemný, například omáčky, čerstvé ovoce nebo koktejly, použijte filtr, který je v příslušenství. Všechny pecky a slupky se pak zachytí ve filtru. C 1 Zkontrolujte, zda je přístroj odpojen od sítě. Odejměte nádobu na mixování a do nádoby vložte filtr. Zkontrolujte, zda byl filtr řádně vložen a zda dosedá až na dno nádoby. Drážky na filtru a výřezy v nádobě vám usnadní jeho správné vložení. C 2 Na nádobu nasaďte víko a tím filtr zafixujte ve správné poloze. 3 Mixovací nadobu nasaďte zpět na motorovou jednotku a zasuňte síťovou zástrčku do zásuvky. C 4 Přísady vložte do fitru otvorem ve víku. Nikdy filtr neplňte přes jeho kovovou část a nelijte do něj horké přísady. 5 Přidejte vodu nebo jinou tekutinu.

10 78 ČESKY C 6 Spojte uzávěr s bezpečnostním zajištěním a zapněte přístroj. Zvolte největší rychlost a nechte přístroj běžet asi 40 sekund. C 7 Pak přístroj vypněte. Pomocí výlevky nápoj z nádoby vylijte. 8 Pro dosažení nejlepších výsledků nasaďte nádobu se zbytkem obsahu zpět na přístroj a přístroj znovu na malou chvíli zapněte. 9 Vylijte ještě zbytek obsahu nádoby. Praktické rady Pokud zpracováváte větší množství přísad, doporučujeme vám nenaplňovat filtr současně větším množstvím. Začněte s malým množstvím přísad, zapněte přístroj na malou chvilku, pak ho opět vypněte a přidejte další malé množství.tak postupně zpracujete všechny přísady. Pro výrobu sójového mléka: Sójové boby před zpracováním asi na 4 hodiny namočte. Zpracovávat můžete najednou nejvýše 50 g suchých sójových bobů s 500 ml vody. Pro výrobu ovocných šťáv a koktejlů: Pro nejlepší výsledek přidejte přibližně 300 ml vody (nebo jiné tekutiny pokud vyrábíte koktejly) k 150 g ovoce.

11 ČESKY 79 Mlýnek (pouze typ HR 1757) Mlýnek, který je v příslušenství, slouží k mletí a drcení přísad jako jsou zrnka pepře, sezamová semena, rýže, pšenice, kokosová dužina, ořechy (loupané), kávová zrnka, sójové boby, sušený hrách, sýry, střídy chleba atd. Vždy zpracovávejte hřebíček, badyán a badyánová semena společně s ostatními přísadami. Pokud byste je zpracovávali samostatně, mohly by narušit plastové části přístroje. Mlýnek není vhodný pro drcení nadměrně tvrdých přísad, jako jsou například kostky ledu nebo muškátové ořechy. C 1 Přísady vložte do nádobky. Zpracovávejte pouze suché přísady. Neplňte nádobku nad označení MAX. Dodržujte množství, doporučená v tabulce. Přísady zrnka pepře sezamová semena rýže, pšenice sojové boby sušený hrách kokosová dužina kávová zrnka sýr strouhanka Množství 5 až 25 g 10 až 50 g 25 až 75 g 25 až 75 g 25 až 75 g 25 až 75 g 25 až 50 g 25 až 75 g 20 až 40 g

12 80 ČESKY Přísady kostky cukru ořechy (loupané) Množství 25 až 50 g 25 až 75 g C 2 Přesvědčte se, že je pryžový kroužek správně nasazen na nožové jednotce. C 3 Nožovou jednotku našroubujte na nádobku. Pokud by to vyžadovalo větší úsilí, navlhčete pryžový kroužek kapkou vody. C 4 Sestavený mlýnek našroubujte na motorovou jednotku ve směru šipky na obrázku. C 5 Doporučujeme vám zapínat mlýnek mžikovým tlačítkem (tlačítko M). Nikdy nenechávejte mlýnek v nepřetržitém provozu déle než 30 sekund.

13 ČESKY 81 C Po ukončené práci, můžete víko použít pro vysypání obsahu na talíř. Čištění přístroje Nejvhodnější je umýt a vyčistit všechny díly přístroje ihned po jeho použití. Příslušenství nebo díly přístroje nikdy nemyjte v myčce nádobí. Motorovou jednotku čistěte pouze navlhčeným hadříkem. Nepoužívejte žádné abrasívní chemikálie (čisticí prášky). 1 Vypněte přístroj, odejměte příslušenství a díly přístroje, které jste použili a vše umyjte v horké mýdlové vodě. 2 Pak je pod tekoucí vodou zbavte zbytkú mýdla. Rychlé vyčištění mixéru 1 Do nádoby mixéru nalijte vlažnou vodu s trochou mycího prostředku až po označení 500 ml.toto množství při rychlém čištění nepřekračujte.

14 82 ČESKY 2 Uzavřete víko a nasaďte uzávěr s bezpečnostním zajištěním. C 3 Stiskněte tlačítko Quick Clean a nechte přístroj malou chvíli v chodu. Práci ukončete, jakmile je nádoba čistá. 4 Nádobu sejměte a vypláchněte ji čistou vodou. C 5 Pro účel čištění pouze odejměte z nádoby víko jeho otočením! Čištění filtru 1 Z nádoby vyjměte filtr. 2 Podržte filtr nad výlevkou a protřepáním odstraňte jeho obsah. 3 Opláchněte filtr pod tekoucí vodou. Informace a servis Pokud byste potřebovali jakoukoli informaci nebo měli nějaký problém, otevřte si internetovou stránku případně kontaktujte Informační středisko firmy Philips; kontakty na Informační linku firmy Philips naleznete na letáčku s celosvětovou zárukou.

15 ČESKY 83 Recepty Otvor v uzávěru s bezpečnostním zajištěním může být použit pro přilévání tekutých přísad do nádoby, potřebujete-li zajistit správnou konzistenci. Majonéza (asi 300 ml) - 2 žloutky nebo 1 celé vejce - 1 lžička hořčicového prášku - 1 lžička soli - 1/2 lžíčky pepře - 1 lžička cukru - 30 ml octa nebo citrónové šťávy ml oleje B B B Všechny přísady by měly mít pokojovou teplotu. Dejte vejce nebo vaječné žloutky do mixéru, přidejte sůl, pepř a hořčicový prášek a polovinu octa nebo citrónové šťávy a mixujte střední rychlostí. Olej přilévejte otvorem v uzávěru až majonéza zhoustne. Pak přidejte zbývající ocet nebo citrónovou šťávu a ochuťte podle potřeby. Uchovávejte v chladničce. Mrkvový koláč - 4 vejce g mrkve nakrájené na plátky ml mléka g kondenzovaného mléka g cukru g pšeničné mouky g oleje - 1 lžička sušeného droždí

16 84 ČESKY B B B Do nádoby vložte vejce, na plátky nakrájenou mrkev, mléko, kondenzované mléko a cukr a vše mixujte asi 15 sekund největší rychlostí. Po lžících přidávejte pšeničnou mouku. Když se směs stane homogenní, pozvolna přidávejte olej otvorem v uzávěru. Nakonec přidejte sušené droždí a nechte přístroj v chodu po dobu asi 5 sekund. Směs nalijte na pečicí plech a pečte při teplotě 180c asi 40 minut. Salátová omáčka - 1 díl octa nebo citrónu - 3 díly oleje - sůl, pepř B B Nalijte ocet nebo citrónovou šťávu do nádoby, přidejte sůl a pepř a přístroj zapněte. Zpracovávejte dokud se nerozpustí sůl a pepř. Pak otvorem v uzávěru přilévejte olej až se vytvoří homogenní dressing. Můžete též připravit větší množství této základní omáčky a ponechávat ji v chladničce. Před použitím ji vždy protřepte abyste všechny přísady promíchali.

17 ČESKY 85 Řešení případných problémů Problém Přístroj nepracuje Nožová jednotka je blokována. Motorová jednotka produkuje nepříjemný zápach krátkou chvíli po použití přístroje. Přístroj vydává nadměrný hluk, zápach, je horký na dotyk, kouří, atd. Mlýnek nadměrně vibruje a produkuje velký hluk nebo nožová jednotka je chybně nasazena. Z mlýnku se práší Přestože byl vložen filtr, obsahuje ovocná šťáva dužinu. Řešení Přístoj je vybaven bezpečnostním systémem. Přístroj nepracuje, pokud není příslušenství řádně upevněno na motorovou jednotku nebo není kompletní. Přezkoušejte, zda jste této podmínce vyhověli (viz různé odstavce v tomto návodu). Předem však přístroj vypněte! Vypněte přístroj a zpracovávejte menší množství potravin. To je normální. Jestliže přístroj zapáchá i po několikerém použití, zkontrolujte, zda nebylo překročeno množství nebo doba zpracování. Vypněte přístroj a vytáhněte jeho zástrčku ze zásuvky. Kontaktujte nejbližší servis firmy Philips nebo svého dodavatele. Zkontrolujte, zda je nožová jednotka v nádobce správně vložena. Zkontrolujte, zda je správně vložen pryžový kroužek. Přesvědčte se, zda byl správně vložen pryžový kroužek. Kroužek musí ležet naplocho. Poznámka: malé množství prachu lze považovat za normální. Zkontrolujte, zda byl filtr do nádobky správně vložen. * Pokud by problémy přetrvávaly, spojte se s Informačním střediskem firmy Philips nebo s nejbližší autorizovanou opravnou.

18 u

3 I H M F G N J Q E O D Q K L C B P A

3 I H M F G N J Q E O D Q K L C B P A HR2860 3 H I M F G J N E Q O D Q K L C A B P ENGLISH 6 POLSKI 18 ROMÂNĂ 30 РУССКИЙ 41 ČESKY 55 MAGYAR 66 SLOVENSKY 78 УКРАЇНСЬКІЙ 90 HRVATSKI 102 EESTI 113 LATVISKI 124 LIETUVIŠKAI 135 SLOVENŠČINA 146

Více

HQ7415MONO ENGLISH 4 POLSKI 11 ROMÂNĂ 19 РУССКИЙ 27 ČESKY 36 MAGYAR 43 SLOVENSKY 51 УКРАЇНСЬКІЙ 59 HRVATSKI 67 EESTI 74 LATVISKI 81 LIETUVIŠKAI 88

HQ7415MONO ENGLISH 4 POLSKI 11 ROMÂNĂ 19 РУССКИЙ 27 ČESKY 36 MAGYAR 43 SLOVENSKY 51 УКРАЇНСЬКІЙ 59 HRVATSKI 67 EESTI 74 LATVISKI 81 LIETUVIŠKAI 88 3 ENGLISH 4 POLSKI ROMÂNĂ 9 РУССКИЙ 7 ČESKY 36 MAGYAR 43 SLOVENSKY 5 УКРАЇНСЬКІЙ 59 HRVATSKI 67 EESTI 74 LATVISKI 8 LIETUVIŠKAI 88 SLOVENŠČINA 95 HQ745MONO 36 ČESKY Důležité Před použitím přístroje přečtěte

Více

3 L M K N O J P I H Q G R E F S D C B T A

3 L M K N O J P I H Q G R E F S D C B T A Cucina HR1840 3 L M K N J O P I H Q G R E F S D C T A 5 ENGLISH 6 POLSKI 16 ROMÂNĂ 26 РУССКИЙ 36 ČESKY 46 MAGYAR 55 SLOVENSKY 65 УКРАЇВСЬКА 75 HRVATSKI 85 EESTI 94 LATVISKI 103 LIETUVIŠKAI 112 SLOVENŠČINA

Více

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522 Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-522 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

HD7546, HD7544 ENGLISH 6 POLSKI 10 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 18 ČESKY 22 MAGYAR 26 SLOVENSKY 30 УКРАЇНСЬКА 34 HRVATSKI 38 EESTI 42 LATVISKI 46 LIETUVIŠKAI 50

HD7546, HD7544 ENGLISH 6 POLSKI 10 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 18 ČESKY 22 MAGYAR 26 SLOVENSKY 30 УКРАЇНСЬКА 34 HRVATSKI 38 EESTI 42 LATVISKI 46 LIETUVIŠKAI 50 HD7546, HD7544 3 1 ENGLISH 6 POLSKI 10 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 18 ČESKY 22 MAGYAR 26 SLOVENSKY 30 УКРАЇНСЬКА 34 HRVATSKI 38 EESTI 42 LATVISKI 46 LIETUVIŠKAI 50 SLOVENŠČINA 54 БЪЛГАРСКИ 58 SRPSKI 62 HD7546, HD7544

Více

SEKÁČEK POTRAVIN R-519G

SEKÁČEK POTRAVIN R-519G Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-519G Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

PHTB 600 MJ. User's Manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Instrukcja obsługi Használati útmutató

PHTB 600 MJ. User's Manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Instrukcja obsługi Használati útmutató PHTB 600 MJ User's Manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Instrukcja obsługi Használati útmutató Vážený zákazníku, děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe,

Více

letakgpa3.indd 1 2.9.2010 23:00:50

letakgpa3.indd 1 2.9.2010 23:00:50 letakgpa3.indd 1 2.9.2010 23:00:50 I C2 B C1 A D F G I1 I2 I3 E J H K letakgpa3.indd 2 2.9.2010 23:00:52 Děkujeme vám za nákup tohoto spotřebiče z našeho sortimentu. Tento výrobek je určen výhradně pro

Více

HQ6849 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 23 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 72 HRVATSKI 83 EESTI 92 LATVISKI 101 LIETUVIŠKAI 111

HQ6849 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 23 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 72 HRVATSKI 83 EESTI 92 LATVISKI 101 LIETUVIŠKAI 111 3 ENGLISH 4 POLSKI 3 ROMÂNĂ 3 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 7 HRVATSKI 83 EESTI 9 LATVISKI 0 LIETUVIŠKAI SLOVENŠČINA 0 HQ6849 44 ČESKY Důležité Před použitím přístroje přečtěte

Více

HQ8870 ENGLISH 4 POLSKI 14 ROMÂNĂ 25 РУССКИЙ 36 ČESKY 48 MAGYAR 58 SLOVENSKY 69 УКРАЇНСЬКІЙ 79 HRVATSKI 90 EESTI 100 LATVISKI 110 LIETUVIŠKAI 120

HQ8870 ENGLISH 4 POLSKI 14 ROMÂNĂ 25 РУССКИЙ 36 ČESKY 48 MAGYAR 58 SLOVENSKY 69 УКРАЇНСЬКІЙ 79 HRVATSKI 90 EESTI 100 LATVISKI 110 LIETUVIŠKAI 120 3 ENGLISH 4 POLSKI 14 ROMÂNĂ 25 РУССКИЙ 36 ČESKY 48 MAGYAR 58 SLOVENSKY 69 УКРАЇНСЬКІЙ 79 HRVATSKI 90 EESTI 100 LATVISKI 110 LIETUVIŠKAI 120 SLOVENŠČINA 130 HQ8870 48 ČESKY Důležité Před použitím přístroje

Více

ST-FP9084. Ruční mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-FP9084. Ruční mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-FP9084 Ruční mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

PHSB 610 MJ. User s Manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obsługi

PHSB 610 MJ. User s Manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obsługi PHSB 610 MJ User s Manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obsługi Vážený zákazníku, děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe,

Více

Návod k použití SMOOTHIE & TO GO MIXÉR 2v1 R-539

Návod k použití SMOOTHIE & TO GO MIXÉR 2v1 R-539 Návod k použití SMOOTHIE & TO GO MIXÉR 2v1 R-539 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Celkový pohled. Bezpečnostní pokyny. Pokyny pro likvidaci. Ovládání

Celkový pohled. Bezpečnostní pokyny. Pokyny pro likvidaci. Ovládání MUM 74.. B-212-01 2 Tento spotřebič je určen pouze pro použití v domácnosti. Spotřebič používejte pouze pro taková množství a v takových časových intervalech, které jsou pro použití v domácnosti obvyklé,

Více

R-579. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. Tyčový mixér R-579

R-579. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. Tyčový mixér R-579 Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR R-579 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. Návod k použití MUM 7 mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o.

mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. Návod k použití MUM 7 mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. Návod k použití MUM 7 Tento spotřebič je určen pro práci v domácnosti. Spotřebič používejte pouze pro taková množství a v takových časových intervalech, které jsou pro použití v domácnosti obvyklé, viz

Více

R-565. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. česky. Tyčový mixér R-565

R-565. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. česky. Tyčový mixér R-565 Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR R-565 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

R-575. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. česky. Tyčový mixér R-575

R-575. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. česky. Tyčový mixér R-575 Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR R-575 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

OBSAH TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

OBSAH TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i KLARSTEIN Kuchyňský robot 10006254 10006255

Více

EURONAKUPY.CZ www.euronakupy.cz Návod ZMRZLINOVAČ

EURONAKUPY.CZ www.euronakupy.cz Návod ZMRZLINOVAČ Návod ZMRZLINOVAČ DŮLEŽÍTÉ 1. Tento přístroj je určen pouze k domácímu použití. 2. Používejte tento přístroj pouze tak, jak je popsáno v tomto manuálu. 3. Nepoužívejte přístroj, pokud je poškozen napájecí

Více

Mixér

Mixér Mixér 10028889 10028890 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k získání Vašeho zařízení. Přečtěte si prosím důsledně následující pokyny pro připojení a používání a postupujte podle nich, aby se předešlo možným

Více

ST-FP9064. Ponorný mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-FP9064. Ponorný mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-FP9064 Ponorný mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 36 MAGYAR 46 SLOVENSKY 56 УКРАЇНСЬКА 66 HRVATSKI 77 SLOVENŠČINA 87 HQC482, HQC440

ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 36 MAGYAR 46 SLOVENSKY 56 УКРАЇНСЬКА 66 HRVATSKI 77 SLOVENŠČINA 87 HQC482, HQC440 3 ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 36 MAGYAR 46 SLOVENSKY 56 УКРАЇНСЬКА 66 HRVATSKI 77 SLOVENŠČINA 87 HQC482, HQC440 36 ČESKY Úvod Vážený zákazníku, zvolil jste správně! Váš nový přístroj Philips pro

Více

ELEKTRICKÝ ZMRZLINOVÝ STROJ SE 2 NÁDOBAMI

ELEKTRICKÝ ZMRZLINOVÝ STROJ SE 2 NÁDOBAMI ELEKTRICKÝ ZMRZLINOVÝ STROJ SE 2 NÁDOBAMI ČESKY - ELEKTRICKÝ ZMRZLINOVÝ STROJ SE 2 NÁDOBAMI POPIS PRVNÍ POUŽITÍ Odstraňte obalový materiál z vnitřní části zmrzlinového stroje. Nádoby, lopatku a víko omyjte

Více

Handmixer-Set Mikser ręczny Sada ručního mixéru Sada ručného mixéra kézi mixer készlet KH 1131

Handmixer-Set Mikser ręczny Sada ručního mixéru Sada ručného mixéra kézi mixer készlet KH 1131 D PL CZ SK H Handmixer-Set Mikser ręczny Sada ručního mixéru Sada ručného mixéra kézi mixer készlet KH 1131 2. 1. Sada ručního mixéru KH 1131 Použití podle účelu použití Tato sada ručního mixéru je vhodná

Více

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer CZ Návod k použití Zpěňovač mléka Milchaufschäumer Obsah Bezpečnost... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 5 Před prvním použitím... 5 Zpěnění mléka... 5 Horká čokoláda a instantní nápoje...

Více

Bezpečnostní pokyny a pokyny pro použití

Bezpečnostní pokyny a pokyny pro použití P997,P997RPr omi x Mi xér4v1 Př eduvedení m výr obkudopr ovozusidůkl adně pr očt ět et ent onávodabezpečnost nípokyny, kt er éj souvt omt onávoduobsaženy. Popis: A. Spínač B. Spodní odnímatelná část C.

Více

ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 34 MAGYAR 44 SLOVENSKY 54 УКРАЇНСЬКІЙ 64 HRVATSKI 74 SLOVENŠČINA 83 HQ C281

ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 34 MAGYAR 44 SLOVENSKY 54 УКРАЇНСЬКІЙ 64 HRVATSKI 74 SLOVENŠČINA 83 HQ C281 3 ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 34 MAGYAR 44 SLOVENSKY 54 УКРАЇНСЬКІЙ 64 HRVATSKI 74 SLOVENŠČINA 83 HQ C281 34 ČESKY Důležité Dříve než přístroj připojíte k síti přesvědčte se, že napětí, uvedené

Více

M U Návod M 8 k 1 použití 00 mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o.

M U Návod M 8 k 1 použití 00 mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. Návod k použití MUM 8100 Bezpečnostní pokyny Nebezpečí zasažení elektrickým proudem! Spotřebič připojujte a uvádějte do provozu jen podle údajů uvedených na typovém štítku. Používejte jej pouze v uzavřených

Více

www.krups.cz B3* *Dle typu www.krups.cz

www.krups.cz B3* *Dle typu www.krups.cz www.krups.cz CZ A A3 A A4 A C C C B B B B3* B4 www.krups.cz *Dle typu obr. obr. obr. 3 3 4 D E4 obr. 4 obr. 5 obr. 6 E3 800 ml 7fl oz MAX D* E obr. 7 obr. 8 obr. 9 D E E obr. 0 3 4 obr. 3 obr. *Dle typu

Více

Děkujeme Vám, že jste si vybrali zařízení z naší produktové řady určené výhradně pro přípravu potravin v domácnosti.

Děkujeme Vám, že jste si vybrali zařízení z naší produktové řady určené výhradně pro přípravu potravin v domácnosti. NL EN ES DA SV NO FI TR BG BS CS HU RO SK SL SR HR ET LV LT PL 2 1 2 3 4 5 3 Děkujeme Vám, že jste si vybrali zařízení z naší produktové řady určené výhradně pro přípravu potravin v domácnosti. popis A

Více

ST-FP7072 FOOD PROCESSOR KUCHYŇSKÝ ROBOT

ST-FP7072 FOOD PROCESSOR KUCHYŇSKÝ ROBOT ST-FP7072 FOOD PROCESSOR KUCHYŇSKÝ ROBOT Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 0 CZ KUCHYŇSKÝ ROBOT Vážený zákazníku! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si

Více

Bella Kuchyňský robot

Bella Kuchyňský robot KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i KLARSTEIN Bella Kuchyňský robot 10008232 10008233

Více

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

LR Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

LR Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: LR 7101 Mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí, že

Více

Pomalý odšťavovač

Pomalý odšťavovač Pomalý odšťavovač 10029377 10029378 Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození, prosíme Vás, abyste si pozorně přečetli

Více

ROMÂNĂ 4 ČESKY 18 MAGYAR 31 SLOVENSKY 45 HRVATSKI 58 SLOVENŠČINA 72 БЪЛГАРСКИ 85 SRPSKI 100 HQ8170

ROMÂNĂ 4 ČESKY 18 MAGYAR 31 SLOVENSKY 45 HRVATSKI 58 SLOVENŠČINA 72 БЪЛГАРСКИ 85 SRPSKI 100 HQ8170 ROMÂNĂ 4 ČESKY 18 MAGYAR 31 SLOVENSKY 45 HRVATSKI 58 SLOVENŠČINA 72 БЪЛГАРСКИ 85 SRPSKI 100 HQ8170 18 ČESKY Důležité Následující návod pečlivě přečtěte a uschovejte jej pro případná pozdější nahlédnutí.

Více

Návod k použití ODŠŤAVŇOVAČ 3 v 1 R 436

Návod k použití ODŠŤAVŇOVAČ 3 v 1 R 436 Návod k použití ODŠŤAVŇOVAČ 3 v 1 R 436 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

QC5090, QC5070 ENGLISH 6 POLSKI 13 ROMÂNĂ 20 РУССКИЙ 26 ČESKY 34 MAGYAR 40 SLOVENSKY 46 УКРАЇНСЬКІЙ 52 HRVATSKI 59 EESTI 65 LATVISKI 71 LIETUVIŠKAI 77

QC5090, QC5070 ENGLISH 6 POLSKI 13 ROMÂNĂ 20 РУССКИЙ 26 ČESKY 34 MAGYAR 40 SLOVENSKY 46 УКРАЇНСЬКІЙ 52 HRVATSKI 59 EESTI 65 LATVISKI 71 LIETUVIŠKAI 77 2 3 ENGLISH 6 POLSKI 13 ROMÂNĂ 20 РУССКИЙ 26 ČESKY 34 MAGYAR 40 SLOVENSKY 46 УКРАЇНСЬКІЙ 52 HRVATSKI 59 EESTI 65 LATVISKI 71 LIETUVIŠKAI 77 SLOVENŠČINA 83 БЪЛГАРСКИ 89 QC5090, QC5070 SRPSKI 96 34 ČESKY

Více

УКРАЇНСЬКА 106 SLOVENŠČINA 178 БЪЛГАРСКИ 193

УКРАЇНСЬКА 106 SLOVENŠČINA 178 БЪЛГАРСКИ 193 ENGLISH 4 POLSKI 19 ROMÂNĂ 33 РУССКИЙ 47 ČESKY 63 MAGYAR 77 SLOVENSKY 92 УКРАЇНСЬКА 106 HRVATSKI 121 EESTI 135 LATVISKI 149 LIETUVIŠKAI 164 SLOVENŠČINA 178 БЪЛГАРСКИ 193 SRPSKI 209 HQ9160 ČESKY 63 Důležité

Více

LR Mixér ponorný Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

LR Mixér ponorný Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: LR 7303 Mixér ponorný Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí,

Více

Essence. Fryer HD6180

Essence. Fryer HD6180 Essence Fryer HD6180 3 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 4 48 ČESKY Důležité Dříve než přístroj použijte, pročtěte nejprve následující instrukce a sledujte přitom

Více

MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410

MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410 Návod k použití MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

HR3665, HR3666 HR3667. Uživatelská příručka

HR3665, HR3666 HR3667. Uživatelská příručka HR3665, HR3666 HR3667 Uživatelská příručka 2 ČEŠTINA 1 a b h i p c j o n d e m f k l A g B C D ČEŠTINA 3 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 4 ČEŠTINA 3 ČEŠTINA 5 4 1 2 3 4 5 6 6 ČEŠTINA Obsah Důležité 7 Vestavěná

Více

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5952

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5952 Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5952 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ST-FP8096 MEAT GRINDER

ST-FP8096 MEAT GRINDER ST-FP8096 MEAT GRINDER ELEKTRICKÝ MLÝNEK NA MASO 0 cz ELEKTRICKÝ MLÝNEK NA MASO Vážený zákazníku! Gratulujeme vám k zakoupení výrobku značky Saturn. Jsme přesvědčeni, že naše výrobky budou věrnými a spolehlivými

Více

Návod k použití. Model F03MK

Návod k použití. Model F03MK Návod k použití Model F03MK Bezpečnostní pokyny Čtěte POZORNĚ následující pokyny! Vyhnete se tak nebezpečí úrazy a poškození výrobku. Tento napěňovač mléka je určený na použití v domácím prostředí, například:

Více

R-556. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1. Tyčový mixér 3 v 1 R-556

R-556. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1. Tyčový mixér 3 v 1 R-556 Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1 R-556 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití MMR 0800 MMR 0801 MMR 15...

Návod k použití MMR 0800 MMR 0801 MMR 15... Návod k použití MMR 0800 MMR 0801 MMR 15... B-570-02 Tento výrobek je určen pro domácnost, nikoli pro živnostenské účely. Používejte jej pro zpracování běžného množství potravin. Tyto provozní pokyny jsou

Více

Návod k použití MMR 0800 MMR 0801 MMR 15...

Návod k použití MMR 0800 MMR 0801 MMR 15... Návod k použití MMR 0800 MMR 0801 MMR 15... B-570-02 Tento výrobek je určen pro domácnost, nikoli pro živnostenské účely. Používejte jej pro zpracování běžného množství potravin. Tyto provozní pokyny jsou

Více

Návod k použití MUZ 7 EB1 B-594-01

Návod k použití MUZ 7 EB1 B-594-01 Návod k použití MUZ 7 EB1 B-594-01 Výrobník zmrzliny Pročtěte si rovněž návod k použití základního spotřebiče. Pokyny pro likvidaci Chladicí nádoba je naplněna tekutinou, která je z ekologického a zdravotního

Více

SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742

SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Recepty pro domácí pekárnu

Recepty pro domácí pekárnu Zaregistrujte výrobek a hledejte podporu na stránkách www.philips.com/welcome Otázky? Kontaktujte společnost Philips HD9015 HD9016 CZ Recepty pro domácí pekárnu 1 Recept Nepřidávejte větší množství přísad,

Více

HM-843 Mixér Návod k obsluze

HM-843 Mixér Návod k obsluze HM-843 Mixér Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pro zamezení poruch si tento Návod k použití pečlivě

Více

Návod k použití B Ujištění dovozce o vydání prohlášení o shodě

Návod k použití B Ujištění dovozce o vydání prohlášení o shodě Ujištění dovozce o vydání prohlášení o shodě Vážený zákazníku, dle 13, odst.5 zákona č. 22/97 Sb. Vás ujišťujeme, že na všechny výrobky distribuované společností BSH domácí spotřebiče s. r. o. našim obchodním

Více

Návod k použití B

Návod k použití B Návod k použití MSM 6A50 B-580-01 Tento spotřebič je určen k použití v domácnosti a nikoli pro komerční účely. Spotřebič se smí používat jen na množství a po dobu, obvyklé při použití v domácnosti. Návod

Více

Důležité. Česky. 1Čištění holícího strojku

Důležité. Česky. 1Čištění holícího strojku 1 Důležité 1Před použitím Tento holící strojek pro mokré/suché holení se používá pro mokré holení s pěnou na holení nebo pro suché holení. Tento holící strojek je vodotěsný, a lze jej tudíž používat ve

Více

Návod k použití Rychlovarná konvice TYP:EL75611/EL75612

Návod k použití Rychlovarná konvice TYP:EL75611/EL75612 Návod k použití Rychlovarná konvice TYP:EL75611/EL75612 Bezpečnostní upozornění Aby byla zajištěna trvalá bezpečnost a nízké riziko úrazu elektrickým proudem, dodržujte prosím veškeré bezpečnostní pokyny

Více

Stolní mixér. Návod k použití TBN 7802 X 01M Stolní mixér

Stolní mixér. Návod k použití TBN 7802 X 01M Stolní mixér Návod k použití TBN 7802 X CZ 01M-8834013200-4315-01 1 Přečtěte si prosím nejdříve tento návod k použití! Vážení zákazníci, Děkujeme za výběr spotřebiče značky Beko. Doufáme, že získáte optimální výsledky

Více

Napařovací miska do mikrovlnné trouby

Napařovací miska do mikrovlnné trouby Napařovací miska do mikrovlnné trouby cs Návod k použití a recepty 94497AB1X1IX 2018-07 Vážení zákazníci, v této nové napařovací misce můžete zdravě a bez tuku připravit potraviny v mikrovlnné nebo pečicí

Více

LR 7312. Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

LR 7312. Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz LR 7312 Mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí, že

Více

HP6459, HP6457, HP6455, HP6453

HP6459, HP6457, HP6455, HP6453 5 ENGLISH 6 POLSKI 18 ROMÂNĂ 30 РУССКИЙ 42 ČESKY 56 MAGYAR 67 SLOVENSKY 79 УКРАЇНСЬКА 91 HP6459, HP6457, HP6455, HP6453 HRVATSKI 104 EESTI 115 LATVISKI 126 LIETUVIŠKAI 138 SLOVENŠČINA 149 БЪЛГАРСКИ 160

Více

Zmrzlinovač

Zmrzlinovač Zmrzlinovač 10031663 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

ŘEŠENÍ ZÁVAD A PROBLÉMŮ DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ TYTO INSTRUKCE USCHOVEJTE. Varování: Pro zajištění bezpečnosti vždy odpojte napájecí šňůru.

ŘEŠENÍ ZÁVAD A PROBLÉMŮ DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ TYTO INSTRUKCE USCHOVEJTE. Varování: Pro zajištění bezpečnosti vždy odpojte napájecí šňůru. ŘEŠENÍ ZÁVAD A PROBLÉMŮ Varování: Pro zajištění bezpečnosti vždy odpojte napájecí šňůru. 1) Tento mixér je vybaven ochranným spínačem proti přetížení na zadní straně stroje. Pokud dojde k přetížení motoru,

Více

R-559. Návod k použití RUČNÍ ŠLEHAČ. česky. Ruční šlehač R-559

R-559. Návod k použití RUČNÍ ŠLEHAČ. česky. Ruční šlehač R-559 Návod k použití RUČNÍ ŠLEHAČ R-559 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití Elektrická konvice. Wasserkocher

Návod k použití Elektrická konvice. Wasserkocher CZ Návod k použití Elektrická konvice Wasserkocher CZ Obsah Bezpečnostní pokyny...3 Vybalení...5 Požadavky pro místo instalace...5 Před prvním použitím...5 Vaření vody...5 Filtr vodního kamene...5 Ochrana

Více

Návod k použití STOLNÍ MIXÉR R-5300

Návod k použití STOLNÍ MIXÉR R-5300 Návod k použití STOLNÍ MIXÉR R-5300 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

PALAČINKOVAČ R-201. Návod k použití. česky. Palačinkovač R-201

PALAČINKOVAČ R-201. Návod k použití. česky. Palačinkovač R-201 Návod k použití PALAČINKOVAČ R-201 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

NEW PHOTO TO COME (ESTHER IS SENDING) 5KSM150PS, 5KSM156 5K45SS, 5KSM45

NEW PHOTO TO COME (ESTHER IS SENDING) 5KSM150PS, 5KSM156 5K45SS, 5KSM45 NEW PHOTO TO COME (ESTHER IS SENDING) 5KSM50PS, 5KSM56 5K45SS, 5KSM45 English... 5 Deutsch... 00 Français... 00 Italiano... 00 Nederlands... 00 Español... 00 Português... 00 Ελληνικά... 00 Svenska... 00

Více

Kabel nenechávejte viset přes okraj stolu nebo pracovní plochy a zajistěte, aby se nedotýkal horkých povrchů.

Kabel nenechávejte viset přes okraj stolu nebo pracovní plochy a zajistěte, aby se nedotýkal horkých povrchů. Multifunkční vařič 99202 Gratulujeme ke koupi tohoto Multifunkčního vařiče. Toto je konečná podoba kuchyně s šesti odlišnými funkcemi: dušení, pečení, smažení, fritování, vaření a fondue. Nyní je možné

Více

Tyčový mixer AKU návod k použití MODEL: HJ-1152

Tyčový mixer AKU návod k použití MODEL: HJ-1152 Tyčový mixer AKU návod k použití MODEL: HJ-1152 CZ CZ -1- Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Věříme, že s ním budete plně spokojen. Tento návod slouží

Více

GC4250 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 22 РУССКИЙ 30 ČESKY 39 MAGYAR 47 SLOVENSKY 55 УКРАЇНСЬКА 64 HRVATSKI 73 EESTI 81 LATVISKI 89 LIETUVIŠKAI 98

GC4250 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 22 РУССКИЙ 30 ČESKY 39 MAGYAR 47 SLOVENSKY 55 УКРАЇНСЬКА 64 HRVATSKI 73 EESTI 81 LATVISKI 89 LIETUVIŠKAI 98 Azur GC4250 3 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 22 РУССКИЙ 30 ČESKY 39 MAGYAR 47 SLOVENSKY 55 УКРАЇНСЬКА 64 HRVATSKI 73 EESTI 81 LATVISKI 89 LIETUVIŠKAI 98 SLOVENŠČINA 106 БЪЛГАРСКИ 115 SRPSKI 124 GC4250 ČESKY

Více

MOD. 638. Zmrzlinovač. Návod k použití

MOD. 638. Zmrzlinovač. Návod k použití MOD. 638 Zmrzlinovač Návod k použití 10 1 2 9 3 4 5 6 8 7 Obr. 1 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ

Více

R-581. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1. Tyčový mixér 3 v 1 R-581

R-581. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1. Tyčový mixér 3 v 1 R-581 Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1 R-581 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití MLÝNEK NA MASO R-5410

Návod k použití MLÝNEK NA MASO R-5410 Návod k použití MLÝNEK NA MASO R-5410 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Stolní mixér Návod k obsluze

Stolní mixér Návod k obsluze Stolní mixér Návod k obsluze CZ SBL 3271SS SBL 3272RD Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním spotřebičů podobného

Více

Návod k použití B-345-01

Návod k použití B-345-01 Návod k použití BMS 1300 B-345-01 Popis spotřebiče 1 držadlo vysavače 2 přívodní kabel s automatickým navíjením 3 výfuková mřížka 4 přípojka na přívod kapaliny 5 přívod kapaliny 6 plnicí otvor na čisticí

Více

Technická data. Bezpečnostní pokyny

Technická data. Bezpečnostní pokyny Konvice 10031479 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Jakékoliv selhání

Více

PALAČINKOVAČ - GRIL R-201

PALAČINKOVAČ - GRIL R-201 Návod k použití PALAČINKOVAČ - GRIL R-201 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

KLARSTEIN. Gracia. Kuchyňský robot

KLARSTEIN. Gracia. Kuchyňský robot KLARSTEIN Gracia Kuchyňský robot 10006253 10006252 10022087 10022088 Technická data Číslo produktu 1006253, 10006252, 10022087, 10022088 Napájení 230 V ~ 50 Hz Spotřeba 1000 W Kapacita mísy 5 litres (max

Více

Návod k použití NÍZKOOTÁČKOVÝ ODŠŤAVŇOVAČ R-452

Návod k použití NÍZKOOTÁČKOVÝ ODŠŤAVŇOVAČ R-452 Návod k použití NÍZKOOTÁČKOVÝ ODŠŤAVŇOVAČ R-452 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Napěňovač mléka. Návod k použití a recepty. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III

Napěňovač mléka. Návod k použití a recepty. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III Napěňovač mléka Návod k použití a recepty Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 68350AB1X1III Vážení zákazníci, s Vaším novým napěňovačem mléka rychle a jednoduše napěníte studené nebo teplé mléko pro Vaše cappuccino,

Více

Odšťavňovač Royalty Line PJE

Odšťavňovač Royalty Line PJE Návod k obsluze Odšťavňovač Royalty Line PJE-1000.4 Vážená zákaznice, vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si vybrali náš výrobek. Doufáme, že se Vám s tímto spotřebičem bude příjemně pracovat a alespoň

Více

Kuchyňský robot PRIMO KR3. Záruční list

Kuchyňský robot PRIMO KR3. Záruční list Záruční list Pro záruku začínající dnem prodeje spotřebiče platí na území ČR tyto podmínky: 1. trvání záruky: 2 roky 2. poskytování záruky: a) záruční opravu provedeme podle našeho zvážení opravou nebo

Více

Clean Turbo Vysavač

Clean Turbo Vysavač Clean Turbo Vysavač 10032948 10032949 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití HM 2 Ruční mixér CZ Návod k použití Ovládání Madlo vysunutí vysunutí Tělo Šlehací nástavce Hnětací nástavce Rychlost Regulace rychlosti TURBO zapnutí/ vypnutí Všeobecné Tento spotřebič je určený pouze

Více

LR Mlýnek na maso Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

LR Mlýnek na maso Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: LR 7203 Mlýnek na maso Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí,

Více

MLÝNEK NA KÁVU R-942

MLÝNEK NA KÁVU R-942 Návod k použití MLÝNEK NA KÁVU R-942 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

KLARSTEIN. Zařízení na přípravu zmrzliny , ,

KLARSTEIN. Zařízení na přípravu zmrzliny , , KLARSTEIN Zařízení na přípravu zmrzliny 10022113, 10022114, 10028711 Technická data Číslo produktu 10022113 10022114 10028711 Napětí Spotřeba energie Objem 220-240 V50/60 Hz 7 W 0.8 l Bezpečnostní instrukce

Více

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9 Mod. 2481 CZ Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Obr. 9 Obr. 10 Obr. 11 Obr. 12 Obr. 13 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 14 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ

Více

MIXÉR NA FRAPPÉ R-447

MIXÉR NA FRAPPÉ R-447 Návod k použití MIXÉR NA FRAPPÉ R-447 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY - obecné

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY - obecné Návod k použití BEZPEČNOSTNÍ POKYNY - obecné Čtěte pozorně, návod uchovejte pro budoucí použití. Při ignorování bezpečnostních pokynů není výrobce odpovědný za případná poškození. Tento spotřebič lze použít

Více

FC9179-FC9160. Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004 For Evaluation Only.

FC9179-FC9160. Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004 For Evaluation Only. FC9179FC9160 1 1 2 3 4 5 6 8 9 10 7 11 12 13 18 14 17 15 19 24 22 16 21 23 25 20 30 26 27 28 31 32 33 29 0 všeobecný popis (obr. 1) 1 Tlačítko navíjení kabelu 2 Knoflík pro ovládání sacího výkonu (v případě

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029182 10029183 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím přečtěte tento návod a věnujte zvýšenou pozornost upozorněním jak předejít vzniknutí

Více

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928 Návod k použití ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

E 120. Odšťavňovač. Návod k použití

E 120. Odšťavňovač. Návod k použití E 120 Odšťavňovač CZ Návod k použití Všeobecné Tento spotřebič je určený pouze pro soukromé použití a nesmí se používat na komerční účely. Přečtěte si tento návod pozorně a odložte si jej na bezpečném

Více

Návod k obsluze a údržbě. Výrobky značky SOLID dodává: SOLID CZECH a.s., Na Brně 1972, 500 06 Hradec Králové, Česká republika web: www.solid-czech.

Návod k obsluze a údržbě. Výrobky značky SOLID dodává: SOLID CZECH a.s., Na Brně 1972, 500 06 Hradec Králové, Česká republika web: www.solid-czech. CZ Návod k obsluze a údržbě PONORNÝ MIXÉR SOLID HM210 Výrobky značky SOLID dodává: SOLID CZECH a.s., Na Brně 1972, 500 06 Hradec Králové, Česká republika web: www.solid-czech.cz Popis vnějších částí mixéru:

Více

KUCHYŇSKÝ ROBOT R-560

KUCHYŇSKÝ ROBOT R-560 Návod k použití KUCHYŇSKÝ ROBOT R-560 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více