VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX Holman

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX Holman"

Transkript

1 VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/000288/ VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX Holman Veřejná zakázka: Evid. č. VZ: Z Zhotovení lesnické expozice v prostorách Národního zemědělského muzea Praha II. zadání Zadavatel: Lesy České republiky, s.p., Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, Hradec Králové, IČO: , zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl AXII, vložka 540 Vysvětlení/Doplnění/Změna zadávací dokumentace č. 7 Zadavatel výše uvedené veřejné zakázky zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ), tímto v souladu s 98 zákona, resp. 99 zákona, poskytuje vysvětlení zadávací dokumentace, případně informuje o provedené změně či doplnění zadávací dokumentace. Toto vysvětlení/doplnění/změna zadávací dokumentace (dále též jen vysvětlení zadávací dokumentace ) se uveřejňuje na profilu zadavatele. V zájmu zachování přehlednosti zadavatel poskytuje v tomto dokumentu i všechny již dříve k výše uvedené veřejné zakázce poskytnutá vysvětlení zadávací dokumentace. Vysvětlení zadávací dokumentace jsou v tomto dokumentu primárně řazena podle data poskytnutí a sekundárně podle data obdržení dotazu (žádosti o poskytnutí vysvětlení zadávací dokumentace). Tzn., že nejprve jsou uvedena již dříve poskytnutá vysvětlení zadávací dokumentace a až poté tímto dokumentem nově poskytovaná vysvětlení zadávací dokumentace.

2 Číslo položky Znění dotazu / Znění dodatečné informace 1. Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace (poskytnuty dne ) Zadavatel zjistil níže uvedenou nesprávnost v poskytnuté zadávací dokumentaci a z vlastního podnětu bez předchozí žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace provedl ve vztahu k části 2 veřejné zakázky (AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE) níže uvedenou úpravu (změnu) zadávací dokumentace. Zadavatel provedl následující úpravy v dokumentu Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet (část 2 VZ) uveřejněného na profilu zadavatele: V oddílu 2a_osvětlení expozice (neintegrované do mobiliáře) byl upraven počet měrných jednotek (MJ) u položky Svítidlo LED do lištového systému (svítidlo na pozici S7). Dříve počet MJ 23, nově počet MJ 16. V souladu se shora uvedenou změnou zadavatel zpracoval nový dokument označený jako Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 1 (část 2_VZ), který nahrazuje dokument Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet (část 2 VZ) uveřejněný na profilu zadavatele. Dodavatel jako podklad pro zpracování nabídky na plnění části 2 veřejné zakázky s názvem AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE, použije shora označený nově vypracovaný dokument. Nově zpracovaný dokument Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 1 (část 2_VZ) byl uveřejněn na profilu zadavatele a je rovněž přílohou tohoto dokumentu označeného jako Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace č. 1. Zadavatel upozorňuje dodavatele, že podání nabídky s původním (nahrazeným) dokumentem bude považováno za nesplnění zadávacích podmínek a jako takové bude důvodem k vyloučení účastníka zadávacího řízení ze zadávacího řízení na příslušnou část veřejné zakázky. 2. Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek (poskytnuta ): S ohledem na skutečnost, že z technických důvodů na straně zadavatele došlo k uveřejnění zadávací dokumentace namísto až dne , a dále s ohledem na povahu změny zadávací dokumentace ( 99 odst. 2 zákona), přistoupil zadavatel k prodloužení lhůty pro podání nabídek na plnění shora uvedené veřejné zakázky následovně: Zadavatel ruší termín konce lhůty pro podání nabídek stanovený na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami původně stanovený na od 10,00

3 hodin a nově stanoví termín konce lhůty pro podání nabídek na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami na od 10,00 hodin. 3. Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek (poskytnuta ): S ohledem na skutečnost, že dne 16. listopadu 2016 zadavatel obdržel námitky proti zadávacím podmínkám, na základě kterých může dojít k úpravě zadávací dokumentace a s touto úpravou souvisejícímu stanovení nové lhůty pro podání nabídek, s ohledem na blížící se konec lhůty pro podání nabídek přistoupil zadavatel k prodloužení lhůty pro podání nabídek na plnění shora uvedené veřejné zakázky následovně: Zadavatel ruší termín konce lhůty pro podání nabídek stanovený na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami původně stanovený na od 10,00 hodin a nově stanoví termín konce lhůty pro podání nabídek na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami na od 10,00 hodin. Zadavatel na profilu zadavatele (v sekci veřejné dokumenty) bude informovat dodavatele o způsobu vyřízení námitek, přičemž zadavatel garantuje dodavatelům, že od uveřejnění informace o způsobu vyřízení námitek na profilu zadavatele budou mít k dispozici k podání nabídek lhůtu minimálně 7 pracovních dnů. 4. Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace (poskytnuty dne ) - žádost o vysvětlení doručena Dotaz č. 1 Jaký je požadovaný stupeň lesku u mobiliáře (například položka M5), kde je specifikován pouze jako White Traffic? Obecně u veškerého mobiliáře, jak je uvedeno v textové části jednotlivých oddílů, se jedná o nástřik polyuretanovou matnou barvou. V případě kovových částí u mobiliáře M5 je barva ve stejném stupni lesku. Dotaz č. 2 Položka M15: dle půdorysu se jedná o dva kusy, ve výkazu výměr je pouze jeden. Žádáme tedy o opravu půdorysu nebo výkazu výměr. Prvek M15 (objekt koruny stromu) je tvořen skutečně dvěma základními částmi (dvěma kusy), jak uvádí tazatel a jak je patrné též z projektové dokumentace a z celkového půdorysu řešeného prostoru. V příslušném dokumentu Soupis prací, rozpočet však dodavatelé oceňují celý prvek M15, tvořený právě z těchto dvou základních částí.

4 Dotaz č. 3 Dostane vítěz výběrového řízení k dispozici výkresy v dwg? Popř. byly by k dispozici již nyní? Vybraný dodavatel bude mít k dispozici výkresy ve formátu.dwg. V průběhu zadávacího řízení výkresy ve formátu.dwg zadavatel poskytovat nebude. 5. Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace (poskytnuty dne ) - žádost o vysvětlení doručena Dotazy k části veřejné zakázky č. 2 veřejné zakázky (AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE) týkající se návrhu, resp. závazného vzoru smlouvy: Dotaz č. 1 - k článku 7 odst. I. návrhu smlouvy Jaký postup bude stanoven, jestliže nebude dodavatel AV moci předat dílo včas z důvodů vzniklých na straně dodavatele části 1? Úspěšné zhotovení celé expozice předpokládá vzájemnou spolupráci zhotovitele části 1 veřejné zakázky se zhotovitelem části 2 veřejné zakázky a naopak (viz například čl. I odst. 7 závazného vzoru smlouvy). V uváděném případě bude postupováno vždy v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) s přihlédnutím k relevantní soudní judikatuře. Pokud by došlo k takovému neposkytnutí součinnosti ze strany zhotovitele části 1 veřejné zakázky, pro které by zhotovitel části 2 skutečně a objektivně nemohl předat dílo včas, daná situace bude řešena odpovídajícím prodloužením lhůty k předání díla. Vše však záleží vždy na konkrétní situaci. Dotaz č. 2 k článku 2 odst. II. návrhu smlouvy Pokud nepředá, jaký bude postup? Pokud objednatel (zadavatel) nepředá z důvodu na straně objednatele zhotoviteli místo plnění do 3 dnů ode dne nabytí účinnosti smlouvy, prodlužuje se termín předání díla o takový počet dnů, o kolik dnů byl objednatel v prodlení s předáním místa plnění. Dotaz č. 3 k článku 2 odst. IV. návrhu smlouvy Pokud faktura bude vyhovovat stanoveným požadavkům a nebude uhrazena v uvedené době splatnosti, jaký bude další postup?

5 Zhotovitel (dodavatel, s nímž bude uzavřena smlouva na plnění veřejné zakázky) je oprávněn postupovat v mezích Občanského zákoníku a v souladu s uzavřenou smlouvou na plnění veřejné zakázky (např. viz čl. XI odst. 12 a čl. XIII odst. 2 závazného vzoru smlouvy). Dotaz č. 4 k článku 3. odst. IV. návrhu smlouvy. Kde jsou nebo budou uvedeny stanovené požadavky na vystavené faktury. Případně bude k dispozici vzor odpovídající faktury? Faktury musí splňovat náležitosti vyžadované obecně závaznými právními předpisy, zejména zákonem č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, a 435 Občanského zákoníku. Přílohou faktur dále musí být dokumenty dle čl. IV odst. 1 závazného vzoru smlouvy. Zadavatel nepředpokládá, že bude poskytovat vzor faktury, ani však tuto skutečnost dopředu nevylučuje. Dotaz č. 5 k článku 2 odst. V. návrhu smlouvy. 1. Pokud nepředá, jaký bude postup? 2. Jsou ve zmíněných mediálních podkladech vypořádána autorská práva? Odpověď Ad 1. Zadavatel předpokládá, že otázka se týká čl. V odst. 2 závazného vzoru smlouvy, na základě kterého objednatel (zadavatel) předá zhotoviteli nejpozději do 3 dnů ode dne nabytí účinnosti smlouvy veškeré mediální podklady (fotografie a filmy) v digitalizované podobě jako podklad pro realizaci části díla označené projektovou dokumentací jako 03_obsahy av médií. Pokud se objednatel dostane do prodlení se splněním své povinnosti uvedené výše, bude se postupovat v souladu s příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku. Přichází v úvahu i prodloužení termínu předání díla o takový počet dnů, o kolik dnů byl objednatel v prodlení se splněním své povinnosti. Odpověď Ad 2. Dodavateli budou poskytnuty mediální podklady s vypořádanými autorskými právy. Závěrem zadavatel uvádí, že i když některé shora uvedené dotazy nemají charakter žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace (jedná se o výklad obecně závazných právních předpisů), rozhodl se i tak požadovaná vysvětlení poskytnout. Tato skutečnost však neznamená, že i v budoucnu zadavatel bude poskytovat informace, které charakter žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace mít nebudou. Zadavatel si vyhrazuje právo na takovéto dotazy odpověď neposkytnout.

6 6. Upozornění na povinnost mít vydány pouze zaknihované akcie (poskytnuto ): Zadavatel opětovně upozorňuje dodavatele na skutečnost, že dle 48 odst. 9 zákona je zadavatel povinen vyloučit vybraného dodavatele v případě, pokud z informací vedených v obchodním rejstříku vyplývá, že vybraný dodavatel je akciovou společností nebo má právní formu obdobnou akciové společnosti a nemá vydány pouze zaknihované akcie (viz též čl. 8 zadávací dokumentace). Uvedené se netýká vybraného dodavatele se sídlem v zahraničí, který je akciovou společností nebo má právní formu obdobnou akciové společnosti. U takovéhoto dodavatele se uplatní odlišný postup uvedený v 48 odst. 9 zákona. 7. Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek (poskytnuta ): S ohledem na skutečnost, že zadavatel pracuje na úpravě technických parametrů vybraných svítidel uvedených v dokumentu Kniha svítidel_expozice lesnictví NZM Praha, která byla vyvolána námitkami podanými proti zadávacím podmínkám týkajících se části 2 veřejné zakázky, a s ohledem na prodlení s poskytnutím vysvětlení o 3 dny, prodlužuje zadavatel lhůtu pro podání nabídek na plnění shora uvedené veřejné zakázky (a to pro obě části veřejné zakázky) následovně: Zadavatel ruší termín konce lhůty pro podání nabídek stanovený na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami původně stanovený na od 10,00 hodin a nově stanoví termín konce lhůty pro podání nabídek na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami na od 10,00 hodin. Zadavatel upozorňuje dodavatele, že poté, co provede úpravu dokumentu Kniha svítidel_expozice lesnictví NZM Praha, případně též s tím související úpravu dalších dokumentů, upravené dokumenty poskytne v souladu se zákonem a zadávací dokumentací dodavatelům a současně prodlouží lhůtu pro podání nabídek pro obě části veřejné zakázky tak, aby od odeslání změny zadávací dokumentace činila celou svou původní délku. 8. Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace (poskytnuty dne ) - žádost o vysvětlení doručena Dotaz Požadujeme vysvětlení níže uvedených položek. 1) jas u 21,5 LCD je uvedený minimální jas 315 cd/m 2 (běžně se pro vnitřní instalace používá u LCD těchto rozměrů jas cd/m 2 a pro venkovní instalace LCD s jasem nad 1000 cd/m 2 ). Má parametr jasu s hodnotou 315 cd/m 2 nějaké opodstatnění nebo je údaj chybně uvedený? Lze případně použít LCD s jasem 300 cd/m 2?

7 2) v 1_AUDIO VIDEO TECHNIKA položka č. 54 atypický držák a kryt LCD má být naceněný dle architektonického ztvárnění, jehož výkres jsme však v ZD nenalezli. Odpověď Ad 1) Hodnota 315 cd/m2 je správný údaj. Jedná se o minimální parametr. LCD s jasem 300 cd/m2 tak použít nelze. Minimální parametr jasu u uvedeného LCD je požadován s ohledem na konkrétní architektonické ztvárnění a složitou a bohatou scénografii expozice, práci se světlem (světelné scény), kdy intenzita světla v kombinace barev se bude proměňovat od velké až po minimální a je velmi důležitou složkou celého záměru. Uživatelsky kvalitní čitelnost obsahů obrazovky musí být zachována za každé situace, tedy i při intenzivním nasvícení prostoru kolem LCD panelu, rovněž musí být zachována čitelnost i v dostatečném pozorovatelském úhlu. Odpověď Ad 2) Zadavatel žádný výkres k této položce neposkytuje. V rámci této položky dodavatel dodá držák a kryt za účelem standardního uchycení monitoru a zakrytí technických částí monitoru. K držáku: Lze rovněž použít sériově vyráběný držák adekvátní konstrukce a parametrů pro tento účel a typ LCD monitoru. Pokud se dodavatel rozhodne pro vlastní atypické provedení, pak jeho finální podobu je nutno konzultovat s architektem expozice a bude součástí dílenské dokumentace. Ke krytu: Účelem je zakrytí technických částí monitoru, aby bylo návštěvníkům znemožněno jakkoliv manipulovat s ovládacími prvky a kabeláží. Kryt má zamezit též případnému zranění návštěvníků. Finální podobu krytu je nutno konzultovat s architektem expozice a bude součástí dílenské dokumentace. Dílenskou dokumentaci zhotovitel expozice odevzdá jako součást dokumentace skutečného provedení díla nejpozději při zahájení přejímacího řízení dle čl. IX příslušného závazného vzoru smlouvy. 9. Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace (poskytnuty dne ) Zadavatel na základě podaných námitek a v zájmu zachování co nejširší možné soutěže, provedl ve vztahu k části 2 veřejné zakázky (AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE) níže uvedené úpravy zadávacích podmínek. Zadavatel provedl komplexní revizi technických parametrů jednotlivých svítidel a následně provedl komplexní úpravu dokumentu s názvem Kniha svítidel_expozice lesnictví NZM Praha, uveřejněného na profilu zadavatele ve složce Příloha ZD č. 1B PD ČÁST B AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE v podsložce 2a_osvětlení expozice (neintegrované do mobiliáře), spočívající ve změně technických parametrů svítidel. K úpravě technických parametrů svítidel S7 a S9 zadavatel dále uvádí následující: V případě, že dodavatel nabídne svítidlo se stmíváním za pomoci protokolu DMX, je třeba zajistit též převod na protokol DALI.

8 V souvislosti se shora uvedenou úpravou dokumentu Kniha svítidel_expozice lesnictví NZM Praha provedl zadavatel příslušné změny též v těchto dokumentech uveřejněných na profilu zadavatele ve složce Příloha ZD č. 1B PD ČÁST B AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE v podsložce 2a_osvětlení expozice (neintegrované do mobiliáře): 2a_osvětlení expozice neintegrované do mobiliáře a A3_legenda. V souladu se shora uvedenými změnami zadavatel zpracoval následující nové dokumenty: a) dokument nazvaný Kniha svítidel_expozice lesnictví NZM Praha - oprava 1, který nahrazuje dokument Kniha svítidel_expozice lesnictví NZM Praha uveřejněný na profilu zadavatele ve složce Příloha ZD č. 1B PD ČÁST B AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE v podsložce 2a_osvětlení expozice (neintegrované do mobiliáře); b) dokument nazvaný 2a_osvětlení expozice neintegrované do mobiliáře oprava 1, který nahrazuje dokument 2a_osvětlení expozice neintegrované do mobiliáře uveřejněný na profilu zadavatele ve složce Příloha ZD č. 1B PD ČÁST B AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE v podsložce 2a_osvětlení expozice (neintegrované do mobiliáře); c) dokument nazvaný A3_legenda oprava 1, který nahrazuje dokument A3_legenda uveřejněný na profilu zadavatele ve složce Příloha ZD č. 1B PD ČÁST B AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE v podsložce 2a_osvětlení expozice (neintegrované do mobiliáře). Dodavatel jako podklad pro zpracování nabídky na plnění části 2 veřejné zakázky s názvem AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE, použije shora označené nově vypracované dokumenty. Všechny shora uvedené dokumenty jsou přílohou těchto dodatečných informací. 10. Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek (poskytnuta ): S ohledem na skutečnost, že zadavatel provedl komplexní úpravu dokumentu s názvem Kniha svítidel_expozice lesnictví NZM Praha spočívající ve změně technických parametrů svítidel a s tím související úpravu dokumentů 2a_osvětlení expozice neintegrované do mobiliáře a A3_legenda (viz výše v bodě 9) a dále s ohledem na prodlení s poskytnutím vysvětlení, prodlužuje zadavatel lhůtu pro podání nabídek na plnění shora uvedené veřejné zakázky (a to pro obě části veřejné zakázky) následovně:

9 Zadavatel ruší termín konce lhůty pro podání nabídek stanovený na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami původně stanovený na od 10,00 hodin a nově stanoví termín konce lhůty pro podání nabídek na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami na od 10,00 hodin. 11. Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace (poskytnuty dne ) Dotaz prosíme u upřesnění zadávací dokumentace k veřejné zakázce: Zhotovení lesnické expozice v prostorách Národního zemědělského muzea Praha II. zadání. V příloze smlouvy č. 1 je na listě 3_vycpaniny a exponáty v buňce I61, která představuje Cenu v Kč celkem bez DPH suma za buňky I3 až I59. Položka DM Doprava a montáž (včetně instalace vycpanin) oceněná v buňce I60 tak není zahrnuta do celkového součtu, přestože ze strany uchazeče má býti naceněna. Uchazeč nemůže měnit přílohy smlouvy (a navíc je sešit uzamčen). Jak máme postupovat při nacenění nabídky? Zadavatel na základě výše uvedeného dotazu přistoupil opravě chyby součtu tím, že Položku DM Doprava a montáž (včetně instalace vycpanin) k ocenění v buňce I60 zahrnul do celkového součtu v buňce I61 na listě 3_vycpaniny a exponáty přílohy smlouvy č. 1. V souladu se shora uvedenou opravou zadavatel zpracoval nový dokument označený jako Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 1 (část 1_VZ), který nahrazuje dokument Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet (část 1 VZ) uveřejněný na profilu zadavatele. Dodavatel jako podklad pro zpracování nabídky na plnění části 1 veřejné zakázky s názvem MOBILIÁŘ A GRAFIKA EXPOZICE, použije shora označený nově vypracovaný dokument. Nově zpracovaný dokument Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 1 (část 1_VZ) byl uveřejněn na profilu zadavatele a je rovněž přílohou tohoto dokumentu označeného jako Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace č. 6. Dodavatel jako podklad pro zpracování nabídky na plnění části 1 veřejné zakázky s názvem MOBILIÁŘ A GRAFIKA EXPOZICE, použije shora označený nově vypracovaný dokument. Shora uvedený dokument je přílohou těchto dodatečných informací.

10 12. Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek (poskytnuta ): S ohledem na skutečnost, že zadavatel provedl úpravu dokumentu s názvem Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 1 (část 1_VZ), prodlužuje zadavatel lhůtu pro podání nabídek na plnění shora uvedené veřejné zakázky (a to pro obě části veřejné zakázky) následovně: 13. Nové Zadavatel ruší termín konce lhůty pro podání nabídek stanovený na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami původně stanovený na od 10,00 hodin a nově stanoví termín konce lhůty pro podání nabídek na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami na od 10,00 hodin. Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace (poskytnuty dne ) - vysvětlení se vztahuje výlučně k části 2 VZ Zadavatel zjistil níže uvedenou nesprávnost v poskytnuté zadávací dokumentaci a z vlastního podnětu bez předchozí žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace provedl ve vztahu k části 2 veřejné zakázky (AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE) níže uvedenou úpravu (změnu) zadávací dokumentace. Zadavatel provedl následující úpravy v dokumentu Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 1 (část 2 VZ) uveřejněného na profilu zadavatele: V oddílu 01_av technika zadavatel doplnil v sloupci H chybějící počet kusů u položek 41, 42, 43, 77, 78, 79. U všech položek se jedná o 1 ks. Dále zadavatel zamkl pro doplnění jednotkové ceny v oddíle 2b_elektroinstalace u položek 2, 11 a 12. Tyto položky se v tomto oddíle neoceňují, jsou součástí dodávky AV techniky. V souladu se shora uvedenými změnami zadavatel zpracoval nový dokument označený jako Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 2 (část 2_VZ), který nahrazuje dokument Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 1 (část 2 VZ) uveřejněný na profilu zadavatele. Nově zpracovaný dokument Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 2 (část 2_VZ) byl uveřejněn na profilu zadavatele a je rovněž přílohou tohoto dokumentu označeného jako Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace č. 7. Dodavatel jako podklad pro zpracování nabídky na plnění části 2 veřejné zakázky s názvem AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE, použije shora označený nově vypracovaný dokument. Zadavatel upozorňuje dodavatele, že podání nabídky s původním (nahrazeným) dokumentem bude považováno za nesplnění zadávacích podmínek a jako takové bude důvodem k vyloučení účastníka zadávacího řízení ze zadávacího řízení na příslušnou část veřejné zakázky.

11 14. Nové Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace (poskytnuty dne ) - žádost o vysvětlení doručena , týká se výlučně části 1 VZ (žádost doručena po lhůtě stanovené v 98 zákona; s ohledem na povahu některých dotazů se zadavatel rozhodl na žádost reagovat) Dotazy: 1. Část A3 vycpaniny a exponáty a) Modely těžařské techniky (MOD) Dotaz: jsou tyto modely předmětem dodávky, nebo jde o exponáty? Tyto modely jsou předmětem dodávky, jsou proto předmětem ocenění v oddíle 3_vycpaniny a exponáty. b) Válcové segmenty části kmenů do klínové vitríny V14 (VAL) Dotaz: jsou tyto segmenty předmětem dodávky, nebo jde o exponáty? Tyto segmenty jsou předmětem dodávky, jsou proto předmětem ocenění v oddíle 3_vycpaniny a exponáty. c) Figuríny jako nosiče výbavy (obleku) těžaře (FIG) Dotaz: je součástí dodávky figurín také současný pracovní oblek a výbava dřevorubce v porovnání s výbavou používanou dříve, nebo jde o exponáty obleků? Součástí dodávky figurín není současný pracovní oblek a výbava dřevorubce v porovnání s výbavou používanou dříve. Oblek a výbavu dodá zadavatel. 2. Část A4 prvky interaktivita a) Luštírna Dotaz: u tohoto prvku je pohyb horní otočné desky svázán s odsouváním střechy a vysouváním spodních šuplíků? Veškerý pohyb je pak ovládán mechanicky pomocí páky umístěné na otočné desce? Může být místo krycího skla pro dózy použito plexisklo? Ano, pohyb horní otočné desky je svázán s odsouváním střechy (díl střecha č.1a a díl střecha č.1b) a vysouváním spodních zásuvek (výsuvný díl č.1a a výsuvný díl č.1b). Pohyb částí luštírny je mechanický pomocí soustavy převodů apod. tak, jak je principiálně znázorněno v projektové dokumentaci. Ovládání je rotačním pohybem vodorovné kruhové desky (její části) uváděné do pohybu prostřednictvím páky pro ovládání. Ne, zadavatel nepřipouští použití plexiskla na místo krycího skla. b) Rozjeď vlak I4 Dotaz: vlaková souprava včetně kolejí je součástí dodávky, nebo jde o exponát? Vlaková souprava včetně kolejí je předmětem dodávky. c) Posuň lanovku I5 Dotaz: těžařská helma je součástí dodávky, nebo jde o exponát?

12 Těžařská helma je předmětem dodávky. 3. Část A5 Expoziční grafika Dotaz: součástí zadávací dokumentace část A5 jsou návrhy textů a grafiky. Předpokládáme, že tyto návrhy budou implementovány bez výrazných změn v této podobě v expozici. V jakém formátu a kvalitě budou dodány předmětné návrhy textů a grafiky jako podklady pro tvorbu a tisk řezané a tištěné grafiky? Budou dodány v tiskové kvalitě v provedení a ve formátech tak, jak běžně požaduje výrobce/dodavatel tištěné či řezané grafiky (studio DTP). Ze strany dodavatele nebude potřeba do těchto dat nijak zasahovat, ani je upravovat. 4. Část A7 Povrchy a barevnost prostor, předstěny a stínění a) Podlahy Dotaz: vinylová podlaha v dezénu aljašská borovice se nevyrábí do komerčních prostor s vysokou zátěží. Je možné tento dezén nahradit jiným obdobným dezénem s využitím do komerčních prostor s vysokou zátěží, např. Gabo Plank IT WALDER 2005? Vinylová podlaha bude v dezénu aljašská borovice, norská borovice, bělená borovice nebo obdobném - je požadováno, aby v povrchu byl potisk a dále struktura výraznějších prasklin (tzn., aby byl povrch opatřen potiskem výraznějších strukturovaných prasklin umocňujících plastičnost povrchu). Grafická ukázka v textové části projektové dokumentace přibližuje představu architekta a zadavatele o barvě a charakteru dřevěného dekoru. Příklad výrobku uvedený v dotazu nesplňuje požadavky na charakter dekoru (chybí praskliny) a nelze jej tak použít. Za vinylovou podlahu pro vysokou zátěž (položka L1 oddílu 7 - Povrchy a barevnost prostor, předstěny a stínění) je považována vinylová podlaha třídy zátěže 32 a vyšší. Dotaz: je možno použít na pokládku podlahy L1 dílce o rozměrech 1200 x 180 x 2 mm, oproti Vámi zadaným rozměrům 1800 x 180 x 2 mm? Zadavatel dále upravuje požadavek na rozměry dílce na pokládku podlahy L1 následovně: Zadavatel požaduje, aby rozměr dílce na pokládku vinylové podlahy L1 se co nejvíce blížil požadavku uvedenému v projektové dokumentaci. Zadavatel připouští, aby odchylka od stanovených rozměrů vinylové podlahy L1 (1800 x 180 x 2 mm) činila +- 20%. Dotaz: V technické zprávě je uvedeno, že podlahová krytina L2 (s potiskem listu) má jako podklad podlahu L1/F1 vinyl lepený. V takovém případě však nesouhlasí hodnoty uvedené ve výkazu výměr, ani v přiloženém výkresu, kde se uvádí výměry: L1 415 m2; L2 78 m2; Dle výše uvedeného zadání by však L1 měla být součtem obou hodnot. Jaké jsou správné údaje? Ano, L1 má být součtem obou hodnot. Správné údaje tak jsou L1=493 m 2 a L2=78 m 2. Dotaz: Podlahová krytina L2 je součástí oddílu A5 expoziční grafika, v jehož výkazu výměr dává celková plocha opatřená grafikou součet 64 m2, namísto v části A7 uváděných 78 m2. Jaké jsou tedy správné údaje?

13 Správný údaj je uvedený v oddíle 7 Přílohy smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet (Povrchy a barevnost prostor, předstěny a stíněný), tedy 78 m 2. V tomto údaji je počítáno s rezervou na ořez apod. s ohledem na tiskovou přípravu a požadavky. S ohledem na uvedené mění zadavatel v oddílu 5 Přílohy smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet (Expoziční grafika) plochu prvků 14GRAF1, 14GRAF2, 14GRAF3, 14GRAF4 (chybně uvedeno 14GRAF3) takto: Dosavadní uváděné plochy v oddíle 5 Přílohy smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet (Expoziční grafika) 14GRAF GRAF2 2 14GRAF3 2 14GRAF3 (nově správně 14GRAF1) 7,5 Nově uváděné plochy v oddíle 5 Přílohy smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet (Expoziční grafika) 14GRAF GRAF2 3 14GRAF3 3 14GRAF4 12 Dotaz: v technické zprávě v části L2 je uvedena tabulka. Čeho se tabulka týká? Jsou zde uvedeny místnosti 03, 04, 05, 06, 07. O jaké místnosti se jedná? Čeho se barevnost týká? Z dotazu není patrné, o jakou část technické zprávy se jedná. Část L2 nelze identifikovat. Pokud tyto údaje se v nějaké části vyskytují, považujte je za bezpředmětné. b) Rolety uvedeno ve více částech: Dotaz: v části A 1a je pro prvek M1 stanoviště kustoda na výkresu uvedena roletka pozice 18 kusovník 17_ROLETKA, ŠÍŘE 600 mm, délka 2100 mm. O této roletce se dále zmiňujete ve výkaze výměr A 1b konstrukce s látkovým potahem, kde je však pro položku 17GRAF1 uvedena velikost 6000 x 2100 mm, tedy celkem 12,6 m2. Naprosto stejný rozměr je pak uveden ve výkazu výměr A5 Expoziční grafika (tedy 6000 x 2100 mm). Oproti tomu, na výkresu Stínění -schéma rozvržení části A7 povrchy a barevnost, předstěny a stínění je uvedena položka ROZ (závěs) o rozměrech 600 x 2000 mm. Upřesněte jak rozměr, tak označení předmětné rolety/závěsu. Správný rozměr roletky je šíře 600 mm, délka 2100 mm. Údaj délky 2000 mm uvedený v položce ROZ (na výkresu Stínění - schéma rozvržení části A7 povrchy a barevnost, předstěny a stínění) je pohledový, bez základního návinu pro ukotvení roletky na návinový válec. Dotaz k zadávací dokumentace v průřezu: Dotaz: Jaké jsou požadavky na způsob ovládání u jednotlivých pohyblivých prvků expozice, které jsou poháněny elektrickými pohony? Jde o prvky: M4, M5, M11, V10, I1. M4: Dvě spřažené půlobloukové sekce lamel budou ovládány dálkově z tabletu kustoda

14 s možností volného režimu (polohy lamel). M5: Ovládání je jednorázové, pohyb servomotorků spustí nebo vypne kustod při uvedení expozice do denního provozu z místa infokiosku, kde je zabudován dotykový panel pro ovládání scén a režimů expozice. M11: Reakce servomotorku (pohyb šipky) reaguje na správné nebo špatné odpovědi v kvízu, který je součástí dotykového panelu v blízkosti M11. V10: Tento prvek neobsahuje elektrické ovládání pohyblivých prvků. Ovládání, resp. manipulace s pohyblivými prvky je zde pouze mechanická. I1: Tento prvek neobsahuje elektrické ovládání pohyblivých prvků. Ovládání, resp. manipulace s pohyblivými prvky je zde pouze mechanická. Zadavatel v rámci prováděných úprav rovněž pro odstranění případných pochybností zamkl pro doplnění jednotkovou cenu v oddíle 6_mobiliář AVM u položky DR3, která se neoceňuje, neboť není předmětem plnění části 1 VZ. Tato položka se i doposud nepromítala do celkové nabídkové ceny. V souladu se shora uvedenými opravami zadavatel zpracoval nový dokument označený jako Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 2 (část 1_VZ), který nahrazuje dokument Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 1 (část 1 VZ) uveřejněný na profilu zadavatele. Nově zpracovaný dokument Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 2 (část 1_VZ) byl uveřejněn na profilu zadavatele a je rovněž přílohou tohoto dokumentu označeného jako Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace č. 7. Dodavatel jako podklad pro zpracování nabídky na plnění části 1 veřejné zakázky s názvem MOBILIÁŘ A GRAFIKA EXPOZICE, použije shora označený nově vypracovaný dokument. Zadavatel upozorňuje dodavatele, že podání nabídky s původním (nahrazeným) dokumentem bude považováno za nesplnění zadávacích podmínek a jako takové bude důvodem k vyloučení účastníka zadávacího řízení ze zadávacího řízení na příslušnou část veřejné zakázky. 15. Nové Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek (poskytnuta ): S ohledem na povahu vysvětlení zadávací dokumentace (viz vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace pod body 13. a 14) prodlužuje zadavatel lhůtu pro podání nabídek na plnění shora uvedené veřejné zakázky (a to pro obě části veřejné zakázky) následovně: Zadavatel ruší termín konce lhůty pro podání nabídek stanovený na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami původně stanovený na od 10,00 hodin a nově stanoví termín konce lhůty pro podání nabídek na do 13,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami na od 13,00 hodin.

15 Ing. Lenka Zahálková vedoucí odboru zadávání veřejných zakázek Lesy České republiky, s. p.

VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX Holman

VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX  Holman VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/003584/2016 9.12.2016 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Holman 956 999 443 725 257 544 495 262 391 zakazky@lesycr.cz Veřejná zakázka: Evid. č. VZ:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací Rekonstrukce rozběhové dráhy a doskočiště při ZŠ Velké Karlovice Zadavatel veřejné zakázky Základní škola Velké Karlovice,

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám veřejné zakázky

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám veřejné zakázky VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/001561/2016 5. 8. 2016 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Holman 956 999 443 725 257 544 495 262 391 zakazky@lesycr.cz Veřejná zakázka: Dodávka a

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podaná dle zákona č. 134/2016 Sb. ze dne 19.dubna 2016 o zadávání veřejných zakázek, dle 27, 31 a 6 jako veřejná zakázka malého rozsahu. I. NÁZEV VEŘEJNĚ ZAKÁZKY: Horní Branná - chodníky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je VÝSTAVBA A ROZŠÍŘENÍ VENKOVNÍHO OSVĚTLENÍ V OBCI LUŽICE Veškeré informace a podrobnosti

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 6 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky Výběrové řízení na realizaci expozic na veletrzích 2 Druh zakázky Služby ČÁST I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele COMTES FHT a.s. Sídlo zadavatele Průmyslová

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 1/6 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Stavební úpravy sálu a jeviště sokolovny Truhlářské práce Toto výběrové řízení je mimo režim zákonem č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

Obnova a doplnění dopravního značení.

Obnova a doplnění dopravního značení. Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění ceny

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "OPRAVA POVRCHU SPORTOVIŠTĚ "

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem OPRAVA POVRCHU SPORTOVIŠTĚ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "OPRAVA POVRCHU SPORTOVIŠTĚ - 2017" I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní škola a mateřská

Více

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE s názvem: Rekonstrukce ulice Na Náměti (dále jen: veřejná zakázka nebo VZ )

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE s názvem: Rekonstrukce ulice Na Náměti (dále jen: veřejná zakázka nebo VZ ) MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 tel.: 327 710 110, 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: kancelar@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje: Haraga Petra Tel.:

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 712/PJ/OVZ/2013 dne: 15. listopadu 2013 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 13 K nadlimitní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 126538/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE: Ing. Tomáš

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zateplení ZŠ Chvalšiny dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon či ZVZ, pro zpracování nabídky zadávané zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) na podlimitní

Více

SMLOUVA O DÍLO č PN NA PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKOU ČINNOST. pro projekt: "NUČICE, CHODNÍK PODÉL TYRŠOVY ULICE"

SMLOUVA O DÍLO č PN NA PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKOU ČINNOST. pro projekt: NUČICE, CHODNÍK PODÉL TYRŠOVY ULICE SMLOUVA O DÍLO č. 2018027PN NA PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKOU ČINNOST pro projekt: "NUČICE, CHODNÍK PODÉL TYRŠOVY ULICE" OBJEDNATEL: Obec Nučice Kubrova 31, 252 16 Nučice IČO: 002 33 668 ZHOTOVITEL: NOZA, s.r.o.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Nástěnné obrazové kalendáře ŘLP ČR, s.p. pro rok 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu

Více

Město Lysá nad Labem Kancelář úřadu Projektový manažer

Město Lysá nad Labem Kancelář úřadu Projektový manažer Město Lysá nad Labem Kancelář úřadu Projektový manažer Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 239 325 552 066; e mail : vlastova@mestolysa.cz V Ý Z V A k předložení cenové nabídky k VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 4

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 4 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 4 pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 Odbor investic tel.: 327 710 235, 327 710 111*, fax: 327 710 202 e-mail: investice@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje:

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP Lhůta pro podání nabídek: 31.8.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František

Více

Nákup rotátorů. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Simona Wroblowská.

Nákup rotátorů. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Simona Wroblowská. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ nebo zákon ), pod názvem: Nákup rotátorů Název

Více

I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12 Pertoldova 3373/51, Praha 4 - Modřany

I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12 Pertoldova 3373/51, Praha 4 - Modřany VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "BADATELSKÁ ZAHRADA - VYBUDOVÁNÍ PŘÍSTŘEŠKŮ - 2019" I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní

Více

Zadavatel: Městská část Praha 7 Úřad městské části Odbor investic a veřejných zakázek nábř. Kpt. Jaroše Praha 7 IČO:

Zadavatel: Městská část Praha 7 Úřad městské části Odbor investic a veřejných zakázek nábř. Kpt. Jaroše Praha 7 IČO: Zadavatel: Městská část Praha 7 Úřad městské části Odbor investic a veřejných zakázek nábř. Kpt. Jaroše 1000 170 00 Praha 7 IČO: 00063754 Č.J.: MČ P7 036785/2018/OIVZ/TS VYŘIZUJE/TEL: Tereza Šípová/tel.

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 2 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 2 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/001577/2015 31.7.2015 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Zahalkova 956 999 2903 724 623 712 495 262 391 99_ozvz@lesycr.cz Dodatečné informace k zadávacím

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Nákup nábytku 3/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním systému

Více

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5 Vyzvaný zájemce: Výzva k podání nabídky podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu a podle Směrnice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro veřejnou zakázku malého rozsahu. Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro veřejnou zakázku malého rozsahu. Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek) Obsah: 1. Zadavatel 2. Vymezení předmětu zakázky 3. Místo a termín plnění 4. Podmínky

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2 1.1. Název veřejné zakázky: 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: 1.3. Identifikační údaje o zadavateli Název: Sídlo: IČ: 1.4. Veřejná zakázka podle předmětu: 1.5. Forma

Více

Změna topného média (plyn) MŠ Pohádka, Chlumec

Změna topného média (plyn) MŠ Pohádka, Chlumec Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění

Více

Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, Brno IČO:

Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, Brno IČO: Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, 602 00 Brno IČO: 62161521 Veřejná zakázka: Revitalizace městských parků, III. etapa zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. I

DODATEČNÉ INFORMACE č. I SVS/2015/009205-G DODATEČNÉ INFORMACE č. I Vážení dodavatelé, zadavatel veřejné zakázky s názvem Implementace odborného informačního systému SVS a dodávka HW terminálů, ev. č. VZ 498494, (dále jen veřejná

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Mr. Guard (MG) grafická nadstavba

Více

Zpracování projektové dokumentace rekonstrukce plynové kotelny Základní školy Chlumec

Zpracování projektové dokumentace rekonstrukce plynové kotelny Základní školy Chlumec Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění ceny

Více

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V souladu s 6 a 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), Vás vyzýváme k podání nabídky v

Více

Vysvětlení a doplnění zadávací dokumentace č. 7 dle 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen Zákon )

Vysvětlení a doplnění zadávací dokumentace č. 7 dle 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen Zákon ) Vysvětlení a doplnění zadávací dokumentace č. 7 dle 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen Zákon ) 1. Název veřejné zakázky Stavební úpravy stávajícího

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v rámci akce Židle pro domov se zvláštním režimem vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu v rámci akce Židle pro domov se zvláštním režimem vyhlášená formou otevřeného řízení Vyřizuje: Ing. Lenka Maňáková Tel.: 476 768 856 E-mail: manakova@msss-most.cz Most dne: 27. června 2014 Veřejná zakázka malého rozsahu v rámci akce Židle pro domov se zvláštním režimem vyhlášená formou

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) ve smyslu ust.

Více

Odbor dopravy a komunálních služeb

Odbor dopravy a komunálních služeb MĚSTO TŘEBÍČ MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor dopravy a komunálních služeb Oddělení komunálních služeb Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Rekonstrukce hasičské zbrojnice OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 10 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zateplení v budově sportovního zázemí v obci Milín

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zateplení v budově sportovního zázemí v obci Milín ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou v souladu s 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, tedy mimo režim zákona o veřejných

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace dle 7 odst. 3) a dle 18 odst. 5) zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Vyzýváme Vás v rámci výběrového

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Dodávka IT techniky 1/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle 49 odst. 4 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ),

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle 49 odst. 4 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle 49 odst. 4 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Název veřejné zakázky: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Výstavba a rekonstrukce chodníků

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

V Ý Z V A. Revitalizace areálu bývalé kotelny v lokalitě U Trojice, Třeboň projektová dokumentace

V Ý Z V A. Revitalizace areálu bývalé kotelny v lokalitě U Trojice, Třeboň projektová dokumentace ODBOR ROZVOJE A INVESTIC tel: +420 384 342 163, fax: +420 384 723 505 e-mail: odbor.rozvoje@mesto-trebon.cz V Ý Z V A k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na služby v souladu s

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 15. 2. 2016 Název zadavatele: Město Dobrovice Vymezení zadavatele dle zákona: 2, odst. (2), písm. c) Právní forma: 801 - Obec nebo městská část hlavního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZMR ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace #2

Vysvětlení zadávací dokumentace #2 Advokátní kancelář Brož, Sedlatý s.r.o. Atrium Flora Budova A, Vinohradská 2828/151, 130 00 Praha 3, Česká republika NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Dodávka až 35 ks automatů pro výdej Ultralight karet k odbavování

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ. Dodavatel: VÝZVA POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen: výzva )

DOKUMENTACE PRŮBĚHU POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ. Dodavatel: VÝZVA POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen: výzva ) MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 tel.: 327 710 110, 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: kancelar@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje: Haraga Petra Tel.:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 11

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 11 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Služby ICT provozu Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 363685 Zastoupený: Ing. Marianem

Více

Písemná výzva k podání nabídky více zájemcům Dodávka a instalace nábytku do školní družiny

Písemná výzva k podání nabídky více zájemcům Dodávka a instalace nábytku do školní družiny Naše zn.: ZŠ /2017 Vyřizuje: Mgr. Hynek Hromada Telefon: 571 412 772 e-mail: hynek.hromada@vsetin.zsrokytnice.cz datum: 4. 7. 2017 Písemná výzva k podání nabídky více zájemcům Dodávka a instalace nábytku

Více

Rekonstrukce zahrady MŠ Řevnice herní prvky

Rekonstrukce zahrady MŠ Řevnice herní prvky Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávku Rekonstrukce zahrady MŠ Řevnice herní prvky Veřejná zakázka malého rozsahu je zadávána mimo režim zadávacích řízení v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY pro vyhlášenou veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce a dodávku mobiliáře V Rýmařově 11.9.2013 ÚPRAVA ZASTÁVEK A PLOCH RÝMAŘOVSKO Zadavatel

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC ZLATÁ KORUNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), pod názvem: Bikesharing v Ostravě Název

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Upgrade aplikace PKI Monitor pro provoz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DLE UST. 6 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DLE UST. 6 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DLE UST. 6 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Návrh stavby

Více

doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, Rektorem IČO:

doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, Rektorem IČO: Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Tiskárny, kopírky, multifunkce II. - 001-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na tiskárny, kopírky, multifunkce (II.) Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Vybavení minimlékárny

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Vybavení minimlékárny Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Školní statek, Humpolec, Dusilov 384, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Pravidly Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, podmínky

Více

POPTÁVKA č. 58/2016/OSM/VZMR na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

POPTÁVKA č. 58/2016/OSM/VZMR na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách POPTÁVKA č. 58/2016/OSM/VZMR na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Projekt osvětlení ledové plochy v objektu č. p. 1720 Lacinova

Více

PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Výměna oken v objektu Myslbekova 1389, Děčín 1.

PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Výměna oken v objektu Myslbekova 1389, Děčín 1. STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN Odbor rozvoje oddělení veřejných zakázek Mírové nám. 1175/5, 405 38 Děčín profil zadavatele: https://zakazky.mmdecin.cz/ PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku

Více

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018 SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018 uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 OBJEDNATEL: Město Ústí nad Orlicí

Více

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková/544 528 642 Brno, 22.12.2011

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková/544 528 642 Brno, 22.12.2011 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková/544 528 642 Brno, 22.12.2011 Věc: Výzva k podání nabídky pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce pod označením V 000096 Zateplení

Více

Výměna oken na budově obecního úřadu ve Džbánicích

Výměna oken na budově obecního úřadu ve Džbánicích OBEC DŽBÁNICE Džbánice 50, 671 71 Hostěradice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

Č.j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 14. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 + el. přílohy

Č.j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 14. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 + el. přílohy KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPU-234309-3/ČJ-2016-0400VZ Ústí nad Labem 14. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 + el. přílohy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 2

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 2 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 2 Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Režim veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Název zadavatele: ZŠ Sjednocení energetická opatření Stavební práce Podlimitní

Více

Úřad vlády České republiky Odbor provozu a služeb

Úřad vlády České republiky Odbor provozu a služeb Úřad vlády České republiky Odbor provozu a služeb Čj. 37155/2018-OPS-2 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Nákup myčky Česká republika Úřad vlády

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dodatečné informace č. 1 Středočeská vědecká knihovna v Kladně, příspěvková organizace jako zadavatel podlimitní veřejné zakázky podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00ZT1ZU* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 17345/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více