Obec Osek nad Bečvou, Osek nad Bečvou č.p. 65, Osek nad Bečvou

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obec Osek nad Bečvou, Osek nad Bečvou č.p. 65, Osek nad Bečvou"

Transkript

1 ZADAVATEL: Zadavatel: Obec Osek nad Bečvou, Osek nad Bečvou 65, Osek nad Bečvou zástupce: Ing. Anna Caletková, starosta IČ: Vyřizuje: Ing. Petr Kuda VĚC: Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení o veřejnou zakázku dle 38 zák.č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění na dodavatele stavby : Zateplení fasády přístavby ZŠ Osek n.b., Osek nad Bečvou. Jako zadavatel veřejné soutěže organizované dle uvedeného zákonného ustanovení si Vás dovolujeme obeslat touto výzvou k podání závazné nabídky na dodavatele uvedené stavby, protože jste splnili požadovanou kvalifikaci a byli zadavatelem vybráni. Veřejná zakázka byla zveřejněna na úřední desce Obce Osek n.b. (pevné a elektronické), další informace jsou patrné z textové části zadávací dokumentace. Bližší údaje jsou patrné ze zadávací dokumentace a podmínek soutěže, které tvoří přílohu tohoto dopisu. Tento text včetně krycího listu i výkaz výměr Vám zároveň posíláme v příloze - CD ROM. Dotazy k organizaci soutěže zodpovíme na naší adrese, či telefonicky V Lipníku nad Bečvou, dne Ing. Petr Kuda Národních hrdinů Lipník n.b. zástupce zadavatele Příloha: Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace Strana 1 (celkem 10)

2 Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace - požadavky a podmínky pro zpracování nabídky, obchodní podmínky, technické specifikace a technické a uživatelské standardy staveb pro zpracování nabídky ke zjednodušenému podlimitnímu řízení dle zák. č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Název veřejné zakázky: Předmět zakázky: ZATEPLENÍ FASÁDY PŘÍSTAVBY ZŠ OSEK N.B., OSEK NAD BEČVOU stavební práce Zadavatel: Obec Osek nad Bečvou, Osek nad Bečvou 65, Osek nad Bečvou zástupce: Ing. Anna Caletková, starostka, tel. : IČ: kontaktní osoba - Ing. Petr Kuda tel.: , mobil tel.: , petr@kuda.cz (dále jen zadavatel) Součástí této textové části zadávací dokumentace jsou: 1. formulář krycího listu nabídky 2. výkaz výměr požadovaných prací a konstrukcí stavby PREAMBULE Tato Výzva a textová část zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek vyzvaných zájemců v rámci zjednodušeného podlimitního řízení zveřejněného podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce. Práva, povinnosti či podmínky v této dokumentaci neuvedené se řídí tímto zákonem. OBSAH : 1. Předmět soutěže a základní údaje Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny Místo a lhůta plnění Zadávací dokumentace Platební podmínky Obsah a forma nabídek, lhůta pro podání a způsob předání Požadavky zadavatele Posuzování a hodnocení nabídek Přidělení veřejné zakázky...9 Strana 2 (celkem 10)

3 1. Předmět soutěže a základní údaje 1.1 Předmět zakázky je vymezen následovně: Předmětem zakázky je provedení stavebních prací a souvisejících činností veřejné zakázky : Zateplení fasády přístavby ZŠ Osek n.b., Osek nad Bečvou.Jedná se o kontaktní zateplení objektu přístavby ZŠ Osek nad Bečvou zateplovacím certifikovaným systémem, např. STOMIXTHERM. Strop 2. NP bude opatřen izolací v tloušťce dané Energetickým auditem. Otvory v místech prosklených stěn budou nahrazeny vyzdívkou a novými okny. Dále budou provedeny výměny oken, vstupních dveří, úpravy hlavního a zadního vstupu, výměny oplechování včetně nátěrů kovových prvků. Podrobný popis je uveden v projektové dokumentaci. Tato bude vybraným uchazečům zapůjčena. Zadávací dokumentace odpovídá úrovni dokumentace pro výběr dodavatele. Textová část zadávací dokumentace včetně výkazu výměr je nedílnou součástí přílohy této výzvy k podání nabídky ( dle 48 zákona). Uchazeč smí použít tuto zadávací dokumentaci pouze pro účely zpracování nabídky na tuto veřejnou zakázku Základní identifikační údaje k zakázce: Název stavby: Místo: Investor: Zpracovatel projektu: Zateplení fasády přístavby ZŠ Osek n.b., Osek nad Bečvou. katastr obce Osek nad Bečvou (kraj Olomoucký) Obec Osek nad Bečvou POR - SDRUŽENÍ, Velká Dlážka 8, Přerov Termín realizace: Veřejná zakázka byla zveřejněna na úřední desce dne Realizací kompletní stavby se rozumí úplné dokončení díla včetně souvisejících prací k úspěšné realizaci stavby, a to zejména: zajištění bezpečnosti všech osob, chodců a vozidel na staveništi a v okolí staveniště, zejména čištění znečištěných vozovek, dodržování platných předpisů. vedení stavebních a montážních deníků, provádění kontrolních měření a zkoušek. respektování podmínek daných stavebním zákonem - zejména: oznámení zahájení prací, přizvání ke kontrole a protokolární předání prací apod. při projednání jakékoli změny oproti zadání musí zhotovitel zajistit souhlasné stanovisko objednatele, včetně dohodnutí ceny. účast na jednáních ve věci provádění a povolování stavby, kontrolních dnech stavby apod. Strana 3 (celkem 10)

4 zajištění a kompletace nutných zkoušek a revizí dle platných předpisů a ČSN (případně jiných norem vztahujících se k prováděnému dílu) včetně protokolů. zajištění atestů a dokladů o požadovaných vlastnostech výrobků ke kolaudaci (dle zák. č. 22/1997 Sb., v platném znění - prohlášení o shodě) a ostatní doklady, kterými bude prokázáno dosažení předepsané kvality a parametrů. dodavatel zajistí odstranění vad a nedodělků z přejímacího a kolaudačního řízení. stavba bude považována za ukončenou po sepsání písemného předávacího protokolu, odstranění vad a nedodělků. odvoz a uložení přebytečného materiálu na skládku a to vybouraných hmot a stavební suti, včetně poplatků za uskladnění. 1.3 Pokud jsou v zadávací dokumentaci odkazy na konkrétní výrobce či dodavatele strojů, zařízení a stavebního i jiného materiálu, lze v nabídce použít i nabídky jiných dodavatelů a výrobců při dodržení projektovaných parametrů a srovnatelné kvality dodávaných výrobků a materiálů. Pro objektivní porovnání v kritériu cena je však nutno provést ocenění dle zadávací dokumentace. Veškeré navrhované odlišnosti budou oceněny a popsány mimo základní cenovou nabídku a zřetelně označeny. V ocenění dle zadávací dokumentace pak bude odkaz na možné jiné řešení při zachování podmínky, že se nejedná o variantní řešení díla. 1.4 Uchazeč je povinen nabídku zpracovat tak, aby byly zapracovány veškeré práce a ocenění různých provizorií nutných k provedení zakázky. 1.5 Objednatel předá pro provádění prací zhotoviteli 1 paré PD - zadávací dokumentace do 1 týdne od uzavření smlouvy. Pro provádění stavby předá k termínu předání staveniště objednatel další 3 paré. Zhotovitel je povinen po obdržení projektové dokumentace bez zbytečného odkladu, nejpozději však 2 měsíce před zahájením příslušných prací prověřit, zda projektová dokumentace odpovídá zadávacímu projektu, stavebnímu a vodoprávnímu povolení a SOD a upozornit objednatele na rozdíly. Na pozdější upozornění nebude brán zřetel. Zjistí-li zhotovitel vady projektové dokumentace, je povinen na ně upozornit v samostatné příloze nabídky. 2. Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny 2.1 Nabídková cena bude zpracována podle zadávací dokumentace a zadaných výkazů výměr, bude uvedena celková cena díla za dodávku stavby včetně souvisejících prací. Cena za dodávku stavby bude doložena položkovým rozpočtem dle poskytovaného výkazu výměr. Nabídnutá cena musí být v návrhu smlouvy definována jako celková a musí obsahovat veškeré náklady nutné k realizaci díla. Nabídnutá cena musí být platná minimálně do limitního termínu, tj. ve vazbě na termín dokončení stavby stanovený zadavatelem. 2.2 Veškeré náklady na činnosti spojené s bodem 1.2. těchto podmínek, budou zahrnuty do jednotlivých oceňovaných položek. Nelze je vykazovat a zadavateli následně fakturovat samostatně. Strana 4 (celkem 10)

5 Stanovení nabídkové ceny v následujícím členění: celou částkou na základě ocenění jednotlivých položek výkazu výměr. cena v Kč a členění - celkem bez DPH, hodnota DPH a cena včetně DPH. Vše s ohledem na požadované platební podmínky a lhůty výstavby. nabídková cena v tomto členění bude uvedena na krycím listu nabídky. nabídková cena bude zpracována v souladu se zadávací dokumentací. nabídková cena bude stanovena jako cena nejvýše přípustná. uchazeč je povinen ocenit a popsat i případné práce neuvedené ve výkazech či zadávací dokumentaci, pokud jsou nezbytné k realizaci díla. Na takto doplněné práce je nutno výrazně v nabídce upozornit a zahrnout samostatně do nabídkové ceny pro příslušný soubor či objekt v nabídce uvést platnost cenové nabídky ve vazbě na možnou změnu termínu plnění cena za dodávku bude doložena položkovým rozpočtem (v členění minimálně dle výkazů výměr) 2.3 Podmínky pro možné překročení nabídkové ceny: Nabídkovou cenu je možné překročit pouze v případě, že: a) zadavatel bude písemně požadovat realizaci prací, které nebyly součástí sjednaného předmětu plnění zakázky b) v průběhu realizace zakázky dojde ke změně předpisů o dani z přidané hodnoty c) zadavatel požádá o změnu termínu zahájení stavby o více než 6 měsíců nebo termínu ukončení stavby o více než 3 měsíce oproti zadavatelem stanovenému limitnímu termínu dokončení 2.4. Dojde-li k nesouladu mezi projektovou dokumentací stavby a výkazem výměr, je pro stanovení nabídkové ceny rozhodující výkaz výměr. 3. Místo a lhůta plnění 3.1 Místem plnění je obec Osek nad Bečvou - areál ZŠ - přístavba, Olomoucký kraj. Předpokládané zahájení prací na realizaci stavby je Zadavatel stanoví jako limitní termín dokončení stavebních prací V termínech realizace zohledněte předpokládané platební možnosti zadavatele - viz bod Je možné navrhnout kratší termíny realizace, ale s ohledem na možnosti financování a na technologické vazby postupu prací na díle. Strana 5 (celkem 10)

6 4. Zadávací dokumentace 4.1 Zadávací dokumentaci ve smyslu 44 zákona tvoří: tato textová část zadávací dokumentace pro zpracování nabídky vč. krycího listu nabídky zadávací projektová dokumentace v úrovni dokumentace pro zadání stavby výkaz výměr, specifikace prací a dodávek v elektronické podobě technické specifikace a technické a uživatelské standardy stavby obsahuje výkaz výměr 4.2 Uchazeč je povinen se před podáním nabídky seznámit s kompletní zadávací dokumentací, vyjasnit si případné nejasnosti a ve své nabídce případně upozornit v samostatné příloze, že v zadávací dokumentaci, či výkazu výměr svou odbornou péčí zjistil takové případné rozdíly s uvedením jejich samostatného ocenění. 4.3 Zadávací dokumentaci nutno chápat jako celek. Cenová nabídka musí obsahovat veškeré práce a dodávky obsažené v zadávací dokumentaci jako celku. 4.4 Případné změny obsahu zadávací dokumentace oznámí zadavatel prostřednictvím pověřené organizace všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci, a to všem zájemcům písemně a shodně. 4.5 Prohlídka místa plnění bude individuálně telefonicky domluvena s každým uchazečem. 5. Platební podmínky 5.1 Platební podmínky se budou řídit dle směrnic Ministerstva financí ČR, tj. dle Zásad pro poskytování prostředků státního rozpočtu při financování programů reprodukce majetku-program podpora rozvoje a obnovy regionální infrastruktury. 5.2 Práce budou uhrazeny na základě soupisu provedených prací až do výše 95 % sjednané ceny. Zbývající část ceny bude uhrazena po předání a převzetí díla, po odstranění vad a nedodělků z přejímacího řízení a po vydání kolaudačního rozhodnutí. Uchazeči mohou nabídnout výhodnější platební podmínky. 6. Obsah a forma nabídek, lhůta pro podání a způsob předání Nabídka musí obsahovat: 6.1 Obchodní jméno a přesnou adresu sídla uchazeče 6.2 IČ, DIČ, údaj zda je, či není uchazeč plátce DPH, bankovní spojení, čís. telefonu, případně faxu, e- mailovou adresu 6.3 Jména a odbornou kvalifikaci pracovníků odpovědných za provedení veřejné zakázky. Strana 6 (celkem 10)

7 6.4 Pokud podává nabídku více dodavatelů společně: a) musí dodavatelé splnit kvalifikaci dle 51 odst. 5 zákona. b) součástí nabídky budou i doklady dle 51 odst. 6 zákona. c) jeden z partnerů bude jmenován vedoucím partnerem odpovědným za provedení prací a toto jmenování bude potvrzeno předložením plné moci podepsané právně pověřenými osobami zastupujícími jednotlivé partnery. Vedoucí partner bude pověřen, aby zavazoval a dostával pokyny pro každého partnera a za každého partnera. 6.5 Vyplněný krycí list nabídky v souladu s údaji a podpisy. 6.6 Podmínky uvedené v bodě 1.2. musí být uvedeny v návrhu smlouvy, v případě neuvedení nebudou splněny zadávací podmínky. 6.7 Uchazeč je povinen v nabídce předložit čestná prohlášení ve znění: Uznáváme bez výhrad všechny podmínky této soutěže a prohlašujeme, že jsme o nich byli informováni, stejně jako o místních podmínkách soutěže, a že jsme si všechny nejasné body vyjasnili před podáním nabídky. Souhlasíme se všemi podmínkami a respektujeme je. Případné zvýšené náklady z těchto podmínek vyplývající, jsou zakalkulovány v ceně Budeme akceptovat požadované změny ve smlouvě o dílo, které vyplynou z podmínek poskytnutí dotace na realizaci díla. 6.8 Součástí nabídky budou i doby záruky za jakost v minimální výši a rozsahu: 48 měsíců pro stavební a 24 měsíců pro technologickou část. 6.9 Nabídka bude zpracována v následujícím členění: 1. Obsah nabídky. 2. Základní údaje o firmě ( viz bod 6.1 a 6.2). 3. Krycí list nabídky. 4. Cenová nabídka - oceněný výkaz výměr. 5. Čestná prohlášení. 6. Návrh smlouvy o dílo podepsaný statutárním zástupcem uchazeče. 7. Ostatní údaje tvořící nabídku Nabídka bude zpracována písemnou formou v jazyce českém, svázaná s jednotlivými listy průběžně očíslovanými. Na listu č. 2 bude uveden obsah nabídky. Nabídka musí být vložena do uzavřené obálky opatřené na uzavření razítky uchazeče a na lícní straně v levém horním rohu obálky nápisem Neotevírat, nabídka veřejné zakázky: Zateplení fasády přístavby ZŠ Osek n.b., Osek nad Bečvou. Dále bude uvedena adresa pro případné vrácení nabídky dle 71 odst. 6 zákona. Lhůta pro podání nabídky počíná běžet dnem následujícím po dni odeslání výzvy k podání nabídek a končí dne ve 12:00 hod odevzdáním nabídek na adrese firmy Ing. Petr Kuda, Národních hrdinů 912, Lipník nad Bečvou, a to poštovním doručením, či osobně, po předem sjednaném termínu předání na tel Strana 7 (celkem 10)

8 Při podání nabídky je třeba dodržet postup stanovený 69 zákona. Nabídky doručené po uplynutí lhůty pro podání nabídky hodnotící komise neotevírá a zadavatel je vrátí bezodkladně uchazečům Termín otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne ve 13:00 hod na Obecním úřadě Osek nad Bečvou, v kanceláři starosty obce Součástí nabídky musí být i návrh smlouvy podepsaný oprávněnou osobu a opatřený razítkem uchazeče V návrhu smlouvy musí být obsaženo právo zadavatele na úpravu předmětu díla (snížení objemu zakázky), bez nároku na náhradu škody a ušlého zisku pro kteroukoliv smluvní stranu. Dále musí návrh smlouvy obsahovat práva zadavatele na dočasné pozastavení prováděných prací bez jakýchkoliv sankcí ze strany zhotovitele a současně musí být uvedeny i podmínky pro změnu termínu dokončení a ceny díla, pokud zadavatel tohoto práva využije V návrhu smlouvy o dílo bude uvedena sankce na dodavatele v případě nedokončení díla v požadovaném termínu. Minimální výše požadovaná zadavatelem - 0,05 % z ceny kompletního díla. Dále budou uvedeny sankce v případě neodstranění vad a nedodělků, nevyklizení staveniště v dohodnutém termínu atp V textu návrhu smlouvy uchazeč též uvede garanci za jakost prací - dodržování všech platných zákonných předpisů, vyhlášek, nařízení, norem a stavebních a jiných povolení, které se vztahují k předmětu zakázky Vzhledem k charakteru stavby zadavatel dle 44 odst. 9 zákona umožňuje pro plnění veřejné zakázky použití i jiných kvalitativně a technicky obdobných řešení. 7. Požadavky zadavatele 7.1 Zadavatel si vyhrazuje právo zadání veřejné zakázky před uzavřením smlouvy kdykoliv zrušit nebo odmítnout všechny předložené nabídky, změnit nebo doplnit obchodní a technické podmínky. 7.2 Případné požadavky na změnu zadávacích podmínek zadavatelem budou uplatněny vůči všem uchazečům shodně, a to písemnou formou. 7.3 Náklady na účast v soutěži a zpracování nabídky nebudou uchazečům hrazeny. 7.4 Zadavatel si vyhrazuje dále jednat s vybraným uchazečem o náplni smlouvy o dílo doložené v nabídce, změny v neprospěch zadavatele ze strany uchazeče nejsou přípustné. Strana 8 (celkem 10)

9 8. Posuzování a hodnocení nabídek 8.1 Nabídky budou hodnoceny podle ekonomické výhodnosti nabídky. Zadavatel definuje jednotlivá dílčí kritéria hodnocení, která jsou uvedena v sestupném pořadí podle stupně významu: 1. Celková nabídková cena včetně DPH váha - 45 % 2. Smluvní úprava zajišťovacích a sankčních instrumentů váha - 35 % 3. Doba záruky za dílo v měsících váha - 20 % 8.2 Hodnotící komise vyřadí z dalšího posuzování a hodnocení nabídky, které nebudou úplné z hlediska zadávacích podmínek a dále bude postupovat v souladu s ust. 76 a 79 zákona a v souladu s metodami příslušného prováděcího předpisu. 8.3 Hodnotící komise zohlední jednotlivá dílčí kritéria a jejich váhu. 8.4 Hodnocení nabídek provede hodnotící komise dle stanovených dílčích kritérií a vyhodnotí pořadí nabídek uchazečů. 9. Přidělení veřejné zakázky 9.1 Rozhodnutí o přidělení veřejné zakázky vybranému uchazeči podle 81 odst.1 zákona bude zasláno neprodleně ostatním uchazečům. 9.2 Ukončením soutěže a oznámením výsledku nevznikne smluvní vztah. 9.3 Lhůta pro uzavření smlouvy s vybraným uchazečem se řídí podle 82 zákona. Veškeré dotazy uchazečů, případně upřesnění, je nutno směřovat na zástupce zadavatele nejpozději do , a to písemně, faxem nebo em. Kontakt bez vědomí zadavatele ohledně zpracování nabídky se zpracovatelem zadávací dokumentace bude považován za porušení podmínek soutěže a uchazeč bude z další účasti na soutěži vyloučen. V Lipníku nad Bečvou dne Ing. Petr Kuda zástupce zadavatele Strana 9 (celkem 10)

10 FORMULÁŘ - KRYCÍ LIST pro veřejnou zakázku: ZATEPLENÍ FASÁDY PŘÍSTAVBY ZŠ OSEK N.B., OSEK NAD BEČVOU UCHAZEČ (obchodní firma nebo název) Sídlo (celá adresa včetně PSČ) Právní forma Identifikační číslo Daňové identifikační číslo Celková nabídková cena za dílo (zaokrouhlit na celé koruny) bez DPH DPH 19 % s DPH Platnost cenové nabídky (měsíc/rok) : Záruky za jakost (v měsících) : Termín provádění : Upozornění: Výše uvedené údaje musí odpovídat údajům v návrhu smlouvy a budou brány jako závazné ze strany uchazeče. V.., dne Razítko a podpis uchazeče Strana 10 (celkem 10)

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace požadavky a podmínky pro zpracování nabídky, obchodní podmínky pro zpracování nabídky k veřejné zakázce dle zák. č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Rouchovany chodník, kanalizace

Rouchovany chodník, kanalizace Textová část zadávací dokumentace požadavky a podmínky pro zpracování nabídky, obchodní podmínky, technické specifikace a technické a uživatelské standardy staveb pro zpracování nabídky ke zjednodušenému

Více

Kamenná Horka obnova malé vodní nádrže

Kamenná Horka obnova malé vodní nádrže Výzva k předložení nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu mimo režim ZZVZ na provedení stavebních prací: název akce Kamenná Horka obnova malé vodní nádrže Zadavatel: Obec Kamenná Horka č.p. 29, 568 02

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Bc. Pavel Šverák Telefon: +420465670751 E-mail: p.sverak@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Rekonstrukce ZŠ Kanice III odborné učebny

Rekonstrukce ZŠ Kanice III odborné učebny Textová část zadávací dokumentace požadavky a podmínky pro zpracování nabídky, obchodní podmínky, technické specifikace a technické a uživatelské standardy staveb pro zpracování nabídky ke zjednodušenému

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Herbert Holly Telefon: +420465670752 E-mail: h.holly@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 5 Počet listů

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu

vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU, OSTRAVA-ZÁBŘEH, příspěvková organizace Gurťjevova 8, Ostrava-Zábřeh 700 30 vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Výměna ležatých

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu dle čl. 9 odst. 4 Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu dle čl. 9 odst. 4 Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ŠANOV MÍSTNÍ KOMUNIKACE Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 p. Hrabětice 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Úprava chodníků podél I/43 Králíky, průtah

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Úprava chodníků podél I/43 Králíky, průtah Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 03 Počet listů příloh:

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp.

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp. Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Zřízení zastávky a točny Králíky železniční stanice

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Zřízení zastávky a točny Králíky železniční stanice Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 03 Počet listů příloh:

Více

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav -------------------------------------------------------------------------------------------------

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Věc: zateplení zdravotního střediska Močovice Datum: 7.5.2014

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno 58 793 91 Úvalno Výzva více zájemcům k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení k veřejné zakázce na výstavbu víceúčelových hřišť

Více

Odborné učiliště a Praktická škola,

Odborné učiliště a Praktická škola, Odborné učiliště a Praktická škola, Mládežnická 329, 543 71 Hostinné, tel. 499524139 Vyřizuje : J. Pilousová Odborné učiliště a Praktická škola, Mládežnická 329, 543 71 Hostinné, dále jen zadavatel, vyhlašuje

Více

Rekonstrukce místních komunikací SO 02-ulice Výhon-rekonstrukce vozovky

Rekonstrukce místních komunikací SO 02-ulice Výhon-rekonstrukce vozovky Textová část zadávací dokumentace požadavky a podmínky pro zpracování nabídky, obchodní podmínky, technické specifikace a technické a uživatelské standardy staveb pro zpracování nabídky ke zjednodušenému

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Odbahnění a oprava rybníka na pozemku p.č.799 v k.ú. Korotice.

Odbahnění a oprava rybníka na pozemku p.č.799 v k.ú. Korotice. požadavky a podmínky pro zpracování nabídky veřejné zakázky malého rozsahu. Zakázka na stavební práce Název zakázky: Odbahnění a oprava rybníka na pozemku p.č.799 v k.ú. Korotice. Identifikační údaje zadavatele:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava zateplení fasády, Turpišova

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Místní komunikace v Mirkovicích

Místní komunikace v Mirkovicích Obec Mirkovice Mirkovice 19 382 32 Velešín IČ: 002 46 000 Zadávací dokumentace v rámci zakázky Místní komunikace v Mirkovicích v souladu s pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace

Více

Lažánky poskytnutí bankovního úvěru

Lažánky poskytnutí bankovního úvěru O B E C L A Ž Á N K Y Okres BRNO - VENKOV PSČ 664 71 Lažánky č. 14 Váš dopis / ze dne Naše značka č.j. Vyřizuje Ing.Katolický Lažánky 24. 1. 2013 Věc: Výzva k podání nabídky Obec Lažánky, jako zadavatel,

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ZMĚNA STAVBY STAVEBNÍ ÚPRAVA BUDOVY OBČANSKÉ VYBAVENOSTI Zadavatel : Obec Horrníí Sttrropniice,, Horrníí Sttrropniice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zateplení v budově sportovního zázemí v obci Milín

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zateplení v budově sportovního zázemí v obci Milín ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou v souladu s 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, tedy mimo režim zákona o veřejných

Více

Oddělení VIII Oprava koupelen v OLÚ Paseka

Oddělení VIII Oprava koupelen v OLÚ Paseka Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku Oddělení VIII Oprava koupelen v OLÚ Paseka Zadavatel: Odborný léčebný ústav Paseka, p. o. Obsah zadávací dokumentace 1. Preambule 2. Identifikace zadavatele 3.

Více

dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky

dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky Střední průmyslová škola elektrotechniky a informačních technologií vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Výměna oken dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona

Více

OBEC OHNIŠOV. vyhlašuje

OBEC OHNIŠOV. vyhlašuje OBEC OHNIŠOV vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít o předmětné zakázce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu s ustanovením zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

"ÚPRAVA VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVí, OPRAVA KOMUNIKACE,

ÚPRAVA VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVí, OPRAVA KOMUNIKACE, Textová část ZADÁVACí DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE malého rozsahu. Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. K PROJEKTU "ÚPRAVA VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVí, OPRAVA KOMUNIKACE, ROZHLASU A VEŘEJNÉHO

Více

MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, Odbor majetku a rozvoje města

MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, Odbor majetku a rozvoje města MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, 342 01 Odbor majetku a rozvoje města VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA SUŠICE DNE č.j. 1167/08/MRM ing.věra Marešová/ 376 540 143 11.listopadu

Více

Výprachtice, kulturní dům - rekonstrukce

Výprachtice, kulturní dům - rekonstrukce Zadavatel Obec Výprachtice, zastoupená JUDr. Miroslavem Stejskalem, starostou se sídlem obecního úřadu Výprachtice 3 561 34 Výprachtice v souladu s ustanovením 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Oprava zpevnění ploch v zahradě družiny ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTO SEMILY, ZASTOUPENÉ MĚSTSKOU BYTOVOU SPRÁVOU SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU (Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č.137/2006sb.) ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P.442,

Více

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb.

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. 1. Identifikace zadavatele Název / Obchodní firma: Obec Korouhev IČ: 002 76 855

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Uchazeč je povinen předložit nabídku v následujícím členění do samostatných příloh takto:

Uchazeč je povinen předložit nabídku v následujícím členění do samostatných příloh takto: Výzva k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) na zajištění dodávky osobního vozidla 1.

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky Zvýšení energetické úspory budovy MŠ Husova čtvrť Název zadavatele: Sídlo: Město Rosice IČ: 00282481

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY pro vyhlášenou veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce a dodávku mobiliáře V Rýmařově 11.9.2013 ÚPRAVA ZASTÁVEK A PLOCH RÝMAŘOVSKO Zadavatel

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel Město Osečná tímto vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zateplení obvodového pláště Mateřské školy Osečná Zadávací řízení je organizováno formou výzvy

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Č.j. ORRI/24875-15/dagm ORRI/3430-2015 V Rumburku dne 17.07.2015 Projektová dokumentace zateplení budovy

Více

Elektroinstalace ZŠ Masarykova

Elektroinstalace ZŠ Masarykova ZADAVATEL: Město Mohelnice, U Brány 2, 789 85 Mohelnice UCHAZEČ: Vážení, na základě kladných referencí o činnosti Vaší firmy si Vás dovoluji vyzvat k podání nabídky na dodavatele díla: Bližší údaje jsou

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Výzva k podání cenové nabídky. Stavební úpravy kanceláře sborovny

Výzva k podání cenové nabídky. Stavební úpravy kanceláře sborovny Výzva k podání cenové nabídky Stavební úpravy kanceláře sborovny Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zakázky malého rozsahu dle 6 a 12 zákona č.137/2006

Více

Výzva OPRAVA MÍSTNÍ KOMUNIKACE VE VIDNAVĚ NA POZEMKU P.Č. 288 V K.Ú. VIDNAVA

Výzva OPRAVA MÍSTNÍ KOMUNIKACE VE VIDNAVĚ NA POZEMKU P.Č. 288 V K.Ú. VIDNAVA Výzva Identifikační údaje zadavatele Název: Město Vidnava Právní forma: územně správní celek Sídlo: Mírové náměstí 80, Vidnava 790 55 IČ: 00 30 35 85, DIČ: CZ 00 3035 85 Zastupující starostkou města: Mgr.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMETACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMETACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce za podmínek dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Základní škola T.G.Masaryka a Mateřská škola Písek,

Více

Výzva. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel: Statutární město Karlovy Vary, odbor majetku města Sídlo: Moskevská 2035/21, 361 20 Karlovy Vary IČ: 00254657 DIČ: CZ00254657

Více

Obec Velichov poskytuje zadávací dokumentaci na výstavbu komunikace

Obec Velichov poskytuje zadávací dokumentaci na výstavbu komunikace vyřizuje: Markéta Moravcová ve Velichově, 20. září 2010 tel. 353 942 105, 724 178 079 e-mail: moravcova@velichov.cz Obec Velichov poskytuje zadávací dokumentaci na výstavbu komunikace 1) Název zakázky

Více

Oprava místních komunikací v obci Borovnice

Oprava místních komunikací v obci Borovnice OBEC BOROVNICE Přestavlky čp. 1, 517 41 Kostelec nad Orlicí vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a Zásadami zadávání veřejných zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh.

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh. Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Oprava fasády garáže a zateplení soklů Domova Sosna zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁK.Č.137/2006 SB, 12 ODST.3 Název veřejné zakázky : ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení jako podlimitní veřejná zakázka dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výstavba finské a parní sauny CPA Delfín včetně plotu

Výstavba finské a parní sauny CPA Delfín včetně plotu Výstavba finské a parní sauny CPA Delfín včetně plotu TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. IDENTIIFIKAČNÍ ÚDAJE VEŘEJNÉHO ZADAVATELE 1.1. Zadavatel CPA Delfín, příspěvková organizace Slovácké náměstí 2377

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Slezská univerzita v Opavě, se sídlem Na Rybníčku 626/1, 746 01 Opava, IČ: 47813059, si Vás dovoluji

Více

Podmínky a požadavky zadavatele

Podmínky a požadavky zadavatele ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: " Rozšíření průmyslové zóny Vrchlabí - jih zhotovitel - Opatření na Vápenickém potoku" zpracovaná dle 44 zákona č.137/2006

Více

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení:

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení: Obec Obory Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadávací řízení nepodléhá působnosti zákona č. 134/2016 Sb. v platném znění 1. Identifikační údaje o zadavateli Název:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Zadání veřejné zakázky ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) jako zakázka malého

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek účastníků v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 27 zákona č. 134/2016 Sb., zákon

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Revitalizace rybníka na parc. č. 482/1 v k.ú. Otročiněves Obec Otročiněves se sídlem: Otročiněves 34 267 03

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Rohozná 264 V Rohozné IČ Tel., mobil: , DS: tsqbq8v

Rohozná 264 V Rohozné IČ Tel., mobil: , DS: tsqbq8v OBEC ROHOZNÁ 569 72 Rohozná 264 V Rohozné 14. 05. 2018 IČ 00277274 E-mail: info@rohozna.cz Výzva k zadání veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3., zákona č. 137/2006 Sb. Zadavatel: OBEC ROHOZNÁ

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTO SEMILY, ZASTOUPENÉ MĚSTSKOU BYTOVOU SPRÁVOU SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU na stavební práce zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Oprava lesní svážnice U seníku

Oprava lesní svážnice U seníku Správa lesů města Tábora, s.r.o. U Čápova dvora 2712 Měšice 390 02 Tábor V Táboře dne 6. 11. 2015 Počet stran textu: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. SLMT/261/2015/Ka k veřejné zakázce malého rozsahu podle

Více

Oprava elektrorozvodů v požárních zbrojnicích (dále jen zakázka)

Oprava elektrorozvodů v požárních zbrojnicích (dále jen zakázka) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky malého rozsahu Oprava elektrorozvodů v požárních zbrojnicích (dále jen zakázka) Zakázka je součástí projektu s názvem

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA (na dodávku zjednodušené podlimitní řízení)) PŘÍSTAVBA UBYTOVACÍHO OBJEKTU DD ČERNOŢICE,INTERIÉR-OBJEKT A

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA (na dodávku zjednodušené podlimitní řízení)) PŘÍSTAVBA UBYTOVACÍHO OBJEKTU DD ČERNOŢICE,INTERIÉR-OBJEKT A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA (na dodávku zjednodušené podlimitní řízení)) PŘÍSTAVBA UBYTOVACÍHO OBJEKTU DD ČERNOŢICE,INTERIÉR-OBJEKT A Veřejná zakázka na dodávky dle 8 zákona o veřejných zakázkách

Více

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení na stavební práce Název zakázky: Stavební úpravy sportovního hřiště Zadavatel Martínkov 29, 675 44 Martínkov IČ: 00378151 Tato

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) ve smyslu ust.

Více

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5 Vyzvaný zájemce: Výzva k podání nabídky podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu a podle Směrnice

Více

ROZVOJ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V UHERSKÉM BRODU - REKONSTRUKCE PROSTOR POLIKLINIKY PRO DENNÍ STACIONÁŘ

ROZVOJ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V UHERSKÉM BRODU - REKONSTRUKCE PROSTOR POLIKLINIKY PRO DENNÍ STACIONÁŘ Městský úřad, odbor investic VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: ČÍSLO EVIDENČNÍ: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: MÍSTO: OI/0046/10 52765/2010/MUUB Hana Šmídová 572615232 oi@ub.cz 2010-08-19 Uherský Brod

Více

Výzva k podání nabídky (textová část zadávací dokumentace) Město Šternberk Průkazy energetické náročnosti budov

Výzva k podání nabídky (textová část zadávací dokumentace) Město Šternberk Průkazy energetické náročnosti budov MĚSTO ŠTERNBERK HORNÍ NÁMĚSTÍ 16, 785 01 ŠTERNBERK Výzva k podání nabídky (textová část zadávací dokumentace) Město Šternberk Průkazy energetické náročnosti budov Zadávací dokumentace je vypracována jako

Více

V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zakázka: Přístavba a stavební úpravy OÚ KUNKOVICE, č.p. 30 Zadavatel: Druh zakázky: veřejná zakázka na stavební práce Způsob zadání: veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Zadání veřejné ejné zakázky ve smyslu zákona č.. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění ní pozdějších předpisů (dále jen zákon) jako zakázka

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ O VEŘEJNOU ZAKÁZKU

PODROBNÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ O VEŘEJNOU ZAKÁZKU PODROBNÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ O VEŘEJNOU ZAKÁZKU Křižatky kanalizace a vodovod Příloha č. 1: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Adresa: Náměstí Míru 139 267 01 Králův Dvůr Česká republika Poradce zadavatele

Více

Obec Úholičky Obecní úřad Úholičky Roztocká 6, Úholičky Okres Praha - západ tel , fax:

Obec Úholičky Obecní úřad Úholičky Roztocká 6, Úholičky Okres Praha - západ tel , fax: Obecní úřad Úholičky Roztocká 6, 252 64 Úholičky Okres Praha - západ tel. 220930641, fax: 220930088 Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje v Úholičkách dne 26.7.2012 VZ 4/2012 Věc: Výzva k podání

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OBCHODNÍ AKADEMIE, VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA a JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY UHERSKÉ HRADIŠTĚ, příspěvková organizace Veřejná zakázka malého rozsahu podle 12 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice, oddělení logistiky Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-1979-10/ČJ-2016-800650

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,pouzdřany, ul. Hlavní - zvýšení bezpečnosti chodců

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,pouzdřany, ul. Hlavní - zvýšení bezpečnosti chodců TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVANÉ mimo rámec zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude používán pouze

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné zakázky:

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Křečovice Křečovice 9 257 56 Neveklov IČ: 00232068 DIČ: CZ00232068

Více