Ve světě jsme jednička mezi pojišťovnami

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ve světě jsme jednička mezi pojišťovnami"

Transkript

1 S vámi od A do Z

2 Ve světě jsme jednička mezi pojišťovnami Allianz, to je tradice, dynamický růst trvající přes 120 let, profesionalita a kapitálová síla. Díky celosvětové působnosti známe místní trhy a naši klienti nám důvěřují. Zadejte výraz historie Allianz na a ve 2 minutách si projděte více jak 120 let naší existence. Jsme silným a stabilním partnerem Jsme největším správcem aktiv mezi pojišťovnami na světě. Objem spravovaných aktiv v roce 2012 dosáhl objemu miliard EUR. Dlouhodobě držíme nejvyšší rating AA. Celkové předepsané pojistné za rok 2012 činí téměř 106,4 miliard EUR. Poskytujeme pojištění většině největších společností světa. Naše značka patří mezi 40 nejhodnotnějších na světě.

3 Naše planeta je modrá rá Máme zastoupení ve více než 70 zemích celého světa. Věří nám více než 78 milionů klientů. Pracuje pro nás přes 144 tisíc zaměstnanců. Najdete nás ve více než prodejních místech. Rosteme em, každým dn krizi. a n u d bez ohle

4 Neexistuje nic, s čím bychom si neporadili Se značkou Allianz se setkáte doslova všude. Ať už jde o gigantické stavby, výzkum vesmíru s využitím nejmodernějších dostupných technologií. Díky tomu jsme schopni poskytovat know-how, které odpovídá ovídá jakékoliv výzvě. Zárukou je kapitálová síla celého koncernu, která i v době krize stále roste. Pojišťujeme pokrokové kové průmyslové technologie a projekty: největší větrnou elektrárnu na světě v Kalifornii, rakety pro TV satelity Ariane, největší závěsný most na světě Tsing Ma Bridge v Hong Kongu, Eurotunel (pod kanálem La Manche), nejdelší tunel na světě Gothard, jednu z největších budov světa Petronas Towers v Kuala Lumpur v Malajsii, leteckou společnost Lufthansa, soukromé lety do vesmíru.

5 Mít penzi od Allianz je trefa do černého Naše know-how pro zajištění na penzi staví na německé tradici. Jde o vyvážený konzervativní přístup k investicím s cílem ochránit svěřené prostředky našich klientů. Díky tomu jsme ani během krize neohrozili zhodnocení a penzijní fond byl pravidelně oceňován jak odborníky, tak laickou veřejností, jako nejlepší na trhu. Více informací o zajištění na penzi u Allianz naleznete ete na Stavíme na stabilitěitě Prostředky účastníků ů ve správě Allianz penzijního fondu dosáhly ke konci roku 2012 objemu 20,4 mld. Kč. V roce 2012 zaznamenal náš fond zdaleka největší nárůst nových klientů, přibylo jich více než 274 tisíc.

6 Moderními produkty a službami určujeme vývoj pojišťovnictví Do vývoje pojistných produktů Allianz investujeme stále mnoho energie a prostředků. Snažíme se o to, abychom dodávali naprostou špičku z hlediska šíře krytí a servisu. Mnoho jinde placených služeb tak poskytujeme již v základní ceně. Nabízíme širokou variabilitu produktů a asistenční služby dostupné na doslova celém světě. Životní pojištění V průběhu života může dojít k mnoha neočekávaným událostem, které mohou našim klientům nebo jejich blízkým zasáhnout do života a nepříznivě ovlivnit dosavadní životní standard. Pro tyto případy máme širokou nabídku životního pojištění. Mezi nejzajímavější patří investiční životní pojištění Rytmus s nejširší nabídkou krytí rizik. Novinkou roku 2012 se stalo unikátní pojištění PRO ŽENY. Pro bezstarostný život dětí a jejich rodičů je určeno životní pojištění Pastelka. A v neposlední ední řadě nabízíme rizikové pojištění PRO život. Cestovní pojištění Klienti se na nás mohou spolehnout jak na krátkém výletě, tak na dlouhodobém pobytu. Naše cestovní pojištění je jediným komplexním pojištěním s neomezeným limitem léčebných výloh v zahraničí. Součástí pojištění je dále úrazové pojištění, pojištění zavazadel, odpovědnosti za škodu a stornovacích poplatků.

7 Pojištění majetku občanů Jsme spolehlivým partnerem i pro nepříjemné události a rizika hrozící domům nebo bytům našich klientů. Pomůžeme vyřešit prasklé vodovodní potrubí, střechu poškozenou od silného krupobití nebo zatopený sklep. Nabízíme pojištění domácnosti, nemovitosti či odpovědnosti. Pojistíme ale i rekreační plavidla či letadla. Asistenční služby jako součást pojištění majetku jsou u nás samozřejmostí. mostí. Allianz penze Našim klientům pomáháme udržet si svoji životní úroveň na přijatelné úrovni i po odchodu do důchodu. Proto Allianz penzijní společnost nabízí jak Doplňkové penzijní spoření (3. pilíř), tak zcela novou formu spoření na důchod v podobě Důchodového spoření (2. pilíř). Navíc spoření klientů lze ochránit pomocí životního pojištění Strážce penze, které za klienta spoří dál i v okamžiku obtížné životní situace. Pojištění podnikatelů a průmyslu I v pojištění podnikatelů pomáháme našim klientům napravit nepříznivé dopady dy nečekaných událostí. Pojistíme nemovitosti (kanceláře či jiné provozovny), movité věci, zásoby, stroje náklad, elektroniku i přerušení provozu a profesní i provozní odpovědnost. Pro každého připravíme nabídku pojištění na míru. Naší specialitou jsou např. balíčky pro lékárny, restaurace či prodejce sportovních potřeb. Autopojištěníojištění Pro naše klienty nabízíme povinné ručení s nejširší ochranou na trhu.. Součástí jednotlivých balíčků je i krytí škod, které klient nezavinil (např. střet se zvířetem, poškození živlem) a pomoc s vyřízením škody, kterou klientovi způsobil někdo jiný (tzv. přímá likvidace). Dále nabízíme havarijní pojištění, pojištění skel, zavazadel a úrazové pojištění osob ve vozidle. Automatickou součástí pojištění jsou asistenční služby.

8 Poskytujeme jen ty nejlepší služby Stavíme náš úspěch na vysoké úrovni servisu a z něj plynoucí spokojenosti klientů. Naším pravidlem je vždy nabídnout to nejlepší, co lze na trhu najít. Samozřejmostí je pohodlné hlášení pojistných událostí a jejich rychlá a bezproblémová likvidace. Nabízíme ale mnohem víc. Díky široké nabídce asistenčních služeb, spojených s celosvětovou působností a osobním přístupem, trvale získáváme srdce a loajalitu našich klientů. Snažíme se být naprosto výjimečným partnerem a tento přístup přenášíme do všeho, co děláme. Nabízíme široký rozsah asistenčních služeb Autopojištění Odtah do nejbližší opravny Poskytnutí náhradního vozidla Pomoc v případě živelní události, při zabouchnutí klíčů v autě Pomoc v zahraničí včetně telefonického tlumočení Životní pojištění Ošetřovatelská služba, donáška stravy, venčení psů, hlídání dětí Opravy v domácnosti, osti, ostraha objektů, nákupy Odborná psychologická ogická pomoc Doprava k lékaři, dovoz léků Pojištění majetku Pohotovostní služby instalatér, sklenář, elektrikář, zámečník, topenář, pokrývačč Oprava domácích elektrospotřebičů Cestovní pojištění Zabezpečení péče v případě nemoci nebo úrazu Pomoc při ztrátě zavazadel či dokladů Tlumočení, informační servis

9 Bezchybná a rychlá likvidace pojistných událostí je základem naší práce Díky kapitálové síle skupiny Allianz jsme vždy schopni dostát svým závazkům. Víme, že musíme našim klientům poskytnout podporu, kterou v nelehkých situacích potřebují. Důkazem je i fakt, že v porovnání s trhem vyplácíme nejvyšší pojistné náhrady. Klientům jsme vyplatili již více než 45 miliard korun. Nabízíme vždy něco navíc Allianz Šestý smysl Aktivní systém rychlé pomoci motoristům, který posádku vozidla efektivně ochrání a pomůže v případě nečekané události. Co vše Allianz Šestý smysl dokáže? Při silném nárazu se vozidlo automaticky spojí s asistenční službou. Pomůže v případě poruchy asistenční služba Vám po stistknutí tlačítka pošle potřebnou servisní pomoc. Hlídá Vaše auto před odcizením. Eviduje pohyb vozidla přes webový portál.

10 Celý svět se dynamicky mění a my s ním denně využíváme nejmodernější technologie Webový portál Všechny informace snadno a rychle k dispozici. Možnost oznámit pojistnou událost on-line. Informace o produktech, službách a akcích. Vyhledání nejbližšího obchodního místa či pojišťovacího poradce. Prodej on-line Internetový portál umožňuje snadné a rychlé sjednání pojištění on-line za výhodných podmínek, od nezávazné kalkulace až po platbu pojistného a vytištění dokladů. To vše 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Stejně snadný a rychlý proces sjednání pojištění i odpovědi na dotazy klientů nabízí linka našeho call centra Portál umožňuje spravovat Vaše sjednané pojistné smlouvy on-line, získávat aktuální informace nebo kontaktovat obchodního zástupce, a to z pohodlí domova, odkudkoli a kdykoli potřebujete. Specializované webové stránky

11 Klientům přinášíme moderní mobilní aplikace Allianz Křižovatky Interaktivní hra Allianz pojišťovny, určená pro chytré telefony. Velmi hravou formou si můžete trénovat situace, které musí denně v provozu řešit motoristé, tedy správný postup při projíždění křižovatek. Allianz Škola smyku Zábavná simulace jízdy na autodromu na kluzkém povrchu s mnoha nástrahami. Nabízí podrobné rady profesionálů, jak zvládnout vozidlo v kritických situacích. Odkazuje na výuková videa kurzy bezpečné jízdy. Allianz Na cesty Umožňuje flexibilní sjednání cestovního pojištění. Nabízí nezbytné rady pro možné krizové situace. Rychlá volba pro mezinárodní tísňové volání a spořič obrazovky, obsahující Vaše kontaktní informace. Allianz WeatherSafe Aktuální předpovědi počasí pro každého, a to na 7 dní dopředu nebo ve tříhodinových intervalech. Aplikace je výjimečná tím, že včas doručí klientům výstrahy před nepříznivým počasím a poskytne relevantní rady, jak ochránit majetek.

12 Značka Allianz je vidět

13 Jsme společnost, která je zvyklá pomáhat Sponzorství ve světě Allianz je stálým partnerem řady světově významných ných projektů. Vybíráme si partnery, na jejichž úspěchy můžeme být hrdí: závody Formule 1, fotbalová Allianz Aréna v Mnichově (domovská aréna fotbalových klubů FC Bayern Mnichov), profesionální, amatérský i dětský golf v mnoha zemích, Mezinárodní paralympijský výbor. Sponzorství v České republice Jako společensky odpovědná organizace dlouhodobě podporujeme vzdělávání, sport i kulturu. Mimo jiné jsme partnery následujících akcí: Česká Miss, divadlo Minor, Botanická zahrada a Praha, Svaz českých lyžařů, Bernardfest, Český paralympijský výbor. Allianz nadační fond Posláním našeho nadačního fondu je bezpečnost na silnicích a ochrana zdraví všech účastníků silničního provozu.

14 Allianz je víc než jen dobrá práce Nabízíme našim spolupracovníkům řadu dalších výhod a benefi tů. Pravidelně připravujeme společné akce, workshopy, konference, zahraniční zájezdy a výhodné slevové programy. Kariérní benefity VIP klub pro nejlepší poradce Zahraniční zájezdy Osobní a profesní rozvoj Allianz Akademie Podpora a příspěvek při budování vlastního obchodního místa Osobní web s možností on-line prodeje Speciální software Zvýhodněné tarify u mobilních operátorů Pojistné programy domácí tarify Zvýhodněné osobní účty a úvěry Exkluzivní sleva na nákup nových osobních vozů Prodejní podpora, know-how a osobní přístup Marketingové materiály Zvýhodněné reklamní předměty pro klienty Reklama a personální marketing v regionech Nabízíme vždy něco navíc Exkluzivní podmínky Finanční nezávislost Kariérní růst Budování vlastního podnikání Profesionalita Odbornost Partnerský přístup Stabilní společnost světového formátu Otevřená kariéra Práce v nejlépe placeném oboru

15 Konference, zahraniční cesty, sportovní hry

16

Pojištění transportu > Pojištění přepravy > Pojištění lodí a letadel

Pojištění transportu > Pojištění přepravy > Pojištění lodí a letadel Kdo jsme? INSIA pro své klienty poskytuje kompletní služby na klíč > vypracování analýzy stávajících pojištění > výběr a doporučení nejvhodnějšího pojistitele > zajistíme uzavření pojistných smluv za výhodných

Více

ČESKÁ PODNIKATELSKÁ POJIŠŤOVNA NABÍDKA PRODUKTŮ. A je to pojištěno! 841 444 555 www.cpp.cz. o společnosti. pojištění. vozidel. cestovní.

ČESKÁ PODNIKATELSKÁ POJIŠŤOVNA NABÍDKA PRODUKTŮ. A je to pojištěno! 841 444 555 www.cpp.cz. o společnosti. pojištění. vozidel. cestovní. 841 444 555 www.cpp.cz NABÍDKA PRODUKTŮ ČESKÁ PODNIKATELSKÁ POJIŠŤOVNA O společnosti Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group je univerzální pojišťovnou poskytující komplexní pojistné

Více

Allianz Autoflotily. Úsek flotilového autopojištění Ing. Petr Hendrych

Allianz Autoflotily. Úsek flotilového autopojištění Ing. Petr Hendrych Allianz Autoflotily Úsek flotilového autopojištění Ing. Petr Hendrych Obsah 1 Povinné ručení Allianz 2 GAP 3 Asistence 4 Šestý smysl Allianz 2 1 1 Povinné ručení Allianz 2 GAP 3 Asistence 4 Šestý smysl

Více

Spolupráce ČP a.s NOS PČR NOS PČR - ČP a.s.

Spolupráce ČP a.s NOS PČR NOS PČR - ČP a.s. NOS PČR - ČP a.s. Ing. Jiří TUREK Pavel ŠTIKA Ing. Radomír SLANÝ 1 Nabídka pro NOS PČR Kolektivní pojištění odpovědnosti Rizikové životní pojištění osob 2 Kolektivní pojištění odpovědnosti z výkonu povolání

Více

D.A.S. pro OSZSP. D.A.S. Rechtsschutz AG, pobočka pro ČR

D.A.S. pro OSZSP. D.A.S. Rechtsschutz AG, pobočka pro ČR D.A.S. pro OSZSP Představení D.A.S. 2 Představení D.A.S. Kdo jsme? 40 mil. klientů v Evropě více jak 50.000 spolupracovníků více než 160-letá tradice jedna z nejsilnějších pojišťovacích skupin v Evropě

Více

Vítáme Vás v České pojišťovně! Prezentace pro nové spolupracovníky

Vítáme Vás v České pojišťovně! Prezentace pro nové spolupracovníky Vítáme Vás v České pojišťovně! Prezentace pro nové spolupracovníky Program Představení České pojišťovny Organizační struktura ČP Proces adaptace v ČP Komunikace a informace Společnosti ČP Group Generali

Více

Nezávislý odborový svaz Policie ČR Vám exkluzivně nabízí. Ve spolupráci s ERGO Pro, spol. s r. o. a ERGO pojišťovna, a.s.

Nezávislý odborový svaz Policie ČR Vám exkluzivně nabízí. Ve spolupráci s ERGO Pro, spol. s r. o. a ERGO pojišťovna, a.s. Nezávislý odborový svaz Policie ČR Vám exkluzivně nabízí Ve spolupráci s ERGO Pro, spol. s r. o. a ERGO pojišťovna, a.s. Za podpory NOS PČR policisté získali nadstandardní podmínky Co je Vám nabízeno Exkluzivně

Více

Výsledky za rok 2012. Praha, 21. března 2013

Výsledky za rok 2012. Praha, 21. března 2013 Výsledky za rok 2012 Praha, 21. března 2013 Český pojistný trh neroste Vývoj celkového předpisu trhu, v miliardách Kč +1,3% -0,1% 114,5 116,1 115,7 115,5 Životní pojištění 41,2 42,7 46,6 47,4 Neživotní

Více

Nabídka cestovního pojištění

Nabídka cestovního pojištění Oddělení: Produktový management cestovní pojištění Země: Česká republika Nabídka cestovního pojištění V-tour s.r.o. Praha 5/28/2014 Cestovní pojištění Generali Pojišťovna a.s. Generali Pojišťovna a.s.

Více

V NAŠI SÍTI SI VŠICHNI VOLAJÍ A SMSKUJÍ ZDARMA DO OSTATNÍCH SÍTÍ VOLÁTE MAXIMÁLNĚ ZA 0,96KČ/MIN SMLOUVU MŮŽETE KDYKOLIV ZDARMA UKONČIT KE KAŽDÉMU

V NAŠI SÍTI SI VŠICHNI VOLAJÍ A SMSKUJÍ ZDARMA DO OSTATNÍCH SÍTÍ VOLÁTE MAXIMÁLNĚ ZA 0,96KČ/MIN SMLOUVU MŮŽETE KDYKOLIV ZDARMA UKONČIT KE KAŽDÉMU V NAŠI SÍTI SI VŠICHNI VOLAJÍ A SMSKUJÍ ZDARMA DO OSTATNÍCH SÍTÍ VOLÁTE MAXIMÁLNĚ ZA 0,96KČ/MIN SMLOUVU MŮŽETE KDYKOLIV ZDARMA UKONČIT KE KAŽDÉMU TARIFU MŮŽETE OBDRŽET AŽ 7 DALŠÍCH SIM, KTERÉ VOLAJÍ ZA

Více

Konfederace odborových organizací bezpečnostních sborů, z.s.

Konfederace odborových organizací bezpečnostních sborů, z.s. Konfederace odborových organizací bezpečnostních sborů, z.s. Pojištění povinnosti zaměstnance k náhradě škody způsobené zaměstnavateli Rizikové životní pojištění Pojištění právní ochrany D.A.S. Červen

Více

BENEFITY K 25. VÝROČÍ KOOPERATIVY

BENEFITY K 25. VÝROČÍ KOOPERATIVY BENEFITY K 25. VÝROČÍ KOOPERATIVY Nabídka produktových výhod připravených k 25. výročí, platná od 1. 4. do 31. 12. 2016 *. * Časové omezení neplatí pro benefity uvedené v kapitole MAJETKOVÉ POJIŠTĚNÍ.

Více

POJIŠTĚNÍ. Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město. Ing. Miroslava Kořínková III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

POJIŠTĚNÍ. Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město. Ing. Miroslava Kořínková III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město CZ.1.07/1.5.00/34.1007 Ing. Miroslava Kořínková III/2 Inovace

Více

RENOMIA AGRO VÁŠ PORADCE V POJIŠTĚNÍ. Komplexní služby v oblasti pojištění zemědělských rizik, lesů a potravinářského průmyslu

RENOMIA AGRO VÁŠ PORADCE V POJIŠTĚNÍ. Komplexní služby v oblasti pojištění zemědělských rizik, lesů a potravinářského průmyslu RENOMIA AGRO VÁŠ PORADCE V POJIŠTĚNÍ Komplexní služby v oblasti pojištění zemědělských rizik, lesů a potravinářského průmyslu FAKTA O RENOMIA GROUP nejúspěšnější značky roku českých 100 nejlepších firem

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0410 Číslo šablony: Název materiálu: Ročník: Identifikace materiálu: Jméno autora: Předmět: Tématický celek:

Více

Exkluzivní balíček slev pro studenty Vysoké školy finanční a správní

Exkluzivní balíček slev pro studenty Vysoké školy finanční a správní Exkluzivní balíček slev pro studenty Vysoké školy finanční a správní I. Nabídka povinného ručení Sleva 10% + možnost mimořádné slevy 500,-Kč na první pojistné II. Nabídka havarijního pojištění Sleva 10

Více

Rozsah a obsah zkoušky dle ZDPZ (příloha č. 1)

Rozsah a obsah zkoušky dle ZDPZ (příloha č. 1) Rozsah a obsah zkoušky dle ZDPZ (příloha č. 1) Rozsah odborných znalostí I. Společné tematické oblasti potřebných odborných znalostí: a) odborné minimum o finančním trhu 1. finanční trh, jeho definice,

Více

Novinky v pojištění majetku. Česká pojišťovna 30. května 2012 Praha

Novinky v pojištění majetku. Česká pojišťovna 30. května 2012 Praha 1 Nadpis prezentace 2 Novinky v pojištění majetku Česká pojišťovna 30. května 2012 Praha 3 Počátek pojišťovnictví svět Začátek již ve starověku až 3000 let př. n. l. Čína, Féničané, Řekové, Římané 13.

Více

Finanční gramotnost Workshop Produktový mix Lektor: Ing. Miroslav Škvára www.skvara.cz Obsah 2. workshopu Na úvod otázka jaká znáte finanční produkty Obsah 2. workshopu Svět peněz je nepřehledný Jak se

Více

Pojištění dopravců a zasílatelů. Inovované flotilové pojištění

Pojištění dopravců a zasílatelů. Inovované flotilové pojištění Pojištění dopravců a zasílatelů Inovované flotilové pojištění Dopravci a zasílatelé Se zvyšujícími se objemy a hodnotami přepravovaného zboží dochází k nárůstu dopravních rizik, kterým jsou provozovatelé

Více

Nezávislý odborový svaz Policie ČR Vám exkluzivně nabízí. Ve spolupráci s ERGO Pro, spol. s r. o. a ERGO pojišťovna, a.s.

Nezávislý odborový svaz Policie ČR Vám exkluzivně nabízí. Ve spolupráci s ERGO Pro, spol. s r. o. a ERGO pojišťovna, a.s. Nezávislý odborový svaz Policie ČR Vám exkluzivně nabízí Ve spolupráci s ERGO Pro, spol. s r. o. a ERGO pojišťovna, a.s. ERGO pojišťovací skupina Jedna z největších pojišťovacích skupin v Evropě Kapitálové

Více

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM Pořídit si nový vůz nemusí být finanční zátěž Pokud si splátky chytře rozdělíte. Uzavření a vedení smlouvy je zdarma, vybrat si můžete financování bez navýšení nebo s dotovaným úročením.

Více

Talisman. Skutečná ochrana vašeho dítěte

Talisman. Skutečná ochrana vašeho dítěte Talisman Skutečná ochrana vašeho dítěte Talisman Skutečná ochrana vašeho dítěte Každý chce svým dětem dát to nejlepší, naučit je všechno důležité a potřebné, vybavit je do života a především je dostatečně

Více

DOSIA Vám exkluzivně nabízí. Ve spolupráci s ERGO Pro, spol. s r. o. a ERGO pojišťovna, a.s.

DOSIA Vám exkluzivně nabízí. Ve spolupráci s ERGO Pro, spol. s r. o. a ERGO pojišťovna, a.s. DOSIA Vám exkluzivně nabízí Ve spolupráci s ERGO Pro, spol. s r. o. a ERGO pojišťovna, a.s. Za podpory DOSIA členové získali nadstandardní podmínky Co je Vám nabízeno Exkluzivně vyjednáno pro členy DOSIA,

Více

E-učebnice Ekonomika snadno a rychle POJIŠŤOVNICTVÍ

E-učebnice Ekonomika snadno a rychle POJIŠŤOVNICTVÍ E-učebnice Ekonomika snadno a rychle POJIŠŤOVNICTVÍ - ekonomický obor řešící minimalizaci rizik ekonomických i neekonomických činností člověka - stránky pojištění: etická stránka (= princip solidarity)

Více

= zahrnuje všechny pojišťovny a zajišťovny a další subjekty finančního trhu

= zahrnuje všechny pojišťovny a zajišťovny a další subjekty finančního trhu Otázka: Pojišťovnictví Předmět: Ekonomie Přidal(a): zojiiik Pojišťovnictví = zahrnuje všechny pojišťovny a zajišťovny a další subjekty finančního trhu - zaměřeno na tvorbu fondů, jejich spravování a používání

Více

ČSOB Doplňkové penzijní spoření

ČSOB Doplňkové penzijní spoření Nabídka doplňkové penzijního spoření připravená na základě zákona č. 427/2011 Sb. v platném znění a v souladu se všemi dalšími závaznými principy vyplývajícími z právního řádu České republiky. ČSOB Doplňkové

Více

Produkty a služby pro domácnosti a podnikatele. Jana Střítězská E.ON Energie, a.s.

Produkty a služby pro domácnosti a podnikatele. Jana Střítězská E.ON Energie, a.s. Produkty a služby pro domácnosti a podnikatele Jana Střítězská E.ON Energie, a.s. Produktová nabídka plynu pro domácnosti a maloodběratele Standard plyn Standardní produkt na dodávku plynu bez fixace ceny.

Více

Nabídka cestovního pojištění

Nabídka cestovního pojištění Oddělení: Produktový management cestovní pojištění Země: Česká republika Nabídka cestovního pojištění GOOD PLACES s.r.o. Praha 2/19/2015 Cestovní pojištění Generali Pojišťovna a.s. Generali Pojišťovna

Více

Pojištění majetku a osob

Pojištění majetku a osob Pojištění majetku a osob Účel pojištění Pojištění ochrana občanů a organizací v podobě finanč. zabezpečení před nepříznivým dopadem nahodilých škodních /pojistných/událostí /např. závážná onemocnění, invalidita,

Více

Broker Trust služby finančním poradcům

Broker Trust služby finančním poradcům Broker Trust služby finančním poradcům Kdo je Broker Trust, a.s. Kdo je Broker Trust, a.s. BT je největší servisní organizace pro nezávislé finanční poradce a zprostředkovatele v ČR. Na trhu působíme od

Více

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám ŠKODA Servisní centrum Váš servis přímo od výrobce Přijeďte na pravidelnou údržbu nebo opravu se svým

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK. společnost DataLife, s.r.o. Kopečná 940/14, Brno, 602 00

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK. společnost DataLife, s.r.o. Kopečná 940/14, Brno, 602 00 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012 společnost DataLife, s.r.o. Kopečná 940/14, Brno, 602 00 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 OBSAH Úvodní slovo... str. 2 Základní údaje... str. 3 Filozofie a zásady společnosti... str. 4 Obchodní

Více

SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC

SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC Profesionální servis pro podnikání s budoucností. Ing. David Malík, předseda představenstva Seznamte se s námi 1993 vytvoření samostatného jednatelství v Opavě a první zprostředkovatel

Více

PRÍLOHA K POJISTNÉ SMLOUVĚ individuálního cestovního pojištění rozsah pojištění a výše pojistného krytí platná od

PRÍLOHA K POJISTNÉ SMLOUVĚ individuálního cestovního pojištění rozsah pojištění a výše pojistného krytí platná od PRÍLOHA K POJISTNÉ SMLOUVĚ individuálního cestovního pojištění rozsah pojištění a výše pojistného krytí platná od 15.06.2018 pojištění rozsah pojištění limit pojistného plnění / pojistná částka 1. pojištění

Více

CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ PRO KLIENTY CK Jana Gazárková Bavariatour.cz

CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ PRO KLIENTY CK Jana Gazárková Bavariatour.cz CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ PRO KLIENTY CK Jana Gazárková Bavariatour.cz Obsah: 1. Pojištění pro klienty cestovní kanceláře str. 2 2. Komentáře k pojištění str. 3 3. Správa a servis cestovního pojištění str.

Více

RENOMIA AGRO - VÁŠ PORADCE V POJIŠTĚNÍ. Komplexní služby v oblasti pojištění zemědělských rizik, lesů a potravinářského průmyslu

RENOMIA AGRO - VÁŠ PORADCE V POJIŠTĚNÍ. Komplexní služby v oblasti pojištění zemědělských rizik, lesů a potravinářského průmyslu - VÁŠ PORADCE V POJIŠTĚNÍ Komplexní služby v oblasti pojištění zemědělských rizik, lesů a potravinářského průmyslu - VÁŠ PORADCE V POJIŠTĚNÍ ZELINÁŘSKÉ DNY SKALSKÝ DVŮR 30. - 31. ledna 2017 FAKTA O RENOMIA

Více

Ing. David Malík, výkonný manažer

Ing. David Malík, výkonný manažer SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC Profesionální servis pro podnikání s budoucností. Ing. David Malík, výkonný manažer Seznamte se s námi 1993 vytvoření samostatného jednatelství v Opavě první zprostředkovatel

Více

Otázka: Pojišťovnictví. Předmět: Ekonomie. Přidal(a): juraon20

Otázka: Pojišťovnictví. Předmět: Ekonomie. Přidal(a): juraon20 Otázka: Pojišťovnictví Předmět: Ekonomie Přidal(a): juraon20 Naše pojišťovnictví má hlubokou tradici. V roce 1827 byla založena První česká vzájemná pojišťovna. V současné době je u nás necelých 40 komerčních

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

Seminární práce pojišťovnictví

Seminární práce pojišťovnictví Seminární práce pojišťovnictví Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla v ČR, jeho transformace na smluvní povinné pojištění a zkušenosti s novým systémem, kritéria pro výběr pojišťovny,

Více

Příloha č. 1. Česká pojišťovna a.s. zdarma k POV nebo jen HAV

Příloha č. 1. Česká pojišťovna a.s. zdarma k POV nebo jen HAV Příloha č. 1 Česká pojišťovna a.s. Asistenční služby: ČP Asistent z +420 224 557 004 ze +420 224 557 004 telefonické tlumočení: Varianty Asistence "POHODA Klasik": Asistence "POHODA Speciál": Pohoda Speciál

Více

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany Důchodová reforma = šance pro aktivní občany 5.9.2012 Vydání 2012/09/05 Obsah Úvod - strana 1 Jak poznat dobrou firmu - strana 2 Pilíře důchodové reformy str. 3 Výhody a nevýhody II. A III. pilíře str.

Více

Pojistník: Pojištěný: Allianz varianta č.1

Pojistník: Pojištěný: Allianz varianta č.1 Pojistník: Pojištěný: živel + odcizení Allianz varianta č.1 Allianz varianta č. 2 Allianz varianta č. 3 rizika pojistné částky spoluúčast Roční pojistné pojistné částky spoluúčast Roční pojistné pojistné

Více

KURZ JE REALIZOVÁN V RÁMCI PROJEKTU KROK ZA KROKEM (CZ.1.07/1.3.43/02.

KURZ JE REALIZOVÁN V RÁMCI PROJEKTU KROK ZA KROKEM (CZ.1.07/1.3.43/02. KURZ JE REALIZOVÁN V RÁMCI PROJEKTU KROK ZA KROKEM (CZ.1.07/1.3.43/02.0008) TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR. Pojistnou smlouvou se pojistitel zavazuje

Více

Cestovní pojištění k Osobnímu účtu České spořitelny

Cestovní pojištění k Osobnímu účtu České spořitelny Cestovní pojištění k Osobnímu účtu České spořitelny Cestovní pojištění Cestovní pojištění je volitelnou součástí Osobního účtu České spořitelny a pomůže klientům řešit nepříjemné situace spojené s cestou

Více

Pojištění. HOR_62_INOVACE_8.ZSV.35.notebook. September 04, 2013

Pojištění. HOR_62_INOVACE_8.ZSV.35.notebook. September 04, 2013 Pojištění HOR_62_INOVACE_8.ZSV.35 Mgr. Jana Horná 8. ročník ( VI/2 EU OPVK) 5. 6. 2013 Základy společenský věd 8. ročník; Pojištění. 1 Výukový materiál je připraven pro 8. ročník s využitím interaktivní

Více

NEZÁVISLÝ ODBOROVÝ SVAZ POLICIE ČR VÁM EXKLUZIVNĚ NABÍZÍ

NEZÁVISLÝ ODBOROVÝ SVAZ POLICIE ČR VÁM EXKLUZIVNĚ NABÍZÍ NEZÁVISLÝ ODBOROVÝ SVAZ POLICIE ČR VÁM EXKLUZIVNĚ NABÍZÍ PARTNEŘI A PODPORA Od září 2009 jsme partnerem Nadace policistů a hasičů - vzájemná pomoc v tísni Od listopadu 2010 jsme partnerem Odborového svazu

Více

Finanční produkty a jejich využití v postproduktivním věku

Finanční produkty a jejich využití v postproduktivním věku Finanční produkty a jejich využití v postproduktivním věku Ing. Petr Šafránek Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky www.afiz.cz Listopad 2013 1 Finanční produkty lze

Více

Ceník asistenčních produktů a služeb 67

Ceník asistenčních produktů a služeb 67 Ceník asistenčních produktů a služeb 67 Základní ceník Ceny produktů a služeb pro zákazníky, kteří nejsou držiteli asistenční karty 67.Slevy na níže uvedené úkony se vztahují na bonusové programy společnosti

Více

AXA TISKOVÁ ZPRÁVA NA SVOJE AUTA SI POTRPÍME MÉNĚ NEŽ SLOVÁCI, UKÁZAL ONLINE PRŮZKUM POJIŠŤOVNY AXA

AXA TISKOVÁ ZPRÁVA NA SVOJE AUTA SI POTRPÍME MÉNĚ NEŽ SLOVÁCI, UKÁZAL ONLINE PRŮZKUM POJIŠŤOVNY AXA AXA TISKOVÁ ZPRÁVA PRAHA 21. 05. 2015 NA SVOJE AUTA SI POTRPÍME MÉNĚ NEŽ SLOVÁCI, UKÁZAL ONLINE PRŮZKUM POJIŠŤOVNY AXA Podceňujeme havarijní pojištění, raději si auto na nehlídaném parkovišti dojdeme zkontrolovat.

Více

Pojišťovnictví. Bc. Alena Kozubová

Pojišťovnictví. Bc. Alena Kozubová Pojišťovnictví Bc. Alena Kozubová Právní norma Zákon č. 363/1999 Sb., o pojišťovnictví Pojišťovna Pojišťovna je právnická osoba, která má licenci k pojišťovací činnosti. Její základní kapitál je min. 500

Více

PŘÍRUČKA POVINNÉHO RUČENÍ 2010. Úsek marketingu a vývoje produktů. Duben 2010

PŘÍRUČKA POVINNÉHO RUČENÍ 2010. Úsek marketingu a vývoje produktů. Duben 2010 PŘÍRUČKA POVINNÉHO RUČENÍ 2010 Úsek marketingu a vývoje produktů Duben 2010 verze: 04/2010 1 PRODUKTY 2 BASIC 2 BASIC PLUS 2 STANDARD 2 BENEFIT 3 PŘEHLED POSKYTOVANÝCH BONUSŮ A SLEV V RÁMCI POVINNÉHO RUČENÍ

Více

innogy Pojištění domácnosti Chráníme vaši rodinu i majetek

innogy Pojištění domácnosti Chráníme vaši rodinu i majetek innogy Pojištění domácnosti Chráníme vaši rodinu i majetek S innogy Pojištěním domácnosti získáte i pojištění odpovědnosti a rychlé asistenční služby už za 219 Kč měsíčně. Hlavní výhody Komplexní ochrana

Více

KOOPERATIVA vs. ČP ÚNOR 2017 SHRNUTÍ HLAVNÍCH VÝHOD

KOOPERATIVA vs. ČP ÚNOR 2017 SHRNUTÍ HLAVNÍCH VÝHOD vs. ÚNOR 2017 SHRNUTÍ HLAVNÍCH VÝHOD PRODUKTOVÉ VÝHODY KOOPERATIVY: stavebnicová tvorba pojistné ochrany lepší parametry některých doplňkových pojištění např.: živelní pojištění k POV až do výše 1 000

Více

Společně dokážeme více. Copyright 2014 American International Group, Inc. Všechna práva vyhrazena

Společně dokážeme více. Copyright 2014 American International Group, Inc. Všechna práva vyhrazena Společně dokážeme více AIG ve světě AIG v ČR 90 + let na pojistném trhu 88M + klientů obrat 68 mld. dolarů 20 + let v České republice 1. zahraniční neživotní pojišťovna po roce 1989 působnost ve130 + zemích

Více

Tisková konference 24. 6. 2015

Tisková konference 24. 6. 2015 Tisková konference 24. 6. 2015 Obsah tiskové konference Stresové situace řidičů PhDr. Michal Walter, dopravní psycholog Smluvní asistenční společnosti pojišťoven Ing. Petr Bold, prezident České asociace

Více

poradna,managering,historiografické rozba S,společnost s ručením INTERNATIONAL TRADE LTD online nebankovní rychle půjčky ihned

poradna,managering,historiografické rozba S,společnost s ručením INTERNATIONAL TRADE LTD online nebankovní rychle půjčky ihned online nebankovní rychle půjčky ihned teplice vs slavia. bowlingový klub Česká Lípa IČO:26 rychle půjčky ihned teplice vs slavia. HOTELOVÁ akciová společnost Janské Lázně, a. V zemi už jezdí téměř 12 tisíc

Více

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky.

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Podnikejte s námi Kdo jsme Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Kromě klasického zprostředkování

Více

ROZSAH POJIŠTĚNÍ A VÝŠE POJISTNÉHO KRYTÍ pro cestovní pojištění pro účastníky zájezdů zahraniční zájezdy

ROZSAH POJIŠTĚNÍ A VÝŠE POJISTNÉHO KRYTÍ pro cestovní pojištění pro účastníky zájezdů zahraniční zájezdy ROZSAH POJIŠTĚNÍ A VÝŠE POJISTNÉHO KRYTÍ pro cestovní pojištění pro účastníky zájezdů zahraniční zájezdy balík pojištění A25/ A50/ A75 Pojištění Rozsah pojištění Limit pojistného plnění / pojistná částka

Více

Konferencia QUO VADIS 3. PILIER? Česká republika: III. pilíř po reformě a co zaměstnanecké penze?

Konferencia QUO VADIS 3. PILIER? Česká republika: III. pilíř po reformě a co zaměstnanecké penze? Konferencia QUO VADIS 3. PILIER? Česká republika: III. pilíř po reformě a co zaměstnanecké penze? Hotel SOREA REGIA Bratislava 18. októbra 2016, JUDr. Vít Samek Změny ve III. pilíři 2012 až 2015: Transformace

Více

TYPY BALÍČKŮ SLUŽEB BALÍČEK SLUŽEB NABÍZÍME VE TŘECH VARIANTÁCH JISTOTA 12 ASISTENCE PÉČE 1 200 7 200 11 000

TYPY BALÍČKŮ SLUŽEB BALÍČEK SLUŽEB NABÍZÍME VE TŘECH VARIANTÁCH JISTOTA 12 ASISTENCE PÉČE 1 200 7 200 11 000 TYPY BALÍČKŮ SLUŽEB Balíček služeb je soubor předem vymezených a sjednaných služeb, za který ubytovaný klient platí měsíční paušální platbu. Jedná se zejména o pomoc se zajišťováním chodu domácnosti včetně

Více

CONCIERGE Unique Concept

CONCIERGE Unique Concept CONCIERGE Unique Concept CONCIERGE UNIQUE CONCEPT Virtuální svět budoucnosti vypráví o životě bez starostí. CONCIERGE Unique Concept nabízí takový svět již nyní. Svět, ve kterém je na dosah vše, co si

Více

Vyladíme vaše investice. Aby vám podnikání šlapalo jako hodinky

Vyladíme vaše investice. Aby vám podnikání šlapalo jako hodinky Vyladíme vaše investice Aby vám podnikání šlapalo jako hodinky Portfolio SGEF Dopravní Letecká High-tech a zdravotnická Stroje a zařízení Zemědělská a lesnická Stavební stroje Vyladíme vaše investice Pomáháme

Více

Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Benešov, Husova 742 EKONOMIKA. Ing. Ivana Frantesová

Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Benešov, Husova 742 EKONOMIKA. Ing. Ivana Frantesová Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Benešov, Husova 742 EKONOMIKA Ing. Ivana Frantesová 1 Pojistný trh a jeho subjekty III/2 VY_32_INOVACE_29 2 Název školy Registrační číslo

Více

Dnešní snídaňové menu

Dnešní snídaňové menu Wüstenrot: rok 2016 Dnešní snídaňové menu Výsledky roku 2016 Chystané novinky nejen pro naše klienty Všechno, co potřebujete vědět o řešení bydlení 2 Rok 2016 rok výzev Na konci ledna 2016 dokončen prodej

Více

Brno-městoJihomoravský kraj Okres Brno-venkovJihomoravský kraj. Okres BruntálSeveromoravský kraj Okres BřeclavJihomoravský kraj

Brno-městoJihomoravský kraj Okres Brno-venkovJihomoravský kraj. Okres BruntálSeveromoravský kraj Okres BřeclavJihomoravský kraj rychle půjčky přes sms děčín město cheb. Název okresuúzemní kraj Okres BenešovStředoč BerounStředočeský kraj Okres BlanskoJihomoravský kraj Okres Brno-městoJihomoravský kraj Okres Brno-venkovJihomoravský

Více

1. Úvod. Společnost GLOBAL ASSISTANCE zajišťuje:

1. Úvod. Společnost GLOBAL ASSISTANCE zajišťuje: 1. Úvod GLOBAL ASSISTANCE a.s. je společnost, která je součástí mezinárodního koncernu VIENNA INSURANCE GROUP. Tato skupina je přední pojišťovací skupina v Rakousku a jedna z předních pojišťoven v regionu

Více

Cestovní pojištění nabídka jen pro klienty cestovních agentur a kanceláří

Cestovní pojištění nabídka jen pro klienty cestovních agentur a kanceláří Cestovní pojištění nabídka jen pro klienty cestovních agentur a kanceláří Cestovní pojištění Allianz pojišťovny, a. s. nabízí klientům Neomezené krytí léčebných výloh v zahraničí (s výjimkou zubního ošetření)

Více

tisková zpráva Novinky v CONSTRUCTU Nové produkty řady Vario

tisková zpráva Novinky v CONSTRUCTU Nové produkty řady Vario Novinky v CONSTRUCTU Nové vedení společnosti Nové produkty řady Vario Aktualita NOVÉ VEDENÍ SPOLEČNOSTI Společnost CONSTRUCT, působící na českém trhu více než 20 let, prošla zásadní personální změnou.

Více

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM Pořídit si nový vůz nemusí být finanční zátěž Pokud si splátky chytře rozdělíte. Uzavření a vedení smlouvy je zdarma, vybrat si můžete z dvou typů financování a dotovaným úročením.

Více

Poolové pojištění odpovědnosti za škody a pojištění nákladů na staţení výrobku z trhu pro členy a

Poolové pojištění odpovědnosti za škody a pojištění nákladů na staţení výrobku z trhu pro členy a Poolové pojištění odpovědnosti za škody a pojištění nákladů na staţení výrobku z trhu pro členy a dodavatele SAP Společnost RESPECT Profil společnosti RESPECT se od svého založení v roce 1993 řadí mezi

Více

PREZENTACE. KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009

PREZENTACE. KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009 PREZENTACE KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009 Základní data společnosti Kooperativa je druhá největší pojišťovna v České republice, a to jak v životním, tak v neživotním

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK Tomáš Kabrhel 1 FLEET DAY 2012 1) CZ, spol. s r.o. 2) CAR FLEET SERVIS co to je? 3) CAR FLEET SERVIS nabízené služby 4) CFS systém 5) Servisní síť 6) Bloková výjimka 7) řešení

Více

PFP s.r.o. Tiskové informace

PFP s.r.o. Tiskové informace PFP s.r.o. Tiskové informace Obsah Obsah... 2 1. Základní informace o společnosti PFP s.r.o.... 3 2. Přehled služeb PFP... 3 2.1. Poradenská činnost... 3 2.2. Porovnání variant pojištění... 3 2.3. Sjednávání

Více

Zaměstnanecký program O2 Family

Zaměstnanecký program O2 Family Zaměstnanecký program O2 Family O2 Family, s.r.o. Specialista na trhu zaměstnaneckých a komunitních programů mobilního volání, internetu a poskytování zákaznického servisu Benefit pro zaměstnance firem

Více

Lokalita: Česká republikaprahapraha 1Praha 2 Praha 3Praha 4 Praha. 5Praha 6Praha 7Praha 8Praha 9Praha 10Středočeský krajpraha -

Lokalita: Česká republikaprahapraha 1Praha 2 Praha 3Praha 4 Praha. 5Praha 6Praha 7Praha 8Praha 9Praha 10Středočeský krajpraha - rychle půjčky přes sms děčín město uherské. Uživatel dále souhlasí s poskytnutím vloženýc stranám zprostředkovatelům nebo poskytovatelům finančních služeb. Vzorový profil Registrace Nápověda Facebook Soutěž.

Více

Finanční analýza. klient. konzultant

Finanční analýza. klient. konzultant Finanční analýza klient konzultant edo finance, společnost vybudovaná zkušenostmi, odborností, inovacemi. Vnášíme do světa financí novou úroveň komplexních služeb. Banky Pojišťovny Stavební spořitelny

Více

Pojistná událost jako obchodní příležitost

Pojistná událost jako obchodní příležitost Pojistná událost jako obchodní příležitost Lukáš Kaplan 23.5.2018 Představení společnosti EUCS Od 2012 pomáháme finančním poradcům a jejich klientům řešit různé právní nároky zejména proti pojišťovnám.

Více

Pojišťovnictví přednáška

Pojišťovnictví přednáška Pojišťovnictví 2.- 5. přednáška 1 Pojistný vztah, principy pojištění Pojistný vztah určitá forma společenského spojení osob nebo hospodářských subjektů a pojistitelů, který má ekonomický charakter. Obsahem

Více

Evropa / mimo Evropu / Svět. Evropa / Slovenská republika. Evropa. územní platnost balík pojištění A30 / A60 / A90 B C. pojištění

Evropa / mimo Evropu / Svět. Evropa / Slovenská republika. Evropa. územní platnost balík pojištění A30 / A60 / A90 B C. pojištění PRÍLOHA Rozsah pojištění a výše pojistného krytí cestovního pojištění pro účastníky zájezdů platná od 01.11.2015 A. Typ pojištění Cestovní pojištění pro účastníky zájezdů, Pojištění účastníků zahraničních

Více

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 OBSAH Imo24h Stavby a opravy.kdo jsme.co děláme.jak to děláme.platební modely.proč zvolit Imo24h? Imo24h - Franšíza.Síť franšíz.profil franšízanta.jak se stát franšízantem.podmínky

Více

Informace o správě pojištění Jihomoravského kraje

Informace o správě pojištění Jihomoravského kraje Informace o správě pojištění Jihomoravského kraje 1. Správa pojištění Kontaktní osoby za pojištění majetku, odpovědnosti, cestovního pojištění a pojištění vozidel: RENOMIA, a.s., Holandská 8, 639 00 Brno

Více

ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis.

ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis. ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis. ŠKODA Mobilita Plus Buďte připraveni na všechny nástrahy provozu za 2 000 Kč Aby každá vaše jízda vozem ŠKODA byla

Více

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ NADSTANDARDNÍ VÝDĚLKY OBROVSKÉ OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI SEBEREALIZACE PODPORA ZKUŠENOSTI SVOBODA to je výčet několika výhod, které nabízíme při společné spolupráci v projektu NEXT

Více

ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY. Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám.

ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY. Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám. ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám. Jako vzorový servis ŠKODA se staráme o služební vozy společnosti ŠKODA AUTO, privátní vozy zaměstnanců

Více

Pracovní list. Workshop: Finanční trh, finanční produkty

Pracovní list. Workshop: Finanční trh, finanční produkty Pracovní list Workshop: Finanční trh, finanční produkty Úkol č. 1 Osobní půjčka Doplňte v následující tabulce kolik zaplatíte za úvěr celkem (vč. úroků) při jednotlivých RPSN. Současně porovnejte, zda

Více

RENOMIA AGRO VÁŠ PORADCE V POJIŠTĚNÍ ZELINÁŘSKÉ DNY SKALSKÝ DVŮR

RENOMIA AGRO VÁŠ PORADCE V POJIŠTĚNÍ ZELINÁŘSKÉ DNY SKALSKÝ DVŮR VÁŠ PORADCE V POJIŠTĚNÍ ZELINÁŘSKÉ DNY SKALSKÝ DVŮR 29. - 30.1. 2018 Marie Zachová Martin Šelepa RENOMIA GROUP O NÁS Jsme největší pojišťovací makléř v České republice a spravujeme více než 9 mld. pojistného

Více

Benefitní program Odbory Plus

Benefitní program Odbory Plus Benefitní program Odbory Plus 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy na produkty a služby běžné spotřeby - srovnání nabídek

Více

Oddělení mezinárodních vztahů a internacionalizace. POJIŠTĚNÍ VÝJEZDU DO ZAHRANIČÍ studenti a zaměstnanci MENDELU

Oddělení mezinárodních vztahů a internacionalizace. POJIŠTĚNÍ VÝJEZDU DO ZAHRANIČÍ studenti a zaměstnanci MENDELU Oddělení mezinárodních vztahů a internacionalizace POJIŠTĚNÍ VÝJEZDU DO ZAHRANIČÍ studenti a zaměstnanci MENDELU ERV Evropská pojišťovna, a.s. pojistitel pro soutěžené období: 1.7.2017 30.6.2019 jediný

Více

Která pojišťovna je mezi poradci nejpopulárnější? Majetkové pojištění a autopojištění

Která pojišťovna je mezi poradci nejpopulárnější? Majetkové pojištění a autopojištění Která je mezi poradci nejpopulárnější? Majetkové pojištění a autopojištění Zdroje Dotazník http://poradci-sobe.cz/ktere-pojistovny-doporucujete-nejcasteji/ Výsledky majetek http://poradci-sobe.cz/pojisteni/pruzkum-majetek/

Více

MANUÁL K POJIŠTĚNÍ OBSAH - 2 -

MANUÁL K POJIŠTĚNÍ OBSAH - 2 - OBSAH MANUÁL K POJIŠTĚNÍ 1 Pojistná smlouva pojištění majetku 1.1 Přehled sjednaných pojištění str. 3 1.2 Výhody pojistné smlouvy str. 4 1.3 Informace pro zájemce o pojištění str. 5 1.3.1 Jaké jsou podmínky?

Více

POJIŠŤOVNICTVÍ ZÁKLADNÍ POJMY DRUHY POJIŠTĚNÍ

POJIŠŤOVNICTVÍ ZÁKLADNÍ POJMY DRUHY POJIŠTĚNÍ POJIŠŤOVNICTVÍ ZÁKLADNÍ POJMY DRUHY POJIŠTĚNÍ STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, 277 11 Neratovice, tel.: 315 682 314, IČO: 683 834 95, IZO: 110 450 639 Ředitelství

Více

UPC Internet a televize nově i v Radotíně

UPC Internet a televize nově i v Radotíně UPC Internet a televize nově i v Radotíně Internet až 200 Mb/s Televize 140 programů Představení služeb společnosti UPC Internetové připojení, interaktivní televize nebo výhodné volání? V tom je UPC jako

Více

MANUÁL K POJIŠTĚNÍ OBSAH

MANUÁL K POJIŠTĚNÍ OBSAH OBSAH 1 Pojištění nemovitosti 1.1 Přehled sjednaných pojištění str. 3 1.2 Výhody pojistné smlouvy str. 4 1.3 Informace pro zájemce o pojištění str. 5 1.3.1 Jaké jsou podmínky? str. 6 1.3.2 Stanovení výše

Více

Programový modul. Cykloasistence

Programový modul. Cykloasistence Programový modul Cykloasistence AXA ASSISTANCE CZ 2007 Přehled programového modulu Název produktového modulu: Případy: Cykloasistence Informace o cyklotrasách a jejich sjízdnosti, tipy na výlet, informace

Více

Nezávislý Odborový Svaz Policie České Republiky Vám exkluzivně poskytuje

Nezávislý Odborový Svaz Policie České Republiky Vám exkluzivně poskytuje Nezávislý Odborový Svaz Policie České Republiky Vám exkluzivně poskytuje Kdo jsme 94,7% akcií skupiny ERGO největší zajišťovna na světě působí ve 150 zemích 5.000 klientů (pojišťoven) 182 miliard kapitálové

Více

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDŮ

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDŮ CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDŮ I. pojištění pro ÚČASTNÍKY ZAHRANIČNÍCH ZÁJEZDŮ (typ 721) 1. Rozsah pojištění a výše pojistného krytí pojištění územní platnost Evropa / mimo Evropu / Svět A30

Více

ERGO Renta Rezervotvorné důchodové životní pojištění a úrazové pojištění. Ochraňte si to, na čem Vám záleží!

ERGO Renta Rezervotvorné důchodové životní pojištění a úrazové pojištění. Ochraňte si to, na čem Vám záleží! ERGO Renta Rezervotvorné důchodové životní pojištění a úrazové pojištění Ochraňte si to, na čem Vám záleží! Exkluzivní zvýhodněná nabídka pro členy KOOBS ERGO pojišťovna, a.s. 1.1.2019 1 ERGO Renta ERGO

Více

JJ Mois Année Individuální nabídka bankovních služeb pro. členy BD Sv. Ján

JJ Mois Année Individuální nabídka bankovních služeb pro. členy BD Sv. Ján JJ Mois Année Individuální nabídka bankovních služeb pro členy BD Sv. Ján Váženíčlenové družstva, předkládám Vám nabídku vybraných bankovních služeb připravenou právě pro Vás. Dovolte, abych Vám předně

Více