DECT TM Secury Systém DSS s přesnou lokalizací Bezpečnost orientovaná na praxi

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DECT TM Secury Systém DSS s přesnou lokalizací Bezpečnost orientovaná na praxi"

Transkript

1 DECT TM Secury Systém DSS s přesnou lokalizací Bezpečnost orientovaná na praxi Ideální řešení pro: Bezpečnost v průmyslových objektech a závodech Soudní budovy Nemocnice a psychiatrické kliniky Energetické společnosti Vodárny a čističky odpadních vod V České Republice nabízí řešení firmy Funktel společnost europel, s. r. o.

2 Jsme kompetentní v řešení soukromých sítí: Systémy DECT TM, radiové sítě a mobilní bezpečnostní prostředky Komplexní poplachový management pro Vaši bezpečnost: s novým systémem DECT TM Secury DSS Jako dodavatelé systému pro soukromé vnitropodnikové komunikační sítě si pokládáme za cíl dosáhnout optimálního využití nejmodernějších rádiových technologií. Díky našim bohatým zkušenostem, vycházejícím z našich předchůdců částí firem ANT-Nachritentechnik, Bosch Telekom a Tenovis Mobile and Security Communications, Vám můžeme nabídnout dokonalé řešení bezpečnostních datových a hlasových systémů. Stálá dostupnost komunikačních cest společně s neomezenou volností pohybu uvnitř podniku zvyšuje pružnost a zřetelně urychluje a zkvalitňuje Vaše operační procesy. Nové standardy v bezpečnostní a vnitropodnikové komunikaci Nový DSS DECT TM systém funguje na principu moderního multicelulárního komunikačního systému. Systém využívá mnoho kanálů to garantuje veškeré bezpečnostní funkce i při vysoké intenzitě provozu. Malá a lehká sluchátka v sobě spojují vymoženosti nejmodernější techniky: funkce osobního nouzového signálu s automatickou lokalizací, kompletní funkce telefonu se všemi moderními vlastnostmi ISDN a komplexní funkce pro přenos textových zpráv. Nové a ergonomické handsety DECT TM Secury FC1 S jsou malé a odolné, snadno se s nimi manipuluje a jsou jednoduché na ovládání. Hlavní užitné vlastnosti stanovují nové standardy: Řídící systém založený na síti LAN, vybavený softwarem, který lze optimálně přizpůsobit různým variantám použití. Přehledně a jasně jsou zobrazeny také komplexní poplachové situace. Operátor ústředny je krok za krokem naváděn systémem, čímž je zajištěno spolehlivé zpracování poplašného signálu. Systém může být dále rozšířen o video funkce. Speciální softwarový balík umožňuje použití jako řídící a kontrolní systém pro strážné okruhy.

3 Lokalizace jedním pohledem: schéma budovy na monitoru řídícího počítače v programu webnet GSM klient Charakteristiky výkonu FUNKTEL DECT TM Secury nabízí rychlý zásah v případě nebezpečí. Systém pracuje na bázi DECT TM Messaging a je vybaven zabudovanou jednotkou pro nouzové volání. Pohodlný systém mobilního telefonu s funkcemi textových zpráv a možností vyslání nouzového signálu nabízí lokalizaci s přesností podle oblasti nebo podle místnosti, kde se osoba, která potřebuje pomoc, nalézá okamžitá a spolehlivá záchranná opatření pomocí přesměrování hovoru monitorování poskytování pomoci přesměrování poplašného signálu na ostatní telefony Systém lokalizuje a ohlašuje případy ohrožení. Z řídícího místa lze v případě nouze navázáno a na dálku ovládáno hlasové spojení či poslech. Situace napadení jsou signalizovány pomocí kontaktu stržení telefonu. V případě nehody nebo útoku v nebezpečném pracovním prostředí, např. při pádu nebo pokud osoba upadne do bezvědomí, je tísňový signál vyslán automaticky prostřednictvím senzorů. Handset Secury FC1 S uživateli umožňuje úmyslné spuštění alarmu pomocí nouzového tlačítka a na vůli nezávislé alarmy, jako jsou alarm podle polohy telefonu, alarm při nehybnosti, časový alarm a alarm při ztrátě. Navíc lze použitím tlačítek navázat hlasové spojení s dalšími uživateli. Díky induktivním lokalizačním vysílačům systém přesně určí polohu osoby v nouzi. Pomoc tak může být zavolána okamžitě. Optimální vnitropodnikový rádiový signál zajišťují základnové stanice DECT TM, které garantují dokonalou mobilní komunikaci mezi personálem centrály, záchranným týmem a zachraňovanou osobou. Jedná se jak o komunikaci hlasovou, tak i o komunikaci pomocí textových zpráv. Základnové stanice též poskytují možnost lokalizace s přesností podle oblasti, kde se pomoc hledající osoba nachází.

4 Komunikace a osobní bezpečnost: Telefonování a nouzové volání v jednom mobilním přístroji Funkce mobilního telefonu Funkce osobního nouzového signálu Poplašné signály a hlášení jsou přenášeny společně s informací o poloze do terminálu v ústředně. Tato informace obsahuje identifikační kódy základnových stanic DECT TM pro hrubší lokalizaci podle oblasti nebo identifikační kódy indukčních lokalizačních vysílačů pro určení přesného místa výskytu osoby, která potřebuje pomoc. Telefonování a textové zprávy Mobilní přístroj Secury Handset FC1 umožňuje v tomto moderním komunikačním systému hlasově komunikovat s dalšími mobilními jednotkami, s telefony napojenými na pobočkovou ústřednu nebo s veřejnou telefonní sítí, a to s veškerými funkčními vlastnostmi ISDN. S funkcemi textových zpráv a velkým displejem lze přijímat jak tísňové zprávy, tak i automaticky generované zprávy o poruchách, zprávy z připojených počítačových systémů, mechanicky generovaných zprávy z LANových klientů, nebo lze třeba zobrazovat příchozí ové zprávy. Přenášet a spouštět lze i předprogramované texty. Záměrně spuštěný alarm Alarm spuštěný stiskem poplachového tlačítka na telefonu. Alarm spuštěný nezávisle na vůli uživatele Alarm podle polohy telefonu, automatické spuštění polohovým senzorem Alarm při nehybnosti, automatické spuštění, pokud není zaznamenán žádný pohyb Časový alarm, automatické spuštění, pokud není tlačítko stisknuto v nastavenou dobu Alarm při ztrátě, automatické spuštění, pokud dojde k násilnému odejmutí handsetu Automatické technické alarmy Technické alarmy jsou spuštěny, pokud dojde k chybnému testu při uvedení do provozu, k chybám při pravidelné kontrole nebo při vybité baterii.

5 Ovládání počítačem s klientem webnet -gms: Všechny poplachové situace jedním pohledem Systémové funkce Pracuje jako samostatný systém nebo jako součást systému poplachového managementu ve spojení s dalšími vnitropodnikovými alarmovými systémy Centrála s několika pracovními klienty webnet - gms Zpracování nouzového signálu na ovládacím řídícím panelu pracovních stanic se zobrazením schématu budovy a řízením telefonování a textových zpráv Neustále aktualizované zobrazení alarmů podle oblasti a podle místností na schématech budovy Přepnutí ze zobrazení schématu budovy na záběry z průmyslových kamer (volitelné příslušenství) Dálkově ovládané zahájení hovoru či odposlechu (bez aktivní účasti osoby v nouzi), aby byla možná nejrychlejší analýza a zhodnocení poplachové situace Okamžité automatické zasílání poplachové zprávy ostatním uživatelům mobilních jednotek Automatické vytvoření spojení, rozeslání ů a distribuce tísňového signálu při eskalování nebezpečné situace Ruční zapnutí externích zařízení (sirén, světelných houkaček, uzamčení dveří během napadení ) Monitorování situace při poskytování pomoci Automatická vlastní kontrola systému Automatické přihlášení a odhlášení telefonu Secury FC1 S z bezpečnostního okruhu s technickou kontrolou bezpečnostních senzorů Hlasová komunikace mezi handsety, do pobočkové ústředny a veřejné telefonní sítě s veškerými funkcemi ISDN

6 Bezpečnost všude kolem Zpracování a záznam tísňových signálů Bez ohledu na oblast použití (v průmyslu, u bezpečnostních agentur, v nemocnicích, na psychiatrických klinikách) jsou všechny příchozí tísňové signály přijaty nejdříve Secury serverem. DECT TM Secury server DECT TM Secury server je navržen pro práci v 24-hodinovém provoze a je vybaven bezpečnostním aplikačním softwarem. Zde se nouzové signály vyhodnocují a jsou přeposílány do klienta webnet - gms. Současně je kompletní nouzové volání automaticky zasláno na Secury handsety, vysílačky, formou e- mailu nebo SMS nebo může např. spustit externí poplašné zařízení. Secury server také nabízí Automatickou kontrolu aktivních Secury handsetů Zpracování a monitorování tísňových volání Uvedení klienta webnet - gms do chodu, spouštění reléových kontaktů a hlášení Centrála se softwarovým klientem webnet - gms Klient webnet - gms má za úkol zobrazit operační procesy DECT TM Secury systému na monitoru počítače a umožnit jeho pohodlné ovládání. Tento softwarový modul je nainstalovaný na Secury serveru nebo na kompatibilním počítači připojeném pomocí LAN. Klient webnet - gms nabízí zobrazení poplachových situací na schématech budovy zobrazení průběhu nouzové situaci na schématech nebo jako historii lokalizace zpracování poplašného signálu Kontrolu a koordinaci záchranných opatření Dálkové ovládání Secury handsetu, který vysílá varovný signál, a navázání hlasové komunikace Ztlumení a zesílení handsetu, aby bylo možné tajné odposlouchávání v případě držení rukojmích Sledování obrazu z průmyslových kamer Protokolování DECT TM Secury systém shromažďuje a zaznamenává veškeré tísňové signály, technické poruchy, systémové zprávy, průběhy zpracování a monitorování pracovníků bezpečnostních služeb při jejich obchůzkách.

7 Dokonalé funkce: Průvodcovský a monitorovací systém pro strážné okruhy Programový modul pro strážné okruhy Tento balík programů nabízí úplně nový koncept v obchůzce strážných okruhů. Kromě monitorovací a záznamové funkce systém strážce také aktivně vede. Všichni máme nějaké zvyky a na to už několik hlídačů doplatilo. Jsou to především návyky, které mohou být vypozorovány a zneužity ke kriminálním účelům. A právě tyto návyky DSS DECT TM Secury systém eliminuje. Nový koncept pro bezpečnostní služby Inspekční okruhy jsou vybrány ručně nebo náhodně. Současně může být uskutečňováno a sledováno několik strážných okruhů Strážné okruhy mohou být snadno změněny podle aktuálních požadavků: lze vynechat konkrétní stanoviště, změnit jejich pořadí, přerušit obchůzku nebo ji zkrátit Strážník je během své obchůzky u kontrolního místa automaticky naváděn k dalšímu stanovišti, které je zobrazeno na displeji jeho DECT TM Secury handsetu Jakákoli činnost, kterou strážník musí vykonat, je vždy zobrazena na správném místě ve správnou dobu Čas a místo průchodu kontrolním stanovištěm je automaticky zasláno na ústřednu, kde jsou údaje monitorovány a zaznamenávány Poplašné signály se zobrazí na obrazovce bezpečnostní centrály a v jakémkoliv počítači s klientem webnet - gms Nejsou zapotřebí dosud běžné píchací hodiny a karty k zapisování záznamů hlídek

8 Komunikační řešení firmy Funktel Vám na území České Republiky nabízí europel, s. r. o. Podnikatelská Praha 9 Česká Republika Tel./Fax.: info@europel.cz skype: mobil_ag Funktel GmbH John-F.-Kennedy-Straße D Salzgitter Německo Tel.: +49/(0)53 41/ Fax: +49/(0)53 41/ info@funktel.com web: V rámci technického rozvoje si vyhrazujeme si právo na změnu všech zařízení a systémů. DECT TM je registrovanou obchodní značkou ETSI.

FC1 S. Víme, za jakými dveřmi právě došlo k nouzovému případu. Osobní telefon se systémem nouzové signálizace

FC1 S. Víme, za jakými dveřmi právě došlo k nouzovému případu. Osobní telefon se systémem nouzové signálizace Víme, za jakými dveřmi právě došlo k nouzovému případu Osobní telefon se systémem nouzové signálizace FC1 S DECT telefonní s sluchátko s maximální ochranou osob optimální pro DECT Secury Systém DSS Automatická

Více

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor multitone.cz výhradní distributor Více času a prostoru na Vaše pacienty Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení Výhody systému : Snadné použití: Konfigurace systému a vzdálená

Více

Uživatelská příručka. Mini mobilní telefon

Uživatelská příručka. Mini mobilní telefon Uživatelská příručka Mini mobilní telefon Než začnete používat tento telefon, přečtěte si nejdříve tento návod. Vyhrazujeme si právo upgradovat software nebo telefon bez předchozího upozornění. Ikony v

Více

Telefonie VoIP. Multimedia Internet Intranet Radio TV. VISOCALL IP. IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému

Telefonie VoIP. Multimedia Internet Intranet Radio TV. VISOCALL IP. IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému Nouzové volání Telefonie VoIP Platební systém Multimedia Internet Intranet Radio TV.. VISOCALL IP IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému Komunikační kanály systému Nouzové přivolání pomoci

Více

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy 2 varianty: - ATEUS - OMEGA Business - ATEUS - OMEGA Basic Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé propojení do sítí ISDN, GSM a VoIP

Více

Moderní telefonní ústředna

Moderní telefonní ústředna Moderní telefonní ústředna ATEUS Omega - Profesionální - Efektivní - Dostupné ATEUS Omega Business Komunikační řešení pro malé a střední firmy Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé připojení

Více

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS 1 Obsah 1 Získání aplikace... 3 2 První spuštění... 3 2.1 Založení uživatelského účtu... 3 2.2 Založení vozidla... 4 3 Ovládání vozidla... 5 3.1 Menu vozidla...

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM HCC-07.2 HCC-07.2

KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM HCC-07.2 HCC-07.2 KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM HCC-07.2 sestra-pacient KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM HCC-07.2 sestra-pacient Nabízí vysoce komfortní a přehledně uspořádané grafické uživatelské prostředí, spojené s jednoduchou obsluhou a ovládáním

Více

Návod na použití. VM40 v2

Návod na použití. VM40 v2 Návod na použití VM40 v2 Obsah Části a funkce... 3 Zapojení svorkovnice... 3 Uchycení jednotky... 4 Příslušenství... 4 Postup instalace... 4 Hlavní menu... 4 Základní ovládání jednotky... 5 Přijetí hovoru

Více

Komunikace Sestra-Pacient

Komunikace Sestra-Pacient Komunikace Sestra-Pacient Popis systému Systém Sestra-Pacient ALCAD je řešením pro komunikaci a řízení ošetřoven, který využívá technologii IP, a který pracuje jak po drátovém vedení, tak bezdrátově. Charakteristika

Více

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy HIP video interkomy a IP paging systémy společnosti 2N umožní zvýšit

Více

Doro Secure 580. Rychlý návod k použití Česky

Doro Secure 580. Rychlý návod k použití Česky Doro Secure 580 Rychlý návod k použití Česky Pozor! Veškerá vyobrazení slouží výhradně k ilustračním účelům a nemusí zcela přesně odpovídat podobě konkrétního přístroje. 1. Zapínací tlačítko ZAP/VYP 9.

Více

GSM ALARM - základní sada Návod k použití

GSM ALARM - základní sada Návod k použití GSM ALARM - základní sada Návod k použití První spuštění a základní nastavení: Před vložením SIM karty do GSM alarmu, je potřeba ji připravit v mobilním telefonu: 1. Odstraňte PIN 2. Vymažte všechny telefonní

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Podporovaná zařízení 04 Požadavky na HW a SW 05 Instalace SW a nastavení přístupu 05 Hlavní okno 06 SMS 06 Nastavení 07 Přidání

Více

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb.

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb. FRITZ!Box Fon Wlan 7390 je multimediální digitální gateway navržena coby kompletní telekomunikační řešení pro menší společnosti, domácí kanceláře, nebo moderní domácnosti. V tomto zařízení jsou implementovány

Více

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

Více

Bezdrátová signalizace Courtney-Thorne

Bezdrátová signalizace Courtney-Thorne Bezdrátová signalizace Courtney-Thorne - pro vaši jistotu a bezpečnost - - spolehlivý nástroj pro adresnou kontrolu kvality péče o pacienty - pomocník v soudních sporech o zanedbání péče - Signalizace

Více

TENTO INSTRUKČNÍ MATERIÁL BY MĚL BÝT PŘILOŽEN KE KAŽDÉMU PŘÍSTROJI UŽIVATELSKÝ MANUÁL

TENTO INSTRUKČNÍ MATERIÁL BY MĚL BÝT PŘILOŽEN KE KAŽDÉMU PŘÍSTROJI UŽIVATELSKÝ MANUÁL TENTO INSTRUKČNÍ MATERIÁL BY MĚL BÝT PŘILOŽEN KE KAŽDÉMU PŘÍSTROJI ČIŠTĚNÍ PROVÁDĚJTE POUZE SUCHÝM NEBO LEHCE NAVLHČENÝM HADŘÍKEM. NEPOUŽÍVEJTE ŽÁDNÉ CHEMICKÉ PROSTŘEDKY. Držte stisknuté pro nastavení

Více

NIBE ENERGY SYSTEMS Komunikace s TČ pomocí modulu SMS 40 a NIBE Mobile App

NIBE ENERGY SYSTEMS Komunikace s TČ pomocí modulu SMS 40 a NIBE Mobile App Komunikace s TČ pomocí modulu SMS 40 a NIBE SMS 40 a Komunikační jednotka NIBE SMS 40 příslušenství SMS 40 umožňuje řídit a monitorovat na dálku Vaše tepelné čerpadlo v tepelném čerpadle lze nadefinovat

Více

Manuál 2N Mobility Extension Symbian

Manuál 2N Mobility Extension Symbian Manuál 2N Mobility Extension Symbian Aplikace 2N Mobility Extension umožňuje uživatelům mobilních telefonů pohodlné telefonování přes pobočkové ústředny či GSM brány fy 2N TELEKOMUNIKACE a.s. Tato aplikace

Více

GSV5 MODUL GSV5. Kompletní uživatelský manuál. Verze SW 2.01b. Seco

GSV5 MODUL GSV5. Kompletní uživatelský manuál. Verze SW 2.01b. Seco MODUL Kompletní uživatelský manuál Verze SW 2.01b Seco-9409-2 Tento manuál se skládá z 2 manuálů Mobilní aplikace Secolink Pro a cloud ALARMSERVER.NET Obsah Ovládání systému hlasovým průvodcem... 3 Ovládání

Více

A300. Mobilní telefon. Začínáme snadno a rychle

A300. Mobilní telefon. Začínáme snadno a rychle A300 Mobilní telefon Začínáme snadno a rychle Obsah Obsah... 2 Ovládací prvky telefonu... 3 Uvedení do provozu... 4 Zapnutí a vypnutí telefonu... 6 Nabíjení telefonu... 7 Nouzové volání... 8 Telefonování...

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Emergenční síť BlueAlarm

Emergenční síť BlueAlarm Emergenční síť BlueAlarm BlueAlarm Damian Kajaba Lokalizační záchranná služba ČR-GERIATRICUS o. s. Roman Kašperlík 7 Marsyas Development a. s. 1/20 24. 4. 2012 RFID FUTURE 2012 PRAHA Lokalizační záchranná

Více

Ovládání ústředny Visonic přes mobilní telefon

Ovládání ústředny Visonic přes mobilní telefon Ovládání ústředny Visonic přes mobilní telefon Zabezpečovací ústřednu Visonic lze monitorovat a ovládat z mobilního telefonu. Lze k tomu použít webový prohlížeč v telefonu, nebo také mobilní aplikaci.

Více

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém MADE TO PROTECT zabezpečovací systém zabezpečovací ústředna Váš system může být: drátový bezdrátový hybridní Bezdrátová komunikace na frekvenci 433 MHz: obousměrná s klávesnicí PRF-LCD-WRL a se sirénou

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Systém je deaktivován Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku zajistit nejlepší možné zabezpečení. 2 Ústředna EZS

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení ZLEPŠENÍ SYSTÉMU PROTIPOVODŇOVÉ OCHRANY MĚSTA TŘINEC (OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Zlepšení

Více

Connection Manager - Uživatelská příručka

Connection Manager - Uživatelská příručka Connection Manager - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Obsah Aplikace Správce připojení 3 Začínáme 3 Spuštění Správce připojení 3 Zobrazení stavu aktuálního připojení 3 Připojení k internetu 3 Připojení

Více

ISS Inhouse-SecurySystem Bezpečnostní systém pro zabezpečení objektů

ISS Inhouse-SecurySystem Bezpečnostní systém pro zabezpečení objektů ISS Inhouse-SecurySystem Bezpečnostní systém pro zabezpečení objektů 1 Funkce: Mobilní hlásič: Volání o pomoc Nouzové volání Budova 3 Stanice B Pokoj 315 Zdrav. sestra Erika Stacionární hlásič NouzovévoláníNárodní3,1.p.

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Více než monitoring. a zabezpečení. GPS monitoring a zabezpečení vozidel. GPS monitoring pohybu osob. Zabezpečení a dálkové ovládání budov

Více než monitoring. a zabezpečení. GPS monitoring a zabezpečení vozidel. GPS monitoring pohybu osob. Zabezpečení a dálkové ovládání budov Více než monitoring a zabezpečení GPS monitoring a zabezpečení vozidel GPS monitoring pohybu osob Zabezpečení a dálkové ovládání budov Vytváříme produkty pro reálný svět. Díky našim dlouholetým zkušenostem

Více

Citlivý GSM odposlech s možností lokalizace

Citlivý GSM odposlech s možností lokalizace Citlivý GSM odposlech s možností lokalizace Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Citlivý mikrofon Rozsáhlé možnosti vzdáleného nastavení U verze do auta adaptér k přímému napojení na autobaterii www.spionazni-technika.cz

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

EVOLVEO StrongPhone Accu

EVOLVEO StrongPhone Accu Manuál k telefonu 1. Popis telefonu 2. Před zapnutím telefonu Vložte SIM kartu jako na obrázku - uživatelská příručka Stránka 1 z 5 Verze 1.1 3. Připojte USB kabel (připojený k nabíječce nebo k PC) a před

Více

Modelová úloha Zabezpečení a správa budovy

Modelová úloha Zabezpečení a správa budovy Modelová úloha Zabezpečení a správa budovy Zadání 1. Seznamte se s funkcemi modelu Zabezpečení a správa budovy. 2. Seznamte se s možnostmi programu GB 060 Control Panel. 3. Ověřte funkčnost bezpečnostního

Více

VIDEOTELEFON iloft ( s OSD menu )

VIDEOTELEFON iloft ( s OSD menu ) UŽIVATELSKÝ MANUÁL VIDEOTELEFON iloft ( s OSD menu ) Obsah Programování : uživatelský režim... 3 Nastavení vyzváněcího tónu... 3 Vypnutí zvonění... 4 Uvolnění dveří... 4 Nastavení obrazu a hlasitosti...

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Hlásič pohybu a hluku "SAFE-MAN" - "Bezpečný člověk" Obj. č.: 765 477

NÁVOD K OBSLUZE. Hlásič pohybu a hluku SAFE-MAN - Bezpečný člověk Obj. č.: 765 477 NÁVOD K OBSLUZE Hlásič pohybu a hluku "SAFE-MAN" - "Bezpečný člověk" Obj. č.: 765 477 Zařízení umožňuje indikaci pohybu a indikaci hluku v blízkém okolí.. Lze jej používat jako stacionární pro úlohy dozorování

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY. pohybové čidlo systémový telefonní tlačítko na ruku cca 20 x 15cm

SOCIÁLNÍ SLUŽBY. pohybové čidlo systémový telefonní tlačítko na ruku cca 20 x 15cm MOŽNOSTI ZAJIŠTĚNÍ TÍSŇOVÉ PÉČE AREÍON A MĚSÍČNÍ ÚHRADY ZA POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Tísňová péče Areion může být poskytována prostřednictvím dvou variant koncových zařízení uživatel si může pořídit

Více

ALIGATOR C100 Telefon pro seniory se zdravotními a asistenčními funkcemi

ALIGATOR C100 Telefon pro seniory se zdravotními a asistenčními funkcemi ALIGATOR C100 Telefon pro seniory se zdravotními a asistenčními funkcemi Stručný popis funkcí Využití připojení k webovému serveru Doposud se internet telefonům pro seniory spíše vyhýbal. ALIGATOR C100

Více

Elektronická kniha jízd

Elektronická kniha jízd Elektronická kniha jízd ÚVOD Elektronická kniha jízd Vám pomocí systému GPS (Global position system) umožní jednoduše sledovat pohyb všech Vašich vozidel a zároveň zpracovat a vytvořit elektronickou knihu

Více

Bateriové záznamníky. Vestavěný GSM modem napájený z baterií SMS alarmové zprávy Sběr dat do Comet databázového softwaru a Comet cloudu

Bateriové záznamníky. Vestavěný GSM modem napájený z baterií SMS alarmové zprávy Sběr dat do Comet databázového softwaru a Comet cloudu Bateriové záznamníky Vestavěný GSM modem napájený z baterií SMS alarmové zprávy Sběr dat do Comet databázového softwaru a Comet cloudu Bateriové záznamníky Dataloggery s GSM modemem Klávesnice se dvěma

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Compact III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

PC Rozhlasová ústředna

PC Rozhlasová ústředna PC Rozhlasová ústředna UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1. Úvod Zařízení ORKAN SARGAS slouží jako běžná rozhlasová ústředna, kterou je možno využívat pro každodenní komunikaci s občany měst a obcí formou verbální informace.

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-45 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-45 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

GSM alarm Návod k použití

GSM alarm Návod k použití GSM alarm Návod k použití 1. Základní jednotka Základní jednotka musí bát umístěna ve středu střeženého prostoru, tak aby mohla přijímat signál ze všech čidel v dostatečné kvalitě. Jednotku instalujte

Více

Instalace a první spuštění Programu Job Abacus Pro

Instalace a první spuštění Programu Job Abacus Pro Instalace a první spuštění Programu Job Abacus Pro Pro chod programu je nutné mít nainstalované databázové úložiště, které je připraveno v instalačním balíčku GAMP, který si stáhnete z našich webových

Více

PL-10 PRO ZESÍLENÍ ZVUKU PRO NEDOSLÝCHAVÉ

PL-10 PRO ZESÍLENÍ ZVUKU PRO NEDOSLÝCHAVÉ PL-10 PRO ZESÍLENÍ ZVUKU PRO NEDOSLÝCHAVÉ Akustický a indukční zesilovač zvuku pro telefonování je malý, lehký a přenosný. Vhodný na téměř všechny typy telefonů. Plynulá regulace zesílení. Může být jednoduše

Více

NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY TV Filmy Internet Hudba Rádio Telefonní komunikace Pokojová služba Digitální informační systém ŘEŠENÍ IP KOMUNIKACE PŘIZPŮSOBENÉ VAŠIM POTŘEBÁM NEMOCNICE HOTELY ADMINISTRATIVNÍ

Více

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Zákaznická linka: +420 840 181 181 Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Datum: 1.11.2015 Verze: 1.00 1. OBSAH 1. OBSAH...2 2. APLIKACE MY CONNECTED CAR...3 3. OVLÁDÁNÍ APLIKACE...4 3.1

Více

Motorola Phone Tools. Začínáme

Motorola Phone Tools. Začínáme Motorola Phone Tools Začínáme Obsah Minimální požadavky... 2 Před instalací aplikace Motorola Phone Tools... 3 Instalace aplikace Motorola Phone Tools... 4 Instalace a konfigurace mobilního zařízení...

Více

AUDIS. strategický nástroj vzájemné komunikace mezi managementem společnosti, odbornými pracovníky i zástupci zaměstnanc. stnanců

AUDIS. strategický nástroj vzájemné komunikace mezi managementem společnosti, odbornými pracovníky i zástupci zaměstnanc. stnanců AUDIS strategický nástroj vzájemné komunikace mezi managementem společnosti, odbornými pracovníky i zástupci zaměstnanc stnanců Dopravní podnik hl. m. Prahy a.s. Jednotka Provoz Autobusy odbor Řízení provozu

Více

PROFESIONÁLNÍ ODPOSLECH MOBILNÍHO TELEFONU SPYTEL

PROFESIONÁLNÍ ODPOSLECH MOBILNÍHO TELEFONU SPYTEL Podrobné informace: Odposlech mobilního telefonu SpyTel 1 PROFESIONÁLNÍ ODPOSLECH MOBILNÍHO TELEFONU SPYTEL ODPOSLECH TELEFONU SPYTEL PROČ ZVOLIT NAŠE ŘEŠENÍ? Jsme si vědomi, že na trhu existuje celá řada

Více

CleverTech. CleverTech. Mobilní dohledová řešení Flexibilní technologie dohledových systémů

CleverTech. CleverTech. Mobilní dohledová řešení Flexibilní technologie dohledových systémů CleverTech CleverTech Mobilní dohledová řešení Flexibilní technologie dohledových systémů Spin-off CleverTech Modulární systém Projekty bezpečnostních řešení CleverTech s.r.o. Vývojový a aplikační tým

Více

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9 Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK Jiný způsob komunikace Telefony Alcatel-Lucent SÉRIE 9 přinášejí novou úroveň kvality zvuku, designu, produktivity komunikace a péče o zákazníky.

Více

Copyright 2001, COM PLUS CZ a.s., Praha

Copyright 2001, COM PLUS CZ a.s., Praha Základní informace: CP Call je CTI (Computer Telephony Integration) aplikace. Jedná se tedy o vzájemné propojení osobního počítače a telefonního přístroje. Je vytvořena podle standardu CSTA (Computer Supported

Více

Information and Communication Networks. HiPath 1220... prostě telefonujte

Information and Communication Networks. HiPath 1220... prostě telefonujte Information and Communication Networks HiPath 1220... prostě telefonujte ISDN telefonní systém...... pro hlasovou komunikaci s velkým množstvím funkcí prostřednictvím optipoint 500 i cenově výhodnými analogovými

Více

ALIGATOR C200g. Telefon pro seniory se zdravotními a asistenčními funkcemi a integrovaným GPS přijímačem. Stručný popis funkcí

ALIGATOR C200g. Telefon pro seniory se zdravotními a asistenčními funkcemi a integrovaným GPS přijímačem. Stručný popis funkcí ALIGATOR C200g Telefon pro seniory se zdravotními a asistenčními funkcemi a integrovaným GPS přijímačem Stručný popis funkcí Využití připojení k webovému serveru Doposud se internet telefonům pro seniory

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. mobilní aplikace. pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace

GPS Loc. Uživatelský manuál. mobilní aplikace. pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace GPS Loc mobilní aplikace Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace Mobilní aplikace GPS Loc je určena na sledování aktuální polohy vozidla nebo sledovaného objektu,

Více

Naším cílem je Vaše spokojenost...

Naším cílem je Vaše spokojenost... Vážení zákazníci, Naším cílem je Vaše spokojenost... blahopřejeme Vám, že jste se rozhodli pro nákup nové telefonní ústředny řady ATEUS - NETSTAR od českého výrobce 2N TELEKOMUNIKACE a.s. Současně Vás

Více

Communication for the open minded. Siemens Enterprise Communications www.siemens.cz/enterprise

Communication for the open minded. Siemens Enterprise Communications www.siemens.cz/enterprise HiPath Cordless Enterprise V3.0 HiPath Cordless Enterprise V3.0 je integrované řešení rádiového systému pro IP komunikační systémy HiPath 4000 od V2.0, pracující v reálném čase, které umožňuje provoz bezšňůrových

Více

Systém monitorování rozvaděčů- RAMOS

Systém monitorování rozvaděčů- RAMOS Systém monitorování rozvaděčů- RAMOS říjen 2017 Tomáš Kratochvíl Key Account Manager O SPOLEČNOSTI Založena v roce 1998 Česká společnost s českým kapitálem Sídlo: Praha, Česká republika cca 400 zaměstnanců

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8 Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8 Telefon Sony Ericsson XPERIA X8, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Teplota Vlhkost CO 2 Rosný bod Atmosférický tlak Analogový signál Dvoustavové událostí Čítací vstup Bateriové záznamníky Dataloggery Bateriové záznamníky

Více

PM -D236. Monitor dvou-vodičového systému videovrátných s podporou externích modulů pro GSM/PSTN, paměti, externí kamery

PM -D236. Monitor dvou-vodičového systému videovrátných s podporou externích modulů pro GSM/PSTN, paměti, externí kamery PM -D236 Monitor dvou-vodičového systému videovrátných s podporou externích modulů pro GSM/PSTN, paměti, externí kamery Základní vlastnosti monitoru barevný displej, 3,5", TFT, 320x234 hlasitý reproduktor,

Více

iloft videotelefon Uživatelský manuál

iloft videotelefon Uživatelský manuál Uživatelský manuál iloft videotelefon Popis tlačítek Poznámka: obrazovka videotelefonu se rozsvítí v okamžiku vyzvonění od panelu Aktivace hovoru, přijetí hovoru a aktivace režimu nastavení Tlačítko slouží

Více

Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel

Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel www.carloc.cz Měnící se potřeby a přání klientů spolu s rozvojem techniky, inovací produktů a vývojem legislativy vytvářejí základ pro strategii naší společnosti.

Více

VPCO - video pult centrální ochrany

VPCO - video pult centrální ochrany VPCO - video pult centrální ochrany VPCO Video Pult Centrální Ochrany 1. Úvod 2. 4-monitorový systém 3. Vlastnosti VPCO 4. Práce operátora s VPCO 5. Televizní stěna VPCO 1. Úvod VPCO je operační pracoviště

Více

Komunikace s automaty MICROPEL. správa systému lokální a vzdálený přístup do systému vizualizace, umístění souborů vizualizace

Komunikace s automaty MICROPEL. správa systému lokální a vzdálený přístup do systému vizualizace, umístění souborů vizualizace Komunikace s automaty MICROPEL správa systému lokální a vzdálený přístup do systému vizualizace, umístění souborů vizualizace MICROPEL 02/2014 Základní správu automatu tvoří činnosti: Nastavení základních

Více

Vzduchotechnické jednotky. Systemair Access. Snadný přístup k pokročilým technologiím

Vzduchotechnické jednotky. Systemair Access. Snadný přístup k pokročilým technologiím Vzduchotechnické jednotky Systemair Access Snadný přístup k pokročilým technologiím SNADNÝ PŘÍSTUP K POKROČILÝM TECHNOLOGIÍM Systemair Access V Systemairu děláme vše pro to, abychom našim zákazníkům co

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Doplněk k mobilním telefonům Siemens SAFE-BOY

NÁVOD K OBSLUZE. Doplněk k mobilním telefonům Siemens SAFE-BOY NÁVOD K OBSLUZE Doplněk k mobilním telefonům Siemens SAFE-BOY Objednací číslo: 76 54 88 Ideální bezpečnostní doplněk pro Váš mobilní telefon značky Siemens (od modelu S25 s integrovaným datovým a faxovým

Více

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení.

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení. Základní informace: CP Recorder je v Čechách vyvíjený systém pro sofistikované zaznamenávání telefonních hovorů. V prvé řadě je určen pro optimalizaci služeb, které poskytují u nás stále více populární

Více

Nastavení telefonu Nokia 3220

Nastavení telefonu Nokia 3220 Nastavení telefonu Nokia 3220 Telefon Nokia 3220, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Workmonitor. Uživatelský návod. 13. května 2014 w w w. p a p o u c h. c o m

Workmonitor. Uživatelský návod. 13. května 2014 w w w. p a p o u c h. c o m Uživatelský návod 13. května 2014 w w w. p a p o u c h. c o m Workmonitor Katalogový list Vytvořen: 18.5.2009 Poslední aktualizace: 13.5 2014 12:06 Počet stran: 17 2014 Adresa: Strašnická 3164/1a 102 00

Více

EYE-02 GSM SECURITY CAMERA: Nové vlastnosti a funkce Květen 2011

EYE-02 GSM SECURITY CAMERA: Nové vlastnosti a funkce Květen 2011 EYE-02 GSM SECURITY CAMERA: Nové vlastnosti a funkce Květen 2011 Úvod Firmware kamery samotné i obslužný software JabloTool procházejí neustálým vývojem. Přidáváme nové funkce, optimalizujeme vlastnosti

Více

VetSoftware.eu V2 Návod pro instalaci vzdálené pomoci verze dokumentu 1.0, 5.10.2007

VetSoftware.eu V2 Návod pro instalaci vzdálené pomoci verze dokumentu 1.0, 5.10.2007 VetSoftware.eu V2 Návod pro instalaci vzdálené pomoci verze dokumentu 1.0, 5.10.2007 1) Co je VetSoftware.eu vzdálená pomoc? Naše společnost umožňuje stávajícím i potencionálním zákazníkům službu vzdálené

Více

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK)

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK) VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK) ST 290 v1, v2, v3 - Pokojový regulátor termostat Funkce řízení pokojové teploty, týdenní program

Více

2N Omega 48 Víc než ústředna

2N Omega 48 Víc než ústředna 2N Omega 48 Víc než ústředna Až 40 interních telefonních linek Hovory v rámci firmy zdarma Plná funkcionalita i bez připojení do pevné sítě Funkce Mobility Extension mobilní telefon jako standardní pobočka

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE NASTAVENíM SLuŽBY MEET-ME KONFERENCE

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE NASTAVENíM SLuŽBY MEET-ME KONFERENCE TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE NASTAVENíM SLuŽBY MEET-ME KONFERENCE úvod Služba poskytuje komfortní plánované audio konference stejně jako jednoduché konference bez rezervace. Jednoduchý webový klient

Více

Menu =Prijimace

Menu =Prijimace Technická informace Galaxy Flex v.3 komunikace na PCO/SMS Verze 1.01 Následující technická informace ukazuje způsob nastavení a možnosti komunikace ústředny Galaxy Flex 3 na podrobném popisu jednoho z

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC úvod Sjednocená komunikace představuje ideální řešení pro společnosti, které chtějí zvýšit svou efektivitu a využít komplexní řešení pro pokrytí

Více

NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY. NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE. Aastra 6753

NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY. NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE. Aastra 6753 NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE Aastra 6753 Digitální telefon 6753 je kompletní, výkonný nástroj s jednoduchým a rychlým ovládáním, které je umožněno: - zobrazováním

Více

Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22. Úvod. Popis instalace: Poznámky k režimům:

Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22. Úvod. Popis instalace: Poznámky k režimům: Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Úvod Děkujeme za nákup sady autoalarmu PAA-02 a modulu centrálního zamykání PCE-22. Jde o zařízení umožňující střežit

Více

BLACK CAR BOX ( Zabezpečovací a informační elektronický systém automobilu)

BLACK CAR BOX ( Zabezpečovací a informační elektronický systém automobilu) BLACK CAR BOX ( Zabezpečovací a informační elektronický systém automobilu) Obsah: 1. Popis činnosti a funkce 2. Technický popis zařízení 3. Technická data zařízení 4. Základní verze a možné sady 5. Obsah

Více

Systém Přenos verze 3.0

Systém Přenos verze 3.0 Systém Přenos verze 3.0 (bezpečná komunikace a automatizované zpracování dat) CTlabs spol. s r.o. Pernštejnské Janovice 28, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem, tel/fax.: 0505-551 011 www.ctlabs.cz info@ctlabs.cz

Více

Nastavení telefonu HTC Explorer

Nastavení telefonu HTC Explorer Nastavení telefonu HTC Explorer Telefon HTC Explorer, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Mobilní skladová evidence v QI

Mobilní skladová evidence v QI Mobilní skladová evidence v QI Vzhledem k potřebám některých zákazníků pracovat se zbožím označeným čárovými kódy v rozlehlých prostorách skladů nebo na cestách, byla firmou Dingo, spol. s r.o. vytvořena

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

TW15 KONCOVÝ PRVEK MSKP. Popis výrobku Technická data Návod k obsluze. Technologie 2000 s.r.o., Jablonec nad Nisou

TW15 KONCOVÝ PRVEK MSKP. Popis výrobku Technická data Návod k obsluze. Technologie 2000 s.r.o., Jablonec nad Nisou TW15 KONCOVÝ PRVEK MSKP Popis výrobku Technická data Návod k obsluze Technologie 2000 s.r.o., Jablonec nad Nisou Obsah: 1. CHARAKTERISTIKA... 3 2. TECHNICKÉ PARAMETRY... 4 2.1 VÝROBCE:... 4 3. POPIS TW15ADAM...

Více

GPS Monitor. Zbyněk Filip

GPS Monitor. Zbyněk Filip GPS Monitor Zbyněk Filip GPS Monitor Systém je určen k zabezpečení motorových vozidel s on-line přenosem přesné polohy vozidla a poplachových a provozních hlášení prostřednictvím mobilních sítí GSM. Systém

Více

Profesionální detektor radiových signálů

Profesionální detektor radiových signálů Profesionální detektor radiových signálů Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Detekce 3G signálu Nastavitelná citlivost Jednoduché ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Hlavní specifika přístroje

Více

Využití mobilní technologie O2 pro dohledové systémy a sběr medicínských dat

Využití mobilní technologie O2 pro dohledové systémy a sběr medicínských dat í mobilní technologie O2 pro dohledové systémy a sběr medicínských dat Ing. Petr Slaba, Telefónica O2 Business Solutions Ing. Radek Fiala, CleverTech 2 Jak O2 chápe fenomén ehealth Hlavní oblasti ehealth

Více

NÁVOD K OBSLUZE. WiFi MODUL SWM-03

NÁVOD K OBSLUZE. WiFi MODUL SWM-03 CZ NÁVOD K OBSLUZE WiFi MODUL SWM-03 Pro uživatele Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti Sinclair. Před instalací a použitím tohoto výrobku si pečlivě přečtěte tento návod, abyste uměli zařízení

Více

PC Phone software pro správu telefonního provozu

PC Phone software pro správu telefonního provozu STAND CZ spol.s r.o. Kamenná 31 639 00 Brno Tel.: +420 5 43213516 Fax: +420 5 43234915 e-mail: stand@stand.cz www.stand.cz PC Phone software pro správu telefonního provozu Hlavní přednosti systému : Komfortní

Více

Návod k základní instalaci alarmu GSM02

Návod k základní instalaci alarmu GSM02 Návod k základní instalaci alarmu GSM02 Technické parametry Vstup napětí: Standby odběr: Alarm odběr: Frekvence bezdrát. čidel: GSM Frekvence: Záložní baterie: Hlasitost alarmu: Výstup napětí DC9V~12V

Více

DALI EASY RMC verze 1.0. Návod k použití III/2004

DALI EASY RMC verze 1.0. Návod k použití III/2004 Návod k použití III/2004 DALI EASY RMC verze 1.0 OSRAM GmbH Costumer-Service-Center (CSC) Steinerne Furt 6286167 Augsburg, Německo Tel. : (+49) 1803 / 677-200 (placená linka) Fax.: (+49) 1803 / 677-202

Více

Dispatcher PDA Dokumentace

Dispatcher PDA Dokumentace Dispatcher PDA Dokumentace květen 2005 1 Obsah: 1. Základní popis programu 2. Blokové schéma zapojení 3.1. Úvodní obrazovka 3.2. Zahájení jízdy 3.3. Ukončení jízdy 3.4. Záznam o tankování 3.5. Události

Více

TES GPS Osobní lokátor (dále GPS OL)

TES GPS Osobní lokátor (dále GPS OL) TES GPS Osobní lokátor (dále GPS OL) Základní popis Vždy a všude najdete členy své rodiny GPS OL využívá nejmodernější GPS a GSM technologie Lze zjistit okamžitou pozici nebo použít stálé sledování Pozici

Více