Zadávací dokumentace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zadávací dokumentace"

Transkript

1 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Počítačová laboratoř Katedry algebry a geometrie Zadavatel se sídlem: Univerzita Palackého v Olomouci se sídlem: Křížkovského Olomouc IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: Komerční banka, pobočka Olomouc číslo účtu: /0100 Rektor: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. ( dále jen zadavatel ) Právní forma zadavatele : Místo dodání : Způsob zadání : veřejná vysoká škola Přírodovědecká fakulta, Katedra algebry a geometrie, 17. Listopadu 12, Olomouc otevřené řízení Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Mgr. Veronika Sovová tel.č.: , fax: , veronika.sovova@upol.cz Profil zadavatele: Profil zadavatele: zakazky.upol.cz Tato zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci otevřeného řízení na dodávky podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Práva, povinnosti či podmínky v této zadávací dokumentaci neuvedené, se řídí tímto zákonem.

2 1. Klasifikace a předpokládaná hodnota předmětu veřejné zakázky 1.1. Klasifikace předmětu veřejné zakázky na dodávky kód CPV Název Osobní počítače Pracovní stanice Počítačové servery Síťové servery Spojovací kabely Instalace a montáž počítačů a kancelářských strojů Zařízení související s počítači Kancelářské strojní zařízení a potřeby mimo počítače, tiskárny a nábytek 1.2. Předpokládaná celková hodnota veřejné zakázky je ,- Kč bez DPH. 2. Vymezení předmětu veřejné zakázky a technické podmínky 2.1. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace počítačové laboratoře, resp. studovny, sestávající z 1 ks pracovní stanice vyučujícího, 12 ks tenkých klientů, vč. serveru a velkého multifunkčního zařízení, resp. 6 tenkých klientů pro výuku studentů Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci, zaměřenou především na oblasti deskriptivní geometrie a počítačové modelování, vč. zajištění záručního a garance pozáručního servisu dle podrobné specifikace uvedené v zadávací dokumentaci. Počítačová laboratoř využívající moderní informační technologie bude sloužit k výuce a studiu předmětů zaměřených na grafiku a počítačové modelování (rýsování) podporované softwarem typu CAD. Studovna doktorandů bude vybavena 6 tenkými klienty, komunikujícími se stejným serverem tak, aby byl zajištěn optimální přístup k používanému softwaru pro jejich studium i přípravu na výuku. Zařízení je nezbytné k plnění výukových cílů pracoviště. Dodávka zahrnuje i předání úplné dokumentace v českém jazyce a prohlášení o shodě Technická specifikace předmětu veřejné zakázky: Pracovní stanice vyučujícího 1ks Skříň Procesor RAM Disk Grafika Síťová karta Zvuková karta Klávesnice Myš midi tower, 4x 5.25" + 4x 3.5", dvojice ventilátorů, tiché chlazení, účinnost zdroje min. 85%, výkon zdroje min. 450W min bodů CPU Passmark, účinný aktivní chladič CPU, noise level db(a), fan speed RPM (PWM controlled) 16 GB (4x4GB) HyperX (max. 64GB) 240GB HyperX SSD SATA 6Gb/s upgrade kit 2 x 2TB SATA 6Gb/s samostatná, 1GB GDDR5, počet stream procesorů 480, 1x dual-link DVI, 1xDP 1.2, 1xHDMI 1.4a, aktivní chlazení, max. rozlišení 2560x1600, integrovaný video dekoder, podpora DirectX 11) integrovaná 10/100/1000 Mbit/s, WoL, bootování protokolem PXE integrovaná, připojení na sluchátka a mikrofon na čelním panelu US / CZ - PS/2 nebo USB, standardní rozložení, bez multimediálních kláves optická USB s kolečkem Strana 2 (celkem 14)

3 Rozhraní min. 2xUSB 3.0 a 7xUSB 2.0; 1xPS/2 - z toho 2xUSB 2.0 na předním panelu; 1 x IEEE 1394a, 1 x esata/usb kombo, 1 x esata 6GB/s SATA min. 4xSATA II, min. 6x SATA III RAID možnost aktivace RAID pole ze 2 a více 3 disků (RAID 0,1,5 a 10) Opt. mechanika DVD +/- RW DL + sw Čtečka karet ano - interní (SD,SDHC,CF,MS) Volné sloty 2x PCIe x16, 2 x PCIe x1, 1x PCI PC musí podporovat vzdálený management bez ohledu na stav operačního Managment systému, jenž je aktuálně nainstalován, zabezpečení pomocí čipu TPM 1.2, možnost mechanického zabezpečení pomocí zámku, možnost mechanického uzamčení PC skříně Monitor 24, panel IPS barevná multifunkce(tisk, scanner), Rozlišení tisku až dpi, Optické rozlišení skeneru až dpi, Periferie Rychlost černobílého tisku ESAT: min. 9 obr./min Rychlost barevného tisku ESAT: min. 5 obr./min, dvě kazety(černá, barevná) Rozměry (Š H V) max mm, barevný displej ) Záruka a servis 3 roky, servis on-site NBD Tenký klient: 18ks Součástí RmtDesktop 2008 CAL Paměť 2GB, SATA 4GB Windows Embeded 7 RDP klient s podporou RemoteFX min. 303 bodů CPU Passmark Grafika, 1GB GDDR5s rozlišením až 1900x1200 nebo vyšší Síť 10/100/1000BaseT Min 6x USB DVI a DP výstup klávesnice česká Laserová myš Vstupní zařízení A4, 16:10, multitouch, připojení USB, ovládání perem i dotekem, 10 rozpoznaných prstů. Náklon pera " LCD, technologie IPS, 1920x1200, doba odezvy 5ms, výstupy 1x DP, 1x DVI, funkce 0Watt power save, min 400cd/m Server: 1ks Server rack 2U 2x 8mi jádrový procesor min bodů CPU Passmark, Max TDP 100W 64GB DDR3 ECC paměti, zachovat alespoň 16 volných pozic pro rozšíření. HDD: 2x 300GB SAS 15tis. ot/min 3.5", 3x 2TB SATA, 3.5" 2x zdroj hotswap min. 700W Redundandní hotswap ventilátory Mangement s diagnostikou i ve vypnutém stavu, KVM over IP. 6x PCI Express x8, Full Hight Přední 1xVGA a 2x USB 4GB USB DOM interní Ostatní parametry Záruka 5 let na místě na základní jednotku následující pracovní den, ostatní min. 24 měsíců, servis při poruše do druhého dne. Strana 3 (celkem 14)

4 Technická specifikace (kopírka, tiskárna, skener) ČB síťová samostatně stojící: 1ks Formát A5-A3 Rychlost tisku min. (A3)17s/min, A4(35s/min) Max. měs. zatížení (jednorázové) doporučené stran (A4) měsíčně KOPÍROVÁNÍ Rozlišení 600 x 600 dpi Doba zahřívání Max. 35 sekund První výtisk Méně než 6 sekund Zvětšení / zmenšení % krok 1% Vícenásobné kopie Až 999 Automatický podavač originálů, DADF (oboustranný automatický podavač), s kapacitou 50 listů TISK Rozlišení x dpi Připojení USB 2.0, Ethernet 10/100 Base TX standardně Oboustranný tisk Automatický duplex režimy : 1-1,1-2,2-1,2-2 SKENOVÁNÍ Rozlišení pro skenování 600 dpi barevně MANIPULACE S PAPÍREM Vstup papíru Standardně Boční podavač na 100 listů Dva zásobníky do formátu A3: 2x500 listů Výstup: kapacita 500 listů s tříděním a bez třídění PAMĚŤ Kopírování / tisk 1 GB Harddisk min 100 GB Tonerové kazety : Černá min stran (při std. 5% pokrytí) dotykový displey USB port pro přímý tisk z flash disku Křemíkový válec na výtisků Hlučnost tisku max 55dB doprava + instalace Zadavatel požaduje kompatibilitu se stávající sítí a programovým vybavením provozovaným na Univerzitě Palackého v Olomouci: Univerzita Palackého v Olomouci má uzavřenu prováděcí smlouvu Enrollment for Education Solutions (EES) a je účastníkem programu Campus společnosti Microsoft. Zadavatel požaduje dodání výpočetní techniky s operačním systémem MS WINDOWS 7, pokud není v zadávací dokumentaci pro daný požadavek stanoveno jinak. Uchazeč ve své nabídce uvede operační systém a jeho verzi, se kterým sestavu nabízí Ostatní podmínky veřejné zakázky: Uchazeč je povinen dodržet technické požadavky stanovené v bodě 2.1. a 2.2. této zadávací dokumentace k podání nabídek, pokud je nedodrží, bude z výběrového řízení vyloučen a dále jeho nabídka nebude posuzována. Zadavatel upozorňuje uchazeče, že vzhledem k přiděleným finančním prostředkům v případě předložení nabídek s nabídkovou cenou vyšší než je předpokládaná hodnota veřejné zakázky, Strana 4 (celkem 14)

5 si zadavatel v souladu s 84 odst. 2 písm. e) zákona vyhrazuje právo zadávací řízení veřejné zakázky zrušit. Pokud tato zadávací dokumentace včetně všech jejích příloh obsahuje požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení výrobků a služeb, které platí pro určitého podnikatele nebo jeho organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, Zadavatel umožňuje použití i jiných, avšak kvalitativně a technicky obdobných a srovnatelných řešení. Zadavatel si tímto vyhrazuje právo na odsouhlasení použití takovýchto řešení. Dodavatel je povinen v rámci plnění veřejné zakázky doložit a garantovat nabízené technické parametry. V nabídce musí být uvedeny jednoznačné specifikace všech komponent. Požadavky na instalaci: Součástí nabídkové ceny bude i kompletní sestavení a odzkoušení jednotlivých komponentů, včetně instalace těchto částí do racku a zaškolení obsluhy 1 pracovníka. Ostatní požadavky zadavatele: Předmět plnění veřejné zakázky bude prováděn dle platných právních předpisů ČR a obecně závazných vyhlášek platných v místě realizace veřejné zakázky, dle ČSN EN a technických norem souvisejících s předmětem plnění. V případě, že nabízené plnění nebude splňovat níže uvedené technické specifikace, bude nabídka uchazeče ze zadávacího řízení vyřazena a uchazeč bude vyloučen. Zadavatel si v této souvislosti vyhrazuje právo ověřit správnost v nabídce uvedených technických specifikací včetně garantované kompatibility, a to na náklady uchazeče. Dodací lhůta: nejpozději do 20.listopadu Zadavatel si vyhrazuje právo jednostranně písemně posunout předpokládaný termín plnění. 3. Záruka a servis Dodavatel poskytne záruku za jakost plnění, která nesmí být kratší 36 měsíců, s možností rozšíření na další roky formou servisních smluv, zajištění záručního i garanci pozáručního servisu, dále bude garantovat rychlost servisního zásahu v době záruky (nástup na odstranění vad nejpozději do 24 hodin od okamžiku ohlášení závady ( em, faxem, písemně), jednotlivé vady v záruční době musí být odstraněny nejpozději do 24 hodin ode dne zahájení odstraňování vad, nedohodnou-li se osoby oprávněné ve věcech technických za smluvní strany písemně jinak. Dodavatel je povinen odstraňovat jednotlivé vady v místě plnění, neníli to prokazatelně technicky možné, vadnou část zařízení dodavatel protokolárně převezme do opravy po písemném odsouhlasení navrženého postupu osobou oprávněnou jednat za zadavatele ve věcech technických. Zadavatel dále požaduje garanci pozáručního servisu a garanci dostupnosti náhradních dílů po dobu 5-ti let od uplynutí záruční doby. 4. Obchodní a platební podmínky Strana 5 (celkem 14)

6 Uchazeč je povinen předložit ve své nabídce jako její nedílnou součást návrh kupní smlouvy. Návrh kupní smlouvy uchazeče musí respektovat obchodní podmínky uvedené v příloze č. 3 této zadávací dokumentace. 5. Kvalifikace dodavatelů 5.1 Splnění kvalifikace Uchazeč je povinen nejpozději do lhůty stanovené pro podání nabídek prokázat svoji kvalifikaci. Kvalifikaci splní dodavatel, který prokáže splnění a) základních kvalifikačních předpokladů podle 53 zákona, b) profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona, 5.2 Prokázání kvalifikace a) Zadavatel v souladu s 57 odst. 1 zákona požaduje, aby dodavatel, se kterým bude uzavřena smlouva podle 82 zákona, předložil před podpisem smlouvy originály nebo ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Nesplnění této povinnosti se považuje za neposkytnutí součinnosti k uzavření smlouvy ve smyslu ustanovení 82 odst. 4 zákona. 5.3 Prokázání základních kvalifikačních předpokladů Dodavatel prokazuje splnění základních kvalifikačních předpokladů stanovených v 53 odst. 1 zákona písm. a) až k) formou dle 53 odst. 3 písm. a) až d) zákona a v souladu s 57 zákona předložením: a) výpisu z evidence Rejstříku trestů ( 53 odst. 1 písm. a) a b)), b) potvrzení příslušného finančního úřadu a ve vztahu ke spotřební dani samostatného čestného prohlášení ( 53 odst. 1 písm. f)), c) potvrzení okresní správy sociálního zabezpečení podle 22d zákona č. 589/1992 Sb., o pojistném na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů ( 53 odst. 1 písm. h) ), d) čestného prohlášení ( 53 odst. 1 písm. c) až e) a písm. g), a i) až k). Způsob prokázání základních kvalifikačních předpokladů Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů předloží dodavatelé v prosté kopii. Tyto doklady nesmějí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů ke dni podání nabídky Profesní kvalifikační předpoklady Splnění profesních kvalifikačních předpokladů prokáže dodavatel, který předloží a) v souladu s 54 písm. a) výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence pokud je v ní zapsán, b) v souladu s 54 písm. b) doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci. Způsob prokázání profesních kvalifikačních předpokladů Strana 6 (celkem 14)

7 Doklady prokazující splnění profesních kvalifikačních předpokladů předloží dodavatelé v prosté kopii. Výpis z obchodního rejstříku nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů ke dni podání nabídky. 6. Poskytnutí zadávací dokumentace a dodatečné informace k zadávací dokumentaci Zadavatel poskytuje tuto zadávací dokumentaci, včetně všech jejich příloh prostřednictvím elektronického systému zadávání veřejných zakázek na Profilu zadavatele: Podle 49 odst. 1 Zákona je dodavatel oprávněn požadovat po zadavateli dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost musí být písemná a doručená kontaktní osobě předmětné veřejné zakázky nebo zaslaná prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK a musí být zadavateli doručena v souladu se zákonem. Dodatečné informace (bez identifikace tazatele) zadavatel zároveň poskytne i všem uchazečům písemně a prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK na Profilu zadavatele: Zadavatel může poskytnout dodavatelům písemně, i na Profilu zadavatele: dodatečné informace k zadávacím podmínkám i bez jejich předchozí žádosti. 7. Kritéria pro zadání veřejné zakázky 7.1 Základní kritérium pro zadání veřejné zakázky Základním kritériem pro zadání veřejné zakázky je celková nejnižší nabídková cena v Kč bez DPH. 8. Podání nabídek 8.1 Lhůta pro podání nabídek Lhůta pro podání nabídek končí dne 23. října 2012 v 09:00 hod. Nabídky je možno podávat osobně či doporučeně poštou na adresu: Univerzita Palackého v Olomouci Oddělení veřejných zakázek Křížkovského 8, Olomouc kontaktní osoba: Mgr. Veronika Sovová a to v pracovních dnech od 8.00 do hod. po celou dobu běhu lhůty pro podání nabídek tak, aby byly doručeny do konce výše uvedené lhůty. 8.2 Místo a doba otevírání obálek s nabídkami Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne 23. října 2012 v 09:00 hodin, oddělení veřejných zakázek, rektorát UP v Olomouci, jednací místnost č. 2, Křížkovského 8, Olomouc. Otevírání obálek jsou oprávněni se zúčastnit členové komise zadavatele, zadavatel nebo jeho pověřený zástupce, statutární orgán uchazeče nebo maximálně 1 zástupce Strana 7 (celkem 14)

8 uchazeče (tento pouze na základě písemného pověření k zastupování účasti při otevírání obálek), který ve lhůtě pro podání nabídek podal svoji nabídku a který se při příchodu prokáže průkazem totožnosti a zapíše se do listiny účastníků. Komise otevře obálky s nabídkami dle pořadového čísla přijaté nabídky a zkontroluje, zda nabídka splňuje požadavky dle 71 odst. 9 zákona (tj. nabídka je zpracována v požadovaném jazyku, návrh smlouvy je podepsán oprávněnou osobou). Po provedení této kontroly komise sdělí přítomným uchazečům následující informace: - identifikační údaje uchazeče (tj. jméno obchodní firmy nebo jméno a příjmení, sídlo firmy nebo adresu), - zda nabídka splňuje požadavky dle 71 odst. 9 zákona, - nabídková cena uchazečů. 9. Varianty nabídek V souladu s 70 zákona, zadavatel nepřipouští varianty nabídek. 10. Obsah a forma nabídky, zadávací lhůta, požadavek na poskytnutí jistoty 10.1 Obsah nabídky Nabídka uchazeče bude obsahovat návrh kupní smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Součástí nabídky budou rovněž další dokumenty požadované zákonem či zadavatelem a dále doklady a informace prokazující splnění kvalifikace. Nabídka bude podána v následující struktuře: Krycí list nabídky s identifikačními údaji uchazeče (příloha č. 1), Doklady k prokázání splnění kvalifikace: - doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů, - doklady prokazující splnění profesních kvalifikačních předpokladů, Návrh kupní smlouvy jednostranně podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče zpracovaný v souladu s obchodními podmínkami v této zadávací dokumentaci uvedenými Doložení garantovaných technických parametrů pro doložení splnění požadavků zadavatele specifikovaných v čl. 2. této zadávací dokumentace Podrobná cenová kalkulace V souladu s 68 odst. 3 zákona: a) seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele, b) má-li dodavatel formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek, c) prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu, tj. zákon č. 143/2001 Sb., o ochraně hospodářské soutěže a o změně některých zákonů (zákon o ochraně hospodářské soutěže), ve znění pozdějších předpisů, v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou. Strana 8 (celkem 14)

9 10.2 Forma nabídky Dodavatel může podat pouze jednu nabídku. Dodavatel, který podal nabídku v zadávacím řízení, nesmí být současně subdodavatelem, jehož prostřednictvím jiný dodavatel v tomtéž zadávacím řízení prokazuje kvalifikaci. Pokud dodavatel podá více nabídek samostatně nebo společně s dalšími dodavateli, nebo je subdodavatelem, jehož prostřednictvím jiný dodavatel v tomtéž zadávacím řízení prokazuje kvalifikaci, zadavatel všechny nabídky podané takovým dodavatelem vyřadí. Nabídka bude podána písemně, v českém nebo slovenském jazyce. Všechny listy nabídky by měly být navzájem pevně spojeny či sešity tak, aby byly dostatečně zabezpečeny před jejich vyjmutím z nabídky. Všechny stránky nabídky, resp. jednotlivých výtisků, by měly být očíslovány vzestupnou číselnou řadou. Nabídka bude podána 1x v listinné podobě v originále s označením ORIGINÁL, 1x v listinné podobě v kopii (včetně čestného prohlášení, že kopie odpovídá originálu nabídky) s označením KOPIE a 1x v elektronické podobě na CD, vše v řádně uzavřené obálce opatřené na uzavřeních razítkem či podpisem uchazeče. Obálka bude označena heslem: Počítačová laboratoř- NEOTVÍRAT. Na obálce musí být uvedena adresa, na niž je možné zaslat oznámení podle 71 odst. 6 zákona (vyrozumění o tom, že nabídka dodavatele byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek) Zadávací lhůta Zadávací lhůta začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek a její délka činí 120 dnů. Po tuto dobu je uchazeč svoji nabídkou vázán Požadavek na poskytnutí jistoty Zadavatel nepožaduje poskytnutí jistoty. 11. Práva zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo: zrušit zadávací řízení v souladu se zákonem zadavatel si vyhrazuje právo ověřit si údaje předložené v nabídce posunout termín dodání zboží upřesnit návrh kupní smlouvy uvedený v nabídce (vypracovaný zejména v souladu se zadávací dokumentací a obchodními podmínkami) Nedílnou součástí této zadávací dokumentace jsou přílohy: Příloha č. 1 Příloha č. 2 Krycí list nabídky Obchodní a platební podmínky V Olomouci dne 28. srpna 2012 prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. rektor UP v Olomouci Strana 9 (celkem 14)

10 Příloha č. 1 Název: KRYCÍ LIST NABÍDKY Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel Název: Počítačová laboratoř Katedry algebry a geometrie Univerzita Palackého v Olomouci Sídlo: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Uchazeč Název: Sídlo/místo podnikání: Tel./fax: IČ: Osoba oprávněná jednat za uchazeče: Křížkovského 8, Olomouc prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. DIČ: Cena celkem bez DPH: Nabídková cena v CZK Samostatně DPH Cena celkem včetně DPH: Uchazeč prohlašuje, že se stejně tak, jako osoba jemu blízká, ani žádný jeho zaměstnanec, ani subdodavatel, osoba blízká subdodavateli, ani žádný zaměstnance subdodavatele nepodílel na zpracování zadávací dokumentace této veřejné zakázky. Uchazeč prohlašuje, že nezpracoval nabídku v součinnosti s jiným dodavatelem, který podal nabídku v rámci tohoto výběrového řízení. Osoba oprávněná jednat jménem či za uchazeče Podpis oprávněné osoby jednat za uchazeče.. razítko Titul, jméno, příjmení Strana 10 (celkem 14)

11 Příloha č. 2 Obchodní a platební podmínky Uchazeč je povinen předložit ve své nabídce jako její nedílnou součást návrh kupní smlouvy. Návrh kupní smlouvy uchazeče musí respektovat dále uvedené obchodní a platební podmínky: l. SMLUVNÍ STRANY: KUPNÍ SMLOUVA KUPUJÍCÍ: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI se sídlem: Křížkovského 8, Olomouc rektor: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. osoba oprávněná jednat ve věcech technických: RNDr. Pavel Jančí IČ: DIČ: CZ bankovní spojení: Komerční banka, a.s., pobočka Olomouc č.ú.: /0100 (dále jen kupující ) na straně jedné a PRODÁVAJÍCÍ: se sídlem: zápis v obchodním rejstříku: statutární orgán: osob oprávněná jednat ve věcech smluvních: osoba oprávněná jednat ve věcech technických: IČ: DIČ: bankovní spojení: č.ú.: (dále jen prodávající ) na straně druhé Kupující s prodávajícím uzavírají tuto smlouvu v důsledku skutečnosti, že nabídka prodávajícího na dodávku předmětu plnění této smlouvy byla kupujícím vybrána ve výběrovém řízení jako nabídka nejvhodnější. ll. Předmět plnění 1. Prodávající se touto smlouvou zavazuje dodat kupujícímu s veškerým příslušenstvím (dále jen zboží ) a technickými specifikacemi uvedenými v nabídce prodávajícího ze dne 2012, která tvoří nedílnou součást této smlouvy jako její příloha č Prodávající se zavazuje dodat zboží, provést jeho instalaci, poskytovat záruční a garantovat pozáruční servis zboží za podmínek stanovených dále touto smlouvou. 3. Prodávající se dále zavazuje dodat kupujícímu kompletní technickou dokumentaci zboží včetně všech příslušných certifikátů. Strana 11 (celkem 14)

12 4. Prodávající se touto smlouvou zavazuje převést na kupujícího vlastnické právo ke zboží, kupující se zavazuje zaplatit prodávajícímu kupní cenu stanovenou v této smlouvě po řádném protokolárním převzetí zboží v souladu s podmínkami uvedenými v této smlouvě. 5. Zboží musí být plně funkční, bez dalších dodatečných nákladů ze strany kupujícího. III. Termín a místo dodání 1. Prodávající se zavazuje dodat zboží na místo dodání nejpozději do 20. listopadu Kupující si vyhrazuje právo jednostranně písemně posunout předpokládaný termín plnění. 2. Kupující si vyhrazuje právo jednostranně písemně posunout předpokládaný termín dodání zboží, a to v závislosti na stavební připravenosti prostor určených k instalaci zařízení. 3. Místo dodání: Přírodovědecká fakulta, Katedra algebry a geometrie, 17. listopadu 12, Olomouc. Osoba oprávněná k převzetí zboží za kupujícího: RNDr. Pavel Jančí IV. Kupní cena 1. Kupní cena je sjednána dohodou smluvních stran podle zákona č. 526/1990 Sb., o cenách, ve znění pozdějších předpisů. Kupující se zavazuje zaplatit prodávajícímu za dodané zboží dle této smlouvy kupní cenu ve výši.. Kč bez DPH, DPH doplní uchazeč % činí. Kč. Celková kupní cena včetně DPH činí doplní uchazeč. Kč. 2. V kupní ceně jsou zahrnuty veškeré náklady spojené s dodáním zboží (zejména doprava na místo dodání, clo, pojištění), instalací zboží, a s poskytováním záručního servisu kupujícímu. 3. Kupní cena je stanovena jako cena pevná, nejvýše přípustná a maximální, zahrnuje veškeré náklady spojené s dodáním zboží. Změna kupní ceny je možná pouze a jen za předpokladu, že dojde po uzavření této smlouvy ke změnám sazeb daně z přidané hodnoty. 4. Prodávající odpovídá za to, že sazba daně z přidané hodnoty v okamžiku fakturace je stanovena v souladu s platnými a účinnými právními předpisy. V. Platební podmínky 1. Platba za dodávku proběhne na základě řádného daňového dokladu (faktury), obsahujícího všechny náležitosti, ve lhůtě splatnosti do 30 dnů ode dne jejího prokazatelného doručení kupujícímu. Faktura bude vystavena prodávajícím po protokolárním úplném předání a převzetí předmětu smlouvy osobou oprávněnou za kupujícího. Zboží pokládají smluvní strany za řádně dodané po jeho převzetí, řádné instalaci, dodání zákonných dokladů, návodu. Dokladem o řádném splnění závazků uvedených v předchozí větě prodávajícím je datovaný předávací protokol opatřený podpisy oprávněných osob obou smluvních stran. 2. Prodávajícím vystavená faktura musí obsahovat všechny náležitosti daňového dokladu v souladu se zákonem č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů a náležitosti obchodní listiny podle 13a obchodního zákoníku a současně identifikaci smlouvy, na jejímž základě bylo plněno. Fakturu prodávající opatří razítkem a podpisem osoby oprávněné ji vystavit. 3. Nebude-li faktura vystavená prodávajícím obsahovat některou povinnou náležitost nebo prodávající chybně vyúčtuje cenu nebo DPH, je kupující oprávněn před uplynutím lhůty splatnosti vrátit fakturu prodávajícímu k provedení opravy s vyznačením důvodu vrácení. Strana 12 (celkem 14)

13 Prodávající provede opravu vystavením nové faktury. Dnem odeslání vadné faktury prodávajícímu přestává běžet původní lhůta splatnosti a nová lhůta splatnosti běží znovu ode dne doručení nové faktury kupujícímu. 4. Smluvní strany se dohodly na tom, že závazek zaplatit kupní cenu je splněn dnem odepsání příslušné částky z účtu kupujícího ve prospěch účtu prodávajícího uvedeného v záhlaví této smlouvy. VI. Odpovědnost prodávajícího za vady 1. Prodávající poskytuje kupujícímu záruku za jakost zboží ve smyslu ust. 429 a násl. obchodního zákoníku. Prodávající odpovídá kupujícímu za to, že v záruční době, která činí 36 měsíců, má zboží specifikované ve smlouvě smluvenou jakost a provedení, je způsobilé pro řádné použití ke smluvenému účelu, a že si zachová smluvené vlastnosti. Jestliže zboží nemá výše uvedené vlastnosti, má vady. Běh záruční doby počíná dnem uvedení zařízení do plného provozu dokumentované podpisem předávacího protokolu. 2. Prodávající garantuje rychlost servisního zásahu v době záruky (nástup na odstranění vad nejpozději do 24 hodin od okamžiku ohlášení závady ( em, faxem, písemně), jednotlivé vady v záruční době musí být odstraněny nejpozději do 24 hodin ode dne zahájení odstraňování vad, nedohodnou-li se osoby oprávněné ve věcech technických za smluvní strany písemně jinak). Prodávající je povinen odstraňovat jednotlivé vady v místě plnění, neníli to prokazatelně technicky možné, vadnou část zařízení dodavatel protokolárně převezme do opravy po písemném odsouhlasení navrženého postupu osobou oprávněnou jednat ve věcech technických za kupujícího. 3. Pokud dojde ke zjištění vad v průběhu záruční doby, je kupující oprávněn tyto vady prokazatelným způsobem oznámit prodávajícímu. Vady, které kupující oznámí prodávajícímu v době běhu záruční doby, se prodávající zavazuje odstranit bezplatně. VII. Smluvní pokuty 1. Prodávající se zavazuje uhradit kupujícímu smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každý započatý den prodlení se smluvně stanoveným termínem dodání předmětu smlouvy nebo za každý i započatý den po marném uplynutí lhůty pro nastoupení k opravě v době záruky v souladu s touto smlouvou. 2. Prodávající se zavazuje uhradit kupujícímu smluvní pokutu ve výši 0,5 % z kupní ceny za každý započatý den prodlení se smluvně stanoveným termínem odstranění závady. 3. Smluvní pokuty se nezapočítávají na náhradu případně vzniklé škody, kterou lze vymáhat samostatně v plné výši vedle smluvní pokuty. 4. Splatnost vyúčtovaných smluvních pokut je 30 dnů od data doručení písemného vyúčtování příslušné smluvní straně a za den zaplacení bude považován den odepsání částky smluvní pokuty z účtu příslušné smluvní strany ve prospěch účtu, který bude uveden ve vyúčtování smluvní pokuty. 5.Smluvní pokuty je kupující oprávněn započíst proti pohledávce prodávajícího na úhradu kupní ceny. VIII. Závěrečná ujednání 1. Kupující si vyhrazuje právo zveřejnit obsah uzavřené kupní smlouvy. Strana 13 (celkem 14)

14 2. Smluvní strany se v souladu s ust. 262 odst. 1 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, výslovně dohodly, že veškerá práva a povinnosti stanovená touto smlouvou, jakož i práva a povinnosti z této smlouvy vyplývající, budou řešit podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku. 3. Ujednání této smlouvy jsou vzájemně oddělitelná. Pokud jakákoli část závazku podle této smlouvy je nebo se stane neplatnou či nevymahatelnou, nebude to mít vliv na platnost a vymahatelnost ostatních závazků podle této smlouvy a smluvní strany se zavazují nahradit takovouto neplatnou nebo nevymahatelnou část závazku novou, platnou a vymahatelnou částí závazku, jejíž předmět bude nejlépe odpovídat předmětu původního závazku. Pokud by smlouva neobsahovala nějaké ujednání, jehož stanovení by bylo jinak pro vymezení práv a povinností odůvodněné, smluvní strany učiní vše pro to, aby takové ujednání bylo do smlouvy doplněno. 4. Změnit nebo doplnit tuto smlouvu mohou smluvní strany pouze formou písemných dodatků, které budou vzestupně číslovány, výslovně prohlášeny za dodatek této smlouvy a podepsány oprávněnými osobami obou smluvních stran. 5. Kupující je oprávněn odstoupit od této smlouvy pro její podstatné porušení prodávajícím, přičemž podstatným porušením smlouvy se rozumí zejména: prodlení prodávajícího s dodáním zboží delším než 20 dnů, nedodržení technické specifikace zboží uvedené v nabídce prodávajícího. 6. Odstoupení od této smlouvy musí být učiněno písemně a nabývá účinnosti dnem doručení písemného oznámení druhé smluvní straně. V případě odstoupení od této smlouvy kupujícím z důvodu výše uvedených podstatných porušení smlouvy prodávajícím, nemá prodávající nárok na náhradu jakýchkoliv do té doby vzniklých nákladů. 7. Prodávající není oprávněn bez souhlasu kupujícího postoupit svá práva a povinnosti plynoucí z této smlouvy třetí osobě. 8. Tato kupní smlouva nabývá účinnosti dnem jejího podpisu oběma smluvními stranami. 9. Tato kupní smlouva je vyhotovena v pěti vyhotoveních s povahou originálu podepsaných oprávněnými osobami obou smluvních stran, přičemž kupující obdrží tři a prodávající dvě vyhotovení. 10. Prodávající se zavazuje v souladu s 147a odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, že kupujícímu předloží seznam subdodavatelů podílejících se na plnění předmětu této smlouvy, ve kterém uvede subdodavatele, jímž za plnění subdodávky uhradil více než 10 % z celkové kupní ceny, a to nejpozději do 60 dnů od splnění této kupní smlouvy. Současně platí, že má-li subdodavatel formu akciové společnosti, je přílohou seznamu i seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě 90 dnů před dnem předložení seznamu subdodavatelů. 11. Nedílnou součást této kupní smlouvy tvoří přílohy: Příloha č. 1 Nabídka prodávajícího ze dne, vč. cenové kalkulace V Olomouci, dne V, dne prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. rektor.. Strana 14 (celkem 14)

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

Výzkumně vzdělávací areál Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Přístrojové vybavení laboratoře LOGOPEDIE II.

Výzkumně vzdělávací areál Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Přístrojové vybavení laboratoře LOGOPEDIE II. Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Výzkumně vzdělávací

Více

Dodávka externích disků a čtečky knih pro vybrané projekty OPVK

Dodávka externích disků a čtečky knih pro vybrané projekty OPVK Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) (požadavky

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Česká spořitelna a.s., pobočka Mohelnice číslo účtu: /0800 (dále jen kupující ) na straně jedné

KUPNÍ SMLOUVA. Česká spořitelna a.s., pobočka Mohelnice číslo účtu: /0800 (dále jen kupující ) na straně jedné KUPNÍ SMLOUVA SMLUVNÍ STRANY KUPUJÍCÍ: Město Mohelnice se sídlem: U Brány 916/2, 789 85 Mohelnice statutární zástupce osoba oprávněná jednat ve věcech technických: IČ: 00303038 DIČ: CZ00303038 bankovní

Více

KUPNÍ SMLOUVA SMLUVNÍ STRANY. U Brány 916/2, Mohelnice. osoba oprávněná jednat IČ:

KUPNÍ SMLOUVA SMLUVNÍ STRANY. U Brány 916/2, Mohelnice. osoba oprávněná jednat IČ: KUPNÍ SMLOUVA SMLUVNÍ STRANY KUPUJÍCÍ: Město Mohelnice se sídlem: U Brány 916/2, 789 85 Mohelnice statutární zástupce Ing. Pavel Kuba, starosta osoba oprávněná jednat ve věcech technických: Ing. Pavel

Více

Křížkovského 8 771 47 Olomouc IČ: 61989592. veřejná vysoká škola. prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D.

Křížkovského 8 771 47 Olomouc IČ: 61989592. veřejná vysoká škola. prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D. Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním v souladu s ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.kr-olomoucky.cz/opvk pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory globálních grantů Olomouckého kraje v OP VK, které se vztahují na případy, pokud

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Výpočetní technika 2012

Výpočetní technika 2012 Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu Výpočetní technika 2012 vyhlášenou

Více

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky) Křížkovského Olomouc IČO: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc.

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky) Křížkovského Olomouc IČO: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou zjednodušeným podlimitním řízením podle 25 písm. a) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Dřevo Pevnost Poznání 002-2012

Dřevo Pevnost Poznání 002-2012 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku v dynamickém nákupním systému na nákup dřeva a dřevěných stavebních materiálů pro projekt Pevnost Poznání, zadávanou dle 95 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky)

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky) Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou zjednodušeným podlimitním řízením podle 25 písm. a) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Naše značka: pc1311 Vyřizuje: Gracík Datum: 22.11.2013 Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice

M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice Vaše značka/dopis ze dne: Naše značka: Vyřizuje/linka: V Ivančicích dne : OIS-1/09 19.11.2009 Věc: Nákup multifunkčního kopírovacího stroje

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace Zadavatel zakázky tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci následující veřejné zakázky malého rozsahu (III. kategorie)

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel Název: Městské centrum sociálních služeb a prevence Právní forma: Příspěvková organizace Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele:

Více

Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Číslo jednací:249/2015 Vyřizuje: Gracík Datum: 3.8.2015 Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Valašské Meziříčí, Vsetínská 454

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Výzva k předložení nabídky Předmět nabídky: Obnova vozového parku - 9 místný automobil PODMÍNKY

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠMŠ-Sedl/042/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4 00/21.1462 Název projektu: Název zakázky:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Dodávka technického vybavení pro projekt Inteligentní budovy 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele České vysoké

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů CenBiol - Spektrofotometry

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

"RUP- Oprava balkonu na nádvoří Křížkovského 8" Univerzita Palackého v Olomouci. s názvem: 170/PS/OVZ/2018

RUP- Oprava balkonu na nádvoří Křížkovského 8 Univerzita Palackého v Olomouci. s názvem: 170/PS/OVZ/2018 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve výběrovém řízení v souladu s ust. 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění

Více

Město Broumov, Třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Název zakázky:

Město Broumov, Třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Název zakázky: Město Broumov, Třída Masarykova 239, 550 01 Broumov, IČ 00272523 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název zakázky: Nákup 16ks počítačů - 2014 Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje podmínky průběhu a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Podsedice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel: Obec Podsedice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

Rámcová smlouva na dodávky multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) pro rok 2013

Rámcová smlouva na dodávky multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) pro rok 2013 Č.j.: MV-48025-7/VZ-2012 Praha 18.10.2012 Počet listů:8 Přílohy: 2/31 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064, DIČ:CZ00007064

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Optické měřící zařízení Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1. Identifikační

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro zkoušky odolnosti vodičů vůči otěru Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek zakázka je zadávána dle zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro měření odporu spouště Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Nákup licencí sw VMware pro IC GŘC Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace K veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů. Název veřejné zakázky:

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Dodávky

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace K veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů a podle Vnitřní směrnice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: VR 83: Nákup

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK Název projektu OP VK: Nový systém dalšího vzdělávání pedagogů SZŠ a VOŠ v kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.3.02/03.0013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA DODÁVKY ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu Ing. Čeněk Kukal Saratovská 1070/37, 100 00 Praha Přístavba kompletační haly a nákup nových technologií do výroby reg. č. projektu: 11/014/3120a/120/001057 Č. j: VZ-23/03-2013 Praha, 10. ledna 2014 Počet

Více

Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku Název zakázky: Servisní smlouva na provádění údržby klimatizačních systémů Mendelovy univerzity v Brně v areálu Brno Černá Pole Předmět zakázky: služba

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software).

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software). Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: likvidace

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami K U P N Í S M L O U V A uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupující: Název: Obec Baška Sídlo: Baška 420, 739 01 Baška Zastoupena:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název VZ: Osobní automobil a osobní automobil VAN - 2016 ZADAVATEL: Podkrušnohorský zoopark Chomutov, příspěvková organizace Přemyslova 259 430

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: CPV kód dle číselníku NIPEZ Číslo zakázky: Číslo jednací úkonu: Pořadové číslo úkonu: Nákup notebooku s příslušenstvím II 30213100-6

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro zkoušky neshořelých zbytků prachu včetně příslušenství Zařízení pro zkoušky

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Zpřístupnění databáze Zoological Record. veřejná vysoká škola. otevřené řízení

Zpřístupnění databáze Zoological Record. veřejná vysoká škola. otevřené řízení Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zpřístupnění

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení,

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení, Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky Vážení, obracíme se na Vás s výzvou na podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na Dodávka mobilních (dotykových) zařízení (dále jen veřejná zakázka ).

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Otevřené řízení: Nákup 1 kusu mobilní laboratoře Čl. I. Identifikace zadavatele Název zadavatele: Česká republika - Generální ředitelství cel IČO zadavatele: 71214011 DIČO zadavatele

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Nákup stolních počítačů a monitorů NIPEZ: 30213300-8 Stolní počítače Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 1 zadávací dokumentace: Návrh kupní smlouvy závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Dodávka mobilních zařízení KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Dodávka laboratorních lednic II 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup počítačů.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup počítačů. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 11. 10. 2013 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup počítačů. Město Černošice vyhlašuje

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Mixážní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zajištění

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Nákup notebooku s příslušenstvím NIPEZ: 30213100-6 Přenosné počítače Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013 Střední průmyslová škola na Proseku 190 00 Praha 9, Novoborská 610/2 Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013 Věc: Výzva k podání cenové nabídky na realizaci

Více

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV.

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV. Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV. Zadávanou jako veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou mimo zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Česká republika Generální ředitelství cel Se sídlem: Budějovická 7, 140 96 Praha 4 IČ: 71214011

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup nového osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup nového osobního automobilu Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup nového osobního automobilu 1. Zadavatel Výchovný ústav, DDŠ,SŠ,ZŠ a ŠJ, Počátky, Horní 617 se sídlem: 39464 Počátky, Horní 617 IČO: 7084580

Více

Lhůta pro podání nabídek: začíná běžet dnem následujícím po dni odeslání textu výzvy.

Lhůta pro podání nabídek: začíná běžet dnem následujícím po dni odeslání textu výzvy. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK CENTRÁLNÍ ZADAVATEL: Ministerstvo zdravotnictví České republiky Sídlem: Palackého náměstí 4, 128 01 Praha 2 IČ: 00024341 Adresa profilu zadavatele: http://www.egordion.cz/nabidkagordion/profilmz

Více

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou:

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: KUPNí SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: na straně jedné: a na straně druhé: se sídlem: zastoupená: zapsána:

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách)

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) Naše značka: Vyřizuje / tel: V Praze, dne: Č. j.: 904/2015 Ing. Radko Sáblík / 257 320 533 19. 6. 2015 Kontaktní osoba: Jan Černohorský / 607 121 582 Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb.

Více