AERONAUTICA MILITARE SLEVA % na vybrané artikly. Platí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AERONAUTICA MILITARE SLEVA 50 70 % na vybrané artikly. Platí 1. 17. 5. 2015."

Transkript

1 A3 SPORT SLEVA 20 % na nezlevněné zboží a 5 % na zlevněné zboží. Slevy nelze kombinovat. Neplatí na poukázky. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT.

2 AERONAUTICA MILITARE SLEVA % na vybrané artikly.

3 AUTOMYČKA EXPRESS AKCE Dejte si k nám umýt auto po dobu MS v hokeji a dostanete k vybranému mycímu programu špičkové naleštění nanotechnologií zdarma! Ušetříte až Kč. Platí pro mycí program č. 4. a 5. Prodloužená otevírací doba až do skončení zápasů!

4 BILBO ŠMAK SLEVA 20 % na Šmakovku (1 ks smaženého sýru + porce hranolek + 0,33 l Pepsi v plechu + krabička do ruky). Původní cena 49 Kč, nyní 39 Kč.

5 BUTLERS DÁREK Při nákupu nad Kč slevová karta v hodnotě 150 Kč na příští nákup.

6 C&A SLEVA 25 % Přijďte se podívat na letní kolekci C&A! Obdržíte 25% slevu na jeden kus oblečení dle vašeho výběru. Uplatněte tuto poukázku u pokladny. Jeden kupón na osobu a nákup platí od do Neplatí na nákup dárkové karty. Není možné kombinovat s jinou slevovou akcí.

7 CARPISA SLEVA 10 % na veškerý sortiment. Nelze kombinovat s jinými akcemi.

8 CROPP SLEVA 25 % na celou kolekci. Nelze kombinovat s jinými akcemi. Sleva platí po předložení kupónu.

9 ČEDOK SLEVA AŽ 20 % na vybrané pobytové zájezdy do Egypta v letní sezoně 2015 (akce platí do odvolání či vyprodání kapacity). Ostatní destinace dle aktuální nabídky. Více info v CK.

10 DÁREK OD DATARTU 24 0,5 L PIVA STAROPRAMEN Při koupi televizoru od 40" Akce platí do nebo do vyčerpání zásob dárku. e-shop: Infolinka: DATART DÁREK Dárek od Datartu. 24x 0,5 l piva Staropramen, při koupi televizoru od 40". Akce platí do nebo do vyčerpání zásob dárku.

11 DÁREK OD DATARTU SLÁNKA A PEPŘENKA Při koupi elektrického grilu CATLER GR 8012 Akce platí do vyčerpání zásob dárku. e-shop: Infolinka: DATART DÁREK Dárek od Datartu. Slánka a pepřenka při koupi elektrického grilu CATLER GR Akce platí do nebo do vyčerpání zásob dárku.

12 DÁREK OD DATARTU SKLENIČKY Při koupi konvice RUSSELL HOBBS BUCKINGHAM Akce platí do vyčerpání zásob dárku. e-shop: Infolinka: DATART DÁREK Dárek od Datartu. Skleničky při koupi konvice RUSSELL HOBBS BUCKINGHAM. Akce platí do nebo do vyčerpání zásob dárku.

13 DÁREK OD DATARTU KÁVOVAR V HODNOTĚ Kč Při koupi parní pračky LG F84U1TBS2 Akce platí do vyčerpání zásob dárku. e-shop: Infolinka: DATART DÁREK Dárek od Datartu. Kávovar v hodnotě Kč při koupi parní pračky LG F84U1TBS2. Akce platí do nebo do vyčerpání zásob dárku.

14 DEICHMANN SLEVA 10 % na nezlevněné kabelky. Sleva se nevztahuje na obuv, zlevněné a jiné akční zboží a nákup dárkových karet. Slevy nelze sčítat. Platí

15 DOMI BAGS SLEVA 10 % na celý sortiment.

16 DON PEALO AKCE Pouze v prodejnách Don Pealo koupíte nejoblíbenější destiláty za nejlepší cenu v ČR.

17 DOUGLAS 2+1 ZDARMA Objevte skvělé produkty péče o pleť, tělo, ruce, nehty, nohy, vlasy, sluneční péči, vůně, dekorativní kosmetiku a mnoho dalších od značek Douglas a Artemis. Nabídku nelze kombinovat s jinými akcemi.

18 DOUGLAS AKCE Líčení a škola líčení zdarma. Využijte flash make up a make-up school: červené rty nebo modré oční stíny ve vybraných termínech. Rezervujte si své místo na Facebooku Centra Černý Most.

19 EIFFEL OPTIC SLEVA 250 Kč na nezlevněné dioptrické obruby a sluneční brýle při nákupu nad Kč. Sleva platí v termínu

20 ESPRIT SLEVA 10 % Fanděte s námi, nakupujte v Espritu! 10% sleva na 1 nezlevněný produkt.

21 FISCHER/NEV DAMA SLEVA 10 % Sleva se vztahuje na všechny zájezdy z katalogu NEV-DAMA léto Slevy nelze kumulovat se slevami vypsanými katalogem, nelze ji uplatnit na last minute. Nabídku lze využít do na pobočce CK FISCHER / NEV-DAMA v Centru Černý Most.

22 FRUITISIMO SLEVA 20 % na celý sortiment. Fruitisimo miluje ovoce, každý den v roce. Není to žádný letní románek, nýbrž celoživotní vášeň, o kterou láskyplně pečuje. Platí

23 GATE května nabízí GATE doplňky 1+1 zdarma (platí na levnější zboží).

24 HOUSE SLEVA 20 % na nezlevněnou kolekci. Nelze kombinovat s jinými akcemi.

25 HUMANIC SLEVA 20 % na kabelky.

26 JAN MAŠEK PEKAŘSTVÍ SLEVA 10 % na kvasový půlený chléb.

27 KADEŘNICTVÍ KLIER SLEVA 100 Kč na službu. Částka 100 Kč bude odečtena z ceny služby na základě předložení tohoto kupónu. Slevy nelze kombinovat. Platnost kupónu

28 KLENOTY AURUM SLEVA 20 % na hodinky. Sleva platí od 4. do Slevu nelze kombinovat s jinou slevou či akční nabídkou ani s výkupem zlata protihodnotou. Sleva se nevztahuje na výměnu zboží, opravy a dárkové šeky.

29 KFC AKCE K jakémukoli kyblíku kuřecích kousků dostanete 2 bezedné nápoje zdarma.

30 LEE WRANGLER SLEVA AŽ 40 % Vztahuje se na vybrané zboží. Nelze kombinovat s jinými akcemi, slevami.

31 LINDEX SLEVA 20 % na 1 produkt. Neplatí pro e-shop a již zlevněné položky. Slevu nelze kombinovat.

32 LOOKE SLEVA 25 % na veškeré nezlevněné zboží. Sleva nelze kombinovat s dalšími slevovými programy.

33 MARKS & SPENCER SLEVA 29 % na Prosecco. Běžná cena 279 Kč, nová cena 199 Kč.

34 MCDONALD S SLEVA 20 % na McMenu.

35 NESPRESSO SLEVA 20 % a dárek k nákupu. Sleva ve výši 20 % na kávovar Nespresso dle vlastního výběru a navíc pětibalení kávy v minimální hodnotě 500 Kč zdarma. Akci nelze kombinovat s jinými nabídkami Nespresso.

36 C M Y CM MY CY CMY K PARKY S AKCE Přijďte na ten nejlepší hotdog ve městě: dvě Parky s menu což je hotdog, brambůrky s omáčkou a nápoj jen za 120 Kč. A pozor, naše párky obsahují vysoké procento masa!

37 PIXELBAGS SLEVA 50 % na vybrané produkty. Hokejová sleva na vybrané produkty 50 %. Slevy nelze kombinovat. Platnost slevy: Sleva bude poskytnuta na základě předloženého kupónu.

38 PLANEO QUICK TIME SLEVA 20 % Dámy, odložte svého muže u hokeje a kupte sobě nebo jemu krásný dárek od Casia. Pro vás je připravena sleva 20 % na hodinky Sheen a pro něho sleva 20 % na hodinky Edifice. Sleva platí na nezlevněné zboží.

39 Hokejové menu RANCHEROS AKCE V případě výhry ČR pozvi kámoše do Rancheros a využijte kupón 1+1 menu zdarma, kdy zaplatíte jen 1 menu a to druhé (ve stejné hodnotě nebo levnější) máte zdarma.

40 RELAX SLEVA 10 % na veškerý sortiment. Sleva se nevztahuje na zlevněné zboží a nelze ji kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami.

41 RESERVED SLEVA 15 % na nezlevněnou kolekci. Nelze kombinovat s jinými akcemi.

42 RUNNING SUSHI SUMO AKCE Running sushi akce 3+1 zdarma na running sushi.

43 SEPHORA SLEVA 20 % na celý sortiment. Sleva se nevztahuje na značku Sisley. Nabídka se neslučuje s jinými akcemi a slevami. Platí do vyprodání zásob. O podrobnosti požádejte konzultanty na prodejně.

44 SEPHORA LÍČENÍ ZDARMA Přijďte objevit trendy sezony a naučit se nové líčení s kosmetikou Sephora ve dnech 15. a od 14 do 18 hodin v prodejně Sephora. Rezervujte si své místo na facebooku Centra Černý Most.

45 SPARKYS DÁREK Při nákupu nad 200 Kč hokejový dárek s motivy Bob a Bobek přívěsek, magnetka nebo odznak v hodnotě 50 Kč zdarma.

46 STARBUCKS AKCE 1+1 Využijte jedinečné nabídky Starbucks a získejte s tímto kupónem při nákupu jednoho nápoje druhý libovolný zdarma. Zdarma je vždy levnější z obou nápojů.

47 T.M. LEWIN DÁREK Hedvábné manžetové uzlíčky dle vlastního výběru zdarma k zakoupené pánské nebo dámské košili! Nelze kombinovat s dalšími akcemi a slevami. Neplatí na již zlevněné zboží. Kupóny nelze sčítat nebo proměnit za hotovost.

48 TAMARIS/RIEKER SLEVA 10 % na veškeré nezlevněné zboží.

49 TESCOMA SLEVA 15 % na všechno nezlevněné zboží při nákupu nad 500 Kč. Nelze uplatnit na dárkové poukazy a kombinovat s jinými akcemi.

50 TCHIBO SLEVA 30 % na druhý výrobek. Sleva se vztahuje pouze na nepotravinové zboží z týdenních kolekcí Tchibo. Sleva platí na levnější výrobek. Akční nabídky a slevy nelze kombinovat. Sleva neplatí na dárkové kupóny, na kávu, kávový bar a kávovary.

51 DĚTSKÝ KOUTEK TIMEOUT SLEVA 10 % na pobyt dítěte v dětském koutku Time Out i pro nečleny věrnostního programu Centra Černý Most na základě předložení kupónu.

52 TOMMY HILFIGER DÁREK k nákupu nad Kč. Platí ve dnech a do vyprodání zásob.

53 TRIUMPH SLEVA 20 % na nezlevněné zboží.

54 YVES ROCHER SLEVA 30 % na vyhlazující rostlinnou péči s kosmatcem krystalovým.

55 YVES ROCHER SLEVA 30 % na 1 kosmetický výrobek dle výběru. Slevy a nabídky se nekumulují. Nevztahuje se na výrobky označené zeleným bodem.

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA Dny Marianne v PALLADIU (15. 17. 9. 2017) Přehled slev a speciálních nabídek PRODEJNA A3 SPORT ALPINE PRO ARMANI JEANS ADIDAS ALBI BAŤA CCC C&A CALVIN KLEIN CALZEDONIA CLINIQUE DERMACOL DM DROGERIE MARKT

Více

20% 50% Akce 30% 200Kč 10% SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA. Sleva 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč. na nezlevněné zboží.

20% 50% Akce 30% 200Kč 10% SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA. Sleva 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč. na nezlevněné zboží. 50% 20% na druhý levnější kus. na nezlevněné zboží. Nelze kombinovat s jinými akcemi. Platnost 13. 11. 2014. 20% Akce při nákupu nad 10 000 Kč. 10 % na vše. Nakupte za minimálně 600 Kč a obdržíte poukaz

Více

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, právě držíte v ruce naší podzimní slevovou knížku. A opět Vám, věříme, děláme radost a to hned 22 krát. Ano, je to tak! Celkem 22 kuponů z naší slevové knížky

Více

SLEVA 20 % Slevy nelze kombinovat. Neplatí na nákup poukázek. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT. Platnost kupónu:

SLEVA 20 % Slevy nelze kombinovat. Neplatí na nákup poukázek. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT. Platnost kupónu: Slevová knížka Pravidla: 1. Kupón je možné uplatnit pouze v OC Letňany. 2. Kupón je platný v termínu uvedeném na přední straně, nebo do vyprodání zásob. 3. Kupón platí pouze na jeden nákup a není možné

Více

Sleva 200 Kč. na veškerý sortiment

Sleva 200 Kč. na veškerý sortiment Sleva 200 Kč na veškerý sortiment platnost: 08. 11. 24. 11. 2013 Sleva 200 Kč platí na veškerý sortiment při nákupu nad 1 000 Kč. Kupon je možné uplatnit i na zlevněné zboží, ale nelze jej kombinovat s

Více

SOUTĚŽ. Nakup na Nightshoppingu 18. května nad Kč a VYHRAJ luxusní vůz BMW na týden nebo dárkové poukázky Galerie Vaňkovka.

SOUTĚŽ. Nakup na Nightshoppingu 18. května nad Kč a VYHRAJ luxusní vůz BMW na týden nebo dárkové poukázky Galerie Vaňkovka. SOUTĚŽ Nakup na Nightshoppingu 18. května nad 1 500 Kč a VYHRAJ luxusní vůz BMW na týden nebo dárkové poukázky Galerie Vaňkovka. Zaregistruj se u hostesek v naší lounge v rotundě a užij si ochutnávky PROSECCA,

Více

20 % AERONAUTICA MILITARE. Sleva 20 % při nákupu nad 3 000 Kč.

20 % AERONAUTICA MILITARE. Sleva 20 % při nákupu nad 3 000 Kč. AERONAUTICA MILITARE Sleva 20 % při nákupu nad 3 000 Kč. 20 % ALDO Sleva 40 % na kabelky a módní doplňky při nákupu nezlevněné obuvi. 40 % ALPINE PRO Sleva 20 % na veškerý nezlevněný sortiment. 20 % AUTOMYČKA

Více

Nakupuj se slevovkou

Nakupuj se slevovkou Nakupuj se slevovkou 21. 3. 24. 3. 2019 slevová knížka OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY 9.00 21.00 HYPERMARKET 7.00 22.00 RESTAURACE A KAVÁRNY 8.00 24.00 ZÁBAVA 10.00 24.00 AUTOMYČKA 8.00 21.00 FITNESS Po Pá / 7.00

Více

Nakupuj se slevovkou slevová knížka OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY HYPERMARKET RESTAURACE A KAVÁRNY

Nakupuj se slevovkou slevová knížka OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY HYPERMARKET RESTAURACE A KAVÁRNY OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY 9.00 21.00 HYPERMARKET 7.00 22.00 RESTAURACE A KAVÁRNY 8.00 24.00 ZÁBAVA 10.00 24.00 AUTOMYČKA 8.00 21.00 FITNESS Po Pá / 7.00 22.00 So Ne / 9.00 21.00 PARKOVIŠTĚ OTEVŘENO 24 HODIN

Více

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva.

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva. 50% na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. Sleva se nevztahuje na další akce a nelze ji kombinovat s jinými mi. B S BEAUTY SALON 25% na všechny služby. na čištění oděvů kromě

Více

20 % 50 % AKCE. 5ÀSEC Sleva 20 % na čištění. Sleva se nevztahuje na barvení, čištění koberců a kůží. ALBI Sleva 20 % na produkty s logem Albi.

20 % 50 % AKCE. 5ÀSEC Sleva 20 % na čištění. Sleva se nevztahuje na barvení, čištění koberců a kůží. ALBI Sleva 20 % na produkty s logem Albi. 5ÀSEC Sleva na čištění. Sleva se nevztahuje na barvení, čištění koberců a kůží. ALBI Sleva na produkty s logem Albi. ALPINE PRO Sleva. AUTOMYČKA EXPRESS Sleva 50 % na balíček mycích programů 4 + 7 Nanotec.

Více

SLEVOVÁ KNÍŽKA ŘÍJNA

SLEVOVÁ KNÍŽKA ŘÍJNA SLEVOVÁ KNÍŽKA 14. 23. ŘÍJNA OCHUTNEJTE NAŠE SLEVY PŘIPRAVILI JSME PRO VÁS DALŠÍ DOPROVODNÉ AKTIVITY A TŘÍPATROVÝ FOODCOURT Rozšířili jsme pro Vás foodcourt o nové exkluzivní nájemce. Navštivte 3. NP poblíž

Více

JARNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA

JARNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA % % JARNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA PRAVIDLA: 1. Kupón je možné uplatnit pouze v OC Letňany. 2. Kupón je platný v termínu uvedeném na přední straně, nebo do vyprodání zásob. 3. Kupón platí pouze na jeden nákup a

Více

KVĚTEN-ČERVEN 2018 PODÁVÁME SNÍDANI DOBROČINNÝ KNIHOTRH ZMRZLINA JISTÁ! PRO VŠECHNY ŠKOLOU POVINNÉ OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ ZÁPASNÍKŮ

KVĚTEN-ČERVEN 2018 PODÁVÁME SNÍDANI DOBROČINNÝ KNIHOTRH ZMRZLINA JISTÁ! PRO VŠECHNY ŠKOLOU POVINNÉ OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ ZÁPASNÍKŮ KVĚTEN-ČERVEN 2018.18 11:34 PODÁVÁME SNÍDANI DOBROČINNÝ KNIHOTRH OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ ZÁPASNÍKŮ ZMRZLINA JISTÁ! PRO VŠECHNY ŠKOLOU POVINNÉ TIPY PRO LETNÍ MĚSÍCE! 2 dámy 1 5 3 6 4 9 7 10 8 1. Mohito Dámské

Více

15 % sleva. na celý nákup. Platí při platbě ČSOB platební kartou v termínu od 11. do 13. 9. 2015.

15 % sleva. na celý nákup. Platí při platbě ČSOB platební kartou v termínu od 11. do 13. 9. 2015. 40% 30% 20% 25% 15% Být naším klientem se vyplatí ČSOB vám přináší září plné skvělých výhod. Stačí zaplatit ČSOB platební nebo kreditní kartou a můžete výhodně nakoupit u našich partnerů. p Pokud budete

Více

20 % 25 % DÁREK 20 % 50 %

20 % 25 % DÁREK 20 % 50 % ALBI Sleva na produkty s logem Albi. ` ALDO Sleva na novou kolekci. ALOVE Dárek ke každému nákupu (stylová šperkovnice). Dárky jsou dostupné pouze do rozdání zásob. DÁREK ALPINE PRO Sleva. AUTOMYČKA EXPRESS

Více

Pokud budete potřebovat některý z kuponů opakovaně, najdete jej ke stažení na www.svetodmen.cz. 15 % sleva. na celý nákup

Pokud budete potřebovat některý z kuponů opakovaně, najdete jej ke stažení na www.svetodmen.cz. 15 % sleva. na celý nákup 25% 40% 15% 20% 30% Svět odměn slaví 1. narozeniny. Dárky ale rozdáváme vám! Přidejte se k našim členům, plaťte Era platební kartou a využijte lákavé nabídky našich partnerů. Aktivujte si Svět odměn v

Více

to nejlepší ze 30% sleva 899 Kč 2 600 Kč 3 340 Kč 1329 Kč Dámská kabelka Přívěsek lapač snů Přívěsek Engelsrufer srdce košilka + župan 1190 + 1790 Kč

to nejlepší ze 30% sleva 899 Kč 2 600 Kč 3 340 Kč 1329 Kč Dámská kabelka Přívěsek lapač snů Přívěsek Engelsrufer srdce košilka + župan 1190 + 1790 Kč to nejlepší ze 2015 Přívěsek lapač snů 2 600 Kč Dámská kabelka 899 Kč Přívěsek Engelsrufer srdce 3 340 Kč košilka + župan 1190 + 1790 Kč sleva 30% Dámské kožené lodičky české výroby 1899 Kč 1329 Kč Podprsenka

Více

BŘEZEN-DUBEN 2018 ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! ČARODĚJNICE DIVADLO PRO DĚTI V ŘÍŠI ČESKÝCH DĚJIN

BŘEZEN-DUBEN 2018 ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! ČARODĚJNICE DIVADLO PRO DĚTI V ŘÍŠI ČESKÝCH DĚJIN BŘEZEN-DUBEN 2018 ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! DIVADLO PRO DĚTI V ŘÍŠI ČESKÝCH DĚJIN ČARODĚJNICE 1. PRO ŽENY 7. 4. 2. 5. 8. 3. 6. 9. 1. Reserved, Dámské zelené šaty 1499 Kč, 2. Mohito, Šedá kabelka 549 Kč, 3. CCC,

Více

28 % sleva. Moje Šťastná. je zase tady! na pánskou víceúčelovou obuv NIKE CIRCUIT TRAINER II. na dámskou běžeckou obuv DURAMO ELITE W.

28 % sleva. Moje Šťastná. je zase tady! na pánskou víceúčelovou obuv NIKE CIRCUIT TRAINER II. na dámskou běžeckou obuv DURAMO ELITE W. 28 % sleva na pánskou víceúčelovou obuv NIKE CIRCUIT TRAINER II. Původní cena 1 390 Kč. Nová cena 990 Kč. 27 % sleva na dámskou běžeckou obuv DURAMO ELITE W. Původní cena 1 490 Kč. Nová cena 1 090 Kč.

Více

VÁNOČNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA

VÁNOČNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA VÁNOČNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA PRAVIDLA: 1. Kupón je možné uplatnit pouze v OC Letňany. 2. Kupón je platný v termínu uvedeném na přední straně, nebo do vyprodání zásob. 3. Kupón platí pouze na jeden nákup a není

Více

Seznam slev obchodů v OC Letňany během Dnů Mariance 2018:

Seznam slev obchodů v OC Letňany během Dnů Mariance 2018: Seznam slev obchodů v OC Letňany během Dnů Mariance 2018: A3 Sport - sleva 25% + dárek 25% sleva na nezlevněné zboží, 5 % na zlevněné. Při nákupu nad 3 000 Kč (po odečtení slev) dárek. Slevy nelze sčítat.

Více

MED PLAISIRS NATURE Z POMERANČOVNÍKU. jako DÁREK* 265 Kč 296 Kč. Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? Získejte. 89 Kč

MED PLAISIRS NATURE Z POMERANČOVNÍKU. jako DÁREK* 265 Kč 296 Kč. Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? Získejte. 89 Kč 1 2 od VOŇAVÉ VÁNOCE Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? PLAISIRS NATURE MED Z POMERANČOVNÍKU Získejte jako DÁREK* Sprchový a koupelový gel 50 ml z limitované edice Plaisirs Nature Med z pomerančovníku.

Více

DIVADLO PRO DĚTI KAŽDÁ SUDÁ SOBOTA

DIVADLO PRO DĚTI KAŽDÁ SUDÁ SOBOTA ZÁŘÍ-ŘÍJEN 2018 DIVADLO PRO DĚTI KAŽDÁ SUDÁ SOBOTA BURGERFEST POPRVÉ VE FRÝDKU-MÍSTKU ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! MEGA SHOW YOUTUBERŮ VSTUP ZDARMA 14. 16. 9. UKAŽTE SE NA PODZIM 5 dámy 14. 9. 27. 9. 4 11:30 17:30

Více

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu.

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Vybraní partneři: Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Mnoho výhodných nákupů Vám přeje Váš Team X Energie Partneři

Více

Black Weekend v termínu , kdy budeme zákazníkům poskytovat slevu 20 % na vše nezlevněné.

Black Weekend v termínu , kdy budeme zákazníkům poskytovat slevu 20 % na vše nezlevněné. Komletní seznam slev: PRODEJNA 5ásec SLEVY Přineste 4 a více kusů a získáte slevu -30% (sleva se nevztahuje na doplňkové služby, čištění již v akci, na čištění kůže, kožešiny, koberce a úpravy oděvů).

Více

DÁRKOVÁ KARTA ZA 500 Kč ZDARMA

DÁRKOVÁ KARTA ZA 500 Kč ZDARMA DÁRKOVÁ KARTA ZA 500 Kč ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 2 000 Kč V OBCHODECH V PASÁŽI THE DESIGNER GALLERY* *PLATÍ OD 4. DO 7. 10. PRO PRVNÍCH 300 ZÁKAZNÍKŮ. SEZNAM OBCHODŮ A VÍCE NAJDETE NA CENTRUMCHODOV.CZ. DESIGNER

Více

NIGHT SHOPPING 17. ŘÍJNA 20:00 23:00

NIGHT SHOPPING 17. ŘÍJNA 20:00 23:00 NIGHT SHOPPING 17. ŘÍJNA 20:00 23:00 PÁTEK 16. ŘÍJNA SOBOTA 17. ŘÍJNA FASHION SHOW 15:00 JAD DANCE COMPANY & YEMI A.D. DARA ROLINS RYTMUS NIGHT SHOPPING 20:00 23:00 SILENT DISCO 21:00 23:00 NEDĚLE 18.

Více

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost Vaše odměna za věrnost www.eop.cz/vernost Vážení zákazníci, rádi bychom Vám touto formou poděkovali dlouhodobou věrnost, kterou nám projevujete. I díky Vám můžeme soustavu zásobování teplem postupně obnovovat

Více

LÉTO plné SLEV Využijte slevové kupony pro váš nákup.

LÉTO plné SLEV Využijte slevové kupony pro váš nákup. Nakupujte bez peněz a se slevami 2013 Červen LÉTO plné SLEV Využijte slevové kupony pro váš nákup. 600 Kč 1000 Kč 22 % 40 % na rezervaci dovolené v Chorvatsku na www.croatia24.travel/cs/. Vztahuje se na

Více

Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem! Feedo Bazárek Připravte nám krabici s věcmi Postaráme se vám o to VYKUPUJEME krásné věci po vašich dětech! 1 2 3 4 Dejte nám vědět kam máme

Více

SOKOL. Ondřej. program. prague burlesque. california dreams AKCE MODERÁTOR

SOKOL. Ondřej. program. prague burlesque. california dreams AKCE MODERÁTOR 11.-12. září program AKCE prague burlesque Dráždivě hravá show, balancující na hraně mezi humorným divadelním představením a decentním striptýzem. Ondřej SOKOL MODERÁTOR Jeden z nejvtipnějších českých

Více

Slevová knížka ODMAMINKY FOR KIDS 2015. Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY FOR KIDS 2015. Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY FOR KIDS 2015 Prolistujte před nákupem! Kde kupóny uplatnit? Nejlepší slevový portál pro děti www.odmaminky.cz Chytré mámy šetří s námi! Na veletrhu V e-shopech Při aktivitách

Více

KVĚTEN-ČERVEN 2017 SLEVOVÉ KUPÓNY UVNITŘ ODMĚNA VÁS NEMINE PRŮVAN V ŠATNÍKU DĚTSKÁ FARMA RIVER RUN TRAIL

KVĚTEN-ČERVEN 2017 SLEVOVÉ KUPÓNY UVNITŘ ODMĚNA VÁS NEMINE PRŮVAN V ŠATNÍKU DĚTSKÁ FARMA RIVER RUN TRAIL KVĚTEN-ČERVEN 2017 SLEVOVÉ KUPÓNY UVNITŘ ODMĚNA VÁS NEMINE DĚTSKÁ FARMA PRŮVAN V ŠATNÍKU RIVER RUN TRAIL 1. 2. TOULÁM SE ULICEMI 6. 7. 8. 3. 9. 10. 11. 5. 4. 8. 12. 1. H&M Klobouk 349,-; 2. New Yorker

Více

SLEVY AŽ 50 %

SLEVY AŽ 50 % SLEVY AŽ 50 % 17. 21. 5. TISÍC DÁRKŮ V JEDNOM ELECTRONIC USE ONLY 123456 7890 1 2 3 4 5 6 0000 VALID THRU MONTH / YEAR 12/18 DÁRKOVÁ KARTA KREDIT 1 000 Kč VALID ONLY IN THE CZECH REPUBLIC WHERE MASTERCARD

Více

ZÁŘÍ-ŘÍJEN 2017 NÁKUPY SE STYLISTKOU DIVADLO POKRAČUJE!

ZÁŘÍ-ŘÍJEN 2017 NÁKUPY SE STYLISTKOU DIVADLO POKRAČUJE! ZÁŘÍ-ŘÍJEN 2017 DIVADLO POKRAČUJE! NÁKUPY SE STYLISTKOU 1. Ladíme podzim 3. 2. 4. 6. 3. 5. 9. 7. 8. 1. New Yorker,Dámská košile proužek, 399,-; 2. GrandOptical, Dámské dioptrické brýle 4 200,-; 3. HM,

Více

Tady je svět ještě v pořádku

Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 5. 3. do 1. 4. 2015. Kabát dámský, různé barvy, velikost 38-48 1690,Kalhoty, více barev, S-2XL 499,Kabelka, v nabídce více druhů a barevných provedení 499,Šátek, v nabídce více druhů

Více

LISTOPAD PROSINEC 2017

LISTOPAD PROSINEC 2017 LISTOPAD PROSINEC 2017 1. Ženská elegance 2. 3. 4. 5. 6. -20 7. -10 Na zlato 11. 11. 19. 11. 8. 1. New Yorker, Dámská halenka Amisu, 399 Kč; 2. New Yorker, Dámský kabát Amisu, 1650 Kč; 3. Marionnaud, Intimacy

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Cestování Soukenné náměstí Liberec 485 105 215 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a 669/2a, OC Forum zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

LISTOPAD-PROSINEC 2016 UŽ JSOU NÁM DVA! VYPEČENÉ VÁNOCE ...JSME VE FORMĚ SLAVÍME! INSPIRACE STŘENO PRO VÁNOČNÍ NÁKUPY NA LEDOVÝ KOBLIH!

LISTOPAD-PROSINEC 2016 UŽ JSOU NÁM DVA! VYPEČENÉ VÁNOCE ...JSME VE FORMĚ SLAVÍME! INSPIRACE STŘENO PRO VÁNOČNÍ NÁKUPY NA LEDOVÝ KOBLIH! LISTOPAD-PROSINEC 16 UŽ JSOU NÁM DVA! SLAVÍME! VYPEČENÉ VÁNOCE...JSME VE FORMĚ ZA STŘENO NA LEDOVÝ KOBLIH! INSPIRACE PRO VÁNOČNÍ NÁKUPY 2 ks Hot wings ZDARMA K JAKÉMUKOLIV MENU, BOXU NEBO KYBLÍKU Platnost

Více

K ATALOG. vánoční. inspirace UVNITŘ SLEVOVÉ KUPONY

K ATALOG. vánoční. inspirace UVNITŘ SLEVOVÉ KUPONY K ATALOG vánoční inspirace UVNITŘ SLEVOVÉ KUPONY www.forumliberec.cz Nejlepší dárky jsou ty, které jste si opravdu přáli... Dárkové poukázky můžete zakoupit od 7. 12. pod vánočním stromem v přízemí OC

Více

Úklid vezmu od podlahy!

Úklid vezmu od podlahy! 10. ŘÍJNA 2012 Výtisk zdarma. Platí od 10. 10. 2012 do vyčerpání zásob. Úklid vezmu od podlahy! 25% sleva na předvánoční úklid Můj byt... za 25 BODŮ 25 % SLEVA NA PŘEDVÁNOČNÍ ÚKLID Platí od 10. 10. do

Více

OBJEVTE S NÁMI SVĚT - PRAVIDLA SOUTĚŽE

OBJEVTE S NÁMI SVĚT - PRAVIDLA SOUTĚŽE OBJEVTE S NÁMI SVĚT - PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. POŘADATEL: IKEA Centres, s.r.o., se sídlem Praha 5, Skandinávská 15a/144, PSČ 155 00, IČ 270 81 028, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

VE HŘE SE SKŘÍTKY TROPOLÍKY JSOU TYTO CENY:

VE HŘE SE SKŘÍTKY TROPOLÍKY JSOU TYTO CENY: VE HŘE SE SKŘÍTKY TROPOLÍKY JSOU TYTO CENY: ČÍSLO OBCHOD POPIS CENY 1 Čedok zájezd pro 2 osoby od Čedoku do Spojených arabských emirátů, hotel Lou Lou Beach v hodnotě 50 000 Kč 2 Family Fitness + Saunový

Více

-50% -50% -50% -50% -50% -40% -65% -50% Platí od 3. 12. do 24. 12. 2015. 4 ks = 174,98. Vánoční nákupy, jak jste si je vždycky přála

-50% -50% -50% -50% -50% -40% -65% -50% Platí od 3. 12. do 24. 12. 2015. 4 ks = 174,98. Vánoční nákupy, jak jste si je vždycky přála Platí od 3. 12. do 24. 12. 2015 na prodejnách označených novým i starým logem Teta drogerie Vánoční nákupy, jak jste si je vždycky přála 100 ml Str8 EDT 100 ml, 3 1 Lanvin ÉCLAT D ARPÉGE EDP 100 ml 13

Více

8 DNÍ SLEV = VÝHODNÝCH NÁKUPŮ! SLAVÍME OSMÉ

8 DNÍ SLEV = VÝHODNÝCH NÁKUPŮ! SLAVÍME OSMÉ 8 DNÍ SLEV = VÝHODNÝCH NÁKUPŮ! SLAVÍME OSMÉ 8 DNÍ SLEV = VÝHODNÝCH NÁKUPŮ! Slevová narozeninová akce probíhá v prostorách OC Galerie Harfa v termínu od 4. 11. do 11. 11. 2018. OC Galerie Harfa neručí za

Více

Dárková knížka ODMAMINKY Dětská planeta 2015. Prolistujte před nákupem!

Dárková knížka ODMAMINKY Dětská planeta 2015. Prolistujte před nákupem! Dárková knížka ODMAMINKY Dětská planeta 2015 Prolistujte před nákupem! Kde kupóny uplatnit? Nejlepší slevový portál pro děti www.odmaminky.cz Chytré mámy šetří s námi! Na veletrhu V e-shopech info@odmaminky.cz

Více

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5.

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5. léta Klobouk dámský, elegantní, v bílé barvě 169,- Tričko dámské, nebo s elastanem, různé druhy a barvy, velikost: S-2XL/38-48 Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,-

Více

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M.

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Máme pro vás další díl naší pravidelné módní rubriky a s ním i výlet za módní inspirací značek OC Forum Liberec. V dnešním díle se naše Pětka z Fóra

Více

Novinky z nákupního centra. duben 2016. S chutí jara 16. 4. ZÁVODY BATOLAT 30. 4. ČARODĚJNICKÝ REJ V NC EDEN FOODCOURT ZAŽEŇTE MALÝ HLAD

Novinky z nákupního centra. duben 2016. S chutí jara 16. 4. ZÁVODY BATOLAT 30. 4. ČARODĚJNICKÝ REJ V NC EDEN FOODCOURT ZAŽEŇTE MALÝ HLAD EDEN Novinky z nákupního centra S chutí jara 16. 4. ZÁVODY BATOLAT 30. 4. ČARODĚJNICKÝ REJ V NC EDEN FOODCOURT ZAŽEŇTE MALÝ HLAD AKTUALITY CO NÁS V DUBNU ČEKÁ A NEMINE? 16. 4. ZÁVODY BATOLAT Ještě se ani

Více

journal Sleva 20 % na vše se čtyřlístkem štěstí Letní kosmetika Červen 2014 5 x více bodů za nákup vybraných produktů

journal Sleva 20 % na vše se čtyřlístkem štěstí Letní kosmetika Červen 2014 5 x více bodů za nákup vybraných produktů journal Červen 2014 Letní kosmetika Sleva 25 % na opalovací prostředky za 30 bodů Sleva 20 % na vše se čtyřlístkem štěstí 5 x více bodů za nákup vybraných produktů Výtisk zdarma. Platí od 28. 05. 2014

Více

Hřejivá podzimní móda V EDENU

Hřejivá podzimní móda V EDENU EDEN Novinky z nákupního centra listopad 2015 Hřejivá podzimní móda V EDENU TURNAJ PEXESO OPEN UŽ POTŘETÍ V NC EDEN NAKUPTE NA VÁNOCE VČAS VOŇAVÁ KÁVOVÁ INSPIRACE INSPIRACE OBLEČTE SE DO PODZIMNÍ PLÍSKANICE

Více

www.ansystems.cz SW pokladna s intuitivním ovládáním, jednoduchým nastavením a rychlým zaškolením obsluhy

www.ansystems.cz SW pokladna s intuitivním ovládáním, jednoduchým nastavením a rychlým zaškolením obsluhy Celkem před slevou Přehled prodeje za doklad Editační pole pro práci zadávání informací o prodeji Numerická klávesnice libovolné informace na skladové kartě - Artikl, EAN, MATCH, Cena, Název, Značka SW

Více

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně CASHBACK WOLD Nakupujte velmi výhodně Co je to Cashback World Máte v peněžence kartu Tesco Clubcard? Pravděpodobně ano, protože jde o druhý největší věrnostní systém na světě. Ten první se jmenuje Cashback

Více

Leták platí i na prodejnách označených novým logem Max Factor řasenky 2000 Calorie SLEVA 100 ml Miss Sporty laky na nehty

Leták platí i na prodejnách označených novým logem Max Factor řasenky 2000 Calorie SLEVA 100 ml Miss Sporty laky na nehty Vaše rodinná drogerie Superslevy 6. 20. 3. 29. 3. 2014 Leták platí i na prodejnách označených novým logem 269 199 řasenky 2000 Calorie 169-30 Kč * výrobek ZDARMA si vezměte ze stojanu Miss Sporty laky

Více

VARYÁDA. Slevy, které vás zaskočí! 16. února oslavíme Valentýna. www.varyada.cz OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI!

VARYÁDA. Slevy, které vás zaskočí! 16. února oslavíme Valentýna. www.varyada.cz OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! VARYÁDA OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 4. 1. 28. 2. 2013 nebo do vyprodání zásob 16. února oslavíme Valentýna Slevy, které vás zaskočí! www.varyada.cz 70 OBCHODŮ, RESTAURACE, KAVÁRNA 1.200

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! 119 299,- Ubrus odolný vůči skvrnám s vánočním vzorem, 110 x 155 cm Talíře se zlatým vzorem: dezetrní 29 Kč hluboký 42 Kč velký 59 Kč 24 dílná sada příborů pro každou příležitost Více za méně každý den!

Více

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 13. 9. do 9. 10. 2018. HŘEJIVÝ PODZIM Kabát dámský 1990,- Kabát pánský 1690,- Kalhoty dámské Jeans pánské Kabelka Vsaďte na růžovou. Rozzáří vás a její

Více

NAROZENINOVÉ SLEVY V HARFĚ

NAROZENINOVÉ SLEVY V HARFĚ NAROZENINOVÉ SLEVY V HARFĚ Slavíme 7 let! 10. 12. 11. 2017 3 dny výhodných nákupů v Galerii Harfa Kupony k nahlédnutí na webu od 6. 11. 2017 a k dostání v Galerii Harfa po dobu akce. WWW.GALERIEHARFA.CZ

Více

03/04 MŮJ NÁKUPNÍ BONUS BODŮ

03/04 MŮJ NÁKUPNÍ BONUS BODŮ 03/04 2018 MŮJ NÁKUPNÍ BONUS ZA 150 BODŮ Můj bonus světa výhod 10 % slevový kupon S tímto slevovým kuponem získám slevu 10 % na můj nákup! ušetřím 10 % Slevový kupon je možné uplatnit do 20. 05. 2018.

Více

29 90 cena. 8 95 za 1 ks. Superslevy 1. -50 % -20 Kč 279 90. -60 Kč 8. 1. 18. 1. 2014. POZOR! Leták platí pouze v těchto prodejnách:

29 90 cena. 8 95 za 1 ks. Superslevy 1. -50 % -20 Kč 279 90. -60 Kč 8. 1. 18. 1. 2014. POZOR! Leták platí pouze v těchto prodejnách: Vaše rodinná drogerie Superslevy 1. 8. 1. 18. 1. 2014 100 ml Leták platí i na prodejnách označených novým logem Lanvin Eclat EDP 100 ml 13-50 % 6 Maybelline laky na nehty 59 1 + 1 zdarma 29 cena za 1 ks

Více

značkový outlet levnější30-70%

značkový outlet levnější30-70% značkový outlet levnější30-70% přívěsky XS-Collier 4 760 Kč 1 428 Kč dámská souprava Playtex 690 Kč 345 Kč dámské sako 2 799 Kč 1 299 Kč dámský společenský kostým 11 400 Kč 3 990 Kč Více na www.freeport.cz

Více

Jar tablety do myčky 63 ks vybrané druhy 199, % Jihlavanka Standard mletá káva 1 kg MAX. 8 KS /1 DEN. sleva. 50 Kč

Jar tablety do myčky 63 ks vybrané druhy 199, % Jihlavanka Standard mletá káva 1 kg MAX. 8 KS /1 DEN. sleva. 50 Kč U NÁS NALEZNETE SVÉ OBLÍBENÉ PEČIVO OD REGIONÁLNÍCH DODAVATELŮ. Vepřová pečeně bez kosti 9 9 0 159,00 9SLEVA 37 % Kinder mléčný řez, Joghurt Schnitte 28 g = 35,36 Kč 9 90 6 KS PÁTEK NEDĚLE SLEVA 38 % 3

Více

3 590 Kč. 5 572 Kč. 2 637 Kč

3 590 Kč. 5 572 Kč. 2 637 Kč buďte originální pánská bunda 10 429 Kč 3 590 Kč sako + 2 kalhoty 9 996 Kč 5 572 Kč pánský oblek 7 999 Kč 2 637 Kč A U R U M podprsenka Playtex a Wonderbra - 30% dámský top 1 105 Kč 580 Kč dámské hodinky

Více

Neomezeně slev našim členům!

Neomezeně slev našim členům! Manuál pro použití KLUBOVÉ KARTY pro sezónu 2018-2019 (každý řádný člen obdrží Klubovou kartu na aktuální sezónu s těmito výhodami) Vítejte mezi členy florbalového klubu FBS OLOMOUC, níže najdete, jaké

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 http://www.cedok.cz Exim Tours a.s. - NC Géčko Vrbné 2360 Penzion Minor*** Školní 8 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 0.00% na nabídku zájezdů v poslední

Více

platnost 7. 3. 31. 5. 2015 Barbora Podzimková vítězka světového finále EML Zdroj: archiv Schwarzkopf Elite Model Look

platnost 7. 3. 31. 5. 2015 Barbora Podzimková vítězka světového finále EML Zdroj: archiv Schwarzkopf Elite Model Look platnost 7.... 0 Barbora Podzimková vítězka světového finále EML Zdroj: archiv Schwarzkopf Elite Model Look ROZHOVOR s vítězkou světového finále EML Barborou Podzimkovou Čím myslíte, že jste zaujala porotu

Více

VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY

VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY 70 % AŽ * VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY Koberec Ducato, 80 150cm,0505806-00, 0505807-00, 0505809-00, 0505810-00 - 1 299,- 120 170, 0505806-01, 0505807-01,

Více

ebelin čínská spona do vlasů 1 ks 149Kč Max Factor 2000 Calories řasenka 1 ks, více druhů 41 % One Coat lak na nehty 1 ks, více odstínů VŽDY VÝHODNĚ

ebelin čínská spona do vlasů 1 ks 149Kč Max Factor 2000 Calories řasenka 1 ks, více druhů 41 % One Coat lak na nehty 1 ks, více odstínů VŽDY VÝHODNĚ DEKORATIVNÍ KOSMETIKA 31% 12 % miss sporty My BFF rtěnka 67 90 od 17.11.2015 67,90 dříve 77,90 Max Factor Lasting Performance make-up 299 od 01.12.2015 299 dříve 439 25 % Dermacol minerální kompaktní pudr

Více

AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015

AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015 AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015 AKCE A: Spakare 3+1 ZDARMA (39 PV) NOVÉ Kupte Spakare vlasový kondicionér + Spakare sprchový gel + Spakare tělový balzám a získejte Spakare vlasový šampón ZDARMA Akční

Více

MAGAZÍN OC CENTRAL MOST. Evidenční číslo: MK ČR E 18831. Platnost: 24. 9. 30. 11. 2014. REALIZACE: STUDIO 071 s.r.o. Vychází: 23. 9.

MAGAZÍN OC CENTRAL MOST. Evidenční číslo: MK ČR E 18831. Platnost: 24. 9. 30. 11. 2014. REALIZACE: STUDIO 071 s.r.o. Vychází: 23. 9. Žvák je mrzout. Vždycky byl. Podle jeho slov jsou všichni kolem něj samí hlupáci. Žvák nechápe, proč musí neustále všem opakovat co a jak mají dělat, a proč to neustále všichni dělají jinak. Nesnáší nepořádek.

Více

2 3 4 5 6 7 VAŠE DĚTI ROSTOU. A LYŽE OD INTERSPORTU S NIMI. Každoroční starosti, že vaše děti vyrostly a že pro ně budete muset kupovat kompletně nové vybavení na lyže, můžete letos hodit za hlavu. V INTERSPORTU

Více

VELKÁ RAZÍTKOVANÁ IQ DAYS MÁJOVÁ POUŤ DĚTSKÁ PÁRTY OD MATTELA. pro zákazníky NC EDEN. Novinky z nákupního centra duben květen 2015 PŘÁTELSKÁ KARTA

VELKÁ RAZÍTKOVANÁ IQ DAYS MÁJOVÁ POUŤ DĚTSKÁ PÁRTY OD MATTELA. pro zákazníky NC EDEN. Novinky z nákupního centra duben květen 2015 PŘÁTELSKÁ KARTA EDEN Novinky z nákupního centra duben květen 2015 VELKÁ RAZÍTKOVANÁ pro zákazníky NC EDEN IQ DAYS MÁJOVÁ POUŤ DĚTSKÁ PÁRTY OD MATTELA ještě přátelštější! PŘÁTELSKÁ KARTA PŘÁTELSKÁ KARTA ještě přátelštější!

Více

VARYÁDA ZIMNÍ SLEVY! OBROVSKÉ ŽIJE S VÁMI! Nikola, Karlovy Vary. Petra, Jenišov. > Zimní zboží za super ceny > Valentýnská show

VARYÁDA ZIMNÍ SLEVY! OBROVSKÉ ŽIJE S VÁMI! Nikola, Karlovy Vary. Petra, Jenišov. > Zimní zboží za super ceny > Valentýnská show VARYÁDA OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY www.varyada.cz OBROVSKÉ ŽIJE S VÁMI! ZIMNÍ SLEVY! > Zimní zboží za super ceny > Valentýnská show Nikola, Karlovy Vary Petra, Jenišov Platnost: 1. 1. 29. 2. 2012 nebo do

Více

Název akce: 2. kus za polovic (= s 50% slevou) Princip akce: Kup dva výrobky, levnější máš za polovic

Název akce: 2. kus za polovic (= s 50% slevou) Princip akce: Kup dva výrobky, levnější máš za polovic Název akce: 2. kus za polovic (= s 50% slevou) Princip akce: Kup dva výrobky, levnější máš za polovic Cíl akce: - Navýšení tržeb v MO síti a na e-shopech - Zatraktivnění nabídky Kilpi formou poskytnutí

Více

VYFOŤTE SE S LADOU TRADIČNÍ OHŇOSTROJ BUDE!

VYFOŤTE SE S LADOU TRADIČNÍ OHŇOSTROJ BUDE! EDEN NOVINKY Z NÁKUPNÍHO CENTRA 24. 11. VYFOŤTE SE S LADOU 5. 12. TRADIČNÍ OHŇOSTROJ BUDE! 10. 11. OCHUTNEJTE RYBY AKTUALITY 10. 11. RYBÍ MENU V EDENU V sobotu 10. listopadu budeme vařit z ryb! Odpoledne

Více

Tento dárkový poukaz do Šiklova mlýna obdrželi návštěvníci např. od svého zaměstnavatele.

Tento dárkový poukaz do Šiklova mlýna obdrželi návštěvníci např. od svého zaměstnavatele. PRAVIDLA PRO DRŽITELE DÁRKOVÝCH POUKAZŮ Dárkový poukaz 2 000 Kč Tento dárkový poukaz do Šiklova mlýna obdrželi návštěvníci např. od svého zaměstnavatele. Vstupenka ZDARMA Platí jako volná vstupenka pro

Více

Mapa centra. Martin Crha Centre Manager. Vážení zákazníci, návštěvníci obchodního centra HANÁ,

Mapa centra. Martin Crha Centre Manager. Vážení zákazníci, návštěvníci obchodního centra HANÁ, Vážení zákazníci, návštěvníci obchodního centra HANÁ, opět se přiblížily vánoční svátky, Silvestr a Nový rok je za dveřmi. Přichází čas, kdy každý přemýšlí, čím potěšit nejbližší a přátele. Rádi bychom

Více

VÁŠ PRŮVODCE SHOPPINGEM PLNÝM HVĚZD

VÁŠ PRŮVODCE SHOPPINGEM PLNÝM HVĚZD VÁŠ PRŮVODCE N I G H T SHOPPINGEM PLNÝM HVĚZD MŮŽETE SE TĚSIT NA ČASOVÝ HARMONOGRAM HANKA MAŠLÍKOVÁ A PETR ŘÍBAL vás provázejí celým hvězdným večerem. VOXEL Známý český zpěvák, tvář Óčka, objev roku 0,

Více

Jaro. v novém. Bunda a vesta 2v1 1990,- Tričko 599,- Kalhoty 639,- Tady je svět ještě v pořádku. Tato nabídka platí od 3. 3. do 30. 3. 2016.

Jaro. v novém. Bunda a vesta 2v1 1990,- Tričko 599,- Kalhoty 639,- Tady je svět ještě v pořádku. Tato nabídka platí od 3. 3. do 30. 3. 2016. Jaro v novém Bunda a vesta 2v1 1990,- Tričko 599,- Kalhoty 639,- Tato nabídka platí od 3. 3. do 30. 3. 2016. Tady je svět ještě v pořádku Přivítejte jaro v novém Bunda 1290,- Šaty 799,- Tričko Tričko Tričko

Více

Seznam slev obchodů v OC Letňany během Dnů Marianne 2019:

Seznam slev obchodů v OC Letňany během Dnů Marianne 2019: Seznam slev obchodů v OC Letňany během Dnů Marianne 2019: A3 Sport - sleva 25% na nezlevněné zboží, 5 % na již zlevněné. Slevy nelze sčítat. Neplatí na nákup poukázek. Nelze použít zákaznickou kartu A3

Více

Přijďte si užít jednodušší nákupy

Přijďte si užít jednodušší nákupy Přijďte si užít jednodušší nákupy Bonusová knížka Vám přináší řadu výhod, slev, akčních nabídek a dárků. Navíc v den otevření 20. 11. dárek pro prvních 5 000 návštěvníků zdarma. Otevíráme 20. 11. v 10:00

Více

AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015

AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015 AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015 AKCE A: Spakare 3+1 ZDARMA (39 PV) Kupte Spakare vlasový kondicionér + Spakare sprchový gel + Spakare tělový balzám a získejte Spakare vlasový šampón ZDARMA Akční

Více

11/12. za 150. bodů. Ty nejlepší výhody: Můj vánoční nákupní bonus

11/12. za 150. bodů. Ty nejlepší výhody: Můj vánoční nákupní bonus 11/12 2014 za 150 bodů Ty nejlepší výhody: Můj vánoční nákupní bonus Můj bonus světa výhod 15 % slevový kupon S tímto slevovým kuponem získám slevu 15 % na můj nákup! ušetřím 15 % Slevový kupon je možné

Více

journal 25 % sleva na péči o pleť Jarní detox Březen 2014 Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky

journal 25 % sleva na péči o pleť Jarní detox Březen 2014 Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky journal Březen 2014 25 % sleva na péči o pleť Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky Jarní detox Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Výtisk zdarma. Platí od 26. 02. 2014 do vyčerpání zásob. Hýčkám

Více

platnost 24. 8. 31. 10. 2015

platnost 24. 8. 31. 10. 2015 platnost.... 0 Magazín PODZIM 0 editorial Vážení návštěvníci Varyády, doba letních dovolených a grilovaček je pomalu za námi. Doufám, že jste si parné dny řádně užili a načerpali jste dostatek energie

Více

Slevová knížka ODMAMINKY FOR TOYS 2015. Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY FOR TOYS 2015. Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY FOR TOYS 2015 Prolistujte před nákupem! Kde kupóny uplatnit? Nejlepší slevový portál pro děti www.odmaminky.cz Chytré mámy šetří s námi! Na veletrhu V e-shopech Při aktivitách

Více

23. 1. 1. 2. 2014 Leták platí i na prodejnách označených novým logem Elizabeth Arden 5th Avenue EDT Rimmel Salvete make-upy řasenka Stay Matte SLEVA

23. 1. 1. 2. 2014 Leták platí i na prodejnách označených novým logem Elizabeth Arden 5th Avenue EDT Rimmel Salvete make-upy řasenka Stay Matte SLEVA Vaše rodinná drogerie Superslevy 2. 23. 1. 1. 2. 2014 Leták platí i na prodejnách označených novým logem Elizabeth Arden 5th Avenue 125 ml 9-50 % 4 Rimmel make-upy Stay Matte 1 129 90-30 Kč Salvete řasenka

Více

platnost 1. 6. 16. 8. 2015

platnost 1. 6. 16. 8. 2015 platnost 1. 6. 16. 8. 2015 Nevíte, čím potěšit své blízké, přátele či zaměstnance? Nechte výběr na nich! Dárkový šek zakoupíte v kanceláři správy obchodního centra ve všední dny od 9 do 16 hodin. Dárkový

Více

11/12. za 150. bodů. Ty nejlepší výhody: Můj vánoční nákupní bonus

11/12. za 150. bodů. Ty nejlepší výhody: Můj vánoční nákupní bonus 11/12 2015 za 150 bodů Ty nejlepší výhody: Můj vánoční nákupní bonus Můj bonus světa výhod 10 % slevový kupon S tímto slevovým kuponem získám slevu 10 % na můj nákup! ušetřím 10 % -10 % Slevový kupon je

Více

NOVINKY Z NÁKUPNÍHO CENTRA BŘEZEN SLAVÍME DEN VŠECH ŽEN JARNÍ FASHION SHOW POSUŇTE SI RUČIČKY

NOVINKY Z NÁKUPNÍHO CENTRA BŘEZEN SLAVÍME DEN VŠECH ŽEN JARNÍ FASHION SHOW POSUŇTE SI RUČIČKY EDEN NOVINKY Z NÁKUPNÍHO CENTRA 8. 3. SLAVÍME DEN VŠECH ŽEN 30. 3. JARNÍ FASHION SHOW 31. 3. POSUŇTE SI RUČIČKY AKTUALITY 8. 3. DEN VŠECH ŽEN Nezapomeňte, v pátek mají ženy svátek. Užijte si oslavu ve

Více

VARYÁDA. inspirace ŽIJE S VÁMI! OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY Jarní

VARYÁDA. inspirace ŽIJE S VÁMI! OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY Jarní VARYÁDA OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY Jarní inspirace ŽIJE S VÁMI! Platnost nabídky: 6. 3. 30. 4. 2013 nebo do vyprodání zásob 16. 3. Narozeniny centra 21. 4. Casting Schwarzkopf Elite Model Look 27. 4. Čarodějnický

Více

NÁKUPNÍ CENTRUM PALLADIUM PRAVIDLA SOUTĚŽE

NÁKUPNÍ CENTRUM PALLADIUM PRAVIDLA SOUTĚŽE NÁKUPNÍ CENTRUM PALLADIUM PALLADIUM SOUTĚŽ O SKVĚLÉ CENY SDÍLEJ SVŮJ LOOK NA INSTAGRAMU! (dále jen Soutěž ) PRAVIDLA SOUTĚŽE I. Všeobecná ustanovení 1) Společnost Property Solutions s.r.o., nám. Republiky

Více

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH. CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K 1. 8. 2019 Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Denní sazba se uplatní dle délky trvání Nabídky, kterou Uživatel zvolil, v okamžiku jejího vystavení Kategorie

Více

journal dm značky ještě výhodněji. Zaměřeno na malé děti. Leden 2014 Široká nabídka výrobků péče o dítě a dětské výživy.

journal dm značky ještě výhodněji. Zaměřeno na malé děti. Leden 2014 Široká nabídka výrobků péče o dítě a dětské výživy. journal Leden 2014 dm značky ještě výhodněji. Sleva 25 % při nákupu 5 a více výrobků dm značek. Zaměřeno na malé děti. Široká nabídka výrobků péče o dítě a dětské výživy. Výtisk zdarma. Platí od 02. 01.

Více

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10 Obsah 1. KOSMETIKA 3 1.1 Základní kosmetické programy 3 1.2 Kosmetické programy dle ročních období 3 1.3 Ošetření pleti s akné 4 1.4 Chemický peeling 4 1.5 Galvanická žehlička 4 1.6 Ultrazvuková špachtle

Více

1199.-Kč. nejlepší ceny. každý model. Family Days od do Garance. Více generací, větší sleva ušetřete až 30%!

1199.-Kč. nejlepší ceny. každý model. Family Days od do Garance. Více generací, větší sleva ušetřete až 30%! Family Days od 10.10. do 21.10.2012 Více generací, větší sleva ušetřete až 30%! Bližší informace k akci jsou uvedeny uvnitř letáku. Garance nejlepší ceny 1199.-Kč 1 114 337 vel. 36 42 1 114 330 vel. 36

Více

Zahradní set, umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků

Zahradní set, umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků Zahradní katalog 2018 Závěsná houpačka, umělý ratan černý nebo bílý / kovová konstrukce, křeslo 88 120 60 cm, 2x polštářek, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a Zahradní

Více

Superslevy 7. -120 Kč. -100 Kč 3. 4. 12. 4. 2014. POZOR! Leták platí pouze v těchto prodejnách: Vaše rodinná drogerie. novinka

Superslevy 7. -120 Kč. -100 Kč 3. 4. 12. 4. 2014. POZOR! Leták platí pouze v těchto prodejnách: Vaše rodinná drogerie. novinka Vaše rodinná drogerie Superslevy 7. 3. 4. 12. 4. 2014 Leták platí i na prodejnách označených novým logem šampony 169 90 124 90 Pret a Porter 50 ml, řasenka Miss Manga černá 259 90 194 90 299 90-120 Kč

Více

VARYÁDA. Zpátky do školy Color & Beauty Halloween OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 12. 9. 31. 10. 2012 nebo do vyprodání zásob

VARYÁDA. Zpátky do školy Color & Beauty Halloween OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 12. 9. 31. 10. 2012 nebo do vyprodání zásob VARYÁDA OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 12. 9. 31. 10. 2012 nebo do vyprodání zásob Zpátky do školy Color & Beauty Halloween www.varyada.cz 70 OBCHODŮ, RESTAURACE, KAVÁRNA 1.200 PARKOVACÍCH

Více