REZERVAČNÍ SYSTÉM Manuál Rezervační systém ver ver.03 HairSoft 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "REZERVAČNÍ SYSTÉM Manuál Rezervační systém ver ver.03 HairSoft 2016"

Transkript

1 REZERVAČNÍ SYSTÉM

2 Spuštění Administrace rezervací 1. Nastavení Administrace 2. Nastavení Provozovny (Provozoven) 3. Nastavení Služeb 4. Nastavení Obsluh (Zaměstnanci) Napojení na stávající kalendáře s objednávkami na Google - HairSoft 5. Nastavení Směn 6. Nastavení Rozpisu směn 7. Komunikace 8. Prezentace Klientský rezervační formulář a způsoby vložení na web

3 Základní informace - Pro chod rezervací je nutné mít účet ( ) na Google a být připojen k internetu - Administrační link bude odeslán na tento - Po otevření linku z u bude nutné přihlášení na Google a souhlasit s podmínkami - Poté se ve Vašem Google Drive vytvoří automaticky složka pro rezervace s potřebnými soubory - Otevře se samotná Administrace rezervací - Rezervace se vždy otevřou na první záložce Dashboard Pro další návraty do Administrace již stačí otevírat link, který naleznete v u.

4 Další záložka je Kalendář, kde vidíte aktuálně objednané zákazníky. - kliknutím na zelené tlačítko Založit událost vytvoříte novou objednávku - můžete přepínat mezi DEN, TÝDEN A MĚSÍC, AGENDA DEN, AGENDA MĚSÍC - kliknutím na den v zobrazení TÝDEN lze objednat zákazníka - kliknutím na hodinu v zobrazení DEN lze objednat zákazníka - kliknutím na zelené tlačítko Založit událost objednáme zákazníka i v zobrazení MĚSÍC - využitím tlačítka Google kalendář jste přesměrováni do Google - na záložce Kalendář je automatický Refresh po přejití z jiné sekce zpět, nebo lze využít manuální Refresh po kliku na šipky v kolečku

5 1. Nastavení Administrace - Vyplňte si název Firmy (bude na potvrzovacím u pro klienty) - Zvolte časový interval (10, 15, 30 nebo 60 minut) - Nastavte jazyk administrace (CZ, SK, EN) - Nastavte jazyk formuláře (CZ, SK, EN) Dle zvoleného jazyka formuláře bude systém odesílat v daném jazyku i potvrzovací - Dejte Uložit - Pokud chcete zákazníkům viditelně zpřístupnit na zákaznickém formuláři Obchodní podmínky, tak stačí přes tlačítko Procházet vložit dokument s těmito podmínky. Podpora pouze souborů v.pdf

6 2. Nastavení Provozoven - Kliknutím na + aktivujete pole pro založení provozovny - Vyplňte Název, Ulici, PSČ, Město, a Telefon (tyto informace mají vliv a návaznost mimo jiné na , který se odesílá zákazníkovi) - Dejte Uložit Poznámka: Pokud máte více provozoven, tak akci opakujete.

7 3. Nastavení Služeb - Kliknutím na + aktivujete pole pro založení služby - Vyplňte Název, Cenu a Dobu trvání (tyto informace mají vliv a návaznost mimo jiné na , který se odesílá zákazníkovi) - Dejte Uložit Poznámka: Dalším kliknutím na + aktivujete pole pro založení další služby. Uložené služby přiřazujeme až v sekci Zaměstnanci k jednotlivým obsluhám.

8 4. Nastavení Obsluh (zaměstnanců) - Kliknutím na + aktivujete pole pro založení obsluhy VARIANTA 1. Program HairSoft nemáte propojen s Googlem - Vyberte barvu kalendáře, vyplňte Jméno, a vyberte Provozovnu - Dejte Uložit Do Vašeho Google kalendáře se automaticky založí nový kalendář s tímto jménem. Výsledné rezervace se nesynchronizují do programu HairSoft a je tedy nutné administrovat tyto objednávky přímo na webu Google v sekci Kalendář. Poznámka: Lze plynule přejít na plnohodnotnou synchronizaci Rezervační systém Google - HairSoft VARIANTA 2. Program HairSoft je napojen na Google (automatická synchronizace objednávek) a tedy již existují kalendáře s obsluhami na Google - Vyplňte ID kalendáře - Dejte Použít - Do pole Jméno se po chvilce automaticky načte jméno z Google - Vyberte barvu kalendáře, vyplňte a vyberte Provozovnu - Dejte Uložit ID kalendáře najdete v nastavení daného kalendáře. Viz. Obrázek (Jen to co je modře označené. I bez poslední uvozovky) V programu HairSoft pak stačí u této obsluhy v detailu (Sekce Uživatelé) vybrat tento kalendář pokud ho již nemáte. (Pokud jej nemáte ještě vybraný, tak je nutný dát refresh kalendářů tlačítkem Aktualizace kalendáře a poté vybrat.)

9 Poznámka: Dalším kliknutím na + aktivujete pole pro založení další obsluhy. Pokud u daného člověka vyplníte jeho , tak sumáře s jeho objednávkami budou chodit i této obsluze. Jako poslední krok vyberte na pravé straně k dané obsluze služby, které vykonává, a pak dejte Uložit.

10 5. Nastavení Směn - Vyberte Provozovnu (Pokud máte pouze jednu, tak bude již vybrána automaticky) - Kliknutím na + aktivujete pole pro založení směny - Vyplňte Název směny, Zkratku, Začátek a Konec - Dejte Uložit Poznámka: Dalším kliknutím na + aktivujete pole pro založení další směny

11 6. Nastavení Rozpisu směn - Vyberte Provozovnu (Pokud máte pouze jednu, tak bude již vybrána automaticky) - Vyberte směnu a kliknutím na určitý den přiřadíte danou směnu obsluze - Takto můžete naklikat celý měsíc a pak dát Uložit měsíc Poznámka: Text směny v okně se rovná Zkratce, kterou jste zvolili při zakládání směn - Při opětovném kliknutí na určitou směnu v určitý den se aktivuje tlačítko Smazat - Po kliku je také vidět podrobně daný den rozkouskovaný po částech - V této fázi při kliknutí na zelený čtvereček lze ubrat či upravit zčervenáním danou směnu u dané obsluhy (pozdější příchod či odchod než je obvyklé u dané směny) - Po úpravě je nutné kliknout na Uložit měsíc (zákazníkům bude poté nabízen jen čas, ve kterém jsou zelené čtverečky) Poznámka: Směny se můžou kombinovat dle vybraného výběru a dle vybrané obsluhy

12 7. SMS notifikace - Klient Rezervačního systému obdrží HASH kód, který stačí vložit do připraveného pole a dát Uložit - Následně se zobrazí detailnější nastavení. Zde půjde ovlivnit čas, jak dopředu má dostat zákazník informační zprávu s objednávkou a možnost úpravy šablony. Pokud vyberete odeslat SMS okamžitě má tato volba nejvyšší prioritu oproti ostatnímu nastavení. Text zprávy dle aktuálně nastavené šablony: Dobry den, pripominame Vasi rezervaci na v 14:45 na jmeno: Jan Novak. Vase obsluha je: Jana Novakova. Vas Salon Všude, kde je v šabloně použito %něco%, tak systém vkládá text automaticky. Kredit se odečítá ze standardního kreditu v SMS manageru, který je společný. Statistiky odeslaných zpráv přes Rezervační systém jsou vidět zde, včetně možnosti dobití kreditu.

13 8. Prezentace Zde si můžete vybrat z více způsobů vložení Rezervačního formuláře na vaši webovou stránku. Tlačítko: - upravit text tlačítka vlastním textem - vybrat ze tří barev a. Kód pro tlačítko, které otevře registrační formulář na nové záložce. b. Kód pro tlačítko, které vloží registrační formulář přímo do stránek. Textový odkaz: - upravit text odkazu vlastním textem a. Kód pro odkaz, který otevře registrační formulář na nové záložce. b. Kód pro odkaz, které vloží registrační formulář přímo do stránek. Link: - samostatný odkaz na rezervační formulář (pro správné otevření zákaznického formuláře je nutné vyplnit vše potřebné. Provozovnu, Služby, Zaměstnance, Směny, Rozpis směn)

14

15 Klientský rezervační formulář - Krok 1 Zákazník musí vybrat Provozovnu (Pokud je jen jedna, tak je vybrána automaticky) - Krok 2 Zákazník musí vybrat službu, na kterou se chce objednat (Systém si dle délky služby kontroluje volné termíny v kalendáři) - Krok 3 Zákazník může preferovat obsluhu či nemusí (Tento krok může vynechat a tedy ve formuláři zůstává Je mi to jedno, nebo vybrat preferovanou obsluhu. Při automatické funkci Je mi to jedno systém sám rozhodne, komu objednávku přidělí. Většinou obsluze co má nejméně objednávek) - Krok 4 Zákazník dle uvážení vybere datum v kalendáři, na který den se chce objednat (Pokud nejsou na některé dny nadefinované směny (Rozpis směn), tak takové dny nepůjdou zákazníkovi vybrat. To samé platí, pokud bude již na tento den plně obsazeno, anebo pokud zákazník zvolil službu, která časově trvá déle, než je volné místo) - Krok 5 Zákazník vybere čas (Zákazníkovi jsou nabízené takové časy, které jsou pro danou službu volné, a je pro daný výkon volná obsluha) - Zákazník vyplní své jméno (Povinné pole) - Zákazník vyplní telefonní číslo (Povinné pole) - Zákazník vyplní (Povinné pole) - Kód Voucheru a poznámka je volitelná - Zákazník klikne na POTVRDIT REZERVACI (Zákazníkovi na uvedený dojde potvrzení o objednávce včetně dalších podrobností) Objednávka se automaticky načte na Google kalendář a též se synchronizuje do programu HairSoft. Pokud se udělá objednávka opačným směrem, tedy v programu HairSoft, tak se objednávka synchronizuje hned na Google a tento zabraný čas nebude zákazníkovi nabízen přes tento rezervační systém. Neboli je pro daný den a čas již obsazeno.

16 Ukázka vyplněných polí zákazníkem

17 Akce formuláře po kliknutí na POTVRDIT REZERVACI

18 Ukázka u, který dojde zákazníkovi, včetně naplánování trasy a vložení do kalendáře. To samé se odešle i majiteli a dle nastavení také obsluze.

19 Rezervační formulář na web - Linky pro zobrazování klientského formuláře je v Administraci rezervací v sekci Prezentace - Obyčejný link lze otevřít samostatně v prohlížeči (Vhodné pro testování) - Pro elegantní otevírání samotného formuláře přes Vaše stávající webové stránky je zapotřebí oslovit webmastera nebo využít nějakou komponentu či plugins do stávajícího webu Pro administrátory webů Odkaz ze sekce PREZENTACE v administraci rezervací stačí implementovat do stávajících webových stránek formou tlačítka, odkazu nebo můžete využít již existujících modulů či pluginů. Plugins pro webové stránky založené na Joomla ver.2.5.xx, 3.xx.xx ke stažení zde: Everything_in_everyway Link zde: Další plugin zde:

REZERVAČNÍ SYSTÉM Manuál Rezervační systém ver ver.01 HairSoft 2016

REZERVAČNÍ SYSTÉM Manuál Rezervační systém ver ver.01 HairSoft 2016 REZERVAČNÍ SYSTÉM Spuštění Administrace rezervací 1. Nastavení Administrace 2. Nastavení Provozovny (Provozoven) 3. Nastavení Služeb 4. Nastavení Obsluh (Zaměstnanci) Napojení na stávající kalendáře s

Více

REZERVAČNÍ SYSTÉM ver.1902

REZERVAČNÍ SYSTÉM ver.1902 REZERVAČNÍ SYSTÉM ver.1902 Základní informace 1. Nastavení Administrace 2. Nastavení Provozovny (Provozoven) 3. Nastavení Služeb 4. Nastavení Obsluh (Zaměstnanci, přístroje, místnosti) Napojení na stávající

Více

SMS Manager & HAIRSOFT MANUÁL

SMS Manager & HAIRSOFT MANUÁL SMS Manager & HAIRSOFT MANUÁL Poznámka: a) Pro chod SMS je nutný internet. b) Podporovaný systém je Windows 7, Windows 8, 8.1, Windows 10 c) SMS jsou dostupné pro území České Republiky (Slovensko v přípravě)

Více

Uživatelská příručka MWA - Rezervační modul

Uživatelská příručka MWA - Rezervační modul Uživatelská příručka MWA - Rezervační modul Český metrologický institut sídlem Okružní 31, 638 00 Brno IČ: 00177016 Verze dokumentu: 1.1 Jazyk dokumentu: český Status: testovací Vytvořeno: Marcela Špičanová

Více

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o.

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. 1. Zřízení profilu zadavatele.2 1.1. Registrace a přihlášení.2

Více

SMS Manager & HAIRSOFT MANUÁL

SMS Manager & HAIRSOFT MANUÁL SMS Manager & HAIRSOFT MANUÁL Poznámka: a) Pro chod SMS je nutný internet. b) Podporovaný systém je Windows 7, Windows 8, 8.1, Windows 10 c) SMS jsou dostupné pouze pro území České Republiky Postup: 1.

Více

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek Uživatelský manuál Obsah První spuštění, přihlašování... 3 První spuštění... 3 Přihlášení... 5 Agenda Osoby... 6 Vytvoření nové osoby... 6 Tabletová aplikace...

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

ACTIVATE HERE - FAQ. Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu.

ACTIVATE HERE - FAQ. Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. ACTIVATE HERE - FAQ Co je to Activate-Here produkt? Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. Součástí emailu je i odkaz, kde si můžete vybraný

Více

Dealer Extranet 3. Cenové nabídky

Dealer Extranet 3. Cenové nabídky Dealer Extranet 3 Cenové nabídky Obsah Vytvoření cenové nabídky se slevou Velux 3 Vytvoření klientské cenové nabídky ze stávající cenové nabídky 10 Vytvoření klientské cenové nabídky pomocí Konfigurátoru

Více

Uživatelská příručka MWA - Rezervační modul

Uživatelská příručka MWA - Rezervační modul Uživatelská příručka MWA - Rezervační modul Český metrologický institut sídlem Okružní 31, 638 00 Brno IČ: 00177016 Verze dokumentu: 1.1 Jazyk dokumentu: český Status: testovací Vytvořeno: Marcela Špičanová

Více

ROK V OBCI. Uživatelská příručka

ROK V OBCI. Uživatelská příručka Uživatelská příručka Hlavní obrazovka Menu pro správu uživatele Hlavní nabídka Kalendář akcí Přihlášený uživatel Odkazy na hlavní moduly aplikace Aktuální zprávy Seznam aktualit Přihlášení, uživatelský

Více

Aplikace objednávání svozů

Aplikace objednávání svozů GE MONEY Aplikace objednávání svozů Uživatelská dokumentace IMP spol. s r.o. 14.1.2011 Uživatelská dokumentace k systému pro objednávání a evidenci svozů z poboček GE Money. 1 Přihlášení do aplikace K

Více

Elfeweb. Manuál. Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování?

Elfeweb. Manuál. Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování? Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování? Manuál Obsah 1. obecné vysvětlení principu získání webu 2. přihlášení / registrace 3. proces ověření

Více

Modul Download pro redakční systém Marwel

Modul Download pro redakční systém Marwel Modul Download pro redakční systém Marwel postupy a doporučení pro práci redaktorů verze manuálu: 0.1 Únor 2008 Podpora: e-mail: podpora@qcm.cz tel.: +420 538 702 705 Obsah Správce stahování...3 Přihlášení...3

Více

CRV Czech Republic je na facebooku!

CRV Czech Republic je na facebooku! CRV Czech Republic je na facebooku! Na to, abyste mohli prohlížet naše facebookové stránky, není třeba se registrovat. Stačí do internetového prohlížeče zadat adresu: http://www.facebook.com/pages/crv-czech-republic/198677136816177

Více

Národní elektronický nástroj. První kroky dodavatele v NEN

Národní elektronický nástroj. První kroky dodavatele v NEN Národní elektronický nástroj První kroky dodavatele v NEN V1.0 14. 9. 2017 Obsah 1 Přiřazení rolí... 2 2 Návod na podání nabídky... 2 2.1 Webový formulář... 4 2.2 Soubory... 6 2.3 Podání nabídky do částí:...

Více

Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze

Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze 1 Návod pro studenty DSP 1.1 Vyplnění tabulky v Excelu Vzorovou tabulku ke stažení naleznete na webu www.fld.czu.cz

Více

Manuál pro Zákaznický servis CCS

Manuál pro Zákaznický servis CCS Manuál pro Zákaznický servis CCS 1 Obsah: 1. PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU 3 2. VÝBĚR Z MENU (DOMŮ) 4 - VYHLEDÁVÁNÍ 5 3. KONTAKTY 6 4. OBJEDNÁVKA KARET 7 5. DOSUD NEVYŘÍZENÉ OBJEDNÁVKY KARET 8 6. DOSUD NEVYŘÍZENÉ

Více

Návod pro používání nové internetové prezentace PFS

Návod pro používání nové internetové prezentace PFS Pražský fotbalový svaz Návod pro používání nové internetové prezentace PFS Správa a elektronická komunikace klubu a PFS prostřednictvím fotbalpraha.cz Pražský fotbalový svaz 19.8.2011 Obsah Úvod... 3 Přihlášení

Více

Manuál pro obsluhu Webových stránek

Manuál pro obsluhu Webových stránek ResMaster Systems s.r.o. Truhlářská 1119/20, 110 00 Praha 1 Manuál pro obsluhu Webových stránek (Prosinec 2018) Jana Vítová, +420 225 388 130 2018 Obsah Úvod Webové stránky... 3 Slovník pojmů... 3 URL

Více

SERVICE ON LINE MANUÁL

SERVICE ON LINE MANUÁL SERVICE ON LINE MANUÁL 1 Obsah 1. Přihlášení... 3 1.1 Úvodní stránka... 3 2. Zaměstnanci... 4 2.1 Hledat zaměstnance... 4 2.2 Založit uživatele... 9 2.3 Založte skříňku/oddělení... 11 2.4 Přehled objednávek...

Více

Manuál pro vytvoření účtu a práci v systému FLEGIT na rozhraní TRACES NT (pro roli hospodářského subjektu)

Manuál pro vytvoření účtu a práci v systému FLEGIT na rozhraní TRACES NT (pro roli hospodářského subjektu) Manuál pro vytvoření účtu a práci v systému FLEGIT na rozhraní TRACES NT (pro roli hospodářského subjektu) Listopad 2018 Kapitola 1. - Vytvoření účtu Pokud ještě nemáte vytvořen osobní účet EU Login (nebo

Více

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL Příručka pro klienty V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na info@artesa.cz nebo na čísle 800 128 836. 1/23 Artesa, spořitelní družstvo, www.artesa.cz, info@artesa.cz

Více

HLEDEJCENY.mobi. Obsah. Mobilní verze e-shopu. Důvody instalace

HLEDEJCENY.mobi. Obsah. Mobilní verze e-shopu. Důvody instalace Obsah HLEDEJCENY.mobi Mezi Vodami 1952/9 e-mail: info@hledejceny.cz HLEDEJCENY.mobi... 1 Mobilní verze e-shopu... 1 Důvody instalace... 1 Výhody... 2 Co je k mobilní verzi potřeba... 2 Objednávka služby...

Více

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený Redakční systém Joomla Prokop Zelený 1 Co jsou to red. systémy? Redakční systémy (anglicky Content Management System - CMS) jsou webové aplikace používané pro snadnou správu obsahu stránek. Hlavním cílem

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini

Nápověda k systému CCS Carnet Mini Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Modul PrestaShop verze 1.6 Uživatelská dokumentace

Modul PrestaShop verze 1.6 Uživatelská dokumentace Modul PrestaShop verze 1.6 Uživatelská dokumentace VIKIPID a.s. Modul pro PrestaShop 1.6 Uživatelská dokumentace Stránka 1 z 13 Obsah VIKIPID a.s.... 3 Instalace modulů VIKIPID do PrestaShopu... 3 Nastavení

Více

Modul PrestaShop verze 1.7 Uživatelská dokumentace

Modul PrestaShop verze 1.7 Uživatelská dokumentace Modul PrestaShop verze 1.7 Uživatelská dokumentace VIKIPID a.s. Modul pro PrestaShop 1.7 Uživatelská dokumentace Stránka 1 z 10 Obsah VIKIPID a.s.... 3 Instalace modulů VIKIPID do PrestaShopu... 3 Nastavení

Více

MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY

MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY 1.) Pro přihlášení účastníka do kroužku SVČ Odry na webových stránkách www.svcodry.cz zvolte v menu sekci KROUŽKY a klikněte na kroužek, o který máte zájem: 2.) U vybraného kroužku

Více

Obsah. Úvod 3. Návod k rezervaci přes Microsoft Outlook MeetingRoomApp 2

Obsah. Úvod 3. Návod k rezervaci přes Microsoft Outlook MeetingRoomApp 2 Obsah Úvod 3 Rezervace místnosti přes webovou aplikaci Office 365 (Outlook) 4 Aplikace Kalendář 4 Vytvoření schůzky (události) 5 Rezervace zasedací místnosti 6 Rezervace místnosti přes Microsoft Outlook

Více

ANETE, spol. s r.o. MobilKredit

ANETE, spol. s r.o.   MobilKredit ANETE, spol. s r.o. www.anete.com MobilKredit 2016 Obsah 1 Přístup do stravovacího systému pomocí chytrého telefonu... 3 2 Instalace aplikace... 3 3 Uživatel a heslo... 4 3.1 Identifikace uživatele...

Více

Úvod do rezervačního systému Sportonline.cz

Úvod do rezervačního systému Sportonline.cz Úvod do rezervačního systému Sportonline.cz Pro Vaši lepší orientaci v našem rezervačním systému jsme připravily tento návod. OBSAH: str.1 Úvod a přihlášení do systému str.2 Zapomenuté heslo str.3 Registrace

Více

Výtisk č.: Počet listů 19. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Role žadatel - postup

Výtisk č.: Počet listů 19. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Role žadatel - postup ÚZIS ČR Palackého nám. 4 128 01 Praha 2 - Nové Město Výtisk č.: Počet listů 19 Přílohy: 0 ÚZIS ČR Role žadatel - postup Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace rezortních dat v návaznosti

Více

návod Bidvest dealer 4

návod Bidvest dealer 4 návod Bidvest dealer 4 Nové menu Synchronizace pro data a odesílání objednávek Synchronizace dat Nyní je několik způsobů synchronizace: pro data, pro kalendáře a zprávy, pro soubory a kontrolu stavu objednávek.

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Tel.: 558 646 913 Fax: 558 6626 500 Webové stránky města Kolín Uživatelská příručka Vypracovala Kateřina Klichová 28. 4. 2011 Obsah 1 Přílohy... 1 1.1 Vložení přílohy... 1 1.2 Smazání přílohy... 2 1.3

Více

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup PTÁČEK - velkoobchod eshop ZÁKAZNICKÝ pracovní postup 2009 Obsah Úvod... 3 Autorizace... 3 Přihlášení... 4 Odhlášení... 4 Změna hesla editace uživatele... 4 Hlavní stránka Před přihlášením... 4 Výběr Produktu

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce na personálním webu Atraktivni-prace.cz Verze 8.01/2013 Autor: Petr Kliment Obsah: 1. Úvod 2. Registrace uživatelského účtu 3. Přihlášení na uživatelský

Více

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ MANUÁL PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ Verze 6.0 (130818) 1 OBSAH 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O POUŽÍVÁNÍ SKV - SYSTÉM PRO VÝBĚR KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ... 3 1.1 PŘIHLÁŠENÍ DO SKV... 3 2.1

Více

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA,

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA, Profil investora Založení Profilu investora Profil investora, jehož prostřednictvím můžete spravovat své účty, registrovat se na semináře, stahovat obchodní aplikace a školící materiály, si můžete založit

Více

FORMY ÚČTU REGISTRACE A PŘIHLÁŠENÍ DEMO UŽIVATELE. Založení demo uživatele najdete na odkaze:

FORMY ÚČTU REGISTRACE A PŘIHLÁŠENÍ DEMO UŽIVATELE. Založení demo uživatele najdete na odkaze: SILOBOX FORMY ÚČTU Licencovaný uživatel (archiv, odesílání, příjem soubory vkládá Demo uživatel) Demo uživatel (příjem zásilky vložení souborů do zásilky licencovaného uživatele) ARCHIV NENÍ SOUČÁSTÍ BALÍČKŮ

Více

NetNet s.r.o. WellnessTime online rezervace

NetNet s.r.o. WellnessTime online rezervace NetNet s.r.o. WellnessTime online rezervace OBSAH 1. ÚVOD... 3 2. POSTUP PŘI ONLINE REZERVACI Z POHLEDU HOSTA... 3 2.1. KROK 1 VÝBĚR SLUŽBY... 3 2.2. KROK 2 VÝBĚR ČASU... 4 2.3. KROK 3 OSOBNÍ ÚDAJE...

Více

REHOS Rezervační a hodnotící systém pro podávání žádostí o koleje UK. Příručka pro žadatele o ubytování

REHOS Rezervační a hodnotící systém pro podávání žádostí o koleje UK. Příručka pro žadatele o ubytování REHOS Rezervační a hodnotící systém pro podávání žádostí o koleje UK Příručka pro žadatele o ubytování Obsah Základní informace o systému... 2 Základní postupy... 3 Přihlášení do aplikace... 3 Profil studenta...

Více

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - VÝBĚR KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - VÝBĚR KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ MANUÁL PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - VÝBĚR KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ Verze 1.0 (170714) 1 Obsah 1. Základní informace o používání SKV - aplikace pro výběr kvalitních výsledků...3 1.1 Příhlášení do SKV...3 2.1 Změna

Více

Akce spojené s osobami

Akce spojené s osobami Akce spojené s osobami v 1.0 Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor, není-li uvedeno jinak. Obsah školení: Žák 2 Zaměstnanec 7 Rodič 10 1/11 V systému lze v rámci jednotlivých osob

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: ,

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: , Návod - katalog Strana 1/9 Obsah 1. Úvod...3 1.1. Založení katalogu...3 1.2. Drobečková navigace...3 1.3. Popis funkcí katalogu...4 2. Struktura katalogu...4 2.1. Vytvoření kategorie...4 2.2. Hierarchie

Více

Registrace do systému AirKey

Registrace do systému AirKey AirKey První kroky Registrace do systému AirKey Na adrese https://airkey.evva.com klikněte na tlačítko Registrace do systému AirKey. Vyplňte pole formuláře. Pole označená symbolem * jsou povinná. Nezapomeňte

Více

T CLOUD MANUÁL ZÁKLADNÍHO POUŽÍVÁNÍ. PŘIHLÁŠENÍ K ÚČTU Přihlaste se z nabídky Přihlášení k účtu:

T CLOUD MANUÁL ZÁKLADNÍHO POUŽÍVÁNÍ. PŘIHLÁŠENÍ K ÚČTU Přihlaste se z nabídky Přihlášení k účtu: T CLOUD MANUÁL ZÁKLADNÍHO POUŽÍVÁNÍ 1 PŘIHLÁŠENÍ K ÚČTU Přihlaste se z nabídky Přihlášení k účtu: 1 2 REGISTRACE ÚČTU Pokud jste již stávajícím zákazníkem T-Mobile, můžete využívat spousty výhod! Stačí

Více

V tomto manuálu získáte informace o postupu:

V tomto manuálu získáte informace o postupu: V tomto manuálu získáte informace o postupu: A. Jak se jako dodavatel registrovat B. Jak se jako dodavatel přihlásím C. Jak podat elektronickou nabídku F. Elektronická komunikace 1 A. Jak se jako dodavatel

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka k registraci a zpracování elektronické žádosti o dotaci v prostředí aplikace Komunikace s občany (RAP) Obsah: 1. Úvod... 1 2. Než začnete vyplňovat elektronickou žádost o dotaci...

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka B2B CENTRUM a.s. 3.2011 Obsah Začínáme... 3 Přihlášení a zapomenuté heslo... 3 Vytvoření uživatele... 3 Editace osobních údajů... 5 Vkládání souborů... 6 Elektronický podpis... 8 Stavební deník... 11 Identifikační

Více

Dealer Extranet 3. Správa objednávek

Dealer Extranet 3. Správa objednávek Dealer Extranet 3 Správa objednávek Obsah Zpracování objednávky 3 Vyhledávací pole 4 Konfigurátor 5 Rychlá objednávka 6 Rychlá objednávka náhradních dílů a nestandardních produktů 7 Oblíbené 8 Objednávání

Více

CGMesky. Rozšiřující služba

CGMesky. Rozšiřující služba CGMesky Rozšiřující služba Návod Dokumentace Poslední aktualizace: 15.7.2015 CGMesky Služba CGMesky umožňuje odesílat textové SMS zprávy přímo z prostředí Vašeho programu. Rychle a efektivně můžete informovat

Více

KSRZIS. Příručka - Role žadatel. Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace rezortních. dat v návaznosti na základní registry VS

KSRZIS. Příručka - Role žadatel. Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace rezortních. dat v návaznosti na základní registry VS Koordinační středisko pro resortní zdravotnické informační systémy Budějovická 15/743 140 00 Praha 4 Počet stran: 18 KSRZIS Příručka - Role žadatel Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace

Více

PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE

PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE CO JE APLIKACE KALIBRACE-ONLINE? KALIBRACE-ONLINE = Kompletní online správa a přehled potřebných údajů k měřidlům a vybavení měřicí techniky. HLAVNÍ

Více

PRŮVODCE aplikací edotace pro žadatele

PRŮVODCE aplikací edotace pro žadatele PRŮVODCE aplikací edotace pro žadatele Vážení uživatelé, Plzeňský kraj se rozhodl vyvinout zcela nový dotační portál pro potřeby podání žádostí o dotace z rozpočtu Plzeňského kraje. Tento návod by měl

Více

MarkAs marketingový asistent. Návod Betatest

MarkAs marketingový asistent. Návod Betatest MarkAs marketingový asistent Návod Betatest 25.5.2015 ! 2 /! 9 Obsah Návod betatest 3 Zapojení do betatestu 3 Instalace a aktivace 3 Založení nového zákazníka 4 Konfigurace MarkAs Mailer 6 Použití MarkAs

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

Návod k obsluze webové aplikace EJídelníček 1. Vstupní stránka

Návod k obsluze webové aplikace EJídelníček 1. Vstupní stránka Návod k obsluze webové aplikace EJídelníček 1. Vstupní stránka (1) vložení přihlašovacího jména (2) vložení přihlašovacího hesla (3) vstup do objednávání jídel (4) zobrazení jídelníčku bez přihlášení (5)

Více

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz Pomocí tohoto jednoduchého průvodce se budete lépe orientovat na našich internetových stánkách a bez problémů využívat výhod nového automatického objednávkového

Více

DIPL 2. Příloha č. 1 ke Směrnici rektora č. 120/08 o vysokoškolských kvalifikačních pracích. Stručný manuál pro vysokoškolské kvalifikační práce.

DIPL 2. Příloha č. 1 ke Směrnici rektora č. 120/08 o vysokoškolských kvalifikačních pracích. Stručný manuál pro vysokoškolské kvalifikační práce. Příloha č. 1 ke Směrnici rektora č. 120/08 o vysokoškolských kvalifikačních pracích DIPL 2 Stručný manuál pro vysokoškolské kvalifikační práce. Mgr. Martin Svitanek Obsah STUDENTI I. FÁZE ZADÁVÁNÍ VŠKP

Více

Výtisk č.: Počet listů 12. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Příručka pro aktivaci účtu

Výtisk č.: Počet listů 12. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Příručka pro aktivaci účtu ÚZIS ČR Palackého nám. 4 128 01 Praha 2 - Nové Město Výtisk č.: Počet listů 12 Přílohy: 0 ÚZIS ČR Příručka pro aktivaci účtu Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace rezortních dat v návaznosti

Více

Manuál pro InspIS HELPDESK

Manuál pro InspIS HELPDESK Česká školní inspekce Manuál pro zasílání záznamů o úrazech Manuál pro InspIS HELPDESK Obsah: 1) Přihlášení do systému 2) Vytvoření účtu pro pracovníka školy 3) InspIS HELPDESK str. 2 str. 2 str. 3 až

Více

mlink.cz, mlink.sk [MANUÁL INZERENTA] mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou.

mlink.cz, mlink.sk [MANUÁL INZERENTA] mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. mlink.cz, mlink.sk mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. Neplaťte už za kliky ani počet zobrazení Vaší reklamy. U mlink.cz platíte fixní částkou dobu zobrazení

Více

Uživatelská příručka v0.99

Uživatelská příručka v0.99 PneuIS Uživatelská příručka v0.99 Obsah 1 Popis aplikace.3 2 Zákaznická část... 4 2.1 Registrace nového zákazníka.. 4 2.2 Objednávka zboží 4 2.2.1 Výběr zboží. 4 2.2.2 Vložení do košíku... 5 2.2.3 Objednání

Více

Postup evaluace vlastního hodnocení školy pomocí Informačního Systému DIAGNOSTIC

Postup evaluace vlastního hodnocení školy pomocí Informačního Systému DIAGNOSTIC Postup evaluace vlastního hodnocení školy pomocí Informačního Systému DIAGNOSTIC Náhled stránky www.diagnostic.cz Postupujte podle bodů 1-5: 1. Registrace a přihlášení 2. Objednávka a zaplacení 3. Založení

Více

Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní.

Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní. Před přihlášením - HLAVNÍ MENU Přihlášení do banky Přihlášení s Internetovým přístupovým kódem 1. Vepište své Zákaznické ID do kolonky 'identifikátor uživatele'. (Vaše Zákaznické ID je 8-místný číslovat

Více

Návod na obsluhu internetového portálu O.K.V. Leasing s.r.o.

Návod na obsluhu internetového portálu O.K.V. Leasing s.r.o. Návod na obsluhu internetového portálu O.K.V. Leasing s.r.o. Internetový portál O.K.V. nám slouží: k pořízení smlouvy o úvěru se zákazníkem k vytištění smlouvy k vygenerování a odeslání pořízených dat

Více

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Google Kalendář Google Kalendář je dostupný z hlavní stránky www.google.cz, kde je odkaz Kalendář buď přímo v horní liště: Horní lišta www.google.cz

Více

Návod k používání služeb na portálu SMSbrána.cz. www.smsbrana.cz

Návod k používání služeb na portálu SMSbrána.cz. www.smsbrana.cz Návod k používání služeb na portálu SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Obsah 1 registrace a příhlášení... 3 2 co dělat po přihlášení uživatelské rozhraní... 4 3 Dobití kreditu... 5 4 Naplnění kontaktního adresáře...

Více

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: ,

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: , Návod - katalog Strana 1/7 Obsah 1. Úvod...3 1.1. Založení katalogu...3 1.2. Drobečková navigace...3 1.3. Popis funkcí katalogu...4 2. Struktura katalogu...4 2.1. Vytvoření kategorie...4 2.2. Hierarchie

Více

Profily zadavatelů návod Zadavatel

Profily zadavatelů návod Zadavatel Profily zadavatelů návod Zadavatel Návod Vás rychle a jednoduše provede procesem registrace, přihlášením, uveřejněním informací o veřejných zakázkách a možností propojení se systémem určeným pro elektronizaci

Více

Popis funkcí webu s redakčním systémem, katedra 340

Popis funkcí webu s redakčním systémem, katedra 340 Popis funkcí webu s redakčním systémem, katedra 340 Základní rozdělení webu veřejná část (veřejná URL adresa) administrátorská část (veřejná URL adresa a přihlášení zadáním jména a hesla) Veřejná část

Více

1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta

1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do aplikace systému erecept pro pacienta, přihlášení do aplikace systému erecept pro pacienta na základě registrovaného profilu v NIA nebo elektronického

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

ČSOB Business Connector

ČSOB Business Connector ČSOB Business Connector Instalační příručka Člen skupiny KBC Obsah 1 Úvod... 3 2 Instalace aplikace ČSOB Business Connector... 3 3 Získání komunikačního certifikátu... 3 3.1 Vytvoření žádosti o certifikát

Více

EET účtenka návod k použití

EET účtenka návod k použití EET účtenka návod k použití Instalace a první spuštění aplikace - aplikaci stáhnete a nainstalujete z GooglePlay pod názvem EET kalkulačka - při prvním spuštění budete vyzváni k registraci aplikace, aby

Více

Digitální technická mapa Plzeňského kraje Modul ZAKÁZKA. Postup registrace a přihlášení

Digitální technická mapa Plzeňského kraje Modul ZAKÁZKA. Postup registrace a přihlášení Digitální technická mapa Plzeňského kraje Modul ZAKÁZKA Postup registrace a přihlášení Projekt Rozvoj služeb egovernmentu v krajích registrační číslo CZ.1.06/2.1.00/08.07276 verze: červen 2017 Obsah A.

Více

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb Uživatelský manuál aplikace Dental MAXweb Obsah Obsah... 2 1. Základní operace... 3 1.1. Přihlášení do aplikace... 3 1.2. Odhlášení z aplikace... 3 1.3. Náhled aplikace v jiné úrovni... 3 1.4. Změna barevné

Více

V novém portálu externích identit, který najdete na adrese pristupy.sukl.cz najdete tyto nové funkcionality:

V novém portálu externích identit, který najdete na adrese pristupy.sukl.cz najdete tyto nové funkcionality: Zdravotnická Zařízení (Ambulance) Distributor Lékárna V novém portálu externích identit, který najdete na adrese pristupy.sukl.cz najdete tyto nové funkcionality: 1. Přihlášení do portálu Máte možnost

Více

Obsah. Manuál pro práci v rezervačním systému e-rezervuj verze Moduly: cvičení, sportoviště, chalupy, soutěže. Dne:

Obsah. Manuál pro práci v rezervačním systému e-rezervuj verze Moduly: cvičení, sportoviště, chalupy, soutěže. Dne: Manuál pro práci v rezervačním systému e-rezervuj verze 1.00 Moduly: cvičení, sportoviště, chalupy, soutěže Dne: 15. 6. 2011 Obsah Registrace do systému...2 Přihlášení do systému...2 Modul cvičení návod

Více

Modul IRZ návod k použití

Modul IRZ návod k použití Modul IRZ návod k použití Verze: 2 Datum: 26. 2. 2016 Tento dokument představuje stručný návod na použití modulu IRZ v programu EVI 8. Modul IRZ je určen na evidenci odpadů pro IRZ provozovny a hlášení

Více

Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK

Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK Stránky slouží uživatelům programu TDS-TECHNIK a také i ostatním zájemcům pro zadávání dotazů souvisejících s používáním programu TDS-TECHNIK. Pro uživatele

Více

NÁVOD INTERNETOVÝ OBCHOD... 3 1. PŘIHLÁŠENÍ... 3 2. PRODUKTY... 3. 2.1 přidání produktu... 4. 2.2 Zadání ceny výrobku... 4

NÁVOD INTERNETOVÝ OBCHOD... 3 1. PŘIHLÁŠENÍ... 3 2. PRODUKTY... 3. 2.1 přidání produktu... 4. 2.2 Zadání ceny výrobku... 4 4Works Solutions Prestashop návod Posuneme Vás výš! TOMÁŠ KOZAR, Project Manager OBSAH NÁVOD INTERNETOVÝ OBCHOD... 3 1. PŘIHLÁŠENÍ... 3 2. PRODUKTY... 3 2.1 přidání produktu... 4 2.2 Zadání ceny výrobku...

Více

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL WEBOVÝ PORTÁL SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro vkládání článků 1. Přihlášení Otevřete si portál Sociální služby v Plzeňském kraji, viz následující odkaz: https://socialnisluzby.plzensky-kraj.cz/

Více

Návod pro podání nabídky v elektronické podobě

Návod pro podání nabídky v elektronické podobě Návod pro podání nabídky v elektronické podobě Pro podání nabídky v elektronické podobě je nutné být zaregistrován jako dodavatel v elektronickém nástroji E-ZAK na adrese https://zakazky.cenakhk.cz. Podrobné

Více

Manuál pro používání systému Responsible Care

Manuál pro používání systému Responsible Care Manuál pro používání systému Responsible Care OBSAH Úvodní pokyny (registrace a přihlášení)... 3 Podání hlášení... 4 Správá odeslaných hlášení (prohlížení, opravy, mazání)... 5 Správa údajů společnosti...

Více

Návod na internetové bankovnictví

Návod na internetové bankovnictví Návod na internetové bankovnictví Obsah 1. První přihlášení a obnova hesla.... 2 2. Obsluha internetového bankovnictví..... 3 2.1 Úvodní obrazovka 3 2.2 Zadání jednorázové platby 4 2.3 Zadání hromadné

Více

OBSAH MANUÁL PRO VOC PARTNERY NA

OBSAH MANUÁL PRO VOC PARTNERY NA OBSAH Co je na www.alax.cz nového? Jak pracovat a využívat nový systém?... 1 1) FILTRY...1 2) MOŽNOST ZPRACOVÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY PRO KLIENTA...2 3) ONLINE OBJEDNÁVÁNÍ...2 4) PROFIZÓNA... 2 JAK PRACOVAT

Více

Uživatelská příručka. Vlastnoruční digitální podpis

Uživatelská příručka. Vlastnoruční digitální podpis Uživatelská příručka Vlastnoruční digitální podpis 1. Úvod Tato příručka obsahuje návod jak pracovat s vlastnoručním digitálním podpisem v prostředí KNZ společnosti Kooperativa. Věříme, že Vám tato příručka

Více

NOVINKY VERZE ze dne Obsah. Vážení uživatelé,

NOVINKY VERZE ze dne Obsah. Vážení uživatelé, NOVINKY VERZE 13.4.0 ze dne 18. 4. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro usnadnění práce nejen v informačním systému Insolvenční správce, ale také v rámci vaší kanceláře propojili se systémem

Více

DIPL 2. Stručný manuál pro vysokoškolské kvalifikační práce.

DIPL 2. Stručný manuál pro vysokoškolské kvalifikační práce. DIPL 2 Stručný manuál pro vysokoškolské kvalifikační práce. Obsah STUDENTI VYTVOŘENÍ VOLNÉHO TÉMATU VŠKP VÝBĚR TÉMATU VŠKP Z VOLNÝCH TÉMAT KONTROLA ZADÁNÍ TÉMATU FORMÁLNÍ ÚPRAVA VYPLNĚNÍ ÚDAJŮ ELEKTRONICKÉ

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Jako jednotlivec se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste nepodnikající fyzická

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

Školící dokumentace administrátorů IS KRIZKOM (úroveň KRAJ) (role manager, administrátor )

Školící dokumentace administrátorů IS KRIZKOM (úroveň KRAJ) (role manager, administrátor ) Školící dokumentace administrátorů IS KRIZKOM (úroveň KRAJ) (role manager, administrátor ) DATASYS s.r.o., Jeseniova 2829/20, 130 00 Praha 3 tel.: +420225308111, fax: +420225308110 www.datasys.cz Obsah

Více

REGISTRACE A PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE 1. krok

REGISTRACE A PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE 1. krok REGISTRACE A PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE 1. krok Pro přístup do portálu IS KP14+ je nutné provést registraci nového uživatele přes tlačítko Registrace na úvodní stránce: https://mseu.mssf.cz//, kde jsou rovněž

Více