Historie: r. 1937: r. 1938: František Cvejn velitel Ferdinand Černý náměstek Josef Grim jednatel František Moravec starosta Josef Šmída pokladník

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Historie: r. 1937: r. 1938: František Cvejn velitel Ferdinand Černý náměstek Josef Grim jednatel František Moravec starosta Josef Šmída pokladník"

Transkript

1 Historie: Materiál staré hasičské kroniky není zachován, tudíž jsme tyto údaje získali na matričním úřadě státního zámku v Rychnově nad Kněžnou. Zjistili jsme že sbor hasičů v naší obci Ještětice byl založen roku Od tohoto roku není znám zakládající výbor našeho sboru. Až od roku 1931 byl znám výbor: Antonín Moravec člen obecního zastupitelstva František Moravec starosta obce Antonín Beneš kronikář a správce školy r. 1937: Výroční schůze , sbor se hlásí ke spolupráci k řádnému vybudování místní civilní protiletecké obrany. Byl dán podnět kurzu první pomoci. r. 1938: František Cvejn velitel Ferdinand Černý náměstek Josef Grim jednatel František Moravec starosta Josef Šmída pokladník byl ustanoven nový výbor Ferdinand Černý starosta Antonín Moravec zástupce starosty Bohumil Červinka velitel Josef Jiroušek podvelitel Josef Šmída pokladník Josef Adrš jednatel Jaroslav Tošovský zbrojmistr Antonín Beneš vzdělavatel Josef Vrabec rev. účtů Karel Arnošt rev. účtů Alois Bohuněk velitel základní služby : Valná hromada zvoleni byli: Bohumil Červinka předseda Jaroslav Pohl jednatel Josef Koutský pokladník Josef Holoubek místopředseda Josef Kos osvěta Matěj Kristejn požární náčelník : Na valné hromadě zůstali funkce nezměněny : Valná hromada Bohumil Červinka předseda Jaroslav Pohl zapisovatel Josef Koutský pokladník Josef Holoubek - náčelník Josef Kos - osvěta

2 : Valná hromada Bohumil Červinka předseda Karel Černý ml. jednatel Bohumil Hanuš pokladník Josef Holoubek četařem strojů Josef Kos vzdělavatel r. 1958: Valná hromada Josef Andrš předseda Bohumil Červinka velitel Karel Černý jednatel Bohumil Hanuš pokladník Eduard Jiroušek člen výboru r. 1959: Valná hromada Výbor zůstal ve stejném složení. r. 1997: Naše první SDH při zalžení této kroniky začala v r zjara, kdy jsme začali s rekonstrukcí stará uzavřené školy na hostinec. Můžeme se zde scházet na kulturní akce, schůze a jiná využití. r. 1998: Ukončení této výstavby jsme zahájili dne valnou hromadou našeho sboru SDH Členové výboru: Rudolf Dvořák starosta Jaroslav Pohl jednatel Jiří Hanuš velitel Miroslav Štěrba strojník Jiří Arnošt pokladník Václav Štěrba revizní komise Sylvie Šulcová zapisovatelka Této valné hromady se zúčastnilo 32 členů z 50. Valná hromada byla ukončena zábavou, kde nám k poslechu a tanci hrál pan Fišer. Další akce byl sběr starého železa uskutečněný dne Touto akcí se přispělo do hasičské poklady částkou Kč. Zúčastnili se tito členové sboru: Mencl Jaroslav, Dvořák Josef, Pohl Jaroslav, Švorc Jiří, Kovář Miroslav Se uskutečnilo pálení čarodějnic pro děti i dospělé. Při této akci se grilovali kuřeta, udili párky, teklo dobré pivo i nějaká ta kořalička a nálada byla k úplné spokojenosti všech členů a hostů. Akce skončila v ranních hodinách Se naše družstvo SDH zúčastnilo soutěže v požárním útoku O putovní pohár SDH Houdkovice. Naše družstvo se umístilo na 9. místě. Soutěže se zúčastnilo 16 družstev.

3 Dne se konala oslava 111 let SDH Ještětice, spojená s okrskovou soutěží. Soutěže se zúčastnilo 12 družstev mužů a 3 ružstva žen. Družstvo žen z Ještětic se umístilo na pěkném 2. místě. Muži se v prvním kole umístili na 5. místě a v kole druhém o pohár okrsku na 2. místě. Organizace a občerstvení byli velice dobře zajištěny. Velitel okrsku Milan Kunc a starosta Zdeněk Hodoval byli velice spokojeni i s pěknými cenami. Každé soutěžní družstvo dostalo malý pohár na památku a jako dík za účast na této akci. Soutěžní družstva Muži: Bílý Újezd Hroška Brocná Hlinné Svinná Solnice Skuhrov n.bělou Ještětice Dobré I a II Kvasiny I a II Ženy: Ještětice Kvasiny I a II Na 1. místě v mužích se umístilo družstvo z Dobrého. Za nimi se umístilo družstvo z Bílého Újezda a Kvasiny I. V ženách se na 1. místě umístilo družstvo z Kvasin I. Za nimi skončilo družstvo z Ještětic a z Kvasin II. Dne se naše družstvo SDH zúčastnilo soutěže v požárním útoku a o pohár starosty v Bílém Újezdě. Soutěže se zúčastnilo 16 družstev. Naše družstvo se umístilo na 9. místě v požárním útoku a na 6. místě o pohár starosty. Po skončení soutěže se konal fotbalový zápas, kde se naše družstvo umístilo na 1. místě a vyhráli si sud piva se naše družstvo zúčastnilo soutěže v požarním útoku a o pohár starosty v Častolovicích. V soutěži se mezi sebou utkalo 17 družstev mužů a 4 družstva žen. Muži: Ženy: Bysté Jílovice Ledce Dobré Tutleky Opočno Častolovice Bílý Újezd Dobruška Opočno Dobruška Čermná n/orl. Rájec Velká Čermná Houdkovice Bolehošť Ledce Lipovka Trnov Kostelec Ještětice Naše družstvose umístilo na 6. místě s časem 29, byl pro naše družstvo soutěžním dnem v Dobrém. Naši hasiči se v soutěži v požárním útoku umístili na skvělém 2. místě s časem 27,82 Přivezli si krásný pohár. Soutěže se zúčastnilo celkem 19 družstev.

4 se konala soutěž v požárním útoku a o pohár starosty v Opočně. Soutěže se zúčastnilo 8 ddružstev žen a 18 družstev mužů. Naši hasiči se skončili na pěkném 6. místě s časem 31,09. ŽENY Ledce 35,22 Opočno 32,98 Kvasiny II 41,88 Kvasiny I 53,18 Dobruška 54,56 Malšova Lhota 50,18 Svinary 38,46 Bačetín 78,05 ČAS MUŽI ČAS Bystré 24,78 Dobré 34,26 Trnov 25,08 Opočno 35,09 Ještětice 31,09 Bílý Újezd 43,41 Častolovice 50,51 Ledce 56,40 Malšova Lhota 46,61 Rájec 32,80 Jílovice 32,12 Dobruška 32,10 Kvasiny 29,17 V.Čermná 38,18 Lipovka 50,08 Houdkovice 28,42 Tutleky 28,60 Svinary 39,61 Pohár starosty získalo družstvo SDH Trnov Dne pořádalo SDH Ještětice dětský den u příležitosti dne dětí. Program byl velmi pestrý. Občerstvení bylo zajištěno velice dobře, udily se klobásy, grilovali kuřata, točilo se piva i tvrdej alkohol byl k dispozici. Děti měli sud s limonádou od našich sponzorů, Podorlické sodovkárny RK od paní Blanky Olbrichové.

5 Dne pořádalo SDH Ještětice fotbalový turnaj PALÍRNA CUP. Zúčastnila se tato družstva: Sharp Voděrady Brocná Bílý Újezd Ještětice Skalka 1. místo: Skalka 2. místo: Brocná 3. místo: B.Újezd 4. místo: Ještětice 5. místo: Voděrady Naši členové v roce 1998 také pomáhali při odklízení škod po povodni. Pomáhali odčerpávat vodu ze zatopených sklepů v obci, později pomáhali vystříkávat halu ve Skuhrově n/bělou ve firmě Porkertt. Po prázdninách se naše družstvo utkalo v požárním útoku v Bystrém. Obsadili 6. místo byl soutěžním dnem v Tutlekách, kde jsme obsadili 6. místo. Také byla sobota soutěžní. Tentokrát v Jílovicích. Tam se naše družstvo umístilo na 7. místě se naši hasiči zúčastnili soutěže v požárním útoku, která se konala v Trnově. Tato soutěž byla poslední v tomto roce. Naše družstvo se umístilo na 15. místě. V celkové klasifikaci naši hasiči skončili na 6. místě. Považujeme to za dobré umístění v tak velké konkurenci jsme uskutečnili sběr starého železa. Výtěžek z této akce byl Kč. Této akce se zúčastnili tito členové sboru: Pohl Jaroslav, Švorc Jiří, Hvězda Josef, Barták Pavel, Mencl Jaroslav. I tato akce nám byla dobrým přínosem do naší pokladny se konala valná hromada. Zahájena byla v hod. Valné hromady se zúčastnili také pozvaní hosté: nový starosta p. Kubíček, Miroslav Daněk, Marie Kovářová, pan Mikulka a pan Štěpánek Valné hromady se zúčastnilo 42 členů ze 47. Což byla velmi dobrá účast. Přítomní: Dvořák Rudolf starosta Pohl Jaroslav jednatel pokladník byl omluven Štěrba Václav revizní Štěrba Miroslav strojník Hanuš Jiří velitel Valná hromada byla ukončena ve hod.

6 jsme uspořádali sběr starého železa. Této akce se zúčastnili tito členové sboru: Pohl Jaroslav, Dvořák Josef, Švorc Jiří, Hartman Jiří, Čestický Milan, Schod Jaroslav ml uplynul rok a my se opět setkali na tradičním pálení čarodějnic. Tato akce je skvělá zábava nejen pro děti, ale i jejich rodiče. Opět jsme grilovali kuřata, opékali párky, točili pivečko i tvrdší alkohol. K poslechu nm hrála hudba, ale myslím si že se každý pobavil i se svými kamarády i známými. Tradičně se tato akce protáhla až do ranních hodin, protože nám přálo i dobré počasí a opět je to tu, po sedmi měsících pauzy soutěžíme. Začali jsme okresní soutěží v požádním útoku v Houdkovicích. Naše mužstvo mužů se s časem 30,73 sec. Umístilo na 7.místě jsme se zúčastnili okrskové soutěže o pohár starosty v Hrošce. A můžeme jen gratulovat naše družstvo skončilo s časem 41 sec. na prvním místě a vyhrálo pohár starosty. Po skončení soutěže jsme byli svědky ukázky veteránů se naši hasiči zúčastnili soutěže v požárním útoku v Trnově, kde skončili opět na krásném 1. místě byl dnem soutěžním a to v Bílém Újezdě. I přes velkou nepřízeň počasí se naše družstvo umístilo na krásném 1.místě jsme se zúčastnili soutěže o pohár starosty v Častolovicích. Zúčastněn družstva dobrovolných hasičských sborů současně zabodovala do soutěže O pohár přednosty Okresního úřadu v Rychnově nad Kněžnou. Skončili jsme na 7.místě, což bylo vzhledem k účasti osmi družstev žen a o desítku více mužů, velmi pěkné umístění. Čas požárního útoku byl 31,07 sec jsme se zúčastnili soutěže v požárním útoku v Opočně o pohr starosty. Zúčastnilo se 7 družstev žen a 5 družstev mužů. Umístili jsme se s časem 26,67 sec na 3.místě. Soutěží v Opočně odcházíme na prázdniny, ale ne na dlouho, se sejdeme v Malšově Lhotě jsme uspořádali na místním hřišti dětský den. Byly připraveny soutěže a hry pro děti (házení na plechovky, skákání v pytli, střílení ze vzduchovek, jízda na kole, chytání rybiček, stříkání na terče). Děti se povozili na voze taženém koňmi. Také přijeli hasiči z Rychnova a my měli možnost dostat se do výšky 35 metrů na výsuvném žebříku. Sponzory akce byli: SDH Ještětice, DŽV Rychnov nad Kněžnou, Minařík taxislužba, Podorlická sodovkárna Rychnov nad Kněžnou, Hejčl Václav-klempířské práce, Marek Vladimír-autodoprava, Dusbaba Josef-masouzeniny, Seidl Milan-hospoda U vody, Hanušová Hana-hospoda U Haničky, městský úřad v Solnici, Jarkovský Václav-autoškola. Opět jsme grilovali kuřata, udili párky a sekanou. Točilo se pivo, tvrdší alkohol a pro ty malé limonáda. Také nm přálo velice pěkné počasí i když jsme se všichni pěkně potili, protože sluníčko pěkně topilo, ale neodradilo to děti ani nás dospělé a vydrželi jsme jako tradičně do rána. Myslíme, že se akce vydařila k úplné spokojenosti všech přítomných a budeme se těšit zase za rok se konalo fotbalové klání Palírna cup. Zúčasnila se družstva Ještětic, Skalky, Voděrad, Alfy Solnice a Hrošky. Jako první se umístilo družstvo Ještětic, druzí skončili fotbalisté ze Skalky, třetí místo obsadili Voděrady, čtvrté Alfa Solnice a na pátém místě skončili fotbalisté z Hrošky jsme se zúčastnili soutěže v požárním sportu O Lhotecký pohár započítané do seriálu soutěží O pohár přednosty Okresního úřadu v Rychnově nad Kněžnou. Družstvo Ještětic skončilo v soutěži s časem 24,60 sec.celkem se zúčastnilo 34 družstev.

7 byl soutěžním dnem a to v Dobrušce. Soutěžilo se o putovní pohár SDH a Městského úřadu. Zúčastnilo se 20 družstev mužů a 13 družstev žen. Naše družstvo se s časem 35,39 sec umístilo na 12.místě se soutěžilo v Tutlekách v požárním úroku, který byl součástí desetidílného seriálu O pohár přednosty Okresního úřadu v Rychnově nad Kněžnou. Zúčastnilo se 7 družstev žen a 24 družstev mužů. Naše družstvo mužů se umístilo ve finále na 3.místě s časem 40,00 sec. Druhý ročník noční soutěže v požárním útoku se odehrál v Tutlekách u tamní hasičské zbrojnice. Této soutěže se zúčastnilo 46 družstev z celých východních Čech. Soutěžilo se od 22 hodin a v soutěži žen si palmu vítěžství odnesla Malšova Lhota a za muže Bystré. Domácí družstvo potěšilo 3.místem, naši muži skončili na 10.místě tato sobota byla také soutěžní a to v Bystrém v Orlických horách. Čas požárního útoku našeho družstva byl 35,19 sec a to stačilo na 5.místo. První místo si odneslo družstvo z Trnova se v Trnově uskutečnil finálový podnik desetidílného seriálu soutěží O pohár přednosty Okresního úřadu v Rychnově nad Kněžnou. Naše družstvo se umístilo na 7.místě. Touto soutěží byly ukončeny letošní hasičské soutěže, ale čas letí velice rychle a na přes rok se určitě sejdeme všichni v plném počtu do nového soutěžního klání. Letošního roku nás neočekávaně opustili dva členové sboru a to Aleš Zoubek a Josef Hejčl. Čest jejich památce jsme tradičně uskutečnili sběr starého železa. Sběru se zúčastnili tito členové sboru: Hartman Jiří, Mencl Jaroslav, Jarkovský Milan, Jarkovský Libor, Dvořák Josef a Zezulka Kamil se konala členská schůze SDH, kde jsme od městského úřadu v Solnici dostali kalové čerpadlo a elektrocentrálu jsme uspořádali tradičně štěpánskou zábavu v naší hospodě U Haničky. K tanci a poslechu nám hrála skupina SENIOR z Bílého Újezda, vedená p. Pilcem. Parket byl stále zcela zaplněn, protože hudba hrála velice pěkné skladby všeho žánru, pro mladé i ty starší. O půlnoci byla tombola s velice pěknými cenami od stálých sponzorů. Náladu nám nezkazilo ani špatné počasí, které nás už tradičně trápí. Vloni to bylo náledí a letos veliký vítr s vydatnou sněhovou nadílkou. Ale jak jsme již napsali, nezkazilo nám to náladu a tancovalo se opět až do rána. Příští rok se budeme opět těšit, že se všichni sejdeme, zatancujeme si a pobavíme se se konala valná hromada SDH Ještětice. Přítomni byli: Pohl Jaroslav jednatel Jiroušek Jiří pokladník Štěrba Václav revizní Štěrba Miroslav strojník Dvořáková Dana zapisovatelka Hosté: p. Kubíček starosta Solnice p. Plachetka za SDH Houdkovice p. Kovářová Marie Schůzi jsme zahájili v hodin. Potom nás bratr Pohl seznámil s činností sboru za rok 1999.

8 Jako druhý bod byl stav pokladny, kterou nám sdělil Jiří Jiroušek. Nsledovala revizní zpráva. Pln práce na rok 2000 byl dalším bodem valné hromady. Dále byli naši čtyři členové sboru oceněni za příkladnou práci ve sboru a jeden člen byl odměněn za 10 let věrnosti. V diskusi nás Jiří Švorc seznámil s úpravou hřiště. Zezulka Kamil měl příspěvek, který souvisel s údržbou požární zbrojnice. Štěrba Miroslav nás seznámil s činností soutěžního družstva. Plán práce schválili všichni přítomní členové, kterých bylo přítomno 34. Valná hromada byla ukončena v hodin. Pak nastoupil pan Fišar a hrál nám k tanci i poslechu jako ji tradičně až do rána se v hospodě U Haničky konala od hodin výroční valná hromada okrsku č. 16. Této schůze se zúčastnili členové okrskového výboru a 3 zástupci za každý SDH okrsku. Na programu bylo vyhodnocení výročních valných hromad SDH a dále potom naplánování jednotlivých akcí okrsku pro rok jsme opět uspořádali sběr starého železa. Této akce se zúčastnilo 12 členů sboru SDH. Akce bylo ukončena v hospodě U Haničky, kde zúčastnění členové dostali občerstvení. Opět jsme získali nějakou tu korunku do naší pokladny se opět sešel rok s rokem a čarodějnice jsou tu. Tato akce je skvělá zábava nejen pro děti, ale i pro starší generaci. Občerstvení bylo jako každým rokem velice dobře připravené grilovaná kuřata, párky, pivo a jiné dobroty. Počasí nám také přálo, takže nechybwlo nic k dobré náladě. K poslechu i tanci hrála hudba a čarodějnické klání se protáhlo jako každoročně až do rána jsme jako každý rok začali v Houdkovicích. Zúčastnilo se 21 družstev mužů a 7 družstev žen. Naše družstvo se umístilo na 3.místě pokračujeme v soutěžení, tentokrát v Kostelci nad Orlicí, kde se soutěžilo v požárním útoku nazvané O pohár podorlické ligy. Zúčastnilo se 30 družstev mužů a 8 družstev žen. Naše družstvo skončilo na 6.místě se uskutečnilo další soutěžní klání a to v Bílém Újezdě. Naši hasiči se umístili na 1.místě jsme se zúčastnili soutěže O pohár podorlické ligy a o putovní pohár starosty v Častolovicích. Zúčastnilo se 27 družstev a naši hasiči obsadili 22. místo. První místo patřilo družstvu z Trnova a ženám z Opočna jsme se zúčastnili soutěže v Opočně, bohužel jsme byli diskvalifikováni byl soutěžním dnem v Solnici jsme pořádali dětský den k svátku našich dětí. Jako každý rok byl i letos bohatý program se soutěžemi, přijeli hasiči ze Solnice se starým hasičským autem (MÁŇOU) a vozili děti po hřišti. Děti měli možnost se povozit i v předvádědích vozech OCTAVIA a FABIA. Také se mohli těšit z jízdy na koních a stříkání na terče. Občerstvení bylo zajištěno opět velice dobře. Sponzory akce byli: Josef Dusbaba maso-uzeniny Milan Seidl hospoda U vody Hana Hanušová hospoda U Haničky Městský úřad v Solnici Podorlická sodovkárna Rychnov nad Kněžnou Jiří Arnošt soukromý podnikatel DŽV Rychnov nad Kněžnou

9 Pavel Nejman zednické práce Václav Hejčl klempířské práce Vít Kovář soukromý zemědělec Počasí nám také přálo, takže nestálo v cestě nic, co by nás mohlo vyrušit z dobré zábavy oslavil sbor dobrovolných hasičů v Solnici 120 let činnosti. I my jsme se této slavnosti zúčastnily jsme grilovali berana pro členy SDH Ještětice. Při této akci jsme poblahopřáli i jednomu z našich členů k jeho padesátým narozeninám. Tímto oslavencem byl bratr Miroslav Olbrich. Akce skončila ve večerních hodinách na hřišti, ale všichni se odebrali do místní hospody U Haničky a pokračovali v kulturním vyžití tento listopadový den jsme opět uspořádali sběr starého železa. Sběru se zúčastnili tito členové Jiří Hartman, Jiří Schod, Josef Dvořák, Milan Jarkovský, Jiří Švorc a Pavel Zoubek. Dne byl sběr odvezen Sběrnými surovinami Hradec Králové jsme byli poblahopřát p. Josefu Švorcovi k jeho krásným 70. narozeninám jsme uspořádali přednášku o zdravé výživě. Účast byla vysoká a byl to i přínos do naší pokladny jsme uspořádali v hospodě U Haničky od hod. tradiční Štěpánský bál. K poslechu a tanci hrála skupina DYNAMIC. Tato akce je tradičním ukončením roku. Opět jsme měli pěknou tombolu, pěknou hudbu a hlavně letos i pěkné počasí se v hospodě U Haničky od hod. uskutečnila výroční valná hromada 16. okrsku SOLNICKO. Na programu bylo zahájení, zpráva o činnosti okrsku za rok 2000, zpráva o činnosti jednotlivých SDH okrsku, kulturní a brigádnické akce, účast na sportovních akcích,zásahy v roce 2000, plán činnosti na rok 2001 a večeře. Po hod. bylo potom posezení s rodinnými příslušníky při hudbě p. Fišara se konala valná hromada SDH Ještětice v hospodě u Haničky. Začátek byl v hod. Přítomní byli: Radek Hanuš starosta Pohl Jaroslav jednatel Jiří Jiroušek pokladník Jiří Hanuš velitel Na programu bylo seznámení s činností sboru za rok 2000, stav požární techniky, činnost požárního družstva v roce 2001, zpráva o hospodaření, zpráva revizní komise, plán činnosti sboru na rok 2001, diskuse, volba nového starosty, schválení plánu práce, závěr. Hosté: Kubíček Miloslav starosta MÚ Solnice a Hodoval Zdeněk starosta okrsku Celkem se zúčastnilo 25 členů, 4 nečleni, 2 hosté. Valná hromada byla ukončena v hod jsme opět uspořádali sběr starého papíru. Zúčastnilo se šest členů našeho sboru: Hanuš Radek, Hanuš Jiří, Schod Jaroslav ml., Dvořák Josef, Hartman Jiří ČARODĚJNICE Tradiční akce konaná dne Opět je tu čas čarodějnic, den na který se těší nejen děti, ale i dospělí. Dobrá organizace a zajištění, to je výsledek našich hasičů, ale i dobré počasí, které nám letos přálo. Výborné občerstvení, zajištěné našimi hasiči, to přispělo k dobré náladě všech kteří

10 přišli na tuto akci. Opět se tancovalo při hudbě až do bílého rána se naše družstvo hasičů zúčastnilo soutěže okrsku v požárním útoku v Bílém Újezdě s časem 54,27 sec se konal Dětský den pořádaný sborem dobrovolných hasičů. Hlavním organizátorem letošní akce byl jednatel Jaroslav Pohl, ale i ostatní členové se podíleli na všech akcích. Tradiční soutěže byly: chytání rybiček, skákání v pytli, zpívání do mikrofonu, pojídání koláčů, přetahování lanem, kopání míče do branky. Dále bylo možno shlédnout: vozy ŠKODA z Autosalonu Šedivý Dobruška, vojenská technika, pyrotechnika, výcvik služebního psa, místní hasiči povozili děti v hasičském autě, profesionální ukázka hasičů Rychnov n/kněžnou. Po celý den byly dětem k dispozici pouťové atrakce. Díky sponzorům: Zeas Trnov, hospoda u Haničky, Sodovkárna RK, Josef Dusbaba, Jiří Arnošt, Pavel Nejman, Václav Jarkovský se konala tradiční akce Sběr starého železa. Zúčastnili se tito členové sboru: Schod Jaroslav ml., Hartman Jiří, Dvořák Jiří, Herzán Josef, Hanuš Radek Jako tradičně jsme uspořádali Štěpánský bál. K tanci i poslechu hrála Combi Kvasiny. Opět byla velice pěkná tombola, která vypukla o půlnoci. Bohaté občerstvení a dobrá nálada vydržela, jako již tradičně až do rána. Opět se budeme těšit na příští rok, až se všichni sejdeme na dalším Štěpánském bále se konala výroční valná hromada SDH Ještětice. Zahájení bylo od hod. Když valná hromada skončila o zábavu se postaral p. Štencl Program: Seznámení s činností sboru za rok 2001, stav hasičské techniky činnost požárního družstva, zpráva o hospodaření, zpráva revizní komise, plán činnosti sboru na rok 2002, diskuse, schválení plánu práce, závěr byla zahájena tradiční akce Sběr starého železa. Zúčastnili se: Schod Jaroslav st., Hanuš Jiří, Pohl Jaroslav, Švorc Jiří, Zoubek Pavel.

Dne se konala brigáda na sázení stromků. Dne proběhl v naší obci sběr starého železa. Náš sbor má 50 členů. Z toho je 19 žen a 31 mužů.

Dne se konala brigáda na sázení stromků. Dne proběhl v naší obci sběr starého železa. Náš sbor má 50 členů. Z toho je 19 žen a 31 mužů. 2007 Náš sbor má 50 členů. Z toho je 19 žen a 31 mužů. Dne 10. 3. se konala brigáda na sázení stromků. Dne 31. 3. proběhl v naší obci sběr starého železa. - 1 - Dne 1. 5. proběhlo na sportovním areálu

Více

Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004

Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004 Reg.č. 3201237 IČO: 66132878 Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004 Dne 9.1.2004 byl náš sbor pověřen organizací Výročního okrskového aktivu. Aktiv byl uspořádán v hotelu U Novotných. Na aktivu

Více

Sbor Dobrovolných Hasičů, Novosedly, 387 16 Volenice

Sbor Dobrovolných Hasičů, Novosedly, 387 16 Volenice 55 Výroční valná hromada ze dne 15. 1. 2010 místo: pohostinství U Černých čas zahájení: 19 hodin předsedající: velitel Karel Michálek zapisovatel: Václav Poţárek ml. Program: 1) Zahájení 2) Zpráva o činnosti

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018

ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018 ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018 předložená VÝROČNÍ VALNÉ HROMADĚ SBORU DOBROVOLNÝCH HASIČŮ MARŠOV U ÚPICE Vážení hosté, vážení členové sboru. Vítáme vás na Výroční valné hromadě Sboru dobrovolných hasičů

Více

4 - u ostrůvku u školy 1 - u odbočky na Homol. 6 - u cesty do Potštejna - 38 -

4 - u ostrůvku u školy 1 - u odbočky na Homol. 6 - u cesty do Potštejna - 38 - 4 - u ostrůvku u školy 1 - u odbočky na Homol 6 - u cesty do Potštejna 8 - u cesty na Vrší 9 - na Vrších - 38 - Terénní úpravy u č. p. 115 Jindřich Husák v roce 2009 dodělal terénní úpravy u svého domku,

Více

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV.

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. V roce 2012 se za SDH Kyjov v hasičských soutěžích v požárním útoku účastnili: Za ŽENY: Brožová Veronika,

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V sobotu 12. ledna 2013 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Za práci s mládeží bylo uděleno Čestné uznání Janu Havlovi, Lukáši

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů Starostou lhoteckého sboru byl v roce 2008 Milan Dědek, velitelem Václav Morávek, náměstkem starosty Jan Růžička, jednatelem Josef Kurka, hospodářem Jiří Fibikar, revizorem Libor

Více

Sbor dobrovolných hasičů v Únanově Únanov IČ:

Sbor dobrovolných hasičů v Únanově Únanov IČ: Zápis z Výroční valné hromady Sboru dobrovolných hasičů v Únanově v roce 2009 Základní údaje: termín konání sobota 19. prosince 2009 od 18:00 místo konání salónek Restaurace u Molíků přítomno 31 členů

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V neděli 24. ledna 2010 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Byl zde zvolen nový výbor - starostou lhoteckého sboru byl opět

Více

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Výroční zpráva SDH Suhrovice Rok 2014 Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Dovolte mi, abych Vás informoval prostřednictvím výroční zprávy o stavu a činnosti SDH Suhrovice v uplynulém roce

Více

Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne v hostinci Na Ostrově v Pustovětech

Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne v hostinci Na Ostrově v Pustovětech Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne 12. 1. 2013 v hostinci Na Ostrově v Pustovětech Přítomni: dle přiložené prezenční listiny Za nadřízenou složku:

Více

Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané v v hostinci U Šodka

Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané v v hostinci U Šodka Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané 17. 1. 2015 v 17 00 v hostinci U Šodka 1. Zahájení, uvítání hostů, minuta ticha, program schůze Vedením schůze byl pověřen Ing. Dalibor Vlček.

Více

3/2010 www.obecdolnimoravice.cz ROZHODNUTÍ Prezidenta republiky ze dne 18. Června 2010 o vyhlášení voleb do Senátu Parlamentu České republiky a do zastupitelstev obcí dny konání voleb jsou stanoveny na

Více

Vážené sestry, bratři a hosté! Vítám vás všechny na výroční valné hromadě našeho okrsku.

Vážené sestry, bratři a hosté! Vítám vás všechny na výroční valné hromadě našeho okrsku. Vážené sestry, bratři a hosté! Vítám vás všechny na výroční valné hromadě našeho okrsku. Činnost okrsku se v roce 2016 řídila plánem práce, který se nám podařilo splnit. Akceschopnost jednotek se i tento

Více

Výroční zpráva 2011. Tělocvičná jednota SOKOL Písty. Předkládá výbor TJ.Sokol

Výroční zpráva 2011. Tělocvičná jednota SOKOL Písty. Předkládá výbor TJ.Sokol Výroční zpráva 2011 Tělocvičná jednota SOKOL Písty Předkládá výbor TJ.Sokol Obsah I. Úvod II. Údaje o organizaci III. Činnost v roce 2011 IV. Finanční zpráva V. Revizní zpráva VI. Plán činnosti na rok

Více

Rok Tento rok obec hospodařila se schváleným rozpočtem:

Rok Tento rok obec hospodařila se schváleným rozpočtem: Obyvatelstvo obce Rok 2011 Počet obyvatel k 1. 1. 2011 je 364 a k 31. 12. 2011 je 368. Opět se tak počet obyvatel v obci mírně navyšuje. Jediným, nově narozeným občánkem je Vávra Tadeáš, trvale hlášen

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany v Zahořanech 25.1.2014

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany v Zahořanech 25.1.2014 Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany v Zahořanech 25.1.2014 Program: 1) Zahájení: p. Dolejš 2) Volba návrhové komise p. Dolejš 3) Zpráva o činnosti okrsku p. Dolejš 4) Zpráva velitele okrsku

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Havlíčkův Brod. Zajištění hodnotících valných hromad SDH a okrsků pro rok 2018/2019

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Havlíčkův Brod. Zajištění hodnotících valných hromad SDH a okrsků pro rok 2018/2019 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Havlíčkův Brod Zajištění hodnotících valných hromad SDH a okrsků pro rok 2018/2019 Výroční valné hromady okrsků se uskuteční po skončení všech VVH SDH (termín

Více

Zápis z Valné výroční hromady SDH Ohrobec 2012

Zápis z Valné výroční hromady SDH Ohrobec 2012 Zápis z Valné výroční hromady SDH Ohrobec 2012 Místo konání 21.1.2012 Restaurace U Trojánků Přítomni: S. Balík, F. Hatle, F. Kolář, L. Kolář ml., F. Král, O. Křehlík, M. Machata, J. Pikous, V. Plíhal,

Více

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2014

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2014 Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2014 3. 1. 2015 Vážení bratři hasiči, sestry hasičky, vážení hosté. Dovolte, abych Vás seznámil se zprávou o činnosti SDH Veselice za rok 2014. K dnešnímu dni má náš

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany ve Staněticích 23.2.2013

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany ve Staněticích 23.2.2013 Program: 1) Zahájení: p. Dolejš 2) Volba návrhové komise p. Dolejš 3) Zpráva o činnosti okrsku p. Dolejš 4) Zpráva velitele okrsku p. Odvody 5) Zpráva hospodáře p. Kruml František 6) Zpráva strojníka p.

Více

IX. propagační jízda dobrovolných hasičů.

IX. propagační jízda dobrovolných hasičů. IX. propagační jízda dobrovolných hasičů. Ve dnech 27. a 28.5.2017 se uskutečnila XI. Propagační jízda hasičů. Zahájení jízdy bylo v Jáchymově v Karlovarském kraji, odkud pokračovala do Ústeckého kraje,

Více

Z KRONIKY VELKÉ LHOTY

Z KRONIKY VELKÉ LHOTY Z KRONIKY VELKÉ LHOTY 1894 Sepsaný při schůzi sboru dobrovolných hasičů obce Velké Lhoty. Odbývané dne 26. března 1894 v hostinci p. Františka Kobsy ve Velké Lhotě. Věc Nejprve předloženy byly vzorky na

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

Výroční zpráva velitele J SDH Velké Žernoseky za rok 2017.

Výroční zpráva velitele J SDH Velké Žernoseky za rok 2017. Výroční zpráva velitele J SDH Velké Žernoseky za rok 2017. Na začátek bych chtěl všechny přítomné přivítat na Valné hromadě sboru dobrovolných hasičů ve Velkých Žernosekách (výroční schůze). Dále bych

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ

Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ 470 05 581 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2016 Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s., zapsaný ve spolkovém rejstříku Městského soudu v Praze, v oddílu

Více

Pravidla Ligy hasičské mládeže O putovní pohár odborné rady mládeže okresu Rychnov nad Kněžnou 6. ročník 2017/2018

Pravidla Ligy hasičské mládeže O putovní pohár odborné rady mládeže okresu Rychnov nad Kněžnou 6. ročník 2017/2018 Pravidla Ligy hasičské mládeže O putovní pohár odborné rady mládeže okresu Rychnov nad Kněžnou 6. ročník 2017/2018 Pořadatel: OSH ČMS, odborná rada mládeže OSH ve spolupráci se sbory dobrovolných hasičů

Více

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2013 4. 1. 2014 Vážení bratři hasiči, vážení hosté. Dovolte, abych Vás seznámil se zprávou o činnosti SDH Veselice za rok 2013. K dnešnímu dni má náš sbor 45 členů.

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2006

V Ř E S K O V Á K květen 2006 Úvodní slovo V Ř E S K O V Á K květen 2006 Vážení spoluobčané, v letošním roce jsme se zavázali, že dokončíme úpravy na místě bývalého kluziště. Na tomto místě by mělo vzniknout travnaté hřiště. Akci jsme

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2011 Zpracovala: Jitka Heltová Strana 1 (celkem 6) Charakteristika sdružení Adresa:

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA SDRUŢENÍ TJ SOKOL RADIM

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA SDRUŢENÍ TJ SOKOL RADIM ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA SDRUŢENÍ TJ SOKOL RADIM Konaného dne: 21. 5. 2012 V zasedací místnosti: klubovna TJ Sokol Radim Od: 20:00 Do: 21:20 Přítomni: Hana Křelinová, Štěpánka Kořínková, Martina

Více

P O Z V Á N K A 2/2018

P O Z V Á N K A 2/2018 . 2/2018 P O Z V Á N K A Na veřejné zasedání zastupitelstva obce Morašice, které se uskuteční dne 22.června 2018 v hospodě VE DVOŘE od 18.00 hod. s následujícím programem: 1. Účetní závěrka obce za rok

Více

Výroční zpráva. SDH Lužany. za rok 2016

Výroční zpráva. SDH Lužany. za rok 2016 Výroční zpráva Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SH ČMS Sbor dobrovolných hasičů Lužany (dále jen ) a

Více

O B E C K O Š Í K Y Košíky 172. Tel.: , IČ , DIČ:CZ

O B E C K O Š Í K Y Košíky 172. Tel.: ,  IČ , DIČ:CZ O B E C K O Š Í K Y 2006 Události obce 2006 V roce 2006 opět v naší obci proběhly volby do zastupitelstva. Byli zvoleni tito občané: starosta: místostarosta: členové zastupitelstva: Mgr. Jaroslav Šlechta

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA RS PŘI MŠ VE VEDROVICÍCH. pro školní rok 2013/2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA RS PŘI MŠ VE VEDROVICÍCH. pro školní rok 2013/2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA RS PŘI MŠ VE VEDROVICÍCH pro školní rok 2013/2014 ÚVOD: Výroční zpráva Vás seznámí s údaji o činnostech RS s akcemi pořádanými RS s informacemi o hospodaření ORGANIZAČNÍ STRUKTURA: Název

Více

Zpráva o činnosti ORV OSH Pardubice za rok 2014

Zpráva o činnosti ORV OSH Pardubice za rok 2014 Zpráva o činnosti ORV OSH Pardubice za rok 2014 Vážená paní starostko Okresního sdružení, vážení hosté. Vážení zástupci jednotlivých sborů našeho okresu. Dovolte mi, abych Vás ve stručnosti seznámil s

Více

Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci

Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci Příloha č. 3 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011 Z 3. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice Konalo se 16. března 2011 v restauraci Na Vrablovci. Přítomno

Více

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 28.6.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková

Více

4.2.2008 jsem objednal nový rozdělovač, protože ten starý byl příčinou našeho špatného času na soutěžích.

4.2.2008 jsem objednal nový rozdělovač, protože ten starý byl příčinou našeho špatného času na soutěžích. 15.1.2008 jsem byl zaplatit členské poplatky. Stály 80,- Kč/člen. A při této příležitosti jsem odhlásil Daniela Trtíka, Jana Špidlena a Jana Pipka ze sboru, protože už s námi nechtěli dále spolupracovat.

Více

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava.

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK Obec Dřetovice, evid.č. MK ČR E 10584, neprodejný výtisk Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. Placená

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 16. 1. 2016 ve Staněticích

Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 16. 1. 2016 ve Staněticích Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 16. 1. 2016 ve Staněticích Program: Zahájení Zpráva starosty Zpráva velitele Zpráva o hospodaření Zpráva o stavu výzbroje a výstroje Zpráva kronikářky Zpráva

Více

29.8. Oslavil Radek Tomášek své padesáté narozeniny u místního pohostinství se svými fotbalovými přáteli. Oslava byla až do noci.

29.8. Oslavil Radek Tomášek své padesáté narozeniny u místního pohostinství se svými fotbalovými přáteli. Oslava byla až do noci. 15.8. Byli jsme pozváni na fotbalový turnaj ve Všerubech. Zůčatněná mužstva byla: Všeruby A, Všerubský dorost, Kunějovice a Chotíkov. Pořadí: 1. Všeruby A 2. Kunějovice 3. Chotíkov 4. Všerubský dorost

Více

Místní výbor Vinary Přerov XI

Místní výbor Vinary Přerov XI 751 24 Přerov XI Zápis z 34. jednání Místního výboru místní části Vinary/2017 ze dne 19. 12. 2017 Místo konání: Přítomni: Omluveni: Hosté: Vinary Ing. Tomáš Grapl předseda Ing. Tomáš Přikryl pí Dita Kraváková

Více

TJ Sokol Kostelecká Lhota 1963

TJ Sokol Kostelecká Lhota 1963 TJ Sokol Kostelecká Lhota 1963 Počátky fotbalu v letech 1962/63 vznikl první návrh na fotbalové hřiště Počátky fotbalu nakonec došlo k výměně pozemku, kde se nachází stávající hřiště jednalo se původně

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2006. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2006.

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2006. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2006. Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2006 Vážení hosté, bratři a sestry Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2006. Zpráva začíná stavem naší

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2012 Zpracovala: Jitka Heltová Strana 1 (celkem 8) Charakteristika sdružení Adresa:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 11. června 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 11. června 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 11. června 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Milan Paták ml. Zapisovatel:

Více

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2013 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2013. Štěpánkovické

Více

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Výroční zpráva SDH Suhrovice Rok 2015 Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Dovolte mi, abych Vás informoval prostřednictvím výroční zprávy o stavu a činnosti SDH Suhrovice v uplynulém roce

Více

Výroční zpráva Spolku popických žen za rok 2015

Výroční zpráva Spolku popických žen za rok 2015 Výroční zpráva Spolku popických žen za rok 2015 Zpráva obsahuje informace o pořádaných kulturních akcích za rok 2015, kalendář plánovaných akcí na rok 2016 a výsledky hospodaření občanského sdružení 2015.

Více

Závěrečná zpráva o využití podpory z rozpočtu obce Únanov pro rok 2008

Závěrečná zpráva o využití podpory z rozpočtu obce Únanov pro rok 2008 Sbor dobrovolných hasičů v Únanově 671 31 Únanov IČ: 45657343 hasiciunanov@seznam.cz Závěrečná zpráva o využití podpory z rozpočtu obce Únanov pro rok 2008 V Únanově dne 23.1.2009 vypracovali Ing. Lukáš

Více

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Vážené sestry, vážení bratři, milí vzácní hosté, rok s rokem se sešel a opět jsme tu, abychom zhodnotili, co se povedlo či nepovedlo, v čem bychom se mohli

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 2. 12. 2011 v Hradišti

Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 2. 12. 2011 v Hradišti Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 2. 12. 2011 v Hradišti Hosté: Ing. Jandečka starosta obce, p. Dolejš starosta okrsku Program: Zahájení Zpráva starosty Zpráva velitele Zpráva o hospodaření

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2009 Zpracovala: Jitka Heltová Strana 1 (celkem 8) Charakteristika sdružení Adresa:

Více

Jednání starostů SDH po obvodech 4. 11. 2013

Jednání starostů SDH po obvodech 4. 11. 2013 Jednání starostů SDH po obvodech 4. 11. 2013 Program jednání 1) Zpráva o činnosti OSH Ústí nad Orlicí, 2) Výsledky soutěží v roce 2013, 3) Zajištění výročních valných hromad, 5) Hlášení o činnosti sboru

Více

Zápis z výroční členské schůze TJ Sokol Chornice, z.s.

Zápis z výroční členské schůze TJ Sokol Chornice, z.s. Zápis z výroční členské schůze TJ Sokol Chornice, z.s. Výroční členská schůze pro rok 2018 se konala dne 9. února 2018 od 18:00 hod. v zasedací místnosti Kulturního domu v Chornicích za účasti 20 členů

Více

Číslo 17 Září 2011. Události ve sportu

Číslo 17 Září 2011. Události ve sportu Číslo 17 Září 2011 DOBRK OV,, LLHO TTK A, ZZA LLU ŽŽ Í, S LLAVČE, MOHUŘI CE, KEB LLANY,, LLN I Š TTĚ Obecní zpravodaj Události ve sportu Převážná část sportovních soutěží jak vyšších tak i nižších se hraje

Více

INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY. ORANŽOVÝ ROK 2014 - Generální sponzor akcí je SKUPINA ČEZ.

INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY. ORANŽOVÝ ROK 2014 - Generální sponzor akcí je SKUPINA ČEZ. INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY Vážení spoluobčané, přestože se na základě rozhodnutí Vlády ČR dostavba Jaderné elektrárny Temelín de-facto zastavila, Skupina ČEZ v podpoře regionu pokračuje

Více

ZÁPIS. Výroční valná hromada 01/11

ZÁPIS. Výroční valná hromada 01/11 Strana 1 /5 Program: 1) Zpráva o čínnosti SDH Cerhenice v roce 2010 2) Zpráva pokladní 3) Zpráva revizní 4) Zpráva z činnosti mládeže 5) Plán práce na letošní rok 2011 6) Rozpočet SDH 7) Přijmutí nových

Více

SDH Kamenná - vedení sboru p ed rokem 1989 Funkce 1936 1939 1951 1952 1953 edseda místop edseda velitel zástupce velitele jednatel pokladník zbrojí

SDH Kamenná - vedení sboru p ed rokem 1989 Funkce 1936 1939 1951 1952 1953 edseda místop edseda velitel zástupce velitele jednatel pokladník zbrojí SDH Kamenná - vedení sboru před rokem 1989 Funkce 1936 1939 1951 1952 1953 předseda Kundela František ml. Kundela František Kříž Josef Kříž Josef místopředseda Prokeš Josef Buršík Miroslav Nováček Jaromír

Více

07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA

07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA Blzecký občasník 07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V neděli 20.9.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce schválilo poukázání částky 14 688,- Kč Dobrovolnému svazku obcí Blanicko Otavského regionu za

Více

Zpráva o činnosti v roce 2017

Zpráva o činnosti v roce 2017 Spolek Ruku v ruce Spolek při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 IČ: 22832611, tel./fax: +420 325643312, čís. bank. účtu: 152777556/0600 Zpráva o činnosti v roce 2017 Vypracovala: Mgr. Monika Nováková

Více

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT 2012 Statutární město Karlovy Vary Statutární město Karlovy Vary se v letošním roce již tradičně zapojilo do kampaní Evropský týden mobility a Evropský den

Více

Heřmanov 2010 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již počtvrté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2010 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již počtvrté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2010 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již počtvrté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho co nám přinesl uplynulý rok: Leden 14.1.2010 se konalo v Praze v Poslanecké sněmovně

Více

KUL TURNI KRONIKA. Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * *

KUL TURNI KRONIKA. Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * * KUL TURNI, KRONIKA Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * * * * 2008 Centrum sociálních služeb Kojetín organizuje pro své obyvatele na domech s pecovatelskou službou a návštevníky Klubu duchodcu

Více

Starostové hasičského sboru ve Vlásenici : (V závorce je uvedeno známé přesné datum konání voleb na valné hromadě.)

Starostové hasičského sboru ve Vlásenici : (V závorce je uvedeno známé přesné datum konání voleb na valné hromadě.) Starostové hasičského sboru ve Vlásenici : (V závorce je uvedeno známé přesné datum konání voleb na valné hromadě.) 1910 Kubů Vojtěch, č.p. 4 1911 (26.březen 1911) Kubů Vojtěch, č.p. 4 1912 Kubů Vojtěch,

Více

SDH Oucmanice Oucmanice 16 562 01 Ústí nad Orlicí +420 606 241 289 sdh.oucmanice@tiscali.cz. Výborová schůze SDH Oucmanice 10/2014

SDH Oucmanice Oucmanice 16 562 01 Ústí nad Orlicí +420 606 241 289 sdh.oucmanice@tiscali.cz. Výborová schůze SDH Oucmanice 10/2014 SDH Oucmanice Oucmanice 16 562 01 Ústí nad Orlicí +420 606 241 289 sdh.oucmanice@tiscali.cz IČO: 0061238139 DIČ: 274-61238139 Výborová schůze SDH Oucmanice 10/2014 konaná dne 31. října 2014 od 18:30 hodin

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: 23.04.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 23.04.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

ZSJ ČÁST OBEC OKRES PSC KS Dobrošov Dobrošov Náchod Náchod Jizbice Jizbice Náchod Náchod Malé Poříčí Malé Poříčí Náchod Náchod

ZSJ ČÁST OBEC OKRES PSC KS Dobrošov Dobrošov Náchod Náchod Jizbice Jizbice Náchod Náchod Malé Poříčí Malé Poříčí Náchod Náchod ZSJ ČÁST OBEC OKRES PSC KS Dobrošov Dobrošov Náchod Náchod 54701 52 Jizbice Jizbice Náchod Náchod 54701 89 Malé Poříčí Malé Poříčí Náchod Náchod 54701 123 Pavlišov Pavlišov Náchod Náchod 54701 100 Nové

Více

Zápis z veřejného zasedání Dobrovolného svazku obcí "Štědrá" Tutleky. konaného 17. prosince 2010

Zápis z veřejného zasedání Dobrovolného svazku obcí Štědrá Tutleky. konaného 17. prosince 2010 I Zápis z veřejného zasedání Dobrovolného svazku obcí "Štědrá" Tutleky. konaného 17. prosince 2010 Pořadové čislo 38 Místo konání: Termín: Přítomno: Jednání řídil: Hospoda Lupenice 17. prosince 2010 od

Více

Český svaz chovatelů, Klub chovatelů králíků Činčil velkých se sídlem ve Vrbičanech oběžník č. I /2019 ( 216 )

Český svaz chovatelů, Klub chovatelů králíků Činčil velkých se sídlem ve Vrbičanech oběžník č. I /2019 ( 216 ) Oběžník obsahuje: Český svaz chovatelů, Klub chovatelů králíků Činčil velkých se sídlem ve Vrbičanech oběžník č. I /2019 ( 216 ) 1) Informace z výboru klubu 2) Zápis z členské schůze 3) Usnesení výroční

Více

Občasník obce Smilkov

Občasník obce Smilkov 8 Kuchtík Hlásek radí: Napadl sníh, tedy něco ke kávě Koláč z jablek a ořechů budeme potřebovat: 300 g polohrubé mouky 300 g nastrouhaných jablek 1 prášek do pečiva 250 g pískového cukru 3 vejce ½ sklenky

Více

STARÁ VES. Vážení spoluobčané,

STARÁ VES. Vážení spoluobčané, ZPRAVODAJ OBCE STARÁ VES Vydává obec Stará Ves Ročník 2011, č.2 Vážení spoluobčané, dostáváte do rukou druhé číslo obecního zpravodaje v letošním roce. Nastává období prázdnin, dětských táborů a dovolených

Více

********************************* Výroční zpráva 2014 *************************

********************************* Výroční zpráva 2014 ************************* ********************************* Výroční zpráva 214 ************************* Kontaktní údaje Sídlo organizace : Náměstí Svobody 1963/4 75 2 Přerov 2 Telefon : 581 26 925, mobil + 42 739 54 512 Email:

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016 Brněnského svazu malé kopané, z. s. Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a

Více

LEŠTINSKÉ INFO. Kultura

LEŠTINSKÉ INFO. Kultura LEŠTINSKÉ INFO Kultura Dne 16. ledna 2015 se konal již tradiční myslivecký ples, který se kvůli rekonstrukci kulturního domu přesunul do Nové Vsi u Leštiny. K poslechu a tanci hrála skupina SAFYR 6. ledna

Více

ZSJ ČÁST OBEC OKRES PSČ KS Jizbice Jizbice Náchod Náchod Malé Poříčí Malé Poříčí Náchod Náchod Pavlišov Pavlišov Náchod Náchod

ZSJ ČÁST OBEC OKRES PSČ KS Jizbice Jizbice Náchod Náchod Malé Poříčí Malé Poříčí Náchod Náchod Pavlišov Pavlišov Náchod Náchod ZSJ ČÁST OBEC OKRES PSČ KS Jizbice Jizbice Náchod Náchod 54701 92 Malé Poříčí Malé Poříčí Náchod Náchod 54701 127 Pavlišov Pavlišov Náchod Náchod 54701 102 Nové Město Kolonie 5. května Broumov Náchod 55001

Více

Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ

Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ 470 05 581 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2017 Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s., zapsaný ve spolkovém rejstříku Městského soudu v Praze, v oddílu

Více

Vzor dokumentů k zajištění výročních valných hromad SDH

Vzor dokumentů k zajištění výročních valných hromad SDH Vzor dokumentů k zajištění výročních valných hromad SDH - tento vzor není závazný a slouží pouze pro upřesnění jednotlivých kroků konání VVH SDH a to SDH, kteří nemají tolik zkušeností z konáním VVH -

Více

LÉTO 2018 ZPRAVODAJ. Návštěva jehňátka z farmy ze Zaječova

LÉTO 2018 ZPRAVODAJ. Návštěva jehňátka z farmy ze Zaječova LÉTO 2018 ZPRAVODAJ Návštěva jehňátka z farmy ze Zaječova Pomalu nám vše rozkvetlo a vzduch je provoněný jarem. Nezbývá než se těšit na teplé sluneční paprsky, které nám dodají spoustu energie a dobré

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

1. Zahájení, schválení programu jednání 2. Volba návrhové komise

1. Zahájení, schválení programu jednání 2. Volba návrhové komise Zápis se Shromáždění představitelů sborů dobrovolných hasičů okresu Znojmo konaného dne 23.3.2019 v 9:30hod, v Blížkovicích V 9:30 hod. všechny přítomné pozdravil a přivítal ing. Novosad, jmenovitě přivítal

Více

Společné foto Sboru Dobrovolných Hasičů Novosedly SDH zaloţen 1905

Společné foto Sboru Dobrovolných Hasičů Novosedly SDH zaloţen 1905 1 Společné foto Sboru Dobrovolných Hasičů Novosedly SDH zaloţen 1905 foto ze dne 17.03. 2005 SDH Novosedly 2005 první řada zleva: Křižan J.,Viktora J.ml.,Michálek K.,Kutička V.,Talián S.,Hradecký B.st.,Korbel

Více

P P. 18 Koukol Miloš Rokytnice v O.h. 0:32,77 P 0:32,77 0:39,87 P 0:39,87 0:32, Śtěpánek Dionýsos Kvasiny 0:00,00 N NP 0:00,00 N NP NP 9

P P. 18 Koukol Miloš Rokytnice v O.h. 0:32,77 P 0:32,77 0:39,87 P 0:39,87 0:32, Śtěpánek Dionýsos Kvasiny 0:00,00 N NP 0:00,00 N NP NP 9 10 Dusbaba Adam Třebešov 0:27,67 P 0:27,67 0:24,57 P 0:24,57 0:24,57 1 1 Klouček Martin Olešnice v O.h. 0:27,59 P 0:27,59 0:30,63 P 0:30,63 0:27,59 2 5 Tomáš Jan Kvasiny 0:29,43 N NP 0:27,61 P 0:27,61

Více

Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ IČ

Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ IČ Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ 40747 IČ 66102391 O nás Náplní činnosti mladých hasičů při SDH Varnsdorf je vzdělávání dětí nejen v

Více

Zápis ze shromáždění delegátů Sborů dobrovolných hasičů okresu Rychnov nad Kněžnou, konaného dne 28.března 2015 v Albrechticích nad Orlicí

Zápis ze shromáždění delegátů Sborů dobrovolných hasičů okresu Rychnov nad Kněžnou, konaného dne 28.března 2015 v Albrechticích nad Orlicí Zápis ze shromáždění delegátů Sborů dobrovolných hasičů okresu Rychnov nad Kněžnou, konaného dne 28.března 2015 v Albrechticích nad Orlicí 1) zahájení shromáždění delegátů a přivítání hostů Jiří Řeháček

Více

TJ Šmeral Most, oddíl ZRTV IČ:

TJ Šmeral Most, oddíl ZRTV IČ: TJ Šmeral Most, oddíl ZRTV IČ: 47326646 e-mail: hristepodresslem@gmail.com ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA - Sportovní den "Evropa v pohybu" Cíle akce Primárním cílem bylo seznámit veřejnost všech věkových kategorií

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK MO Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 15.12.2018 ve 18.00 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V) : Ing.

Více

Úplné znění od

Úplné znění od Úplné znění od 5. 5. 2019 STATUTÁRNÍ MĚSTO OLOMOUC ZASTUPITELSTVO MĚSTA OLOMOUCE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 10/2018, o nočním klidu, ve znění obecně závazných vyhlášek č. 3/2019 a č. 6/2019 Zastupitelstvo

Více

Okresní hospodářská komora Blansko. Závěrečná zpráva PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ

Okresní hospodářská komora Blansko. Závěrečná zpráva PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ Okresní hospodářská komora Blansko Závěrečná zpráva PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ Termín konání : 21.června 2012 Místo konání : Golf resort Kořenec u Boskovic Program : 1. Zahájení a úvodní slovo předsedy představenstva

Více

Zpráva o činnosti mládeže v roce 2013

Zpráva o činnosti mládeže v roce 2013 Zpráva o činnosti mládeže v roce 2013 Právě uplynulý rok 2013 byl, co se činnosti hasičské mládeže týká nejbohatším rokem za poslední období. Činnost s mládeží si v tomto roce vyžádala velké množství energie,

Více

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 V letošním školním roce se naše ZŠW Pardubice s podporou Magistrátu města Pardubic stala organizátorem tradičních olympijských her pro žáky pátých

Více

Oběžník Člen výboru: MUDr. Ivana Hlaváčová Gembalová

Oběžník Člen výboru: MUDr. Ivana Hlaváčová Gembalová Oběžník 2017 Členové výboru: Starosta: Ing. David Hlaváč Místostarosta: Roman Budín Jednatel: Ing. Tomáš Káfuněk Náčelník: Roman Budín Hospodář: Člen výboru: Člen výboru: MUDr. Ivana Hlaváčová Gembalová

Více

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Dne 18. 4. 2017 proběhla od 18:30 hod. v prostorách galerie Aquacentra v Jičíně schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký

Více

IV. OBECNÍ PLES. Závody pro děti

IV. OBECNÍ PLES. Závody pro děti Vážení spoluobčané, dostáváte první číslo Občasníku OÚ Rájec, vydávané v roce, kdy proběhnou volby do Poslanecké sněmovny PČR, do Senátu a na podzim volby do zastupitelstev obcí. Je na každém z Vás, koho

Více

Přehled událostí za rok 2010 v Přeborově:

Přehled událostí za rok 2010 v Přeborově: Prosinec 2010 Zdarma Přehled událostí za rok 2010 v Přeborově: Z evidence obyvatel : Počet obyvatel k 1.1.2010 je v obci 127 a 70 domů s číslem popisným. Odhlášeni v roce 2010: 2 osoby Přihlášeni v roce

Více

Vzor dokumentů k zajištění řádných valných hromad u SDH a okrsků pro roky

Vzor dokumentů k zajištění řádných valných hromad u SDH a okrsků pro roky Vzor dokumentů k zajištění řádných valných hromad u SDH a okrsků pro roky 2016 2020 (tento vzor není závazný a slouží pouze pro upřesnění jednotlivých kroků konání řádných VH SDH a okrsků, a to pro ty,

Více