O nás. UPC Business. Kontaktní linka (Po - Pá: 8:00-19:00) Klientská linka (Po - Pá: 8:00-19:00)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "O nás. UPC Business. Kontaktní linka (Po - Pá: 8:00-19:00) Klientská linka (Po - Pá: 8:00-19:00)"

Transkript

1 UPC BUSINESS CLOUD

2 O nás UPC Business V roce 2011 jsme vytvořili divizi UPC Business, nabízející komplexní portfolio telekomunikačních služeb. Opíráme se o vlastní špičkovou páteřní síť z optických vláken, která v České republice měří cca kilometrů, má více než 900 aktivních uzlů POP a připojení do všech významných národních i mezinárodních telekomunikačních sítí. Díky tomu můžeme naším zákazníkům nabízet optimalizované řešení telekomunikačních služeb. Naším posláním je přinášet zákazníkům možnost připojení se do digitáního světa, objevovat ho a volně se v něm pohybovat. Kontaktní linka (Po - Pá: 8:00-19:00) Klientská linka (Po - Pá: 8:00-19:00) Dohled sítě (Po - Ne: 0:00-24:00) E: firma@upcbusiness.cz W:

3 Věnujte se tomu, v čem jste nejlepší a starost o vaše servery nechte na nás Jsme odpovědni za fyzickou část (konektivita, napájení, servis HW) i za softwarovou složku (administrace Linux/Windows, nonstop dostupnost, aktualizace, zabezpečení, zálohování dat - celkovou správu serveru). Zákazník si spravuje pouze své vlastní zákaznické aplikace. Administrace serveru Server vám připravíme a nainstalujeme operační systém tak, aby mohl ihned začít pracovat přesně podle vašich představ. Spravujeme širokou škálu operačních systémů Linux a Windows serverů. Starosti se správou přenechejte nám, máme vyškolený tým odborníků s dlouholetými zkušenostmi, který provádí pravidelnou údržbu systému. Na vašich serverech nám záleží, a proto je máme neustále pod kontrolou Zoptimalizujeme prostředí vašeho serveru přímo dle vašich potřeb a požadavků aplikace. Pronájem a obnova serveru Bojíte se o svá data? Řešením je služba zálohování serveru. Máme pro vás IPv4 a IPv6 adresu k serveru také zdarma. Předcházíme nehodám, proto nonstop monitorujeme stovky hodnot a můžeme tak včas a efektivně reagovat. Závada HW už není problém! Díky live migracim přesuneme váš virtuální server na náhradní hardware a to za plného provozu a bez omezení.

4 Proč virtualizovat? Výhody našeho virtualizačního prostředí nulové investiční náklady na pořízení SW a HW umožňuje provozovat více operačních systémů na jednom fyzickém serveru (Linux i Windows, odlišné distribuce Linuxu a podobně) zjednodušuje zálohování, obnovu záloh, disaster recovery nebo migraci systému umožňuje plné využití hardwarového výkonu infrastruktury firmy a tím sloučit více služeb na méně serverů (konsolidace serverů) umožňuje dynamické přidělování výkonu (navyšování i snižování) SLA garance vysoké dostupnosti služby monitoring 24/7 energetická úspora odpovědnost za HW a virtualizační řešení je na nás ovládání virtuálních serverů prostřednictvím uživatelského rozhraní pravidelný vývoj a údržba software zajišťující běh infrastruktury vzdálená správa odkudkoliv a kdekoliv na světě možnost klonování produkčního prostředí serveru API rozhraní pro řídící prostředí vyvážený poměr cena/výkon

5 Technická podpora Jsme tu pro vás vždy, když nás potřebujete HOTLINE dostupná 24/7. Neomezená technická podpora v rámci sjednaných služeb. Pomůžeme vám vypořádat se s realizacemi změn na serveru s naší asistencí. Jistě vás potěší podpora a asistence v krizových situacích. Pro náročné zákazníky jsme schopni garantovat SLA až 99,9%. Zálohování Váš server zálohujeme po dobu využívání služby každý den v nočních hodinách, kdy je server většinou nejméně zatížen běžným provozem. Zálohy máte po ruce zpětně až 3 dny a lze je proto kdykoliv použít k obnově vašeho serveru. Zálohu si můžete na dobu využívání služby vytvářet také manuálně. V rámci ceny máte k dispozici 3 uživatelské image, které lze využít pro klonování vašeho produkčního řešení na nový server, nebo jako další zálohu. Konektivita Kvalitní síťová infrastruktura v moderním a špičkovém zapojení. Na své servery se snadno připojíte kdykoliv a odkudkoliv na světě díky RDP, VNC a SSH přístupu. Veškerá komunikace serveru probíhá bez omezení portů na firewallu. Servery lze propojit ve stejné virtualizované privátní síti a využít ji k replikaci serverové databáze, ukládání souborů do síťového úložiště a podobné komunikace mezi hostiteli.

6 Technologie a bezpečnost CPU DISK PHYSICAL HARWARE RAM I/O CPU Každému virtuálnímu serveru je přiřazen určitý počet vcpu Agregace u vcpu se pohybuje v rozmezí od 1:1 až do 1:8 DISK Díky naší technologii RAID10 je zápis dat 3x rychlejší oproti RAID1(standardnímu řešení) a čtení 6x rychlejší! RAM Každý virtuální server má svou RAM paměť vyhrazenou. Naše servery nabízí širokou škálu paměti od 2GB až 120GB RAM. I/O U standardních magnetických disků se IOPS při čtení i zápisu pohybují v řádech vyšších tisíců IOPS. U SSD disků se IOPS při čtení i zápisu pohybují v řádech statisíců IOPS. RAID10 Pro maximální bezpečnost vašich dat používáme metodu zabezpečení proti selhání pevného disku RAID10. V případě selhání jakéhokoliv disku jsou data vždy zálohovány dvakrát na dvou discích. Díky stripování dat a faktu, že se nemusí dopočítávat paritní data toto pole, dosahuje velkých přenosových rychlostí.

7 Rozšíření o další prostor NAS storage / Direct storage Externí úložiště připojitelné jako další síťový nebo lokální disk s redundantně uloženými daty na diskových polích. Přístup z protokolů FTP, SMB či NFS. Dále také z SFTP a RSYNC, které mohou být šifrované a zabezpečené prostřednictvím soukromého/veřejného klíče. Všechny protokoly jsou zabezpečeny přístupovým jménem, heslem a omezením přístupu z konkrétních IP adres v rámci vnitřní sítě. Přístup je možné povolit více uživatelům včetně možnosti nastavení práv jen ke čtení, nebo ke čtení a zápisu. Úložiště je možné dynamicky zvětšovat v blocích po 100 GB. NAS storage může být připojená k libovolnému počtu virtuálních serverů. NAS backup / Backup disc Externí úložiště připojitelné jako další síťový nebo lokální disk s ochranou dat RAID5. Přístup z protokolů FTP, SMB či NFS. Dále také z SFTP a RSYNC, které mohou být šifrované a zabezpečené prostřednictvím soukromého/veřejného klíče. Všechny protokoly jsou zabezpečeny přístupovým jménem, heslem a omezením přístupu z konkrétních IP adres v rámci vnitřní sítě. Přístup je možné povolit více uživatelům včetně možnosti nastavení práv jen ke čtení, nebo ke čtení a zápisu. Úložiště je možné dynamicky zvětšovat v blocích po 100 GB. NAS Backup může být připojená k libovolnému počtu virtuálních serverů.

8 Správa uživatelského účtu úprava kontaktních, fakturačních a korespondenčních údajů možnost zasílání dokladů na sekundární adresu nastavení doby upozornění na vystavený doklad sms notifikace s upozorněním na platbu snadná a přehledná fakturace uživatelská oprávnění a přístup možnost změny uživatelského jména a hesla Správa virtuálních serverů jednoduché založení, zrušení a úprava jednotlivých virtuálních serverů vzdálený přístup do rozhraní přehledné statistiky a monitoring manuální vytvoření záloh a obnova ze záloh snadný a rychlý upgrade restartování instancí manuální instalace software předpřipravené virtuální servery v reálném čase virtuální koš a obnova vymazaných instancí Správa virtuálních sítí jednoduchá správa pro vytvoření nebo zrušení virtuálních sítí snadné přidělování jednotlivých virtuálních serverů do virtuálních sití možnost propojení virtuálních sítí s firemními (a jinými) sítěmi pomocí VPN

9 Shrnutí Virtuální server za pár sekund. Virtuální server s nainstalovaným operačním systémem MS Windows nebo Linux distribucí CentOS v řádech několika sekund od objednání. Vzdálená správa serveru. Spravujte váš server vzdáleně odkudkoliv na světě a kdykoliv potřebujete pomocí připravené VNC konzole (MS Windows / Linux) nebo pomocí RDP (MS Windows). Naklonujte si server ze svého produkčního prostředí. Plánujete provoz více serverů se stejným nastavením a nechcete ztrácet čas opětovnou konfigurací serveru? Vytvořte si klon z vašeho produkčního prostředí a přeneste svou konfiguraci na nový server. Vyberte si OS, jaký potřebujete. Budete potřebovat prostředí s Microsoft Windows? Vyberte si jeden z našich VPS Windows programů. Pokud máte naopak zájem o VPS s Linuxem, neváhejte si vybrat z naší široké nabídky Linuxových distribucí dostupných pro váš VPS hosting včetně CentOS, Gentoo, FreeBSD a dalších. API. Vytvořte a nasaďte svůj vlastní virtualizovaný hardware pohodlněji a rychleji pomocí API, takže můžete strávit více času vývojem vlastních aplikací pro své zákazníky. Podporujeme všechny hlavní akce pro práci s virtuálním serverem, které vám umožní vytvořit si vlastní řídící rozhraní. Navyšte výpočetní výkon dle vašich potřeb. Mají vaše aplikace vyšší provozní náročnost, než jste při zřizování virtuálního serveru očekávali? Pak využijte správy serveru v klientské sekci a kdykoliv navyšte váš stávající výpočetní výkon přechodem na vyšší program. Virtuální Privátní síť. Vytvoření privátní sítě umožňuje spojení VPS / VDS s jinými virtuálními servery nacházející se ve stejné virtuální síti. Lze ji tak např. použít k replikaci databáze, ukládání souborů do síťového úložiště (NAS) a podobné komunikace mezi hostiteli.

DEDIKOVANÉ A MANAGED SERVERY GREENHOUSING JEDNODUCHÁ CESTA K PROFESIONÁLNÍMU SERVERHOSTINGU A VIRTUALIZACI

DEDIKOVANÉ A MANAGED SERVERY GREENHOUSING JEDNODUCHÁ CESTA K PROFESIONÁLNÍMU SERVERHOSTINGU A VIRTUALIZACI DEDIKOVANÉ A MANAGED SERVERY GREENHOUSING JEDNODUCHÁ CESTA K PROFESIONÁLNÍMU SERVERHOSTINGU A VIRTUALIZACI DATASHEET Dedikované a Managed servery přehled VE ZKRATCE Přehledná nabídky 4, 6, 8 a 12 jádrových

Více

Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky

Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Popis stávajícího řešení u zadavatele Česká centra (dále jen ČC ) provozují 8 fyzických serverů, připojené k local storage. Servery jsou rozděleny

Více

LINUX - INSTALACE & KONFIGURACE

LINUX - INSTALACE & KONFIGURACE LINUX - INSTALACE & KONFIGURACE LINUX - INSTALACE & KONFIGURACE Školení zaměřené na instalaci a správu systému. Účastník získá praktické znalosti vhodné pro instalaci a správu operačního systému na serveru.

Více

CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 1 CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Veřejná zakázka Poskytování služeb outsourcingu Zadavatel: Nemocnice Český Krumlov a.s., sídlem: Český Krumlov, Horní Brána 429, PSČ 381 27 IČ: 260 95 149 DIČ:

Více

FORPSI Cloud Computing Virtuální datacentrum v cloudu

FORPSI Cloud Computing Virtuální datacentrum v cloudu FORPSI Cloud Computing Virtuální datacentrum v cloudu Milan Leszkow CTO INTERNET CZ, a. s. Květen 20, 2013 Cloud Computing Charakteristika Používání a správa výpočetních zdrojů (HW,SW) poskytovaných jako

Více

Moderní privátní cloud pro město na platformě OpenStack a Kubernetes

Moderní privátní cloud pro město na platformě OpenStack a Kubernetes Moderní privátní cloud pro město na platformě OpenStack a Kubernetes Agenda O TCP Produkt TCP CityCloud K čemu slouží Z čeho se skládá Reálné nasazení pro město Strakonice Projekt Bezpečnost infrastruktury

Více

CENÍK SLUŽEB FIREMNÍHO ŘEŠENÍ

CENÍK SLUŽEB FIREMNÍHO ŘEŠENÍ 1 CENÍK SLUŽEB FIREMNÍHO ŘEŠENÍ VIRTUÁLNÍ DATOVÉ CENTRUM CENÍK TARIFŮ A SLUŽEB PRO TARIFNÍ A TWIST ZÁKAZNÍKY T-MOBILE PLATNÝ K 1. 11. 2013 VIRTUÁLNÍ DATOVÉ CENTRUM Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH. Profesionální

Více

Služby datového centra

Služby datového centra Služby datového centra Společnost DataSpring je poskytovatelem služeb ICT infrastruktury a provozu IT řešení, veškeré služby provozuje ve vlastních datových centrech v Praze (Lucerna) a v Lužicích u Hodonína.

Více

Služby datového centra

Služby datového centra Služby datového centra Společnost DataSpring je poskytovatelem služeb ICT infrastruktury a provozu IT řešení, veškeré služby provozuje ve vlastních datových centrech v Praze a v Lužicích u Hodonína. Lužické

Více

Přechod na virtuální infrastrukturu

Přechod na virtuální infrastrukturu Přechod na virtuální infrastrukturu Tomáš Halman, ANECT a.s. Virtualizace 4. 3. 2009, Praha Obsah prezentace Virtualizace s VMware Infrastructure (obecné přínosy) Případová studie implementace pro dceřinou

Více

Je virtualizace vhodná i pro Vás?

Je virtualizace vhodná i pro Vás? Je virtualizace vhodná i pro Vás? Po přečtení tohoto krátkého e-booku budou mít v oblasti problematiky virtualizace serverů mnohem jasněji lidé z IT, ale i manažeři, kteří schvalují investice do IT. Co

Více

Disaster recovery as a service od společnosti GAPP System

Disaster recovery as a service od společnosti GAPP System Konference GAPP 2015 Disaster recovery as a service od společnosti GAPP System Jan Cipra Motivace Není to jen o přírodních katastrofách HW nebo SW závada Počítačový virus Lidské selhání Neřeší jen Disaster

Více

Virtuální učebna: VMware VDI zefektivňuje výuku, zjednodušuje správu a snižuje náklady

Virtuální učebna: VMware VDI zefektivňuje výuku, zjednodušuje správu a snižuje náklady Virtuální učebna: VMware VDI zefektivňuje výuku, zjednodušuje správu a snižuje náklady Jaroslav Prodělal, solution consultant, OldanyGroup Petr Škrabal, správce sítě, SOŠP a SOUS Hranice Představení společnosti

Více

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9 Cloud Slovník pojmů J. Vrzal, verze 0.9 Typické poskytované služby SaaS (Software as a Service): software jako služba Poskytování softwarové aplikace prostřednictvím internetu tak, že aplikace běží na

Více

Tisková konference VSCloud

Tisková konference VSCloud Tisková konference VSCloud Damir Špoljarič (ředitel projektu VSCloud) Jan Martinů (technický ředitel a vedoucí vývoje VSCloud) Pavel Foltýn (PR Manager) Program tiskové konference: 10.15 10.20 Úvod 10.20

Více

www.infopanels.eu Instalace demoverze

www.infopanels.eu Instalace demoverze www.infopanels.eu Instalace demoverze SOLUTIONS Instalace demoverze Hasičská 53 700 30 Ostrava-Hrabůvka www.infopanels.eu www.elvac.eu Obchod: +420 597 407 511 solutions@infopanels.eu +420 597 407 511

Více

Upřesnění předmětu smlouvy

Upřesnění předmětu smlouvy Příloha č. 2 smlouvy č.: S-28/A5101/2015 Upřesnění předmětu smlouvy 1. Popis předmětu veřejné zakázky Předmětem Smlouvy o poskytování služeb ICT ze dne, číslo smlouvy objednatele S- 28/A5101/2015, (dále

Více

Část 1. Technická specifikace. Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu

Část 1. Technická specifikace. Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu příloha č. 1 k PPR-15689-2/ČJ-2013-990656 Část 1 Technická specifikace Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu Předmět Veřejné zakázky: Řešení pro dodání speciálního SW pro

Více

Město Varnsdorf, nám. E. Beneše 470, 407 47 Varnsdorf, Česká republika SPECIFIKACE

Město Varnsdorf, nám. E. Beneše 470, 407 47 Varnsdorf, Česká republika SPECIFIKACE Město Varnsdorf, nám. E. Beneše 470, 407 47 Varnsdorf, Česká republika SPECIFIKACE VYBUDOVÁNÍ TECHNOLOGICKÉHO CENTRA ORP VARNSDORF část I Pořízení technické infrastruktury pro vybavení Technologického

Více

XTB VPS. XTB Virtual Private Server manuál

XTB VPS. XTB Virtual Private Server manuál XTB VPS XTB Virtual Private Server manuál Poslední aktualizace: 12/9/2012 Obsah manuálu 1 Úvod... 3 2 Správa serveru... 3 2.1 Přihlášení do administrace serveru... 3 2.2 Karta Obecné... 4 2.2.1 Okno Akce

Více

1. Popis předmětu Smlouvy a základní informace o Státním oblastním archivu (dále jen archiv)

1. Popis předmětu Smlouvy a základní informace o Státním oblastním archivu (dále jen archiv) Příloha č. 2 Smlouvy č.j.: 788/30-2015 PŘÍLOHA Č. 2: UPŘESNĚNÍ PŘEDMĚTU SMLOUVY 1. Popis předmětu Smlouvy a základní informace o Státním oblastním archivu (dále jen archiv) V rámci zajištění internetové

Více

Data Protection Delivery Center, s. r. o. JEDNODUCHOST, SPOLEHLIVOST a VÝKONNOST. DPDC Protection. zálohování dat

Data Protection Delivery Center, s. r. o. JEDNODUCHOST, SPOLEHLIVOST a VÝKONNOST. DPDC Protection. zálohování dat Data Protection Delivery Center, s. r. o. JEDNODUCHOST, SPOLEHLIVOST a VÝKONNOST zálohování dat DPDC Protection DPDC Protection Jednoduchost, spolehlivost a výkonnost zálohování dat DPDC Protection je

Více

Virtualizace jako nástroj snížení nákladů. Periodické opakování nákladů nové verze Licence na pevný počet klientů

Virtualizace jako nástroj snížení nákladů. Periodické opakování nákladů nové verze Licence na pevný počet klientů Model Mainframe Centralizované řešení Cena za strojový čas Klientská zařízení nedisponují výkonem Vysoké pořizovací náklady na hardware Bez softwarových licencí software na míru Model Klient Server Přetrvává

Více

Není cloud jako cloud, rozhodujte se podle bezpečnosti

Není cloud jako cloud, rozhodujte se podle bezpečnosti Není cloud jako cloud, rozhodujte se podle bezpečnosti Marcel Jánský Manažer útvaru produktů a podpory prodeje 26. 2. 2013 České Radiokomunikace Vysílací služby Profesionální telekomunikační operátor Poskytovatel

Více

Příloha č. 2A Zadávací dokumentace k Veřejné zakázce Dodávka technologického řešení pro Geoportál

Příloha č. 2A Zadávací dokumentace k Veřejné zakázce Dodávka technologického řešení pro Geoportál Konkrétní specifikace poptávaného technologického vybavení Servery základní přehled: Příloha č. 2A P.č. název účel OS CPU (počet RAM HDD jader) 1 WEB1 firewall, reverzní proxy není součástí dodávky 4 8

Více

Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka

Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka verze 2018-06 Pokud nechcete využít provoz v cloudu a chcete provozovat systém na vaší infrastruktuře, tak je to možné

Více

Virtualizace síťových prvků

Virtualizace síťových prvků Virtualizace síťových prvků Martin Pustka Martin.Pustka@vsb.cz EUROPEN, Herbertov, 11.-14.května 2014 O čem se budeme bavit... o virtualizaci síťových prvků provozovaných jako VM v virtualizačních infrastrukturách

Více

Acronis. Lukáš Valenta lukas.valenta@acronis.cz www.acronis.cz

Acronis. Lukáš Valenta lukas.valenta@acronis.cz www.acronis.cz Acronis Lukáš Valenta lukas.valenta@acronis.cz www.acronis.cz Acronis Kdo jsme? Společnost se sídlem v USA Zálohovací software Software pro ochranu proti haváriím Nástroje pro správu disků Nástroje pro

Více

Technická specifikace HW pro rok 2012

Technická specifikace HW pro rok 2012 Technická specifikace HW pro rok 2012 Blade šasi 1 ks Položka Hloubka vnitřní Napájení Ventilátory Management LAN konektivita FC konektivita Vzdálená správa rackové min. 14 aktivních pozic pro blade servery.

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury opakované vyhlášení části B - Tabulka pro rozšíření nad rámec minimálních technických požadavků Typ Popis rozšířeného požadavku Splněno

Více

Cloud Computing pro státní správu v praxi. Martin Vondrouš - Software602, a.s. Pavel Kovář - T-Systems Czech Republic a.s.

Cloud Computing pro státní správu v praxi. Martin Vondrouš - Software602, a.s. Pavel Kovář - T-Systems Czech Republic a.s. Cloud Computing pro státní správu v praxi Martin Vondrouš - Software602, a.s. Pavel Kovář - T-Systems Czech Republic a.s. Portál SecuStamp.com Proč vznikl portál SecuStamp.com Na trhu chybělo» Jednoduché

Více

Počítačové síťě (computer network) Realizují propojení mezi PC z důvodu sdílení SW (informací, programů) a HW(disky, tiskárny..)

Počítačové síťě (computer network) Realizují propojení mezi PC z důvodu sdílení SW (informací, programů) a HW(disky, tiskárny..) Počítačové síťě (computer network) Realizují propojení mezi PC z důvodu sdílení SW (informací, programů) a HW(disky, tiskárny..) Důvody propojení počítačů do sítě Sdílení HW (disky, tiskárny) Sdílení SW

Více

Realizace datového centra kraje Vysočina Regionální SAN kraje Vysočina

Realizace datového centra kraje Vysočina Regionální SAN kraje Vysočina Realizace datového centra kraje Vysočina Regionální SAN kraje Vysočina Petr Pavlinec, KrÚ kraje Vysočina Březen 2009 Důvody realizace projektu Proč regionální SAN? Rapidně rostoucí požadavky na požadavky

Více

Jednotlivé hovory lze ukládat nekomprimované ve formátu wav. Dále pak lze ukládat hovory ve formátu mp3 s libovolným bitrate a také jako text.

Jednotlivé hovory lze ukládat nekomprimované ve formátu wav. Dále pak lze ukládat hovory ve formátu mp3 s libovolným bitrate a také jako text. 1.0 Nahrávání hovorů Aplikace Nahrávání hovorů ke svému chodu využívá technologii od společnosti Cisco, tzv. Built-in bridge, která snižuje nároky na síťovou infrastrukturu, snižuje náklady a zvyšuje efektivitu

Více

Tomáš Kantůrek. IT Evangelist, Microsoft

Tomáš Kantůrek. IT Evangelist, Microsoft Tomáš Kantůrek IT Evangelist, Microsoft Správa a zabezpečení PC kdekoliv Jednoduchá webová konzole pro správu Správa mobilních pracovníků To nejlepší z Windows Windows7 Enterprise a další nástroje Cena

Více

Příloha č. 1 - ke Smlouvě na dodávku software dle GDPR pro počítačovou síť nedílná součást zadávací dokumentace k podmínkám výzvy VZ 145.

Příloha č. 1 - ke Smlouvě na dodávku software dle GDPR pro počítačovou síť nedílná součást zadávací dokumentace k podmínkám výzvy VZ 145. Příloha č. 1 - ke Smlouvě na dodávku software dle GDPR pro počítačovou síť nedílná součást zadávací dokumentace k podmínkám výzvy VZ 145.18 Specifikace minimálních požadavků na software I. Účel předmětu

Více

Alternativy k SAP HANA appliance? Představení možnosti TDI a cloudové infrastruktury

Alternativy k SAP HANA appliance? Představení možnosti TDI a cloudové infrastruktury Alternativy k SAP HANA appliance? Představení možnosti TDI a cloudové infrastruktury Jiří Vrbický Senior Architekt 10. září 2015 Infrastruktura pro SAP HANA Možnosti zajištění infrastruktury pro SAP HANA:

Více

UPTIME s.r.o. not just another IT company

UPTIME s.r.o. not just another IT company UPTIME s.r.o. not just another IT company Technické zázemí Servery máme umístěné v GTS NOVERA Telehouse Želivského Jedná se o jedno z nejlepších datacenter v Praze. Je zde umístěn jeden ze čtyř uzlů NIXu.

Více

Brno. 30. května 2014

Brno. 30. května 2014 Brno 30. května 2014 IBM regionální zástupci - Morava Lubomír Korbel Dagmar Krejčíková phone: +420 737 264 440 phone: +420 737 264 334 e-mail: lubomir_korbel@cz.ibm.com e-mail: dagmar_krejcikova@cz.ibm.com

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat Městský úřad, Odbor informatiky Váš dopis zn.: ze dne: Číslo jednací: Číslo evidenční: Více dodavatelů Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: Místo: Kamil Válek 572 615 131 kamil.valek@ub.cz 2008-11-13 Uherský

Více

Ceník výrobků a služeb

Ceník výrobků a služeb Ceník výrobků a služeb COOLHOUSING, s.r.o.platný od 1.4.2015 Strana 1 /9 Telekomunikace Pronájem licence virtuální telefonní ústředny Start (5-15 linek) 550 Kč Premium (16-25 linek) 1 000 Kč Unlimited

Více

Lukáš Valenta +420 724 739 057 lukas.valenta@acronis.cz. Acronis Presentation www.acronis.cz 1

Lukáš Valenta +420 724 739 057 lukas.valenta@acronis.cz. Acronis Presentation www.acronis.cz 1 Lukáš Valenta +420 724 739 057 lukas.valenta@acronis.cz Acronis Presentation www.acronis.cz 1 Physical, Virtual, Cloud (PVC) Fyzické prostředí Windows a Linux operační systémy, servery a pracovní stanice

Více

Technická specifikace soutěžených služeb

Technická specifikace soutěžených služeb Technická specifikace soutěžených služeb Předmět plnění Předmětem nabídky je zajištění infrastruktury a služeb pro centrální pracoviště ČSÚ pro přípravu, zpracování a prezentaci výsledků voleb. Požadované

Více

Příloha č. 3: Technické zadání zakázky Instalace a služby pro technologické centrum MÚ Pohořelice

Příloha č. 3: Technické zadání zakázky Instalace a služby pro technologické centrum MÚ Pohořelice Příloha č. 3: Technické zadání zakázky Instalace a služby pro technologické centrum MÚ Pohořelice Účelem veřejné zakázky je vybudování, provoz a údržba infrastruktury pro provozování aplikací a služeb

Více

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015 GOOGLE APPS FOR WORK TCL DigiTrade - 22.10.2015 Seminář 22.10.2015 9.00-9.25 Co jsou Google Apps for Work (Stanislav Marszalek - TCL DigiTrade) 9.30 9.55 Praktické příklady použití Google Apps ve firmě

Více

Specifikace minimální konfigurace zboží Příloha č. 1. Specifikace minimálních požadavků na vybrané parametry zboží

Specifikace minimální konfigurace zboží Příloha č. 1. Specifikace minimálních požadavků na vybrané parametry zboží Specifikace minimálních požadavků na vybrané parametry zboží Podle 44 odst. 3) písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Minimální požadavky

Více

Na co se ptát poskytovatele cloudových služeb?

Na co se ptát poskytovatele cloudových služeb? Na co se ptát poskytovatele cloudových služeb? Tomáš Novák, technický ředitel December 08 th 2015 2015 Cloud4com, a.s. All rights reserved. www.cloud4com.com Společnost Cloud4com, a.s. Přední český poskytovatel

Více

Smluvní podmínky hostingových služeb COMPCENTRUM

Smluvní podmínky hostingových služeb COMPCENTRUM Smluvní podmínky hostingových služeb COMPCENTRUM Základní ustanovení 1. Tyto Smluvní podmínky hostingových služeb COMPCENTRUM (dále jen "Podmínky HS") jsou součástí Všeobecných smluvních podmínek služeb

Více

www.cdc-monitoring.cz

www.cdc-monitoring.cz Monitoring sítí a serverů Dnešní požadavky na výkon ethernetových, wifi nebo jiných sítí, jejich serverů a aktivních prvků jsou velmi striktně nastaveny. Síť musí být koncipována tak, aby byla zaručena

Více

Fujitsu Day Praha 2018

Fujitsu Day Praha 2018 Fujitsu Day Praha 2018 Human Centric Innovation Co-creation for Success Hyper-konvergovaná infrastruktura zjednodušení datového centra Radek Procházka Head of Pre-Sales Fujitsu Technology Solutions Hyper-konvergovaná

Více

Maturitní okruhy pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Počítačové sítě a komunikace

Maturitní okruhy pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Počítačové sítě a komunikace Maturitní okruhy pro 1KŠPA Kladno, sro Předmět Typ zkoušky Obor Forma Období Počítačové sítě a komunikace Profilová ústní Informační technologie Denní / Dálková MZ2019 strana 1 / 5 1 Počítačové sítě, základní

Více

Registr živnostenského podnikání předchůdce cloudových řešení

Registr živnostenského podnikání předchůdce cloudových řešení Registr živnostenského podnikání předchůdce cloudových řešení Ing. Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR Ing. Martin Záklasník, PhD., Sales Director T-Systems Czech Republic Deutsche Telekom

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obměna informačních technologií

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obměna informačních technologií Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obměna informačních technologií Zadávací dokumentace je zpracována jako podklad pro podání nabídek. Podáním nabídky v zadávacím řízení přijímá

Více

SSD akcelerátor v PCIe slotu. Až 25 SSD/SAS/NL-SAS disků na jeden server

SSD akcelerátor v PCIe slotu. Až 25 SSD/SAS/NL-SAS disků na jeden server AC Privátní Cloud Popis funkcí 1. Základní stavební jednotka - x86 server Základní stavební jednotkou systému jsou 2U x86 servery, které slouží zároveň pro ukládání dat (storage cluster) i jako HW vrstva

Více

Integrace formou virtualizace

Integrace formou virtualizace Integrace formou virtualizace Jiří Jarema Radek Vojkůvka Úvod Integrace Virtualizace Cloud Virtualizace Serverová Desktopová Virtualizace aplikací Desktops Apps 2 Výchozí stav Uživatelé v různých lokalitách

Více

Rychlá obnova dat efektivně a jednoduše

Rychlá obnova dat efektivně a jednoduše Rychlá obnova dat efektivně a jednoduše Jindřich Rosička Technický ředitel jindrich.rosicka@is4tech.cz www.is4tech.cz Množství dat Jak na pasivní bezpečnost? 3000 2500 2000 1500 1000 500 0 0 5 10 15 20

Více

BrightStor ARCserve Backup r11.5. - Michal Opatřil - Consultant - michal.opatril@ca.com

BrightStor ARCserve Backup r11.5. - Michal Opatřil - Consultant - michal.opatril@ca.com BrightStor ARCserve Backup r11.5 - Michal Opatřil - Consultant - michal.opatril@ca.com Co je ARCserve Backup? -Spolehlivý a jednoduchý Backup a Restore -S podporou široké škály hardwaru -S managementem

Více

Jak spustit provoz v DR lokalitě snadno a rychle

Jak spustit provoz v DR lokalitě snadno a rychle Moderní a spolehlivá řešení pro ukládání dat Jak spustit provoz v DR lokalitě snadno a rychle David Gottvald GAPP System Požadavky zákazníků Potřebujeme mít data ve druhé lokalitě pro případ katastrofy.

Více

Zálohování a obnova dat

Zálohování a obnova dat Zálohování a obnova dat Rychlá záloha a obnovení dat StorageCraft nabízí sadu nástrojů a služeb, které pomáhají obnovit data, kdykoli, kdekoli a za jakékoliv situace. Skvěle doplňuje antivirovou ochranu

Více

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb.

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb. FRITZ!Box Fon Wlan 7390 je multimediální digitální gateway navržena coby kompletní telekomunikační řešení pro menší společnosti, domácí kanceláře, nebo moderní domácnosti. V tomto zařízení jsou implementovány

Více

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul...

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul... Obsah 1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW... 1 1.1 Databázový server... 1 1.2 Webový server... 1 1.3 Stanice pro servisní modul... 1 1.4 Uživatelské stanice... 1 1.5 Monitorované počítače...

Více

Od virtualizace serverů k virtualizaci desktopů. Nebo opačně? Jaroslav Prodělal, OldanyGroup VMware VCP, consultant

Od virtualizace serverů k virtualizaci desktopů. Nebo opačně? Jaroslav Prodělal, OldanyGroup VMware VCP, consultant Od virtualizace serverů k virtualizaci desktopů. Nebo opačně? Jaroslav Prodělal, OldanyGroup VMware VCP, consultant Virtuální desktopová infrastruktura I. Virtuální desktopová infrastruktura II. využívání

Více

ICT plán školy. Organizační směrnice č. 10/2016

ICT plán školy. Organizační směrnice č. 10/2016 Střední odborná škola veterinární, mechanizační a zahradnická a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky České Budějovice, Rudolfovská 92, PSČ 372 16 Organizační směrnice č. 10/2016 ICT plán školy

Více

Hodinový rozpis kurzu Správce počítačové sítě (100 hod.)

Hodinový rozpis kurzu Správce počítačové sítě (100 hod.) Hodinový rozpis kurzu Správce počítačové sítě (100 hod.) Předmět: Bezpečnost a ochrana zdraví při práci (1 v.h.) 1. VYUČOVACÍ HODINA BOZP Předmět: Základní pojmy a principy sítí (6 v.h.) 2. VYUČOVACÍ HODINA

Více

Technická specifikace vymezené části 1 SERVER

Technická specifikace vymezené části 1 SERVER Technická specifikace vymezené části 1 SERVER 1 Předmět vymezené části 1.1 Předmětem veřejné zakázky je dodávka a moderního a spolehlivého serverového řešení pro potřeby Krajského ředitelství PČR Karlovarského

Více

VÝPOČETNĚ NÁROČNÉ APLIKACE S VYUŽITÍM VIRTUALIZACE PRACOVNÍCH STANIC NA BÁZI INTEGRACE TECHNOLOGIÍ MICROSOFT VDI A SUN RAY

VÝPOČETNĚ NÁROČNÉ APLIKACE S VYUŽITÍM VIRTUALIZACE PRACOVNÍCH STANIC NA BÁZI INTEGRACE TECHNOLOGIÍ MICROSOFT VDI A SUN RAY VÝPOČETNĚ NÁROČNÉ APLIKACE S VYUŽITÍM VIRTUALIZACE PRACOVNÍCH STANIC NA BÁZI INTEGRACE TECHNOLOGIÍ MICROSOFT VDI A SUN RAY Ivo Martiník, David Bochenek VŠB-Technická univerzita Ostrava Ekonomická fakulta

Více

Specifikace předmětu veřejné zakázky

Specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha č. 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Disková pole budou pocházet z oficiálních distribučních kanálů. Záruky a servis budou garantovány výrobcem. Účastník je povinen potvrdit všechny uvedené

Více

Případové studie a kulatý stůl. Dalibor Kačmář, Microsoft

Případové studie a kulatý stůl. Dalibor Kačmář, Microsoft Případové studie a kulatý stůl Dalibor Kačmář, Microsoft Případová studie využití Microsoft Azure společnosti Ness Akviziční systém společnosti Cofidis Vysoká dostupnost celého řešení Zeštíhlení IT oddělení

Více

Seminář IBM - partnerský program a nabídka pro MSPs

Seminář IBM - partnerský program a nabídka pro MSPs Seminář IBM - partnerský program a nabídka pro MSPs 23. září 2013 Sky bar Cloud9, hotel Hilton Praha 1 Buďte o krok před konkurencí Spojte se s IBM a poskytujte prvotřídní ICT služby svým koncovým zákazníkům.

Více

Příloha č. 1 k čj.: 1/120/ Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR

Příloha č. 1 k čj.: 1/120/ Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Příloha č. k čj.: /0/0-0 Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR. Obsah. Obsah.... Předmět veřejné zakázky.... Požadavky na nový HW..... Komoditní x Servery

Více

Komplexní řešení zálohování a obnovy dat v jakémkoliv prostředí

Komplexní řešení zálohování a obnovy dat v jakémkoliv prostředí Komplexní řešení zálohování a obnovy dat v jakémkoliv prostředí David Gottvald Zálohování dat Co zálohovat? Heterogenní prostředí Virtuální servery Fyzické servery (Windows, Linux, Unix, ) NAS Virtualizované

Více

POČÍTAČOVÉ SÍTĚ A KOMUNIKACE

POČÍTAČOVÉ SÍTĚ A KOMUNIKACE POČÍTAČOVÉ SÍTĚ A KOMUNIKACE OBOR: EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ ZAMĚŘENÍ: VÝPOČETNÍ TECHNIKA FORMA: DENNÍ STUDIUM 1. Počítačové sítě, základní rozdělení počítačových sítí a. vznik a vývoj počítačových sítí b.

Více

Moderní infrastruktura základ egovernmentu

Moderní infrastruktura základ egovernmentu Moderní infrastruktura základ egovernmentu www.huawei.com Tomáš Zloch tomas.zloch@huawei.com Úspory vs vyšší požadavky Snaha šetřit vs Požadavky na moderní služby Page 2 Vize... Digitalizace Centralizace

Více

Nejčastější dotazy pro řešení Symantec System Recovery 2011

Nejčastější dotazy pro řešení Symantec System Recovery 2011 Nejčastější dotazy pro řešení Symantec System Recovery 2011 Obnova vašeho systému kdykoli, kamkoli a během několika minut Co je Symantec System Recovery? Symantec System Recovery 2011, dříve známý jako

Více

KRONOS GUARD NET Obslužný software pro obchůzkový systém v reálném čase Active Guard. Instalace na pobočky

KRONOS GUARD NET Obslužný software pro obchůzkový systém v reálném čase Active Guard. Instalace na pobočky KRONOS GUARD NET Obslužný software pro obchůzkový systém v reálném čase Active Guard Instalace na pobočky Manuál Vydání 1.1b Verze SW 1.4 Instalace na pobočky Aktualizace 17.3.2010 1 1. Instalace SW Kronos

Více

Řešení pro správu klientů a mobilní tisk

Řešení pro správu klientů a mobilní tisk Řešení pro správu klientů a mobilní tisk Uživatelská příručka Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation

Více

Vítejte v ICT oblacích

Vítejte v ICT oblacích Vítejte v ICT oblacích současnost a vize ICT služeb od Telefónica Czech Republic Martin Souček Senior product manager for housing and cloud services Praha, 3. 11. 2011 Co možná nevíte o společnosti Telefónica

Více

Vy chráníte naše zdraví, my chráníme vaše data. Lubomír Tomány

Vy chráníte naše zdraví, my chráníme vaše data. Lubomír Tomány Vy chráníte naše zdraví, my chráníme vaše data Lubomír Tomány ICT ve zdravotnictví Co je NAS? Kdo je Synology? Ochrana dat: Vysoká dostupnost Active backup Co je NAS? Network Attached Storage Co je DSM?

Více

BEZPEČNOST (BEZ)DRÁTU. Martin Macek,

BEZPEČNOST (BEZ)DRÁTU. Martin Macek, BEZPEČNOST (BEZ)DRÁTU Martin Macek, mmacek@netlancers.cz O nás KDO? CO? JAK? Společnost zaměřená na bezpečnost počítačových sítí Certifikovaní odborníci Společnost založena roku 2009 Jsme LIR, vlastníme

Více

Důvěryhodná výpočetní základna v prostředí rozsáhlých IS státní správy

Důvěryhodná výpočetní základna v prostředí rozsáhlých IS státní správy Důvěryhodná výpočetní základna v prostředí rozsáhlých IS státní správy Petr Řehoř, S.ICZ a.s. 25. září 2014 1 Důvěryhodná výpočetní základna Vlastní metodika pro návrh a implementaci počítačové infrastruktury

Více

Ostrava. 16. dubna 2014

Ostrava. 16. dubna 2014 Ostrava 16. dubna 2014 1 SoftLayer Managed Services Roman Hlaváč 2 Co je a není SoftLayer 1-stránkový přehled Globální poskytovatel cloud služeb Poskytuje následující služby IaaS PaaS Virtuální Privátní

Více

Maturitní témata pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Počítačové sítě a komunikace

Maturitní témata pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Počítačové sítě a komunikace Maturitní témata pro 1KŠPA Kladno, sro Předmět Typ zkoušky Obor Forma Zkoušející Období Počítačové sítě a komunikace Profilová ústní Informační technologie Denní / Dálková Mgr Martin Štorek MZ2017 strana

Více

Daniela Lišková Solution Specialist Windows Client. daniela.liskova@microsoft.com

Daniela Lišková Solution Specialist Windows Client. daniela.liskova@microsoft.com DESKTOP: Windows Vista Daniela Lišková Solution Specialist Windows Client daniela.liskova@microsoft.com TCO desktopů analýzy spol. Gartner Téměř 80% všech nákladů v IT vzniká po nákupu tj. na správě, opravě,

Více

Provozní řád zálohování virtuální infrastrukury

Provozní řád zálohování virtuální infrastrukury Provozní řád zálohování virtuální infrastrukury 1 Popis služby Služba zálohování poskytuje možnost pravidelného automatizovaného vytváření kopií (záloh) dat z daného časového okamžiku na vyhrazena datová

Více

NAS SYNOLOGY DS115j. Copyright Hotline:

NAS SYNOLOGY DS115j. Copyright   Hotline: NAS SYNOLOGY DS115j Kód: Výrobce: Záruční doba: P02035 SYNOLOGY 24 měsíců Osobní NAS server za příjemnou cenu. Ocenění HD World Excellent! Tento NAS doporučujeme zejména pro ukládání audiosouborů.. Klíčové

Více

VOIPEX Pavel Píštěk, strategie a nové Sdílet projek ts y práv, I né PEX inf a.s orm. ace se správnými lidmi ve správný čas WWW.IPEX.

VOIPEX Pavel Píštěk, strategie a nové Sdílet projek ts y práv, I né PEX inf a.s orm. ace se správnými lidmi ve správný čas WWW.IPEX. VOIPEX Pavel Píštěk, strategie a nové projekty, Sdílet správné IPEX a.s. informace se správnými lidmi ve správný čas Byznys začíná komunikací Agenda 1. Cesta do Cloud služeb. 2. Přínos pro nás a naše zákazníky.

Více

Jaké zvolit Softwarově definované datové úložiště?

Jaké zvolit Softwarově definované datové úložiště? Jaké zvolit Softwarově definované datové úložiště? David Gottvald SDS- Software Defined Storage Datové úložiště složené z heterogenních prvků sjednocené prostřednictvím softwarové vrstvy, která zajistí

Více

Datová úložiště v MetaCentru a okolí. David Antoš

Datová úložiště v MetaCentru a okolí. David Antoš Datová úložiště v MetaCentru a okolí David Antoš Přehled úložiště v MetaCentru proč (většinou) nemám počítat nad daty ze /storage? proč je v Brně plné pole? jak mám přesouvat větší data? úložiště v okolí

Více

ČÁST III. zadávací dokumentace technické podmínky ČÁST 1 veřejné zakázky

ČÁST III. zadávací dokumentace technické podmínky ČÁST 1 veřejné zakázky ČÁST III. zadávací dokumentace technické podmínky ČÁST 1 veřejné zakázky 1) Virtualizované řešení a) Virtualizační servery (2ks): Konfigurace serveru - Minimálně 2 x šesti jádrový procesor, architektura

Více

Představení Kerio Control

Představení Kerio Control Představení Kerio Control UTM - Bezpečnostní řešení bez složitostí Prezentující Pavel Trnka Agenda O společnosti Kerio Kerio Control Přehled jednotlivých vlastností Možnosti nasazení Licenční model O společnosti

Více

Univerzita Karlova, Ústav výpočetní techniky Ovocný trh 560/5, Praha 1. OPATŘENÍ ŘEDITELE č. 1/2018. Organizační struktura Ústavu výpočetní techniky

Univerzita Karlova, Ústav výpočetní techniky Ovocný trh 560/5, Praha 1. OPATŘENÍ ŘEDITELE č. 1/2018. Organizační struktura Ústavu výpočetní techniky Univerzita Karlova, Ústav výpočetní techniky Ovocný trh 560/5, Praha 1 č.j. UKRUK/81730/2018 V Praze dne 25. 6. 2018 OPATŘENÍ ŘEDITELE č. 1/2018 Organizační struktura Ústavu výpočetní techniky Čl. 1 Toto

Více

Ceník výrobků a služeb

Ceník výrobků a služeb Ceník výrobků a služeb COOLHOUSING, s.r.o. platný od 1.11.2015. Strana 1 /11 Licence a správa Pronájem licence a správa aplikace Virtuální telefonní ústředna (PBX) Start (5-15 linek) Premium (16-25 linek)

Více

Softwarové balíky & bundles

Softwarové balíky & bundles Softwarové balíky & bundles Balíky & bundles V 6 softwarových balících je obsaženo více než 30 softwarových produktů Rozšíření základního NetApp FAS systému o softwarové nástroje ZDARMA Jednoduché sestavení

Více

Raspberry PI: Obr. 1 Raspberry PI

Raspberry PI: Obr. 1 Raspberry PI Raspberry PI Stručná charakteristika: Raspberry PI je základní stavební prvek systému SensorFor. Umožňuje přímou komunikaci jednotlivých modulů lokální sítě se vzdáleným cloud serverem. server je dostupný

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu:

ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu: ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu: 410173-221 Leden 2006 Obsah 1 ešení pro správu klientských počítač Konfigurace a nasazení....................... 1 2 Správa a aktualizace

Více

Jan Tkáč 27.5. 2014. AutoCont Privátní cloud

Jan Tkáč 27.5. 2014. AutoCont Privátní cloud Jan Tkáč 27.5. 2014 AutoCont Privátní cloud Co je to AC Privátní cloud? AC Privátní cloud = vlastní produkt AutoContu AC Privátní cloud = Privátní datacentrum, které se nespravuje AC Privátní cloud = UNIKÁTNÍ

Více

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Obsah: Edu-learning pro firmy a organizace... 2 Varianty nasazení... 2 A. Systém umístěný v lokální síti zákazníka... 3 B. Systém umístěný

Více

TSM for Virtual Environments Data Protection for VMware v6.3. Ondřej Bláha CEE+R Tivoli Storage Team Leader. TSM architektura. 2012 IBM Corporation

TSM for Virtual Environments Data Protection for VMware v6.3. Ondřej Bláha CEE+R Tivoli Storage Team Leader. TSM architektura. 2012 IBM Corporation TSM for Virtual Environments Data Protection for VMware v6.3 Ondřej Bláha CEE+R Tivoli Storage Team Leader TSM architektura 2012 IBM Corporation Tradiční zálohování a obnova dat ze strany virtuálního stroje

Více