ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝBORU KLUBU CHOVATELŮ BEARDED COLLIÍ datum konání: místo konání: Vinohradská 28, Praha

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝBORU KLUBU CHOVATELŮ BEARDED COLLIÍ datum konání: 11.9.2014 místo konání: Vinohradská 28, Praha"

Transkript

1 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝBORU KLUBU CHOVATELŮ BEARDED COLLIÍ datum konání: místo konání: Vinohradská 28, Praha Přítomni: Martina Edelmannová, Iveta Kantová, Pavla Macháčková, Zuzana Outratová, Eva Pávková Omluveni: Iveta Kuchařová, František Smyčka (porucha auta při cestě na jednání) Hosté: JUDr. Monika Koubová (na pozvání výboru) Výbor se sešel v počtu 5 členů a je usnášeníschopný. Program jednání: A/ Úvodní procedury A1 zahájení jednání A2 určení zapisovatele a ověřovatele zápisu z jednání A3 odsouhlasení programu jednání B/ Vlastní program jednání B1 kontrola plnění úkolů z jednání výboru B2 agenda klubu řešená mezi jednáními výboru klubu v období , došlá pošta, korespondence B3 transformace KCHBC z občanského sdružení na spolek podle nového Občanského zákoníku B4 zhodnocení proběhlých klubových akcí v období B5 příprava plánovaných klubových akcí v letošním roce B6 diskuze a náměty B7 výbor informuje B8 ukončení jednání A1 zahájení jednání A2 určení zapisovatele a ověřovatele zápisu z jednání Jako zapisovatel byla určena Martina Edelmannová, jako ověřovatelé byly určeny Iveta Kantová a Eva Pávková A3 odsouhlasení programu jednání Program jednání výboru byl schválen. B1 kontrola úkolů z jednání výboru B1.2 splněno B2.2 splněno viz samostatný bod dnešního jednání B5.3 splněno B5.4. splněno B5.5 splněno B5.6 splněno (včetně operativní změny statusu akce)

2 B5.8 splněno B5.9 nesplněno B5.10 splněno B5.11 splněno B5.13 splněno B6.1 splněno B7.1 splněno B7.2 splněno B7.3 nesplněno B7.4 trvá B7.6 splněno B8.1, B.8.2 trvá B9.2 nesplněno B10.1 trvá B10.2 trvá B10.3 trvá B10.4 nesplněno B10.5 trvá (B1.1) add. 5.9 Výbor trvá na vypracování check-listu pro MSV BC při EVP 2014; termín: ihned. Doplnit jako přílohu č.5 tohoto zápisu. (B1.2) add. 7.3 Výbor nepožaduje uvádět propozice výstavních a pracovně-sportovních soutěží v sekci Stanovy, řády, předpisy (ve spodní části pod čarou) na webové prezentaci klubu. Zveřejnění v sekci Klubové akce je dostačující. (B1.3) add. 7.4 Zapracování placené inzerce do směrnice výboru KCHBC o webové prezentaci klubu je ve fázi zpracování; termín pro dokončení směrnice pro připomínkování výborem: (B1.4) add. B.8.1 Směrnice výboru KCHBC o webové prezentaci klubu je ve fázi zpracovávání, žádné náměty od členů klubu nebyly dodány; termín pro dokončení směrnice pro připomínkování výborem: (B1.5) add. B.8.2 Směrnice výboru KCHBC o ročenkách klubu je ve fázi zpracovávání, žádné náměty od členů klubu nebyly dodány; termín pro dokončení směrnice pro připomínkování výborem: (B1.6) add Kontrola zápisů z jednání předchozích výborů v období 1 kalendářního roku před konáním letošní volební ČS za účelem zjištění stanovených úkolů a stavu jejich plnění nebyla provedena z důvodu příprav II.KV a MSV BC a zpracovávání výše uvedených směrnic; aktualizovaný termín: (B1.7) add. 10.1, 10.3 Termín pro aktualizaci VŘ KCHBC:

3 (B1.8) add Termín pro zapracování titulu BOS do VŘ KCHBC a doplnění bodovací tabulky dlouhodobých klubových soutěží o tento titul s bodovým ohodnocením uvedeným v zápise z jednání výboru : (B1.9) add Výbor trvá na prověření restartu e-shopu na webové prezentaci klubu; termín: (B1.10) add Termín pro doplnění sortimentu klubových propagačních předmětů za podmínek uvedených v zápise z jednání výboru : B2 agenda klubu řešená mezi jednáními výboru klubu v období , došlá pošta, korespondence (B2.1) V rámci předávání klubové agendy novému výboru nedošlo k předání originálních smluv (avšak ani kopií) mezi KCHBC a veterinárními lékaři vyhodnocujícími pro klub RTG DKK. Výbor pověřuje místopředsedu, aby toto písemně od bývalých předsedkyň klubu a bývalé SPK bezodkladně vyžádal. Jestliže budou předány originály, budou řádně archivovány a záležitost bude vyřešena. Jestliže budou předány kopie, bude nutno přistoupit k uzavření nových smluv. V případě, že nebudou předány originály ani kopie, budou o kopie smluv požádáni dotčení veterinární lékaři s následným uzavřením nových smluv. Jestliže výbor výše uvedeným způsobem nezíská originály ani kopie smluv o vyhodnocování RTG DKK pro klub, bude tento stav nutné napravit uzavřením nových smluv včetně nových veterinárních lékařů. (B2.2) Na základě učiněného podnětu ve věci vyhodnocování RTG DKK pro uchovnění BC vydává výbor klubu toto stanovisko: Na základě Chovatelského a zápisního řádu KCHBC resp. jeho přílohy č. 1 (Podmínky pro zařazování Bearded Collií do chovu) vyžaduje SPK originál vyhodnocení RTG DKK pro uchovnění BC oprávněně podle oddílu III. bodu 4) předmětné přílohy CHZŘ KCHBC. Vzhledem k nepředání smluv s veterinárními lékaři vyhodnocujícími pro klub RTG DKK (viz B2.1) předchozím výborem nemůže z důvodu blamáže současný výbor zasílání originálů vyhodnocení klubu u konkrétního veterináře urgovat, jelikož není zřejmé, jestli tuto povinnost podle CHZŘ KCHBC výbor, který smlouvu(-y) uzavíral, do smlouvy skutečně začlenil. (B2.3) Výbor se seznámil s dopisem pí Volkové vysvětlující ztrátu klubové čtečky čipů kopie dopisu je přílohou č.1 tohoto zápisu. Výbor požaduje od pí Volkové s přihlédnutím k amortizaci uhrazení 25% částky z pořizovací ceny ztracené čtečky kopie faktury je přílohou č.2 tohoto zápisu. Výbor pověřuje místopředsedu, aby pí Volkovou s tímto stanoviskem výboru bezodkladně písemně seznámil a vyžádal předmětnou úhradu včetně vyčíslení požadované částky a stanovení termínu úhrady do 1 kalendářního měsíce od odeslání dopisu. Výbor pro potřeby klubu zakoupil novou čtečku čipů zn. READPOC kopie faktury je přílohou č.3 tohoto zápisu. Výbor předává čtečku do správy SPK.

4 (B2.4) Výbor přijal od p. Kanty věcný dar pro klub, kterým jsou 4 figury BC s vyznačením pořadí pro posuzování BC v jednotlivých třídách na výstavách pořádaných klubem. Výbor p. Kantovi touto cestou děkuje. Výbor předává figury BC do správy členky výboru pí Kantové. (B2.5) Výbor byl seznámen s nabídkou členky klubu pí Dohnalové zorganizovat jako reprezentant KCHBC spolupráci a realizaci závodů agility Vousatý pohár. Výbor pí Dohnalové touto cestou děkuje a určuje jí jako ředitelku akce. Zároveň ukládá pracovněsportovnímu referentovi být v případě potřeby pí Dohnalové nápomocen. (B2.6) Výbor byl seznámen s nabídkou členky klubu pí Dohnalové pomoci klubu s technickou přípravou Ročenky KCHBC Výbor tuto nabídku vítá, vysoce si ji cení a přijímá ji. Výbor pí Dohnalové touto cestou děkuje (B2.7) Výbor klubu akceptuje informaci SPK, že při přečipování psa Bonny Boy Anarinya z důvodu veterinárním lékařem zjištěné nefunkčnosti čipu bylo postupováno ve spolupráci s PK a v souladu s předpisy ČMKU. hlasování [pro proti zdržel se]: 4 (Kantová, Macháčková, Outratová, Pávková) 0 1 (Edelmannová) B3 transformace KCHBC z občanského sdružení na spolek podle nového Občanského zákoníku (B3.1) K jednání výboru byla přizvána JUDr. Koubová, která po seznámení členů výboru s problematikou přechodu občanského sdružení na spolek přislíbila výboru spolupráci na novém znění Stanov KCHBC tak, aby odpovídaly novému Občanskému zákoníku. Výbor klubu předal JUDr. Koubové vzorové stanovy spolku podle nového OZ zpracované ČMKU. B4 zhodnocení proběhlých klubových akcí v období (B4.1) Výbor považuje proběhlé klubové akce z pohledu účasti a organizace za úspěšné, nedostatky zapříčiněné vyšší mocí při SV BC byly ředitelem akce popsány v Novinkách na webové prezentaci klubu včetně připojené omluvy. Výbor apeluje na včasná a řádně provedená vyúčtování všech proběhlých klubových akcí a zároveň ukládá pokladníkovi klubu prověřením aktuálního stavu s termínem do příštího jednání výboru. (B4.2) Výbor touto cestou děkuje pí Dvořáčkové za zajištění místa konání pro seminář obedience v kynologickém areálu KK Jihlava v termínu B5 příprava plánovaných klubových akcí (B5.1) Výbor se seznámil s přípravami plánovaných klubových akcí v letošním roce a konstatuje, že nemá připomínek (s výjimkou B1.1). Check-list II.KV KCHBC je přílohou č.4 tohoto zápisu. (B5.2) Vzhledem z pohledu výboru k nepodloženým kritickým aktivitám některých členů klubu na sociálních sítích vyzývá výbor zejména tyto členy klubu ke spolupráci ve všech oblastech činnosti klubu, aby mohly být jimi kritizované události nebo postupy opraveny a zlepšeny a nedostatky napraveny ve prospěch všech členů klubu.

5 B6 diskuze a náměty (B6.1) Výbor ukládá předsedovi bezodkladně změnit status FB stránek z Bearded Collie Club Czech Republic na informační portál Bearded Collie Club CZ Info a ze zápatí stránky odstranit nápis official site a nahradit jej sdělením info site. (B6.2) Výbor ukládá předsedovi taktéž tyto FB stránky doplnit o sdělení v ČJ a AJ v tomto znění: Výbor KCHBC upozorňuje, že se jedná pouze o informační portál a FB stránky nejsou oficiální platformou klubu. V případě potřeby kontaktovat výbor klubu nebo jeho jednotlivé členy použijte prosím standardní postupy (telefon, pošta, ). Výbor KCHBC nenese za jakékoliv vyjádření kohokoliv k čemukoliv žádnou odpovědnost. Každý autor je odpovědný sám za sebe v rámci právního řádu ČR. (B6.3) Výbor na tyto FB stránky bude prostřednictvím předsedy umisťovat pouze propozice a přihlášky na klubové akce KCHBC nebo důležitá upozornění bez jakýchkoliv komentářů. Veškerá vyjádření jednotlivých členů výboru na těchto FB stránkách jsou výborem klubu pokládána za soukromé názory těchto členů výboru a výbor za ně nenese žádnou odpovědnost. (B6.4) Výbor ukládá jednateli výše uvedená rozhodnutí výboru zapracovat do Směrnice výboru KCHBC o webové prezentaci klubu. (B6.5) Výbor ukládá předsedovi požádat bezodkladně webmastra, aby (všechny) plošné inzeráty vložené na webovou prezentaci klubu bylo možné po najetí kurzoru a kliknutí myší zvětšit z důvodu lepší čitelnosti textů inzerce. (B6.6) Výbor ukládá pokladníkovi do příštího jednání výboru prověřit v ceníku KCHBC výstavní poplatky stanovené předchozím výborem, neboť byl klub upozorněn na nelogické a možná diskriminující stanovení jednotlivých poplatků ve vazbách člen/nečlen a CZK/EUR. (B6.7) Výbor na základě rozhodnutí letošní ČS žádá do příštího jednání výboru informace ohledně Katalogu BC s PP a stavu jeho převodu do elektronické podoby. Výbor zároveň vyjádřil přesvědčení, že by bylo žádoucí alespoň část katalogových listů umístit na webovou prezentaci klubu do konce letošního roku. (B6.8) Výbor se kladně vyjádřil k podnětu SPK, aby vyřazování chovných jedinců probíhalo v příslušné sekci na webové prezentaci klubu pouze 2x ročně a odsouhlasil jej. Výbor stanovil datumy 1.2. a 1.8., ke kterým k vyřazování dojde s tím, že SPK provede aktuální revizi chovných jedinců na webové prezentaci klubu s okamžitou platností. B7 výbor informuje (B7.1) Stav CZK na účtu: Kč, v pokladně: Kč. Stav EUR: 506 Eur (B7.2) Od počátku roku bylo nakryto 6 fen, z toho 4 nezabřezly; byla exportována 3 štěňata (dvě na Slovensko, jedno do Rakouska); byl nově uchovněn 1 jedinec (fena).

6 B8 ukončení jednání Následující jednání výboru: termín a místo konání budou zveřejněny na webové prezentaci klubu Zápis vyhotovila: Martina Edelmannová Zápis ověřily: Iveta Kantová, Eva Pávková

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝBORU KLUBU CHOVATELŮ BEARDED COLLIÍ datum konání: 17. 5. 2014 místo konání: Motel Velký Rybník

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝBORU KLUBU CHOVATELŮ BEARDED COLLIÍ datum konání: 17. 5. 2014 místo konání: Motel Velký Rybník ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝBORU KLUBU CHOVATELŮ BEARDED COLLIÍ datum konání: 17. 5. 2014 místo konání: Motel Velký Rybník Přítomni: Martina Edelmannová, Iveta Kantová, Iveta Kuchařová, Pavla Macháčková, Zuzana

Více

Zápis ze schůze výboru KCHBC ze dne 9.2.2013 Borek u Českých Budějovic

Zápis ze schůze výboru KCHBC ze dne 9.2.2013 Borek u Českých Budějovic Zápis ze schůze výboru KCHBC ze dne 9.2.2013 Borek u Českých Budějovic Přítomní: Dana Volková (DV), Dita Ungerová (DU), Jolana Dvořáčková (JD), Petr Kozelka (PK), Ivo Jennel (IJ), Lenka Folget-Klímová

Více

Zápis ze zasedání členské schůze Klubu chovatelů Bearded collií (dále jen KCHBC), dne 10.10.2015

Zápis ze zasedání členské schůze Klubu chovatelů Bearded collií (dále jen KCHBC), dne 10.10.2015 Zápis ze zasedání členské schůze Klubu chovatelů Bearded collií (dále jen KCHBC), dne 10.10.2015 Místo zasedání: Restaurace Na zahrádce, ul. U výstaviště 496/3, České Budějovice Průběh zasedání: Zasedání

Více

Zápis ze schůze výboru KCHBC ze dne 20. 3. 2010 - Kněžičky - Obora

Zápis ze schůze výboru KCHBC ze dne 20. 3. 2010 - Kněžičky - Obora Zápis ze schůze výboru KCHBC ze dne 20. 3. 2010 - Kněžičky - Obora Přítomní: Lenka Folget - Klímová, Eva Čapníková, Dana Volková, Ivo Jennel, Jaroslav Kouba, Omluveni: Martin Valášek, Nikola Kopečná Hosté,

Více

Zápis z výborové schůze KRaAOP

Zápis z výborové schůze KRaAOP KLUB RUSKÝCH A ASIJSKÝCH OVČÁCKÝCH PSŮ KRaAOP Zápis z výborové schůze KRaAOP Datum a čas: sobota 14. června 2014, od 14.00 hodin Místo: Uničov Za výbor Klubu přítomni: Soňa Vágnerová předsedkyně Ing. Milan

Více

Výborová schůze Klubu KRaAOP

Výborová schůze Klubu KRaAOP Výborová schůze Klubu KRaAOP Datum konání: 9.4.2012 Místo konání: Žižice Za výbor Klubu přítomni: Soňa Vágnerová Mgr. Natálie Bezvodová Eva Červená Ivo Masopust Milan Brízgala Za kontrolní komisi Klubu

Více

Organizační řád SPOLKU Border Collie Club Czech Republic. I. Úvodní ustanovení

Organizační řád SPOLKU Border Collie Club Czech Republic. I. Úvodní ustanovení Organizační řád SPOLKU Border Collie Club Czech Republic I. Úvodní ustanovení 1. V souladu s platnými právními předpisy schválila členská schůze na jednání dne 11. 9. 2015 ve Svojanově, tuto změnu organizačního

Více

CHOVATELSKÝ A ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU CHOVATELŮ BEARDED COLLIÍ I. NÁZEV A SÍDLO KLUBU, ÚČEL A CÍLE ŘÁDU

CHOVATELSKÝ A ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU CHOVATELŮ BEARDED COLLIÍ I. NÁZEV A SÍDLO KLUBU, ÚČEL A CÍLE ŘÁDU CHOVATELSKÝ A ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU CHOVATELŮ BEARDED COLLIÍ I. NÁZEV A SÍDLO KLUBU, ÚČEL A CÍLE ŘÁDU Chovatelský a zápisní řád (dále jen řád) Klubu chovatelů Bearded collií, z. s. (dále jen KCHBC), se sídlem

Více

OBECNÁ USTANOVENÍ ZPŮSOB ZAŘAZOVÁNÍ BEARDED COLLIÍ DO CHOVU

OBECNÁ USTANOVENÍ ZPŮSOB ZAŘAZOVÁNÍ BEARDED COLLIÍ DO CHOVU CHOVATELSKÝ A ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU CHOVATELŮ BEARDED COLLIÍ PODMÍNKY PRO ZAŘAZOVÁNÍ BEARDED COLLIÍ DO CHOVU OBECNÁ USTANOVENÍ 1) Podmínky pro zařazení do chovu dané tímto předpisem KCHBC musí splňovat také

Více

Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR ze dne 26. 6. 2010

Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR ze dne 26. 6. 2010 Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR ze dne 26. 6. 2010 Místo konání: KA MSKS Zbraslav u Brna Schůze se celkem zúčastnilo 23 členů s právem hlasovat. Přítomno 2 členové výboru (R. Kubeš, M. Junková),

Více

Datum a čas: sobota 13. dubna 2013, od hod Místo: Restaurace Na Bobovce, PRAHA 8

Datum a čas: sobota 13. dubna 2013, od hod Místo: Restaurace Na Bobovce, PRAHA 8 KLUB RUSKÝCH A ASIJSKÝCH OVČÁCKÝCH PSŮ KRaAOP Zápis z výborové schůze KRaAOP Datum a čas: sobota 13. dubna 2013, od 14.20 hod Místo: Restaurace Na Bobovce, PRAHA 8 Za výbor Klubu přítomni: Soňa Vágnerová

Více

Zápis z členské schůze ACC o.s. konané dne v Pardubicích restaurace Šenk

Zápis z členské schůze ACC o.s. konané dne v Pardubicích restaurace Šenk Zápis z členské schůze ACC o.s. konané dne 20. 4. 2013 v Pardubicích restaurace Šenk Za výbor přítomni: Ing. O.Václavovič, Ing. A.Straková, S. Krátká, O.Neumannová, M.Žáčková Za dozorčí radu přítomni:

Více

Zápis č. 2 / 2016 ze zasedání Výboru kontrolního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 2 / 2016 ze zasedání Výboru kontrolního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 33 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Ing. Bc. Brzobohatá Zuzana - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

číslo klubu 1081 Program Valné hromady ( dále jen VH )

číslo klubu 1081 Program Valné hromady ( dále jen VH ) Pannonia Klub, z.s. Kosmonautů 153, Děčín 27, 405 02 IČO : 26533090, DIČ: CZ26533090 e-mail : pannonia@pannoniaklub.cz, www.pannoniaklub.cz, č.ú. 2800593894/2010, Fio banka. číslo klubu 1081 Zápis z jednání

Více

Zápis z členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne v Kolíně

Zápis z členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne v Kolíně Zápis z členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne 14.3. 2015 v Kolíně Schůze se zúčastnilo 27 členů s volebním a hlasovacím právem a 4 členové zatím bez volebního a hlasovacího práva

Více

Zápis členské schůze Kynologického klubu Drahelčice Rudná, o.s. ze dne 14.2.2009. Program:

Zápis členské schůze Kynologického klubu Drahelčice Rudná, o.s. ze dne 14.2.2009. Program: Program: Zápis členské schůze Kynologického klubu ze dne 14.2.2009 1) Volba zapisovatele a ověřovatele 2) Schválení programu 3) Přijetí registrovaných stanov občanského sdružení Kynologický klub (dále

Více

HLAVNÍ SPONZOR VÝSTAVY

HLAVNÍ SPONZOR VÝSTAVY HLAVNÍ SPONZOR VÝSTAVY Třídy: Pro zařazení psa do třídy je rozhodující věk psa v den konání výstavy (tj. v den posouzení psa na výstavě). Ostatní podmínky musí být splněny v den podání přihlášky. štěňat:

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE SEKCE WSS

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE SEKCE WSS ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE SEKCE WSS Datum konání: Místo konání: neděle 20. března 2016 od 10.00 hod. Motel Velký Rybník, Pelhřimov Zahájení Schůzi zahájil vedoucí sekce Jiří Lazar Zpráva o prezenci Vedoucí

Více

Finanční řád KRaAOP závazný pro všechny členy klubu, není-li v textu uvedeno jinak

Finanční řád KRaAOP závazný pro všechny členy klubu, není-li v textu uvedeno jinak I. Finanční transakce klubu Finanční řád KRaAOP závazný pro všechny členy klubu, není-li v textu uvedeno jinak Veškeré transakce, tj. příjmy a výdaje klubu jsou prováděny 1. hotovostním způsobem prostřednictví

Více

BOXERKLUB ČR. Zápis z konference Boxerklubu ČR konané dne 23.5.2015 - Hotel ATOM Třebíč

BOXERKLUB ČR. Zápis z konference Boxerklubu ČR konané dne 23.5.2015 - Hotel ATOM Třebíč BOXERKLUB ČR Zápis z konference Boxerklubu ČR konané dne 23.5.2015 - Hotel ATOM Třebíč 1/ Zahájení Předseda BK ČR Ing. Radim Fiala přivítal přítomné delegáty a zahájil konferenci. Přítomno: 31 delegátů

Více

Zápis z mimořádné členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne v Řásné u Telče

Zápis z mimořádné členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne v Řásné u Telče Zápis z mimořádné členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne 19.9. 2015 v Řásné u Telče Schůze se zúčastnilo 28 členů klubu. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu schůze 3. Volba

Více

Datum a čas: sobota 7. března 2015 od hod Místo: Hospůdka Gappa, Praha Holešovice

Datum a čas: sobota 7. března 2015 od hod Místo: Hospůdka Gappa, Praha Holešovice Zápis z členské schůze KRaAOP Datum a čas: sobota 7. března 2015 od 13.00 hod Místo: Hospůdka Gappa, Praha Holešovice Program: 1) Zahájení a volba ověřovatelů zápisu 2) Vyhlášení výsledků a předání cen

Více

Zápis z 1. jednání Sociální a zdravotní komise a komunitní plánování sociálních služeb konané dne

Zápis z 1. jednání Sociální a zdravotní komise a komunitní plánování sociálních služeb konané dne Zápis z 1. jednání Sociální a zdravotní komise a komunitní plánování sociálních služeb konané dne 17.12.2018 Přítomni členové komise: Mgr. Monika Čermáková, JUDr. Věra Havlíčková, Vladimír Hejnic, PhDr.

Více

Český svaz chovatelů, Klub chovatelů králíků Činčil velkých se sídlem ve Vrbičanech oběžník č. I /2019 ( 216 )

Český svaz chovatelů, Klub chovatelů králíků Činčil velkých se sídlem ve Vrbičanech oběžník č. I /2019 ( 216 ) Oběžník obsahuje: Český svaz chovatelů, Klub chovatelů králíků Činčil velkých se sídlem ve Vrbičanech oběžník č. I /2019 ( 216 ) 1) Informace z výboru klubu 2) Zápis z členské schůze 3) Usnesení výroční

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: 7.11.2014 od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici Zasedání zastupitelstva obce Březnice bylo zahájeno v 18:01 hod., dne: 7.11.2014

Více

Jednací řád Monitorovacího výboru Regionálního operačního programu Jihovýchod

Jednací řád Monitorovacího výboru Regionálního operačního programu Jihovýchod Jednací řád Monitorovacího výboru Regionálního operačního programu Jihovýchod ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ Článek 1 Úvodní ustanovení (1) Jednací řád Monitorovacího výboru Regionálního operačního programu

Více

Věk pro zařazení do chovu: pes od 18 měsíců neomezeně, fena od 18 měsíců do 8 let věku.

Věk pro zařazení do chovu: pes od 18 měsíců neomezeně, fena od 18 měsíců do 8 let věku. Uchovnění Pyrenejský horský pes, Pyrenejský mastin a Katalánský ovčák je zařazován do chovu nejdříve od 18 měsíců věku a dvou výstav, z nichž jedna výstava musí být pořádaná klubem (klubová, speciální)

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV)

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) Datum jednání: 19. 2. 2019 Místo jednání: zasedací místnost č. 218, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Začátek jednání: Konec

Více

Jednací řád Řídícího výboru Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro MČ Praha 5

Jednací řád Řídícího výboru Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro MČ Praha 5 Jednací řád Řídícího výboru Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro MČ Praha 5 ČÁST 1 Úvod Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Jednací řád Řídícího výboru Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro

Více

Jezdecký oddíl Blaťák Mažice, z. s.

Jezdecký oddíl Blaťák Mažice, z. s. Jezdecký oddíl Blaťák Mažice, z. s. Stanovy I. Název spolku 1. Název spolku je: Jezdecký oddíl Blaťák Mažice, z. s. Zkrácený název spolku je: JO Blaťák Mažice (dále jen Spolek ) 2. Sídlem Spolku je: Mažice

Více

Zápis z náhradní členské schůze organizace Beagle Club České republiky z.s., IČ: konané dne v Jiříkovicích, motorest Rohlenka

Zápis z náhradní členské schůze organizace Beagle Club České republiky z.s., IČ: konané dne v Jiříkovicích, motorest Rohlenka Zápis z náhradní členské schůze organizace Beagle Club České republiky z.s., IČ: 47608048 konané dne 21.11.2015 v Jiříkovicích, motorest Rohlenka Náhradní členskou schůzi zahájil v 11:00 předseda Beagle

Více

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Z Á P I S č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne 21. 4. 2016 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Přítomno: 6 členů zastupitelstva obce Rpety dle prezenční listiny

Více

Členská schůze Klubu bretaňských ohařů Benešov u Prahy

Členská schůze Klubu bretaňských ohařů Benešov u Prahy Členská schůze Klubu bretaňských ohařů 21.3.2015 Benešov u Prahy Zápis: Členská schůze Klubu bretaňských ohařů v Benešově 21.3.2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zapisovatel: Jelínková Markéta. 1. Předsedkyně

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svinařov konaného dne v 18:00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svinařov konaného dne v 18:00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svinařov konaného dne 11.5.2011 v 18:00 hod. Pozn.: v zápise jsou přítomní zasedání OÚ uváděni bez akadem. titulu. Program zasedání: 1. Uvítání členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Zápis č. 8/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne 7. 11. 2017 Přítomni: Omluveni: Starostka - Šmoldasová Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Hrouda, Lískovec Hosté: občané

Více

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 39737/2015 05.05.2015 Zápis a usnesení z 5. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 5.5.2015 v 15:33 hod. Místo konání jednání:

Více

FINANČNÍ ŘÁD. 3 Členský příspěvek rodinného příslušníka člena klubu (na 1 kalendářní rok) zápisným dle bodu II.1.1 stálý člen:

FINANČNÍ ŘÁD. 3 Členský příspěvek rodinného příslušníka člena klubu (na 1 kalendářní rok) zápisným dle bodu II.1.1 stálý člen: FINANČNÍ ŘÁD závazný pro všechny členy klubu, není-li v textu uvedeno jinak (změny schválené na členské schůzi v Praze dne 7.3. 2015).) Finanční transakce klubu Veškeré transakce, tj. příjmy a výdaje klubu

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ZE DNE Ing. Michal Stibůrek, Ing. Libor Rajdl finanční výbor obce

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ZE DNE Ing. Michal Stibůrek, Ing. Libor Rajdl finanční výbor obce Č.j.: 815/2016/Poř ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ZE DNE 6.9.2016 Přítomno: Omluveni: Hosté: Občanů: 12 zastupitelů Ing. Alena Lopatková Ing. Michal Stibůrek, Ing. Libor Rajdl

Více

Český svaz chovatelů

Český svaz chovatelů Český svaz chovatelů Ústřední odborná komise chovatelů holubů, Maškova 3, 182 53 Praha 8 - Kobylisy Tel.: 284684224, fax: 284681451, e-mail: holubi@cschdz.eu http://www.cschdz.eu IČO: 00443204, DIČ: CZ00443204,

Více

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku Přítomni: pí Honzíková, p. Třeštík, p. Maksa, p. Češka, pí Dolejšková, p. Souhrada, p. Hroch Omluveni: pí Bambuškarová, pí Kašparová Program: 1) Zahájení, prezence 2) Jmenování zapisovatele a ověřovatele

Více

Zápis a přijatá usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin

Zápis a přijatá usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Zápis a přijatá usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis z jednání komise pro přípravu nových stanov ČPSK

Zápis z jednání komise pro přípravu nových stanov ČPSK 30.06.2015 v Oldřichově Zápis z jednání komise pro přípravu nových stanov ČPSK ze dne 30.06.2015 v Oldřichově od 14:00 do 22:30 hodin Přítomni: Alice Mojžíšková Ing. Martin Kostelník hosté: Mgr. Jana Anderlová

Více

ZÁPIS. 4. Informace představenstva o výsledcích kontroly Státní energetické inspekce

ZÁPIS. 4. Informace představenstva o výsledcích kontroly Státní energetické inspekce ZÁPIS Z členské schůze Bytového družstva Stojanova 6, družstvo, se sídlem Brno, Stojanova 370/6, PSČ 602 00, IČO: 27737284, konané dne 16. 5. 2011 v prostorách domu Stojanova 6 1. Zahájení Schůzi zahájil

Více

MAS Nad Prahou o. p. s. se sídlem Mělnická 275, 250 65 Líbeznice Správní rada

MAS Nad Prahou o. p. s. se sídlem Mělnická 275, 250 65 Líbeznice Správní rada MAS Nad Prahou o. p. s. se sídlem Mělnická 275, 250 65 Líbeznice Správní rada Zápis z 2. zasedání správní rady konaného dne 19. 2. 2013, od 08:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Falek, Mgr. Martin Kupka, Jiří

Více

Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR ze dne v Praze 9 hotel Svornost

Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR ze dne v Praze 9 hotel Svornost Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR ze dne 16. 5. 2009 v Praze 9 hotel Svornost Schůze se zúčastnilo 11 členů s právem hlasovat. Přítomno 6 členů výboru. Schůze byla zahájena v 10,30 předsedou klubu

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Velká zasedací místnost na Městském úřadě v Havlíčkově Brodě Datum konání: 3. října 2018 od 10:30 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

Stanovy spolku. Česko-Dominikánská. obchodní a průmyslová komora, z.s.

Stanovy spolku. Česko-Dominikánská. obchodní a průmyslová komora, z.s. Stanovy spolku Česko-Dominikánská obchodní a průmyslová komora, z.s. www.cdopk.org Stanovy spolku Česko-Dominikánská obchodní a průmyslová komora, z.s. Čl. 1 Název, forma a sídlo 1. Spolek Česko-Dominikánská

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

XXXII. KLUBOVOU VÝSTAVU MOPSŮ a VI. ročník MEMORIÁLU ZDEŇKA BLÁHY

XXXII. KLUBOVOU VÝSTAVU MOPSŮ a VI. ročník MEMORIÁLU ZDEŇKA BLÁHY MOPS KLUB ČESKÉ REPUBLIKY Pořádá XXXII. KLUBOVOU VÝSTAVU MOPSŮ a VI. ročník MEMORIÁLU ZDEŇKA BLÁHY se zadáváním titulů CAC, CAJC, BOJ, BOV, BOB, BOS, Klubový vítěz, Klubový vítěz ml. v sobotu 27. 5. 2017

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 6. 6. 2016 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

SHIH-TZU KLUBU ČR KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS hotel STEP, Malletova ul.

SHIH-TZU KLUBU ČR KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS hotel STEP, Malletova ul. PROPOZICE 1. uzávěrka 17. 02. 2019 KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU KLUBU ČR KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS 17. 3. 2019 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 rozhodčí: pan František

Více

ZÁPIS A USNESENÍ ZE 47. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DALOVICE KONANÉHO DNE

ZÁPIS A USNESENÍ ZE 47. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DALOVICE KONANÉHO DNE ZÁPIS A USNESENÍ ZE 47. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DALOVICE KONANÉHO DNE 04.03.2010 Přítomni: Monika Brabcová, Ing. Vladimír Dejmek, Milan Holý, Ing. Gustav Hošťálek, Ing. Lukáš Kolovrátek, Ladislav

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO. CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy:

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO. CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy: PROPOZICE KLUB LHASA APSO ČR KLUBOVÁ VÝSTAVA PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 Rozhodčí: NAĎA KLÍROVÁ (změna rozhodčího vyhrazena) Uzávěrka Meldeschluss

Více

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------- ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY MAS HRUBÝ JESENÍK Místo konání: Bruntál Datum konání: 4. 12. 2014 V prvním bloku se konala Valná hromada MAS Hrubý Jeseník společně s VH MAS Nízký Jeseník, po schválení a podpisu

Více

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU a TIBETAN TERRIER CAJC, CAC, BOB. hotel STEP, Malletova ul., Praha 9

KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU a TIBETAN TERRIER CAJC, CAC, BOB. hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 PROPOZICE KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU a TIBETAN TERRIER CAJC, CAC, BOB hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 Uzávěrka I. 27. 2. 2012 II. 12. 3. 2012 Rozhodčí: IUZA BERADZE, GRU (změna rozhodčího vyhrazena) Program

Více

Interní normativní akt volených orgánů kraje směrnice JEDNACÍ ŘÁD BEZPEČNOSTNÍ RADY. Jednací řád Bezpečnostní rady Jihomoravského kraje

Interní normativní akt volených orgánů kraje směrnice JEDNACÍ ŘÁD BEZPEČNOSTNÍ RADY. Jednací řád Bezpečnostní rady Jihomoravského kraje Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5 Brno Interní normativní akt volených orgánů kraje směrnice JEDNACÍ ŘÁD BEZPEČNOSTNÍ RADY Evidenční číslo 4/INA-VOK Číslo vydání:

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK MO Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 15.12.2018 ve 18.00 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V) : Ing.

Více

Oblastní výstavu psů

Oblastní výstavu psů ZKO Horní Počernice www.zkohornipocernice.cz pořádá Oblastní výstavu psů mimo plemeno NO spojenou se Speciální výstavou AMKČR www.amkcr.eu + Klubovou výstavou Eurasier klubu (se zadáním KV a CAC) http://www.eurasier.cz/

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE ČLENŮ KCHMPP

ZÁPIS ZE SCHŮZE ČLENŮ KCHMPP ZÁPIS ZE SCHŮZE ČLENŮ KCHMPP SEKCE ČESKÝ STRAKATÝ PES 25.11.2012, hotel Svornost, Praha 9 Dolní Počernice, začátek 10.00 Přítomných členů: 50 (prezenční listina - příloha zápisu č. 1) Zápis provedla: Kateřina

Více

KLUB RUSKÝCH A ASIJSKÝCH OVČÁCKÝCH PSŮ KRaAOP. Zápis z mimořádné členské schůze KRaAOP

KLUB RUSKÝCH A ASIJSKÝCH OVČÁCKÝCH PSŮ KRaAOP. Zápis z mimořádné členské schůze KRaAOP KLUB RUSKÝCH A ASIJSKÝCH OVČÁCKÝCH PSŮ KRaAOP Zápis z mimořádné členské schůze KRaAOP Datum a čas: sobota. 6. září 2014 od 15.00 hodin. Místo: Zbraslav u Brna Za výbor Klubu přítomni: Soňa Vágnerová předsedkyně

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 25. 1. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda Omluveni: Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program:

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU DSO BRUNTÁLSKO V BRUNTÁLE SÍDLO MASHJ DNE 24.11. 2016 ve 12: 00 HOD. Místo: MASHJ, náměstí Míru Bruntál Přítomni: Květa Kubíčková, Libor Unverdorben, Jan Božovský Hosté: Petra Elblová

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR z.s., ze dne

Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR z.s., ze dne Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR z.s., ze dne 14. 5. 2017 Schůze se zúčastnilo 12 členů s právem hlasovat. Schůze byla zahájena v 11.15 hod předsedou spolku panem Robertem Kubešem. Přítomno 6 členů

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

ČESKOMORAVSKÁ KYNOLOGICKÁ UNIE R E T R I E V E R K L U B C Z. Pořádají. v neděli v areálu zámeckého parku KONOPIŠTĚ

ČESKOMORAVSKÁ KYNOLOGICKÁ UNIE R E T R I E V E R K L U B C Z. Pořádají. v neděli v areálu zámeckého parku KONOPIŠTĚ ČESKOMORAVSKÁ KYNOLOGICKÁ UNIE R E T R I E V E R K L U B C Z Pořádají II. OBLASTNÍ VÝSTAVU RETRIEVERŮ se zadáváním vítěz třídy mladých, mezitřídy, třídy otevřené, pracovní, vítězů, Oblastní vítěz Baby

Více

Zápis. z Valné hromady Sportovně střeleckého klubu Brniště ze dne

Zápis. z Valné hromady Sportovně střeleckého klubu Brniště ze dne Zápis z Valné hromady Sportovně střeleckého klubu Brniště ze dne 7.1.2017 Přítomno členů: 31, p. Pánek 10,00 hod, Omluveno členů: 11 Nepřítomno členů: 3 Program Valné hromady: 1. Přivítání členů a host

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE 18. 11. 2017 Datum konání ČS: 18. 11. 2017 Místo konání ČS: Penzion Kadlcův Mlýn, Brno Přítomno členů: 13, dle prezenční listiny (viz příloha) Plná moc: 0 Schůzi vedl: Mgr. Peter

Více

SHIH-TZU Klubu ČR a Klubu LHASA APSO

SHIH-TZU Klubu ČR a Klubu LHASA APSO PROPOZICE 1. uzávěrka 18. 08. 2019 SPECIÁLNÍ A KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU Klubu ČR a Klubu LHASA APSO KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ (lhasa apso), VÍTĚZ SPECIÁLNÍ VÝSTAVY (shih-tzu) CAJC, CAC, BOJ,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 29. 6. 2015, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Členská schůze KBO 5.3.2011 v Benešově u Prahy.

Členská schůze KBO 5.3.2011 v Benešově u Prahy. Členská schůze KBO 5.3.2011 v Benešově u Prahy. Usnesení: Členská schůze schvaluje: Volbu mandátové komise ve složení: Ing.Maštalka, Sl. Hanáček, Svat. Soucha Volbu návrhové komise ve složení: A.Štveráčková,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 20 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o

Více

Stanovy. Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová

Stanovy. Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová Stanovy Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová Spolek přijalo název: Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová Spolek má sídlo: Paskovská 110/46, Ostrava Hrabová, 720 00 Spolek je společenstvím

Více

Zápis č. 6. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 6. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 6 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 5. 12. 2014 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

Zápis z jednání valné hromady Pannonia Klubu, z.s. konané dne 7. dubna 2018 v Šenově, okr. Frýdek Místek, restaurace u Ryšky od 17:30 hod

Zápis z jednání valné hromady Pannonia Klubu, z.s. konané dne 7. dubna 2018 v Šenově, okr. Frýdek Místek, restaurace u Ryšky od 17:30 hod Místo konání: restaurace U Ryšky, Václavovická 145, Šenov,okr. Frýdek Místek, 739 34 Přítomno: celkem 15 členů spolku (z toho 12 osobně, 3 v plné moci), prezenční listina je součástí tohoto zápisu Valná

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis z výroční členské schůze klubu Obedience CZ o.s.

Zápis z výroční členské schůze klubu Obedience CZ o.s. Zápis z výroční členské schůze klubu Obedience CZ o.s. 1. 2. 2014, Praha, Hotel Svornost Přítomní členové výboru: Z. Coufalová, R. Dacejová, L. Jánský, R. Kopecká, K. Másilková, L. Richterová, V. Kracíková

Více

Klub chovatelů špiců

Klub chovatelů špiců Klub chovatelů špiců pořádá dne 22. 10. 2014 speciální výstavu špiců při Evropské výstavě psů Místo konání: hala kynologického klubu Zetor Brno, Jedovnická ul. 7a, 628 00 Brno - Líšeň GPS souřadnice: Loc:

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 01-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 14. ledna 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-46-2014 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 11.3.2014 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.30 hod. Přítomni: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný, Jaroslav Peštál,

Více

Přítomni: členové ZMČ... 30 (15 omluveno) hosté.. 45

Přítomni: členové ZMČ... 30 (15 omluveno) hosté.. 45 Z á z n a m ze 13. (mimořádného) zasedání Zastupitelstva Městské části Praha 8 konaného v pátek dne 30. listopadu 2012 od 15:00 hodin ve velkém sále "bílého domu" v Praze 8 Libni, U Meteoru 6 Přítomni:

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Malá zasedací místnost na Městském úřadě ve Světlé nad Sázavou Datum konání: 3. října 2018 od 14:00 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne od hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne od hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 16.4.2015 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení zasedání zastupitelstva ( 92 odst. 3 zákona

Více

Zápis z členské schůze Hovawart klubu ČR, o.s. v Havlíčkově Brodě dne 18. 10. 2008

Zápis z členské schůze Hovawart klubu ČR, o.s. v Havlíčkově Brodě dne 18. 10. 2008 Zápis z členské schůze Hovawart klubu ČR, o.s. v Havlíčkově Brodě dne 18. 10. 2008 Program schůze: 1. Zahájení, schválení programu a volba orgánů schůze 2. Volby do funkce Propagačního referenta 3. Volby

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 z 1. zasedání konaného dne 27. 11. 2011 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného ustanovujícího jednání výboru a DK MO Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 16.5.2016 ve 18.00 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále

Více

1. UPPM, Palackého 599, Štětí nové žádosti o ubytování. 2. UPPM, Palackého 599, Štětí žádosti o prodloužení ubytování

1. UPPM, Palackého 599, Štětí nové žádosti o ubytování. 2. UPPM, Palackého 599, Štětí žádosti o prodloužení ubytování Z Á P I S z 11. jednání Komise sociálních služeb a bydlení konané dne 6. 12. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: K. Kováčová,

Více