PODLIMITNÍ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM: Hotelový komplex U Kata

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PODLIMITNÍ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM: Hotelový komplex U Kata"

Transkript

1 DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VÝZVA ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PODLIMITNÍ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM: Hotelový komplex U Kata Zadavatel: Se sídlem: IČ: Způsob zadávacího řízení: P O P T Á V K O V É ŘÍZE N Í Tato zakázka je součástí projektu s názvem: Zvýšení ubytovacích kapacit a zlepšení kvality služeb v destinaci Kutnohorska, který je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím Regionálního operačního programu regionu soudržnosti NUTS 2 Střední Čechy. I n v e s t i c e d o V a š í b u d o u c n o s t i Výzvu zadavatele k podání nabídky a prokázání kvalifikace vypracoval: Ing. Josef Bárta, Kutná Hora-Malín, sv. Vojtěcha 76, Kutná Hora v září Strana 1 (celkem 7)

2 Vyřizuje: Ing. Josef Bárta Tel.: Datum: PODLIMITNÍ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM: Hotelový komplex U Kata (dále jen: zakázka ) Zadavatel: Se sídlem: IČ: Způsob zadávacího řízení: P O P T Á V K O V É Ř Í ZE N Í zahájené odeslanou výzvou k podání nabídky předem vybraným zájemcům v souladu 12 odst. (3) a dle ustanovení 18 odst. (3) zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen: zákon ) a dle Metodického pokynu č.15 vydaného Řídícím orgánem ROP NUTS 2 Střední Čechy (dále jen: Pokyny ) vedené mimo režim zákona. Pověřená osoba zadavatele: Ing. Josef Bárta, Malín Sv. Vojtěcha 76, Kutná Hora VÝZVA ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE (dále jen: Výzva ) Jako zadavatel podlimitní zakázky na stavební práce s názvem: Hotelový komplex U Kata, zadávané v uvedeném zadávacím řízení mimo režim zákona Vás tímto vyzývám k prokázání splnění kvalifikace a k podání Vaší nabídky k plnění předmětu této zakázky, dle podmínek uvedených v této Výzvě a v zadávací dokumentaci. 1. Identifikační a kontaktní údaje zadavatele Základní identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: Právní forma zadavatele: fyzická osoba Stát, okres, obec: CZ, 3205 Kutná Hora, Kutná Hora Ulice: Uhelná Číslo popisné: 596 PSČ: IČ: DIČ: CZ Osoby oprávněné jednat za zadavatele: Telefon: info@khtravel.cz www stránky zadavatele: Jméno a příjmení: Organizace, adresa sídla: Kontaktní osoba zadavatele pro zakázku Ing. Josef Bárta Telefon: jbkh@centrum.cz fyzická osoba, pověřená osoba zadavatele k organizaci zadávacího řízení na základě mandátní smlouvy Strana 2 (celkem 7)

3 II. Použité pojmy Pokud Výzva využívá tyto pojmy, potom pro účely tohoto dokumentu se rozumí: zakázkou= je zakázka realizovaná na základě smlouvy mezi zadavatelem a jedním či více dodavateli, jejímž předmětem je úplatné poskytnutí dodávek či služeb nebo úplatné provedení stavebních prací nabídkou= v širším slova smyslu je souborem dokumentů, listin a údajů sestaveným uchazečem dle zadávacích podmínek obsahujících zejména vlastní nabídku uchazeče k plnění předmětu veřejné zakázky a případně prokázání splnění kvalifikace dodavatelem= fyzická nebo právnická osoba, která dodává zboží, poskytuje služby nebo provádí stavební práce, pokud má sídlo, místo podnikání či místo trvalého pobytu na území České republiky, nebo zahraniční dodavatel identifikačními údaji= obchodní firma nebo název, sídlo, právní forma, identifikační číslo, bylo-li přiděleno, pokud jde o právnickou osobu, a obchodní firma nebo jméno a příjmení, místo podnikání, popřípadě místo trvalého pobytu, identifikační číslo, bylo-li přiděleno, pokud jde o fyzickou osobu kvalifikací dodavatele= způsobilost dodavatele pro plnění zakázky subdodavatelem= osoba, pomocí které má dodavatel plnit určitou část zakázky nebo která má poskytnout dodavateli k plnění zakázky určité věci či práva uchazečem= dodavatel, který podal nabídku v zadávacím-poptávkovém řízení zadáním= rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky a uzavření smlouvy s vybraným uchazečem zadávacími podmínkami= veškeré požadavky zadavatele uvedené ve výzvě o zahájení zadávacíhopoptávkového řízení, či jiných dokumentech obsahujících vymezení předmětu veřejné zakázky zájemcem= dodavatel, který byl zadavatelem vyzván k podání nabídky zadavatelem= příjemce dotace, zadávající zakázku dle Pokynů zadávacím řízením= postup zadavatele dle Pokynů, jehož účelem je zadání zakázky a to až do uzavření smlouvy či zrušení zadávacího-poptávkového řízení zadávací dokumentací= soubor dokumentů, údajů či informací zadavatele, které podrobněji vymezují předmět zakázky, upřesňují podmínky zadavatele stanovené ve Výzvě a stanovují podmínky pro sestavení a podání nabídky zájemce v uvedeném zadávacím řízení zadávací lhůta= lhůta, po kterou je uchazeč vázán celým obsahem své nabídky Strana 3 (celkem 7)

4 III. Informace o druhu a předmětu zakázky Druh veřejné zakázky dle Pokynů: Popis předmětu veřejné zakázky: podlimitní zakázka na stavební práce Jedná se o přístavbu budovy se čtyřmi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. V suterénu domu vznikne zařízení Wellness se saunou, v jednotlivých patrech budou umístněny vždy čtyři pokoje s předsíní a hygienickým zařízením,celkem 16 pokojů. Objekt bude vybaven výtahem. Přístavba bude v každém podlaží propojena se sousední budovou. Součástí zakázky není dodávka zařízení wellness centra. Bližší vymezení předmětu zakázky viz zadávací dokumentace. Místo plnění veřejné zakázky: okres Kutná Hora, KÚ Kutná Hora, ul. Uhelná č.p. 596 Termín realizace veřejné zakázky: termín zahájení stavby: říjen 2009 termín ukončení stavby: červen 2010 limitní termín dokončení díla-stavby: Předpokládaná hodnota v.zakázky: 13,5 mil. Kč bez DPH IV. Podmínky poskytnutí zadávací dokumentace Zadávací dokumentace (dále jen: ZD ) pro tuto zakázku bude zájemcům poskytnuta dle a za těchto podmínek Způsob poskytnutí ZD: Osobní vyzvednutí na recepci hotelu U Kata, Uhelná 596, Kutná Hora v pracovních dnech mezi 14,00-17,00 hodinou nebo zaslání poštou na dobírku. Zaslání ZD v elektronické podobě není možné. Při osobním vyzvednutí ZD je nutná nejprve telefonická domluva termínu její vyzvednutí u Ing. Libora Koláře, tel: Úhrada nákladů za poskytnutí ZD: Před osobním převzetím ZD zájemce uhradí v hotovosti částku za reprodukci ZD ve výši 2500 Kč včetně DPH na recepci hotelu U Kata, při zaslání ZD poštou na dobírku bude k této uvedené částce přičteno 60 Kč za poštovné a 90 Kč za balné, celkem tedy za poštovné a balné 150 Kč. Součásti ZD: ZD obsahuje části v minimálním obsahu stanoveném dle Pokynů. Kromě průvodní textové části je součástí ZD projektová dokumentace pro stavební povolení vypracovaná Petrem Fraňkem, Masarykova 578, Kutná Hora, autorizovaná Ing. Josefem Fraňkem (dále jen: PD ) a to včetně výkazu výměr i v elektronické podobě. V. Prohlídka místa plnění VZ Termín prohlídky: Místo srazu účastníků prohlídky: Předmět prohlídky: od 15,30 hodin před vchodem do recepce hotelu U Kata, prvotní informace o místu a předmětu VZ Strana 4 (celkem 7)

5 VI. Lhůta a místo pro podání nabídek Místo podání nabídek: Způsob podání a obsah nabídek: Lhůta pro podání nabídek: na adrese sídla zadavatele, recepce hotelu U Kata v českém jazyku, nabídky se podávají pouze v tištěné listinné podobě, ostatní bude dále upřesněno v ZD do 11,00 hodin VII. Požadavky na prokázání splnění kvalifikace Prokázání základních kvalifikačních předpokladů: Prokázání profesních kvalifikačních předpokladů: Prokázání ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů: Doba prokázání kvalifikace: -předložením čestného prohlášení, že dodavatel splňuje základní kvalifikační předpoklady dle vzoru prohlášení uvedeném v ZD -a) předložením kopie výpisu z obchodního rejstříku ne starší než 90 dnů -b) předložením kopie příslušného oprávnění k podnikáníplatného živnostenského listu či výpisu ze živnostenského rejstříku (ne staršího než 90 dnů) prokazující oprávnění k provádění staveb -dodavatel předloží platnou pojistnou smlouvu, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě s minimální výší pojistného plnění 3,0 mil Kč ve lhůtě k podání nabídek, prokázání splnění kvalifikace je součástí nabídky uchazeče VIII. Hodnotící kriteria Základním hodnotícím kriteriem pro zadání této zakázky je: nejnižší nabídková cena v Kč (uvedená celkem bez daně z přidané hodnoty) IX. Otevírání obálek s nabídkami Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční neveřejně. X. Podmínky a požadavky zadavatele ve vztahu k podmínkám poskytnuté dotace Dodavatel bude dle pokynů a v součinnosti se zadavatelem-objednatelem díla postupovat tak, aby zadavatel mohl bez potíží a překážek plnit níže uvedené podmínky a požadavky vyplývající pro něj jako příjemce dotace ze smlouvy o poskytnutí dotace. Dodavatel je povinen dodržet a postupovat dle zákona č.320/2001 Sb.,o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole), zejména umožnit výkon veřejnosprávní kontroly a poskytnout veškerou potřebnou součinnost poskytovateli a všem příslušným orgánům při výkonu jejich kontrolních oprávnění. XI. Ostatní podmínky, práva a sdělení zadavatele Zadávací lhůta: zadavatel stanovil konec zadávací lhůty na Varianty nabídky: nejsou přípustné Rozdělení zadání VZ na části: není uplatněno Strana 5 (celkem 7)

6 Zásadní obchodní podmínky: Vyhrazená práva zadavatele: Zadavatel stanovil obchodní podmínky předepsaným konceptem návrhu smlouvy o dílo, který bude pro uchazeče závazný a tento koncept musí uchazeči povinně beze změny využít pro návrh smlouvy obsažený ve své nabídce. Platební podmínky obsažené v obchodních podmínkách budou přizpůsobeny podmínkám poskytnuté dotace. Vybrané zásadní obchodní podmínky: -Zálohy objednatel nebude poskytovat, lhůta splatnosti daňových dokladů-faktur je stanovena na 30 kal. dnů. -Pokud zhotovitel bude v prodlení s předáním hotového díla, je právem objednatele díla požadovat smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každý kal. den prodlení. -Zhotovitel se zavazuje, že objednateli nahradí veškeré škody a náklady, které mu vzniknou nebo budou muset být vynaloženy, pokud porušením smlouvy o dílo zhotovitelem nastane situace, kdy dotaci nebo její část poskytnutou na financování plnění této veřejné zakázkydíla bude muset objednatel vrátit a to i včetně vyměřené penalizace. -Jestliže objednatel ztratí nárok na dotaci, případně její část, dle Dohody o poskytnutí dotace (dále jen smlouva o dotaci ), nebo objednateli přestane být dotace dle smlouvy o dotaci vyplácena, a to v důsledku nedodržení limitního termínu dokončení díla či jeho dílčí části nebo porušení povinnosti na straně zhotovitele, zavazuje se zhotovitel uhradit objednateli smluvní pokutu minimálně ve výši finanční částky, o kterou objednatel vinou zhotovitele přišel, nejméně však ve výši smluvní pokuty Kč. -Celková dobu záruky za jakost provedení díla je sjednána na dobu 60 měsíců od data protokolárního předání a převzetí dokončeného díla bez vad a nedodělků. V případě, že se objednateli s ohledem na financování ze státního rozpočtu či rozpočtu kraje nepodaří zajistit finanční prostředky na realizaci díla, má objednatel právo jednostranně odstoupit od smlouvy, a to bez nároku na náhradu škody nebo ušlého zisku pro kteroukoliv smluvní stranu. Objednatel díla má právo jednostranně odstoupit od smlouvy bez náhrady škod pro druhou stranu, pokud zhotovitel neplní dohodnuté termíny dílčích částí díla dle časového harmonogramu postupu realizace díla. Obchodní podmínky jsou součástí ZD. -v průběhu zadávacího řízení změnit, upřesnit nebo doplnit zadávací podmínky v souladu s Pokyny, -ověřit, popřípadě požadovat na uchazečích upřesnění informací deklarovaných v jejich nabídkách, včetně ověřit si údaje o kvalifikaci uchazečů, -v souladu s Pokyny zrušit zadávací řízení bez udání důvodu Strana 6 (celkem 7)

7 Ostatní podmínky: -uchazeč nemá právo na náhradu nákladů spojených s účastí v zadávacím řízení, -uchazeč podáním své nabídky plně souhlasí se zadávacími podmínkami vymezenými touto Výzvou a zadávací dokumentací, -nabídky se uchazečům nevracejí, -podání námitek či odvolání proti úkonům zadavatele či zadávacím podmínkám tohoto zadávacího řízení není možné Pokud má dodavatel v úmyslu podat nabídku na základě zveřejnění Výzvy na internetových stránkách zadavatele, dodavatel v co nejkratší době nahlásí své identifikační a kontaktní údaje kontaktní osobě zadavatele tak, aby zadavatel mohl zaslat tomuto dodavateli odpovědi na případné dotazy k zadávacím podmínkám či vyrozumět dodavatele o případných změnách zadávacích podmínek pro dodržení zásad transparentnosti a rovného přístupu. Uvedené podmínky a požadavky zadavatele včetně požadavků na prokázání kvalifikace budou kromě jiných dále rozepsány a upřesněny v zadávací dokumentaci vypracované pro tuto zakázku. V Kutné Hoře dne zadavatel zakázky Strana 7 (celkem 7)

MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 24 Kutná Hora IČ: 00236195 odbor správy majetku

MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 24 Kutná Hora IČ: 00236195 odbor správy majetku Č.j.:MKH/048099/2015/MAJ/MAB Vyřizuje: Božena Marhanová tel.: 327710191, 602 355 160 Email:marhanova@mu.kutnahora.cz Datum:20.7.2015 Skart. znak: V/10 Spis. znak: 91.1 DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 Odbor investic tel.: 327 710 235, 327 710 111*, fax: 327 710 202 e-mail: investice@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje:

Více

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE s názvem: Rekonstrukce ulice Na Náměti (dále jen: veřejná zakázka nebo VZ )

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE s názvem: Rekonstrukce ulice Na Náměti (dále jen: veřejná zakázka nebo VZ ) MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 tel.: 327 710 110, 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: kancelar@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje: Haraga Petra Tel.:

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ. Dodavatel: VÝZVA POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen: výzva )

DOKUMENTACE PRŮBĚHU POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ. Dodavatel: VÝZVA POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen: výzva ) MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 tel.: 327 710 110, 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: kancelar@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje: Haraga Petra Tel.:

Více

MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1, Kutná Hora, IČ: odbor investic sídlo odboru: Václavské náměstí 182, Kutná Hora

MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1, Kutná Hora, IČ: odbor investic sídlo odboru: Václavské náměstí 182, Kutná Hora Výzva poptávkového řízení-provedení služby MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01, IČ: 00236195 odbor investic sídlo odboru: Václavské náměstí 182, Č.j.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: Skart.

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

KH Tebis s.r.o. Kutná Hora, Puškinská 641, IČO: DIČ: CZ tel.: fax.:

KH Tebis s.r.o. Kutná Hora, Puškinská 641, IČO: DIČ: CZ tel.: fax.: Č. j.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: Dodavatel: DOKUMENTACE PRŮBĚHU POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ MIMO REŽIM ZÁKONA O VZ NA DODÁVKU PLYNU s názvem: Zemní plyn 203 (dále jen: veřejná zakázka

Více

PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM: Rekonstrukce zdravotního střediska. Obec Přerov nad Labem

PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM: Rekonstrukce zdravotního střediska. Obec Přerov nad Labem DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VÝZVA VEŘEJNÉHO ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM: Rekonstrukce zdravotního střediska

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel Město Osečná tímto vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zateplení obvodového pláště Mateřské školy Osečná Zadávací řízení je organizováno formou výzvy

Více

Město Varnsdorf nám. E. Beneše Varnsdorf

Město Varnsdorf nám. E. Beneše Varnsdorf Město Varnsdorf nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce k podání nabídky na plnění veřejné zakázky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Čl. 1.: Název veřejné zakázky Vybudování cyklostezky Radslavice

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice + odbor majetkový Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST/027490/2015/MAJ/lach Houska 383 700 320 3. června 2015 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

POPTÁVKA č. 58/2016/OSM/VZMR na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

POPTÁVKA č. 58/2016/OSM/VZMR na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách POPTÁVKA č. 58/2016/OSM/VZMR na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Projekt osvětlení ledové plochy v objektu č. p. 1720 Lacinova

Více

Cyklistická trasa Ostrava Beskydy, úsek Baška Ostravice s odbočkou do Čeladné zjednodušené podlimitní řízení

Cyklistická trasa Ostrava Beskydy, úsek Baška Ostravice s odbočkou do Čeladné zjednodušené podlimitní řízení Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce Cyklistická trasa Ostrava Beskydy, úsek Baška Ostravice s odbočkou do Čeladné zjednodušené podlimitní řízení Čl.

Více

Realizace úspor energií v Základní škole Radslavice

Realizace úspor energií v Základní škole Radslavice Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k zakázce malého rozsahu Realizace úspor energií v Základní škole Radslavice Čl. 1.: Název zakázky Realizace úspor energií v Základní

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu Klentnice

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu Klentnice Obec Klentnice Obecní úřad Klentnice č. p. 24 PSČ 692 01 IČ 00600199 Tel.: 519 515 171 V Klentnici dne 27. 7. 2016 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu

Více

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav -------------------------------------------------------------------------------------------------

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Věc: zateplení zdravotního střediska Močovice Datum: 7.5.2014

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE ZADAVATEL: v zastoupení: Šebkovice Šebkovice 159, 675 45 Šebkovice zastoupená starostou Josefem Holčapkem IČO: 00290556 INVESTING Třebíč, s.r.o. M. Majerové

Více

Revitalizace kostela sv. Benedikta v Krnově Kostelci, patrona Evropy, pro rozvoj cestovního ruchu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

Revitalizace kostela sv. Benedikta v Krnově Kostelci, patrona Evropy, pro rozvoj cestovního ruchu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce Revitalizace kostela sv. Benedikta v Krnově Kostelci, patrona Evropy, pro rozvoj cestovního ruchu zjednodušené podlimitní

Více

Dodávka zboží. Mgr. Martin Šín , Zahájení: Ukončení: ve 12,00 hodin

Dodávka zboží. Mgr. Martin Šín , Zahájení: Ukončení: ve 12,00 hodin Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU NA POSTUP ZADAVATELE PŘI ZADÁVÁNÍ TÉTO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY SE NEAPLIKUJÍ POSTUPY PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTO SEMILY, ZASTOUPENÉ MĚSTSKOU BYTOVOU SPRÁVOU SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU (Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č.137/2006sb.) ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P.442,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Chodník v obci Zašová Luhy Jedná se o zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona). Zadavatel

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VZ/20011/3/01 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTO SEMILY, ZASTOUPENÉ MĚSTSKOU BYTOVOU SPRÁVOU SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU na stavební práce zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), v režimu zakázek malého rozsahu na stavební práce. 1. Informace o předmětu

Více

*MMFMX0114SWK* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX0114SWK* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0114SWK* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 69763/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

MĚSTYS BRANKOVICE. PSČ 683 33, Náměstí 101, okres Vyškov

MĚSTYS BRANKOVICE. PSČ 683 33, Náměstí 101, okres Vyškov MĚSTYS BRANKOVICE PSČ 683 33, Náměstí 101, okres Vyškov Věc: Výzva k podání nabídky Vážená paní, Vážený pane, dovoluji si Vás v souladu s ustanovením 6 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY REKONSTRUKCE STŘECHY SOKOLOVNY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY REKONSTRUKCE STŘECHY SOKOLOVNY Tělocvičná jednota SOKOL UHERSKÉ HRADIŠTĚ pobočný spolek Tyršovo náměstí 113, 686 01 Uherské Hradiště, Veřejná zakázka podle Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu TJ Sokol Uh. Hradiště,

Více

OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ A SOLITÉRNÍCH STROMŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ A SOLITÉRNÍCH STROMŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE T E N D E R P A R T N E R S VÁŠ PARTNER PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zadavatel zadává tuto zakázku mimo režim zákona, jako zakázku malého rozsahu v souladu s 12 odst. 2) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v aktuálním znění. 1. Identifikační

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp.

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp. Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12 Pertoldova 3373/51, Praha 4 - Modřany

I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12 Pertoldova 3373/51, Praha 4 - Modřany VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "BADATELSKÁ ZAHRADA - VYBUDOVÁNÍ PŘÍSTŘEŠKŮ - 2019" I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní

Více

Oprava místních komunikací obce Biskupice. Výzva k podání nabídky. do veřejné zakázky malého rozsahu

Oprava místních komunikací obce Biskupice. Výzva k podání nabídky. do veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídky do veřejné zakázky malého rozsahu Oprava místních komunikací obce Biskupice Obsah dokumentu Čl. 1.: Úvodní informace Čl. 2.: Identifikační údaje zadavatele Čl. 3.: Smluvní zastoupení

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ZÁLESÁK 326. středisko Rekonstrukce horské základny Článek 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele (ust. 38 odst. 4 písm. a) zákona

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTSKÁ BYTOVÁ SPRÁVA SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY FOTO KOTELNY ZAŠLEME NA VYŽÁDÁNÍ VÝMĚNA KOTLŮ V PLYNOVÉ KOTELNĚ POD VARTOU 555 A ZADAVATEL Městská bytová správa Semily, s.r.o. Komenského nám.

Více

C 15 14 72. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/56.1971

C 15 14 72. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/56.1971 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁK.Č.137/2006 SB, 12 ODST.3 Název veřejné zakázky : ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

Více

Zateplení ZŠ Chvalšiny

Zateplení ZŠ Chvalšiny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na dodávku a v souladu se Závaznými

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

Odbahnění rybníka Mešnice

Odbahnění rybníka Mešnice PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích 50º6'14.083"N, 14º23'26.365"E Národní technická knihovna National Technical Library Č.j.: NTK/451/09-8 Vyřizuje: Ing. Maštera V Praze dne: 10. 12. 2009 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Zadavatel: Městská část Praha 14, IČ: 00231312 ul. Bří. Venclíků 1073 198 21 Praha 9 VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na služby Zajištění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky na stavební práce zadávané mimo rámec zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude pouţíván pouze metodicky

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadanou mimo rámec zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude používán

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení

Více

Stavební úpravy pro projekt Zateplení Základní umělecké školy, Sologubova 9/A v Ostravě Zábřehu

Stavební úpravy pro projekt Zateplení Základní umělecké školy, Sologubova 9/A v Ostravě Zábřehu Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k zakázce malého rozsahu Stavební úpravy pro projekt Zateplení Základní umělecké školy, Sologubova 9/A v Ostravě Zábřehu Čl. 1.: Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE na zakázku se nevztahuje zákon č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko Město Hlinsko Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko stavební práce zahrnující: Dodávku a montáž schodišťové sedačky na hlavní točité schodiště na budově galerie, Havlíčkova

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PROJEKT BUDE SPOLUFINANCOVÁN ZE ZDROJŮ EU Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon): ve vztahu

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Lhůta

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Sociální služby Semily, Bavlnářská ulice, č. p. 523, Semily

Sociální služby Semily, Bavlnářská ulice, č. p. 523, Semily MĚSTSKÁ BYTOVÁ SPRÁVA SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Sociální služby Semily, Bavlnářská ulice, č. p. 523, Semily VÝSTAVBA PLYNOVÉ KOTELNY A B ZADAVATEL Městská bytová správa Semily, s.r.o. Komenského

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel město Lovosice, vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016, uchazeče k podání nabídky na stavební práce na akci s názvem: Lovosice, ul. Prokopa

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Malování prostor školní kuchyně

Malování prostor školní kuchyně Střední průmyslová škola na Proseku Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1531/2013 Haniš/286 028 366 24.5.2013 Výzva k podání cenové nabídky k účasti na zakázce malého rozsahu podle 12, odstavce

Více

MĚSTO BRTNICE náměstí Svobody 379, BRTNICE

MĚSTO BRTNICE náměstí Svobody 379, BRTNICE MĚSTO BRTNICE náměstí Svobody 379, 588 32 BRTNICE K vašemu č.j./ Naše č.j Vyřizuje/telefon V Brtnici dne MUB/928/2015 Sochna/567571718 18. 5. 2015 VÝZVA k podání nabídky Zadání veřejné zakázky v souladu

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel: Česká republika Ministerstvo Zemědělství, Krajská agentura pro zemědělství a venkov Praha a středočeský kraj Název veřejné zakázky: Zateplení a výměna výplní otvorů AZV Kutná Hora Sídlem: Slezská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE ZADAVATEL: v zastoupení: Městys Rokytnice nad Rokytnou Rokytnice nad Rokytnou čp. 67, 675 25 Rokytnice nad Rokytnou zastoupená starostou Josefem Herbrychem

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Oprava zpevnění ploch v zahradě družiny ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTSKÁ BYTOVÁ SPRÁVA SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY FOTO DOMU ZAŠLEME NA VYŽÁDÁNÍ Bytový dům č. p. 469, Luční ulice v Semilech VÝSTAVBA PLYNOVÉ KOTELNY NA LUČNÍ 469 A ZADAVATEL Městská bytová správa

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

DOKUMENTACE PRUBEHU POPTA VKOVEHO RlZENI

DOKUMENTACE PRUBEHU POPTA VKOVEHO RlZENI Bílé Podolí 12, pse" 28572 TellFAX 327 397 197 E-mail: bilepodoli@mybox.cz Č.j.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: DODAVATEL: o..,,, v,, DOKUMENTACE PRUBEHU POPTA VKOVEHO RlZENI VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více