SLABOPROUDÉ ROZVODY. Projektová dokumentace REKONSTRUKCE KINA CENTRUM. PZTS poplachový zabezpečovací tísňový systém SKS Strukturovaný kabelážní systém

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SLABOPROUDÉ ROZVODY. Projektová dokumentace REKONSTRUKCE KINA CENTRUM. PZTS poplachový zabezpečovací tísňový systém SKS Strukturovaný kabelážní systém"

Transkript

1 Dodávka ICT technologií pro kino Centrum Karviná 1 SLABOPROUDÉ ROZVODY Projektová dokumentace REKONSTRUKCE KINA CENTRUM BEZPEČNOSTNÍ SLABOPROUDÉ SYSTÉMY PZTS poplachový zabezpečovací tísňový systém SKS Strukturovaný kabelážní systém Akce : CITKA - Dodávka ICT technologií pro kino Centrum Karviná Investor : Citka (Centrum ICT Karviná) Fryštátská 72/1, Karviná-Fryštát Datum : 09/2015 Zpracoval : Andrej Péťa Kontroloval : Ing. Petr Svoboda Dodavatel : PERFECTED s.r.o. Hybešova Brno tel.:

2 Dodávka ICT technologií pro kino Centrum Karviná 2 ÚVOD PŘEDMĚT A ROZSAH PROJEKTU TECHNICKÁ ZPRÁVA Předmětem této realizační projektové dokumentace jsou slaboproudé systémy: PZTS poplachový zabezpečovací tísňový systém kombinovaný s SKS - strukturovaný kabelážní systém v objektu kino Centrum Karviná. PŘEDPISY A NORMY Dokumentace byla zpracována dle norem ČSN , ČSN ed.2 a souvisejících norem a předpisů pro jednotlivé systémy. Při řešení byl brán zřetel na stavební dispozici objektu a požadavky uživatele. PODKLADY Podkladem pro zpracování projektu bylo : - stavební výkresy - požadavky investora - technické parametry použitého zařízení - platné normy a technické parametry navrženého zařízení, - požadavky stavby a ostatních profesí. VŠEOBECNÉ ÚDAJE PROUDOVÁ SOUSTAVA a/ slaboproudé rozvody : 0-24 V b/ ústředny a napájecí zdroje: TN-S 230 V, 50 Hz, L+PE+N POŽADAVKY NA ZÁKLADNÍ OCHRANU Základní ochrana je provedena dle ČSN ed.2., čl OCHRANA PŘI PORUŠE Je provedena dle ČSN ed.2, čl , samočinným odpojením od zdroje a musí odpovídat ČSN ed.2., čl , s ochranným vodičem dimenzovaným dle ČSN , čl Ve vybraných místnostech bude ochrana zvýšena doplňujícím pospojováním.

3 Dodávka ICT technologií pro kino Centrum Karviná 3 VNĚJŠÍ VLIVY DLE ČSN V době vypracování této dokumentace nebyl k dispozici Protokol o určení vnějších vlivů dle ČSN a ČSN ed.3 v jednotlivých prostorách objektu, a objednatel neupozornil na možné zhoršené vnější vlivy. Jednoznačné vnější vlivy působící na předmětné prostory ve smyslu ČSN ed.3 se tak jeví jako normální a nebude proto pro potřeby této dokumentace protokol vypracován. Vnější vlivy pro vnitřní prostory jsou určeny následovně: AA4, AC1, AD1, AE1, AF1, AK1, AL1, AM1, AN1, AP1, AQ1 BA1, BC2,BD1, CA1, CB1 Vnější vlivy pro venkovní prostory jsou určeny následovně: AA7, AB7, AC1, AD2, AE3, AF1, AK1, AM1, AN1, AP1, AQ1 BA1, BC2, BD1 CA1, CB1 Klasifikace vnějších vlivů dle ČSN EN čl.7.1 třída I - prostředí vnitřní a čl.7.2 třída II prostředí vnitřní všeobecné, případně čl. 7.4 třída IV - prostředí venkovní všeobecné (venkovní kamery). POPIS ŘEŠENÍ PZTS poplachový zabezpečovací tísňový systém Poplachový zabezpečovací systém je soubor technických prostředků - ústředna, čidla, signalizační a doplňkové prostředky vytvářející systém, který slouží k včasné signalizaci místa narušení chráněného objektu. Tento systém umožňuje předání poplachové informace na zvolená místa, v případě tohoto řešení na PCO Městské policie Karviná, čímž usnadní činnost strážníků na místě zásahu. Navazuje na klasickou a režimovou ochranu objektu, doplňuje ji a zkvalitňuje celkové zabezpečení. Systém PZTS je řešen podle pravidel pro navrhování a montáž systémů PZTS ve spojení se standardem pro zařízení PZTS ČSN EN řady ed.2 a musí být sestaven z prvků schválených státem akreditovanými zkušebnami prostředků střežení PZTS. V objektu kino Centrum Karviná bude instalován zabezpečovací systém - v základním provedení 16 volně programovatelných smyček s možností rozšíření na max. 264 smyček pomocí expandérů. Systém bude možné SW rozdělit do 32-ti samostatných podsystémů. K ústředně bude možné připojit až 16 ovládacích klávesnic, 31 expandérů, 16 čteček. Systém bude podporovat až 1000 uživatelů, 1500 poplachových událostí, 500 historii událostí kontroly vstupu.

4 Dodávka ICT technologií pro kino Centrum Karviná 4 Plášťová ochrana V objektu nebude instalována plná plášťová ochrana. Pouze u vstupních dveřích budou instalovány magnetické kontakty a u hlavního vstupu a nájemních jednotek budou instalovány detektory tříštění skla. Prostorová ochrana V objektu budou hlídány vybrané kanceláře, technické místnosti a chodby pohybovými PIR čidly. Pro zamezení poplachů budou v technických místnostech instalována duální pohybová čidla. Osobní ochrana Pro objekt kina budou k dispozici 3 bezdrátová paniková tlačítka. Přijímací jednotky bezdrátových tlačítek budou v kinosále a u recepce. Bezdrátová tlačítka budou kompatibilní se zabezpečovacím systémem. Přenos poplachových stavů Poplachové stavy budou odesílány pult PCO MP Karviná. Připojení na pult zajistí smluvní partner MP Karviná. Městská Policie bude moci operativně zasáhnout přímo v místě narušení, nebo i případně vyhodnotit situaci městským kamerovým systémem, pokud bude v okolí kina instalován. Členění podsystému Systém bude rozdělen do podsystémů na základě požadavku uživatelů. NAPÁJENÍ A ZÁLOHOVÁNÍ SYSTÉMU PZTS Ústředny PZTS a všechny napájecí zdroje PZTS jsou napájeny ze sítě 230V / 50Hz ze samostatně jištěných vývodů v rozvaděčích nn, kabely CYKY 3Jx1,5 se samostatným ochranným vodičem. Jističe jsou označeny nápisem PZTS - NEVYPÍNAT. Při výpadku sítě 230V / 50Hz je systém PZTS automaticky napájen z akumulátorových baterií, které jsou trvale dobíjeny z ústředny a napájecích zdrojů. Všechny akumulátory navržené v systému PZTS jsou bezúdržbové. Výrobce udává životnost 3 až 5 let v závislosti na provozních podmínkách, zejména četnosti vybíjecích cyklů, hloubce vybití a provozní teplotě. Stárnutí akumulátoru se projevuje postupným snižováním jeho kapacity, což se projeví zkracováním doby zálohování napájeného systému. Stav akumulátorů bude zjišťován při pravidelných revizích servisní organizací.

5 Dodávka ICT technologií pro kino Centrum Karviná 5 STRUKTUROVANÝ KABELÁŽNÍ SYSTÉM Telefonní a datové rozvody v objektu budou řešeny v rámci strukturované kabeláže. V objektu je navržen kabelážní systém založený na technologii kabelů se 4 stíněnými páry cat.6, což umožňuje provozovat telekomunikační, datové a audiovizuální přenosy s přenosovými rychlostmi až 10Gb/s. V budoucnu tak bude umožněna maximální flexibilita v případě jakýchkoliv změn a doplňků. Kabelové rozvody budou řešeny dle norem a standardů EIA/TIA 568, ISO/IEC a EN Kabelový rozvod bude proveden hvězdicovou topologií od dvou datových 19 rozvaděčů umístěných v rozvodně v 1.NP a v kabině promítače k účastnickým zásuvkám 2xRJ45. Propojení mezi datovými rozvaděči bude 2x UTP metalickými kabely a optickými kabely 2x12vl. Singlemode 9/125um. V datovém rozvaděči v rozvodně budou ukončeny optické kabely od kamer- viz samostatný projekt. V datových rozvaděčích budou instalovány switche vzájemně propojené optickými převodníky 1Gbit, zálohované zdroji UPS. Switche musí podporovat Vlan a PoE. Datové zásuvky budou instalovány pod omítku a na povrch nad podhledem. V objektu Kina centrum budou instalovány dva Wifi access pointy s podporou MULTI SSID. Datový přívod providera bude zajištěn organizací Citka. Ze skříně O2 na fasádě bude přiveden do datového rozvaděče metalický propoj jako možná rezerva v případě požadavku napojení na metalickou telefonní síť. U kina Centrum Karviná bude instalován kamerový systém obsahující dvě pevné kamery připojené do městského kamerového dohledového systému v rámci samostatné akce. Optické převodníky od kamer budou umístěny v datovém rozvaděči v místnosti rozvodna a připojeny přes Aktivní prvek, který je součástí této dodávky. Z tohoto důvodu musí být obě akce zkoordinovány!! Město Karviná si zajistí pro kino Centrum datovou linku s dostatečnou kapacitou. Doporučená celková datová linka je 20Mbit.

6 Dodávka ICT technologií pro kino Centrum Karviná 6 ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ ROZVODY Rozvody budou provedeny dle odpovídajících ČSN a předpisů. Byly dodrženy zásady o úpravě rozvodných skříní, označování svorkovnic, křižování a souběhu se silovým vedením. Kabelové rozvody budou řešeny převážně skrytě v podhledech v elektroinstalačních kovových žlabech, trubkách pod omítkou, PVC lištách a na příchytkách. Budou dodrženy odstupy slaboproudých rozvodů od rozvodů silnoproudých při jejich souběhu: při souběhu do 5m odstup 6cm, při souběhu nad 5m odstup 20cm. Napájení slaboproudých zařízení z el. sítě. Zařízení budou napájena ze samostatných přívodů. PROTIPOŽÁRNÍ UCPÁVKY Prostupy kabelových vedení požárně dělícími konstrukcemi (přes hranice jednotlivých požárních úseků) musí být požárně utěsněny dle ČSN , čl Hmoty použité pro utěsnění smějí mít stupeň hořlavosti nejvýše C1 (podle ČSN ); těsnící konstrukce musí vykazovat požární odolnost shodnou s požární odolností konstrukce, kterou vedení prostupují, nepožaduje se však vyšší odolnost než 60minut (podle ČSN EN ). Těsnění prostupů bylo provedeno standardním atestovaným systémem. Místo požárně utěsněného prostupu bylo označeno pořadovým číslem (vč. data, kdy byla konstrukce těsněna) a bylo uvedeno v seznamu utěsněných prostupů. Zatěsnění proti vlhkosti bude provedeno stavbou. POKYNY PRO MONTÁŽ A BEZPEČNOST PRÁCE Rozmístění jednotlivých prvků a tras bylo koordinováno s ostatními profesemi a interiérem. Instalaci celého zařízení bylo provedeno dle norem ČSN ed.2, ČSN a oborových norem pro jednotlivé systémy. Jakékoliv změny oproti projektu byly konzultovány s projektantem a tyto změny zakresleny montážními pracovníky do montážního paré. Při provádění stavebně montážních prací byla dodržena příslušná ustanovení norem a předpisů platných pro daná zařízení v době provádění prací, zejména ČSN bezpečnostní předpisy pro práci a obsluhu na el. zařízeních, strojích, el. přístrojích a rozvaděčích. Kvalifikace pracovníků - pracovníci pověření obsluhou a údržbou el. zařízení musí mít odpovídající kvalifikaci dle vyhl. č.50/78 Sb. Tito pracovníci musí prokázat znalost místních provozních a bezpečnostních předpisů, protipožárních opatření, první pomoci při úrazu el. proudem a znalost postupu a hlášení závad na svěřeném zařízení. El. zařízení bylo před uvedením do provozu vybaveno bezpečnostními nápisy a tabulkami předepsanými normami. Tabulky a nápisy musí být provedeny dle ČSN ISO 3864 ( ) v souladu s ČSN ISO ( ). Dokumentace je zpracována v souladu s platnými hygienickými předpisy a souvisejícími normami, zejména Zákon o ochraně veřejného zdraví č.258/2000 Sb. o hygienických požadavcích na pracovní prostředí.

7 Dodávka ICT technologií pro kino Centrum Karviná 7 UVEDENÍ DO PROVOZU A PROVOZ ZAŘÍZENÍ Výchozí revize, zkušební provoz před uvedením zařízení do trvalého provozu, zkoušky činnosti při provozu a pravidelné revize zařízení se provádí dle: ČSN Elektrotechnické předpisy. Revize elektrických zařízení pro PZTS - ČSN EN ed.2 Z1, ČSN CLC/TS ed.2, TNI Před uvedením do provozu doporučujeme uživateli zpracovat pokyny pro osoby opouštějící objekt poslední, kontrolu uzavření oken, dveří. Rovněž doporučujeme zpracovat směrnici o činnosti v případě vyhlášení poplachu, zvláště způsob součinnosti zaměstnanců se zásahovou jednotkou. Prokazatelně je nutno určit: - osobu zodpovědnou za provoz systému - osoby poučené, pověřené obsluhou OSOBA ZODPOVĚDNÁ ZA PROVOZ ZAŘÍZENÍ: - zodpovídá za provoz a bezporuchovou funkci zařízení - kontroluje činnost osob pověřených obsluhou - zajišťuje nahlašování oprav servisní organizaci - zodpovídá za řádné vedení provozní knihy - kontroluje provádění zkoušek zařízení během provozu a odpovídá za provedení předepsaných revizí v průběhu provozu OSOBY POVĚŘENÉ OBSLUHOU ZAŘÍZENÍ - musí být proškoleny předávající organizací - postupují dle pokynů pro obsluhu, vedou záznamy v provozní knize - při signalizaci poplachu postupují dle režimové poplachové směrnice - zjištěné závady neprodleně hlásí osobě zodpovědné za provoz zařízení

8

9

10

11

12

13

Löw-Beerova vila 1 PERFECTED s.r.o. Dokumentace pro stavební povolení SLABOPROUDÉ ROZVODY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

Löw-Beerova vila 1 PERFECTED s.r.o. Dokumentace pro stavební povolení SLABOPROUDÉ ROZVODY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Löw-Beerova vila 1 PERFECTED s.r.o. SLABOPROUDÉ ROZVODY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ OBNOVA SECESNÍ PAMÁTKY VILA A ŽIVOT RODINY LÖW-BEERŮ ČÁST F1.4.5 ZAŘÍZENÍ SLABOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA PZTS. Základní údaje o technickém zařízení. Prostředí

TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA PZTS. Základní údaje o technickém zařízení. Prostředí 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA PZTS Ve vnitřních prostorách vybavených elektrickou zabezpečovací signalizací - PZTS je prostředí normální dle ČSN 33 2000-3. - detektory 12V DC Průvodní dokumentace

Více

Projekt byl zpracován dle platných norem ČSN např. ČSN 34 2300, ČSN 33 2000-4-41 a dalších souvisejících norem a předpisů.

Projekt byl zpracován dle platných norem ČSN např. ČSN 34 2300, ČSN 33 2000-4-41 a dalších souvisejících norem a předpisů. 1 ÚVOD 1.1 PŘEDMĚT A ROZSAH PROJEKTU Předmětem této projektové dokumentace pro výběr zhotovitele je příprava a kompletace mobilního kamerového bodu, městského kamerového systému (dále jen MKS). Mobilní

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Dělnická 12, Praha 7, 6.NP. Rozšíření rozvodů SKR pro IP Telefonii. Dělnická 12, č.p Praha 7. Nová , Bystřice

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Dělnická 12, Praha 7, 6.NP. Rozšíření rozvodů SKR pro IP Telefonii. Dělnická 12, č.p Praha 7. Nová , Bystřice MARCEL PILÁT Nová 502, 257 51 Bystřice IČ: 74549197 DIČ: CZ8003111754 PROJEKČNÍ KANCELÁŘ TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVBA: Čepro a.s. - Praha OBJEKT: ČÁST: Dělnická 12, Praha 7, 6.NP Rozšíření rozvodů SKR pro IP

Více

Technická zpráva k prováděcímu projektu

Technická zpráva k prováděcímu projektu Ing. Jaromír Mazal-ELMA, projekční kancelář slaboproudu, Křiby 4706, 760 05 ZLÍN Zakázkové číslo : 18/2009 Technická zpráva k prováděcímu projektu Název stavby: REKONSTRUKCE A PŘESTAVBA SOKOLOVNY V LÍPĚ

Více

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.4 - SK, EKV, DS)

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.4 - SK, EKV, DS) Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.4 - SK, EKV, DS) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 3 1.1 STAVEBNÍK (INVESTOR) 3 1.2 OBJEDNATEL 3 1.3 ZPRACOVATEL PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE (PROJEKTANT) 3 1.4 ZÁKLADNÍ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS)

TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS) STAVEBNÍ ÚPRAVY, VESTAVBA ŠATNY A SKLADU 11/2015 STÁVAJÍCÍ VÝROBNÍ HALY MEKTEC na pozemku p.č. 1815/1 a 1815/5, v k.ú. Č. Budějovice ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS) VYPRACOVAL: STUPEŇ:

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah

TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah TECHNICKÁ ZPRÁVA Název stavby: Investor: Hala pro úpravu plochého skla parc. č. 269. 505, 506, 213/1, 213/4, 213/5, 213/6 v k.ú. Lázně Toušeň WINDOW HOLDING a.s. Stupeň projektu: Dokumentace pro provedení

Více

1592 Skladovací hala Tenza Technická zpráva elektro strana 2/6

1592 Skladovací hala Tenza Technická zpráva elektro strana 2/6 1592 Skladovací hala Tenza Technická zpráva elektro strana 1/6 REVIZE DATUM POPIS REVIZE ZPRACOVAL PODPIS Zpracovatel: Hlavní inženýr projektu: Ing. Dostál Švec Odpovědný projektant: Kontrola úplnosti:

Více

CHLAZENÍ KANCELÁŘÍ ZZSZK V UHERSKÉM BRODĚ

CHLAZENÍ KANCELÁŘÍ ZZSZK V UHERSKÉM BRODĚ Projekt: Stupeň: DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje, p.o, Zlín Peroutkovo nábřeží 434 760 01 Zlín Investor: SO / PS: ZZSZK V UHERSKÉM BRODĚ Obsah: Provozní rozvod

Více

Bohuslav Doležal DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY OBSAH: 1.TECHNICKÁ ČÁST 2.VÝKRESOVÁ ČÁST. Urbánkova 617, Moravské Budějovice , tel.

Bohuslav Doležal DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY OBSAH: 1.TECHNICKÁ ČÁST 2.VÝKRESOVÁ ČÁST. Urbánkova 617, Moravské Budějovice , tel. Bohuslav Doležal Urbánkova 617, Moravské Budějovice 676 02, tel. 720108727 AKCE: Elektrické ovládání oken v tělocvičně ZŠ Havlíčkova, Moravské Budějovice Místo stavby: Havlíčkova ul. 933, Mor. Budějovice

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA A.3.4. PROJEKT EPS A EZS. Seznam dokumentace Technická zpráva 01 Situace 02 Specifikace 03

TECHNICKÁ ZPRÁVA A.3.4. PROJEKT EPS A EZS. Seznam dokumentace Technická zpráva 01 Situace 02 Specifikace 03 Seznam dokumentace Technická zpráva 01 Situace 02 Specifikace 03 TECHNICKÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE STŘELNICE V AREÁLU MĚSTSKÉHO STADIONU VE VÍTKOVICÍCH A.3.4. PROJEKT EPS A EZS Vypracoval: Ing. Pavel Vank

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY SPRCH KRYTÉHO BAZÉNU V ČESKÉ TŘEBOVÉ

STAVEBNÍ ÚPRAVY SPRCH KRYTÉHO BAZÉNU V ČESKÉ TŘEBOVÉ D.3 - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZAKÁZKY NÁZEV AKCE : STAVEBNÍ ÚPRAVY SPRCH KRYTÉHO BAZÉNU V ČESKÉ TŘEBOVÉ MÍSTO STAVBY : ČESKÁ TŘEBOVÁ DATUM : 5/2015 INVESTOR : EKO BI s.r.o. KRYTÝ BAZÉN U TEPLÁRNY 617 560 02

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA - ELEKTRO

TECHNICKÁ ZPRÁVA - ELEKTRO TECHNICKÁ ZPRÁVA - ELEKTRO Obsah 1. Identifikace stavby...2 2. Předmět projektu...2 3. Obecné informace...2 3.1. Ochrana před nebezpečným dotykem...4 3.2. Ochrana před přepětím...5 3.3. Protipožární opatření...5

Více

K+B Elektro-Technik s.r.o. Domažlická 1141/172a Plzeň Skvrňany tel fax Z. Beneš. Z. Beneš

K+B Elektro-Technik s.r.o. Domažlická 1141/172a Plzeň Skvrňany tel fax Z. Beneš. Z. Beneš revize 0 strana 2 ze 7 Projektant této části K+B Elektro-Technik s.r.o. Domažlická 1141/172a 318 00 Plzeň Skvrňany tel. 377832155 fax 377832119 Zodpovědný projektant Vypracoval Z. Beneš Z. Beneš Kontroloval

Více

OBSAH: Chyba! Záložka není definována.

OBSAH: Chyba! Záložka není definována. OBSAH: 1. Úvod... 4 Bezpečnost práce a požární bezpečnost... 4 Obecná pravidla pro instalaci rozvodů... 4 Základní technické údaje... 4 2. Elektrická požární signalizace EPS... 5 2.1. Popis stávajícího

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE listů 6 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Stupeň projektu: Projektová dokumentace pro ZMĚNU UŽÍVÁNÍ STAVBY Název akce: Centrum denních služeb v ZŠ Hrdlovská, Osek D1:SO 101 Denní centrum D1:SO 101.8 Silnoproudá elektrotechnika

Více

Projektová kancelář Sokolská 199 Liberec 1, 460 01, Tel. +420 482 736 374, IČO: 25424491

Projektová kancelář Sokolská 199 Liberec 1, 460 01, Tel. +420 482 736 374, IČO: 25424491 1. Rozsah a podklady Tento projekt řeší silnoproudou elektroinstalaci rekonstrukce kotelny kino Český Dub v rozsahu realizační dokumentace. Při návrhu technického řešení se vycházelo z půdorysných plánů

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD ZLÍN VÝMĚNA UPS KÚ1 a KÚ2 SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA TECHNICKÁ ZPRÁVA

KRAJSKÝ ÚŘAD ZLÍN VÝMĚNA UPS KÚ1 a KÚ2 SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA TECHNICKÁ ZPRÁVA KRAJSKÝ ÚŘAD ZLÍN VÝMĚNA UPS KÚ1 a KÚ2 SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH 1. Všeobecná část... 2 1.1. Základní údaje... 2 1.2. Rozsah... 2 1.3. Použité podklady... 2 1.4. Předpisy a normy...

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Strukturovaná kabeláž (SK) Slaboproudé rozvody Jednací síň

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Strukturovaná kabeláž (SK) Slaboproudé rozvody Jednací síň Výtisk číslo: Počet listů: 5 Datum: 07.2016 Stupeň dokumentace: PD 1 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Strukturovaná kabeláž (SK) Slaboproudé rozvody Jednací síň Objekt: Městský úřad Broumov Třída Masarykova 239

Více

- ČSN Použití ochranných opatření pro zajištění bezpečnosti. Oddíl 471: Opatření před úrazem elektrickým proudem

- ČSN Použití ochranných opatření pro zajištění bezpečnosti. Oddíl 471: Opatření před úrazem elektrickým proudem 1 a/ Všeobecně : Projekt řeší návrh a provedení silnoproudých a slaboproudých instalací, pro stavební úpravy sborovny a skladu učebnic Základní školy DR.- Hrubého 319/2, Šternberk. Součástí projektu je:

Více

D.1.4 Technika prostředí staveb. SE. - Zařízení silnoproudé elektrotechniky včetně bleskosvodů SLE. - Slaboproudá elektrotechnika

D.1.4 Technika prostředí staveb. SE. - Zařízení silnoproudé elektrotechniky včetně bleskosvodů SLE. - Slaboproudá elektrotechnika D.1.4 Technika prostředí staveb SE. - Zařízení silnoproudé elektrotechniky včetně bleskosvodů SLE. - Slaboproudá elektrotechnika Seznam příloh: D.1.4.1 Technická zpráva D.1.4.2.1 Půdorys 2.NP - část 1

Více

Elektroinstalace. Rekonstrukce ubytovny A na upravitelné byty Riegrova 2176, 508 01 Hořice. Technická zpráva

Elektroinstalace. Rekonstrukce ubytovny A na upravitelné byty Riegrova 2176, 508 01 Hořice. Technická zpráva Rekonstrukce ubytovny A na upravitelné byty Riegrova 2176, 508 01 Hořice Investor : Město Hořice, náměstí Jiřího z Poděbrad, 508 01 Hořice Dokumentace pro stavební povolení a provedení stavby Elektroinstalace

Více

Slaboproudá elektroinstalace

Slaboproudá elektroinstalace Technická zpráva Slaboproudá elektroinstalace KOMPETENČNÍ CENTRUM KUŘIM DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ OBSAH OBSAH... 2 PRŮVODNÍ ZPRÁVA... 3 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 PRŮVODNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA... 4 TECHNICKÁ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ESL ELEKTRO SLABOPROUD IO541 K10, K20, K30

TECHNICKÁ ZPRÁVA ESL ELEKTRO SLABOPROUD IO541 K10, K20, K30 TECHNICKÁ ZPRÁVA ESL ELEKTRO SLABOPROUD IO541 K10, K20, K30 Název: UniMec II. Etapa Stupeň TD: Dokumentace pro Provedení Stavby DPS Zodpovědný projektant: Lukáš Vostracký Vypracoval: Ing. Tomáš Horský,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS)

TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS) NOVOSTAVBA MATEŘSKÉ ŠKOLY V PIŠTÍNĚ P. Č. ST. 40/1, 55/1 A 819/1 V K. Ú. PIŠTÍN ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD, SLABOPROUD TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS) VYPRACOVAL: STUPEŇ: Ing.Jiří Průša & Petr Bürger DiS. ATELIER

Více

Technická zpráva. Rekonstrukce strukturované kabeláže ve staré hale. Dopravní podnik města Pardubic, Teplého 2141, Pardubice

Technická zpráva. Rekonstrukce strukturované kabeláže ve staré hale. Dopravní podnik města Pardubic, Teplého 2141, Pardubice Technická zpráva Akce: Rekonstrukce strukturované kabeláže ve staré hale Místo: Pardubice Investor:, Teplého 2141, 532 20 Pardubice Profese: Univerzální kabelážní systém Stupeň: Dokumentace k provedení

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA O B S A H

TECHNICKÁ ZPRÁVA O B S A H ZŠ Chotěboř, Smetanova 745 Rekonstrukce sociálních zařízení ZŠ Chotěboř, Smetanova 745 Rekonstrukce sociálních zařízení část elektroinstalace TECHNICKÁ ZPRÁVA O B S A H 1. Předmět díla... 2 2. Soupis podkladů,

Více

ELEKTROINSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA. ÚP ČR - Kladno - rekonstrukce okapů a klempířských prvků

ELEKTROINSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA. ÚP ČR - Kladno - rekonstrukce okapů a klempířských prvků Zhotovitel dokumentace: Vedoucí Ing.Radka Milfortová zakázky: Schválil: Ing.Jiří Škvor Projektant: Ing.Jiří Škvor Vypracoval: Ing.Jiří Škvor Zakázka: Místo stavby: Investor: Dokumentace: Příloha: ÚP ČR

Více

1.2. Projektové podklady Stavební dispozice v měřítku 1:50 Platné předpisy a normy, katalogové listy a projekční návody výrobců

1.2. Projektové podklady Stavební dispozice v měřítku 1:50 Platné předpisy a normy, katalogové listy a projekční návody výrobců Obsah 1. ZADÁNÍ...2 1.1. Projekt řeší...2 1.2. Projektové podklady...2 1.3. Vnější vlivy...2 1.4. Vlivy zařízení...2 1.5. Vliv na životní prostředí...2 1.6. Ochrana před úrazem elektrickým proudem...2

Více

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (04.8 EPS, EZS, SK, EKV)

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (04.8 EPS, EZS, SK, EKV) Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (04.8 EPS, EZS, SK, EKV) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 3 1.1 STAVEBNÍK (INVESTOR) 3 1.2 OBJEDNATEL 3 1.3 ZPRACOVATEL PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE (PROJEKTANT) 3 1.4 ZÁKLADNÍ

Více

D 1.4g.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA

D 1.4g.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA Změny dispozice 2NP budovy C Část: D.1.4g Silnoproudá elektrotechnika Stupeň : Dokumentace pro provedení stavby D 1.4g.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA BRNO prosinec 2015 strana 1. Předmět projektu 3 2. Použité podklady

Více

2. PRÁVNÍ DOKUMENTACE

2. PRÁVNÍ DOKUMENTACE 1. OBSAH str. 1. Obsah 1 2. Právní dokumentace 1 3. Projektové podklady 1 4. Provozní parametry zařízení 1 5. Předmět a rozsah projektu 1 6. Popis zařízení 2 7. Bezpečnost a ochrana zdraví při práci 5

Více

: REVITALIZACE PROSTOR ÚSTAVU 423, OBJ.B AREÁL MENDELU, ZEMĚDĚLSKÁ 1, BRNO 613 00

: REVITALIZACE PROSTOR ÚSTAVU 423, OBJ.B AREÁL MENDELU, ZEMĚDĚLSKÁ 1, BRNO 613 00 STAVBA : REVITALIZACE PROSTOR ÚSTAVU 423, OBJ.B AREÁL MENDELU, ZEMĚDĚLSKÁ 1, BRNO 613 00 D.1.4 SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Místo stavby: Zemědělská 1, Brno 613 00 Investor: Mendelova

Více

Dokumentace pro provedení stavby

Dokumentace pro provedení stavby Investor: Město Dobruška Náměstí F. L. Věka 11, 518 01 Dobruška Městská rozlučková síň v Dobrušce Dobruška, Česká republika Dokumentace pro provedení stavby Stavební objekt: SO 01 Objekt rozlučkové síně

Více

INVESTOR: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA - SUCH DOL AUTORIZAČNí RAZíTKO: SUCHDOLSKÉ NÁMĚSTí 734/3, 165 00 PRAHA - SUCHDOL DEHTÁRY 17, 250 91 ZELENEČ

INVESTOR: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA - SUCH DOL AUTORIZAČNí RAZíTKO: SUCHDOLSKÉ NÁMĚSTí 734/3, 165 00 PRAHA - SUCHDOL DEHTÁRY 17, 250 91 ZELENEČ Obsah pro jektové dokumentace: Technická zpráva Protokol o stanovení prostředí Rozpočtové podklady Výkresová dokumentace J1 elektroinstalace v půdorisu J2 výkres rozvodnice R1 J3 : hromosvod INVESTOR:

Více

Projektová dokumentace k akci

Projektová dokumentace k akci Čeká školní inspekce Čj. ČŠIG-2058/12-G22 ČŠI Brno generální oprava elektroinstalace Projektová dokumentace k akci ČŠI Brno generální oprava elektroinstalace Výměna elektroinstalace a napojení na rozvodnou

Více

1. ÚVOD... 3. 1.4 Základní elektrotechnické údaje stavby... 4. 2.6 Zásuvkové okruhy... 6. 2.7 Kabelové rozvody... 6

1. ÚVOD... 3. 1.4 Základní elektrotechnické údaje stavby... 4. 2.6 Zásuvkové okruhy... 6. 2.7 Kabelové rozvody... 6 OBSAH: 1. ÚVOD... 3 1.1 Identifikační údaje stavby... 3 1.2 Předmět projektu... 3 1.3 Soupis podkladů k projektu... 3 1.4 Základní elektrotechnické údaje stavby... 4 1.4.1 Druhy sítí a napětí :... 4 1.4.2

Více

BRNO - LÍŠEŇ. Akce: PŘESTAVBA PAVILONU ZŠ HORNÍKOVA NA MŠ

BRNO - LÍŠEŇ. Akce: PŘESTAVBA PAVILONU ZŠ HORNÍKOVA NA MŠ - 1 - Akce: PŘESTAVBA PAVILONU ZŠ HORNÍKOVA NA MŠ BRNO - LÍŠEŇ T E C H N I C K Á Z P R Á V A - ELEKTROINSTALACE 1.ÚVOD Projekt řeší novou elektroinstalaci v přestavbě pavilonu ZŠ Horníkova na MŠ v Brně

Více

ZAŘÍZENÍ SILNOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY

ZAŘÍZENÍ SILNOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY ING. JOSEF KNOT - ELEKTRO Projektování v elektrotechnice IČO 120 77 143 Mánesova ul. 1580 470 01 Česká Lípa 487 870 411 elektro knotcl.net OPRAVA HLAVNÍHO DOMOVNÍHO VEDENÍ V BYTOVÉM DOMĚ ČESKÁ LÍPA, NA

Více

Rekonstrukce sociálního zařízení, vnitřního a venkovního schodiště v budově SPÚ

Rekonstrukce sociálního zařízení, vnitřního a venkovního schodiště v budově SPÚ plan inženýrská a projekční kancelář Rekonstrukce sociálního zařízení, vnitřního a venkovního schodiště v budově SPÚ Název stavby: Místo stavby: Objednatel: Státní pozemkový úřad, Husinecká 1024/11a, Žižkov,

Více

Místo : AREÁL ZOO, U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3, PRAHA 7, 171 00. Investor : ZOO PRAHA, U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3, PRAHA 7

Místo : AREÁL ZOO, U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3, PRAHA 7, 171 00. Investor : ZOO PRAHA, U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3, PRAHA 7 T E C H N I C K Á Z P R Á V A Stavba : STAVEBNÍ A KRAJINÁŘSKÉ ÚPRAVY ZATÁČKY U MRAVENCŮ Místo : AREÁL ZOO, U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3, PRAHA 7, 171 00 Investor : ZOO PRAHA, U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3, PRAHA

Více

Karlovy Vary, Základní škola Školní 9A, Modernizace hlavních rozvodů silnoproudé elektroinstalace ZŠ Školní 9A, Karlovy Vary TECHNICKÁ ZPRÁVA

Karlovy Vary, Základní škola Školní 9A, Modernizace hlavních rozvodů silnoproudé elektroinstalace ZŠ Školní 9A, Karlovy Vary TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA Úvod Projekt řeší nové hlavní rozvody nízkého napětí v prostorech základní školy ve Školní ulici čp.310 v Karlových Varech - Staré Roli. V rámci projektu je řešeno oddělení úředního měření

Více

1. OBSAH str. 2. PRÁVNÍ DOKUMENTACE 3. PROJEKTOVÉ PODKLADY

1. OBSAH str. 2. PRÁVNÍ DOKUMENTACE 3. PROJEKTOVÉ PODKLADY 1. OBSAH str. 1. Obsah 1 2. Právní dokumentace 1 3. Projektové podklady 1 4. Provozní parametry zařízení 1 5. Předmět a rozsah projektu 2 6. Popis zařízení 2 7. Bezpečnost a ochrana zdraví při práci 5

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Všeobecná část. 1.1 Základní údaje. Státní pozemkový úřad Oprava serverovny. Místo stavby: Husinecká 1024/11a, Praha 3

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Všeobecná část. 1.1 Základní údaje. Státní pozemkový úřad Oprava serverovny. Místo stavby: Husinecká 1024/11a, Praha 3 BREMA, spol s r.o. Modletice 127, 251 01 Říčany Státní pozemkový úřad Oprava serverovny TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Všeobecná část 1.1 Základní údaje Stavba: Státní pozemkový úřad Oprava serverovny Místo stavby:

Více

Rekonstrukce administrativní budovy Olbrichova 15-1. etapa

Rekonstrukce administrativní budovy Olbrichova 15-1. etapa Rekonstrukce administrativní budovy Olbrichova 15-1. etapa Místo stavby : Opava, Olbrichova 15 Katastrální území : Opava - Předměstí Investor : Zemský archiv v Opavě Zodpovědný projektant : Ing. Bohuslav

Více

Náhradní zdroj pro DPS Elišky Purkyňové, Thákurova 8 12, Praha 6 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Náhradní zdroj pro DPS Elišky Purkyňové, Thákurova 8 12, Praha 6 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: Název akce: DOMOV PRO SENIORY ELIŠKY PURKYŃOVÉ Náhradní zdroj Místo stavby. Thákurova 8, 10, 12 Praha 6 Druh dokumentace: Investor: Vypracoval: Projekt Domov pro

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.4.1 PŮDORYS 1.4.2

TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.4.1 PŮDORYS 1.4.2 OBSAH: 1. Úvodní údaje 2. Technické údaje 3. Technické řešení 4. Bleskosvod 5. Závěrem SEZNAM PŘÍLOH TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.4.1 PŮDORYS 1.4.2 I.TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.Úvodní údaje Identifikační údaje - akce: CHOTĚBOŘ

Více

MS - projekce, s.r.o. Erbenova 5 703 00 OSTRAVA VÍTKOVICE INVESTOR : STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA-MÚ, OSTRAVA-VÍTKOVICE

MS - projekce, s.r.o. Erbenova 5 703 00 OSTRAVA VÍTKOVICE INVESTOR : STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA-MÚ, OSTRAVA-VÍTKOVICE MS - projekce, s.r.o. Erbenova 5 703 00 OSTRAVA VÍTKOVICE INVESTOR : STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA-MÚ, OSTRAVA-VÍTKOVICE STAVBA : OPRAVA BYTU Č.8 (2.NP) ul. DEHTOVÁ Č.1450/9, OSTRAVA-VÍTKOVICE PROJEKTOVÁ ČÁST

Více

============================== E1 TECHNICKÝ POPIS EI ==========================

============================== E1 TECHNICKÝ POPIS EI ========================== ============================== E1 TECHNICKÝ POPIS EI ========================== AKCE INVESTOR MÍSTO OKRES : STAVEBNÍ ÚPRAVY RD POLNÁ č.p.268 k.ú. POLNÁ U ČESKÉHO KRUMLOVA : VLS-ČR sp, divize HORNÍ PLANÁ

Více

Tato projektová dokumentace je majetkem firmy Inpros F-M s.r.o. a nesmí být kopírována ani dále publikována bez souhlasu vlastníka

Tato projektová dokumentace je majetkem firmy Inpros F-M s.r.o. a nesmí být kopírována ani dále publikována bez souhlasu vlastníka Tato projektová dokumentace je majetkem firmy Inpros F-M s.r.o. a nesmí být kopírována ani dále publikována bez souhlasu vlastníka Autor: Vedoucí projektant: Ing. Vladimíra Pokorná Investor: Město Frýdlant

Více

STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ

STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ Strukturovaná kabeláž představuje univerzální kabelový rozvod v rámci budovy, který umožňuje přenos digitálních a analogových signálů bez nutnosti další instalace speciálních kabelových

Více

Jaromír Bednář projekce elektro Humpolecká 3/108, Liberec 460 01

Jaromír Bednář projekce elektro Humpolecká 3/108, Liberec 460 01 Jaromír Bednář projekce elektro Humpolecká 3/108, Liberec 460 01 : 482 720 472, mobil : 604 665 735 IČO: 702 19 656 DIČ: CZ6610050073 e-mail : elektro.bednar@seznam.cz Technická zpráva ELEKTROINSTALACE

Více

Průvodní zpráva 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. : Velká Hradební 2336/8, 400 01 Ústí nad Labem 1.1 ÚDAJE O STAVBĚ. 1.1 Název : Bytové družstvo Bukov

Průvodní zpráva 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. : Velká Hradební 2336/8, 400 01 Ústí nad Labem 1.1 ÚDAJE O STAVBĚ. 1.1 Název : Bytové družstvo Bukov Průvodní zpráva 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1.1 ÚDAJE O STAVBĚ 1.1 Název : Bytové družstvo Bukov Sídlo Odvětví Druh stavby Kraj Místo stavby : Velká Hradební 2336/8, : Telekomunikace : Strukturovaná kabeláž

Více

ČESKÁ NÁRODNÍ BANKA pobočka Praha

ČESKÁ NÁRODNÍ BANKA pobočka Praha Ing. arch. Michal Vondra AUTORIZOVANÝ ARCHITEKT A.T.A. STUDIO ARCHITEKTONICKO TECHNICKÝ ATELIER IČ: 43014186 DIČ: CZ6206160334 ČÍSLO AUTORIZACE ČKA: 1319 Sídlo: Ing. arch. Michal Vondra Šumberova 2/329

Více

strana č.2 1.1 Průvodní zpráva:

strana č.2 1.1 Průvodní zpráva: Stráž pod Ralskem rekonstrukce přečerpávací stanice odpadních vod SO 02- elektroinstalace D.2.1. technická zpráva Číslo stavby: Zak. č.: Stupeň: DSP Datum: leden 2015 Kraj: Liberecký Investor: ČESKÁ REPUBLIKA,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTROINSTALACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTROINSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTROINSTALACE 1. Základní údaje 1.1. Rozsah projektu Předmětem této projektové dokumentace je dokumentace pro výběr zhotovitele akce Stavební úpravy MŠ Pražská 1908/2a, Svitavy SO 02

Více

SEZNAM DOKUMENTACE: Textová část: Technická zpráva Legenda Výpis materiálu

SEZNAM DOKUMENTACE: Textová část: Technická zpráva Legenda Výpis materiálu SEZNAM DOKUMENTACE: Textová část: Technická zpráva Legenda Výpis materiálu Výkresy: č. měřítko název E-01 1:50 1.P.P. půdorysné schéma světelných rozvodů E-02 1:50 1.P.P. půd. schéma zásuvkových a technolog.

Více

Praha 4, Poliklinika Hvězdova DSP. 2 Technická zpráva... 4

Praha 4, Poliklinika Hvězdova DSP. 2 Technická zpráva... 4 Obsah 1 Seznam příloh... 3 2... 4 2.1 Předmět projektu... 4 2.2 Základní technické údaje... 4 2.2.1 Napěťové soustavy... 4 2.2.2 Ochrana před úrazem elektrickým proudem... 4 Slaboproudé rozvody a zařízení

Více

Elektrické zařízení. PROPROJEKT s.r.o., Komenského 1173, Rumburk ELEKTRICKÁ INSTALACE

Elektrické zařízení. PROPROJEKT s.r.o., Komenského 1173, Rumburk ELEKTRICKÁ INSTALACE PROPROJEKT s.r.o., Komenského 1173, 408 01 Rumburk REKONSTRUKCE INFORMAČNÍHO STŘEDISKA - - JETŘICHOVICE část D.1.4 ELEKTRICKÁ INSTALACE Obsahuje: Textová část Technická zpráva Výkresová část E1 Dispozice

Více

REKONSTRUKCE BYTOVÝCH DOMŮ NA ULICI A.č. 101 SKAUTSKÉ V OSTRAVĚ-PORUBĚ Z.č. 45-10/14

REKONSTRUKCE BYTOVÝCH DOMŮ NA ULICI A.č. 101 SKAUTSKÉ V OSTRAVĚ-PORUBĚ Z.č. 45-10/14 - 1- A.č.101 Idea ateliér spol. s r.o. 709 00 Ostrava Strmá ul.12 REKONSTRUKCE BYTOVÝCH DOMŮ NA ULICI A.č. 101 SKAUTSKÉ V OSTRAVĚ-PORUBĚ Z.č. 45-10/14 Technická zpráva SLABOPROUD - 428-431 Seznam dokumentace

Více

1. OBSAH 2. ÚVOD 3. STRUČNÝ POPIS SLABOPROUDÝCH SYSTÉMŮ 4. STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ (STK)

1. OBSAH 2. ÚVOD 3. STRUČNÝ POPIS SLABOPROUDÝCH SYSTÉMŮ 4. STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ (STK) íobsah 1. OBSAH 2. ÚVOD 3. STRUČNÝ POPIS SLABOPROUDÝCH SYSTÉMŮ 4. STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ (STK) 4.1. Obecná specifikace technologie STK 4.2. Topologie STK 4.3. Vnitřní kabelové rozvody 4.3.1. Formáty značení

Více

Technická zpráva SO02 Parkovací terasy

Technická zpráva SO02 Parkovací terasy Technická zpráva SO02 Parkovací terasy 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 3 1.1 STAVEBNÍK (INVESTOR) 3 1.2 OBJEDNATEL 3 1.3 ZPRACOVATEL PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE (PROJEKTANT) 3 1.4 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ 3 2 ÚVOD 4 3

Více

Investor: PURUM s.r.o. NÁRODNÍ 961/25, PRAHA 1 Akce: ZPEVNĚNÁ PLOCHA V AREÁLU FIRMY PURUM s. r. o. STARÉ MĚSTO DPPS TECHNICKÁ ZPRÁVA

Investor: PURUM s.r.o. NÁRODNÍ 961/25, PRAHA 1 Akce: ZPEVNĚNÁ PLOCHA V AREÁLU FIRMY PURUM s. r. o. STARÉ MĚSTO DPPS TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor: PURUM s.r.o. NÁRODNÍ 961/25, 11 000 PRAHA 1 Akce: ZPEVNĚNÁ PLOCHA V AREÁLU FIRMY PURUM s. r. o. STARÉ MĚSTO DPPS SO 07 - ROZVODY ELEKTRO TECHNICKÁ ZPRÁVA 1/ ÚČEL A ROZSAH PROJEKTU Projekt řeší

Více

OBSAH PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE

OBSAH PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE OBSAH PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE 1/ SCHVALOVACÍ LIST 2/ TECHNICKÁ ZPRÁVA 3/ VÝKRESOVÁ DOKUMENTACE : D1.07-101 SLP 1.NP strana 2 1/ SCHVALOVACÍ LIST Objekt : Investor : Nemocnice Hutopeče p.o., Brněnská 716/41,

Více

OBSAH 1 ZADÁNÍ...2 1.1 ROZSAH PROJEKTU...2 1.2 PROJEKTOVÉ PODKLADY...2

OBSAH 1 ZADÁNÍ...2 1.1 ROZSAH PROJEKTU...2 1.2 PROJEKTOVÉ PODKLADY...2 Profese: SO 01.15 Elektrická požární signalizace Strana: 1 / 7 OBSAH 1 ZADÁNÍ...2 1.1 ROZSAH PROJEKTU...2 1.2 PROJEKTOVÉ PODKLADY...2 2 POPIS TECHNICKÉHO ŘEŠENÍ...2 2.1 ELEKTRICKÁ POŽÁRNÍ SIGNALIZACE...2

Více

Sociální zařízení - ženy Masarykova základní škola, Broumov Elektroinstalace

Sociální zařízení - ženy Masarykova základní škola, Broumov Elektroinstalace Sociální zařízení - ženy Masarykova základní škola, Broumov Elektroinstalace SEZNAM PŘÍLOH: Textová část 01.4.1. Protokol o určení vnějších vlivů (Díl 3. zdravotní technika) Výkresová část 01.4.2. 2NP

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA Měření a regulace Rekonstrukce plynové kotelny

TECHNICKÁ ZPRÁVA Měření a regulace Rekonstrukce plynové kotelny Niersberger Instalace, s.r.o. Tyršova 2075 256 01 Benešov Telefon (+420) 317 721 741-2 Fax (+420) 317 721 841 E-mail: instalace@niersberger.cz IČO 64577252 DIČ CZ64577252 TECHNICKÁ ZPRÁVA Měření a regulace

Více

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.6 - EZS)

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.6 - EZS) Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.6 - EZS) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 3 1.1 STAVEBNÍK (INVESTOR) 3 1.2 OBJEDNATEL 3 1.3 ZPRACOVATEL PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE (PROJEKTANT) 3 1.4 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O

Více

O B S A H Z M Ě N Y: 1. PŘIPOJENÍ OBJEKTŮ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE 2. VŠEOBECNÉ ÚDAJE 3. ZÁVĚR 1. PŘIPOJENÍ OBJEKTŮ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE:

O B S A H Z M Ě N Y: 1. PŘIPOJENÍ OBJEKTŮ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE 2. VŠEOBECNÉ ÚDAJE 3. ZÁVĚR 1. PŘIPOJENÍ OBJEKTŮ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE: O B S A H Z M Ě N Y: 1. PŘIPOJENÍ OBJEKTŮ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE 2. VŠEOBECNÉ ÚDAJE 3. ZÁVĚR 1. PŘIPOJENÍ OBJEKTŮ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE: Objekt je napájen ze stávajícího distribučního rozvodu

Více

Ing.Vejdovský ADES, Hledíkova 2, Praha 10,106 00, tel. : +420 602370924

Ing.Vejdovský ADES, Hledíkova 2, Praha 10,106 00, tel. : +420 602370924 ELEKTROINSTALACE A. Průvodní zpráva Projektová dokumentace projekt pro provedení stavby elektroinstalace byl zpracován na základě objednávky fy MCA Atelier s.r.o. Projekt řeší opravy bytu v uvedeném objektu.

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY POSÍLENÍ PROUDOVÉ ZATÍŽITELNOSTI KUCHYNĚ Věznice Světlá nad Sázavou, Rozkoš 990, 582 91 Světlá nad Sázavou ELEKTROINSTALACE INVESTOR Věznice Světlá

Více

D Elektroinstalace

D Elektroinstalace Obsah 1. ZADÁNÍ... 2 1.1. ROZSAH PROJEKTU... 2 1.2. PROJEKTOVÉ PODKLADY... 2 2. SILNOPROUD... 2 2.1. ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE... 2 2.2. ENERGETICKÁ BILANCE... 2 2.3. NAPÁJENÍ... 2 2.4. HLAVNÍ POSPOJENÍ...

Více

Výměna podhledu nad školní jídelnou a jevištěm ZŠ a MŠ Angel, Angelova 15/3185 Praha 4 - Modřany. Elektroinstalace silnoproud Technická zpráva

Výměna podhledu nad školní jídelnou a jevištěm ZŠ a MŠ Angel, Angelova 15/3185 Praha 4 - Modřany. Elektroinstalace silnoproud Technická zpráva Výměna podhledu nad školní jídelnou a jevištěm ZŠ a MŠ Angel, Angelova 15/3185 Praha 4 - Modřany Elektroinstalace silnoproud Technická zpráva Vypracoval: Jiří Flosman Odpovědný projektant: Josef Tietz

Více

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. A úvod Projektová dokumentace je zhotovena dle podkladů hlavního projektanta a požadavků stavebníka.

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. A úvod Projektová dokumentace je zhotovena dle podkladů hlavního projektanta a požadavků stavebníka. 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA A úvod Projektová dokumentace je zhotovena dle podkladů hlavního projektanta a požadavků stavebníka. B technické údaje Napěťová soustava: 50Hz, 400V, TN-CS Ochrana před úrazem el. proudem

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. SO 036 EPS a Evakuační rozhlas

TECHNICKÁ ZPRÁVA. SO 036 EPS a Evakuační rozhlas Seznam dokumentace Technická zpráva 01 Situace - skladovací hala 1NP 02 Situace - skladovací hala 2NP 03 Situace - vrátnice 04 Situace - pokladny A 05 Situace - rozvodna osvětlovací věže č.2 06 Situace

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Slaboproudá elektroinstalace

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Slaboproudá elektroinstalace TECHNICKÁ ZPRÁVA Slaboproudá elektroinstalace 1. OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY 1. OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY... 2 2. ZÁVAZNÉ PODKLADY... 3 2.1. ROZSAH DOKUMENTACE... 3 2.2. VŠEOBECNÉ PODKLADY... 3 3. TECHNICKÝ POPIS...

Více

Akce: Stavební úpravy skladu na kanceláře, st.p.č. 2862, k.ú. Klatovy, areál Správy a údržby silnic Plzeňského kraje, ulice Za Kasárny

Akce: Stavební úpravy skladu na kanceláře, st.p.č. 2862, k.ú. Klatovy, areál Správy a údržby silnic Plzeňského kraje, ulice Za Kasárny TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚVOD Tato projektová dokumentace řeší silnoproudou a slaboproudou elektrickou instalaci pro stavební úpravy skladu na kanceláře na st.p.č. 2862 v katastrálním území Klatovy, obec Klatovy.

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE EPS

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE EPS Výtisk číslo: Počet listů: 10 Datum: 23. 3. 2015 Stupeň dokumentace: Projekt 1 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE EPS Objekt: DEPOZITÁŘ MUZEA Starý Plzenec Riegrova 533 332 02 Starý Plzenec Investor: MUZEUM JIŽNÍHO

Více

Sokolov Rokycanova 1929, Městský úřad Sokolov Budova B DPS Bc. Jaroslav Skůra. D1.4.2. Zařízení silnoproudé elektrotechniky zak. č.

Sokolov Rokycanova 1929, Městský úřad Sokolov Budova B DPS Bc. Jaroslav Skůra. D1.4.2. Zařízení silnoproudé elektrotechniky zak. č. 1. PŘIPOJENÍ TECHNOLOGIE CHLAZENÍ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE: Z důvodu navýšení chladícího výkonu a výměně chladící technologie v objektu MÚ v Sokolově dojde z hlediska napájení elektrickou energií k

Více

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA. Akce: MV ČR, PELLÉOVA 21 DATABÁZOVÉ CENTRUM

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA. Akce: MV ČR, PELLÉOVA 21 DATABÁZOVÉ CENTRUM DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor: Správa logistického zabezpečení Policejního prezidia ČR, Nádražní 16, 150 05 Praha 5, P. O. BOX 6 Akce: MV ČR, PELLÉOVA 21 DATABÁZOVÉ CENTRUM

Více

SVĚTELNÉ A SILNOPROUDÉ ROZVODY VNITŘNÍ

SVĚTELNÉ A SILNOPROUDÉ ROZVODY VNITŘNÍ Domov mládeže Gorkého 35 E23/12 Rekonstrukce elektroinstalace - DPS SVĚTELNÉ A SILNOPROUDÉ ROZVODY VNITŘNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA V Domově mládeže na Gorkého 35 s provede rekonstrukce elektroinstalace. Ta je

Více

Všeobecné informace Název akce: Objednatel: Stupeň dokumentace: Vypracoval: Zodpovědný projektant: Kontroloval: Datum zpracování: 10/2013

Všeobecné informace Název akce: Objednatel: Stupeň dokumentace: Vypracoval: Zodpovědný projektant: Kontroloval: Datum zpracování: 10/2013 Všeobecné informace Název akce: Objednatel: Stupeň dokumentace: Vypracoval: Zodpovědný projektant: Kontroloval: Věznice Plzeň obnova kamerového systému Česká republika, Vězeňská služba České republiky

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Electric Technology s.r.o. ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD Dokumentace pro provedení stavby PŘEDMĚT

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Electric Technology s.r.o. ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD Dokumentace pro provedení stavby PŘEDMĚT Electric Technology s.r.o. IČ: 05006988 DIČ: 0CZ05006988 tel: +420 601 317 721 info@electric-technology.cz www.electric-technology.cz Společnost, která je zapsaná v Obchodním rejstříku vedeným Městským

Více

1.ÚVOD : 2.VÝCHOZÍ PODKLADY : - stavební výkresy objektu - požadavky investora a architekta 3.TECHNICKÁ DATA :

1.ÚVOD : 2.VÝCHOZÍ PODKLADY : - stavební výkresy objektu - požadavky investora a architekta 3.TECHNICKÁ DATA : 1.ÚVOD : Tato technická zpráva řeší silnoproudý el. rozvod pro akci Oprava fasád, sanace suterénu a přístavba vstupu Domu dětí a mládeže Ulita Broumov, v rozsahu prováděcího projektu a zároveň projektu

Více

Předmětem projektové dokumentace je návrh zařízení slaboproudé a silnoproudé elektrotechniky v rozsahu: Strukturovaná kabeláž Silové rozvody 230V

Předmětem projektové dokumentace je návrh zařízení slaboproudé a silnoproudé elektrotechniky v rozsahu: Strukturovaná kabeláž Silové rozvody 230V Obsah technické zprávy 1. Předmět projektové dokumentace... 2 1.1. projektové podklady... 3 1.2. Normy a předpisy... 3 2. Požadavek investora... 4 2.1. Popis řešení... 4 3. Strukturovaná kabeláž... 4 3.1.

Více

Vedoucí zakázky. Technická kontrola. Ostrov - rekonstrukce VZT a úpravy kuchyně odsouzených

Vedoucí zakázky. Technická kontrola. Ostrov - rekonstrukce VZT a úpravy kuchyně odsouzených INDEX ZMĚNA DATUM JMÉNO PODPIS Vedoucí projektant Vedoucí zakázky Pluhař Martin Ing., CSc. Projektant BPO spol. s r.o. Lidická 1239 363 01 OSTROV Tel.: +420353675111 Fax: +420353612416 projekty@bpo.cz

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY ENTOMOLOGIE VINIČNÁ 7, č. p. 1594

STAVEBNÍ ÚPRAVY ENTOMOLOGIE VINIČNÁ 7, č. p. 1594 STAVEBNÍ ÚPRAVY ENTOMOLOGIE VINIČNÁ 7, č. p. 1594 F1.4g ZAŘÍZENÍ SILNOPROUDÉ A SLABOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY SEZNAM PŘÍLOH Číslo přílohy: Název přílohy: Měřítko: F1.4g-1 Technická zpráva (příloha A) F1.4g-2

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA Zařízení silnoproudé elektrotechniky V ZŠ DOBRONÍN. , spol. s r.o. společnost projektových ateliérů, Havlíčkova 44, Jihlava

TECHNICKÁ ZPRÁVA Zařízení silnoproudé elektrotechniky V ZŠ DOBRONÍN. , spol. s r.o. společnost projektových ateliérů, Havlíčkova 44, Jihlava , spol. s r.o. společnost projektových ateliérů, Havlíčkova 44, Jihlava TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.4.2. Zařízení silnoproudé elektrotechniky AKCE : REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ V ZŠ DOBRONÍN - ŠKOLNÍ DRUŽINA

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRICKÝ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉM - EZS

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRICKÝ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉM - EZS TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRICKÝ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉM - EZS Identifikační údaje Stavba: Investor: Název akce: Nemocnice Sokolov Pavilon G Slovenská 545 Sokolov Karlovarský kraj Závodní 353/88 360 06 Karlovy

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. k projektu vnitřní el. instalace

TECHNICKÁ ZPRÁVA. k projektu vnitřní el. instalace Akce: Jihomoravské muzeum, Přemyslovců 6, Znojmo Zřízení soc. zařízení - vnitřní el. instalace Investor: Jihomoravské muzeum Znojmo Projektant: ing. J. Kosík, Veselá 15, Znojmo TECHNICKÁ ZPRÁVA k projektu

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Čepro a.s. - středisko Potěhy. Rozšíření rozvodů SKR pro IP Telefonii. Dělnická 12, č.p Praha 7

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Čepro a.s. - středisko Potěhy. Rozšíření rozvodů SKR pro IP Telefonii. Dělnická 12, č.p Praha 7 MARCEL PILÁT Nová 502, 257 51 Bystřice IČ: 74549197 DIČ: CZ8003111754 PROJEKČNÍ KANCELÁŘ TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVBA: Čepro a.s. - středisko Potěhy OBJEKT: ČÁST: sklad Potěhy Rozšíření rozvodů SKR pro IP Telefonii

Více

UJEP 6 Zpracovatel 1 INTECON OR PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

UJEP 6 Zpracovatel 1 INTECON OR PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY intecon Projekce a inženýring I N T E C O N spol. s r. o. Stará 2569/96 400 11 Ústí nad Labem Česká republika UJEP 6 Zpracovatel 1 INTECON OR ROZDĚLOVNÍK Číslo projektu Číslo dokumentu List Rev. 58 004

Více

SILNOPROUDÉ ROZVODY. Předpokládaný soudobý příkon: Pic= 19 kw

SILNOPROUDÉ ROZVODY. Předpokládaný soudobý příkon: Pic= 19 kw PROJEKTOVÁNÍ EL. ZAŘÍZENÍ-ING.JOSEF ADENSAM Brigádnická 16, 370 06 České Budějovice Tel : 38 6102929,mob.: 723 307 564, E-mail : adensam.josef@seznam.cz Technická zpráva E l e k t r o i n s t a l a c e-silnoproud

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Dokumentace pro provedení stavby

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Dokumentace pro provedení stavby TECHNICKÁ ZPRÁVA Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍ VÝROBNÍ HALY MEKTEC NA POZEMKU P.Č.1815/1 A 1815/5, V K.Ú. ČESKÉ BUDĚJOVICE 4 Investor: Mektec Europe GmbH,id.č. HRB 8384, Koepestrasse 4-6 Roľnícka

Více

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ PRÁCE, ELEKTRO PRÁCE A DODÁVKA ZÁLOHOVANÉHO ZDROJE IOP 2015 SOA HAVLÍČKŮV BROD

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ PRÁCE, ELEKTRO PRÁCE A DODÁVKA ZÁLOHOVANÉHO ZDROJE IOP 2015 SOA HAVLÍČKŮV BROD DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ PRÁCE, ELEKTRO PRÁCE A DODÁVKA ZÁLOHOVANÉHO ZDROJE IOP 2015 SOA HAVLÍČKŮV BROD ELEKTOINSTALACE Vyhotovení: A. Identifikační údaje Investor: Místo

Více