svět next reality slavíme 9. výročí založení naší společnosti! Velký přehled letních novinek a soutěží

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "svět next reality slavíme 9. výročí založení naší společnosti! Velký přehled letních novinek a soutěží"

Transkript

1 svět next reality INTERAKTIVNÍ PRŮVODCE SVĚTEM NEXTU číslo 5, Červen 2015 zdarma slavíme 9. výročí založení naší společnosti! Velký přehled letních novinek a soutěží Fotogalerie toho nejlepšího z narozeninové párty!

2 editorial Vážení přátelé, tiráž svět next reality magazín společnosti NEXT reality o všem, co zajímá schopného obchodníka s nemovitostmi PERIODICITA Měsíčník CENA Zdarma DATUM VYDÁNÍ 30. červen 2015 redakce Soňa Puchmertlová právě se vám dostává do rukou letní číslo magazínu Svět NEXT REALITY. Jsem ráda, že mohu napsat tento editorial, a to hned ze dvou důvodů. Ten první je, že téma tohoto čísla je opět plné dobrých zpráv. Těch není nikdy dost, a pokud se nám daří, máme naprosté oprávnění z našich úspěchů se radovat. Druhý důvod je, že píši u příležitosti oslav 9. výročí založení naší společnosti. V životě každé firmy jsou určité milníky, které určují, jestli firma naplňuje svou vizi, přešlapuje na místě nebo se dokonce od ní odklání. Naše milníky nám ukazují, že jsme zvolili správný směr a vítr nám fouká do plachet. Ráda bych proto poděkovala všem, kteří se o náš úspěch zasloužili, a pevně věřím, že budeme naši nexťáckou rodinu i nadále rozšiřovat. Přeji vám příjemné čtení, krásné léto a mnoho inspirace ve vaší práci. Soňa Puchmertlová tisková mluvčí NEXT REALITY GROUP a.s.

3 01 Oslavili jsme 9. výročí 03 pomoc potřebným 02 next news 05 postupy do pozic 06 deník cestovatele 04 vyhlášení makléřů měsíce

4 téma čísla 01 Oslavili jsme 9. výročí založení NEXT REALITY GROUP a.s. Je to už devět let, co jsme založili a vybudovali naši realitní společnost, díky které tisíce našich klientů získaly nebo prodaly své nemovitosti. Pro rozvoj společnosti jsme udělali maximum. Neorientovali jsme se pouze na zisk, ale šlo nám vždy primárně o dynamický a zároveň udržitelný růst. Snažíme se získat důvěru našich klientů zabezpečením trvale vysoké kvality našich odborných služeb v kombinaci s citlivým lidským přístupem a dobrou dostupností našich služeb po celém Česku. Jsme přesvědčení, že právě díky tomuto přístupu se nám podařilo už za několik let po svém vzniku zařadit se mezi nejvýznamnější realitní kanceláře a svou pozici neustále posilujeme dalšími projekty. Kvalitu našich služeb opíráme o profesionální tým specialistů a úzkou spolupráci s předními realitními partnery. Jsem potěšen, že se můžeme hrdě ohlédnout za uplynulými devíti lety, prohlásil Robert Hanzl obchodní ředitel NEXT REALITY na narozeninovém meetingu. Ve své řeči vyzdvihl především letošní nejvyšší růst pobočkové sítě, což doložil osmi novými otevřenými kancelářemi. Z dalších úspěchů, které byly na akci prezentovány, lze zmínit i rekordní počet padesáti tisíc odbavených klientů na call centru, novou strukturu regionálních ředitelů i restart projektů NEXT DEVELOP a NEXT PREMIUM. Tým, který se nám podařilo vybudovat, je navíc zárukou růstu naší společnosti i do budoucna a věříme, že to budou právě kvality našich lidí, které posunou NEXT REALITY na přední místo mezi českými realitními společnostmi. Proto chceme touto cestou ještě jednou poděkovat všem za účast na narozeninové oslavě, která dle reakcí zúčastněných byla jednou z nejlepších akcí NEXT REALITY za celých 9 let. Myslíme si, že jsme tak důstojně vykročili do desátého, tedy jubilejního roku, který odpovídajícím způsobem oslavíme v roce Všichni se již na tuto velkolepou oslavu těšíme!

5 téma čísla 01 Ohlédněte se s námi za skvělým narozeninovým dnem! 9. výročí svého založení oslavila NEXT REALITY GROUP a.s. 19. června v Průhonicích u Prahy. Personál Sokolovny, místa naší oslavy, se zhostil nelehkého úkolu - uspořádat pracovní konferenci během dne a následnou narozeninovou oslavu s programem a bohatým občerstvením.

6 téma čísla 01 Kapacita sálu během první části programu skoro nestačila, protože již od rána se na místo sjížděli makléři a manažeři NEXT REALITY z celého Česka. Po slavnostním fotografování a obědě, který kolegové využili k debatám o současných problémech realitního trhu i o specifikách svých regionů, začala konference s jasným pracovním názvem Nástroje na zvýšení produkce. Úvodního slova se ujal předseda představenstva NEXT REALITY GROUP a.s. Robert Hanzl, který všechny přítomné seznámil s aktuálním stavem realitního trhu v ČR a pohovořil o ekonomických výsledcích firmy v letošním roce. Následně si vzal slovo Ing. Petr Vlášek, který má v NEXT REALITY na starosti mimo jiné i efektivní zavedení projektu poptávek. Ve své prezentaci seznámil přítomné s novým systémem práce s poptávkami a vysvětlil jeho výhody pro makléře. Dalším vystupujícím byl pan Martin Tesárek, který zábavnou formou představil různé formy osobního marketingu a tipů, jak se mohou makléři na trhu odlišit od ostatních. V pozdním odpoledni pak na narozeninové konferenci vystoupili Ing. arch. Jan Borůvka, generální sekretář Asociace realitních kanceláří ČR, s příspěvkem o výhodách a povinnostech, které vyplývají z členství v asociaci. Ondřej Hon z firmy CEMAP zase představil projekt cenových map. Ondřej Vaněk z firmy PKV připomněl mimo jiné novou povinnost realitních kanceláří uvádět hodnotu energetické náročnosti budovy již při inzerci nabídky. V posledním bloku se již diskutovalo o firemních novinkách - představili jsme rozšíření činnosti oddělení výkupů a investicí do nemovitostí a Roman Vlasák nešetřil vtipem ve svém návodu na vytváření vlastních reklamních letáků. Pro NEXT REALITY byl tento formát akce premiérou a já mám radost, že všechny svým pestrým programem mile překvapil. Večer to už byla zábava a oslava všech, kteří k úspěchu naší společnosti každodenní aktivní činností přispívají. Chtěl bych proto ještě jednou poděkovat všem za jejich účast! Věřím, že jsme si to společně užili, uvedl Štěpán Gjurič, výkonný ředitel pobočkové sítě a moderátor celého meetingu.

7 téma čísla Robert Hanzl zase představil rozšíření NEXTU o služby nové divize NEXT FINANČNÍ služby. Jsem rád, že na této naší akci již můžeme přivítat řadu nových makléřů NEXT FINANČNÍ z celé ČR. Tuto službu budeme mít ke konci června kompletně personálně pokrytou, tak jak jsme si v dubnu letošního roku předsevzali, uvedl Daniel Kopecký, manažer divize. Jak je už zvykem na našich akcích, v závěru pracovní části setkání proběhlo slavnostní pasování do pozic, které se týká makléřů, kteří v naší firmě odvedli významný kus práce a po právu si tak zaslouží obdiv všech zúčastněných. Došlo také na vyhlášení nejlepších makléřů a manažerů za měsíc květen a všichni také netrpělivě čekali na odtajnění aktuálního žebříčku v soutěži o Kanárské ostrovy, kam se v příštím roce podívají desítky nejlepších nexťáků z různých postů firmy. Večerní část programu začala grilováním na terase místního krásného komplexu. Pro všechny bylo připraveno bohaté pohoštění s výběrem francouzských vín, piva a nealko nápojů.

8 téma čísla 01 Nexťáci mají rádi život, zábavu a svou práci. A když to spojí všechno dohromady, vznikají velmi příjemné zážitky. S řadou z nich vás alespoň prostřednictvím fotografií rádi seznámíme. Přesně ve 20 hodin byla připravena barmanská show se školou míchání pro každého, kdo projevil zájem tuto dovednost se naučit. Následovalo tradiční krájení dortu vedením společnosti a video disko 80. a 90. let.

9 next news Aktuality a perličky ze společnosti NEXT REALITY GROUP a.s., které je dobré vědět

10 next news 02 next news Soutěžte s NEXTem i v létě! Pro velký úspěch prodlužujeme speciální akci zrychleného vyúčtování pronájmů a zároveň jsme pro vás připravili letní soutěže, ve kterých budete opět hrát o hodnotné ceny. NEXT REALITY tak jistě potěší všechny naše ctižádostivé makléře, kteří ani v období prázdnin nepoleví ve svém pracovním tempu a mají chuť uspět. 1. Prodloužení ZRYCHLENÉHO VYÚČTOVÁNÍ PRONÁJMŮ Tato akce se prodlužuje do 31. srpna 2015 a rozšiřuje se z pronájmů bytů na VEŠKERÉ pronájmy nemovitostí. Platí pro všechny makléře NEXT REALITY. 2. Akce NÁBĚR SMLUV JEDINĚ EXKLUZIVNĚ Tato soutěž se také prodlužuje do 31. srpna Připomínáme pravidla soutěže tři makléři, kteří v tomto období naberou nejvíce exkluzivních smluv dle řádu NEXT REALITY, obdrží hodnotný dárek. Podmínkou je, že exkluzivita musí být sjednána nejméně na období platnosti akce. Tři nejúspěšnější makléři získají tyto odměny: 1. místo - ipad mini 3 s Retina displejem 16GB Wifi Gold 2. místo - ipad Air 16GB WiFi Silver& White 3. místo - ipad mini 2 s Retina displejem 16GB WiFi 3. Akce VZHŮRU NA PRONÁJMY Každý makléř má možnost v období od 1.července do 31. srpna získat zvláštní bonus deseti procent z celkové výše jím sjednaného pronájmů (bez DPH). Za zrealizované pronájmy se považují ukončené případy pronájmů v daném měsíci dle pravidel společnosti. Nově se do této soutěže zařazují VŠECHNY pronájmy nemovitostí. 4. Akce DOPORUČITEL HYPOTÉKY V této soutěži hledáme 3 makléře s nejvyšším počtem zrealizovaných HYPOTÉK v období od 1. července do 30. září místo ultrabook ASUS Zenbook 2. místo ASUS Transformer Pad 2v1 3. místo tablet ASUS MeMO pad Průběžné pořadí můžete sledovat online na

11 next news 02 Vstoupili jsme do Asociace realitních kanceláří NEXT REALITY vystoupila z Realitní komory České republiky a součastně vstoupila do největší profesní organizace ve svém oboru v ČR - Asociace realitních kanceláří (ARK). Věříme, že v tomto uskupení se nám bude lépe dařit prosazovat naše profesní zájmy. Jde především o nastavení pravidel v realitním byznysu, kontrolu kvality poskytovaných služeb, o úroveň vzdělávání realitních odborníků i prosazování dalších hodnot, které zaručují kvalitu v našem oboru. Další konkrétní výhodou je i naše možnost zapojit se do projektu společných cenových map v rámci ARK, kde se sledují ceny realizovaných prodejů všech zapojených členů. Vedoucí kanceláří se zároveň budou moci aktivně účastnit valných hromad spojených s volbou orgánů v této asociaci. VELKÝ POMOCNÍK PRO NAŠE MAKLÉŘE! Využijte nově cenové mapy CEMAP Je obecně známou skutečností, že jedním z nejčastějších problémů při prodeji nemovitostí je rozdílný názor makléře a jeho klienta na reálnou tržní cenu prodávané/kupované nemovitosti. NEXT REALITY nyní nabízí řešení, jak tento problém částečně překonat a cenové podmínky zprůhlednit. Od června mohou všichni naši makléři zdarma začít využívat cenové mapy CEMAP, které nabízí reálný odhad nemovitostí v dané lokalitě založený na sofistikovaném a ověřeném modelu. Tato internetová aplikace ulehčí práci zejména našim nováčkům, kteří často stráví spoustu času srovnáváním cen a připravováním podkladů pro svého klienta. Tento nástroj pomůže stanovit tržní cenu nemovitosti v jednotlivých regionech a nabízí velmi dobrou přesnost odhadu. Pro klienta může být tento dokument důvěryhodnější něž sebelépe podložené výstupy z Srealit.cz nebo to může být další argument, který mu nabídnete. Výhodou je také rychlost výstupu, kdy srovnání cen provedete v několika málo minutách. Společnost věří, že tato aplikace bude pro všechny velkým přínosem, proto zaplatila neomezený limit v této aplikaci, aby jej mohl každý makléř využívat dle libosti.

12 pomoc potřebným 03 Karlovarská pobočka odstartovala další dobročinný projekt Vedoucí karlovarských poboček Miroslav Podivín:,,Důležitý je cíl pomoci těm, co to nejvíce potřebují. Tým makléřů pod vedením regionálního ředitele a vedoucího karlovarských poboček Miroslava Podivína opět rozšířil své dobročinné aktivity a těsně před prázdninami odstartoval svůj další projekt. Ten je tentokrát zaměřen na podporu školního stravování dětí ze sociálně slabých rodin v Základní škole v ulici Májová v Ostrově.,, Velkou radost mám z toho, že jde o projekt samotných makléřů, kteří sami s tímto nápadem přišli a zrealizovali ho, říká Miroslav Podivín a dodává, že pro děti z těchto poměrů je školní oběd někdy jediné pořádné jídlo, které ten den mají. V podpoře malých školáků budou i nadále pokračovat a s ředitelem školy jsou domluveni na dalších možnostech využití vybraných peněz. V historii pobočky se jedná o třetí charitativní projekt. V roce 2011 zahájili karlovarští makléři spolupráci s Dětským domovem Karlovy Vary a Ostrov a v roce 2013 si pak k této činnosti přibrali ještě podporu malé Vanesky, která trpí nemocí motýlích křídel.

13 vyhlášení 04 Makléři měsíce květen 2015 Naše firma stojí bez nadsázky na kvalitě našich makléřů, kteří jsou základem úspěchu celé společnosti. Snažíme se je tedy neustále motivovat k lepším pracovním výsledkům a jednou formou této motivace jsou naše pravidelné soutěže jako například MAKLÉŘ a POBOČKA MĚSÍCE. Soutěží se o zajímavé a hodnotné ceny, jako je například 14ti denní zapůjčení luxusního vozu BMW Z4 cabrio. NEXT REALITY tak chce svým pracovníkům poděkovat za dobrou práci, kterou pro společnost vykonávají.

14 vyhlášení 04 MAKLÉŘ MĚSÍCE DLE OBRATU BLANKA ŠTALZEROVÁ, ÚVALY POBOČKA MĚSÍCE úvaly MAKLÉŘ MĚSÍCE DLE POČTU UZAVŘENÝCH PŘÍPADŮ KAMILA KOPŘIVOVÁ, OLOMOUC NOVÁČEK MĚSÍCE ROBERT GÜNTHER, POLNÁ Motto oblastní manažerky a vedoucí pobočky v Úvalech Blanky Štalzerové, které zní -- pracuj srdcem a uspěješ -- se ji zřejmě neustále vyplácí. Její nadšení a cit pro realitní byznys společně s vytrvalostí a pracovitostí ji opětovně dostávají na první místo v našem žebříčku. Blance proto gratulujeme a přidáváme dalších 14 dní cestování v luxusním voze BMW Z4. Není žádným překvapením, že nejlepší nexťáckou kanceláří se za květen stala díky svým skvělým výkonům úvalská pobočka pod vedením oblastní manažerky Blanky Štalzarové. Za tento měsíc dosáhl zdejší tým makléřů nejvyšší tržby a znova tak dokazuje, že patří mezi naše silné favority v celém Středočeském kraji. I regionům na Moravě se v naší společnosti daří! Dokazuje to úspěch Kamily Kopřivové z pobočky v Olomouci, která se tento měsíc stala jasnou vítězkou v počtu uzavřených případů. Jak se povedlo této makléřce dosáhnout na nejvyšší pozici v této soutěži? Nejen o tom jsme si s ní povídali v našem bleskovém dotazníku. Titul Nováček měsíce získává Robert Günther z pobočky v Polné. NEXT REALITY mu drží palce a přeje mnoho úspěchů v jeho další obchodní činnosti!

15 vyhlášení 04 BLESKOVÝ DOTAZNÍK S KAMILOU KOPŘIVOVOU Kamila Kopřivová si cestu k realitám našla poměrně snadno a rychle. Odjakživa se zajímala o bydlení a interiéry. Navíc ráda komunikuje a poznává nové lidi. Zvítězila jste v soutěži o nejlepšího realitního makléře měsíce dle počtu uzavřených případů. Jaký máte recept na úspěch? Celý život si zakládám na dlouhodobě dobrých vztazích s lidmi i přáteli. Pokud vám lidi důvěřují, můžete je požádat o doporučení a to je pro dotážení některých zakázek klíčové. V čem je Olomoucký kraj z hlediska realit atraktivní? Máme zde Jeseníky s krásnou přírodou, proto tu je velký zájem o chalupy, chaty a penziony. V Olomouci, jakožto univerzitním městě, je velká poptávka po cenově dostupných bytech, kterých je tu ale bohužel nedostatek. S tím souvisí i poptávka po bytech určených k pronájmu, které jejich majitelé kupují jako investici. Toto se ale netýká novostaveb. Co vás na tomto byznyse nejvíce baví? Baví mě poznávat nové a zajímavé lidi. Od dětství jsem také zvědavý člověk. Ráda nahlížím do domovů a sleduji, jak ostatní bydlí. Já svoji práci neberu ani jako obchod, ale jako službu pro lidi - prodávajícím splnit jejich přání a vyřešit potřebu prodat nemovitost a kupujícím najít nový domov, kde budou šťastní. Dáváte si pracovní cíle? Ano. Mým cílem je dělat svou práci zodpovědně a seriózně. Zároveň věnuji spoustu úsilí budování dobrých vztahů s lidmi a snažím se stále zdokonalovat v profesi realitního makléře. Máte nějakou vysněnou nemovitost, kterou byste ráda prodávala? Velmi ráda bych se plně věnovala prodeji historické vily nebo krásného bytu v historickém centru Olomouce.

16 postupy do pozic 05 postupy do pozic V květnu jsme měli příležitost udělit povýšení hned několika makléřům. Všem makléřům NEXT REALITY blahopřeje a zároveň děkuje za poctivou práci, kterou pro společnost vykonávají. Makléř Pobočka Z pozice Na pozici Tomáš Vondráček Úvaly 3 4 Hana Hanzlíková Praha Uhříněves 2 3 Vít Ehrenberger Pardubice 2 3 Daniel Denygr Náchod 2 3 V magazínu SVĚT NEXT REALITY vás budeme od června s postupy do pozic pravidelně seznamovat.

17 vyhlášení deník 06

18 CELOROČNÍ SOUTĚŽ O ZÁJEZD 4. díl: Na Kanárech překonáte sami sebe! Šplouchání v mořských vlnách nebo naprostý relax v měkkém písku na pláži to je jedna z možností, jak trávit své dny dovolené na Kanárských ostrovech. Rozhodně to ale není jediná činnost, kterou tu lze provozovat. Pokud toužíte po nějakém vzrušujícím zážitku a rádi doplňujete hladinu adrenalinu v krvi, nebudete zklamáni! Služby zde jsou více než široké. NA KANÁRSKÉ OSTROVY Jak už víte, v roce 2015 se bojuje o velice exkluzivní zájezd, který získá 20 nejlepších z nás. Pro lepší představu, o jak atraktivní cenu se jedná, rozhodli jsme se připravit pro vás v magazínu SVĚT NEXT REALITY seriál o této destinaci a možnostech, které toto souostroví svým návštěvníkům nabízí. Doufáme, že se nám podaři vás dostatečně motivovat a na všechny vítěze této prémiové soutěže se už nyní těšíme. Rozbouřený Atlantský oceán s vysokými vlnami a větrnými poryvy je jako stvořený pro surfařské sporty nebo jachting. Voda je sice studenější, ale po pár dnech na Kanárech už budete otužilí jako místní. Na své si na Kanárech přijdou i fanoušci čtyřkolek, které budou moci prohánět po písečných dunách ve vnitrozemí nebo cyklisté. Ti si nemohou vynachválit pro vhodný profil především ostrov Lanzarote. Pro fandy zápasu existuje možnost objevit tzv. kanárský wrestling nebo další svérázné sporty jako skok o tyči praktikovaný kdysi pasáky ovcí. Další zábavou pro adrenalinové požitkáře je canyoning. Sestupuje se kaňony a soutěskami horských říček, skáče se do přírodních tůní, slaňují se skalní stěny a vodopády, sklouzávají vodou vymleté přírodní tobogány a proplouvají tůně křišťálově průzračné vody.

19 PRŮBĚŽNÉ VÝSLEDKY KVĚTEN 2015 Vedoucí Pobočky Místo Makléř Pobočka Místo Makléř Pobočka 1. Petr Puchmertl Praha II 2. Blanka Štalzerová Úvaly 3. Pavel Kaňkovský Praha 5 Nováček 1. Michal Novák Praha 2 Makléři PRAHA 1. Arnošt Blatný Cheb 2. Vladimír Sušek Kladno 3. Nataša Řezníčková Vrchlabí 4. Zdeněk Novotný Louny 5. Jan Čermák Česká Lípa 6. Miroslav Schimmer Trutnov 7. Bohdana Podzimková Karlovy Vary 8. Zdeňka Davidová Liberec 9. Daniel Denygr Náchod 10. Pavel Zouplna Kolín Místo Makléř Pobočka 1. Zuzana Kouklová Praha 2 2. Tomáš Vondráček Úvaly 3. David Uher Praha 2 4. Lucie Andršová Praha 5 5. Marianna Salitská Praha 8

20 příští číslo vyjde 15. září

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky.

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Podnikejte s námi Kdo jsme Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Kromě klasického zprostředkování

Více

svět next reality číslo 2, březen 2015 zdarma

svět next reality číslo 2, březen 2015 zdarma svět next reality INTERAKTIVNÍ PRŮVODCE SVĚTEM NEXTU číslo 2, březen 2015 zdarma editorial ovládání překliknutí na obsah aktivní tlačítko tiráž svět next reality magazín společnosti NEXT reality o všem,

Více

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ NADSTANDARDNÍ VÝDĚLKY OBROVSKÉ OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI SEBEREALIZACE PODPORA ZKUŠENOSTI SVOBODA to je výčet několika výhod, které nabízíme při společné spolupráci v projektu NEXT

Více

REALITNÍ MAKLÉŘ PŘÍPRAVA NA CERTIFIKACI

REALITNÍ MAKLÉŘ PŘÍPRAVA NA CERTIFIKACI Hlavní cíle programu Absolvováním tohoto kurzu účastníci splní vstupní požadavek k certifikační zkoušce. Jedná se o profesní studium zaměřené na praxi. Kurz je 10 denní, rozdělený do 4 bloků. Účastníci

Více

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects KRÁSNÉ VÁNOCE 16 prosinec 2015 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 4 EDITORIAL: KRÁSNÉ VÁNOCE 2015. ODPOJTE SE 5 TÉMA: ROK 2015 V NAŠEM ATELIÉRU 15 BYDLENÍ PODLE AKA 21

Více

svět next reality ČÍSLO 1, ÚNOR 2015 ZDARMA

svět next reality ČÍSLO 1, ÚNOR 2015 ZDARMA svět next reality ČÍSLO 1, ÚNOR 2015 ZDARMA POBOČKa roku 2014 editorial Vážené kolegyně, vážení kolegové, milí čtenáři, Ovládání tiráž SVĚT NEXT REALITY magazín společnosti NEXT reality o všem, co zajímá

Více

INTERAKTIVNÍ PRŮVODCE SVĚTEM NEXTU číslo 3, duben 2015 zdarma SLAVÍME OTEVŘENÍ REKORDNÍHO POČTU POBOČEK V JEDNOM MĚSÍCI

INTERAKTIVNÍ PRŮVODCE SVĚTEM NEXTU číslo 3, duben 2015 zdarma SLAVÍME OTEVŘENÍ REKORDNÍHO POČTU POBOČEK V JEDNOM MĚSÍCI svět next reality INTERAKTIVNÍ PRŮVODCE SVĚTEM NEXTU číslo 3, duben 2015 zdarma SLAVÍME OTEVŘENÍ REKORDNÍHO POČTU POBOČEK V JEDNOM MĚSÍCI Rozhovor s vedoucím pobočky Praha 9 Ing. Františkem Kubalou Prozradíme

Více

Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

SVĚT NEXT REALITY. SOUTĚŽTE S NÁMI O nový VW PASSAT

SVĚT NEXT REALITY. SOUTĚŽTE S NÁMI O nový VW PASSAT SVĚT NEXT REALITY ČÍSLO 8 listopad 2015 ZDARMA SOUTĚŽTE S NÁMI O nový VW PASSAT Návody, jak vést úspěšný telefonní rozhovor Makléři a pobočka měsíce editorial Milí kolegové, letošní podzim se do kalendáře

Více

14. říjen 2015 Národní dům na Vinohradech 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz

14. říjen 2015 Národní dům na Vinohradech 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz 14. říjen 2015 na 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ 14. říjen 2015 na TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 14. 10. 2015 13 18 hodin na Jubilejní dvacáté pokračování akce Trend Event bude tentokrát hostit

Více

SVĚT NEXT REALITY. 10. výročí založení NEXT REALITY. Spousta dalších. Módní policie Magazínu SVĚT Kdo zazářil svým outfitem na slavnostním galavečeru?

SVĚT NEXT REALITY. 10. výročí založení NEXT REALITY. Spousta dalších. Módní policie Magazínu SVĚT Kdo zazářil svým outfitem na slavnostním galavečeru? SVĚT NEXT REALITY ČÍSLO 3 duben 2016 ZDARMA Oslavili jsme společně 10. výročí založení NEXT REALITY Módní policie Magazínu SVĚT Kdo zazářil svým outfitem na slavnostním galavečeru? Spousta dalších novinek

Více

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků.

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků. Ve dnech 7. a 8. srpna 2009 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná jedničkový 11. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Za

Více

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE Na fotbalový kemp u moře se každoročně sjíždějí hráči z celé České republiky. Velkou výhodou je poloha našeho zázemí. Hotel se nachází 150 metrů od písečné pláže. Pozvolný vstup do

Více

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě.

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě. Ve dnech 3. a 4. srpna 2007 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná 9. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Jedná se o jeden

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

Upozornění: informace v tomto dokumentu (průvodci) byly aktuální ke dni jeho vytvoření / aktualizace (uvedeno na titulní straně dokumentu).

Upozornění: informace v tomto dokumentu (průvodci) byly aktuální ke dni jeho vytvoření / aktualizace (uvedeno na titulní straně dokumentu). Koupě domu od A do Z Pokud jste se rozhodli koupit dům a chcete si tak splnit jeden ze svých životních snů, pak jsme právě pro vás připravili průvodce, který vás celým procesem koupě provede od A do Z.

Více

Doufáme, že Vás projekt Soutěž a Podnikej, zaujme a věnujete mu chvíli svého času. MARTIN VÍTEK, spoluzakladatel Soutěž a Podnikej

Doufáme, že Vás projekt Soutěž a Podnikej, zaujme a věnujete mu chvíli svého času. MARTIN VÍTEK, spoluzakladatel Soutěž a Podnikej 2017 Dobrý den, jmenujeme se Martin Vítek a David Friedl a jsme zakladatelé a organizátoři projektu pro studenty středních škol Soutěž a Podnikej. Rádi bychom Vám jej v několika minutách představili a

Více

18.říjen 2016 Konferenční centrum Vision CONSEQ PARK Velká Chuchle 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ.

18.říjen 2016 Konferenční centrum Vision CONSEQ PARK Velká Chuchle 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 18. 10. 2016 - Radotínská 69/34, Praha PRO KOHO JE AKCE URČENA Odborníci z oblasti pořádání eventů Oborové B2B setkání event manažerů,

Více

SVĚT NEXT REALITY NOVINKY Z PODZIMNÍ KONFERENCE 11 TISÍC KILOMETRŮ S NEXTEM. web NEXT INVEST. ČÍSLO 7 říjen 2015 ZDARMA

SVĚT NEXT REALITY NOVINKY Z PODZIMNÍ KONFERENCE 11 TISÍC KILOMETRŮ S NEXTEM. web NEXT INVEST. ČÍSLO 7 říjen 2015 ZDARMA SVĚT NEXT REALITY ČÍSLO 7 říjen 2015 ZDARMA NOVINKY Z PODZIMNÍ KONFERENCE AKTIVAČNÍ sety 11 TISÍC KILOMETRŮ S NEXTEM Spouštíme nový web NEXT INVEST editorial Vážené kolegyně, kolegové, přátelé realit,

Více

Předsedové sektorových rad opět diskutovali na téma Národní soustava kvalifikací

Předsedové sektorových rad opět diskutovali na téma Národní soustava kvalifikací Předsedové sektorových rad opět diskutovali na téma Národní soustava kvalifikací Praha, 20. června 2013: Dnes se v sídle Hospodářské komory České republiky v Praze uskutečnilo další zasedání předsedů sektorových

Více

Zájem o nové bydlení trvá, prodeje brzdí povolovací procesy a nárůst cen

Zájem o nové bydlení trvá, prodeje brzdí povolovací procesy a nárůst cen Zájem o nové bydlení trvá, prodeje brzdí povolovací procesy a nárůst cen Praha, 23. ledna 2019 V loňském roce se v Praze prodalo 5000 nových bytů, o 500 méně než v roce předchozím. A to přesto, že nabídka

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 zapsaný spolek MYGRA-CZ Obsah výroční zprávy: 1) Úvodní slovo 2) Základní údaje 3) Vedení organizace a kontakty 4) Členství v organizacích 5) Přehled činnosti sdružení za rok

Více

Sanoma Online. přehled produktů září 2012

Sanoma Online. přehled produktů září 2012 Sanoma Online přehled produktů září 2012 kafe.cz Komunitní ženský web (kavárna), kam ženy chodí diskutovat, sdělovat své starosti a radosti. Cílová skupina: ženy 25-45 let Relaunch webu: září 2011» Kafe.cz

Více

Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě

Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě HRADEC KRÁLOVÉ 3. 4. 11. 2017 V Královéhradeckém Kongresovém centru Aldis vyvrcholila série veletrhů

Více

Výroční tisková konference ŠKODA AUTO Mladá Boleslav, Projev pana Klause-Dietera Schürmanna Člena představenstva za oblast Financí a IT

Výroční tisková konference ŠKODA AUTO Mladá Boleslav, Projev pana Klause-Dietera Schürmanna Člena představenstva za oblast Financí a IT Výroční tisková konference ŠKODA AUTO Mladá Boleslav, 21.03.2018 Projev pana Klause-Dietera Schürmanna Člena představenstva za oblast Financí a IT - Platí mluvené slovo - Rukopis projevu Klause-Dietera

Více

#LOVCI

#LOVCI WWW.OFFICEHUNTERS.CZ #LOVCI A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A WISH. ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY O NÁS Jsme realitní a konzultační společnost zaměřená na prodeje a pronájmy komerčních nemovitostí s mezinárodními

Více

NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE

NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE KONFERENCE TEAMBUILDINGOVÉ AKTIVITY FIREMNÍ VEČÍRKY OSTATNÍ FIREMNÍ AKCE DÁREK PRO OBCHODNÍ PARTNERY A KLIENTY ROZŠÍŘENÍ BENEFITNÍHO PROGRAMU PRO ZAMĚSTNANCE NETRADIČNÍ CENY DO

Více

SVĚT VÝKUPY NEMOVITOSTÍ PŘES NEXT INVEST V PLNÉM PROUDU ROZHOVOR S VÝKONNOU ŘEDITELKOU NEXT FINANČNÍ VERONIKOU SMETÁNKOVOU

SVĚT VÝKUPY NEMOVITOSTÍ PŘES NEXT INVEST V PLNÉM PROUDU ROZHOVOR S VÝKONNOU ŘEDITELKOU NEXT FINANČNÍ VERONIKOU SMETÁNKOVOU SVĚT ČÍSLO 6 ZÁŘÍ 2015 ZDARMA VÝKUPY NEMOVITOSTÍ PŘES NEXT INVEST V PLNÉM PROUDU ROZHOVOR S VÝKONNOU ŘEDITELKOU NEXT FINANČNÍ VERONIKOU SMETÁNKOVOU JAK SE JEZDÍ NAŠIM MAKLÉŘŮM V NOVÝCH PASSATECH? EDITORIAL

Více

Hledáte moderní bydlení? Tohle je ta pravá volba.

Hledáte moderní bydlení? Tohle je ta pravá volba. Hledáte moderní bydlení? Tohle je ta pravá volba. G Residence, nejnovější projekt společnosti GETBERG Pořiďte si vlastní byt již od 1 999 309 Kč Pečováním o cizí byt můžete trávit léta nebo si můžete zařídit

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

KOUPĚ DOMU - NOVOSTAVBY

KOUPĚ DOMU - NOVOSTAVBY KOUPĚ DOMU - NOVOSTAVBY od A do Z průvodce pro kupující aktualizováno: leden 2016 2 Koupě domu - novostavby od A do Z Pokud jste se rozhodli koupit úplně nový dům a chcete si tak splnit jeden ze svých

Více

KONFERENCE SENIOR LIVING 2006-2011

KONFERENCE SENIOR LIVING 2006-2011 KONFERENCE SENIOR LIVING 2006-2011 Odborná konference SENIOR LIVING se jako jediná v České republice věnovala problematice bydlení seniorů. Stěžejními tématy konference je bydlení a kvalita života seniorů

Více

Firemní kite dny / teambuilding

Firemní kite dny / teambuilding Firemní kite dny / teambuilding Firemní kite dny / teambuilding Je řada způsobů, jak obdarovat své významné zákazníky, obchodní partnery nebo odměnit své zaměstnance za výtečnou práci... Naše společnost

Více

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků 19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků Pro PARTNERY A VYSTAVOVATELE přináší akce příležitost aktivní prezentace svého portfolia produktů a služeb a především novinek před vybranou cílovou

Více

největší káv á ov o ý v festiv největší kávový fest alv Č R

největší káv á ov o ý v festiv největší kávový fest alv Č R á o ov vý festiv kávový káv festival v největší největší ČR i val v ČR Děkujeme všem partnerům a sponzorům festivalu! Vážení a milí kavárníci, děkujeme za zapojení vaší kavárny, vaši podporu i bohatý program,

Více

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času.

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času. 2016 2017 Dobrý den, jmenuji se David Friedl a jsem zakladatelem a organizátorem projektu pro studenty středních škol Soutěž a Podnikej. Rád bych Vám jej v několika minutách představil a nabídl Vám možnost,

Více

Pavel Vlk SIT TRAVEL s.r.o.

Pavel Vlk SIT TRAVEL s.r.o. 1991 2013 91 013 Cestovní kancelář SIT TRAVEL v současnosti zajišťuje servis pro více než 40 předních firem a institucí. To spolu s dvacetiletou tradicí a zkušenostmi v oboru zaručuje profesionální servis

Více

KOUPĚ CHATY / CHALUPY od A do Z. průvodce pro kupující

KOUPĚ CHATY / CHALUPY od A do Z. průvodce pro kupující KOUPĚ CHATY / CHALUPY od A do Z průvodce pro kupující aktualizováno: leden 2016 2 Koupě chaty / chalupy od A do Z Pokud jste se rozhodli koupit si chatu či chalupu a chcete si tak splnit jeden ze svých

Více

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Informační brožura 09/2013 MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Úvodní slovo Vážení sportovní přátelé, do rukou se Vám dostává informační brožura florbalového klubu s názvem 1. MVIL Ostrava. Na následujících

Více

Sreality.cz. Další možnosti pro klienty s aktivací. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací

Sreality.cz. Další možnosti pro klienty s aktivací. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Sreality.cz Další možnosti pro klienty s aktivací Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Topování Developerský projekt 25 Kč/inzerát 5 Kč/den V rozmezí od do Koeficient 11 30

Více

Nabídka Mgr. Alžběta Mrnuštíková

Nabídka Mgr. Alžběta Mrnuštíková Nabídka Mgr. Alžběta Mrnuštíková Nenavrhuji anonymní interiéry. Navrhuji pro své klienty. A podle toho k práci přistupuji Designérka Katka Tomčíková A jak pracuji? Na začátku každého projektu stojí konkrétní

Více

Sreality.cz. Další možnosti pro klienty s aktivací. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací

Sreality.cz. Další možnosti pro klienty s aktivací. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Sreality.cz Další možnosti pro klienty s aktivací Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Topování Developerský projekt 25 Kč/inzerát 5 Kč/den V rozmezí od do Koeficient 11 30

Více

My neškolíme, my trénujeme a posouváme profesionály k vysněným cílům

My neškolíme, my trénujeme a posouváme profesionály k vysněným cílům My neškolíme, my trénujeme a posouváme profesionály k vysněným cílům Realitní akademie České republiky S čím Vám umíme pomoci Realitní Akademie ČR je inovativní vzdělávací centrum, které se specializuje

Více

BULLETIN. 179. Žofínské fórum. konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky. Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie

BULLETIN. 179. Žofínské fórum. konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky. Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie BULLETIN 179. Žofínské fórum konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie Praha, Velký sál paláce Žofín 26. 5. 2015 179. Žofínské fórum konané

Více

Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Co máme za sebou (ceny a projekty)

Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Co máme za sebou (ceny a projekty) D L M Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Píšeme pro lidi v rozhodovacích pozicích s vlivem na společenské dění, politiku a ekonomiku. Oslovujeme čtenáře

Více

Seminář ČSVE. pořádaný ve dnech v hotelu Galant v Mikulově

Seminář ČSVE. pořádaný ve dnech v hotelu Galant v Mikulově Seminář ČSVE pořádaný ve dnech 22. 23. 11. 2016 v hotelu Galant v Mikulově Vážení, před osmi lety jsme poprvé zkusili zorganizovat si vlastní konferenci, či jak my říkáme seminář, abychom si zařadili témata,

Více

Trutnodráček březen 2015

Trutnodráček březen 2015 Trutnodráček březen 2015 MÍŠA OSLAVIL JEDENÁCTÉ NAROZENINY Jedenácté narozeniny jsme oslavili dortem, písničkou a milými dárečky. Přejeme Míšovi vše nejlepší do života, především pak stálou vnitřní radost.

Více

Představení a ceník inzerce L M

Představení a ceník inzerce L M Představení a ceník inzerce D L M Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Píšeme pro lidi v rozhodovacích pozicích s vlivem na společenské dění, politiku a

Více

prezentace www.grandreality.cz

prezentace www.grandreality.cz prezentace www.grandreality.cz www.grandreality.cz Server o trhu nemovitostí, financování a realizaci staveb GRANDREALITY Nabízí prostor pro prezentaci aktuálních nabídek realitních kanceláří, developerů.

Více

fotografický workshop krajinou jarního Českého Švýcarska v termínu: 3. 5. 6. 5. 2012 xxxx

fotografický workshop krajinou jarního Českého Švýcarska v termínu: 3. 5. 6. 5. 2012 xxxx fotografický workshop krajinou jarního Českého Švýcarska v termínu: 3. 5. 6. 5. 2012 xxxx úvod Vážení, jsem velmi mile potěšen, že Vás mohu přivítat na fotografickém workshopu pořádaným naší společností

Více

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času.

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času. 2016 2017 Dobrý den, jmenuji se David Friedl a jsem zakladatelem a organizátorem projektu pro studenty středních škol Soutěž a Podnikej. Rád bych Vám jej v několika minutách představil a nabídl Vám možnost,

Více

SVĚT NEXT REALITY. Pour Féliciter. Speciální vánoční rozhovor s obchodním

SVĚT NEXT REALITY. Pour Féliciter. Speciální vánoční rozhovor s obchodním SVĚT NEXT REALITY ČÍSLO 10 prosinec 2015 ZDARMA Pour Féliciter Speciální vánoční rozhovor s obchodním ředitelem Robertem Hanzlem NOVOROČNÍ PŘÁNÍ VEDENÍ SPOLEČNOSTI Vážení kolegové, děkujeme za spolupráci

Více

Media Kit. Olomouc magazine. Reality Olomouc. magazine.cz. lifemagazine.cz. realityolomouc.cz

Media Kit. Olomouc magazine. Reality Olomouc. magazine.cz. lifemagazine.cz. realityolomouc.cz Media Kit 2015 Olomouc magazine Reality Olomouc magazine.cz lifemagazine.cz realityolomouc.cz Časopis OLOMOUC MAGAZINE je o stylovém životě v moderním městě. Exkluzívní rozhovory, výjimečné fotografie,

Více

Slovo starosty. Číslo 2, červen 2012 OBSAH. Němčičské čtení. Číslo 2, červen 201 2. Milí spoluobčané!

Slovo starosty. Číslo 2, červen 2012 OBSAH. Němčičské čtení. Číslo 2, červen 201 2. Milí spoluobčané! Číslo 2, červen 2012 OBSAH Slovo starosty Milí spoluobčané! Jako již tradičně vás vítám na stránkách našeho zpravodaje, druhého letošního Němčičského čtení. Úvodem mi dovolte poděkovat členům místního

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

Odborný měsíčník pro finanční poradce

Odborný měsíčník pro finanční poradce Odborný měsíčník pro finanční poradce základní specifikace titulu ročník: VI. periodicita: měsíčník (11 čísel) průměrný náklad: 10 000 výtisků distribuce: předplatitelé, odborné konference a semináře,

Více

Bilanční diagnostika 3. národní seminář

Bilanční diagnostika 3. národní seminář Bilanční diagnostika 3. národní seminář 20. - 21. 6. 2013, Kutná Hora Zpráva z jednání + fotodokumentace Třetí a závěrečný národní seminář k problematice bilanční diagnostiky se opět uskutečnil v hotelu

Více

Efektivní inzerce. Milan Šmíd Manažer Zboží.cz a inzertních služeb

Efektivní inzerce. Milan Šmíd Manažer Zboží.cz a inzertních služeb Efektivní inzerce Milan Šmíd Manažer Zboží.cz a inzertních služeb Obsah Hledání na Sreality.cz Jak doměřit efektivitu inzerce Virtuální prohlídky Sreality.cz Přibližně 90 000 inzerátů nemovitostí z celé

Více

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 ÚNOR 2016 11.02.2016 - MASOPUST Dne 11.2.2016 v KD Muglinově byla pro seniory z domů s pečovatelskou službou a klubů důchodců připravena akce pod názvem Masopust. Akci zahájil

Více

NOVINKY Sponzoring & Eventy

NOVINKY Sponzoring & Eventy Plán akcí ke stažení ZDE duben 2011 NOVINKY Sponzoring & Eventy Sponzoring Eventy Tým str 2 Úvodní strana / Tým duben 2011 Tomáš Dufek Manažer pro Sponzoring & Eventy Týmový vizionář, Pardubák Pavlína

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Dnešní doba nabízí možnosti, které nebyli nikdy předtím dostupné. To dává cestování úplně nový rozměr využití.

Dnešní doba nabízí možnosti, které nebyli nikdy předtím dostupné. To dává cestování úplně nový rozměr využití. Dnešní doba nabízí možnosti, které nebyli nikdy předtím dostupné. To dává cestování úplně nový rozměr využití. V minulosti, pokud jste chtěli někam odcestovat, jediná volba byla cestovní kancelář, která

Více

27. duben 2016 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz

27. duben 2016 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 27. 4. 2016 Hotel International Prague Koulova 15, Praha 6, www.internationalprague.cz PRO KOHO JE AKCE URČENA Odborníci z oblasti

Více

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019 PŘEDSTAVENÍ se koná od roku 2014 a má za sebou pět velmi úspěšných ročníků, které tuto tour řadí k jedněm z nejoblíbenějších. Private Tour je určena zástupcům významných českých a mezinárodních firem,

Více

Klub přátel Josef. Klub přátel Josefa Masopusta

Klub přátel Josef. Klub přátel Josefa Masopusta Klub přátel Josef Klub přátel Josefa Masopusta Cíl projektu Cílem projektu Klubu přátel Josefa Masopusta je zajištění organizace důstojných oslav při příležitosti 80. narozenin držitele Zlatého míče časopisu

Více

HR Excellence Award OBECNÉ ÚDAJE O SPOLEČNOSTI: Název projektu: Learning Map aneb jak jinak využít potenciál

HR Excellence Award OBECNÉ ÚDAJE O SPOLEČNOSTI: Název projektu: Learning Map aneb jak jinak využít potenciál HR Excellence Award 2009 OBECNÉ ÚDAJE O SPOLEČNOSTI: Název projektu: Learning Map aneb jak jinak využít potenciál zaměstnanců Popis: Interní vzdělávací program pro zaměstnance v rolích školitelů i školených

Více

CENÍK SVATEBNÍHO FOTOGRAFOVÁNÍ PRO ROK 2017

CENÍK SVATEBNÍHO FOTOGRAFOVÁNÍ PRO ROK 2017 CENÍK SVATEBNÍHO FOTOGRAFOVÁNÍ PRO ROK 2017 MŮJ STYL Jsem profesionální fotograf z Hradce Králové a už čtyři roky se věnuji svatební fotografii. Za tu dobu se na mne s důvěrou obrátilo více jak 60 párů

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA. Informovanost o penzijní reformě neroste: 76 % Čechů se stále obává, že přijde o své úspory. Praha, 8. března 2012

TISKOVÁ ZPRÁVA. Informovanost o penzijní reformě neroste: 76 % Čechů se stále obává, že přijde o své úspory. Praha, 8. března 2012 Informovanost o penzijní reformě neroste: 76 % Čechů se stále obává, že přijde o své úspory Praha, 8. března 2012 Informovanost ekonomicky aktivních obyvatel ČR o probíhající penzijní reformě je stále

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON E-shopové řešení na míru KROON Nový e-shop propojený s informačním systémem Pohoda, plně automatizovaný a bez nutnosti lidského zásahu Zadavatel: Doba vzájemné spolupráce: Realizace:

Více

Výroční zpráva Gunrunners, o.s. za rok 2010

Výroční zpráva Gunrunners, o.s. za rok 2010 Výroční zpráva Gunrunners, o.s. za rok 2010 Obsah Obsah Obsah... 2 O občanském sdružení Gunrunners... 3 Realizace plánů za rok 2010... 4 Neustálá aktivita týmu... 4 Herní sekce... 4 Webové stránky... 5

Více

Sreality.cz. Jednorázová inzerce pro soukromé osoby. Inzerce pro klienty s aktivací na IČ. Modelový příklad nákladů klienta na inzerát/den.

Sreality.cz. Jednorázová inzerce pro soukromé osoby. Inzerce pro klienty s aktivací na IČ. Modelový příklad nákladů klienta na inzerát/den. Sreality.cz Jednorázová inzerce pro soukromé osoby Inzerát Topování 60 Kč/den 1 topnutí za 60 Kč až 3x denně Inzerce pro klienty s aktivací na IČ Ceník Další možnosti pro klienty s aktivací na IČ Počet

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

R E A L I T N Í K A N C E L Á Ř H E S T I A G R O U P. Garantovaný prodejní plán

R E A L I T N Í K A N C E L Á Ř H E S T I A G R O U P. Garantovaný prodejní plán R E A L I T N Í K A N C E L Á Ř H E S T I A G R O U P Garantovaný prodejní plán KVALITNÍ PŘÍPRAVA JE ZÁKLADEM Zpracování tržního odhadu Správně stanovená prodejní cena je jedním z nejpodstatnějších aspektů,

Více

KUBA Varadero hotel. 26 980 Kč. Zpravodaj 1/2010. Club Tropical, all inclusive. Vážení členové Alexandria bonus klubu,

KUBA Varadero hotel. 26 980 Kč. Zpravodaj 1/2010. Club Tropical, all inclusive. Vážení členové Alexandria bonus klubu, Vážení členové Alexandria bonus klubu, vítejte na stránkách prvního letošního Zpravodaje. I letos pro Vás chceme připravovat speciální akce, nabídky, bonusy a soutěže tak, abyste ze svého členství vytěžili

Více

WEBOVÁ PREZENTACE ACE NEXT REALITY Mezi další inzertní možnosti pro naše klienty patří i webová prezentace www.nextreality.cz. Tento moderní web slouží jak kupujícím, tak prodávajícím. Zároveň zde uživatel

Více

Zpravodaj. Naši milí přátelé, 2. narozeniny 2,2 mil. Kč. Zastoupení dětí, které byly zapojeny do projektu OPD. září

Zpravodaj. Naši milí přátelé, 2. narozeniny 2,2 mil. Kč. Zastoupení dětí, které byly zapojeny do projektu OPD. září Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme Naši milí přátelé, první měsíc školního roku 2015/2016 máme za sebou a doufáme, že se všem dětem vydařil. září 2015 2. narozeniny 2,2 mil. Kč Projekt Obědy pro

Více

Infolisty. Centrum pro osoby se zdravotním postižením Písečná a. Jesle Písečná

Infolisty. Centrum pro osoby se zdravotním postižením Písečná a. Jesle Písečná Infolisty Centrum pro osoby se zdravotním postižením Písečná a Jesle Písečná ÚNOR 2018 1 Klienti DSOZP Písečná opět navštívili tělocvičnu, kde si vyzkoušeli svoji soutěživost a zdatnost. Pod vánočním stromečkem

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

Společnost Kimex Group

Společnost Kimex Group Společnost Kimex Group oslavila 20 let svého působení na českém trhu Již dvacátý rok úspěšného fungování velkolepě oslavila společnost Kimex Group. Přímo v areálu sídla firmy v Paskově se 11. listopadu

Více

Sreality.cz. Jednorázová inzerce pro soukromé osoby. Inzerce pro klienty s aktivací na IČ. Modelový příklad nákladů klienta na inzerát/den.

Sreality.cz. Jednorázová inzerce pro soukromé osoby. Inzerce pro klienty s aktivací na IČ. Modelový příklad nákladů klienta na inzerát/den. Sreality.cz Jednorázová inzerce pro soukromé osoby Inzerát Topování 60 Kč/den 1 topnutí za 60 Kč až 3x denně Inzerce pro klienty s aktivací na IČ Ceník Další možnosti pro klienty s aktivací na IČ Počet

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

www.cemach.cz Cíl: Edukace české a slovenské mládeže v tematické oblasti novodobého Izraele,

www.cemach.cz Cíl: Edukace české a slovenské mládeže v tematické oblasti novodobého Izraele, www.cemach.cz Soutěž CEMACH je kreativní soutěž určená především studentům českých a slovenských středních škol s maturitou a žákům vybraných základních škol 1 v poznávání moderního Izraele. Cíl: Edukace

Více

Nadcházející události

Nadcházející události Červenec - Srpen 2016 Školní zpravodaj Úvodní slovo Vážení rodiče, učitelé a přátele Waldorfu, poslední víkend před zahájením školního roku se konal adaptační pobyt rodin budoucích prvňáčků. Jeho vyvrcholením

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více

Oběžník Člen výboru: MUDr. Ivana Hlaváčová Gembalová

Oběžník Člen výboru: MUDr. Ivana Hlaváčová Gembalová Oběžník 2017 Členové výboru: Starosta: Ing. David Hlaváč Místostarosta: Roman Budín Jednatel: Ing. Tomáš Káfuněk Náčelník: Roman Budín Hospodář: Člen výboru: Člen výboru: MUDr. Ivana Hlaváčová Gembalová

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

KOUPĚ BYTU v DV od A do Z. průvodce pro kupující

KOUPĚ BYTU v DV od A do Z. průvodce pro kupující KOUPĚ BYTU v DV od A do Z průvodce pro kupující aktualizováno: leden 2016 2 Koupě bytu v družstevním vlastnictví od A do Z Pokud jste se rozhodli koupit byt v družstevním vlastnictví a chcete si tak splnit

Více

CONCIERGE Unique Concept

CONCIERGE Unique Concept CONCIERGE Unique Concept CONCIERGE UNIQUE CONCEPT Virtuální svět budoucnosti vypráví o životě bez starostí. CONCIERGE Unique Concept nabízí takový svět již nyní. Svět, ve kterém je na dosah vše, co si

Více

ASOCIACE PRACOVNÍKŮ UNIVERZITNÍ ADMINISTRATIVY. Zápis z valné hromady Asociace pracovníků univerzitní administrativy

ASOCIACE PRACOVNÍKŮ UNIVERZITNÍ ADMINISTRATIVY. Zápis z valné hromady Asociace pracovníků univerzitní administrativy Zápis z valné hromady Asociace pracovníků univerzitní administrativy Datum konání: 09. 11. 2011 Místo konání: VUT v Brně, Antonínská 548/1 Čas konání: 10:00 Program jednání: 1. doplnění revizní komise

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 1/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

Copyright Gaudens s.r.o. - 1 - www.gaudens.cz

Copyright Gaudens s.r.o. - 1 - www.gaudens.cz STUDIJNÍ MATERIÁL REALITNÍ MAKLÉŘ PRAKTICKÝ PRŮVODCE PRACOVNÍMI POSTUPY, PRODEJNÍMI TECHNIKAMI A LISTINNOU STRÁNKOU PRÁCE V REALITÁCH GAUDENS - TRADICE OD ROKU 1996 V OBLASTI KURZŮ A PORADENSTVÍ PRO REALITNÍ

Více

Nabídka spolupráce pro nové partnery. Projekty a programy NF SND v roce 2015

Nabídka spolupráce pro nové partnery. Projekty a programy NF SND v roce 2015 N a d a č n í f o n d Nabídka spolupráce pro nové partnery Projekty a programy NF SND v roce 2015 Vaše dítě nemělo přístup ke vzdělání, jaké by si přálo? Vaše dítě nemělo ve Vás vzor? Věděli jste, že v

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech.

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. OBSAH PREZENTACE POŘADATEL VELETRŽNÍ AREÁL CHARAKTERISTIKA VELETRHU NOMENKLATURA BILANCE CENA PLOCHY

Více

BMW Group Česká republika

BMW Group Česká republika pro Média Group Česká Dr. Josef Reiter Generální ředitel, Group Česká Group Group je se značkami, MINI a Rolls-Royce jedním z nejúspěšnějších výrobců automobilů a motocyklů na světě. Je globální společností

Více

Letní podnikatelský kemp

Letní podnikatelský kemp Letní podnikatelský kemp 2. ročník zámek Vilémov 17. - 23. 7. 2017 1 Úvodní slovo My v ZET-Foundation věříme, že základům podnikání, vystupování, tvůrčím a inovačním návykům, jakož i podnikatelskému poslání

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES PROFIL MAGAZÍNU Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem, co dělá domov domovem píšeme o zdravém a hezkém prostředí pro život píšeme pro čtenáře MF DNES jsme primárně orientováni

Více