SVĚT NEXT REALITY. Pour Féliciter. Speciální vánoční rozhovor s obchodním

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SVĚT NEXT REALITY. Pour Féliciter. Speciální vánoční rozhovor s obchodním"

Transkript

1 SVĚT NEXT REALITY ČÍSLO 10 prosinec 2015 ZDARMA Pour Féliciter Speciální vánoční rozhovor s obchodním ředitelem Robertem Hanzlem NOVOROČNÍ PŘÁNÍ VEDENÍ SPOLEČNOSTI Vážení kolegové, děkujeme za spolupráci v roce 2015, přejeme hezké Vánoce a do nového roku 2016 hodně zdraví, štěstí a pracovních úspěchů.

2 editorial Milí kolegové, advent je v plném proudu, takže vše kolem nás upozorňuje, že Vánoce jsou za dveřmi. Je již tradicí, že s koncem roku bilancujeme. Proto jsem pro prosincové vydání magazínu SVĚT NEXT REALITY oslovila našeho obchodního ředitele Roberta Hanzla, aby nám ve speciálním vánočním rozhovoru shrnul uplynulý rok a prozradil své cíle a plány pro ten další. Jeho pozitivní hodnocení i nadějná vize do budoucna mě osobně potěšily a věřím, že i vám dodá inspiraci a chuť do práce. Přeji také všem svým kolegům alespoň trochu vánočního klidu, aby na pár dní zapomněli na počítačovou klávesnici a vychutnávali si vůni cukroví a purpury. Do příštího roku vstupme s optimismem, protože to je často polovinou úspěchu. A pojďme si také udržet laťku, kterou jsme si nastavili, nebo lépe, pojďme ji ještě o něco zvednout. Stále je kam! Přeji vám krásné prožití Vánoc a úspěšné vkročení do Nového roku! Soňa Puchmertlová tisková mluvčí Next Reality Group a.s.

3 NOVOROČNÍ PŘÁNÍ NOVOROČNÍ PŘÁNÍ VEDENÍ SPOLEČNOSTI Rádi bychom poděkovali všem našim kolegům i partnerům za dobře odvedenou práci v letošním roce. Jsme rádi, že vás máme! Náš příběh, lépe řečeno příběh NEXT REALITY, píšete vy. Díky vám můžeme společně prožívat hezké dny, které nám dávají jistotu, že naše podnikání má smysl a snad i hlubší význam. Zároveň bychom vám chtěli popřát krásné a pohodové prožití vánočních svátků a především hodně štěstí, zdraví a pracovních úspěchů v roce novém.

4 NEXT NEWS Audit našich úschovných účtů V rámci poskytování našich realitních služeb se zapojujeme do širokého spektra obchodních vztahů. Zvláštní pozornost věnujeme zabezpečení úschovy finančních prostředků a přiložený audit potvrzuje, že celý proces probíhá naprosto korektně a v souladu se Smlouvou o uložení finančních prostředků.

5 NEXT NEWS Naši kolegové z nové divize NEXT INVEST v čele s manažerem Igorem Kohutem zrealizovali v posledním měsíci tyto obchody. Pardubice výkup jesenice výkup Vydraženo: Kč Plánovaný prodej: Kč Čistý výnos: Kč 32,67% kostelec nad orlicí dražba dolní nivy dražba

6 NEXT NEWS Slavnostní otevření pobočky v Chomutově 20. listopad je datum, které se, s trochou nadsázky, nesmazatelně zapíše do historie města Chomutov. V tento den se totiž toto místo slavnostně zamodrozelenalo. Oficiální otevření pobočky NEXT REALITY přichystala vedoucí Marie Zimová se svým týmem. Pozváni byli klienti, obchodní partneři a z vedení firmy zavítal Ing. Petr Vlášek a Robert Hanzl, který pronesl slavnostní přípitek. Nechybělo tradiční přestřihnutí pásky, dostalo se i na dárečky podporující rozjezd nové kanceláře a pomyslnou třešničkou na dortu bylo výborné pohoštění, přichystané z převážné části přímo vedoucí Marií Zimovou. Přejeme Marii a všem makléřům z nové pobočky mnoho obchodů a spokojených klientů.

7 NEXT NEWS Nová pobočka v Mladé Boleslavi Minulý měsíc jsme mezi sebe přivítali realitní kancelář PKP REALITY z Mladé Boleslavi, která přešla kompletně s celým týmem a nabídkami pod křídla NEXT REALITY. Vedoucím nové pobočky v samém centru města (Železná 51, Mladá Boleslav) se stala Bc. Marcela Šedivá. První oficiální představení této firmy bude v lednu, kdy dojde ke slavnostnímu otevření této pobočky. Kancelář nicméně již funguje a je možné ji kdykoliv navštívit. Našim novým kolegům přejeme tedy mnoho úspěchů a spokojených klientů.

8 NEXT NEWS Spustili jsme velkou reklamní kampaň na serveru SEZNAM.CZ a SREALITY.CZ! Společnost NEXT REALITY má již několik týdnů exkluzivní formát reklamy přímo na hlavní stránce SREALITY. cz. Reklama je zaměřena na propagaci naší značky, služeb výkupů a samozřejmě nového webu Dalším formátem reklamní kampaně jsou reklamy na klíčová slova, uvnitř stránek webů sdružených pod Seznam.cz (např. Novinky.cz). Tento postup nám umožní nejen rozšířit dosah našich služeb, ale i zvýšit úspěšnost realizace zakázek našich klientů. Zároveň věříme, že reklama přispěje k navýšení obchodů našich makléřů.

9 NEXT NEWS MILIONOVÁ POBOČKA SI OPĚT VYBRALA SVOU VÝHRU GURMÁNSKÝ VÍKEND NA PODNIKOVÉ CHATĚ PANORAMA Celý tým makléřů úvalské pobočky, kteří v březnu oslavili milionový obrat, se již podruhé zúčastnili gurmánského víkendu na naší podnikové chatě v Horní Malé Úpě. Celé pohoštění, včetně zábavného programu pro ně tradičně připravilo vedení naší společnosti v čele s obchodním ředitelem Robertem Hanzlem a finančním ředitelem Romanem Vlasákem. A byl to zase neobyčejný zážitek! Podávaly se opravdové lahůdky od husí paštičky foie gras, přes tradiční svíčkovou na smetaně s domácím knedlíkem, po vyzrálé hovězí steaky s pepřovou omáčkou a gratinovanými brambory. Všichni si oba dny skvěle užili, stejně jako neobyčejnou horskou atmosféru, kterou toto místo nabízí.

10 TIPY NAŠICH MAKLÉŘŮ Martin Vlasák a jeho program na výrobu plánků bytů Makléř pobočky Praha 2 Martin Vlasák přemýšlel, jak by se mohl odlišit od konkurenčních makléřů a jejich nabídek. Pak objevil program Sweet home 3D na tvorbu 3D půdorysů, který jistě ocení nejen kupující a prodávající, ale i ostatní naši makléři, kteří se tak chtějí, stejně jako Martin, odlišit od konkurence a poskytnout svým zákazníkům ten nejlepší servis.

11 TIPY NAŠICH MAKLÉŘŮ Poprvé jsem půdorys zkoušel u svého bytu a hned na následujícím náběru jsem klientům svou práci ukázal. Byli nadšeni. Připravil jsem tak pro ně i videoprohlídku a rovnou jsem do ní vložil i nový půdorys. Asi za 4 hodiny volala paní, že má zájem o prohlídku. To bylo pro mě jasné ocenění práce a času, který jsem tomu věnoval, popisuje Martin své první zkušenosti s programem. 3D půdorysy tak od této doby připravuje ke každé nabízené nemovitosti. Pokud vás tento program zaujal, vyzkoušejte ho i vy! Nebo se zeptejte na další podrobnosti Martina, rád vám vše vysvětlí a pomůže při tvorbě prvních půdorysů. Může to být vaše cesta k úspěchu! Osobní webové stránky Bc. Martina Vlasáka Odkaz na program Sweethome 3D

12 VZDĚLÁVÁNÍ STARTUJE NOVÝ KURZ SPECIALISTA VÝKUPŮ, DRAŽEB, EXEKUCÍ A INSOLVENCÍ Naše realitní akademie společně s oddělením NEXT INVEST pro vás připravuje nový kurz.

13 VZDĚLÁVÁNÍ Nabízíme školení SPECIALISTA VÝKUPŮ, DRAŽEB, EXEKUCÍ A IN- SOLVENCÍ, které povede sám obchodní ředitel Robert Hanzl a vedoucí našeho oddělení NEXT INVEST, pan Igor Kohut. Školení proběhnou termínech 19. a 26. ledna 2016 na centrále NEXT REALITY v Praze Anglické ulici. Každé školení je určeno pro 12 makléřů, tzn. kapacita je omezená. Absolvováním kurzu makléř získá kvalifikaci pro pozici Realitní poradce NEXT INVEST, bude uveden na webu vykupynemovitosti.cz, jakožto makléř pro určitou lokalitu, obdrží 250 ks vizitek NEXT INVEST a získá bezplatný přístup do monitoringu exekucí, který významně usnadní práci v přípravě nemovitostí k vydražení. Kvalifikačním předpokladem účasti na tomto školení je minimálně třetí pozice v kariéře NEXT REALITY a s tím spojené absolvování všech povinných kurzů Akademie, určených pro tuto pozici. Cena školení je 2000 Kč + DPH a obsahuje celodenní kurz zakončený certifikátem, 250 ks vizitek, přístup do monitoringu dražeb, prezentaci na webu vykupynemovitosti.cz, oběd a občerstvení během celého dne. Přihlašujte se v informačním systému v sekci Školení,

14 zprávy z trhu Každý měsíc vám přinášíme čerstvé zprávy přímo z Asociace realitních kanceláří České republiky. Během září a října letošního roku probíhaly v Asociaci realitních kanceláří ČR regionální schůze členských kanceláří, mezi které patří i naše pobočky NEXT REALITY. Při této příležitosti byli nominováni jedinci,, kteří se na jaře příštího roku budou ucházet o přízeň voličů ve volbách do asociační rady ARK ČR. Jedním z nich je i náš obchodní ředitel Robert Hanzl, který se touto nominací dostal na seznam osob, o kterých se bude rozhodovat na valné hromadě. Pokud se mu podaří získat dostatečný počet hlasů, bude v příštích pěti letech poprvé v historii NEXT REALITY usedat v asociační radě náš zástupce a mohl by tak přímo ovlivňovat kroky a výstupy asociace RK. V každém případě zveme všechny naše vedoucí poboček na valnou hromadu asociace RK 17. března v Mikulově. Více informací se dozvíte v příštím čísle našeho časopisu.

15 SPECIÁLNÍ VÁNOČNÍ ROZHOVOR Obchodní ředitel Robert Hanzl: NEXT REALITY jsou lidé, kteří s touto značkou žijí, dýchají a hrdě ji reprezentují. Robert Hanzl pro náš magazín zhodnotil uplynulý rok a poodhalil některé z plánů, které pro naši společnost v budoucnu chystá. Se stejnou otevřeností se také svěřil, jak on sám prožívá adventní čas i kam rád jezdí na zimní dovolenou.

16 SPECIÁLNÍ VÁNOČNÍ ROZHOVOR Roberte, Vánoce přicházejí a s nimi každoroční bilancování. Co nám přinesl uplynulý rok nového a jak se vyvíjel z pohledu společnosti? Do letošního roku jsme vstoupili velmi povedenou výroční akcí v hotelu Ambassador, která se jistě řadí mezi ty vůbec nejlepší, které jsme kdy uspořádali. S velkým očekáváním jsme se hned zkraje roku připravili na silné jarní měsíce, které potvrdily vzrůstající tendence trhu a které, bohudík, trvají až do dnešních dnů. Naším cílem je být v tom, co děláme, stále lepší a věřím, že jdeme tou správnou cestou. Důkazem jsou výsledky našich poboček a lidí, mezi které lze zařadit v tomto roce několik titulů milionová pobočka a milionový makléř. Máme za sebou i řadu nově otevřených poboček. Všem, kteří se podíleli na výsledcích a fungování naší firmy v letošním roce, bych chtěl moc poděkovat. Byl to velmi pestrý rok a jeho celkové hodnocení je velmi pozitivní. Tento rok se u nás nesl ve znamení zahájení několika nových projektů a s tím souvisejícího personálního posílení na pozicích manažerů. Jak si dnes vedou nové divize? NEXT FINANČNÍ služby, které jsme po mnoha měsících příprav na jaře rozjeli, sebou přinesly zkvalitnění servisu pro klienty a rozšířené možnosti výdělku všech našich makléřů. V současné době máme finančními poradci pokrytou celou repub- liku a nejvíce nás těší, že neustále pokořujeme rekordy v obratech. Velký kus cesty ušel i NEXT DEVELOP. Z experimentu, který nebyl postaven na reálných základech, jsme společně s manažerem Petrem Zelenkou vytvořili opravdu silnou firmu, která v této době již dokáže být partnerem pro každého, kdo se odhodlá jít cestou výstavby a následného prodeje nového bydlení. Nadmíru se naplnila i naše představa o novém projektu výkupu nemovitostí s novým kolegou Igorem Kohutem, který jsme představili na naší narozeninové akci v Sokolovně Průhonice. Všechny naše nové projekty připravujeme primárně jako podporu naší pobočkové sítě a posilování jména naší firmy. Maximálně nám záleží na tom, jaké možnosti výdělku a pestrosti práce mají naši makléři a manažeři. Tou asi nejzásadnější změnou byla úprava kariérního systému s možnostmi budování firem ve firmě. Co si od této změny slibujete? Jsme asi jedinou společností na trhu, kde makléři mohou začít budovat svoji manažerskou kariéru a to hned od svého nástupu k nám do firmy. Sami na sobě jsme si vyzkoušeli, že po určitém čase, přijde chvíle, kdy každý obchodník začne přemýšlet o tom, kam se kariérně posunout. Začít předávat svoje zkušenosti a na tom vydělávat, je ta nejlepší možná forma. Změnou v našem kariérním systému je zvýšení podpory pro takový růst a nástroje pro podporu budování vlastích týmů tedy firem ve firmě. Navíc bez jakýchkoliv poplatků a složitých procedur. Na co se plánujete nyní nejvíce soustředit? Všechny naše projekty mají naši plnou podporu, nicméně jeden asi malinko vyčnívá. Je jím podpora nástupu nových kolegů za pomocí nových nástrojů, které zajistí další možnosti výdělku všech našich kolegů. K tomu, abychom naplnili cíle, které jsme si na podzim předsevzali, potřebujeme více makléřů, manažerů a poboček. Naše firma je aktuálně stoprocentně připravena pro růst do všech okresních měst v ČR. Pomyslnou třešničkou na dortu je taky projekt prémiových nemovitostí, na kterém spolupracujeme s manažerkou Ivanou Cikánkovou. Zde se chystá opravdu velká věc, ale toto překvapení si necháme až na začátek roku Je známo, že naše NEXT REALITY vstoupila v letošním roce do Asociace realitních kanceláří ČR. Máte na této úrovni nějaké plány v příštím roce? Určitě ano. Naše členství v Asociaci není pouze do počtu. Rádi bychom se mnohem více zapojili do fungování této instituce s jasným cílem neustále zlepšovat kredit naší profese. Osobně mě velmi trápí, že řada lidí v naší společnosti vnímá povolání realitního makléře negativně. Někdy se jim ani

17 SPECIÁLNÍ VÁNOČNÍ ROZHOVOR není možné divit, zvláště když vidím, jací makléři na trhu působili nebo bohužel ještě působí -- bez pravidel, bez péče o klienty, bez garancí a záruk kvalitní služby, zato s jasným cílem, jednorázově si vydělat za každou cenu. Osobní a profesní kvality obchodníka v realitách musí odpovídat hodnotám komodit, se kterými pracujeme. Nemovitosti našich klientů jsou často tím nejcennějším, co v životě mají a budou mít. Vždy budu bojovat za to, aby v našem oboru pracovali pouze lidé, kteří si toto budou uvědomovat. Nejenom s tímto cílem budu v příštím roce kandidovat do Asociační rady Asociace Realitních kanceláří ČR, plánů máme před sebou mnoho. Jaký předpokládáte další vývoj realitního trhu? A vysledoval jste z vašich pravidelných monitoringů nějaký nastupující trend? Nebudu predikovat něco světoborného. Je evidentní, že český realitní trh je již dávno za krizí, o které jsem já vždy tvrdil, že vlastně nebyla. Ceny některých nemovitostí jsou v dnešní době na dobrých hodnotách. Často je tato doba srovnávána se situací v letech 2006 a Zde je potřeba si uvědomit, že v některých ohledech je situace nyní dokonce mnohem lepší a to nejenom pro klienty, ale také pro realitní makléře. Já si rok 2006 osobně pamatuj. V té době zde nebyly realitní kance- láře a jejich služby vnímány tak jako dnes. Dnes je totiž prodej přes realitku běžný a bystrý klient si rychle spočítá, že se mu vyplatí a to nejenom v úspoře času, ale i v zisku finančních prostředků. Sám jsem v poslední době sledoval několik prodejů mimo realitní kanceláře. Když jsem viděl, jakým tlakům prodávající museli čelit a na jakou cenu bez profesionálního poradenství a zástupce v roli makléře, který by chránil jejich zájmy, museli nakonec přistoupit, bylo mi jich upřímně líto. A to ani nemluvím o riziku pro prodávajícího, který uzavírá smlouvy připravené stranou kupující, která samozřejmě vždy bude navrhovat řešení výhodná pouze jednostranně. Nastupující trend je tedy jasný mnohem větší požadavky klientů na záruky a bezpečí celého procesu prodeje jejich nemovitosti. A to bez realitní kanceláře dnes už prakticky nejde. Společnost NEXT REALITY oslaví příští rok 10. narozeniny. Co to pro vás osobně znamená? Přiznám se, že desáté výročí založení NEXT REALITY beru jako opravdový milník, a to nejenom v historii naší firmy, ale i v mém podnikatelském a osobním životě. Mí kolegové mohou potvrdit, že tyto dvě věci od sebe oddělené nemám naše firma je součástí mého osobního života, stejně jako můj osobní život je součástí naší firmy. Výroční akce se letos přesouvá z lednového termínu na jaro. Bude se tak konat v souvislostí s 10. výročím založení firmy. Oslava bude určitě náležitá. Můžete už teď prozradit něco málo z programu? V žádném případě nechci předbíhat. Nicméně, všichni naši kolegové vědí, že firemní akce děláme s láskou, nadšením a akce u 10. výročí založení naší firmy bude tedy odpovídající. Určitě mohu prozradit, že budeme vyhlašovat tradiční ocenění v ročních soutěžích a slibuji všem, že si odvezou neobyčejné zážitky. S vánočními svátky a Novým rokem si často dáváme i nová předsevzetí, plány a cíle. Jaké by letos bylo vaše přání pro naši společnost? V první řadě bych rád popřál klidné vánoční svátky, pohodu a zdraví, včetně šťastného vstupu do nového roku, všem mým kolegům ve firmě a jejich blízkým. To je vlastně i přání pro naši společnost, protože NEXT REALITY jsou lidé, kteří každý den za tuto značku žijí, dýchají a hrdě ji reprezentují. Přeji si, abychom se za rok v tento čas všichni ve zdraví potkávali na našich pobočkách. Vše ostatní již přijde samo.

18 Vánoční box robetta Hanzla Máte rád zimu? Jsem vášnivý golfista a zima golfu v našem prostředí nepřeje, tudíž toto roční období pro mě není tím nejideálnějším. Na druhou stranu mám rád české hory. Neznám krásnější místo než Horní Malou Úpu a samozřejmě nejvíce v zimě, kdy je zde opravdu kouzelně. Sem se hodně těším a to nejen s rodinou a přáteli, ale i na firemní akce, které na naší firemní chatě Panorama v této vísce v zimě chystáme. Jak si letos užijete adventní čas? Dodržujete nějaké zvyky a rituály? Mám tři děti, takže tyto svátky jsou v posledních letech pro mě spojené hlavně s jejich radostí, a to je asi to nejvíc, co mi mohou Vánoce dát. I když můj zájem maximálně vzbuzují i pohádky na Štědrý den, kterých letos plánuji shlédnout co nejvíce. Každoročně si po svátcích slibuji, že ty další už konečně prožiji v klidu a nenechám na sebe působit všeobecný stres. Letos jsem opravdu odhodlán a zatím to vypadá nadějně. No těch je! Doma nám bude vonět purpura s františkem a určitě si neodpustím klasiku, jakou je kapr s bramborovým salátem. Já říkám, Vánoce musí být hlavně o pohodě a radosti a to je pro mě ten největší rituál. A co poslední den roku. Chystáte se slavit? O mně se ví, že se nerad dívám dozadu. Jsem plnokrevný vizionář, proto každý Silvestr slavím jako vstup do něčeho nového, než jako loučení s tím, co máme za sebou. A to pozitivní co nás všechny čeká, je vždy důležité náležitě oslavit, takže ani já nezůstanu pozadu.

19 ocenění MAKLÉŘI A POBOČKA MĚSÍCE listopad 2015 Naše firma stojí bez nadsázky na kvalitě našich makléřů, kteří jsou základem úspěchu celé společnosti. Snažíme se je tedy neustále motivovat k lepším pracovním výsledkům a jednou formou této motivace jsou naše pravidelné soutěže jako například MAKLÉŘ a POBOČKA MĚSÍCE. Soutěží se o zajímavé a hodnotné ceny, jako je například 14-ti denní zapůjčení luxusního vozu BMW Z4 cabrio. NEXT REALITY tak chce svým pracovníkům poděkovat za dobrou práci, kterou pro společnost vykonávají.

20 ocenění MAKLÉŘ MĚSÍCE DLE OBRATU A DLE POČTU UZAVŘENÝCH PŘÍPADŮ nováček měsíce pobočka MĚSÍCE FIRMA VE FIRMĚ Nataša Řezníčková Vrchlabí Marie Zimová Chomutov Úvaly Andrea Málková Pardubice Předposlední měsíc v roce se stal nejúspěšnější pro naši vedoucí ve Vrchlabí. Paní Nataša Řezníčková si svou produkcí vysloužila nejen první příčku v soutěži makléř měsíce, ale zároveň i titul makléř měsíce dle počtu uzavřených případů. Gratulujeme ji proto k úspěchu a přejeme mnoho štěstí při jejích dalších obchodech. Titul Nováček měsíce získává Marie Zimová z pobočky v Chomutově. NEXT REALITY ji drží palce a přeje mnoho úspěchů v její další obchodní činnosti! Součástí motivace našich kolegů je i prestižní soutěž Pobočka měsíce. V té o sobě dala opět vědět pobočka v Úvalech. Vedoucí pobočky Blanka Štalzerová se svým týmem splnili svůj business plán na 100 % a stanuli tak na stupni vítězů. Nová soutěž FIRMA VE FIRMĚ zná svého vůbec prvního vítěze. Stala se jím makléřka Andrea Málková z pobočky v Pardubicích, která tak získává na 1 měsíc propůjčení luxusního automobilu VW Passat.

21 ocenění bleskový dotazník s vítězem soutěže makléř měsíce natašou řezníčkovou Vedoucí pobočky ve Vrchlabí Nataša Řezníčková si s realitami ráda hraje. Vymýšlí různé strategie, které jsou účinné při prodeji nemovitostí nebo se zajímá o nové trendy v obchodě. Její zájem jistě přispěl i k jejímu vítězství v měsíční soutěži. Přečtěte si s touto makléřkou krátký rozhovor. Zvítězila jste v soutěži o nejlepšího realitního makléře měsíce. Jaký máte recept na úspěch? Recept mám zcela jednoduchý. Pracovat minimálně osm hodin denně a nečekat, že úspěch se dostaví sám. A k tomu pak naslouchat radám těch, kteří již úspěšní jsou, vzdělávat se, přijímat nové výzvy a nelibovat si pouze ve starých metodách. Prostě dívat se stále dopředu. V čem je Královéhradecký kraj z hlediska realit atraktivní? Nemyslím, že by měl být Královéhradecký kraj v něčem více atraktivní než ostatní. Navíc Vrchlabí je přesně na rozhraní dvou krajů, tedy Královéhradeckého a Libereckého. Určitě se v každém kraji najde něco zajímavého, na co se dá vsadit. Tyto dva kraje mají Krkonoše, takže se celkem dobře prodávají nemovitosti určené k rekreaci. Máte nějakou vysněnou nemovitost, kterou byste ráda prodávala? Baví mě prodávat takové nemovitosti, které již prodávaly jiné realitky, třeba dva roky. A já to pak naberu a mám prodáno třeba za pár dnů. To je úžasný pocit. Co vás na tomto byznyse nejvíce baví? Nejvíc mě baví hledat možnosti, jak všechno ovlivnit, jak dovést prodávající i kupující tam, kam potřebuji. V případě kupujících je to například vnuknout jim ještě před prohlídkou myšlenku, že se jim má nemovitost líbit. A oni pak koupí. K tomu používám více různých způsobů, ale nejoblíbenější možností je video - tedy videoprohlídky, kde mám zahrnutý určitý podtext - ten zabírá. Dáváte si pracovní cíle? Mým každodenním cílem v poslední době je stihnout to, co je potřeba v ten den udělat. Vlastně trochu sleduji, jak jsem na tom s umístěním v soutěžích. Přední místa vždy potěší i povzbudí, soutěživost je běžná lidská vlastnost, a když jsou výsledky vidět, tak je to určitě fajn motivace, aby člověk nepolevil.

22 deník cetovatele CELOROČNÍ SOUTĚŽ O ZÁJEZD NA KANÁRSKÉ OSTROVY Jak už víte, v roce 2015 se bojuje o velice exkluzivní zájezd, který získá 20 nejlepších z nás. Pro lepší představu, o jak atraktivní cenu se jedná, rozhodli jsme se připravit pro vás v magazínu SVĚT NEXT REALITY seriál o této destinaci a možnostech, které toto souostroví svým návštěvníkům nabízí. Doufáme, že se nám podaři vás dostatečně motivovat a na všechny vítěze této prémiové soutěže se už nyní těšíme.

23 deník cetovatele 7. díl: Kanárské ostrovy o Vánocích! Trendem posledních let jsou takzvané Vánoce na pláži. A naše výherní destinace patří zrovna k té nejoblíbenější, kam Češi na Štědrý den rádi jezdí. Místo smažení kapra a zdobení stromku se tak klidně opalují na prosluněné pláži a potápějí se v moři. Přestože výherci naší celoroční soutěže na Kanárské ostrovy letos o Vánocích nepojedou, rádi bychom vám i přesto přiblížili tamní atmosféru, která je zde v tento čas nezapomenutelná. Možná právě proto je o tyto exotické zájezdy kolem Štědrého dne a Silvestra stále větší zájem. Vždyť utéct od starostí spojených s velkým úklidem, nákupem potravin a plánováním kolotoče rodinných návštěv je příjemné. A navíc, zatímco u nás teploty nemilosrdně klesají, na Kanárech si můžete pěkně prohřát kosti a načerpat na sluníčku sílu do nového roku. Milovníci tepla si neváhají dovolenou pod palmami koupit klidně i s ročním předstihem. Sváteční atmosféra Váháte, jestli by vám mimo domov přeci jenom nechyběly vánoční koule, koledy a vánočka? Nemusíte. Hotely jsou na turisty v období vánočních svátků připravené a snaží se jim navodit tu správnou atmosféru plnou tradic Vánoc. Ozdobený lobby bar a recepce, kde hraje vánoční hudba, je v hotelech samozřejmostí. Vánoce na Kanárských ostrovech jsou navíc ve znamení květů vánočních hvězd, které rostou všude prakticky jako plevel. Nechybí ani cukroví Stejně běžné je i štědrovečerní či silvestrovské menu a doprovodný program. Na jídelních stolech je navíc daleko bohatší nabídka včetně vánočního cukroví. Po večeři se můžete pobavit na galavečírku se speciálním programem, jehož součástí bývají

24 deník cetovatele ukázky místního folkloru, speciální animační program, hraje hudba k tanci a od půlnoci bývají v letoviscích vánoční diskotéky v hawaiském stylu - v plavkách, stéblové sukni a náhrdelníku s květy, s tím rozdílem, že většina hostů má na hlavě santovskou čepici. Bohatá nabídka vánočních výletů Pro klidnější povahy, kteří si chtějí odpočinout od běžných vánočních zvyků a rituálů, jsou připraveny speciální masáže ve wellness centrech, kde voní purpura, či výlety po ostrově za ochutnávkou tropického ovoce či lahodných vín. Pokud rádi pozorujete hvězdy, určitě se pak vydejte na projížďkou po ostrově La Palma, který je známý svou jasnou oblohou. V místních hvězdárnách si můžete vybrat hned z několika dalekohledů. Výsledky se dozvíte začátkem příštího roku.

25 SVĚT NEXT REALITY JE MAGAZÍN SPOLEČNOSTI NEXT REALITY DALŠÍ ČÍSLO VYJDE V lednu 2016 PERIODICITA: MĚSÍČNÍK CENA: ZDARMA DATUM VYDÁNÍ: REDAKCE: SOŇA PUCHMERTLOVÁ

svět next reality číslo 2, březen 2015 zdarma

svět next reality číslo 2, březen 2015 zdarma svět next reality INTERAKTIVNÍ PRŮVODCE SVĚTEM NEXTU číslo 2, březen 2015 zdarma editorial ovládání překliknutí na obsah aktivní tlačítko tiráž svět next reality magazín společnosti NEXT reality o všem,

Více

Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus...

Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus... Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus... istavitel.cz je nový internetový projekt, který vstoupil na trh v dubnu tohoto roku a již od svého počátku rozvířil

Více

VÍTEJTE PRAŽSKÉ KULTURNÍ A JINÉ POCHOUTKY

VÍTEJTE PRAŽSKÉ KULTURNÍ A JINÉ POCHOUTKY jaro 2016 VÍTEJTE Vážení přátelé dobrého jídla a pití, právě jste otevřeli první vydání nového čtvrtletníku společnosti Ventura Food & Catering. Jak napovídá již samotný název našeho magazínu, rozhodli

Více

lidí ve firmě CÍLEM JE ÚSPĚCH Petr Hrubý Vlastníbyznys

lidí ve firmě CÍLEM JE ÚSPĚCH Petr Hrubý Vlastníbyznys CÍLEM JE ÚSPĚCH lidí ve firmě Petr Hrubý V roce 1998 založil společnost Broker Consulting, z níž se za 17 let stal přední hráč na tuzemském trhu finančních konzultantů. Dnes přichází firma na trh s projektem

Více

ÚVODNÍK NĚCO ZE ZASTUPITELSTEV. Vážení spoluobčané,

ÚVODNÍK NĚCO ZE ZASTUPITELSTEV. Vážení spoluobčané, ÚVODNÍK Vážení spoluobčané, rád bych Vám všem popřál hezký a pohodový podzim, bez zbytečných problémů. Jsou však věci v naší obci, které mě jako občana a potažmo i jako zastupitele trápí. Především je

Více

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ZIMA ZPRÁVY ZE ŽIVOTA ŠKOLKY Je tu prosinec a přicházíme s dalším číslem našeho časopisu. První tři měsíce utekly jako voda, všichni si zvykli na každodenní kolotoč a děti se pomalu

Více

Hodnocení ZŠ a MŠ Brno, Horníkova 1, Brno

Hodnocení ZŠ a MŠ Brno, Horníkova 1, Brno Hodnocení ZŠ a MŠ Brno, Horníkova, Brno I letos jsme oslovili rodiče dětí, aby nám vyplněním dotazníku pomohli zjistit, jak hodnotí ZŠ a MŠ Brno, s čím byli v mateřských školkách nebo na základní škole

Více

SŠ informatiky a finančních služeb, Plzeň, Klatovská 200 G. Fiktivní firma Cleaners, s. r. o. (školní rok 2014/2015) Výroční zpráva

SŠ informatiky a finančních služeb, Plzeň, Klatovská 200 G. Fiktivní firma Cleaners, s. r. o. (školní rok 2014/2015) Výroční zpráva SŠ informatiky a finančních služeb, Plzeň, Klatovská 200 G Fiktivní firma Cleaners, s. r. o. (školní rok 2014/2015) Výroční zpráva Obsah Úvod... 3 Základní informace o firmě... 4 O firmě... 5 Průběh pracovního

Více

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem.

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem. INTRO Založit si facebookový profil nic nestojí, proto to dříve či později udělá každá druhá firma, neziskovka nebo živnostník. Hned po webových stránkách je dnes v Česku Facebook nejběžnější online platformou.

Více

NEWSLETTER. Číslo 1, 2012 NOVÝM PRACOVNÍKŮM IICG POMŮŽE S ORIENTACÍ SPECIÁLNÍ UVÍTACÍ BALÍČEK

NEWSLETTER. Číslo 1, 2012 NOVÝM PRACOVNÍKŮM IICG POMŮŽE S ORIENTACÍ SPECIÁLNÍ UVÍTACÍ BALÍČEK inter ikea centre group NEWSLETTER Číslo 1, 2012 MILÍ PŘÁTELÉ, přinášíme vám první elektronický newsletter roku 2012 o novinkách developera Inter IKEA Centre Group Česká republika a Slovensko, který patří

Více

Mladecké noviny ČÍSLO 66 NEPRODEJNÉ

Mladecké noviny ČÍSLO 66 NEPRODEJNÉ Mladecké noviny ČÍSLO 66 PROSINEC NEPRODEJNÉ 12/2015 Vážení spoluobčané, přeji vám všem i vašim blízkým příjemné prožití vánočních svátků, které budou naplněny radostí, štěstím, vnitřní harmonií a pohodou.

Více

Hledáte si i během trvání rekvalifikace práci?

Hledáte si i během trvání rekvalifikace práci? Účastnice A: No asi nic moc, protože jsem neměla práci a nikde jsem ji nemohla najít. No doufám, že mi pomůže? Myslíte jako najít práci nebo obecně? No hlavně tu práci, no a pak se budu mít jako celkově

Více

Mozaika. Cirkus Berousek

Mozaika. Cirkus Berousek 1 Úvodník Loňští deváťáci nás ujišťovali, že nám devítka uteče jako voda. Teď už vidíme, že měli pravdu. Než jsme se rozkoukali, už máme za sebou první čtvrtletí. A co je neméně důležité, uplynulo i dalších

Více

www.insolvencnispravce.info

www.insolvencnispravce.info Insolvenční správce Informační newsletter ze světa vašeho software Nová verze informačního systému Insolvenční správce vyjde na začátku listopadu 2012 Na začátek listopadu 2012 jsme pro vás, naše zákazníky,

Více

VYDÁVÁ OBEC TOCHOVICE

VYDÁVÁ OBEC TOCHOVICE VYDÁVÁ OBEC TOCHOVICE I/2016 www.tochovice.cz www.facebook.com/tochovice Nová úpravna vody včetně technologického vybavení v podzemí vodojem 2 x 20 m3 KRAJSKÝ AGRO CS Pohár - Osmifinále SK Tochovice -

Více

2016 LEDEN - BŘEZEN. Písek

2016 LEDEN - BŘEZEN. Písek 2016 LEDEN - BŘEZEN Písek 1 SLOVO ŘEDITELKY Vážení a milí, zhluboka se nadechněte. Cítíte ve vzduchu tu vůni jara? To letošní podle astrologického kalendáře začalo přesně 20. března v 5 hodin a třicet

Více

Okenář 4 / 2015. Dřevěná PKS okna v pražském rezidenčním projektu PARK Nikolajka. Postup montáže našich plastových oken

Okenář 4 / 2015. Dřevěná PKS okna v pražském rezidenčním projektu PARK Nikolajka. Postup montáže našich plastových oken Okenář 4 / 2015 Informační čtvrtletník společnosti PKS okna a.s. Dřevěná PKS okna v pražském rezidenčním projektu PARK Nikolajka 3 Značka PKS okna 4 u rekordu hokejové extraligy Postup montáže našich plastových

Více

Program Podnikání 5. týden. a produktivita

Program Podnikání 5. týden. a produktivita Program Podnikání 5. týden Systémy a produktivita Vítám vás u nového modulu našeho programu! Tentokrát se vrhneme na trochu nudnější téma, které je ale v podnikání zcela nezbytné. Když podnikáme, máme

Více

Společenská rubrika. Všem oslavencům gratulujeme, přejeme hodně zdraví, štěstí a životní pohodu.

Společenská rubrika. Všem oslavencům gratulujeme, přejeme hodně zdraví, štěstí a životní pohodu. Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G. Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel: Hlavní město Praha pro potřeby klientů Domova pro seniory Pyšely Vážení a milí čtenáři, říjen 2012 9. ročník, č. 10 teplé

Více

Leden 2015 V lednu nastoupily dvě nové pracovnice.do keramické dílny paní Martina Beranová a paní Marcela Dvořáková do přímé péče. Z klientů nikdo nový nepřišel, máme plný stav. Chystáme se oslavit pololetní

Více

DIGITÁLNÍ GARÁŽ POMÁHÁME ČESKU RŮST Závěrečná zpráva. Duben 2016

DIGITÁLNÍ GARÁŽ POMÁHÁME ČESKU RŮST Závěrečná zpráva. Duben 2016 DIGITÁLNÍ GARÁŽ POMÁHÁME ČESKU RŮST Závěrečná zpráva Duben 2016 Výzkumné pozadí AMSP ČR sdružuje na otevřené, nepolitické platformě malé a střední podniky a živnostníky i jejich organizace z celé České

Více

Kalendář. Aleš Pergler. Samuel Hübl. 1 Listy Danety, číslo 2, ročník 11, 2015-2016

Kalendář. Aleš Pergler. Samuel Hübl. 1 Listy Danety, číslo 2, ročník 11, 2015-2016 Vážení čtenáři, velice rádi bychom vám popřáli poetické Vánoce na sněhu. Bohužel asi ani letos se bílých Vánoc nedočkáme. Je ale určitě jenom dobře, že lidé počasí ovládat nedokážou. Na druhou stranu je

Více

RC CHVALETTICE, U Stadionu 240 (naproti poště)

RC CHVALETTICE, U Stadionu 240 (naproti poště) RC CHVALETTICE, U Stadionu 240 (naproti poště) 533 12 Chvaletice, IČO: 22829725 HNÍZDEČKOVÝ ZPRAVODAJ 3/2011 web: rc-chvaletice.wz.cz tel.: 608 240 368 e-mail: rc-chvaletice@seznam.cz RODINNÉ CENTRUM OSLAVILO

Více

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková Copyright 2015 Lucie Michálková Grafická úprava a sazba Lukáš Vik, 2015 1. vydání Lukáš Vik, 2015 ISBN epub formátu: 978-80-87749-89-0 (epub) ISBN mobi formátu: 978-80-87749-90-6

Více

ZÁPIS ZE 7. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 23. 9. 2014 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Č. 210

ZÁPIS ZE 7. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 23. 9. 2014 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Č. 210 ZÁPIS ZE 7. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 23. 9. 2014 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Č. 210 Ověřovatelé: Mgr. Jiří Šolc Ing. Jiří Rutkovský K bodu č. 1 Zahájení Paní primátorka zahájila 7. mimořádnou

Více

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky.

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Podnikejte s námi Kdo jsme Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Kromě klasického zprostředkování

Více

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková Copyright 2015 Lucie Michálková Grafická úprava a sazba Lukáš Vik, 2015 1. vydání Lukáš Vik, 2015 ISBN epub formátu: 978-80-87749-89-0 (epub) ISBN mobi formátu: 978-80-87749-90-6

Více

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz NÁVOD JAK NA TO autor: Josef Cvrček www.vydelavej-focenim.cz Důležité upozornění Pokud chcete z tohoto návodu dostat, co nejvíce, doporučuji se NEJPRVE podívat na video, které tento návod doprovází. Ve

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 číslo: 40

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 číslo: 40 ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 číslo: 40 Obsah: Slovo ředitele školy. Recyklohraní. Projektový den: Podzimní změny v lese. Projektový den: Učíme se demokracii,

Více

Svatojánek. Červen 2000 INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU

Svatojánek. Červen 2000 INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU Svatojánek Červen 2000 INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU OBEC SPLNILA SVOJÍ ZÁKONNOU POVINNOST V polovině května provedli na žádost obce pracovníci kontrolního oddělení finančního referátu Okresního úřadu Beroun

Více

Základní škola a Mateřská škola Teplice, Koperníkova 2592 portfolio I. stupně zpracovala: Mgr. Alena Štemberová

Základní škola a Mateřská škola Teplice, Koperníkova 2592 portfolio I. stupně zpracovala: Mgr. Alena Štemberová Základní škola a Mateřská škola Teplice, Koperníkova 2592 IČO: 63788152, www.zskopernikova.cz portfolio I. stupně zpracovala: Mgr. Alena Štemberová Na pondělí 21. prosince si paní učitelky pro děti I.

Více

Ročník XV. 15. prosinec 2009 číslo 4

Ročník XV. 15. prosinec 2009 číslo 4 Ročník XV. 15. prosinec 2009 číslo 4 Hlavi ka.indd 1 28.10.2007 15:14:55 Obecní úřad Hudlice přeje všem krásné a pohodové prožití Vánoc a v roce 2010 hodně zdraví, osobní spokojenosti, štěstí a lásky Strana

Více

ZPRÁVA AEROBIK STUDIA OREL DOBŘÍŠ prosinec 2012 - zpráva č.5

ZPRÁVA AEROBIK STUDIA OREL DOBŘÍŠ prosinec 2012 - zpráva č.5 ÚVODNÍK Milí přátelé, ZPRÁVA AEROBIK STUDIA OREL DOBŘÍŠ prosinec 2012 - zpráva č.5 Rok se s rokem sešel a my jsme i v Orlovně ukončili kalendářní rok 2012 a nastartovali rok 2013. Všem bychom rádi touto

Více

SVĚT NEXT REALITY. 10. výročí založení NEXT REALITY. Spousta dalších. Módní policie Magazínu SVĚT Kdo zazářil svým outfitem na slavnostním galavečeru?

SVĚT NEXT REALITY. 10. výročí založení NEXT REALITY. Spousta dalších. Módní policie Magazínu SVĚT Kdo zazářil svým outfitem na slavnostním galavečeru? SVĚT NEXT REALITY ČÍSLO 3 duben 2016 ZDARMA Oslavili jsme společně 10. výročí založení NEXT REALITY Módní policie Magazínu SVĚT Kdo zazářil svým outfitem na slavnostním galavečeru? Spousta dalších novinek

Více

4. lekce: LESNÍ STUDÁNKY (45 min)

4. lekce: LESNÍ STUDÁNKY (45 min) M 4. lekce: LESNÍ STUDÁNKY (45 min) Poznámka: hodina je upravena podle pracovních listů Les a voda, Sdružení TEREZA, 2004. Žák prozkoumá lesní studánky z různých úhlů pohledu (bude si je představovat,

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

Dokument pro Radu Českého rozhlasu

Dokument pro Radu Českého rozhlasu Vyjádření vedení ČRo ke stížnosti ČESKÉ LÉKÁRNY HOLDING a.s. na údajné porušení Kodexu Českého rozhlasu v sérii zpravodajských šotů a reportáží pojednávajících o nové obchodní strategii stěžovatele odvysílaných

Více

MALÍ PODNIKATELÉ S VELKÝM VÝZNAMEM

MALÍ PODNIKATELÉ S VELKÝM VÝZNAMEM HLEDÁ SE OBCHOD MALÍ PODNIKATELÉ S VELKÝM VÝZNAMEM 1,1 mil. počet 36,5 % hrubé přidané hodnoty 14,5 roku průměrná doba podnikání 1,7 mil. zaměstnanců 3/5 tržeb firemního sektoru 4 nově vzniklé firmy na

Více

Mratínský jarmark a salátové mistrovství jsou za dveřmi

Mratínský jarmark a salátové mistrovství jsou za dveřmi MratíNoviny listopad 2015 Nezávislý mratínský měsíčník VIII. ročník vydání č. 83 Mratínský jarmark a salátové mistrovství jsou za dveřmi B líží se devátý ročník staročeského mratínského jarmarku a současně

Více

ZÁKLADNÍ PRAVIDLA INDIVIDUÁLNÍHO PLÁNOVÁNÍ

ZÁKLADNÍ PRAVIDLA INDIVIDUÁLNÍHO PLÁNOVÁNÍ DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM KYTLICE Kytlice 71, 407 45 Kytlice Zřizovatel: Hlavní město Praha IČ: 70872708, bankovní spojení: PPF Banka, č. účtu: 2001560009/6000 tel./fax: 412581183, +420603576097,

Více

Listy a lístky ze Šafránu

Listy a lístky ze Šafránu Listy a lístky ze Šafránu Podzim 2011 Milí přátelé a příznivci ŠAFRÁNU, drţíte v rukou druhé, podzimní, vydání časopisu Listy a lístky ze Šafránu. Přinášíme vám i vašim dětem novinky o činnosti naší organizace,

Více

VÁNOČNÍ A NOVOROČNÍ PŘÁNÍ

VÁNOČNÍ A NOVOROČNÍ PŘÁNÍ VÁNOCE 2015 VÁNOČNÍ A NOVOROČNÍ PŘÁNÍ Sdružení TULIPAN Sokolská 113/8, Liberec 1 Gsm: 744 450 182 Tel: 485 354 217 nesvadbova@sdruzenitulipan.cz www.sdruzenitulipan.cz IČ: 26672472 DIČO: CZ 26672472 Bankovní

Více

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ 1 Copyright Radomír Hanzelka, 2013 www.radomirhanzelka.cz Všechna práva vyhrazena Vytiskla a vydala: Nová Forma s.r.o. www.novaforma.cz Vydání první ISBN 2

Více

Výroční zpráva. Hluboká nad Vltavou o.s. Zpracoval: Bc. David Šťastný

Výroční zpráva. Hluboká nad Vltavou o.s. Zpracoval: Bc. David Šťastný Výroční zpráva Hluboká nad Vltavou o.s. 2012 Zpracoval: Bc. David Šťastný Obsah: 1) Cíle sdružení Hluboká nad Vltavou o.s. 2) Plány roku 2012 3) Naplnění cílů z rok 2012 4) Plány pro rok 2013 5) Slovo

Více

Zítřek může přijít. Dagmar Mancová

Zítřek může přijít. Dagmar Mancová Zítřek může přijít Chci změnit Váš pohled na finanační poradenství. Zjistíte co všechno s vámi u kávy či v klidu domova finanační poradce probere. www.dagmarmancova.cz 2016 Zítřek může přijít Chci změnit

Více

BUŠOVICKÝ ZPRAVODAJ. Z obsahu:

BUŠOVICKÝ ZPRAVODAJ. Z obsahu: BUŠOVICKÝ ZPRAVODAJ Číslo vánoční speciál rok 2014 Z obsahu: 1. 2. 3. 4. 5. 6. Úvodní slovo Informace k budově obce v Sedlecku Akce v roce 2015 Oslavy 900. výročí obce Bušovice Advent v Bušovicích Vítání

Více

ÚNOR To to letí, začalo nám už 2. pololetí! A s ním již 3. projektový a oborový den, další ze zajímavých matematických workshopů, recitační soutěž a mnoho dalšího! MASOPUST V 1.A Ani v posledním zimním

Více

VIETNAMSKÝ DEN V ČAJOVNĚ ALIBABA

VIETNAMSKÝ DEN V ČAJOVNĚ ALIBABA VIETNAMSKÝ DEN V ČAJOVNĚ ALIBABA V rámco projektu Kdo jsi TY a kdo jsem JÁ MY se žáci měli seznámit s různými komunitami žijícími mezi námi. Vzhledem k možnostem jsme si vybrali celkem příhodné místo a

Více

Třídní vzdělávací plán ŠVP PV Rok s kocourkem Matyášem

Třídní vzdělávací plán ŠVP PV Rok s kocourkem Matyášem Třídní vzdělávací plán ŠVP PV Rok s kocourkem Matyášem Integrovaný blok Tématický okruh (celek) Témata Co je nám nejblíže To jsou moji kamarádi CO JE KOLEM NÁS Co najdeme v naší třídě Už znáš celou školku

Více

Miroslav Adamec, ARAS: JUDr. Jiří Srstka, DILIA:

Miroslav Adamec, ARAS: JUDr. Jiří Srstka, DILIA: Miroslav Adamec, ARAS: A poprosím pana doktora Srstku, aby nám vysvětlil, jak je nebezpečný nechráněný styk námětu s Českou televizí. (Smích.) Jsme malinko v časovém skluzu. Pane doktore, dobrý den. Než

Více

DIGESTIV. První, co mě upoutalo, je 30% sleva z nápojů. To už tam rovnou můžete napsat, že se potápíte!

DIGESTIV. První, co mě upoutalo, je 30% sleva z nápojů. To už tam rovnou můžete napsat, že se potápíte! 8 DIGESTIV První, co mě upoutalo, je 30% sleva z nápojů. To už tam rovnou můžete napsat, že se potápíte! Nad objemným jídelním lístkem: To vypadá jako babiččino album. Nad šálkem espressa: To kafe vypadalo

Více

Časopis Fokusu Vysočina. Bludišťák

Časopis Fokusu Vysočina. Bludišťák Číslo 3/2015 Časopis Fokusu Vysočina Bludišťák Úvodník Podzimní období bylo ve znamení Týdnů pro duševní zdraví. Týdny pro duševní zdraví byly zakončeny taneční soutěží StarDance trochu jinak III, ve které

Více

TJ Sokol Žižkov oddíl kulečníku

TJ Sokol Žižkov oddíl kulečníku TJ Sokol Žižkov oddíl kulečníku PRAVIDLA KLUBU 1 Obsah - Obsah Úvod Vedení klubu Struktura výboru Zodpovědnosti výboru Chování v herně Povinnosti člena Závodní hráč Výroční členské schůze Vznik členství

Více

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Vážené sestry, vážení bratři, milí vzácní hosté, rok s rokem se sešel a opět jsme tu, abychom zhodnotili, co se povedlo či nepovedlo, v čem bychom se mohli

Více

Leden 2014. Únor 2014. Březen 2014

Leden 2014. Únor 2014. Březen 2014 Leden 2014 To bylo těšení na vánoce a už jsou za námi. Všichni jsme dostali nějaký dárek. Někteří byli navštívit své rodiny. Uteklo to velice rychle a je tady nový rok 2014. Přejeme si, aby byl příjemný

Více

Šilheřovický zpravodaj Září 2006

Šilheřovický zpravodaj Září 2006 Šilheřovický zpravodaj Září 2006 Unie rodičů sdružení při ZŠ Šilheřovice Vážení spoluobčané, vzhledem k tomu že jsme nestihli zhodnotit akce školního roku v červnu, činíme takto nyní. Školní rok 2005/2006

Více

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD ROK 2007 V tomto roce pracovala knihovnice p. Ouředníková na zkrácený úvazek, poté, co ji v tomto ohledu zaměstnavatel vyhověl. I přes zkrácený úvazek,

Více

Gram dobrého příkladu váží více než cent dobrých slov.

Gram dobrého příkladu váží více než cent dobrých slov. ročník 4 2012/prosinec 14 Gram dobrého příkladu váží více než cent dobrých slov. Hana Pinknerová citát vybral Víťa Graubner Sociální služba je realizována v rámci projektu Zajištění vybraných služeb sociální

Více

Zpráva o činnosti SDH Lidmovice za rok 2014

Zpráva o činnosti SDH Lidmovice za rok 2014 Zápis z výroční valné hromady SDH Lidmovice za rok 2015 konané 15.1.2016 Přítomno: 20 členů Program: 1. Zahájení 2. Zpráva o činnosti - přednese Marek Peška 3. Zpráva o činnosti Jan Šídlo starosta obce

Více

BRANIŠOVSKÉ NOVINKY. č. 5/2015 V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ OSLAVÍ ŽIVOTNÍ JUBILEUM... v lednu František Janura v únoru Zdeněk Farkač

BRANIŠOVSKÉ NOVINKY. č. 5/2015 V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ OSLAVÍ ŽIVOTNÍ JUBILEUM... v lednu František Janura v únoru Zdeněk Farkač BRANIŠOVSKÉ NOVINKY č. 5/2015 Vážení spoluobčané, v dnešní hektické době již možná adventní čas netrávíme v klidném rozjímání tak, jako to bylo běžné v dřívějších dobách, a proto bych vám chtěla úvodem

Více

Sociální média a blogování

Sociální média a blogování Program Podnikání 4. týden Sociální média a blogování V tomto týdnu nejprve rozvineme vaši prezentaci na internetu do oblasti sociálních médií (neboli sociálních sítí), tj. podíváme se na takové platformy

Více

Obsah. Úvodem 11 Komu je kniha určena 11 Forma výkladu 11 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 12

Obsah. Úvodem 11 Komu je kniha určena 11 Forma výkladu 11 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 12 Obsah Úvodem 11 Komu je kniha určena 11 Forma výkladu 11 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 12 Kapitola 1 Světem Internetu s prohlížečem 13 Kde se Internet v počítači bere 13 Prohlížíme Internet

Více

Září v knihovně /2015

Září v knihovně /2015 Knihy do vlaku Září v knihovně /2015 Projekt Kniha do vlaku Chcete si cestu vlakem zpříjemnit zajímavým čtením, ale zrovna jste si zapomněli doma knihu? Nevadí. Na slánském vlakovém nádraží si můžete od

Více

Zpravodaj. Naši drazí přátelé, Určitě jste slyšeli o Women for Women Dnu rodiny, který pro nás byl velkou zkouškou a můžeme

Zpravodaj. Naši drazí přátelé, Určitě jste slyšeli o Women for Women Dnu rodiny, který pro nás byl velkou zkouškou a můžeme Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme Naši drazí přátelé, čas neúprosně letí. Květen je již nějaký ten den za námi a já Vám tradičně přináším to, co jsme v minulém měsíci ve Women for Women zažili.

Více

Průzkum spokojenosti zaměstnanců v Domově pro seniory Bechyně, duben 2013

Průzkum spokojenosti zaměstnanců v Domově pro seniory Bechyně, duben 2013 Průzkum spokojenosti zaměstnanců v Domově pro seniory Bechyně, duben 2013 Milí spolupracovníci, nejprve mi dovolte, abych Vám poděkovala za vyplnění dotazníku vypovídajícím o Vaší spokojenosti v zaměstnání.

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 zapsaný spolek MYGRA-CZ Obsah výroční zprávy: 1) Úvodní slovo 2) Základní údaje 3) Vedení organizace a kontakty 4) Členství v organizacích 5) Přehled činnosti sdružení za rok

Více

SYCENÍ DUŠE CHIJIOKE NWAUCHE. (Konference Kunčice pod Ondřejníkem, říjen 2013)

SYCENÍ DUŠE CHIJIOKE NWAUCHE. (Konference Kunčice pod Ondřejníkem, říjen 2013) SYCENÍ DUŠE CHIJIOKE NWAUCHE (Konference Kunčice pod Ondřejníkem, říjen 2013) Moc se mi líbilo, jak jsi mluvil o sedmi aktivitách duše. O sycení se, o kněžství Já věřím, že je pro mě velmi důležité, abych

Více

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13 Gymnázium Nymburk Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK Karolína Rejmanová 1PB 2O13 1 OBSAH 1. ÚVOD 2. JAK TO VŠECHNO ZAČALO 3. PRVNÍ ROK BYL TĚŽKÝ 4. DOSTAVILY SE VÝSLEDKY 5. ZALOŽENÍ NOVÉHO KLUBU

Více

HAVÍŘOVSKÁ ŠIŠKA LETOS OPĚT ORGANIZUJEME TÁBOR KLUBOVÝ BULLETIN RC HAVÍŘOV. Obsah : úterý a čtvrtek 10:00-12:00 a 17:00-18:00

HAVÍŘOVSKÁ ŠIŠKA LETOS OPĚT ORGANIZUJEME TÁBOR KLUBOVÝ BULLETIN RC HAVÍŘOV. Obsah : úterý a čtvrtek 10:00-12:00 a 17:00-18:00 HAVÍŘOVSKÁ ŠIŠKA LEDEN / ÚNOR KLUBOVÝ BULLETIN RC HAVÍŘOV Číslo 1/2014 Obsah : Letní tábor Valná hromada RC Na UWG se nepojede Pozvánka a program VH Zveme Vás na ples RC Sazebník příspěvků Klubové směrnice

Více

o.s. For-Teenager Apel Výroční zpráva

o.s. For-Teenager Apel Výroční zpráva o.s. For-Teenager Apel Výroční zpráva 2005 Úvodní slovo Vážený čtenáři, dostává se Vám do rukou historicky první výroční zpráva občanského sdružení For-Teenager Apel, které v Jičíně poskytuje sociální

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na partnerských univerzitách v zahraničí

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na partnerských univerzitách v zahraničí Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na partnerských univerzitách v zahraničí Tato zpráva musí být předána Centru zahraničních studií MU do 6 týdnů po ukončení studijního pobytu. Vyplněný dotazník zašlete

Více

KLIENT SI MUSÍ UMĚT UPŘÍMNĚ ODPOVĚDĚT

KLIENT SI MUSÍ UMĚT UPŘÍMNĚ ODPOVĚDĚT STAVBA ROZHOVOR KLIENT SI MUSÍ UMĚT UPŘÍMNĚ ODPOVĚDĚT Shodují se Martina a Michal Rosovi sympatičtí mladí manželé architekti. On navrhuje krásné domy, ona krásné interiéry skvěle se doplňují a investoři

Více

Legenda o třech stromech

Legenda o třech stromech Legenda o třech stromech Legenda o třech stromech je v tomto setkání s malými metodickými úpravami zpracována v rámci jednoho setkání pro skupinu mládeže a dospělých včetně seniorů. Ve středu zájmu není

Více

PiŠtinoviny. PiŠtinoviny

PiŠtinoviny. PiŠtinoviny 1 1 Vážení rodiče flétnistů (a snad i již čtenářsky zdatní flétnisté samotní), velikonoční svátky snad definitivně uzavřely zimní období a s nastupujícími jarními dny přicházíme s dalším číslem našeho

Více

SMÍCHOVINY. Časopis, který se umí smát.. Časopis J&G Společnosti. Úvod aneb pár slov na začátek

SMÍCHOVINY. Časopis, který se umí smát.. Časopis J&G Společnosti. Úvod aneb pár slov na začátek S VAZEK 1, VYDÁNÍ 1 P OČET VÝTISKŮ 40 SMÍCHOVINY Časopis, který se umí smát.. V YDÁNO DNE 8.1.2013 Časopis J&G Společnosti Uvnitř tohoto vydání: Úvod 1 Ohlédnutí za minulým měsícem Projekt 2013 Za zábavou

Více

Zámecké listy. Domov Pod Lipami Smečno. poskytovatel sociálních služeb. Číslo 44. prosinec 2013. Prosinec

Zámecké listy. Domov Pod Lipami Smečno. poskytovatel sociálních služeb. Číslo 44. prosinec 2013. Prosinec Domov Pod Lipami Smečno poskytovatel sociálních služeb Číslo 44. prosinec 2013 Zámecké listy Prosinec je podle gregoriánského kalendáře dvanáctý a poslední měsíc v roce. Má 31 dní. Prosinec začíná stejným

Více

Audiovizuální útvar aneb co chceme točit. Projekt

Audiovizuální útvar aneb co chceme točit. Projekt Audiovizuální útvar aneb co chceme točit Jako audiovizuální útvar popřípadě audiovizuální dílo se může chápat jakýkoli útvar spojující tyto dvě veličiny. Tedy vizuální stránku a zvukovou stránku. V příkladě

Více

Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Mikulov Dokument je zpracován pro období 2016-2017

Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Mikulov Dokument je zpracován pro období 2016-2017 Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Mikulov Dokument je zpracován pro období 2016-2017 Tento výstup byl financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu

Více

Vý stupý listopadové ankétý k bufétu

Vý stupý listopadové ankétý k bufétu Vý stupý listopadové ankétý k bufétu Vážení přátelé, dovolte mi poděkovat těm, kteří přispěli hodnocením a svými postřehy do listopadové webové ankety k provozu bufetu na hlavní budově fakulty s novým

Více

PROSINEC, LEDEN, ÚNOR 2016 8. vydání

PROSINEC, LEDEN, ÚNOR 2016 8. vydání PROSINEC, LEDEN, ÚNOR 2016 8. vydání Mateřská škola Přeštice, ulice Dukelská 1 Vážení rodiče, opět se společně s námi setkáváte díky časopisu Dukeláček, který Vám i nadále bude přinášet dění v naší mateřské

Více

Letecký snímek části obce Cotkytle Starosta obce

Letecký snímek části obce Cotkytle Starosta obce 1. Zpravodaj Cotkytle en, listopad, prosinec, 4/2003 říj Z obsahu zpravodaje:? Události v obci?? Co nového v obci?? Co připravujeme?? Kultura v obci? Socha sv. Jana Nepomuckého Podzimní práce na polích

Více

TILIA. Školní časopis

TILIA. Školní časopis Základní škola a mateřská škola Jaromíra Hlubíka Lipov Školní časopis TILIA Redakční rada: Mgr. Tomáš Zajíček Mgr. Petr Galečka Mgr. Dobroslava Jagošová Mgr. Eva Ondrušová Mgr. Zdeňka Veverková Náklad:

Více

únor 201 6 34 / měsíčník

únor 201 6 34 / měsíčník únor 201 6 34 / měsíčník Upozornění: Neberte všechna má sdělení úplně vážně :-) Milí čtenáři, zdravím vás z ještě stále zasněžené Staré Zagory. Je to k nevíře, ale sníh napadl dokonce dvakrát, jako dvaceti

Více

Dvouměsíčník pro Chyňavu, Malé Přílepy, Libečov, Podkozí a Lhotku u Berouna. Stalo se. Veliký úspěch Dušana Plodra v Austrálii

Dvouměsíčník pro Chyňavu, Malé Přílepy, Libečov, Podkozí a Lhotku u Berouna. Stalo se. Veliký úspěch Dušana Plodra v Austrálii Chyňavský zpravodaj 5/2012 Výtisk zdarma Dvouměsíčník pro Chyňavu, Malé Přílepy, Libečov, Podkozí a Lhotku u Berouna Vážení spoluobčané, Stalo se Veliký úspěch Dušana Plodra v Austrálii dovolte mi, abych

Více

Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října do prosince 2015

Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října do prosince 2015 Měsíčník Obrnického centra sociálních služeb, příspěvkové organizace ROČNÍK II. ČÍSLO 12. PROSINEC 2015 Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října

Více

Slovo paní ředitelky..1 Štědrý den v kuchyni 2 Slovo od sociální pracovnice.. 3 Vánoční aktivity...4-5 Příspěvky uživatelů...6-8 Křížovka...

Slovo paní ředitelky..1 Štědrý den v kuchyni 2 Slovo od sociální pracovnice.. 3 Vánoční aktivity...4-5 Příspěvky uživatelů...6-8 Křížovka... Slovo paní ředitelky..1 Štědrý den v kuchyni 2 Slovo od sociální pracovnice.. 3 Vánoční aktivity...4-5 Příspěvky uživatelů...6-8 Křížovka.....9 Přání...10 Vánoce jsou jedním z nejkrásnějších období roku.

Více

VÁžENÍ SLOVO ÚVODEM. III. ročník Číslo 4/2011 124.ÚS IPA sekce ČR

VÁžENÍ SLOVO ÚVODEM. III. ročník Číslo 4/2011 124.ÚS IPA sekce ČR SERVO PER AMIKECO III. ročník Číslo 4/2011 124.ÚS IPA sekce ČR SLOVO ÚVODEM VÁžENÍ ČTENÁřI, Ze stěžejních událostí předcházejících měsíců připomínáme společné zalití stromu přátelství vedoucími územních

Více

ČINNOSTI A AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2013 2014

ČINNOSTI A AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2013 2014 ČINNOSTI A AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2013 2014 ZÁŘÍ HURÁ DO ŠKOLKY! Tak jako každý rok se otevřeli dveře školky a do mateřské školky přišly nejen děti, které mateřskou školu již navštěvovaly, ale

Více

29/2016 30/2016 31/2016 32/2016 33/2016 34/2016 35/2016 36/2016 37/2016 38/2016 39/2016 40/2016 41/2016 42/2016 3/2016 11. 1. 44/2016 5. 8.

29/2016 30/2016 31/2016 32/2016 33/2016 34/2016 35/2016 36/2016 37/2016 38/2016 39/2016 40/2016 41/2016 42/2016 3/2016 11. 1. 44/2016 5. 8. Časopis TÝDEN patří již více než dvacet let mezi nejčtenější a nejprodávanější zpravodajské časopisy na českém trhu. V posledních letech udržuje kontinuální růst prodaného nákladu, který se pohybuje kolem

Více

Zpráva z území o průběhu efektivní meziobecní spolupráce v rámci správního obvodu obce s rozšířenou působností Mikulov

Zpráva z území o průběhu efektivní meziobecní spolupráce v rámci správního obvodu obce s rozšířenou působností Mikulov Zpráva z území o průběhu efektivní meziobecní spolupráce v rámci správního obvodu obce s rozšířenou působností Mikulov Téma: Administrativní podpora obcí Tento výstup byl financován z prostředků ESF prostřednictvím

Více

Obsah. Úvodem 9 Komu je kniha určena 9 Forma výkladu 9 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 10

Obsah. Úvodem 9 Komu je kniha určena 9 Forma výkladu 9 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 10 Obsah Úvodem 9 Komu je kniha určena 9 Forma výkladu 9 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 10 Kapitola 1 Světem Internetu s prohlížečem 11 Kde se Internet v počítači bere 11 Prohlížíme Internet

Více

Zpravodaj Východočeské pobočky České společnosti ornitologické při Východočeském muzeu v Pardubicích

Zpravodaj Východočeské pobočky České společnosti ornitologické při Východočeském muzeu v Pardubicích Zpravodaj Východočeské pobočky České společnosti ornitologické při Východočeském muzeu v Pardubicích Úvodem K čemu data? Zápis z jarní členské schůze Příprava konference Metody a výsledky výzkumu ptačích

Více

Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě. Závěrečná zpráva 2007/2008

Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě. Závěrečná zpráva 2007/2008 Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě Závěrečná zpráva 2007/2008 ANOMALY, o.s. ŠKOLNÍ 416 TANVALD 468 41 Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě, která pracovala dle pravidel

Více

JAK ZÍSKAT OSVĚDČENÍ REVIZNÍHO TECHNIKA ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍ ZA 6 DNÍ

JAK ZÍSKAT OSVĚDČENÍ REVIZNÍHO TECHNIKA ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍ ZA 6 DNÍ JAK ZÍSKAT OSVĚDČENÍ REVIZNÍHO TECHNIKA ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍ ZA 6 DNÍ Naučte se pomocí učebních technik snadno a rychle pravidla pro elektrotechniku k prověření odborné způsobilosti s vydáním osvědčení

Více

1.číslo Září 2014 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno

1.číslo Září 2014 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno 1.číslo Září 2014 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno Co nás čeká v září? 8.9. - Nábor 11.9. I. Oddílovka 1. pol. Září Kola Šumava Info: Lucka V. 20.9. Bitva na Hrádku

Více

Co je u nás ve škole nového. Rozhovor s prvňáčky. Září-říjen 2014. Nový školní rok 2014/2015. Lucka Kolafová

Co je u nás ve škole nového. Rozhovor s prvňáčky. Září-říjen 2014. Nový školní rok 2014/2015. Lucka Kolafová Září-říjen 2014 Ahoj všichni,tady je vrabčák Lojza.Je A taky další nový rok,kterým vás budu provádět. Nový školní rok 2014/2015 Školu už všichni dobře známe a známe se i mezi sebou navzájem. Zase nám začnou

Více

PŘÍLOHY. Příloha I- Počet uživatelů internetu v ČR (starší 16let) v letech 2006-2011. Zdroj: ČSÚ, 2011a (vlastní zpracování)

PŘÍLOHY. Příloha I- Počet uživatelů internetu v ČR (starší 16let) v letech 2006-2011. Zdroj: ČSÚ, 2011a (vlastní zpracování) PŘÍLOHY Příloha I- Počet uživatelů internetu v ČR (starší 16let) v letech 2006-2011 100% 80% 60% 40% 20% 0% 2006 2007 2008 2009 2010 2011 Zdroj: ČSÚ, 2011a (vlastní zpracování) Příloha II- Seznam slevových

Více

O B J E D N A N Ý B A L Í Č E K "50 ODSTÍNŮ DUŠE" VÁŠ OSOBNÍ REPORT. Dušan Marný 10 18.1.2016. Celkový počet účastníků:

O B J E D N A N Ý B A L Í Č E K 50 ODSTÍNŮ DUŠE VÁŠ OSOBNÍ REPORT. Dušan Marný 10 18.1.2016. Celkový počet účastníků: O B J E D N A N Ý B A L Í Č E K "50 ODSTÍNŮ DUŠE" VÁŠ OSOBNÍ REPORT Dušan Marný 10 18.1.2016 Celkový počet účastníků: OBSAH VAŠEHO OSOBNÍHO REPORTU Každá stránka reportu se zabývá jedním z deseti témat

Více

Magie Vědomého Uzdravení

Magie Vědomého Uzdravení Magie Vědomého Uzdravení jak za 21 dní nastartovat uzdravení a zbavit se nemocí bez léků a lékařů autor: Jan Čejka www.vedome-uzdraveni.cz Vydavatel: Jan Šuba Makniha.cz rok vydání: 2015 Jan Šuba Makniha.cz

Více

5. 9 Vzdělávací oblast Člověk a svět práce

5. 9 Vzdělávací oblast Člověk a svět práce 5. 9 Vzdělávací oblast Člověk a svět práce 5. 9. 1 Charakteristika vzdělávací oblasti Člověk a svět práce - Charakteristika vzdělávací oblasti Vzdělávací oblast je zařazena na obou stupních ZŠ. Vědomosti

Více