INTERAKTIVNÍ PRŮVODCE SVĚTEM NEXTU číslo 3, duben 2015 zdarma SLAVÍME OTEVŘENÍ REKORDNÍHO POČTU POBOČEK V JEDNOM MĚSÍCI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INTERAKTIVNÍ PRŮVODCE SVĚTEM NEXTU číslo 3, duben 2015 zdarma SLAVÍME OTEVŘENÍ REKORDNÍHO POČTU POBOČEK V JEDNOM MĚSÍCI"

Transkript

1 svět next reality INTERAKTIVNÍ PRŮVODCE SVĚTEM NEXTU číslo 3, duben 2015 zdarma SLAVÍME OTEVŘENÍ REKORDNÍHO POČTU POBOČEK V JEDNOM MĚSÍCI Rozhovor s vedoucím pobočky Praha 9 Ing. Františkem Kubalou Prozradíme vám podrobnosti velkolepé narozeninové oslavy NEXT REALITY

2 editorial < ovládání překliknutí na obsah aktivní tlačítko tiráž svět next reality magazín společnosti NEXT reality o všem, co zajímá schopného obchodníka s nemovitostmi PERIODICITA Měsíčník CENA Zdarma DATUM VYDÁNÍ 30. duben 2015 redakce Soňa Puchmertlová Milí kolegové, při psaní tohoto čísla jsem si říkala, jak silné jsou cíle, které si stanovíme my sami. Jsou to totiž cíle, které nás nejvíce motivují, na které se soustředíme každou buňkou svého těla. To, co je pro nás ale nejvíc důležité, není samotné dosažení cíle, ale cesta k němu. Bez ní by to bylo jako opsat si tajenku křížovky z nápovědy. Osobně si dávám cíle neustále. Ten zatím poslední byl zaběhnout půlmaratón v lepším čase, než jsem zvládla minule. Byla to dřina, ale právě ta mě na tom bavila nejvíc a dovedla mě i k úspěšnému osobnímu rekordu. Stejně tak si dáváme průběžné cíle i my v NEXTU. Společnosti se nyní díky našim ctižádostivým kolegům podařilo v jednom měsíci otevřít pět nových poboček. Stálo je to určitě spoustu úsilí a příprav, ale měli odvahu, a v neposlední řadě, i touhu dosáhnout svého cíle. A díky především těmto odvážným a pracovitým kolegům se naše firma neustále rozvíjí a stabilizuje. Přeji tedy všem, abychom si naplno vychutnávali každý okamžik úspěchu, ale i ty chvíle, kdy nám nejde vše tak, jak bychom si představovali. Protože to je ta pravá cesta k našemu cíli. Přeji klidné týdny. Soňa Puchmertlová tisková mluvčí NEXT REALITY GROUP a.s.

3 01 next news 03 rozhovor s františkem kubalou 04 vyhlášení makléřů měsíce 02 nové pobočky 05 deník cestovatele soutěž o cestu na kanáry

4 next news Aktuality a perličky ze společnosti NEXT REALITY GROUP a.s., které je dobré vědět krátké zprávy spolupráce makléřů

5 next news 07 next news NOVÁ POSILA V LIBERECKÉM TÝMU Novou vedoucí pobočky Liberec je od dubna LENKA HERMANOVÁ. Ve své funkci bude pravou rukou regionálního ředitele Libora Vogela, který má tuto pobočku ve své struktuře. Paní Hermanová se pohybuje v realitním byznyse od roku Má za sebou zkušenosti jak z velké franšízové firmy, kde vedla tým makléřů, tak i jako samostatná osoba věnující se prodeji komerčních a horských nemovitostí. 9 OSLAVA 9. NAROZENIN NEXT REALITY SE BLÍŽÍ Jak už jsme vás informovali v minulém čísle magazínu, naše firma NEXT REALITY GROUP a.s. oslaví 19. června 2015 své 9. narozeniny. Společnost už tradičně chystá pro své kolegy celodenní velkolepou oslavu a my už víme, jaký program vás bude touto narozeninovou akcí provázet. Vedení firmy totiž prozradilo některé body, které budou probírány během pracovní části tohoto dne. Představeny budou tyto novinky: revoluční systém poptávek marketing realitního makléře propagace na internetu a sociálních sítích start projektu NEXT FINANČNÍ služby Odpolední část pak bude opět věnována sportovnímu vyžití a následnou večerní afterparty podtrhne slavnostní rozkrojení velkého narozeninového dortu.

6 next news 06 SPOLUPRÁCE MAKLÉŘŮ S NEXT DEVELOP NEXT DEVELOP začátkem letošního roku zaznamenala s příchodem nového ředitele Petra Zelenky znovuoživení. Ten na výroční konferenci v hotelu Ambassador Zlatá Husa představil svou koncepci a vyzval přítomné kolegy k oboustranné spolupráci. Rádi bychom vám tedy ještě jednou shrnuli jeho slova a připomeneme, jak se každý z vás může na tomto projektu podílet. Příležitostí je díky nízkým hypotékám a oživení nejen developerského trhu opravdu hodně! Rozšiřte si tedy obzory v realitní sféře a vydělejte ještě více peněz! Zde nabízíme několik tipů, jak je možné spolupráci s Next Develop iniciovat: Všimli jste si nějakého developerského projektu na billboardu anebo znáte (máte) kontakt na developera/stavební firmu, která má v plánu výstavbu bytů, domů nebo pozemků k prodeji? Kontaktujte Petra Zelenku (petr.zelenka@nextreality.cz, nebo na telefonním čísle ) a domluvte se s ním na formě oslovení developera. Doslechli jste se o investorovi, či znáte stavební firmu v regionu, která vidí obchodní příležitost ve výstavbě a prodeji bytů, domů nebo pozemků? V tomto případě se pravděpodobně jedná o začínajícího developera, což je ideální varianta, kdy s developerem můžeme spolupracovat od samého začátku projektu až do završení prodeje do poslední jednotky. Exkluzivita je samozřejmě vítána. NEXT DEVELOP umí do jednání vstoupit a zanalyzovat záměr investora/developera a dát nabídku spolupráce/oponenturu. Znáte developera, který už má projekt ve fázi výstavby nebo dokonce má objekt postaven, ale nedaří se mu jednotky prodávat, popřípadě spolupracuje s jinou RK? I v takovém případě rádi posoudíme a zkontaktujeme daného developera a stejně jako v případě začínajícího developera zanalyzujeme, proč se mu nedaří jeho jednotky prodávat. Samozřejmě zde může být více faktorů najednou (např. špatná skladba jednotek, vysoké ceny, špatná lokalita a občanská vybavenost v návaznosti na vysoké ceny, nekvalitní marketing, absence webových stránek projektu, nevhodné komerční materiály typu katalogových listů bytových jednotek a podlaží atd.) a přesně to s tímto developerem můžeme řešit. Ředitel NEXT DEVELOP Petr Zelenka se s vámi rád potká při budoucí spolupráci.

7 next news 06 SPOLUPRÁCE MAKLÉŘŮ S NEXT DEVELOP Na projektu se budete jako makléř podílet Pokud svého developera vyhledáte a pomocí našeho developerského oddělení se spolupráce s ním uskuteční, můžete, ale i nemusíte, se na daném projektu dále podílet. NEXT DEVELOP je tu od toho, že celý projekt zanalyzuje, vstoupí do jednání a vy jako makléř můžete daný projekt prodávat. V tomto případě je dělení provizí následující: 75% z přijatých financí od developera za prodej jednotek jde po odečtení nákladů (čistá provize bez DPH) do vaší struktury. 25% z čisté provize bez DPH jde do struktury NEXT DEVELOP. Naše aktuální nabídka Naši spolupráci na developerských projektech najdete na stránkách Několik dalších projektů je nyní ve fázi spouštění, jako například rezidenční bydlení Bydlení v Severní, výhradně nabraný menší bytový dům v Praze 4, nebo také projekt v Ostrově na Ohří u Karlových Varů, kde je náš kolega Ronald Majer výhradním prodejcem 52 bytových jednotek. Mějte u sebe náš propagační materiál Za pár dní spatří světlo světa speciální výtisk propagační brožury NEXT DEVELOP - časopis, který bude mapovat naše specializované oddělení a bude tak ucelenou prezentací nejen nabídky NEXT DEVELOP, ale i doprovodných činností NEXT REALITY GROUP a.s. Ředitel NEXT DEVELOP Petr Zelenka se s vámi rád potká při budoucí spolupráci.

8 nové pobočky 08 UPLYNULÝ MĚSÍC BYL VE ZNAMENÍ OTEVŘENÍ NOVÝCH POBOČEK NEXT REALITY se rozšířila o dalších 5 kanceláří Vedle kvality a spolehlivosti našich služeb, které jsou hlavními prioritami naší společnosti NEXT REALITY GROUP a.s., se snažíme být také našim zákazníkům co nejblíže. Jediným způsobem, jak toho dosáhnout, je zlepšováním naší dostupnosti neustálým rozšiřováním naší pobočkové sítě. V posledním měsíci jsme proto otevřeli pět nových kanceláří, které splňují naše náročné parametry a požadavky. Naším neskromným cílem je disponovat takou sítí poboček, aby to k nám žádný klient neměl déle jak hodinu cesty.

9 < nové pobočky 08 praha 8 praha 9 praha 10 praha 10 uhříněves České Budějovice Vedoucí týmu: Radim Randa Přednost pobočky: Výhody nové pobočky spočívají nejen v její výborné dostupnosti (vchod přímo z ulice, parkování v těsné blízkosti kanceláře), ale také v šíři nabízených a poskytovaných služeb a v individuálním přístupu ke klientovi. české budějovice

10 < nové pobočky 08 praha 8 praha 9 praha 10 praha 10 uhříněves české budějovice Praha 9 Vedoucí týmu: František Kubala Přednost pobočky: Předností této pobočky je vynikající dostupnost pro makléře i klienty. Je 30 m od zastávky metra B Vysočanská, stanice tramvaje a 150 m od zastávky celé řady autobusů a nádraží Vysočany. Výhodou je i možnost parkování v podzemních garážích obchodní galerie Fénix na 3 hodiny zdarma a to přitom pouze 100 m od naší kanceláře. Nové klienty čeká v nové pražské pobočce stejné komplexní obchodní zastoupení, včetně realitních produktů a služeb, na které jsou zákazníci zvyklí v ostatních nexťáckých pobočkách.

11 < nové pobočky 08 praha 8 praha 9 praha 10 praha 10 uhříněves české budějovice Praha 8 Vedoucí týmu: Aleš Smetana Přednost pobočky: Příjemné prostředí s moderním vybavením, které odpovídá požadavkům dnešní doby, vytváří to správné zázemí pro naplňování hlavního cíle NEXT REALITY, což je poskytování našich služeb v nejvyšší možné kvalitě v oblasti realit. Nová kancelář sídlící vedle Fakultní nemocnice Bulovka má výhodnou polohu přímo naproti tramvajové zastávce.

12 < nové pobočky 08 praha 8 praha 9 praha 10 praha 10 uhříněves české budějovice Praha 10 Vedoucí týmu: Iveta Bargárová Přednost pobočky: Nová kancelář disponuje velkým prostorem s výkladními skříněmi a její výhodou je i lehká dostupnost. Sídlí v příjemném prostředí obytné zóny, takže klienti mají zajištěné parkování přímo před vchodem. Na klienty zde čeká stejné komplexní obchodní zastoupení, včetně realitních produktů a služeb, na které jsou zákazníci zvyklí v ostatních nexťáckých pobočkách.

13 < nové pobočky 08 praha 8 praha 9 praha 10 praha 10 uhříněves české budějovice Praha 10 Uhříněves Vedoucí týmu: Eva Šašková Mikešová Přednost pobočky: Pobočka v Uhříněvsi se nachází na nejrušnější ulici ve městě, v těsné blízkosti autobusové zastávky a 5 minut od nádraží. Tým makléřů, který se bude ještě rozšiřovat o další realitní odborníky, je odborně proškolen s ohledem na specifika obchodování v této lokalitě, čímž získá výhodu nad svými konkurenty při jednání s budoucími klienty.

14 vyhlášení 09 Makléři měsíce březen 2015 Naše firma stojí, bez nadsázky, na kvalitě našich makléřů, kteří jsou základem úspěchu celé společnosti. Snažíme se je tedy neustále motivovat k lepším pracovním výsledkům pravidelnými soutěžemi. Jednou takovou je MAKLÉŘ A POBOČKA MĚSÍCE, kde se soutěží o zajímavé a hodnotné ceny - například 14ti denní zapůjčení luxusního vozu BMW Z4 cabrio. NEXT REALITY tak chce svým pracovníkům poděkovat za dobrou práci, kterou pro společnost vykonávají. 1 úvod výsledky rozhovor soutež o cabrio

15 vyhlášení 09 MAKLÉŘ MĚSÍCE DLE OBRATU TOMÁŠ VONDRÁČEK, ÚVALY Další vyhlášení soutěže o Nejlepšího makléře měsíce je za námi. Březen se stal nejúspěšnějším pro vedoucího pobočky v Úvalech Tomáše Vondráčka, kterého tak čeká slíbená prémie společně s diplomem a 14denním zapůjčením firemního vozidla BMW Z4 Cabrio. Celá společnost mu tímto gratuluje a přeje mnoho šťastných kilometrů! POBOČKA MĚSÍCE ÚVALY Status nejlepší pobočky tentokrát náleží našim kolegům v Úvalech. Tým oblastní manažerky Blanky Štalzarové a vedoucího pobočky Tomáše Vondráčka si tak může plnými doušky vychutnat své další prvenství, které sbírá s železnou pravidelností. MAKLÉŘ MĚSÍCE DLE POČTU UZAVŘENÝCH PŘÍPADŮ JAN ČERMÁK, ČESKÁ LÍPA Březen byl úspěšným i pro makléře Jana Čermáka z České Lípy, který si svým výkonem vysloužil tento měsíc titul Nejlepší makléř dle počtu uzavřených případů. NOVÁČEK MĚSÍCE STANISLAV DOHNAL, OLOMOUC Titul Nováček měsíce získává Stanislav Dohnal z pobočky v Olomouci. NEXT REALITY mu drží palce a přeje mnoho úspěchů v jeho další obchodní činnosti! 1 úvod výsledky rozhovor soutež o cabrio

16 vyhlášení 09 BLESKOVÝ DOTAZNÍK S MAKLÉŘEM MĚSÍCE TOMÁŠEM VONDRÁČKEM Vedoucí pobočky v Úvalech Tomáš Vondráček pracuje v NEXT REALITY teprve od roku 2013 a hned získal titul Nováček roku. Již dvakrát obsadil také druhé místo v soutěži MAKLÉŘ MĚSÍCE a nyní dokonce dosáhl na příčku nejvyšší. Zvítězil jste v soutěži o nejlepšího realitního makléře měsíce. Jakému obchodu jste za toto umístění vděčný? Povedlo se mi dokončit prodej dvou domů a dvou pozemků v jednom měsíci. Co byste chtěl vzkázat ostatním realitním makléřům, kteří chtějí být také úspěšní? Myslím si, že tento byznys je důležité dělat na sto procent. V žádné práci nemůžete být úspěšný, pokud jedete jen na poloviční plyn. Co vás nejvíce baví na obchodu s realitami? Rozmanitost. Každý obchod je jiný a to se mi líbí. Rád také komunikuji s lidmi. V realitách se dají získat velmi zajímavé kontakty. Vzpomenete si na váš nejzajímavější prodej nemovitosti? Ano a moc dobře. Šlo o dům, který bylo ovšem potřeba nejdříve dostat do vhodného stavu pro prodej. Své představy jsem probral se stavebním technikem a ten je se svými lidmi v průběhu dvou týdnů zrealizoval. Výsledný efekt byl úžasný a dům se doopravdy podařilo velmi rychle prodat. A naopak nejsložitější zakázka? To byla hned ta druhá v NEXT REALITY. Byly v ní složité převody zástavních práv z různých nemovitostí na jiné. Bez Mgr. Jiřího Trunečky bychom to snad nikdy nerozpletli. Naštěstí se to podařilo a já získal další zkušenosti a motivaci, že práce v realitách má pro mě smysl. Co je podle vás noční můrou realitního makléře? Mírně řečeno se jedná o zarážející chování a jednání některých klientů, ale musím dodat, že jsou to spíše ojedinělé případy. 1 úvod výsledky rozhovor soutež o cabrio

17 vyhlášení 09 Každý měsíc vyhrávají naši makléři BMW Z4 Cabrio Každý měsíc soutěží naši makléři o exkluzivní cenu 14 denní pronájem vozu BMW Z4 CABRIO o výkonu 304 koní. Podívejte se s námi, kdo si v posledních měsících vysloužil svou produkcí jízdu v tomto luxusním sportovním voze. Ivana Zahradníková z týmu Praha 5 vyhrála soutěž makléř měsíce poprvé. Svou výhru si proto náležitě vychutnala. Další výherkyní v pořadí byla Jana Jandová z pobočky Klatovy, která převzala klíčky z rukou ředitele strategie a rozvoje Petra Vláška. A kdo bude další šťastný řidič? To se dozvíte vždy v magazínu Svět NEXT REALITY v rubrice MAKLÉŘ MĚSÍCE. 1 úvod výsledky rozhovor soutež o cabrio

18 vyhlášení deník CELOROcNÍ SOUTez O ZÁJEZD NA KANÁRSKÉ OSTROVY Jak už jistě víte, v roce 2015 se bude bojovat o velice exkluzivní zájezd, který získá 20 nejlepších z nás. pro lepší představu, o jak atraktivní cenu se jedná, jsme se rozhodli připravit pro vás v magazínu SVĚT NEXT REALITY seriál, ve kterém budeme postupně rozkrývat ty největší zážitky, které na všechny vítěze této prémiové soutěže čekají.

19 vyhlášení deník CELOROcNÍ Co mozná nevíte o Kanárských SOUTez ostrovech O ZÁJEZD NA V tomto díle DENÍKU CESTOVATELE jsme pro vás připravili souhrn toho, co se o Kanárských ostrovech HODÍ VĚDĚT. Na svou prémiovou výhru tak budete vybavení těmi nejdůležitějšími informacemi, které určitě každému výherci přijdou vhod. KANÁRSKÉ Ostrovy patří ke ŠPANĚLSKU a platí se tam EUREM. PRVNÍ HOTELY vyrostly na Kanárech až v 60. letech minulého století. Do té doby zde nebyly asfaltové silnice a na velkých částech ostrovů ani elektřina. OSTROVY Nežijí zde žádní JEDOVATÍ ŽIVOČICHOVÉ. Hadi, pavouci, dokonce ani žahavé medúzy. Na kamenitých částech pobřeží tak maximálně můžete šlápnout na mořského Jak ježka. už jistě víte, v roce 2015 se bude bojovat o vyzvedla velice exkluzivní gigantická erupce zájezd, před který 14 miliony získá lety. 20 nejlepších z nás. pro lepší představu, o jak TENERIFE a má rozlohu 2057 kilometrů čtverečních. atraktivní cenu se jedná, jsme se rozhodli připravit pro vás v magazínu SVĚT NEXT REALITY a kulturního dědictví UNESCO. seriál, ve kterém budeme postupně rozkrývat ty největší zážitky, které na všechny vítěze této březnu) prémiové soutěže čekají. Ostrovy jsou SOPEČNÉHO PŮVODU. Ze dna oceánu je Největším ze sedmi ostrovů kanárského souostroví je LA LAGUNA je označována za nejšpanělštější město Kanárských ostrovů. Je sídlem biskupa a university. Historické centrum bylo zapsáno do seznamu světového Vyvrcholením společenských událostí je KARNEVAL, který se mohutností a barvitostí podobá tomu v Riu de Janeiro. Koná se obvykle na konci masopustu (v únoru až prubezné výsledky vedoucí 1. místo Petr Puchmertl Praha II 2. místo Blanka Štalzerová Úvaly 3. místo Arnošt Blatný Cheb NOVÁČEK 1. místo Radka Svátková Karlovy Vary II Makléři MAKLÉŘI PRAHA 1. místo Tomáš Vondráček Úvaly 2. místo Lukáš Kos Praha 2 3. místo Martin Vlasák Praha 2 4. místo Julie Bauerová Úvaly 5. místo Dagmar Brussmanová Úvaly MAKLÉŘI REGIONY 1. místo Vladimír Sušek Kladno 2. místo Pavel Svoboda České Budějovice 3. místo Milan Brych cheb 4. místo Zdeňka Davidová Liberec 5. místo Marian Viktorin Hodonín 6. místo Nataša Řezníčková Vrchlabí 7. místo Bohdana Podzimková Karlovy Vary I 8. místo Marcela Lörinczová Karlovy Vary II 9. místo Stanislav Dohnal Olomouc 10. místo Světlana Georgieva Vrchlabí

20 rozhovor 11 ROZHOVOR S VEDOUCÍM POBOČKY praha 9 ING. FRANTIŠKEM KUBALOu Reality jsou pro mě podnikání bez hranic Nestává se tak často, aby nová pobočka hned měsíc po svém otevření zaznamenala úspěch podpořený úctyhodným obratem půl milionu korun. Vedoucímu Praha 9 Františku Kubalovi se to podařilo. Jeho ambice ale směřují ještě výš. S pomocí svého týmu makléřů by chtěl v tomto roce dosáhnou obratu vyššího než jeden milion. Jak toho chce dokázat, prozradil v našem rozhovoru. Jak hodnotíte svoji poslední práci a v čem vidíte důvod svého úspěchu? Žádný výsledek v realitách nepřijde jako blesk z čistého nebe. A i ten náš za první měsíc činnosti pobočky je pouze špička ledovce. Navázali jsme pouze na naši práci z předchozích měsíců. V realitách se pohybujete již několik let. Jaká byla vaše kariérní dráha? S realitami jsem se seznámil poprvé v roce 1992, kdy jsem pro svou stavební firmu kupoval dvě nemovitosti. Od roku 2005 jsem se této práci věnoval na sto procent. Sedm let jsem také podnikal jako franšízant společnosti RE/MAX. Proč jste se rozhodl pro spolupráci s NEXT REALITY? Koncept NEXT REALITY je zajímavý a vhodný pro můj podnikatelský záměr vybudovat stabilní a výkonnou kancelář. Přijmout práci vedoucího pobočky není jednouché rozhodnutí. Byla to pro vás výzva jak nejlépe zúročit získané dovednosti z předchozí praxe? Ano. Spolupráci jsem zahájil právě s úmyslem uplatnit své předchozí zkušenosti a maximálně je využít. S větším či menším týmem lidí pracuji od svých devatenácti let, takže to pro mě nebylo složité rozhodnutí. Na tu práci s týmem makléřů bych ráda navázala. Vyžaduje trpělivost, zodpovědnost a především mnoho času. Prozradíte nám vaši obchodní strategii? Pouze úspěšní makléři vytvoří fungující a stabilní pobočku. Proto budu hledat a vybírat takové spolupracovníky, kteří mají silnou motivaci a chtějí být dlouhodobě úspěšní. Budu hledat takový tým, který bude schopen dosahovat obratu vyššího než jeden milion. Na trhu je prostor a já ho chci využít.

21 rozhovor 11 ROZHOVOR S VEDOUCÍM POBOČKY praha 9 ING. FRANTIŠKEM KUBALOu Reality jsou pro mě podnikání bez hranic Nestává se tak často, aby nová pobočka hned měsíc po svém otevření zaznamenala úspěch podpořený úctyhodným obratem půl milionu korun. Vedoucímu Praha 9 Františku Kubalovi se to podařilo. Jeho ambice ale směřují ještě výš. S pomocí svého týmu makléřů by chtěl v tomto roce dosáhnou obratu vyššího než jeden milion. Jak toho chce dokázat, prozradil v našem rozhovoru. Čím se lišíte od konkurence a prozraďte mi, proč bych měla spolupracovat právě s vámi? Podnikání mě naučilo, že nic není jisté. Několikrát jsem se ale už přesvědčil, že díky správné komunikací dokážu dojít k dobrým obchodním výsledkům. Jakým způsobem prodáváte nemovitosti, jaké metody se vám nejvíce osvědčily? Vždycky se vyplatí poznat osobnost prodávajícího či kupujícího a jejich situaci a motivy. Častou chybou začínajících makléřů je právě to, že se o tyto věci nezajímají. Před každým setkáním s klientem určitě předchází nezbytná příprava. Volíte ji tedy podle typu zákazníka? Snažím se vždy zjistit co nejvíce informací a při osobní schůzce si ještě ty chybějící doplnit. Pečlivá příprava výrazně zvyšuje šanci na úspěch a určitě se vyplatí dát klientům najevo, že jsem připraven a schopen řešit i složité situace. Je pro vás práce v realitách finančně zajímavější a přínosnější v porovnání s jinými profesemi? Reality jsou pro mě podnikání bez hranic. Je to obor, ve kterém jsem svobodný a nezávislý. Když jsem podnikal v realizaci staveb, musel jsem mít sto a jednu věc. Často jsem se potkával i s korupcí. Nyní mě stačí fungující systém NEXTU, notebook, telefon, chuť pracovat a finanční profit je vysoce nadstandardní. Chcete upozornit na nějaké zásadní téma týkající se společnosti nebo trhu, o kterém jste se ještě nezmínil? Myslím, že od roku 2008 jsme na trhu kupujícího. Myšleno tak, že rozhoduje ten, kdo chce koupit. Často necháme po prohlídce zájemce odejít a dále s ním aktivně nepracujeme. A to je pro mě velké téma do budoucna. Děkuji za rozhovor

22 příští číslo vyjde na konci května

svět next reality číslo 2, březen 2015 zdarma

svět next reality číslo 2, březen 2015 zdarma svět next reality INTERAKTIVNÍ PRŮVODCE SVĚTEM NEXTU číslo 2, březen 2015 zdarma editorial ovládání překliknutí na obsah aktivní tlačítko tiráž svět next reality magazín společnosti NEXT reality o všem,

Více

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ NADSTANDARDNÍ VÝDĚLKY OBROVSKÉ OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI SEBEREALIZACE PODPORA ZKUŠENOSTI SVOBODA to je výčet několika výhod, které nabízíme při společné spolupráci v projektu NEXT

Více

svět next reality ČÍSLO 1, ÚNOR 2015 ZDARMA

svět next reality ČÍSLO 1, ÚNOR 2015 ZDARMA svět next reality ČÍSLO 1, ÚNOR 2015 ZDARMA POBOČKa roku 2014 editorial Vážené kolegyně, vážení kolegové, milí čtenáři, Ovládání tiráž SVĚT NEXT REALITY magazín společnosti NEXT reality o všem, co zajímá

Více

STAVÍME LEVNĚ! STAVÍME ŠPATNĚ? diskusní setkání STAVEBNÍ FÓRUM 2011 RNDr. Evžen Korec, CSc.

STAVÍME LEVNĚ! STAVÍME ŠPATNĚ? diskusní setkání STAVEBNÍ FÓRUM 2011 RNDr. Evžen Korec, CSc. STAVÍME LEVNĚ! STAVÍME ŠPATNĚ? diskusní setkání STAVEBNÍ FÓRUM 2011 RNDr. Evžen Korec, CSc. Představení EKOSPOL a.s. přední česká developerská společnost prodej bytů prodej parcel k výstavbě rodinných

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK Profil společnosti CIMEX GROUP Celková plocha pronajímatelných kancelářských prostor: 100 000 m 2 Hodnota portfolia administrativních budov CZK 4,2 miliardy Hodnota portfolia

Více

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky.

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Podnikejte s námi Kdo jsme Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Kromě klasického zprostředkování

Více

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013 Exkluzivní nemovitosti Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz Představení kanceláře The RE/MAX Collection Platinum The RE/MAX Collection je prémiová značka

Více

Zájem o nové bydlení trvá, prodeje brzdí povolovací procesy a nárůst cen

Zájem o nové bydlení trvá, prodeje brzdí povolovací procesy a nárůst cen Zájem o nové bydlení trvá, prodeje brzdí povolovací procesy a nárůst cen Praha, 23. ledna 2019 V loňském roce se v Praze prodalo 5000 nových bytů, o 500 méně než v roce předchozím. A to přesto, že nabídka

Více

Development na Ostravsku

Development na Ostravsku Development na Ostravsku Ing. Radka Demčáková account manager S.K. Neumanna 608/7 702 00 Ostrava e-mail: radka.demcakova@stingcommerce.cz www.rksting.cz Cílem prezentace je: Úvod Seznámit Vás s vývojem

Více

Byt 2+1, 54 m2. Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku.

Byt 2+1, 54 m2. Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku. Byt 2+1, 54 m2 Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov 4 690 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku.cz Popis Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 2+1 s balkonem v osobním vlastnictví

Více

REALITNÍ MAKLÉŘ PŘÍPRAVA NA CERTIFIKACI

REALITNÍ MAKLÉŘ PŘÍPRAVA NA CERTIFIKACI Hlavní cíle programu Absolvováním tohoto kurzu účastníci splní vstupní požadavek k certifikační zkoušce. Jedná se o profesní studium zaměřené na praxi. Kurz je 10 denní, rozdělený do 4 bloků. Účastníci

Více

WEBOVÁ PREZENTACE ACE NEXT REALITY Mezi další inzertní možnosti pro naše klienty patří i webová prezentace www.nextreality.cz. Tento moderní web slouží jak kupujícím, tak prodávajícím. Zároveň zde uživatel

Více

Copyright Gaudens s.r.o. - 1 - www.gaudens.cz

Copyright Gaudens s.r.o. - 1 - www.gaudens.cz STUDIJNÍ MATERIÁL REALITNÍ MAKLÉŘ PRAKTICKÝ PRŮVODCE PRACOVNÍMI POSTUPY, PRODEJNÍMI TECHNIKAMI A LISTINNOU STRÁNKOU PRÁCE V REALITÁCH GAUDENS - TRADICE OD ROKU 1996 V OBLASTI KURZŮ A PORADENSTVÍ PRO REALITNÍ

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 Klient: Připravil: Canaba development, s.r.o. Zdeněk Špetlík Akropolis reality s.r.o. tel.: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 Klient: Připravil: Canaba development, s.r.o. Zdeněk Špetlík tel.: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz CANABA developoment,

Více

PRODEJ BYTU v OV od A do Z. průvodce pro prodávající

PRODEJ BYTU v OV od A do Z. průvodce pro prodávající PRODEJ BYTU v OV od A do Z průvodce pro prodávající aktualizováno: leden 2016 2 Prodej bytu v osobním vlastnictví od A do Z Pokud jste se rozhodli prodat byt v osobním vlastnictví (OV) a chcete ho prodávat

Více

Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013

Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013 Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013 Co je podnikatelský plán? Psaný dokument, ve kterém je sepsána Vaše podnikatelská činnost Má odpovídat skutečnosti bez příkras

Více

prezentace www.grandreality.cz

prezentace www.grandreality.cz prezentace www.grandreality.cz www.grandreality.cz Server o trhu nemovitostí, financování a realizaci staveb GRANDREALITY Nabízí prostor pro prezentaci aktuálních nabídek realitních kanceláří, developerů.

Více

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT STAVO Hradčanská Office Center Milady Horákové 116/109 160 00 Praha 6 domov@yit.cz www.yit.cz Hyacint Modřany A (II. fáze) Váš domov rozkvétá v Modřanech

Více

Hledáte moderní bydlení? Tohle je ta pravá volba.

Hledáte moderní bydlení? Tohle je ta pravá volba. Hledáte moderní bydlení? Tohle je ta pravá volba. G Residence, nejnovější projekt společnosti GETBERG Pořiďte si vlastní byt již od 1 999 309 Kč Pečováním o cizí byt můžete trávit léta nebo si můžete zařídit

Více

KOMPLEXNÍ SERVIS: CESTA KE ZVÝŠENÍ VÝNOSU Z KLIENTA? 23. KVĚTNA 2018 / PRAHA / 3 SÁLY S PROGRAMEM

KOMPLEXNÍ SERVIS: CESTA KE ZVÝŠENÍ VÝNOSU Z KLIENTA? 23. KVĚTNA 2018 / PRAHA / 3 SÁLY S PROGRAMEM KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: KOMPLEXNÍ SERVIS: CESTA KE ZVÝŠENÍ VÝNOSU Z KLIENTA? 23. KVĚTNA 2018 / PRAHA / 3 SÁLY S PROGRAMEM Jak si představujete ideál péče o klienta? Co je na cestě k ideálu

Více

Financování bydlení. Na co se připravit při financování bydlení. Finance pro rodinu

Financování bydlení. Na co se připravit při financování bydlení. Finance pro rodinu Financování bydlení Na co se připravit při financování bydlení Finance pro rodinu 2019 1 Obsah Úvod... 3 Co mám na mysli pod pojmem financováním bydlení?... 4 Jak probíhá první schůzka?... 4 Jak schůzka

Více

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects KRÁSNÉ VÁNOCE 16 prosinec 2015 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 4 EDITORIAL: KRÁSNÉ VÁNOCE 2015. ODPOJTE SE 5 TÉMA: ROK 2015 V NAŠEM ATELIÉRU 15 BYDLENÍ PODLE AKA 21

Více

4.10. TISKOVÁ KONFERENCE PŘI FOR INTERIOR

4.10. TISKOVÁ KONFERENCE PŘI FOR INTERIOR /10/ listopad 2012 4.10. TISKOVÁ KONFERENCE PŘI FOR INTERIOR Hlavním bodem tiskové konference byl start soutěže NÁBYTEK ROKU 2013. Dále byly zveřejněny statistické údaje o nábytkářském průmyslu a prognóza

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

SKRIPT 1 na dotazníky. A SMS zaslat po hovoru. A zaslat po hovoru

SKRIPT 1 na dotazníky. A SMS zaslat po hovoru. A  zaslat po hovoru SKRIPT 1 na dotazníky Pripravili jsme pro Vás 3 dotazniky, stranky Já Vám je pošlu do emailu, a když bude na nekterou z otázek Vaše odpověď, tak nám zašlete odpověď. A SMS zaslat po hovoru Pripravili jsme

Více

ZNALECKY POSUDEK. č. 3967/136/722. O ceně pozemků p.č. 527/1,796/2,470/94, vše v katastrálním území Letňany, obec Praha.

ZNALECKY POSUDEK. č. 3967/136/722. O ceně pozemků p.č. 527/1,796/2,470/94, vše v katastrálním území Letňany, obec Praha. ZNALECKY POSUDEK č. 3967/136/722 O ceně pozemků p.č. 527/1,796/2,470/94, vše v katastrálním území Letňany, obec Praha. Objednatel posudku: Účel posudku: CENTRAL GROUP uzavřený investiční fond a.s. Na Strži

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

Doufáme, že Vás projekt Soutěž a Podnikej, zaujme a věnujete mu chvíli svého času. MARTIN VÍTEK, spoluzakladatel Soutěž a Podnikej

Doufáme, že Vás projekt Soutěž a Podnikej, zaujme a věnujete mu chvíli svého času. MARTIN VÍTEK, spoluzakladatel Soutěž a Podnikej 2017 Dobrý den, jmenujeme se Martin Vítek a David Friedl a jsme zakladatelé a organizátoři projektu pro studenty středních škol Soutěž a Podnikej. Rádi bychom Vám jej v několika minutách představili a

Více

svět next reality slavíme 9. výročí založení naší společnosti! Velký přehled letních novinek a soutěží

svět next reality slavíme 9. výročí založení naší společnosti! Velký přehled letních novinek a soutěží svět next reality INTERAKTIVNÍ PRŮVODCE SVĚTEM NEXTU číslo 5, Červen 2015 zdarma slavíme 9. výročí založení naší společnosti! Velký přehled letních novinek a soutěží Fotogalerie toho nejlepšího z narozeninové

Více

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ REZIDENCE U ZÁMKU REZIDENCE U ZÁMKU, HORNÍ NÁMĚSTÍ 50, VSETÍN ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ K PRODEJI DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ INVESTOR: NOVÉ BYTY VSETÍN s.r.o. VÝHRADNÍ PRODEJCE: AENTURA

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2015 Úvodní slovo ředitele Rok 2015 byl rokem organizačních změn a zároveň i mírného růstu v zakázkové i ekonomické oblasti celé společnosti Celkové oživení ekonomiky společnosti

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

Jak koupit nemovitost

Jak koupit nemovitost Jak koupit nemovitost Bezpečně? Co nejlépe? Bez starostí a stresu? Část 1. www.alisen.cz Proč vznikla tato kniha? Koupě nemovitosti bývá pro většinu z nás životní investicí. Vydáváme velké, často půjčené

Více

#LOVCI

#LOVCI WWW.OFFICEHUNTERS.CZ #LOVCI A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A WISH. ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY O NÁS Jsme realitní a konzultační společnost zaměřená na prodeje a pronájmy komerčních nemovitostí s mezinárodními

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 42 celkem / 7 volných 700 celkem / 35 volných 408 celkem / 96 volných

Více

Výroční tisková konference ŠKODA AUTO Mladá Boleslav, Projev pana Klause-Dietera Schürmanna Člena představenstva za oblast Financí a IT

Výroční tisková konference ŠKODA AUTO Mladá Boleslav, Projev pana Klause-Dietera Schürmanna Člena představenstva za oblast Financí a IT Výroční tisková konference ŠKODA AUTO Mladá Boleslav, 21.03.2018 Projev pana Klause-Dietera Schürmanna Člena představenstva za oblast Financí a IT - Platí mluvené slovo - Rukopis projevu Klause-Dietera

Více

R&P DEVELOPMENT. Růžička a partneři development s.r.o.

R&P DEVELOPMENT. Růžička a partneři development s.r.o. R&P DEVELOPMENT Růžička a partneři development s.r.o. Společnost Růžička a partneři development s.r.o. se věnuje podnikatelské činnosti v oblasti realit a developmentu NABÍZÍME TYTO SLUŽBY developerská

Více

PRŮZKUM TRHU YIT Group YIT Stavo PREFERENCE KUPUJÍCÍCH PŘI POŘIZOVÁNÍ NOVÉHO BYTU

PRŮZKUM TRHU YIT Group YIT Stavo PREFERENCE KUPUJÍCÍCH PŘI POŘIZOVÁNÍ NOVÉHO BYTU PRŮZKUM TRHU YIT Group YIT Stavo PREFERENCE KUPUJÍCÍCH PŘI POŘIZOVÁNÍ NOVÉHO BYTU JAN ŠTÍHEL marketingový manažer YIT Stavos. r. o. YIT Group Stoletá historie 7 států Evropy 13 000 bytů (za posledních

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/10 BYTY - přehled projektů Počet bytů Termín/y dokončení 42 celkem / 8 volných Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 629 celkem / 13 volných Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí

Více

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba TÝMOVÝ VÝSTUP Týmový výstup 360 zpětné vazby 360 zpětná vazba ÚVOD Týmový výstup nabízí přehled výsledky napříč zvolenou skupinou. Výstup odpovídá strukturou individuálním výstupním zprávám a pracuje s

Více

Media Kit. Olomouc magazine. Reality Olomouc. magazine.cz. lifemagazine.cz. realityolomouc.cz

Media Kit. Olomouc magazine. Reality Olomouc. magazine.cz. lifemagazine.cz. realityolomouc.cz Media Kit 2015 Olomouc magazine Reality Olomouc magazine.cz lifemagazine.cz realityolomouc.cz Časopis OLOMOUC MAGAZINE je o stylovém životě v moderním městě. Exkluzívní rozhovory, výjimečné fotografie,

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

Prodej pozemku od A do Z

Prodej pozemku od A do Z Prodej pozemku od A do Z Pokud jste se rozhodli prodat stavební pozemek a chcete ho prodávat bez prostředníka, tedy bez realitní kanceláře, pak jsme právě pro vás připravili průvodce, který vás celým procesem

Více

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 OBSAH Imo24h Stavby a opravy.kdo jsme.co děláme.jak to děláme.platební modely.proč zvolit Imo24h? Imo24h - Franšíza.Síť franšíz.profil franšízanta.jak se stát franšízantem.podmínky

Více

INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU Hotel a restaurace Ještěd. Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně, milí kolegové,

INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU Hotel a restaurace Ještěd. Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně, milí kolegové, INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU 15.9. 2017 Místo konání: Hotel a restaurace Ještěd Začátek: 19.30 Slavnostní zahájení: 20.00 Konec: 24.00 Téma: Budoucnost Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně,

Více

Vlakem na konferenci

Vlakem na konferenci Vlakem na konferenci Clarion Congress Hotel http://www.clarioncongresshotelolomouc.com Dotazník aneb jedete v tom s námi! Vážené kolegyně, vážení kolegové, Český institut interních auditorů Vás zve na

Více

SVĚT NEXT REALITY. SOUTĚŽTE S NÁMI O nový VW PASSAT

SVĚT NEXT REALITY. SOUTĚŽTE S NÁMI O nový VW PASSAT SVĚT NEXT REALITY ČÍSLO 8 listopad 2015 ZDARMA SOUTĚŽTE S NÁMI O nový VW PASSAT Návody, jak vést úspěšný telefonní rozhovor Makléři a pobočka měsíce editorial Milí kolegové, letošní podzim se do kalendáře

Více

Dívčí Kámen. Nabídka na využití prostor zříceniny hradu. platná od 26. 5. 2014 do 31. 12. 2014. Určeno veškerým kulturním vystoupením

Dívčí Kámen. Nabídka na využití prostor zříceniny hradu. platná od 26. 5. 2014 do 31. 12. 2014. Určeno veškerým kulturním vystoupením Nabídka na využití prostor zříceniny hradu Dívčí Kámen platná od 26. 5. 2014 do 31. 12. 2014 Určeno veškerým kulturním vystoupením Foto: Petr Znachoř Nabízíme možnost prezentace uměleckých aktivit v netradičním

Více

10 DŮVODŮ PROČ SE STÁT RE/MAX MAKLÉŘEM. Připojte se k úspěchu společnosti RE/MAX a staňte se makléřem RE/MAX již nyní!

10 DŮVODŮ PROČ SE STÁT RE/MAX MAKLÉŘEM. Připojte se k úspěchu společnosti RE/MAX a staňte se makléřem RE/MAX již nyní! 10 DŮVODŮ PROČ SE STÁT RE/MAX MAKLÉŘEM Připojte se k úspěchu společnosti RE/MAX a staňte se makléřem RE/MAX již nyní! Systém RE/MAX Vám poskytne podnikatelskou nezávislost a zároveň podporu a výhody silné

Více

AQUEL Credit, s.r.o. dceřiná společnost AQUEL Bohemia. Press kit

AQUEL Credit, s.r.o. dceřiná společnost AQUEL Bohemia. Press kit dceřiná společnost AQUEL Bohemia Press kit Leden 2012 Obsah: 1. AQUEL GROUP 3 2. AQUEL Credit pojištění, finance, hypotéky 5 3. Partneři divize AQUEL Credit 7 4. CREDIT Max exkluzivní fond pro investiční

Více

KOOPERATIVNÍ ROZVOJ LOKALIT V PŘÍHRANIČÍ JIHOČESKÝ KRAJ / DOLNÍ RAKOUSKO

KOOPERATIVNÍ ROZVOJ LOKALIT V PŘÍHRANIČÍ JIHOČESKÝ KRAJ / DOLNÍ RAKOUSKO Jihočeská hospodářská komora Sdružení stavebnictví a územního rozvoje Husova 9, 370 01 České Budějovice Držitel certifikátu systému jakosti dle požadavků ČSN EN ISO 9001:2001 KOOPERATIVNÍ ROZVOJ LOKALIT

Více

E - COMMERCE. Volně prodejná analýza trhu, potenciálu konkurence a úspěšnosti vašeho podnikání.

E - COMMERCE. Volně prodejná analýza trhu, potenciálu konkurence a úspěšnosti vašeho podnikání. 2011 E - COMMERCE Volně prodejná analýza trhu, potenciálu konkurence a úspěšnosti vašeho podnikání. Jak velký je trh? A jak váš segment? Jaký je vývoj trhu za posledních 10 let? Jaké jsou trendy? Kde je

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Poradce vs. klient. Biostrukturální prodej a marketing KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem

Poradce vs. klient. Biostrukturální prodej a marketing KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: Poradce vs. klient 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem Biostrukturální prodej a marketing Milan Zajíček, Pražská manažerská akademie, s.r.o. Dotazy řečníkům:

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

Ing. František Řezáč, Ph.D. Masarykova univerzita

Ing. František Řezáč, Ph.D. Masarykova univerzita Obchodní činnost v pojišťovně Organizace prodeje pojistných produktů Odvětvová struktura Vznik pojištění Centrála Školení prodejců Pojištění osob Pojištění majetku Pojištění odpovědnosti za škodu Úrazové

Více

KOUPĚ BYTU v DV od A do Z. průvodce pro kupující

KOUPĚ BYTU v DV od A do Z. průvodce pro kupující KOUPĚ BYTU v DV od A do Z průvodce pro kupující aktualizováno: leden 2016 2 Koupě bytu v družstevním vlastnictví od A do Z Pokud jste se rozhodli koupit byt v družstevním vlastnictví a chcete si tak splnit

Více

Exkluzivní byty s výhledem na celou Prahu TOP OF PRAGUE

Exkluzivní byty s výhledem na celou Prahu TOP OF PRAGUE Exkluzivní byty s výhledem na celou Prahu Exkluzivní byty v nejvyšších patrech unikátních rezidenčních věží v Praze 3 8 9 7 6 3 1 2 10 5 PRAHA 4 Dokončené exkluzivní byty ve třech horních patrech Residence

Více

Cenové mapy prodejních cen a jejich využití v praxi

Cenové mapy prodejních cen a jejich využití v praxi Cenové mapy prodejních cen a jejich využití v praxi Diskusní setkání časopisu Stavební fórum Středa 16. září 2015 PARKHOTEL Praha Kvalita a spolehlivost dat rezidenčního trhu Současná situace Data shromažďovaná

Více

Tento Ebook byl vytvořen ve spolupráci s institutem CHYTRÝ MAKLÉŘ Jakékoli kopírování či šíření není dovoleno bez uvedení

Tento Ebook byl vytvořen ve spolupráci s institutem CHYTRÝ MAKLÉŘ   Jakékoli kopírování či šíření není dovoleno bez uvedení 7 chyb, kterých je potřeba se vyvarovat při prodeji nemovitosti. Chystáte se nakládat s majetkem, který má zřejmě milionovou hodnotu. Mnoho lidí udělalo při prodeji mnoho chyb. Vy je ale dělat nemusíte.

Více

Informace o akcích ARR, nabídka spolupráce pro města a obce. Mgr. Jiří Štěpán

Informace o akcích ARR, nabídka spolupráce pro města a obce. Mgr. Jiří Štěpán Informace o akcích ARR, nabídka spolupráce pro města a obce Mgr. Jiří Štěpán 24. 2. 2015 Co chystáme Informace o akcích, které ARR letos bude pořádat na podporu rozvoje kraje nabídka spolupráce Další aktivity

Více

ZAČÍNÁME INTERNETOVÝ START-UP V ČR

ZAČÍNÁME INTERNETOVÝ START-UP V ČR ZAČÍNÁME INTERNETOVÝ START-UP V ČR 51 TIPŮ Jarek Mikeš Mikeš, Jaroslav Publikováno 1.5.2013, první vydání ISBN: 978-80-260-4302-7 Česká republika, Brno Twitter: @koolazz_cz jarekmikes@gmail.com www.jarek-mikes.cz

Více

INVESTUJTE DO NEMOVITOSTÍ

INVESTUJTE DO NEMOVITOSTÍ Emitent M&M Reality Invest a.s. Vinohradská 2022/125, Vinohrady, 130 00 Praha 3 Email: info@mmreality-invest.cz VOLEJTE ZDARMA 800 100 446 M&M REALITY INVEST a.s. KONTAKTY Investiční zprostředkovatel M&M

Více

www.rezidenceuhvezdy.cz Nadčasová architektura Pasivní standard Nejmodernější technologie 900 m na metro O projektu 1 min. do parku Bydlení v přírodě 15 bytů Váš nový a zdravý domov! Unikátní projekt Rezidence

Více

ZÁPIS Z 2. SETKÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH

ZÁPIS Z 2. SETKÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH ZÁPIS Z 2. SETKÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ Datum jednání: 12.10.2016 Čas jednání: 13:00 hodin V ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH Místo jednání: Kancelář MAS Lednicko-valtický areál, z.s., Lidická 3116/134,

Více

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Provozně ekonomická fakulta Katedra informačních systémů TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI Reklama na internetu Vedoucí práce: Ing. Jarolímek Praha, 2005 Internet jako nejmladší

Více

Představení magazínu. luxusní magazín. o nás

Představení magazínu. luxusní magazín. o nás 2017 Představení magazínu luxusní magazín věnovaný českému trhu s nemovitostmi výrazně zkvalitňuje a rozšiřuje svůj obsah nad rámec prezentace nabídky nejlepších realitních, převážně residenčních projektů,

Více

SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. 1

SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. 1 SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 1 www.sekyragroup.cz Sekyra Group Real Estate reference (1/2) Historie: Společnost založená v roce 1996 navázala na advokátní praxi dr. Sekyry v oboru nemovitostí Společnost

Více

PLÁN AKTIVIT PRO ROK 2015 Česká manažerská asociace. Stručný přehled

PLÁN AKTIVIT PRO ROK 2015 Česká manažerská asociace. Stručný přehled PLÁN AKTIVIT PRO ROK 2015 Česká manažerská asociace Stručný přehled Již 25 let Česká manažerská asociace (ČMA) kultivuje manažerské prostředí a navazuje na odkaz největších manažerských osobností z naší

Více

CHINA EDUCATION EXPO 2018

CHINA EDUCATION EXPO 2018 Veletrh China Education Expo se koná již po osmnácté a stal se největším náborovým veletrhem v Číně. Přivádí dohromady více než 600 institucí a dohromady okolo 50 000 studentů a rodičů na veletrhy v Pekingu,

Více

Efektivní inzerce. Milan Šmíd Manažer Zboží.cz a inzertních služeb

Efektivní inzerce. Milan Šmíd Manažer Zboží.cz a inzertních služeb Efektivní inzerce Milan Šmíd Manažer Zboží.cz a inzertních služeb Obsah Hledání na Sreality.cz Jak doměřit efektivitu inzerce Virtuální prohlídky Sreality.cz Přibližně 90 000 inzerátů nemovitostí z celé

Více

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Hledáte prostor pro reprezentativní akci, večírek či konferenci? Divadlo na Šantovce Vám nabízí širokou a pestrou škálu možností v originálním prostoru, který

Více

My neškolíme, my trénujeme a posouváme profesionály k vysněným cílům

My neškolíme, my trénujeme a posouváme profesionály k vysněným cílům My neškolíme, my trénujeme a posouváme profesionály k vysněným cílům Realitní akademie České republiky S čím Vám umíme pomoci Realitní Akademie ČR je inovativní vzdělávací centrum, které se specializuje

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí Termín/y dokončení

Více

Anežka Mičková, těší mě.

Anežka Mičková, těší mě. Anežka Mičková, těší mě. Profese finančního poradce je v České republice ještě v plenkách. Vždyť finanční poradci začali mít u nás význam až po revoluci v 89 roce, kdy se otevřel trh a lidé si měli z čeho

Více

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ KOTI HYACINT Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ budova E pasivní budova F budova D Všechny vizualizace uvedené v této brožuře jsou pouze informativní. Bydlení ve finském stylu O projektu Hyacint

Více

můj katalog nemovitostí

můj katalog nemovitostí můj katalog nemovitostí exkluzivní lokalita kvalita & design výjimečnost trvalá hodnota nadčasovost bezpečnost dětská hřiště služby pohodlí Do svého katalogu jste si vybrali tyto nemovitosti: nemovitost

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN NEJPRODÁVANĚJŠÍ BYTY V PRAZE Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v hlavním městě. To je Metropole na pražském Zličíně. Jeden z nejrozsáhlejších

Více

Obsah čísla Úvodník 3 Změny v cestovních náhradách 4 Novinka nový vzhled stromu vozidel 7 Novinka vylepšené nastavení v oznamování zpráv 10 Soutěž 11

Obsah čísla Úvodník 3 Změny v cestovních náhradách 4 Novinka nový vzhled stromu vozidel 7 Novinka vylepšené nastavení v oznamování zpráv 10 Soutěž 11 1/2015 LEDEN VÍTEJTE Obsah čísla Úvodník 3 Změny v cestovních náhradách 4 Novinka nový vzhled stromu vozidel 7 Novinka vylepšené nastavení v oznamování zpráv 10 Soutěž 11 Redakce Adresa redakce: HI Software

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

KOUPĚ BYTU - NOVOSTAVBY

KOUPĚ BYTU - NOVOSTAVBY KOUPĚ BYTU - NOVOSTAVBY od A do Z průvodce pro kupující aktualizováno: listopad 2016 Koupě bytu - novostavby od A do Z Pokud jste se rozhodli koupit úplně nový byt a chcete si tak splnit jeden ze svých

Více

KOUPĚ POZEMKU. od A do Z. průvodce pro kupující

KOUPĚ POZEMKU. od A do Z. průvodce pro kupující KOUPĚ POZEMKU od A do Z průvodce pro kupující aktualizováno: leden 2016 2 Koupě pozemku od A do Z Chcete si splnit jeden ze svých životních snů? Pokud jste se rozhodli koupit stavební pozemek a následně

Více

Summary of PR coverage. Date Publication/website Name of the article or coverage

Summary of PR coverage. Date Publication/website Name of the article or coverage PUBLICITY SC Futurum Kolin: World brands coming to Kolin Summary of PR coverage Date Publication/website Name of the article or coverage 1 13.10.2008 www.kolin.cz Novinky 2 15.10.2008 ČRo Středočeský kraj

Více

Sreality.cz. Další možnosti pro klienty s aktivací. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací

Sreality.cz. Další možnosti pro klienty s aktivací. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Sreality.cz Další možnosti pro klienty s aktivací Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Topování Developerský projekt 25 Kč/inzerát 5 Kč/den V rozmezí od do Koeficient 11 30

Více

Obsah čísla Úvodník 3 Novinka statistika Souběh na středisku 4 Novinka výběr délky archivace dat 6 Kapitola z WD Mobile 7 Soutěž 9

Obsah čísla Úvodník 3 Novinka statistika Souběh na středisku 4 Novinka výběr délky archivace dat 6 Kapitola z WD Mobile 7 Soutěž 9 2/2013 ÚNOR VÍTEJTE Obsah čísla Úvodník 3 Novinka statistika Souběh na středisku 4 Novinka výběr délky archivace dat 6 Kapitola z WD Mobile 7 Soutěž 9 Redakce Adresa redakce: HI Software Development s.r.o.

Více

Důraz na inovace. Komplexní přehled se smyslem pro detail. Kouzlo individuality i síla týmu. Poznejte budoucnost finančních služeb. Poznejte edo.

Důraz na inovace. Komplexní přehled se smyslem pro detail. Kouzlo individuality i síla týmu. Poznejte budoucnost finančních služeb. Poznejte edo. Důraz na inovace. Komplexní přehled se smyslem pro detail. Kouzlo individuality i síla týmu. Poznejte budoucnost finančních služeb. Poznejte edo. Trend jednotlivců, úzkostlivě si střežících své know-how,

Více

Rezidenční marketing z

Rezidenční marketing z Rezidenční marketing z pohledu developera Radomír Němeček Central Park Praha Základní fakta o Central Park Praha Unikátní bytový projekt v těsné blízkosti centra města Developer: CP Praha s.r.o., Architekti

Více

RAKŮV SVĚT NEMOVITOSTÍ. VÁŠ PRAVIDELNÝ PRŮVODCE NEMOVITOSTMI. Podzim / 2018

RAKŮV SVĚT NEMOVITOSTÍ.   VÁŠ PRAVIDELNÝ PRŮVODCE NEMOVITOSTMI. Podzim / 2018 RAKŮV SVĚT NEMOVITOSTÍ VÁŠ PRAVIDELNÝ PRŮVODCE NEMOVITOSTMI Podzim / 2018 RAK CZ a.s. Revoluční 725/11 110 00 Praha 1 Tel.: 224 810 045 E-mail: info@rak.cz www.rak.cz PRODEJ PRONÁJEM DRAŽBY / E-AUKCE VÝBĚROVÁ

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV.

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV. PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV. Klient: Připravil: CANABA development, s.r.o. Zdeněk Špetlík tel: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz Datum: 16.8.2015 2 / 20 CANABA

Více

NETRADIČNÍ FORMY VZDĚLÁVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A ROZVOJ V MOTIVUJÍCÍM PROSTŘEDÍ MONIKA FENYKOVÁ, AV MEDIA, A.S.

NETRADIČNÍ FORMY VZDĚLÁVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A ROZVOJ V MOTIVUJÍCÍM PROSTŘEDÍ MONIKA FENYKOVÁ, AV MEDIA, A.S. NETRADIČNÍ FORMY VZDĚLÁVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A ROZVOJ V MOTIVUJÍCÍM PROSTŘEDÍ MONIKA FENYKOVÁ, AV MEDIA, A.S. AV MEDIA, A.S. KDO JSME Inspirace Inovace - Integrace HODNOTY - LIDÉ Jsme si vědomi, že náš úspěch

Více

Budoucnost přinese více úspěchů! Spojte svoji budoucnost s kariérou u E&S Investments Czech Republic, s.r.o. (dále jen E&S )!

Budoucnost přinese více úspěchů! Spojte svoji budoucnost s kariérou u E&S Investments Czech Republic, s.r.o. (dále jen E&S )! Budoucnost přinese více úspěchů! Spojte svoji budoucnost s kariérou u E&S Investments Czech Republic, s.r.o. (dále jen E&S )! Investiční poradce: povolání s budoucností Povolání investičního poradce Vám

Více

NEWSLETTER. Číslo 1, 2012 NOVÝM PRACOVNÍKŮM IICG POMŮŽE S ORIENTACÍ SPECIÁLNÍ UVÍTACÍ BALÍČEK

NEWSLETTER. Číslo 1, 2012 NOVÝM PRACOVNÍKŮM IICG POMŮŽE S ORIENTACÍ SPECIÁLNÍ UVÍTACÍ BALÍČEK inter ikea centre group NEWSLETTER Číslo 1, 2012 MILÍ PŘÁTELÉ, přinášíme vám první elektronický newsletter roku 2012 o novinkách developera Inter IKEA Centre Group Česká republika a Slovensko, který patří

Více