SMLOUVA O VÝKONU AUTORSKÉHO DOZORU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SMLOUVA O VÝKONU AUTORSKÉHO DOZORU"

Transkript

1 i '/!-J "2 číslo smlouvy objednatele: číslo smlouvy zhotovitele:,//(/ o KUJIP010EHPH,> * SMLOUVA O VÝKONU AUTORSKÉHO DOZORU -> Si ^uzavřená podle 269 odst. 2), zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, v platném znění Článek 1 - Smluvní strany 1.1. Objednatel: Kraj Vysočina, se sídlem v Jihlavě, Žižkova 57, Jihlava, jednající hejtmanem kraje MUDr. Jiřím Běhounkem, k podpisu smlouvy pověřen Ing. Libor Joukl - náměstek hejtmana pro oblast majetku, dopravy a silničního hospodářství zástupce pro věci smluvní: MUDr. Jiří Běhounek - hejtman kraje, Ing. Libor Joukl - náměstek hejtmana pro oblast majetku, dopravy a silničního hospodářství zástupce pro věci technické: Ing. Jiří Lojda, Ing. Hana Matulová Bankovní spojení: Sberbank CZ, a.s. Číslo účtu: /6800 IČO: (dále jen objednatel") 1.2. Zhotovitel: TRANSCONSULT s.r.o. Adresa: Nerudova 37, Hradec Králové Odpovědný zástupce: Ing. Jiří Faltus, jednatel společnosti zástupce pro věci smluvní: Ing. Vladimír Píša zástupce pro věci technické: Ing. Vladimír Píša, Ing. Vladimír Pravda Bankovní spojení: ČSOB a.s. Hradec Králové Číslo účtu: /0300 IČO: DIČ: CZ zápis v obchodním rejstříku: u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 2711 (dále jen zhotovitel") Článek 2 - Předmět smlouvy 2.1. Předmětem této smlouvy je výkon autorského dozoru (dále jen AD") při provádění díla II/392 Pucov - průtah", dle projektové dokumentace (DSP+PDPS) vypracované projekční firmou Transconsult s.r.o., Nerudova 37, Hradec Králové, 09/ Zhotovitel se zavazuje vykonat AD svým jménem a na vlastní zodpovědnost Výkonem AD se rozumí uskutečnění činností předpokládaných obecně závaznými právními předpisy a vyžadovaných objektivní stavebně-technickou situací, jakožto součinnost autora při realizaci stavby podle zpracovaného projektu. V rámci výkonu AD je zhotovitel povinen zejména provádět pravidelnou kontrolu postupu realizace podle zpracovaného projektu, podávat vysvětlení a pokyny pro realizaci stavby. V případě potřeby provést přepracování nebo doplnění projektové dokumentace Zhotovitel je povinen při plnění AD poskytnout svoji součinnost vždy bezodkladně poté, kdy bude k tomu objednatelem vyzván nebo poté, kdy takovou potřebu sám zajistí. Strana 1 (celkem 6)

2 2.5. Předmětem výkonu AD je především: - účastnit se předání staveniště dodavateli, - dohled nad realizací díla, - kontrola dodržování projektové dokumentace s přihlédnutím na podmínky určené stavebním povolením, souhlasem stavebního úřadu, případně nařízením nezbytných stavebních úprav, - posuzování postupu výstavby z technického hlediska a z hlediska časového plánu výstavby, - sledování a kontrola technických a kvalitativních parametrů stavby, - řešit drobné odchylky od projektu, které nebudou vyžadovat zpracování nového projektu, případně jeho části nebo dodatku projektové dokumentace, - posuzovat návrhy zhotovitele stavby na změny a odchylky v částech projektů zpracovávaných v rámci realizační dokumentace z pohledu dodržení technickoekonomických parametrů, dodržení lhůt výstavby, případně dalších údajů a ukazatelů, - vyjádření k požadavkům na zvětšený rozsah stavebních prací a dodávek materiálu oproti projektové dokumentaci, - účast na kontrolních dnech stavby, - účast na přejímacím řízení stavby a jejích dílčích částech, případné kolaudaci stavby a řádně spolupracovat při těchto řízeních, - provádění projekčních prací menšího rozsahu (doplňky a změny), - poskytovat technické konzultace potřebné pro plynulost výstavby, - konzultovat a podávat upřesnění při vypracování realizační dokumentace, - zapisovat své návštěvy, prohlídky a posouzení stavby ve stavebním deníku, kam bude také uvádět jím zjištěné nedostatky a navržená opatření, pokud není výše dohodnuto jinak, 2.6. Zjistí-li autor při výkonu autorského dozoru nedodržení projektové dokumentace stavby, uvědomí bez zbytečného odkladu o této skutečnosti objednatele a zhotovitele stavby. V odůvodněných případech uvede stručnou charakteristiku porušení dokumentace a tomu odpovídající důsledky Zhotovitel se dále zavazuje, že v rámci plnění předmětu smlouvy zajistí pro objednatele za úhradu případně požadované vícepráce (přepracování nebo doplňky projektu, změny objektové skladby, apod.), související s realizací stavby v požadovaných termínech. Rozsah, termín a cena víceprací bude stanovena v dodatku k této smlouvě Zhotovitel se podrobně seznámil s předmětem smlouvy, jsou mu známy všechny okolnosti potřebné pro zajištění výkonu AD v požadovaném rozsahu. Článek 3 - termín plnění, dodací lhůta 3.1 AD bude probíhat v termínech v souladu s postupem prací tj. zahájení při předání staveniště a ukončení protokolárním předáním a převzetím stavby bez vad a nedodělků, případně kolaudaci stavby: - Předpokládané zahájení: 10/ Předpokládané ukončení: 12/2013 Strana 2 (celkem 6)

3 3.2 AD bude vykonáván na vyžádání ze strany objednatele. Předmět, termín a místo výkonu AD budou dohodnuty vždy individuálně při každé výzvě objednatele. Článek 4 - Cena předmětu plnění a platební podmínky 4.1. Objednatel se zavazuje zaplatit zhotoviteli za provedení díla dohodnutou cenu stanovenou v souladu se zákonem č. 526/1990 Sb., o cenách, ve znění pozdějších předpisů Cena za výkon AD v rozsahu uvedeném v článku 2. a 3. této smlouvy, je stanovená dohodou smluvních stran a je dána cenovou nabídkou zhotovitele, jenž tvoří přílohu této smlouvy o dílo. Cena celkem bez DPH: DPH 21%: Cena celkem včetně DPH: ,- Kč 9 240,-Kč ,- Kč (slovy: Padesáttřitisícdvěstěčtyřicet korun českých) vč. DPH Celkovou a pro účely fakturace rozhodnou cenou se rozumí cena vč. DPH 4.3. Tato cena se může změnit pouze dohodou obou smluvních stran v případě, že v průběhu realizace dojde k podstatné změně předmětu smlouvy. Tato změna bude dohodnuta dodatkem k této smlouvě neprodleně po zjištění změn V ceně za AD podle bodu 4.2. jsou obsaženy veškeré náklady spojené s výkonem autorského dozoru včetně dopravného, hovorného, materiálových nákladů, veškeré vedlejší náklady zhotovitele atd Provede-li zhotovitel přepracování nebo doplnění projektové dokumentace z důvodů nesouladu původní dokumentace s požadavky objednatele nebo s obecně závaznými právními a technickými normami nebo v případě, že se původní dokumentace ukáže objektivně technicky nerealizovatelnou, provede zhotovitel doplnění či přepracování bezplatně a ponese i veškeré náklady s tím spojené Dohodnutá cena bude zhotoviteli proplacena na základě jeho daňových dokladů dle platebního kalendáře, který bude sestaven v návaznosti na harmonogram provádění stavebních prací Předmět plnění bude fakturován dle skutečně odpracovaných hodin v souladu s cenovou nabídkou zhotovitele Specifikace činností a hodiny provedeného autorského dozoru budou evidovány v deníku Soupis provedených prací a hodin AD bude v dohodnutém časovém intervalu a to vždy do posledního pracovního dne kalendářního měsíce odsouhlasen a potvrzen technickým dozorem a přiložen k faktuře Podkladem pro zaplacení díla je daňový doklad (faktura). Faktura musí obsahovat veškeré náležitosti daňového dokladu podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů. Strana 3 (celkem 6)

4 Kromě povinných náležitostí je zhotovitel povinen uvádět v jednotlivých fakturách přesný název akce 11/392 Pucov - průtah" Lhůta splatnosti faktur je stanovena dohodou smluvních stran na 30 dnů ode dne prokazatelného doručení řádné faktury na adresu objednatele Termínem úhrady faktury se rozumí termín odepsání částky z účtu objednatele ve prospěch účtu zhotovitele Cena za dílo může být upravena v případě změny zákonných sazeb DPH Článek 5 - Specifikace podkladů 5.1. Zhotovitel má vlastní archivní paré projektové dokumentace. Článek 6 - Sankce 6.1. V případě prodlení zhotovitele za pozdní výkon AD, tj. neuskuteční-li se nejpozději do 48 hod. od vyzvání objednatele, nebude-li dohodnuta jiná lhůta, se sjednává smluvní pokuta ve výši 2 500,- Kč za každý započatý den prodlení V případě, že objednatel prokáže nedostatky v práci zhotovitele vč. nedodržení smluvních a sjednaných termínů, je oprávněn uplatnit sankci do výše 5% z celkové ceny sjednané v této smlouvě 6.3. V případě prodlení objednatele při úhradě faktury zaplatí zhotoviteli smluvní pokutu ve výši 0,05 % z fakturované částky za každý započatý den prodlení V případ ukončení smlouvy z důvodu porušení podstatných ustanovení této smlouvy zhotovitelem, je zhotovitel povinen uhradit objednateli jednorázově smluvní pokutu ve výši 10 % z celkové ceny sjednané v této smlouvě. Článek 7 - Odpovědnost zhotovitele za škodu 7.1. Zhotovitel je objednateli v souladu s touto smlouvu odpovědný za škodu způsobenou vykonáním nebo nevykonáním sjednaných činností a poskytnutím nebo neposkytnutím sjednaných služeb. Tato odpovědnost za škodu trvá po dobu realizace stavby a zaniká řádně ukončeným přejímacím řízením stavby, případně nabytím právní moci kolaudačního rozhodnutí stavby Zhotovitelova zodpovědnost vyplývající z této smlouvy bude omezena výlučně na přímé škody vzniklé z činností zhotovitele, které jsou zakotveny v této smlouvě. Zhotovitel neponese žádnou zodpovědnost za dodatečné ztráty nebo škody vyvolané objednatelem, včetně ztráty zisku apod Smluvní strany se dohodly, že za případné vícepráce zhotovené dle čl. 2.7 této smlouvy odpovídá zhotovitel dle zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Strana 4 (celkem 6)

5 7.4. Zhotovitel není oprávněn bez písemného souhlasu objednatele nechat se při výkonu činnosti autorského dozoru dle této smlouvy zastupovat třetí osobou. Porušení této povinnosti autorem se považuje za podstatné porušení smlouvy na straně zhotovitele. Za třetí osobu nejsou považováni pověření zaměstnanci zhotovitele. Článek 8 - Odstoupení od smlouvy 8.1. Každá ze smluvních stran je oprávněna od této smlouvy odstoupit z důvodu stanovených platnými právními předpisy Zhotovitel je oprávněn od této smlouvy odstoupit, bude-li objednatel v prodlení s proplacením některé faktury o více než 120 dnů. Objednatel není přitom v prodlení, zejména jestliže platbu neuskutečnil pro neodsouhlasení kvality či rozsahu služeb, za které je účtováno, případně nezaplatil-li doplatek ceny služeb, jestliže nepřevzal služby pro vady nebo nedodělky nebo započetl povinnost k úhradě oproti nároku na vzniklou smluvní pokutu Objednatel je oprávněn od této smlouvy odstoupit v případě, že zhotovitel bude v prodlení s plněním služeb nebo s odstraňováním vad a nedodělků o více než 30 dnů Objednatel je dále oprávněn od této smlouvy odstoupit, jestliže zhotovitel přes upozornění provádí služby v rozporu se smlouvou, neřídí se pokyny objednatele, právními předpisy nebo normami technické povahy. Stejné právo má objednatel i tehdy, jestliže činností zhotovitele dochází k poškozování práv objednatele nebo ke zbytečným škodám na jeho majetku Objednatel má právo vypovědět tuto smlouvu v případě, že v souvislosti s plněním účelu této smlouvy dojde ke spáchání trestného činu. Výpovědní doba činí 3 dny a začíná běžet dnem následujícím po dni, kdy bylo písemné vyhotovení výpovědi doručeno zhotoviteli Odstoupením od smlouvy se tato smlouva od počátku ruší a objednatel je povinen zaplatit zhotoviteli znalecky stanovenou hodnotu již provedených služeb, pokud byly provedeny bezvadně a jsou využitelné pro objednatele Odstoupením od smlouvy nejsou dotčena práva smluvních stran na zaplacení způsobené škody ani smluvních pokut, na něž vznikl nárok do dne odstoupení od smlouvy. Článek 9 - Ostatní ujednání, závěrečná ustanovení 9.1. Tato smlouva je uzavřena na dobu určitou ode dne jejího podpisu do dne ukončení předmětu plnění Vztahy smluvních stran touto smlouvou blíže neupravené se řídí příslušnými ustanoveními obchodního zákoníku Zhotovitel je dle 2e) zákona č. 320/2001 Sb. - o finanční kontrole, osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly Tuto smlouvu lze měnit pouze formou písemných, číslovaných dodatků podepsaných oprávněnými zástupci obou smluvních stran Smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech, z nichž dva výtisky obdrží objednatel a dva zhotovitel. Strana 5 (celkem 6)

6 9.6. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oprávněnými zástupci obou smluvních stran Zhotovitel prohlašuje, že se před uzavřením smlouvy nedopustil v souvislosti se zadávacím řízením sám nebo prostřednictvím jiné osoby žádného jednání, jež by odporovalo zákonu nebo dobrým mravům nebo by zákon obcházelo, zejména že nenabízel žádné výhody osobám podílejícím se na zadání veřejné zakázky, na kterou s ním zadavatel uzavřel smlouvu, a že se zejména ve vztahu k ostatním uchazečům nedopustil žádného jednání narušujícího hospodářskou soutěž Smluvní strany prohlašují, že si smlouvu před podpisem přečetly, s jejím obsahem souhlasí a na důkaz svobodné a vážné vůle připojují své podpisy Nedílnou přílohou této smlouvy je cenová nabídka zhotovitele - kalkulace ceny. V Jihlavě dne V Hradci Králové dne Objednatel: Zhotovitel: Ing. Libor Joukl náměstek hejtmana pro oblast majetku, dopravy a silničního hospodářství Kraj vysočina Ing. Jiří Faltus jednatel společnosti TRANSCONSULT s.r.o. TRANS CONSU LT s.r.o. Nerudova Hradců Králové IČO: 4">4S5292 T 'f" 07^ Žižkova 57, Jihlava Strana 6 (celkem 6)

7 CENOVÁ NABÍDKA: 11/392 Pucov - průtah" Autorský dozor A. Navrhovatel: TRANSCONSULT s.r.o. (zpracovatel projektové dokumentace) Nerudova Hradec Králové IČO: DIČ: CZ B. Předmět nabídky Předmětem nabídky je výkon občasného autorského dozoru po dobu realizace stavby v následujícím rozsahu: - účast na předání staveniště zhotoviteli - účast na řádných i mimořádných kontrolních dnech - dodržení projektu s přihlédnutím podmínkám stavebního povolení s poskytováním vysvětlení potřebných pro plynulost stavby - posuzování návrhů zhotovitele na změny a odchylky v částech projektů zpracovaných zhotoviteli z pohledu dodržení technicko-ekonomických parametrů stavby, dodržení lhůt výstavby, případně dalších údajů a ukazatelů - vyjádření k požadavkům na větší/menší množství výrobků a rozsahu výkonů - sledování postupu výstavby z technického a technologického hlediska a z hlediska časového plánu výstavby - vedení deníku autorského dozoru. C. Kalkulace ceny Výkon AD - 8 x návštěva stavby (KD) Kancelářské práce Cestovné 8 x3 000,- Kč (1 cesta km) Cena celkem DPH 21% Cena celkem vč. DPH 40 hod. x 400,- Kč/hod. = ,- 10 hod. x 400,- Kč/hod. = 4 000, , ,- Kč 9 240,- Kč ,- Kč Nabídku vypracoval: Hradec Králové ť Ing. Jiří Faltus jednatel společnosti TRANSCONSULT s.r.o. TEAiíSC OWSULT s.r.o. Nerudova U2 Hradec Králové t-fv orč: CZ47 Í552?2

S M L O U V A O V Ý K O N U A U T O R S K É H O D O Z O R U

S M L O U V A O V Ý K O N U A U T O R S K É H O D O Z O R U S M L O U V A O V Ý K O N U A U T O R S K É H O D O Z O R U uzavřená podle 269 odst. 2), zákona č. 513/1991 Sb. Obchodního zákoníku, číslo smlouvy: I. Smluvní strany 1.1. Objednatel: KLATOVSKÁ TEPLÁRNA

Více

SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTÍ AUTORSKÉHO DOZORU

SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTÍ AUTORSKÉHO DOZORU SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTÍ AUTORSKÉHO DOZORU Smluvní strany: Integrovaná střední škola technická, Benešov, Černoleská 1997 příspěvková organizace Středočeského kraje (Příkazce) a [BUDE DOPLNĚNO] (Příkazník)

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy. Obchodní

Více

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu smlouvy o zajištění služeb.

Více

KrajVysocmc? Pontex, spol. s r.o. (Pontex Consulting Engineers, Ltd.) Smluvní částka: 1) Odpovědný odbor: 2)

KrajVysocmc? Pontex, spol. s r.o. (Pontex Consulting Engineers, Ltd.) Smluvní částka: 1) Odpovědný odbor: 2) ií i ft /I f KM 1 t; I KrajVysocmc? 96683 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: Výkon autorského dozoru při provádění díla II/408 Jemnice - křižovatka s 11/152" Oprávněn/pověřen k podpisu: Ing.

Více

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Mgr. Pavlem Jandou, starostou města

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Mgr. Pavlem Jandou, starostou města Příloha č. 3 PŘÍKAZNÍ SMLOUVA č. MULNCJ.. ev. č. o výkonu autorského dozoru uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Příkazce Sídlo: Zastoupený:

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Prodávající: I. Smluvní strany sídlo: IČO: zastoupený: DIČ:

Více

Článek 5 - Odměna mandatáře, platební podmínky

Článek 5 - Odměna mandatáře, platební podmínky - upozornit mandanta na zřejmou nevhodnost jeho pokynů, které by mohly mít za následek vznik škody, a to ihned, když se takovou skutečnost dozvěděl. V případě, že mandant i přes upozornění mandatáře na

Více

ČI. I. Smluvní strany. ČI. II Předmět a účel smlouvy

ČI. I. Smluvní strany. ČI. II Předmět a účel smlouvy SMLOUVA O ZAJIŠTĚNI OBČERSTVENI uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran podle ustanovení 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o Návrh smlouvy o dílo, příloha č. 5 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Turistická rozhledna Dlažov S m l o u v a o d í l o uzavřená dle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

SMLOUVA O DÍLO. Ing. Oldřichem Lomeckým, starostou bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., č. ú /0800 (dále jen objednatel )

SMLOUVA O DÍLO. Ing. Oldřichem Lomeckým, starostou bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., č. ú /0800 (dále jen objednatel ) SMLOUVA O DÍLO NA ZHOTOVENÍ PROJEKTOVÉ DOKUMETACE NA AKCI DŮM S MALOMETRÁŽNÍMI BYTY UMOŽŇUJÍCÍ FUNKCI DOMU S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU (DPS) V ULICI LODECKÁ - SAMCOVA uzavřená podle 536 a následujících zákona

Více

SMLOUVA O AUTORSKÉM DOZORU ( zak.č. zhotovitele: ) Smluvní strany. (dále jen objednatel)

SMLOUVA O AUTORSKÉM DOZORU ( zak.č. zhotovitele: ) Smluvní strany. (dále jen objednatel) SMLOUVA O AUTORSKÉM DOZORU ( zak.č. zhotovitele: 012 037 12 00 ) uzavřená podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany 1. Objednatel: Město Manětín se sídlem:

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

PŘÍLOHA Č. 2: NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY ČÁST C MODERNIZACE UČEBNY FYZIKY A CHEMIE reg. č.: CZ /0.0/0.0/16_075/ SMLOUVA

PŘÍLOHA Č. 2: NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY ČÁST C MODERNIZACE UČEBNY FYZIKY A CHEMIE reg. č.: CZ /0.0/0.0/16_075/ SMLOUVA PŘÍLOHA Č. 2: NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY ČÁST C MODERNIZACE UČEBNY FYZIKY A CHEMIE reg. č.: CZ.06.4.59/0.0/0.0/16_075/0009004 OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen SMLOUVA O DÍLO na provedení díla PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen číslo smlouvy 01/2008 I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel : Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu : IČ : DIČ : CZ Statutární

Více

I. Smluvní strany. II. Účel smlouvy

I. Smluvní strany. II. Účel smlouvy KUJIP010P0JN Smlouva o dílo uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník"), níže uvedeného dne mezi těmito smluvními

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku Město Strakonice Sídlo: Velké nám. 2, 386 01 Strakonice zastoupené: smluvních: Mgr. Břetislav Hrdlička, starosta města

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

Příloha č. 3 Návrh smlouvy

Příloha č. 3 Návrh smlouvy Příloha č. 3 Návrh smlouvy Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci zakázky. Obsah obchodních podmínek může uchazeč

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

s m l o u v u o d í l o

s m l o u v u o d í l o SMLOUVA O DÍLO o provedení realizace stavby pro akci Rekonstrukce střešního pláště Kryté haly jízdárny (uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky

Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky Smlouva o dílo č. 03/2016 na zhotovení díla - stavební úpravy objektu č.p. 429: Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky Smluvní strany 1. Objednatel: Střední odborné učiliště opravárenské

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo:

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo: Příloha č. 7 KUPNÍ SMLOUVA Číslo: kterou ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku na základě

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

/ (F Předkládá: ODSH/ Ing. H. Strnadové ODSH/ Ing. H. Strnadové

/ (F Předkládá: ODSH/ Ing. H. Strnadové ODSH/ Ing. H. Strnadové a 446] KrajVysoema 101699 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: II/392 Kralice n. O. - křiž. s I/23 - křiž. s II/399 - dodatek č. 1 Oprávněn/pověřen k podpisu: Ing. Jan Hyliš Schváleno: ZK Datum:

Více

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi smluvními stranami: Město Týnec nad Labem Sídlem: Týnec nad Labem,

Více

Mandátní smlouva - návrh uzavřená podle 566 a násl., Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění

Mandátní smlouva - návrh uzavřená podle 566 a násl., Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění KUJIP00XB2OK číslo smlouvy mandanta: 61093 číslo smlouvy mandantáře: KOO/38/2012 Mandátní smlouva - návrh uzavřená podle 566 a násl., Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění pro výkon koordinátora

Více

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Článek I. Smluvní strany Objednatel: Obec Kobylnice Sídlo: Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice Zastoupený: starostou

Více

Smluvní strany. II. Předmět a účel smlouvy

Smluvní strany. II. Předmět a účel smlouvy KUJIP00SXZAI Smlouva o dílo uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ]

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ] KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] IČ: [ ] DIČ: [ ] Bankovní spojení: [ ] Číslo účtu: [ ] Telefon: [ ] Tel./fax: [ ] E-mail: [ ] ( dále jen dodavatel) Objednatel:

Více

Smlouva o dílo. uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Smlouva o dílo. uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Obchodní firma: Sídlo: Zastoupená: IČ: DIČ: Bankovní

Více

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Radovanem Šabatou, starostou města

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Radovanem Šabatou, starostou města PŘÍKAZNÍ SMLOUVA č. MULNCJ/48205/2016 ev. č. DS201600357 o výkonu autorského dozoru uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Příkazce Sídlo: Zastoupený:

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 zastoupená starostkou Soňou Černou (dále jen objednatel ) a (dále jen zhotovitel ) uzavřeli níže psaného

Více

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy Obec České Meziříčí Se sídlem: Bož. Němcové 61, 517 71 České Meziříčí Zastoupené: starostou Ing. Milanem Žďárkem IČO 00274810 DIČ CZ00274810 Bankovní spojení: Číslo účtu: jako objednatel, na straně jedné

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBĚ dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBĚ dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBĚ dle ust. 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany A. Příkazce: Město Zbiroh Sídlo: Masarykovo nám. 12, 338 08 Zbiroh Zastoupené:

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění PŘÍLOHA Č. 2 SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY: 1.1. Objednatel: Město HODONÍN se sídlem Masarykovo náměstí 1, 695 35 Hodonín

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace

Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace uzavřená podle 2586 a následujícího zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany 1. Objednatel: Tepelné hospodářství

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

III. Povinnosti smluvních stran

III. Povinnosti smluvních stran m^ws, I 1 KUJIP0Í27314T $7- Smlouva o dílo uzavřená na základě dohody smluvních síran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních síran podle ustanovení 2586 a nasi, zákona č. 89/2012 Sb., občanský

Více

SMLOUVA O ou,o 4c20 l()2o~g/ 0/1

SMLOUVA O ou,o 4c20 l()2o~g/ 0/1 SMLOUVA O ou,o 4c20 l()2o~g/ 0/1 Smluvní strany Abalon s. r. o. Sranická 32 14700 Praha 4 IČO: 25265229 DIČ: CZ25265229 zástupce: Tomáš Smělý, jednatel bankovní spojení: ČSOS, Č.Ú. 197832731/0300 Společnost

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

Smlouva. Výkon činností koordinátora BOZP na rok 2014 - Pelhřimov" hospodářství

Smlouva. Výkon činností koordinátora BOZP na rok 2014 - Pelhřimov hospodářství KUJXP014VLT4 Smlouva o zajištění výkonu koordinátora BOZP na rok 2014 - Pelhřimov uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník")

Více

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kupní smlouva K U J C P 0 0 0 V 0 E J č. smlouvy kupujícího: SK/OINF/030/15 č. smlouvy prodávajícího VH -09-2015 Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více

SMLOUVA O DÍLO. S M L O U V U O D Í L O (dále jen Smlouva ) I. PŘEDMĚT SMLOUVY

SMLOUVA O DÍLO. S M L O U V U O D Í L O (dále jen Smlouva ) I. PŘEDMĚT SMLOUVY Příloha č. 2 Návrh smlouvy o Dílo SMLOUVA O DÍLO 1/ Obec Teplice nad Bečvou se sídlem: Teplice nad Bečvou 53, 753 01 Teplice nad Bečvou IČ 00636622 DIČ CZ00636622 zast: Ing. Jan Kubát na straně jedné jako

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Článek II.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Článek II. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I Smluvní strany Prodávající: ELKOPLAST CZ, s.r.o. Se sídlem: Zastoupený: Místo

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

Smlouva. o zajištěni činnosti koordinátora BOZP

Smlouva. o zajištěni činnosti koordinátora BOZP KUJIP02FZWN Smlouva o zajištěni činnosti koordinátora BOZP uzavřená ve smyslu ustanovení 26 odst. 2 zákona č. 513/11 Sb., Obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Objednatel: Kraj

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 381/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 360 ze dne 21.05.2014,,Analýza příležitostí nového operačního programu: OP Praha - Pól růstu pro období 2014-2020" Rada městské

Více

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb Příloha č. 2 k Č.j. PPR-31679-4/ČJ-2016-990656 Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb uzavřená podle ustanovení 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO. Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č.

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO. Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č. Příloha č. 2 Výzvy k podání nabídky NÁVRH SMLOUVY O DÍLO Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č. D/xxxx/2016/STR uzavřená níže uvedeného

Více

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: Článek 1 Smluvní strany Objednatel:

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. ev. č. RCV-2012-Z099

KUPNÍ SMLOUVA. ev. č. RCV-2012-Z099 KUPNÍ SMLOUVA ev. č. RCV-2012-Z099 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník") Kraj Vysočina se sídlem: zastoupený:

Více

Cislo smlouvy mandanta: 62137. pad Čfótern Mandátní smlouva uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb.

Cislo smlouvy mandanta: 62137. pad Čfótern Mandátní smlouva uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb. KRASK'A SPRAVA A U0RZBA SILNIC moořly příspěvková cfrarkacé A- i i j. 04 SMLOUVA REQSTTCi"//^ Cislo smlouvy mandanta: 62137. pad Čfótern Mandátní smlouva uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Toto je vzorová smlouva, jejíž text si musí každý upravit dle konkrétních podmínek a svých potřeb S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

Smlouva. o zajištění činností koordinátora BOZP. 1. Smluvní strany

Smlouva. o zajištění činností koordinátora BOZP. 1. Smluvní strany " ' =i:í KUJIP00UQHIH Smlouva o zajištění činností koordinátora BOZP 1. Smluvní strany Objednatel: Kraj Vysočina sídlo: Žižkova 57/1882, 587 33 Jihlava zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem - hejtmanem kraje,

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh Příloha č.4 Evidenční č. smlouvy: 0000/2015 Spis č.: 719/2015 č.j.: 0000/2015/TZ SMLOUVA O DÍLO - návrh č. 3/2015/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Smlouva o dílo. Marie Cibulkové 34, Praha 4. Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti. Palackého nám. 2/2, Hořovice

Smlouva o dílo. Marie Cibulkové 34, Praha 4. Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti. Palackého nám. 2/2, Hořovice Smlouva o dílo (A) sídlo: IČO: zastoupený: bankovní číslo účtu: LUCIDA s.r.o. Marie Cibulkové 34,140 00 Praha 4 25651099 Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti ČSOB Praha 4 129373238/0300 (dále jen "Zhotovitel")

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

Kupní smlouva. č prodávajícího

Kupní smlouva. č prodávajícího K U JC P 0 1 9C X M 3 Kupní smlouva Okupujícího č. 2015011 prodávajícího p / v / r /p /^ y - í í Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: U Zimního stadionu

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Článek 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Článek 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obchodní jméno : Město Semily Sídlo : Husova 82, 513 13 Semily Zastoupený

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝMĚNA PLOTU ULICE PALOUČEK MEZI DOMY Č.P Zadávací podmínky 1

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝMĚNA PLOTU ULICE PALOUČEK MEZI DOMY Č.P Zadávací podmínky 1 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝMĚNA PLOTU ULICE PALOUČEK MEZI DOMY Č.P. 1708-1709 Zadávací podmínky 1 1. Identifikace výběrového řízení Název výběrového řízení (VŘ): Výměna poškozeného plotu 2. Identifikace zadavatele

Více

SMLOUVA O DÍLO. 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/ Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/ Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník") 1.1 Objednatel: se sídlem:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku Čl. 1 Smluvní strany Kupující: Plzeňský kraj Sídlo: IČO: 70890366

Více

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanovením 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami: 1. Kulturní

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb smluvní strany MČ Praha Kunratice K Libuši 7/10 148 23 Praha 4 Kunratice IČ 00231134 DIČ CZ00231134 Zastoupené

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Evidenční č. smlouvy: ---/2017 Rámcová kupní smlouva 1. Smluvní strany Kupující: 1. Město Kopřivnice Se sídlem: Štefánikova 1163, Kopřivnice, 742 21 osoba oprávněna jednat: Petr Mareček, vedoucí oddělení

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel : Město Petřvald Zastoupený : Jarmilou Skálovou starostkou Se sídlem : Gen.Svobody 511, 735 41 Petřvald

Více

Správa Národního parku Šumava. 1. máje 260/19, Vimperk

Správa Národního parku Šumava. 1. máje 260/19, Vimperk / SPRÁVA NÁRODNíHO PARKU ŠUMAVA Číslo smlouvy objednatele. Číslo smlouvy zhotovitele: 15379 19 SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 ano zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "občanský

Více

SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Příloha č. 3 výzvy k podání nabídky SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12 se sídlem:

Více

podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany:

podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany: S M L O U V A O D Í L O podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany: 1. jméno, sídlo: Česká republika

Více

SMLOUVA O DÍLO č.../2016

SMLOUVA O DÍLO č.../2016 SMLOUVA O DÍLO č..../2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Objednatel: Hotelová

Více