Manuál k programu Testové otázky z patologie - elektronická verze. Jednouživatelská verze

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Manuál k programu Testové otázky z patologie - elektronická verze. Jednouživatelská verze"

Transkript

1 Manuál k programu Testové otázky z patologie - elektronická verze Jednouživatelská verze

2

3 Vážený uživateli/uživatelko programu Testové otázky z patologie - elektronická verze, děkujeme za Váš zájem o program a doufáme, že s jeho funkčností a obsahem budete spokojen(a). Přečtěte si, prosím, nejdříve níže uvedené licenční ujednání k programovému produktu. Licenční ujednání Závazné podmínky pro instalaci a provozování softwarového produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze označované v našich materiálech též jako FRVŠ verze mezi Danielem Housou (dále jen autor a/nebo poskytovatel licence) a uživatelem softwarového produktu - programu (dále jen uživatel). Instalací a použitím produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze potvrzujete, že bezvýhradně souhlasíte s níže uvedenými závaznými podmínkami pro instalaci a provozování produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze. Pokud souhlasíte s výhradami nebo nesouhlasíte, produkt Testové otázky z patologie - elektronická verze neinstalujte a nepoužívejte. 1. Produkt Testové otázky z patologie - elektronická verze: 1.1 Copyright Daniel Housa (FRVŠ verze) a Zdenka Vernerová (FRVŠ verze) 1.2 Produkt Testové otázky z patologie - elektronická verze je počítačový program pro počítačové testování znalostí z obecné patologie. 1.3 Produkt Testové otázky z patologie - elektronická verze (FRVŠ verze) je poskytován zdarma. 1.4 Licence k počítačovému programu Testové otázky z patologie - elektronická verze je neomezena na určitý časový interval, ale může být v budoucích verzích programu dle rozhodnutí autora libovolně změněna. 1.6 Produkt Testové otázky z patologie - elektronická verze nevyžaduje aktivaci, ale přesto je chráněn proti reverznímu inženýrství. 2. Autorská a licenční omezení: 2.1 Produkt Testové otázky z patologie - elektronická verze je autorským dílem ve smyslu zákona č.121/2000 Sb., autorský zákon, ve znění pozdějších předpisů, a požívá ochranu dle tohoto zákona.

4 2.2 Poskytovatel licence poskytuje tímto uživatelům z řad studentů řádného studia na libovolné lékařské fakultě v České republice licenci nepřenositelné právo využívat produkt Testové otázky z patologie - elektronická verze v souladu s následujícími podmínkami. Uživatel smí používat produkt Testové otázky z patologie - elektronická verze výhradně pro svoji osobní potřebu. Použití produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze nebo jeho částí k dalšímu prodeji nebo výroba odvozených kompilací v textové či elektronické podobě nebo využití pro komerční, profesionální nebo výrobní účely ani pro komerční školení nebo jiné ziskové účely nejsou možné. K užití produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze v jiném rozsahu a jiným způsobům včetně šíření a rozmnožování není uživatel oprávněn. Používání produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze v institucionální sféře (míněno jako používání programu zaměstnanci na půdě akademických institucí) je u jednouživatelské verze výslovně zakázáno. Pokud tak uživatel učiní, budou proti němu zahájeny příslušnými prostředky právní ochrany kroky k vyvození jeho jak soukromoprávní, tak i trestněprávní odpovědnosti v souladu s českým právním řádem. 2.3 Uživatel bere na vědomí, že produkt Testové otázky z patologie - elektronická verze je vlastnictvím autora a poskytovatele licence a obsahuje autorská práva, jež jsou předmětem zákonné ochrany. Uživatel nesmí zejména dekompilovat, kopírovat, přenášet, zveřejňovat ani prodávat jakýmkoliv způsobem a v jakékoliv formě produkt Testové otázky z patologie - elektronická verze ani jeho obsah. 2.4 Všechna práva, která nejsou uživateli výslovně udělena v těchto podmínkách, mu nepřísluší. 2.5 Uživatel např. nesmí: instalovat a/nebo používat produkt Testové otázky z patologie - elektronická verze současně na více počítačích než je určeno v licenčním ujednání, včetně virtualizačních nástrojů; pořizovat rozmnoženiny produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze a dále je šířit: půjčovat, pronajímat, převádět získaná oprávnění či jiným nepovoleným způsobem nakládat s produktem Testové otázky z patologie - elektronická verze; obejít systém ochrany produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze pomocí reverzního inženýrství. 2.6 Licence umožňuje instalaci produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze v jednom okamžiku na libovolném počtu počítačů uživatele. Uživatel si může zhotovit libovolný počet záložních kopií programu na vnější paměťová média. 2.7 Po dobu platnosti licence má uživatel možnost získávat updaty a upgrady programu Testové otázky z patologie - elektronická verze z webových stránek programu, budou-li nějaké vydány.

5 2.8 Autor programu může bez předchozího upozornění libovolně měnit dobu platnosti licence FRVŠ verze Pro používání programu je nutná jeho aktivace. Aktivační klíč je generovaný na základě identifikačních údajů uživatele, zejména jména uživatele, a tzv. Hardwarového ID, které je odvislé od hardwaru počítače. Hardwarové ID je unikátní sekvence znaků, která se zobrazí po spuštění neaktivovaného programu po stisknutí tlačítka Jsem offline. Aktivační klíč má stejnou délku platnosti jako poskytovaná licence k programu. Pro správnou funkci programového produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze musí být tento produkt provozován v podporovaném operačním systému pod administrátorským účtem, který zajišťuje plný přístup programového produktu k nezbytným systémovým prostředkům. Program musí být spouštěn pod stejným uživatelským účtem a za stejných podmínek (např. stejné systémové proměnné apod.), za jakých byl program aktivován. 3. Závazné provozní pokyny pro použití produktu Testové otázky z obecné patologie - elektronická verze: Produkt Testové otázky z patologie - elektronická verze je softwarový produkt určený pouze ke specifickému účelu. Produkt funguje správným způsobem pouze za předpokladu, že uživatel zajistí řádné a kompletní splnění zejména následujících podmínek: 3.1 provozování na počítači, který splňuje nároky kladené na hardware počítače včetně správné a bezchybné funkčnosti všech součástí a komponent; 3.2 provozování na počítači s úplně a bezchybně nainstalovaným operačním systémem nepoškozeným viry, zásahy antivirových programů za účelem odstranění virů či odstranění poškození následkem napadení počítačovými viry, dále s operačním systémem, jehož části nebyly změněny následnými instalacemi různých softwarových produktů (např. aplikace, hry, atd.) nebo zásahy uživatele či jiných osob; dále bude produkt provozován v operačním systému pod administrátorským účtem, který zajišťuje plný přístup programového produktu k nezbytným systémovým prostředkům. 3.3 při používání produktu Testové otázky z obecné patologie - elektronická verze bude zajištěn dostatek systémových prostředků, tedy např. nebude na počítači v současném běhu velký počet aplikací, čímž dojde k vyčerpání kapacity operační paměti, na disku je dostatek prostoru, externí média nejsou přeplněná apod. 3.4 uživatel nebude jakýmkoliv způsobem přenášet celý adresář, části či komponenty instalovaného programu z jednoho počítače na jiný nebo provádět jinou činnost náročnou na výpočetní výkon počítače, na kterém je programový produkt nainstalován.

6 3.5 komunikace mezi uživatelem a poskytovatelem licence probíhá výlučně elektronicky prostřednictvím ů, pokud nebylo poskytovatelem licence sděleno jinak. 4. Omezení odpovědnosti: 4.1 Autor produktu, poskytovatel licence nenese odpovědnost za škody vzniklé nesprávným provozováním produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze v rozporu s podmínkami uvedenými v tomto dokumentu. 4.2 Autor produktu, poskytovatel licence nenese odpovědnost ani za škody vzniklé neoprávněným či nesprávným provozováním produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze, které vznikly jejímu uživateli či třetím osobám následkem zejména jeho nekompetentnosti pro užití výpočetní techniky, dále nepřipraveností uživatele pro zadání požadovaných údajů, vložením nesprávných a nepravdivých dat uživatele, apod. 4.3 V případě jakékoli škody vzniklé uživateli nebo třetí osobě přímo nebo nepřímo na základě používání produktu, je případná odpovědnost výrobce za tuto škodu výslovně podmíněna jeho přímým zaviněním a případná výše náhrady škody v žádném případě nepřesáhne smluvní pokutu ve výši ceny programového produktu. 4.4 Autor produktu a poskytovatel licence nenesou odpovědnost za jakoukoliv nesrovnalost, chybu, přerušení nebo zpoždění funkčnosti produktu Testové otázky z patologie - elektronická verze způsobené nepředpokládanými okolnostmi mimo působení autora produktu a poskytovatele licence včetně zásahu tzv. vyšší moci (např. živelných pohrom, válečných akcí, embarg, apod.) 5. Systémové požadavky: 5.1 Microsoft Windows 2000, XP, Vista, Windows 7 (účet s administrátorským oprávněním) Adobe Flash ve verzi 7.0 a vyšší 5.2 Hardwarové požadavky: Minimální: Procesor Intel Pentium III 1 GHz, 512 MB RAM, 30 MB místa na disku, Doporučené: Procesor Pentium 3 GHz, 2048 MB RAM, 100 MB na disku Rozlišení monitoru: minimálně 1024 x 768 bodů 6. Podpora a kontakty: MUDr.Daniel Housa,Ph.D. URL:

7 Verze programu Následující tabulka ukazuje srovnání jednotlivých verzí programu a počet testových otázek v jednotlivých verzích. Online verze FRVŠ verze Základy histopatologie Obecná patologie X 200 Patologie cév Patologie srdce Patologie dýchacího systému Patologie ledvin a močových cest Patologie GIT Patologie hepatobiliárního systému Patologie pankreatu Patologie krve a krvetvorných orgánů Patologie mužského genitálu Patologie ženského genitálu Patologie mléčné žlázy Patologie žláz s vnitřní sekrecí X 96 Patologie kůže Patologie hlavy a krku Patologie kostí, kloubů a svalů Patologie nervového systému Patologie amyloidu Patologie oka X 20 Patologie novorozence Celkem otázek Online verze je zdarma dostupná na stránce FRVŠ verze (poslední verze 1.60) je ke stažení ze stránek Instalace programu Instalaci programu na pevný disk vašeho počítače provedete spuštěním instalátoru SetupMCQPatologie.exe. Instalátor je ke stažení ze stránek

8 Po spuštění instalačního programu je zapotřebí pokud s nimi souhlasíte akceptovat podmínky Licenčního ujednání zaškrtnutím políčka Souhlasím s podmínkami. V instalačním programu si pak vyberete, kam chcete program instalovat. Zjišťování nových verzí programu Možné aktualizace programu můžete kontrolovat z menu Start/Programy spuštěním odkazu Zkontrolovat aktualizace.

9 Pokud není žádná dostupná aktualizace, tj. pokud máte již nainstalovánu poslední verzi programu, objeví se okno s hlášením. Pokud je k dispozici nová aktualizace programu, jste informování o nové verzi programu. Ve žlutě orámované části okna se dozvíte bližší podrobnosti o novinkách v poslední verzi programu.

10 Pokud chcete stáhnout novou verzi programu a stisknete tlačítko Aktualizovat, automaticky se stáhnou a nainstalují poslední aktualizace programu. Nakonec se objeví hlášení o úspěšné aktualizaci, případně v případě neúspěchu chybové hlášení.

11 Používání programu Po aktivaci lze libovolně spouštět jednotlivé programy s testovými otázkami. Program náhodně vybírá z databáze otázky a vygeneruje test. Podle Vašich odpovědí pak test vyhodnotí a poskytne Vám výsledek.

12 Program na závěr vyhodnotí Vaší úspěšnost. Pokud chcete zjistit, jak jste byli v jednotlivých otázkách úspěšní, stiskněte tlačítko Odeslat vše pro odeslání vašich odpovědí (musíte poctivě zodpovědět všechny). Objeví se okno s žádostí o potvrzení akce. Poté se objeví okno se slovním a bodovým hodnocením vašeho testu.

13 Stisknutím tlačítka výsledky zjistíte, jaké chyby jste udělali. Správné odpovědi jsou označeny zeleným trojúhelníkem. Stisknutím tlačítka Obsah zap se objeví výpis celého obsahu aktuálního testu.

CUZAK. Instalační příručka. Verze 2.0 2015

CUZAK. Instalační příručka. Verze 2.0 2015 CUZAK Instalační příručka Verze 2.0 2015 Copyright 2015 Altair CUZAK s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Všechna práva vyhrazena. Všechna informace, jež jsou publikována na v tomto dokumentu, jsou chráněna

Více

CUZAK. Instalační příručka. Verze 2.0 2014

CUZAK. Instalační příručka. Verze 2.0 2014 CUZAK Instalační příručka Verze 2.0 2014 Copyright 2014 Altair Software s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Všechna práva vyhrazena. Všechna informace, jež jsou publikována na v tomto dokumentu, jsou chráněna

Více

Požadavky na systém a Licenční smlouva SelectionProfessional 2.3

Požadavky na systém a Licenční smlouva SelectionProfessional 2.3 SelectionProfessional 2.3 Impressum Pro tuto uživatelskou příručku si vyhrazujeme veškerá autorská práva. Bez našeho písemného svolení není dovoleno jakýmkoli způsobem kopírovat tuto příručku nebo její

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. TME gadget

INSTALAČNÍ MANUÁL. TME gadget INSTALAČNÍ MANUÁL TME gadget OBSAH 1 KROKY PŘED INSTALACÍ... 2 1.1 Kontrola operačního systému a internetového připojení... 2 1.2 Příprava instalačního souboru TMEgadget.exe... 2 2 INSTALACE... 2 2.1 Spuštění

Více

BRICSCAD V15. Licencování

BRICSCAD V15. Licencování BRICSCAD V15 Licencování Protea spol. s r.o. Makovského 1339/16 236 00 Praha 6 - Řepy tel.: 235 316 232, 235 316 237 fax: 235 316 038 e-mail: obchod@protea.cz web: www.protea.cz Copyright Protea spol.

Více

Instalace programu ProGEO

Instalace programu ProGEO Instalace programu ProGEO Obsah dokumentu: 1. Požadavky na systém 2. Průběh instalace 3. Aktivace zakoupené licence 4. Automatické aktualizace Updater 1. Požadavky na systém Softwarové požadavky: MicroStation

Více

Licenční smlouva s koncovým uživatelem software Safetica Endpoint Security:

Licenční smlouva s koncovým uživatelem software Safetica Endpoint Security: Licenční smlouva s koncovým uživatelem software Safetica Endpoint Security: UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY UŽIVATELE PEČLIVĚ SI PŘEČTĚTE NÁSLEDUJÍCÍ licenční smlouvu k software SPOLEČNOSTI SAFETICA TECHNOLOGIES

Více

eliška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7) w w w. n e s s. c o m

eliška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7) w w w. n e s s. c o m eliška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7) Příprava Při instalaci elišky doporučujeme nemít spuštěné žádné další programy. Pro instalaci elišky je třeba mít administrátorská práva na daném počítači.

Více

Instalace a první spuštění programu. www.zoner.cz

Instalace a první spuštění programu. www.zoner.cz Instalace a první spuštění programu www.zoner.cz CZ Průvodce instalací Z nabídky instalačního CD vyberte Zoner Photo Studio 13 v požadované jazykové verzi * a klikněte na položku Instalace programu. Pokud

Více

Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Server 11

Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Server 11 Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Server 11 RYCHLÝ ÚVODNÍ LIST NOVELL Při instalaci nové verze systému SUSE Linux Enterprise 11 postupujte podle následujících pokynů. Tento dokument obsahuje

Více

Postup přechodu na podporované prostředí. Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy

Postup přechodu na podporované prostředí. Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy Postup přechodu na podporované prostředí Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy Obsah Zálohování BankKlienta... 3 Přihlášení do BankKlienta... 3 Kontrola verze

Více

National Instruments Workshop NI LabVIEW Ghid de Instalare Software. National Instruments Seminář NI LabVIEW Průvodce instalací softwaru

National Instruments Workshop NI LabVIEW Ghid de Instalare Software. National Instruments Seminář NI LabVIEW Průvodce instalací softwaru National Instruments Workshop NI LabVIEW Ghid de Instalare Software National Instruments Seminář NI LabVIEW Průvodce instalací softwaru 1 Seminář NI LabVIEW Průvodce instalací softwaru Obsah Možnost A.

Více

Konfigurace pracovní stanice pro ISOP-Centrum verze 1.21.32

Konfigurace pracovní stanice pro ISOP-Centrum verze 1.21.32 Informační systém ISOP 7-13 Vypracováno pro CzechInvest Konfigurace pracovní stanice pro ISOP-Centrum verze 1.21.32 vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. Dokument ze dne 20.2.2015, verze 1.00 Konfigurace

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. REVIZEview

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. REVIZEview UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA REVIZEview Copyright ILLKO, s.r.o., 2007 Windows je zapsaná ochranná známka společnosti Microsoft. Všechny ostatní zmíněné ochranné známky a autorská práva jsou vlastnictvím svých

Více

Instalační Příručka. Verze 10

Instalační Příručka. Verze 10 Instalační Příručka Verze 10 Vytvořeno 30. listopadu 2009 Obsah Instalační příručka 1 Předpoklady... 1 Spuštění instalačního průvodce... 2 Uvítací okno... 4 Licenční ujednání... 5 Údaje o vás... 6 Instalace

Více

Instalace MS SQL Serveru 2012

Instalace MS SQL Serveru 2012 Instalace MS SQL Serveru 2012 v bezplatné verzi Express Upozornění: následující text nelze chápat jako kompletní instalační instrukce produktu MS SQL - jedná se pouze stručný návod, který z principu nemůže

Více

plussystem Příručka k instalaci systému

plussystem Příručka k instalaci systému plussystem Příručka k instalaci systému Tato příručka je určena zejména prodejcům systému a případně koncovým uživatelům. Poskytuje návod, jak provést potřebná nastavení komponent. ITFutuRe s.r.o. 26.2.2015

Více

Návod k instalaci programovací jednotky a programovací aplikace. Popis programování senzorů.

Návod k instalaci programovací jednotky a programovací aplikace. Popis programování senzorů. Návod k instalaci programovací jednotky a programovací aplikace. Popis programování senzorů. Děkujeme, že jste se rozhodli vyzkoušet ALLIGATOR sens.it. Následující stránky vás seznámí s programovacími

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb 1. Úvodní ustanovení 1.1. Obecná ustanovení Tyto licenční podmínky (dále jen licenční podmínky ) společnosti ebrothers Software

Více

SYSTÉMOVÁ PŘÍRUČKA Verze dokumentu: 2.01 Platnost od:

SYSTÉMOVÁ PŘÍRUČKA Verze dokumentu: 2.01 Platnost od: SYSTÉMOVÁ PŘÍRUČKA Verze dokumentu: 2.01 Platnost od: 30.08.2018 Obsah 1. Nároky na systém 3 1.1 Co je potřeba k provozu aplikace? 3 1.2 Co všechno se bude při instalaci dít? 3 2. Instalace 4 2.1 Stažení

Více

!! UPOZORNĚNÍ!! Po nainstalování programu nezapomeňte instalovat Sestavy a Aktualizaci!! Pokyny k instalaci

!! UPOZORNĚNÍ!! Po nainstalování programu nezapomeňte instalovat Sestavy a Aktualizaci!! Pokyny k instalaci S B N - Start Správa bytů a nemovitostí Pokyny k instalaci!! UPOZORNĚNÍ!! Po nainstalování programu nezapomeňte instalovat Sestavy a Aktualizaci!! VYDAS software s.r.o. Zámostí 16 338 08 Zbiroh tel: 724

Více

Αlpha 8 instalace a upgrade. Poznámky k instalaci Αlpha V8, Logical Medical Systems. GENNET s.r.o Kostelní 9 170 00 Praha 7

Αlpha 8 instalace a upgrade. Poznámky k instalaci Αlpha V8, Logical Medical Systems. GENNET s.r.o Kostelní 9 170 00 Praha 7 Poznámky k instalaci Αlpha V8, Logical Medical Systems GENNET s.r.o Kostelní 9 170 00 Praha 7 David Stejskal uživatelská podpora david.stejskal@gennet.cz Jana Vávrová uživatelská podpora jana.vavrova@gennet.cz

Více

NÁVOD NA INSTALACI KARTY PCTV DELUXE

NÁVOD NA INSTALACI KARTY PCTV DELUXE NÁVOD NA INSTALACI KARTY PCTV DELUXE INSTALACE PCTV DELUXE Tato část popisuje, jak nainstalovat PCTV Deluxe po hardwarové i softwarové stránce. Během instalace bude vytvořena programová skupina PCTV Deluxe

Více

Podrobný návod na instalaci programu HiddenSMS

Podrobný návod na instalaci programu HiddenSMS Podrobný návod na instalaci programu HiddenSMS Poslední aktualizace: 9. 6. 2009 Samotná instalace programu HiddenSMS se skládá ze dvou kroků: I. PŘIPOJENÍ TELEFONU S POČÍTAČEM - podrobný popis najdete

Více

Návod k použití IVAO-CZ Notifikátoru

Návod k použití IVAO-CZ Notifikátoru Návod k použití IVAO-CZ Notifikátoru Verze 0.1.334.0 IVAO-CZ Notifikátor je komponenta aplikace vesup. Obsah Licenční ujednání... 2 Instalace... 2 Systémové požadavky... 2 Základní myšlenka... 3 Funkce...

Více

1. Obchodní politika pro školství Karel 98 (dále jen program)

1. Obchodní politika pro školství Karel 98 (dále jen program) Obsah Obsah... 1 1. Obchodní politika pro školství Karel 98 (dále jen program)... 2 Obchodní a dodací podmínky... 2 Další služby pro školy a jejich žáky... 2 2. Prohlášení výrobce o poskytnutí licence

Více

DAKART. Požadavky na systém a Zjednodušený instalační postup. (do verze )

DAKART. Požadavky na systém a Zjednodušený instalační postup. (do verze ) DAKART Požadavky na systém a Zjednodušený instalační postup (do verze 4.0.23) 1. Obsah 1. Obsah...2 2. Požadavky na HW a SW...3 2.1 Požadavky na systém...3 2.2 Hardwarové konfigurace...3 3. Zjednodušený

Více

Univerzální rezervační systém. Uživatelská příručka

Univerzální rezervační systém. Uživatelská příručka Univerzální rezervační systém Uživatelská příručka Obsah I. Instalace... 3 II. První spuštění aplikace... 4 III. Hlavní okno aplikace... 5 IV. Nastavení aplikace... 6 1. Přidání místností... 6 2. Uživatelské

Více

Share online 3.1. 1. vydání

Share online 3.1. 1. vydání Share online 3.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY POČÍTAČOVÉHO PROGRAMU TAGRA.eu

LICENČNÍ PODMÍNKY POČÍTAČOVÉHO PROGRAMU TAGRA.eu LICENČNÍ PODMÍNKY POČÍTAČOVÉHO PROGRAMU TAGRA.eu Nabyvatel licence: Truck Data Technology, s.r.o. Korytná 47/3, 100 00 Praha 10 IČ 273 81 269 (dále také Nabyvatel licence ) 0. Preambule POZOR! Přečtěte

Více

Licenční smlouva společnosti pro koncového uživatele

Licenční smlouva společnosti pro koncového uživatele Licenční smlouva společnosti pro koncového uživatele DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ ČTĚTE POZORNĚ: TATO LICENČNÍ SMLOUVA SPOLEČNOSTI ACER PRO KONCOVÉHO UŽIVATELE (DÁLE JEN SMLOUVA ) JE PRÁVNĚ ZÁVAZNOU SMLOUVOU MEZI

Více

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál Centrální Monitorovací Systém manuál CMS Centrální monitorovací systém Manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba 8.00 16:30)

Více

INSTALACE. programu WinDUO. pod Windows 7 / Windows Vista. ČAPEK-WinDUO, s.r.o.

INSTALACE. programu WinDUO. pod Windows 7 / Windows Vista. ČAPEK-WinDUO, s.r.o. ČAPEK-WinDUO, s.r.o. INSTALACE programu WinDUO pod Windows 7 / Windows Vista 1) Instalace programu WinDUO 2) Nastavení práv 3) První spuštění 4) Doporučení 5) Co Vás při instalaci mohlo potkat 6) Archivace

Více

VIS. (VAG-Info-Systém) uživatelský manuál. 01/2004, Jan Svoboda, B.J.Servis

VIS. (VAG-Info-Systém) uživatelský manuál. 01/2004, Jan Svoboda, B.J.Servis VIS (VAG-Info-Systém) uživatelský manuál 01/2004, Jan Svoboda, B.J.Servis OBSAH: 1. ÚVOD 2 1.1. ZÁKLADNÍ INFORMACE 2 1.2. OBSAH SADY 2 1.3. INFORMACE O LICENCI 2 2. INSTALACE 3 2.1. HARDWAROVÉ A SOFTWAROVÉ

Více

Instalační manuál pixel-fox

Instalační manuál pixel-fox Instalační manuál pixel-fox Verze 11/2011 V6 (CZ) - Subject to change without notice! Systémové požadavky: Aktuální minimální systémové požadavky pro používání software pixel-fox na vašem PC jsou: - IBM

Více

Návod pro použití Plug-in SMS Operátor

Návod pro použití Plug-in SMS Operátor Verze: 1.06 Strana: 1 / 17 Návod pro použití Plug-in SMS Operátor 1. Co to je Plug-in modul SMS Operátor? Plug-in modul (zásuvkový modul) do aplikace MS Outlook slouží k rozšíření možností aplikace MS

Více

INSTALAČNÍ POSTUP PRO APLIKACI ELIŠKA 4

INSTALAČNÍ POSTUP PRO APLIKACI ELIŠKA 4 INSTALAČNÍ POSTUP PRO APLIKACI ELIŠKA 4 1. Dříve než spustíte instalaci Vítáme Vás při instalaci nové verze aplikace eliška. Před samotnou instalací, prosím, ověřte, že jsou splněné následující podmínky:

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s.

LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s. LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s. (účinné od 01/01/2017) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto Licenční podmínky společnosti truconnexion, a.s., IČO: 25130331, se sídlem: Kosmonosy, Boleslavská 199, PSČ 29306

Více

STATISTICA 9 Postup instalace plovoucí síťové verze na terminálovém serveru a Citrixu

STATISTICA 9 Postup instalace plovoucí síťové verze na terminálovém serveru a Citrixu STATISTICA 9 Postup instalace plovoucí síťové verze na terminálovém serveru a Citrixu 1. Tento návod se soustředí na instalaci na terminálová server a Citrix, ale je použitelný pro jakoukoli instalaci,

Více

STATISTICA 10 Postup instalace plovoucí síťové verze s odpojováním licencí (BNET)

STATISTICA 10 Postup instalace plovoucí síťové verze s odpojováním licencí (BNET) STATISTICA 10 Postup instalace plovoucí síťové verze s odpojováním licencí (BNET) 1. Instalace plovoucí síťové verze zahrnuje dvě části: a) instalace serveru a b) lokální instalace na připojených pracovních

Více

TECHNICKÉ POŽADAVKY PRO INSTALACI SW PRO ZÁZNAM VIDEA PRO ZÁZNAM AUDIA (ZVUKU) PRO ZÁZNAM OBRÁZKŮ JAZYKOVÉ MUTACE

TECHNICKÉ POŽADAVKY PRO INSTALACI SW PRO ZÁZNAM VIDEA PRO ZÁZNAM AUDIA (ZVUKU) PRO ZÁZNAM OBRÁZKŮ JAZYKOVÉ MUTACE INSTALACE SW EduArt OBSAH: OBSAH: TECHNICKÉ POŽADAVKY PRO INSTALACI SW PRO ZÁZNAM VIDEA PRO ZÁZNAM AUDIA (ZVUKU) PRO ZÁZNAM OBRÁZKŮ JAZYKOVÉ MUTACE POSTUP INSTALACE KDE NAJDETE INSTALAČNÍ SOUBOR JAK SPUSTÍTE

Více

1 Správce licencí Správce licencí Správce licencí Start > Všechny programy > IDEA StatiCa > Správce licencí Soubor > Správce licencí Licence

1 Správce licencí Správce licencí Správce licencí Start > Všechny programy > IDEA StatiCa > Správce licencí Soubor > Správce licencí Licence 1 Správce licencí Programy IDEA jsou chráněny proti neoprávněnému použití. Pro běh programu je vyžadována platná licence. Upozornění: Lokální licence na pracovní stanici a síťová licence Eleckey jsou softwarové

Více

Instalace programu ProVIS

Instalace programu ProVIS Instalace programu ProVIS Tento program umožňuje instalovat program ProVIS. Umožňuje vybrat, kam se bude instalovat, a jednotlivé součásti instalace. Instalace probíhá v několika krocích. Každý krok má

Více

Testovací protokol. webový generátor PostSignum. sada PIIX3; 1 GB RAM; harddisk 20 GB IDE OS: Windows Vista Service Pack 2 SW: Internet Explorer 9

Testovací protokol. webový generátor PostSignum. sada PIIX3; 1 GB RAM; harddisk 20 GB IDE OS: Windows Vista Service Pack 2 SW: Internet Explorer 9 Příloha č. 4 1 Informace o testování estovaný generátor: 2 estovací prostředí estovací stroj č. 1: estovací stroj č. 2: estovací stroj č. 3: Certifikáty vydány autoritou: estovací protokol webový generátor

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2008, 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené

Více

Internet Security Suite with Cloud Security. Instalační manuál

Internet Security Suite with Cloud Security. Instalační manuál Internet Security Suite with Cloud Security Instalační manuál Software popsaný v této příručce je poskytován na základě souhlasu s licenční smlouvou a lze jej použít pouze v souladu se smluvními podmínkami.

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Požadavky na hardware a software 04 Připojení zařízení k počítači 05 Uživatelské rozhraní 05 Výběr sítě 06 Připojení k internetu

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Aplikace VERIA Manager pro EZS Model: VERIA - 8995 Panther Před instalací software si prosím pečlivě prostudujte tuto příručku a uchovejte ji pro případ další potřeby. Děkujeme, že

Více

USB Dokovací stanice. Uživatelský manuál

USB Dokovací stanice. Uživatelský manuál USB Dokovací stanice Uživatelský manuál Úvod Notebooková univerzální dokovací stanice USB 2.0 Dokovací stanice je unikátní rozšiřovací jednotkou speciálně navrženou k doplnění notebooků nebo stolních počítačů,

Více

Jazz pro Účetní (export) Příručka uživatele

Jazz pro Účetní (export) Příručka uživatele JAZZ pro Účetní - export (SQL/E1) Příručka uživatele 1 / 8 JAZZ pro Účetní export (SQL/E1) Příručka uživatele 2019 Václav Petřík JAZZWARE.CZ Příručka k programu Jazz pro Účetní - export (SQL/E1) pro Windows

Více

Instalační manuál pixel-fox

Instalační manuál pixel-fox Instalační manuál pixel-fox Verze 01/2011 V5 (CZ) - Subject to change without notice! Systémové požadavky: Aktuální minimální systémové požadavky pro používání software pixel-fox na vašem PC jsou: - IBM

Více

.NET Framework verze 3.5... 4 Program pro připojení ke vzdálené ploše (RDC) verze 7.1... 5

.NET Framework verze 3.5... 4 Program pro připojení ke vzdálené ploše (RDC) verze 7.1... 5 Obsah Přístup k serveru ČMIS Kancelář Online... 2 Úvod... 2 Uživatelé s operačním systémem Windows XP musí nainstalovat:... 2 Uživatelé s operačním systémem Windows Vista musí nainstalovat:... 4.NET Framework

Více

Motorola Phone Tools. Začínáme

Motorola Phone Tools. Začínáme Motorola Phone Tools Začínáme Obsah Minimální požadavky... 2 Před instalací aplikace Motorola Phone Tools... 3 Instalace aplikace Motorola Phone Tools... 4 Instalace a konfigurace mobilního zařízení...

Více

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul...

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul... Obsah 1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW... 1 1.1 Databázový server... 1 1.2 Webový server... 1 1.3 Stanice pro servisní modul... 1 1.4 Uživatelské stanice... 1 1.5 Monitorované počítače...

Více

MapleSim 4.5 instalační příručka

MapleSim 4.5 instalační příručka MapleSim 4.5 instalační příručka Tato příručka slouží jako průvodce instalací programu MapleSim verze 4.5. Upozornění Před instalací systému MapleSim je nutné nainstalovat systém Maple 14. Instalace systému

Více

1 Přesun síťového serveru

1 Přesun síťového serveru 1 Přesun síťového serveru Zde je popsán případ, kdy máte nainstalovánu síťovou verzi aplikace EVOK a chcete databázový server přesunout na jiný počítač. Aby bylo možné provést přesun dat, musíte mít k

Více

Nastavení klientských stanic pro webové aplikace PilsCom s.r.o.

Nastavení klientských stanic pro webové aplikace PilsCom s.r.o. Nastavení klientských stanic pro webové aplikace PilsCom s.r.o. Obsah 1. Obecné informace... 1 2. Internetový prohlížeč... 1 3. Nastavení kompatibilního zobrazení... 1 4. Nastavení důvěryhodných serverů...

Více

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze dokumentu ESET NOD32 Antivirus poskytuje

Více

Popis instalace programu OCEP (DEMOVERZE i ostrá verze)

Popis instalace programu OCEP (DEMOVERZE i ostrá verze) Popis instalace programu OCEP (DEMOVERZE i ostrá verze) Proces instalace probíhá automaticky. V jednotlivých krocích se instalují všechny aktuálně potřebné programy. To se liší podle operačního systému

Více

Uživatelský manuál A4000BDL

Uživatelský manuál A4000BDL Uživatelský manuál Aplikace : Jednoduchý program umožňující přenos souboru s pochůzkou k měření z programu DDS 2000 do přístroje řady Adash 4100/4200 Jednoduchý program umožňující přenos naměřených dat

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB BASE

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB BASE VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB BASE dle ustanovení Nového občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. Tato Smlouva upravuje vztah mezi obchodní společností BZOOM s.r.o., se

Více

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Stručná příručka Klikněte zde pro stáhnutí poslední verze dokumentu ESET NOD32 Antivirus poskytuje nejmodernější

Více

Základní informace a postup instalace systému IS MPP

Základní informace a postup instalace systému IS MPP Základní informace a postup instalace systému IS MPP Modul plánování a přezkoumávání, verze 1.20 vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. dokument ze dne 27. 3. 2013, verze 1.01 Základní informace a

Více

P D S - 5 P. Psychologický diagnostický systém. Instalační manuál. Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů

P D S - 5 P. Psychologický diagnostický systém. Instalační manuál. Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů P D S - 5 P Psychologický diagnostický systém Instalační manuál Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů GETA Centrum s.r.o. 04 / 2012 GETA Centrum s.r.o. Nad Spádem 9/206, 147

Více

INSTALACE ADVANCE...5

INSTALACE ADVANCE...5 Obsah INSTALACE ADVANCE...5 Softwarová konfigurace...5 Hardwarová konfigurace...5 Před instalací Advance...5 Instalace AutoCADu nebo Autodesk Architectural Desktopu...5 Instalace Advance...6 Spuštění Advance...9

Více

Datacard. Instrukce k aktualizaci firmware tiskáren. Aktualizační aplikace pro operační systémy Windows

Datacard. Instrukce k aktualizaci firmware tiskáren. Aktualizační aplikace pro operační systémy Windows Datacard Instrukce k aktualizaci firmware tiskáren Aktualizační aplikace pro operační systémy Windows Co potřebujete Tiskárna karet je zapnuta a připravena k tisku karet ve stavu Ready, a stavová dioda

Více

INISOFT UPDATE - SLUŽBA AUTOMATICKÝCH AKTUALIZACÍ Uživatelská příručka

INISOFT UPDATE - SLUŽBA AUTOMATICKÝCH AKTUALIZACÍ Uživatelská příručka INISOFT UPDATE - SLUŽBA AUTOMATICKÝCH AKTUALIZACÍ Uživatelská příručka Popis funkce Softwarový nástroj INISOFT Update je univerzálním nástrojem pro stahování, údržbu a distribuci programových aktualizací

Více

Návod na instalaci a použití programu

Návod na instalaci a použití programu Návod na instalaci a použití programu Minimální konfigurace: Pro zajištění funkčnosti a správné činnosti SW E-mentor je potřeba software požívat na PC s následujícími minimálními parametry: procesor Core

Více

1. Úvod. 2. CryptoPlus jak začít. 2.1 HW a SW předpoklady. 2.2 Licenční ujednání a omezení. 2.3 Jazyková podpora. Požadavky na HW.

1. Úvod. 2. CryptoPlus jak začít. 2.1 HW a SW předpoklady. 2.2 Licenční ujednání a omezení. 2.3 Jazyková podpora. Požadavky na HW. CryptoPlus KB verze 2.1.2 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA říjen 2013 Obsah Obsah 2 1. Úvod 3 2. CryptoPlus jak začít... 3 2.1 HW a SW předpoklady... 3 2.2 Licenční ujednání a omezení... 3 2.3 Jazyková podpora...

Více

Příručka pro klientský certifikát

Příručka pro klientský certifikát Příručka pro klientský certifikát OBSAH 1) Instalace programového vybavení do systému Microsoft Windows 2 1. krok - Průvodce instalací 4 2. krok - Dokončení instalace 5 3. krok - Instalace na PC, který

Více

MATLAB: Automatická instalace a aktivace licence TAH

MATLAB: Automatická instalace a aktivace licence TAH MATLAB: Automatická instalace a aktivace licence TAH 1. VYTVOŘENÍ UŽIVATELSKÉHO ÚČTU NA STRÁNKÁCH MATHWORKS: Na odkazu níže si vytvořte účet na stránkách MathWorks s použitím Vaší školní emailové adresy

Více

Nastavení klientských stanic pro webové aplikace PilsCom s.r.o.

Nastavení klientských stanic pro webové aplikace PilsCom s.r.o. Nastavení klientských stanic pro webové aplikace PilsCom s.r.o. Obsah 1. Obecné informace...1 2. Internetový prohlížeč...1 3. Nastavení kompatibilního zobrazení...1 4. Nastavení důvěryhodných serverů...2

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Podporovaná zařízení 04 Požadavky na HW a SW 05 Instalace SW a nastavení přístupu 05 Hlavní okno 06 SMS 06 Nastavení 07 Přidání

Více

Biometrický podpis. Obsah. Biometrický podpis stručný průvodce

Biometrický podpis. Obsah. Biometrický podpis stručný průvodce Biometrický podpis Obsah Úvod... 2 1. Aktualizace AXA Studia... 3 2. Instalace ovladačů... 3 3. Aktualizace informací o uživateli... 7 4. Ověření uživatele... 8 5. Certfikáty... 10 Vygenerování certifikátu...

Více

Share online 3.1. 1. vydání

Share online 3.1. 1. vydání Share online 3.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

NÁVOD NA INSTALACI KARTY PCTV USB2

NÁVOD NA INSTALACI KARTY PCTV USB2 NÁVOD NA INSTALACI KARTY PCTV USB2 INSTALACE PCTV USB2 Tato část popisuje, jak nainstalovat PCTV USB2 po hardwarové i softwarové stránce. Během instalace bude vytvořena programová skupina PCTV USB2 a ovladače,

Více

Velký křízovkářský slovník 4.0 (VKS) Instalace programu

Velký křízovkářský slovník 4.0 (VKS) Instalace programu Velký křízovkářský slovník 4.0 (VKS) Instalace programu Obsah Technické podmínky pro provoz programu minimální konfigurace... 2 Základní informace... 2 Hlavní nabídka instalačního programu... 2 Instalace

Více

I.CA SecureStore. Instalační příručka. Verze 2.32 a vyšší

I.CA SecureStore. Instalační příručka. Verze 2.32 a vyšší I.CA SecureStore Instalační příručka Verze 2.32 a vyšší Úvod Tato verze instalační příručky je platná pro verzi aplikace SecureStore 2.32 a vyšší. Instalační příručka Instalační balíčky jsou připraveny

Více

Demoprojekt Damocles 2404

Demoprojekt Damocles 2404 Vizualizační a řídicí systém kategorie SCADA/HMI Demoprojekt Damocles 2404 (časově omezený demoprojekt pro zařízení Damocles 2404 společnosti HW group s.r.o.) Verze systému: 3.7.1.9 Poslední revize dokumentu:

Více

Program usbradonview Návod k obsluze

Program usbradonview Návod k obsluze Radonový program TERA CZ Program usbradonview Návod k obsluze v.1-2017 Obsah 1.1. Úvod... 3 1.2. Popis a použití... 3 1.3. Instalace a spuštění... 3 1.4. Záruka a licence... 9 1.5. Příslušenství... 9 1.6.

Více

EvMO postup při instalaci

EvMO postup při instalaci EvMO2017 - postup při instalaci 1 Program EvMO2017 je distribuován v přenosné verzi. Obsahuje datové a systémové soubory. Pro jeho komfortní zprovoznění byl vytvořen jednoduchý instalační program. Ten

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB REMOTE

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB REMOTE VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB REMOTE dle ustanovení Nového občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. Tato Smlouva upravuje vztah mezi obchodní společností BZOOM s.r.o.,

Více

SMART Education Software 2012 SP1: Instalace, aktivace

SMART Education Software 2012 SP1: Instalace, aktivace SMART Education Software 2012 SP1: Instalace, aktivace Obsah: A. Úvod.. str. 1 B. Získání aktivačního (produktového klíče).. str. 2 C. Minimální hardwarové a softwarové požadavky str. 3 D. Instalace na

Více

TECHNICKÁ PODPORA. Systémové požadavky Instalace Licencování a aktivace Náplň technické podpory Formy předplatného Kontakty

TECHNICKÁ PODPORA. Systémové požadavky Instalace Licencování a aktivace Náplň technické podpory Formy předplatného Kontakty TECHNICKÁ PODPORA Systémové požadavky Instalace Licencování a aktivace Náplň technické podpory Formy předplatného Kontakty Komu je technická podpora určena? Technická podpora je určená zákazníkům společnosti.

Více

PT Instalace programového vybavení

PT Instalace programového vybavení PT-2100 Instalace programového vybavení English pro Windows Obecné Specifikace P-touch Editor P-touch Quick Editor Printer Driver Umožňuje vytvářet libovolné štítky pomocí různých vzorů, fontů, šablon

Více

Podpora sady Nero 7 pro Windows Vista TM

Podpora sady Nero 7 pro Windows Vista TM Podpora sady Nero 7 pro Windows Vista TM Nero AG Informace o autorských právech a ochranných známkách Tato stručná příručka i celý její obsah jsou chráněny autorským právem a jsou majetkem společnosti

Více

Článek 1 - Obecná ustanovení

Článek 1 - Obecná ustanovení Článek 1 - Obecná ustanovení 1.1. Provozovatele tohoto webu a poskytovatelem služeb na tomto webu je společnost All Day Digital s r.o., IČ 02276801, se sídlem Pod Strání 51, 760 01 Zlín, zapsaná v obchodním

Více

Začínáme s programem QuarkXPress 10.1

Začínáme s programem QuarkXPress 10.1 Začínáme s programem QuarkXPress 10.1 OBSAH Obsah Doplňková dokumentace...3 Požadavky na systém...4 Požadavky na systém: Mac OS X...4 Požadavky na systém: Windows...4 Instalování: Mac OS...5 Přidávání

Více

MANUÁL K PROGRAMU EKV verze 1.4

MANUÁL K PROGRAMU EKV verze 1.4 MANUÁL K PROGRAMU EKV verze 1.4 1. ÚVOD Dovolujeme si Vám představit program EKV pro vyplňování výkazů o produkci obalů, který nepotřebuje pro svou činnost MS EXCEL a díky zabudovaným algoritmům omezuje

Více

Návod pro aktualizaci map a navigačního softwaru pro přístroje ZENEC E>GO (ZE-NC2010, ZE-NC2040, ZE-NC3810, ZE-NC5010) pomocí Toolbox a Synctool

Návod pro aktualizaci map a navigačního softwaru pro přístroje ZENEC E>GO (ZE-NC2010, ZE-NC2040, ZE-NC3810, ZE-NC5010) pomocí Toolbox a Synctool Návod pro aktualizaci map a navigačního softwaru pro přístroje ZENEC E>GO (ZE-NC2010, ZE-NC2040, ZE-NC3810, ZE-NC5010) pomocí Toolbox a Synctool UPOZORNĚNÍ: Pro používání Toolboxu, potřebujete přístup

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

Registrace do portálu MS2014+

Registrace do portálu MS2014+ 2016 Registrace do portálu MS2014+ Místní akční skupina Hlinecko, z.s. 7.4.2016 Obsah: Úvod... 1 1 Instalace a aktualizace internetového prohlížeče... 2 2 Ověření HW a SW požadavků aplikace... 7 3 Registrace

Více

[Zadejte název společnosti.] Instalace. SOFTWARE 5P pro správu bytového fondu 2010. Oldřich Florian

[Zadejte název společnosti.] Instalace. SOFTWARE 5P pro správu bytového fondu 2010. Oldřich Florian [Zadejte název společnosti.] Instalace SOFTWARE 5P pro správu bytového fondu 2010 Oldřich Florian 2010 Instalace Stránka 1 z 11 Obsah Instalace Runtime Access 2010... 2 Instalace klienta (programu)...

Více

Systémová příručka Autor: Roman Macura, Jakub Buzáš Verze dokumentu: 1/2017 Datum poslední aktualizace:

Systémová příručka Autor: Roman Macura, Jakub Buzáš Verze dokumentu: 1/2017 Datum poslední aktualizace: Autor: Roman Macura, Jakub Buzáš Verze dokumentu: 1/2017 Datum poslední aktualizace: 5.10.2017 Kapitola 1 - První pohled Obsah 1 Nároky na systém, změny systémových součástí při instalaci 3 1.1 Co je potřeba

Více

INSTALACE SOFTWARE A AKTIVACE PRODUKTU NÁVOD

INSTALACE SOFTWARE A AKTIVACE PRODUKTU NÁVOD INSTALACE SOFTWARE A AKTIVACE PRODUKTU NÁVOD www.aktion.cz Obsah: Kompletní instalace (serverová část) str. 03 Aktivace produktu první spuštění str. 10 Instalace Windows klienta na jiný počítač v síti

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce

Více