DIGITÁLNÍ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DIGITÁLNÍ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ"

Transkript

1 DIGITÁLNÍ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ Mpaxx MP 701/1GB Mpaxx MP 702 FM/1GB Mpaxx MP 703/2GB Mpaxx MP 704 FM/2GB CZ-GDS0100,0200,0300,0400

2 OBSAH Mpaxx MP 701 MP 704 Dodané příslušenství Speciální vlastnosti Informace o bezpečnosti Poznámka týkající se životního prostředí Vnější pohled Ovládací prvky Zobrazení na displeji během přehrávání Napájení Možnosti zapojení Základní funkce Zapnutí a vypnutí přístroje Přehrávání Výběr skladeb Rychlé přetáčení vpřed a vzad Nastavení úrovně hlasitosti Výběr zvukových efektů Opakované přehrávání označeného úseku (A-B) Zamykání a odemykání tlačítek Stav baterie Zapojení sluchátek Navigace v menu Hlavní menu Podstránky hlavního menu Struktura menu Hlavní menu Podstránky v režimu FM radio* Podstránky v režimu Settings Funkce v menu Volba režimu Music Volba režimu Voice Volba režimu FM radio* Volba režimu Settings Volba režimu Preview Volba režimu About Volba režimu Folder Volba režimu Exit * Režim rádia je dostupný pouze u typů MPaxx 702 FM/2GB a Mpaxx 704 FM/2GB.

3 OBSAH Režim rádia* Volba rádia jako vstupního zdroje Přepínání mezi prohledáváním frekvence a přednastavenými pozicemi Ladění rádiových stanic Nahrávání Nahrávání zvukového záznamu Nahrávání z FM stanic* Operace s počítačem Obecné informace Základní nastavení pro MTP přehrávače Základní nastavení pro MSC přehrávače Systémové požadavky Instalace přehrávače Připojení k počítači Odpojení od počítače Přenos MP3/WMA dat Přenos WMA dat chráněných proti kopírování (DRM-protected) Synchronizace hudebního souboru s textovým souborem Informace Technické informace * Režim rádia je dostupný pouze u typů MPaxx 702 FM/2GB a MPaxx 704 FM/2GB.

4 MPaxx MP 701 MP 704 Dodané příslušenství 1. Instalační CD 2. Stereo sluchátka Varování: Jednotlivé součásti dodaného příslušenství se mohou lišit x 1,5 V AAA baterie 4. Stručné pokyny k užívání přístroje Zvláštnosti vašeho přístroje Přístroj, jenž kombinuje vlastnosti MP3/WMA přehrávače, FM rádia*, nahrávacího zařízení a USB vyměnitelného disku. Informace o bezpečnosti Tento přístroj je určen k přehrávání hudebních souborů a zvukových nahrávek a slouží také jako vyměnitelný disk. Jakékoliv další použití tohoto přístroje je výslovně zakázáno. Neupusťte přístroj na zem. Nevyvíjejte tlak na displej. Neumisťujte přístroj do blízkosti zmagnetizovaných předmětů. Ujistěte se, že je přístroj chráněn před vlhkostí (přímým i nepřímým působením vody), přímým slunečním zářením a vysokými teplotami. Za žádných okolností neodnímejte kryt přístroje. Na škody, které vzniknou neodbornými zásahy, se nevztahují žádné záruční požadavky. Poznámka týkající se životního prostředí Tento produkt je vyroben z vysoce kvalitních součástí, které mohou být znovu použity a recyklovány. Proto neodhazujte vysloužilý přístroj s běžným odpadem z domácnosti. Odvezte jej na sběrná místa pro recyklaci elektrických a elektronických přístrojů. Takováto sběrná místa jsou označena následujícím symbolem, který je uveden jak na samotném přístroji, tak i v manuálu pro uživatele a na balení. Zjistěte si prosím informace o sběrných místech vyskytujících se ve vašem regionu. Opětovné užívání a recyklování starých částí přístroje přispíváte k ochraně životního prostředí. * Režim rádia je dostupný pouze u typů MPaxx 702 FM/2GB a Mpaxx 704 FM/2GB.

5 VNĚJŠÍ POHLED Ovládací prvky přehrávače 1 MENU Slouží k vyvolání stránky hlavního menu. Otevírá jednotlivé podstránky. Potvrzuje výběry různých funkcí. 2 REC Slouží ke spuštění a ukončení nahrávání. Slouží k opakovanému přehrávání označeného úseku (A-B). 3 Slouží k zapnutí přístroje. Spouští ke spuštění a pozastavení (pause) přehrávání. Uvádí přístroj do režimu stand-by a vypíná jej. Na stránkách menu: Slouží k přímému výstupu z podstránek menu. Režim rádia*: Přepíná mezi prohledáváním frekvence a přednastavenými pozicemi. 4 Přepíná na předchozí skladbu. Slouží k zrychlenému přetáčení vzad. Na stránkách menu: směruje kurzor doleva. Režim rádia*: Přepíná o frekvenci níže. Spouští vyhledávání kanálů směrem vzad. Slouží k výběru předchozí přednastavené pozice. 5 Přepíná na následující skladbu. Slouží k zrychlenému přetáčení vpřed. Na stránkách menu: směruje kurzor doprava. Režim rádia*: Přepíná o frekvenci výše. Spouští vyhledávání kanálů směrem vpřed. Slouží k výběru následující přednastavené pozice. 6 + Slouží ke zvýšení úrovně hlasitosti. 7 - Slouží ke snížení úrovně hlasitosti. 8 MIC Mikrofon pro pořizování zvukových záznamů. 9 HOLD Slouží k uzamykání a odemykání tlačítek. 10 Konektor pro připojení stereo sluchátek. 11 USB Krytka zabudovaného USB portu USB rozhraní, které lze do počítače zapojit pomocí USB kabelu. 12 Prostor pro uložení baterie (1 x 1,5 V AAA). * Režim rádia je dostupný pouze u typů MPaxx 702 FM/2GB a Mpaxx 704 FM/2GB.

6 VNĚJŠÍ POHLED Zobrazení na displeji během přehrávání Režim zobrazení 1 1 Zobrazuje formát přehrávání a rychlost přenosu. 2 Stav přístroje (symbol - přehrávání, - přerušené přehrávání, pause, - režim standby, - nahrávání). 3 Aktuálně zvolený režim přehrávání (Normální, Opakovat jednu, Opakovat vše a přehrávání souborů v náhodném pořadí). 4 Zobrazení úrovní zvukových efektů. 5 Aktuální zvukové nastavení (Normální, Pop, Rock, Classical, Jazz a Bass). 6 Uběhnutý čas přehrávání aktuální skladby a celkový čas přehrávání aktuální skladby. 7 Ukazatel stavu baterie (symbol znamená, že je baterie vybitá). 8 Zobrazení úrovně hlasitosti. 9 Zobrazení ID3 tagu (název skladby). Režim zobrazení 2 1. Zobrazení úrovně hlasitosti. 2. Název složky. 3. Ukazatel stavu baterie (symbol znamená, že je baterie vybitá). 4. Stav přístroje (symbol - přehrávání, - přerušené přehrávání, pause, - režim standby, - nahrávání). 5. Zobrazení ID3 tagu (název skladby).

7 VNĚJŠÍ POHLED Napájení Přehrávač je napájen jednou baterií 1,5 V AAA. 1. Vyjměte krytku USB rozhraní. 2. Prostor pro baterii na zadní straně přístroje otevřete stlačením krytky na označeném místě, jejím následným vysunutím a vyklopením. 3. Vložte baterii, přičemž si všímejte polarity vyznačené na dně prostoru pro baterii. 4. Krytkou opět uzavřete prostor pro baterii. Displej vždy zobrazuje stav nabití baterie. Pokud se na displeji zobrazí symbol, baterie je téměř vybitá. Doba nepřetržitého provozu přístroje s plně nabitou baterií je až 10 hodin. V případě, že přístroj nebude po dlouhou dobu užíván, baterii vyjměte. Výrobce nebere žádnou zodpovědnost za škody vzniklé vyteklými bateriemi. Poznámka týkající se životního prostředí: Baterie včetně těch, které neobsahují žádné těžké kovy nesmějí být uskladňovány spolu s běžným odpadem z domácnosti. Odkládejte proto baterie na místech k tomu určených aby nedošlo k zatěžování životního prostředí. Zjistěte si právní předpisy platné ve vaší oblasti. Možnosti připojení Připojení k počítači Přehrávač vždy před připojením k počítači vypněte. Po připojení bude přehrávač napájen počítačem.

8 ZÁKLADNÍ FUNKCE Zapnutí a vypnutí přístroje 1. Stisknutím tlačítka přístroj zapnete. LED dioda ukazatele režimu se rozsvítí. Přehrávač se přepne do režimu stand-by. 2. Pokud si přejete přístroj vypnout, přidržte tlačítko dokud se na displeji nezobrazí nápis Holding Power Off. Přehrávání 1. Stisknutím tlačítka spustíte přehrávání. 2. Stisknutím tlačítka přerušíte (pause) přehrávání. 3. Stisknutím tlačítka obnovíte přehrávání od místa, kde bylo přerušeno. Výběr skladeb 1. Předchozí nebo následující skladbu zvolíte stisknutím tlačítka nebo. Rychlé přetáčení vpřed a vzad 1. Přidržením tlačítka nebo spustíte rychlé přetáčení vpřed či vzad. Spustí se rychlé přetáčení. Kdykoliv si přejete přetáčení ukončit, uvolněte stisk tlačítka nebo. Nastavení úrovně hlasitosti 1. Úroveň hlasitosti nastavujete pomocí tlačítka + nebo (zobrazení na displeji např. 15). Opakované přehrávání označeného úseku (A-B) 1. Stisknutím tlačítka REC během přehrávání vyberete počáteční bod A. Na displeji se zobrazí A. 2. Dalším stisknutím tlačítka REC vyberete koncový bod B. Na displeji se zobrazí A B. Označená část mezi počátečním a koncovým bodem bude opakovaně přehrávána. 3. Dalším stisknutím tlačítka REC tuto funkci zrušíte. Uzamykání a odemykání tlačítek 1. Posunutím tlačítka HOLD ve směru vyznačené šipky tlačítka uzamknete. V případě, že jsou tlačítka uzamčena, zobrazí se na displeji symbol. V případě, že stiskněte nějaké tlačítko, na displeji se zobrazí nápis Locked. 2. Posunutím tlačítka HOLD na původní pozici tlačítka odemknete. Z displeje zmizí symbol. Stav baterie V případě, že je baterie téměř vybitá, zobrazí se na displeji symbol vybití baterie automaticky vypne. V takovém případě vložte novou baterii.. Přehrávač se po Připojení sluchátek 1. Připojte sluchátka do konektoru na přehrávači. Varování: Úroveň hlasitosti nastavená na příliš vysoké hodnoty může při poslechu ze sluchátek poškodit váš sluch.

9 NAVIGACE V MENU Hlavní menu Vyvolání stránky hlavního menu 1. Stisknutím tlačítka MENU vyvoláte stránku hlavního menu. Na displeji se zobrazí Music. 2. Pomocí tlačítka nebo zvolte požadovanou možnost. 3. Stisknutím tlačítka MENU potvrďte volbu vámi vybrané možnosti. Vystoupení ze stránky hlavního menu 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Exit. 2. Potvrďte stisknutím tlačítka MENU. nebo 1. Stisknutím tlačítka vystoupíte ze stránky hlavního menu. Podstránky hlavního menu Vstup na jednotlivé podstránky Z hlavního menu lze vstoupit na různé podstránky. 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte hodnotu a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. 2. Pomocí tlačítka nebo zvolte požadované nastavení a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. 3. Pomocí tlačítka nebo zvolte požadované nastavení a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Vystoupení z podstránek 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Exit. 2. Potvrďte stisknutím tlačítka MENU. nebo 1. Opakovaným stisknutím tlačítka postupně vystupte ze jednotlivých podstránek.

10 STRUKTURA MENU Hlavní menu* Podstránky v režimu FM radio* * Režim rádia je dostupný pouze u typů MPaxx 702 FM/2GB a MPaxx 704 FM/2GB. Podstránky v režimu Settings (Nastavení) * Možnost Equalizer nelze využít při přehrávání pořízených zvukových nahrávek.

11 STRUKTURA MENU

12 STRUKTURA MENU

13 FUNKCE V MENU Volba režimu Music 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte na stránce hlavního menu možnost Music. 2. Potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Přehrávač se přepne do režimu přehrávání hudby. Volba režimu Voice (Zvukový záznam) 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte na stránce hlavního menu možnost Voice a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Přehrávač se přepne do režimu přehrávání pořízených zvukových nahrávek. Podrobnější informace o dostupných funkcích v režimu přehrávání pořízených zvukových nahrávek naleznete v kapitole Nahrávání. Volba režimu FM Radio 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte na stránce hlavního menu možnost FM Radio a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Přehrávač se přepne do režimu FM rádia. Podrobnější informace o dostupných funkcích v režimu FM rádia naleznete v kapitole Režim rádia. Volba režimu Display Mode (Režim zobrazení) Máte na výběr mezi dvěma různými režimy zobrazení na displeji. 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte na stránce hlavního menu možnost Display Mode. 2. Pomocí tlačítka MENU poté přepínáte mezi režimem zobrazení na displeji: Display Mode 1 a Display Mode 2. * Režim rádia je dostupný pouze u typů MPaxx 702 FM/2GB a MPaxx 704 FM/2GB.

14 FUNKCE V MENU Volba režimu Settings (Nastavení) 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte na stránce hlavního menu možnost Settings a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Přehrávač se přepne na odpovídající podstránku. Struktura podstránek Settings MENU Equalizer Play Mode Constrast Backlight Powerset Recordset Language Exit Jednotlivé podstránky lze v režimu Settings opouštět také přímo stisknutím tlačítka. Volba zvukového nastavení 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Equalizer a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. 2. Pomocí tlačítka nebo zvolte požadované nastavení (Normal, Pop, Rock, Classical, Jazz nebo Bass) a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Volba režimu přehrávání 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Play Mode a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. 2. Pomocí tlačítka nebo zvolte požadovaný režim přehrávání a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Normal: všechny skladby jsou přehrávány v pořadí, jak jdou za sebou a po odehrání poslední skladby se přehrávání ukončí. Nejprve jsou přehrány všechny skladby z kořenové složky a až následovně skladby z podsložek. Repeat One: aktuální skladba je opakovaně přehrávána. Repeat All: všechny skladby jsou opakovaně přehrávány. Random: všechny skladby jsou přehrány v náhodném pořadí. Nastavení kontrastu displeje 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Contrast a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. 2. Pomocí tlačítka nebo nastavte požadovanou hodnotu kontrastu a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Nastavení času automatického vypnutí podsvícení displeje 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Backlight a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. 2. Pomocí tlačítka nebo nastavte požadovaný čas vypnutí podsvícení displeje (5, 10 vteřin, nebo možnost Always On displej je podsvícen neustále) a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Podsvícení displeje se vypne automaticky po uplynutí nastaveného času a za podmínky, že jste po tuto dobu nestlačili žádné tlačítko.

15 FUNKCE V MENU Nastavení času automatického vypnutí přístroje 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Powerset a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. 2. Pomocí tlačítka nebo nastavte požadovaný čas vypnutí přístroje (Disable funkce vypnuta, 2, 10 nebo 30 minut) a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. V režimu stand-by se přístroj vypne automaticky po uplynutí nastaveného času a za podmínky, že jste po tuto dobu nestlačili žádné tlačítko. Nastavení kvality zvukových nahrávek 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Recordset a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. 2. Pomocí tlačítka nebo nastavte požadovanou kvalitu nahrávání (8000 Hz, Hz, Hz nebo Hz) a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Takto nastavený vzorkovací kmitočet se vztahuje pouze zvukové nahrávky (čím vyšší je frekvence, tím se nahrávka kvalitnější). Nastavení jazyka v menu 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Language a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. 2. Pomocí tlačítka nebo nastavte požadovaný jazyk (celkem 9 světových jazyků) a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Uvědomte si však, že pokud změníte jazyk v menu (základní nastavení je angličtina), nebudou již názvy položek v menu odpovídat anglickým názvům uvedených v návodu pro uživatele. Volba režimu Preview 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte na stránce hlavního menu možnost Preview a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Z každé skladby bude nyní přehráno jen počátečních deset vteřin jako ukázky. 2. Stisknutím tlačítka tuto funkci zrušíte. Volba režimu About 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte na stránce hlavního menu možnost About a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Přístroj vám nyní poskytne informace o celkové kapacitě paměti a volném místě v paměti. Volba režimu Folder 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte na stránce hlavního menu možnost Folder a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Přehrávač se přepne do režimu vyhledávání skladeb. 2. Pomocí tlačítka nebo nyní můžete listovat skladbami v aktuální složce. 3. Přidržením tlačítka MENU se přepnete do režimu vyhledávání složek. 4. Pomocí tlačítka nebo nyní můžete listovat všemi složkami. 5. Stisknutím tlačítka MENU otevřete označenou složku.

16 FUNKCE V MENU Přehrávání jednotlivých skladeb 1. V režimu vyhledávání skladeb stiskněte tlačítko MENU. Na displeji se zobrazí možnost Play (Přehrát) a Delete? (Vymazat?). 2. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Play a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Vymazání jednotlivých skladeb 1. V režimu vyhledávání skladeb stiskněte tlačítko MENU. Na displeji se zobrazí možnost Play (Přehrát) a Delete? (Vymazat?). 2. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Delete? a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Na displeji se zobrazí možnost Yes a No. 3. Pomocí tlačítka nebo zvolte požadovanou možnost (Yes vymazat, No nevymazat) a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Volba režimu Exit 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte na stránce hlavního menu možnost Exit a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Přehrávač se poté přepne do režimu přehrávání, který byl zvolen naposledy.

17 REŽIM RÁDIA* Volba rádia jako vstupní zdroj 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte na stránce hlavního menu možnost FM Radio. 2. Výběr potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Přehrávač se přepne do režimu FM rádia. V případě, že v režimu rádia stisknete tlačítko MENU, zobrazí se podstránka s následujícími možnostmi volby: Music: návrat do režimu přehrávání hudebních souborů. Voice: návrat do režimu přehrávání pořízených zvukových nahrávek. Save Station: slouží k uložení rádiové stanice. Delete Station: slouží k vymazání rádiové stanice. Auto Scan: slouží k uložení rádiových stanic za pomoci automatického vyhledávání stanic. Exit: návrat do režimu rádia. Pomocí tlačítka nebo zvolte požadovanou možnost a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Struktura podstránek MENU Music Voice Save Station Delete Station Auto Scan Exit. Přepínání mezi režimem prohledávání frekvence a výběrem přednastavených pozicemi Přednastavená pozice je termín používaný pro stanici, která je uložena na dané číselné pozici. 1. Stisknutím tlačítka přepínáte mezi režimem prohledávání frekvence a výběrem přednastavených pozic. Ladění rádiových stanic manuálně a automaticky Jak pro manuální, tak i pro automatické vyhledávání stanic musíte mít aktivovaný režim prohledávání frekvence. 1. Pomocí tlačítka nebo navolte požadovanou frekvenci. Hodnota frekvence se mění vždy po 100 khz vpřed, či vzad. nebo automatické vyhledávání spustíte přidržením tlačítka nebo na takovou dobu, dokud se frekvence nezačne sama zrychleně přetáčet. Vyhledávání se zastaví, jakmile je nalezena stanice s dostatečně silným signálem.... ukládání stanic pomocí funkce automatického vyhledávání stanic (Auto Scan) 1. Stisknutím tlačítka MENU otevřete podstránku režimu rádia. 2. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Auto Scan a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Spustí se automatické vyhledávání stanic. Až 30 stanic s nejlepším příjmem se uloží na přednastavené pozice. * Režim rádia je dostupný pouze u typů MPaxx 702 FM/2GB a MPaxx 704 FM/2GB.

18 REŽIM RÁDIA Manuální ukládání stanic Pokud si přejete stanice ukládat manuálně, musí být přehrávač v režimu prohledávání frekvence. 1. Nalaďte požadovanou stanici. 2. Stisknutím tlačítka MENU otevřete podstránku režimu rádia. 3. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Save Station a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Na displeji začne blikat nápis SA?. 4. Pomocí tlačítka nebo zvolte požadovanou přednastavenou pozici, kam si přejete stanici uložit. V případě, že je na zvolené přednastavené pozici již stanice uložena, bude tato stanice přepsána. 5. Stisknutím tlačítka potvrďte uložení. Rádiová stanice je úspěšně uložena na vámi zvolené přednastavené pozici. Vyvolání přednastavené pozice Přehrávač musí být v režimu výběru přednastavených pozic. Na displeji jsou poté zobrazeny čísla přednastavených pozic. 1. Požadovanou přednastavenou pozici zvolíte pomocí tlačítka nebo. Přednastavené pozice na nichž nejsou uloženy žádné stanice jsou automaticky přeskakovány. Vymazání přednastavených pozic 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte přednastavenou pozici určenou k vymazání. 2. Stisknutím tlačítka MENU otevřete podstránku režimu rádia. 3. Pomocí tlačítka nebo zvolte možnost Delete Station a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. Na displeji začne blikat nápis DEL?. 4. Stisknutím tlačítka MENU potvrďte vymazání této přednastavené pozice.

19 NAHRÁVÁNÍ Pořizování zvukových nahrávek Na stránce menu Settings pod možností Recordset (viz výše) lze nastavit kvalitu pořizovaných zvukových nahrávek (vzorkovací kmitočet). Předtím než spustíte nahrávání, ujistěte se, že je přehrávač v režimu přehrávání hudebních souborů či přehrávání zvukových nahrávek. Spuštění nahrávání zvukových nahrávek 1. Přidržením tlačítka REC po dobu dvou vteřin spustíte nahrávání. 2. Stisknutím tlačítka nahrávání přerušíte. 3. Dalším stisknutím tlačítka nahrávání opět spustíte. 4. Stisknutím tlačítka REC přehrávání ukončíte. Pořízená zvuková nahrávka je automaticky uložena například jako soubor MIC WAV do složky MICIN.DIR na přehrávači. Poznámky: V případě, že se během nahrávání zobrazí nápis Device Full, kapacita paměti přehrávače je zaplněna. Nahrávání se v takovém případě ukončí a nahrávka je automaticky uložena. Další nahrávání je možné pouze v případě, jakmile v paměti uvolníte místo vymazáním několika souborů. V případě, že se během nahrávání zobrazí nápis Low Battery!, baterie je téměř vybitá. Nahrávání se v takovém případě ukončí a nahrávka je automaticky uložena. Další nahrávání je možné pouze v případě, že je baterie znovu dobita. Přehrávání pořízených zvukových nahrávek 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte v hlavním menu možnost Voice a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. 2. Pomocí tlačítka nebo zvolte požadovaný soubor zvukové nahrávky. 3. Stisknutím tlačítka spustíte přehrávání zvoleného souboru. Poté, co je přehrávání ukončeno, můžete přehrávání tohoto souboru jednoduše spustit znovu, a to stisknutím tlačítka. Pořizování nahrávek z FM rádia Spuštění nahrávání z FM rádia Pokud si přejete pořizovat nahrávky z FM rádia, přehrávač musí být nastavený v režimu FM rádia. 1. Navolte stanici, ze které chcete nahrávku pořídit. 2. Přidržením tlačítka REC po dobu dvou vteřin spustíte nahrávání. 3. Stisknutím tlačítka nahrávání přerušíte. 4. Dalším stisknutím tlačítka nahrávání opět spustíte. 5. Stisknutím tlačítka REC přehrávání ukončíte. Pořízená zvuková nahrávka je automaticky uložena například jako soubor FM WAV do složky FMIN.DIR na přehrávači. Poznámky: V případě, že se během nahrávání zobrazí nápis Device Full, kapacita paměti přehrávače je zaplněna. Nahrávání se v takovém případě ukončí a nahrávka je automaticky uložena. Další nahrávání je možné pouze v případě, jakmile v paměti uvolníte místo vymazáním několika souborů. V případě, že se během nahrávání zobrazí nápis Low Battery!, baterie je téměř vybitá. Nahrávání se v takovém případě ukončí a nahrávka je automaticky uložena. Další nahrávání je možné pouze v případě, že je baterie znovu dobita.

20 NAHRÁVÁNÍ Přehrávání nahrávek z FM rádia 1. Pomocí tlačítka nebo zvolte v hlavním menu možnost Voice a potvrďte stisknutím tlačítka MENU. 2. Pomocí tlačítka nebo zvolte požadovaný soubor zvukové nahrávky. 3. Stisknutím tlačítka spustíte přehrávání zvoleného souboru. Poté, co je přehrávání ukončeno, můžete přehrávání tohoto souboru jednoduše spustit znovu, a to stisknutím tlačítka.

21 OPERACE S POČÍTAČEM Obecné informace Tento přehrávač se na počítači může zobrazovat ve dvou různých režimech: Přehrávač MTP (Media Transfer Protocol), nebo Přehrávač MSC (Mass Storage Class) vyměnitelný disk. Režim, který zvolíte záleží jednak na verzi programu Windows Media Player a také na operačním systému na vašem počítači. Stisknutím tlačítka MENU mezi těmito dvěma režimy přepínáte. Základní nastavení pro MTP přehrávače Stahování souborů Pomocí programu Windows Media Player proveďte synchronizaci hudebních souborů na přehrávači, které jsou poté zkopírovány do složky MTPMEDIA/Musik a v režimu MSC jsou neviditelné. Základní nastavení pro MSC přehrávače Stahování souborů Doporučujeme základní nastavení MSC přehrávače (vyměnitelný disk). Hudební soubory kopírujte přímo do hlavní složky na přehrávači, nebo proveďte pomocí programu Windows Media Player synchronizaci hudebních souborů ve složce Musik. Datové soubory (např. ve formátu pdf, ppt, doc) by měly být zkopírovány buď přímo do hlavní složky na přehrávači nebo do složky vytvořené zvlášť pro tento účel. V režimu MSC Windows Media Player neregistruje synchronizované hudební soubory v režimu MTP. Systémové požadavky Po připojení přehrávače do počítače má přehrávač charakter vyměnitelného disku, který odpovídá kapacitě paměti přehrávače. Váš počítač by měl splňovat následující požadavky: Windows 98 SE / 2000 / ME/ XP / Vista, Mac OS 9 nebo vyšší CD-ROM mechanika 4x nebo vyšší Pentium MMX 200 nebo vyšší Minimálně 120 MB volného místa na pevném disku USB rozhraní Pro instalaci softwaru do operačního systému Windows 2000 nebo XP je zapotřebí přihlášení se za pomoci uživatelského účtu s autorizací od administrátora.

22 OPERACE S POČÍTAČEM Instalace přehrávače Instalace ovladačů pro přehrávače není nutná, pokud máte na počítači nainstalovaný Windows ME / 2000 / XP / Vista. Instalace ovladače je nezbytná pro Windows 98 SE, pro Windows 2000 pouze v případě, že ještě nemáte nainstalován Windows Service Pack Vložte dodané instalační CD do vaší CD ROM mechaniky. 2. Volbou mechaniky, například D (D:\Driver for WIN 98\Setup.exe) a kliknutím na ikonu Setup spustíte instalaci. 3. K dokončení instalace se řiďte pokyny zobrazované na obrazovce vašeho počítače. Připojení k počítači Přehrávač je v případě připojení k počítači napájen počítačem. 1. Zapněte počítač. 2. Vypněte přehrávač. 3. Propojte pomocí USB kabelu přehrávač s USB rozhraním počítače. Displej se automaticky zapne jakmile je propojení provedeno. Přehrávač je na počítači obvykle zobrazen jako vyměnitelný disk. Avšak v případě, že vlastníte systém Windows XP, máte možnost registrace přehrávače jako MTP přehrávače a nosiče médií, což lze provést stisknutím tlačítka MENU. Pokud je přehrávač rozpoznán jako MTP přehrávač a nosič médií, obsah jeho paměti bude zobrazen jinak než obyčejně. Toto nastavení vám poskytne širší možnosti pro editaci a úpravu souborů a dat. Odpojení od počítače V případě, že právě neprobíhá žádný přenos dat, přehrávač můžete od počítače odpojit. Před tím, než odpojíte kabel přehrávače z počítače, musíte nejdříve přehrávač vyjmout z pracovní plochy Windows dle pokynů pro bezpečné vyjmutí hardwaru (Removing hardware). Varování: Neodpojujte přehrávač od počítače, pokud probíhají nějaké přenosy dat. Tímto by mohlo dojít k nenahraditelné ztrátě vašich dat. 1. Dvojklikem klikněte na symbol pro vyjmutí hardware, který je umístěn v pravém spodním rohu pracovní lišty. Zobrazí se okno Remove hardware. 2. Pro dokončení odpojení se řiďte instrukcemi na obrazovce. Varování: V případě, že nebudete postupovat dle zobrazených pokynů systému Windows, obvody přehrávače i počítače mohou být vážně poškozeny.

23 OPERACE S POČÍTAČEM Přenos MP3/WMA dat 1. Vyberte si soubory MP3/WMA z počítače, které si přejete zkopírovat. 2. Zvolené soubory označte. 3. Pravým tlačítkem myši klikněte na jeden z označených souborů a zvolte položku Copy (kopírovat). 4. V okně Tento počítač otevřete jednotku vyměnitelného disku (například H:). 5. Pravým tlačítkem myši klikněte do okna vyměnitelného disku (například H:) a zvolte možnost Vložit (Paste). DRM (Digital Right Management) WMA soubory chráněné proti kopírování mohou být přehrávány pouze v případě, že jsou do přehrávače zkopírovány pomocí programu Windows Multi Media Player (verze 10). K tomu, abyste tuto akci mohli provést, musí být přehrávač registrovaný jako MTP přehrávač a nosič médií. Na přehrávač lze uložit až 400 souborů do celkem 35 složek. Přenos WMA dat chráněných proti kopírování (DRM-protected) V případě, že vlastníte Windows 98 SE / 2000 / ME/ XP, program Windows Media Player by měl být aktualizován na verzi 9.0, 10.0 či 11.0 (verze 10.0 pro Windows XP, verze 11.0 pro Windows Vista). Následující postup je platný pouze pro Windows Media Player verzi 10.0, tzn. pro Windows XP. 1. Připojte přehrávač k počítači. 2. Stisknutím tlačítka MENU registrujte přehrávač jako MTP přehrávač a nosič médií. 3. V okně MTP přehrávače médií klikněte na možnost Confirm. 4. S nástrojem pro Windows Media Player 10.0 si vyberte soubory WMA chráněné proti kopírování (DRM-protected), které si přejete zkopírovat do vašeho přehrávače. 5. Tyto soubory označte. 6. Pravým tlačítkem myši klikněte na jeden z označených souborů a zvolte položku Add the Sync. list (Přidat do seznamu pro synchronizaci). 7. V okně programu Windows Media Player zvolte z panelu nabídek možnost Sync. (Synchronizovat). 8. V okně Sync. (Synchronizovat) označte požadované WMA soubory chráněné proti kopírování (DRM-protected) a poté zvolte přehrávač jako cíl. 9. V okně Sync. (Synchronizovat) klikněte na možnost Start Sync. (Zahájit synchronizaci). Zvolené WMA soubory chráněné proti kopírování (DRM-protected) jsou překopírovány do přehrávače. Synchronizace hudebních a textových souborů Přehrávač podporuje hudební soubory, které byly synchronizovány s odpovídajícími hudebními texty (soubory LRC). Tímto způsobem můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu přímo ze sluchátek a současně na displeji sledovat odpovídající texty písniček. V případě, že si přejete vytvořit LRC soubory, můžete využít například zdarma dostupný program pro úpravu hudebních textů Song Edit. Ujistěte se však, aby byl jak textový, tak i hudební soubor uložen ve stejné složce a aby jejich názvy byly totožné. Pokud tyto podmínky nedodržíte, přehrávač takovýto textový soubor nerozezná.

24 INFORMACE Technické údaje Tento výrobek splňuje evropské směrnice 89/336/EEC, 2006/42 EG a 93/68/EEC. Typový štítek je umístěn na zadní části přístroje. Napájení Baterie: 1x 1,5 V AAA Výstup 2x 5 mw/16 Ω Koeficient šumu elektrického napětí 85 db Vnitřní paměť 1 GB (MP 701, MP 702) 2 GB (MP 703, MP 704) FM Rádio* Frekvenční rozsah: 87,5 MHz MHz USB USB-PC: 2.0 High Speed Frekvenční přenos 20 Hz 20 khz Formáty MP3, WMA (přehrávání) WAV (nahrávání) rychlost přenosu MPEG: kbps WMA: kbps Systém souborů: FAT 32 ID3 tag: ID3 V1/V2 tag Rozměry a hmotnost 87,6 x 29,5 x 27,2 mm Váha (bez baterie) 40 g * Režim rádia je dostupný pouze u typů MPaxx 702 FM/2GB a MPaxx 704 FM/2GB. Technické a konstrukční změny vyhrazeny.

25 Grundig Multimedia B.V. Atrium, Strawinskylaan 3105 NL-1077 ZX Amsterdam

DIGITÁLNÍ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ

DIGITÁLNÍ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ DIGITÁLNÍ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ Mpaxx MP 715/1GB Mpaxx MP 725/2GB CZ-GDS1200,1400 OBSAH Mpaxx MP 715 MP 725 Dodané příslušenství Speciální vlastnosti Informace o bezpečnosti Poznámka týkající se životního

Více

Přenosné rádio. Mini Boy 62

Přenosné rádio. Mini Boy 62 Přenosné rádio Mini Boy 62 CZ-GRR2000 PŘENOSNÉ RÁDIO MINI BOY 62 1. Anténa 2. LOCK ON/OFF - Zamknutí tlačítek 3. Konektor pro sluchátka 4. UBS ON/OFF zapnutí/vypnutí funkce zesilovače basů 5. Tlačítka

Více

Přenosný přehrávač médií

Přenosný přehrávač médií Přenosný přehrávač médií Mpixx 2001 FM/1GB MPixx 2002 FM/2GB CZ-GDS0500,0600 OBSAH MPixx 2001 / 2 FM / 1 / 2 GB Dodané příslušenství Zvláštnosti tohoto přístroje Informace o bezpečnosti Poznámka týkající

Více

Rychlý průvodce. 1) Popis

Rychlý průvodce. 1) Popis Rychlý průvodce 1) Popis A Tlačítko On / Off / Play / Pause / Stop (zapnuto/vypnuto/přehrát/pozastavit/zastavit) B Tlačítko C Tlačítko D Tlačítko E Poutko na popruh F Mikrofon G OLED displej H Zdířka na

Více

Citlivý diktafon s aktivací hlasem

Citlivý diktafon s aktivací hlasem Citlivý diktafon s aktivací hlasem Návod k obsluze Hlavní výhody VOR/AVR nastavitelná citlivost u aktivace hlasem Čtyři úrovně kvality nahrávání Doba nepřetržitého nahrávání až 12 hodin na jedno nabití

Více

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 DAH 1500 MP3 přehrávač Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 Péče a údržba: Nepoužívejte při manipulaci s přehrávačem nepřiměřenou sílu. Chraňte před mechanickým poškozením, pády,

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením. Můžete také přímo nahrávat

Více

Rychlý průvodce. 1) Popis TrekStor i.beat censo. USB port LCD displej Tlačítko. Mikrofon Otvor na popruh Kryt bateriového prostoru Zdířka na sluchátka

Rychlý průvodce. 1) Popis TrekStor i.beat censo. USB port LCD displej Tlačítko. Mikrofon Otvor na popruh Kryt bateriového prostoru Zdířka na sluchátka Rychlý průvodce 1) Popis TrekStor i.beat censo A B C D E F G H I J K L M N USB port LCD displej Mikrofon Otvor na popruh Kryt bateriového prostoru Zdířka na sluchátka 2) Připojení TrekStor i.beat censo

Více

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘED POUŽÍVÁNÍM PŘÍSTROJE SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K POUŽITÍ A USCHOVEJTE JEJ PRO PŘÍPAD POTŘEBY. CZ FM16 P/NO:MBM37748516 Obsah Bezpečnostní pokyny...3

Více

Rychlý průvodce. 1) Popis

Rychlý průvodce. 1) Popis Rychlý průvodce 1) Popis A) USB port B) Mikrofon C) Tlačítko D) LCD displej E) Tlačítko F) Tlačítko G) Tlačítko H) Zdířka na sluchátka I) Poutko na popruh J) Tlačítko K) Slot pro paměťové karty SD/MMC

Více

AU231 Digitální audio přehrávač*1 USB propojovací kabel*1 (mini USB na standard USB) Stereo sluchátka*1 Uživatelská příručka *1 Baterie AAA *1

AU231 Digitální audio přehrávač*1 USB propojovací kabel*1 (mini USB na standard USB) Stereo sluchátka*1 Uživatelská příručka *1 Baterie AAA *1 www.apacer.com Důležité upozornění Pokud kupujete přehrávač s interním flash diskem, tak i když jsou jeho funkce téměř stejné jako u těch bez disku, měli byste vědět toto: 1. V případě, že karta SD/MMC

Více

S11R. MP3 přehrávač. OLED displej Paměť 256MB - 2GB Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač

S11R. MP3 přehrávač. OLED displej Paměť 256MB - 2GB Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač S11R MP3 přehrávač OLED displej Paměť 256MB - 2GB Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač Základní vlastnosti a charakteristiky: Vnitřní paměť 256MB/512MB/1G/2G (dle verze) OLED displej Přehrávání

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

Rychlý průvodce. 1) Popis i.beat cebrax RS

Rychlý průvodce. 1) Popis i.beat cebrax RS Rychlý průvodce Vestavěný FM vysílač je schválen k provozu v České republice a dalších zemích Evropské unie. V ČR je oprávnění dáno generální licencí ČTU... pro vysílače s nízkým vyzářeným výkonem. Společnost

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

Digitální diktafon Esonic MR-250

Digitální diktafon Esonic MR-250 Návod k obsluze Digitální diktafon Esonic MR-250 Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Ze

Více

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením.

Více

Náramek s diktafonem

Náramek s diktafonem Náramek s diktafonem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1

Více

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Popis 1. Eject: Posunutím přepínače otevřete držák kazety 2. Volume: nastavení hlasitosti sluchátek a USB připojení 3. Headphones: konektor pro připojení sluchátek

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

RC60 Spolupráce s SD/MMC kartami do 512M Rozhraní USB 2.0 OLED displej Integrovaná paměť 256M FM rádio Záznamník

RC60 Spolupráce s SD/MMC kartami do 512M Rozhraní USB 2.0 OLED displej Integrovaná paměť 256M FM rádio Záznamník RC60 Spolupráce s SD/MMC kartami do 512M Rozhraní USB 2.0 OLED displej Integrovaná paměť 256M FM rádio Záznamník Vlastnosti přístroje Podpora MMC/SD paměťových karet (podpora do 512MB) Vnitřní paměť 256MB.

Více

Stručný návod k rychlému použití

Stručný návod k rychlému použití Audiopřehrávač Philips GoGear CZ SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Stručný návod k rychlému použití Začínáme Celkový pohled

Více

MP3 přehrávač MP-222 Uživatelská příručka

MP3 přehrávač MP-222 Uživatelská příručka MP3 přehrávač MP-222 Uživatelská příručka Do rámečku prosím vepište sériové číslo svého zařízení, abyste zajistili hladký průběh reklamačního řízení. V případě reklamace jej zašlete spolu s kopií dokladu

Více

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0 Acer MP150 Uživatelská příručka Verze 1.0 Autorská práva Copyright 2006 Acer Inc., všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky nesmí být reprodukována, uložena ve vyhledávacím systému, překládaná

Více

Acer MP110. Uživatelská příručka. Verze 1.0

Acer MP110. Uživatelská příručka. Verze 1.0 Acer MP110 Uživatelská příručka Verze 1.0 Autorská práva Copyright 2006 Acer Inc., všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky nesmí být reprodukována, uložena ve vyhledávacím systému, překládaná

Více

Rádiobudík Sonoclock 360/360 L

Rádiobudík Sonoclock 360/360 L Rádiobudík Sonoclock 360/360 L CZ-GKR1200 Poznámka týkající se životního prostředí Tento produkt je vyroben z vysoce kvalitních součástí, které mohou být znovu použity a recyklovány. Proto neodhazujte

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE Obj. č.: 34 07 05 2 OBSAH Strana: Úvodem... 2 Bezpečnostní upozornění... 2 Charakteristika přístroje... 3 Úvod... 3 Popis přístroje... 3 LCD displej... Chyba! Záložka není definována.

Více

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál MP4 ipulse 5 Uživatelský manuál, Technické specifikace 3,8cm (1.5") CSTN displej s 65tisíci barev (128X128 pixel) Podporuje MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV formáty AMV filmový formát, AVI filmový formát

Více

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Hudební přehrávač mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění Parametry Popis displeje Základní operace Systémové menu Poslech hudby Záznam zvuku Správce souborů Prohlížeč obrázků FM rádio Elektronické

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr. 5985452 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod

Více

4x standardní vstupy

4x standardní vstupy Uvedení do provozu Toto DVR je speciálně vyrobeno pro USB rozhraní, USB3104 převádí videosignál pomocí USB do počítače. Má vkusný černý design a malou velikost, umožňuje jednoduché připojení k počítači.

Více

Náramek s diktafonem WR07

Náramek s diktafonem WR07 Náramek s diktafonem WR07 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Normální

Více

MP4 přehrávač T 31. Návod k použití. Stručný přehled:

MP4 přehrávač T 31. Návod k použití. Stručný přehled: MP4 je přehrávač nové generace podporující formáty souborů typu MP1, MP2, MP3, WMV, WMA, ASF a WAV. MP4 přehrávač T 31 Návod k použití Upozornění : Pro nastavení češtiny zvolte v hlavním menu přehrávače

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

V.1.0. Music Mover. Návod k použití Strana 1-10 CZ

V.1.0. Music Mover. Návod k použití Strana 1-10 CZ V.1.0 Music Mover Návod k použití Strana 1-10 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. O tomto návodu... 2 3. Poznámky... 2 4. Funkce... 2 5. Obsah balení... 2 6. Před použitím... 3 7. Obsluha... 4 8. Hlavní menu...

Více

ARCHOS Vision. Návod k obsluze. Představení přístroje NABÍJENÍ A PŘIPOJENÍ K PC

ARCHOS Vision. Návod k obsluze. Představení přístroje NABÍJENÍ A PŘIPOJENÍ K PC ARCHOS Vision Návod k obsluze Představení přístroje Back/Escape zpět / návrat Up/ Volume + - zvýšení hlasitosti, pohyb nahoru Left/Fast rewind/previous song pohyb doleva / rychlé přetáčení / předchozí

Více

MP3 přehrávač MP-112 Uživatelská příručka

MP3 přehrávač MP-112 Uživatelská příručka MP3 přehrávač MP-112 Uživatelská příručka Do rámečku prosím vepište sériové číslo svého zařízení, abyste zajistili hladký průběh reklamačního řízení. V případě reklamace jej zašlete spolu s kopií dokladu

Více

Obsah balení T.sonic Sluchátka CD s ovladači USB kabel Kožené pouzdro Šňůrka na krk

Obsah balení T.sonic Sluchátka CD s ovladači USB kabel Kožené pouzdro Šňůrka na krk Obsah balení T.sonic Sluchátka CD s ovladači USB kabel Kožené pouzdro Šňůrka na krk Charakteristika Plně kompatibilní s USB 2.0 Při připojení k PC je T.Sonic napájen přímo z USB portu, když není připojen

Více

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB. Pokud některá z těchto.součástí chybí, kontaktujte prosím dodavatele.

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB. Pokud některá z těchto.součástí chybí, kontaktujte prosím dodavatele. MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Úvod Především vám děkujeme za zakoupení tohoto přehrávače MP3 Sweex. S tímto kompaktním přehrávačem MP3 si můžete vychutnat

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

Stručný návod k rychlému použití

Stručný návod k rychlému použití Audiopřehrávač Philips GoGear SA1ARA02 SA1ARA04 SA1ARA08 SA1ARA16 Stručný návod k rychlému použití Potřebujete pomoc? Na stránkách www.philips.com/welcome najdete kompletní sadu nápomocných materiálů,

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

Digitální diktafon v karabině

Digitální diktafon v karabině Digitální diktafon v karabině Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu

Více

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM NÁVOD K OBSLUZE POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Nevystavujte přístroj vlhku a

Více

JWM-93. MP3 přehrávač. LCD displej Paměť 256/512M/1G Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač

JWM-93. MP3 přehrávač. LCD displej Paměť 256/512M/1G Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač JWM-93 MP3 přehrávač LCD displej Paměť 256/512M/1G Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač Základní vlastnosti a charakteristiky: Vnitřní paměť 256MB/512MB/1G (dle verze) Přehrávání formátů MP3, WMA,

Více

Standardní balení(ujistěte se, že vaše balení obsahuje všechny tyto položky)

Standardní balení(ujistěte se, že vaše balení obsahuje všechny tyto položky) Vodotěsný multimediální přehrávač 1. Seznámení s přístrojem 1.1 Obsah balení Standardní balení(ujistěte se, že vaše balení obsahuje všechny tyto položky) - Digitální vodotěsný MP3 přehrávač - Vodotěsná

Více

resident dj 4-kanálový mixážní pult

resident dj 4-kanálový mixážní pult resident dj 4-kanálový mixážní pult 10028788 10028789 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Instalační příručka a návod k obsluze

Instalační příručka a návod k obsluze Poznámka: Napájecí napětí tohoto zařízení je 12 V / 24 V. Příliš vysoké nebo příliš nízké napájecí napětí by mohlo způsobit poškození nebo poruchu tohoto zařízení. Vkládejte prosím toto zařízení s USB

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Příručka rychlého spuštění

Příručka rychlého spuštění Multifunkční pedometr Příručka rychlého spuštění www.e-corazonplus.cz 1 Co je ecorazon+? ecorazon+ je multifunkční zařízení s USB připojením k PC a kompatibilním zařízením, a s následujícími funkcemi:

Více

Digitální (počítačová) kamera s mikrofonem AIPTEK PENCAM VOICE II

Digitální (počítačová) kamera s mikrofonem AIPTEK PENCAM VOICE II NÁVOD K OBSLUZE Digitální (počítačová) kamera s mikrofonem AIPTEK PENCAM VOICE II Obj. č.: 99 48 75 Digitální kamera (fotoaparát), videokamera a počítačová kamera (WebCam) v jednom! Do zabudované paměti

Více

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka SCC124 Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na

Více

Obsah: Bezpečnost... 2. Vybavení... 2. Vlastnosti... 3. Popis a funkce... 4. Pracovní postupy. 5.1. Nastavení... 6. 5.2. Záznam teploty...

Obsah: Bezpečnost... 2. Vybavení... 2. Vlastnosti... 3. Popis a funkce... 4. Pracovní postupy. 5.1. Nastavení... 6. 5.2. Záznam teploty... Obsah: Bezpečnost... 2 Vybavení... 2 Vlastnosti... 3 Popis a funkce... 4 Pracovní postupy 5.1. Nastavení... 6 5.2. Záznam teploty... 8 5.3. Vymazat paměť... 9 5.4. Stáhnout paměť... 9 5.5. Výměna baterií...

Více

Průvodce Quick Start AU822 (Cover)

Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Obsah Přehled o výrobku... 4 Základní funkce... 5 Režim hudby... 6 Režim video... 8 Režim nahrávání... 8 FM Tuner... 10 Prohlížeč obrázků...11 Režim e-book... 12 Nastavení

Více

P D S - 5 P. Psychologický diagnostický systém. Instalační manuál. Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů

P D S - 5 P. Psychologický diagnostický systém. Instalační manuál. Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů P D S - 5 P Psychologický diagnostický systém Instalační manuál Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů GETA Centrum s.r.o. 04 / 2012 GETA Centrum s.r.o. Nad Spádem 9/206, 147

Více

Vítejte. Co je obsahem balení? 1x DAB + /FM Rádio 1x Napájecí kabel 1x Uživatelská příručka

Vítejte. Co je obsahem balení? 1x DAB + /FM Rádio 1x Napájecí kabel 1x Uživatelská příručka Obsah EN Úvod... 2 Co je DAB + Digitální Rádio?... 2 Začínáme.... 3 Podsvícení displeje... 4 Použití sluchátek.... 4 Vaše rádio... 5 Zapnutí... 6 Teleskopická anténa.... 6 Vypnutí... 6 Změna hlasitosti....

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 ZAČÍNÁME Popis a ovládací prvky 1. Vypínač/spoušť 2. Kontrolka LED 3. Reproduktor 4. USB port 5. Objektiv 6. Slot pro mikrokartu SD 7. Mikrofon 8. Displej LCD 9. Připojení

Více

Průvodce rychlým spuštěním

Průvodce rychlým spuštěním Průvodce rychlým spuštěním Instalace dodaného softwaru Používání přehrávače NWZ-S544 / S545 2009 Sony Corporation Dodávané položky Zkontrolujte prosím obsah balení. s Sluchátka (1) s USB kabel (1) s Držák

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

Rádiobudík Sonoclock 760

Rádiobudík Sonoclock 760 Rádiobudík Sonoclock 760 CZ-GKR1500 BEZPEČNOST Tento přístroj je určen pro přehrávání zvukových signálů. Jakékoliv další použití je výslovně zakázáno. Chraňte přístroj před vlhkostí (deštěm, tekoucí vodou).

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

2.1.2 V následujícím dialogovém okně zvolte Instalovat ze seznamu či daného umístění. stiskněte tlačítko Další

2.1.2 V následujícím dialogovém okně zvolte Instalovat ze seznamu či daného umístění. stiskněte tlačítko Další Autodiagnostika ROBEKO Diagnostický kabel VAG1 VAGR1 Instalace pro operační systémy Windows 1. Úvod : Před použitím kabelu je nutné nejprve nainstalovat příslušné ovladače v operačním systému Vašeho počítače.

Více

Adaptér USB -> Audio (2x stereo jack 3,5mm) C-Media chipset Katalogové číslo: 12.92.1069

Adaptér USB -> Audio (2x stereo jack 3,5mm) C-Media chipset Katalogové číslo: 12.92.1069 Adaptér USB -> Audio (2x stereo jack 3,5mm) C-Media chipset Katalogové číslo: 12.92.1069 Úvod Tento USB digitální 3D Audio adapter je přenosný model. Můžete se těšit z efektu pětikálového dynamického zvukového

Více

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem P. 1 Popis obrázku: Figure 1: ENGLISH ČESKY Front View LED DISPLAY SET / MEMORY DIMMER DOWN MODE SNOOZE / LIGHT UP / NAP VOLUME SLEEP Pohled zepředu

Více

Návod k obsluze DX50

Návod k obsluze DX50 Návod k obsluze DX50 Obsah 1. Obsah balení 2. Popis přístroje a jeho funkcí 3. Základní obsluha 4. Uživatelské rozhraní přehrávače Obsah balení DX50 Micro USB kabel / Koaxiální kabel Pouzdro Ochranná fólie

Více

Rychlý průvodce. Před prvním použitím přehrávače i.beat emo nabijte důkladně jeho baterii po dobu minimálně tří až čtyřech hodin.

Rychlý průvodce. Před prvním použitím přehrávače i.beat emo nabijte důkladně jeho baterii po dobu minimálně tří až čtyřech hodin. Rychlý průvodce Před prvním použitím přehrávače i.beat emo nabijte důkladně jeho baterii po dobu minimálně tří až čtyřech hodin. 1) Popis A Zdířka na sluchátka B Očko pro zavěšení C USB port D CSTN displej

Více

www.apacer.com MP3 přehrávač AU522 Verze 1.0 Uživatelský manuál

www.apacer.com MP3 přehrávač AU522 Verze 1.0 Uživatelský manuál www.apacer.com MP3 přehrávač AU522 Verze 1.0 Uživatelský manuál 1 Poznámky Velikost paměti 1. Skutečná paměť zařízení je menší, než je uvedeno na obalu. Důvodem jsou malé odchylky ve formátech souborů

Více

Systém nabídky 4 RANDOM ON/OFF 5 REPEAT ON/OFF 6 EDIT CD ON/OFF 7 TIMER ON/OFF 8 EDIT A.MEM ARRANGE CONTENT RENAME FOLDER

Systém nabídky 4 RANDOM ON/OFF 5 REPEAT ON/OFF 6 EDIT CD ON/OFF 7 TIMER ON/OFF 8 EDIT A.MEM ARRANGE CONTENT RENAME FOLDER BeoSound 4 Dodatek Systém nabídky Tento dodatek obsahuje opravy příručky pro BeoSound 4. V důsledku použití nového softwaru je váš hudební systém vybaven novými funkcemi. Systém nabídky se změnil ve srovnání

Více

Mikrodiktafon EDIC-mini Tiny B22

Mikrodiktafon EDIC-mini Tiny B22 Mikrodiktafon EDIC-mini Tiny B22 Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž Miniaturní rozměry Kvalitní záznam zvuku www.spyshops.cz Stránka 1 1. Začátek 1.1 Obsah balení Rekordér USB kabel

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ RCD 1410 RCD 1420 MP3 ČESKY Přehled ovládacích prvků CD OFF RADIO ON VOLUME UBS 0 AC ~ Přepíná mezi přehráváním disků CD a příjmem rozhlasových stanic. Rovněž slouží k

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití.

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Překlad z originálního návodu. OBSAH: Zvuk se systéme

Více

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor T-400X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

AMERICAN AUDIO POCKET RECORD. Uživatelská příručka

AMERICAN AUDIO POCKET RECORD. Uživatelská příručka AMERICAN AUDIO POCKET RECORD Uživatelská příručka POCKET RECORD POCKET RECORD POCKET RECORD INTRODUCTION NOTICE Popis ovladačů a funkcí Vstupy, ovladač, funkce 1. Levý kanál vestavěného mikrofonu Omni-kondenzátorový

Více

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem Návod k použití Přečtěte si pozorně tento návod před použitím přístroje. 1 POPIS OVLÁDACÍCH PRVKŮ ~AC IN 1. Madlo k přenášení 2. Teleskopická anténa 3.

Více

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 MICRO DVB-T STICK Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 Uživatelský manuál Úvod 2 Obsah balení 2 Požadavky na systém 2 Instalace zařízení 3 Instalace softwaru 3 Práce se zařízením 5 Hlavní

Více

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera Uživatelská příručka FULL HD Policejní kamera 1 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Kamera disponuje interní pamětí

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Systémové požadavky Systémové požadavky Operační systém Microsoft Windows2000, XP, Vista, 7 Procesor Intel Pentium III s vice než 800MHz Vnitřní paměť Větší než

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

POZOR!!! INSTALACE POD WINDOWS 200 / XP / VISTA PROBÍHÁ VE DVOU ETAPÁCH A JE NUTNÉ DOKON

POZOR!!! INSTALACE POD WINDOWS 200 / XP / VISTA PROBÍHÁ VE DVOU ETAPÁCH A JE NUTNÉ DOKON Program SK2 Připojení adaptérusk2 k počítači Propojte svůj počítač pomocí přiloženého propojovacího USB kabelu s adaptérem SK2. SK2 v prostředí Windows 2000 - XP - Vista - po propojení počítače s adaptérem

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

HD AUTOKAMERA Návod k použití

HD AUTOKAMERA Návod k použití HD AUTOKAMERA Návod k použití 87231 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Vložte do autokamery paměťovou kartu a naformátujte

Více

Acer MP120. Uživatelská příručka. Verze 1.0

Acer MP120. Uživatelská příručka. Verze 1.0 Acer MP120 Uživatelská příručka Verze 1.0 Autorská práva Copyright 2006 Acer Inc., všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky nesmí být reprodukována, uložena ve vyhledávacím systému, překládaná

Více

F-NS-M19. Digitální přehrávač mp3 a mpeg4

F-NS-M19. Digitální přehrávač mp3 a mpeg4 F-NS-M19 Digitální přehrávač mp3 a mpeg4 Úvod Jsme rádi, že jste si zakoupili MP3 walkman od naší firmy. Dříve, než začnete přehrávač používat, prostudujte pečlivě tento návod. Hlavní funkce podpora zvukových

Více

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Specifikace přístroje: - Nahrávání ve smyčce (pokud je planá kapacity paměti, automaticky se začne přemazávat nejstarší záznam - Nahrávání videa jedním tlačítkem

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

U-DRIVE LITE Car DVR Device

U-DRIVE LITE Car DVR Device U-DRIVE LITE Car DVR Device MT4037 Uživatelský manuál Index Index...2 Popis zařízení...2 Příprava před použitím...3 Vložení paměťové karty...3 Používání zařízení...4 Možnosti menu v režimu nahrávání...5

Více

Přehrávač MP300 - příručka

Přehrávač MP300 - příručka Přehrávač MP300 - příručka Základní operace Dobíjení baterie 1. Přepněte vypínač do pozice OFF. 2. Zapojte malý konec USB kabelu do miniusb portu na zařízení MP300. Pak připojte větší konec kabelu do volného

Více