PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE"

Transkript

1 Č.j.: ZSM-78-53/OVZ-2015 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE o veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) s názvem: Rozšíření záložního výpočetního střediska (ZVS) - Centrotex 2" (dále také veřejná zakázka ) Číslo jednací zadávacího řízení: ZSM-78/OVZ Zahájeno odesláním výzvy k podání nabídky dne: Identifikační údaje zadavatele: Název: Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra Praha 10, Vršovice, Přípotoční 300/12 IČO: DIČ: CZ Statutární orgán: JUDr. Ladislav Máca, generální ředitel Kontaktní osoba zadavatele: Bc. Milan Brož m.broz@zsmv.cz Tel.: Fax: Zadavatel tímto ve smyslu ustanovení 85 zákona podává písemnou zprávu o veřejné zakázce. Písemná zpráva zadavatele 1 (celkem 10)

2 Předmět veřejné zakázky: Účelem veřejné zakázky je rozšíření záložního výpočetního střediska - datové sítě, navýšení počtu datových stojanů (dále jen racků ), zvýšení doby zálohování pomocí navýšení UPS, navýšení kapacity chladícího zařízení z důvodu navýšení počtu racků, úpravy elektrického silového napájení a nové rozvody elektřiny, úpravy a zvýšení požární ochrany výpočetního střediska, provedení stavebních úprav z důvodů rozdělení ZVS na dvě části oddělení části ZVS, kde jsou umístěny racky od části určené pro obsluhu ZVS. Dále vytvoření teplých a studených uliček ZVS. Místo plnění budova Centrotex Praha 4. Klasifikace předmětu veřejné zakázky (CPV kód číselníku NIPEZ): Technické vybavení pro hlavní počítače Stavební práce Stavební montážní práce Chlazení a ventilace Elektroinstalační práce Instalace a montáž elektrických rozvodů a zařízení Instalace a montáž elektrických rozvodů Instalace a montáž elektrických zařízení Instalace a montáž přívodu proudu Protipožární systém. Cena sjednaná ve smlouvě: ,87 bez DPH. Zvolený druh zadávacího řízení: Zjednodušené podlimitní řízení. Identifikační údaje vybraného uchazeče: COMPLETE CZ, spol. s r.o., se sídlem podnikání: Legerova 1853/24, Nové Město, Praha 2, IČO: Odůvodnění výběru nejvhodnější nabídky: Jako jediné hodnotící kritérium byla zadavatelem v zadávacích podmínkách stanovena nejnižší nabídková cena bez DPH. Nabídka vybraného uchazeče byla v souladu s hodnotícím kritériem vybrána jako nejvhodnější. Písemná zpráva zadavatele 2 (celkem 10)

3 Uvedení, jaká část veřejné zakázky má být plněna prostřednictvím subdodavatele: Vybraný uchazeč může při plnění veřejné zakázky využít dodávek a služeb subdodavatele. Oznámení konkrétního rozsahu případného plnění subdodavatelem nebylo zadavatelem v zadávací dokumentaci požadováno a není tudíž uvedeno. Identifikační údaje všech uchazečů: Pořadové číslo: 1 Nabídková cena: Obchodní firma: ALTRON, a.s ,12 Kč Praha 4, Novodvorská 994/138, PSČ Právní forma: Akciová společnost IČO: Pořadové číslo: 2 Nabídková cena: Obchodní firma: INSTALACE Praha, spol. s r.o ,00 Kč Truhlářská 1108/3, Nové Město, Praha 1 IČO: Pořadové číslo: 3 Nabídková cena: Obchodní firma: LAKA CZ s.r.o ,74 Kč Praha 5 - Zbraslav, Baňská 1431, PSČ IČO: Pořadové číslo: 4 Nabídková cena: Obchodní firma: COMPLETE CZ, spol. s r.o ,87 Kč Legerova 1853/24, Nové Město, Praha 2 IČO: Pořadové číslo: 5 Nabídková cena: Obchodní firma: EMV s.r.o ,00 Kč Praha 4, Vlnitá 890/70, PSČ IČO: Písemná zpráva zadavatele 3 (celkem 10)

4 Pořadové číslo: 6 Nabídková cena: Obchodní firma: RENASTAV s.r.o ,36 Kč Strakonická 37, Lahovice, Praha 5 IČO: Pořadové číslo: 7 Nabídková cena: Obchodní firma: PRONIX s.r.o ,75 Kč Praha 3, U Kněžské louky 28 č.p.2145, PSČ IČO: Pořadové číslo: 8 Nabídková cena: Obchodní firma: TEMO-TELEKOMUNIKACE a.s ,30 Kč Praha 10, U Záběhlického zámku 233/15 Právní forma: Akciová společnost IČO: Identifikační údaje uchazečů, jež byli vyloučeni z účasti v zadávacím řízení a odůvodnění jejich vyloučení: Z účasti v zadávacím řízení byli vyloučeni tito uchazeči: Pořadové číslo: 1 Nabídková cena: Obchodní firma: ALTRON, a.s ,12 Kč Praha 4, Novodvorská 994/138, PSČ Právní forma: Akciová společnost IČO: Komise při kontrole nabídky uchazeče ALTRON, a.s., Praha 4, Novodvorská 994/138, PSČ , IČO: konstatovala, že uchazeč nepředložil vyplněný Harmonogram akce, který je povinnou součástí nabídky a je nedílnou součástí návrhu smlouvy o dílo jako její příloha č. 2. (Viz Zadávací dokumentace bod 4 Obchodní podmínky a bod 23 Přílohy ZD a dále bod 15.3 návrhu smlouvy). Z výše uvedeného důvodu nabídka uchazeče nesplnila požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách a byla komisí v souladu s 76 odst. 1 zákona vyřazena. Písemná zpráva zadavatele 4 (celkem 10)

5 Na základě výše uvedeného zadavatel dle 76 odst. 6 zákona vyloučil z účasti v zadávacím řízení na zadání veřejné zakázky Rozšíření záložního výpočetního střediska (ZVS) Centrotex 2 uchazeče ALTRON, a.s., Praha 4, Novodvorská 994/138, PSČ , IČO: Pořadové číslo: 3 Nabídková cena: Obchodní firma: LAKA CZ s.r.o ,74 Kč Praha 5 - Zbraslav, Baňská 1431, PSČ IČO: Komise při kontrole nabídky uchazeče LAKA CZ s.r.o., Praha 5 - Zbraslav, Baňská 1431, PSČ , IČO: konstatovala, že: 1) Uchazeč nenabídl klimatizační zařízení požadovaných technických parametrů. U položky výkazu výměr C 1.01, která představuje dodávku dvou kusů totožných mezirackových klimatizačních jednotek, je uchazečem nabízena klimatizační jednotka typ STULZ CyberRow CRS 251 AS o šířce 400 mm. Zadavatel v zadávací dokumentaci stanovil šířku těchto dvou mezirackových klimatizačních jednotek, které mají být dle výkresové dokumentace umístěny na pozicích označených CH2 (ŘADA 1) a CH4 (ŘADA 3), na maximálně 300 mm. Zadavatel stanovil maximální šířku jednotek z důvodů dispozičních, kterými jsou rozmístění stávajícího zařízení a limitující prostorové možnosti výpočetního střediska. Omezení maximální šířky těchto dvou klimatizačních jednotek na 300 mm bylo rovněž zdůrazněno zadavatelem v Odpovědi na žádost o poskytnutí dodatečných informací k veřejné zakázce č.j. ZSM-78-15/OVZ-2015 ze dne (dále jen Odpověď na dotaz ). I přes tyto jednoznačné podklady a opakovaná vyjádření zadavatele uchazeč nabídl klimatizační jednotky o šířce 400 mm, tj. nabídl větší zařízení, které nesplňuje požadavky zadavatele uvedené v zadávací dokumentaci. Zadavatel, jak uvedl již v Odpovědi na dotaz, s tímto řešením nesouhlasí, především z důvodů manipulace a obsluhy u vstupu do tzv. studené uličky č. 2, s ohledem na bezpečnost práce. Z hlediska prostorového uspořádání by došlo na pozici CH4 k rozšíření řady racků č. 3 o 10 cm a k zúžení přístupové komunikace, navíc směrem ke schodu k hraně šikmé nájezdové rampy. Písemná zpráva zadavatele 5 (celkem 10)

6 Obdobně by došlo instalací klimatizační jednotky o šíři 400 mm na pozici CH2 k rozšíření tzv. studené uličky č. 1 rovněž o 10 cm ve směru do přístupové a současně únikové komunikace, která je i jedinou manipulační a požární zásahovou cestou, její zúžení zadavatel nepřipouští. Pro úplnost je vhodné uvést, že zadavatel v Odpovědi na dotaz sice umožnil instalaci širších klimatizačních jednotek o šíři 400 mm, ale výslovně pouze na pozice CH1 a CH 6, kde je možné rozšíření do jinak nevyužívaných prostor, v obou případech do mezery mezi racky a obvodovou zdí, mimo komunikační trasy. 2) Uchazeč nepředložil vyplněný Harmonogram akce v souladu se vzorem, který je povinnou součástí nabídky a je nedílnou součástí závazného návrhu smlouvy o dílo jako její příloha č. 2. (Viz Zadávací dokumentace bod 4 Obchodní podmínky a bod 23 Přílohy ZD a dále bod 15.3 návrhu smlouvy). Uchazeč předložil jiný, zcela odlišný harmonogram. Z výše uvedených důvodů nabídka uchazeče nesplnila požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách a byla komisí v souladu s 76 odst. 1 zákona vyřazena. Na základě výše uvedeného zadavatel dle 76 odst. 6 zákona vyloučil z účasti v zadávacím řízení na zadání veřejné zakázky Rozšíření záložního výpočetního střediska (ZVS) Centrotex 2 uchazeče LAKA CZ s.r.o., Praha 5 - Zbraslav, Baňská 1431, PSČ , IČO: Pořadové číslo: 5 Nabídková cena: Obchodní firma: EMV s.r.o ,00 Kč Praha 4, Vlnitá 890/70, PSČ IČO: Hodnotící komise při posuzování nabídky uchazeče EMV s.r.o., Praha 4, Vlnitá 890/70, PSČ 14700, IČO: konstatovala, že nabídka uchazeče obsahuje určité nejasnosti, které je nutné vysvětlit: Uchazeč nevyplnil ve výkazu výměr bližší technické specifikace u žádného z nabízených klimatizačních zařízení. V případně vnitřních jednotek (položky C 1.01 a C 1.02) ale nabídl výrobek totožný s výrobkem referenčním, jehož parametry zadavatel zná. V případě vzduchem chlazeného venkovního kondenzátoru nabídl výrobek GCVC RD 080.1/11-36, jehož parametry uchazeč zadavateli nesdělil, neboť příslušné specifikace ve výkazu výměr nevyplnil. Písemná zpráva zadavatele 6 (celkem 10)

7 Ve smyslu ust. 76 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, hodnotící komise cestou svého předsedy písemně požádala uchazeče o vysvětlení nabídky dopisem ze dne pod č.j. ZSM-78-30/OVZ Žádost o písemné vysvětlení nabídky byla odeslána prostřednictvím profilu zadavatele E-ZAK jako zpráva konkrétní organizaci dne Lhůta pro podání vysvětlení nabídky v délce 5 pracovních dní stanovená komisí uplynula k Současně byla žádost o písemné vysvětlení nabídky zaslána uchazeči i prostřednictvím datové schránky dne , lhůta v tomto případě uplynula k Uchazeč EMV s.r.o. ve lhůtě stanovené pro vysvětlení nabídky vysvětlení nezaslal a ani nepožádal ve smyslu 76 odst. 3 zákona o prodloužení uvedené lhůty. Z výše uvedených důvodů nabídka uchazeče nesplnila požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách a byla hodnotící komisí v souladu s 76 odst. 1 zákona vyřazena. Na základě výše uvedeného tímto zadavatel dle 76 odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, vyloučil uchazeče EMV s.r.o., Praha 4, Vlnitá 890/70, PSČ 14700, IČO: z účasti v zadávacím řízení na zadání veřejné zakázky Rozšíření záložního výpočetního střediska (ZVS) Centrotex 2. Pořadové číslo: 6 Nabídková cena: Obchodní firma: RENASTAV s.r.o ,36 Kč Strakonická 37, Lahovice, Praha 5 IČO: Komise při kontrole nabídky uchazeče RENASTAV s.r.o., Strakonická 37, Lahovice, Praha 5, IČO: konstatovala, že: Uchazeč nenabídl klimatizační zařízení požadovaných technických parametrů. U položky výkazu výměr C 1.01, která představuje dodávku dvou kusů totožných mezirackových klimatizačních jednotek, je uchazečem nabízena klimatizační jednotka typ STULZ CyberRow CRS 251 AS o šířce 400 mm. Zadavatel v zadávací dokumentaci stanovil šířku těchto dvou mezirackových klimatizačních jednotek, které mají být dle výkresové dokumentace umístěny na pozicích označených CH2 (ŘADA 1) a CH4 (ŘADA 3), na maximálně 300 mm. Zadavatel stanovil maximální šířku jednotek z důvodů dispozičních, kterými jsou rozmístění stávajícího zařízení a limitující prostorové možnosti výpočetního střediska. Písemná zpráva zadavatele 7 (celkem 10)

8 Omezení maximální šířky těchto dvou klimatizačních jednotek na 300 mm bylo rovněž zdůrazněno zadavatelem v Odpovědi na žádost o poskytnutí dodatečných informací k veřejné zakázce č.j. ZSM-78-15/OVZ-2015 ze dne (dále jen Odpověď na dotaz ). I přes tyto jednoznačné podklady a opakovaná vyjádření zadavatele uchazeč nabídl klimatizační jednotky o šířce 400 mm, tj. nabídl větší zařízení, které nesplňuje požadavky zadavatele uvedené v zadávací dokumentaci. Zadavatel, jak uvedl již v Odpovědi na dotaz, s tímto řešením nesouhlasí, především z důvodů manipulace a obsluhy u vstupu do tzv. studené uličky č. 2, s ohledem na bezpečnost práce. Z hlediska prostorového uspořádání by došlo na pozici CH4 k rozšíření řady racků č. 3 o 10 cm a k zúžení přístupové komunikace, navíc směrem ke schodu k hraně šikmé nájezdové rampy. Obdobně by došlo instalací klimatizační jednotky o šíři 400 mm na pozici CH2 k rozšíření tzv. studené uličky č. 1 rovněž o 10 cm ve směru do přístupové a současně únikové komunikace, která je i jedinou manipulační a požární zásahovou cestou, její zúžení zadavatel nepřipouští. Pro úplnost je vhodné uvést, že zadavatel v Odpovědi na dotaz sice umožnil instalaci širších klimatizačních jednotek o šíři 400 mm, ale výslovně pouze na pozice CH1 a CH 6, kde je možné rozšíření do jinak nevyužívaných prostor, v obou případech do mezery mezi racky a obvodovou zdí, mimo komunikační trasy. Z výše uvedeného důvodu nabídka uchazeče nesplnila požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách a byla komisí v souladu s 76 odst. 1 zákona vyřazena. Na základě výše uvedeného zadavatel dle 76 odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, vyloučil z účasti v zadávacím řízení na zadání veřejné zakázky Rozšíření záložního výpočetního střediska (ZVS) Centrotex 2 uchazeče RENASTAV s.r.o., Strakonická 37, Lahovice, Praha 5, IČO: Pořadové číslo: 7 Nabídková cena: Obchodní firma: PRONIX s.r.o ,75 Kč Praha 3, U Kněžské louky 28 č.p.2145, PSČ IČO: Písemná zpráva zadavatele 8 (celkem 10)

9 Hodnotící komise při posuzování nabídky uchazeče PRONIX s.r.o., U Kněžské louky 2145/ Praha 3, IČO: konstatovala, že nabídka uchazeče obsahuje určité nejasnosti, které je nutné vysvětlit: Ve výkazu výměr u položky C 1.03 (Mitsubishi Electric AC-PUHZ-P250Y) uchazeč vyplnil výrazně vyšší maximální příkon zařízení (8,82 kw) oproti požadovanému příkonu (0,5 kw). Ve smyslu ust. 76 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, hodnotící komise cestou svého předsedy písemně požádala uchazeče o vysvětlení výše uvedené nejasnosti dopisem ze dne pod č.j. ZSM-78-31/OVZ Žádost o písemné vysvětlení nabídky byla odeslána prostřednictvím profilu zadavatele E-ZAK jako zpráva konkrétní organizaci dne Lhůta pro podání vysvětlení nabídky v délce 5 pracovních dní stanovená komisí uplynula k Současně byla žádost o písemné vysvětlení nabídky zaslána uchazeči i prostřednictvím datové schránky dne , lhůta v tomto případě uplynula k Uchazeč PRONIX s.r.o. zaslal písemné vysvětlení nabídky ve stanovené lhůtě dne Uchazeč ve vysvětlení své nabídky uvádí, že: Koncepce námi předloženého řešení je s umístěním kompresorů (komponenta s nejvyšší spotřebou elektrické energie) ve vzduchem chlazeném kondenzátoru, tedy v položce c 1.03 na střeše budovy. Oproti tomu meziracková klimatizační jednotka tento kompresor neobsahuje a z tohoto důvodu je elektrický příkon sálové jednotky jen 0.77kW, oproti maximálně povolenému příkonu 5,6kW. Toto řešení přináší uživateli snížení energetických nároků, jelikož je kompresor umístěn na střeše budovy a teplo, které generuje, odvádí do venkovního prostředí a ne do prostroru datového sálu. Obdržené vysvětlení nabídky bylo posouzeno hodnotící komisí s tímto závěrem: Uchazeč nabízí jinou koncepci klimatizačního systému, než bylo projektováno. V projektu uvedené vnitřní klimatizační jednotky obsahují kompresor, nabízené řešení od společnosti PRONIX s.r.o. umisťuje kompresor do venkovní jednotky. Na funkčnost a bezpečnost provozu ICT v datovém sále nemá obecně tato změněná koncepce chlazení zásadní vliv. Uchazeč ve svém písemném vysvětlení hovoří o tom, že jeho řešení přináší uživateli snížení energetických nároků, ale konkrétní uchazečem nabízené řešení má v součtu vyšší el. příkon, než projektované zařízení. Navíc z elektrické bilance, která byla z důvodu posouzení nabídky uchazeče jiné koncepce klimatizačního systému zpracována, je patrné, že parametry Písemná zpráva zadavatele 9 (celkem 10)

10 uchazečem nabízeného klimatizačního zařízení překračují maximální kapacitu el. příkonu stávajícího motorgenerátoru. Navrhované řešení je tak zcela nepřijatelné. Vyšší celkový el. příkon zařízení oproti požadavku zadavatele nelze z technických, ale i z ekonomických důvodů akceptovat. Uchazečem nabídnuté řešení překračuje kapacitu stávajícího příkonu motorgenerátoru výpočetního střediska. Související výpočet elektrické bilance je přílohou tohoto rozhodnutí. Z výše uvedených důvodů nabídka uchazeče nesplnila požadavky zadavatele uvedené v zadávacích podmínkách a byla hodnotící komisí v souladu s 76 odst. 1 zákona vyřazena. Na základě výše uvedeného tímto zadavatel dle 76 odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, vyloučil uchazeče PRONIX s.r.o., U Kněžské louky 2145/ Praha 3, IČO: z účasti v zadávacím řízení na zadání veřejné zakázky Rozšíření záložního výpočetního střediska (ZVS) Centrotex 2. Identifikační údaje zájemců, jež nebyli vyzváni k podání nabídky, k jednání či k účasti v soutěžním dialogu, a odůvodnění této skutečnosti: Není uveden žádný zájemce. Nevztahuje se na tento druh zadávacího řízení. Odůvodnění vyloučení uchazeče, jehož nabídka obsahovala mimořádně nízkou nabídkovou cenu, došlo-li k takovému vyloučení: Žádný uchazeč nebyl vyloučen z důvodu mimořádně nízké nabídkové ceny. Důvod použití soutěžního dialogu, jednacího řízení s uveřejněním či jednacího řízení bez uveřejnění, byla-li taková možnost využita: Žádná z uvedených možností nebyla využita. Důvod zrušení zadávacího řízení, bylo-li zadávací řízení zrušeno: Zadávací řízení zrušeno nebylo. V Praze dne JUDr. Ladislav Máca, v. r. generální ředitel Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra Písemná zpráva zadavatele 10 (celkem 10)

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Č.j.: ZSM-64-41/OVZ-2016 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Pojištění majetku a odpovědnosti vnitrostátního

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Č.j.: ZSM-96-96/OVZ-2016 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE o veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) s názvem: Modernizace lázeňského

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Identifikace veřejné zakázky PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Název: Druh veřejné zakázky: Druh řízení: Adresa veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele 1. PŘEDMĚT A SJEDNANÁ CENA Nový náhradní zdroj NN

Více

IČO: Masarykovo nám. 1/167, Jeseník. Vybudování turistického parkoviště u jesenického muzea (dále také jen veřejná zakázka)

IČO: Masarykovo nám. 1/167, Jeseník. Vybudování turistického parkoviště u jesenického muzea (dále také jen veřejná zakázka) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Vybudování turistického parkoviště u jesenického muzea PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve smyslu ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále také jen zákon) Č.j.:

Více

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název: Město Pacov Sídlo: náměstí Svobody

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o významné nadlimitní veřejné zakázce na služby zadávané v otevřeném řízení

Více

Sběrný dvůr v obci Bílá Třemešná

Sběrný dvůr v obci Bílá Třemešná PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka 1. Identifikační údaje zadavatele: Obec Bílá Třemešná se sídlem: Bílá Třemešná 315, 544 72 Bílá Třemešná IČ: 00277673 DIČ: CZ00277673 (není plátcem DPH) jejímž

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE SDRUŽENÍ NEMOCNIC Nemocnice České Budějovice, a.s., České Budějovice, B. Němcové 585/54, PSČ 370 01, IČO 260 68 877 Nemocnice Tábor, a.s., Tábor, kpt. Jaroše 2000, PSČ 390 03, IČO 260 95 203 PÍSEMNÁ ZPRÁVA

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: STAVEBNÍ ÚPRAVY NEMOCNICE

Více

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název: obec Těchobuz se sídlem: Těchobuz

Více

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název: Město Pacov Sídlo: náměstí Svobody

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve smyslu ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále také jen ZVZ)

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve smyslu ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále také jen ZVZ) MĚSTO JESENÍK PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve smyslu ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále také jen ZVZ) Č.j.: MJ/58242/2016/OI/Gv 1. ZADAVATEL Zadavatel: Název: město

Více

Zadavatel: OBEC KLUČENICE Klučenice 16, Krásná Hora nad Vltavou IČ: Jiří Veselý - starosta obce

Zadavatel: OBEC KLUČENICE Klučenice 16, Krásná Hora nad Vltavou IČ: Jiří Veselý - starosta obce Zadavatel: OBEC KLUČENICE Klučenice 16, 262 56 Krásná Hora nad Vltavou IČ: 00242420 Jednající: Jiří Veselý - starosta obce Veřejná zakázka: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ŠKOLNÍ JÍDELNY A TĚLOCVIČNY V

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o významné nadlimitní veřejné zakázce na služby zadávané v otevřeném řízení

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DLE 85 ZVZ

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DLE 85 ZVZ PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DLE 85 ZVZ Název veřejné zakázky: Žerotínovo nám. 1/2 - stavební úpravy, zateplení budovy 1. Identifikační údaje zadavatele Identifikační údaje zadavatele: Název: Jihomoravský

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele hh Písemná zpráva zadavatele dle 85 ZVZ Název veřejné zakázky: Dodávka SAN switchů včetně příslušenství pro datová centra Druh veřejné zakázky: nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Druh zadávacího řízení:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Veřejná zakázka: Dodávka vybavení specializovaných učeben ZŠ Žarošice II první část dodávka nábytku Identifikace zadavatele:

Více

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 1

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 1 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek

Více

Písemná zpráva zadavatele. k veřejné zakázce

Písemná zpráva zadavatele. k veřejné zakázce Písemná zpráva zadavatele k veřejné zakázce Zajištění úklidových služeb pro Finanční úřad pro Jihomoravský kraj, ÚzP Brno I. a pro Finanční úřad pro Jihomoravský kraj, ÚzP Brno IV č. spisu 23/2015 č. j.

Více

Zadavatel: MĚSTO JESENICE Statutární zástupce: starosta města, pan Ing. Jan Polák Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČ: 00243825.

Zadavatel: MĚSTO JESENICE Statutární zástupce: starosta města, pan Ing. Jan Polák Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČ: 00243825. Zadavatel: MĚSTO JESENICE Statutární zástupce: starosta města, pan Ing. Jan Polák Sídlo: Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČ: 00243825 Veřejná zakázka: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU ZŠ JESENICE

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel:

Více

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Praha 7, Nad Štolou 936/3, IČ: 00007064 zastoupená Ing. Vladimírem Velasem, ředitelem odboru provozu informačních technologií a komunikací Č. j.: MV-113410-1444/SIK5-2014

Více

Písemná zpráva zadavatele dle ust. 85 odst. 1, 2 zákona

Písemná zpráva zadavatele dle ust. 85 odst. 1, 2 zákona Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Vyškov Název veřejné zakázky: Polní cesta P 29 v k.ú. Kučerov Sídlem: Palánek 1, 682 01 Vyškov Sp.zn.: 2VZ31694/2012-130763 Zastoupený:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve smyslu 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve smyslu 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Městská část Praha 5 se sídlem nám. 14 října 4 150 22 Praha 5 IČO: 000 63 631 DIČ: CZ00063631 Veřejná zakázka: ZŠ Nepomucká, objekt Beníškové 1258/1, Praha 5 - Košíře - Rekonstrukce hospodářského

Více

(dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, Praha 7 IČO: , DIČ:CZ

(dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, Praha 7 IČO: , DIČ:CZ Příloha výzvy DNS Mobilní telefony 4/2016 Příloha k č.j. MV- 99103-99/VZ-2015 Počet listů: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČO:

Více

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Praha 7, Nad Štolou 936/3, IČ: 00007064 zastoupená Ing. Vladimírem Velasem, ředitelem odboru provozu informačních technologií a komunikací Č. j.: MV-113410-1453/SIK5-2014

Více

Písemná zpráva zadavatele k části č. 3 veřejné zakázky

Písemná zpráva zadavatele k části č. 3 veřejné zakázky Písemná zpráva zadavatele k části č. 3 veřejné zakázky dle ustanovení 85 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o nadlimitní veřejné zakázce na dodávky

Více

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) 1. Identifikační údaje o zadavateli Název / obchodní firma zadavatele Česká

Více

Písemná zpráva zadavatele Strana 1/4

Písemná zpráva zadavatele Strana 1/4 ZADAVATEL: OBEC HLÁSNÁ TŘEBÁŇ Karlštejnská 150, 267 18 Hlásná Třebaň IČ: 00233234 Jednající: Ing. Vnislav Konvalinka starosta obce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: VÝSTAVBA MŠ V HLÁSNÉ TŘEBÁNI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Druh řízení: Zvýšení kvality

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 Tel.: +420 227 010 142 Fax: +420 227 010 191 elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Naše č. j.: SVS/2014/061019-G

Více

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY KD JESENICE

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY KD JESENICE ZADAVATEL: MĚSTO JESENICE Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČ: 00243825 zastoupené: starostou města, panem Ing. Janem Polákem VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY KD JESENICE PÍSEMNÁ

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: Služby odborné podpory IT související s centrálním zpracováním úloh v rámci

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K ČÁSTI 7 VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K ČÁSTI 7 VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Fond dalšího vzdělávání se sídlem Na Maninách 20, 170 00 Praha 7 IČO: 00405698 Veřejná zakázka: Základní školení v socioekonomických kompetencích SEKO (finanční gramotnost a měkké dovednosti)

Více

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 2

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 2 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení

Více

Výzva k podání nabídky k zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídky k zakázce malého rozsahu ÚSTŘEDNÍ INSPEKTORÁT Květná 15, 603 00 Brno tel.: 543 540 201, fax: 543 540 202 Vyřizuje: Mgr. Petr Šula Tel.: 543 540 303 E-mail: petr.sula@szpi.gov.cz Č.j.: SZPI/AG945-2/2018 Datum: 28. 9. 2018 Uveřejněno

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) ZADAVATEL: MĚSTO PODĚBRADY se sídlem: Jiřího náměstí 20/I, 290 31 Poděbrady IČ: 00239640 Zastoupený: Ing. Ladislavem Langrem, starostou města VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY PENTAGONU

Více

Předmět veřejné zakázky: Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce objektu hasičské stanice Orlová.

Předmět veřejné zakázky: Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce objektu hasičské stanice Orlová. č.j.: HSOS-11611-93/2015 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle ustanovení 217 zákona č. 134/20016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle ustanovení 217 zákona č. 134/20016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle ustanovení 217 zákona č. 134/20016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ ) 1. Označení zadavatele Městská část Praha 6 V zastoupení: SNEO, a.s.,

Více

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Statutární město Pardubice Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice IČ: 00274046 DIČ:

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele vyhotovená dle 217 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění (dále jen zákon), o průběhu zadávacího řízení veřejné zakázky s názvem: Veřejná zakázka

Více

Písemná zpráva zadavatele o podlimitní veřejné zakázce s názvem Správa koncových zařízení IT

Písemná zpráva zadavatele o podlimitní veřejné zakázce s názvem Správa koncových zařízení IT Písemná zpráva zadavatele o podlimitní veřejné zakázce realizované ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Zadavatel

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) ZADAVATEL: MĚSTO JESENICE sídlo: Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice zastoupený: Bc. Janem Polákem starostou města IČ: 00243825 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ JESENICE PÍSEMNÁ ZPRÁVA

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele Označení zadavatele: Městská část Praha 5, IČO: 00063631, Náměstí 14. října 4, 150 00 Praha 5 Název veřejné zakázky: Dodání multifunkčních tiskových zařízení a tiskáren pro ÚMČ

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Energeticky úsporná opatření objektu tělocvičny v obci Chvaleč

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Energeticky úsporná opatření objektu tělocvičny v obci Chvaleč PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka 1. Identifikační údaje zadavatele: Obec Chvaleč se sídlem: Chvaleč 231, 542 11 Chvaleč IČ: 00277941 DIČ: CZ00277941 jejímž jménem jedná: Bc. Tomáš Prouza, starosta

Více

Č. j. MV /VZ-2015 Praha 26. července Písemná zpráva zadavatele. Rámcová smlouva na dodávky výpočetní techniky pro rok 2016 a 2017

Č. j. MV /VZ-2015 Praha 26. července Písemná zpráva zadavatele. Rámcová smlouva na dodávky výpočetní techniky pro rok 2016 a 2017 *MVCRX032JNDJ* MVCRX032JNDJ prvotní identifikátor Česká republika Ministerstvo vnitra odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 Č. j. MV- 38299-135/VZ-2015 Praha

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Druh řízení: Zvýšení kvality

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: Městská část Praha 21 Sídlem: Staroklánovická 260, 190 16 Praha 9 Újezd nad Lesy Jednající: RNDr. Pavel Roušar, starosta IČ: 00240923 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Gastrotechnologie

Více

Rekonstrukce skladu II. Etapa sklad hořlavých kapalin

Rekonstrukce skladu II. Etapa sklad hořlavých kapalin PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka Rekonstrukce skladu II. Etapa sklad hořlavých kapalin 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: EURO-ŠARM, spol. s r.o. se sídlem: Těšínská 222, 739 34 Šenov

Více

Masarykovo náměstí 391, 500 02 Hradec Králové IČ: 28806123

Masarykovo náměstí 391, 500 02 Hradec Králové IČ: 28806123 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Obec Velká Lečice se sídlem: Velká Lečice 85, PSČ 265 05 Velká Lečice IČ: 004 73 901 jejímž jménem jedná: Josef Němec,

Více

V Ý Z V A. k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace k zakázce na stavební práce. Přístavba a stavební úpravy kuchyně ZŠ Polešovice"

V Ý Z V A. k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace k zakázce na stavební práce. Přístavba a stavební úpravy kuchyně ZŠ Polešovice V Polešovicích dne 09.06.2011 V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace k zakázce na stavební práce Přístavba a stavební úpravy kuchyně ZŠ Polešovice" zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon)

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon) MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen

Více

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín V ý z v a Inženýrská činnost ve výstavbě k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č 137/2006 Sb. V platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku na služby Zakázka:

Více

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Praha 7, Nad Štolou 936/3, IČ: 00007064 zastoupená Ing. Jiřím Koldou, ředitelem odboru koncepce, architektury a projektů informačních a komunikačních technologií Č.

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: RPS - NYMBURK, REVITALIZACE

Více

Rozšíření datové struktury pro přenos dat z profilů zadavatele pro potřeby IS VZ v návaznosti na stávající obsah vyhlášky

Rozšíření datové struktury pro přenos dat z profilů zadavatele pro potřeby IS VZ v návaznosti na stávající obsah vyhlášky Rozšíření datové struktury pro přenos dat z profilů zadavatele pro potřeby IS VZ v návaznosti na stávající obsah vyhlášky Rozsah základních informací o veřejné zakázce na profilu zadavatele: 1. identifikátor

Více

Úspora energie opakované řízení

Úspora energie opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení podle

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele NA PŘÍKOPĚ 28 115 03 PRAHA 1 Č.j. 2014/033741/CNB/420 Písemná zpráva zadavatele VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova chlazení na pobočce Brno Zadavatel na základě ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: EXPOZICE

Více

Veřejná zakázka na stavení práce; označení předmětu veřejné zakázky podle CPV Cena sjednaná ve smlouvě:

Veřejná zakázka na stavení práce; označení předmětu veřejné zakázky podle CPV Cena sjednaná ve smlouvě: PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE (podle ust. 85 zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon ) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Dešťová kanalizace v ul. Hlavní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky Výběrové řízení na realizaci expozic na veletrzích 2 Druh zakázky Služby ČÁST I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele COMTES FHT a.s. Sídlo zadavatele Průmyslová

Více

Rouchovany chodník, kanalizace

Rouchovany chodník, kanalizace Textová část zadávací dokumentace požadavky a podmínky pro zpracování nabídky, obchodní podmínky, technické specifikace a technické a uživatelské standardy staveb pro zpracování nabídky ke zjednodušenému

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o nadlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem Údaje dle 85 odst. 2 písm.

Více

DIGITALIZACE A DIGITÁLNÍ RESTAUROVÁNÍ TŘÍ FILMOVÝCH DĚL

DIGITALIZACE A DIGITÁLNÍ RESTAUROVÁNÍ TŘÍ FILMOVÝCH DĚL ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zadávacího řízení s názvem DIGITALIZACE A DIGITÁLNÍ RESTAUROVÁNÍ TŘÍ FILMOVÝCH DĚL I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE A ZÁSTUPCE ZADAVATELE Název Sídlo IČ/DIČ Zástupce Webová adresa

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o podlimitní veřejné zakázce na služby zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

Písemná zpráva zadavatele pro část 1

Písemná zpráva zadavatele pro část 1 Písemná zpráva zadavatele pro část 1 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE PRO ČÁST 1 (dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ) 1. Identifikační údaje

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění Veřejná zakázka: Identifikace zadavatele: Zástupce zadavatele: Veřejná zakázka podle předmětu: Předmět

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o nadlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE CENTRÁLNÍ ZADAVATEL: Centrální nákup, příspěvková organizace SÍDLO: Vejprnická 663/56, 31800 Plzeň IČ: 72046635 ZASTOUPENÝ: Ing. Jiřím Heranem, ředitelem NÁZEV ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

Více

Chudeřice, kulturní dům zlepšení tepelně tech. parametrů obvod. konstrukcí

Chudeřice, kulturní dům zlepšení tepelně tech. parametrů obvod. konstrukcí PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka Chudeřice, kulturní dům zlepšení tepelně tech. parametrů obvod. konstrukcí 1. Identifikační údaje zadavatele: Obec Chudeřice se sídlem: Chudeřice 31, 503 51 Chlumec

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Název zadavatele: Sídlo: Zajištění stavební připravenosti

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4 vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Inovace ve společnosti

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) OBSAH 1 Název veřejné zakázky 2 Identifikační údaje zadavatele 3 Identifikační

Více

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE

SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PRV DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Dle tohoto Seznamu dokumentace ze zadávacího řízení předloží žadatel v termínu 31. 32. týdne od ukončení příjmu

Více

Výměna plynových atmosférických kotlů

Výměna plynových atmosférických kotlů Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ) Výměna plynových atmosférických kotlů

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Praha 7, Nad Štolou 936/3, IČ: 00007064 zastoupená Mgr. Tomášem Kroupou, pověřeným řízením odboru provozu informačních technologií a komunikací Č. j.: MV-246-157/SIK5-2017

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen zákon),

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen zákon), MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen

Více

ZŠ Brno, Bakalovo nábřeží 8 nástavba administrativní části budovy

ZŠ Brno, Bakalovo nábřeží 8 nástavba administrativní části budovy Písemná zpráva zadavatele zpracovaná podle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 21 odst. 1 písm. b) zákona

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ) k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: DĚTSKÉ HŘIŠTĚ V

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: SÍDLEM: IČO: ZASTOUPENÝ: PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Středisko volného času RADOVÁNEK Pallova 52/19, Východní Předměstí, 301 00 Plzeň 69977836/CZ069977836 Bc. Eva Tischlerová, ředitelka organizace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Sp.zn.: CN/71/CN/19 Č.j.: 1352/19/CN VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK na veřejnou zakázku pod názvem SOUE PLZEŇ, REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ TĚLOCVIČEN, VČETNĚ ROZVODŮ A INSTALACÍ 2. ETAPA Podlimitní veřejná

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra IČO: 67779999 Sídlo/místo podnikání: Přípotoční

Více

Formulář CZ02 - Oznámení o zahájení podlimitního zadávacího řízení

Formulář CZ02 - Oznámení o zahájení podlimitního zadávacího řízení Formulář CZ02 - Oznámení o zahájení podlimitního zadávacího řízení Název formuláře: Oznámení o zahájení podlimitního zadávacího řízení Evidenční číslo formuláře ve Věstníku VZ: F2019-009860 Oddíl I: Zadavatel

Více

Rekonstrukce místní komunikace Na Kopci a Na Obci

Rekonstrukce místní komunikace Na Kopci a Na Obci PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka Rekonstrukce místní komunikace Na Kopci a Na Obci 1. Identifikační údaje zadavatele: Obec Svojetice se sídlem: Na Kopci 14, 251 62 Svojetice IČ: 002 40 834 DIČ:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen zákon),

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen zákon), MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Ostraha budov MMK a Zámku Fryštát včetně úklidu Zámku Fryštát 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Zadavatelem je Statutární město Karviná se sídlem Fryštátská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka vozidel v

Více

PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA

PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA v souladu s 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Název výběrového řízení: Projektová dokumentace

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Identifikace veřejné zakázky PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Název: Druh veřejné zakázky: Druh řízení: Adresa veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele 1. PŘEDMĚT A SJEDNANÁ CENA MU rekonstrukce objektu

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Č.j.: PPR /ČJ HVZ

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Č.j.: PPR /ČJ HVZ ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Č.j.: PPR-2961-17/ČJ-2012-009HVZ Název zadavatele: Česká republika Ministerstvo vnitra IČO zadavatele: 00007064 Sídlo zadavatele: Nad

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky Konsolidace IT a nové služby TC ORP Rosice Název zadavatele: Sídlo: Město Rosice IČ: 00282481 Zastoupený:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle 85 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle 85 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle 85 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Evidenční číslo veřejné zakázky ve VVZ: 644929 Značka v Úředním věstníku EU: 2016/S 166-299521 Číslo jednací:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení v souladu s ustanovením 38 odst.1 zákona č.137/2006 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále i jen ZVZ ) Název veřejné zakázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka pro zjednodušené podlimitní řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v rámci zadávání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Oznámení o zahájení

Více

Snížení emisí modernizací tavícího procesu

Snížení emisí modernizací tavícího procesu PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: PROMET FOUNDRY a.s., právní forma: akciová společnost, sídlo: Václavská 2027/11, 709 00 Ostrava, Mariánské Hory, IČ:

Více

Nemocnice České Budějovice, a.s. České Budějovice, B. Němcové 585/54, PSČ 370 01

Nemocnice České Budějovice, a.s. České Budějovice, B. Němcové 585/54, PSČ 370 01 Nemocnice České Budějovice, a.s. České Budějovice, B. Němcové 585/54, PSČ 370 01 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZRUŠENÍ ČÁSTÍ 1,2,4,5,6,9,10,12,13,14 vyhotovená podle 85 zákona č. 137/2006

Více

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k nadlimitní

Více