projekt Soldiers 2018 místo Praha/Deštné, Česká republika datum

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "projekt Soldiers 2018 místo Praha/Deštné, Česká republika datum"

Transkript

1 projekt Soldiers 2018 místo Praha/Deštné, Česká republika datum

2 PŘÍBĚH Soldiers je freeski událost, která je součástí AFP World Tour. Má silný příběh odjakživa se koná v malé vesničce s historickým opevněním. Letos rozšiřujeme pole působnosti, takže část Soldiers bude probíhat v Praze. Freeskiing totiž není jen o horách je také spojen s městskou kulturou, a pouliční překážky jsou součástí všech slopestyle tratí. Věříme, že toto propojení naši událost posílí a rozšíří její dopad.

3 ZÁKLADNÍ INFORMACE Název: Soldiers 2018 Ročník: 7. Datum: 7. až 11. března 2018 Trvání: 3 dny Typ: Freeskiingová a hudební akce Místo: Praha/Deštné, ČR Předpokládaná účast: diváků

4 ZÁKLADNÍ INFORMACE Dvě lokace: Praha/Deštné Nejlepší jezdci na světě Největší Big Air ve střední Evropě Největší Jib akce ve městě Druhá nejlepší akce v Evropě podle downdays.eu 3 dny plné hudby a špičkových DJs 1 headliner

5 FREESKIING Freeskiing je jedním z nejpopulárnějších zimních sportů. Naše komunikace cílí i na běžné lyžaře, protože ti mají k freeskiingu také blízko. Zajímavě hovoří i čísla: freeskiing byl nejsledovanější sportovní disciplínou v TV během posledních Olympijských her v Soči! Mladí lidé si k freeskiingu najdou cestu snadno stačí sledovat trendy a není třeba se učit nový sport od píky, protože v základu jde stále o lyžování. Freeskiing je velice populární ve Spojených státech, což dokazuje například fakt, že jezdci jsou častými hosty v talkshow Davida Lettermana apod. Oblíbený je také v alpských zemích a ve Skandinávii.

6 FREESKIING Ačkoli průměrný příjem 20 nejlepších freeskiingových jezdců na světě je okolo euro ročně nebo i víc, profesionálů existuje jen něco kolem padesátky. Tenhle sport má svou kulturu a pojí se s ním určitý životní styl, takže závody si drží unikátní přátelskou atmosféru.

7 PRAGUE BARRICADE CONTEST Pražská část akce začíná rail contestem na největší platformě, která byla v Praze kdy postavena. Její design bude inspirován pražskými pouličními barikádami a bude se konat v centru Prahy v městské části Vinohrady s nádherným výhledem na Pražský hrad a historické centrum.

8 PRAGUE BARRICADE CONTEST Ve snowparcích a v soutěžích se používají zábradlí a překážky, které vycházejí z městského lyžování. A právě tomu bychom se chtěli opět přiblížit, jen ve velkolepější formě, jakou můžete vidět třeba v rámci X-Games nebo na Olympijských hrách, které se konají dva týdny před naší pražskou událostí. Vše postavíme přímo v centru města! Silný příběh v kombinaci s designem pouličních barikád a soldiers letících vzduchem vysoko nad můstky událost posune do zcela jiné dimenze.

9 MAPA PRAŽSKÉHO AREÁLU

10 VINOHRADSKÁ TŘÍDA Letošní zahájení celé akce v Riegrových sadech v Praze 2 má svoji vnitřní historickou souvislost i logiku. V Deštné, kde se koná druhá část závodů se nachází československé opevnění, které by bylo vybudováno za 1.republiky jako obrana mladého státu před šířícím se nacismem. Opevnění zůstalo kvůli mnichovské zradě nevyužito. V květnu 1945 však vypuklo proti okupantům Pražské povstání a centrum města se proměnilo ve válečnou zónu jednou z míst významného odporu pražských hrdinů (včetně bojů o Rozhlas) byla i Vinohradská třída a její bezprostřední okolí. Podobně tomu bylo i v srpnu 1968 při okupaci vojsky Varšavské smlouvy. Soldiers 2018 na tyto významné okamžiky pražských dějin odkazuje a připomíná je.

11 BUNKR V DEŠTNÉM Událost big air se koná v malé vesničce Deštné v Orlických horách, poblíž česko-polských hranic. Areál se nachází nedaleko opevnění z druhé světové války, které nebylo nikdy využito, a právě na tom je založen náš příběh.

12 BUNKR V DEŠTNÉM Big air začne kvalifikací v pátek odpoledne a bude pokračovat noční týmovou soutěží nazvanou Night Attack! Týmy se skládají ze tří jezdců, kteří na skok vjíždějí současně. Sobotní finále bude probíhat ve formátu jeden na jednoho, což staví jezdce do zvláštní pozice. Tahle strhující podívaná přináší specifické emoce a drží pozornost diváků až do konce.

13 BUNKR V DEŠTNÉM Jde o největší překážku ve střední Evropě. Je dokonce větší než big air na posledních X-Games. Design je navíc inspirován přilehlým opevněním a jezdci létají 15 m nad bunkrem!

14 BUNKR V DEŠTNÉM

15 AFP WORLD TOUR Akce Soldiers patří do seriálu AFP World Tour a má status platinové události (Platinum Event), což je ten nejvyšší možný. Jezdci celkem soupeří o dolarů.

16 HUDEBNÍ KONCEPT PRAHA Koncert headlinera začne rovnou po finále sportovní události ve 20:30. Bude se konat ve stejném areálu, hned vedle místa, kde probíhala sportovní událost. Kapacita je okolo lidí. Akce cílí na mladé lidi ve věku let. Typ vystupujícího umělce: Twenty One Pilots, Awolnation atd. Mělo by jít o hudební vrchol Soldiers 2018.

17 HUDEBNÍ KONCEPT DEŠTNÉ V party stanech s kapacitou lidí budou probíhat dvě obrovské party plné skvělé hudby. Evropští urban DJs s přesahem do mainstreamu. Akce cílí na mladé lidi ve věku let. Žánrová koncepce: hip hop, electro.

18 HARMONOGRAM Středa, Praha 12:00-16:00 Trénink 17:00-18:30 Kvalifikace (RAILS) 19:00-20:00 Finále (RAILS) 20:00-20:30 DJ (open-air stage) 20:30-22:00 Headliner (open-air stage) Pátek, Deštné Sobota, Deštné 12:00-16:00 Trénink (big air) 16:00-17:30 Semifinále (big air) 18:30-19:30 Finále (big air) 20:00-5:00 Afterparty (velkokapacitní stany) Neděle Weathers Day 8:00-14:00 Trénink (big air) 14:00-16:00 Kvalifikace (big ar) 18:30-19:30 Night Attack (big air, týmová soutěž) 20:00-3:00 Warm-up party (velkokapacitní stany)

19 PŘÍBĚH A VIZUÁLNÍ ASPEKT Hlavním příběhem události nejsou zbraně ani vojenský styl jako takový. Jde pouze o propojení akce s historií oblasti, díky které je celý koncept zábavným způsobem víceznačný. To, že jezdci vypadají jako vojáci, je pouze začátek.

20 PŘÍBĚH A VIZUÁLNÍ ASPEKT Chceme, aby se ke hře připojila i média a návštěvnící. Slogany jako Make Triple Not War apod. napomáhají virálnímu šíření. Objeví se i neozbrojený vrtulník Red Bull Cobra.

21 PŘÍBĚH A VIZUÁLNÍ ASPEKT Studio pro živé streamování přímo z bunkru. Vojenské známky místo medailí.

22 PŘÍBĚH A VIZUÁLNÍ ASPEKT Kvalifikační dresy mají cool maskáčový vzor. Na jezdce, kteří se zúčastní finální bitvy, však čeká luxusnější oděv.

23 PŘÍBĚH A VIZUÁLNÍ ASPEKT Živé streamování, vizitky jednotlivých jezdců, atd.

24 KOMUNIKACE WEB CC

25 KOMUNIKACE FACEBOOK Počet zhlédnutí videí na Facebooku: Počet likes: Počet sdílení: CELKEM: CC

26 KOMUNIKACE TISK CC

27 KOMUNIKACE RÁDIO CC

28 KOMUNIKACE TV Všechny hlavní televizní kanály v ČR 62 hodin vysílání Mediální hodnota

29 KOMUNIKACE TV CC

30 KOMUNIKACE CELKEM Web: CC Facebook: CC Tisk: CC Rádio: CC TV: CC CC

31 PARTNERSTVÍ Soldiers přináší ty nejlepší sportovce, kteří se zpravidla prohánějí v největších horských resortech na světě, ti přijíždí do malé vesničky v horách, které jsou dost možná vůbec nejmenší na světě. Na Soldiers se každoročně přijíždí podívat tisíce návštěvníků, přestože se v tomto období v okolí koná spousta dalších akcí. To vše díky příběhu. Staňte se součástí naší akce, která nezná hranic. Ukažte, že váš příběh může být také světový!

32 DAVID PAVLÍČEK PARTNERSHIP MANAGER CALL IT A DAY Soukenická 7 Praha 1 info@front.cz facebook frontcz instagram date frontcrew

!"#$"%&'()*& JABLONEC NAD NISOU

!#$%&'()*& JABLONEC NAD NISOU !"#$"%&'()*& JABLONEC NAD NISOU Jablonec nad Nisou byl vždy spojován se sportem a tento projekt by měl toto slovní spojení ještě více ucelit a vytvořit podmínky pro rozvoj nových mountainbikových generací

Více

Zimní olympijské hry Soči 2014 na NOVA Sport a VOYO

Zimní olympijské hry Soči 2014 na NOVA Sport a VOYO Zimní olympijské hry Soči 2014 na NOVA a VOYO Vůbec poprvé v historii nabídne stanice NOVA a VOYO přímé přenosy z nejprestižnější sportovní akce, olympijských her. Televizní diváci se dočkají sedmnácti

Více

Her VIII. zimní olympiády dětí a mládeže ČR 2018

Her VIII. zimní olympiády dětí a mládeže ČR 2018 Přihláška k pořadatelství Her VIII. zimní olympiády dětí a mládeže ČR 2018 PARDUBICKÝ KRAJ 28. 1. 2. 2. 2018 TERMÍN KONÁNÍ ZODM 2018 Kdy: 28. 1. 2. 2. 2018 Proč? Jarní prázdniny pro školní rok 2017/2018:

Více

XXII. ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY ( )

XXII. ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY ( ) XXII. ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY (7. 2. 23. 2. 2014) 1 ZOH 2014 Základní informace XXII. zimní olympijské hry se budou konat v ruském Soči. Největší zimní sportovní svátek světa začíná v pátek 7.2.2014 slavnostním

Více

BY HCORE PRODUCTION S.R.O.

BY HCORE PRODUCTION S.R.O. BY S.R.O. PRAGUE DOWNTOWN co, kdy, kde? Prague Downtown je ojedinělá sportovní a kulturní akce na území historického centra Prahy. Je to přenesení sportu běžně provozovaného ve volné přírodě, či na speciálně

Více

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6 OBSAH Shrnutí...1 Top ČT CELKEM Top Ceremoniály, české medaile České medaile - grafy podílu na publiku České medaile - grafy podílu na publiku...2...4...5...6...7 Zdroj: ATO - MEDIARESEARCH ZOH v Sochi

Více

Případová studie Bob a Dave: Kampaň Budějovického Budvaru Bob a Dave

Případová studie Bob a Dave: Kampaň Budějovického Budvaru Bob a Dave Případové studie Případová studie Bob a Dave: Kampaň Budějovického Budvaru Bob a Dave Daniel Mlynář, Sales and Marketing Director; Jakub Holý, Senior Architect WDF Web Design Factory Základní idea konceptu

Více

StarDance řada mimořádně sledované a úspěšné taneční show

StarDance řada mimořádně sledované a úspěšné taneční show StarDance 2018 9. řada mimořádně sledované a úspěšné taneční show Roztančený podzim 2018 v České televizi České celebrity a profesionální tanečníci Emoce, vzrušení, smích a napětí To nejlepší z české a

Více

+ PŘEDSTAVENÍ. Michal Dovrtěl. Ředitel, Fit Monster 2015

+ PŘEDSTAVENÍ. Michal Dovrtěl. Ředitel, Fit Monster 2015 + PŘEDSTAVENÍ Fit Monster 2015 je v pořadí již druhý ročník těchto závodů. V dubnu roku 2014 jsme spustili naši první registraci do závodů a přihlásilo se na 100 závodníků během několika týdnů. Závod byl

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

ZOH SOČI ČT SPORT. XXII. zimní olympijské hry 2014 Soči programové schéma ČT SPORT

ZOH SOČI ČT SPORT. XXII. zimní olympijské hry 2014 Soči programové schéma ČT SPORT ČT SPORT XXII. zimní olympijské hry 2014 Soči programové schéma ČT SPORT ZOH SOČI DATUM ČAS DISCIPLÍNA AKCE ČT 6. 2. 2014 15:00 JÍZDA V BOULÍCH kvalifikace 15:45 SNOWBOARDING, KVALIFIKACE SLOPESTYLE 16:30

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

XXII. ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY obchodní nabídka

XXII. ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY obchodní nabídka XXII. ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 7. 2. 23. 2. 2014 obchodní nabídka 1 Sochi 2014 Základní informace XXII. zimní olympijské hry se budou konat v ruském Soči. Největší zimní sportovní svátek světa začíná v pátek

Více

Akce navazuje na Mistrovství Evropy 2010 a Mistrovství světa 2011 ve Fotbal Freestylu obě pořádané v Praze.

Akce navazuje na Mistrovství Evropy 2010 a Mistrovství světa 2011 ve Fotbal Freestylu obě pořádané v Praze. SUPER BALL 2012 SUPER BALL 2012: Prague Football Freestyle Contest celosvětový turnaj ve Fotbal Freestylu je vyvrcholením celé sezóny, na které se soustředí maximální pozornost všech hráčů a příznivců

Více

správný cíl Vaší cesty

správný cíl Vaší cesty správný cíl Vaší cesty KULTURNÍ AKCE HRADECKO ČERVEN 2014 31. května - 1. června, sobota - neděle 9:00 ZA PRVNÍMI ZEMĚDĚLCI DO MLADŠÍ DOBY KAMENNÉ Archeopark pravěku Všestary Pokud si chcete pravěk zažít

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

ZOH PYEONGCHANG S l e d o v a n o s t h e r. Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, GemiusStream

ZOH PYEONGCHANG S l e d o v a n o s t h e r. Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, GemiusStream ZOH PYEONGCHANG 2018 S l e d o v a n o s t h e r Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, GemiusStream Průměrný podíl na publiku (celý den) V p r ů b ě h u k o n á n í Z O H 2 0 1 8 ( 9. 2 5. 2. 2 0 1 8 ) Nova 2

Více

8 VLAJKOVÝCH LODÍ FLAGSHIPŮ FLAGSHIP 1 SEZÓNA NOVÉHO CIRKUSU OD LEDNA DO LISTOPADU SE V PLZNI VYSTŘÍDAJÍ NEJLEPŠÍ EVROPSKÉ NOVÉ CIRKUSY FLAGSHIP 2 GOTTFRIED LINDAUER A MENŠINY Unikátní výstava 40ti portrétů

Více

WHO IS RUNNING THE COUNTRY? YOU CAN RUN THE COUNTRY!

WHO IS RUNNING THE COUNTRY? YOU CAN RUN THE COUNTRY! WHO IS RUNNING THE COUNTRY? YOU CAN RUN THE COUNTRY! Česká republika nabízí skvělá místa pro běh, který se stal společenským fenoménem Běhání zažívá neobyčejný boom, stává se životním stylem. Poptávka

Více

FreerideTV prezentace / nabídka partnerství

FreerideTV prezentace / nabídka partnerství FreerideTV prezentace / nabídka partnerství Na podzim 2018 přichází online magazín Freeride.cz s dlouhodobým projektem FreerideTV, jehož cílem je mediální pokrytí české scény akčních sportů formou pravidelných

Více

Dobráci roku. Dobráci roku

Dobráci roku. Dobráci roku Dobráci roku Dobráci roku Soutěž pro všechny sbory dobrovolných hasičů ve Středočeském kraji. Každý pátek po 14. hodině představujeme ve vysílání jeden středočeský sbor dobrovolných hasičů, celkem odvysíláme

Více

Hejnické slavnosti 2019

Hejnické slavnosti 2019 Hejnické slavnosti 2019 6. 7. července 2019 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na Vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

olympiáda dětí a mládeže

olympiáda dětí a mládeže olympiáda dětí a mládeže ČESKÝ SPORT POTŘEBUJE HRDINY I díky nim řada dětí začíná sportovat a snít o svých úspěších. Proto je Olympiáda dětí a mládeže pro český sport tak důležitá. Nechci říkat, že ODM

Více

Passion. Connected. Pchjongčchang 2018 nabídka zájezdů. IBTravel s.r.o. Ubytování

Passion. Connected. Pchjongčchang 2018 nabídka zájezdů. IBTravel s.r.o. Ubytování Pchjongčchang 2018 nabídka zájezdů Zimní Olympijské hry v roce 2018 uspořádá korejský Pchjongčchang v termínu 9.-25.2.2018. Česká republika bude v Koreji obhajovat rekordních 8 medailí z ruského Soči.

Více

zahájení veteránské sezóny

zahájení veteránské sezóny zahájení veteránské sezóny Unikátní akce historických vozidel v ČR Oficiální zahájení veteránské sezóny 26. - 28. 4. 2019 Areál Psychiatrické nemocnice Bohnice, Praha 8 Proč Grand Veteran? Akce se zařadila

Více

http://www.hc-kladno.cz/cz/jagruv-gol-roku-i-pateruv-hlas-na-festivalu-klapka

http://www.hc-kladno.cz/cz/jagruv-gol-roku-i-pateruv-hlas-na-festivalu-klapka http://www.hc-kladno.cz/cz/jagruv-gol-roku-i-pateruv-hlas-na-festivalu-klapka Jágrův gól roku i Paterův hlas na festivalu Klapka 20.02.2013 - Kladenský festival amatérského a nekomerčního filmu Klapka

Více

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby Jr. NBA League a Školní basketbalová liga Představení projektu pro školy a kluby Přehled Projekt v České republice Ohlédnutí za ročníkem 2018 Plány pro rok 2019 Herní pravidla a harmonogram Informace pro

Více

Pražské cyklozvonění, 12. září 2015. Popis akce

Pražské cyklozvonění, 12. září 2015. Popis akce KDY: 12. září 2015, 10-17 hodin Pražské cyklozvonění, 12. září 2015 Popis akce KDE: Smíchovská náplavka (Janáčkovo nábřeží) více na www.cyklozvoneni.cz Základní popis: Cyklozvonění je nezisková akce, kterou

Více

Pátek 26.6.2015 Nádvoří hradu Mladá Boleslav 18:00-22:00

Pátek 26.6.2015 Nádvoří hradu Mladá Boleslav 18:00-22:00 Pátek 26.6.2015 18:00-22:00 Xavier Baumaxa-Pijano je buránek regionálního charakteru, se stále větším geografickým a mezigeneračním přesahem. Své písně skládá zpravidla při různých rytmických činnostech

Více

30. letní olympijské hry

30. letní olympijské hry 30. letní olympijské hry Čest pořádat 30. letní olympijské hry v roce 2012 velmi symbolicky připadlo již po třetí na město Londýn ve Velké Británii. Londýn je prvním městem, kde se letní olympijské hry

Více

ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků.

ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků. ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků PŘEHLED AKCÍ ŠPINDLEROVSKÁ ZIMA 2017 / 2018 Přehled nejdůležitějších akcí v zimní sezóně 2017 / 2018 Innogy Špindl Ski Openning Předsilvestrovská

Více

LOH Peking divácký ohlas na XXIX. letní olympijské hry vysílané Českou televizí

LOH Peking divácký ohlas na XXIX. letní olympijské hry vysílané Českou televizí LOH Peking 2008 divácký ohlas na XXIX. letní olympijské hry vysílané Českou televizí dění z XXIX. letních olympijských her v Pekingu, které se konaly od 8. srpna 2008 do 24. srpna 2008, zprostředkovala

Více

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 představení akce FESTIVALPARK PRODUCTION s.r.o. M.Krásové 923/9, Praha 9 marek@festivalpark.cz www.festivalpark.cz Představujeme zcela nový adrenalinový víkend s překážkovým

Více

ZOH ve VANCOUVERU 2010 na obrazovkách ČT

ZOH ve VANCOUVERU 2010 na obrazovkách ČT ZOH ve VANCOUVERU 2010 na obrazovkách ČT Ve dnech 12.2. 28.2.2010 se v kanadském Vancouveru konaly XXI. Zimní olympijské hry. Česká televize nabídla svým divákům kompletní vysílací servis na programech

Více

MACHA LAKE OPEN. 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen. facebook: Macha Lake Open STARÉ SPLAVY

MACHA LAKE OPEN. 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen.   facebook: Macha Lake Open STARÉ SPLAVY 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen MACHA LAKE OPEN STARÉ SPLAVY 3. 10. 6. 2018 Dotace: 25.000 USD + hospitality Hrací povrch: antuka www.machalakeopen.cz facebook: Macha Lake Open 17 JAK TO VŠECHNO

Více

JEDINEČNÝ ONLINE SVĚT ÓČKA

JEDINEČNÝ ONLINE SVĚT ÓČKA ÓČKO 2017 JEDINEČNÝ SVĚT ÓČKA přes 200.000 RU/měsíc na ocko.tv 1.700.000+ shlédnutých stránek/měsíc 620.000 přátel na Facebooku 1.750.000 dosah/týden 350.000 přehraných videí/týden 320.000 stažených aplikací

Více

Velká cena Olomouce 2015 Český skokový pohár 2015 Finále Českého skokového poháru Rozpis jezdeckých závodů 923H1- MH0340, závody kategorie A 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel ESC Olomouc o.p.s. 1.2. Datum

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové číslo projektu: CZ.1. 07/1. 4. 00/21.2712 Šablona: VY_32_INOVACE_3_49_Čj Ročník: 3., 4. a 5. Datum vytvoření: 14. 2. 2013 Datum ověření ve výuce: 2.

Více

FRISBEER CUP Otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee

FRISBEER CUP Otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee FRISBEER CUP 2016 Otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee POPIS TURNAJE Frisbeer Cup 2016 je otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee. Ročník 2016 bude již desátým v

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA. Světová premiéra pro triatlon v Karlových Varech

TISKOVÁ ZPRÁVA. Světová premiéra pro triatlon v Karlových Varech TISKOVÁ ZPRÁVA Světová premiéra pro triatlon v Karlových Varech Historicky první Světový pohár v triatlonu budou 3. září hostit Karlovy Vary. Triatlonový víkend a akce CITY TRIATHLON Karlovy Vary nabídne

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

TURNAJOVÝ Bulletin. 02. Zařazení turnaje 02.01 ETBF turnaj Ano 02.02 WTBA turnaj Ne 02.03 Průměrový žebříček Ano 02.04 Firo Tour bodovací Ano

TURNAJOVÝ Bulletin. 02. Zařazení turnaje 02.01 ETBF turnaj Ano 02.02 WTBA turnaj Ne 02.03 Průměrový žebříček Ano 02.04 Firo Tour bodovací Ano TURNAJOVÝ Bulletin 01. Web adresa turnaje s informacemi k turnaji 01.01 Turnajová web stránka www.czechopen.eu 01.02 Další relevantní stránka www.bowlingweb.eu 02. Zařazení turnaje 02.01 ETBF turnaj Ano

Více

Fotbal Atletika Vybíjená Přehazovaná Streetball In-line biatlon

Fotbal Atletika Vybíjená Přehazovaná Streetball In-line biatlon 20.000 dětí 10.000 sportovců 70 základních škol 6 sportovních disciplín 80 rozhodčích 5 sportovních týdnů Slavnostní losování států 8 kvalifikačních dnů 1 velký finálový DEN Mediální podpora projektu Fotbal

Více

Vyhodnocení partnerství mezi ČOT a sponzory Vancouver 2010. Březen 2010

Vyhodnocení partnerství mezi ČOT a sponzory Vancouver 2010. Březen 2010 Vyhodnocení partnerství mezi ČOT a sponzory Vancouver 2010 Březen 2010 Cíl a design výzkumu Cíl a design výzkumu Parametry dotazování Sběr dat: 12.-18.03.2010 Vzorek 1 016 lidí ve věku 15-65 let se vztahem

Více

Olympijské hry a second screening

Olympijské hry a second screening Olympijské hry a second screening Crossmediální studie ZOH 2014 Datové zdroje projektu Projekt měření televizní sledovanosti (PEM) - ATO Měření návštěvnosti internetu a online videa Pilot mobilního měření

Více

OH 2018 PCHJONGČCHANG

OH 2018 PCHJONGČCHANG OH 2018 PCHJONGČCHANG (zdroj : https://www.sport.cz/zoh/#kalendar) 4.2.2018) PÁTEK 9.2. 0:35 Curling Turnaj smíšených dvojic dopolední program 9.2. 2:00 Akrobatické lyžování Jízda v boulích kvalifikace

Více

PROSTOR PRO VÁŠ EVENT

PROSTOR PRO VÁŠ EVENT PROSTOR PRO VÁŠ EVENT CO JE DEPO2015 Bývalé depo dopravních podniků a nyní místo pro rozvoj tzv. kreativních průmyslů (grafika, design, móda, 3D tisk, řemeslo, film ) Inovativní prostor, který propojuje

Více

Statistiky online aktivit Českého rozhlasu

Statistiky online aktivit Českého rozhlasu Statistiky online aktivit Českého rozhlasu Vývoj návštěvnosti internetových pilířů v roce 2018, 2019 (zdroj Google analytics, dle uživatelů) 2.2M 2M 1.8M 1.6M 1.4M 1.2M 1M 0.8M 0.6M 0.4M 0.2M 0 01/2018

Více

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli.

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli. Oslavy broumovského fotbalu, Cesta parky a zahradami, Suchodolská pouť, vernisáž výstavy, sportovní víceboj, Filmová přehlídka havlovských filmů, hudební a taneční vystoupení. To jsou tipy na některé akce,

Více

WEBŮ. sociodemografická data. 5,7 mil. RU/měsíc. NetMonitor Březen 2018

WEBŮ. sociodemografická data. 5,7 mil. RU/měsíc. NetMonitor Březen 2018 97 WEBŮ 5,7 mil RU/měsíc sociodemografická data NetMonitor Březen 2018 kdo jsme 5,7 mil RU Vydavatel Mediazastupitel tiscali.cz Rozcestník všech webů z rodiny TISCALI MEDIA. Najdeme zde zprávy z domova

Více

Posviťme si na Event jako nástroj marketingu

Posviťme si na Event jako nástroj marketingu AC&C Public Relations Posviťme si na Event jako nástroj marketingu AC&C Public Relations Založena v roce 1993 Velikostí a rozsahem mezi TOP 5 agenturami v ČR Certifikát kvality řízení ICCO CMS Členství

Více

Marketingová komunikace v kultuře. Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz

Marketingová komunikace v kultuře. Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz Marketingová komunikace v kultuře Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz Osnova Co je to marketingová komunikace Reklama Reklamní kampaň kulturní akce PR Public Relations pro kulturní akce Direct Marketing

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v září

Účast na veletrzích a dalších akcích v září Účast na veletrzích a dalších akcích v září CIAF, 2. -3. 9. Hradec Králové CIAF je největší leteckou přehlídkou a soutěží špičkových vojenských bojových letounů v České republice. Královéhradecké letiště

Více

Prezentace areálů plážových sportů Praha Pankrác a Doksy u Máchova jezera. SPORTZONE a.s.

Prezentace areálů plážových sportů Praha Pankrác a Doksy u Máchova jezera. SPORTZONE a.s. ntace Prezentace areálů plážových sportů Praha Pankrác a Doksy u Máchova jezera. SPORTZONE a.s. preze Prezentace areálů plážových sportů SPORTZONE a.s. ntace AREÁL BEACHKLUBU PANKRÁC 7 kvalitních hřišť

Více

2017 SPORTOVNÍ STŘELBA

2017 SPORTOVNÍ STŘELBA 24.-28.06.2017 HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 SPORTOVNÍ STŘELBA Základní údaje Hry VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE sportovní střelba ze vzduchových zbraní Pořadatel Kontakt Jihomoravský

Více

Přehled činnosti spolku Popular v roce Bardzo fajný večer 6. června

Přehled činnosti spolku Popular v roce Bardzo fajný večer 6. června Přehled činnosti spolku Popular v roce 2015 Spolek Popular vzniknul v červenci 2013, a zabývá se organizací kulturních projektů. Snaží se o prezentaci, popularizaci a šíření kultury, především ve středoevropském

Více

Streaming ze studia na: návštěv měsíčně unikátních návštěvníků. Mobilní aplikace stažení

Streaming ze studia na: návštěv měsíčně unikátních návštěvníků. Mobilní aplikace stažení ON-AIR Unikátní délka poslechu 3 h a 38 min 46% posluchačů socioek. skup. A + B 76% posluchačů je starších 30ti let Poměr muži vs. ženy 50:50 Týdenní poslechovost 63 000 Patříme mezi TOP 10 nejvíce oblíbených

Více

Casa Serena CUP 28. 8. - 1. 9. 2015. by Czech Chamber of Commerce. Na golf s profesionály

Casa Serena CUP 28. 8. - 1. 9. 2015. by Czech Chamber of Commerce. Na golf s profesionály Casa Serena CUP by Czech Chamber of Commerce 28. 8. - 1. 9. Představení resortu CASA SERENA CUP Hospodářská komora České republiky se stala partnerem TOP společenské a sportovní akce golfového turnaje

Více

ADRENALINE RACE 2015-2016 www.adrenalinerace.cz

ADRENALINE RACE 2015-2016 www.adrenalinerace.cz Project by ADRENALINE RACE 2015-2016 tvář léta Richard Gasperotti tvář zimy Radek Čermák O ADRENALINE RACE Série adrenalinových víkendů Léto 2015 Zima 2016 Připravujeme akce na kolech, na lyžích a v dalších

Více

Úvod Zatímco Olympijský den slavil své 29. pokračování, T-Mobile Olympijský běh se může chlubit 2. ročníkem, který přinesl mnoho nového: jednotný web, rozšíření závodů na dospělé běžce, novou kategorii

Více

DRUHÁ SVĚTOVÁ VÁLKA PROTEKTORÁT ČECHY A MORAVA OSVOBOZENÍ IV. ČÁST

DRUHÁ SVĚTOVÁ VÁLKA PROTEKTORÁT ČECHY A MORAVA OSVOBOZENÍ IV. ČÁST DRUHÁ SVĚTOVÁ VÁLKA PROTEKTORÁT ČECHY A MORAVA OSVOBOZENÍ IV. ČÁST OSVOBOZENÍ ČESKOSLOVENSKA Osvobozování začalo od východu a trvalo zhruba 7 měsíců. Začalo v září 1944 KARPATSKO-DUKELSKOU OPERACÍ, ve

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Pro přehrání promo videa KLIKNI NA TEXT (nutné připojení k internetu)

Pro přehrání promo videa KLIKNI NA TEXT (nutné připojení k internetu) Pro přehrání promo videa KLIKNI NA TEXT (nutné připojení k internetu) Pod záštitou a s finanční podporou města Bruntál proběhnou BRUNTÁLSKÉ ŠEDESÁTKY O ZUBATOU ŽÁBU Datum konání Sobota 18. srpna 2018 Místo

Více

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet!

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet! Óčko Hudbu česky vidět, slyšet! Co je Óčko? zahájení vysílání v roce 2002 výrazná grafika, moderní a svěží styl kompletní redesign stanice mimořádná míra interaktivity ve vysílání facebook stránky Óčka

Více

Týden 31. 5. - 6. 6. 2014

Týden 31. 5. - 6. 6. 2014 správný cíl Vaší cesty Týden 31. 5. - 6. 6. 2014 Milovníci grilování mohou vyrazit do nově zrekonstruovaných Šimkových sadů v Hradci Králové. Tento týden sem byly znovu instalovány tři venkovní grily.

Více

Marketingová kampaň Ostrava!!! Návrh kreativního řešení propagace prostřednictvím virálního marketingu

Marketingová kampaň Ostrava!!! Návrh kreativního řešení propagace prostřednictvím virálního marketingu Marketingová kampaň Ostrava!!! Návrh kreativního řešení propagace prostřednictvím virálního marketingu Cíl kampaně Zvýšit popularizaci a návštěvnost města Budování pozitivní image Ostravy Zajistit silné

Více

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz připraveno 2. ledna 2009 základní informace Motto Fotbal každý den Koncept stanice 1. LIGA je nová televizní

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE. další snížení? Středa 3. října 2012 tréninková kola Čtvrtek 4. října kolo turnaje profesionálů kamenná dřevěná

ZÁKLADNÍ INFORMACE. další snížení? Středa 3. října 2012 tréninková kola Čtvrtek 4. října kolo turnaje profesionálů kamenná dřevěná SPONZORSKÁ NABÍDKA ZÁKLADNÍ INFORMACE Czech PGA Tour, jediná ryze česká profesionální golfová tour, získává každým rokem na prestiži a kvalitě a těší se i stále většímu zájmu medií! Tento prestižní finálový

Více

sociodemografická data

sociodemografická data sociodemografická data Představení tiscali.media TISCALI MEDIA, a.s. je provozovatelem portálu tiscali.cz a internetových médií jako games.cz, osobnosti.cz, dokina.cz, nedd.cz, našepeníze.cz nebo ifaster.cz.

Více

Pokyny a informace k seriálu

Pokyny a informace k seriálu Přehled závodů ČP 2010: ČESKÝ POHÁR BMX A MTB 2010 Pokyny a informace k seriálu 11.04. neděle Pardubice 17.04. sobota Klatovy 28.04. neděle Klatovy 08.05. sobota Řepy 29.05. sobota Bohnice - Mistrovství

Více

12:00 Beachvolejbalový turnaj (Panský dvůr) 18:00 Beachfotbalový turnaj. 18:30 Koncert Hello Incognito, Mimo a Billow

12:00 Beachvolejbalový turnaj (Panský dvůr) 18:00 Beachfotbalový turnaj. 18:30 Koncert Hello Incognito, Mimo a Billow Festival plný sportu a zábavy v centru města Program 6. 9. P ÁT E K 16:00-19:00 ODPOLEDNE PRO DĚTI s DDM (náměstí Míru) 19:00 Běh pro nejmenší Koncert Nic Víc 20:00 SPOLEČNÝ BENEFIČNÍ BĚH pro Světlušku

Více

MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, TELEMARKU, SNOWBOARDINGU A FREESTYLE.

MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, TELEMARKU, SNOWBOARDINGU A FREESTYLE. MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, TELEMARKU, SNOWBOARDINGU A FREESTYLE. Pec pod Sněžkou 22. 23. 3. 2019 (pátek a sobota) Pořadatelé: Asociace profesionálních učitelů lyžování a lyžařských škol,

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Buskers fest 2013 festival pouličního umění

Buskers fest 2013 festival pouličního umění Buskers fest 2013 festival pouličního umění České Budějovice 27. 28. 6. 2013 Busking je označení pro jakékoli pouliční vystupování ať už hudební, divadelní či třeba artistické. Vystupující člověk se nazývá

Více

Kam se posouvá divácké chování? Hana Friedlaenderová

Kam se posouvá divácké chování? Hana Friedlaenderová Kam se posouvá divácké chování? Hana Friedlaenderová 2012 MEDIARESEARCH, a.s. Změna mediálního prostředí Digitalizace Mediální vybavenost domácností Internet 2 ATS (hodiny) Růst sledovanosti neceloplošných

Více

Přímý přenos zápasu O2 Extraligy ledního hokeje a NHL. přímý přenos tréninku Formule 1/Moto GP

Přímý přenos zápasu O2 Extraligy ledního hokeje a NHL. přímý přenos tréninku Formule 1/Moto GP Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Přímý přenos Premier League a KHL Přímý přenos UEFA Champions League Přímý přenos UEFA Champions League Přímý přenos zápasu O2 Extraligy ledního hokeje a NHL Přímý přenos

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ ČESKÉHO ALPSKÉHO LYŽOVÁNÍ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ ČESKÉHO ALPSKÉHO LYŽOVÁNÍ NABÍDKA PARTNERSTVÍ ČESKÉHO ALPSKÉHO LYŽOVÁNÍ ODBORNÝ SPORTOVNÍ ÚSEK ALPSKÝCH DISCIPLÍN SVAZU LYŽAŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY SEKRETARIÁT SLČR A KANCELÁŘE OSÚ AD Cukrovarnická 483/42 162 00 Praha 6 Střešovice Telefon:

Více

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects KRÁSNÉ VÁNOCE 16 prosinec 2015 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 4 EDITORIAL: KRÁSNÉ VÁNOCE 2015. ODPOJTE SE 5 TÉMA: ROK 2015 V NAŠEM ATELIÉRU 15 BYDLENÍ PODLE AKA 21

Více

Freeskiing Newschool lyžování

Freeskiing Newschool lyžování Jiří Volák, Lukáš Mikula Freeskiing Newschool lyžování Vydala Grada Publishing, a.s. U Průhonu 22, 170 00 Praha 7 obchod@grada.cz, www.grada.cz tel.: +420 220 386 401, fax: +420 220 386 400 jako svou 3496.

Více

Chance 3x3 Tour 2014

Chance 3x3 Tour 2014 PROGRAM Uvnitř programu Kalendář Chance 3x3 Tour Co je basketbal 3x3 a proč ne streetball? Časový harmonogram Praha Pravidla Výsledky Fotogalerie SÁZEJTE ONLINE! TŘEBA NA BASKET www.chance.cz/registrace

Více

Prezentace hudební skupiny NEW ELEMENT

Prezentace hudební skupiny NEW ELEMENT Prezentace hudební skupiny NEW ELEMENT nový český boyband Zacílení projektu NEW ELEMENT Producentský tým kolem hudební formace NEW ELEMENT se dlouhodobě zabývá především televizní komercí a má za sebou

Více

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody Jsme nově vybudovaný moderní areál 20minut jízdy jižně od Prahy V roce 2017 budeme pořádat deset hobby závodů a deset oficiálních závodů až do stupně ST a další skoková soustředění a semináře závody, při

Více

Nabídka pořádání MMČR 2014 2017

Nabídka pořádání MMČR 2014 2017 Nabídka pořádání MMČR 2014 2017 Obsah > Představení projektu 1/ Základní informace 2/ Vize 3/ Lokalita 4/ Konsorcium pořadatelů 5/ Hlavní benefity akce 6/ Potenciál růstu 7/ Mediální podpora 8/ Mediální

Více

10. Sociální sítě jako prodejní platformy Získejte maximum z online komunit. Pavel Kotyza @ VŠFS

10. Sociální sítě jako prodejní platformy Získejte maximum z online komunit. Pavel Kotyza @ VŠFS 10. Sociální sítě jako prodejní platformy Získejte maximum z online komunit Pavel Kotyza @ VŠFS Agenda Prodejní / Nákupní proces Které sociální sítě jsou skvělé pro prodej B2B versus B2C Výhody různých

Více

HRY VIII. ZIMNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR PARDUBICKÝ KRAJ

HRY VIII. ZIMNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR PARDUBICKÝ KRAJ HRY VIII. ZIMNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR PARDUBICKÝ KRAJ 28. 1. 2. 2. 2018 OLYMPIÁDA DĚTÍ A MLÁDEŽE přímá patronace ČOV každý rok, kdy se střídá letní se zimní ODM cílem je pořádání sportovně - uměleckých

Více

O b e c n á p r e z e n t a c e

O b e c n á p r e z e n t a c e O b e c n á p r e z e n t a c e ÚVODNÍ PŘEHLED Profil televize Distribuční kanály signálu TV Óčko Pokrytí digitálním signálem a jeho vývoj Výběr pořadů Přehled reklamních možností Ceník TV Óčko 2012 Proč

Více

Statistiky online aktivit Českého rozhlasu

Statistiky online aktivit Českého rozhlasu Statistiky online aktivit Českého rozhlasu Vývoj návštěvnosti internetových pilířů v roce 2018 a meziroční srovnání 2M 1.8M 1.6M 1.4M 1.2M Meziroční srovnání III. a IV. kvartál 2018/2017 Meziroční srovnání

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

HREA Excellence Award 2013

HREA Excellence Award 2013 HREA Excellence Award 2013 I. Základní informace o projektu 2. kategorie společnost nad 500 zaměstnanců Název projektu: Kariérní plánování v centru sdílených služeb Siemens, s.r.o. Career@GSS Předkladatel

Více

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin.

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin. Rockový festival Rockstock, dvě představení hry HRA-NIC-e, další koncert festivalu Za poklady Broumovska, cyklistický závod Okolo Broumova, volejbalový Memoriál Slávky Streubelové, "petrovické zatáčky",

Více

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

DOBA TEMATICKÁ V PRAXI. WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky

DOBA TEMATICKÁ V PRAXI. WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky DOBA TEMATICKÁ V PRAXI WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky ZNÁTE SPOLEČNOST ATMEDIA? Portfolio stanic Významné změny Již 7 let čeříme vody českého TV trhu! Na českém trhu od roku 2008, o rok později již

Více

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11.

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. 2012 Na úvod Finální zpráva Svatební Expo Wedding Expo 2012 Druhý ročník Svatebního Expa se oproti minulému roku téměř zdvojnásobil. Počet

Více

OBSAH: Top ČT4 ...2 ...3. Top ČT4 bez atletiky ...4. Top ČT2 ...5. Ceremoniály, české medaile ...6. České zlaté medaile - grafy podílu na publiku

OBSAH: Top ČT4 ...2 ...3. Top ČT4 bez atletiky ...4. Top ČT2 ...5. Ceremoniály, české medaile ...6. České zlaté medaile - grafy podílu na publiku OBSAH: Shrnutí...1 Top Top bez atletiky Top Ceremoniály, české medaile České zlaté medaile - grafy podílu na publiku České stříbrné medaile - grafy podílu na publiku České bronzové medaile - grafy podílu

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví

Ukázka knihy z internetového knihkupectví U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 0 7 7 6 Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h

Více

Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee

Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee POPIS TURNAJE Frisbeer Cup 2014 je otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee. Ročník 2014 je již osmým v řadě a bude navazovat na úspěšnou

Více

Jiří KOLBABA. Profil činnosti cestovatele a fotografa

Jiří KOLBABA. Profil činnosti cestovatele a fotografa Jiří KOLBABA Profil činnosti cestovatele a fotografa JIŘÍ KOLBABA Cestovatel, dobrodruh a fotograf Jiří Kolbaba (*1957), viceprezident Českého klubu cestovatelů, přibližuje svými snímky i příběhy české

Více