Instalace a Montáž. Close to you.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Instalace a Montáž. Close to you."

Transkript

1 Instalace a Montáž Close to you. DOKONALOST V JEDNODUCHOSTI, PRÁCE BEZ STRESU. Porozumění zákazníkům a jejich požadavkům to je to, co nás motivuje. V tomto duchu, vyvíjíme výrobky i služby, které dělají práci na staveništi snadnější a především bezpečnější.

2 SVĚT ŘEŠENÍ. V oblasti sanitárních zařízení je TECE jasným inovátorem. S dobře promyšleným řešením, spolehlivou technologií, dlouhodobou funkčností a nadčasovým designem, výrobky TECE pronikají do celého světa. Poznejte nás TECE je středně velká společnost přímo řízená jediným majitelem. Ústředí sídlí v Emsdettenu, v Německu. Vyvíjíme výrobky a služby pro instalatéry, projektanty a architekty již od roku 987, kdy byla naše firma založena. Dnes máme 22 mezinárodních poboček po celém světe na základě čeho se cítíme všude jako doma. V duchu myšlenky close to you, udržujeme s našimi klienty frekventovanou a otevřenou komunikaci. Je důležité vědět, co přesně je zapotřebí pro každou jednotlivou zakázku i pro každý konkrétní úkol. Ovládací tlačítka Vybrané kolekce pro rodinné domy nebo veřejné budovy, s širokou škálou materiálů a barev vždy v netradičním designu. Stěnové profily a předstěnové systémy Stěnové profily do koupelen nebo pro stavební projekty. Sanitární systémy Od toaletní keramiky a ovládacích tlačítek až po sanitární moduly. Pro instalatéra je nejdůležitější, když poskytujete ty nejlepší služby a kvalitu. Vaši zákazníci Vás pak vřele doporučí dál. Potrubní systémy Lisovací systém TECEflex nebo násuvný systém TECElogo Systémy podlahového vytápění Kompletní systém skládající se z potrubí, systémových desek, rozdělovačů a ovládacích prvků. Odtokové systémy Sprchové žlábky, sprchové profily i vestavěné odtokové systémy. Odlučovače tuků Odlučovače tuků pro podzemní instalace i volné stání, mobilní odlučovače tuků z plastu a nerezové oceli, Ve stavu nouze, kde jinde, než přímo na místě, je požadována profesionální podpora?

3 BEZ STRESU: JAK V KANCELÁŘI, TAK I NA STAVENIŠTI. Pro mě kvalita znamená: Instalovat a pak si již nedělat žádné starosti. Instalatéři vykonávají skutečně velmi složitou práci náročná denní pracovní zátěž, mnoho požadavků, řada potřebných norem a právních předpisů. Tři elementy, můžou v tomto ohledu zlehčit život: dobře promyšlené výrobky, vynikající kvalita a profesionální podpora přímo na staveništi. 02 Podpora na dosah I s promyšleným systémem, ne vždy jde všechno podle plánu. Když se něco nedaří, měl by být na staveništi někdo, kdo zachová klid, identifikuje problém a přijde se správným řešením dané situace. Naši poradci jsou experty ve své profesi a jsou na místě, ve správný čas, vždy kdy je potřeba. 03 Rychlejší díky prefabrikaci Protože vše na staveništi musí být provedeno přesně a rychle, musíte rychle pracovat. Když jsou všechny komponenty předem sestaveny a vzájemně kompatibilní, pak vše běží hladce a v rámci plánovaného harmonogramu a daného rozpočtu.

4 OBSAH 06 Opravdu skvěle promyšlené výrobky Věnujte pozornost důležitějším věcem. 6 Kvalita Trvale spolehlivé komponenty Služby Podpora, když je potřeba. 32 Akademie Vedené profesionály k profesionálům. 05

5 DOKONALOST V JEDNODUCHOSTI, PRÁCE BEZ STRESU OPRAVDU SKVĚLE PROMYŠLENÉ VÝROBKY Věnujte pozornost důležitějším věcem

6 OPRAVDU SKVĚLE PROMYŠLENÉ VÝROBKY Dosáhněte Vašich cílů rychle, ale bezpečně! Garance bezpečnosti Rohové a napouštěcí ventily v nádržkách TECE jsou vždy předinstalovány, sestaveny a testovány již během výroby. Během instalačních prací tak nemusí být zapečetěná nádržka otevřena. To šetří čas a funkčnost nádržky nebude narušena nečistotami v průběhu stavebních prací Vybalit, Namontovat a JÍT. Prefabrikované výrobky jsou vždy připraveny k použití. TECE se řídí heslem Připraveno k instalaci. Tento přístup šetří čas a eliminuje chyby i následné problémy. 3 Rychlejší díky nožní brzdě Nožní brzda vyvinuta v TECE, umožňuje snadnou a časově nenáročnou montáž pouze jednou osobou. Modul TECprofil může být vytažen do správné instalační výšky za použití nepatrné síly. Během procesu ustavení, nožní brzda zabraňuje modulu, aby se jakkoli posunul. Jednoduše vybalte a nainstalujte 2 Nádržka zůstává zapečetěna až do konce instalačního procesu. 3 Nožní brzda značně usnadňuje proces instalace nádržky.

7 OPRAVDU SKVĚLE PROMYŠLENÉ VÝROBKY VŠE PASUJE A FUNGUJE. Výrobky TECE k sobě perfektně sedí, jak po technické stránce tak i designem. Mohou být univerzálně kombinovány v rámci stejné třídy, ale jsou také kompatibilní s jinými produkty ze sanitárního sektoru. 0 Univerzální použití se systémem made by TECE Všechna ovládací tlačítka lze použít na každou nádržku. Každá WC keramika je vhodná na všechny moduly TECE. Výsledek: maximální flexibilita během plánování i realizačních změn.

8 OPRAVDU SKVĚLE PROMYŠLENÉ VÝROBKY MÉNĚ JE VÍCE. Dobrý modulární systém má pouze pár komponentů. To znamená snadné užití, rychlou instalaci, nízké náklady na skladování a mnohonásobná řešení. 2 2 Designové kryty 6 Třikrát jednodušší 2 5 Žlábky v 6 různých šířkách S pouhými třemi základními komponenty TECEprofil, lze sestavit jakékoli kompletní nosné konstrukce v koupelně ve velmi krátkém čase. Tři jednoduché komponenty pomáhají dosáhnout stabilní předstěnové konstrukce profilová trubka, rohový spoj a úchytky. Pro zajištění spojení je potřebný pouze klíč Allen. Za použití téhož klíče, může být konstrukce kdykoli opět rozebrána. 3 Sifon pro různé instalační výšky a objemy průtoku vody 3 = stovky možností Pár kompatibilních součástí řady sprchových žlábků TECEdrainline široká řada rozměrových a designových řešení pro nové projekty i rekonstrukce 2 Sestavení v co nejkratším čase s pouhými třemi komponenty TECEprofil stabilní předstěnový systém pro koupelny 3 TECE předstěnový systém Široká škála instalací Sprchové žlábky TECEdrainline poskytují během projektování širokou řadu možností instalace. Bez ohledu na pozici, instalační výšku, délku nebo design, splňují sprchové žlábky TECE jakýkoli požadavek díky plně modulárnímu systému.

9 OPRAVDU SKVĚLE PROMYŠLENÉ VÝROBKY VŽDY UŽIVATELSKY PŘÍJEMNÉ. Sanitární instalační systémy TECE se vyznačují nejen jejich vynikajícím a příjemným designem. Poskytují hlavně vysokou úroveň provedení, bezpečnosti, účinnosti a pohodlí. Nádržky 4 0litrová spolehlivá splachovací nádržka TECE. Objem vody pro spláchnutí může být plně nastaven dle různých požadavků na úsporu vody nebo vysokou efektivnost. Především stará nebo úzká potrubí, případně potrubí, která jsou v malém spádu mohou být řádně propláchnuta pouze velkým objemem vody. Dalším důležitým detailem je velmi tichý napouštěcí ventil nádržky a také možnost kombinace systému s libovolným ovládacím tlačítkem TECE. 2 5 Nádržky TECE: přehled Nádržky s 0litrovým objemem pro okamžité a důkladné spláchnutí. WELL-LABEL: 4hvězdičkové hodnocení v kategorii A Extrémně tichý napouštěcí ventil Drainline Sprchové žlábky TECEdrainline dokázaly svou spolehlivost již milionkrát. Díky perfektnímu designu se vnitřní plocha snadno a rychle čistí, což umožňuje optimální hygienu. Volitelně mohou být sprchové žlábky TECEdrainline vybaveny protizápachovou membránou, která maximálně eliminuje pronikání nepříjemných pachů, hmyzu, nebo škůdců ze sifonu. 3 Více objemu, méně spotřeby nádržka TECE 2 TECEdrainline neviditelný a jednoduše udržovatelný sprchový žlábek 3 Stop nepříjemným zápachům protizápachová sifonová membrána

10 DOKONALOST V JEDNODUCHOSTI, PRÁCE BEZ STRESU KVALITA Trvale spolehlivé komponenty. 6 7

11 KVALITA POTRUBÍ NA CELÝ ŽIVOT. Kvalita v TECE znamená trvale fungující instalace potrubních systémů. Díky vysoké kvalitě a spolehlivosti, jsou potrubní systémy instalovány a používány v nezměněné podobě již čtvrt století. Za 25 let, bylo vytvořeno víc než milion kvalitních instalací potrubních systémů pro pitnou vodu, topení, plyn a stlačený vzduch. Pro mě, to znamená jednoznačnou záruku kvality. Snadná spojení 8 Instalace bez chyb Systém s vysokými hygienickými standardy tolerantní k chybám bez použití O-kroužků. Chcete-li vytvořit spojení TECEflex, nejprve roztáhněte obvod trubky speciálním nástrojem. Tvarovku následně vložíte do takto upravené trubky a tlakem na násuvnou objímku, přes rozšířený okraj trubky až ke konci tvarovky vytvoříte spolehlivý a dokonale těsný spoj. Jeden systém pro všechny situace TECEflex je systém, který může být použit pro rozvody pitné vody, stlačeného vzduchu a topení i bez těsnících O-kroužků (spojovací technologie splňující přísné hygienické normy). 9 TECE potrubí je vysoce stabilní díky silným stěnám a robustní vrstvě kyslíkové bariéry. 3 Vyrobeno pouze z jediného kusu, při montáži není žádný volný prostor pro případné uvolnění, tím je eliminována potřeba O-kroužků. 2 TECEflex byl v mnohých zemích schválen i pro instalace plynových rozvodů 2 TECEflex lisovací systém 2 Jakýkoliv nesprávně lisovaný spoj může být jednoduše identifikován tlakovým testem. Pokud médium ze zalisovaného spoje neuniká, je vše v pořádku.

12 KVALITA LABORATORNÍ ZÁTĚŽOVÉ TESTOVÁNÍ. V TECE, to nejsou jenom jednotlivé komponenty, které jsou testovány důsledné kontrole podléhá interakce všech součástí v celém systému. Všestranná ochrana Náš proces zajištění kvality prochází mnoha etapami. Začíná testováním surovin ještě před výrobou. Jednotlivé kroky zapojené do výrobního procesu jsou následně důkladně kontrolovány. Před oceněním konečného výrobku se provádí zkoušky na jednotlivých komponentech, ale i na větších celcích instalovaných systémů. 2 3 Potrubí a součásti spojů procházejí důslednými testy odolnosti, aby byla zajištěna jejich maximální bezpečnost. To zaručuje, že instalace zůstanou dlouhodobě funkční a zcela stabilní Mechanika ovládacích tlačítek je podrobena zkoušce únavy s cykly, po které by měla být plně funkční bez známek sebemenšího opotřebení. Testovací strom s velkým množstvím přípojných bodů je zařízení na testy netěsností. Testování probíhá ve vodní lázni při 90 C a tlaku 0 barů. Jakýkoliv únik na vadné součástce je tak okamžitě odhalen. Všechny otestované součástky jsou předávány pro další kontroly prostřednictvím dávkového sledovacího systému. Osvědčená kvalita zátěžové zkoušky v naší vlastní laboratoři testováno také nezávislými institucemi kontrola kvality v průběhu sériové výroby Posouváme hranice TECE vede svou vlastní laboratoř s testovacím zařízením pro zátěžové zkoušky a zkoušky opotřebení. Tam jsou sledovány minimální hodnoty požadované příslušnými normami a dále jsou stanoveny skutečné limity našich výrobků a systémových celků. Test únavy pro ovládací tlačítka a nádržky 2 Testovací strom s vodní lázní 3 Test odolnosti 4 Měření a zaznamenávání standardních průběhových bodů křivek zátěžových testů V testovací laboratoři pro potrubí, je na certifikovaném zařízení zaznamenávána ta hodnota procesu, která je aktuálně sledována. Například v testu životnosti vzorků potrubí při 90 C a tlaku 0 barů se přesně měří a důsledně zaznamenává každá požadovaná hodnota.

13 KVALITA Zvuková izolace a protipožární ochrana jsou pro nás extrémně důležité. Proto naše výrobky testujeme ve zcela reálných životních podmínkách. 22 Nezávisle testováno Nezávislé testovací orgány jako Fraunhofer-Institut testovali jednotlivé komponenty i kompletní koupelnové stěny, v některých případech dokonce v extrémně náročných strukturách. Certifikát o zkoušce vydaný tímto institutem tvoří základ pro schválení a vydání dalších osvědčení bezpečnost především. Ať již v rodinném domě, obytném komplexu, školce nebo v hotelu, TECE výrobky vždy splňují celý rozsah zákony požadovaných norem na mezinárodní úrovni. Značky kvality Mezinárodní výrobky vyžadují mezinárodní atestace. Z toho důvodu, jsou potrubní systémy TECE průběžně monitorovány celou řadou externích mezinárodních kontrolních orgánů. Zvuková izolace testovaná přímo na stěnách v koupelně 2 Test protipožární ochrany se systémem TECE

14 DOKONALOST V JEDNODUCHOSTI, PRÁCE BEZ STRESU služby Podpora, když je potřeba

15 SLUŽBY NA STAVENIŠTI. Technici TECE jsou experti ve svém oboru a poskytují odbornou podporu zákazníkům přímo na stavbě. To jim umožňuje poskytovat rychlou a nejkomplexnější pomoc přímo na místě dění. Nedávno, jsem měl problém při instalaci. Stačil jeden telefonát do TECE a ještě ten den odpoledne mi technik z TECE zavolal zpátky s řešením Podpora na blízku Pomoc v každém okamžiku Na požádání, TECE může asistovat i během fáze konstrukčního procesu od plánování až po dokončení realizace. TECE experti také mohou poskytovat detailní informace o produktech, nebo v nevyhnutelných případech mohou i dodat chybějící potřebné součásti. Zcela jasné výhody Rozsáhlá podpora ve všech fázích projektu Výroba na zakázku Odborná asistence při instalaci Podpora na odpovídající úrovni technici TECE mají dlouholeté praktické zkušenosti.

16 služby během plánování. Podpora TECE poskytuje asistenci při projektování potrubních sítí a stěnových sekcí v koupelnách, při kalkulování nákladů poptávek a nabídek telefonicky, mailem nebo osobně Zodpovíme všechny otázky Urgentní otázky potřebují rychlé odpovědi. Je to jediný způsob jak nejrychleji vyřešit nastalé problémy. Nad věcí Zaměstnanci TECE se aktivně podílejí na práci ve výborech pro standardizaci. Jejich znalosti a zručnost jsou vždy aktuální. Takže nejnovější informace jsou předávány přímo servisními techniky montážníkům. Rychlá asistence telefonicky nebo em 2 Projektanti poskytují své znalosti, a tím zabezpečují odbornou podporu. 2

17 služby podpora prodeje. TECE nabízí rozličné typy efektivní podpory prodeje, s prezentačními vzorky, pomůckami, digitálními konfigu rač ní mi nástroji a různými zařízeními, vše pro plné zajištění Vašich obchodních jednání Digitální podpora Prezentační vzorky Přesvědčivé vzorky jsou dostupné pro osobní jednání s klienty nebo pro výstavy. Mohou být použity k jednoznačnému posouzení barev, rozměrů, designu i použitých materiálů již před započetím fáze projektování. Digitální služby TECE plánovací pomůcky nebo konfigurační nástroje usnadňují práci v průběhu jakékoli fáze projektu především při prodeji, ale i při plánování nebo přímo na staveništi. Konfigurační nástroje pro projektování sprchových žlabů a ovládacích tlačítek WC. Nástroje na vytváření systémů podlahových topení Kalkulace potrubních rozvodů Plánovaní předstěnových systémů Rozvržení a plánování odlučovačů tuků Kompletní databáze výrobků Modulární komponenty zcela bezstresové a uživatelsky příjemné konfigurace 2 S digitální podporou je plánování jednodušší

18 DOKONALOST V JEDNODUCHOSTI, PRÁCE BEZ STRESU AKademIE Vedené profesionály k profesionálům

19 AKADEMIE POUZE VĚDOMOSTI NÁS POSOUVAJÍ VPŘED. Výměna názorů na TECE Akademii nás připravuje na budoucnost. Z toho důvodu další vzdělávací programy, školení či semináře, nabízejí víc než pouhé informace o nových technologiích a nejnovějších normách. Semináře nabízejí ideální platformu pro sdílení vědomostí například výměnu zkušeností s kolegy z oboru na neformálním večerním setkání. 34 Kompetentní a pestré TECE nabízí širokou škálu trendy školení a seminářů na aktuální témata. Od hygieny pitné vody, bezbariérových projektů, protipožární ochrany a zvukových izolací až po informace o produktech a posledních trendech v oboru. To znamená, že naši instalatéři jsou vždy o krok napřed před zákazníky i konkurencí. 35 Pro více informací o nejnovějších seminářích, požádejte na svém regionálním kontaktním místě nebo em na adrese: info@tece.cz Školení na místě Aktualizování Nové znalosti a poznatky jsou vyměňovány a sdíleny na seminá řích i workshopech vedenými TECE Akademií. To je místo, kde se účastníci mohou dozvědět nejvíce o nejnovějších právních předpisech a normách, jako například o nových pravidlech v technologii těsnění, hygieny pitné vody nebo protipožární ochrany. Interní tým servisních techniků je připraven reagovat na všechny otázky týkající se každodenního obchodu. Prezentace fyzických produktů TECE zcela jasná a názorná 2 Speciální semináře, např. v bezbariérové budově, poskytne cenný pohled na aktuálně dané problémy. Když je dán požadavek na rychlé a nenáročné školení, TECE může netradičně poskytnout kurzy nebo školení i přímo v prostorách Vaší firmy nebo dokonce přímo na stavbě. Témata jsou přizpůsobena Vašim individuálním požadavkům. Zástupci zákaznického servisu TECE a tým TECE Akademie Vám o těchto možnostech rádi sdělí veškeré informace. 2

20 POZNEJTE NÁS LÉPE. TECE poskytuje odborné znalosti i v dalších oblastech působnosti. Navštivte kde můžete najít podrobné informace o společnosti, výrobních programech a poskytované podpoře. Společnost Společnost Close to you korporátní brožury přibližují inovativní kulturu TECE a přibližují princip rodinné filozofie naší společnosti. CLOSE TO YOU 36 Design a Kreativita SVOBODA V DESIGNU Design a Kreativita Svoboda v designu. Témata jako prostor a architektura, individualita a design, funkčnost a technologie jsou určeny především architektům a návrhářům koupelen. Projekce a Plánování SPOLEHLIVOST V PROJEKTOVÉM PODNIKÁNÍ Projekce a plánování Bezpečnost ve smyslu času, legislativních aspektů a úspornosti. Tato brožura se hodí projektantům, architektům a investorům.

21 Pro více informací navštivte TECE GmbH Německo T / info@tece.de TECE Česká republika s. r. o. T info@tece.cz

SPOLEHLIVOST V PROJEKTOVÉM PODNIKÁNÍ

SPOLEHLIVOST V PROJEKTOVÉM PODNIKÁNÍ Projekce a Plánování Close to you. SPOLEHLIVOST V PROJEKTOVÉM PODNIKÁNÍ Porozumění lidem a jejich požadavkům to je to, co nás motivuje. V tomto duchu, vyvíjíme výrobky a služby, které dělají práci na staveništi

Více

Design a Kreativita SVOBODA V DESIGNU

Design a Kreativita SVOBODA V DESIGNU Design a Kreativita Close to you. SVOBODA V DESIGNU Porozumění lidem a jejich požadavkům to je přesně to, co nás motivuje. V tomto duchu vyvíjíme výrobky a služby, které nabízejí víc prostoru pro kreativitu

Více

Viega. Kvalita made in Germany.

Viega. Kvalita made in Germany. Viega. Kvalita made in Germany. II Podniková centrála Viega GmbH &Co. KG v Attendornu Nejmodernější výroba: Kvalita made in Germany. Závod v Attendorn-Ennest Existují věci, které mají trvalou hodnotu.

Více

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy.

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Sprchy v úrovni podlahy zažívají boom. Stále více zákazníků si přeje mít sprchový kout, který otevřeně a plynule navazuje na interiér koupelny. Menší překážky

Více

Kvalita made in Germany.

Kvalita made in Germany. Viega. Vždy o krok napřed! CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Kvalita made in Germany. Podniková centrála Viega GmbH &Co. KG v Attendornu II Kvalita made in Germany. Nejmodernější výroba. Existují věci,

Více

TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy.

TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy. Splachovací nádržky TECE jsou univerzální TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy. 10 litrová spolehlivá splachovací nádržka:

Více

x 8 cm CEbo TE TECEbox 8 cm Seznam sortimentu 2015

x 8 cm CEbo TE TECEbox 8 cm Seznam sortimentu 2015 Seznam sortimentu 2015 popis výrobku 8cm splachovací nádržka od TECE se hodí do každé stěny Nádržka TECE je extrémně plochá a proto se hodí do 8 cm silné stěny. Konstrukce vychází z německého know-how

Více

TECEdrainboard Seznam sortimentu

TECEdrainboard Seznam sortimentu TECEdrainboard Seznam sortimentu TECEdrainboard popis výrobku TECEdrainboard pevná základna pro bezbariérové sprchové kouty Pomocí TECEdrainboard lze nyní bezbariérové sprchové kouty instalovat rychleji

Více

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy.

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Sprchy v úrovni podlahy zažívají boom. Stále více zákazníků si přeje mít sprchový kout, který otevřeně a plynule navazuje na interiér koupelny. Naše systémy

Více

ŘEŠENÍ PRO SPRCHY V ÚROVNI PODLAHY HLADKÝ ODTOK

ŘEŠENÍ PRO SPRCHY V ÚROVNI PODLAHY HLADKÝ ODTOK ŘEŠENÍ PRO SPRCHY V ÚROVNI PODLAHY HLADKÝ ODTOK SPRCHY V ÚROVNI PODLAHY ZAŽÍVAJÍ BOOM Stále více zákazníků si přeje mít sprchový kout, který otevřeně a plynule navazuje na interiér koupelny. Naše systémy

Více

NOVINKA! TECEdrainpoint S podlahové vpusti. Kompaktní, osobitý a všestranný stavebnicový systém

NOVINKA! TECEdrainpoint S podlahové vpusti. Kompaktní, osobitý a všestranný stavebnicový systém NOVINKA! TECEdrainpoint S podlahové vpusti Kompaktní, osobitý a všestranný stavebnicový systém 2 TECEdrainpoint S TECEdrainpoint S princip na bázi stavebnice. Kompaktní, osobitý, všestranný TECEdrainpoint

Více

NOVÝ Zpětný ventil. Typ 561 a 562. www.titan-plastimex.cz

NOVÝ Zpětný ventil. Typ 561 a 562. www.titan-plastimex.cz NOVÝ Zpětný ventil Typ 561 a 562 www.titan-plastimex.cz VÝHODY Nové zpětné ventily jsou maximálně spolehlivé a výkonné díky optimalizované geometrii proudění vede k vašemu prospěchu a vyššímu zisku. Zpětné

Více

Modulový systém pro PODLAHU STĚNU - STROP. 3 jedinečné suché konstrukční systémy pro vytápění a chlazení.

Modulový systém pro PODLAHU STĚNU - STROP. 3 jedinečné suché konstrukční systémy pro vytápění a chlazení. Modulový systém pro PODLAHU STĚNU - STROP. 3 jedinečné suché konstrukční systémy pro vytápění a chlazení. Konstrukční výška je jen 1. Modulové podlahové vytápění. Velmi nízké. VYTÁPĚNÍ Jedinečné! S výškou

Více

Předstěnové instalační systémy

Předstěnové instalační systémy 4 Předstěnové instalační systémy pro zazdívání do sádrokartonu do bytových jader Rohový ventil Osvědčený rohový ventil Schell svou masivní mosaznou konstrukcí a kvalitou použitých těsnicích materiálů zaručuje

Více

Uponor Uni Pipe PLUS. O krok napřed. Dokonale se hodí pro připojení radiátorů i pro podlahové vytápění.

Uponor Uni Pipe PLUS. O krok napřed. Dokonale se hodí pro připojení radiátorů i pro podlahové vytápění. Uponor Uni Pipe PLUS O krok napřed Dokonale se hodí pro připojení radiátorů i pro podlahové vytápění. Nadčasové Uni Pipe PLUS pro rychlou instalaci My ve společnosti Uponor posouváme technologický pokrok

Více

SYSTÉMY PODLAHOVÉHO VYTÁPĚNÍ SE STĚRKOU.

SYSTÉMY PODLAHOVÉHO VYTÁPĚNÍ SE STĚRKOU. UFH SYSTÉMY PODLAHOVÉHO VYTÁPĚNÍ SE STĚRKOU.. www.variotop.cz VIDEO Užívej si života v útulném prostředí a teplu.temperované podlahy po celý rok. S jedinečným profilem VarioProfile trubky a širokou škálou

Více

EFHC SWHC STĚNOVÉ VYTÁPĚNÍ SE STĚRKOU. TOPENÍ A CHLAZENÍ.

EFHC SWHC STĚNOVÉ VYTÁPĚNÍ SE STĚRKOU. TOPENÍ A CHLAZENÍ. EFHC SWHC STĚNOVÉ VYTÁPĚNÍ SE STĚRKOU. TOPENÍ A CHLAZENÍ. Systém stěnového vytápění se stěrkou EasyFlexWall a SystémWall.. www.variotop.cz VIDEO Vytápění a chlazení v jednom systému. Neviditelné. Tiché.

Více

BYTOVÁ PŘEDÁVACÍ STANICE TACOTHERM DUAL NANO / TACOTHERM FRESH NANO

BYTOVÁ PŘEDÁVACÍ STANICE TACOTHERM DUAL NANO / TACOTHERM FRESH NANO BYTOVÁ PŘEDÁVACÍ STANICE TACOTHERM DUAL NANO / TACOTHERM FRESH NANO T BYTOVÁ PŘEDÁVACÍ STANICE SE SYSTÉMOVÝM ŘEŠENÍM Modulární bytová předávací stanice Dual Nano přebírá rozdělení topného tepla a decentrální

Více

PŘEDSTĚNOVÉ INSTALAČNÍ PRVKY NICOLL INEO

PŘEDSTĚNOVÉ INSTALAČNÍ PRVKY NICOLL INEO PŘEDSTĚNOVÉ INSTALAČNÍ PRVKY NICOLL INEO VNITŘNÍ INSTALACE A SANITA DEŠŤOVÁ VODA PŘEDSTĚNOVÉ INSTALAČNÍ PRVKY WC NICOLL INEO jsou nosné konstrukce pro montáž závěsných klozetů. Součástí nosné konstrukce

Více

PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ PRO SUCHOU VÝSTAVBU, VÝŠKA JEN 20 mm.

PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ PRO SUCHOU VÝSTAVBU, VÝŠKA JEN 20 mm. MFHMODULOVÉ PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ PRO SUCHOU VÝSTAVBU, VÝŠKA JEN 20 mm. Superštíhlý systém VarioComp. www.variotop.cz VIDEO V roce 2001 se firma Variotherm stala průkopníkem ve využívání fermacellových desek

Více

ACO Stavební prvky. ACO ShowerDrain E-line - Liniové žlaby. Návod k použití. 0153.33.08_V5.1 08/2011 edice Překlad z německého originálu.

ACO Stavební prvky. ACO ShowerDrain E-line - Liniové žlaby. Návod k použití. 0153.33.08_V5.1 08/2011 edice Překlad z německého originálu. Návod k použití ACO ShowerDrain E-line - Liniové žlaby 0..08_V. 08/0 edice Překlad z německého originálu Montáž u vstupu do sprchového koutu (žlab s horizontální přírubou) Montáž u stěny ve sprchovém koutu

Více

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Všechny výhody z jediného zdroje. Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

Stěnové odvodnění Scada

Stěnové odvodnění Scada Stěnové odvodnění Scada Nové trendy pro sofistikované systémy koupelnového odvodnění Leader v odvodnění 2 Leader v odvodnění Stěnové odvodnění Scada Kvalita, bezpečnost a design Kreativní sprchové odvodnění

Více

Předizolovaný potrubní systém Flexibilitou k lepší hospodárnosti

Předizolovaný potrubní systém Flexibilitou k lepší hospodárnosti ŘEŠENÍ PRO VYTÁPĚNÍ A CHLAZENÍ Flexibilní, předizolovaný systém Předizolovaný potrubní systém Flexibilitou k lepší hospodárnosti Přidaná hodnota od Uponoru Flexibilita znamená větší hospodárnost Rozsah

Více

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ VŠECHNY VÝHODY Z JEDINÉHO ZDROJE Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

STĚNOVÉ CHLAZENÍ/VYTÁPĚNÍ V SUCHÉ VÝSTAVBĚ

STĚNOVÉ CHLAZENÍ/VYTÁPĚNÍ V SUCHÉ VÝSTAVBĚ TOPENÍ. CHLAZENÍ. POCIT POHODY. MWHK 01/13 Grafická úprava: HÄC-MÄC, Grafikstudio, Eisenstadt Text: G. Loibelsberger Obálka: Stefan Badegruber, Wien www.variotherm.cz STĚNOVÉ CHLAZENÍ/VYTÁPĚNÍ V SUCHÉ

Více

Pro centrální rozvody sterilní tlakové páry ABSOLUTNĚ TĚSNÝ! Zvlhčovač vzduchu pro tlakovou páru z centrálního zdroje CONDAIR ESCO

Pro centrální rozvody sterilní tlakové páry ABSOLUTNĚ TĚSNÝ! Zvlhčovač vzduchu pro tlakovou páru z centrálního zdroje CONDAIR ESCO Pro centrální rozvody sterilní tlakové páry ABSOLUTNĚ TĚSNÝ! Zvlhčovač vzduchu pro tlakovou páru z centrálního zdroje CONDAIR ESCO Rotační keramický ventil systému Condair ESCO v poloze Otevřeno CONDAIR

Více

ELGEF Plus. Modulární systém pro velké rozměry až. tvarovek. www.titan-metalplast.cz

ELGEF Plus. Modulární systém pro velké rozměry až. tvarovek. www.titan-metalplast.cz Modulární systém pro velké rozměry až do 2000 mm ELGEF Plus Systém sedlových tvarovek Výhody systému sedlových tvarovek Využijte maximální flexibilitu inteligentního a modulárního systému velkých dimenzí,

Více

Mistrovské dílo funkčnosti a designu

Mistrovské dílo funkčnosti a designu Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu Nové Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu Novinka Geberit AquaClean Mera nasazuje v každém ohledu laťku hodně vysoko,

Více

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD.

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. UŽIJTE SI MIMOŘÁDNOU ÚSPORU Ve srovnání se standardním elektrickým

Více

www.ronn.cz Nerezové koupelnové žlaby a podlahové vpustě drain Liniové odvodňovací systémy RONN NEREZ

www.ronn.cz Nerezové koupelnové žlaby a podlahové vpustě drain Liniové odvodňovací systémy RONN NEREZ www.ronn.cz Nerezové koupelnové žlaby a podlahové vpustě Liniové odvodňovací systémy drain RONN NEREZ Nerezový odvodňovací program 3 7 Podlahové vpustě 8 15 Nerezový odvodňovací program Odvodnění firmy

Více

Nerezové modulární žlaby

Nerezové modulární žlaby collect: Shromažďovat, pojmout a zachycovat Nerezové modulární žlaby 68 iniové odvodnění Štěrbinové žlaby CO Modular 20 Žlabové díly Odtokové díly s rozměrem rámu 200x200mm (průměr výtoku D=110mm) Odtokové

Více

SAMOVYVAŽOVACÍ TERMOSTATICKÉ VENTILY AutoSAR

SAMOVYVAŽOVACÍ TERMOSTATICKÉ VENTILY AutoSAR SAMOVYVAŽOVACÍ TERMOSTATICKÉ VENTILY AutoSAR VYVAŽOVÁNÍ, SLOŽITÁ ÚLOHA... Hydraulické vyvažování umožňuje kompenzovat nerovnoměrné rozdělení průtoků v instalaci dané hydraulickými charakteristikami a geometrií

Více

STYLOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI KOUPELNU

STYLOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI KOUPELNU unidrain GlassLine Řada unidrain GlassLine zahrnuje celoskleněné sprchové stěny a podlahy, které spolu s originálními unidrain podlahovými odtoky spojují individuální prvky do jednoho stylového, vodotěsného

Více

Pluszáruka 5 let. Vždy to nejlepší klima pro. Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý vzduch s prodlouženou zárukou 5 let

Pluszáruka 5 let. Vždy to nejlepší klima pro. Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý vzduch s prodlouženou zárukou 5 let Designové radiátory Komfortní větrání Stropní systémy pro vytápění a chlazení Zařízení pro čištění vzduchu Pluszáruka 5 let Vždy to nejlepší klima pro Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby.

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. Made in Italy GHOST - R Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. LET Z Á R U K A ROZŠÍŘENÁ 11 VÝHODY Vyspělá LED technologie je v tradičním designu LED průmyslové

Více

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu!

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu! Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu Beast! šelmu! Kabeláž strojů a zařízení je více a více komplexním úkolem Využijte podpory profesionálů v konektivitě

Více

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345 Vážení obchodní přátelé, chceme vám stručně představit naše NOVINKY 2013, které jsme pro vás připravili. Všechny novinky jsou tentokrát z naší továrny ve Znojmě. Rozšiřujeme především nabídku českých vodovodních

Více

BEZVODÝ PISOÁR - P1. čistě ekologicky bez zápachu - bezvodý pisoár.

BEZVODÝ PISOÁR - P1. čistě ekologicky bez zápachu - bezvodý pisoár. BEZVODÝ PISOÁR - P1 čistě ekologicky bez zápachu - bezvodý pisoár www.bezvody-pisoar.cz Proč používat bezvodý pisoár P1? Finanční úspory, vyšší produktivita a přitom udržitelnost, to je kombinace, která

Více

Nerezové modulární žlaby

Nerezové modulární žlaby collect: Zachytit a odvést Nerezové modulární žlaby 8 Kliknutím na stránky se přesunete na požadovaný výrobek iniové odvodnění Úvod Přehled systému Základní informace a výhody Schéma modulárních žlabů

Více

Jednoduše rozmanité: Kanály pro vestavbu přístrojů Rapid 80

Jednoduše rozmanité: Kanály pro vestavbu přístrojů Rapid 80 Jednoduše rozmanité: Kanály pro vestavbu přístrojů Rapid 80 Prostor pro vaše instalace 2 Kanály pro vestavbu přístrojů tvoří v mnoha kancelářích páteřní článek elektroinstalací. Kanály namontované v pohodlné

Více

Technický katalog Skříňky GA z hliníkového odlitku

Technický katalog Skříňky GA z hliníkového odlitku Technický katalog Skříňky GA z hliníkového odlitku Skříňky GA z hliníkového odlitku 8 4 7 1 5 6 3 2 Extrémní odolnost při provozu spektrum využití této zvlášť robustní skříňky z hliníkové litiny nemá žádná

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

REFLECTION. Nová generace zásobníků pro luxusní prostředí.

REFLECTION. Nová generace zásobníků pro luxusní prostředí. REFLECTION Nová generace zásobníků pro luxusní prostředí. REFLECTION KVALITA JAKO ZHODNOCENÍ. Každý detail mluví sám za sebe. A za vás. Od vstupní haly po konferenční místnost, od květinové výzdoby po

Více

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU.

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. : Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. VYSOCE SOLIDNÍ: PRO BYTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ Vedle klasické pákové baterie je k dispozici o 20 mm vyšší XL verze s větším vyložením. je vysoce kvalitní alternativa pro

Více

TECEdrainline Seznam sortimentu. TECE odvodňovací technika Odd 2

TECEdrainline Seznam sortimentu. TECE odvodňovací technika Odd 2 TECEdrainline Seznam sortimentu TECEdrainline popis výrobku TECEdrainline Pod tímto sprchovým žlábkem je systém. Sprchový žlábek TECEdrainline vám umožňuje naplno využít výhody bezbariérového sprchového

Více

To nejlepší pro Váš dům.

To nejlepší pro Váš dům. Prof ily třídy A: To nejlepší pro Váš dům. 100% KVALITA Profily třídy A dle ČSN EN 12608 jen od VEKA Obraťte se na nás těšíme se na Vás: Silné profily silný výkon Firma VEKA jako jeden z předních světových

Více

Neporazitelné od samého začátku!

Neporazitelné od samého začátku! MANN-FILTER Neporazitelné od samého začátku! Skutečné hodnoty, které platí >> Kvalita originálního dílu Moderní kompresory vyžadují vyzrálou filtrační techniku v kvalitě prvovýroby. Termín OE kvalita není

Více

Společnost. close to you

Společnost. close to you Společnost close to you Blízkost je otázka porozumění. Výkonní ředitelé zodpovědní za TECE Group od roku 2015: André Welle, Hans-Joachim Sahlmann a Dr. Michael Freitag Jako mezinárodní výrobce sanitárních

Více

Technický katalog Ovládací skříňky pro stolní TFT monitor

Technický katalog Ovládací skříňky pro stolní TFT monitor Technický katalog Ovládací skříňky pro stolní TFT monitor TFT monitor do 24 Ovládací skříňky pro stolní TFT monitory zaručují dlouhodobě bezporuchový provoz běžných kancelářských TFT monitorů i v náročném

Více

tato trubka vám zajistí klidný spánek www.rehau.cz

tato trubka vám zajistí klidný spánek www.rehau.cz tato trubka vám zajistí klidný spánek raupiano PLUS - PRÉMIOVÁ PROTIHLUKOVÁ OCHRANA PRO VÁŠ DOMOV www.rehau.cz výrobek: RAUPIANO PLUS Prémiová protihluková ochrana pro velké objekty RAUPIANO PLUS je systém

Více

Hygienické nerezové vpusti

Hygienické nerezové vpusti collect: Shromažďovat, pojmout a zachycovat Hygienické nerezové vpusti Bodové odvodnění Úvod Unikátní vlastnosti Technické informace 4 5 ACO HygieneFirst vpusti 14 Vpusti s odtokem DN 70 nebo DN 100 Vpusti

Více

podhledy, dokonalá vyváženost pro OPtimální pohodlí

podhledy, dokonalá vyváženost pro OPtimální pohodlí podhledy, dokonalá vyváženost pro OPtimální pohodlí OPTIMISATION Nejdůležitější vlastnosti produktů DOKONALÁ VYVÁŽENOST MEZI HUSTOTOU A OTEVŘENOSTÍ LAMINOVANÁ ŘADA SE 3 VZHLEDY Výhody produktů AKUSTICKÝ

Více

Nerezové modulární žlaby

Nerezové modulární žlaby collect: Zachytit a odvést Nerezové modulární žlaby 98 Kliknutím na stránky se přesunete na požadovaný výrobek iniové odvodnění Úvod Přehled systému Základní informace a výhody Schéma modulárních žlabů

Více

EURO- Sluneční kolektory typ C20/C22

EURO- Sluneční kolektory typ C20/C22 TECHNICKÁ INFORMACE EURO- Sluneční kolektory typ C/C22 Wagner & Co Vysoce průhledné bezpečnostní sklo nebo antireflexní bezp. sklo Pryžové těsnění EPDM s vulkanizačním spojením rohů Eloxovaný hliníkový

Více

NORMY SPLNĚNY OČEKÁVÁNÍ PŘEKROČENA IZOLAČNÍ SADA KALDEWEI A MONTÁŽNÍ RÁM

NORMY SPLNĚNY OČEKÁVÁNÍ PŘEKROČENA IZOLAČNÍ SADA KALDEWEI A MONTÁŽNÍ RÁM NORMY SPLNĚNY OČEKÁVÁNÍ PŘEKROČENA IZOLAČNÍ SADA KALDEWEI A MONTÁŽNÍ RÁM IZOLOVÁNÍ PODLE NORMY TO MUSÍTE VĚDĚT SILIKONOVÉ SPÁRY NEJSOU DOSTAČUJÍCÍ Od července 2017 je izolování staveb regulováno řadou

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Roth plochý kolektor Heliostar 218... hightech s

Roth plochý kolektor Heliostar 218... hightech s Roth Heliostar nyní též s menší plochou... pro každé použití správná velikost Po úspěšném uvedení na trh kolektoru Roth Heliostar s inovovanou polykarbonátovou vanou je nyní k dodání nově ve dvou různých

Více

ainline CEdr TE TECEdrainline Seznam sortimentu 2015

ainline CEdr TE TECEdrainline Seznam sortimentu 2015 Seznam sortimentu 2015 STAVEBNICE Stavebnicově postavený program se skládá z četného množství roštů, žlabů a sifonů. Díky tomu lze vzájemnou kombinací splnit přání každého zákazníka. V nabídce najdete

Více

Řetězy pro stroje na pásovém podvozku

Řetězy pro stroje na pásovém podvozku Řetězy pro stroje na pásovém podvozku Řetězy v rozsahu rozteče článků od 90 mm do 350 mm, pro veškeré stroje pro zemní práce, těžbu i zemědělské a speciální stroje. Široký výběr nemazných řetězů, utěsněných,

Více

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru PÍSTOVÉ KOMPRESORY Objem od 150 4.470 l/min Pístové do 400 baru 6... bezolejové / mazné - jako agregát... 239 309 279 469 609 559 759 859 Mazné Agregát Max. koncový tlak Sací výkon Dopravní Výkon motoru

Více

Dávkovače mýdla a saponátu

Dávkovače mýdla a saponátu novinka Dávkovače mýdla a saponátu Komfort a elegance v každém detailu Spolehlivý dávkovací mechanismus Materiál z nerezavějícího kovu Vhodné i pro tělovou kosmetiku Úspora přípravků Snadné plnění Výhradní

Více

Technický katalog svorkovnicových skříněk KL

Technický katalog svorkovnicových skříněk KL Technický katalog svorkovnicových skříněk KL 1 4 6 5 3 7 2 Skříňka s mezinárodními certifikáty, která je sériově připravena k dodání ze skladu v mnoha standardních rozměrech. Díky praktickému systémovému

Více

INFO 9/2018. NOVINKY Podlahový žlab APZ1BLACK, APZ101BLACK Rošt PURE BLACK Plastový žlab s nerezovým okrajem APZ18 Simple.

INFO 9/2018. NOVINKY Podlahový žlab APZ1BLACK, APZ101BLACK Rošt PURE BLACK Plastový žlab s nerezovým okrajem APZ18 Simple. INFO 9/2018 www.alcaplast.cz NOVINKY Podlahový žlab APZ1BLACK, APZ101BLACK Rošt PURE BLACK Plastový žlab s nerezovým okrajem APZ18 Simple OBSAH 2 ROZŠÍŘENÍ PROGRAMU ČERNÁ-MAT............. 3 Podlahový žlab

Více

KOUPELNY PRO BRNO STANDARD KOUPELEN BD ŠIMICE

KOUPELNY PRO BRNO STANDARD KOUPELEN BD ŠIMICE STANDARD KOUPELEN BD ŠIMICE DODAVATEL Vzorkovna byla otevřena na podzim roku 2007. Náš tým tvoří odborníci s dlouholetou praxí v oboru sanitární techniky, obkladů a dlažeb a vybavení koupelen. Každoročně

Více

Vysoce účinné výměníky tepla

Vysoce účinné výměníky tepla Vysoce účinné výměníky tepla pro všechny HVAC aplikace Přední světový sortiment řešení pro rezidenční, komerční a dálkové topení a chlazení Kompletní řada vysoce účinných deskových výměníků tepla Tradiční

Více

Školou k jednoduchosti

Školou k jednoduchosti Školení Lenze Školou k jednoduchosti Je to tak jednoduché. 1 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních kroků až ke

Více

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu.

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX 400-84000 Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX Uživatelské benefity Jednoduchá instalace - lehký a kompaktní design

Více

Termické přerušení a nosná funkce V každém případě

Termické přerušení a nosná funkce V každém případě Termické přerušení a nosná funkce V každém případě Riziko tepelného mostu A jak jej eliminovat Příčiny vzniku tepelných mostů Za nízkých venkovních teplot dochází v oblastech nedostatečně tepelně-izolovaných

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

MULTINORM. Prosvûtlení a provûtrání sklepních prostor. Kvalitní sklepní světlík. Kvalitní sklepní svût. www.ronn.cz

MULTINORM. Prosvûtlení a provûtrání sklepních prostor. Kvalitní sklepní světlík. Kvalitní sklepní svût. www.ronn.cz MULTINORM Prosvûtlení a provûtrání sklepních prostor Kvalitní sklepní světlík Kvalitní sklepní svût www.ronn.cz MEA MULTINORM osvědčené a spolehlivé. Již mnoho let standardní řešení pro jednoduché použití

Více

Montážní systém s neomezenou škálou aplikací

Montážní systém s neomezenou škálou aplikací Montážní systém s neomezenou škálou aplikací siframo je multifunkční montážní systém pro všechny oblasti zatěžování, který vás zaujme širokou škálou možností trojrozměrných aplikací. Uzavřený profil siframo

Více

Acvatix flexibilní, energeticky účinné termické pohony

Acvatix flexibilní, energeticky účinné termické pohony www.siemens.cz/ventily Acvatix flexibilní, energeticky účinné termické pohony Široká řada pohonů a příslušenství pro jednoduchý návrh, úsporu času a bezchybnou instalaci Answers for infrastructure. Termické

Více

KOMBINOVANÁ ZÁPACHOVÁ UZÁVĚRA

KOMBINOVANÁ ZÁPACHOVÁ UZÁVĚRA INFO KOMBINOVANÁ ZÁPACHOVÁ UZÁVĚRA Použití do prostor, kde se očekává méně časté využití žlabu, a s tím spojená možnost vyschnutí vodní zápachové uzávěry, např. rekreační prostory, technické místnosti,

Více

SANHA RefHP vysokotlaké pájecí tvarovky. Vysoká přesnost se systémem SANHA RefHP. Speciální pájecí tvarovky odolají tlaku až do hodnoty 130 bar.

SANHA RefHP vysokotlaké pájecí tvarovky. Vysoká přesnost se systémem SANHA RefHP. Speciální pájecí tvarovky odolají tlaku až do hodnoty 130 bar. SANHA RefHP vysokotlaké pájecí tvarovky Vysoká přesnost se systémem SANHA RefHP Speciální pájecí tvarovky odolají tlaku až do hodnoty 130 bar. Kvalita se vyplatí - vsaďte na vysokotlaké pájecí tvarovky

Více

Hygienické nerezové vpusti

Hygienické nerezové vpusti collect: Zachytit a odvést Hygienické nerezové vpusti 6 Kliknutím na stránky se přesunete na požadovaný výrobek Bodové odvodnění Úvod Přehled systému Hygienický design Příklady instalací ACO Protipožární

Více

Technický katalog Systémy nosných ramen

Technický katalog Systémy nosných ramen Technický katalog Systémy nosných ramen 2 Různé úhly výhledu na stroj, vysoký nebo malý obsluhující pracovník, práce vsedě nebo vstoje se systémy nosných ramen Rittal optimálně realizujete interakci mezi

Více

RONN MEA DRAIN. www.ronn.cz ŘEŠENÍ PRO ODVODŇOVÁNÍ PATROVÝCH PARKOVIŠŤ A PODZEMNÍCH GARÁŽÍ. > PG 1000 / 1500 / 3000 Šířky > 100 > 150 > 300

RONN MEA DRAIN. www.ronn.cz ŘEŠENÍ PRO ODVODŇOVÁNÍ PATROVÝCH PARKOVIŠŤ A PODZEMNÍCH GARÁŽÍ. > PG 1000 / 1500 / 3000 Šířky > 100 > 150 > 300 ŘEŠENÍ PRO ODVODŇOVÁNÍ PATROVÝCH PARKOVIŠŤ A PODZEMNÍCH GARÁŽÍ RONN MEA DRAIN Kvalita Elegance Nízká hlučnost www.ronn.cz > PG 1000 / 1500 / 3000 Šířky > 100 > 150 > 300 MEA DRAIN Systémové řešení PG Zlepšovat

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

TECEprofil Seznam sortimentu

TECEprofil Seznam sortimentu TECEprofil Seznam sortimentu TECEprofil popis výrobku TECEprofil: technologie pro přípravu sanitárních stěn TECEprofil je systém přípravy sanitárních stěn, který prokazuje svoji hodnotu již mnoho let.

Více

Potrubní systém xconnect System

Potrubní systém xconnect System Potrubní systém xconnect System xconnect System xconnect System Využívání vlnovce z chirurgické oceli v rámci domovních rozvodů má hned několik výhod. Trubky je možné snadno ohnout a instalovat například

Více

Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory. Série TK

Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory. Série TK Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory Série TK 02 Série TK U hluboko zmrazených výrobků nesmí být během skladování a při přepravě přerušen chladicí řetězec. To vyžaduje enormní spotřebu

Více

NOVINKA! DŮVĚŘUJ KNAUFU. ZAJISTÍ BEZPEČÍ. FIREWIN nové komplexní řešení KNAUF pro pasivní požární ochranu budov.

NOVINKA! DŮVĚŘUJ KNAUFU. ZAJISTÍ BEZPEČÍ. FIREWIN nové komplexní řešení KNAUF pro pasivní požární ochranu budov. NOVINKA! DŮVĚŘUJ KNAUFU. ZAJISTÍ BEZPEČÍ. FIREWIN nové komplexní řešení KNAUF pro pasivní požární ochranu budov. 1 DESKY RED PIANO OMÍTKY VERMIPLASTER Indoor protipožární omítka FIREBOARD SIBATERM Outdoor

Více

ODBORNÍCI DÁVAJÍ PŘEDNOST OSVĚDČENÝM VÝROBKŮM

ODBORNÍCI DÁVAJÍ PŘEDNOST OSVĚDČENÝM VÝROBKŮM POLO-KAL DOMOVNÍ TECHNIKA ODBORNÍCI DÁVAJÍ PŘEDNOST OSVĚDČENÝM VÝROBKŮM 20 POLO-KAL není jen odpadová trubka, ale celý trubní systém s bezpočtem vzájemně přesně sladěných a tisíckrát osvědčených komponent.

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

SANHA RefHP vysokotlaké pájecí tvarovky. Vysoká přesnost se systémem SANHA RefHP. Speciální pájecí tvarovky odolají tlaku až do hodnoty 130 bar.

SANHA RefHP vysokotlaké pájecí tvarovky. Vysoká přesnost se systémem SANHA RefHP. Speciální pájecí tvarovky odolají tlaku až do hodnoty 130 bar. SANHA RefHP vysokotlaké pájecí tvarovky Vysoká přesnost se systémem SANHA RefHP Speciální pájecí tvarovky odolají tlaku až do hodnoty 130 bar. Kvalita se vyplatí vsaďte na vysokotlaké pájecí tvarovky SANHA

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní. Stěnové.

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní. Stěnové. SENDVIČOVÉ PANELY Střešní Stěnové Sendvičové panely Rozvoj průmyslu a konkurence, jakož i zvýšení ekologických požadavků na stavby, vyžaduje od investorů používání moderních materiálů při realizaci svých

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Předstěnová/splachovací technika T2 Steptec

Předstěnová/splachovací technika T2 Steptec _CZ_090114.fm Seite 1 Montag, 16. Februar 2009 3:53 15 Předstěnová/splachovací technika Steptec _CZ_090114.fm Seite 2 Montag, 16. Februar 2009 3:53 15 Flexibilní ztvárnění koupelen pomocí předstěnového

Více

Novinka. Vsaďte na Uponor s potrubím Ecoflex Thermo PRO

Novinka. Vsaďte na Uponor s potrubím Ecoflex Thermo PRO Vsaďte na Uponor s potrubím Ecoflex Thermo PRO Náš nový předizolovaný potrubní systém je plně kompatibilní s potrubím Ecoflex a instalační technologií Quick & Easy pro snížení celkových nákladů v průběhu

Více

bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Ford Osobní vozidla Tranzit Connect Tranzit

bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Ford Osobní vozidla Tranzit Connect Tranzit bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Ford Osobní vozidla Tranzit Connect Tranzit bott vario Vestavba pro Vašeho Forda 2 Rozhodli jste se pro vozidlo Ford. Touto volbou jste si vytvořili perfektní základnu

Více

MEAMAX. Prosvětlení a provětrání sklepních prostor. Mimořádně flexibilní sklepní světlík. Mimořádn. www.ronn.cz

MEAMAX. Prosvětlení a provětrání sklepních prostor. Mimořádně flexibilní sklepní světlík. Mimořádn. www.ronn.cz MEAMAX Prosvětlení a provětrání sklepních prostor Mimořádně flexibilní sklepní světlík www.ronn.cz Mimořádn flexibilní sk Maximální spolehlivost plánování, flexibilita a hospodárnost Vnesení světla a komfortu

Více

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Tady se cítíme opravdu dobre. SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Vítejte doma! Moderní vchodové dveře jsou reprezentativní vizitkou každého domu. Zajišťují bezpečnost a šetří energii. Vaše nové vchodové dveře

Více

Sprchový žlábek Viega Advantix. Atraktivní design, flexibilně kombinovatelný.

Sprchový žlábek Viega Advantix. Atraktivní design, flexibilně kombinovatelný. Sprchový žlábek Viega Advantix Atraktivní design, flexibilně kombinovatelný. 2 Sprchový žlábek Viega Advantix Sprchový žlábek Viega Advantix Vytvoří krásný tvar v každé koupelně. Na design koupelny jsou

Více

Technologie pro Průmyslové Čištění. Čistý byznys

Technologie pro Průmyslové Čištění. Čistý byznys Technologie pro Průmyslové Čištění Čistý byznys Při čištění průmyslových dílů záleží na dosažení nezbytných požadavků na čistotu, buď pro následující procesy nebo pro vysokou kvalitu a funkčnost dílů,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. prohlídka dotčených prostor.

TECHNICKÁ ZPRÁVA. prohlídka dotčených prostor. TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. ÚVOD Projektová dokumentace zdravotně technických instalací řeší modernizaci tří sociálních zařízení v MŠ Bohatice. Jedná se o instalaci nových zařizovacích předmětů a výtokových baterií

Více

Nerezové průmyslové vpusti

Nerezové průmyslové vpusti collect: Shromažďovat, pojmout a zachycovat Nerezové průmyslové vpusti Bodové odvodnění ACO vpusti 14 Vpusti s odtokem DN 70 nebo DN 100 Vpusti s pevnou výškou Vpusti teleskopicky nastavitelné 6 8 Roštové

Více