betaform Pu BEZÚDRŽBOVÝ SyStéM pro renovaci balkonů a lodžií

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "betaform Pu BEZÚDRŽBOVÝ SyStéM pro renovaci balkonů a lodžií"

Transkript

1 betaform Pu BEZÚDRŽBOVÝ SyStéM pro renovaci balkonů a lodžií

2 KONEČNĚ BEZÚDRŽBOVÝ BALKON Spolehlivé a bezpečné řešení pro balkony a lodžie Rekonstrukce balkonů a lodžií je jednou z nejproblematičtějších částí obnovy bytových či rodinných domů. Problematické je nejen jeho samotné zateplení, ale také kluzká a časem odpadávající dlažba, která dělá starosti téměř všem obyvatelům bytů a domů. Ve snaze dopřát Vám co nejbezpečnější řešení pro rekonstrukci balkonů a lodžií, o které se nebude třeba starat a vydrží pokud možno doživotně, jsme vyvinuli první bezúdržbový balkonový systém s ověřenou životností přesahující 25 let. Naše převratné řešení používá jako povrchovou vrstvu místo klasické dlažby inteligentní polyuretanovou pryskyřici. Balkon tak získá originální a moderní vzhled a zároveň zabráníte problémům s odpadávající dlažbou a tím i dodatečným nákladům na opravy. Jedinečná technologie inteligentních polyuretanových pryskyřic zabezpečí povrch balkonu proti pronikání vlhkosti a spolehlivou mechanickou odolnost.

3 výhody balkonového systému betaform Pu BezúdržBové ŘešenÍ s ověřenou životností vhodný i pro zateplení BalkonŮ Bytových i rodinných domů profesionální design a moderní Balkon Bez odpadávající dlažby dokonalá ochrana Balkonové konstrukce proti pronikání vody silná mechanická odolnost proti poškození Bezpečný protismykový povrch testovaná skladba s ověřenou životností minimálně 25 let

4 DOKONALá OchRANA proti VODĚ Bezespará podlaha ochrání balkon proti pronikání vody Balkonový systém BETAFORM PU na rozdíl od běžně dostupných řešení nepoužívá jako povrchovou úpravu keramickou dlažbu. podlaha je vytvořena prostřednictvím dvou- milimetrové elastické vrstvy polyuretanové pryskyřice, která je absolutně nepropustná pro vodu a působí zároveň jako hydroizolace. Použití polyuretanové podlahy je známé zejména z objektů průmyslové výroby, kde jsou kladeny vysoké nároky na mechanickou odolnost a je potřeba zabránit proniknutí vody do podkladu. Tím, že polyuretanová podlaha vytváří jednolitou vrstvu beze spár, voda nedostane příležitost proniknout do konstrukce. Je to úplně odlišný přístup než v případě použití keramické dlažby, kde se voda může dostat do balkonové konstrukce prostřednictvím spár či mikrotrhlin. Právě spáry jsou kritickou oblastí při použití keramické dlažby. Spárovací hmoty jsou nasákavé, mnohokrát dochází k nesprávné aplikaci, nebo jsou příliš úzké v porovnání s plochou dlaždice. Í Bezespará podlahová vrstva zajistí dokonalé zabezpečení balkonové konstrukce proti pronikání vody.

5 už ŽáDNé DRAhé OpRAVy první bezúdržbový systém pro Váš balkon Voda je největším nepřítelem téměř každé stavební konstrukce. Právě kvůli ní dochází ve stavebnictví k většině poškození a nasákavé stavební materiály velmi rychle podléhají degradaci. Když voda zamrzne, zvětšuje svůj objem a rozpíná se. Toto rozpínání je velmi silné a drtí okolní materiál. Balkony nejsou výjimkou a pokud si voda najde místo pod balkonovou dlažbou, tak opakovanými cykly mrznutí a rozmrazování se toto místo rychle zvětšuje a dlažbu odtrhne. Uvolněná dlažba si vyžaduje nákladnou opravu, protože zamrzající voda může časem degradovat celou konstrukci balkonu až do takové míry, že naruší statiku domu a poškozený balkon musí být odstraněn. Nedokonalé zabezpečení povrchu balkonu proti vodě je proto hlavním důvodem, že velké množství (i nově zrekonstruovaných) balkonů a lodžií si vyžaduje další opravy už po 5 letech od položení dlažby. s naším balkonovým řešením potřeba takové údržby odpadá, když na balkoně nejsou použité dlaždice, ale místo nich je jednolitá vrstva polyuretanové podlahy, která je absolutně voděodolná. Í Dlažba je největší slabinou běžných balkonových řešení. Voda, která se dostane pod dlažbu postupně zapříčiní její odtrhnutí a degradaci balkonové konstrukce

6 inteligence ukrytá V polymerech inteligentní povrchová vrstva se sama přizpůsobí počasí Používání polymerových povrchových úprav při renovacích i novostavbách se začíná stávat běžnou stavební praxí. Problémem běžně dostupných materiálů je však jejich náchylnost na změnu klimatických podmínek, protože se chovají jako pevné těleso, které se s klesající teplotou zmenšuje a naopak, když teplota stoupá, dochází k jeho roztahování. Tyto pohyby mají za následek vznik trhlin, proniknutí vody do konstrukce a její postupný rozpad. nám se však podařilo vyvinout inteligentní polymerový materiál, který má úplně opačné chování a sám se přizpůsobí změně teplot. v zimě přemostí případné trhliny, zatímco v létě je odolný proti mechanickému poškození. Přemostění trhlin [mm] 2,5 [mm] 2 1,5 1 0, [ C] Teplota [ C] Í Schopnost povrchové vrstvy přemostit trhliny v závislosti se změnou teploty.

7 NEBOJtE SE poškození Flexibilita v zimě a mechanická odolnost v létě Použitá podlahová hmota, BE- TAFORM PU02, umožňuje inteligentní přemostění trhlin, které vznikají pnutím v betonové konstrukci balkonu. Tvorba prasklin je přitom typickou vlastností betonových konstrukcí při zrání betonu nebo při jeho zatížení. V zimě kvůli poklesu teplot, se praskliny zvětšují, čím se otevírá cesta pro vniknutí vody do pokladu. Polyuretanová povrchová úprava sama identiikuje tyto trhliny a dokáže je přemostit i při velmi nízkých teplotách. Zatímco běžně používané materiály se při vysokých teplotách roztahují a jsou náchylné na mechanické poškození, povrchová vrstva BETAFORM PU02 má přesně opačné chování. To znamená, že dokonale přemosťuje trhliny v zimě, když beton praská, ale povrchová úprava zůstává nepoškozená. Naopak je vysoce odolná v létě, když je podlaha zatížená například nohami nábytku či křesel. tyto unikátní vlastnosti byly prověřené nezávislým německým zkušebním ústavem kiwa polymer institut gmbh.

8 tisíce ZREALiZOVANÝch BALKONŮ Záruka životnosti více než 25 let potvrzená náročnými testy Balkonový systém BETAFORM PU je složený jen z těch nejmodernějších materiálů a prošel náročnými testy životnosti. Podlahový materiál BETAFORM PU02 byl testovaný procesy stárnutí (Nordtest NT Build 495), které imitují reálné klimatické podmínky. Povrch balkonu je cyklicky smáčen vodou, osvětlovaný ultraialovým zářením a zmrazovaný, což odpovídá působení deště, slunce a mrazu. Naše řešení ani po cyklech nevykazuje žádné změny. tento výsledek dává záruku na povrch delší než 25 let. důkazem vysoké kvality použitých komponentů je i fakt, že v evropě používáme toto řešení už více než 15 let a každý rok se s ním renovuje více než balkonů. Ï Odolnost byla testována na zkoušce stárnutí - Nordtest NT Build 495 s více jak cykly, simulujícími reálné podmínky.

9 BEZpEČNOSt NA prvním MÍStĚ protismykový a nehořlavý povrch Balkónový systém BETAFORM PU se vyznačuje nejen dlouhodobou životností, ale také vysokou bezpečností. V rámci testování prošel zkouškami reakce na oheň a je velmi vhodný do prostorů s častým pohybem obyvatel. Jeho povrchová úprava je ideální pro pokrytí únikových cest či galérii bytových domů s dlouhými balkony podél celé budovy. Bezpečnost je zaručená i v případě, že povrch zůstane po dešti mokrý. Polyuretanová povrchová vrstva se postará o protismykové vlastnosti. Dokládá to i studie Německého institutu pro ochranu práce. Její výsledky ukazují, že i s vodou na povrchu je koeicient odolnosti vůči smyku na úrovni μ 0,45.

10 VyBERtE Si SVŮJ StyL Barevné chipsy dodají barvu i strukturu Podlahová hmota BETAFORM PU02 zapadne do designového provedení každé stavby. Pomocí barevných chipsů o velikosti 1 mm je možné vytvořit na povrchu osm nejžádanějších barevných kombinací. Sami si můžete vybrat odstín, který se nejvíce hodí k fasádě Vašeho domu, oknům či k zábradlí balkonu. Získáte jedinečný bezúdržbový povrch, který Vám ostatní mohou jen závidět. Tmavě hnědá, odstín Světle hnědá, odstín Tmavě modrá, odstín Světle modrá, odstín Tmavě šedá, odstín Světle šedá, odstín Tmavě zelená, odstín Světle zelená, odstín 07891

11 Ð Povrchovou úpravu je možné vybrat z osmi barevných odstínů. Dokážete tak dokonale sladit balkon či lodžii s barvou fasády domu.

12 novinka BALKON BETAFORM PU VÝHODY A RADY Vyvinuli jsme první bezúdržbový balkonový systém s ověřenou životností přesahující 25 let. Naše převratné řešení používá jako povrchovou vrstvu místo klasické dlažby inteligentní polyuretanovou pryskyřici. Balkon tak získá originální a moderní vzhled a zároveň zabráníte problémům s odpadávající dlažbou a tím i dodatečným nákladům na opravy. Jedinečná technologie inteligentních polyuretanových pryskyřic zabezpečí povrch balkonu proti pronikání vlhkosti a spolehlivou mechanickou odolnost BALKON BETAFORM PU Profesionální řešení pro balkony a lodžie se zabráněním pronikání vody do konstrukce 1 Adhezivní můstek - BETAFORM S01 2 Betonová spádová deska (min. 50 mm) nebo vyspravení pomocí maltových směsí BETAFORM S05 nebo BETAFORM S07 3 Dvousložkový penetrační nátěr BETAFORM PX04 4 Lepicí dvousložková vrstva BETAFORM PX05 s výztuží ST pro okapový profil 5 Polyuretanová dvousložková podlahová hmota - BETAFORM PU02 6 Akrylátový posyp - BETAFORM Chips 7 Dvousložkový krycí lak BETAFORM PU05 8 Okapový profil D100 9 Lepicí a těsnící vrstva BETAFORM PX05 s výztuží VT Dvousložková těsnící vrstva BETAFORM PX05 s výstuží VT310

13 Ilustraèní obrázek. 1 Balkon BETAFORM PU bezúdržbové řešení s ověřenou životností vhodný i pro zateplení balkonů bytových i rodinných domů profesionální design a moderní balkon bez odpadávající dlažby dokonalá ochrana balkonové konstrukce proti pronikání vody silná mechanická odolnost proti poškození bezpečný protismykový povrch testovaná skladba s ověřenou životností min. 25 let Navrhování a provádění balkonového systému se řídí Pokyny pro montáž balkonového systému BETAFORM PU Náš technik Vám připraví návrh skladby zateplení na místě a navíc ověří vhodnost stávající konstrukce.

14 7. KROKŮ jednoduchá, ale pečlivá aplikace 1 krok provedení vyspárování betonové desky a odstranění cementového mléka na povrchu 2 krok provedení penetrace podkladu (lze penetrovat čerstvý beton bez lesklé vlhkosti) 3 krok montáž okapových proilů pouze lepením s výztužnými vlákny upozornění pro provádění: Přípustná teplota podkladu a vzduchu během aplikace a zrání hmot je+10 C až +30 C. Nevyzrálé hmoty je nutné chránit před působením větru, deště a příliš rychlým vysycháním vlivem slunečního záření. Systém je určen na soudržné betonové a železobetonové podklady. Aplikaci na jiný podklad je vhodné konzultovat s výrobcem systému. Původní dlažba není vhodným podkladem a je nutné ji vždy odstranit včetně lepicí hmoty. Před samotnou sanací lodžií, balkonů nebo teras se na stěnách, stropech a čelech je nutné provést posouzení stávající konstrukce.

15 4 krok napojení na svislé stěny a utěsnění okapových proilů 5 krok provedení základní vrstvy 6 krok provedení posypu a transparentního laku 7 krok provedení transparentního laku

16 platnost letáku BEtAFORM pu od informace o registrovaných ochranných známkách společnosti StOMiX, spol. s r. o. najdete na leták BEtAFORM pu Rev. č. 01/ Vytištěno v České republice. infolinka poradenství tým ODBORNÍKŮ ŘEŠENÍ NA MÍRu VÍcE NEŽ 25 LEt NA trhu STOMIX, spol. s r. o Skorošice 197, tel.: , info@stomix.cz, Bezplatná telefonní linka: pracovní dny od 7:00 do 15:30 hod

SCHÖNOX BALTERRA SCHÖNOX BALTERRA. Komplexní jedinečné systémové řešení balkonů a teras. Let s stick together www.schonox.cz

SCHÖNOX BALTERRA SCHÖNOX BALTERRA. Komplexní jedinečné systémové řešení balkonů a teras. Let s stick together www.schonox.cz SCHÖNOX BALTERRA Foto: Ströher GmbH SCHÖNOX BALTERRA Komplexní jedinečné systémové řešení balkonů a teras Unikátní systém pro atraktivní a dlouhodobě funkční řešení dlažeb z keramiky a přírodního kamene

Více

Tento technologický postup slouží pro sanaci a zhotovení povrchu balkónových konstrukcí, lodžiových konstrukcí a teras

Tento technologický postup slouží pro sanaci a zhotovení povrchu balkónových konstrukcí, lodžiových konstrukcí a teras Stránka 1 z 11 Tento technologický postup slouží pro sanaci a zhotovení povrchu balkónových konstrukcí, lodžiových konstrukcí a teras 1. Specifikace systému 1.1 Specifikace systému je uvedena v tabulce:

Více

Systémové řešení pro terasy

Systémové řešení pro terasy Systémové řešení pro terasy Tři spolehlivé PCI systémy Trvalá ochrana Variabilita Dlouhodobá životnost 1 2 Tři systémy odolávající nepřízni počasí PCI volba s mnoha výhodami Slunce, vlhkost a mráz jsou

Více

OBSAH 1 ÚVOD VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU Popis objektu Popis konstrukcí Stěny průčelí a štítů... 2

OBSAH 1 ÚVOD VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU Popis objektu Popis konstrukcí Stěny průčelí a štítů... 2 OBSAH 1 ÚVOD... 2 2 VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU... 2 2.1 Popis objektu... 2 2.2 Popis konstrukcí... 2 2.2.1 Stěny průčelí a štítů... 2 3 TECHNICKÉ ŘEŠENÍ OPRAVY OBJEKTU... 2 3.1 Oprava balónů ve 2. NP a 4. NP...

Více

POKYNY PRO MONTÁŽ balkonových systémů STOMIX

POKYNY PRO MONTÁŽ balkonových systémů STOMIX Stránka 1 z 12 Tento technologický postup slouží pro sanaci balkónových konstrukcí, lodžiových konstrukcí a teras, která se provádí před zateplením objektu vnějším tepelně izolačním kontaktním systémem

Více

Sanace betonu. Zásady

Sanace betonu. Zásady Zásady Beton jako stavební hmota se díky svým zvláštním vlastnostem osvědčil ve všech oblastech stavebnictví jako spolehlivý a neopominutelný materiál. I přesto, že je beton velmi odolný materiál, který

Více

Základ Vašeho úspěchu. Průmyslové podlahy

Základ Vašeho úspěchu. Průmyslové podlahy Základ Vašeho úspěchu Průmyslové podlahy Obsah 3 4 5 9 10 Důležitá je správná volba podlahového systému Přehled podlahových systémů Příprava podkladu penetrace, vyrovnávací vrstva Průmyslové podlahy mechanicky

Více

Výčet norem DIN

Výčet norem DIN Nové ARDEX hydroizolace Výčet norem DIN 18531 18535 www.ardex.cz Výčet norem DIN 18531 18535 Nové nařízení národního systému norem pro izolaci staveb DIN 18195, DIN 18 531 - DIN 18535 bylo dokončeno z

Více

Ceresit CL 69 Ultra-Dicht. Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí.

Ceresit CL 69 Ultra-Dicht. Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí. Ceresit CL 69 Ultra-Dicht Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí. Rychlé a snadné zpracování, dokonale utěsněný podklad to je Ceresit CL 69 Ul Nikdy nebyly hydroizolační práce tak

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice REKONSTRUKCE DOKONČOVACÍCH PRACÍ Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v rámci projektu "Integrace

Více

Konference Podlahy 2014

Konference Podlahy 2014 Konference Podlahy 2014 Tematický okruh: Název: Autor. Podlahy na terasách, balkónech a v exteriéru Zásady navrhování keramických dlažeb na balkónech a terasách Jiří Pavlíček Henkel ČR, spol. s r.o., U

Více

SANACE TERASY A VSTUPŮ Západočeské divadlo Cheb. Technologické řešení

SANACE TERASY A VSTUPŮ Západočeské divadlo Cheb. Technologické řešení SANACE TERASY A VSTUPŮ Západočeské divadlo Cheb Technologické řešení červenec 2013 Základní údaje: Název a místo stavby: Sanace terasy a oprava vstupů Západočeského divadla v Chebu Městský úřad Cheb -

Více

Technický postup rekonstrukce balkonů, teras a lodžií. epoxidovými systémy Polycol

Technický postup rekonstrukce balkonů, teras a lodžií. epoxidovými systémy Polycol Technický postup rekonstrukce balkonů, teras a lodžií. epoxidovými systémy Polycol 1 Obsah: 1. Úvod str.. 3 2. Příčiny poškození str.. 4 3. Doporučené řešení varianty oprav str.. 5-14 4. Seznam použitých

Více

Construction. Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy. Sika CZ, s.r.o.

Construction. Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy. Sika CZ, s.r.o. Construction Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy Sika CZ, s.r.o. Úpravy betonových podkladů PŘÍPRAVA PODKLADU PRO APLIKACI EPOXIDOVÝCH (EP) A POLYURETANOVÝCH (PU) MATERIÁLŮ SIKAFLOOR odstranění starých

Více

OBSAH. - tyto detaily mají informační charakter, jejich použití doporučujeme konzultovat s techniky firmy ARDEX

OBSAH. - tyto detaily mají informační charakter, jejich použití doporučujeme konzultovat s techniky firmy ARDEX I OBSAH A Balkóny A volně položené dlažby bez fixace k podkladu, kamenné a betonové desky AquaDrain T+ A. Napojení dveří A... Podle DIN, část............... A... S drenážním roštem.................. A...

Více

Přílohy: Technická informace. Bezpečnostní list. Disbopox 442. Přílohy: Technická informace. Bezpečnostní list složka A. Bezpečnostní list složka B

Přílohy: Technická informace. Bezpečnostní list. Disbopox 442. Přílohy: Technická informace. Bezpečnostní list složka A. Bezpečnostní list složka B DISBON - podlahové nátery Disbon 400 Vodou ředitelný disperzní lak na betonové podlahy ve vnitřním i vnějším prostředí. Vhodný jako nátěr pro retenční vany na oleje a motorovou naftu. Ochranný nátěr na

Více

-HASIT- LEPIDLA SPÁROVACÍ MALTY

-HASIT- LEPIDLA SPÁROVACÍ MALTY -HASIT- LEPIDLA A SPÁROVACÍ MALTY Úprava podkladu Spotřeba 0,15-0,25 l/ m 2 Spotřeba 0,15-0,2 l/ m 2 2 Úprava podkladu Podklad Úprava podkladu Poznámka Betonové stěny /podlahy starší než 6 měsíců Betonové

Více

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo!

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! Obsah: Floor Expert EP Kombinace designu a funkčnosti Designové nátěry Floor Expert splňují vysoké nároky na vizuální kvalitu a

Více

CO JE AKVATRON? VÝHODY IZOLACÍ AKVATRONEM

CO JE AKVATRON? VÝHODY IZOLACÍ AKVATRONEM CO JE AKVATRON? Tento hydroizolační systém se řadí do skupiny silikátových hydroizolačních hmot, které pracují na krystalizační bázi. Hydroizolační systém AKVATRON si již získal mezi těmito výrobky své

Více

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Průvodce výběrem vhodných produktů podle: druhu podkladu způsobu zatížení lepených materiálů Přehled lepicích malt na obklady a dlažbu včetně doporučených

Více

Ardex spojuje materiály s lidmi

Ardex spojuje materiály s lidmi Ardex spojuje materiály s lidmi Ardex tvoří pevné vazby v oblastech: 1. Stavební chemie 1. Systémy pro terasy a balkony Watec 2. 2. 3. PanDOMO - kreativní povrchy podlah a stěn 3. Nejlepší spojení pro:

Více

GRANISOL. Dekorativní vymývané betonové plochy.... inspirace přírodou

GRANISOL. Dekorativní vymývané betonové plochy.... inspirace přírodou GRANISOL Dekorativní vymývané betonové plochy... inspirace přírodou GraniSol je unikátní systém provádění dekorativních betonových ploch s vymývaným povrchem, který zvýrazní přírodní charakter použitého

Více

Slepý rozpočet stavby

Slepý rozpočet stavby Slepý rozpočet stavby Stavba: 1250 Rekonstrukce balkonů Líšeň Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: 60167 Statutární město Brno Dominikánské náměstí 1 Brno IČO: 44992785 DIČ: CZ44992785 Vypracoval: Základ

Více

Construction. Stříkané a stěrkové izolační systémy Sikalastic a Sikafloor. Sika CZ, s.r.o.

Construction. Stříkané a stěrkové izolační systémy Sikalastic a Sikafloor. Sika CZ, s.r.o. Construction Stříkané a stěrkové izolační systémy Sikalastic a Sikafloor Sika CZ, s.r.o. Oblasti použití Izolace spodní stavby, základů vlivy dešťová a podzemní voda, humusové kyseliny rozpouštěcí posypové

Více

Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady

Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady Kde všude můžeme systém Decor použít? Decor je dekorativní vodotěsný systém na ochranu povrchů vystavených vlhkosti a vodě, který

Více

Balkony a terasy Izolace a povrchové dekorativní úpravy. HADALAN PUR tekuté fólie

Balkony a terasy Izolace a povrchové dekorativní úpravy. HADALAN PUR tekuté fólie Balkony a terasy Izolace a povrchové dekorativní úpravy HADALAN PUR tekuté fólie Nekonečná problematika balkonů a teras řešením jsou systémy HADALAN PUR tekuté fólie Výtok vápenného sedimentu z cementových

Více

Předpis pro montáž suchých podlahových konstrukcí

Předpis pro montáž suchých podlahových konstrukcí Předpis pro montáž suchých podlahových konstrukcí 1. Oblast použití suchých podlahových systémů... 2 2. Podklad a příprava... 2 2.1. Podklad... 2 2.1.1. Masivní strop... 2 2.1.2. Nepodsklepené stropy nebo

Více

Stavební chemie pro termínované stavby

Stavební chemie pro termínované stavby Zásady Rychlé materiály, když čas tlačí Tlak na co nejkratší technologické přestávky dává zpracovateli jen velmi malý prostor na provedení prací. Časový sled jednotlivých stavebních prací zvláště na termínovaných

Více

Suché cementové směsi

Suché cementové směsi Suché cementové směsi 1 Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

Předsazené -předsazené před obvodový plášť - kotvené k vnitřními nosnému plášti pomocí ocelových spojek - svislý styk tvořen betonovou zálivkou -

Předsazené -předsazené před obvodový plášť - kotvené k vnitřními nosnému plášti pomocí ocelových spojek - svislý styk tvořen betonovou zálivkou - Radim Kokeš Předsazené -předsazené před obvodový plášť - kotvené k vnitřními nosnému plášti pomocí ocelových spojek - svislý styk tvořen betonovou zálivkou - zejména soustavy VVÚ ETA a T08B Zapuštěné -

Více

RASANTE 1100 RASANTE 1200

RASANTE 1100 RASANTE 1200 KATALOG VÝROBKŮ STĚRKY 13 RASANTE 1100 Vápenocementová jemná dokončovací stěrka pro občanské stavby. Práškový produkt dostupný v bílé a světle šedé barvě, ideální jako jemná malta k dokončování nových

Více

K A T A L O G V Ý R O B K Ů

K A T A L O G V Ý R O B K Ů K A T A L O G V Ý R O B K Ů FOTOGALERIE Podlahové systémy Polycol Penetrační nátěry Podlahové nátěry Stěrky Průmyslové podlahy FOTOGALERIE Podlahové systémy Polycol Bazény Balkóny Schodiště Autonástavby

Více

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem HIDROSTOP FLEX Jednosložkový pružný vodotěsný nátěr Jednosložkový vysoce pružný vodotěsný (při kladném a záporném tlaku vody) nátěr na cementové bázi, který propouští vodní páry a je mrazuvzdorný. Na utěsňování

Více

Průmyslové podlahové systémy. penetrační nátěry samonivelační hmoty vrchní nátěry

Průmyslové podlahové systémy. penetrační nátěry samonivelační hmoty vrchní nátěry Průmyslové podlahové systémy penetrační nátěry samonivelační hmoty vrchní nátěry Ceresit-flooring brochure-cz_v5.indd 1 30.4.2009 13:56:02 EPOXIDOVÝ ZÁKLADNÍ NÁTĚR Dvousložková pryskyřice k penetraci cementem

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice REKONSTRUKCE DOKONČOVACÍCH PRACÍ Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v rámci projektu "Integrace

Více

Podlahy. podlahy. Akustické a tepelné izolace podlah kamennou vlnou

Podlahy. podlahy. Akustické a tepelné izolace podlah kamennou vlnou podlahy Podlahy Akustické a tepelné izolace podlah kamennou vlnou Jediný výrobce a prodejce izolace se specializací pouze na kamennou vlnu v České republice. PROVĚŘENO NA PROJEKTECH Izolace ROCKWOOL z

Více

Primer pro bezesparé polymerní a epoxidové podlahy. V souladu s EN13813 SR-B2,0

Primer pro bezesparé polymerní a epoxidové podlahy. V souladu s EN13813 SR-B2,0 TRE-MLI s.r.o. Jankovcova 1055/13 budova C2, 170 00 Praha 7 E-mail: prodejna@tre-mli.cz, tel.: 220 561 139; mobil: 602 961 461; 774 432 211www.tre-mli.cz Přijímáme všechny druhy platebních karet, zasíláme

Více

Tloušťka (mm) 10 kg na (m 2 ) Plastifikátor (kg. m -2 ) 40 77 0,13 45 67 0,15 50 59 0,17 55 55 0,18

Tloušťka (mm) 10 kg na (m 2 ) Plastifikátor (kg. m -2 ) 40 77 0,13 45 67 0,15 50 59 0,17 55 55 0,18 Je bezpodmínečně nutné brát do úvahy zásady a dodržovat příslušné normové předpisy a pravidla. POZOR! Důležitá je i kooperace prací topenářské, betonářské firmy a firmy pokládající krytinu. Plovoucí podlaha

Více

CHYBY V DŘEVOSTAVBÁCH

CHYBY V DŘEVOSTAVBÁCH CHYBY V DŘEVOSTAVBÁCH Petr Ptáček Volyně 28.3.2013 VADY DŘEVOSTAVEB VZNIK VAD DŘEVOSTAVEB - nedodržení konstrukčních zásad a požadavků statika, tepelná technika, akustika atd. - chyby při výstavbě - poruchy

Více

VÝZTUŽE PŘÍPRAVKY ŽIVIČNÉ A ODDĚLUJÍCÍ OD BEDNĚNÍ

VÝZTUŽE PŘÍPRAVKY ŽIVIČNÉ A ODDĚLUJÍCÍ OD BEDNĚNÍ KATALOG VÝROBKŮ 147 MAT 22 Výztuž ze skelného vlákna Chopped Strand Výztuž ze štěpin apretovaných skelných vláken, které mohou být impregnovány většinou tekutými impregnačními prostředky tak, aby byly

Více

fermacell speciál Powerpanel H 2

fermacell speciál Powerpanel H 2 fermacell speciál Powerpanel dolnost vůči vodě a povětrnostním vlivům pro interiér i exteriér Stav: červenec 2016 Určeno pro Slovenskou republiku Jedna deska pro interiér i exteriér 2 deska pro konstrukce

Více

SKLADBY PODLAH. Akrylátové lepidlo Vyrovnávací samonivelační stěrka + adhezní můstek

SKLADBY PODLAH. Akrylátové lepidlo Vyrovnávací samonivelační stěrka + adhezní můstek SKLADBY PODLAH A PVC 1 POZNÁMKA PVC 1 - specifikace: Extrémně trvanlivá, na údržbu nenáročná podlahová krytina z homogenního vinylu, vysoké kvality a povrchem tvrzeným ochrannou vrstvou IQ PUR, určená

Více

Vnější kontaktně zateplovací systémy Termo + s.r.o. se člení na: Obvyklé složení vnějších kontaktních zateplovacích systémů (ETICS) Oblast použití

Vnější kontaktně zateplovací systémy Termo + s.r.o. se člení na: Obvyklé složení vnějších kontaktních zateplovacích systémů (ETICS) Oblast použití Firma se také zabývá zateplovacími systémy Termo+ se sídlem v Ústí nad Labem která je součástí společnosti TERMO + holding a.s., na stavebním trhu působí od roku 1993 a orientuje se výhradně na dodávky

Více

Ekologické stavební materiály PHOMI MCM s použitím stavební chemie MAPEI

Ekologické stavební materiály PHOMI MCM s použitím stavební chemie MAPEI Ekologické stavební materiály s použitím stavební chemie MAPEI Výběr lepidla v závislosti na typu podkladu a použití: Interiér Typ podkladu Typ obkladu 2-5 mm)* 1-2 mm)** Cementová omítka Quick Quick Beton

Více

Detailní report bytového domu Frýdek-Místek

Detailní report bytového domu Frýdek-Místek Detailní report bytového domu Frýdek-Místek Dne 3. Června 2013 doploledne Přítomni: Michal Halouzka - správa nemovitosti : Martin Maderák - certifikovaný inspektor ABCHI HOME EXPERTS, Fi. EFTEST s.r.o.

Více

Předmět, způsob a rozsah provedení díla

Předmět, způsob a rozsah provedení díla Zateplení jižní strany domu č.p. 2685, 2686 a 2687 v ulici Pod Holým vrchem v České Lípě Předmět, způsob a rozsah provedení díla Předmět provedení díla: Provedení zateplení jižní strany obvodového pláště

Více

Elektrostaticky vodivá podlaha s drsným, protiskluzným povrchem, (dle OS 8) Elektrostaticky vodivá podlaha, s hladkým povrchem, polyuretanová

Elektrostaticky vodivá podlaha s drsným, protiskluzným povrchem, (dle OS 8) Elektrostaticky vodivá podlaha, s hladkým povrchem, polyuretanová Průmyslové podlahy Přehled podlahových systémů firmy CONICA CONIFLOOR AS-EP Elektrostaticky vodivá podlaha, s hladkým povrchem, (dle OS 8) CONIFLOOR AS-EP/R CONIFLOOR AS-PUR Elektrostaticky vodivá podlaha

Více

Rekonstrukce provozu kuchyně menzy VŠE

Rekonstrukce provozu kuchyně menzy VŠE Rekonstrukce provozu kuchyně menzy VŠE Skladby stavebních konstrukcí Ing. Jan Přindiš 03_2017 Rekonstrukce provozu kuchyně menzy v Italské budově areálu VŠE v Praze 2 Obsah dokumentace : 1. ÚVODEM... 3

Více

SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ REKONSTRUKCE BALKONŮ EXCEL MIX CHYTRÁ STAVEBNÍ CHEMIE

SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ REKONSTRUKCE BALKONŮ EXCEL MIX CHYTRÁ STAVEBNÍ CHEMIE Thin - Set SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ REKONSTRUKCE BALKONŮ EXCEL MIX CHYTRÁ STAVEBNÍ CHEMIE Rekonstrukce balkonů Rekonstrukce balkonů je nedílnou součástí oprav a zateplování budov. Správné a systémové řešení balkonů

Více

PODLAHOVÉ KONSTRUKCE

PODLAHOVÉ KONSTRUKCE PODLAHOVÉ KONSTRUKCE Zásady provádění konstrukcí podlah (v souladu s ČSN 744505): - konstrukce podlah tl. 3 mm, 48 mm, 120 mm a 130 mm na stropních konstrukcích - nášlapné vrstvy budou prováděny na stávající

Více

1. ZATEPLOVÁNÍ BUDOV 1.1 ROZDĚLENÍ. kontaktní zateplení fasád odvětrávané zateplení fasád. ostatní zateplení

1. ZATEPLOVÁNÍ BUDOV 1.1 ROZDĚLENÍ. kontaktní zateplení fasád odvětrávané zateplení fasád. ostatní zateplení Strana 1 (celkem 11) 1. ZATEPLOVÁNÍ BUDOV 1.1 ROZDĚLENÍ kontaktní zateplení fasád odvětrávané zateplení fasád ostatní zateplení 1.1.1 KONTAKTNÍ ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY (ETICS) Požární bezpečnost Pro návrh

Více

Venkovní využití stavebních desek. Důležité informace a technické postupy

Venkovní využití stavebních desek. Důležité informace a technické postupy Venkovní využití stavebních desek Důležité informace a technické postupy CZ Produkty a systémy wedi zaručují vysokou úroveň kvality, díky čemuž už získaly řadu certifikátů v různých zemích Evropy. 2 Obsah

Více

Suché stavební směsi 1

Suché stavební směsi 1 Suché stavební směsi 1 Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK

PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK PLATÍ V OBDOBÍ 5. 9. 2016 27. 10. 2016 V RÁMCI VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU ŠTĚDRÁ SEZÓNA 2016 PŘEHLED PRODUKTŮ Zařazených do věrnostního programu Štědrá sezóna

Více

PCI Lastogum, PCI Seccoral1K, PCI Seccoral 2K Rapid, PCI Seccoral 2K, PCI Pecilastic W

PCI Lastogum, PCI Seccoral1K, PCI Seccoral 2K Rapid, PCI Seccoral 2K, PCI Pecilastic W 114 srpen 2014 Flexibilní lepidlo pro většinu podkladů a všechny druhy keramických obkladů a dlažeb Rozsah použití Pro použití v interiéru a v exteriéru. Na stěny a podlahy. Pro tyto typy podkladů: cementové

Více

OPRAVA FASÁDY OSSZ V PARDUBICÍCH U Stadionu 2729, Pardubice. ±0,000 = 218,25 m n.m. Bpv D1- DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU

OPRAVA FASÁDY OSSZ V PARDUBICÍCH U Stadionu 2729, Pardubice. ±0,000 = 218,25 m n.m. Bpv D1- DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU ±0,000 = 218,25 m n.m. Bpv OBJEDNATEL ČSSZ Hradec Králové Slezská 839 502 00 Hradec Králové tel.: 495 076 291 e-mail: iva.smolikova@cssz.cz SCHÉMA AUTORIZACE STAVEBNÍK ČSSZ Hradec Králové Slezská 839 502

Více

Suché stavební směsi Anhydritové a cementové potěry Nátěrové hmoty

Suché stavební směsi Anhydritové a cementové potěry Nátěrové hmoty S N Á M I V R O V I N Ě... Suché stavební směsi Anhydritové a cementové potěry Nátěrové hmoty Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991 jako stavební firma se specializací na

Více

LAZURY A LAKY STRUČNÝ PRŮVODCE PRO DOKONALOU PÉČI O DŘEVO Q U A LIT Y

LAZURY A LAKY STRUČNÝ PRŮVODCE PRO DOKONALOU PÉČI O DŘEVO Q U A LIT Y STRUČNÝ PRŮVODCE SCANDINAVIAN Q U A LIT Y PRO DOKONALOU PÉČI O DŘEVO PŘEDSTAVENÍ ZNAČKY Na severu Evropy patří dřevo k největším přírodním pokladům. Skandinávci pracují se dřevem od nepaměti a díky tomu

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Hradec Králové - výměna oken a balkónových dveří, oprava lodžií - ubytovna zaměstnanců Třebeš Demontáž a montáž zábradlí balkónu Práce zahrnuje demontáž a snesení zábradlí do vyhrazených

Více

Seznam výrobků Lena Chemical s.r.o. 2015

Seznam výrobků Lena Chemical s.r.o. 2015 Seznam výrobků Lena Chemical s.r.o. 2015 R Lena P 101 Opravné sady a přísady pro opravu podlah Betonových a jiných konstrukcí Neplněný bezrozpouštědlový dvousložkový čirý epoxidový vazný můstek, zpevňovač

Více

Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním

Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním PCI Nanofug Premium Nově i v trendovém odstínu MANHATTAN! Nenasákavý povrch Snadno čistitelná Vynikající ochrana proti plísním waterdrop effect Kapky

Více

BUCHBERGER & P a M s.r.o. Řešení dilatačních spár. BUCHBERGER & P a M s.r.o. DILATATION PROFILSYSTEME

BUCHBERGER & P a M s.r.o. Řešení dilatačních spár. BUCHBERGER & P a M s.r.o. DILATATION PROFILSYSTEME Řešení dilatačních spár BUCHBERGER & P a M s. r. o. Ukázka z výroby BUCHBERGER & P a M s. r. o. Ukázka z montáže 1. Úvod Nedostatečné řešení dilatačních spár 1. Úvod Nedostatečné řešení dilatačních spár

Více

PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY

PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY 7. PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY Okapový systém MARLEY je kvalitní, propracovaný a elegantní systém odvodnění střechy se snadnou montáží a řadou předností. Všechny prvky

Více

Waterproofing. Hydroizolace střech a balkonů

Waterproofing. Hydroizolace střech a balkonů Waterproofing Hydroizolace střech a balkonů Jedním z nejčastějších problémů ve stavebnictví je správný PROCES HYDROIZOLACE pro ochranu stavebních prvků (podlahy, stěny, střechy, atd.) proti pronikání vlhkosti

Více

Pružný nátěr na bázi akrylových pryskyřic. opatřených hydroizolační vrstvou MAPELASTIC nebo. ve vodní disperzi pro ochranu stavebních konstrukcí

Pružný nátěr na bázi akrylových pryskyřic. opatřených hydroizolační vrstvou MAPELASTIC nebo. ve vodní disperzi pro ochranu stavebních konstrukcí Pružný nátěr na bázi akrylových pryskyřic ve vodní disperzi pro ochranu stavebních konstrukcí opatřených hydroizolační vrstvou MAPELASTIC nebo MAPELASTIC SMART a ploch v přímém a trvalém kontaktu s vodou.

Více

Pracovní postup Cemix: Cementové potěry

Pracovní postup Cemix: Cementové potěry Pracovní postup Cemix: Cementové potěry Pracovní postup Cemix: Cementové potěry Obsah 1 Materiály pro podlahové konstrukce... 3 2 Typy cementových potěrů... 3 2.1 Běžné cementové potěry... 3 2.2 Parametry

Více

St řechy chráněné zásypem. Chráníme hodnoty

St řechy chráněné zásypem. Chráníme hodnoty Chráníme hodnoty St řechy chráněné zásypem Střechy tohoto typu sourhně označujeme též jako užitné nebo zasypávané, ať už např. kamenivem, nebo zeminou. V poslední době je kladen stále větší důraz na tzv.

Více

Construction. 2-komponentní správková malta. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Skladování

Construction. 2-komponentní správková malta. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Skladování Technický list Datum vydání 05/2010 Identifikační č.: Verze č. 01 2-komponentní správková malta Construction Popis výrobku je 2-komponentní, připravená malta na bázi cementu, modifikovaných emulgovaných

Více

Spárovací hmoty do vody, kyselého prostředí v průmyslu, pro keramické a kamenné dlažby. Zásady. Dlažba. Přírodní kámen příklady spárování

Spárovací hmoty do vody, kyselého prostředí v průmyslu, pro keramické a kamenné dlažby. Zásady. Dlažba. Přírodní kámen příklady spárování v průmyslu, pro keramické a kamenné dlažby Zásady Výběr správné spárovací hmoty je rozhodující pro životnost keramické nebo kamenné dlažby. Spárovací hmota je ovlivňována zatížením užívané podlahové plochy,

Více

Suché stavební směsi 1

Suché stavební směsi 1 Suché stavební směsi 1 Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

LEPICÍ A STĚRKOVÉ HMOTY

LEPICÍ A STĚRKOVÉ HMOTY PENETRACE Prince Color Multigrund PGM - Základní penetrační nátěr na stěny, stropy a podlahy. Pod nátěry, omítka, obklady a samonivelační hmoty. Vodou ředitelný, pro vnitřní i vnější použití, používá se

Více

Základní sádrokartonová

Základní sádrokartonová TIP NA ORIGINÁLNÍ PODLAHU V koupelně, na chodbě, v blízkosti kuchyňské linky, ale i na schodech, v garáži, domácím fitku je na místě použít podlahy z epoxidových (jsou tvrdší) a polyuretanových (jsou pružné

Více

SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY

SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY Ideální pro historické i moderní budovy www.meffert.cz ProfiTec silikátové nátěry Přirozený pokrok ProfiTec silikátové nátěrové systémy jsou přírodní minerální materiály s vysokým

Více

maxit podlahy Nově: poznámky k možnostem expedice zboží

maxit podlahy Nově: poznámky k možnostem expedice zboží maxit podlahy Nově: poznámky k možnostem expedice zboží = standardní zboží skladem = expedice ze skladu možná do 5 pracovních dní = expedice ze skladu na dotaz maxit Ceník výrobků strana 54 Obsah Penetrace

Více

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích.

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Název Zkratka Balení Obj. číslo Aquasealer ASB 1 kg dóza 85825 Aquasealer ASK 14 kg kbelík 85827 VLASTNOSTI Nízká viskozita

Více

Pracujte na střeše odborně podle moderních směrnic!

Pracujte na střeše odborně podle moderních směrnic! DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. Směrnice ZVDH Německý cech pokrývačů Pracujte na střeše odborně podle moderních směrnic! P R E M I U M Směrnice pro použití a pokládku pojistných hydroizolačních

Více

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu Výrobní program 100 + let ve světě barev No. 1 v Německu 100 + let ve světě barev Interiérové a fasádní barvy Alpina Forte Vysoce jakostní interiérová disperzní barva výtečná krycí schopnost při jedné

Více

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v Strana 1 z 11 Název objektu EČO D Sv. Čech 12.02.2010 Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Rozpočtové náklady v A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na

Více

Izolování proti vlhkosti HAHNE specialista na kompletní ochranu budov proti vodě

Izolování proti vlhkosti HAHNE specialista na kompletní ochranu budov proti vodě Izolování proti vlhkosti HAHNE specialista na kompletní ochranu budov proti vodě IMBERAL INTRASIT HADALAN DAKORIT základy, sklepy, balkony a terasy, bazény, koupelny, střechy HAHNE specialista na kompletní

Více

Silikátové nátěrové systémy

Silikátové nátěrové systémy Silikátové nátěrové systémy Ideální pro historické i moderní budovy www.meffert.cz 13-0716_Profitec_Silikátové_naterove_systemy_v2.indd 1 10.4.2013 9:19:28 Profitec silikátové nátěry Přirozený pokrok ProfiTec

Více

Sanace spodních staveb injektážemi. Ing. Marek Novotný, Ph.D. soudní znalec A.W.A.L. s.r.o., FA ČVUT

Sanace spodních staveb injektážemi. Ing. Marek Novotný, Ph.D. soudní znalec A.W.A.L. s.r.o., FA ČVUT Sanace spodních staveb injektážemi Ing. Marek Novotný, Ph.D. soudní znalec A.W.A.L. s.r.o., FA ČVUT marek.novotny.izolace@email.cz +420 724 258 500 Základní systémy injektáže do země - na vnější stranu

Více

NÁVOD K POKLÁDCE PODLAHY ARBION LIBERAL CLICK

NÁVOD K POKLÁDCE PODLAHY ARBION LIBERAL CLICK NÁVOD K POKLÁDCE PODLAHY ARBION LIBERAL CLICK Příprava Během přepravy a skladování panelů doporučujeme potupovat opatrně. Doporučujeme přepravovat a skladovat výrobek ve vodorovné poloze. Je zakázáno stavět

Více

KATALOG NÁTĚRŮ

KATALOG NÁTĚRŮ KATALOG NÁTĚRŮ www.honter.cz info@honter.cz 773 851 581 Společnost Honter nabízí špičkové stříkané, pěnové, izolační materiály, ale také hydroizolační a ochranné nátěry vhodné pro celou řadu povrchů a

Více

Technický list. pro venkovní tepelněizolační kompozitní systém (ETICS) REVCOVER M s izolantem z desek z minerální vlny ( MV )

Technický list. pro venkovní tepelněizolační kompozitní systém (ETICS) REVCOVER M s izolantem z desek z minerální vlny ( MV ) pro venkovní tepelněizolační kompozitní systém (ETICS) REVCOVER M s izolantem z desek z minerální vlny ( MV ) 1/ Základní údaje Venkovní tepelněizolační kompozitní systémy (ETICS) slouží na zvýšení tepelného

Více

Podlahy na terasy a balkóny

Podlahy na terasy a balkóny Podlahy na terasy a balkóny Inovativní Univerzální Variabilní design Příjemný, teplý a bezpečný povrch Vysoká odolnost Vyrobeno v Německu Pryžové čtverce Kraitec step nabízejí elegantní a praktické řešení

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. meets requirements of C2TE S1 in accordance with 0801-11 / 0098-11. Technický list 207 srpen 2014

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. meets requirements of C2TE S1 in accordance with 0801-11 / 0098-11. Technický list 207 srpen 2014 207 srpen 2014 Vylehčené variabilní flexibilní lepidlo pro všechny druhy keramických obkladů a dlažeb Rozsah použití Pro vnitřní a vnější použití. Na stěny a podlahy. Pro všechny typy podkladů: Cementové

Více

NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ

NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ Kdyby tak stěny mohly mluvit! Na tisíce stěn a tisíce odstínu... Vyberte svůj příbeh! 1 O stupeň lepší! 2 3 BARVY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ 4 5 BRAVO FAS fasádní

Více

Přemosťující spoje použití systému SanaxFlex

Přemosťující spoje použití systému SanaxFlex Přemosťující spoje použití systému SanaxFlex 1 1. Úvod Často je technicky obtížné utěsnit spáry, ve kterých dochází k velkým pohybům, a opravit staré, bitumeny utěsněné, spáry tradičními způsoby. Přemosťující

Více

ÖKOTAN Zimní bitumenová silnovrstvá stěrka 2K-Winter-Bitumen-Dickbeschichtung BD2KW

ÖKOTAN Zimní bitumenová silnovrstvá stěrka 2K-Winter-Bitumen-Dickbeschichtung BD2KW ÖKOTAN Zimní bitumenová silnovrstvá stěrka 2K-Winter-Bitumen-Dickbeschichtung BD2KW Speciální zimní dvousložková bitumenová silnovrstvá stěrka neobsahující rozpouštědla. K izolaci staveb v kontaktu se

Více

Bezpečný a měkký povrch. N o v i n k a. Možnosti použití:

Bezpečný a měkký povrch. N o v i n k a. Možnosti použití: Bezpečný a měkký povrch N o v i n k a UNIXIN GRIP PROFI Bezpečný gumový povrch PU 4223CS je dvousložkový systém složený z gumového granulátu a pružného, vlhkostí vytvrzujícího pojiva pro profesionální

Více

Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin. Velká rozmanitost barevných odstínů. Lesk.

Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin. Velká rozmanitost barevných odstínů. Lesk. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin.

Více

PEKstrA BALKONY A LODŽIE OzDOBí KAŽDý Dům OCELOVÉ LODŽIE

PEKstrA BALKONY A LODŽIE OzDOBí KAŽDý Dům OCELOVÉ LODŽIE B A L K O N Y A L O D Ž I E Pekstra balkony a LODŽIE ozdobí každý dům Firma PEKSTRA je českou výrobní firmou, která se specializuje na poradenství, dodávky a servis spojený s výrobou a instalací balkonů

Více

Polymer beton. Použití Přírodní nebo dekorativní

Polymer beton. Použití Přírodní nebo dekorativní Polymer beton TF - PB Možnost aplikace v interiérech. Vysoká odolnost proti vlhku, vodě, ropným produktům a jiným chemickým mediím, Vyniká dlouhou životností. 18,25 KG 1m2/ 10 mm tloušťky 16+1,5+0,75 KG

Více

w w w. ch y t r a p e n a. c z

w w w. ch y t r a p e n a. c z CHYTRÁ PĚNA - střešní systém EKO H ROOF Jedním z mnoha využití nástřikové izolace Chytrá pěna EKO H ROOF jsou ploché střechy. Náš střešní systém je složen ze dvou komponentů, které jsou aplikovány přímo

Více

Příprava před zateplením fasády. 3. výběr typu fasádní omítky

Příprava před zateplením fasády. 3. výběr typu fasádní omítky Příprava před zateplením fasády 3. výběr typu fasádní omítky Výběr vhodné omítky závisí na požadovaných vlastnostech materiálu, podmínkách aplikace, požadavcích vyplývajících z konkrétního typu budovy,

Více

HRUBÁ STAVBA MASIVNÍ KVALITA

HRUBÁ STAVBA MASIVNÍ KVALITA HRUBÁ STAVBA MASIVNÍ KVALITA ZDICÍ MALTY 96 BETONOVÉ SMĚSI 99 PRODUKTY HRUBÁ STAVBA ZDICÍ MALTY Více v Katalogu na straně 122 ZDICÍ MALTY PRO LÍCOVÉ ZDIVO Baumit Klinker Zdicí a spárovací malta k provádění

Více

LOGICROOF STŘEŠNÍ PVC FÓLIE

LOGICROOF STŘEŠNÍ PVC FÓLIE LOGICROOF STŘEŠNÍ PVC FÓLIE ZNALOSTI. ZKUŠENOSTI. ZRUČNOST. WWW.TN-EUROPE.COM MODERNÍ ŘEŠENÍ PRO STŘECHY Budovy všech typů vyžadují trvanlivé střechy. Střecha by měla mít dlouhou životnost bez nutnosti

Více

DODATEČNÁ HYDROIZOLACE STAVEB ALICE VAVŘINOVÁ 2.S

DODATEČNÁ HYDROIZOLACE STAVEB ALICE VAVŘINOVÁ 2.S DODATEČNÁ HYDROIZOLACE STAVEB ALICE VAVŘINOVÁ 2.S SANAČNÍ TECHNOLOGIE: 1. Vnější hydroizolační systém Svislé izolace Drenáž Ochrany izolace Zateplení zdiva pod úrovní terénu Dodatečná vodorovná izolace

Více

Technický list StoLevell Reno

Technický list StoLevell Reno Minerální filcovatelná, vlákny armovaná stěrková hmota, organicky zušlechtěná Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru Renovační malta pro sanaci a pro přepracování minerálních a téměř všech organických

Více