Příloha. Sídlo: Školní 284, Újezd u Brna Předmět činnosti: Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha. Sídlo: Školní 284, Újezd u Brna Předmět činnosti: Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa)"

Transkript

1 A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost není omezena. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Účetní jednotka neprovedla změny uspořádání a označování položek rozvahy a výkazu zisku a ztráty a jejich odsahové vymezení ani změny způsobů oceňování oproti minulému účetnímu období. A. Informace podle 7 odst. 5 zákona (TEXT) Účetní jednotka vede účetnictví v souladu se zákonem č. 563/1991 Sb., o účetnictví, vyhláškou č. 410/2009 Sb. a Českými účetními standardy pro některé vybrané účetní jednotky č , a to ve zjednodušeném rozsahu. Účtový rozvrh organizace je vypracován v souladu se směrnou účtovou osnovou. Organizace používá ke své činnosti majetek ve vlastnictví zřizovatele předaný jí k hospodaření a vlastní majetek, který vede v účetnictví odděleně. Vypůjčený majetek je veden na podrozvahových účtech a evidován odděleně v majetkové evidenci. Dlouhodobý majetek je oceněn pořizovací cenou a je odepisován měsíčně rovnoměrným způsobem v souladu s odpisovým plánem. Účetní jednotka používá i majetek plně odepsaný (z důvodu způsobu odpisování do ). Nakupované zásoby jsou oceňovány pořizovacími cenami. Pro účtování o pořízení a úbytku zásob se používá způsob A. Organizace využívá účtování časového rozlišení u operací náležejících do více účetních období s výjimkou: - nevýznamných částek do 1000,- Kč v jednotlivém případě ( např. nákup kalendářů, předpl. časopisů na příští rok) - pravidelně se opakujících nákladů a výnosů (např. pojistné, které se nekryje s účetním obdobím). Způsob rozúčtování nákladů a výnosů mez hlavní a doplňkovou (hospodářskou) činností se řídí vnitřní směrnicí č. 166/2013/Pet. A.1.-A.

2 P.V. Dlouhodobé podmíněné pohledávky z transferů a dlouhodobé podmíněné závazky z transferů P.VI. Podmíněné závazky z důvodu užívání cizího majetku , ,70 1. Jiný drobný dlouhodobý nehmotný majetek 901 Jiný drobný dlouhodobý hmotný majetek , ,77 Vyřazené pohledávky 905 Vyřazené závazky Ostatní majetek 909 P.II. Krátkodobé podmíněné pohledávky z transferů a krátkodobé podmíněné závazky z transferů 1. Krátkodobé podmíněné pohledávky z předfinancování transferů 911 Krátkodobé podmíněné závazky z předfinancování transferů 912 Krátkodobé podmíněné pohledávky ze zahraničních transferů 913 Krátkodobé podmíněné závazky ze zahraničních transferů Ostatní krátkodobé podmíněné pohledávky z transferů Ostatní krátkodobé podmíněné závazky z transferů 916 P.III. Podmíněné pohledávky z důvodu užívání majetku jinou osobou 1. Krátkodobé podmíněné pohledávky z důvodu úplatného užívání majetku jinou osobou 921 Dlouhodobé podmíněné pohledávky z důvodou úplatného užívání majetku jinou osobou 922 Krátkodobé podmíněné pohledávky z důvodu užívání majetku jinou osobou na základě smlouvy o 923 Dlouhodobé podmíněné pohledávky z důvodu užívání majetku jinou osobou na základě smlouvy Krátkodobé podmíněné pohledávky z důvodu užívání majetku jinou osobou z jiných důvodů Dlouhodobé podmíněné pohledávky z důvodu užívání majetku jinou osobou z jiných důvodů 926 P.IV. Další podmíněné pohledávky 1. Krátkodobé podmíněné pohledávky ze smluv o prodeji dlouhodobého majetku 931 Dlouhodobé podmíněné pohledávky ze smluv o prodeji dlouhodobého majetku 932 Krátkodobé podmíněné pohledávky z jiných smluv 933 Dlouhodobé podmíněné pohledávky z jiných smluv Krátkodobé podmíněné pohledávky ze sdílených daní Dlouhodobé podmíněné pohledávky ze sdílených daní Krátkodobé podmíněné pohledávky ze vztahu k jiným zdrojům Dlouhodobé podmíněné pohledávky ze vztahu k jiným zdrojům Krátkodobé podmíněné úhrady pohledávek z přijatých zajištění Dlouhodobé podmíněné úhrady pohledávek z přijatých zajištění Krátkodobé podmíněné pohledávky ze soudních sporů, správních řízení a jiných řízení Dlouhodobé podmíněné pohledávky ze soudních sporů, správních řízení a jiných řízení Dlouhodobé podmíněné pohledávky z předfinancování transferů 951 Dlouhodobé podmíněné závazky z předfinancování transferů 952 Dlouhodobé podmíněné pohledávky ze zahraničních transferů 953 Dlouhodobé podmíněné závazky ze zahraničních transferů Ostatní dlouhodobé podmíněné pohledávky z transferů Ostatní dlouhodobé podmíněné závazky z transferů 956 A. A. Informace podle 7 odst. 5 zákona o stavu účtů v knize podrozvahových účtů Číslo Název položky Podroz- ÚČETNÍ OBDOBÍ položky vahový účet BĚZNÉ MINULÉ P.I. Majetek a závazky účetní jednotky , ,77 Stránka : 1 z 2

3 A. Informace podle 7 odst. 5 zákona o stavu účtů v knize podrozvahových účtů Číslo Název položky Podroz- ÚČETNÍ OBDOBÍ položky vahový účet BĚZNÉ MINULÉ 1. Krátkodobé podmíněné závazky z operativního leasingu 961 Dlouhodobé podmíněné závazky z operativního leasingu 962 Krátkodobé podmíněné závazky z finančního leasingu 963 Dlouhodobé podmíněné závazky z finančního leasingu Krátkodobé podmíněné závazky z důvodu užívání cizího majetku na základě smlouvy o výpůjčce Dlouhodobé podmíněné závazky z důvodu užívání cizího majetku na základě smlouvy o výpůjčc , ,70 7. Krátkodobé podmíněné závazky z důvodu užívání cizího majetku nebo jeho převzetí z jiných dův Dlouhodobé podmíněné závazky z důvodu užívání cizího majetku nebo jeho převzetí z jiných dů 968 P.VII. Další podmíněné závazky 1. Krátkodobé podmíněné závazky ze smluv o pořízení dlouhodobého majetku 971 Dlouhodobé podmíněné závazky ze smluv o pořízení dlouhodobého majetku 972 Krátkodobé podmíněné závazky z jiných smluv 973 Dlouhodobé podmíněné závazky z jiných smluv Krátkodobé podmíněné závazky z přijatého kolaterálu Dlouhodobé podmíněné závazky z přijatého kolaterálu Krátkodobé podmíněné závazky vyplývající z právních předpisů a další činnosti moci zákonodárn Dlouhodobé podmíněné závazky vyplývající z právních předpisů a další činnosti moci zákonodár Krátkodobé podmíněné závazky z poskytnutých garancí jednorázových Dlouhodobé podmíněné závazky z poskytnutých garancí jednorázových Krátkodobé podmíněné závazky z poskytnutých garancí ostatních Dlouhodobé podmíněné závazky z poskytnutých garancí ostatních Krátkodobé podmíněné závazky ze soudních sporů, správních řízení a jiných řízení Dlouhodobé podmíněné závazky ze soudních sporů, správních řízení a jiných řízení 986 P.VIII Ostatní podmíněná aktiva a ostatní podmíněná pasiva a vyrovnávací účty 1. Ostatní krátkodobá podmíněná aktiva 991 Ostatní dlouhodobá podmíněná aktiva 992 Ostatní krátkodobá podmíněná pasiva 993 Ostatní dlouhodobá podmíněná pasiva Vyrovnávací účet k podrozvahovým účtům , ,93 A. Stránka : 2 z 2

4 A. 5. Informace podle 18 odst. 3 písm. b) zákona (TEXT), organizace byla zapsána do obchodního rejstříku , oddíl Pr, vložka 431 vedená u Krajského soudu v Brně: zřizovatelem je Město Újezd u Brna A.5.

5 A. 6. Informace podle 19 odst. 6 zákona (TEXT) Ke konci účetní uzávěrky neexistovaly takové podmínky či situace, v jejichž důsledku by došlo k výrazné změně pohledu na finanční situaci účetní jednotky. A.6.

6 D. 1. Počet jednotlivých věcí a souborů majetku nebo seznam tohoto majetku (ČÍSLO A TEXT) Účetní jednotka nemá ve své účetní evidenci kulturní památky, sbírky muzejní povahy, předměty kulturní hodnoty a církevní stavby oceněné ve výši 1 Kč dle 25 odst. 1 písm. k) zákona o účetnictví. D. Celková výměra lesních pozemků s lesním porostem (ČÍSLO) Netýká se naší účetní jednotky. D. Výše ocenění celkové výměry lesních pozemků s lesním porostem ve výši 57 Kč/m2 (ČÍSLO) Netýká se naší účetní jednotky. D. Výměra lesních pozemků s lesním porostem oceněných jiným způsobem (ČÍSLO) Netýká se naší účetní jednotky. D. 5. Výše ocenění lesních pozemků s lesním porostem oceněných jiným způsobem (ČÍSLO) D. 6. Průměrná výše ocenění výměry lesních pozemků s lesním porostem oceněných jiným způsobem (ČÍSLO) Netýká se naší účetní jednotky. D. 7. Komentář k ocenění lesních pozemků jiným způsobem (ČÍSLO A TEXT) Netýká se naší účetní jednotky. D.1.-D.8.

7 E.1. Doplňující informace k položkám rozvahy K položce D.III.34 A.II.6. D.III.37 Doplňující informace Účetní jednotka zachovává hranice pro účtování drobného dlouhodobého majetku v rozmezí od 3000,- Kč do 40000,-Kč. Stav účtu částka ,07Kč dohadné účty pasivní (spotřeba energií ve výši zaplacených záloh) Částka E.1.

8 E. Doplňující informace k položkám výkazu zisku a ztráty K položce B.IV.2 Doplňující informace Transfér dotace z MŠMT ÚZ ,-Kč Transfér dotace z MŠMT ÚZ ,-Kč Transfér dotace od zřizovatele ,-Kč Částka E.

9 1. 5. A.III. Čerpání fondu , Fond kulturních a sociálních potřeb F. Doplňující informace k fondům účetní jednotky Číslo Název Položka BĚŽNÉ ÚČETNÍ OBDOBÍ A.I. Počáteční stav fondu k ,92 A.II. Tvorba fondu ,32 Základní příděl ,32 Splátky půjček na bytové účely poskytnutých do konce roku 1992 Náhrady škod a pojistná plnění od pojišťovny vztahující se k majetku pořízenému z fondu Peněžní a jiné dary určené do fondu Ostatní tvorba fondu Půjčky na bytové účely Stravování ,80 Rekreace ,70 Kultura, tělovýchova a sport Sociální výpomoci a půjčky Poskytnuté peněžní dary 8 00 Úhrada příspěvku na penzijní připojištění Úhrada části pojistného na soukromé životní pojištění Ostatní užití fondu A.IV. Konečný stav fondu ,74 F.a

10 D.III. Čerpání fondu Rezervní fond F. Doplňující informace k fondům účetní jednotky Číslo Název Položka BĚŽNÉ ÚČETNÍ OBDOBÍ D.I. Počáteční stav fondu k ,72 D.II. Tvorba fondu ,03 Zlepšený výsledek hospodaření ,03 Nespotřebované dotace z rozpočtu Evropské unie Nespotřebované dotace z mezinárodních smluv Peněžní dary - účelové Peněžní dary - neúčelové Ostatní tvorba Úhrada zhoršeného výsledku hospodaření Úhrada sankcí Posílení fondu investic se souhlasem zřizovatele Časové překlenutí dočasného nesouladu mezi výnosy a náklady Ostatní čerpání D.IV. Konečný stav fondu ,75 F.d

11 F.III. Čerpání fondu ,00 1. Investiční fond F. Doplňující informace k fondům účetní jednotky Položka Číslo Název BĚŽNÉ ÚČETNÍ OBDOBÍ F.I. Počáteční stav fondu k ,20 F.II. Tvorba fondu ,39 Pen. prostř. ve výši odp. hmot. a nehmot. dlouhod. majetku prováděné podle ,00 Investiční příspěvek z rozpočtu zřizovatele ,39 Investiční dotace ze státních fondů a jiných veřejných rozpočtů Ve výši příjmů z prodeje svěřeného dlouhodobého hmotného majetku Peněžní dary a příspěvky od jiných subjektů Ve výši příjmů z prodeje majetku ve vlastnictví příspěvkové organizace Převody z rezervního fondu Pořízení a tech. zhodn. hmot. a nehmot. dlouhod. maj., s výj. drobného hm Úhrada investičních úvěrů nebo půjček Odvod do rozpočtu zřizovatele Nav. pen. prostř. určených na fin. údržby a oprav maj., který přísp. org. pou ,00 F.IV. Konečný stav fondu ,59 F.f

Příloha. Sídlo: Palackého 200, Újezd u Brna Předmět činnosti: Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa)

Příloha. Sídlo: Palackého 200, Újezd u Brna Předmět činnosti: Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost nebyla omezena. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT)

Více

Příloha. Předmět činnosti: předškolní výchova Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa)

Příloha. Předmět činnosti: předškolní výchova Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A. Informace podle 7 odst. 5 zákona (TEXT) A.1.-A. P.V. Dlouhodobé podmíněné pohledávky

Více

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. Sídlo: Vídeň 116 Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa)

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. Sídlo: Vídeň 116 Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám metody z důvodu ukončení činnosti. A. 2. Informace podle 7 odst.

Více

Příloha. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Účetní jednotka: IČ:

Příloha. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Účetní jednotka: IČ: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám metody z důvodu ukončení činnosti. A. 2. Informace podle 7 odst.

Více

PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A. 3. Informace podle 7 odst. 5 zákona (TEXT) A.1.-A.3. Technické Služby Obce

Více

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa)

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A. 3. Informace podle 7 odst. 5 zákona (TEXT) A.1.-A.3. P.V. Dlouhodobé podmíněné

Více

Příloha. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Účetní jednotka: IČ: ZŠ Újezd u Brna, okres Brno - venkov IČ:

Příloha. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Účetní jednotka: IČ: ZŠ Újezd u Brna, okres Brno - venkov IČ: Okamžik sestavení: 14.3.2014 12:04:36 A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost není omezena. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A 2

Více

Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb.

Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A Informace podle 7 odst. zákona (TEXT) Účetní jednotka nemá informace o tom, že by byl porušen princip nepřetržitého trvání. č. k vyhlášce č. 0/009 Sb. A Informace podle 7 odst. zákona (TEXT) Obsahové

Více

Příloha. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Účetní jednotka: IČ:

Příloha. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Účetní jednotka: IČ: Okamžik sestavení: 18.2.2015 8:20:08 A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost nebyla omezena. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A 2

Více

PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC

PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC A.1. PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 13 / 2018 IČO: 75021480 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Mateřská škola Suchý Účetní jednotka

Více

Příloha. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Účetní jednotka: IČ:

Příloha. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Účetní jednotka: IČ: Okamžik sestavení: 18.3.2014 15:15:47 A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost nebyla omezena. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení :

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení : A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nemá informace o tom, že by byl porušen princip nepřetržitého trvání. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Od roku 2014 byl zřízen

Více

Page 1 of 6. A.1. - A.3. Textové přílohy

Page 1 of 6. A.1. - A.3. Textové přílohy Page 1 of 6 A.1. - A.3. Textové přílohy A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Příspěvková organizace pokračuje ve své činnosti. A.2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Přijaté dotace účtujeme

Více

P Ř Í L O H A PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

P Ř Í L O H A PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE P Ř Í L O H A PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Za období: 12/2018 Základní škola a Mateřská škola Svatý Jan nad Malší; IČO 75001357; Svatý Jan nad Malší 2, Svatý Jan nad Malší, 373 23 Právní forma: Předmět činnosti:

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb.

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. sestavená k 31.12.2018 č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám metody z důvodu

Více

Příloha. Předmět činnosti: Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa)

Příloha. Předmět činnosti: Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám metody z důvodu ukončení činnosti.

Více

VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ PŘÍLOHA Sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) ZŠ Miličín, Tyršovo nám.

VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ PŘÍLOHA Sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) ZŠ Miličín, Tyršovo nám. IČO: Kapitola: Právní forma: Okamžik sestavení: 71006648 700 Příspěvková organizace 25.2.2015 7:30:22 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ PŘÍLOHA Sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná

Více

PŘÍLOHA ZÁKLADNÍ. (v korunách na 2 desetinná místa) sestavená k Název položky

PŘÍLOHA ZÁKLADNÍ. (v korunách na 2 desetinná místa) sestavená k Název položky A.1.Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) A.2.Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A.3.Informace podle 7 odst. 5 zákona (TEXT) PŘÍLOHA ZÁKLADNÍ (v korunách na 2 desetinná místa) sestavená k 31.12.2018

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení :

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení : A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Organizace pokračuje nepřetržitě ve své činnosti, nenastala skutečnost, která by jí zabraňovala v této činnosti. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT)

Více

Příloha. Sídlo: Těšetice 62 Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Okamžik sestavení: 21.1.

Příloha. Sídlo: Těšetice 62 Sestaveno k: (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Okamžik sestavení: 21.1. Okamžik sestavení: 21.1.2014 10:10:26 č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Základní škola Jana Bezděka Martinice 70, Holešov předmět činnosti : základní vzdělávání, IČ :

Příloha ZÁKLADNÍ. Základní škola Jana Bezděka Martinice 70, Holešov předmět činnosti : základní vzdělávání, IČ : A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A. 3. Informace podle 7 odst. 5 zákona (TEXT) A. 5. Informace podle 18 odst. 3 písm. b) zákona (TEXT) A. 6. Informace

Více

Příloha. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Účetní jednotka: IČ: Základní a Mateřská škola Dražice IČ: 75000580

Příloha. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Účetní jednotka: IČ: Základní a Mateřská škola Dražice IČ: 75000580 Okamžik sestavení: 30.4.2014 14:23:19 A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Nejsou informace o tom, že by byla porušena zásada nepřetržitého trvání účetní jednotky. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb.

Více

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ IČO: 71011196 Sídlo: Prosečné 37, 543 73 Prosečné sestavená k 312018 Název: Mateřská škola Prosečné Kontaktní osoba: Jana Matoulková, msprosecne@seznam.cz, 499441147 A. Informace podle 7 odst. 3 zákona

Více

PŘÍLOHA. A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona. A.2. Informace podle 7 odst. 4 zákona. A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona

PŘÍLOHA. A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona. A.2. Informace podle 7 odst. 4 zákona. A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: 00083178 Název: Naivní divadlo Liberec, příspěvková organizace A.1. Informace podle 7 odst.

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Od r. 2012 ÚJ odpisuje DM. A. 3. Informace podle 7 odst.

Více

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. Okamžik sestavení: 26.1.2015 9:14:54 A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám

Více

ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Právní forma: Předmět činnosti: č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. OVM státní správa A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A. 3. Informace podle 7 odst.

Více

PŘÍLOHA. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: Název: Základní škola Velenov

PŘÍLOHA. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: Název: Základní škola Velenov PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: 05666376 Název: Základní škola Velenov Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2018 Sídlo

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti, žádná činnost není omezena. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT)

Více

PŘÍLOHA k účetní závěrce

PŘÍLOHA k účetní závěrce Účetní jednotka: Název ZŠaMŠ Mírová příspěvková organizace... PŘÍLOHA k účetní závěrce PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Sídlo Mírova... 81 Mimoň... 47124 IČ 48282545 Sestavená k 31.12.2016 ( v Kč s přesností na

Více

VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ PŘÍLOHA Sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa)

VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ PŘÍLOHA Sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) IČO: Kapitola: Právní forma: Okamžik sestavení: 71000585 700 Příspěvková organizace 24.2.2015 13:49:01 A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona Účetní jednotka nadále pokračuje ve své činnosti. VÝKAZNICTVÍ

Více

VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ PŘÍLOHA Sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) ZŠ Netvořice, Školní 171, Netvořice

VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ PŘÍLOHA Sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) ZŠ Netvořice, Školní 171, Netvořice IČO: Kapitola: Právní forma: Okamžik sestavení: 70996865 700 Příspěvková organizace 3.3.2015 22:33:05 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ PŘÍLOHA Sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: IČ: Právní forma: Předmět činnosti:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: IČ: Právní forma: Předmět činnosti: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Organizace pokračuje v činnosti A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Právní forma: Předmět činnosti: Dobrovolný svazek Obcí veřejná správa č. 5 k

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost není omezena. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT)

Více

Příloha. Schváleno MF ČR Vyhláška 410/2009 Sb. Název a sídlo účetní jednotky ZŠ a MŠ Častolovice. okamžik sestavení

Příloha. Schváleno MF ČR Vyhláška 410/2009 Sb. Název a sídlo účetní jednotky ZŠ a MŠ Častolovice. okamžik sestavení 2017 12 70188874 ZŠ a MŠ A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona A.2. Informace podle 7 odst. 4 zákona A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona Účetní jednotka na základě rozhodnutí zřizovatele vede účetnictví

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI. IČ: Právní forma: obec

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI. IČ: Právní forma: obec A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost není omezena. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) č. 5 k vyhlášce č. 410/2009

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: ÚSC Sídlo: Frymburk, Sušice

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: ÚSC Sídlo: Frymburk, Sušice A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Závěrka je sestavena na základě nepřetržitého pokračování účetní jednotky Jednotka není plátcem DPH č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 2. Informace podle 7

Více

Licence: DD06 XCRGUPXA / PYA ( / )

Licence: DD06 XCRGUPXA / PYA ( / ) PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: 00673951 Název: Léčebna respiračních nemocí Cvikov, příspěvková organizace Sestavená k rozvahovému

Více

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ IČO: 75017881 Sídlo: Dubenec čp. 156, 544 55 Dubenec sestavená k 312018 Název: Základní škola Dukelských bojovníků a mateřská škola, Dubenec Kontaktní osoba: Radka Krejčová, ucetni@zsdubenec.cz, 603924076

Více

ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Právní forma: Předmět činnosti: č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. obec výkon samosprávy A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. K 1.1.2013 se

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení :

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení : sestavená k 312015 A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Organizace pokračuje nepřetržitě ve své činnosti, nenastala skutečnost, která by jí zabraňovala v této činnosti. A. Informace podle 7 odst.

Více

P Ř Í L O H A. č. 410/2009 Sb. Název nadřízeného orgánu. Obec Hošťálkovy (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa)

P Ř Í L O H A. č. 410/2009 Sb. Název nadřízeného orgánu. Obec Hošťálkovy (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) P Ř Í L O H A V souladu s vyhláškou příspěvkové organizace č. 410/2009 Sb. Název nadřízeného orgánu sestavená k 31. 12. 2015 Obec Hošťálkovy (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) IČO CZ-NACE Název

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Máchova 14 Přerov I-Město 750 02 příspěvková organizace IC: 62350161

Příloha ZÁKLADNÍ. Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Máchova 14 Přerov I-Město 750 02 příspěvková organizace IC: 62350161 okamžik sestavení:13.07.2015 15:48:54 A.1. Informace podle 7 odst. 3. zákona (TEXT) Organizace nemá informace o skutečnosti omezující nebo zabraňující pokračování v činnosti, proto neměnila účetní metody.

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb.

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje ve své činnosti. A. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Účetní jednotka nezměnila uspořádání a označení

Více

PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC

PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: 70997969 Název: Základní škola a Mateřská škola Trstěnice, okr.znojmo, přísp.org. Sestavená

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI IČ: Právní forma: Předmět činnosti:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI IČ: Právní forma: Předmět činnosti: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednodtka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti a bude pokračovat i v následujícím účetním období. Žádná činnost není omezena. Způsob ocenění: Dlouhodobý

Více

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ IČO: Název: Sídlo: sestavený k 312013 70990158 Základní škola a Mateřská škola BělkoviceLašťany, příspěvková organizace Lašťany čp. 373, 783 16 BělkoviceLašťany Lašťany A. Informace podle 7 odst. 3 zákona

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: obec Sídlo: Nová Ves u Mladé Vožice

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: obec Sídlo: Nová Ves u Mladé Vožice A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti a ode dne 19.2.2015 není plátcem DPH. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A 2 Informace podle 7 odst. 4 zákona

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám metody z důvodu ukončení činnosti. A. 2. Informace podle 7 odst.

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 3. Informace podle

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení :

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení : sestavená k 312014 A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nemá informace o tom, že by byl porušen princip nepřetržitého trvání. A. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) - náhrady

Více

P Ř Í L O H A. č. 410/2009 Sb. Název nadřízeného orgánu

P Ř Í L O H A. č. 410/2009 Sb. Název nadřízeného orgánu P Ř Í L O H A V souladu s vyhláškou příspěvkové organizace č. 410/2009 Sb. Název nadřízeného orgánu sestavená k 31. 12. 2017 Městský úřad Rýmařov (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) IČO CZ-NACE

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: IČ: Právní forma: Předmět činnosti: ÚSC

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: IČ: Právní forma: Předmět činnosti: ÚSC A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti,nedošlo ke změnám metody z důvodu ukončení činnosti. Účetní jednotka zahájila 13.8.2014

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti a bude pokračovat i v následujícím účetním období. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) č. 5

Více

P ř í l o h a ZÁKLADNÍ

P ř í l o h a ZÁKLADNÍ : A1 Informace podle 7 odst 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nemá informaci o tom, že by byl porušen princip nepřetržitého trvání A2 Informace podle 7 odst 4 zákona (TEXT) V roce 2014 začala banka srážet

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: IČ: Právní forma: Předmět činnosti:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: IČ: Právní forma: Předmět činnosti: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost není omezena. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Právní forma: Předmět činnosti:

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: IČ: Právní forma: obec

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: IČ: Právní forma: obec A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost není omezena. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT)

Více

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ IČO: Název: Sídlo: A. 70983160 Mateřská škola Libošovice Libošovice čp. 1, 507 42 Libošovice sestavený k 312013 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nemá informace o tom, že by byl porušen

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: ÚSC Sídlo: Rabí 57, Sušice

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: ÚSC Sídlo: Rabí 57, Sušice č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám metody z důvodu ukončení činnosti.

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Právní forma: Předmět činnosti: č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. Obec Veřejná správa A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A. 3. Informace podle 7 odst.

Více

Příloha. Schváleno MF ČR Vyhláška 410/2009 Sb.

Příloha. Schváleno MF ČR Vyhláška 410/2009 Sb. okamžik sestavení 31.12.2016 2016 12 71294091 12 A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona Účetní jednotka nemá informace o tom, že by byl porušen princip nepřetržitého trvání. A.2. Informace podle 7 odst.

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) ÚČETNÍ JEDNOTKA ZAHÁJILA SVOU ČINNOST ZAHAJOVACÍM ZASEDÁNÍM DNE 29.5.2012. OD TÉ DOBY NEPŘETRŽITĚ POKRAČUJE VE SVÉ ČINNOSTI

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám metody A. 2. Informace podle 7 odst.

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI. IČ: Právní forma: ÚSC

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI. IČ: Právní forma: ÚSC A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti, žádná činnost není omezena. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) č. 5 k vyhlášce č. 410/2009

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI IČ: Právní forma: Předmět činnosti:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI IČ: Právní forma: Předmět činnosti: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti a nepředpokládá ukončení své činnosti. Žádná činnost není omezena. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona

Více

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ sestavený k 312012 IČO: 70990158 Název: Základní škola a Mateřská škola BělkoviceLašťany, příspěvková organizace Sídlo: Lašťany čp. 373, 783 16 BělkoviceLašťany Lašťany A. Informace podle 7 odst. 3 zákona

Více

Použité účetní metody - účtování o zásobách způsobem A. Majetek je oceňován cenou pořízení

Použité účetní metody - účtování o zásobách způsobem A. Majetek je oceňován cenou pořízení Příloha A.1. - A.3. (ZÁKLADNÍ) Exportovat přílohu A.1. Exportovat přílohu A.2. Exportovat přílohu A.3. Účetní období: Dolní Kalná č.p. 7 položky Text položky A.1. 01 Informace podle 7 odst. 3 zákona Použité

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Od r. 2012 ÚJ odpisuje DM. A. 3. Informace podle 7 odst.

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení :

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení : sestavená k 312014 A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Organizace pokračuje nepřetržitě ve své činnosti, nenastala skutečnost, která by jí zabraňovala v této činnosti. A. Informace podle 7 odst.

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: ÚSC Sídlo: Nová Olešná 71

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: ÚSC Sídlo: Nová Olešná 71 A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje ve své činnosti. Není omezena žádná činnost. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) ÚJ používá vyhlášku č. 410/2009Sb, ve

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: IČ: Právní forma: Předmět činnosti:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: IČ: Právní forma: Předmět činnosti: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Právní forma: Předmět činnosti: obec výkon samosprávy č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 2. Informace

Více

Příloha - Příspěvkové organizace

Příloha - Příspěvkové organizace Příloha Příspěvkové organizace 70188394 ID osoby 0 Název Mateřská škola Pohoří Jméno a příjmení Eliška Žďárková Kapitola 999 Email senkova@ekojj.cz výkazu 31.12.2016 Telefonní číslo 494627106 Finanční

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka aplikuje obecné účetní zásady a účetní metody dle zákona o účetnictví č. 563/91 ve znění pozdějších předpisů, vyhlášky Českých účetních standartů

Více

Příloha účetní závěrky

Příloha účetní závěrky A.1. Informace podle 7 odst.3 zákona Účetní jednotka si je vědoma, že nadále bude pokračovat ve své činnosti a že nenastává žádná skutečnost, která by ji omezovala nebo ji zabraňovala v této činnosti pokračovat.

Více

PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC

PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC A.1. PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2012 IČO: 71220046 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona účetní metoda se nemění, organizace

Více

ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Právní forma: Předmět činnosti: č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. ÚSC veřejná správa A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Změna systému účtování u stavebního

Více

ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A. 3. Informace podle 7 odst. 5 zákona (TEXT) A.1.-A.3. Obec Chotovice P.V. Dlouhodobé

Více

Příloha. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Účetní jednotka: IČ: Základní a Mateřská škola Dražice IČ: 75000580

Příloha. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Účetní jednotka: IČ: Základní a Mateřská škola Dražice IČ: 75000580 Okamžik sestavení: 26.2.2015 13:34:58 A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Nejsou informace o tom, že by byla porušena zásada nepřetržitého trvání účetní jednotky. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb.

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: IČ: Právní forma: ÚSC

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: IČ: Právní forma: ÚSC A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost není omezena. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Došlo

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: Předmět činnosti: č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. ÚSC veřejná správa A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka bude nepřetržitě pokračovat ve své činnosti a nenastává

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb.

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost není omezena. A. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT)

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A. 3. Informace podle 7 odst. 5 zákona (TEXT) A.1.-A.3. P.V. Dlouhodobé podmíněné

Více

PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC

PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 13 / 2013 IČO: 71220020 Název: Domov důchodců Český Dub, příspěvková organizace A.1. Informace podle 7 odst.

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A. 3. Informace podle 7 odst. 5 zákona (TEXT) A.1.-A.3. Sdružení Krušné hory

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám metody z důvodu ukončení činnosti.

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím období ve své činnosti, nedošlo ke změnám metody z důvodu ukončení činnosti. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti, žádná činnost není omezena, nedošlo ke změnám metody z důvodu ukončení činnosti. Účetní jednotka nemá

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Právní forma: Předmět činnosti: č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. ÚSC veřejná správa A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A. 3. Informace podle 7 odst.

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: ÚSC Sídlo: Frymburk, Sušice

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: ÚSC Sídlo: Frymburk, Sušice A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Závěrka je sestavena na základě nepřetržitého pokračování účetní jednotky Jednotka není plátcem DPH č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 2. Informace podle 7

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Mateřská škola Nedakonice, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace, Nedakonice 236 předmět činnosti :, IČ :

Příloha ZÁKLADNÍ. Mateřská škola Nedakonice, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace, Nedakonice 236 předmět činnosti :, IČ : sestavená k 312014 A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nemá informaci o sloučení nebo ukončení v roce 2015. Bude pokračovat ve své činnosti. A. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT)

Více

ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Právní forma: Předmět činnosti: č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. obec vnitřní správa A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti,

Více

Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb.

Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám metody z důvodu ukončení činnosti.

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Mateřská škola Přerov, Dvořákova Dvořákova 23 Přerov I-město příspěvková organizace IC:

Příloha ZÁKLADNÍ. Mateřská škola Přerov, Dvořákova Dvořákova 23 Přerov I-město příspěvková organizace IC: okamžik sestavení:17.01.2018 09:00:25 A.1. Informace podle 7 odst. 3. zákona (TEXT) Organizace nemá informace o skutečnosti omezující nebo zabraňující pokračování v činnosti, proto neměnila účetní metody.

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Mateřská škola Přerov, Optiky 14 Optiky 14 Přerov I-město příspěvková organizace IC:

Příloha ZÁKLADNÍ. Mateřská škola Přerov, Optiky 14 Optiky 14 Přerov I-město příspěvková organizace IC: okamžik sestavení:31.01.2017 12:32:13 A.1. Informace podle 7 odst. 3. zákona (TEXT) Organizace nemá informace o skutečnosti omezující nebo zabraňující pokračování v činnosti, proto neměnila účetní metody.

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. obec A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám metody z důvodu

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka aplikuje obecné účetní zásady a účetní metody dle zákona o účetnictví č. 563/91 ve znění pozdějších předpisů, vyhlášky Českých účetních standartů

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI IČ: Právní forma: Předmět činnosti:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI IČ: Právní forma: Předmět činnosti: Právní forma: Předmět činnosti: obec výkon samosprávy A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost není omezena. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Právní forma: Předmět činnosti: č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. USC Výkon veřejné správy A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A. 3. Informace podle

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) 0 A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. 3. Informace podle 7 odst. 5 zákona (TEXT) A.1.-A.3. Obec Chýně P.V. Dlouhodobé

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI. IČ: Právní forma: ÚSC

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI. IČ: Právní forma: ÚSC A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Učetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost není omezena A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) č. 5 k vyhlášce č. 410/2009

Více