MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor správy majetku V Písku dne: : MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje uzavření nové Smlouvy o provozování Sportovně komunitního centra Písek na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 2 měsíce a pověřuje starostku města podpisem Smlouvy o provozování Sportovně komunitního centra Písek dle přílohy. Návrh předkládá Návrh zpracovala Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta Ing. Milena Hladíková vedoucí odboru správy majetku

2 Důvodová zpráva: Město Písek uzavřelo s Městskými službami Písek s.r.o. dne Smlouvu o provozování Sportovně komunitního centra Písek. Smlouva byla uzavřena na dobu 5 let ( po dobu udržitelnosti projektu Sportovně komunitního centra Písek, kde město Písek obdrželo dotaci z ROP NUTS II JIHOZÁPAD příloha č.1. Udržitelnost projektu končí s datem ukončení výše uvedeného smluvního vztahu. Podle dohody smluvních stran měl provozovatel nárok na roční odměnu ve výši ,- Kč včetně DPH. K dochází k ukončení smluvního vztahu mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. (dále MSP) týkajícího se provozování Sportovně komunitního centra (dále SKC). Dále se nabízí dvě možnosti. Pokračovat v nastaveném provozu za stejných podmínek, které byly stanoveny mezi smluvními partnery do současné doby. V příloze materiálu je předkládána nová smlouva, která je oproštěna od ustanovení stanovených podmínkami přidělené dotace. Finanční ujednání, technické a provozní podmínky zůstávají zachovány v původním stavu. Příloha č.2 Finanční prostředky na rok 2018 jsou schváleny v rozpočtu města. Smlouva je navržena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 2 měsíce. Druhou možností je ukončení provozu SKC za těchto podmínek a nalezení jiné varianty provozování. Nutno ještě podotknout, že součástí SKC je posilovna, jejíž vybavení je v majetku MSP. Pro provoz SKC je poskytováno zdarma. Doporučení zpracovatele: Doporučuje uzavření Smlouvy o provozování Sportovně komunitního centra dle přílohy č.2. Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů Způsob určení ceny: --- Vztah ke strategickému a územnímu plánu: --- Přílohy: Příloha č. 1 Původní Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Příloha č.2 Nová Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra stránka 2 (celkem 16)

3 Příloha č. 1 Původní Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek stránka 3 (celkem 16)

4 stránka 4 (celkem 16)

5 stránka 5 (celkem 16)

6 stránka 6 (celkem 16)

7 stránka 7 (celkem 16)

8 stránka 8 (celkem 16)

9 stránka 9 (celkem 16)

10 stránka 10 (celkem 16)

11 Příloha č.2 Návrh nové Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek Smluvní strany: Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek 1. Město Písek identifikační číslo: se sídlem: Velké náměstí 114, Písek zastoupené: Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou dále jen,,město 2. Městské služby s.r.o. identifikační číslo: se sídlem: Pražská 372, Písek zastoupené: Josefem Hrádkem, jednatelem společnosti dále jen,,provozovatel uzavírají níže psaného dne, měsíce a roku tuto smlouvu: I. Účel a předmět smlouvy Město je vlastníkem budovy s číslem popisným 493, způsob využití stavba občanského vybavení na parcele st. 2742/1, zapsané LV č.1, k.ú. Písek, obec Písek, Katastrální úřad pro Jihočeský kraj, katastrální pracoviště Písek (dále jen,,nemovitost ), ve které je umístěno Sportovně komunitní centrum Písek (dále označeno také jen jako SKC). Sportovně komunitní centrum Písek je označeno zákresem v plánku, který tvoří přílohu č.1 k této smlouvě. Účelem této smlouvy je na straně Města zajištění náležité péče o jeho majetek a naplnění záměru Města efektivně zabezpečit provoz Sportovně komunitního centra Písek. Předmětem této smlouvy je závazek Provozovatele obstarávat za úplatu provoz Sportovně komunitního centra Písek. Provozovatel prohlašuje, že se plně seznámil stránka 11 (celkem 16)

12 se stavem Sportovně komunitního centra Písek před podpisem této smlouvy a prohlašuje, že v tomto stavu je možné jej ke dni uzavření této smlouvy provozovat. Vnitřní vybavení Sportovně komunitního centra Písek je uvedeno v příloze č. 2 této smlouvy. Obstaráváním provozu Sportovně komunitního centra Písek se rozumí činnosti uvedené v čl. II této smlouvy. II. Povinnosti Provozovatele Při zabezpečení provozu Sportovně komunitního centra Písek je provozovatel povinen dbát pokynů vlastníka, odchýlit se od nich může jen tehdy, je-li to v zájmu Města nutné a nemůže-li včas dosáhnout jeho souhlasu. Provozovatel se zavazuje zajistit provoz: Zázemí pro využívání SKC specifickými skupinami obyvatelstva: - aktivní senioři - rodiny s dětmi - osoby se sníženou schopností pohybu a orientace - děti, mládež sociální zázemí víceúčelové tělocvičny přednáškové místnosti (přednášky, workshopy, semináře, školení apod.) rekondičního zázemí (sauna, odpočinková místnost, masáže) nové tribuny určené pro: - rodiče s dětmi - osoby se sníženou schopností pohybu a orientace veřejné budovy upravené pro využití osobami se sníženou schopností pohybu a orientace Provozovatel je povinen respektovat smluvní vztahy uzavřené mezi Městem a dalšími subjekty vztahující se k nemovitosti a k Sportovně komunitnímu centru Písek. Provozovatel se zavazuje v dohodnutém minimálním počtu hodin k užívání píseckým základním školám. Provozovatel se zavazuje poskytnout prostory Sportovně komunitního centra Písek pro aktivity zaměřené na aktivní trávení volného času osob se sníženou mobilitou. III. Povinnosti Města Město je povinno poskytovat Provozovateli bezodkladně veškerou součinnost nezbytnou pro plnění předmětu této smlouvy. Město je povinno umožnit Provozovateli přístup do Sportovně komunitního centra Písek tak, aby Provozovatel mohl plnit veškeré své povinnosti vyplývající pro něj z této smlouvy. stránka 12 (celkem 16)

13 Město je povinno za plnění předmětu této smlouvy poskytnout Provozovateli sjednanou odměnu. IV. Vymezení odpovědnosti Provozovatel ručí Městu za škody způsobené neplněním povinností dle č. II této smlouvy. Provozovatel neručí za škody vzniklé havarijním stavem nemovitosti, který nebylo možno předpokládat, ani mu nebylo možno zamezit. Provozovatel neručí za škody způsobené třetími osobami nebo vzniklé v důsledku nedostatku finančních prostředků nebo nedostatku součinnosti ze strany Města. Veškeré akce pořádané dalšími smluvními partnery Města v prostorách Sportovně komunitního centra jsou pořádány v jejich kompetencích a režii. Při pořádání akcí jsou smluvní partneři Města povinni respektovat provozní řád a další normy a nařízení týkající se provozu Sportovně komunitního centra. Provozovatel za tyto pořádané akce nenese žádnou zodpovědnost. V. Odměna Provozovatele a platební podmínky Podle dohody smluvních stran má Provozovatel za obstarání provozu Sportovně komunitního centra nárok na roční odměnu ve výši ,-Kč (slovy jedenmiliončtyřistaosmdesáttisíc korun českých) včetně DPH. Provozovateli bude odměna Městem vyplácena měsíčně ve výši 1/12 roční odměny, a to do 10. dne daného měsíce na základě zálohové faktury vystavené Provozovatelem k prvnímu pracovnímu dni v měsíci na bankovní účet uvedený na zálohové faktuře. Po uskutečnění platby bude Provozovatelem vystaven řádný daňový doklad. VI. Ostatní práva a povinnosti smluvních stran Město je oprávněno průběžně kontrolovat prostřednictvím určeného kontrolora činnosti Provozovatele, ke kterým se touto smlouvou zavázal. Je oprávněno si vyžádat k nahlédnutí podklady, dokládající oprávněnost fakturovaných položek. Provozovatel s prováděním kontroly souhlasí a na vyžádání při jejím provádění poskytne Městu potřebnou součinnost. VII. Závěrečná ustanovení O uzavření této smlouvy za podmínek v této smlouvě uvedených rozhodla v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů Rada města Písku usnesením. stránka 13 (celkem 16)

14 Smlouva se uzavírá od , a to na dobu neurčitou, s dvouměsíční výpovědní lhůtou. Jakékoli dodatky nebo doplnění této smlouvy budou platné pouze tehdy, pokud budou učiněny v písemné formě, číslovány a podepsány oběma smluvními stranami. Veškeré oznámení a výzvy, které se vyžadují nebo mohou být učiněny podle této smlouvy mezi smluvními stranami, budou písemné. Všechna oznámení a výzvy budou adresovány na adresu smluvních stran uvedenou v záhlaví této smlouvy nebo na adresu podle oznámení učiněného v souladu s ustanoveními tohoto článku. Přílohy č.1 a 2 jsou nedílnou součástí této smlouvy. Tato smlouva je vyhotovena ve dvou stejnopisech, z nichž po jednom obdrží každá ze smluvních stran. Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, že tato smlouva, včetně příloh a dodatků, může být bez jakéhokoliv omezení zveřejněna v registru smluv. Souhlas se zveřejněním se týká i případných osobních údajů uvedených v této smlouvě, kdy je tento odstavec smluvními stranami brán jako souhlas se zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a tedy obě strany mají mimo jiné právo uchovávat a zveřejňovat osobní údaje v této smlouvě obsažené. Zveřejnění v registru smluv zajistí Město. Smluvní strany prohlašují, že tato smlouva je projevem jejich vážné a svobodné vůle prosté omylu a tísně, na důkaz čehož připojují své podpisy. V Písku dne.. V Písku dne.. Městské služby Písek s.r.o. Město Písek stránka 14 (celkem 16)

15 Příloha č.1 stránka 15 (celkem 16)

16 Příloha č. 2 Seznam samostatných předmětů po jednotlivých místnostech Šatna muži veřejnost Šatna ženy veřejnost Masážní místnost Přednášková místnost 15 skříněk 15 skříněk 6 ks masážních lavic Dataprojektor vč.nástěnného držáku DVD přehrávač Elektrická rolovací plocha Počítač notebook stránka 16 (celkem 16)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 01.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města Dodatek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 20.7.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.9.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatků č. 1 ke smlouvám, jejichž předmětem je provoz veřejných WC ve městě

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města dotace na vytvoření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 04.12.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví - Sladovně o.p.s.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.10.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 4.1.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.1.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta Návrh

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-065-015-16 ze dne 11.4.2016 Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. Modřany Rada městské části 1. b e r e n a vědomí

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 13.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o výpůjčce mezi Městem Písek, ZŠ T. G. Masaryka a Fotbalovým klubem

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Oddělení právní; Odbor sociálních věcí; Turková Lenka

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Oddělení právní; Odbor sociálních věcí; Turková Lenka MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 10. 2017 Bod programu: 9 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Oddělení právní; Odbor sociálních věcí; Turková Lenka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 7.1.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ CEROK, z.s. Písek žádost o odpuštění poplatku za provozní náklady NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Článek I. Smluvní strany. Česká spořitelna, a.s., pobočka Opava Bc. Martinem Vítečkem, primátorem Mgr. Bc. Pavel Vltavský

Článek I. Smluvní strany. Česká spořitelna, a.s., pobočka Opava Bc. Martinem Vítečkem, primátorem Mgr. Bc. Pavel Vltavský 1 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00GDAOR SMLOUVA O SPRÁVĚ NEMOVITOSTI uzavřená podle 2430 a násl. občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Vlastník: Sídlo: Statutární město Opava Horní náměstí 69, 746

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 04.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o výkonu funkce pověřence GDPR NÁVRH USNESENÍ Rada města uzavření smlouvy o výkonu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 29.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí účelově určeného finančního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh nové Dohody o poskytování zimního stadionu v Písku - změna

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-078-011-16 ze dne 13.6.2016 Revokace usnesení Rady MČ Praha 12 č. R-070-012-16 ze dne 2.5.2016 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-064-018-16 ze dne 4.4.2016 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě k tíži pozemku parc. č. 15/1, v k. ú. Točná Rada městské

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 12.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Podchod pro pěší v Písku - Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-008-15 ze dne 5.10.2015 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě na pozemku p. č. 707 v k. ú. Komořany - přípojky vodovodu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí Písek: 08.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení smlouvy o pozáručním servisu a technické podpoře se zhotovitelem Software602

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo Odbor školství a kultury 4.8. Pro jednání zastupitelstva města dne 11.9.2019 Zpracoval: Mgr. Jiří Petr, odbor školství a kultury Předkládá: Pavel Čížek Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 09.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce:

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce: Příloha č. 6 vzor smlouvy o poskytnutí dotace SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-013-007-15 ze dne 26.3.2015 Smlouva o právu provést stavbu pro akci "Bezbariérový přístup pro přední vchod Levského, Praha 12" pro bytový dům č. p.

Více

SMLOUVA O DILO. mezi. na straně jedné

SMLOUVA O DILO. mezi. na straně jedné Dne, měsíce a roku uvedeného na straně 6, podle zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) a ve smyslu ustanovení 536 a násl. citovaného zákona, je uzavřena tato: SMLOUVA O

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor

Smlouva o nájmu nebytových prostor Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřena v souladu s ustanovením 663 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., Občanský zákoník, v platném znění a zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor,

Více

Uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - Veřejné osvětlení Drbalova

Uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - Veřejné osvětlení Drbalova Materiál číslo: 22 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 27.06.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:.

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:. Příloha č. 2 Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2018 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

Důvodová zpráva - 1. Úvodní část

Důvodová zpráva - 1. Úvodní část Důvodová zpráva - Odkoupení pozemku - nová rolbárna ZS Majetkoprávní dořešení části stavby rolbárny na části pozemku ve vlastnictví ČR, s právem hospodaření pro Povodí Vltavy, s.p. 1. Úvodní část V rámci

Více

Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře

Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře Ev.č. Software602 a.s.: Ev.č. Organizace: SUPP/FFSaFP/Písek/0606/2016 1. Článek Smluvní strany Společnost: Software602 a.s. se sídlem: Hornokrčská 15, 140

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu:

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu: MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1... IČ:.. zapsaný v.. Bankovní spojení:., jehož

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 27.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Darovací smlouvy AISIN EUROPE MANUFACTURING CZECH s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI INŽENÝRSKÉ SÍTĚ Č.: 2015/216/0349

SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI INŽENÝRSKÉ SÍTĚ Č.: 2015/216/0349 SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI INŽENÝRSKÉ SÍTĚ Č.: 2015/216/0349 uzavřená na základě ust. 1785 a násl. a 1267 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 606/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 572 ze dne 11.09.2017 Darovací smlouva mezi městskou částí Praha 3 a Tulipa Třebešín s.r.o. Rada městské části I. s c h v a l u

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-011-013-15 ze dne 9.3.2015 Smlouva o právu provést stavbu pro akci "Oprava a zateplení panelového domu Kutilova 3064/6, Praha 4" pro bytový dům č.

Více

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s.

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s. MMK/SML/854/2017 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů statutární město Karviná

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-115-024-13 ze dne 14.5.2013 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene mezi městskou částí Praha 12 a společností Pontos Property,

Více

ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 642 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku mezi smluvními stranami

ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 642 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku mezi smluvními stranami ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 642 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku mezi smluvními stranami 1. DEDICATION s.r.o. IČ: 243 12 231 se sídlem Prokopova 156/11, 130 00,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 05.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření veřejnoprávních smluv na projednávání přestupků za město Mirovice a obec

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.3 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a společností

Více

KUPNÍ SMLOUVA. mezi. Město Mohelnice. (Prodávající) OXES Invest ALFA s.r.o. (Kupující) 1/8

KUPNÍ SMLOUVA. mezi. Město Mohelnice. (Prodávající) OXES Invest ALFA s.r.o. (Kupující) 1/8 KUPNÍ SMLOUVA mezi Město Mohelnice (Prodávající) a OXES Invest ALFA s.r.o. (Kupující) 1/8 Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: Město Mohelnice se sídlem U Brány 2, 789 85 Mohelnice

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 21. 10. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30. 10. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 1 ke Smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního

Více

smlouva číslo 371/2018/SM

smlouva číslo 371/2018/SM smlouva číslo 371/2018/SM v r r v r v podle ust 1785 a násl. a ust. 1257 a násl. zákona č 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") a podle zákona č. 183/2006

Více

Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od do

Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od do Příloha č. 1 Údaje veřejné zakázky KRYCÍ LIST NABÍDKY Název veřejné zakázky Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od 01.01.2019 do 31.12.2021

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Příloha č. 2. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2017 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 195/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 170 ze dne 10.03.2014 Dodatek č. 3 k mandátní smlouvě č. 2013/01196/20.2 s firmou Správa majetkového portfolia Praha 3 a.s. Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 27.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Valná hromada společnosti Městské služby Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města jako valná hromada společnosti

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření veřejnoprávní smlouvy na projednávání přestupků za město Mirotice NÁVRH

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.04.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Smlouvy o úhradě hodnoty ekologické újmy mezi Městem Písek

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatky č. 1 k Veřejnoprávním smlouvám o poskytnutí dotací na sociální

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 14 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor vnitřních věcí Ing. Petr Mynář, vedoucí odboru

Více

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:..

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. Svazek obcí Čistý Zlechovský potok, 687 10 Zlechov 540, IČ: 75068664 SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. I. Smluvní strany DODAVATEL (provozovatel kanalizace): ODBĚRATEL : Svazek

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 74

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 74 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 74 DNE: 9. 10. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1242/2017/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní jednání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE vedení V Písku dne: 04.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o spolupráci a zajištění služeb NÁVRH USNESENÍ Rada města Smlouvu o spolupráci a zajištění

Více

smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě

smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě 2019034018 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě Níže psaného dne, měsíce a roku Smluvní strany Ing. Soňa Gondolánová bytem datum narození na straně jedné, (dále též jako budoucí

Více

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:..

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. Svazek obcí Čistý Zlechovský potok, 687 10 Zlechov 540, IČ: 75068664 SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. I. Smluvní strany DODAVATEL (provozovatel kanalizace): ODBĚRATEL : Svazek

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace O BEC MORAVANY Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace 1/ Obec Moravany sídlo:, 66448 Moravany IČO: 00282120 DIČ: CZ 00282120 Zastoupena: RNDr. Marií Barešovou, starostkou obce Kontaktní osoba: Bc. Helena

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-105-010-17 ze dne 23.1.2017 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě - přípojka splaškové a dešťové kanalizace, k tíži pozemku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ SMLOUVA O PROVOZU KONTAKTNÍHO MÍSTA SENIOR POINT V PÍSKU NÁVRH USNESENÍ Rada města SMLOUVU

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 380/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 359 ze dne 21.05.2014,,Strategie využití celostátních operačních programů na období 2014-2020" Rada městské části I. s c h v a

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE KU J1P015XGFU uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-166-034-14 ze dne 15.7.2014 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a společností FPR Group a.s. pro provedení stavby doprava

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-163-023-14 ze dne 24.6.2014 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a Bytovým družstvem Kutilova k provedení stavby Zateplení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 381/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 360 ze dne 21.05.2014,,Analýza příležitostí nového operačního programu: OP Praha - Pól růstu pro období 2014-2020" Rada městské

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí OSV Mgr. Lenka Turková, referentka OSV

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí OSV Mgr. Lenka Turková, referentka OSV MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 20 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor sociálních věcí Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č.j.: 230/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č. 213 ze dne 10.04.2013 Schválení dohody o ukončení "Smlouvy o organizaci a výkonu veřejné služby" č. 2012/00925/20.2

Více

Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18

Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 :. loravskosí.hzsi ;;--AÍ.KY I Disíribiiíní siuíby. s.r.o. Ttíefenergjf *o lead.sm.57698. 6/BVB... zastoupený: ič: DIČ:" bankovní účet: Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 Ing, Ivanem S 708 90 692 náměstkem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel)

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) Objednatel: Zastoupený: Mgr. Jaroslavou Cháberovou Sídlo: 386

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

Smlouva o prodeji a koupi stlačeného zemního plynu a používání nepřenosné zákaznické karty číslo../ KFŘ

Smlouva o prodeji a koupi stlačeného zemního plynu a používání nepřenosné zákaznické karty číslo../ KFŘ Smlouva o prodeji a koupi stlačeného zemního plynu číslo../ KFŘ Pražská plynárenská, a. s. Praha 1 Nové Město, Národní 37, PSČ 110 00 IČ 60193492 DIČ CZ60193492 zastoupená Tomášem Ratajem dle plné moci

Více

Název materiálu: Dotace SDH z rozpočtu města 2017

Název materiálu: Dotace SDH z rozpočtu města 2017 Podklady na zasedání ZM dne: 29.06.2017 Název materiálu: Dotace SDH z rozpočtu města 2017 Předkládá: Mgr. Jana Svobodová Vypracoval: Zdeněk Hovorka Zúčastní se projednávání v ZM: Zdeněk Hovorka Předložení

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

Městská část Praha - Kunratice. Tenis Golf Club Kunratice, spolek DODATEK Č. 2 SMLOUVY O VÝPŮJČCE

Městská část Praha - Kunratice. Tenis Golf Club Kunratice, spolek DODATEK Č. 2 SMLOUVY O VÝPŮJČCE 05 067 2 02 Městská část Praha - Kunratice a Tenis Golf Club Kunratice, spolek DODATEK Č. 2 SMLOUVY O VÝPŮJČCE TENTO DODATEK Č. 2 SMLOUVY O VÝPŮJČCE BYL UZAVŘEN DNEŠNÍHO DNE, MĚSÍCE AROKU MEZI 1. Městskou

Více

Smlouva o poskytnutí služby provedení školení

Smlouva o poskytnutí služby provedení školení Smlouva o poskytnutí služby provedení školení Střední škola Podorlické vzdělávací centrum, Dobruška Se sídlem: Pulická 695, Dobruška 518 01 IČ: 71340726, není plátce DPH Bankovní spojení: č. ú. 208768342/0600

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník")

Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník") Název: se sídlem: zastoupené: IČO: DIČ: Datová schránka:

Více

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB)

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) 2018/./OSM.DOBCH Uživatel: Městská část Praha 8 se sídlem: Zenklova 1/35, 180 48 Praha 8 Libeň IČ: 00063797 DIČ: CZ00063797 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s.,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0004/16/0905/DS na akci Rekonstrukce

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 559/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 509 ze dne 29.06.2016 Uzavření příkazní smlouvy o poskytnutí služeb v souvislosti se zadáváním veřejné zakázky "Redakční zpracování

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany Příloha č. 5 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Ing. Radomír Bradáč Šárka Zapletalová

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Ing. Radomír Bradáč Šárka Zapletalová MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 2. 2019 Bod programu: 16 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Šárka Zapletalová

Více

Smlouva č. o úvěru na opravu a modernizaci bytového fondu

Smlouva č. o úvěru na opravu a modernizaci bytového fondu Smlouva č. o úvěru na opravu a modernizaci bytového fondu Smluvní strany: 1. Město Židlochovice IČ: 00282979, DIČ: CZ00282979 sídlem: Masarykova 100, Židlochovice, 667 01 Židlochovice bankovní spojení:

Více