MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor správy majetku V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta Návrh zpracoval Ing. Jan Tůma, vedoucí odboru Ing. Václav Kaifer, vedoucí oddělení majetku a veřejných zakázek

2 1) Výpůjčka bývalých kasáren vojenského muničního skladu ve Vráži u Písku Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje výpůjčku bývalých kasáren vojenského muničního skladu ve Vráži u Písku v k.ú. Horní Ostrovec s budovou čp. 71, v období od , pro Obec Vráž, Stará Vráž č. 8, za účelem konání soustředění mladých hasičů SDH Vráž a okolních sborů SDH a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o výpůjčce dle přílohy. Důvodová zpráva: Obec Vráž, Stará Vráž č. 8, žádá v termínu od o výpůjčku prostor bývalých kasáren muničního skladu ve Vráži u Písku, za účelem konání soustředění mladých hasičů SDH Vráž a okolních sborů SDH. Žádost je přílohou materiálu. Záměr byl zveřejněn na úřední desce po dobu 15ti dnů k připomínkám občanů k záměru nebyly vzneseny žádné připomínky. Obec Vráž nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit výpůjčku bývalých kasáren muničního skladu ve Vráži u Písku pro Obec Vráž (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Způsob určení ceny: Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: Příloha č. 1 - Žádost Obce Vráž Příloha č. 2 Návrh smlouvy o výpůjčce Příloha č. 3 Charakteristika nebyt. prostor stránka 2 (celkem 17)

3 Příloha č. 1 stránka 3 (celkem 17)

4 Příloha č. 2 Smlouva o výpůjčce prostor sloužících k podnikání č., na které se dohodly smluvní strany: město Písek, Velké náměstí 114, Písek, IČ zastoupené starostkou Mgr. Evou Vanžurovolu (dále jen půjčitel) a obec Vráž, Stará Vráž 8, Vráž, zastoupená starostou Vladimírem Huptychem (dále jen vypůjčitel). I. 1. Půjčitel je vlastníkem bývalých kasáren vojenského muničního skladu ve Vráži u Písku v k.ú. Horní Ostrovec s budovou čp. 71 (dle aktuálního výpisu z LV - viz příloha č. 1, která je nedílnou součástí smlouvy), které jsou předmětem smluvního vztahu, založeného touto smlouvou. 2. Půjčitel touto smlouvou přenechává vypůjčiteli bezplatně k dočasnému užívání tyto nebytové prostory: Charakteristika nebytových prostor (viz příloha č. 2) vybrané místnosti v budově čp. 71 pozemek p. č. 443/1 pozemek p. č. 443/3 Výměra m Prostory budovy jsou zcela vyklizené bez jakéhokoli movitého majetku půjčitele. II. 1. Vypůjčitel může nebytové prostory využívat pouze za účelem konání prázdninového soustředění mládežnických oddílů SDH, přičemž není oprávněn užívat prostory k jiným účelům. 2. Vypůjčitel není oprávněn nebytové prostory nebo jejich část dále pronajmout, nebo jiným způsobem zatížit bez souhlasu půjčitele. 3. Veškeré stavební úpravy je vypůjčitel oprávněn provádět pouze po předchozím souhlasu půjčitele. Případné stavební úpravy a úhradu vložených finančních prostředků řeší příloha č. 3, která je nedílnou součástí této smlouvy. Vypůjčitel přitom není oprávněn požadovat úhradu nákladů vynaložených na provedení změn po skončení výpůjčky. 4. Vypůjčitel odpovídá za dodržování všech zákonných předpisů týkajících se nebytových prostor (bezpečnost, protipožární ochrana, ochrana majetku, změna užívání, apod.) stránka 4 (celkem 17)

5 1. Tato smlouva se uzavírá na dobu určitou s účinností od do III. 2. Půjčitel může tuto smlouvu vypovědět před uplynutím sjednané doby z důvodu porušení povinností vypůjčitele uvedených v čl. II. této smlouvy. 3. Smlouvu lze též ukončit před uplynutím sjednané doby dohodou smluvních stran. IV. 1. Půjčitel prohlašuje, že nebytový prostor je dlouhodobě mimo provoz a tomu odpovídá technický stav zejména rozvodů vody a odpadů a nezavazuje se k zajištění bezvadné funkce rozvodů. 2. Vypůjčitel prohlašuje, že je řádně seznámen se stavem předmětu smlouvy a všemi podmínkami i případnými omezeními užívání vypůjčených prostor a v tomto stavu je přejímá. 3. Vypůjčitel se zavazuje, že vlastními prostředky zamezí shromažďování a skladování odložených věcí mimo vypůjčené prostory. 4. Vypůjčitel bere na vědomí, že část vypůjčeného pozemku je využívána společností Lesy města Písku k průjezdu techniky a vozidel zajištujících lesní hospodářství na sousedním pozemku. Vypůjčitel je povinen umožnit volný průjezd techniky a zajistit bezpečnost účastníků soustředění. 5. Vypůjčitel je povinen zamezit vstupu účastníků mimo prostory vymezené touto smlouvou a nese veškerou zodpovědnost za škody na zdraví či majetku způsobené zanedbáním této povinnosti. 6. Vypůjčitel je povinen respektovat dohodnutý způsob zabezpečení areálu. V. 1. Vypůjčitel se touto smlouvou zavazuje uhradit náklady na dodávku elektrické energie za dobu užívání vypůjčených prostor. 2. Fakturu s vyúčtováním za elektrickou energii a případné další náklady spojené s užíváním prostor obdrží vypůjčitel po ukončení smluvního vztahu a předání prostor půjčiteli. 3. Půjčitel zajistí dodávku těchto energií a služeb: elektrická energie pro společné prostory. 4. Vypůjčitel se zavazuje zajistit na své náklady povinné revize elektrických a ostatních spotřebičů, které umístí do vypůjčených prostor a které používá ke své činnosti. V případě havárie rozvodů vody a odpadů si zajistí náhradní řešení. 5. Revize rozvodů a zařízení, které jsou součástí budovy, zajišťuje půjčitel. VI. 1. Po skončení užívání výpůjčky, nedojde-li k prodloužení smlouvy, je vypůjčitel povinen vypůjčené prostory vyklidit a předat ve stavu, v jakém byly převzaty s přihlédnutím k obvyklému opotřebení, nebylo-li dohodnuto jinak. stránka 5 (celkem 17)

6 2. Nevyklidí-li vypůjčitel nebytové prostory v dohodnutém termínu, nejpozději však do tří měsíců od konce doby zapůjčení, je půjčitel oprávněn nebytové prostory vyklidit na vlastní náklady a náklady na vyklizení a skladování pak následně vymáhat právní cestou. Na písemnou výzvu je vypůjčitel povinen vyklizené věci vyzvednout. 3. Vypůjčitel je povinen uzavřít pojistnou smlouvu na předmět smlouvy na odpovědnost za škodu způsobenou třetím osobám a odpovědnost na věcech převzatých. V případě nedodržení této podmínky se vystavuje riziku finanční sankce ze strany půjčitele, případně ukončení smluvního vztahu. Vypůjčitel se zavazuje doložit půjčiteli kopii výše uvedené pojistné smlouvy a to nejpozději ke dni předání vypůjčených prostor k užívání. VII. 1. Tato smlouva je vyhotovena ve čtyřech výtiscích s platností originálu, z nichž každá smluvní strana obdrží dva výtisky. 2. Tuto smlouvu je možno měnit pouze písemnými dodatky. 3. Obě smluvní strany souhlasí se zveřejněním této smlouvy. 4. Rozsah smlouvy souhlasí s usnesením rady města Písku č. ze dne V Písku dne.. vypůjčitel.. půjčitel Vyvěšeno na úřední desku dne: Sejmuto z úřední desky dne: Schváleno v radě města dne: stránka 6 (celkem 17)

7 Příloha č. 3 stránka 7 (celkem 17)

8 2) Žádost o rozšíření nájemce prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 1363, nábřeží 1. máje v Písku Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje rozšíření nájemce prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 1363, nábřeží 1. máje v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek kadeřnictví, o a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu nebytových prostor ze dne Důvodová zpráva: Stávající nájemkyně prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 1363, nábřeží 1. máje v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek (kadeřnictví), žádá o rozšíření nájemce. Záměr města na rozšíření nájemce byl zveřejněn na úřední desce na dobu 15ti dnů k připomínkám občanů bez připomínek. Žadatelé nemají dluh vůči městu Písek. Domovní a bytová správa města Písku nemá námitek. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje rozšíření okruhu nájemců schválit (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Způsob určení ceny: Dle koeficientu cenové mapy. Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: stránka 8 (celkem 17)

9 3) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 97, Heydukova ul. v Písku Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje předložený materiál s tím, že.., ukončila svoji činnost v prostoru sloužícího k podnikání v objektu čp. 97, Heydukova ul. a pověřuje starostku města podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu nebytových prostor ze dne Důvodová zpráva: Stávající nájemkyně nebytových prostor v objektu čp. 97, Heydukova ul. v Písku (kadeřnictví), žádají o ukončení společného nájemního vztahu s. Smlouva o nájmu nebytových prostor ze dne je uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 1.000,- Kč/m 2 a rok, tj ,- Kč/rok. Záměr města na zúžení okruhu nájemců byl zveřejněn na úřední desce na dobu 15ti dnů k připomínkám občanů - k záměru nepřišly připomínky. Výše uvedené nájemkyně nemají dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje zúžení okruhu nájemců schválit (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Způsob určení ceny: Dle koeficientu cenové mapy. Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: stránka 9 (celkem 17)

10 4) Žádost o snížení nájmu za pronájem prostor sloužících k podnikání č. 3A 321 v objektu čp. 449, Čechova ul. v Písku Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje snížení měsíčního nájemného v mimosezónních měsících za pronájem prostor sloužících k podnikání č. 3A 321 v objektu čp. 449, Čechova ul. v Písku, o 3.500,- Kč pro nájemce. V kladném případě pověřuje odbor SM zveřejněním záměru města na snížení nájemného na úřední desku na dobu 15ti dnů a nebudou-li žádné připomínky, pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu prostor sloužících k podnikání ze dne Důvodová zpráva: Rada města Písku na svém zasedání dne přijala usnesení č. 487/14, kde schválila pronájem nebyt. prostoru č. 3A 321 v objektu čp. 449, Čechova ul. v Písku, pro, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 600,- Kč/m 2 /rok, za účelem provozování fitness a aerobic centra. pozn.: dle pravidel schválených zastupitelstvem města činí nájemné v objektu čp. 449, Čechova ul,. částku ve výši 1.400,- Kč/m 2 a rok (za tuto cenu se nebytový prostor nedařilo pronajmout). Původní výše nájemného pro stávající nájemce činila 700,- Kč/m 2 a rok, poté byla snížena na základě žádosti původních nájemců na 600,- Kč/m 2 a rok. Nájemce již jednou žádal o snížení nájemného o 10 tis. měsíčně. Rada města Písku na svém zasedání dne , č. usnesení 687/14, neschválila toto snížení nájemného. V současné době nájemce žádá o snížení měsíčního nájemného v mimosezónních měsících červen - září o 3.500,- Kč. Důvody uvádí ve své žádosti, která je přílohou materiálu. Smlouva uzavřena od , pronajatý prostor má výměru 421,4 m 2, měsíční úhrada nájemného tedy činí ,- Kč. Měsíční zálohy na vodné, stočné, dodávku tepla a TUV + platba za el. ve spol. prostorách domu je ,- Kč, tj. celkem měsíční úhrada ve výši ,- Kč/měsíc. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Domovní a bytová správa města Písku snížení nájemného nedoporučuje. Jak vyplývá z důvodové zprávy, výše nájemného byla již dvakrát snížena. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje na základě stanoviska DBS města Písku snížení měsíčního nájemného neschválit (usnesení c). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). stránka 10 (celkem 17)

11 Způsob určení ceny: Na základě usnesení č. 487/14 rady města ze dne Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: Žádost nájemce - neveřejná stránka 11 (celkem 17)

12 5) Změna názvu společnosti Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o zajišťování správy telekomunikační věže s rozhlednou Písek Jarník ze dne dle přílohy, kde se mění název společnosti z Telefónica O2 Czech Republic, a.s., IČ , na O2 Czech Republic, a.s., IČ , se sídlem Za Brumlovkou 266/2, Praha 4, zast. Ing. Josefem Pokorným a pověřuje starostku města jeho podpisem. Důvodová zpráva: Společnost Telefónica O2 Czech Republic, a.s., IČ , se sídlem Za Brumlovkou 266/2, Praha 4 (správce telekomunikační věže s rozhlednou Písek Jarník ), písemně oznámila, že došlo ke změně obchodní firmy a to na O2 Czech Republic, a.s., IČ , se sídlem Za Brumlovkou 266/2, Praha 4, zast. Ing. Josefem Pokorným. Vzhledem ke shora uvedenému je předkládán návrh na uzavření dodatku ke Smlouvě o zajišťování správy telekomunikační věže s rozhlednou Písek Jarník ze dne , kterým se změní záhlaví smlouvy. Dále se tímto dodatkem schvaluje konečné vyúčtování provozních nákladů za roky , které je přílohou dodatku, a kontaktní osoba za Město Písek. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit uzavření dodatku č. 1 ke Smlouvě o zajišťování správy telekomunikační věže s rozhlednou Písek Jarník ze dne dle přílohy (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z konečného vyúčtování provozních nákladů je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Způsob určení ceny: Dle usnesení rady č. 482/09 ze dne Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o zajišťování správy telekomunikační věže s rozhlednou Písek Jarník ze dne stránka 12 (celkem 17)

13 stránka 13 (celkem 17)

14 stránka 14 (celkem 17)

15 stránka 15 (celkem 17)

16 stránka 16 (celkem 17)

17 6) Pronájem prostor sloužících k podnikání č. IV/454 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem prostor sloužících k podnikání č. IV/454 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku, o výměře cca 34 m 2, pro žadatele, za účelem prodeje cukrovinek a zmrzliny, za podmínky zajištění řádné rekolaudace prostoru, na dobu neurčitou, za úplatu ve výši 800,- Kč/m 2 /rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. Důvodová zpráva: Dne byl zveřejněn na úřední desce návrh na pronájem volného prostoru č. IV/454 o výměře cca 34 m 2 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku, za úplatu ve výši 800,- Kč/m 2 a rok (výše nájemného byla schválena radou města dne , č. usnesení 886/13). V daném termínu přišla žádost žadatele, za účelem prodeje cukrovinek a zmrzliny. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Domovní a bytová správa města Písku nemá námitek. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit pronájem výše uvedených prostor za cenu ve výši 800,- Kč/m 2 a rok (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Způsob určení ceny: Dle usnesení rady č. 886/13 ze dne Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: stránka 17 (celkem 17)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 09.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 04.12.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví - Sladovně o.p.s.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 25.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 29.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na obsazení bytu ve školském areálu Křesťanská mateřská škola, Dobrovského

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 03.01.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje budovy čp. 57 Chelčického ulice, Písek včetně

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 7.1.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ CEROK, z.s. Písek žádost o odpuštění poplatku za provozní náklady NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 06.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 06.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 27.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Inflační doložka NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města a) schvaluje b) schvaluje

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 28 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 15.03.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek NÁVRH

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Výpůjční smlouvy na nemovitý majetek Města v užívání SDH konané dne 15. 06. 2016 Zpráva se předkládá z důvodu: Vyvěšený záměr na výpůjčku majetku města Zprávu vypracoval:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.03.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

USNESENÍ. z 64. schůze Rady města Hranic, dne 14. 1. 2014

USNESENÍ. z 64. schůze Rady města Hranic, dne 14. 1. 2014 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 64. schůze Rady města Hranic, dne 14. 1. 2014 Usnesení 2081/2014 - RM 64 ze dne 14. 1. 2014 Kontrola plnění usnesení 1. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení k 14.1. 2014 bez

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: ,

MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: , SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: 00239500, a (dále jen pronajímatel) na straně jedné GRYGAROVÁ Libuše,..,IČ

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS )

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú... Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) a Nájemce:.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 13.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o výpůjčce mezi Městem Písek, ZŠ T. G. Masaryka a Fotbalovým klubem

Více

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I.

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I. Příloha č. 8 Zásad vzorová nájemní smlouva pro pronájem nebytového prostoru ( doba určitá / neurčitá ) Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb.,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR [PR SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR uzavřená v souladu se zák.č. 116/1990 Sb.,o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. L. K. místo podnikání a IČ: (dále

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 27.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.04.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh ceníku pro společenství vlastníků a neuplatnění inflační doložky.

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1674/2018/OP NÁZEV: Byty a prostory sloužící ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje jednání týkající

Více

Varianta 1 Rada města projednala žádost Stavební firmy Marek Kopinec s.r.o. o revokaci usnesení a

Varianta 1 Rada města projednala žádost Stavební firmy Marek Kopinec s.r.o. o revokaci usnesení a Konané dne: 8. 12. 2015 RM 15 21 37 31-33 Název: Revokace usnesení rady města č. RM 15 19 37 24 a č. RM 15 19 37 25 N Mimořádný materiál: Návrh usnesení: 1 RM 15 21 37 31 Varianta 1 Rada města projednala

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1060/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 986 ze dne 17.12.2014 Vydání souhlasu pro Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 2483, 2484, 2485 Praha 3, IČ 272 09 555,

Více

I I žďár'ao s;;z,wou. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ:

I I žďár'ao s;;z,wou. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Á I I žďár'ao s;;z,wou MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: 26. 2. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu Nájemní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: Obec Libhošť (IČ:72086718 Podíl:1/1) Libhošť č.p. 1 Libhošť, 742 57 jako pronajímatel na

Více

I I tm.,..,os.;z."'ou

I I tm.,..,os.;z.'ou Á I I tm.,..,os.;z."'ou MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽóÁR NAD SAzAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 88 DNE: 23. 4. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1519/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

Byty a prostory sloužící podnikání

Byty a prostory sloužící podnikání Á I I iďár NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚST A č. 79 DNE: 18. 12. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1348/2017/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor.

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor. Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú. 29432-691/0100, vedený u KB Zastoupení:.., ředitel MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel

Více

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Obec Velká Kraš jako provozovatel koupaliště ve Velké Kraši zastoupená : Vlastou Kočí, starostkou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Město Chrastava, se sídlem nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, zastoupené starostou Ing. Michaelem Canovem, IČ 00262871, DIČ CZ00262871, na straně jedné (dále

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

Obec Bořetice, Bořetice čp. 39, PSČ:

Obec Bořetice, Bořetice čp. 39, PSČ: Obec Bořetice, Bořetice čp. 39, PSČ: 691 08 NÁVRH DODATKU č. 1 - Nájemní smlouvy uzavřené mezi obcí Bořetice, IČ 00283037, se sídlem Bořetice č. 39, 691 08 Bořetice a Tenisovým klubem Bořetice 2012, IČ

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 20.7.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.9.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatků č. 1 ke smlouvám, jejichž předmětem je provoz veřejných WC ve městě

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých bodů.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Informace z usnesení 7. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne Uzavření smlouvy o nájmu bytu

Informace z usnesení 7. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne Uzavření smlouvy o nájmu bytu Informace z usnesení 7. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 9.2. 2011 1. Uzavření smlouvy o nájmu bytu Rada MČ Brno - Starý-Lískovec bere na vědomí souhlas Statutárního města Brna, Bytového odboru, s uzavřením

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku, DBS města Písku V Písku dne: 07.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna zásad prodeje nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 14 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor vnitřních věcí Ing. Petr Mynář, vedoucí odboru

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 09.11.2012 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.11.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 123/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 103 ze dne 17.02.2016 Pronájem nebytového prostoru v budově Vinohradská 176/1513, Praha 3 firmě Ortopedie Praha 3 s.r.o. Rada městské

Více

Smlouva o podnájmu bytu

Smlouva o podnájmu bytu Odbor bytový Úřadu městské části Brno-střed Dominikánská 2, 601 69 Brno FI_BO_11/1 Pravidla pronájmu bytů v městské části Brno-střed a Kritéria a způsob pro výběr žadatelů o pronájem bytu v městské části

Více

Nájemní smlouva. I. Předmět a účel nájmu

Nájemní smlouva. I. Předmět a účel nájmu Nájemní smlouva příloha č. 1 Městská část Praha 14 198 21 Praha 9, Bratří Venclíků 1073 IČ 00231312 DIČ CZ 00231312 zastoupená Bc. Radkem Vondrou, starostou bankovní spojení : č.ú 19-9800050998/6000 vedeného

Více

SMLOUVA O NÁJMU. I. Smluvní strany

SMLOUVA O NÁJMU. I. Smluvní strany SMLOUVA O NÁJMU I. Smluvní strany Obec Ostrá zastoupená Mgr. Janou Kauckou, starostkou Ostrá 172, Lysá nad Labem, 289 22 IČO: 00239585 dále jen pronajímatel a společnost [ ] zastoupená [ ] [ ] IČO: [ ]

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Dodatek nájemní smlouvy dle Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., 2201 Číslo smlouvy 002/2014

Dodatek nájemní smlouvy dle Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., 2201 Číslo smlouvy 002/2014 Dodatek nájemní smlouvy dle Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., 2201 Číslo smlouvy 002/2014 Článek 1 Smluvní strany 1) Obec Kryštofovy Hamry, Kryštofovy Hamry 64, 431 91 Vejprty, zastoupená Bc.Františkem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 23.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o prodloužení nájmu bytu v areálu ZŠ J. K. Tyla, Tylova 2391, Písek NÁVRH

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 897 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 897 ze dne č.j.: 975/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 897 ze dne 06.12.2016 Výpůjčka části pozemku parc. č. 2814/1 v k.ú. Žižkov a návrh smlouvy o výpůjčce části pozemku parc. č. 2814/1

Více

Smlouva o nájmu garážového stání č. G x/2013. Čl. I Smluvní strany

Smlouva o nájmu garážového stání č. G x/2013. Čl. I Smluvní strany SMLOUVA o nájmu nebytového prostoru garážového stání a úhradě služeb spojených s jeho užíváním č. G x / 2013 uzavřená dle zákona č. 40/1964 Sb. a zákona č.116/1990 Sb., vše ve znění pozdějších předpisů

Více

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor uzavřená podle zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 52. zasedání dne 17. 10. 2016 USNESENÍ č. 420/16/RMČ k smlouvě na pronájem prostor objektu Zázemí Ďáblického parku Vlna Rada po projednání I. schvaluje uzavření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr.

Více

SMLOUVA O NÁJMU. I. Smluvní strany. uzavírají tuto smlouvu o nájmu veřejného tábořištěv Ostré. II. Předmět nájmu

SMLOUVA O NÁJMU. I. Smluvní strany. uzavírají tuto smlouvu o nájmu veřejného tábořištěv Ostré. II. Předmět nájmu SMLOUVA O NÁJMU Obec Ostrá zastoupená Mgr. Janou Kauckou Ostrá 172, Lysá nad Labem, 289 22 IČ : 00239585 dále jen pronajímatel a...... dále jen nájemce I. Smluvní strany uzavírají tuto smlouvu o nájmu

Více

S M L O U V U O V Ý P Ů J Č C E

S M L O U V U O V Ý P Ů J Č C E Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace se sídlem: Vrchlického 59, Jihlava, 586 33 lčo: 00090638 bankovní spojení: KB a.s. Jihlava, číslo účtu: 18736681/0100 zastoupená: MUDr. Lukášem Velevem, MHA, ředitelem

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU č. 25/05776/16 kterou podle 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), uzavřeli tito účastníci Město Uherský Brod se sídlem:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ

SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Tomášem Machem Ph.D., IČ 00239500, bankovní spojení 19-0504359359/0800 ČS

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 05.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření veřejnoprávních smluv na projednávání přestupků za město Mirovice a obec

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 08.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.08.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o nájmu dopravního prostředku a marketingové spolupráci mezi

Více

MĚSTO PROSEČ. Pravidla pro pronajímání pozemků ve vlastnictví města Proseč. Elektronická verze: www.mestoprosec.cz

MĚSTO PROSEČ. Pravidla pro pronajímání pozemků ve vlastnictví města Proseč. Elektronická verze: www.mestoprosec.cz MĚSTO PROSEČ Pravidla pro pronajímání pozemků ve vlastnictví města Proseč Číslo: P/02/2012 Originál: Kancelář úřadu Elektronická verze: www.mestoprosec.cz Platnost od: 20. 12. 2012 Účinnost od: 1. 1. 2013

Více

Pravidla pronájmu nebytových prostor SD

Pravidla pronájmu nebytových prostor SD Pravidla pronájmu nebytových prostor SD Zasedací sály v 1. patře Sankturinovského domu Obsah Článek 1 Článek 2 Článek 3 Článek 4 Článek 5 Článek 6 Úvodní ustanovení Vymezení pojmů Nájem zasedací místnosti

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 21.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemků a staveb U Honzíčka v k.ú. Písek NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 30.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatky č. 1 k Veřejnoprávním smlouvám o poskytnutí dotací na sociální

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

SMLOUVĚ O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVĚ O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR 1. Město Čáslav, IČ: 00236021 se sídlem Čáslav-Staré Město, nám. Jana Žižky z Trocnova 1/1 jednající starostou města Ing. Jaromírem Strnadem (dále jen pronajímatel) a 2. Velkoobchod ORION spol. s r.o.,

Více

SMLOUVA O VÝPŮJČCE. č. VYP/85/04/003483/2014. evidenční číslo MZO MHMP 83/2014

SMLOUVA O VÝPŮJČCE. č. VYP/85/04/003483/2014. evidenční číslo MZO MHMP 83/2014 Stejnopis č. SMLOUVA O VÝPŮJČCE č. VYP/85/04/003483/2014 evidenční číslo MZO MHMP 83/2014 uzavřená podle 2193 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely

Více