Město Most a e-aukce. Statutární město Most Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Most a e-aukce. www.mesto-most.cz. Statutární město Most Radniční 1/2 434 69 Most IČ: 00266094 DIČ: CZ00266094"

Transkript

1 Město Most a e-aukce Statutární město Most Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ

2 Zahájení užívání e-aukcí Proč eaukce? 1) uspoříte nemalé finanční prostředky 2) získáte nové dodavatele 3) snížíte cenu zboží 4) snížíte riziko korupce při nákupu Jde o vyjednávací nástroj, který urychluje a zefektivňuje proces sjednávání dodacích a obchodních podmínek na dodávky zboží, služeb, materiálů, surovin, ale i oprav základních prostředků a při pořizování investic. v období 06-12/2008 byla provozována tzv. pilotní verze systému e-aukce v rámci tohoto zkušebního provozu bylo prověřováno, zda bude systém e-aukcí pro město Most přínosem, dále byly prověřovány personální nároky na provoz e-aukcí v 01/2009 byla zakoupena tzv. ostrá verze systému e-aukce bylo zajištěno proškolení administrátorů e-aukcí do interního dokumentu úřadu PRAVIDLA PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU MĚSTA MOST byla zakomponována možnost užívání e-aukcí jako formy zadání veřejných zakázek malého rozsahu (2)

3 E-aukce města Most v roce 2009 V roce 2009 celkem 18 e-aukcí 13 e-aukcí tis. Kč; 2 e-aukce 0,5 1 mil. Kč; 3 e-aukce nad 1 mil. Kč, Největší objem e-aukce 1,5 mil. Kč e-aukce týkající se datové infrastruktury, Nejvíce účastníků jedné e-aukce : 20 Výměna oken v budově 13.ZŠ v Mostě, Nejvíce položek jedné e-aukce: 146 Nákup spotřebního materiálu, (3)

4 E-aukce města Most v roce 2009 Nejvyšší dosažená úspora vůči předpokládané ceně VZ: 70,4 % - Renovace náplní tonerů, Nejvyšší dosažená úspora vůči nejnižší úvodní nabídkové ceně: 42,5 % - Technické zabezpečení voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, Průměrná úspora: 16,5 %, Celková úspora v roce 2009: ,- Kč, Nejdelší e-aukce: 2 hod. 38 min., 69x prodlouženo Renovace náplní tonerů. plánuje se vytvoření samostatného oddělení zabývajícího se pouze veřejnými zakázkami dodržení striktního oddělení provádění veřejných zakázek od procesu zpracování PD a procesu realizace prací. (4)

5 Jak se vyvarovat problémů? Co je nutné před a v průběhu provozování e-aukce zajistit?: Přesvědčit vedení organizace k zakoupení systému e-aukce, Současně přesvědčit vedení organizace k aktivní účasti na průběhu e-aukcí, Zajistit si podporu a součinnost složek (odborů magistrátu, příspěvkových organizací, společností ovládaných městem atd.) které budou e-aukce organizovat, (5)

6 Jak se vyvarovat problémů? Co je nutné před a v průběhu provozování e-aukce zajistit?: Zajistit důkladné proškolení administrátorů e-aukcí, Zajistit dostatečnou prezentaci v regionálních médiích tak, aby o nové formě veřejné zakázky byli dodatečně informováni i zástupci uchazečů, Případně zajistit, např. ve spolupráci s OHK, prezentaci či školení pro uživatele e-aukcí z řad uchazečů o veřejné zakázky Zajistit soulad systému e-aukce s interními směrnicemi organizace týkajícími se realizace veřejných zakázek. (6)

7 Jak se vyvarovat problémů? E-aukci využívá stále málo složek zadavatele E-aukci využívalo v letech v rámci všech složek statutárního města Most stále málo účastníků. Na magistrátu ji využívá především odbor informačních systémů a odbor rozvoje a dotací. Využití e-aukce u ostatních odborů magistrátu a především u příspěvkových organizací je téměř nulová. Hlavní problém spočívá především v neochotě příslušných vedoucích pracovníků jednotlivých odborů, úseků či složek využívat e- aukci jako formu výběru dodavatelů. Ač proběhla série školení a prezentací, nedaří se aplikovat předané poznatky a zkušenosti do praxe. Dalším problémem, především u příspěvkových organizací, je nedostatek pracovníků pro administrování e-aukcí. (7)

8 Jak se vyvarovat problémů? Jak tento problém řešit? Trpělivě přesvědčovat a prezentovat výhody e-aukcí, Zohlednit v interní směrnici zadavatele pro VZMR povinnost použít e-aukci jako formu výběru dodavatele u stanovených druhů dodávek, služeb či stavebních prací Realizovat koncepční změnu v rámci organizační struktury zadavatele a vytvořit tzv. oddělení veřejných zakázek, toto oddělení bude rozhodovat o volbě způsobu provedení veřejné zakázky (8)

9 Centrální zadavatel výrazný úspěch e-aukce v roce 2011 E-aukce na centrální dodávky elektrické energie v 06/2011 vyhlásilo statutární město Most jako centrální zadavatel veřejnou zakázku na dodávky elektrické energie na dva roky v zastoupení celkem 29 dílčích veřejných zadavatelů (příspěvkové organizace města, společnosti ovládané městem), předmětem dodávek bylo VN v nízkém tarifu a vysokém tarifu a NN v nízkém tarifu a vysokém tarifu na období účastníci soutěžního kola soutěžní kolo trvalo 50 minut CELKOVÁ ÚSPORA OPROTI PŘEDPOKLÁDANÉ CENĚ DLE PŘEDCHOZÍCH OBDOBÍ A OČEKÁVANÉMU NÁRŮSTU CEN ČINILA CCA 6 MIL. KČ = CCA 15% (9)

10 Centrální zadavatel výrazný úspěch e-aukce v roce 2011 E-aukce na centrální dodávky zemního plynu v 08/2011 vyhlásilo statutární město Most jako centrální zadavatel veřejnou zakázku na dodávky zemního plynu na dva roky v zastoupení celkem 29 dílčích veřejných zadavatelů (příspěvkové organizace města, společnosti ovládané městem), předmětem soutěže byly dodávky zemního plynu na období účastníků soutěžního kola soutěžní kolo trvalo 1 hod a 18 minut CELKOVÁ ÚSPORA OPROTI PŘEDPOKLÁDANÉ CENĚ DLE PŘEDCHOZÍCH OBDOBÍ A OČEKÁVANÉMU NÁRŮSTU CEN ČINILA CCA 500 TIS. KČ = CCA 30% (10)

11 Město Most a budoucnost e-aukce Co hodláme zlepšit? vytvořením oddělení veřejných zakázek zajistíme vyšší podíl využití elektronických nástrojů v rámci zadávání a hodnocení veřejných zakázek (např. e-aukce) pokusíme se prosadit povinnost užívání e-aukcí u vybraných druhů dodávek a služeb město Most bude i nadále u veřejných zakázek na vybrané druhy dodávek a služeb vystupovat v roli centrálního zadavatele pro své příspěvkové organizace a společnosti ovládané městem město Most nabídne přilehlým obcím možnost provádění centrálního zadávání na jimi plánované dodávky či služby provedeme e-aukci na služby mobilních operátorů, pojišťovací služby, VZ na pronájem multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) na 4 roky. (11)

12 Město Most a budoucnost elektronických nástrojů Nákupní portál statutárního města Most v roce 2012 se pokusíme zavést nákupní portál v rámci resortu zadavatele analýza stávajícího stavu nákupů a nakládání s městským majetkem návrh optimalizace nákupů návrh optimalizace nakládání s majetkem města využití jednotlivých elektronických nástrojů (e-aukce, e-tržiště, e-dražby) v rámci provozu nákupního portálu (12)

13 Město Most a budoucnost elektronických nástrojů Nákupní portál statutárního města Most předpokládáme, že nákupní portál bude funkční v rámci statutárního města Most, jeho příspěvkových organizací a společností jím ovládaných (celkem 29 subjektů) předpokládáme, že nákupním portálem budeme zajišťovat cca 20-25% nákupů tj. cca 600 mil. Kč předpokládáme, že v rámci provozu funkčního nákupního portálu dosáhneme roční úspory cca mil. Kč (13)

14 Celková úspora v rámci využívání e-aukcí Za celkovou dobu užívání e-aukce ( ) statutárním městem Most bylo zatím dosaženo úspory celkem cca 10 mil. Kč V příštích obdobích tuto částku koncepčním přístupem a koordinovaným užíváním elektronických nástrojů podstatně navýšíme (14)

15 Děkuji za pozornost Statutární město Most Mgr. Karel Novotný, MBA náměstek primátora Tel: , MT:

Město Most a e-aukce. Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ

Město Most a e-aukce.  Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Město Most a e-aukce Magistrát města Mostu Radniční 1/2 434 69 Most IČ: 00266094 DIČ: CZ00266094 www.mesto-most.cz Zahájení užívání e-aukcí v období 06-12/2008 byla provozována tzv. pilotní verze systému

Více

Statutární město Most centrální zadavatel

Statutární město Most centrální zadavatel Statutární město Most centrální zadavatel Magistrát města Mostu Radniční 1/2 434 69 Most IČ: 00266094 DIČ: CZ00266094 www.mesto-most.cz Zahájení centrálního zadávání v roce 2011 byla provedena interní

Více

POUŽÍVÁNÍ DYNAMICKÉHO NÁKUPNÍHO SYSTÉMU VE VŠEOBECNÉ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNĚ ČESKÉ REPUBLIKY

POUŽÍVÁNÍ DYNAMICKÉHO NÁKUPNÍHO SYSTÉMU VE VŠEOBECNÉ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNĚ ČESKÉ REPUBLIKY POUŽÍVÁNÍ DYNAMICKÉHO NÁKUPNÍHO SYSTÉMU VE VŠEOBECNÉ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNĚ ČESKÉ REPUBLIKY PRAHA 10-11. ČERVNA 2015 ING. CTIRAD FISCHER OBSAH Definice DNS 3-5 DNS ve VZP ČR 5 Přímé využití ve VZP ČR nákup

Více

Dopravní podnik Ostrava a.s. Ostrava jednotně a transparentně (průkazné hospodaření organizací města)

Dopravní podnik Ostrava a.s. Ostrava jednotně a transparentně (průkazné hospodaření organizací města) Dopravní podnik Ostrava a.s. Konference Ostrava jednotně a transparentně (průkazné hospodaření organizací města) Představení společnosti: Dopravní podnik Ostrava a.s. - akciová společnost v majetku Statutárního

Více

Veřejné zakázky - výzvy a úskalí elektronizace a centralizace zadávání. Vladimíra Kadlčíková

Veřejné zakázky - výzvy a úskalí elektronizace a centralizace zadávání. Vladimíra Kadlčíková Veřejné zakázky - výzvy a úskalí elektronizace a centralizace zadávání Vladimíra Kadlčíková Nejvýhodnější nabídka = 3E? VEŘEJNÉ VÝDAJE HOSPODÁRNOST EFEKTIVNOST ÚČELNOST VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 54 % kontrolních

Více

Města a obce municipální nákupy a prodeje v číslech a inspiracích

Města a obce municipální nákupy a prodeje v číslech a inspiracích Města a obce municipální nákupy a prodeje v číslech a inspiracích Marek Pieter Liberec 21. května 2019 Elektronické aukce motivace Vysoké možnosti úspory / zisku Transparentní postup (ochrana zaměstnanců

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Žádám Ministerstvo financí, v souladu s ust. 13 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu

Žádám Ministerstvo financí, v souladu s ust. 13 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu Žádám Ministerstvo financí, v souladu s ust. 13 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, o podání informace o obsahu popisu pracovní činnosti (pracovní náplň)

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE CENTRÁLNÍ ZADAVATEL: Centrální nákup, příspěvková organizace SÍDLO: Vejprnická 663/56, 31800 Plzeň IČ: 72046635 ZASTOUPENÝ: Ing. Jiřím Heranem, ředitelem NÁZEV ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Aktuální stav elektronizace veřejných zakázek v České republice

Aktuální stav elektronizace veřejných zakázek v České republice ELEKTRONICKÁ TRŽIŠTĚ NOVĚ Aktuální stav elektronizace veřejných zakázek v České republice Poskytovatelé APUeN Poskytovatel B2B Centrum, a. s., Praha CLANROY, a. s., Praha ecentre, a. s., Ostrava ECONOMY.CZ,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

kompletní historie elektronické aukce

kompletní historie elektronické aukce kompletní historie elektronické aukce Dodávka elektřiny pro město Králíky, jeho příspěvkové organizace a obchodní společnost, kterou město Králíky zřídilo Zadavatel: Název: Sídlo: Město Králíky Velké náměstí,

Více

Veřejné za ká zk y pod lupou

Veřejné za ká zk y pod lupou Veřejné za ká zk y pod lupou Poskytovatelé APUeN Poskytovatel B2B Centrum, a. s., Praha CLANROY, a. s., Praha ecentre, a. s., Ostrava ECONOMY.CZ, s. r. o., Praha eeebid.com Inc., o. s., Praha NAR marketing,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle zákona č.137/2006 Sb. PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK VEŘEJNÝ ZADAVATEL STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN A)

Více

Elektronická tržiště

Elektronická tržiště Konference 25. 4. 2013 Elektronická tržiště Rok 2012 Ing. Marek Grill Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného investování Národní el. nástroj (NEN) Věstník veřejných zakázek a další části IS

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Přítomnost a budoucnost NENu a elektronizace VZ v ČR

Přítomnost a budoucnost NENu a elektronizace VZ v ČR Poodhalte budoucnost českého zadávání, aneb co nás čeká a nemine Přítomnost a budoucnost NENu a elektronizace VZ v ČR Jiří Svoboda MMR ČR Fin. objem v mld. Kč vč. DPH Fin. objem v mld. Kč Makroekonomické

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Statutární město Most Sociálně odpovědné

Statutární město Most Sociálně odpovědné Statutární město Most Sociálně odpovědné Statutární město Most IPRM DEMOS veřejné zadávání Magistrát města Mostu Radniční 1/2 434 69 Most IČ: 00266094 DIČ: CZ00266094 www.mesto-most.cz Zapojení nezaměstnaných

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Národní elektronický nástroj (NEN)

Národní elektronický nástroj (NEN) ISSS Hradec Králové Národní elektronický nástroj (NEN) MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR OEVZK Praha, duben 2014 Fin. objem v mld. Kč vč. DPH Fin. objem v mld. Kč 4 500 4 000 3 500 3 000 2 500 2 000 1

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

NKÚ - Veřejné zakázky 2014 Hodnota za peníze NIPEZ / NEN

NKÚ - Veřejné zakázky 2014 Hodnota za peníze NIPEZ / NEN NKÚ - Veřejné zakázky 2014 Hodnota za peníze MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR NIPEZ / NEN Praha 18. 9. 2014 Fin. objem v mld. Kč vč. DPH Fin. objem v mld. Kč 4 500 4 000 3 500 3 000 2 500 2 000 1 500

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Dodávka IT spotřebního materiálu. Uzavření jednorázové smlouvy. Dodávka spotřebního materiálu. Originální tonerová kazeta HP

Dodávka IT spotřebního materiálu. Uzavření jednorázové smlouvy. Dodávka spotřebního materiálu. Originální tonerová kazeta HP Zadavatel Úřední název zadavatele: Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko IČO: 75082616 Sídlo/místo podnikání: Na Jízdárně 2824/2 70200 Ostrava Specifikace VZ VZ: Dodávka IT spotřebního materiálu

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 IČO: 00063797 Sídlo/místo podnikání: Zenklova 1/35 18000 Praha

Více

Nový systém sdružených nákupů statutárního města Ostravy

Nový systém sdružených nákupů statutárního města Ostravy Statutární město Ostrava Nový systém sdružených nákupů statutárního města Ostravy Ing. Valentina Vaňková odbor VZKÚ, vedoucí odd. kapitálových účastí a sdruženého nákupu 1. listopadu 2017 www.ostrava.cz

Více

Elektronická tržiště versus Národní elektronický nástroj

Elektronická tržiště versus Národní elektronický nástroj Elektronická tržiště versus Národní elektronický nástroj www.vortalgov.c z All rights are Legislativ a Směrnice Evropského parlamentu a Rady č. 2004/18/ES, o koordinaci postupů při zadávání veřejných zakázek

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Koncepce centrálního nákupu resortu MF

Koncepce centrálního nákupu resortu MF Koncepce centrálního nákupu resortu MF Centralizované zadávání resortních veřejných zakázek 1 Tento dokument byl zpracován za účelem vyjasnit spolupráci mezi jednotlivými útvary, které se podílí na centralizovaném

Více

Aktuální stav projektu NIPEZ statistiky trhu VZ

Aktuální stav projektu NIPEZ statistiky trhu VZ Aktuální stav projektu NIPEZ statistiky trhu VZ MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR RNDr. Jiří Svoboda, ředitel Odboru elektronizace veřejných zakázek a koncesí Konference VZ, Praha, prosinec 2013 Obsah

Více

SYSTÉM CENTRÁLNÍHO NÁKUPU

SYSTÉM CENTRÁLNÍHO NÁKUPU SYSTÉM CENTRÁLNÍHO NÁKUPU Specifika nákupu v LČR LČR realizuje nákupy ze 105 organizačních jednotek na celém území České republiky, fyzicky není možné zajistit veškeré nákupy z jednoho místa, ročně se

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČ: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

OTIDEA - Veřejné zakázky 2014/2015 NIPEZ / NEN

OTIDEA - Veřejné zakázky 2014/2015 NIPEZ / NEN OTIDEA - Veřejné zakázky 2014/2015 MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR NIPEZ / NEN Jiří Svoboda Praha 2. 10. 2014 Fin. objem v mld. Kč vč. DPH Fin. objem v mld. Kč 4 500 4 000 3 500 3 000 2 500 2 000 1 500

Více

Plán 2015 Centralizované zadávání pro OK a jeho PO

Plán 2015 Centralizované zadávání pro OK a jeho PO Plán 2015 Centralizované zadávání pro OK a jeho PO Ing. Pavel Růžička, Olomouc 16.2.2015 Plán pro rok 2015 Kód z číselníku NIPEZ Bližší vymezení Realizace VZ Předpokládaná hodnota* 11 Kancelářský papír

Více

Systém sdružených nákupů Statutárního města Ostrava

Systém sdružených nákupů Statutárního města Ostrava Statutární město Ostrava Systém sdružených nákupů Statutárního města Ostrava Ing. Valentina Vaňková vedoucí oddělení kapitálových účastí a sdruženého nákupu www.ostrava.cz Tematické okruhy 1. Úvod - Jak

Více

Elektronizace veřejné správy. součást boje proti korupci

Elektronizace veřejné správy. součást boje proti korupci Elektronizace veřejné správy součást boje proti korupci Praha, 27. 3. 2012 Milena Machová Založení APUeN Asociace Poskytovatelů a Uživatelů elektronických Nástrojů pro výběrová řízení a elektronické aukce

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN IČO: 00261238 Sídlo/místo podnikání: Mírové nám. 1175/5 40502

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. IČO: 49241494 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ IČO: 00020478 Sídlo/místo podnikání: Těšnov 65/17 11000

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

*MMFMX00UAA77* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00UAA77* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00UAA77* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 147457/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 IČO: 00063797 Sídlo/místo podnikání: Zenklova 1/35 18000 Praha

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Zadávání veřejných zakázek klasicky nebo elektronicky?

Zadávání veřejných zakázek klasicky nebo elektronicky? Veřejné zakázky pod lupou 17.5.2012 Praha 5 Zadávání veřejných zakázek klasicky nebo elektronicky? Ing. Dalibor Wijas, MBA předseda představenstva B2B CENTRUM a.s. Elektronické nástroje ZVZ, 149, odstavec

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Čj. 1452/2015/ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Infuzní roztoky ZADAVATEL: Ústřední vojenská nemocnice

Více

ELEKTRONICKÉ NÁSTROJE V PRAXI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

ELEKTRONICKÉ NÁSTROJE V PRAXI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK ELEKTRONICKÉ NÁSTROJE V PRAXI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK KONFERENCE DNE 27. 9. 2011 Vítězslav Grygar PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI ecentre, a. s. IMPLEMENTUJEME ELEKTRONICKÉ NÁSTROJE DO NÁKUPNÍCH A KONTROLNÍCH PROCESŮ

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon)

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon) MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění platných předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Dodávka asfaltové emulze Druh zakázky nadlimitní veřejná

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad vlády České republiky IČO: 00006599 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Elektronické nástroje a NEN. Ing. Ondřej Ječný odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů Ministerstvo vnitra

Elektronické nástroje a NEN. Ing. Ondřej Ječný odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů Ministerstvo vnitra Elektronické nástroje a NEN Ing. Ondřej Ječný odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů Ministerstvo vnitra Elektronizace veřejných zakázek Plně elektronický proces zadávání veřejné zakázky prostřednictvím

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Centrální Zadavatel: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlem: Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2 Zastoupený: Robin Povšík, náměstek ministryně pro řízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je VÝSTAVBA A ROZŠÍŘENÍ VENKOVNÍHO OSVĚTLENÍ V OBCI LUŽICE Veškeré informace a podrobnosti

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 31. 01. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10. 02. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejná zakázka Audit příspěvkové organizace Domovní a bytová

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Univerzita Karlova v Praze IČO: 00216208 Sídlo/místo podnikání: Ovocný trh 560/5

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Národní infrastruktura pro elektronické zadávání veřejných zakázek (NIPEZ) Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Jiří Svoboda Odbor veřejného investování

Národní infrastruktura pro elektronické zadávání veřejných zakázek (NIPEZ) Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Jiří Svoboda Odbor veřejného investování Národní infrastruktura pro elektronické zadávání veřejných zakázek (NIPEZ) Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Jiří Svoboda Odbor veřejného investování Veřejné zakázky finanční objem Výdaje veřejného sektoru

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace IČO: 72048972

Více

500 ks prezentačních pořadačů. Uzavření jednorázové smlouvy

500 ks prezentačních pořadačů. Uzavření jednorázové smlouvy Zadavatel Úřední název zadavatele: Úřad práce ČR IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání: Dobrovského 1278/25 170 00 Praha Kontaktní osoba: Lucie Bumbová Organizační útvar: KRP Praha Číslo útvaru: 2 Kontaktní

Více

Snižování nákladů ve zdravotnictví. Zkušenosti s využitím elektronických aukcí v přímo řízených organizacích

Snižování nákladů ve zdravotnictví. Zkušenosti s využitím elektronických aukcí v přímo řízených organizacích Snižování nákladů ve zdravotnictví Zkušenosti s využitím elektronických aukcí v přímo řízených organizacích Výchozí situace Příkaz ministra 11/2011 formalizovány doporučené postupy při zadávání veřejných

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Fórum Českého stavebnictví, březen 2010. Veřejná zakázka. Legislativa pro zadávání VZ, vývoj. RNDr. Jiří Svoboda MMR Odbor veřejného investování

Fórum Českého stavebnictví, březen 2010. Veřejná zakázka. Legislativa pro zadávání VZ, vývoj. RNDr. Jiří Svoboda MMR Odbor veřejného investování Fórum Českého stavebnictví, březen 2010 Veřejná zakázka Legislativa pro zadávání VZ, vývoj RNDr. Jiří Svoboda MMR Odbor veřejného investování Obsah prezentace 1. Rozsah trhu VZ 2. Legislativa pro zadávání

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vyšší policejní škola Ministerstva vnitra v Brně IČO: 64331857 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Regionální rada regionu soudržnosti Severozápad IČO: 75082136 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA IČO: 00018562 Sídlo/místo podnikání: Slezská 100/7 12056

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více