Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 2. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 2. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC"

Transkript

1 Z Á P I S č. 2 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 19. prosince 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa OTTOVÁ Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC OMLUVENI: pan/paní Z devíti členů Zastupitelstva obce přítomno při zahájení 9 členů - účast: 100,00 % Zasedání zastupitelstva obce se zúčastnili dva občané. 1. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Jednání zahájila starostka obce Soňa Ottová v 18,30 hodin přivítáním všech přítomných. 2. OVĚŘENÍ ZÁPISU Z MINULÉHO ZASEDÁNÍ. Zápis ze zasedání ZO č. 1 byl ověřen jmenovanými ověřovateli bez připomínek. 3. SCHVÁLENÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. Starostka seznámila přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou předanou členům zastupitelstva a v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce. K návrhu programu nebyly vzneseny návrhy na doplnění, a proto dala starostka hlasovat o návrhu programu. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje následující program svého zasedání č. 2: 1. Zahájení zasedání 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Schválení programu 4. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele 5. Kontrola plnění usnesení minulého zasedání 6. Zpráva starostky návrhy ke schválení 7. Zprávy místostarostů návrhy 8. Zprávy předsedů výborů návrhy 9. Zprávy ostatních zastupitelů 10. Diskuse, připomínky a náměty 11. Závěr zasedání 4. URČENÍ OVĚŘOVATELŮ A ZAPISOVATELE. Starostka určila ověřovatele zápisu Janu Kubelkovou a Vladimíra Procházku, zapisovatelem Martina Pince. 5. KONTROLA PLNĚNÍ USNESENÍ Z MINULÉHO ZASEDÁNÍ. V BODĚ SCHVALUJE: 01/16 vyvěšení návrhu rozpočtu obce pro rok 2019 na úřední desce; Splněno. Strana 1 (celkem 11)

2 Zastupitelstvo obce Klobuky bere na vědomí kontrolu usnesení ze svého zasedání č. 1 ze dne 7. listopadu ZPRÁVA STAROSTKY NÁVRHY KE SCHVÁLENÍ. a) Schválení rozpočtu na rok 2019 Zastupitelstvo obce neobdrželo žádné připomínky k návrhu rozpočtu pro rok 2019, který byl vyvěšen na ÚD zákonnou dobu. Rozpočet je navržen tak, že příjmy budou ve výši 15, ,- Kč, výdaje ve výši 10, ,-Kč s tím, že ve financování je zohledněno splácení úvěru ve výši 2 mil. Kč a rozpočet je navrhován jako přebytkový s přebytkem ve výši 2, ,-Kč. Včera projednal návrh rozpočtu finanční výbor, který jej doporučil ke schválení. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje rozpočet obce na rok 2019 v příjmech 15, ,- Kč, ve výdajích ve výši 10, ,-Kč s tím, že ve financování je zohledněno splácení úvěru ve výši 2 mil. Kč a rozpočet je navrhován jako přebytkový s přebytkem ve výši 2, ,-Kč. Pro posuzování je závazným ukazatelem pro schvalování rozpočtu paragraf. b) Jako každý rok, musíme mít i letos na konci roku vyrovnaný rozpočet. Proto je nutné udělat rozpočtové opatření č. 5, ve kterém budou dány do souladu výdaje i příjmy v jednotlivých položkách. Předsedkyně finančního výboru doporučila schválit. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje rozpočtové opatření č. 5 a ukládá starostce obce zajištění jeho provedení v souladu s účetní uzávěrkou roku c) V minulém týdnu proběhlo jednání se zástupkyní společnosti AVE Kladno s.r.o. paní Bukovskou. Firma nám předložila dodatek ke smlouvě, kde se navyšují poplatky za svoz komunálního odpadu pro příští rok o 3% (loni o 2%). Starostka navrhla tedy sazby poplatku povýšit od a stanovit takto: Sazba za jeden svoz objem l, tj. lístek bílý jednorázový 65,-Kč, Sazba za 26 svozů objem l, tj. žlutá nálepka celoroční 1.200,-Kč, Sazba za 39 svozů objem l, tj. zelená nálepka celoroční 1.700,-Kč. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje sazby za svoz komunálního odpadu od : Sazba za jeden svoz objem l, tj. lístek bílý jednorázový 65,-Kč, Sazba za 26 svozů objem l, tj. žlutá nálepka celoroční 1.200,-Kč, Sazba za 39 svozů objem l, tj. zelená nálepka celoroční 1.700,-Kč a ZO zároveň ukládá starostce tyto ceny zohlednit v příloze č. 2 k nové obecně závazné vyhlášce o poplatku za komunální odpad. d) Všichni zastupitelé obdrželi návrh Obecně závazné vyhlášky o poplatku za komunální odpad, která by měla nahradit obecně závaznou vyhlášku č. 1/2017 o poplatku za komunální odpad. Vzhledem k tomu, že je nutné dát tuto vyhlášku do souladu se zákonem navrhla starostka zrušení OZV č. 1/2017 o poplatku za komunální odpad a zároveň schválení znění vyhlášky č. 2/2018 o poplatku za komunální odpad, která ji nahrazuje. Nebyly žádné Strana 2 (celkem 11)

3 návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje zrušení obecně závazné vyhlášky obce č. 1/2017 a zároveň schvaluje znění nové obecně závazné vyhlášky č. 2/2018 o poplatku za komunální odpad. e) Na obec se obrátilo několik soukromých majitelů pozemků, kteří požádali o pořízení změny územního plánu z důvodu nového zařazení využití pozemků. Všichni žadatelé souhlasí s úhradou poměrných nákladů na pořízení změny územního plánu. Jedná se o tyto pozemky: k.ú. Kokovice p.č. 265/14 (ovocný sad, 4538 m 2 ) z funkce plochy zemědělské zahrady a sady na ZZ (stav) na plochy pro chov a výcvik koní; Návrh podal pan Ing. T. R. Vyjádření územního plánování doporučuje s podmínkami návrh zařadit do změny ÚP. Starostka navrhla souhlasit dle návrhu předloženého navrhovatelem v rozsahu doporučeném pořizovatelem, Městským úřadem ve Slaném úřadem územního plánování. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje pořízení změny územního plánu Klobuky dle návrhu předloženého navrhovatelem panem Ing. Tomášem Ratajem, v rozsahu doporučeném pořizovatelem, Městským úřadem ve Slaném úřadem územního plánování čj. MUSLANY/54911/2018/SÚ. k.ú. Kokovice p.č. 265/18/18 (zahrada, 844m 2 ), 266 (ostatní plocha, 889 m 2 ), 265/20 (zahrada, 1557 m 2 ), 265/21 (orná půda, 658 m 2 ), 265/11 (orná půda, 3999 m 2 ), 265/23 (zahrada, 1328 m 2 ), 265/15 (zahrada, 1634 m 2 ), 265/22 (zahrada, 1000 m 2 ) z funkce plochy bydlení vesnické BV (stav a plochy zemědělské zahrady a sady ZZ (stav) na plochy pro chov a výcvik koní; Návrh podala paní L. M. Vyjádření územního plánování doporučuje s podmínkami návrh zařadit do změny ÚP. Starostka navrhla souhlasit dle návrhu předloženého navrhovatelem v rozsahu doporučeném pořizovatelem, Městským úřadem ve Slaném úřadem územního plánování. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje pořízení změny územního plánu Klobuky dle návrhu předloženého navrhovatelem paní Lucií Marešovou, v rozsahu doporučeném pořizovatelem, Městským úřadem ve Slaném úřadem územního plánování čj. MUSLANY/54863/2018/SÚ. k.ú. Čeradice u Pálečku p.č. 373 (orná půda, 4809 m 2 ) z funkce plochy zemědělské ZO orná půda (stav) a plochy smíšené nezastavěné SN 5 (návrh) na plochy pro bydlení plocha pro stavbu rodinného domu; Návrh podala paní Ing. I. M. Vyjádření územního plánování doporučuje s podmínkami návrh zařadit do změny ÚP. Starostka navrhla souhlasit dle návrhu předloženého navrhovatelem v rozsahu doporučeném pořizovatelem, Městským úřadem ve Slaném úřadem územního plánování. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje pořízení změny územního plánu Klobuky dle návrhu předloženého navrhovatelem paní Ing. Ivanou Marhoulovou, v rozsahu doporučeném pořizovatelem, Městským úřadem ve Slaném úřadem územního plánování čj. MUSLANY/51046/2018/SÚ. Strana 3 (celkem 11)

4 k.ú. Čeradice u Pálečku p.č. 486 (orná půda, 478 m 2 ) a 487 (orná půda, 4133 m 2 ) z funkce plochy zemědělské ZO orná půda (stav) na plochy pro bydlení plocha pro stavbu rodinného domu; Návrh podala paní Ing. I. M. Vyjádření územního plánování nedoporučuje návrh zařadit do změny ÚP. Starostka navrhla souhlasit dle návrhu předloženého navrhovatelem v rozsahu doporučeném pořizovatelem, Městským úřadem ve Slaném úřadem územního plánování. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky neschvaluje pořízení změny územního plánu Klobuky dle návrhu předloženého navrhovatelem paní Ing. Ivanou Marhoulovou, v rozsahu nedoporučeném pořizovatelem, Městským úřadem ve Slaném úřadem územního plánování čj. MUSLANY/54599/2018/SÚ. k.ú. Kobylníky p.č. 181 (orná půda, 5104 m 2 ), 183 (trvalý travní porost, 4052 m 2 ), 185 (orná půda, 4652 m 2 ), 186 (orná půda, 1498 m 2 ) a 184 (trvalý travní porost, 397 m 2 ) z funkce plochy zemědělské ZO orná půda (stav), plochy zemědělské trvalé travní porosty ZT (stav a plochy smíšené nezastavěné SN (stav) na plochy pro bydlení plocha pro bydlení vesnické; Návrh podali S.a Z. O. Vyjádření územního plánování doporučuje částečně návrh zařadit do změny ÚP. Starostka navrhla souhlasit dle návrhu předloženého navrhovateli v rozsahu doporučeném pořizovatelem, Městským úřadem ve Slaném úřadem územního plánování. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje pořízení změny územního plánu Klobuky dle návrhu předloženého navrhovateli Soňou a Zdeňkem Ottovými, v rozsahu doporučeném pořizovatelem, Městským úřadem ve Slaném úřadem územního plánování čj. MUSLANY/55183/2018/SÚ. Výsledek hlasování: Pro 8 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení bylo schváleno bez účasti paní starostky. Po krátké diskusi bylo doporučeno vyzvat pana Ing. Kadlece, jehož firma pro nás dlouhodobě pracuje a naposledy zpracovávala Změnu č. 1 ÚP, aby nám podal cenou nabídku na zpracování Změny č. 2 ÚP. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky ukládá starostce obce, aby vyzvala firmu pana Ing. Kadlece k předložení cenové nabídky na zpracování Změny č. 2 územního plánu obce Klobuky. f) Psí útulek Bouchalka podal žádost o příspěvek na svoji činnost ve výši ,-Kč, tj. částka 20,- Kč na jednoho obyvatele. Pro informaci dodávám, že v letošním roce jsme poskytli příspěvek stejný. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje proplacení částky ,-Kč Psímu útulku Bouchalka na rok g) Po předchozí dohodě s ředitelkou školy navrhla starostka opětovně jako člena školské rady pana Václava Henzla. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Strana 4 (celkem 11)

5 Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje jako člena školské rady pana Václava Henzla. h) Starostka navrhla zřízení Komise pro tělovýchovu, sport a kulturu, kde by funkci předsedy vykonával pan Pavel Klobucký a členy by se stali pan Štěpán Tomec a pan Vladimír Procházka. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje zřízení komise pro tělovýchovu, sport a kulturu ve složení: předseda pan Pavel Klobucký a členové pan Štěpán Tomec a pan Vladimír Procházka. ch) Na obec byla doručena žádost pana V. K. z Čeradice o odprodej obecního pozemku v k.ú. Čeradice par. č. 296/18 o výměře 14 m 2. Jedná se o pozemek, který je již po léta oplocen a je předzahrádkou domu čp. 12, který je ve vlastnictví žadatele. Na jednání dne 26. září jsme schválili vyhlášení úmyslu prodeje tohoto pozemku na úřední desce a nikdo jiný se nepřihlásil. Vzhledem k tomu doporučila starostka prodej tohoto pozemku za cenu 30,-Kč za m 2, tj. celkem 420,-Kč + poplatek Katastrálnímu úřadu. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje prodej obecního pozemku v k.ú. Čeradice par. č. 296/18 o výměře 14 m 2 panu V. K.. Zájemce zaplatí cenu 30,- Kč/m 2, tj. celkem částku 420,- Kč + poplatek Katastrálnímu úřadu. Zastupitelstvo obce pověřuje starostku podpisem smlouvy. i) Na obec byla doručena žádost pana O. K. z Kokovic o pronájem obecního pozemku v k.ú. Kokovice par. č. 59/3 o výměře 162 m 2. Jedná se o pozemek, který pan Kovařík užívá už po předchozím majiteli, těsně přiléhá k jeho pozemku, je již po léta oplocen a využíván jako zahrádka. Pan Kovařík by měl zájem o pozdější odkup. Na jednání dne 26. září jsme schválili vyhlášení úmyslu pronájmu tohoto pozemku na úřední desce a nikdo jiný se nepřihlásil. Vzhledem k tomu, doporučila starostka pronajmout pozemek v k.ú. Kokovice par. č. 59/3 o výměře 162 m 2 za roční nájem 120,- Kč. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje pronájem pozemku v k.ú. Kokovice - par. č. 59/3 o výměře 162 m 2 panu O. K. za roční nájem 120,- Kč. Zastupitelstvo obce zároveň pověřuje starostku obce podpisem smlouvy. j) V našem volebním programu jsme měli slib, že budeme hradit obědy dětem na nižším stupni ZŠ. Týká se to tedy dětí v 0 5 ročníku ZŠ s trvalým bydlištěm na území naší obce, tedy cca 55 žáků. Ročně se jedná o částku cca ,- Kč. Starostka navrhla schválit tuto úhradu od Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje od úhradu stravného pro děti ročníku naší základní školy s trvalým bydlištěm na území obce Klobuky. Strana 5 (celkem 11)

6 k) Byla nám opětovně doručena žádost ředitelky paní Lucie Řepové o pomoc financování hospicu svaté Hedviky v Kladně. Jedná se o společnost, která poskytuje paliativní péči (Paliativní péče je komplexní, aktivní a na kvalitu života orientovaná péče poskytovaná pacientovi, který trpí nevyléčitelnou chorobou v pokročilém nebo terminálním stadiu. Cílem paliativní péče je zmírnit bolest a další tělesná a duševní strádání, zachovat pacientovu důstojnost a poskytnout podporu jeho blízkým), domácí hospicovou péči, odlehčovací služby, sociální služby a poradenství. Loni jsme hospicu přispěli částkou ,- Kč, tj. 10,- Kč na občana obce. Vzhledem k tomu, že jsme k měli obyvatel navrhuji, abychom darovali této organizaci na financování činnosti částku opětovně ,- Kč. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje uzavření darovací smlouvy s Hospicem svaté Hedviky, o.p.s. se sídlem v Kladně o poskytnutí částky ,- Kč na financování jeho činnosti a pověřuje starostku podpisem smlouvy. l) Všichni zastupitelé obdrželi návrh smlouvy o napsání knihy o Klobukách u příležitosti 800. let obce se zhotovitelem slečnou N. H. z Klobuk. Toto výročí nás čeká v roce 2026 a kniha by byla předána v elektronické podobě a k tisku do Celková odměna ve výši ,- Kč by byla postupně vyplácena počínaje rokem 2019 až do roku 2024 po částce ,- Kč ročně na základě předložení postupného zpracování jednotlivých kapitol po konzultaci s představiteli obce. Po předání díla v roce 2025 by pak bylo doplaceno zbývajícího ,- Kč. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje uzavření smlouvy na napsání knihy o Klobukách se slečnou N. H. z Klobuk za celkovou cenu ,- Kč a pověřuje starostku obce podpisem smlouvy. m.) Všichni zastupitelé obdrželi návrh nové Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu, která nahradí Směrnici z dubna Tato Směrnice je aktualizovaná dle nových právních předpisů pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje novou Směrnici k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v předloženém znění, která nahrazuje vnitřní normu (směrnici) k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu z n) Obdrželi jsme žádost paní L. M. z Kokovic o prodej p.p.č st. 76 o výměře 14 m 2, jehož součástí je objekt občanské vybavenosti (jedná se o autobusovou zastávku v Kokovicích naproti mlýnu.) Paní M. by zmíněný pozemek částečně zarovnala do svého oplocení, zastávku by opravila a zavázala by se, že ji po dobu 20 let ponechá přístupnou. Starostka navrhla vyhlásit úmysl prodeje tohoto pozemku i s objektem. Nechali bychom udělat odhad, za který by došlo k prodeji. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje vyhlásit úmysl prodeje p.p.č. st. 76 v k.ú. Kokovice s podmínkou zachování autobusové zastávky po dobu 20 let. Strana 6 (celkem 11)

7 o) V prosinci 2013 jsme schválili Strategický plán obce Klobuky, jehož součástí je i část Databáze projektů. Vzhledem k tomu, abychom mohli žádat o některé dotace je potřeba, abychom měli schváleny aktuální projekty. Z původních 12 projektů bylo 5 splněno, 6 převzato a 1 vyřazen. Bylo zařazeno 5 nových projektů. Všichni zastupitelé obdrželi návrh aktualizované části Strategického plánu Databáze projektů a starostka navrhla schválit tuto aktualizovanou část. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje aktualizaci Strategického plánu obce Klobuky v části 13.3 DATABÁZE PROJEKTŮ a ukládá starostce obce tyto zařadit do Strategického plánu v listinné podobě i elektronické podobě. p) Obdrželi jsme žádost od společnosti Statek Novák Jarpice Kamenice s.r.o. o uzavření pachtovní smlouvy na pozemky nebo jejich části v k.ú. Čeradice u Pálečku k zemědělské výrobě. Jedná se o pozemky, které jsou nově očíslovány na základě dokončených pozemkových úprav v tomto území. Pozemky či jejich části firma Novák užívá a proto doporučila starostka vyhlásit úmysl pachtu těchto pozemků. p.p.č. celá výměra m 2 výměra předmětem pachtu m Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje vyhlášení úmyslu pachtu těchto obecních pozemků či jejich částí v k.ú. Čeradice u Pálečku: par.č. 343 o výměře 348 m 2, část par. č. 346 o výměře 340 m 2 z celkové výměry m 2, část par. č. 347 o výměře 265 m 2 z celkové výměry m 2, část par. č. 348 o výměře 808 m 2 z celkové výměry m 2, část par. č. 349 o výměře m 2 z celkové výměry m 2, část par. č. 350 o výměře 109 m 2 z celkové výměry 280 m 2, par. č. 358 o výměře 178 m 2, par. č. 359 o výměře m 2, část par. č. 422 o výměře 95 m 2 z celkové výměry 403 m 2, par. č. 456 o výměře m 2, par. č. 469 o výměře m 2, par. č. 478 o výměře m 2, část par. č. 483 o výměře 65 m 2 z celkové výměry 358 m 2, par. č. 517 o výměře m 2 a par. č. 547 o výměře 614 m 2. r) Nyní blok, který bude věnován vodovodu Čeradice. Dnes jsme obdrželi výzvu z MZe k předložení Žádosti o evidenci akce a zároveň předložení žádosti o registraci akce a o poskytnutí finanční podpory vše se týká vodovodu Čeradice -Klobuky. De facto jsme byli vybráni a nyní Strana 7 (celkem 11)

8 musíme do mít provedeno výběrové řízení a předložit další požadované doklady. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky bere na vědomí informaci o postupu v zajišťování financování výstavby vodovodu Čeradice. Mohli bychom ještě požádat přes Státní fond životního prostřední (není to OPŽP) o dotaci na přivaděč do Čeradice, čímž by se nám snížily náklady na samotný vodovod. Starostka doporučila podat žádost dle Výzvy č. 2/2018 k předkládání žádostí o poskytnutí podpory v rámci Národního programu Životní prostředí, Prioritní oblast 1. Voda, Podoblast 1.6 Zdroje vody. Podporované aktivity 1.6.A Průzkum, posílení a budování zdrojů pitné vody, kde je možnost získat až 3 mil. Kč. Je možno žádat až 80% způsobilých nákladů. Ještě budeme konzultovat s MZe zda můžeme kombinovat s dotací od nich. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje podání žádosti o dotaci dle Výzvy č. 2/2018 k předkládání žádostí o poskytnutí podpory v rámci Národního programu Životní prostředí, Prioritní oblast 1. Voda, Podoblast 1.6 Zdroje vody. Podporované aktivity 1.6.A Průzkum, posílení a budování zdrojů pitné vody na přivaděč vodovodu Čeradice až do výše 3, ,- Kč. Oslovili jsme projektanta vodovodu pana Knotka o cenovou nabídku na vypracování dokumentace pro výběr zhotovitele stavby dle vyhlášky 499/2006 Sb.. Cenová nabídka je ,- Kč a starostka doporučila schválit výběr dodavatele za tuto cenu. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje zadání vypracování dokumentace pro výběr zhotovitele stavby veřejného vodovodu Čeradice u Ing. Jaroslava Knotka, se sídlem Krnská 12/16, Praha 9, IČ: za celkovou cenu ,- Kč. Aktuálně bychom měli také schválit dodavatele komplexní administrace zadávacího řízení veřejné zakázky Vodovod Čeradice Klobuky. Starostka doporučila stejně jako při vodovodu Klobuky Kobylníky využít jako administrátora společnost J&M Solutions s.r.o, z Prahy, která je zastoupena JUDr. Marianem Polickým. Nabízená cena je ,- Kč vč. DPH. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje uzavření smlouvy se společností J&M Solutions s.r.o, z Prahy na komplexní administraci zadávacího řízení veřejné zakázky na stavební práce na stavbu veřejného vodovodu Čeradice za cenu ,- Kč vč. DPH a pověřuje starostku podpisem smlouvy. Všichni zastupitelé obdrželi návrh textu výzvy občanům Čeradice ohledně přípojek pro jednotlivé nemovitosti. Cena pro vlastníky nemovitostí za vypracování projektu a možnosti napojení na hlavní řad byla již předchozím Zastupitelstvem obce schválena ve výši ,- Kč na přípojku u vlastníků nemovitostí s nahlášeným trvalým pobytem v obci Klobuky a u ostatních majitelů nemovitostí ve výši ,- Kč na přípojku. Než budeme schvalovat text výzvy, je třeba, abychom schválili i nové termíny, ke kterým bude posuzován trvalý pobyt. Vzhledem k tomu, že jsme žádost podávali na podzim letošního roku, pak termín pro posuzování navrhla starostka Strana 8 (celkem 11)

9 takto: ,- Kč na přípojku u vlastníků nemovitostí s nahlášeným trvalým pobytem v obci Klobuky k (výjimku tvoří pouze majitelé nemovitostí zakoupených následně, kteří se přihlásili k trvalému pobytu do ). Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje cenu ,- Kč za vybudování veřejné části vodovodní přípojky pro vlastníky nemovitostí s nahlášeným trvalým pobytem k , kde výjimku tvoří pouze majitelé nemovitostí zakoupených následně, kteří byli přihlášeni k trvalému pobytu k v obci Klobuky. Ostatní majitelé nemovitostí uhradí částku ve výši ,- Kč na veřejnou část přípojky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje text výzvy občanům Čeradic ohledně vodovodních přípojek pro jednotlivé nemovitosti. Starostka navrhla, abychom s občany z Čeradice uzavírali textově stejný návrh smlouvy o poskytnutí finančního příspěvku na technickou infrastrukturu obce Klobuky a na zřízení vodovodní přípojky, jako s občany Klobuk a Kobylník. Je nutné znění textu smlouvy schválit před samotným započetím uzavírání smluv. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje znění smluv o poskytnutí finančního příspěvku na technickou infrastrukturu obce Klobuky a na zřízení vodovodní přípojky, které budou uzavírány se zájemci o připojení na veřejný vodovod v Čeradicích. Vzhledem k tomu, že máme vydáno platné stavební povolení pro vodovod Čeradice, je nyní také nutno řešit povolení pro vodovodní přípojky na soukromé pozemky. Proto jsme vyzvali pana Ing. Knotka k podání návrhu na vypracování dokumentace, který nám cenu sdělí v lednu a pana Ing. Topinku k návrhu ceny za inženýrskou činnost pro vydání platného povolení na vodovodní přípojky Čeradice. Pan Ing. Topinka požaduje ,- bez DPH, což je částka ,- Kč vč. DPH. Starostka doporučila uzavřít smlouvu s panem Topinkou. Smlouvu s panem Knotkem bychom řešili v lednu Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje uzavření smlouvy s panem Ing. Topinkou na inženýrské práce pro řešení povolení na výstavbu vodovodních přípojek Čeradice v celkové výši ,-Kč vč. DPH a zároveň pověřuje starostku obce podpisem smlouvy. s) Vzhledem k tomu, že v měsíci květnu bychom potřebovali posunout termín konání řádného zasedání zastupitelstva obce o jeden týden navrhuji již dnes schválit, že zasedání zastupitelstva obce v měsíci květnu se koná míso dne Tento termín bude zohledněn v rozpisu a zaslán všem členům zastupitelstva. Nebyly žádné návrhy ani připomínky. Zastupitelstvo obce Klobuky schvaluje změnu konání řádného jednání zastupitelstva obce v měsíci květnu 2019 na den Strana 9 (celkem 11)

10 t) Všichni zastupitelé obdrželi Plán inventur na rok Dnes navíc proběhlo školení inventarizačních komisí. Starostka vyzvala dílčí invent. komise k provedení inventarizace majetku obce. Soupisy majetku jsou na OÚ u paní Frankové. 7. ZPRÁVY MÍSTOSTAROSTŮ NÁVRHY. Místostarosta Martin Pinc informoval: Neměl zprávu. Místostarosta Václav Henzl informoval: Pozval hosty na setkání u vánočního stromku v Kokovicích na Štědrý den od 14 hodin. 8. ZPRÁVY PŘEDSEDŮ VÝBORŮ - NÁVRHY. Finanční výbor: Paní Madzarová předala zprávu Upravený návrh rozpočtu pro rok 2019, Sazby za svoz odpadů v roce Obojí doporučeno ke schválení. Dále předložila plán práce finančního výboru od prosince 2018 do prosince Kontrolní výbor: Pan Procházka Předložil plán práce kontrolního výboru na první pololetí Zastupitelstvo obce Klobuky bere na vědomí zprávu finančního výboru ZO. Zastupitelstvo obce Klobuky bere na vědomí plán práce finančního výboru ZO na období prosinec 2018 až prosinec Zastupitelstvo obce Klobuky bere na vědomí plán práce kontrolního výboru ZO na první pololetí ZPRÁVY OSTATNÍCH ZASTUPITELŮ. Žádné nebyly. 10. DISKUSE, PŘIPOMÍNKY, NÁMĚTY. Žádné nebyly. Strana 10 (celkem 11)

11 11. ZÁVĚR ZASEDÁNÍ. Zasedání zastupitelstva obce bylo ukončeno v hod.. Příští zasedání zastupitelstva bude ve středu dne 16. ledna 2019 v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis byl vyhotoven dne: Zapisovatel: Martin Pinc Ověřovatelé zápisu: Starostka obce: Jana Kubelková Soňa Ottová Vladimír Procházka Přílohy zápisu: Listina přítomných členů obecního zastupitelstva; Hosté zastupitelstva obce Klobuky; Pozvánka na zasedání zastupitelstva; Rozpočet obce pro rok 2019; Zpráva finančního výboru č. 1; Rozpočtové opatření č. 5; Plán práce finančního výboru na 2019 Plán práce kontrolního výboru na první pololetí 2019 OZV,,o poplatku za komunální odpad. Strana 11 (celkem 11)

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 3. Zdeněk LISEC. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 3. Zdeněk LISEC. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 3 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 16. ledna 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 16 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. února 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 6. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 6. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 6 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. dubna 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 23. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 23. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Z Á P I S č. 23 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 19. října 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 22. května 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 19. června 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 9. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 9. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. srpna 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 37

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 37 Z Á P I S č. 37 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 15. ledna 2014 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jiří BOULA Miluše FORMÁNKOVÁ Tomáš KUŽELKA Zdeněk

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. června 2015 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1 Z Á P I S č. 1 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 7. listopadu 2018 v 18,30 hodin v sále hasičského domu. ZAHÁJENÍ USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Zasedání

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Zbyněk VYSKOČIL

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Zbyněk VYSKOČIL Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. září2014 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jiří BOULA Miluše FORMÁNKOVÁ Tomáš KUŽELKA Zdeněk

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne 22.11.2018 od 16.00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Přítomni: Andr Jaroslav, Bc. Janata Michal, Jíšová Jana, Kahoun

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 6/2018 ze dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 6/2018 ze dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 6/2018 ze dne 19. 11. 2018 Přítomni: A. Frühaufová, G. Ptáčková, V. Štich, J. Pazdera, P. Procházka Omluveni: L. Jindrová, P. Leksa Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 20.03.2019 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy 1. Zahájení Starostka města paní J. R. přivítala přítomné členy zastupitelstva

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: Zápis č. 2 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 11. 12. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 11. 2007 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Kovařík, Ing. Koždoň, p. Partyka, p. Příkazský, pí

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 26.6.2019 Termín: středa 26.6. 2019 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE 2.12.2016 Datum a čas konání: 2.12.2016 18.30 hod. Místo konání: obecní úřad Nevratice Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Jitka

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne 13. 12. 2016 Č.j. 326 /2016/OU Lhota u Příbramě, 13. 12. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ivan Lachnitt, Bc. David Hnízdil

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř

Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Místo konání: Střezimíř zasedací místnost Obecního úřadu, Střezimíř čp. 110 Doba konání: 23. listopadu 2016 od 19:00 Přítomni: Miloš Jelínek, Jaruška

Více

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne 14.8. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Miroslav Crha, Jan Pudil Omluveni:

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 20

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 20 Z Á P I S č. 20 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. srpna 2008 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu NÁVRH PROGRAMU: 1. Zahájení zasedání a) Ověření zápisu z minulého zasedání

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda, Josef Novák, Josef

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/132/17/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Přítomní členové přistoupili ke schválení doplněného programu jednání.

Přítomní členové přistoupili ke schválení doplněného programu jednání. Zápis 12. veřejného jednání ZO Ostrá ze dne 8.12. 2015 od 19:00 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá anonymizovaná verze Přítomni: Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský( od 8. bodu programu),

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Zápis z 25. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 25. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 25. veřejného jednání ZO Ostrá dne 23.1. 2017 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká,, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová, Kateřina Čápová, Ing. Jiří Čenský, M. Crha Omluveni: J. Pudil Hosté:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 8 členů omluveno: 1 člen

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne 7.3. 2019 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová, Jaroslav Tyšlic, Jan Pudil, Bc. Viktor Vokál Hosté: 4

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 20.10. 2016 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Jednání probíhalo od 18:00 do 18:50 hodin Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis č. 38/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne

Zápis č. 38/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne Zápis č. 38/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne 14.12. 2015 Přítomni: Ing. Jiří Kahoun, MVDr. Jan Černý, Miroslav Zámostný, Tomáš Král, Ing. Jiří Čvančara Omluven: - Hosté: Ing. Havelková

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne

Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne 12.12.2016 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, V. Otřísal, L. Mozdík, U. Stannerová, M. Stanner, Ing. Petr, J. Michálek, Z. Kiršbaum,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin Přítomni:

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 19.4.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E. Z Á P I S č. 10

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E. Z Á P I S č. 10 Z Á P I S č. 10 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 19. srpna 2015 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288418, IČO00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny 15.9. 2011 v Domažličkách Začátek : 19.30 hodin v Domažličkách Přítomni : p. Ing. Sommer Josef, Ing. Rubáš Jiří, Rausová Dana, Ing. Kuba Antonín, Frána

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis č. 4/2010 ze dne Stránka 1

Zápis č. 4/2010 ze dne Stránka 1 Z á p i s o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 14. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ Krasová Místostarosta zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 19.12.2018 Termín: středa 19.12.2018 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích 1 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne 20.9. 2017 od 16.00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Přítomni: Jíšová Jana, Mgr. Kunešová Milena, Kahoun Jan, Půta

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 23. dubna 2018 od 17:00 hodin Usnesení č. 33/1 Zastupitelstvo

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 23. 8. 2018 v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více