Spojky, fitinky a příruby Specifikace materiálu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Spojky, fitinky a příruby Specifikace materiálu"

Transkript

1 Spojky, fitinky a příruby Specifikace materiálu Metalurgické specifikace: Drážkované výrobky Grinnell se vyrábějí v moderních, v současné době nejlepších slévárnách tvárné litiny. Pro tvárnou litinu, galvanizaci a vstřikování pryže platí následující specifikace materiálu: Plášť a fitink Lité: STM Standardní specifikace pro odlitky z tvárné litiny, stupeň Pevnost v tahu, min psi (448 N/ 2 ) Mez kluzu, min psi (310 N/ 2 ) Protažení v 2" nebo 50, minimálně 12 % STM Standardní specifikace pro pozinkování Montované: Uhlíková ocel podle normy DIN/ S/STM. STM -153 nebo DIN EN10240 [dříve DIN2444] Standardní specifikace pro galvanizaci ponorem Specifikace plochého těsnění Plochá těsnění EPDM, stupeň E, mají zelené kódové označení a splňují normu STM D-2000 pro servisní teploty od -34 [-30 F] do +110 [+230 F]. Doporučují se pro horkou vodu nepřesahující teplotu +110 [+230 F], pro celou řadu zředěných kyselin, vzduch bez oleje a mnoho chemických látek. Nedoporučují se pro ropný průmysl. Plochá těsnění Nitrile, stupeň T, mají oranžové kódové označení a splňují normu STM D-2000 pro servisní teploty od -29 [-20 F] do +82 [+180 F]. Doporučují se pro ropné produkty, rostlinné oleje, minerální oleje a vzduch s olejovými výpary. Plochá těsnění EPDM, stupeň EN, mají zelené/žluté kódové označení a splňují normu STM D-2000 pro servisní teploty od -29 [-20 F] to +90 [+193 F]. Jsou schváleny DVGW/S/ WRS/RP a doporučují se pro pitnou vodu. Plochá těsnění Fluoroeastomer, stupeň O, mají modré kódové označení a splňují normu STM D-2000 pro servisní teploty od -29 [-20 F] do +149 [+300 F]. Při vysokých teplotách jsou odolné vůči oxidačním kyselinám, ropným olejům, hydraulic- kým kapalinám, halogenovaným uhlovodíkům a mazivům. Silikon, stupeň L", je červené ploché těsnění a je vhodné pro servisní teploty od -40 [-40 F] to +177 [+350 F]. Doporučuje se pro suchý horký vzduch a některé chemické látky s vysokou teplotou. Specifikace šroubů: NSI/Metrické: Šrouby z tepelně zpracované uhlíkové oceli a s vodicí hlavou mají fyzikální vlastnosti podle STM -183, minimální pevnost v tahu 758,340 kpa (110,000 psi). Šrouby a matice jsou galvanicky pozinkované. Specifikace nátěru: Standardní: Červený RL bezolovnatý Volitelný: pozinkování matice i klíčů M10 17 M12 22 M16 27 M20 32 M22 36 M24 41 Poznámka: Všechny rozměry v tomto katalogu jsou jmenovité. TYSMEH-01/06 Společnost Tyco si vyhrazuje právo změnit obsah bez oznámení.

2 Spojky, fitinky a příruby, lehké a pružné Číslo výrobku Tyco SP Jmenovitý průměr palce Vnější průměr trubky Max. Max. Min. a max. Odklon Úhl.odchylka pracovní konc. vzdálenost mezi Na 1 potrubní spojku tlak zatížení potrubím bar psi kn stupně /m * = 1 pro povrchovou úpravu nátěrem RL3000, 2 pro povrchovou úpravu pozinkováním 577MD0***2 pro pitnou vodu Šrouby Přibl. hmotnost kg Obecné poznámky: Další informace jsou uvedeny v našich technických listech a jsou k dostání na vyžádání. Projektant odpovídá jmenovitý tlak a údaje o výkonu. Vždy si přečtěte a pochopte návod k instalaci. Nikdy neodstraňuje žádné součásti potrubí, ani neopravujte či nemodifikujte nedostatky potrubí bez předchozího odtlakování a vypuštění : Maximální tlak a konečné zatížení jsou součet všech zatížení na základě ocelové trubky standardní hmotnosti. Jmenovitý tlak a : Maximální oddělení potrubního konce se vztahuje pro trubku standardní hmotnosti s řezanými drážkami. Hodnoty pro válcované drážky budou představovat 1/2 hodnot řezaných drážek. TYSMEH-01/06 Společnost Tyco si vyhrazuje právo změnit obsah bez oznámení.

3 Spojky, fitinky a příruby, lehké a pevné Číslo výrobku Tyco SP Jmenovitý průměr palce Vnější průměr Max. pracovní Max. konečné Min. a max. trubky tlak zatížení vzdálenost mezi potrubím bar psi kn * = 1 pro povrchovou úpravu nátěrem RL3000, 2 pro povrchovou úpravu pozinkováním Šrouby Přibl. hmotnost kg Poznámka: Lehká pevná spojka na obr. 577 nenabízí kompenzaci za expanzi a/nebo smršťování potrubního systému spojené s teplotními změnami v potrubním systému. 577MD0***2 pro pitnou vodu 577MTO***2 s plochým těsněním EPDM tri-seal pro instalace sprinklerů suchého typu Obecné poznámky: Další informace jsou uvedeny v našich technických listech a jsou k dostání na vyžádání. Projektant odpovídá jmenovitý tlak a údaje o výkonu. Vždy si přečtěte a pochopte návod k instalaci. Nikdy neodstraňuje žádné součásti potrubí, ani neopravujte či nemodifikujte nedostatky potrubí bez předchozího odtlakování a vypuštění : Maximální tlak a konečné zatížení jsou součet všech zatížení na základě ocelové trubky standardní hmotnosti. Jmenovitý tlak a : Maximální oddělení potrubního konce se vztahuje pro trubku standardní hmotnosti s řezanými drážkami. Hodnoty pro válcované drážky budou představovat 1/2 hodnot řezaných drážek. TYSMEH-01/06 Společnost Tyco si vyhrazuje právo změnit obsah bez oznámení.

4 Spojky, fitinky a příruby, těžké a pružné Číslo výrobku Tyco SP Jmenovitý průměr palce Vnější průměr trubky Max. Max. Min. a max. Úhl.odchylka pracovní konečné vzdálenost mezi Na 1 potrubní spojku tlak zatížení potrubím bar psi kn stupně /m * = 1 pro povrchovou úpravu nátěrem RL3000, 2 pro povrchovou úpravu pozinkováním Poznámka: Pro velikosti nad 12", velikosti šroubů k dostání pouze v NSI Šrouby Přibl. hmotnost kg Obecné poznámky: Další informace jsou uvedeny v našich technických listech a jsou k dostání na vyžádání. Projektant odpovídá jmenovitý tlak a údaje o výkonu. Vždy si přečtěte a pochopte návod k instalaci. Nikdy neodstraňuje žádné součásti potrubí, ani neopravujte či nemodifikujte nedostatky potrubí bez předchozího odtlakování a vypuštění : Maximální tlak a konečné zatížení jsou součet všech zatížení na základě ocelové trubky standardní hmotnosti. Jmenovitý tlak a : Maximální oddělení potrubního konce se vztahuje pro trubku standardní hmotnosti s řezanými drážkami. Hodnoty pro válcované drážky budou představovat 1/2 hodnot řezaných drážek. TYSMEH-01/06 Společnost Tyco si vyhrazuje právo změnit obsah bez oznámení.

5 Spojky, fitinky a příruby, těžké a pevné Číslo výrobku Tyco SP Jmenovitý průměr palce Vnější průměr Max. pracovní Max. konečné Min. a max. trubky tlak zatížení vzdálenost mezi potrubím bar psi kn * = 1 pro povrchovou úpravu nátěrem RL3000, 2 pro povrchovou úpravu pozinkováním Poznámka: Lehká pevná spojka na obr. 772 nenabízí kompenzaci za expanzi a/nebo smršťování potrubního systému spojené s teplotními změnami v potrubním systému. 772MD0***2 pro pitnou vodu Šrouby Přibl. hmotnost kg Obecné poznámky: Další informace jsou uvedeny v našich technických listech a jsou k dostání na vyžádání. Projektant odpovídá jmenovitý tlak a údaje o výkonu. Vždy si přečtěte a pochopte návod k instalaci. Nikdy neodstraňuje žádné součásti potrubí, ani neopravujte či nemodifikujte nedostatky potrubí bez předchozího odtlakování a vypuštění : Maximální tlak a konečné zatížení jsou součet všech zatížení na základě ocelové trubky standardní hmotnosti. Jmenovitý tlak a : Maximální oddělení potrubního konce se vztahuje pro trubku standardní hmotnosti s řezanými drážkami. Hodnoty pro válcované drážky budou představovat 1/2 hodnot řezaných drážek. TYSMEH-01/06 Společnost Tyco si vyhrazuje právo změnit obsah bez oznámení.

6 Spojky, fitinky a příruby, s příchytkou pro kontinuitu Uzemň pružných spojek Grinnell (obr. 705 a 707) lze v ocelových potrubních systémech zajistit pomocí příchytky pro elektrickou vodivost. Tato příchytka, vyrobená z nerezové oceli stupně 301, je zkonstruována tak, aby zajišťovala elektrickou vodivost v situacích zatížením vysokým proudem a/nebo v korozivních prostředích, přičemž zajišťuje ekvivalentní vazbu vodivých dílů. Doporučuje se, aby potrubí bylo smontováno a nainstalováno v souladu s doporučením a aby bylo připojeno k uzemnění a otestováno v souladu s předpisy I.E.E., 16. vydání, zda v něm není potenciální napětí. Zařízení by mělo být pravidelně kontrolováno, zda v něm v případě náhodného poškození nebo neoprávněných úprav potrubí nedošlo ke vzniku potenciální napětí. Po jakékoli úpravě v budoucnosti se musí použít příchytky pro elektrickou kontinuitu a zařízení se musí znovu otestovat, zda v něm není potenciální napětí. Pevné jsou zkonstruovány tak, aby zajišťovaly elektrickou vodivost, a není nutná žádná další příchytka. Test elektrické vodivosti na stavbě by se měl provést v souladu s požadavky, které jsou stanoveny v S6087 a S EN 877. Číslo výrobku Tyco SP DETIL Vhodné pro velikost palce DETIL Přibl. hmotnost Obecné poznámky: Další informace jsou uvedeny v našich technických listech a jsou k dostání na vyžádání. Projektant odpovídá za to, že budou vybrány výrobky vhodné pro zamýšlenou činnost a že bude zajištěno, aby nebyl překročen jmenovitý tlak a údaje o výkonu. Vždy si přečtěte a pochopte návod k instalaci. Nikdy neodstraňuje žádné součásti potrubí, ani neopravujte či nemodifikujte nedostatky potrubí bez předchozího odtlakování a vypuštění systému. Výběr materiálu a plochého těsnění by měl být zkontrolován podle seznamu doporučení ohledně plochého těsnění pro specifickou aplikaci. kg TYSMEH-01/06 Společnost Tyco si vyhrazuje právo změnit obsah bez oznámení.

7 Spojky, fitinky a příruby, redukční, pružné Číslo výrobku Tyco SP Jmenovitý průměr palce Vnější průměr trubky Max. Max. Min. a max. Úhl.odchylka pracovní konečné vzdálenost mezi Na 1 potrubní spojku tlak zatížení potrubím bar psi kn stupně /m Šrouby Přibl. hmotnost kg * = 1 pro povrchovou úpravu nátěrem RL3000, 2 pro povrchovou úpravu pozinkováním Obecné poznámky: Další informace jsou uvedeny v našich technických listech a jsou k dostání na vyžádání. Projektant odpovídá jmenovitý tlak a údaje o výkonu. Vždy si přečtěte a pochopte návod k instalaci. Nikdy neodstraňuje žádné součásti potrubí, ani neopravujte či nemodifikujte nedostatky potrubí bez předchozího odtlakování a vypuštění : Maximální tlak a konečné zatížení jsou součet všech zatížení na základě ocelové trubky standardní hmotnosti. Jmenovitý tlak a : Maximální oddělení potrubního konce se vztahuje pro trubku standardní hmotnosti s řezanými drážkami. Hodnoty pro válcované drážky budou představovat 1/2 hodnot řezaných drážek. TYSMEH-01/06 Společnost Tyco si vyhrazuje právo změnit obsah bez oznámení.

8 Spojky, fitinky a příruby, DIN PN10/16 S4504, příruba, pevné Číslo výrobku Tyco SP Jmenovitý průměr palce Vnější průměr trubky Max. pracovní tlak bar psi Max. konečné zatížení kn Protipříruba Přibl. Šrouby** hmotnost D E F kg * = 1 pro povrchovou úpravu nátěrem RL3000, 2 pro povrchovou úpravu pozinkováním ** = Šrouby nejsou součástí dodávky. Délky zobrazených šroubů jsou standardní; kupující si musí ověřit správné délky pro zamýšlené aplikace. Poznámka: Na účinné těsnicí ploše protipříruba nesmí být prohlubně, nerovnosti ani deformace jakéhokoli druhu, aby bylo zajištěno náležité utěsnění plochého těsnění. Příruba na obr. 71 poskytuje pevný spoj, když se používá na standardní drážkované trubce v souladu se specifikacemi Grinnell, není tudíž povolen žádný podélný ani šikmý pohyb na spoji. D a E představují minimální a maximální těsnicí plochu. Obecné poznámky: Další informace jsou uvedeny v našich technických listech a jsou k dostání na vyžádání. Projektant odpovídá jmenovitý tlak a údaje o výkonu. Vždy si přečtěte a pochopte návod k instalaci. Nikdy neodstraňuje žádné součásti potrubí, ani neopravujte či nemodifikujte nedostatky potrubí bez předchozího odtlakování a vypuštění : Maximální tlak a konečné zatížení jsou součet všech zatížení na základě ocelové trubky standardní hmotnosti. Jmenovitý tlak a TYSMEH-01/06 Společnost Tyco si vyhrazuje právo změnit obsah bez oznámení.

9 Spojky, fitinky a příruby, NSI třída 125/150 Příruba, pevná Číslo výrobku Tyco SP Jmenovitý průměr palce Vnější Max. pracovní Max. konečné průměr trubky tlak zatížení bar psi kn Protipříruba Přibl. Šrouby** hmotnost D E F kg * = 1 pro povrchovou úpravu nátěrem RL3000, 2 pro povrchovou úpravu pozinkováním ** = Šrouby nejsou součástí dodávky. Délky zobrazených šroubů jsou standardní; kupující si musí ověřit správné délky pro zamýšlené aplikace. Poznámka: Na účinné těsnicí ploše protipříruba nesmí být prohlubně, nerovnosti ani deformace jakéhokoli druhu, aby bylo zajištěno náležité utěsnění plochého těsnění. Příruba na obr. 71 poskytuje pevný spoj, když se používá na standardní drážkované trubce v souladu se specifikacemi Grinnell, není tudíž povolen žádný podélný ani šikmý pohyb na spoji. D a E představují minimální a maximální těsnicí plochu. Obecné poznámky: Další informace jsou uvedeny v našich technických listech a jsou k dostání na vyžádání. Projektant odpovídá jmenovitý tlak a údaje o výkonu. Vždy si přečtěte a pochopte návod k instalaci. Nikdy neodstraňuje žádné součásti potrubí, ani neopravujte či nemodifikujte nedostatky potrubí bez předchozího odtlakování a vypuštění : Maximální tlak a konečné zatížení jsou součet všech zatížení na základě ocelové trubky standardní hmotnosti. Jmenovitý tlak a TYSMEH-01/06 Společnost Tyco si vyhrazuje právo změnit obsah bez oznámení.

10 Spojky, fitinky a příruby, technické údaje Poznámky k přírubě Grinnell na obrázku 71:. Přírubové adaptéry mají na vnitřní straně ramena upínací zuby pro zamezení rotace příruby.. Přírubové adaptéry Grinnell se musí montovat na uzavíracích klapkách tak, aby nezasahovaly do pracovního prostoru páky. Příruba nemusí případně vyhovovat všem velikostem drážkovaných uzavíracích klapek. Podrobnosti vám sdělí společnost Tyco SP.. Přírubové adaptéry se nesmí použít jako upevňovací bod pro ukotvení závitovými tyčemi nebo něčím obdobným. Nepoužívejte dva přírubové adaptéry se standardní 90 o tvarovkou, protože vnější rozměry můžou vytvářet překážky. Předtím, než použijete plastové potrubí, kontaktujte společnost Tyco SP. D. Přírubová těsnění Grinnell na obrázku 71 vyžadují pro náležité utěsnění tvrdý rovný povrch. Pro spojení s ventilem nebo jiným prvkem s gumovou čelní plochou je nutné použít kovovou vložku adaptéru. Vložka adaptéru je nainstalována mezi plochým těsněním příruby Grinnell a protipřírubou nebo plochou, která má zajistit účinnou těsnicí plochu. Kovové adaptéry podložek příruby jsou nutné, když se přírubový adaptér používá proti povrchům, jako jsou: 1. Pryžové povrchy (viz schéma ) 2. daptační lité příruby WW 3. Membránové ventily s pryžovou čelní plochou Grinnell, obrázek 71 Drážkovaná trubka Kovová vložka adaptéru Grinnell, obrázek 71 - příruba Drážkovaná trubka Kovová vložka adaptéru SHÉM SHÉM Součást protipříruby Pryžový povrch Vroubkovaná čelní plocha protipříruby Přírubové těsnění 4. Vroubkovaný povrch příruby (viz schéma ) Obecné poznámky: Další informace jsou uvedeny v našich technických listech a jsou k dostání na vyžádání. Projektant odpovídá za to, že budou vybrány výrobky vhodné pro zamýšlenou činnost a že bude zajištěno, aby nebyl překročen jmenovitý tlak a údaje o výkonu. Vždy si přečtěte a pochopte návod k instalaci. Nikdy neodstraňuje žádné součásti potrubí, ani neopravujte či nemodifikujte nedostatky potrubí bez předchozího odtlakování a vypuštění systému. Výběr materiálu a plochého těsnění by měl být zkontrolován podle seznamu doporučení ohledně plochého těsnění pro specifickou aplikaci. TYSMEH-01/06 Společnost Tyco si vyhrazuje právo změnit obsah bez oznámení.

11 Spojky, fitinky a příruby, vložka přírubového adaptéru Číslo výrobku Tyco SP Jmenovitá Vnější průměr trubky velikost palce Protipříruba Číslo Protipříruba výrobku Tyco SP Plate Materiál material: plechu: stainless nerezová steel ocel STM , Type typ Jmenovitá velikost Vnější průměr trubky palce TYSMEH-01/06 Společnost Tyco si vyhrazuje právo změnit obsah bez oznámení.

08.08-CZE Ventily Vic-Check

08.08-CZE Ventily Vic-Check Zpětné ventily řady 716H/716 jsou výrobkem pro inovativní technická řešení založená na počítačovém návrhu s kvalitními vlastnostmi, včetně nového hydrodynamicky účinného profilu. Ventil Vic-Check využívá

Více

Povrchová úprava tělesa: Oranžový . Volitelná povrchová úprava: Žárově pozinkováno

Povrchová úprava tělesa: Oranžový  . Volitelná povrchová úprava: Žárově pozinkováno Patentovaná pevná spojka Style 107 spojuje standardní válcované drážkované a frézované drážkované ocelové trubky o rozměrech 2 12 /50 300. Spoj je sestaven bez demontování šroubů, matic, těsnění a čelistí

Více

Povrchová úprava tělesa: Oranžový . Volitelná povrchová úprava: Žárově pozinkováno

Povrchová úprava tělesa: Oranžový  . Volitelná povrchová úprava: Žárově pozinkováno PODROBNOSTI VI PUBLIKACE VICTAULIC 10.01 Pružná spojka Style 177 QuickVic je připravena k instalaci a spojuje standardní válcované drážkované a frézované drážkované ocelové trubky 2 8 /50 200. Unikátní

Více

PRŮMYSLOVÉ ARMATURY - spojky

PRŮMYSLOVÉ ARMATURY - spojky Spojky STORZ jsou určeny pro průmyslové instalace kapalin a sypkých médií. Používají se v požárních a zavlažovacích systémech, chemickém a potravinářském průmyslu, zemědělství apod. Rozdíly mezi kovanými

Více

PRUŽINOVÉ ZPĚTNÉ KLAPKY, SÉRIE 05

PRUŽINOVÉ ZPĚTNÉ KLAPKY, SÉRIE 05 PRUŽINOVÉ ZPĚTNÉ KLAPKY, SÉRIE 05 Tato série 05 obsahuje přírubové a závitové pružinové zpětné klapky s litinovými těly, které jsou vyrobeny v souladu s těmi nejpřísnějšími výrobními standardy a normami,

Více

VODA CHLAZENÍ PLYN VYTÁPĚNÍ PITNÁ VODA PRŮMYSL NÁMOŘNÍ PROTIPOŽÁRNÍ

VODA CHLAZENÍ PLYN VYTÁPĚNÍ PITNÁ VODA PRŮMYSL NÁMOŘNÍ PROTIPOŽÁRNÍ MEZIPŘÍRUBOVÁ UZAVÍRACÍ KLAPKA, SÉRIE J9 Tato série J9 obsahuje mezipřírubové uzavírací klapky, které jsou vybaveny středovým diskem a tělem typu Wafer, a jsou vyrobeny z litiny nebo nerez oceli, v souladu

Více

11.02-CZE. Šroubované odbočné výstupy Mechanical-T. Systémové číslo Předal Část specifikací Para Umístění Datum Schváleno Datum

11.02-CZE. Šroubované odbočné výstupy Mechanical-T. Systémové číslo Předal Část specifikací Para Umístění Datum Schváleno Datum TRUBKA UHLÍKOÉ OCELI PRODUKT PRO ŘEÁNÍ OTORŮ 11.02-CE ŘAD A PODROBNOSTI I PUBLIKACE ICTAULIC 10.01 NIIPO ýstupy ictaulic Mechanical-T poskytují odbočné připojení v libovolném místě, kde lze vyříznout otvor.

Více

08.20-CZE Klapkové ventily VIC -300 MasterSeal

08.20-CZE Klapkové ventily VIC -300 MasterSeal TRUBK Z UHLÍKOVÉ OCELI DRÁŽKOVNÉ VENTILY ŘD 761 Klapkové ventily Vic -300 MasterSeal jsou navrženy pro tlaky od úplného podtlaku do 300 psi/ 2065 kpa a pro obousměrné použití s uzavřenými konci až po maimální

Více

mini-compacta / Compacta

mini-compacta / Compacta Zaplavitelné zařízení na přečerpávání fekálií mini-compacta / Compacta Příslušenství Typový list Impressum Typový list mini-compacta / Compacta Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení

Více

Ochranná potrubní spojka

Ochranná potrubní spojka FGR FLEX/FLEX E 3 1 Dvojbřitý těsnící systém 2 Standardní pásková vložka 3 Pojistné čepy se zvýšenou odolností 1 2 4 4 Ochranný kroužek Ochranná potrubní spojka Potrubní spojky FLEX / FLEX E se používají

Více

TTV KLAPKY 1/13 KATALOGOVÝ LIST UZAVÍRACÍ, REGULAČNÍ

TTV KLAPKY 1/13 KATALOGOVÝ LIST UZAVÍRACÍ, REGULAČNÍ 1/13 KONSTRUKCE Klapky jsou nejčastěji vyráběny v mezipřírubových provedeních s průchozími (WAFER) nebo závitovými (LUG) oky či v přírubovém (FLG) a kov/kov provedení. Průchozí jednodílná hřídel je spojena

Více

Škrticí klapky PN 6/10/16 pro přírubové připojení

Škrticí klapky PN 6/10/16 pro přírubové připojení 4 136 ACVATIX Škrticí klapky PN 6/10/16 pro přírubové připojení těsně uzavírající VKF46 Tělo klapky z šedé litiny EN-GJL-250 (do DN 300) Tělo klapky z tvárné litiny EN-GJS-400-15 (od DN 350) DN 40 600

Více

KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ SÉRIE 02 NA VODU NEREZ BRA

KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ SÉRIE 02 NA VODU NEREZ BRA KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ SÉRIE 02 NA VODU NEREZ BRA.02.622 doporučené projektové označení: IVAR.BRA.02.622 Technický nákres a rozměry: KÓD ROZMĚR PØ A H H1 B C F (PN n x M ISO 5211 E S Krouticí moment Hmotnost

Více

Škrticí klapky PN 6, PN 10, PN 16

Škrticí klapky PN 6, PN 10, PN 16 4 136 Škrticí klapky PN 6, PN 10, PN 16 VKF46 VKF46TS Šedá litina EN-GJL-250 (do DN 300) tvárná litina EN-GJS-400-15 (od DN 350) DN 40 600 k vs 50 29300 m 3 /h Montáž mezi příruby v tlakových třídách PN

Více

D15S Membránový redukční ventil přírubové provedení

D15S Membránový redukční ventil přírubové provedení D15S Membránový redukční ventil přírubové provedení Katalogový list Použití Redukční ventily D15S chrání vodovodní potrubí a připojené spotřebiče před nadměrným mechanickým namáháním. V rozsahu jejich

Více

Pevná potrubní spojka

Pevná potrubní spojka FGR GRIP/GRIP E 3 1 Dvojbřitý těsnící systém 2 Standardní pásková vložka 3 Pojistné čepy se zvýšenou odolností 1 2 4 4 Upevňovací kroužek s kónicky lisovanými zuby Pevná potrubní spojka Axiální zajišťovací

Více

Zpětná klapka s dvoukřídlovým diskem. Tlaková třída B 25 DN 50 až 600 (2 až 24") Těleso z tvárné litiny. Proveden. Oblasti použit.

Zpětná klapka s dvoukřídlovým diskem. Tlaková třída B 25 DN 50 až 600 (2 až 24) Těleso z tvárné litiny. Proveden. Oblasti použit. Katalogový sešit 8480.1/4-4 SERIE 000 - PN Zpětná klapka s dvoukřídlovým diskem Tlaková třída B 0 až 0 ( až 4") Těleso z tvárné litiny Oblasti použit Vytápěcí a klimatizační systémy Zásobování vodou, úprava

Více

DN2 Příruba. DN b c hmot , , , , , , ,0

DN2 Příruba. DN b c hmot , , , , , , ,0 Přehled tvarovek Přírubové tvarovky č. 8530 FFK-kusy 90 (Q) č. 8540 FFK-kusy 45 č. 8543 FFK-kusy 30 č. 8542 FFK-kusy 22 1/2 č. 8541 FFK-kusy 11 1/4 č. 8510 T-kusy Tvarovka s přírubami a přírubovou odbočkou

Více

ŠOUPÁTKO PŘÍRUBOVÉ S MĚKKÝM TĚSNĚNÍM BRA.20.900 21.900

ŠOUPÁTKO PŘÍRUBOVÉ S MĚKKÝM TĚSNĚNÍM BRA.20.900 21.900 .iv ar cs.c z ŠOUPÁTKO PŘÍRUBOVÉ S MĚKKÝM TĚSNĚNÍM BRA.20.900 21.900 Šoupátka 20.900 a 21.900 jsou armatury s měkkým těsněním, vyrobené z tvárné litiny, v souladu s těmi nejpřísnějšími výrobními standardy

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKY S DVOJITOU EXCENTRICITOU TYP L32.7

UZAVÍRACÍ KLAPKY S DVOJITOU EXCENTRICITOU TYP L32.7 Použití Uzavírací klapky s dvojitou excentricitou jsou průmyslové armatury určené k úplnému otevření nebo uzavření průtoku. Lze je použít i pro regulaci průtoku. Při dlouhodobém používání v regulačním

Více

Zpětná klapka s dvoukřídlovým diskem. Provozní tlak Class 300 DN 50 až 300 (2'' až 12'') Těleso z oceli, nerezové oceli nebo hliníkového bronzu

Zpětná klapka s dvoukřídlovým diskem. Provozní tlak Class 300 DN 50 až 300 (2'' až 12'') Těleso z oceli, nerezové oceli nebo hliníkového bronzu Katalogový sešit 8485.13/4 SERIE 2000 - Class 300 Zpětná klapka s dvoukřídlovým diskem Provozní tlak Class 300 50 až 300 (2'' až 12'') Těleso z oceli, nerezové oceli nebo hliníkového bronzu Oblasti použit

Více

5 PŘÍRUBOVÉ TVAROVKY, TROUBY A SPOJE

5 PŘÍRUBOVÉ TVAROVKY, TROUBY A SPOJE 5 PŘÍRUBOVÉ TVAROVKY, TROUBY A SPOJE 4 NEJIŠTĚNÁ 5 PŘÍRUBY SYSTÉMOVÁ A TROUBY TECHNIKA 195 Úvod Přírubové spoje, které jsou popsány v této kapitole odpovídají ČSN EN1092-2. Příruby mohou být lité, šroubované

Více

DRV4 a DRV4G Přímočinné redukční ventily s tělesem z ocelolitiny

DRV4 a DRV4G Přímočinné redukční ventily s tělesem z ocelolitiny Místní předpisy mohou omezit použití výrobků. Výrobce si vyhrazuje právo změn uvedených údajů. Copyright 2017 RV4 a RV4G Přímočinné redukční ventily s tělesem z ocelolitiny Popis RV4 je přímočinný redukční

Více

je výhradním dodavatelem výrobků společnosti

je výhradním dodavatelem výrobků společnosti Společnost s. r. o. je výhradním dodavatelem výrobků společnosti pro Českou a Slovenskou Republiku JELÍNEK CONSTRUCT, S. R. O. Potrubí S&W nabízí širokou škálu výrobků. Od trubek, tvarovek přes klapky,

Více

Plný průtok, nízké tlakové ztráty, samočisticí funkce. Snímatelný kryt pro snadné čištění či výměnu koule bez nutnosti vyjmutí klapky z potrubí.

Plný průtok, nízké tlakové ztráty, samočisticí funkce. Snímatelný kryt pro snadné čištění či výměnu koule bez nutnosti vyjmutí klapky z potrubí. ZPĚTNÁ KLAPKA (KULIČKA), SÉRIE 07 Tato série 07 obsahuje kulové zpětné klapky z litiny, které jsou vyrobeny v souladu s těmi nejpřísnějšími výrobními standardy a normami, a v souladu s požadavky kvality

Více

5 PŘÍRUBOVÉ TVAROVKY, TROUBY A SPOJE

5 PŘÍRUBOVÉ TVAROVKY, TROUBY A SPOJE 5 PŘÍRUBOVÉ TVAROVKY, TROUBY A SPOJE 4 NÁSUVNÉ HRDOVÉ 5 PŘÍRUBY SPOJE A TROUBY TYTON, SMU, STB; JIŠTĚNÉ HRDOVÉ SPOJE BRS 191 Úvod Přírubové spoje, které jsou popsány v této kapitole odpovídají ČSN EN1092-2.

Více

GRIP-L POTRUBNÍ SPOJKY STRAUB. Potrubní spojky pro kovová potrubí, axiáln pevné spoje. PROVOZNÍ TLAK DO PN 16. PRÙMÌR 26,9 AŽ 606.

GRIP-L POTRUBNÍ SPOJKY STRAUB. Potrubní spojky pro kovová potrubí, axiáln pevné spoje. PROVOZNÍ TLAK DO PN 16. PRÙMÌR 26,9 AŽ 606. STRAUB GRIP-L Potrubní spojky pro kovová potrubí, axiáln pevné spoje. PROVOZNÍ TLAK DO PN 16 PRÙMÌR 26,9 AŽ 606.9 mm TEPLOTNÍ ROZSAH -20 C až +80 C HENNLICH INDUSTRIETECHNIK spol. s. r. o. tel.: 416 711

Více

TEPLOTNÍ ROZSAH Od -60 do 150 C dle použitých materiálů (klapka kov/kov až do 550 C) mezipřírubová klapka - typ WAFER

TEPLOTNÍ ROZSAH Od -60 do 150 C dle použitých materiálů (klapka kov/kov až do 550 C) mezipřírubová klapka - typ WAFER / KONSTRUKCE Klapky TTV jsou nejčastěji vyráběny v mezipřírubových provedeních s průchozími (WAFER) nebo závitovými (LUG) oky či v přírubovém (FLG) a kov/kov provedení. Průchozí jednodílná hřídel je spojena

Více

Příruby a spojky Přírubový přechod UNIDAP DN 40-300

Příruby a spojky Přírubový přechod UNIDAP DN 40-300 Přírubový přechod UNIDAP 40-300 Přírubový přechod UNIDAP: univerzální přírubová spojka 40 300 PN 10, PN 16 přímá nebo redukovaná vhodné pro materiál potrubí: ocel, šedá litina, tvárná litina, PE, PVC,

Více

KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ SÉRIE MINI NA VODU BRA /BRA.B1.000

KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ SÉRIE MINI NA VODU BRA /BRA.B1.000 KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ SÉRIE MINI NA VODU BRA.01.000/BRA.B1.000 doporučené projektové označení: IVAR.BRA.01.000 DN.iv ar cs.c z Technický nákres, rozměry a materiálové provedení: KÓD ROZMĚR PØ A H H1

Více

TEPLOTNÍ ROZSAH Od -60 do 150 C dle použitých materiálů (klapka kov/kov až do 550 C) mezipřírubová klapka - typ WAFER

TEPLOTNÍ ROZSAH Od -60 do 150 C dle použitých materiálů (klapka kov/kov až do 550 C) mezipřírubová klapka - typ WAFER / KONSTRUKCE Klapky TTV jsou nejčastěji vyráběny v mezipřírubových provedeních s průchozími (WAFER) nebo závitovými (LUG) oky či v přírubovém (FLG) a kov/kov provedení. Průchozí jednodílná hřídel je spojena

Více

02 07.9 05.15.CZ Přímočinný proporcionální pojistný ventil pružinový, nárožní, přírubový, s uzavřeným krytem pružiny Řada PV 25

02 07.9 05.15.CZ Přímočinný proporcionální pojistný ventil pružinový, nárožní, přírubový, s uzavřeným krytem pružiny Řada PV 25 0 0.9 05.5.CZ Přímočinný proporcionální pojistný ventil pružinový, nárožní, přírubový, s uzavřeným krytem pružiny Řada PV 5 -- Řada PV 5 Přímočinný proporcionální pojistný ventil pružinový, nárožní, přírubový,

Více

kyruční nebo pneumatická - Vaše volba

kyruční nebo pneumatická - Vaše volba . kyruční nebo pneumatická - Vaše volba ky LKB ruční nebo pneumatická klapka Použití LKB je sanitární ruční nebo pneumatická klapka pro použití v nerezových potrubních systémech. Pracovní princip LKB je

Více

NAVRTÁVACÍ A UZÁVĚROVÉ PASY

NAVRTÁVACÍ A UZÁVĚROVÉ PASY NAVRTÁVACÍ A UZÁVĚROVÉ PASY pro litinové, ocelové, PE a PVC potrubí Nářadí Šrouby a matice Strana M 4/4 Armatury domovních přípojek Kapitola J Trubní fitinky Kapitola K Navrtávací přístroj Strana Q 2/1

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKY S DVOJITOU EXCENTRICITOU TYP L32.7

UZAVÍRACÍ KLAPKY S DVOJITOU EXCENTRICITOU TYP L32.7 Použití Uzavírací klapky s dvojitou excentricitou jsou průmyslové armatury určené k úplnému otevření nebo uzavření průtoku. Lze je použít i pro regulaci průtoku. Při dlouhodobém používání v regulačním

Více

Mezipřírubová uzavírací klapka s ruční pákou VFY-WH, VFY-LH

Mezipřírubová uzavírací klapka s ruční pákou VFY-WH, VFY-LH VFY-WH, VFY-LH Popis Vlastnosti: Perem ovládaný jednodílný hřídel připojený ke kulovitě obrobené lamele umožňuje přenos s vysokým krouticím momentem, tzn. rychlou odezvu a minimální boční vůli Dlouhodobá

Více

NOŽOVÉ ŠOUPÁTKO S76.2 FIG 170, 172

NOŽOVÉ ŠOUPÁTKO S76.2 FIG 170, 172 Použití Potravinářský průmysl Chemie Při používání prášků, inverzní směr proudění Pracovní médium Voda, úprava vody Prášky Celulóza, viskózní média Potraviny DN 50-700 PN 10 Pracovní teplota Min. teplota:

Více

CZ Přímočinný plnozdvižný pojistný ventil pružinový, nárožní, přírubový, s otevřeným krytem pružiny Řada PV 61

CZ Přímočinný plnozdvižný pojistný ventil pružinový, nárožní, přírubový, s otevřeným krytem pružiny Řada PV 61 0 07.7 0..CZ Přímočinný plnozdvižný pojistný ventil pružinový, nárožní, přírubový, s otevřeným krytem pružiny Řada PV 6 -- Řada PV 6 Přímočinný plnozdvižný pojistný ventil pružinový, nárožní, přírubový,

Více

KULOVÝ UZÁVĚR ZÁVITOVÝ SÉRIE C3 NEREZ 2DÍLNÝ BRA.C3.622 doporučené projektové označení: IVAR.BRA.C3.622

KULOVÝ UZÁVĚR ZÁVITOVÝ SÉRIE C3 NEREZ 2DÍLNÝ BRA.C3.622 doporučené projektové označení: IVAR.BRA.C3.622 KULOVÝ UZÁVĚR ZÁVITOVÝ SÉRIE C3 NEREZ 2DÍLNÝ BRA.C3.622 doporučené projektové označení: IVAR.BRA.C3.622 Technický nákres, rozměry a materiálové provedení: KÓD ROZMĚR PØ mm A mm B mm H mm S mm ISO 5211

Více

AquaFast. Světlosti 355 mm až DN 450 mm NOVÝ. Velká světlost. Skutečná úspora času pro spoje na PE potrubí

AquaFast. Světlosti 355 mm až DN 450 mm NOVÝ. Velká světlost. Skutečná úspora času pro spoje na PE potrubí NOVÝ AquaFast Velká světlost Světlosti 355 mm až DN 450 mm Skutečná úspora času pro spoje na PE potrubí Velké světlosti AquaFast mohou snížit vaše zásoby až o 75 % Průkopníci v řešení potrubních spojů

Více

Termostatický regulátor AVTB (PN 16)

Termostatický regulátor AVTB (PN 16) Datový list Termostatický regulátor AVTB (PN 16) Popis AVTB je přímočinný regulátor teploty používaný pro regulaci teploty vody v zásobnících teplé vody, výměnících tepla, předehřívačích oleje atd. Regulátor

Více

REGULAČNÍ KLAPKY TĚSNÉ RKT 250

REGULAČNÍ KLAPKY TĚSNÉ RKT 250 1/10 TECHNICKÉ PODMÍNKY Výrobek: REGULAČNÍ KLAPKY TĚSNÉ RKT 250 Výrobce: EKOM vzduchotechnika, s.r.o. tel: 326 733 749 Bezděčín 124 fax: 326 735 674 293 01 Mladá Boleslav e-mail:ekom@ekom-vzt.cz www.ekom-vzt.cz

Více

Výhody. Použití. Technické parametry. Certifikace. Příslušenství snímačů teploty

Výhody. Použití. Technické parametry. Certifikace. Příslušenství snímačů teploty str. /3 Použití Příslušenství odporových a termoelektrických snímačů teploty je učeno k montáži snímačů teploty vyřáběných v ZPA Nová Paka, a.s., ale i snímačů teploty jiných výrobců. Jímky (str. 2 až

Více

SV615 Pojistný ventil

SV615 Pojistný ventil Strana 1 z 5 TI-P316-01 CH Vydání 11 Cert. No. LRQ 0963008 ISO 9001 SV615 Pojistný ventil Popis SV615 je plnozdvižný pojistný ventil s plnou dýzou. Je vhodný pro páru, vzduch, inertní průmyslové plyny

Více

Měkce těsnící centrická motýlková klapka s manžetou z elastomeru AMRING. PS 16 bar: DN 40 200. PS 10 bar: DN 250-1000

Měkce těsnící centrická motýlková klapka s manžetou z elastomeru AMRING. PS 16 bar: DN 40 200. PS 10 bar: DN 250-1000 Katalogový sešit 8409.11/4-10 3 Měkce těsnící centrická motýlková klapka s manžetou z elastomeru AMRING PS 16 bar: DN 40 200 PS 10 bar: DN 250-1000 Provedení podle EN 593 a ISO 10631 Oblasti použití Okruhy

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKY S JEDNOU EXCENTRICITOU TYP L32.6

UZAVÍRACÍ KLAPKY S JEDNOU EXCENTRICITOU TYP L32.6 Použití Uzavírací klapky s jednou excentricitou jsou průmyslové armatury určené k úplnému otevření nebo uzavření průtoku. Lze je použít i pro regulaci průtoku. Při dlouhodobém používání v regulačním režimu

Více

Termostatický regulátor AVTB (PN 16)

Termostatický regulátor AVTB (PN 16) Datový list Termostatický regulátor AVTB (PN 16) Popis AVTB je přímočinný regulátor teploty používaný pro regulaci teploty vody v zásobnících teplé vody, výměnících tepla, předehřívačích oleje atd. Regulátor

Více

Zařízení ke zvýšení tlaku. Hya-Compact. Typový list

Zařízení ke zvýšení tlaku. Hya-Compact. Typový list Hya-Compact Typový list Impressum Typový list Hya-Compact KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti KSB nesmí dále šířit, kopírovat, zpracovávat

Více

UZAVÍRACÍ A ŠKRTÍCÍ KLAPKY

UZAVÍRACÍ A ŠKRTÍCÍ KLAPKY UZAVÍRACÍ A ŠKRTÍCÍ KLAPKY TABLE OF CONTENT PROFIL SPOLEČNOSTI Společnost ARMATURY Group a.s. je významným českým výrobcem průmyslových armatur, dodavatelem potrubí a příslušenství a automatizovaných systémů

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKY S DVOJITOU EXCENTRICITOU TYP L32.7

UZAVÍRACÍ KLAPKY S DVOJITOU EXCENTRICITOU TYP L32.7 Použití Uzavírací klapky s dvojitou excentricitou jsou průmyslové armatury určené k úplnému otevření nebo uzavření průtoku. Lze je použít i pro regulaci průtoku. Při dlouhodobém používání v regulačním

Více

Šoupátka Přehled 1.0. Řez šoupátkem:

Šoupátka Přehled 1.0. Řez šoupátkem: Přehled Řez šoupátkem: 1. Šoupátka List č. Název šoupátka 01_01 Měkcetěsnící šoupátko přírubové 01_02 Měkcetěsnící šoupátko F4 přírubové 400-1200 01_03 Měkcetěsnící šoupátko F5 přírubové 400-1200 01_04

Více

Přímé regulátory teploty Regulátor teploty typu 4u

Přímé regulátory teploty Regulátor teploty typu 4u Přímé regulátory teploty Regulátor teploty typu 4u s vyváženým jednosedlovým kulovým ventilem Použití Regulátor teploty pro chladicí instalace s regulačními termostaty pro pracovní body od -10 do +250

Více

POTRUBNÍ SYSTÉM PRO STLAČENÝ VZDUCH

POTRUBNÍ SYSTÉM PRO STLAČENÝ VZDUCH POTRUBNÍ SYSTÉM PRO STLAČENÝ VZDUCH T-spojky s antikondenzačním systémem Odbočka se dvěma výstupy Kulový kohout s předmontovanými spojkami Přímé spojky pro redukci rozměrů T-spojky Kolena 90 Koncové krabice

Více

02 07.7 05.15.CZ Přímočinný plnozdvižný pojistný ventil pružinový, nárožní, přírubový, s otevřeným krytem pružiny Řada PV 61

02 07.7 05.15.CZ Přímočinný plnozdvižný pojistný ventil pružinový, nárožní, přírubový, s otevřeným krytem pružiny Řada PV 61 0 07.7 05..CZ Přímočinný plnozdvižný pojistný ventil pružinový, nárožní, přírubový, s otevřeným krytem pružiny Řada PV 6 -- Řada PV 6 Přímočinný plnozdvižný pojistný ventil pružinový, nárožní, přírubový,

Více

LMK 382. Nerezová ponorná sonda. Keramický senzor. Přesnost podle IEC 60770: standard: 0,35 % FSO varianta: 0,25 % FSO. Rozsahy

LMK 382. Nerezová ponorná sonda. Keramický senzor. Přesnost podle IEC 60770: standard: 0,35 % FSO varianta: 0,25 % FSO. Rozsahy Keramický senzor Přesnost podle IEC 60770: standard: 0,5 % FSO varianta: 0,5 % FSO Rozsahy od 0... 40 cmho do 0... 00 mho Výstupní signály vodič: 4... 0 ma vodič: 0 0 V jiné po dohodě Přednosti průměr,5

Více

DIN PN 10/ANSI 150 CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ

DIN PN 10/ANSI 150 CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Typ: L20 Nožové šoupátko DN 50 DN 1200 DIN PN 10/ANSI 150 Volitelně P.E.D. 97/23/EC média: skupina 1(b), 2 (kat. I, mod. A) CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Konstrukce: jednodílné těleso mezi příruby

Více

Technika vedení potrubí červený bronz

Technika vedení potrubí červený bronz Závitové fitinky z červeného bronzu Technika vedení potrubí červený bronz CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny. R2 Fitinky se závity podle DIN EN 10226, část 1, schváleno pro instalace pitné vody podle

Více

Strana 1 z 8. série QLM a QLD

Strana 1 z 8. série QLM a QLD Strana 1 z 8 TI-P39-14 H Vydání 3 ert. No. LRQ 0963008 ISO 9001 Třícestné regulační ventily série QLM a QLD Popis Třícestné regulační ventily mají lineární regulační charakteristiku a vyrábí se v provedení

Více

Technika vedení potrubí ocel

Technika vedení potrubí ocel Megapress Technika vedení potrubí ocel F2 CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny. Lisovací spojovací systém s lisovacími spojkami z nelegované oceli 1.0308 pro černé, pozinkované, průmyslově lakované a práškovou

Více

Ventil Vic-Ball Řada 726

Ventil Vic-Ball Řada 726 Ventil Vic-Ball 08.23-CE ateriálové specifikace: Tělo a koncová krytka: Tvárná litina podle normy AST A-395. Pákový ovladač Popis výrobku: Ovladač převodu přestavuje vysokotlaký kulový ventil se standardním

Více

HADICE A POTRUBÍ. Používaná na motorových vozidlech

HADICE A POTRUBÍ. Používaná na motorových vozidlech HADICE A POTRUBÍ Používaná na motorových vozidlech Zdeněk Vlasák, Odysseus 2004 Hadicové spony Šneková spona Hadicové šnekové šroubovací spony jsou určené pro rychlé a jednoduché upínání tlakových hadic

Více

BIS Kovové objímky. BIS Objímky BIS Bifix G2 (M8/10) (BUP1000) BIS Bifix 300 (M16)

BIS Kovové objímky. BIS Objímky BIS Bifix G2 (M8/10) (BUP1000) BIS Bifix 300 (M16) B BIS Kovové objímky BIS Objímky BIS Bifix G2 (M8/10) (BUP1000) BIS Bifix 300 (M16) BIS Průmyslové objímky BIS Objímky pro těžké upevnění HD500 (M8/10, M10/12) (BUP1000) BIS Objímky pro těžké upevnění

Více

Potrubní opravárské spojky pro všechny potrubní materiály, spoje bez pevnosti v tahu - umožnující dilataci.

Potrubní opravárské spojky pro všechny potrubní materiály, spoje bez pevnosti v tahu - umožnující dilataci. STRAUB OPEN-FLEX Potrubní opravárské spojky pro všechny potrubní materiály, spoje bez pevnosti v tahu - umožnující dilataci. PROVOZNÍ TLAK DO PN 16 PRÙMÌR 48,3 AŽ 2032,0 TEPLOTNÍ ROZSAH -20 C až +80 C

Více

M31S ISO Plnoprůtokové kulové kohouty DN50 až DN200 DIN PN16 (F1 a F4)

M31S ISO Plnoprůtokové kulové kohouty DN50 až DN200 DIN PN16 (F1 a F4) Místní předpisy mohou omezit použití výrobků. Výrobce si vyhrazuje právo změn uvedených údajů. Copyright 2018 M31S ISO Plnoprůtokové kulové kohouty DN0 až DN200 DIN PN16 (F1 a F4) Popis M31S ISO jsou plnoprůtokové

Více

Bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním SAVA (PN 25)

Bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním SAVA (PN 25) Datový list Bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním SAVA (PN 25) Použití Regulátor je normálně uzavřen a otevírá se při rostoucím tlaku. Regulátor je využíván jako pojistný ventil a dále k zamezení nárůstu

Více

MXV MXV 25-2, 32-4, 40-8 MXV 50-16, 65-32, 80-48. Vertikální článková in-line čerpadla

MXV MXV 25-2, 32-4, 40-8 MXV 50-16, 65-32, 80-48. Vertikální článková in-line čerpadla MXV Konstrukce Vertikální, článkové čerpadlo se shodným průměrem sacího a výtlačného hrdla na jedné ose (in-line). Vodivé vložky jsou odolné proti korozi a jsou promazávány čerpanou kapalinou. Čerpadlo

Více

Bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním SAVA (PN 25)

Bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním SAVA (PN 25) Datový list Bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním SAVA (PN 25) Použití SAVA představuje přímočinný bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním, který je přednostně využíván v systémech dálkového vytápění.

Více

Regulátor průtoku s integrovaným regulačním ventilem (PN 25) AVQM - montáž do vratného a přívodního potrubí

Regulátor průtoku s integrovaným regulačním ventilem (PN 25) AVQM - montáž do vratného a přívodního potrubí Datový list Regulátor průtoku s integrovaným regulačním ventilem (PN 25) AVQM - montáž do vratného a přívodního potrubí Popis DN 50 DN 32 50 AVQM je přímočinný regulátor průtoku s integrovaným regulačním

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí F1 Prestabo s SC-Contur

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí F1 Prestabo s SC-Contur _CZ_090114.fm Seite 1 Montag, 16. Februar 2009 3:36 15 Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí Prestabo s SC-Contur _CZ_090114.fm Seite 2 Montag, 16. Februar 2009 3:36 15 Systémové trubky a

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKY S TROJITOU EXCENTRICITOU TYP L32.8

UZAVÍRACÍ KLAPKY S TROJITOU EXCENTRICITOU TYP L32.8 α Použití Uzavírací klapky s trojitou excentricitou jsou průmyslové armatury určené k úplnému otevření nebo uzavření průtoku. Lze je použít i pro regulaci průtoku. Při dlouhodobém používání v regulačním

Více

Tlakové redukční regulátory (PN 25) AVD pro vodu AVDS pro páru

Tlakové redukční regulátory (PN 25) AVD pro vodu AVDS pro páru Datový list Tlakové redukční regulátory (PN 25) AVD pro vodu pro páru Použití Hlavní technické údaje AVD: DN 15-50 0,4-25 m 3 /h PN 25 Rozsah nastavení: 1 5 bar / 3 12 bar Teplota: - Cirkulační voda /

Více

Uzavíratelné radiátorové šroubení podle DIN 3842 s 5 funkcemi Připojení uzavírání přednastavení napouštění vypouštění

Uzavíratelné radiátorové šroubení podle DIN 3842 s 5 funkcemi Připojení uzavírání přednastavení napouštění vypouštění Uzavíratelné radiátorové šroubení podle DIN 3842 s 5 funkcemi Připojení uzavírání přednastavení napouštění vypouštění Technický list pro 3923/3924 AUT 0999 CZ 0508 Zvláštní provedení R = R1/2" G = G 3/4

Více

Obsah KAPITOLY. 1 Svařované nerezové trubky 4-6. 2 Čtyřhranné a obdélníkové svařované trubky 7-9. 3 Bezešvé trubky 10-14.

Obsah KAPITOLY. 1 Svařované nerezové trubky 4-6. 2 Čtyřhranné a obdélníkové svařované trubky 7-9. 3 Bezešvé trubky 10-14. KATALOG PRODUKTŮ Obsah KAPITOLY listy 1 Svařované nerezové trubky 4-6 2 Čtyřhranné a obdélníkové svařované trubky 7-9 3 Bezešvé trubky 10-14 4 Duté tyče 15-16 5 Tyčové materiály 17-22 6 Nerezové potrubí

Více

KlapKa uzavírací Typ l32.x 2x excentrická pn 6/10/16/25 mezipřírubová Dn T.max. 350 c

KlapKa uzavírací Typ l32.x 2x excentrická pn 6/10/16/25 mezipřírubová Dn T.max. 350 c 245 Použití Uzavírací klapky s dvojitou excentricitou typ L32 z produkce MPOWER Engineering jsou průmyslové armatury určené k úplnému otevření nebo uzavření průtoku. Lze je použít i pro regulaci průtoku.

Více

Membránový oddělovač s připojením přes závit Šroubované připojení Model

Membránový oddělovač s připojením přes závit Šroubované připojení Model Tlak Membránový oddělovač s připojením přes závit Šroubované připojení Model 990.10 Údajový list WIKA DS 99.01 další schválení viz stranu 6 Použití Pro agresivní, horká, korozivní, ekologicky riziková

Více

Škrticí klapky PN 6/10/16 pro přírubové připojení

Škrticí klapky PN 6/10/16 pro přírubové připojení 4 136 ACVATIX Škrticí klapky PN 6/10/16 pro přírubové připojení těsně uzavírající VKF46 Tělo klapky z šedé litiny EN-GJL-250 (do DN 300) Tělo klapky z tvárné litiny EN-GJS-400-15 (od DN 350) DN 40 600

Více

Spira-trol TM dvoucestné regulační ventily LE, LF a LL DN15 až DN100 (dle EN norem) LEA, LFA a LLA ½" až 4" (dle ASME norem)

Spira-trol TM dvoucestné regulační ventily LE, LF a LL DN15 až DN100 (dle EN norem) LEA, LFA a LLA ½ až 4 (dle ASME norem) Místní předpisy mohou omezit použití výrobků. Výrobce si vyhrazuje právo změn uvedených údajů. Copyright 214 TI-S24-7 CH Vydání 2 Spira-trol TM dvoucestné regulační ventily LE, LF a LL DN15 až DN1 (dle

Více

Datový list Nezávislý regulátor tlaku s integrovaným omezovačem průtoku AVQM (PN 25) montáž do vratného a přívodního potrubí

Datový list Nezávislý regulátor tlaku s integrovaným omezovačem průtoku AVQM (PN 25) montáž do vratného a přívodního potrubí Datový list Nezávislý regulátor tlaku s integrovaným omezovačem průtoku AVQM (PN 25) montáž do vratného a přívodního potrubí Popis Regulátory se používají spolu s elektrickými pohony Danfoss: - AMV 150

Více

Technika vedení potrubí červený bronz

Technika vedení potrubí červený bronz Závitové fitinky z červeného bronzu Technika vedení potrubí červený bronz R2 CZ 3/16 Ceník 2016 Změny vyhrazeny. Fitinky se závity podle DIN EN 10226, část 1, schváleno pro instalace pitné vody podle DIN

Více

VKF46... PN6, PN10, PN16. Siemens Building Technologies Landis & Staefa Division

VKF46... PN6, PN10, PN16. Siemens Building Technologies Landis & Staefa Division 4 136 Škrtící klapky, PN6, PN10, PN16 VKF46... Škrtící klapky pro montáž mezi příruby Tlakové třídy PN6, PN10, PN16 Pro montáž mezi příruby PN6, PN10 nebo PN16 podle ISO 7005 Těsně uzavírající podle DIN3230,

Více

kohout filtr šroubení vodoměru zpětná klapka držák vodoměru

kohout filtr šroubení vodoměru zpětná klapka držák vodoměru VODOMĚRNÉ SOUPRAVY VODOMĚRNÉ SOUPRAVY Vodoměr je přesné měřící zařízení, které vyžaduje pro svoji spolehlivou funkci řádnou instalaci. Za tímto účelem společnost AWE ARMATURY spol. s r.o. již před více

Více

DVĚ PROVEDENÍ STEJNÁ FUNKCE RŮZNÉ PŘEDNOSTI. Normalizovaná horní příruba zajišťuje připojení všech typů ovládání a pohonů

DVĚ PROVEDENÍ STEJNÁ FUNKCE RŮZNÉ PŘEDNOSTI. Normalizovaná horní příruba zajišťuje připojení všech typů ovládání a pohonů SÉRIE 600 DVĚ PROVEDENÍ STEJNÁ FUNKCE RŮZNÉ PŘEDNOSTI Provedení ekonomické DN 32 200 Označení: 600B průchozí otvory, 600T závitové otvory Vysoké hrdlo tělesa umožňuje tepelnou izolaci Normalizovaná horní

Více

Technika vedení potrubí červený bronz

Technika vedení potrubí červený bronz Závitové fitinky z červeného bronzu Technika vedení potrubí červený bronz CZ 3/17 Návrh doporučených cen bez DPH pro odbornou veřejnost 2017 Změny vyhrazeny. R2 Fitinky se závity podle DIN EN 10226, část

Více

OBLASTI POUŽITÍ: čištění odpadních vod potravinářský průmysl chemický průmysl VÝHODY POUŽITÍ:

OBLASTI POUŽITÍ: čištění odpadních vod potravinářský průmysl chemický průmysl VÝHODY POUŽITÍ: TYP AB 50 600 / PN 10 NOŽOVÉ ŠOUPÁTKO MEZIPŘÍRUBOVÉ, OBOUSMĚRNÉ jednodílné lité těleso bez přírub (wafer) s krátkou stavební délkou plný průtok nůž se speciálním vedením pro rychlé a bezproblémové uzavírání

Více

NÁVOD K POUŽITÍ 1) Výrobek: ELEKTROVENTIL UZAVÍRACÍ 2) Typ: IVAR.EV 306 NC IVAR.EV 306 NO 3) Instalace: 4) Charakteristika použití:

NÁVOD K POUŽITÍ 1) Výrobek: ELEKTROVENTIL UZAVÍRACÍ 2) Typ: IVAR.EV 306 NC IVAR.EV 306 NO 3) Instalace: 4) Charakteristika použití: 1) Výrobek: ELEKTROVENTIL UZAVÍRACÍ 2) Typ: IVAR.EV 306 NC IVAR.EV 306 NO 3) Instalace: Instalaci a uvedení do provozu, stejně jako připojení elektrických komponentů, musí provádět výhradně osoba odborně

Více

Uzavírací ventily DN 25 s ručním ovládáním

Uzavírací ventily DN 25 s ručním ovládáním 3 Ventily a kohouty 1 těleso ventilu se sedlem 2 napojovací koncovky 3 teflonový vlnovec s těsnící kuželkou 4 ovládací hlavice 3 VENTILY A KOHOUTY Skleněné armatury se používají v sestavách potrubních

Více

KULOVÉ UZÁVĚRY PŘÍRUBOVÉ SÉRIE 02, B2, H2

KULOVÉ UZÁVĚRY PŘÍRUBOVÉ SÉRIE 02, B2, H2 .iv ar cs.c z KULOVÉ UZÁVĚRY PŘÍRUBOVÉ SÉRIE 02, B2, H2 Tato série obsahuje přírubové kulové uzávěry s děleným tělem z litiny a plovoucí koulí, vyrobenými v souladu s těmi nejpřísnějšími výrobními standardy

Více

BOAX. bez azbestu. Oblasti použití. Obsluha. Provozní data. Materiály. Provedení. Dodatky. Údaje pro objednávku

BOAX. bez azbestu. Oblasti použití. Obsluha. Provozní data. Materiály. Provedení. Dodatky. Údaje pro objednávku Typový list 8413.1/4-64 BOAX BezobsluÏné, mûkce tûsnící centrické uzavírací klapky pro vytápûní a klimatizaci budov bez azbestu PN 6, 10 a 16 DN 20-400 Oblasti použití zařízení na vytápění klimatizační

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R2 Závitové fitinky z červeného bronzu

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R2 Závitové fitinky z červeného bronzu _CZ_090114.fm Seite 1 Montag, 16. Februar 009 3:45 15 Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí Závitové fitinky z červeného bronzu _CZ_090114.fm Seite Montag, 16. Februar 009 3:45 15 Se závity

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKY S DVOJITOU EXCENTRICITOU TYP L32.7

UZAVÍRACÍ KLAPKY S DVOJITOU EXCENTRICITOU TYP L32.7 Použití Uzavírací klapky s dvojitou excentricitou jsou průmyslové armatury určené k úplnému otevření nebo uzavření průtoku. Lze je použít i pro regulaci průtoku. Při dlouhodobém používání v regulačním

Více

Regulátor tlaku přepouštěním AFA/VFG 2 (VFG 21)

Regulátor tlaku přepouštěním AFA/VFG 2 (VFG 21) Regulátor tlaku přepouštěním AFA/VFG 2 (VFG 21) Popis Regulátor AFA VFG2 (VFG 21) představuje samočinný regulátor tlaku přepouštěním, který je přednostně využíván v soustavách centrálního zásobování teplem.

Více

Regulátor diferenčního tlaku přepouštěním AFPA/VFG 2 (VFG 21)

Regulátor diferenčního tlaku přepouštěním AFPA/VFG 2 (VFG 21) Regulátor diferenčního tlaku přepouštěním AFPA/VFG 2 (VFG 21) Popis Regulátor AFPA VFG2 (VFG 21) představuje samočinný regulátor diferenčního tlaku přepouštěním, který je přednostně využíván v soustavách

Více

KlapKa uzavírací Typ l32.x 2x excentrická pn 6/10/16/25 mezipřírubová Dn 150-1600 T.max. 350 c

KlapKa uzavírací Typ l32.x 2x excentrická pn 6/10/16/25 mezipřírubová Dn 150-1600 T.max. 350 c Použití Uzavírací klapky s dvojitou excentricitou typ L32 z produkce MPOWER Engineering jsou průmyslové armatury určené k úplnému otevření nebo uzavření průtoku. Lze je použít i pro regulaci průtoku. Uzavírací

Více

L teplota -25 C až +150 C.. rozebíratelná konstrukce.. uzavírací a regulační funkce

L teplota -25 C až +150 C.. rozebíratelná konstrukce.. uzavírací a regulační funkce L 32.5.. teplota -25 C až +150 C.. rozebíratelná konstrukce.. uzavírací a regulační funkce.. průmyslové aplikace.. TZB.. úpravny vod.. ČOV.. plynárenství.. potravinářství Popis výrobku Měkkotěsnící centrická

Více

LMP 307 LMP 307. Nerezová ponorná sonda pro měření výšky hladiny

LMP 307 LMP 307. Nerezová ponorná sonda pro měření výšky hladiny pro měření výšky hladiny Polovodičový tenzometr s nerezovou oddělovací membránou průměr 27 mm měření výšky hladiny vody a čistých nebo lehce znečištěných kapalin jmenovité rozsahy od 0... 1 mh 2 O do 0...

Více

Vzdušníky, filtry Odvzdušňovací / zavzdušňovací ventil Vent-O-MAT RBX

Vzdušníky, filtry Odvzdušňovací / zavzdušňovací ventil Vent-O-MAT RBX Vzdušníky, filtry Odvzdušňovací / zavzdušňovací ventil Vent-O-MAT RBX Ventil Vent-O-MAT RBX závitový: (1 ), 50 (2 ) 10, 16, (standardně) (na vyžádání) závitový typ výrobce: CLA-VAL Vhodné doplňky: šoupě

Více

CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ

CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Typ: M08 Nožové šoupátko 150X150 až 600X600 Volitelně P.E.D. 97/23/EC média: skupina 1(b), 2 (kat. I, mod. A) CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Konstrukce: jednodílné těleso mezi příruby Materiál

Více

Vekotec. Armatury pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou Připojovací šroubení pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou

Vekotec. Armatury pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou Připojovací šroubení pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou Vekotec Armatury pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou Připojovací šroubení pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou IMI HEIMEIER / Termostatické ventily a šroubení / Vekotec Vekotec

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - kompenzátory

PRŮMYSLOVÉ HADICE - kompenzátory Pracovní parametry pryžových kompenzátorů Parametry kompenzátorů uvedené v tabulkách ( a y) jsou maximálními hodnotami, které nesmí způsobit současně. Udaný je vztažen k teplotě do +50 C. Při vyšších teplotách

Více

Regulátor průtoku s integrovaným regulačním ventilem (PN 16, 25, 40*) AFQM, AFQM 6 montáž do vratného a přívodního potrubí

Regulátor průtoku s integrovaným regulačním ventilem (PN 16, 25, 40*) AFQM, AFQM 6 montáž do vratného a přívodního potrubí Datový list Regulátor průtoku s integrovaným regulačním ventilem (PN 16, 5, 40*) AFQM, AFQM 6 montáž do vratného a přívodního potrubí Popis AFQM 6 DN 40, 50 AFQM DN 65-15 AFQM DN 150-50 AFQM (6) je přímočinný

Více