Šoupátka Přehled 1.0. Řez šoupátkem:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Šoupátka Přehled 1.0. Řez šoupátkem:"

Transkript

1 Přehled Řez šoupátkem: 1. Šoupátka List č. Název šoupátka 01_01 Měkcetěsnící šoupátko přírubové 01_02 Měkcetěsnící šoupátko F4 přírubové _03 Měkcetěsnící šoupátko F5 přírubové _04 Měkcetěsnící šoupátko přírubové PN 25 01_05 Měkcetěsnící šoupátko s hladkým koncem 01_06 Hrdlové šoupátko pro potrubí z tvárné litiny 01_07 Hrdlové šoupátko pro PVC potrubí 01_08 Měkcetěsnící přírubové šoupátko BELGI-T 01_09 Měkcetěsnící přírubová šoupátka BELGI-3, BELGI-4 01_10 Měkcetěsnící šoupátko se servopohonem ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

2

3 Šoupátka Měkcetěsnící šoupátko přírubové Měkcetěsnící přírubové šoupátko: Provedení: délka: o F4 krátká stavební délka o F5 dlouhá stavební délka o ČSN provedení dle ČSN PN 10, PN (F4 i F5) je dostupné se 4-děrovou přírubou dle ČSN Vhodné doplňky: ruční kolo (obj. č ) zemní zákopová souprava (obj. č , 11002) uliční poklop (obj. č ) podložka (obj. č ) Objednací údaje: obj. č.: 1002, 1003, 1004 Popis: určeno pro: pitnou vodu, tělo šoupátka: tvárná litina GGG 50 s centrálním vedením pro zabránění odírání těsnění klínu při ovládání, víko těla: GGG 50 s těsněním z EPDM, které je vložené do tvarované drážky, klín šoupěte: povrstvení standardně z EPDM (NBR na objednávku), vřeteno: nerez ocel dle normy DIN, zhotovené válcováním za studena, leštěné, s krytem proti vnikání nečistot, těsnění: dva těsnící kroužky z NBR, těsnící uzávěr z EPDM (trojnásobné na sobě nezávislé těsnění), matice vřetene: kovaná měděná slitina, průtokový profil: rovný a hladký pro zabránění turbulence a tlakových ztrát, antikorozní ochrana: elektrostaticky nanesený prášek epoidu RAL 5015 (modrá) s certifikátem GSK, min. tloušťka povrstvení 0,25 mm, ovládání: ručním kolem, servopohonem nebo zemní soupravou, umístění: do země nebo do šachty, výhody: snadná ovladatelnost. Dostupná : obj. č. typ PN F4 F5 ČSN 10/16 10/ ) u takto označených položek je šoupátka o jeden profil nižší než příruba. ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

4 Měkcetěsnící šoupátko přírubové Schéma: Stavební délka L: L [mm] F F ČSN Technické údaje: A D K [mm] G PN 10 b otvory [-] D K [mm] G PN b otvory [-] hmotnost přibližný počet otáček pro uzavření [kg] F F ,5 18,5 22, ČSN [-] 10 12, ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

5 Měkcetěsnící šoupátko F4 přírubové Měkcetěsnící šoupátko: Provedení: F4 krátká stavební délka s obtokem PN 10, PN 16 Vhodné doplňky: nutný nástavec k připojení zemní zákopové soupravy (je součástí dodávky) ruční kolo (obj. č ) zemní zákopová souprava (obj. č , 11002) uliční poklop (obj. č ) podložka (obj. č ) Objednací údaje: obj. č.: 1024, Popis: určeno pro: pitnou vodu, tělo šoupátka: tvárná litina GGG 50 s centrálním vedením pro zabránění odírání těsnění klínu při ovládání, víko těla: GGG 50 s těsněním z EPDM, které je vložené do tvarované drážky, klín šoupěte: povrstvení standardně z EPDM (NBR na objednávku), vřeteno: nerez ocel dle normy DIN, zhotovené válcováním za studena, leštěné, s krytem proti vnikání nečistot, těsnění: dva těsnící kroužky z NBR, těsnící uzávěr z EPDM (trojnásobné na sobě nezávislé těsnění), matice vřetene: kovaná měděná slitina, průtokový profil: rovný a hladký pro zabránění turbulence a tlakových ztrát, antikorozní ochrana: elektrostaticky nanesený prášek epoidu RAL 5015 (modrá) s certifikátem GSK, min. tloušťka povrstvení 0,25 mm, ovládání: ručním kolem, servopohonem nebo zemní soupravou, umístění: do země nebo do šachty, výhody: snadná ovladatelnost. Šoupátka s obtokem: měkcetěsnící šoupátko je opatřeno obtokem se šoupátkem 65, jež se používá při otevírání a zavírání šoupátka pro ulehčení a garanci jeho správné funkce, při nižších provozních tlacích cca do 0,3 MPa (3 bary) je použití obtoku jen doporučeno, při vyšších tlacích než 0,3 MPa musí být použit systém s obtokem, aby bylo vyrovnání tlaku pozvolné (zároveň lze snáze ovládat šoupě), teprve při dosažení minimálního tlaku za šoupátkem cca 0,3 MPa jej můžeme pomalu a plynule začít otvírat, hlavní šoupě nesmí zůstat v mezipoloze, nedoporučuje se pracovat s ním jako s regulačním systémem. Dostupná : obj. č. typ PN F F4 16 1) u takto označených položek je šoupátka o jeden profil nižší než příruba. 2) šoupátko s obtokem. ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

6 Měkcetěsnící šoupátko F4 přírubové Schéma: provedení s obtokem Technické údaje: L A B b , [mm] D D K G PN otvory [-] K G PN otvory [-] hmotnost [kg] přibližný počet otáček pro [-] uzavření maimální uzavírací [N.m] moment 1) u takto označených položek je šoupátka o jeden profil nižší než příruba. 2) šoupátko s obtokem. 1.2 ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

7 Měkcetěsnící šoupátko F5 přírubové Měkcetěsnící šoupátko: Provedení: F5 dlouhá stavební délka s obtokem PN 10, PN 16 Vhodné doplňky: nutný nástavec k připojení zemní zákopové soupravy (je součástí dodávky) ruční kolo (obj. č ) zemní zákopová souprava (obj. č , 11002) uliční poklop (obj. č ) podložka (obj. č ) Objednací údaje: obj. č. 1025, Popis: určeno pro: pitnou vodu, tělo šoupátka: tvárná litina GGG 50 s centrálním vedením pro zabránění odírání těsnění klínu při ovládání, víko těla: GGG 50 s těsněním z EPDM, které je vložené do tvarované drážky, klín šoupěte: povrstvení standardně z EPDM (NBR na objednávku), vřeteno: nerez ocel dle normy DIN, zhotovené válcováním za studena, leštěné, s krytem proti vnikání nečistot, těsnění: dva těsnící kroužky z NBR, těsnící uzávěr z EPDM (trojnásobné na sobě nezávislé těsnění), matice vřetene: kovaná měděná slitina, průtokový profil: rovný a hladký pro zabránění turbulence a tlakových ztrát, antikorozní ochrana: elektrostaticky nanesený prášek epoidu RAL 5015 (modrá) s certifikátem GSK, min. tloušťka povrstvení 0,25 mm, ovládání: ručním kolem, servopohonem nebo zemní soupravou, umístění: do země nebo do šachty, výhody: snadná ovladatelnost. Šoupátka s obtokem: měkcetěsnící šoupátko je opatřeno obtokem se šoupátkem 65, jež se používá při otevírání a zavírání šoupátka pro ulehčení a garanci jeho správné funkce, při nižších provozních tlacích cca do 0,3 MPa (3 bary) je použití obtoku jen doporučeno, při vyšších tlacích než 0,3 MPa musí být použit systém s obtokem, aby bylo vyrovnání tlaku pozvolné (zároveň lze snáze ovládat šoupě), teprve při dosažení minimálního tlaku za šoupátkem cca 0,3 MPa jej můžeme pomalu a plynule začít otvírat, hlavní šoupě nesmí zůstat v mezipoloze, nedoporučuje se pracovat s ním jako s regulačním systémem. Dostupná : obj. č. typ PN , , , F F5 16 1) u takto označených položek je šoupátka o jeden profil nižší než příruba. 2) šoupátko s obtokem. ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

8 Měkcetěsnící šoupátko F5 přírubové Schéma: provedení bez obtoku Technické údaje: , , ,2 L A B [mm] D K G PN otvory [-] D K [mm] b PN , , , G otvory [-] hmotnost [kg] přibližný počet otáček [-] pro uzavření maimální uzavírací moment [N.m] ) u takto označených položek je šoupátka o jeden profil nižší než příruba, 2) šoupátko s obtokem. 1.3 ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

9 Měkcetěsnící šoupátko přírubové PN 25 Šoupátko pro PN 25: Provedení: F5 dlouhá stavební délka PN 25 (25 bar) Vhodné doplňky: ruční kolo (obj. č ) zemní zákopová souprava (obj. č , 11002) uliční poklop (obj. č ) podložka (obj. č ) Objednací údaje: obj. č Popis: určeno pro: pitnou vodu, tělo šoupátka: tvárná litina GGG 50 s centrálním vedením pro zabránění odírání těsnění klínu při ovládání, víko těla: GGG 50 s těsněním z EPDM, které je vložené do tvarované drážky, klín šoupěte: povrstvení standardně z EPDM (NBR na objednávku), vřeteno: nerez ocel dle normy DIN, zhotovené válcováním za studena, leštěné, s krytem proti vnikání nečistot, těsnění: dva těsnící kroužky z NBR, těsnící uzávěr z EPDM (trojnásobné na sobě nezávislé těsnění), matice vřetene: kovaná měděná slitina, průtokový profil: rovný a hladký pro zabránění turbulence a tlakových ztrát, antikorozní ochrana: elektrostaticky nanesený prášek epoidu RAL 5015 (modrá) s certifikátem GSK, min. tloušťka povrstvení 0,25 mm, ovládání: ručním kolem, servopohonem nebo zemní soupravou, umístění: do země nebo do šachty, výhody: snadná ovladatelnost. Dostupná : obj. č. typ PN F5 25 ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

10 Měkcetěsnící šoupátko přírubové PN 25 Schéma: Technické údaje: L D K G [mm] b ,5 27,5 A , , ,5 715,5 D otvory [-] hmotnost [kg] přibližný počet otáček [-] 10 12, pro uzavření 1.4 ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

11 Měkcetěsnící šoupátko s volnými konci Zkracovací šoupátko: Provedení: šoupátko s hladkým koncem (zkracovací) PN 16 Vhodné doplňky: ruční kolo (obj. č ) zemní zákopová souprava (obj. č , 11002) uliční poklop (obj. č ) úsporná příruba (obj. č ) podložka (obj. č ) Objednací údaje: obj. č Popis: určeno pro: pitnou vodu, tělo šoupátka: tvárná litina GGG 50 s centrálním vedením pro zabránění odírání těsnění klínu při ovládání, víko těla: GGG 50 s těsněním z EPDM, které je vložené do tvarované drážky, klín šoupěte: povrstvení standardně z EPDM (NBR na objednávku), vřeteno: nerez ocel dle normy DIN, zhotovené válcováním za studena, leštěné, s krytem proti vnikání nečistot, těsnění: dva těsnící kroužky z NBR, těsnící uzávěr z EPDM (trojnásobné na sobě nezávislé těsnění), matice vřetene: kovaná měděná slitina, průtokový kanál: rovný a hladký pro zabránění turbulence a tlakových ztrát, antikorozní ochrana: elektrostaticky nanesený prášek epoidu RAL 5015 (modrá) s certifikátem GSK, min. tloušťka povrstvení 0,25 mm, ovládání: ručním kolem, servopohonem nebo zemní soupravou, umístění: do země nebo do šachty, výhody: snadná ovladatelnost. Pokyny pro montáž na přírubové potrubí: je li požadována kratší stavební délka, lze zkrátit šoupátko na potřebnou stavební délku, poté navléci na hladké konce připojovací příruby, následně těsnění, které se srovná s hladkým koncem šoupátka, dále se pokračuje standardním postupem, není třeba žádné ploché těsnění, šrouby s matkami dotahovat rovnoměrně vždy dvě naproti sobě, počet, druh a matice šroubů jsou dány předpisy pro spojování přírubových armatur, pozor porovnejte délku příruby L s délkou zkrácených konců šoupátka! Dostupná : obj. č. PN ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

12 Měkcetěsnící šoupátko s volnými konci Schéma: Technické údaje: L A 208, ,5 317,5 367,5 408,5 496,5 589,5 664,5 [mm] D D přibližný počet otáček [-] 12, pro uzavření maimální uzavírací moment [N.m] ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

13 Hrdlové šoupátko pro potrubí z tvárné litiny Hrdlové šoupátko: Provedení: hrdlové měkce těsnící šoupátko PN 16 Vhodné doplňky: ruční kolo (obj. č ) zemní zákopová souprava (obj. č , 11002) uliční poklop (obj. č ) podložka (obj. č ) Objednací údaje: obj. č Popis: určeno pro: pitnou vodu, tělo šoupátka: tvárná litina GGG 50 s centrálním vedením pro zabránění odírání těsnění klínu při ovládání, víko těla: GGG 50 s těsněním z EPDM, které je vložené do tvarované drážky, klín šoupěte: povrstvení standardně z EPDM (NBR na objednávku), vřeteno: nerez ocel dle normy DIN, zhotovené válcováním za studena, leštěné, s krytem proti vnikání nečistot, těsnění: dva těsnící kroužky z NBR, těsnící uzávěr z EPDM (trojnásobné na sobě nezávislé těsnění), matice vřetene: kovaná měděná slitina, průtokový profil: rovný a hladký pro zabránění turbulence a tlakových ztrát, antikorozní ochrana: elektrostaticky nanesený prášek epoidu RAL 5015 (modrá) s certifikátem GSK, min. tloušťka povrstvení 0,25 mm, ovládání: ručním kolem, servopohonem nebo zemní soupravou, spojení s potrubím: pouhým zatlačením, tolerance pro případnou nepřesnost rozměrů, umístění: do země nebo do šachty, výhody: snadná ovladatelnost. Dostupná : obj. č. PN ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

14 Hrdlové šoupátko pro potrubí z tvárné litiny Schéma: Technické údaje: L A 287,5 317,5 408,5 496,5 [mm] D E hmotnost [kg] přibližný počet otáček pro uzavření [-] maimální uzavírací moment [N.m] ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

15 Hrdlové šoupátko pro PVC potrubí Hrdlové šoupátko: Provedení: hrdlové měkce těsnící šoupátko PN 16 Vhodné doplňky: ruční kolo (obj. č ) zemní zákopová souprava (obj. č , 11002) uliční poklop (obj. č ) podložka (obj. č ) Objednací údaje: obj. č Popis: určeno pro: pitnou vodu, tělo šoupátka: tvárná litina GGG 50 s centrálním vedením pro zabránění odírání těsnění klínu při ovládání, víko těla: GGG 50 s těsněním z EPDM, které je vložené do tvarované drážky, klín šoupěte: povrstvení standardně z EPDM (NBR na objednávku), vřeteno: nerez ocel dle normy DIN, zhotovené válcováním za studena, leštěné, s krytem proti vnikání nečistot, těsnění: dva těsnící kroužky z NBR, těsnící uzávěr z EPDM (trojnásobné na sobě nezávislé těsnění), matice vřetene: kovaná měděná slitina, průtokový profil: rovný a hladký pro zabránění turbulence a tlakových ztrát, antikorozní ochrana: elektrostaticky nanesený prášek epoidu RAL 5015 (modrá) s certifikátem GSK, min. tloušťka povrstvení 0,25 mm, ovládání: ručním kolem, servopohonem nebo zemní soupravou, umístění: do země nebo do šachty, výhody: snadná ovladatelnost. Dostupná : obj. č. PN ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

16 Hrdlové šoupátko pro PVC potrubí Schéma: Technické údaje: φ potrubí O.D L [mm] L A 208,5 245,0 287,5 317,5 367,5 367,5 408,5 496,5 496,5 589,5 664,5 970,0 D hmotnost [kg] 7,0 8,5 12,5 18,5 23,0 24,0 33,0 45,0 47,0 65,0 90,0 190,0 přibližný počet [-] 12,5 13,0 16,0 20,0 25,0 25,0 30,0 33,0 33,0 42,0 50,0 57,0 otáček pro maimální uzavírací [N.m] moment 1.7 ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

17 Měkcetěsnící přírubové šoupátko BELGI-T Šoupátko BELGI-T: Provedení: šoupátko na odbočce PN 10, PN 16 Vhodné doplňky: ruční kolo (obj. č ) zemní zákopová souprava (obj. č , 11002) uliční poklop (obj. č ) podložka (obj. č ) Objednací údaje: obj. č. 1610, Popis: určeno pro: pitnou vodu, tělo šoupátka: tvárná litina GGG 50 s centrálním vedením pro zabránění odírání těsnění klínu při ovládání, víko těla: GGG 50 s těsněním z EPDM, které je vložené do tvarované drážky, klín šoupěte: povrstvení standardně z EPDM (NBR na objednávku), vřeteno: nerez ocel dle normy DIN, zhotovené válcováním za studena, leštěné, s krytem proti vnikání nečistot, těsnění: dva těsnící kroužky z NBR, těsnící uzávěr z EPDM (trojnásobné na sobě nezávislé těsnění), matice šoupátka: kovaná měděná slitina, průtokový kanál: rovný a hladký pro zabránění turbulence a tlakových ztrát, antikorozní ochrana: elektrostaticky nanesený prášek epoidu RAL 5015 (modrá) s certifikátem GSK, min. tloušťka povrstvení 0,25 mm, ovládání: ručním kolem, servopohonem nebo zemní soupravou, umístění: do země nebo do šachty, použití: pro jednoduchou instalaci odbočky na potrubí, výhoda: snížení počtu spojů a úspora místa. Dostupná : obj. č. PN Kombinace - 1: ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

18 Měkcetěsnící přírubové šoupátko BELGI-T Schéma: Technické údaje: A 287,5 317,5 408,5 496,5 D L L1 kombinace [mm] D K G PN b otvory [-] D K [mm] G PN b otvory [-] přibližný počet otáček pro uzavření [-] ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

19 Měkcetěsnící přírubová šoupátka BELGI-3, BELGI-4 Šoupátko BELGI-4: Provedení: trojšoupátko, čtyřšoupátko jmenovitý tlak PN 10, PN 16 možnost kombinace různých a typů jednotlivých odboček Vhodné doplňky: ruční kolo (obj. č ) zemní zákopová souprava (obj. č , 11002) uliční poklop (obj. č ) podložka (obj. č ) Objednací údaje: obj. č. 1630, 1631 Popis: určeno pro: pitnou vodu, tělo šoupátka: tvárná litina GGG 50 s centrálním vedením pro zabránění odírání těsnění klínu při ovládání, víko těla: GGG 50 s těsněním z EPDM, které je vložené do tvarované drážky, klín šoupěte: povrstvení standardně z EPDM (NBR na objednávku), vřeteno: nerez ocel dle normy DIN, zhotovené válcováním za studena, leštěné, s krytem proti vnikání nečistot, těsnění: dva těsnící kroužky z NBR, těsnící uzávěr z EPDM (trojnásobné na sobě nezávislé těsnění), matice vřetene: kovaná měděná slitina, průtokový profil: rovný a hladký pro zabránění turbulence a tlakových ztrát, antikorozní ochrana: elektrostaticky nanesený prášek epoidu RAL 5015 (modrá) s certifikátem GSK, min. tloušťka povrstvení 0,25 mm, ovládání: ručním kolem, servopohonem nebo zemní soupravou, umístění: do země nebo do šachty, použití: kompaktní tvar je předurčen pro stísněné podmínky, další kombinace různých typů a na dotaz. Dostupná : obj. č. typ PN BELGI BELGI-4 16 ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

20 Měkcetěsnící přírubová šoupátka BELGI-3, BELGI-4 Schéma: Technické údaje: L H ,5 387,5 427,5 492, ,5 789,5 892 A [mm] 208, ,5 317,5 367,5 408,5 496,5 589,5 664,5 G G hmotnost [kg] BELGI BELGI ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

21 Měkcetěsnící šoupátko se servopohonem Měkce těsnící šoupátko: Provedení: délka: o F4 krátká stavební délka o F5 dlouhá stavební délka o ČSN provedení dle ČSN PN 16 Možné typy servopohonů: AUMA CENTORK Vhodné doplňky: programovatelná řídící jednotka dálkový vysílač polohy Objednací údaje: obj. č. 1710, 1720, 1730 Popis: víceotáčkový elektrický servopohon, krytí: bezpečné provedení s ochranou před vniknutím vody v provedení: o IP 66 ochrana proti tryskající vodě, o IP 67 ochrana při ponoření do vody dle IEC 529 (standard), o IP 68 ochrana před vniknutím vody (podle individuálních požadavků odběratele konzultujte při objednávce. Toto krytí předpokládá odpovídající kabelové šroubení s těsněním, rozsah provozních teplot: od 25 do +120 C (standard: 25 až +80 C), přívod elektrického proudu: ovládán koncovými vypínači nebo ochranou proti překročení kroutícího momentu, normované montážní příruby, signalizace zdvihu, signalizace polohy signálem 0 20 ma nebo 4 20 ma možnost nastavení zdvihu (otevřeno, zavřeno), nastavení polohy lze provádět buď potenciometrem nebo ručně kolečkem, tři tepelné ochrany, v dodávce podrobný návod pro údržbu. Dostupná : obj. č. typ PN krátká F dlouhá F ČSN 16 ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

22 Měkcetěsnící šoupátko se servopohonem Schéma: Technické údaje: A ma B D H , ,5 562,5 611,5 650,5 774, H1 [mm] , ,5 312,5 361,5 400,5 484, H F L F ČSN F hmotnost [kg] F ČSN počet otáček pro [-] 10 12, uzavření maimální uzavírací [N.m] moment 1.10 ATJ special, s.r.o., Veveří 211, Ostrovačice, tel.: , , , fa:

Vzdušníky, filtry Odvzdušňovací / zavzdušňovací ventil Vent-O-MAT RBX

Vzdušníky, filtry Odvzdušňovací / zavzdušňovací ventil Vent-O-MAT RBX Vzdušníky, filtry Odvzdušňovací / zavzdušňovací ventil Vent-O-MAT RBX Ventil Vent-O-MAT RBX závitový: (1 ), 50 (2 ) 10, 16, (standardně) (na vyžádání) závitový typ výrobce: CLA-VAL Vhodné doplňky: šoupě

Více

Klapky Bezpřírubová uzavírací klapka s pákou

Klapky Bezpřírubová uzavírací klapka s pákou Bezpřírubová uzavírací klapka s pákou Bezpřírubová uzavírací klapka s pákou: Provedení: DN 50 300 PN 16 úzké provedení integrované těsnění uchycovací otvory certifikát jakosti EN 29000 - ISO 9000 Objednací

Více

Hydranty Rozdělení hydrantů, popis

Hydranty Rozdělení hydrantů, popis Hydranty Rozdělení hydrantů, popis Ucpávka hydrantu: DN 50, DN 80, DN 100, DN 150 PN 10, PN 16 vyhovuje požadavkům pro pitnou vodu materiály a provedení výrobků vyhovují standardům: DIN 2010, DIN 3221,

Více

E2 ŠOUPÁTKA COMBI-ARMATURY

E2 ŠOUPÁTKA COMBI-ARMATURY E2 ŠOUPÁTKA COMI-ARMATURY přehled měkcetěsnicí klínové šoupátko dle EN 1171, EN 74-1 a EN 74-2 s hladkým a volným průtokovým kanálem přírubová šoupátka výměnná šoupátka šoupátka s volnými přírubami šoupátka

Více

Monoblokové uzavírací šoupátko

Monoblokové uzavírací šoupátko VODA ODPADNÍ VODA Světová novinka od HAWLE: Monoblokové uzavírací šoupátko Určeno pro generace první měkce těsnící uzavírací šoupátko v monoblokovém konstrukčním provedení na světě 1958: 1967: 2003: Hawle

Více

Příruby a spojky Přírubový přechod UNIDAP DN 40-300

Příruby a spojky Přírubový přechod UNIDAP DN 40-300 Přírubový přechod UNIDAP 40-300 Přírubový přechod UNIDAP: univerzální přírubová spojka 40 300 PN 10, PN 16 přímá nebo redukovaná vhodné pro materiál potrubí: ocel, šedá litina, tvárná litina, PE, PVC,

Více

EKN Uzavírací motýlová klapka PN 6, PN 10, PN 16 a PN 25 připojení přírubové, z tvárné litiny

EKN Uzavírací motýlová klapka PN 6, PN 10, PN 16 a PN 25 připojení přírubové, z tvárné litiny EKN Uzavírací motýlová klapka PN 6, PN 10, PN 16 a PN 25 připojení přírubové, z tvárné litiny Stavební délka EN 558-1 řada 14 (dříve F4). S 2x excentricky uloženým diskem. Výhodou jsou vyšší životnost

Více

Domovní přípojky Skladba domovní přípojky

Domovní přípojky Skladba domovní přípojky Domovní přípojky Skladba domovní přípojky Poklop: Vodoměrná sestava: 9.4 9.5a ~ 9.5c Vodoměr: 14.1 ~ 14.6 Skladba domovní přípojky: Navrtávací pas: 9.1a ~ 9.1f Uzávěr pro domovní přípojku: 9.2a ~ 9.2g

Více

Úvod do problematiky katalogu

Úvod do problematiky katalogu Úvod do problematiky katalogu Základní pojmy PN číselné označení používané pro referenční účely vztažené na kombinaci mechanických a rozměrových charakteristik součástí potrubních systémů. Za písmeny PN

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky UZAVÍRACÍ KAPKA dvojitě excentrická, DN -1400, PN PN 16 1 uzavírací klapka a převodovka vhodná pro instalaci na povrch, do šachet i do země, pro zemní soupravu nutné doobjednat adaptér 2 tělo aerodynamické

Více

NOŽOVÉ ŠOUPÁTKO S76.2 FIG 170, 172

NOŽOVÉ ŠOUPÁTKO S76.2 FIG 170, 172 Použití Potravinářský průmysl Chemie Při používání prášků, inverzní směr proudění Pracovní médium Voda, úprava vody Prášky Celulóza, viskózní média Potraviny DN 50-700 PN 10 Pracovní teplota Min. teplota:

Více

Obj. č. Skupina zboží str. Obj. č. Skupina zboží str. 8.2 TREPI, FLEXI - litinový opravný 29 potrubí

Obj. č. Skupina zboží str. Obj. č. Skupina zboží str. 8.2 TREPI, FLEXI - litinový opravný 29 potrubí OBSAH CENÍKU OBSAH Obj. č. Skupina zboží str. Obj. č. Skupina zboží str. 2.1 ISIFLO - spojky pro plastové 7 8.2 TREPI, FLEXI - litinový opravný 29 potrubí pas 18. Mosazné fitinky 48 8.3 STOP - spojka pro

Více

Trojcestné kohouty PN6

Trojcestné kohouty PN6 4 241 Série 02: 40 a 50 Série 01: 65... 150 Trojcestné kohouty PN6 VBF21... Trojcestné kohouty s přírubou, PN6 Šedá litina GG-25 40... 150 k vs 25... 820 m 3 /h Úhel rotace 90 Přírubové připojení podle

Více

Tvarovky. Kapitola 6

Tvarovky. Kapitola 6 Tvarovky Kapitola 6 73 73 Technické informace o tvarovkách z tvárné litiny Tvarovky z tvárné litiny jsou dodávané pro gravitační potrubí s volnou hladinou dle ČSN EN 598 a tvarovky pro tlaková potrubí

Více

Voda Odpadní voda Plyn. Přehled výrobků

Voda Odpadní voda Plyn. Přehled výrobků Voda Odpadní voda Plyn Přehled výrobků HAWLE-Výroba / Zabezpečování jakosti Sériová i kusová výroba na nejmodernějších obráběcích strojích Vysoká jakost výroby je zabezpečována stálou kontrolou každého

Více

CZ Uzavírací ventily UV 526

CZ Uzavírací ventily UV 526 2 -.2 5.15.CZ Uzavírací ventily UV 52-1- UV 52 Uzavírací ventily až 5 PN, a Popis Uzavírací ventily UV 52 jsou jednosedlové dvoucestné ventily, určené k uzavírání průtoku média. V případě použití tvarové

Více

3-cestný ventil PN16 s bočním obtokem

3-cestný ventil PN16 s bočním obtokem OEM 3-cestný ventil PN6 s bočním obtokem VXB89R... Tělo ventilu a boční obtok jsou z tvárné litiny EN-GJS-00-5 DN 25...DN 32 Hodnoty k vs jsou,6...6 m 3 /h 2 plochá těsnicí připojení s vnějším závitem

Více

Návod k používání. Hydrant nadzemní HND DN80 PN16 typ

Návod k používání. Hydrant nadzemní HND DN80 PN16 typ Návod k používání Hydrant nadzemní HND DN80 PN16 typ 2002.1 Alumo, s.r.o. Tel.: 382 212 770, 603 834 116 WWW: www.alumo.cz Za Nádražím 2695 Fax: 382 212 770 E-mail: prodej@alumo.cz 39701 Písek 04/2018

Více

Regulátor průtoku s integrovaným regulačním ventilem (PN 16, 25, 40*) AFQM, AFQM 6 montáž do vratného a přívodního potrubí

Regulátor průtoku s integrovaným regulačním ventilem (PN 16, 25, 40*) AFQM, AFQM 6 montáž do vratného a přívodního potrubí Datový list Regulátor průtoku s integrovaným regulačním ventilem (PN 16, 5, 40*) AFQM, AFQM 6 montáž do vratného a přívodního potrubí Popis AFQM 6 DN 40, 50 AFQM DN 65-15 AFQM DN 150-50 AFQM (6) je přímočinný

Více

Obsah ceníku. ARMEX HOLDING, a.s. Folknářská 1246/21 405 02 Děčín 2. ARMEX N HOLDING, a.s. Náměstí 5.května 46/1, 405 02 Děčín 3.

Obsah ceníku. ARMEX HOLDING, a.s. Folknářská 1246/21 405 02 Děčín 2. ARMEX N HOLDING, a.s. Náměstí 5.května 46/1, 405 02 Děčín 3. Ceník vodárenských armatur a tvarovek platný od 1.6.2015 www.armex.cz Obsah ceníku S-1140 ŠOUPÁTKO PŘÍRUBOVÉ MĚKCE TĚSNÍCÍ... 3 S-1240 ŠOUPÁTKO PŘÍRUBOVÉ MĚKCE TĚSNÍCÍ... 3 S-1155 ŠOUPÁTKO PŘÍRUBOVÉ MĚKCE

Více

PŘEHLED VÝROBKŮ. HAWLE-ARMATURY PO CELÉM SVĚTĚ od roku 1948. HAWLE-Pobočky. HAWLE-Partneři

PŘEHLED VÝROBKŮ. HAWLE-ARMATURY PO CELÉM SVĚTĚ od roku 1948. HAWLE-Pobočky. HAWLE-Partneři HAWLE-ARMATURY PO CELÉM SVĚTĚ od roku 1948 PŘEHLED VÝROBKŮ HAWLE-Pobočky HAWLE-Partneři HAWLE ARMATURY, spol. s r.o. Říčanská 375 252 42 Jesenice u Prahy Tel.: 241 003 111 Fax: 241 003 333 E-mail: mail@hawle.cz

Více

ŠOUPÁTKO PŘÍRUBOVÉ S MĚKKÝM TĚSNĚNÍM BRA.20.900 21.900

ŠOUPÁTKO PŘÍRUBOVÉ S MĚKKÝM TĚSNĚNÍM BRA.20.900 21.900 .iv ar cs.c z ŠOUPÁTKO PŘÍRUBOVÉ S MĚKKÝM TĚSNĚNÍM BRA.20.900 21.900 Šoupátka 20.900 a 21.900 jsou armatury s měkkým těsněním, vyrobené z tvárné litiny, v souladu s těmi nejpřísnějšími výrobními standardy

Více

DVĚ PROVEDENÍ STEJNÁ FUNKCE RŮZNÉ PŘEDNOSTI. Normalizovaná horní příruba zajišťuje připojení všech typů ovládání a pohonů

DVĚ PROVEDENÍ STEJNÁ FUNKCE RŮZNÉ PŘEDNOSTI. Normalizovaná horní příruba zajišťuje připojení všech typů ovládání a pohonů SÉRIE 600 DVĚ PROVEDENÍ STEJNÁ FUNKCE RŮZNÉ PŘEDNOSTI Provedení ekonomické DN 32 200 Označení: 600B průchozí otvory, 600T závitové otvory Vysoké hrdlo tělesa umožňuje tepelnou izolaci Normalizovaná horní

Více

AKD/AKDS PN 63-100 DN 80/80-300/250. Standartní varianty. Oblasti použití. Provozní údaje. Materiály. Odkaz na. Údaje při objednávkách.

AKD/AKDS PN 63-100 DN 80/80-300/250. Standartní varianty. Oblasti použití. Provozní údaje. Materiály. Odkaz na. Údaje při objednávkách. Typový list 7331.1/6-64 AKD/AKDS uzavírací šoupátka s víkovou přírubou spřírubami resp. s navařovacími konci PN 63-100 DN 80/80-300/250 Oblasti použití Vprůmyslových, elektrárenských, technologických zařízeních

Více

Regulátor diferenčního tlaku AFP / VFG 2 (VFG 21)

Regulátor diferenčního tlaku AFP / VFG 2 (VFG 21) AFP / VFG 2 (VFG 21) Popis Regulátor AFP VFG2 (VFG 21) představuje samočinný regulátor diferenčního tlaku, který je přednostně využíván v soustavách centrálního zásobování teplem. Regulátor se zavírá při

Více

EKO-Plus Uzavírací šoupátko PN 16

EKO-Plus Uzavírací šoupátko PN 16 EKO-Plus Uzavírací šoupátko PN 16 s měkkotěsnicím klínem a volným ovládacím koncem - s konci z PE-HD Šoupátko z tvárné litiny, vřeteno točivé nestoupající se závitem uvnitř šoupátkové komory. Konce z PE-HD

Více

CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ

CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ AVK VOD-KA CENÍK 2014 CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ PLATNÝ OD 1.3.2014 AVK výrobní program splní Vaše požadavky AVK - čtyři hlavní segmenty použití Rozvody pitné vody šoupátka, domovní přípojky a příslušenství,

Více

Příslušenství Pevná zemní šoupátková souprava Renko

Příslušenství Pevná zemní šoupátková souprava Renko Pevná zemní šoupátková souprava Renko Pevná souprava: pro šoupátka DN 40 DN 300 zákopová hloubka Rd 1,0 2,0 m Vhodné doplňky: ovládací klíč fixační podložka poklop obj. č.: 11001 R zákopová hloubka Rd

Více

NAVRTÁVACÍ A UZÁVĚROVÉ PASY

NAVRTÁVACÍ A UZÁVĚROVÉ PASY NAVRTÁVACÍ A UZÁVĚROVÉ PASY pro litinové, ocelové, PE a PVC potrubí Nářadí Šrouby a matice Strana M 4/4 Armatury domovních přípojek Kapitola J Trubní fitinky Kapitola K Navrtávací přístroj Strana Q 2/1

Více

Trojcestné ventily s přírubou PN 16

Trojcestné ventily s přírubou PN 16 4 430 Trojcestné ventily s přírubou PN 16 VXF40... Tělo ventilu z šedé litiny EN-GJL-250 DN 25 150 k vs 1,9 300 m 3 /h Použití s motorickými pohony SQX... nebo s elektrohydraulickými pohony SKD..., SK...

Více

EKO-Plus Uzavírací šoupátko PN 10 a PN 16

EKO-Plus Uzavírací šoupátko PN 10 a PN 16 EKO-Plus Uzavírací šoupátko PN 10 a PN 16 s měkkotěsnicím klínem a volným ovládacím koncem - připojení přírubové Šoupátko z tvárné litiny, vřeteno točivé nestoupající se závitem uvnitř šoupátkové komory.

Více

VODOMĚRNÁ SOUPRAVA. č / 11 / 22. č / 04. č č č č č č Konstrukční charakteristiky

VODOMĚRNÁ SOUPRAVA. č / 11 / 22. č / 04. č č č č č č Konstrukční charakteristiky Konstrukční charakteristiky pro studenou vodu PN 10 pro domovní vodoměry Qn 2,5 m 3 /hod a Qn 1,5m 3 /hod uzavírání kohouty možnost zaplombování vstupního šroubení přestavitelné šroubení umožňuje použití

Více

Technické údaje AFP / VFG 2 (VFG 21) Regulátor diferenčního tlaku

Technické údaje AFP / VFG 2 (VFG 21) Regulátor diferenčního tlaku AFP / VFG 2 (VFG 21) Regulátor diferenčního tlaku Použití AFP / VFG 2 (VFG 21) je samočinný regulátor diferenčního tlaku, určený především pro předávací stanice dálkového vytápění. Regulátor zavírá při

Více

Ukázky textů pro specifikaci trub a tvarovek

Ukázky textů pro specifikaci trub a tvarovek pro specifikaci trub a tvarovek Kapitola 12 297 kanalizačních trub s násuvným hrdlovým spojem TYTON Kanalizační trouby s žárovým zinkováním s krycí vrstvou Kanalizační trouby pro gravitační potrubí s volnou

Více

BOAX. bez azbestu. Oblasti použití. Obsluha. Provozní data. Materiály. Provedení. Dodatky. Údaje pro objednávku

BOAX. bez azbestu. Oblasti použití. Obsluha. Provozní data. Materiály. Provedení. Dodatky. Údaje pro objednávku Typový list 8413.1/4-64 BOAX BezobsluÏné, mûkce tûsnící centrické uzavírací klapky pro vytápûní a klimatizaci budov bez azbestu PN 6, 10 a 16 DN 20-400 Oblasti použití zařízení na vytápění klimatizační

Více

dle standardů EN, s plným průtokem KM 9107.X-01-MD5 (MDS) dlouhé stavební délky DN PN 16, 25, 40, 63, 100, (160)

dle standardů EN, s plným průtokem KM 9107.X-01-MD5 (MDS) dlouhé stavební délky DN PN 16, 25, 40, 63, 100, (160) E.8 / 1 / 5 dle standardů EN, s plným průtokem KM 9107.X-01-MD5 (MDS) dlouhé stavební délky 15 100 PN 16, 25, 40, 63, 100, (160) Materiály Typ KM 9107.X-01- MD5(MDS) Pozice Název součásti 1 Těleso 2 Víko

Více

Regulátor diferenčního tlaku přepouštěním AFPA/VFG 2 (VFG 21)

Regulátor diferenčního tlaku přepouštěním AFPA/VFG 2 (VFG 21) Regulátor diferenčního tlaku přepouštěním AFPA/VFG 2 (VFG 21) Popis Regulátor AFPA VFG2 (VFG 21) představuje samočinný regulátor diferenčního tlaku přepouštěním, který je přednostně využíván v soustavách

Více

Trubní tvarovky Dvoupřírubový kus - FF

Trubní tvarovky Dvoupřírubový kus - FF Trubní tvarovky Dvoupřírubový kus FF Dvoupřírubový kus FF: 50 400 (jiná na dotaz) 80 dostupné se 4děrovou přírubou obj. č.: 15020 PN materiál určeno pro: pitnou vodu, neagresivní odpadní vodu, materiál:

Více

Regulátor tlaku přepouštěním AFA/VFG 2 (VFG 21)

Regulátor tlaku přepouštěním AFA/VFG 2 (VFG 21) Regulátor tlaku přepouštěním AFA/VFG 2 (VFG 21) Popis Regulátor AFA VFG2 (VFG 21) představuje samočinný regulátor tlaku přepouštěním, který je přednostně využíván v soustavách centrálního zásobování teplem.

Více

ŠOUPÁTKA DLE EN TYP S33

ŠOUPÁTKA DLE EN TYP S33 ŠOUPÁTKA DLE EN TYP S33 Použití Šoupátka jsou uzavírací armatury sloužící k úplnému uzavření proudu pracovní látky. Při použití šoupátka k jakékoliv regulaci nebo škrcení výrobce nezaručuje těsnost uzávěru.

Více

Regulátor diferenčního tlaku s omezovačem průtoku a integrovaným regulačním ventilem (PN 16) AHPBM-F montáž na přívodní větev, pevné nastavení

Regulátor diferenčního tlaku s omezovačem průtoku a integrovaným regulačním ventilem (PN 16) AHPBM-F montáž na přívodní větev, pevné nastavení Datový list Regulátor diferenčního tlaku s omezovačem průtoku a integrovaným regulačním ventilem (PN 16) AHPBM-F montáž na přívodní větev, pevné nastavení Popis Regulátor je vybaven regulačním ventilem

Více

Měkce těsnící centrická motýlková klapka s manžetou z elastomeru AMRING. PS 16 bar: DN 40 200. PS 10 bar: DN 250-1000

Měkce těsnící centrická motýlková klapka s manžetou z elastomeru AMRING. PS 16 bar: DN 40 200. PS 10 bar: DN 250-1000 Katalogový sešit 8409.11/4-10 3 Měkce těsnící centrická motýlková klapka s manžetou z elastomeru AMRING PS 16 bar: DN 40 200 PS 10 bar: DN 250-1000 Provedení podle EN 593 a ISO 10631 Oblasti použití Okruhy

Více

L teplota -25 C až +150 C.. rozebíratelná konstrukce.. uzavírací a regulační funkce

L teplota -25 C až +150 C.. rozebíratelná konstrukce.. uzavírací a regulační funkce L 32.5.. teplota -25 C až +150 C.. rozebíratelná konstrukce.. uzavírací a regulační funkce.. průmyslové aplikace.. TZB.. úpravny vod.. ČOV.. plynárenství.. potravinářství Popis výrobku Měkkotěsnící centrická

Více

CENÍK AVK VOD-KA a.s.

CENÍK AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. CENÍK AVK VOD-KA a.s. Platný od 1.8. AVK výrobní program splní Vaše požadavky AVK - čtyři hlavní segmenty použití Rozvody pitné vody šoupátka, domovní přípojky a příslušenství,

Více

Trojcestné kohouty PN10, vnější závit

Trojcestné kohouty PN10, vnější závit 4 233 SERIES 02 Trojcestné kohouty PN10, vnější závit VBG31.. Trojcestné kohouty, PN10, vnější závit Šedá litina EN-GJL-250 Závitové šroubení pro DN20 40 k vs 6.3... 25 m 3 /h Úhel otočení 90 Vnější připojovací

Více

Klapka Série 14b / Série 14c

Klapka Série 14b / Série 14c Klapka Série 14b / Série 14c Použití: Těsně uzavírací, dvojitě excentrická regulační klapka obvzáště pro chemický průmysl pro použití na agresivní média a páru: jmenovité světlosti 3 až 20, DN80 až DN500

Více

Regulátor tlaku (PN 25) AVD - určený pro vodu AVDS - určený pro páru

Regulátor tlaku (PN 25) AVD - určený pro vodu AVDS - určený pro páru Datový list Regulátor tlaku (PN 25) - určený pro vodu S - určený pro páru Použití Hlavní technické údaje : DN 15-50 k VS 0,4-25 m 3 /h PN 25 Rozsah nastavování: 1-5 bar / 3-12 bar Teplota: - Cirkulační

Více

OBLASTI POUŽITÍ: čištění odpadních vod potravinářský průmysl chemický průmysl VÝHODY POUŽITÍ:

OBLASTI POUŽITÍ: čištění odpadních vod potravinářský průmysl chemický průmysl VÝHODY POUŽITÍ: TYP AB 50 600 / PN 10 NOŽOVÉ ŠOUPÁTKO MEZIPŘÍRUBOVÉ, OBOUSMĚRNÉ jednodílné lité těleso bez přírub (wafer) s krátkou stavební délkou plný průtok nůž se speciálním vedením pro rychlé a bezproblémové uzavírání

Více

Trojcestné ventily s vnějším závitem, PN16

Trojcestné ventily s vnějším závitem, PN16 4 464 Trojcestné ventily s vnějším závitem, PN6 VXG44 Tělo ventilu z bronzu CC49K (Rg5) DN 5DN 40 k vs 0,2525 m 3 /h Připojení vnějším závitem G podle ISO 228/ s plochým těsněním Sady šroubení ALG3 se

Více

V5832A/V5833A,C. květen 2000. Malé lineární ventily PN 16 pro modulační a ON/OFF ovládání s plochým připojením KATALOGOVÝ LIST

V5832A/V5833A,C. květen 2000. Malé lineární ventily PN 16 pro modulační a ON/OFF ovládání s plochým připojením KATALOGOVÝ LIST květen 00 V5832A/V5833A,C Malé lineární ventily PN 16 pro modulační a ON/OFF ovládání s plochým připojením KATALOGOVÝ LIST V5832A V5833A Hlavní rysy Malé rozměry umožňují instalaci i v omezeném prostoru

Více

AVK VOD-KA a.s. C E N Í K platný od

AVK VOD-KA a.s. C E N Í K platný od AVK VOD-KA a.s. C E N Í K 2 0 0 9 platný od 1.7. AV K v ý r o b n í p r o g r a m s p l n í Va š e p o ž a d a v k y AVK - čtyři hlavní segmenty použití Rozvody pitné vody šoupátka, domovní přípojky a

Více

KLAPKA UZAVÍRACÍ CENTRICKÁ L 32.1

KLAPKA UZAVÍRACÍ CENTRICKÁ L 32.1 Technický popis Uzavírací klapky jsou navrženy a vyrobeny tak, aby byla zajištěna maximální životnost a spolehlivost. Uzavírací klapky splňují požadavky norem API 609, BS 5155 a MSS SP67. Materiálové provedení

Více

DIN PN 10/ANSI 150 CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ

DIN PN 10/ANSI 150 CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Typ: L50 Nožové šoupátko DN 50 DN 600 DIN PN 10/ANSI 150 Volitelně P.E.D. 97/23/EC média: skupina 1(b), 2 (kat. I, mod. A) CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Konstrukce: dvojdílné těleso mezi příruby

Více

BOA-H uzavírací ventil s těsněním kov na kov

BOA-H uzavírací ventil s těsněním kov na kov Typový list 7150.1/5-64 BOA-H R uzavírací ventil s těsněním kov na kov s vlnovcem s prírubami dle nové evropské normy 1092-2 typ 21 šedá litina PN 16 DN 15-300 tvárná litina PN 16 DN 15-350 tvárná litina

Více

BSAT a BSA Uzavírací ventily s vlnovcovou ucpávkou

BSAT a BSA Uzavírací ventily s vlnovcovou ucpávkou Strana 1 z 1 TI-P137-18 ST Vydání 3 Cert. No. LRQ 938 ISO 91 BSAT a BSA Uzavírací ventily s vlnovcovou ucpávkou BSAT Popis Jedná se o přímé přírubové uzavírací ventily s dvouvrstvým těsnícím vlnovcem.

Více

AVK VOD-KA a.s. CENÍK TVAROVEK AVK VOD-KA CENÍK VODÁRENSKÉHO ZBOŽÍ - 2011

AVK VOD-KA a.s. CENÍK TVAROVEK AVK VOD-KA CENÍK VODÁRENSKÉHO ZBOŽÍ - 2011 AVK VOD-KA a.s. CENÍK TVAROVEK CENÍK AVK platný od VOD-KA 1.4. a.s. AVK VOD-KA CENÍK VODÁRENSKÉHO ZBOŽÍ - Platný od 1.7. AVK výrobní program splní Vaše požadavky AVK - čtyři hlavní segmenty použití Rozvody

Více

Uzavírací klapky PN 63-160 DN 80/80-300/250. Oblasti použití. Varianty standardního provedení. Provozní data. Materiály. Instrukce.

Uzavírací klapky PN 63-160 DN 80/80-300/250. Oblasti použití. Varianty standardního provedení. Provozní data. Materiály. Instrukce. Typový list 7338.1/10-64 AKG-A/AKGS-A Uzavírací klapky se samotěsnícím závěrem krytu spřírubami event. s přivařovacími konci PN 63-160 DN 80/80-300/250 Oblasti použití Průmyslová zařízení, elektrárny,

Více

CZ Uzavírací ventily UV 526

CZ Uzavírací ventily UV 526 02-0.2 05.17.CZ Uzavírací ventily UV 526-1- UV 526 Uzavírací ventily až 65 PN,, a Popis Uzavírací ventily UV 526 jsou jednosedlové dvoucestné ventily, určené k uzavírání průtoku média. V případě použití

Více

Datový list Nezávislý regulátor tlaku s integrovaným omezovačem průtoku AVQM (PN 25) montáž do vratného a přívodního potrubí

Datový list Nezávislý regulátor tlaku s integrovaným omezovačem průtoku AVQM (PN 25) montáž do vratného a přívodního potrubí Datový list Nezávislý regulátor tlaku s integrovaným omezovačem průtoku AVQM (PN 25) montáž do vratného a přívodního potrubí Popis Regulátory se používají spolu s elektrickými pohony Danfoss: - AMV 150

Více

Black Pearl strana: 1 VÁŠ SPOLEHLIVÝ PARTNER V OBLASTI PRŮMYSLOVÝCH ARMATUR. www.bickelwolf.cz POPIS:

Black Pearl strana: 1 VÁŠ SPOLEHLIVÝ PARTNER V OBLASTI PRŮMYSLOVÝCH ARMATUR. www.bickelwolf.cz POPIS: POPIS: Black Pearl strana: 1 Od svého vynálezu patří uzavírací klapky mezi nejžádanější průmyslové armatury na regulaci průtoku, a to zejména díky jejich nízké váze, 100% těsnosti, nízké tlakové ztrátě

Více

Ostatní pitola 6 a K 125

Ostatní pitola 6 a K 125 Ostatní Kapitola 6 125 Redukční příruba XR PN 10/16 pro redukce s krátkou stavební délkou XR-kusy šetří náklady, montáž je jednoduchá a časově úsporná. Materiál: tvárná litina podle ČSN EN 545 Standardní

Více

Uzavírací ventily. Standardní varianty

Uzavírací ventily. Standardní varianty Typový list R 7161.1/12-64 BOA -H/HE Uzavírací ventily Bez nároků na údržbu s vlnovcem BOA-H BOA-HE s přírubami resp. s navařovacími konci anebo objímkami Naše ventily s vlnovcovem splňují požadavky "TA-Luft"

Více

kohout filtr šroubení vodoměru zpětná klapka držák vodoměru

kohout filtr šroubení vodoměru zpětná klapka držák vodoměru VODOMĚRNÉ SOUPRAVY VODOMĚRNÉ SOUPRAVY Vodoměr je přesné měřící zařízení, které vyžaduje pro svoji spolehlivou funkci řádnou instalaci. Za tímto účelem společnost AWE ARMATURY spol. s r.o. již před více

Více

Škrticí klapky PN 6, PN 10, PN 16

Škrticí klapky PN 6, PN 10, PN 16 4 136 Škrticí klapky PN 6, PN 10, PN 16 VKF46 VKF46TS Šedá litina EN-GJL-250 (do DN 300) tvárná litina EN-GJS-400-15 (od DN 350) DN 40 600 k vs 50 29300 m 3 /h Montáž mezi příruby v tlakových třídách PN

Více

T E C H N I C K É L I S T Y

T E C H N I C K É L I S T Y T E C H N I C K É L I S T Y MATERIÁL PRO VODOVODY Říjen 2015 Aktualizace k 4. 11. 2016 VODOVODY SEZNAM TECHNICKÝCH LISTŮ Aktualizace k 5. 11. 2016 1. Tvárná litina - zesílená antikorozní ochrana, hrdlové

Více

Omezovač průtoku a regulátor diferenčního tlaku AFPQ / VFQ 2(21) Montáž do vratného potrubí AFPQ 4 / VFQ 2(21) Montáž do přívodu

Omezovač průtoku a regulátor diferenčního tlaku AFPQ / VFQ 2(21) Montáž do vratného potrubí AFPQ 4 / VFQ 2(21) Montáž do přívodu Omezovač průtoku a regulátor diferenčního tlaku AFPQ / VFQ 2(21) Montáž do vratného potrubí AFPQ 4 / VFQ 2(21) Montáž do přívodu Použití AFPQ VFQ AFPQ 4 VFQ AFPQ je samočinný regulátor diferenčního tlaku

Více

Série 02: DN40 a DN50 Série 01: DN Trojcestné kohouty PN6. Trojcestné kohouty s přírubou, PN6

Série 02: DN40 a DN50 Série 01: DN Trojcestné kohouty PN6. Trojcestné kohouty s přírubou, PN6 4 241 Série 02: DN40 a DN50 Série 01: DN 65...150 Trojcestné kohouty PN6 VBF21.. Trojcestné kohouty s přírubou, PN6 Šedá litina EN-GJL-250 DN 40...150 k vs 25...820 m 3 /h Úhel otočení 90 Přírubové připojení

Více

dle standardů EN (DIN), s plným průtokem KM 9103.X-01-MD5 (MDS) DN PN 16, 25, 40, 63, 100, (160)

dle standardů EN (DIN), s plným průtokem KM 9103.X-01-MD5 (MDS) DN PN 16, 25, 40, 63, 100, (160) E.7 / 1 / 5 dle standardů EN (DIN), s plným průtokem 10 50 PN 16, 25, 40, 63, 100, (160) Materiály Typ KM 9103.X-01-MD5(MDS) Pozice Název součásti 1 Těleso 4 Přivařovací hrdlo X=1 Pro běžné teploty od

Více

NÁVOD K POUŽITÍ 1) Výrobek: ELEKTROVENTIL UZAVÍRACÍ 2) Typ: IVAR.EV 306 NC IVAR.EV 306 NO 3) Instalace: 4) Charakteristika použití:

NÁVOD K POUŽITÍ 1) Výrobek: ELEKTROVENTIL UZAVÍRACÍ 2) Typ: IVAR.EV 306 NC IVAR.EV 306 NO 3) Instalace: 4) Charakteristika použití: 1) Výrobek: ELEKTROVENTIL UZAVÍRACÍ 2) Typ: IVAR.EV 306 NC IVAR.EV 306 NO 3) Instalace: Instalaci a uvedení do provozu, stejně jako připojení elektrických komponentů, musí provádět výhradně osoba odborně

Více

Trojcestné kohouty PN10 s vnitřním závitem

Trojcestné kohouty PN10 s vnitřním závitem 4 232 SÉRIE 02 Trojcestné kohouty PN10 s vnitřním závitem VBI31... Trojcestné kohouty PN10 s vnitřním závitem Šedá litina GG-25 DN20... DN40 mm k vs 6,3... 25 m 3 /h Natočení 90 Vnitřní připojovací závit,

Více

VKF46... PN6, PN10, PN16. Siemens Building Technologies Landis & Staefa Division

VKF46... PN6, PN10, PN16. Siemens Building Technologies Landis & Staefa Division 4 136 Škrtící klapky, PN6, PN10, PN16 VKF46... Škrtící klapky pro montáž mezi příruby Tlakové třídy PN6, PN10, PN16 Pro montáž mezi příruby PN6, PN10 nebo PN16 podle ISO 7005 Těsně uzavírající podle DIN3230,

Více

CENÍK VODÁRENSKÝCH ARMATUR A TVAROVEK

CENÍK VODÁRENSKÝCH ARMATUR A TVAROVEK CENÍK VODÁRENSKÝCH ARMATUR A TVAROVEK Ceník platný od 1.6.2010. Uvedené ceny jsou bez DPH. Obsah ceníku S-1140 ŠOUPÁTKO PŘÍRUBOVÉ MĚKCE TĚSNÍCÍ... 3 S-1240 ŠOUPÁTKO PŘÍRUBOVÉ MĚKCE TĚSNÍCÍ... 3 S-1210

Více

Bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním SAVA (PN 25)

Bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním SAVA (PN 25) Datový list Bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním SAVA (PN 25) Použití Regulátor je normálně uzavřen a otevírá se při rostoucím tlaku. Regulátor je využíván jako pojistný ventil a dále k zamezení nárůstu

Více

Bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním SAVA (PN 25)

Bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním SAVA (PN 25) Datový list Bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním SAVA (PN 25) Použití SAVA představuje přímočinný bezpečnostní regulátor tlaku přepouštěním, který je přednostně využíván v systémech dálkového vytápění.

Více

CZ Uzavírací ventily UV 926 Zpětné ventily ZV 926

CZ Uzavírací ventily UV 926 Zpětné ventily ZV 926 02-08.3 04.18.CZ Uzavírací ventily UV 926 Zpětné ventily ZV 926-1- UV / ZV 926 Popis Uzavírací ventily UV926 jsou jednosedlové dvoucestné ventily, určené k uzavírání průtoku média. V případě použití tvarové

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ série B2.1 2) Typ: BRA.B2.100 B2.111 B2.100 FKM B2.100 GAS

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ série B2.1 2) Typ: BRA.B2.100 B2.111 B2.100 FKM B2.100 GAS 1) Výrobek: KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ série B2.1 2) Typ: BRA.B2.100 B2.111 B2.100 FKM B2.100 GAS BRA.B2.100 BRA.B2.111 BRA.B2.100 FKM BRA.B2.100 GAS 3) Charakteristika použití: Tato série obsahuje přírubové

Více

Regulátor diferenčního tlaku (PN 25) AVP montáž do přívodního a vratného potrubí, měnitelné nastavení

Regulátor diferenčního tlaku (PN 25) AVP montáž do přívodního a vratného potrubí, měnitelné nastavení Datový list Regulátor diferenčního tlaku (PN 25) AVP montáž do přívodního a vratného potrubí, měnitelné nastavení Použití AVP(-F) představuje samočinný regulátor diferenčního tlaku, který je přednostně

Více

RPEW4-06. Popis konstrukce a funkce HC 4035 10/2013. Elektromagneticky ovládané rozváděče s wireboxem 1/2 NPT 1/2 NPT. Nahrazuje HC 4035 5/2012

RPEW4-06. Popis konstrukce a funkce HC 4035 10/2013. Elektromagneticky ovládané rozváděče s wireboxem 1/2 NPT 1/2 NPT. Nahrazuje HC 4035 5/2012 Elektromagneticky ovládané rozváděče s wireboxem D n 06 p max 350 bar Q max 80 dm 3 min -1 RPEW4-06 HC 4035 10/2013 Nahrazuje HC 4035 5/2012 4/3, 4/2 rozváděče šoupátkové konstrukce s ovládáním elektromagnety

Více

Skupinový projekt Metuje. Kanalizace Hronov - Zbečník. Technická zpráva, seznam strojů a zařízení

Skupinový projekt Metuje. Kanalizace Hronov - Zbečník. Technická zpráva, seznam strojů a zařízení 1 Zak. Č. 5613-400 Příloha č.c.1.1 Akce: Skupinový projekt Metuje Kanalizace Hronov - Zbečník Technická zpráva, seznam strojů a zařízení Čerpací stanice ČS 1 Čerpací stanice ČS 2 Obsah : Technická zpráva

Více

Přímé a trojcestné malé ventily PN16, ANSI Třída 250

Přímé a trojcestné malé ventily PN16, ANSI Třída 250 OEM Přímé ventily (2 vstupy) VVP459.10-0.63 až VVP459.25-6.3 Trojcestné ventily (3 vstupy) VXP459.10-0.63 až VXP459.25-6.3 Trojcestné ventily (4 vstupy) s T obtokem VMP459.10-0.63 až VMP459.25-4 Přímé

Více

DN k VS 1, ,5 G 1¾ A 0,2-1,0 003H6449 0,3-2,0 003H G 2 A 003H H G 2½ A 003H H ,5

DN k VS 1, ,5 G 1¾ A 0,2-1,0 003H6449 0,3-2,0 003H G 2 A 003H H G 2½ A 003H H ,5 Datový list Regulátor diferenčního tlaku s omezovačem průtoku (PN 25) AVPB montáž do vratného potrubí, měnitelné nastavení AVPB-F montáž do vratného potrubí, pevné nastavení Použití AVPB (-F) je přímočinný

Více

Příslušenství odborných prodejců. Kapitola 9

Příslušenství odborných prodejců. Kapitola 9 Příslušenství odborných prodejců Kapitola 9 171 Uzavírací klapky PN 10, PN 16 a PN 25 dle DIN EN 593 Rozměry [mm] PN 10 PN 16 PN 25 L e 2 e 3 h 1 h 2 e 2 e 3 h 1 h 2 e 2 e 3 h 1 h 2 200 230 180 246 222

Více

GRIP THAT HOLDS. SÉRIE 85 a 100 // PN 10/16/Class 150 // DN 15-300 (1/2-12 ) MEMBRÁNOVÉ VENTILY WWW.ABOVALVE.COM

GRIP THAT HOLDS. SÉRIE 85 a 100 // PN 10/16/Class 150 // DN 15-300 (1/2-12 ) MEMBRÁNOVÉ VENTILY WWW.ABOVALVE.COM GRIP THAT HOLDS SÉRIE 85 a 100 // PN 10/16/Class 150 // DN 15-300 (1/2-12 ) MEMBRÁNOVÉ VENTILY WWW.ABOVALVE.COM OBECNÉ INFORMACE - SÉRIE 85 & 100 OBECNÉ INFORMACE DN 15 - DN 300 Jednodílné těleso, obousměrný

Více

RSHP 5-10 R S H P POPIS TYPOVÝ KLÍČ. PŘÍMOČARÝ ŠOUPÁTKOVÝ RUČNÍ ROZVÁDĚČ KT /11 D n. 32 MPa Q max. 160 dm 3 /min.

RSHP 5-10 R S H P POPIS TYPOVÝ KLÍČ. PŘÍMOČARÝ ŠOUPÁTKOVÝ RUČNÍ ROZVÁDĚČ KT /11 D n. 32 MPa Q max. 160 dm 3 /min. PŘÍMOČARÝ ŠOUPÁTKOVÝ RUČNÍ ROZVÁDĚČ KT 2054 12/11 D n 10 p max 32 MPa Q max 160 dm 3 /min Přímočaré šoupátkové rozváděče RSHP 5-10 hydraulicky ovládané s možností nouzového ovládání pákou jsou určené k

Více

VODA CHLAZENÍ PLYN VYTÁPĚNÍ PITNÁ VODA PRŮMYSL NÁMOŘNÍ PROTIPOŽÁRNÍ

VODA CHLAZENÍ PLYN VYTÁPĚNÍ PITNÁ VODA PRŮMYSL NÁMOŘNÍ PROTIPOŽÁRNÍ MEZIPŘÍRUBOVÁ UZAVÍRACÍ KLAPKA, SÉRIE J9 Tato série J9 obsahuje mezipřírubové uzavírací klapky, které jsou vybaveny středovým diskem a tělem typu Wafer, a jsou vyrobeny z litiny nebo nerez oceli, v souladu

Více

armast.cz ARMAST Dodavatelský program pro ČOV, úpravny vody a kanalizace

armast.cz ARMAST Dodavatelský program pro ČOV, úpravny vody a kanalizace armast.cz šoupátka / hradítka ventily kulové kohouty klapky pohony hutní materiál čerpadla ARMAST Dodavatelský program pro ČOV, úpravny vody a kanalizace ostatní Rozdělení podle funkce: Armatury zabraňující

Více

Ventil uzavírací a ventil uzavírací s regulační kuželkou C09, C PN 10 40, DN ,T max : 400 C

Ventil uzavírací a ventil uzavírací s regulační kuželkou C09, C PN 10 40, DN ,T max : 400 C Ventil uzavírací a ventil uzavírací s regulační kuželkou 4 PN 10 40, DN 15 200,T max : 400 C Ventil uzavírací a ventil uzavírací s regulační kuželkou se stoupajícím otáčivým vřetenem. Klasická třmenová

Více

Kulové kohouty JIP s plným průtokem (PN 16/25/40)

Kulové kohouty JIP s plným průtokem (PN 16/25/40) Datový list Kulové kohouty JIP s plným průtokem (PN 16/25/40) Popis Dlouhá životnost a optimální těsnost díky konstrukci a zvolenému materiálu pro těsnění kulového kohoutu a těsnění vřetena (karbonem vyztužený

Více

mini-compacta / Compacta

mini-compacta / Compacta Zaplavitelné zařízení na přečerpávání fekálií mini-compacta / Compacta Příslušenství Typový list Impressum Typový list mini-compacta / Compacta Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení

Více

Kulové kohouty JIP s plným průtokem (PN 16/25/40)

Kulové kohouty JIP s plným průtokem (PN 16/25/40) Datový list Kulové kohouty JIP s plným průtokem (PN 16/25/40) Popis Dlouhá životnost a optimální těsnost díky konstrukci a zvolenému materiálu pro těsnění kulového kohoutu a těsnění vřetena (karbonem vyztužený

Více

Trojcestné kohouty PN10, vnitřní závit

Trojcestné kohouty PN10, vnitřní závit 4 232 SÉRIE 02 Trojcestné kohouty PN10, vnitřní závit VBI31... Trojcestné kohouty, PN10, vnitřní závit Šedá litina EN-GJL-250 DN 20 40 k vs 6,3...25 m 3 /h Úhel natočení 90 Vnitřní připojovací závit, Rp

Více

Trojcestné kohouty PN10 s vnějším závitem

Trojcestné kohouty PN10 s vnějším závitem 4 233 Série 02 Trojcestné kohouty PN10 s vnějším závitem VBG31... Trojcestné kohouty, PN10, s vnějším závitem Materiál : litina GG-20 / GG-25 Závitové šroubení pro DN20 DN40 mm K vs 6.3... 25 m 3 /h Natočení

Více

Hydraulické válce V350CBR. Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR

Hydraulické válce V350CBR. Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR Hydraulické válce Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR V350CBR V350CBRcat.CZ01-2007 Kompaktní hydraulické válce s průc 1 Příslušenství: Uzaviratelný zpětný ventil

Více

1.6 MEZIPŘÍRUBOVÁ KLAPKA - TYP Z 411-A TECHNICKÉ VLASTNOSTI VŠEOBECNÉ INFORMACE OBLAST POUŽITÍ:

1.6 MEZIPŘÍRUBOVÁ KLAPKA - TYP Z 411-A TECHNICKÉ VLASTNOSTI VŠEOBECNÉ INFORMACE OBLAST POUŽITÍ: MEIPŘÍRUBOVÁ KLAPKA - TYP -A TECHNICKÉ VLASTNOSTI Jmenovité průměry: da (DN ) - da (DN ) (SDR ) da (DN ) - da (DN ) (SDR / SDR, / SDR ) Stavební délka: EN 55 řada (DIN 32 T3 K1) ISO 5 řada API 09 tabulka

Více

Trojcestné ventily s přírubou PN 6

Trojcestné ventily s přírubou PN 6 4 410 Trojcestné ventily s přírubou PN 6 VXF21... Tělo ventilu z šedé litiny EN-GJL-250 DN 25... k vs 1,9...160 m 3 /h Použití s motorickými pohony SQX... nebo s elektrohydraulickými pohony SKD..., SK...

Více

Mezipřírubové provedení

Mezipřírubové provedení Mezipřírubové provedení Uzavírací klapky s pružným sedlem a s tělesem a diskem z vysoce kvalitního kompozitního materiálu poskytujícího vynikající vnitřní a vnější chemickou odolnost Vlastnosti Všeobecné

Více

PF6 Nerezové on/off ventily s pístovým pohonem

PF6 Nerezové on/off ventily s pístovým pohonem Místní předpisy mohou omezit použití výrobků. Výrobce si vyhrazuje právo změn uvedených údajů. Copyright TI-P7- CH Vydání 9 PF Nerezové on/off ventily s pístovým pohonem Popis PF jsou dvoucestné ventily

Více

AVK VODK-KA KATALOG KATALOG VÝROBKŮ

AVK VODK-KA KATALOG KATALOG VÝROBKŮ AVK VODK-KA KATALOG KATALOG VÝROBKŮ AVK VOD-KA a.s. Labská 233/11, 412 01 Litoměřice IČO: 273 43 367 DIČ: CZ27343367 č. ú.: 219166988/0300 Tel.: 416 734 980-982 Fax: 416 734 983 NON STOP 602 445 812 E-

Více

Tlakové redukční regulátory (PN 25) AVD pro vodu AVDS pro páru

Tlakové redukční regulátory (PN 25) AVD pro vodu AVDS pro páru Datový list Tlakové redukční regulátory (PN 25) AVD pro vodu pro páru Použití Hlavní technické údaje AVD: DN 15-50 0,4-25 m 3 /h PN 25 Rozsah nastavení: 1 5 bar / 3 12 bar Teplota: - Cirkulační voda /

Více

DIN PN 10/ANSI 150 CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ

DIN PN 10/ANSI 150 CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Typ: L20 Nožové šoupátko DN 50 DN 1200 DIN PN 10/ANSI 150 Volitelně P.E.D. 97/23/EC média: skupina 1(b), 2 (kat. I, mod. A) CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Konstrukce: jednodílné těleso mezi příruby

Více