Váš dopis č.j / ze dne Naše č.j. /značka Vyřizuje/ linka Praha/dne MS / ^^^/CEN/16 Špelinová/

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Váš dopis č.j / ze dne Naše č.j. /značka Vyřizuje/ linka Praha/dne MS / ^^^/CEN/16 Špelinová/"

Transkript

1 c NI A 1 6 O cema Krajský úřad Moravskoslezský kraj Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října Ostrava Váš dopis č.j / ze dne Naše č.j. /značka Vyřizuje/ linka Praha/dne MS / ^^^/CEN/16 Špelinová/ Vyjádření k žádosti o změnu integrovaného povolení společnosti HBSS s.r.o., pro zařízení Areál na úpravu, odstraňování a využívání odpadů - Povrchová skládka TPO a TKO Horní Benešov" Dopisem, č.j. MSK 52703/2016, ze dne , jste nás požádali o vyjádření ke změně integrovaného povolení (IP) pro zařízení Areál na úpravu, odstraňování a využívání odpadů - Povrchová skládka TPO a TKO Horní Benešov" společnosti HBSS s.r.o., se sídlem Hasičská 171, Jablunkov. Navržená změna IP vychází z posouzení dokumentace zaslané ke změně IP. Poznámka: Od je společnost HBSS s.r.o. vedena v obchodním rejstříku jako SMOLO HB s.r.o. se sídlem nám. Svobody 527, Třinec - Lyžbice. Ke změně IP bylo zasláno: Žádost o změnu IP. Doklady o vzdělání a praxi oprávněného zástupce provozovatele zařízení. Oznámení podle 6 zákona č. 100/2001 Sb. Rozhodnutí o závěru zjišťovacího řízení podle 7 odst. 4 a 6 zákona č. 100/2001 Sb. Aktuální znění integrovaného povolení. Územní rozhodnutí o umístění stavby. Výpis z obchodního rejstříku. Havarijní plán a provozní řády. Odborný posudek - dobudování povrchové skládky TPO a TKO Horní Benešov. Projektová dokumentace. Rozptylová studie. Hluková studie. Autorizované posouzení vlivů na veřejné zdraví. Důvodem žádosti o změnu IP je: Navýšení kapacity tělesa skládky, které bude provedeno ve dvou fázích, tzv. rozšíření A a rozšíření B. IČ: , DIČ: CZ (není plátcem DPH), Bankovni spojení: KB Praha 4, č. ú.: /0100

2 Přesun linky na úpravu odpadů (v současné době se nachází na místě plánované fáze,,a ). Údaje o zařízení Dojde k vybudování tělesa skládky VI jako dostavby I. etapy skládky. Díky rozšíření A etapy bude vytvořena nová kapacita pro ukládání odpadů v objemu cca m3. Navrhovaná půdorysná plocha tělesa skládky VI je m2. Předmětem změny IP je dále tzv. rozšíření B I. etapy skládky. Jedná se o změnu tvaru plánované figury odpadů uložených v budoucí naplněné skládce. Návrh B umožní uložení cca m3 odpadů na plochu dříve rekultivované části koruny I. etapy skládky. Jedná se o území s rozlohou cca m2. Další kapacita (cca m3) odpadů vznikne navázáním upravené figury na zbývající tělesa skládky IV, V a část tělesa II. Realizací projektu dojde k navýšení stávající kapacity I. etapy skládky o cca m3 odpadů. To představuje nárůst oproti stávající kapacitě cca o 30 %. Technické jednotky s činností podle přílohy č. 1 zákona Těleso skládky VI (rozšíření,,a ) Těleso skládky VI bude sestávat ze tří souběžných kazet (sekcí) nepravidelného tvaru, které budou orientovány na východ, smírným úklonem kjihu. Jednotlivé kazety budou mít dostředný střechovitý tvar s proměnnými spády. Plocha budovaných kazet: 1. kazeta m2 2. kazeta m2 3. kazeta m2 Těleso skládky VI bude zajištěno následujícím způsobem: a) Těsnění skládky Urovnaná pláň včetně obvodové hráze Bentonitová rohož PEHD fólie o tloušťce 2,0 mm. Netkaná ochranná geotextilie o hmotnosti g.rrť2 b) Drenážní systém Na ochrannou geotextilii bude položena plošná drenáž o tloušťce 300 mm z tříděného říčního štěrku frakce 16/32 bez příměsí. Propustnost kf > 1.10"4 m.s'1. Čtyři sběrné drény z PEHD trubek DA 250 PN 10, perforovaných v horních dvou třetinách průřezu. Obsyp tříděným přírodním kamenivem frakce 16/32 a filtračním přesypem z tříděného říčního štěrku frakce 16/32 bez příměsí. V drenážní vrstvě budou ke zpevnění použity ojeté pneumatiky, které budou drenážním štěrkem prosypány. c) Průsakové vody Průsakové a srážkové vody z tělesa skládky budou pomocí gravitačního odvodu svedeny tří jímek (objem 2x 600 m3 a 1x 900 m3). Následně budou dle potřeby recirkulovány zpět na těleso skládky. V případě přebytku budou průsakové vody vyváženy na ČOV. d) Odplynění Skládkový plyn bude odčerpáván prostřednictvím čerpací stanice a následně bude spalován ve spalovací pochodni (fléře).

3 e) Geoelektrický kontrolní systém Pro kontrolu nepropustnosti těsnícího systému je navržena instalace geoelektrického kontrolního systému. Díky němu bude prováděn pravidelný monitoring nepropustnosti dna tělesa skládky VI. Kromě toho bude využit v rámci stavby pro případnou lokalizaci poškození těsnícího systému při rozprostírání drenážní vrstvy. Úprava tělesa skládky na koruně I. etapy (rozšíření,,b ) Na koruně stávající I. etapy tělesa skládky budou stavební úpravy navazovat na SO 61-B dodatečným ukotvením bentonitové rohože, fólie a drenážní rohože (geodrénu), které byly položeny v rámci dříve provedeného uzavření a rekultivace této části skládky. Ukotvení bude provedeno po obvodu plochy určené k založení nového patra figury odpadů. Tato plocha je menší než stávající koruna rekultivovaného tělesa odpadů o budoucí lavici a o pás pro náběh budoucích rekultivačních vrstev svahu navyšované figury. K tomuto pásu bude provedeno ukotvení stávajícího horního těsnícího sendviče. Zároveň bude v tomto pásu zřízena bariéra proti odtoku vody vně plochy pro ukládání odpadů. Dno plochy na stávající koruně bude upraveno tak, aby mohly stávající deponované odpady absorbovat veškeré vody ve formě srážek nebo rozstřikované (rozlévané) v tomto prostoru. Za tímto účelem je navrženo realizovat hustou síť perforace skrz těsnící systém a skrz podkladní vrstvu pod těsnícím sendvičem. Přitom má být zachována funkce geodrénu, který bude usměrňovat vodu k těmto otvorům. V rámci stavby bude rozprostřena filtrační vrstva o tloušťce alespoň 500 mm. Kategorizace zařízení: Kategorie 5.4. Skládky, které přijímají více než 10 t odpadu denně nebo mají celkovou kapacitu větší než t odpadu, s výjimkou skládek inertního odpadu. Kód způsobu odstraňování odpadů D1 dle přílohy č. 4 zákona č. 185/2001 Sb., Ukládání v úrovni nebo pod úrovní terénu (např. skládkování apod.). Vyjmenovaný stacionární zdroj, bod 2.2. dle přílohy č. 2, zákona č. 201/2012 Sb. - Skládky, které přijímají více než 10 t odpadu denně nebo mají celkovou kapacitu větší než t. Další technické jednotky s činností podle přílohy č. 1 zákona V rámci výstavby tělesa VI dojde k přesunu linky na úpravu odpadů v rámci areálu a k odstranění plochy na úpravu odpadů. Popis tohoto zařízení zůstává nezměněn. Kategorizace zařízení: Kategorie 5.1. Odstraňování nebo využívání nebezpečného odpadu při kapacitě větší než 10 t denně a zahrnující nejméně jednu z těchto činností: b) fyzikálně-chemická úprava. Vyjmenovaný stacionární zdroj, bod 2.4. dle přílohy č. 2, zákona č. 201/2012 Sb. - Biodegradační a solidifikační zařízení. Návrh závazných podmínek provozu zařízení Ovzduší 1) Snižovat vnášení TZL do ovzduší na všech místech a při operacích, kde dochází k emisím TZL do ovzduší. Používat dle povahy procesu např. vodní clony, skrápění, odprašovací nebo mlžící zařízení, budování zástěn a pásů izolační zeleně.

4 2) Provoz skládky vést v souladu se schváleným provozními řádem vyjmenovaného zdroje znečišťování ovzduší. 3) Dodržovat povinnosti provozovatele stacionárních zdrojů v souladu s 17 odst. 1 a 3 zákona č. 201/2012 Sb., v platném znění. 4) Vést provozní evidenci vyjmenovaných zdrojů znečišťování ovzduší v souladu s 17 odst. 3 zákona č. 201/2012 Sb. a přílohy č. 10 k vyhlášce č. 415/2012 Sb., v platném znění. 5) Vést provozní evidenci o stálých a proměnných údajích o stacionárním zdroji, popisujících tento zdroj a jeho provoz a o údajích o vstupech a výstupech z tohoto zdroje a každoročně do 31. března ohlašovat údaje souhrnné provozní evidence za předchozí kalendářní rok prostřednictvím integrovaného systému ohlašovacích povinností. 6) Zabezpečit optimální vedení spalovacího režimu ve spalovací pochodni (fléře) a snižování emisí znečišťujících látek do ovzduší. Poznámka: Podmínky pro provoz linky na úpravu odpadů doporučujeme ponechat beze změny. Voda 1) Pro zvlhčování skládky používat výhradně průsakové vody z jímek průsakových vod. 2) O provádění skrápění skládkového tělesa vést denní záznamy v provozním deníku s uvedením doby čerpání a skrápění. Hluk, vibrace a neionizující záření a) Hluk 1) Dodržovat nejvyšší přípustné hodnoty hluku stanovené v nařízení vlády č. 272/2011 Sb. Denní doba 50 db (6,00 až 22,00). Noční doba 40 db (22,00 až 6,00). 2) Přičíst korekci -5 db v případě hluku s tónovými složkami. b) Vibrace Nerelevantní. c) Neionizující záření Nerelevantní. Nakládání s odpady 1) Provoz všech zařízení vést v souladu se schváleným provozním řádem. Do zařízení je možné přijímat pouze schválené druhy odpadů. 2) Při nakládání s odpady činit taková opatření, aby v nejvyšší možné míře předcházela negativním účinkům na lidské zdraví a životní prostředí nebo tyto negativní účinky omezila (dbát na dodržování povinností obsluhy, např. používání ochranných pomůcek, atd.). 3) O každé dodávce odpadu přijaté do zařízení vystavit písemné potvrzení.

5 4) Evidenci uložených odpadů archivovat po celou dobu provozu skládky a období následné péče. 5) Změny v provozním řádu projednat s Krajským úřadem Moravskoslezského kraje a po odsouhlasení provést jejich aktualizaci. 6) Pokud je i po vstupní kontrole do zařízení přijat odpad, který nelze v zařízení upravovat, musí být vytříděn a shromažďován ve vhodném shromažďovacím prostředku tak, aby nedošlo k úniku závadných látek do okolního prostředí, a to do doby jeho převzetí oprávněnou osobou. 7) Pro překryv uloženého a zhutněného odpadu zajistit dostatečné množství inertního materiálu/odpadu k TZS, případně biologicky aktivního materiálu/odpadu. Překryv není nutný, má-li uložený odpad takové vlastnosti, že účinně brání vzniku negativních vlivů ze skládky, zejména prašnosti, úletům, šíření zápachu, omezení přítomnosti hlodavců a ptáků. Plochy mimo aktivní plochu musí být překryté inertním materiálem/odpadem k TZS. 8) Odpad kat. č Pneumatiky používat jako technologický materiál skládky pouze k zajištění ochranné izolační a drenážní vrstvy před ukládáním odpadů. Další přípustné využití tohoto odpadu je jako ochranný a zpevňující prvek rekultivačních vrstev skládky. Opatření k vyloučení rizik po ukončení činnosti zařízení 1) Tři měsíce před plánovaným ukončením provozu zařízení bude předložen povolovacímu úřadu Plán postupu ukončení provozu" podléhající schválení všemi dotčenými orgány. 2) Uzavření a rekultivaci skládky provádět dle schválené projektové dokumentace a v souladu se schváleným Provozním řádem. Ochrana zdraví člověka a ochrana životního prostředí a) Ovzduší 1) Mechanizaci v zařízení podrobovat prohlídkám a údržbě dle návodu k používání daných zařízení. O údržbách vést evidenci, např. zápisem v provozním deníku. 2) Zajistit snižování emisí TZL a pachových látek do ovzduší způsoby uvedenými v kap. Ovzduší. 3) Činit opatření zabraňující úletům pevných odpadů a každodenně provádět sběr odpadů, které se dostaly mimo areál. b) Voda 4) Přijaté odpady a ostatní látky používané v zařízení shromažďovat a manipulovat s nimi na označených, vodohospodářsky zabezpečených plochách tak, aby nedocházelo k úniku těchto látek do okolního prostředí. 5) V zařízení umístit prostředky pro zmáhání případných úniků závadných látek. Použité sanační materiály uskladnit do doby předání osobě oprávněné k převzetí takovým způsobem, aby nemohlo dojít k ohrožení okolního prostředí.

6 6) Vést záznamy o prováděných havarijních opatřeních a haváriích nebo o zacházení se závadnými látkami a tyto záznamy uchovávat po dobu minimálně 5 let. 7) Veškeré manipulační plochy, kde je nakládáno s látkami závadnými vodám ve smyslu zákona č. 254/2001 Sb., v platném znění, zabezpečit, provozovat a udržovat tak, aby nemohlo dojít k úniku těchto látek do vod povrchových, podzemních, do geologického prostředí nebo k nežádoucímu smísení s odpadními nebo srážkovými vodami. 8) Jedenkrát za 5 let oprávněná osoba provede zkoušky těsnosti záchytných jímek na průsakové vody. Hospodárné využití surovin a energie 1) Pro zvlhčování tělesa skládky přednostně využívat průsakové vody z jímek průsakových vod. 2) Průběžně činit opatření vedoucí k hospodárnému využívání energie ve všech prostorách zařízení a tato opatření zaznamenávat do provozního deníku zařízení. Opatření pro předcházení haváriím 1) Jedenkrát za 5 let oprávněná osoba provede zkoušku těsnosti jímek průsakových vod. 2) Odpovědné pracovníky prokazatelně seznámit s havarijním plánem a s opatřeními pro předcházení haváriím a s případnými změnami těchto dokumentů a pravidelně (min. 1x za 2 roky) všechny pracovníky proškolovat v oblasti bezpečnosti a zdraví při práci a v oblasti správného nakládání s odpady a vést o školení záznamy. 3) Údaje uvedené ve schváleném havarijním plánu aktualizovat do jednoho měsíce po každé změně, která může ovlivnit účinnost a použitelnost havarijního plánu. Aktualizovaný havarijní plán zaslat Krajskému úřadu Moravskoslezského kraje ke schválení. 4) Veškerá technologická zařízení podrobovat pravidelným kontrolám v souladu s doporučením výrobců. O prováděných kontrolách provádět zápis do provozního deníku příslušného zařízení. 5) Dodržovat provozní řády a ostatní vnitropodnikové předpisy. 6) Pravidelně provádět školení zaměstnanců v oblasti nakládání s odpady a ochrany životního prostředí, o provedených školeních vést evidenci, např. zápisem v provozním deníku. 7) Při rozšiřování a uzavírání skládky zajistit odborné provedení navázání těsnících systémů jednotlivých staveb, které bude doloženo doklady o zkoušce svárů. 8) V prostoru zařízení a v jeho okolí může docházet k nahromadění nebo silnému vyvěrání skládkového plynu. Místa ohrožená výbuchem označit viditelnými a čitelnými značkami se symbolem nebezpečí a dodržovat bezpečnostní opatření (viz bod 12.1 ČSN ). 9) Průběžně vizuálně kontrolovat stav manipulačních ploch a nádob určených ke shromažďování odpadů a udržovat je v takovém stavu, aby nedošlo k úniku GENIA, česká informační agentura životního prostředí

7 závadných látek do okolního prostředí. O prováděných kontrolách a zjištěních vést průběžné záznamy v provozním deníku. 10) Jedenkrát měsíčně provádět kontrolu množství sorbentu a stavu prostředků ke zmáhání havarijního úniku a provést záznam o kontrole do provozního deníku. Opatření týkající se situací odlišných od podmínek běžného provozu 1) V případě havarijní situace bude postupováno podle schváleného provozního řádu a havarijního plánu. 2) Všechny vzniklé havarijní situace musí být zaznamenány v provozním deníku zařízení s uvedením: místa havárie, časových údajů o vzniku a době trvání havárie, informované instituce a osoby, data a způsobu provedeného řešení havárie, přijatých konkrétních opatřeních k zamezení vzniku dalších případů havárií. 3) Vést záznamy o prováděných havarijních opatřeních při zacházení se závadnými látkami a tyto záznamy uchovávat po dobu minimálně 5 let. Kontrola a monitorování Poznámky: Doporučujeme zachovat monitorování stavu flóry a fauny v okolí areálu skládky. Monitorování bude probíhat 1x za 5 let prostřednictvím odborné osoby. Doporučujeme zrušit monitorování prašnosti na skládce a v jejím okolí. Vzhledem k umístění skládky a dalším okolnostem je toto monitorování bezpředmětné. Kontrola a monitorování skládky, podzemních, povrchových vod a průsakových vod a skládkového plynu zůstávají beze změny. Vypořádání se stanovisky a připomínkami účastníků řízení KÚ Moravskoslezského kraje, odborem životního prostředí a zemědělství, nebyla doručena vyjádření k žádosti o změnu IP od účastníků řízení. Stanovení BAT Posouzení BAT bylo provedeno dle: Zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech, ve znění pozdějších předpisů a jeho prováděcích právních předpisů. ČSN řady X - Skládkování odpadů.

8 Tabulka 1 Porovnání zařízení s BAT Předmět Porovnání Umístění skládky Minerální těsnění skládky Umělé těsnění skládky Technologické nebo technické řešení v zařízení Nejvyšší úroveň hladiny podzemní vody je více než 1 m pod úrovní nejnižšího těsnícího prvku skládky. Zařízení je umístěno v dostatečné vzdálenosti od pásem 1. a 2. Stupně, zdrojů pitné vody, záplavová území atd. Podloží tělesa skládky bude tvořeno horninami se součinitelem filtrace 1.10'6-10'8m.s'1. Minerální těsnění bude nahrazeno bentonitovou rohoží s koeficientem filtrace k<10"9m.s"1 a netkanou ochrannou geotextilií o hmotnosti g.m'2. Geoelektrický kontrolní systém. PEHD fólie o tloušťce 2,0 mm. Geotextilie o hmotnosti g.m'2. Nejlepší dostupná technika Nejvyšší úroveň hladiny podzemní vody min. 1 m pod úrovní nejnižšího těsnícího prvku skládky; v odůvodněných případech snížena gravitační drenáží (čl. 4.3 ČSN ). Skládka musí být umístěna mimo pásma 1. a 2. stupně, zdrojů pitné vody; záplavová území, území, kde nelze hospodárně zabezpečit skládku proti porušení v důsledku překročení únosnosti nebo nadměrných deformací podloží (čl. 6 ČSN ). Teoretické proteklé množství vody minerálním těsněním skládky činí nejvýše 3.10'9 m3.s 1 na 1 m2 plochy. Pro výpočet platí vztahy podle ČSN Pokud je tloušťka vrstvy menší než 0,5 m, musí být skládka vybavena monitorovacím systémem, kterým lze ověřovat celistvost geologické bariéry i fóliového těsnění do doby, než úroveň odpadů dosáhne výšky nejméně 2 m nad úrovní těsnění skládky. Fólie o tloušťce nejméně 1,5 mm, která vyhovuje požadavkům čl ČSN Jiné, individuálně posouzené ochranné bariéry. Jiné, individuálně posouzené těsnící prvky. Porovnání a zdůvodnění rozdílů řešení IČ: , DIČ: CZ (není plátcem DPH), Bankovní spojeni: KB Praha 4, č. ú.: /0100

9 Vnitřní drenážní systém Nakládání s průsakovou vodou Nakládání se skládkovým plynem Program kontroly a sledování Zajištění proti nepovolenému vstupu na skládku Na ochrannou geotextilii bude položena plošná drenáž o tloušťce 300 mm z tříděného říčního štěrku frakce 16/32 bez příměsí. Propustnost kf > m.s'1. Čtyři sběrné drény z PEHD trubek DA 250 PN 10, perforovaných v horních dvou třetinách průřezu. Obsyp tříděným přírodním kamenivem frakce 16/32 a filtračním přesypem z tříděného říčního štěrku frakce 16/32 bez příměsí. V drenážní vrstvě budou ke zpevnění použity ojeté pneumatiky, které budou drenážním štěrkem prosypány. Průsakové a srážkové vody z tělesa skládky budou pomocí gravitačního odvodu svedeny tří jímek (objem 2x 600 m3 a 1x900 m3). Následně budou dle potřeby recirkulovány zpět na těleso skládky. V případě přebytku budou průsakové vody vyváženy na ČOV. Skládkový plyn bude odčerpáván prostřednictvím čerpací stanice a následně bude spalován ve spalovací pochodni (fléře). Program kontroly a sledování zůstává nezměněn kromě bodů uvedených v kapitole Kontrola a monitorování. Areál skládky je oplocen pletivem o dostatečné výšce. Ostraha skládky je zajištěna. Plošný drén tloušťky nejméně 0,5 m, součinitel filtrace k> 1.10'4 m.s'1. Plošný drén tloušťky nejméně 0,30 m, součinitel filtrace k > 1.10'4 m.s'1 doplněný trubními drény o jmenovité světlosti (DN) nejméně 200 mm. Nepropustná bezodtoká jímka průsakových vod s objemem splňujícím požadavky čl. 7.5 ČSN Čištění průsakových vod na ČOV před vypuštěním do vodního recipientu. Nakládání se skládkovým plynem podle čl. 7.3 ČSN s ČSN : Sledování jakosti a množství průsakových vod (čl. 6 uvedené ČSN). Sledování podzemních vod (čl. 7 uvedené ČSN). Sledování povrchových vod (čl. 7 uvedené ČSN). Sledování množství a složení skládkového plynu (čl. 8 uvedené ČSN). Kontrola souladu přijímání odpadu s kritérii stanovenými pro dotyčnou skupinu skládky. Skládky musí být po celém obvodu opatřeny oplocením o výšce nejméně 2 m nebo jinou účinnou zábranou vstupu. Vjezd do prostoru skládky musí být opatřen uzamykatelnými vraty.

10 Souhrnné hodnocení BAT Pro souhrnné hodnocení BAT pro zařízení jsme uplatnili hlediska pro určování nejlepších dostupných technik podle přílohy č. 3 k zákonu č. 76/2002 Sb., v platném znění. Použití nízkoodpadové technologie Skládka jako zařízení pro odstraňování odpadů je určena k odstraňování odpadů jiných původců. Provozem zařízení vzniká minimální množství odpadů. Použití látek méně nebezpečných Mezi látky závadné vodám, které se v zařízení používají, lze zařadit odpady, se kterými je v provozu nakládáno a pohonné hmoty pro provoz mechanizace. S uvedenými látkami je manipulováno na vodohospodářsky zabezpečených plochách. Z technologických důvodů není v současné době možné tyto látky nahradit vhodnějšími prostředky. Hledisko nelze zohlednit. Podpora využívání a recyklace látek, které vznikají nebo se používají v technologickém procesu, případně využívání a recyklace odpadu Vznikající průsaková voda je recirkulována zpět na těleso skládky, čímž je zajištěno snížení prašnosti na skládkovém tělese a podpora metanogenních procesů. Srovnatelné procesy, zařízení či provozní metody, které již byly úspěšně vyzkoušeny v průmyslovém měřítku Technologie používaná při skládkování odpadů je srovnatelná s technikami používanými v zařízeních tohoto typu v ČR. Technický pokrok Zařízení je v souladu s BAT a s požadavky danými legislativou (viz tabulka 1 vyjádření). Charakter, účinky a množství emisí Zařízení může být zdrojem emisí do ovzduší, vody i geologického prostředí. Organizací provozu a technickým zabezpečením budou tato rizika omezována. a) Emise do ovzduší K omezení TZL a pachových látek dochází prostřednictvím skrápění skládky a sběrem úletů. Další podmínky jsou uvedeny v kap. Ovzduší. b) Emise do vody Všechny plochy jsou vodohospodářsky zabezpečené. Průsakové a dešťové vody jsou svedeny do bezodtokých jímek.

11 c) Emise hluku V případě hluku bude postupováno v souladu s platnou legislativou. Hledisko bude plněno. Hledisko vibrací a neionizujícího záření - nerelevantní. Datum uvedení zařízení do provozu Vybudování tělesa skládky VI a rozšíření I. etapy skládky (rozšíření A a,,b ) je plánováno do listopadu Doba potřebná k zavedení BAT BATy jsou splněny (viz tabulka 1 vyjádření). Spotřeba a druh surovin používaných v technologickém procesu a energetická účinnost Průsakové vody jsou opětně využívány a vznikající skládkový plyn je spalován ve spalovací pochodni (fléře). Požadavek prevence nebo omezení celkových dopadů emisí na životní prostředí a rizik s nimi spojených na minimum Z hlediska prevence dopadů emisí na životní prostředí bude provozovatel dodržovat stanovené podmínky a postupy nakládání s odpady. Hledisko bude plněno. Požadavek prevence havárií a minimalizace jejich následků pro životní prostředí Zařízení nespadá do působnosti zákona č. 224/2015 Sb., o prevenci závažných havárií. Řešení havarijních situací je popsáno v havarijním plánu, který byl součástí žádosti o změnu IP. Předcházení haváriím bude docilováno odborným školením pracovníků zařízení, kvalifikovanou údržbou vybavení zařízení a jeho pravidelnou kontrolou. Hledisko bude plněno. Na základě požadavku KÚ Moravskoslezského kraje, č.j. MSK 52703/2016, ze dne , jsme posoudili žádost o vydání změny IP společnosti HBSS s.r.o., pro zařízení Areál na úpravu, odstraňování a využívání odpadů - Povrchová skládka TPO a TKO Horní Benešov". Doporučujeme vydat změnu IP při zohlednění výše navržených závazných podmínek provozu zařízení. Zařízení je v souladu s nejlepšími dostupnými technikami. RNDr. Jan Prášek ředitel úseku technické ochrany životního prostředí

12

cema /fý27/cen/17 Špelinová/

cema /fý27/cen/17 Špelinová/ cema Krajský úřad Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Tř. Tomáše Bati 961 90 Zlín Váš dopis č.j. / ze dne Naše č.j. / značka Vyřizuje / linka Praha / dne KUZL 32989/2017/ /fý27/cen/17

Více

Krajský úřad Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství tř. Tomáše Bati 21 Zlín

Krajský úřad Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství tř. Tomáše Bati 21 Zlín Krajský úřad Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství tř. Tomáše Bati 21 Zlín 761 90 Váš dopis č. j. / ze dne Naše č. j. KUZL45889/2017 03. 07. 2017 \CChI Vyřizuje/linka Praha, dne Ing.

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

BM servis a.s. Řízená skládka odpadů S-IO a S-OO Nový stav Integrované povolení čj. MSK 202791/2006 ze dne 25. 5. 2007, ve znění pozdějších změn

BM servis a.s. Řízená skládka odpadů S-IO a S-OO Nový stav Integrované povolení čj. MSK 202791/2006 ze dne 25. 5. 2007, ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

1. Název dokumentu. 2. Název zařízení. 3. Adresa zařízení Leskovská 572, Horní Benešov. 4. Příslušný úřad Krajský úřad Moravskoslezského kraje

1. Název dokumentu. 2. Název zařízení. 3. Adresa zařízení Leskovská 572, Horní Benešov. 4. Příslušný úřad Krajský úřad Moravskoslezského kraje 1. Název dokumentu 2. Název zařízení 3. Adresa zařízení Leskovská 572, 793 12 Horní Benešov 4. Příslušný úřad Krajský úřad Moravskoslezského kraje Žádost o změnu integrovaného povolení čj. ŽPZ/2803/03/Kl/1

Více

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

O Z N Á M E N Í. Skládka S-OO Chotyně II, kompostárna společnosti Gesta a.s. Rynoltice

O Z N Á M E N Í. Skládka S-OO Chotyně II, kompostárna společnosti Gesta a.s. Rynoltice Krajský úřad Libereckého kraje odbor životního prostředí a zemědělství O Z N Á M E N Í Ve smyslu ustanovení 8 odst. 2 zákona č. 76/20021 Sb., o integrované prevenci a omezování znečištění, o integrovaném

Více

TALPA RPF, s.r.o. Dekontaminační stanice Havířov Integrované povolení čj. MSK 69710/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

TALPA RPF, s.r.o. Dekontaminační stanice Havířov Integrované povolení čj. MSK 69710/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007):

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007): V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2016 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

AKTUALIZACE TECHNICKÝCH NOREM V OBLASTI SKLÁDKOVÁNÍ ODPADŮ

AKTUALIZACE TECHNICKÝCH NOREM V OBLASTI SKLÁDKOVÁNÍ ODPADŮ AKTUALIZACE TECHNICKÝCH NOREM V OBLASTI SKLÁDKOVÁNÍ ODPADŮ Ing. Bc. Jan Maršák, Ph. D. Mgr. Vojtěch Pilnáček Konference Analytika odpadů, Litomyšl 21. 11. 2018 OBSAH Legislativní rámec pro skládkování

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004 Adresátům dle rozdělovníku Liberec 8. srpna 2011 Sp. Zn. OŽPZ 203/2010 Č. j. KULK 29223/2011 Vyřizuje: Ing. Petr Čech Tel.: 485 226 391 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení Minorec k.s. CENIA, česká informační agentura životního prostředí

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení Minorec k.s. CENIA, česká informační agentura životního prostředí Vyjádření k žádosti o vydání integrovaného povolení Minorec k.s. CENIA, česká informační agentura životního prostředí Litevská 8/1174, 100 05 Praha 10 tel.: +420 267 225 232 fax: + 420 271 724 306 http://www.cenia.cz

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2013 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci.

integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci. V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne 9. 6. 2014 Č. j. 39584/ENV/14 podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele

Více

Požadavky na dodavatele působící v areálech ŠKODA AUTO z hlediska ochrany životního a pracovního prostředí, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Požadavky na dodavatele působící v areálech ŠKODA AUTO z hlediska ochrany životního a pracovního prostředí, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Požadavky na dodavatele působící v areálech ŠKODA AUTO z hlediska ochrany životního a pracovního prostředí, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci PSU Ekologie a pracovní ochrana 01. 08. 2017 1/5 I. Dodržování

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí R O Z H O D N U T Í. integrované povolení. katastrální území - p.p.č. Druzcov - 552, 543, 587

Odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí R O Z H O D N U T Í. integrované povolení. katastrální území - p.p.č. Druzcov - 552, 543, 587 Krajský úřad Libereckého kraje Odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí Adresátům dle rozdělovníku Liberec 16. října 2007 Sp. Zn. ORVZŽP/136/2007 Č. j. KULK/7224/2007 Vyřizuje: Ing. Petr

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo název/

Více

ROZHODNUTÍ. mění v souladu s ustanovením 19a odst.1 zákona o integrované prevenci i n t e g r o v a n é p o v o l e n í

ROZHODNUTÍ. mění v souladu s ustanovením 19a odst.1 zákona o integrované prevenci i n t e g r o v a n é p o v o l e n í *KUCBX00G8VUB* KUCBX00G8VUB O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S T Ř E D Í, Z E M Ě D Ě L S T V Í A L E S N I C T V Í Čj.: KUJCK 64383/2014/OZZL Sp.zn.: OZZL 52826/2014/evja datum: 5. 11. 2014 vyřizuje:

Více

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení LIDRONE spol. s r.o.

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení LIDRONE spol. s r.o. Vyjádření k žádosti o vydání integrovaného povolení LIDRONE spol. s r.o. V Praze, 2.7.2007 Zadavatel: Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Škroupova 18, 306 13 Plzeň IČ:

Více

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení společnosti Valašskokloboucké služby s.r.o.

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení společnosti Valašskokloboucké služby s.r.o. Vyjádření k žádosti o vydání integrovaného povolení společnosti Valašskokloboucké služby s.r.o. V Praze, 19.09.2006 Zadavatel: Krajský úřad Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení

Více

R O ZHO D N U T Í. o změně č. 3 integrovaného povolení

R O ZHO D N U T Í. o změně č. 3 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/7052/14 Spis. zn.: ZN/1634/ŽP/14 Počet listů: 9 Počet příloh: 4 Počet listů příloh: 128 Vyřizuje: Mgr.

Více

KUJI 69601/2009 / /CEN/09 Ing. Škuta

KUJI 69601/2009 / /CEN/09 Ing. Škuta Krajský úřad kraje Vysočina Odbor životního prostředí Žižkova 57 587 33 Jihlava Váš dopis č.j. / ze dne Naše č.j. / značka Vyřizuje / linka Praha / dne KUJI 69601/2009 /16.9.2009 /CEN/09 Ing. Škuta 2.11.2009

Více

Provoz skládky komunálních odpadů

Provoz skládky komunálních odpadů Provoz skládky komunálních odpadů (ilustrovaný scénář pořadu) Odpady provázejí člověka po celou dobu civilizace. Vznikají při průmyslové činnosti, zemědělství, dopravě a při běžném životě člověka v konzumní

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX0161BAE* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 24466/2013 Sp. zn.: ŽPZ/40315/2012/Buk 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

SEZNAM SPRÁVNÍCH AKTŮ NAHRAZOVANÝCH INTEGROVANÝM POVOLENÍM

SEZNAM SPRÁVNÍCH AKTŮ NAHRAZOVANÝCH INTEGROVANÝM POVOLENÍM Ministerstvo životního prostředí Sekce technické ochrany životního prostředí Odbor posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Čj. Datum - /ENV/13 28. 02. 2014 SEZNAM SPRÁVNÍCH AKTŮ NAHRAZOVANÝCH

Více

} /dekj/4^ Věc: Vyjádření k aplikaci nejlepších dostupných technik pro zařízení Skládka odpadů SONO společnosti SOŇO PLUS, s.r.o.

} /dekj/4^ Věc: Vyjádření k aplikaci nejlepších dostupných technik pro zařízení Skládka odpadů SONO společnosti SOŇO PLUS, s.r.o. Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Velká Hradební 3118/48 400 02 Ústí nad Labem Váš dopis č.j. / ze dne 833/ZPZ/2015/IP- 95/Z1 O/Sk 5. 1. 2016 Našečj /značka } /dekj/4^

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 09.05.2013 Číslo jednací: Spis. značka: 052301/2013/KUSK SZ_052301/2013/KUSK Vyřizuje: Bc. Hana Křížová / linka 510 Značka: OŽP/HK ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

Seznam příloh. Příloha č. 1- Seznam nahrazovaných povolení...ii. Příloha č. 2 - Graf procesu IPPC v České republice...viii

Seznam příloh. Příloha č. 1- Seznam nahrazovaných povolení...ii. Příloha č. 2 - Graf procesu IPPC v České republice...viii Seznam příloh Příloha č. 1- Seznam nahrazovaných povolení...ii Příloha č. 2 - Graf procesu IPPC v České republice...viii I Příloha č. 1 - Seznam nahrazovaných povolení Zákon č. 25/2001 Sb., o vodách a

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01LLTQD* Čj: MSK 15698/2016 Sp. zn.: ŽPZ/4068/2015/Ště 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Mgr. Jana Štěpánková

Více

amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším než 500 g/h nesmí být překročena úhrnná hmotnostní koncentrace 50 mg/m 3 v odpadním plynu

amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším než 500 g/h nesmí být překročena úhrnná hmotnostní koncentrace 50 mg/m 3 v odpadním plynu 1. Emisní limity Ovzduší Velký zdroj znečišťování ovzduší Tabulka č.1 Emisní zdroj Znečišťující látka Emisní limit Četnost měření Zařízení chovu prasat amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

číslo jednací KUZL 83150/2008 ROZHODNUTÍ

číslo jednací KUZL 83150/2008 ROZHODNUTÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Skládka odpadů Slavičín s.r.o. Osvobození 25 763 21 Slavičín datum 18. května 2009 oprávněná úřední osoba Ing. et Ing. Ondřej

Více

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení Skládka odpadů Slavičín s.r.o.

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení Skládka odpadů Slavičín s.r.o. Vyjádření k žádosti o vydání integrovaného povolení Skládka odpadů Slavičín s.r.o. V Praze, 2.8.2007 Zadavatel: Krajský úřad Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Tř. Tomáše Bati 21,

Více

1. Název dokumentu. AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. Nevztahuje se. Ing. Olga Šmídlová, prokuristka. Mgr. Jiří Šmíd, MBA, prokurista

1. Název dokumentu. AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. Nevztahuje se. Ing. Olga Šmídlová, prokuristka. Mgr. Jiří Šmíd, MBA, prokurista 1. Název dokumentu Změna integrovaného povolení zařízení Centrum komplexního nakládání s odpady Čáslav 2. Název zařízení Centrum komplexního nakládání s odpady Čáslav 3. Adresa zařízení Hejdof 1666, 286

Více

AREÁL NA ÚPRAVU, ODSTRAŇOVÁNÍ A VYUŽÍVÁNÍ ODPADŮ POVRCHOVÁ SKLÁDKA TPO A TKO HORNÍ BENEŠOV

AREÁL NA ÚPRAVU, ODSTRAŇOVÁNÍ A VYUŽÍVÁNÍ ODPADŮ POVRCHOVÁ SKLÁDKA TPO A TKO HORNÍ BENEŠOV AREÁL NA ÚPRAVU, ODSTRAŇOVÁNÍ A VYUŽÍVÁNÍ ODPADŮ POVRCHOVÁ SKLÁDKA TPO A TKO HORNÍ BENEŠOV Zpráva o plnění závazných podmínek integrovaného povolení za rok 2016 Provozovatel zařízení: SMOLO HB s.r.o. nám.

Více

Vyjádření. RUMPOLD s.r.o. k žádosti o vydání integrovaného povolení. CENIA, česká informační agentura životního prostředí

Vyjádření. RUMPOLD s.r.o. k žádosti o vydání integrovaného povolení. CENIA, česká informační agentura životního prostředí Vyjádření k žádosti o vydání integrovaného povolení RUMPOLD s.r.o. CENIA, česká informační agentura životního prostředí Vršovická 1442/65 100 10 Praha 10 tel.: +420 267 125 226 ID datové schránky: wjxibvp

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX017P33S* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 61720/2013 Sp. zn.: ŽPZ/14057/2013/Chro 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

Seznam správních aktů nahrazovaných integrovaným povolením

Seznam správních aktů nahrazovaných integrovaným povolením Sekce technické ochrany životního prostředí Odbor posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence MIZPP00GR5IP *MIZPP00GR5IP* 1465/ENV/17 11.01.2017 Ing. Slavík, Ph.D. Seznam správních aktů

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01DTI66* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 84730/2014 Sp. zn.: ŽPZ/17164/2014/Bal 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne: 25.08.2010 Číslo jednací: 112622/2010/KUSK/OŽP/ŠE Vyřizuje: Ing. Eva Švagrová ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Vysvětlivky Rok uvést

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R o z h o d n u t í. změněného rozhodnutím č.j /2011/KUSK OŽP/VITK ze dne ,

R o z h o d n u t í. změněného rozhodnutím č.j /2011/KUSK OŽP/VITK ze dne , V Praze dne: 30. 11. 2015 dle rozdělovníku Číslo jednací: 078546/2015/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_078546/2015/KUSK/9 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

Rozhodnutí. 4. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen změna IP )

Rozhodnutí. 4. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen změna IP ) KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Spisová zn.: OZP 914/2010 Kle Rozhodnutí Krajský úřad kraje Vysočina,

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 22.12.2014 Číslo jednací: 158911/2014/KUSK Spisová značka: SZ_158911/2014/KUSK Vyřizuje/Linka: Ing. Lukáš Soukenka/830 Značka: OŽP/So ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 86150/2016 Sp. zn.: S-JMK 637/2016 OŽP/Zlv Brno 03.06.2016 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00YX2HX* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 182962/2011 Sp. zn.: ŽPZ/43780/2011/Šub 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity Č. j.: KULK/2685/2003 1. Ochrana ovzduší a emisní limity Emisní limity nejsou stanoveny. Zařízení je zdrojem fugitivních emisí. V daném případě se upouští od měření emisí znečišťujících látek, protože

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01E7EAV* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 95423/2014 Sp. zn.: ŽPZ/19686/2014/Chro 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Aktuální legislativa v oblasti integrované prevence 2014 Změny ve vzoru žádosti

Aktuální legislativa v oblasti integrované prevence 2014 Změny ve vzoru žádosti Aktuální legislativa v oblasti integrované prevence 2014 Změny ve vzoru žádosti Ondřej Skoba Odbor životního prostředí a zemědělství Oddělení hodnocení ekologických rizik Praha, 11.09.2014 Struktura prezentace

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Váš dopis zn. SZn. Vyřizuje/ linka Datum S-MHMP-1563892/2012/1/OZP/VI Bc. Linda/5911 29.1.2013

Váš dopis zn. SZn. Vyřizuje/ linka Datum S-MHMP-1563892/2012/1/OZP/VI Bc. Linda/5911 29.1.2013 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ TONNER - provádění staveb a Inženýrská činnost Ing. Pavel Tonner Bělohorská 94 169 00 Praha 6 Váš dopis zn. SZn. Vyřizuje/ linka

Více

OZO Ostrava s.r.o. Skládka TKO Integrované povolení čj. ŽPZ/2800/03/Kl/1 ze dne , ve znění pozdějších změn

OZO Ostrava s.r.o. Skládka TKO Integrované povolení čj. ŽPZ/2800/03/Kl/1 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik EKO-UNIBAU a.s. Praha Ing. Jaroslav Čech předseda představenstva Ječná č. p. 25 120 00 Praha 2 datum 19. srpna 2008 oprávněná

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

ČÁST B ÚDAJE O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ČÁST B ÚDAJE O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST B ÚDAJE O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Podmínky integrovaného povolení Stanovené limity (emisní limity, ostatní limity, limitní hodnoty) 1. Ochrana ovzduší - emisní limity, podmínky monitoringu

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSXYYRNBSK* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 154924/2010 Sp. zn.: ŽPZ/33679/2010/Buk 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

ArcelorMittal Ostrava a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

ArcelorMittal Ostrava a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2013 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

Název záměru: záměru: "ZyÝšení kapacity autovrakoviště Červené Janovice" v k.ú. Červené Janovice

Název záměru: záměru: ZyÝšení kapacity autovrakoviště Červené Janovice v k.ú. Červené Janovice i7 /. ṟ --- ~I Praha: Číslo jednací: 25.10.2011 180412/20lllKUSK Dle rozdělovníku Spis. značka SZ l804l2/20ll1kusk/8 Vyřizuje: Značka: Ing. Daniela Zemanová/345 OŽP/Zem ZÁVĚR ZJIŠŤOV ACÍHO ŘÍZENÍ podle

Více

Zpráva vypracována na základě povinností vyplývajících z integrovaného povolení za rok 2015 příloha č.1 údaje o plnění podmínek integrovaného povolení

Zpráva vypracována na základě povinností vyplývajících z integrovaného povolení za rok 2015 příloha č.1 údaje o plnění podmínek integrovaného povolení Zpráva vypracována na základě povinností vyplývajících z integrovaného povolení za rok 2015 příloha č.1 údaje o plnění podmínek integrovaného povolení Ad 1) Úvod 1. Úvod 2. Monitoring 3. Přílohy Předkladatel:

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 2.12.2009 Číslo jednací: 081570/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_081570/2009/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 23. října 2008 Sp. Zn. ORVZŽP 957/2008 Č. j. KULK/44978/2008 Vyřizuje: Ing. Petr Čech Tel.: 485 226 391 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor rozvoje

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Rok 2013 ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430 zak. č.141/10/2011 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ Název stavby: Místo stavby: Investor: Zhotovitel projektových prací: Rekonstrukce Kulturního domu

Více

OZO Ostrava s.r.o. Skládka TKO Integrované povolení čj. ŽPZ/2800/03/Kl/1 ze dne 22. 4. 2004, ve znění pozdějších změn

OZO Ostrava s.r.o. Skládka TKO Integrované povolení čj. ŽPZ/2800/03/Kl/1 ze dne 22. 4. 2004, ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Stručné shrnutí údajů uvedených v žádosti

Stručné shrnutí údajů uvedených v žádosti Stručné shrnutí údajů uvedených v žádosti 1. Identifikace žadatele RUMPOLD UHB, s.r.o., Předbranská 415, 688 01 Uherský Brod telefon: 572 633 590 e-mail: zmolik@rumpold.cz IČ: 60704756 DIČ: CZ60704756

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX010EQGS* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 215145/2011 Sp. zn.: ŽPZ/55935/2011/Kra 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

Zpráva o plnění podmínek integrovaného povolení

Zpráva o plnění podmínek integrovaného povolení Zpráva o plnění podmínek integrovaného povolení Část A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více