WOOD&FOOD DŘEVĚNÉ VÝROBKY DO KUCHYNĚ přehled 2017

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "WOOD&FOOD DŘEVĚNÉ VÝROBKY DO KUCHYNĚ přehled 2017"

Transkript

1 WOOD&FOOD DŘEVĚNÉ VÝROBKY DO KUCHYNĚ přehled 2017

2 BUDETE OBDIVOVAT PŘIROZENOST A NEDOKONALOST DŘEVA STEJNĚ JAKO JEHO DOKONALÉ ZPRACOVÁNÍ. BUDETE OBDIVOVAT PŘIROZENOST A NEDOKONALOST DŘEVA STEJNĚ JAKO JEHO DOKONALÉ ZPRACOVÁNÍ. WOOD&FOOD DŘEVĚNÉ VÝROBKY DO KUCHYNĚ

3 o nás Dřevěné výrobky do kuchyně a k jídelnímu stolu. Přirozenost. Kvalita. Důvěra. Budete nadšeni. Naše výroba z kvalitního českého dřeva, českýma rukama. To je WOOD&FOOD. S produkty si hrajeme a ke každému kusu dřeva přistupujeme individuálně stejně jako k našim zákazníkům. Tenhle přístup je cítit pokaždé, když vezmete do ruky náš výrobek. Nesnažíme se vyhovět každému a dělat výrobky pro všechny. Vyrábíme produkty pro lidi, kteří je ocení. Neděláme sto věcí průměrně, ale pouze několik produktů, zato zatraceně dobře. Budete obdivovat přirozenost a nedokonalost dřeva stejně jako jeho dokonalé zpracování. Uvidíte, že toto kvalitní, masivní dřevo vydrží hodně ran, pádů, řezů a přesně takhle to má být.

4 materiál Dřevo Naše produkty jsou vyráběny především z dřeva amerického ořechu. Pro ten jsme se rozhodli z několika důvodů: tvrdé dřevo, tmavá barva, výrazná kresba, krásná vůně, vhodnost pro styk s potravina mi. Ořech prokládáme javorem, který je naopak světlý a díky tomu vzniká, pro WOOD&FOOD výrobky typický, kontrast mezi světlým tmavým dřevem.

5

6 VÝROBA Výroba a technologie Postup výroby produktů WOOD&FOOD: Než se pustíme do práce s materiálem samotným, věnujeme velkou část času nad technologickým a především designerským zpracováním. V první fázi výroby využíváme základní truhlářské techniky - řezání, hoblování, broušení, lepení,... Poté je nutné surové produkty navlhčit, následně nechat vyschnout a povrch zbrousit, aby se zjemnil. Tento proces několikrát opakujeme, aby si dřevo sedlo a mělo jemný povrch. Dále produkty namáčíme v oleji, který zdůrazní kresbu dřeva, zvýrazní jeho barvu a hlavně dřevo chrání před vodou a vlhkostí a zvyšuje jeho životnost. Dle výrobku ještě využíváme technologiemi jako je laserové vypalování (gravírování), frézování a další. Celá výroba je pouze česká, produkty vznikají v Boru u Březnice.

7

8 PRODUKTY Charakteristika Společné a charakteristické prvky produktů WOOD&FOOD: Přírodní hrana rostlého dřeva. Plocha našich produktů je původně tvořena z jednoho kusu dřeva, který musí být z důvodu životnosti produktů přerušen, proložen a následně slepen. Pruhy světlého kontrastního dřeva, kterým prokládáme masivní americký ořech.

9

10 PRODUKTY Sériové V sériové výrobě WOOD&FOOD držíme úzké portfolio produktů, abychom jim mohli věnovat maximum pozornosti a péče. Těmi výrobky jsou: Kuchyňské krajecí/servírovací prkénko - 3 velikosti Podtácky se stojanem Stojan na kuchyňské nože Slánka a pepřenka

11 MALÉ KUCHYŇSKÉ PRKÉNKO Slouží krájecí či servírovací prkénko Prkénko je ošetřeno olejem splňujícím normu pro styk s potravinami Parametry prkénka jsou 30 x 20 x 2,7 cm; 1,1 kg Výrobek je ze dřev: americký ořech a javor Nejmenší prkénko? Nebojte, zase tak malé není, ideální k nakrájení menších pochutin jako klobásky nebo sýrů k dobrému vínu. Pokud se vrhnete do složitějších gastronomických kreací, spíš Vám doporučíme podívat se na některé z našich větších prkének.

12 STŘEDNÍ KUCHYŇSKÉ PRKÉNKO Slouží jako krájecí či servírovací prkénko Prkénko je ošetřeno olejem splňujícím normu pro styk s potravinami Parametry prkénka jsou 35 x 25 x 3,5 cm; 1,8 kg Výrobek je ze dřev: americký ořech a javor Střední prkénko je podle nás ta nejlepší možnost, toto prkénko byla důvodem pro vznik WOOD&FOOD. Délka, šířka i tloušťka prkénka jsou v ideálním poměru a souladu. Na tomto prkénku můžete naklepat řízky na štědrovečerní večeři i podat Goudu k vínu sousedům. Prostě vše jak má být.

13 VELKÉ KUCHYŇSKÉ PRKÉNKO Slouží jako krájecí či servírovací prkénko Prkénko je ošetřeno olejem splňujícím normu pro styk s potravinami Parametry prkénka jsou 40 x 30 x 4,0 cm; 3,1 kg Výrobek je ze dřev: americký ořech a javor Nádherný výrobek s dlouhou životností z masivního ovocného dřeva, který vám dá důvěru v kuchyni. Tmavé dřevo ořechu kontrastuje se světlým prokladem z javorového dřeva. Můžete se na něj spolehnout, protože snese opravdu hodně. Když na něm návštěvě naservírujete dobré jídlo, tak budete ten, co má vkus.

14 PODTÁCKY Slouží jako podtácek pro horké i studené nápoje Podtácek je ošetřen olejem splňujícím normu pro styk s potravinami Parametry podtácku: - 10 x 10 x 1 cm; 50g Výrobek je ze dřev: americký ořech a javor Nezáleží na tom odkud pocházíte, kde žijete, co děláte, ale náš podtácek dokáže podtrhnout požitek zkonzumace jak piva tak kvalitního koňaku.

15 STOJAN NA PODTÁCKY Stojan pro 6 podtácků WOOD&FOOD Stojan je ošetřen olejem splňujícím normu pro styk s potravinami Parametry podtácku: - 10 x 10 x 1cm; 50g Výrobek je ze dřev: americký ořech a javor Nezáleží na tom odkud pocházíte, kde žijete, co děláte, ale náš podtácek dokáže podtrhnout požitek zkonzumace jak piva tak kvalitního koňaku.

16 stojan na nože Stojan na pět nožů, od malých až po velké. Stojan na nože je ošetřeno olejem splňujícím normu pro styk s potravinami. Parametry stojanu jsou 20 x 11 x 35 cm; 1,8 kg Výrobek je ze dřev: americký ořech a javor Každý má ve své kuchyni pár nožů které rád používá a na ty ostatní nechá padat prach. Náš stojan je tady pro ty nože, které chcete mít po ruce.

17 SLÁNKA & PEPŘENKA Slánka a pepřenka WOOD&FOOD Ošetřeno v oleji splňujícímu normu pro styk s potravinami. Rozměry jednoho kusu jsou 4 x 4 x 9 cm; 100g Výrobek je ze dřev: americký ořech a javor Dokonalé věci se skládají z těch nejmenší detailů, pokud si myslíte, že je vaše domácnost dokonalá, dejte jí tu správnou třešínku na špičku dortu.

18 PRODUKTY Zakázkové V případě výroby na zakázku spolupracujeme jak s koncovými zákazníky s individuálními přáními, tak s firmami z gastro oblasti (restaurace, kavárny, bary,...). Na počátku zakázky zjistíme jaké potřeby nebo problémy klient řeší a k čemu má výrobek sloužit, až poté mu předkládáme návrh řešení přímo pro jeho situaci. Produkty vyrobené touto cestou kombinujeme i s nedřevěnými materiály. Dlouhodobě spolupracujeme s partnery La Casa de la Havana vieja, Konečně vývar, Ňamitas, Fish House, Venue, Zbraslavský koloniál a dalšími.

19 plato - varianty ochutnávky rumů Vyrobeno pro Rok Designer La Casa de la Havana vieja 2016 Vojtěch Hrach Požadavek baru La Casa de la Havana vieja na návrh,, nadesignování a výrobu podnosu pro 3 sady ochutnávky rumů. Výsledkem je dřevěné plato s vyfrézovanou drážkou pro umístění dřívka s názvy rumů. Dřívka jsou odlišena druhem dřev, která odlišují jednotlivé sady ochutnávek.

20 držák pro baristu Vyrobeno pro Rok Designer Kryštof Hordina (La Casa) 2016 Jiří Krůta Individuální držák pro Kryštofa Hordinu z baru La Casa de la Havana vieja přímo pro jeho sadu nástrojů. Kryštof je vítězem v řadě barmanských soutěžích.

21 podnos na kávu Vyrobeno pro Rok Designer VENUE Prague 2017 Jiří Krůta Podnos na kávu pro café bar Venue v Rytířské ulici v Praze. V typickém provedení WOOD&FOOD, s vypálenými logy. Při spodní hraně zahloubení pro snadnější zvedání ze stolu.

22 JÍDELNÍ LÍSTEK Vyrobeno pro Rok Designer VENUE Prague 2017 Vojtěch Hrach Kombinace amerického ořechu a kovu. Klient měl požadavek na netradiční menu, které bude jednoduché a funkční. Podařilo se nám zde skloubit kov s dřevem tak, že výrovek vypadá naprosto jednoduše a dokonale, plní potřeby personálu i zákazníků.

23

24 zakázky Postup návrhu V případě zakázkové výroby je pro nás nejdůležitější zjištění potřeb, podmínek využití a cílů klienta. Poté následuje vytvoření zadání, návrhy produktů, odsouhlasení designu a pak samotná výroba. Lze tedy říci, že nejdříve potřebujeme znát váš cíl, cestu pak najdeme společně s vámi.

25 zakázkový PROCES Zjištění potřeb a představ klienta Koncept řešení Designování výrobku Odsouhlasení finální podoby Výroba

26 Check Roots s.r.o. woodfood.cz

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

masivní dubové podlahy

masivní dubové podlahy masivní dubové podlahy Dřevo je odedávna lidmi nejpoužívanější materiál. Je ryze přírodní, ušlechtilé a svou krásou vnáší teplo a pohodu do našich domovů. Každý jednotlivý kus je jedinečný, má svůj charakter,

Více

Luxus, který si zamilujete!

Luxus, který si zamilujete! DŘEVĚNÉ PODLAHY Luxus, který si zamilujete! 016 Dřevo. Tak vzniká domov. Dřevěné podlahy přinesou do vašeho domova hřejivou atmosféru a potěšení z krásného přírodního materiálu. Nadchnou vás svojí krásou,

Více

Studené výdejní stoly s vitrínou

Studené výdejní stoly s vitrínou Nová samoobslužná linka Fit System představuje flexibilní řešení s kompaktními rozměry pro sestavení výdejů jídel v jakémkoliv místě - kavárny, středně velivé závodní jídelny a restaurace. Je všestranná

Více

UKB-Nastavitelné matrice

UKB-Nastavitelné matrice UK-Nastavitelné matrice 11 www.ukb-gmbh.cz ROUSTNÍ TECHNOOGIE, KTERÁ VYDRŽÍ Nastavitelné matrice. 210 Ocelové vložky. 210 Válečky. 211 Použití UK-Nastavitelné matrice. 212 UK-Nastavitelné matrice a držáky

Více

170 185 Basecoat, Šedá 2012 na poptávku 1 760,00 1 426,00 1 373,00

170 185 Basecoat, Šedá 2012 na poptávku 1 760,00 1 426,00 1 373,00 01 MASIVNÍ DUBOVÁ PODLAHA CHATEAU tl. 20 mm tmelená, broušená podlaha tvrdý voskový olej OSMO ABC (Original) směs kvality ABC (obsah C cca %) Délka prken: 400 2 800 mm (60 % zakázky 1 700 2 800 mm; 40

Více

VÝROBA FUTU HOUPACÍHO KONĚ

VÝROBA FUTU HOUPACÍHO KONĚ VÝROBA FUTU HOUPACÍHO KONĚ 24.4.2018 JAK PROBÍHÁ VÝROBA NAŠEHO HOUPACÍHO KONĚ? ČTĚTE NÍŽE! Jako otcové jsme založili firmu, která by vyráběla skvostné hračky, které vydrží navěky. K tomu je ovšem potřeba

Více

LOUTKOVÁ DIVADLA. Loutkové divadlo pro 20 cm loutky Loutkové divadlo univerzál 3 v Věšák na loutky bez nití. 50 Věšák na loutky

LOUTKOVÁ DIVADLA. Loutkové divadlo pro 20 cm loutky Loutkové divadlo univerzál 3 v Věšák na loutky bez nití. 50 Věšák na loutky LOUTKOVÁ DIVADLA Loutkové divadlo pro 20 cm loutky - 62 Velikost: Šířka 59 cm, výška 35 cm, hloubka 29 cm, výška otvoru na předním portálu 30 cm Materiál: Dřevo, textil (opona) Určení: Loutky dřevěné 20

Více

GASTRO FILTROVANÁ KÁVA

GASTRO FILTROVANÁ KÁVA GASTRO FILTROVANÁ KÁVA PROČ JE FILTROVANÁ KÁVA NOVÝ MODERNÍ TREND? Filtrovanou kávou oslovíte další skupinu lidí, kteří dávají přednost jemnější kávě než je espresso, jsou vyznavači českého turka nebo

Více

Proč si vybrat dřevěnou podlahu?

Proč si vybrat dřevěnou podlahu? Proč si vybrat dřevěnou podlahu? V poslední době se dřevo opět stalo oblíbeným materiálem a není se čemu divit. Dřevěná podlaha přináší do Vašeho domova kus skutečné přírody a šíří kolem sebe příjemnou

Více

Zjistit znalosti z probraného učiva a zafixovat

Zjistit znalosti z probraného učiva a zafixovat Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST25 Číslo materiálu 25

Více

výroba/showroom OLOMOUC Unčovice Litovel cz en po pá 7:30 16:00

výroba/showroom OLOMOUC Unčovice Litovel   cz en po pá 7:30 16:00 výroba/showroom OLOMOUC Unčovice 128 784 01 Litovel info@situs.cz www.situs.cz cz +420 777 134 341 en +420 775 040 333 po pá 7:30 16:00 showroom PRAHA Bartoškova 22 140 00 Praha 4 praha@situs.cz www.situs.cz

Více

ADI interiér o nás. www.adint.cz

ADI interiér o nás. www.adint.cz obchod www.adint.cz ADI interiér o nás Dámy a pánové, milí obchodní přátelé, připravili jsme pro Vás již třetí katalog, který představuje prodejní interiéry, které společnost ADI interiér připravuje na

Více

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké

Více

BiM (BI-METAL) ruční pilové listy nepravidelné rozteče zubů. BiM (BI-METAL) ruční pilové listy. Chemické složení ocelí:

BiM (BI-METAL) ruční pilové listy nepravidelné rozteče zubů. BiM (BI-METAL) ruční pilové listy. Chemické složení ocelí: BiM (BI-METAL) ruční pilové listy BiM (BI-METAL) ruční pilové listy nepravidelné rozteče zubů Bi-metalové ruční pilové listy jsou vyráběny z oceli jakostí M2 a D6A. Kombinace těchto dvou materiálů zaručuje

Více

A R I K E T. silnější spojení lamel díky středové části z tvrdého dřeva. podlahu může instalovat jeden člověk. podlahy je možno přilepit celoplošně

A R I K E T. silnější spojení lamel díky středové části z tvrdého dřeva. podlahu může instalovat jeden člověk. podlahy je možno přilepit celoplošně Prime Collection A R I K E T silnější spojení lamel díky středové části z tvrdého dřeva podlahu může instalovat jeden člověk podlahy je možno přilepit celoplošně téměř neviditelné spoje díky pracovnímu

Více

REALIZUJEME VAŠE PŘEDSTAVY

REALIZUJEME VAŠE PŘEDSTAVY 2009, Design: Bob Jezerský (bjez@graphicgarden.cz), Foto: Ivan Šamaj (arfa@volny.cz) NEW 2009 PL PRAHA OSTRAVA FRÝDEK-MÍSTEK BRNO OSTRAVA FRÝDEK-MÍSTEK ČESKÝ TĚŠÍN STARÉ MĚSTO SK Česká republika Sídlo

Více

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 41. Mgr. Bc.

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 41. Mgr. Bc. Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST41 Číslo materiálu 41

Více

Jídelní lístky, nápojové lístky, menu karty přímo od výrobce. Pro první dojem neexistuje druhá šance. www.jidelni-listky.cz

Jídelní lístky, nápojové lístky, menu karty přímo od výrobce. Pro první dojem neexistuje druhá šance. www.jidelni-listky.cz Jídelní lístky, nápojové lístky, menu karty přímo od výrobce Pro první dojem neexistuje druhá šance. www.jidelni-listky.cz KONTAKT CENTRÁLA GASTRO PALAZZO s.r.o. Pesťovateľska 4 82104 BRATISLAVA TEL-CZ.:

Více

NEXT SD 101, SD 111 BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE EVROPSKÝ STANDARD

NEXT SD 101, SD 111 BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE EVROPSKÝ STANDARD NEXT SD 0, SD BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE EVROPSKÝ STANDARD BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE SD 0, SD Nejvyšší bezpečnost a komfort poskytují při použití se zárubní NEXT SF. Bezpečnostní dveře NEXT SD 0 jsou nejpoužívanější

Více

obsah Snídaně Předkrmy Večerní buffe a rauty Paštikové dorty

obsah Snídaně Předkrmy Večerní buffe a rauty Paštikové dorty Horeca & Gastro Kvalitní paštiky jsou považovány v mnoha zemích za opravdové delikatesy. Tuto pochoutku má většina lidí spjatou především s Francií, avšak samotný název pochází ze světa italské kuchyně.

Více

Zakázková výroba nábytku s vlastní kolekcí nábytku

Zakázková výroba nábytku s vlastní kolekcí nábytku KOLEKCE O nás Výroba nábytku v naší společnosti začala již v roce 1991. Od té doby se věnujeme zakázkové výrobě kuchyní, později rozšířenou o výrobu obývacích pokojů, ložnic a šatních skříní. Základní

Více

Mlékárna na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska. www.milko.cz

Mlékárna na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska. www.milko.cz Mlékárna na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska www.milko.cz úvodem Vážení přátelé a příznivci kvalitních potravin, Mlékárna ve Varnsdorfu byla založena v nelehké době roku 1943 a její život

Více

BRADOPÁK to je kabrňák. krásná vůně přírody, rozvoní Vám domovy

BRADOPÁK to je kabrňák. krásná vůně přírody, rozvoní Vám domovy BRADOPÁK to je kabrňák krásná vůně přírody, rozvoní Vám domovy platnost od 1.12. 2017 OBSAH / NÁBYTEK Z MASIVU PŘEHLED / KOLEKCE PROVENCE, JÍDELNÍ SETY, STOLY, ŽIDLE PŘEHLED / NÁBYTKOVÁ SESTAVA, JÍDELNÍ

Více

Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary Profilová část maturitní zkoušky v roce 2015 65-41-L/01 Gastronomie

Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary Profilová část maturitní zkoušky v roce 2015 65-41-L/01 Gastronomie 65-41-L/01 Gastronomie 1. Praktická zkouška Prověřuje kompetence žáků získané v komplexu odborných gastronomických předmětů. Hlavním cílem zkoušky je evaluace získaných praktických dovedností a schopností

Více

skydoo catalogue 11_02

skydoo catalogue 11_02 skydoo catalogue 11_02 Společnost SKYDOO je specialista na rychlé a spolehlivé dodávky interiérových dveří. Uvědomujeme si, že právě tyto vlastnosti jsou klíčové pro developerské společnosti a regionální

Více

Photo Císlo název MOC BERLIN mlýnek na pepř přírodní 12 cm BERLIN mlýnek na sůl přírodní 12 cm

Photo Císlo název MOC BERLIN mlýnek na pepř přírodní 12 cm BERLIN mlýnek na sůl přírodní 12 cm 020007 BERLIN mlýnek na pepř přírodní 12 cm 799,00 020014 BERLIN mlýnek na sůl přírodní 12 cm 799,00 020021 BERLIN mlýnek na pepř přírodní 18 cm 949,00 020038 BERLIN mlýnek na sůl přírrodní 18 cm 949,00

Více

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz Vestavěné skříně Vestavěné skříně nacházejí uplatnění všude tam, kde je kladen důraz na využití úložného prostoru. Navrhneme a vyrobíme

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK Platný od 1. 1. 2008

MALOOBCHODNÍ CENÍK Platný od 1. 1. 2008 MLOOBCHODNÍ CENÍK Platný od 1. 1. 2008 VŠECHNY UVEDENÉ CENY JSOU VČETNĚ DPH EXW RDOMYŠL Dřevo je přírodní materiál s charakteristickými vlastnostmi,suky,rozdílná barevnost dřeva a celková živost zvýrazňují

Více

CHATEAU CLASSIC BA CHATEAU ORIGINAL ABC

CHATEAU CLASSIC BA CHATEAU ORIGINAL ABC Povrchová úprava: tmelená a broušená Úprava: Tvrdý voskový olej OSMO, výběr tmele světlý, tmavý, tmavě šedý, černý Profilace: mikrofáze 2V, možnost 4V Provedení: Chateau = ESCO styly, Bohemia = živá, stylová,

Více

KATALOG PROMO PRODUKTŮ

KATALOG PROMO PRODUKTŮ KATALOG PROMO PRODUKTŮ PRODUKTY PRO BRANDING NEBO VLASTNÍ ZNAČKU Nabízíme našim zákazníkům možnost využití kalkulátorů z našeho portfolia pro reklamní účely. Na vybrané modely lze natisknout, případně

Více

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 14

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 14 NEREZOVÉ PŘÍBORY Lžíce na kávu, MILANO FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7 POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 1 FLAIR 15 CASINO 16 SIGNUM 17 UNIC 18 Překládací příbory,

Více

Dýhy Večeřa a spol., s r.o.

Dýhy Večeřa a spol., s r.o. Dýhy Večeřa a spol., s r.o. www.dyhyvecera.cz Prodej dýh 0,6 a 1,5mm evropské, americké i exotické dřeviny / Výroba sesazenek dveřovkové, panelové, nábytkové Výroba intarzovaných sesazenek / Prodej DTD

Více

VCHODOVÉ DVEŘE KATALOG PRODUKTŮ

VCHODOVÉ DVEŘE KATALOG PRODUKTŮ VCHODOVÉ DVEŘE KATALOG PRODUKTŮ TRADICE ZKUŠENOST KVALITA Vchodové dveře katalog společnosti: Školní 249, 679 38 Cetkovice IČ: 44012705 Tel./fax: +420 516 478 900 GSM: +420 776 128 983 +420 602 128 983

Více

shop.dvot.cz dvot Zákaznický e-shop DŘEVOVÝROBA OTRADOV

shop.dvot.cz dvot Zákaznický e-shop DŘEVOVÝROBA OTRADOV Zákaznický e-shop shop.dvot.cz dvot DŘEVOVÝROBA OTRADOV Vážení přátelé, rádi bychom Vás touto cestou seznámili s naším sociálním podnikem Dřevovýroba Otradov. Jsme firmou s již téměř 100letou tradicí,

Více

NABÍDKA ZAJIŠTĚNÍ OBČERSTVENÍ NA SVATBĚ

NABÍDKA ZAJIŠTĚNÍ OBČERSTVENÍ NA SVATBĚ NABÍDKA ZAJIŠTĚNÍ OBČERSTVENÍ NA SVATBĚ Klient: Místo: Česká Lípa Termín: červen Počet účastníků: 60 Časový harmonogram: 12:00-22:00 WELCOME DRINK Kvalitní Prosecco OBĚD Polévka (podávaná na stoly v polévkových

Více

Navždy spolu. Bona Mega ONE JEDEN produkt, JEDEN partner. Vášeň pro dřevěnou podlahu

Navždy spolu. Bona Mega ONE JEDEN produkt, JEDEN partner. Vášeň pro dřevěnou podlahu Vášeň pro dřevěnou podlahu Bona je přední světovou jedničkou na trhu v oblasti inovací, která nabízí unikátní systém pro ošetření dřevěných podlah. Od jejího založení v roce 1919, jsme prostřednictvím

Více

DTD LAMINOVANÁ /DŘEVOTŘÍSKOVÁ DESKA/

DTD LAMINOVANÁ /DŘEVOTŘÍSKOVÁ DESKA/ 4. Plošný materiál Nabídka plošných materiálů zahrnuje zejména dřevotřískové desky laminované, surové a dýhované, dále dřevovláknité desky, desky MDF a HDF, pracovní desky, překližky, štěpkové desky a

Více

, originalni vinne darky s napadem

, originalni vinne darky s napadem Magic. stojan na víno originalni vinne darky s napadem Originální designově zajímavě řešený vinný stojan z chromovaného řetězu který zaujme nejen svou překvapivou funkčností ale i osobitým designem hodícím

Více

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE A MODŘÍNU LEDEN 2014

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE A MODŘÍNU LEDEN 2014 MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE A MODŘÍNU LEDEN 2014 Třídění Tloušťka Dřevina mm Šírka účtovaná mm Šířka krycí mm Délka m Spojení Lehká fáze dokola Povrchová úprava Pokládka na teplovodní podlahové vytápění

Více

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST23 Číslo materiálu 23

Více

ČESKQ ANGLICKO NĚMECKÝ

ČESKQ ANGLICKO NĚMECKÝ Mirko Křivánek ČESKQ ANGLICKO NĚMECKÝ k RESTAURAČNÍM PROVOZEM LEDA 2004 OBSAH ÚVOD 14 POUŽITÉ ZKRATKY 15 1 TYPY STRAVOVACÍCH ZAŘÍZENÍ 16 1.1 Bar 16 1.2 Jídelna 17 1.3 Levné restaurace 17 1.4 Pivnice 19

Více

S lehkostí, perfektní údržba.

S lehkostí, perfektní údržba. 1 Nauka o materiálech, tipy pro údržbu, prostředky pro údržbu www.ancor.cz S lehkostí, perfektní údržba. V denním použití Absolutní odolnost nerezové oceli není dosažitelná, proto je výskyt stop použití

Více

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer LUXURY PANELS Dovolte, abychom Vám představili značku Luxury Panels, která nabízí především širokou škálu luxusních dekorativních interiérových prvků. Výrobky ze dřeva a z umělého kamene přinášejí rozmanité

Více

Schodnice. Podstupnice. Příplatek za pískovaný protiskluz. Příplatek za protiskluz. Příplatek za boční zaleštění. Příplatek za výřez pro příslušenství

Schodnice. Podstupnice. Příplatek za pískovaný protiskluz. Příplatek za protiskluz. Příplatek za boční zaleštění. Příplatek za výřez pro příslušenství Verze: 1-1. 4. 2012 Ceník tvarovek Grand Canyon 2012 Ceny níže uvedených tvarovek jsou včetně materiálu série Grand Canyon Ceník standardních tvarovek Grand Canyon 2012 Schodiště V ceně schodnice je naformátování

Více

REALIZUJEME VAŠE PŘEDSTAVY

REALIZUJEME VAŠE PŘEDSTAVY 2009, Design: Bob Jezerský (bjez@graphicgarden.cz), Foto: Ivan Šamaj (arfa@volny.cz) NEW 2009 NEW 2009 PL PRAHA OSTRAVA FRÝDEK-MÍSTEK BRNO OSTRAVA FRÝDEK-MÍSTEK ČESKÝ TĚŠÍN STARÉ MĚSTO SK Česká republika

Více

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru.

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. D U B Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. Dub Arkáde, antický vzhled v olejovém vosku, fasetované, silně sukovité, svěží struktura

Více

BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje. Tloušťka lamely: Šířka lamely:

BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje. Tloušťka lamely: Šířka lamely: BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje Tloušťka lamely: Šířka lamely: Délka lamely: Balení: 14 mm 96 mm 1840 mm 2,12m 2 /12ks Objemová hmotnost: 720 kg/m3 Součinitel tepelné vodivosti: 0,22 W/mK

Více

Všechny opravdu krásné věci mají něco společného: jednoduchost

Všechny opravdu krásné věci mají něco společného: jednoduchost temptation Všechny opravdu krásné věci mají něco společného: jednoduchost Více než jedno století navrhuje a vyrábí firma Sedus kancelářský nábytek budoucnosti, s nároky na preciznost. To, že dokonalá technologie

Více

NIVEKO, bazény pro náročné

NIVEKO, bazény pro náročné NIVEKO, bazény pro náročné Udělejte první krok ke svému novému bazénu Šimon Janča jr. CEO / jednatel Bazén si nepořizujete každý den. Proto si dáváme záležet, aby byl perfektní. Naším cílem je najít takovou

Více

TÉMATA K PROFILOVÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY PRAKTICKÁ ZKOUŠKA Z ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ ÚSTNÍ ČÁST

TÉMATA K PROFILOVÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY PRAKTICKÁ ZKOUŠKA Z ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ ÚSTNÍ ČÁST TÉMATA K PROFILOVÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY PRAKTICKÁ ZKOUŠKA Z ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ ÚSTNÍ ČÁST studijní obor 65-42-M/01 Hotelnictví školní rok 2016/2017 1. Společenská pravidla chování, etiketa, osobnost

Více

UKB-Přebrušování a UKB-Smluvní výroba

UKB-Přebrušování a UKB-Smluvní výroba UKB-Přebrušování a UKB-Smluvní výroba www.ukb-gmbh.cz 15 VYROBENO S VEŠKEROU NAŠÍ DYNAMIKOU A ODDANOSTÍ Přebrušování a kalení......................................... 254 255 Vítejte u nás...............................................

Více

AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ III/2010

AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ III/2010 AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ III/2010 DEKORATIVNÍ PANELY P1 materiál fólie min. rozměr max. rozměr váha MDF bez omezení * 396 x 404 mm 2.500 x 1200 mm 11 kg / m 2 P2 Sledujeme trendy moderní bytové architektury

Více

La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze

La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze LA BODEGUITA DEL MEDIO La Bodeguita del Medio je kubánský music bar restaurant v centru Prahy, u Staroměstského náměstí, s živelnou atmosférou

Více

Deskové materiály. Deskové materiály. www.staviva.cz

Deskové materiály. Deskové materiály. www.staviva.cz 30 www.staviva.cz Deskové materiály OSB desky, QSB desky...32 MDF desky...33 Spárovka...33-34 Dřevovláknité desky tvrdé, dřevotřískové desky laminované... 35 Pracovní desky a příslušenství...36 Uvedené

Více

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Okenní parapety Exclusive Jedinečný design a nabízené dekory jsou atraktivní pro moderní architekturu. formátováno přesně na míru dle přání

Více

Hliníkový portálový jeřáb, stacionární provedení, nosnost kg a kg

Hliníkový portálový jeřáb, stacionární provedení, nosnost kg a kg Hliníkový portálový jeřáb, stacionární provedení, nosnost 1 000 kg a 1 0 kg Délka nosníku (celková) Délka nosníku (světlá šířka) Výška bočního stojanu Šířka bočního stojanu Celková výška Závěsný bod na

Více

Cenová nabídka dodávky a montáže orientačního systému

Cenová nabídka dodávky a montáže orientačního systému Cenová nabídka dodávky a montáže orientačního systému Palata Domov pro zrakově postižené Zpracoval:. (název společnosti předkládající nabídku) Osnova nabídky 1. Orientační tabule patrové 2. Označení pokojů

Více

DŘEVOSTAVBY HRANOLY MASIVNÍ KONSTRUKČNÍ HRANOLY KVH HRANOLY DUO/TRIO BSH - LAMELOVÉ NOSNÍKY MATERIÁL PRO KONSTRUKČNÍ K&C

DŘEVOSTAVBY HRANOLY MASIVNÍ KONSTRUKČNÍ HRANOLY KVH HRANOLY DUO/TRIO BSH - LAMELOVÉ NOSNÍKY MATERIÁL PRO KONSTRUKČNÍ K&C K&C KONSTRUKČNÍ HRANOLY MASIVNÍ KONSTRUKČNÍ HRANOLY KVH HRANOLY DUO/TRIO BSH - LAMELOVÉ NOSNÍKY MATERIÁL PRO DŘEVOSTAVBY K&C Vše pro Drevostavbu KONSTRUKČNÍ HRANOLY Z MASIVNÍHO LEPENÉHO DŘEVA. Nejjednodušší

Více

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU ČERVENEC 2014 Severská borovice 15 x 111 mm s povrchovou úpravou OSMO Tvrdým voskovým olejem, odstín Stone Severská borovice POLOMAT Severská borovice

Více

PRESTO ve Vaší kanceláři. OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto

PRESTO ve Vaší kanceláři. OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto PRESTO ve Vaší kanceláři OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto Florentinum The Park Chodov Na jaře roku 2015 přibyla v Praze druhá samoobslužná restaurace Presto v Business Centru - The Park

Více

Kancelářský nábytek TOPline

Kancelářský nábytek TOPline Kancelářský nábytek TOPline Popis Popis provedení Skříně Kancelářská řada TOPline je určena pro vybavení kanceláří vrcholového managementu. Výběr je ze široké škály laminodekorů, dýhy a úchytek. Řada obsahuje

Více

Pokyny ke zpracování. Seite 1

Pokyny ke zpracování. Seite 1 WARNEX Pokyny ke zpracování Seite 1 Přehled LAK NA VODNÍ BÁZI ekologický, k ředění se používá voda JEDNOSLOŽKOVÝ LAK Neomezená životnost, nevyžaduje míchání. RYCHLÉ ZASYCHÁNÍ Suchý proti prachu po 20 minutách,

Více

KATALOG VÝROBKŮ PALETY DO DOMU

KATALOG VÝROBKŮ PALETY DO DOMU KATALOG VÝROBKŮ PALETY DO DOMU KATALOG VÝROBKŮ POSTEL Z PALET Postel lze vyrobit ve více variantách, ať už budete chtít s čely nebo bez, s nočními stolky, nebo bez nich. Vše záleží na domluvě, a proto

Více

Dřevěný diplom. A4: 120 Kč. A5: 70 Kč

Dřevěný diplom. A4: 120 Kč. A5: 70 Kč Dřevěný diplom A4: 120 Kč A5: 70 Kč Dřevěné diplomy mají standardní formát A4 a A5 (jiné formáty lze zajistit po domluvě). Dřevěnými diplomy je možné ocenit nejen sportovce, ale taktéž studenty, zaměstnance

Více

Kvalitní české schody pro váš domov

Kvalitní české schody pro váš domov Kvalitní české schody pro váš domov TOPSTEP Profi / Style Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá

Více

EXTORI CLASSIC D Ř E V Ě N É V R S T V E N É P O D L A H Y 2013 / 2014 CLASSIC

EXTORI CLASSIC D Ř E V Ě N É V R S T V E N É P O D L A H Y 2013 / 2014 CLASSIC EXTORI CLASSIC D Ř E V Ě N É V R S T V E N É P O D L A H Y 2013 / 2014 CLASSIC EXTORI CLASSIC NATUR, A, 15/4 x 189 x 1860 mm, TITAN GREY EXTORI CLASSIC NATUR, A-B, PURE EXTORI CLASSIC NATUR, A-B, odstín

Více

STERLING SILVER Made in Germany

STERLING SILVER Made in Germany Již od 18. století je Pforzheim znám jako středisko Kdo byl Otto Hutt? zpracování drahých kovů. V malých řemeslných dílnách stejně jako v průmyslových závodech zde vyrábějí zlaté a stříbrné šperky, hodinky

Více

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice.

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou

Více

Hliníkový portálový jeřáb, stacionární provedení, s dvojitým nosníkem, nosnost 1 000 kg a 1 500 kg

Hliníkový portálový jeřáb, stacionární provedení, s dvojitým nosníkem, nosnost 1 000 kg a 1 500 kg Délka (celková) Délka (světlá šířka) Hliníkový portálový jeřáb, stacionární provedení, s dvojitým nosníkem, nosnost 1 000 kg a 1 0 kg Rozsah nastavení podpěry Šířka bočního stojanu Celková výška Závěsný

Více

Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou

Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou KOUPACÍ VANY z masivního dřeva Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou a vzduchem zažívají

Více

MENU ,- Kč (v ceně: sudové víno, voda, káva, čaj + 6-ti hodinový program vč. degustace 9ti vzorků vín vedená sklepmistrem)

MENU ,- Kč (v ceně: sudové víno, voda, káva, čaj + 6-ti hodinový program vč. degustace 9ti vzorků vín vedená sklepmistrem) Naše domácí kuchyně 1 MENU 1 1/2 do zlatova upečeného kuřete s čerstvým zelným salátem a zeleninou příloha: chléb popř.: šťouchané brambory s cibulkou nebo vařené brambory (s příplatkem 25,- Kč/os) 550,-

Více

Zahrada. bez starostí. dřevoplastové podlahy ploty zábradlí LET ZÁRUKA 2

Zahrada. bez starostí. dřevoplastové podlahy ploty zábradlí LET ZÁRUKA 2 Zahrada bez starostí ZÁRUKA 2+20 20 2 LET LET dřevoplastové podlahy ploty zábradlí Podlahy Kvalitní, odolná a skvěle vypadající podlaha je přáním snad každého majitele terasy. A přání jsou od toho, aby

Více

Celomasivní rámové dveře a zárubně DÝHOVANÉ PŘÍRODNÍ A MODIFIKOVANOU DÝHOU

Celomasivní rámové dveře a zárubně DÝHOVANÉ PŘÍRODNÍ A MODIFIKOVANOU DÝHOU 6 Unikátní oblé hrany dveří Cenová hladina Celomasivní rámové dveře a zárubně DÝHOVANÉ PŘÍRODNÍ A MODIFIKOVANOU DÝHOU 211 Materiál: rám dveří je vyroben z vysoce Jádro celomasivních dýhovaných rámových

Více

ADMINISTRATIVNÍ A BYTOVÝ KOMPLEX, ULICE LOMNICKÉHO, PRAHA 4 NUSLE 10-2013 SO 01 - ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA - OBJEKT A TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA

ADMINISTRATIVNÍ A BYTOVÝ KOMPLEX, ULICE LOMNICKÉHO, PRAHA 4 NUSLE 10-2013 SO 01 - ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA - OBJEKT A TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH: 1. Úvod 2. Charakteristika provozu 3. Popis technologie výroby 4. Přehled zaměstnanců 5. Nároky na energie 6. Systém sledování kritických bodů 7. Údržba 8. Hygiena pracovního prostředí a sanitace

Více

Hoblování Cinkování Profilování

Hoblování Cinkování Profilování 03 Hoblování Cinkování Profilování \\ Hoblovací hlava HS / HW 03 Hoblování \ Cinkování, profilování k podélnému hoblování dokončování masivního dřeva n max :.000 ot/min (podle typu) tělo nástroje z oceli

Více

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4,7 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

TŘÍLAMELOVÉ PARKETY. Může obsahovat dobře srostlé suky o průměru až 3 mm, ovšem jen

TŘÍLAMELOVÉ PARKETY. Může obsahovat dobře srostlé suky o průměru až 3 mm, ovšem jen TŘÍLAMELOVÉ PARKETY Dub Select Dřevo s poměrně homogenní barvou. Mezi jednotlivými lamelami mohou být patrné malé barevné odchylky. Materiál může obsahovat dřeňové paprsky. Může obsahovat dobře srostlé

Více

RADOST. Svatby. Rekreační zařízení. Malá svatba: FORMANKA 22 35 osob. Střední svatba: SALAŠ 35 45 osob

RADOST. Svatby. Rekreační zařízení. Malá svatba: FORMANKA 22 35 osob. Střední svatba: SALAŠ 35 45 osob Rekreační zařízení RADOST Svatby Malá svatba: FORMANKA 22 35 osob Střední svatba: SALAŠ 35 45 osob Velká svatba: STYLOVÁ JÍDELNA 60 80 osob Kontakt www.rz-radost.cz info@rz-radost.cz tel: 608 071 009 RADOST

Více

TECHNICKÉ ÚDAJE. Rozměry H x L x D x Ø (cm) Obrázek Kód Název Kategorie, Barva, Doplňky. Povrchová úprava, Popis

TECHNICKÉ ÚDAJE. Rozměry H x L x D x Ø (cm) Obrázek Kód Název Kategorie, Barva, Doplňky. Povrchová úprava, Popis INTERIÉROVÝ NÁBYTEK 20-1001 DVORAK Konferenč.stolek - rám, Grafit Deska - dřevo VIVA 18-6000, MARIA 18-6001 H:42 L:72,5 D:72,5 Interierová úprava. 20-1002 DVORAK Jídelní stůl - rám čtvercový, Grafit Deska

Více

Dvířka podle vaší chuti

Dvířka podle vaší chuti Spolehlivý specialista na kvalitní interiérová dvířka DÝHOVANÁ dvířka hladká DÝHOVANÁ dvířka skládaná PATINOVANÁ dvířka Provensal PATINOVANÁ dvířka Vintage Dvířka podle vaší chuti www.svetdvierok.cz Vstupte

Více

Materiál s tradicí. V novém podání.

Materiál s tradicí. V novém podání. Řada LS v mosazi Materiál s tradicí. V novém podání. Mosaz - slitina mědi a zinku známá již od starověku se i dnes cení jako vysoce univerzální materiál. Kov vyzařuje auru zvláštní elegance díky odstínům

Více

párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí

párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí zajištění ubytování a dopravy pronájem prostorů realizace

Více

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory.

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Broušení MAFELL Řezání Vrtání Broušení Hoblování Frézování nezbytnému nářadí. Odsávání petentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k Ostatní Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how

Více

DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN...

DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN... DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN... kitchens made in germany PŘIJĎTE SE PODÍVAT SAMI COLOUR-CONCEPT Vám nabízí 27 fascinujících barev satinovaného laku ke zcela individuálnímu uspořádání vaší kuchyně.fascinující

Více

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14 NEREZOVÉ PŘÍBORY Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7 POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14 UNIC 15 CASINO 16 SIGNUM 17 FLAIR 18 BAGUETTE Stone-Washed

Více

manuál vizuálního stylu / by visualio / 2015

manuál vizuálního stylu / by visualio / 2015 manuál vizuálního stylu / by visualio / 2015 logo V novém vizuálním stylu již nevyužíváme logo se symbolem klasu. Logo Paneria používáme bez sloganu či jiných grafických prvků. Logo má základní barvu tmavě

Více

LA ANDALUZA SÍŤ RESTAURACÍ SE ŠPANĚLSKÝMI SPECIALITAMI A SPECIALITAMI Z ANDALUSIE

LA ANDALUZA SÍŤ RESTAURACÍ SE ŠPANĚLSKÝMI SPECIALITAMI A SPECIALITAMI Z ANDALUSIE LA ANDALUZA SÍŤ RESTAURACÍ SE ŠPANĚLSKÝMI SPECIALITAMI A SPECIALITAMI Z ANDALUSIE HISTORIE A POPIS KONCEPTU První restaurace a bary otevřeny v roce 2013 ve španělské Andalusii. Zakladatelé konceptu mají

Více

TECHNICKÝ LIST. 1. Druh dřeva

TECHNICKÝ LIST. 1. Druh dřeva TECHNICKÝ LIST Přečtěte si prosím pečlivě tento návod. Při případných reklamacích budou sloužit tyto technické specifikace jako podklad pro její zpracování. S objednávkou produktů Extori souhlasíte s následujícími

Více

E X C L U S I V E C O L L E C T I O N M I L L E N I U M 2 0 1 1 limited edition catalogue mango decor 2011

E X C L U S I V E C O L L E C T I O N M I L L E N I U M 2 0 1 1 limited edition catalogue mango decor 2011 E XC L U S I V E C O L L E C T I O N M I L L E N I U M 2 0 1 1 limited edition catalogue mangodecor 2011 Dobrý den, vítejte v katalogu značky MangoDecor. Značka MangoDecor Vám přináší moderní designové

Více

Albena Dotykem na el. spínač ovládání můžete postupně uvádět jak podnožku, tak sedák a opěradlo do pro Vás ideální polohy (opět až skoro vleže)

Albena Dotykem na el. spínač ovládání můžete postupně uvádět jak podnožku, tak sedák a opěradlo do pro Vás ideální polohy (opět až skoro vleže) Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních institutech

Více

BLANCOAXON II 6 S BLANCO keramika PuraPlus Dřezy pro vyšší nároky koncepce AX od firmy BLANCO

BLANCOAXON II 6 S BLANCO keramika PuraPlus Dřezy pro vyšší nároky koncepce AX od firmy BLANCO BLANCOAXON II 6 S PuraPlus Dřezy pro vyšší nároky koncepce AX od firmy BLANCO Perfektní uplatnění koncepce AX také u keramických ů Plynulé pracovní postupy podél jedné osy Víceúčelová miska volně zavěsitelná

Více

AMERICKÁ TŘEŠEŇ TMAVÁ

AMERICKÁ TŘEŠEŇ TMAVÁ MATERIÁL / POPIS.. dřevotřísková deska oboustranně dýhovaná přírodní dýhou tl. 0,6 mm povrchově upravená lakováním (polomatným lakem).. hrany jsou olepeny přírodní dýhou tl. 0,6 mm, horní desky na skříňky

Více

Už jste někdy potřebovali vrták a bity ke stejné práci?

Už jste někdy potřebovali vrták a bity ke stejné práci? Už jste někdy potřebovali vrták a bity ke stejné práci? Nejdříve vyvrtat, pak šroubovat. Toto pořadí se vyskytuje velmi často. Abychom byli vybaveni pro tyto pracovní operace, sestavila společnost Wera

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ HLINÍKOVÉ PROFILY KÜBERIT - STANDARDNÍ PROGRAM SAMOLEPÍCÍ PROFILY PODLAHY 3-VRSTVÉ PODLAHY LAMINÁTOVÉ PODLAHY 2-VRSTVÉ PODLAHY DÝHOVÉ

PŘÍSLUŠENSTVÍ HLINÍKOVÉ PROFILY KÜBERIT - STANDARDNÍ PROGRAM SAMOLEPÍCÍ PROFILY PODLAHY 3-VRSTVÉ PODLAHY LAMINÁTOVÉ PODLAHY 2-VRSTVÉ PODLAHY DÝHOVÉ SAMOLEPÍCÍ PROFILY 4 Přechodové hliníkové profily samolepící, 30 2 Typ 060 SK Typ 060 H/SK DŘEVĚNÁ DÝHA Typ 060 E/SK Stříbrný 2150600045 122,- 329,- S 2150600040 132,- 119,- O Zlatý 2150600055 129,- 349,-

Více

Láká vás kuchyně z nerezu? Víme, co vás s ní čeká!

Láká vás kuchyně z nerezu? Víme, co vás s ní čeká! 1 Láká vás kuchyně z nerezu? Víme, co vás s ní čeká! Láká vás exkluzivní vzhled nerezové kuchyně? Aby ne, vždyť jde o nejčistší a nejkrásnější typy kuchyní. Ale pozor! Jsou dosti náročné na cenu i úklid.

Více

DE LUXE. DE LUXE představení řady

DE LUXE. DE LUXE představení řady DE LUXE Exkluzivní kolekce dýhovaného kancelářského nábytku vyráběného z ušlechtilých dřevin. Tvarové provedení stolových sestav zvýrazňuje vysoce reprezentativní charakter tohoto nábytku. DE LUXE představení

Více

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 0,8 sec, s řezu do řezu 2 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

Pravidla 5. ročníku odborné soutěže 5. MAKRO HoReCa Pětiboj - regionální kolo

Pravidla 5. ročníku odborné soutěže 5. MAKRO HoReCa Pětiboj - regionální kolo Pravidla 5. ročníku odborné soutěže 5. MAKRO HoReCa Pětiboj - regionální kolo MAKRO Cash & Carry ČR, s.r.o. je hlavním organizátorem a garantem odborné soutěže 5. MAKRO HoReCa Pětiboj. Soutěž je dvoukolová

Více