Lažánky poskytnutí bankovního úvěru

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Lažánky poskytnutí bankovního úvěru"

Transkript

1 O B E C L A Ž Á N K Y Okres BRNO - VENKOV PSČ Lažánky č. 14 Váš dopis / ze dne Naše značka č.j. Vyřizuje Ing.Katolický Lažánky Věc: Výzva k podání nabídky Obec Lažánky, jako zadavatel, Vás vyzývá k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na provedení veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Lažánky poskytnutí bankovního úvěru 1.1 Předmět zakázky je vymezen následovně: Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí investičního úvěru za podmínek stanovených tímto zadáním. Úvěr bude použit na stavební a inženýrské činnosti akce Lažánky kanalizace a ČOV. Výše úvěru se předpokládá ,- Kč. Úvěr může být poskytnut na úhradu nákladů spojených s realizací uvedené stavby. Předpokládaná hodnota zakázky je do 1 mil.kč. Obec není plátcem DPH. Zadávací řízení je mimo režim zákona 137/2006 Sb. v platném znění. SOD uzavřena s VHS Brno, a.s, Masná 102, Brno, IČ: , rekapitulace nákladů dle SOD je obsažena v přílohách. Kompletní SOD je zveřejněna na profilu zadavatele Realizace akce Lažánky kanalizace a ČOV se předpokládá od začátku dubna 2013 až do dubna roku 2015, ale může být zásadně ovlivněna poskytnutím finanční podpory z OPŽP. V současné době je k akci akceptována žádost o podporu a vydáno rozhodnutí o poskytnutí podpory č sfžp dále je rozhodnuto o přiznání dotace od Jihomoravského kraje. Smlouvu o poskytnutí bankovního úvěru je nutné doložit k podpisu smlouvy o poskytnutí podpory v rámci OPŽP. Klasifikace předmětu zakázky: CPV Poskytování úvěrů Základní údaje k bankovnímu úvěru Název zakázky: Lažánky poskytnutí bankovního úvěru Místo: Obec Lažánky Investor: Obec Lažánky, Lažánky 14, Lažánky IČO Termín provedení služby: od do (včetně splácení úvěru)

2 -2- Výše úvěru ,- CZK; délka trvání smluvního vztahu 12 let, termín splatnosti úroková sazba od 6M PRIBORu (pro výpočet nabídkové ceny bude použita hodnota 6M PRIBOR k ); čerpání úvěru období od do splácení úroků měsíčně od zahájení čerpání vždy k ultimo měsíce; splácení jistiny vždy k ultimo měsíce, pravidelné měsíční splátky ve Vámi navržené výši s uvedením poslední (vyrovnávací splátky), zahájení splácení od ; doba splatnosti úvěru konečný termín splatnosti úvěru je ; zajištění úvěru zajištění úvěru bude pouze rozpočtem obce Lažánky. Banka na žádost klienta umožní v případě dřívějšího vyčerpání úvěru dřívější zahájení splácení a o stejnou dobu bude zkrácena splatnost úvěru 1.2. Požadavky na prokázání splnění kvalifikace Předpokladem hodnocení nabídek v zadávacím řízení je splnění kvalifikace. Splněním kvalifikace se rozumí: a) splnění základních kvalifikačních předpokladů stanovených v 53 zákona b) splnění profesních kvalifikačních předpokladů stanovených v 54 zákona Kvalifikaci nesplňuje uchazeč, který neposkytl údaje a informace o kvalifikaci v rozsahu stanoveném zadavatelem a v rozsahu stanoveném zákonem, nebo poskytl údaje neúplné nebo nepravdivé. Uchazeči, kteří nesplnili kvalifikaci musí být ze zadávacího řízení vyloučeni. Vyloučení uchazeče pro nesplnění kvalifikace zadavatel bezodkladně vyloučenému uchazeči písemně oznámí Základní kvalifikační předpoklady podle 53 zákona a způsob jejich prokázání Uchazeč prokáže splnění základních kvalifikačních předpokladů dle 53 odst. 1 písm. a k) zákona formou čestného prohlášení Profesní kvalifikační předpoklady a způsob jejího prokázání Výpis z obchodního rejstříku Uchazeč předloží kopii výpisu z obchodního rejstříku či jiné evidence ne starší než 90 dnů, má-li v ní být uchazeč zapsán.. Oprávnění k podnikání a způsob jeho prokázání Zájemce prokáže oprávnění k podnikání doložením kopií příslušných dokladů o oprávnění k podnikání podle 54 písm. b) zákona v rozsahu odpovídajícím předmětu zakázky, tj. předložením bankovní licence opravňující k poskytování bankovních služeb dle zákona č. 21/1992 Sb., o bankách v platném znění nebo obdobnou bankovní licenci (povolení působit jako banka) na území členských států Evropského společenství Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady a způsob jejího prokázání Zadavatel nepožaduje doložení těchto kvalifikačních předpokladů.

3 Technické kvalifikační předpoklady a způsob jejího prokázání Zadavatel nepožaduje doložení těchto kvalifikačních předpokladů. 2. Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny 2.1. Pro účel výpočtu celkové nabídkové ceny, respektuje zpracovatel následující harmonogram čerpání a splácení: čerpání úvěru ve výši Kč v pravidelných měsíčních částkách od do zahájení splácení k datu: ; splácení jistiny vždy k ultimo měsíce, pravidelné měsíční splátky v navržené výši s uvedením poslední vyrovnávací splátky; splácení úroků měsíčně od zahájení čerpání vždy k ultimo měsíce; konečný termín splatnosti úvěru: ; zadavatel si vyhrazuje možnost kdykoliv po předchozím písemném oznámení maximálně 10 dnů před očekávanou splátkou bez sankcí a poplatků úvěr částečně či úplně splatit Celkovou nabídkovou cenou se rozumí součet všech nákladů spojených s poskytnutím úvěru za podmínek daných v zadávací dokumentaci. Zadavatel požaduje předložit splátkový kalendář úvěru dle zadaných podmínek Nabídka bude zpracována v 1 variantě s konstrukcí úrokové sazby pohyblivé s pevnou odchylkou od 6M PRIBORu. Pro výpočet nabídkové ceny bude použita hodnota 6M PRIBORu k datu Zadavatel neakceptuje nabídky uchazečů podmíněné využíváním dalších služeb uchazečů, které přímo nesouvisí s bankovním úvěrem Stanovení nabídkové ceny v následujícím členění: celková nabídková cena bude sestavena na základě výše uvedených předpokládaných parametrů veřejné zakázky a musí obsahovat i veškeré další náklady nutné ke splnění veřejné zakázky součet všech nákladů spojených s poskytnutím finančních prostředků, tj. musí obsahovat součet všech úroků, poplatků, provizí a jiných nákladů souvisejících s poskytnutím úvěru za celé období trvání smluvního vztahu, nabídková cena bude v českých korunách, uchazeč uvede přehledně strukturu nabídkové ceny v členění na jednotlivé složky nabídkové ceny včetně vypracovaného harmonogramu úroků a splátek úvěru Podmínky pro možné překročení nabídkové ceny: Nabídkovou cenu je možné překročit pouze v případě, že: a) v souvislosti s uplatněním smluvní (nabídkové) odchylky od zadaného PRIBORU, b) v případě, že čerpání úvěru bude probíhat v jiných termínech a částkách než je stanoveno v harmonogramu čerpání pro výpočet nabídkové ceny.

4 -4-3. Zadávací dokumentace 3.1. Zadávací dokumentaci tvoří tato textová část zadávací dokumentace pro zpracování nabídky, krycí list nabídky a přílohy 3.2. Uchazeč je povinen se před podáním nabídky seznámit s kompletní zadávací dokumentací, vyjasnit si případné nejasnosti a při zjištění, že je v zadávací dokumentaci nejasnost či chyba, je povinen vznést dotaz a řídit se odpovědí zadavatele. 4. Obsah a forma nabídek, lhůta pro podání a způsob předání nabídek Nabídka musí obsahovat: 4.1. Údaje o uchazeči Právnické osoby: - obchodní firma nebo název a sídlo - jména, příjmení a funkce členů statutárního orgánu - jiné fyzické osoby oprávněné jednat jménem právnické osoby (včetně doložení originálu nebo úředně ověřené kopie dokladu o takovém oprávnění např. plná moc) - kontaktní spojení telefon, fax, ová adresa - bankovní spojení 4.2. Doklady ke kvalifikaci (viz čl. 1.2) 4.3. Zadavatel požaduje předložit splátkový kalendář úvěru dle zadaných podmínek Poplatky za posouzení, vyhodnocení a poskytnutí úvěru, závazkovou provizi, poplatek za vedení úvěrového účtu, další poplatky a náklady související s poskytnutím úvěru Podmínky čerpání úvěru Podmínky splacení úvěru i s podmínkami předčasného splacení úvěru, kdy zadavatel požaduje, aby banka nevyžadovala k předčasné splátce platbu dalších poplatků a úroků Součástí nabídky musí být i návrh úvěrové smlouvy podepsaný oprávněnou osobu a opatřený razítkem uchazeče Nabídka bude zpracována písemnou formou v jazyce českém. Nabídka musí být vložena do uzavřené obálky opatřené na uzavření razítky uchazeče a na lícní straně v levém horním rohu obálky nápisem Neotevírat, nabídka veřejné zakázky Lažánky poskytnutí bankovního úvěru. Dále bude uvedena adresa pro bezodkladné vyrozumění uchazeče dle 71 odst. 6 zákona; Lhůta pro podání nabídky končí dne do 14:30 hod. odevzdáním nabídek v sídle zadavatele. Nabídky se podávají poštou nebo osobně na adresu: Obec Lažánky, Lažánky 14, Veverská Bítýška. Při podání nabídky je třeba dodržet postup stanovený 69 zákona. Nabídky doručené po uplynutí lhůty pro podání nabídky hodnotící komise neotevírá a zadavatel je vrátí bezodkladně uchazečům.

5 Otevírání obálek se uskuteční dne v 15:00 v sídle zadavatele Osoby, které jsou oprávněny být přítomné při otevírání obálek s nabídkami Osoby zadavatele: Členové komise pro otevírání obálek jmenovaní zadavatelem. Zástupce AP Investing Brno. Osoby za uchazeče na základě pověření - za každého uchazeče, který podal nabídku je oprávněn být přítomen otevírání obálek 1 zástupce Variantní řešení v nabídce je nepřípustné Uchazeč je vázán svou nabídkou do 6 měsíců od data odevzdání nabídek 5. Požadavky zadavatele 5.1. Zadavatel si vyhrazuje změnit nebo doplnit zadávací podmínky v souvislosti s dotazy uchazečů Případné požadavky na změnu zadávacích podmínek zadavatelem budou uplatněny vůči všem uchazečům shodně, a to písemnou nebo elektronickou formou Náklady na účast v soutěži a zpracování nabídky nebudou uchazečům hrazeny Zadavatel si vyhrazuje možnost kdykoliv po předchozím písemném oznámení maximálně 10 dnů před očekávanou splátkou úvěr bez sankcí a poplatků částečně či úplně splatit Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit zadávací řízení 5.6. Úvěr musí být poskytnut bez sankcí a poplatků za nedočerpání úvěru Zadavatel si vyhrazuje právo upřesnit částky čerpání úvěru s ohledem na finanční harmonogram dodavatele stavby. 6. Posuzování a hodnocení nabídek 6.1. Základním hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je výše nabídkové ceny. Nabídky budou vyhodnoceny podle absolutní hodnoty nabídkové ceny od nejnižší po nejvyšší. Nejvýhodnější je nabídka s nejnižší celkovou nabídkovou cenou Hodnotící komise vyřadí z dalšího posuzování a hodnocení nabídky, které nebudou úplné z hlediska zadávacích podmínek a dále bude postupovat v souladu s ust. 76 a 79 zákona.

6 -6-7. Přidělení veřejné zakázky 7.1. Rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky bude zasláno do 5 pracovních dnů všem uchazečům, kteří nebyli vyloučeni z účasti v zadávacím řízení. Veškeré dotazy uchazečů, případně upřesnění, je nutno směřovat na zadavatele: Obec Lažánky Lažánky 14, PSČ Statutární zástupce: Ing. Lubomír Katolický starosta obce IČ: Kontaktní osoby: Ing.Lubomír Katolický, starosta obce, Hana Císařová, účetní obce tel V Lažánkách Ing. Lubomír Katolický starosta obce Přílohy: - Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu Fin 2-12 M obce za poslední 3 roky - Rozvaha obce Úč OÚPO 3-02 za poslední tři roky - přehled investičních akcí realizovaných v roce 2011 a plán investičních akcí na rok rozpočtové provizorium na rok přehled bankovních účtů a jejich zůstatků k Čestné prohlášení o poskytnutých bankovních úvěrech - Údaje z finanční analýzy: Lažánky kanalizace a ČOV - Rozhodnutí o poskytnutí podpory ze SFŽP - rekapitulace nákladů dle SOD

7 Krycí list nabídky Lažánky poskytnutí bankovního úvěru Uchazeč: název... adresa... statutární zástupce... telefon... fax:... IČ Druh ceny Cena v Kč Součet všech úroků za dobu trvání úvěru Součet všech poplatků za dobu trvání úvěru Součet všech provizí souvisejících s poskytnutím úvěru Součet jiných nákladů souvisejících s poskytnutím úvěru Celková nabídková cena úvěru (včetně všech nákladů spojených s poskytnutím finančních prostředků) Odchylka od 6M PRIBORU v % Upozornění: Výše uvedené údaje musí odpovídat údajům v návrhu smlouvy a budou brány jako závazné ze strany uchazečů. V.. dne. Jméno, příjmení, podpis, razítko

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru Obec Olšany Olšany 66, 683 01 Olšany, IČ: 00368067, tel: 517 374 233 e-mail: obec@olsany.org, www.olsany.org Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru Obec Olšany jako zadavatel zakázky malého rozsahu

Více

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.)

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) podle zákona č.40/2004 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na služby: Kanalizace a ČOV Brod nad Dyjí bankovní úvěr

Veřejná zakázka malého rozsahu na služby: Kanalizace a ČOV Brod nad Dyjí bankovní úvěr Zadavatel: Obec Brod nad Dyjí Brod nad Dyjí 45 691 81 Březí IČ: 00283045 V Brodě nad Dyjí 23.1.2013 Veřejná zakázka malého rozsahu na služby: Kanalizace a ČOV Brod nad Dyjí bankovní úvěr Výzva k podání

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Poskytnutí úvěru na předfinancování dotace Tato veřejná zakázka se nezadává dle zákona 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek. Identifikační

Více

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, Hrušovany nad Jevišovkou. Refinancování stávajících úvěrů 2013

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, Hrušovany nad Jevišovkou. Refinancování stávajících úvěrů 2013 MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Refinancování stávajících úvěrů 2013 Identifikační údaje

Více

Rouchovany chodník, kanalizace

Rouchovany chodník, kanalizace Textová část zadávací dokumentace požadavky a podmínky pro zpracování nabídky, obchodní podmínky, technické specifikace a technické a uživatelské standardy staveb pro zpracování nabídky ke zjednodušenému

Více

Obec Račice, Račice 5, 675 55 Račice, IČ 00378526 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem:

Obec Račice, Račice 5, 675 55 Račice, IČ 00378526 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Obec Račice, Račice 5, 675 55 Račice, IČ 00378526 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Poskytnutí úvěru na realizaci investiční akce - Vybudování splaškové kanalizace v obci

Více

Město Borohrádek. Poskytnutí úvěrů. 1. Informace o zadavateli. Název zadavatele:

Město Borohrádek. Poskytnutí úvěrů. 1. Informace o zadavateli. Název zadavatele: Město Borohrádek vyzývá podle zákona č. 137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách (dále jen zákon) 6 a 12 odst.3 uchazeče k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ( dále jen VZ ) : Poskytnutí

Více

MĚSTO DUBÍ. Poskytnutí revolvingového úvěru na předfinancování dotačních projektů

MĚSTO DUBÍ. Poskytnutí revolvingového úvěru na předfinancování dotačních projektů MĚSTO DUBÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na službu s názvem: Poskytnutí revolvingového úvěru na předfinancování dotačních projektů zadávané dle 18 odst. 3 a 6 zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení 2. Zadavatel 3. Druh a předmět zakázky Druh zakázky: Předmět zakázky: 4.

Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení 2. Zadavatel 3. Druh a předmět zakázky Druh zakázky: Předmět zakázky: 4. Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení Zjednodušené podlimitní řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon nebo ZVZ ). 2.

Více

P O D R O B N É P O D M Í N K Y. Poskytnutí úvěru na investiční akci:

P O D R O B N É P O D M Í N K Y. Poskytnutí úvěru na investiční akci: Z A D Á V A C Í DO K U M E N T A C E ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb. ( dále jen zákona ) P O D R O B N É P O D M Í N K Y O T E V Ř E N É H O Ř Í Z E N Í dle 27 zákona č. 137/2006 Sb. v platném znění N

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce POSKYTNUTÍ ÚVĚRU NA SPOLUFINANCOVÁNÍ VÝSTAVBY SPORTOVNÍ HALY Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, tuto VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY pro účely zadání

Více

obec Hostín u Vojkovic

obec Hostín u Vojkovic Obec Hostín u Vojkovic se sídlem Obecní úřad Hostín u Vojkovic Hostín u Vojkovic čp. 80, PSČ 277 44 Vojkovice tel. a fax: 315792045, e-mail: obec.hostin@hostinuvojkovic.cz IČ: 00662291 DIČ: CZ00662291

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

OBEC ZALEŠANY. Úvěry pro Zalešany a Přebozy" a vyzývá Vás k podání nabídky

OBEC ZALEŠANY. Úvěry pro Zalešany a Přebozy a vyzývá Vás k podání nabídky OBEC ZALEŠANY vypisuje v souladu s 27 písm. a) a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách v pozdějším znění výběrové řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Úvěry pro Zalešany a Přebozy"

Více

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY VE SMYSLU ZÁKONA Č. 137/2006 SB. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: POSKYTNUTÍ DLOUHODOBÉHO ÚVĚRU VE VÝŠI 23,34 MIL.

Více

Výzva k podání nabídek Zadávací a kvalifikační dokumentace

Výzva k podání nabídek Zadávací a kvalifikační dokumentace Zadávací řízení: Výzva k podání nabídek Zadávací a kvalifikační dokumentace Město Žďár nad Sázavou vyhlašuje v souladu se Směrnicí města o zadávání veřejných zakázek hrazených z finančních prostředků města

Více

Jezeřany Maršovice - kanalizace

Jezeřany Maršovice - kanalizace Veřejná zakázka malého rozsahu na služby zadávaná podle ustanovení 6, 16 a 18 odstavec (3) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) s

Více

Centrum rozvoje Česká Skalice, o. s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Havlovice Poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 10 400 000,- Kč

Centrum rozvoje Česká Skalice, o. s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Havlovice Poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 10 400 000,- Kč Centrum rozvoje Česká Skalice, o. s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení na realizaci nadlimitní veřejné zakázky na služby dle 27zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a v souladu se Směrnicí města o zadávání veřejných zakázek hrazených z finančních

Více

VÝZVA K PODÁNí NABíDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNí NABíDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU Obec Senice na Hané Jas. Vodičky 243, 783 45 Senice na Hané IČO: 00299421 tel.lfax: 585 947 268 E-mail: obec@senicenahane.cz VÝZVA K PODÁNí NABíDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU DOFINANCOVÁNí VÝSTAVBY KANALIZACE

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pod názvem: Poskytnutí služeb úvěr na zajištění financování dokončení

Více

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na služby ÚVĚR NA SPOLUFINANCOVÁNÍ INVESTIČNÍCH AKCÍ V ROCE 2005 SOUTĚŽ č. 1/2005 Název zadavatele: Město Ždírec nad Doubravou IČ zadavatele:

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766 MATEŘSKÁ ŠKOLA KORÁLEK, Praha 9 Černý Most, Bobkova 766 Bobkova 766, Praha 9 Černý Most, 198 00, Tel.: +420 281 918 535, reditelna@mskoralekpraha.cz, http://www.mskoralekpraha.cz/ IČ: 70884501 VÝZVA PRO

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Městys Opatov Opatov 149, 675 28 Opatov IČ: 00290068 vyzývá zájemce k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu 1/7 Výzva k podání nabídky

Více

Obec Žleby. zjednodušené podlimitní zadávací řízení a vyzývá k podání nabídky. na sluţby s názvem. Poskytnutí investičního úvěru obci Žleby

Obec Žleby. zjednodušené podlimitní zadávací řízení a vyzývá k podání nabídky. na sluţby s názvem. Poskytnutí investičního úvěru obci Žleby Obec Žleby Vyhlašuje ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) podle 38 zjednodušené podlimitní zadávací řízení a vyzývá k podání nabídky na sluţby s názvem Poskytnutí investičního

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Gymnázium, Praha 9, Litoměřická 726

Gymnázium, Praha 9, Litoměřická 726 Č. j. Kh1115/2019 VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZoZVZ ),

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Výzva k podání nabídky na služby

Výzva k podání nabídky na služby VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na služby Úvěr na částečné financování akce Rekonstrukce a revitalizace Mírového náměstí v Horažďovicích ve výši 30.000.000 Kč Město Horažďovice Mírové

Více

MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. zakázky na služby

MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. zakázky na služby Příloha č. 07 usnesení 26. Rady města Stříbra ze dne 09.11.2015 MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky na služby ve smyslu ustanovení zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, (dále jen zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zpracovaná podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY zjednodušené podlimitní řízení POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZAJIŠTĚNÍ FINANCOVÁNÍ

Více

Úvodní informace o zadavateli

Úvodní informace o zadavateli Úvodní informace o zadavateli Název: Dobrovolný svazek obcí Křivina Sídlo: Mírové náměstí 90, 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 750 55 384 DIČ: CZ 750 55 384 Statutární zástupce: Ing. Jaroslav Matička, předseda

Více

Výzva více uchazečům k podání a předložení nabídky. Překlenovací bankovní úvěr na krytí dotací u investičních akcí Města Mohelnice.

Výzva více uchazečům k podání a předložení nabídky. Překlenovací bankovní úvěr na krytí dotací u investičních akcí Města Mohelnice. Výzva více uchazečům k podání a předložení nabídky Překlenovací bankovní úvěr na krytí dotací u investičních akcí Města Mohelnice. Město Mohelnice (dále jen zadavatel ) vyzývá uchazeče k podání nabídky

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE STŘEDNĚDOBÝ INVESTIČNÍ ÚVĚR ZIMNÍ STADION

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE STŘEDNĚDOBÝ INVESTIČNÍ ÚVĚR ZIMNÍ STADION MĚSTO LITOMĚŘICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE DLE UST. 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU S NÁZVEM STŘEDNĚDOBÝ INVESTIČNÍ ÚVĚR ZIMNÍ STADION

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na služby zjednodušené podlimitní řízení Kozárovice refinancování úvěru refinancování stávajícího komerčního úvěru poskytnutého na spolufinancování výstavby obecních bytů Zadávací dokumentace

Více

Výzva k podávání nabídek na akci výběr dodavatele služeb

Výzva k podávání nabídek na akci výběr dodavatele služeb Dobrovolný svazek obcí,,vedrovice a Kubšice ČOV a tlaková kanalizace Vedrovice 326, 671 75 Vedrovice dále též DSO a rovněž zadavatel Výzva k podávání nabídek na akci výběr dodavatele služeb Poskytnutí

Více

Místní komunikace v Mirkovicích

Místní komunikace v Mirkovicích Obec Mirkovice Mirkovice 19 382 32 Velešín IČ: 002 46 000 Zadávací dokumentace v rámci zakázky Místní komunikace v Mirkovicích v souladu s pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace

Více

2. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

2. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY naše zn.: vyřizuje: Jiří Žůrek telefon: 603 223 290 e-mail: jiri.zurek@mestovsetin.cz datum: 6. 3. 2019 Písemná výzva k podání nabídky pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby, podle 31 zákona

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova Mateřská škola Praha 9 Černý Most, Paculova 1115, příspěvková organizace ms.paculova@volny.cz, http: //www.mspaculova.cz/ VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Kraslice nám. 28. října 1438, 358 01 Kraslice Tel. 352 370 450, E-mail majetek@meu.kraslice.cz K uveřejnění! VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na služby

Více

VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu. Investiční úvěr na financování akce - Vodovod a kanalizace Štěchovice

VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu. Investiční úvěr na financování akce - Vodovod a kanalizace Štěchovice VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon). Je zadávána

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 597 E-mail: Martin.Cech@sfzp.cz Datum: 05.03.2009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Výzva k podání nabídky zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky zadávací dokumentace Veřejný zadavatel, město Loštice, oznamuje provedení výběrového řízení na poskytnutí investičního překlenovacího úvěru na akci Město Loštice - Modernizace kulturního

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

*HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY

*HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

Poskytnutí střednědobého revolvingového úvěru na akci Cyklostezka Vižňov Nowe Siodlo

Poskytnutí střednědobého revolvingového úvěru na akci Cyklostezka Vižňov Nowe Siodlo VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY ( dále jen Zadávací dokumentace ) na veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Poskytnutí střednědobého

Více

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11 NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MIMO REŽIM ZÁKONA Č.137/2006 Název veřejné zakázky : SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt

Více

Výběr společnosti zajišťující zadání veřejné zakázky na dodavatele plynu formou elektronické aukce

Výběr společnosti zajišťující zadání veřejné zakázky na dodavatele plynu formou elektronické aukce Město Semily Výběr společnosti zajišťující zadání veřejné zakázky na dodavatele plynu formou elektronické aukce Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s interní směrnicí Města Semily č. 3/2007 2011 Úvodní

Více

MĚSTO VYŠŠÍ BROD. ul. Míru 250, Vyšší Brod tel.: , fax. :

MĚSTO VYŠŠÍ BROD. ul. Míru 250, Vyšší Brod  tel.: , fax. : MĚSTO VYŠŠÍ BROD ul. Míru 250, 382 73 Vyšší Brod e-mail podatelna@mestovyssibrod.cz, tel.: 380 746 537, fax. : 380 746 305 Č.j.: MEUVB 2802/2017 Ve Vyšším Brodě dne 5.5.2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK PRO

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Obec Ludgeřovice vyzývá tímto zájemce z řad fyzických a právnických osob oprávněných k podnikání k podání cenové nabídky a návrhu smlouvy o dílo na akci Splašková kanalizace obce

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Zhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby a autorský dozor. pro projekt. Intenzifikace ČOV v obci Olešná

Zhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby a autorský dozor. pro projekt. Intenzifikace ČOV v obci Olešná Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci výběrového řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice obce Olešná,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Vážení obchodní přátelé, vyzýváme Vás k účasti v zakázce: Město Dobříš výběr bankovního ústavu. Věříme, že o tuto zakázku projevíte zájem a podáte nabídku v souladu s podmínkami

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Název veřejné zakázky: Územní plán Velká Polom Preambule Obec Velká Polom na návrhovou část územního plánu (etapa 2)

Více

Město Litomyšl Poskytnutí investičního úvěru na akci Rekonstrukce ČOV a odkanalizování místních částí města Litomyšl Nedošín, Lány 1.

Město Litomyšl Poskytnutí investičního úvěru na akci Rekonstrukce ČOV a odkanalizování místních částí města Litomyšl Nedošín, Lány 1. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na služby zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Obec Nekmíř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ÚVĚR PRO OBEC NEKMÍŘ PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ. V Nekmíři dne 18.7.

Obec Nekmíř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ÚVĚR PRO OBEC NEKMÍŘ PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ. V Nekmíři dne 18.7. Obec Nekmíř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ dle 23 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,oprava prostor po havárii vody, na adrese Na Košince 1, k.ú, Libeň, Praha 8" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR")

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, Gymnázium, Kojetín, Svatopluka Čecha 683, oznamuje provedení výběrového řízení na stavební práce:. (registrační číslo projektu: CZ.1.12/2.2.00/06.00539) Výběrové

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,rekonstrukce bytu č. 13, na adrese Pernerova 17, Praha 8" OVZ/2016/0099 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR") dle

Více

Město Rabí Rabí 57 342 01 Sušice IČ:00256030

Město Rabí Rabí 57 342 01 Sušice IČ:00256030 Město Rabí Rabí 57 342 01 Sušice IČ:00256030 v souladu s ustanovením 12 odst.6, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (mimo režim

Více

Poskytnutí úvěru pro obec Železné

Poskytnutí úvěru pro obec Železné Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: Poskytnutí úvěru pro obec

Více

STŘEDNĚDOBÝ INVESTIČNÍ ÚVĚR VE VÝŠI 7,3 MIL. KČ

STŘEDNĚDOBÝ INVESTIČNÍ ÚVĚR VE VÝŠI 7,3 MIL. KČ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Město Kamenice nad Lipou Nám. Čsl. armády 52, Kamenice nad Lipou, PSČ 394 81 IČ: 00248380 Pověřená osoba pro organizační zajištění zakázky: CPS consulting, s.r.o. Sídlem:

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

Obec Opolany (dále jen zadavatel ) Vás vyzývá

Obec Opolany (dále jen zadavatel ) Vás vyzývá Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby s názvem "Poskytnutí dlouhodobého úvěru na akci Výstavba kanalizace, čistírny odpadních vod a vodovodu v obci Opolany (dále jen Výzva

Více

Název veřejné zakázky Společná zařízení v katastrálním území Švihov u Lažišť. Zadavatel: Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení:

Název veřejné zakázky Společná zařízení v katastrálním území Švihov u Lažišť. Zadavatel: Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení: Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Prachatice Sídlem: Vodňanská 329, 383 01 Prachatice Zastoupený: Ing. Františkem Šebestou Pověření číslo jednací 71814/2012-MZE- 13313

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

POSKYTNUTÍ ÚVĚRU NA VÝSTAVBU MODERNIZACE A ROZŠÍŘENÍ VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI KOSTELEC U HOLEŠOVA

POSKYTNUTÍ ÚVĚRU NA VÝSTAVBU MODERNIZACE A ROZŠÍŘENÍ VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI KOSTELEC U HOLEŠOVA Základní údaje zadávací dokumentace a kvalifikační dokumentace k výběrovému řízení na služby. Zakázka je zadaná mimo režim zákona č.134/2016 Sb., o Zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Výzva ) s názvem ZPRACOVÁNÍ

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Zadávací dokumentace Název zakázky: Nákup devítimístného vozidla ISŠ Sokolnice Zadavatel: Zadavatelem

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,rekonstrukce střešní krytiny a fasády na adrese Uzavřená 10, Praha 8 - Kobylisy" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE Přírodovědecká fakulta 128 43 PRAHA 2 - Albertov 6 +42 2 2491 9868 fax: +42 2 21952174 JMÉNO FIRMY ADRESA adresa Naše Č.j.: PID: UK 13- V Praze dne Vyřizuje: ing.bečvář Telefon:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Zpracování návrhu Plánu odpadového hospodářství Olomouckého kraje

Zpracování návrhu Plánu odpadového hospodářství Olomouckého kraje hejtman Ing. Jiří Rozbořil Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 848 fax: +420 585 508 851 e-mail: hejtman@kr-olomoucky.cz www.kr-olomoucky.cz KUOLX00TFXK9 VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: likvidace

Více

MĚSTYS PŘÍDOLÍ Přídolí 2, Český Krumlov

MĚSTYS PŘÍDOLÍ Přídolí 2, Český Krumlov MĚSTYS PŘÍDOLÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a podle Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

Sběrný systém BRO na území mikroregionu Horní Vltava Boubínsko - kompostéry

Sběrný systém BRO na území mikroregionu Horní Vltava Boubínsko - kompostéry ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Zakázka malého rozsahu (2. kategorie) Veřejná zakázka malého rozsahu (2. kategorie), zadávaná mimo

Více

1. Identifikační údaje veřejného zadavatele

1. Identifikační údaje veřejného zadavatele Město Vysoké nad Jizerou Náměstí Dr. Karla Kramáře 227, 512 11 Vysoké nad Jizerou IČ, DIČ: 00276294, CZ 00276294 VÝZVA ZÁJEMCE O PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadávací řízení

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více