/ Solární elektronika. Služby a servis. / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "/ Solární elektronika. Služby a servis. / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika"

Transkript

1 / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika Text a vyobrazení odpovídají technickému stavu v době zadání do tisku. Změny vyhrazeny. Bez písemného svolení společnosti Fronius International GmbH nesmí být tento dokument kopírován ani jako celek, ani po částech a nesmí být ani žádným jiným způsobem reprodukován. / Solární elektronika. Služby a servis. CS v

2

3 / Díky našemu jedinečnému programu Fronius Service Partner a prvotřídní technické podpoře realizujeme náš cíl. Naše koncepce výměny výkonových desek přitom umožňuje nejrychlejší servis na místě výhradně prostřednictvím Fronius Service Partnerů. Naší vizí je využívat obnovitelné zdroje energie a dosáhnout energetické nezávislosti při maximální hospodárnosti.

4 / 4 / Obsah Tři divize a jedna společná vášeň / Nabíjecí systémy akumulátorů, Svařovací technika a Solární elektronika jsou naše divize, ve kterých s vášní posouváme hranice. Další informace o podniku na stranách / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / Výnosné partnerství / / / / / / / / / Profitujte z jedinečného programu Fronius Service Partner: více se dozvíte na stranách / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / Světová jednička kvality na trhu / Co se týká kvality, je společnost Fronius v oboru solární elektroniky světovou jedničkou na trhu. Více o našich hodnotách a službách si přečtete na stranách 6 7.

5 Obsah / 5 / Praktická školení / Napínavá praxe: přečtěte si více o našich školeních na stranách Obsah Strana Fronius Solární elektronika Program Fronius Service Partner Školení a vzdělávání Fronius Společnost Fronius Mezinárodní zastoupení

6 6 / Solární elektronika Fronius Naše vize coby mezinárodní jedničky na trhu: překonat vlastní cíle / Díky vynikajícím výrobkům a servisním službách jsme se stali jedničkou na celosvětovém trhu. Náš inovační potenciál přitom spojujeme se zodpovědností vůči životnímu prostředí. Inovačními výrobky a novými technologiemi stanovujeme v celosvětovém měřítku stále nové a nové standardy. Více než 60 let pokroku / Již od roku 1945 zkoumá společnost Fronius International GmbH nové technologie pro přeměnu elektrické energie. To je více než šest desetiletí zkušeností, pokroku a neustálých inovací. Globální síť / V divizi Solární elektronika se zabýváme fotovoltaikou od roku 1992 a své výrobky prodáváme přes globální síť prodejních partnerů. Díky současným 13 dceřiným společnostem divize Solární elektronika disponujeme špičkovým know-how po celém světě. Další internacionalizace postupuje mílovými kroky vpřed. / Výrobní a logistický závod společnosti Fronius v Sattledtu, Rakousko Mezinárodní působnost / Jako jeden ze tří špičkových hráčů na světovém trhu disponuje společnost Fronius mezinárodními výrobními kapacitami v Rakousku, Česku, Kanadě a zanedlouho také v USA. Vývozní kvóta ve výši 99 % je dalším ukazatelem vysokého stupně internacionalizace divize Solární elektronika.

7 Fronius Solární elektronika / 7 Tradiční hodnoty / Jako rodinný podnik klademe zvláštní důraz na uctivé jednání s našimi zaměstnanci, zákazníky a partnery. Uvažujeme v dlouhodobém horizontu a chováme se zodpovědně. Pevnou součástí naší firemní kultury je využití obnovitelných energií a šetření zdrojů. Světová jednička kvality na trhu / Vyvíjíme a prodáváme vysoce výkonné střídače pro síťové fotovoltaické systémy od 1 kw. Díky inovativním produktům, jedinečné servisní koncepci a propracovaným procesům nabízíme zákazníkům a partnerům na celém světě tu nejlepší kvalitu. Energetická koncepce budoucnosti / Díky Fronius Energy Cell jsme nalezli řešení: v budoucnu se bude moci přebytečný proud přeměňovat na vodík a v případě potřeby zase zpátky na proud. Tuto vizi jsme již téměř zrealizovali!

8 8 / Program Fronius Service Partner Rozhodněte se pro koncepci nejrychlejšího servisu na trhu. / Nainstalujete dokonalé fotovoltaické elektrárny. A co bude pak? Nabídněte svým zákazníkům více: prvotřídní poprodejní servis s programem Fronius Service Partner a koncepcí nejrychlejšího servisu na trhu.

9 Program Fronius Service Partner / 9 Výhody programu Fronius Service Partner: / Technické know-how přímo od výrobce Podělíme se s vámi o naše nadšení pro techniku, od plánování a instalace fotovoltaického systému až po servis střídačů. / Koncepce nejrychlejšího servisu na trhu Díky výměně výkonových desek nabídnete svým zákazníkům nejrychlejší servis. Během jedné návštěvy uvedete střídač Fronius opět do provozu přímo v místě instalace. / Nejlepší podpora Na naší technické horké lince vám poskytneme kompetentní podporu při každém servisním zásahu. / Exkluzivní služby Profitujte z naší profesionální marketingové a prodejní podpory, účasti na pravidelných akcích a mnoha dalších nabídek. Využívejte ve své reklamě exkluzivní logo Fronius Service Partner.

10 10 / Program Fronius Service Partner Proč je servisní partnerství se společností Fronius tak jedinečné / Výměnu výkonových desek ve střídači přímo na místě instalace můžete v rámci servisního zásahu provádět jedině jako Fronius Service Partner. Tím se výrazně odlišíte od konkurence a ušetříte čas i peníze. Kromě toho zákazníky přesvědčíte rychlostí a kompetentními servisními službami. Servisní kufřík Fronius / Servisní kufřík Fronius je vybaven náhradními výkonovými deskami a komponenty. S jeho pomocí můžete okamžitě provádět servisní zásahy na střídači přímo v místě instalace. Školení a vzdělávání / Absolvujte naše školení a získejte kvalifikaci Fronius Service Partner. Předáme vám nezbytné odborné a servisní know-how díky kterému zabodujete u svých zákazníků.

11 Program Fronius Service Partner / 11 Koncepce výměny výkonových desek / Základní koncepci výměny desek Fronius tvoříme již při vývoji našich střídačů. Výměna výkonových desek je totiž podmíněna odpovídající konstrukcí přístroje. Výsledkem je jedinečná a efektivní servisní koncepce, pomocí které umožňujeme našim Fronius Service Partnerům provádět nejrychlejší servis střídačů na trhu. Technická podpora / Naše technická horká linka vám pomůže s diagnostikou závad při každém servisním zásahu. Společně se rozhodneme pro správné řešení. Mnoho dalších nabídek / Jako Fronius Service Partner máte k dispozici řadu nabídek, které vám pomohou při každodenní práci a poskytnou vám další výhody oproti konkurenci.

12 12 / Školení a vzdělávání Fronius VELMI PRAKTICKÉ ODBORNÉ ZNALOSTI: ŠKOLENÍ FRONIUS. / Přesvědčte své zákazníky odbornými a kompetentními servisními službami. V rámci našich školení vám zábavnou a praktickou formou předáme naše výrobní know-how.

13 Školení a vzdělávání Fronius / 13 PŘEHLED NAŠICH SEMINÁŘŮ: / K získání kvalifikace servisního partnera Fronius je třeba nejprve absolvovat kvalifikační školení. Dále lze pokračovat školeními pro pokročilé. Další školení z naší nabídky jsou volně přístupná. KVALIFIKAČNÍ ŠKOLENÍ FRONIUS SERVICE PARTNER Obsah: Základní znalosti o střídačích Fronius, koncepci výměny desek a programu Fronius Service Partner. Jakmile jeden technik z podniku úspěšně absolvuje školení, získá firma možnost stát se Fronius Service Partnerem. ŠKOLENÍ PRO POKROČILÉ PŘIHLÁSIT SE LZE PO ABSOLVOVÁNÍ KVALIFIKAČNÍHO ŠKOLENÍ / Servisní školení Fronius IG Obsah: Výměna desek a servis střídače Fronius IG. / Servisní školení Fronius IG Plus Obsah: Výměna desek a servis střídače Fronius IG Plus. / Servisní školení Fronius IG TL Obsah: Zvláštnosti beztransformátorového střídače, výměna desek a servis střídače Fronius IG TL. / Servisní školení Fronius CL Obsah: Technika centrálního střídače Fronius, údržba a servis střídače Fronius CL. DALŠÍ ŠKOLENÍ V NABÍDCE VOLNĚ PŘÍSTUPNÁ: / Školení Fronius DATCOM Obsah: Struktura kontroly a monitoringu fotovoltaických systémů v různých variantách. / Odborné školení Fronius / Workshop Obsah: Aktuální odborná témata týkající se fotovoltaiky (např. ochrana před bleskem, uzemnění modulu). / Školení Fronius Energy Cell Obsah: Úvod do technologie palivových článků a možnosti využití článku Fronius Energy Cell. AKTUÁLNÍ TERMÍNY A FORMULÁŘE PŘIHLÁŠEK NAJDETE NA ADRESE

14 / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Všude se najdou pochybovači, váhavci či skeptici. Ale takovými lidmi se nenecháme znejistit. Pokud jsme o nějaké myšlence přesvědčeni, nikdy se nevzdáváme, ale jdeme dál svou vlastní cestou a posouváme hranice realizovatelného. Výsledkem jsou revoluční technologie a výjimečné produkty v oblastech nabíjecích systémů akumulátorů, svařovací techniky a solární elektroniky.

15 Společnost Fronius / 15 Máme tři divize a jednu společnou vášeň: Posouváme hranice. / V roce 1945 stál Günter Fronius u zrodu naší úspěšné historie v rakouském Pettenbachu, která trvá dodnes. Dokladem našich úspěchů v oblasti vynálezů je 737 aktivních patentů. Nehodláme však usnout na vavřínech. S více než zaměstnanci na celém světě pracujeme dnes na tom, abychom dostáli nárokům na sebe samé i v budoucnosti: být jedničkou v technologii i ve kvalitě. Náš cíl a naše hnací síla se totiž nikdy nezměnily: posouváme hranice realizovatelného. Zatímco ostatní se vyvíjejí krok za krokem, my děláme vývojové skoky. Nabíjecí systémy akumulátorů / Vynalezli jsme převratnou technologii Active Inverter Technology a dnes patříme k předním dodavatelům v Evropě. Naším cílem, který nás žene kupředu, je nabídnout inteligentní systémy energetického managementu, které zajistí maximální hospodárnost v moderním mobilním světě. Svařovací technika / Vyvíjíme svařovací technologie, např. kompletní systémy pro obloukové a odporové bodové svařování, a dali jsme si za úkol zvládnout i dosud nemožná svarová spojení. Naším cílem je rozluštit»dna oblouku«. Jsme celosvětovou technologickou jedničkou a jedničkou na trhu v Evropě. Solární elektronika / Velkou výzvou naší doby je zvládnout skok k zásobování obnovitelnou energií. Naše vize: využívat obnovitelné zdroje energie a dosáhnout energetické nezávislosti. Díky našim síťovým střídačům a výrobkům pro kontrolu a monitorování fotovoltaických systémů patříme již dnes k předním dodavatelům v oblasti solární elektroniky. / Další informace o výrobcích Fronius a o našich prodejních partnerech a zástupcích po celém světě naleznete na adrese

16 16 / Ve světě Naši solární elektroniku najdete na celém světě. Maximální výkon totiž potřebuje prostor / Díky rostoucímu počtu našich zahraničních zastoupení rosteme i v mezinárodním měřítku a jsme blíž našim zákazníkům na celém světě. Společnosti Fronius divize Solární elektronika

17 Ve světě / 17 Fronius International GmbH Froniusplatz Wels Rakousko pv@fronius.com Fronius Schweiz AG Oberglatterstrasse Rümlang Švýcarsko pv-sales-swiss@fronius.com Fronius Deutschland GmbH Am Stockgraben Neuhof-Dorfborn bei Fulda Německo pv-sales-germany@fronius.com Fronius Australia PTY Ltd Lambeck Drive Tullamarine VIC 3043 Austrálie pv-sales-australia@fronius.com Fronius France SARL ZAC du Moulin 8 rue du Meunier BP Roissy CDG Cedex Francie pv-sales-france@fronius.com Fronius España S.L.U. Parque Industrial La Laguna Calle Arroyo del Soto Leganés (Madrid) Španělsko pv-sales-spain@fronius.com Fronius Solarelectronic Energie Rinnovabili S.R.L. Via dell Agricoltura, Bussolengo (VR) Itálie pv-sales-italy@fronius.com Fronius Česká republika s.r.o. Dolnoměcholupská 1535/ Praha 10 Česká republika pv-sales-cz@fronius.com Fronius Slovensko s.r.o. Nitrianska Trnava Slovensko pv-sales-slovakia@fronius.com Fronius İstanbul Elektronik Ticaret ve Servis Ltd. Ști. BOSB, Aydınlı Mahallesi Batı Caddesi, 3. Sokak, No: Tuzla Istanbul Turecko pv-sales-turkey@fronius.com Fronius USA, LLC Citation Drive, Suite 1100 Brighton, MI USA pv-us@fronius.com Fronius Canada Ltd Argentia Road, Units 4, 5 & 6 Mississauga, ON L5N 8G6 Kanada pv-sales-canada@fronius.com Fronius México S.A. DE C.V. Carretera Monterrey-Saltillo 3279 E Landus Business Park Santa Catarina, NL, México, Mexiko pv-sales-mexico@fronius.com

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Program Fronius Service Partner / Nainstalujete dokonalé fotovoltaické elektrárny. A co bude pak? Nabídněte svým zákazníkům více:

Více

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Dlouhodobá systémová řešení pro všechny požadavky svařování. 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Nabíjecí systémy pro vnitřní logistiku

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Nabíjecí systémy pro vnitřní logistiku / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Nabíjecí systémy pro vnitřní logistiku / Od roku 1946 vyvíjíme s velkou vášní a energií inovační nabíjecí systémy akumulátorů.

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VIRTUAL WELDING / Výuka svařování budoucnosti 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL NAŠÍM CÍLEM JE VYTVOŘIT DOKONALÝ OBLOUK PRO KAŽDÉ POUŽITÍ! Výhody / 3 LSC: MODIFIKOVANÝ KRÁTKÝ OBLOUK S EXTRÉMNĚ VYSOKOU STABILITOU.

Více

VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ

VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ / Technologie CMT Twin, Time, LaserHybrid a TimeTwin 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SLUŽBY. / Přesně podle přání zákazníka

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SLUŽBY. / Přesně podle přání zákazníka / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SLUŽBY / Přesně podle přání zákazníka / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování a odporové bodové svařování. Vedle

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. Cold metal transfer. / Technologie.

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. Cold metal transfer. / Technologie. / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika Cold metal transfer. / Technologie. / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování a odporové bodové

Více

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Dlouhodobá systémová řešení pro všechny požadavky svařování. 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní komplexní řešení pro

Více

/ Dynamic Peak Manager. / Smart Grid Ready TECHNICKÉ ÚDAJE STŘÍDAČE FRONIUS SYMO (3.0-3-S, S, S, M, M, 4.

/ Dynamic Peak Manager. / Smart Grid Ready TECHNICKÉ ÚDAJE STŘÍDAČE FRONIUS SYMO (3.0-3-S, S, S, M, M, 4. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRONIUS SYMO / Maximální flexibilita pro použití v budoucnu N W E S / Technologie SnapINverter / Integrovaná datová komunikace / SuperFlex Design / Dynamic

Více

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage TŘÍFÁZOVÝ

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage TŘÍFÁZOVÝ / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ENERGY PACKAGE / Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Technologie SnapINverter / Integrovaná / Dynamic Peak datová

Více

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage / / / TŘÍFÁZOVÝ

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage / / / TŘÍFÁZOVÝ Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging ENERGY PACKAGE Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. Technologie SnapINverter Integrovaná Dynamic Peak datová komunikace

Více

Virtual Welding. Vzdělávání budoucnosti

Virtual Welding. Vzdělávání budoucnosti Virtual Welding Vzdělávání budoucnosti Realistická výuka na simulátoru 100% bezpečný Šetří zdroje Úspěšný balíček VŠEOBECNĚ Výuka svařování budoucnosti má své jméno Fronius Virtual Welding. Účastníci výuky

Více

TRANSFORMÁTOROVÉ STŘÍDAČE FRONIUS IG PLUS

TRANSFORMÁTOROVÉ STŘÍDAČE FRONIUS IG PLUS / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika TRANSFORMÁTOROVÉ STŘÍDAČE FRONIUS IG PLUS / Univerzální přístroje s maximální jistotou výnosu. / Nová generace střídačů Fronius

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. / Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. / Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku TROJDÍLNÝ SYSTÉM: MANIPULAČNÍ VOZÍK, AKUMULÁTOR, NABÍJECÍ PŘÍSTROJ Při pořizování manipulačního vozíku

Více

SuperFlex Design. Zero feed-in

SuperFlex Design. Zero feed-in / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRONIUS SYMO Maximální flexibilita pro použití v budoucnu N W E S SnapINverter technology Integrated data communication Dynamic Peak Manager Smart Grid

Více

Servisní služby SMA Sunny Central

Servisní služby SMA Sunny Central Servisní služby SMA Sunny Central Servisní služby SMA Sunny Central Poskládejte si servisní služby podle vašich potřeb Fotovoltaické elektrárny představují rentabilní a zajímavou investici. V kombinaci

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIRTUAL WELDING / Výuka svařování budoucnosti 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování a odporové bodové

Více

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACCTIVA Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY Budoucnost má původ 40 let technologického prvenství v oblasti

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ACCUPOCKET 150/400. / Ruční elektrodové svařování nezávislé na elektrické síti

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ACCUPOCKET 150/400. / Ruční elektrodové svařování nezávislé na elektrické síti / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ACCUPOCKET 150/400 / Ruční elektrodové svařování nezávislé na elektrické síti / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování

Více

Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů. www.istockphoto.com. BHKW na zemní plyn Účinná alternativa

Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů. www.istockphoto.com. BHKW na zemní plyn Účinná alternativa Zemní plyn Moduly BHKW do 4 000 kw ti Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů www.istockphoto.com BHKW na zemní plyn Účinná alternativa innos č ú v e c d ů V Silný partner Šetrné ke klimatu a účinné

Více

FRONIUS ENERGY PACKAGE

FRONIUS ENERGY PACKAGE / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ENERGY PACKAGE Individuální řešení pro ukládání energie s vizí 24 hodin slunce. 100 0 SnapINverter technology Integrated data communication Dynamic Peak

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Global Brand Local Services

Global Brand Local Services Global Brand Local Services TEDOM Group je skupina firem majetkově spjatá se společností TEDOM, která se zabývá vývojem, výrobou, instalací a provozováním kogeneračních jednotek a dalších vysoce účinných

Více

Naše cesta k úspěchu

Naše cesta k úspěchu Naše cesta k úspěchu Společnost SCHURTER v globálním elektronickém průmyslu úspěšně působí již od roku 1933. V tomto činorodém tržním prostředí se jí vždy dařilo zvládat výzvy a dosahovat soustavného zlepšování.

Více

Geberit Kompass. Vize (graficky) Vize Kam míříme. Poslání Hodnoty Faktory úspěchu. Zásady řízení. Co děláme. Co nás vede. Jak spolupracujeme -

Geberit Kompass. Vize (graficky) Vize Kam míříme. Poslání Hodnoty Faktory úspěchu. Zásady řízení. Co děláme. Co nás vede. Jak spolupracujeme - Geberit Kompass Vize (graficky) Vize Kam míříme Poslání Hodnoty Faktory úspěchu Zásady řízení Co děláme Co nás vede Co nás dělá úspěšnými Jak spolupracujeme - Předmluva Albert M. Baehny Milí kolegové,

Více

Faktory úspěšnosti skupiny Bosch Car Service

Faktory úspěšnosti skupiny Bosch Car Service Faktory úspěšnosti skupiny Bosch Car Service U skupiny Bosch Car Service naleznete mnoho výhod. Obzvláště našich 6 pilířů pro trvalý úspěch na dílenském trhu. 1. Naše široká paleta servisních služeb: Kompletní

Více

Haupttitel Aussen Book. www.ammann-group.com. Subline Demi Subline Demi Subline Demi Subline Demi Subline Demi

Haupttitel Aussen Book. www.ammann-group.com. Subline Demi Subline Demi Subline Demi Subline Demi Subline Demi Bereich Machines Bereich Haupttitel Aussen Book Haupttitel Produktová Aussen mapa Demi www.ammann-group.com Subline Demi Subline Demi Subline Demi Subline Demi Subline Demi Ammann ve světě Hutnící stroje

Více

Bioplynové BHKW Energie s přidanou hodnotou

Bioplynové BHKW Energie s přidanou hodnotou Moduly BHKW do 3 000 kw Bioplynové BHKW Energie s přidanou hodnotou Nejvyšší účinnost díky inovačním technologiím pro W K H B : ě v No ní malá zaříze 5 kw) 7 ( n y l p o i b na www.corbis.com Bioplyn Progresivní

Více

Zařízení pro kontrolu výrobků

Zařízení pro kontrolu výrobků Zařízení pro kontrolu výrobků Školení Obsluha Manažeři zabezpečování jakosti Technici údržby Školení Využívejte svá zařízení naplno Školení ke kontrolním přístrojům Školení uživatelů Jistota a know-how

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI.

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI. 2 DOKONALÉ SPOJENÍ OD ROKU 1945 / Společnost Fronius již od roku 1945

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál. www.bosch.cz

Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál. www.bosch.cz Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál www.bosch.cz Vstřikovací systémy: příležitosti pro všechny Technologie Inovace firmy Bosch se neomezují pouze na systémy vznětových motorů. Přímé vstřikování

Více

Sika Industry Inventing the Future

Sika Industry Inventing the Future Sika Industry Inventing the Future Segmenty trhu pro potřeby našich zákazníků: automobilový průmysl automotive Aftermarket transportation spotřebiče & komponenty nástroje & kompozity Vyvíjíme řešení pro:

Více

01 PODNIK 01 PODNIK » DR. FRANK SCHNEIDER (CEO) PODNIK

01 PODNIK 01 PODNIK » DR. FRANK SCHNEIDER (CEO) PODNIK PORTRÉT PODNIKU 01 PODNIK 01 PODNIK ÚDAJE O OBRATU V MILIONECH EUR 350 300 250 200 150 100 50» DR. FRANK SCHNEIDER (CEO) 0 1993 1995 2000 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 BUDOUCNOST ZACÍNÁ DNES

Více

Nejvyšší výkony podmíněné provozem

Nejvyšší výkony podmíněné provozem 12345 Zajistit provoz Nejvyšší výkony podmíněné provozem Je to tak jednoduché. 12 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních

Více

TRANSPULS SYNERGIC 2700

TRANSPULS SYNERGIC 2700 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging TRANSPULS SYNERGIC 2700 / MIG/MAG, TIG DC a svařování obalenou elektrodou VŠEOBECNĚ POUŽITÍ VÝKONNÝ SYSTÉM / TPS 2700 je zcela zvláštní svařovací zdroj.

Více

Inovace a efektivita jsou naším měřítkem Systémy pro průmyslová zařízení v tepelné technice

Inovace a efektivita jsou naším měřítkem Systémy pro průmyslová zařízení v tepelné technice Inovace a efektivita jsou naším měřítkem Systémy pro průmyslová zařízení v tepelné technice 2 Systémy pro průmyslová zařízení v tepelné technice Vše má jeden cíl: Efektivní využívaní energie Efektivní

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NABÍJECÍ PŘÍSTROJ SELECTIVA PRO OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NABÍJECÍ PŘÍSTROJ SELECTIVA PRO OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NABÍJECÍ PŘÍSTROJ SELECTIVA PRO OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY 2 / Fronius Selectiva Fronius Selectiva / 3 Fronius Selectiva NABÍJECÍ PŘÍSTROJE PRO INTRALOGISTIKU

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com Innovation Centre e u r o p e NICe nikken-world.com NIKKEN Filozofie Každodenního Výzkumu Společnost NIKKEN se zavázala posunovat hranice moderní výroby a věří, že se to odráží v naší nabídce nejlepší

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI CZ

PROFIL SPOLEČNOSTI CZ CZ PROFIL SPOLEČNOSTI ZAJIŠTĚNÍ VAŠÍ VÝROBNÍ KAPACITY Pokud dnes někdo chce hospodárně a spolehlivě vyrábět kabelovou konfekci, může to provést pouze pomocí moderní strojní technologie. Thonauer nabízí

Více

VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging

VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging VIRTUAL WELDING Výuka svařování budoucnosti APLIKACE VIRTUAL WELDUCATION BASIC Podívejte se na úžasné 3D animace a videa v této složce! Nyní zdarma ke stažení.

Více

DOKOnAlé TlAKOVé lití 2012 www.power-cast.com

DOKOnAlé TlAKOVé lití 2012 www.power-cast.com Dokonalé tlakové lití 2012 Tlakové lití TAK VZNIKAJÍ TVARY TLAKOVÉ LITÍ. Tlakové lití je účinný průmyslový postup lití pro masovou výrobu dílů. K tlakovému lití se zpravidla používají kovy jako zinek,

Více

PODNIKOVÁ SKUPINA GEHRLICHER SOLAR

PODNIKOVÁ SKUPINA GEHRLICHER SOLAR Energie ze slunce PODNIKOVÁ SKUPINA GEHRLICHER SOLAR GEHRLICHER SOLAR AG již od roku 1994 projektuje, plánuje, staví a provozuje fotovoltaické elektrárny patří v Německu mezi TOP 10 firem, které realizují

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky Systémový partner v hydraulice Systémový partner v hydraulice Vše z jedné ruky Hydraulika znamená HANSA-FLEX. Dnes více než kdy jindy. Firma HANSA-FLEX se vyvinula ve vedoucí evropský podnik v oblasti

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

Komponenty řetězového pohonu: Perfektně připraveny pro váš úspěch

Komponenty řetězového pohonu: Perfektně připraveny pro váš úspěch Komponenty řetězového pohonu: Perfektně připraveny pro váš úspěch Obsah této brožury je právně nezávazný a je určen výhradně k informačním účelům. Pokud je to právně přípustné, tak je vyloučeno ručení

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SVAŘOVACÍ ŘEŠENÍ PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SVAŘOVACÍ ŘEŠENÍ PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging SVAŘOVACÍ ŘEŠENÍ PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL S ORIENTACÍ NA ŘEŠENÍ PRO NAŠE ZÁKAZNÍKY Společnost Fronius je jedničkou na trhu v oblasti automatizovaných a robotizovaných

Více

Vysoce výkonné převodové oleje

Vysoce výkonné převodové oleje Vysoce výkonné převodové oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

REFERENČNÍ LIST. NELUMBO Energy, a.s. Slunce na tvé cestě

REFERENČNÍ LIST. NELUMBO Energy, a.s. Slunce na tvé cestě REFERENČNÍ LIST NELUMBO Energy, a.s. Slunce na tvé cestě NELUMBO Energy, a.s. Název společnosti: Sídlo společnosti: IČ: Zastoupená: Telefon: Mobilní telefon: Kontaktní e-mail: Nelumbo Energy, a.s. Podbabská

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

PŘINÁŠÍME POKROČILÁ ŘEŠENÍ

PŘINÁŠÍME POKROČILÁ ŘEŠENÍ PŘINÁŠÍME POKROČILÁ ŘEŠENÍ O nás Bezpečnostní agentura TOP Security patří mezi přední agentury v České republice. Veškeré bezpečnostní služby zajišťujeme z vlastních zdrojů, proto jsme schopni vám garantovat

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI.

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI. DOKONALÉ SPOJENÍ OD ROKU 1945 / Společnost Fronius již od roku 1945 vyvíjí

Více

Obsah Úvod a služby 4-7 DK-kabelové krabicové rozvodky 8-141 KV-malé rozváděče do 63 A 142-205 Rozváděčový systém s dveřmi do 250 A 206-287

Obsah Úvod a služby 4-7 DK-kabelové krabicové rozvodky 8-141 KV-malé rozváděče do 63 A 142-205 Rozváděčový systém s dveřmi do 250 A 206-287 Obsah Úvod a služby 4-7 DK-kabelové krabicové rozvodky 8-141 1,5-240 mm 2, IP 54-67 KV-malé rozváděče do 63 A 142-205 IP 54-65, 3-54 modul. jednotek Rozváděčový systém s dveřmi do 250 A 206-287 IP 66 Rozváděčový

Více

Úsporné koncepty pro domácnosti a dopravní sektor

Úsporné koncepty pro domácnosti a dopravní sektor Úsporné koncepty pro domácnosti a dopravní sektor Praha, 23. dubna 2013 Dipl.-Phys. Dipl.-Ing. Antonio Džaja Sales Manager East Europe & CIS www.heliocentris.com Agenda I. Úvod Co je Heliocentris Academia?

Více

Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie

Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš spolehlivý partner v energetice Naše výrobky pro přenos energie musí splňovat nejenom

Více

RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR

RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR PROGRAM 2014 Spektrum služeb KDO JE GENTILIN Centrum kvality Firma GENTILIN byla založena před 30 lety v italském městě Trissino

Více

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE.

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. 2 VČERA. DNES. ZÍTRA. V roce 1911 začala firma Niepenberg & Co. GmbH vyrábět produkty z vysoce ušlechtilých ocelí, především holicí čepele a žiletky. Po

Více

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE ZKUŠENOST K VALITA TRADICE VOP CZ - patříme k nejvýznamnějším výrobcům a poskytovatelům servisu v oblasti obrany a bezpečnosti v České republice. VOP CZ - jsme tým lidí připravených splnit vaše požadavky

Více

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání V oblasti techniky řetězových pil vyvíjí a vyrábí přední rakouská společnost PRINZ už od roku 1947 pro profesionální použití pily, příslušenství a náhradní

Více

PREZENTACE SKUPINY LUMEN

PREZENTACE SKUPINY LUMEN WWW.LUMEN.EU PREZENTACE SKUPINY LUMEN ÚNOR 2015 I. SKUPINA LUMEN působí prostřednictvím svých dceřiných společností v České republice, na Slovensku a v Polsku. Individuální projekty provádí i na Balkáně.

Více

Závazné (předložené) pro poskytnutí pevných poprodejních služeb (servisu)

Závazné (předložené) pro poskytnutí pevných poprodejních služeb (servisu) Záruční a servisní podmínky Závazné (předložené) pro poskytnutí pevných poprodejních služeb (servisu) Danfoss Solar Inverters nabízí našim zákazníkům pevný poprodejní servis. Servis považujeme za součást

Více

MAGICWAVE 4000 / 5000 TRANSTIG 4000 / 5000

MAGICWAVE 4000 / 5000 TRANSTIG 4000 / 5000 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging MAGICWAVE 4000 / 5000 TRANSTIG 4000 / 5000 / Svařování TIG a obalenou elektrodou VYŠŠÍ HOSPODÁRNOST DÍKY TECHNOLOGII ACTIVE WAVE / Celý systém je plně

Více

Co nás činí jedinečnými.

Co nás činí jedinečnými. Co nás činí jedinečnými. Prezentace koncernu voestalpine Obchodní rok 2013/2014 www.voestalpine.com Bereme budoucnost do svých rukou. Jsme koncern zaměřený na technologie a průmyslové výrobky z oceli a

Více

SELECTIVA. Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy

SELECTIVA. Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy SELECTIVA Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ V minulosti hrála při rozhodování o nákupu významnou roli nízká pořizovací

Více

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Foto NOARK Electric USA Chicago NOARK Electric Europe Praha NOARK Electric Šanghaj Společnost NOARK Electric je světová firma s globálním působením zabývající

Více

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření Svět elektrického testování a měření Test & Measureline Testování a měření STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Dlouhodobá řešení dokonalá spojení Stäubli Electrical Connectors je přední mezinárodní výrobce vysoce

Více

HELLA NA NEZÁVISLÉM TRHU S NÁHRADNÍMI DÍLY

HELLA NA NEZÁVISLÉM TRHU S NÁHRADNÍMI DÍLY HELLA NA NEZÁVISLÉM TRHU S NÁHRADNÍMI DÍLY www.hella.com VŠE, CO DĚLÁME, SE TOČÍ KOLEM NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ Nároky na technologie neustále rostou a zvyšuje se také technická složitost. Výjimkou z tohoto trendu

Více

FRONIUS SYMO HYBRID Řešení ukládání energie pro 24h slunce. Fronius International GmbH Solar Energy Froniusplatz 1 4600 Wels

FRONIUS SYMO HYBRID Řešení ukládání energie pro 24h slunce. Fronius International GmbH Solar Energy Froniusplatz 1 4600 Wels FRONIUS SYMO HYBRID Řešení ukládání energie pro 24h slunce Fronius International GmbH Solar Energy Froniusplatz 1 4600 Wels PROČ ŘEŠENÍ PRO UKLÁDÁNÍ? / Nízká vlastní spotřeba u většiny systémů / Přesunuta

Více

Servis pro trvalou a permanentní energii

Servis pro trvalou a permanentní energii Servis pro trvalou a permanentní energii Motive Power Systems Reserve Power Systems Special Power Systems Service Trvalé servisní řešení pro: Trakční systémy Motive Power všech technologií Bateriové nabíjecí

Více

Automatizované svařovací systémy. Kompletní řešení v jednom

Automatizované svařovací systémy. Kompletní řešení v jednom Automatizované svařovací systémy Kompletní řešení v jednom V centru pozornosti společnosti Fronius stojí zákazníci a jejich aplikace ŠPIČKOVÉ KNOW-HOW Lepší výsledky, prvenství při realizaci nových řešení

Více

KDO KONTROLUJE POHYBOVÉ SEKVENCE, JE MŮŽE ZDOKONALIT KOMPETENCE V ENKODÉRECH OD FIRMY SICK. Enkodér

KDO KONTROLUJE POHYBOVÉ SEKVENCE, JE MŮŽE ZDOKONALIT KOMPETENCE V ENKODÉRECH OD FIRMY SICK. Enkodér KDO KONTROLUJE POHYBOVÉ SEKVENCE, JE MŮŽE ZDOKONALIT KOMPETENCE V ENKODÉRECH OD FIRMY SICK Enkodér Kompetence v enkodérech od firmy SICK HISTORIE ÚSPĚCHU MEZNÍKY ÚSPĚCHU 2016 Představení certifikovaného

Více

Smíme Vám prozradit naše obchodní tajemství? www.delta-cz.com

Smíme Vám prozradit naše obchodní tajemství? www.delta-cz.com Smíme Vám prozradit naše obchodní tajemství? www.delta-cz.com DELTA Už tři desetiletí děláme totéž. Nejprve přemýšlíme. Budoucnost není pokračováním přítomnosti, ale realizací představ. Objevovat souvislosti,

Více

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA DELŠÍ INTERVALY DOPLŇOVÁNÍ WATER LESS Hawker Water Less poskytuje větší

Více

Koučinkový program pro firmy na téma Technologický roadmapping

Koučinkový program pro firmy na téma Technologický roadmapping Příručka pro žadatele Průvodce výzvou pro malé a střední firmy Koučinkový program pro firmy na téma Technologický roadmapping Výzva ÚVOD Inovace jsou dnes rozhodujícím faktorem úspěchu malých a středních

Více

VÝHODY PORTWESTU. portwest.com

VÝHODY PORTWESTU. portwest.com VÝHODY PORTWESTU portwest.com Výhoda Portwestu - hodnota zboží Více než 110 letá tradice a zkušenosti v designu, výrobě a poskytování služeb v oblasti ochranných pracovních pomůcek za nejlepší možné ceny.

Více

SMC Váš partner pro automatizaci

SMC Váš partner pro automatizaci SMC Váš partner pro automatizaci SMC celosvětový lídr v automatizaci S 32% podílem na globálním trhu jsme předními světovými odborníky v oboru pneumatiky. Jsme silným partnerem pro průmysl a vytváříme

Více

Obchodní partnerství s ELO

Obchodní partnerství s ELO Přidaná hodnota k vašemu úspěchu S certifikací ELO Vytěžte z růstů trhu ECM co nejvíce Enterprise content management (ECM) je centrální platforma pro digitalizaci obchodních procesů. Na rozdíl od jiných

Více

Připojte se k jedné z největších. franchisových sítí v Evropě. Jedno místo, mnoho možností!

Připojte se k jedné z největších. franchisových sítí v Evropě. Jedno místo, mnoho možností! Připojte se k jedné z největších franchisových sítí v Evropě Jedno místo, mnoho možností! SHIP CENTER Česká republika Ship Center je franchisová síť, poskytující kurýrní a reklamní služby. Díky spolupráci

Více

Katalog 2015/2016. Know-how a pokrok pro váš úspěch. Léčba Ochrana Péče Hygiena

Katalog 2015/2016. Know-how a pokrok pro váš úspěch. Léčba Ochrana Péče Hygiena Katalog 2015/2016 Know-how a pokrok pro váš úspěch. Léčba Ochrana Péče Hygiena Vítejte na webu společnosti MaiMed Výroba a prodej zdravotnických prostředků a hygienických výrobků je věc důvěry. Pro naše

Více

Katalog školení Junkers Bosch 2018/2019

Katalog školení Junkers Bosch 2018/2019 Katalog školení Junkers Bosch 2018/2019 Školení Junkers Bosch Inovace, pokrok a vyšší nároky spotřebitelů jsou hlavní faktory, které pohání svět vytápěcí techniky kupředu. Proto je důležité, abyste s ním

Více

Servisní služby pro průmyslové kotle

Servisní služby pro průmyslové kotle Servisní služby pro průmyslové kotle Industrieservice 2 Servisní služby Rozsáhlé servisní služby v blízkosti zákazníků po celém světě Naším cílem je bezproblémový a nepřetržitý provoz Vašeho kotlového

Více

LiHD. Revoluční akumulátorová technologie pro nové maximální výkony. Li HD TECHNOLOGY

LiHD. Revoluční akumulátorová technologie pro nové maximální výkony. Li HD TECHNOLOGY LiHD. evoluční akumulátorová technologie pro nové maximální výkony. Budoucnost potřebuje vize. Vážení čtenáři, již po mnoho let důsledně sledujeme naši inovativní vizí bezkabelového staveniště. Stále výkonnější

Více

Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí

Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš partner pro spolehlivé spínače SN Současný přenos energie v sítích středního napětí musí

Více

Dovolte abychom Vám alespoň v krátkosti představili světoznámou značku CARRIER...

Dovolte abychom Vám alespoň v krátkosti představili světoznámou značku CARRIER... Dovolte abychom Vám alespoň v krátkosti představili světoznámou značku CARRIER... CARRIER VYUŢÍVÁ PODPORU VÝZNAMNÉ TECHNOLOGICKÉ KORPORACE UTC. Carrier Corporation je součástí United Technologies Corporation

Více

Efektivní nátěrové systémy. pro modulární obytné kontejnery

Efektivní nátěrové systémy. pro modulární obytné kontejnery Efektivní nátěrové systémy pro modulární obytné kontejnery Přední světový dodavatel nátěrových hmot Společnost Hempel byla založena roku 1915. V současné době se řadí mezi přední světové výrobce a dodavatele

Více

NÁHRADNÍ SKLA PRO AUTOMOBILY, TO JE NÁŠ BYZNYS

NÁHRADNÍ SKLA PRO AUTOMOBILY, TO JE NÁŠ BYZNYS NÁHRADNÍ SKLA PRO AUTOMOBILY, TO JE NÁŠ BYZNYS CZ PRÉMIOVÉ VÝROBKY A ŘEŠENÍ, KTERÉ ŽENOU VÁŠ PODNIK KUPŘEDU 3 GUARDIAN AUTOMOTIVE DLOUHÁ TRADICE DOKONALOSTI Guardian Automotive je součástí společnosti

Více

Kvalita a kompetence silného partnera

Kvalita a kompetence silného partnera Kvalita a kompetence silného partnera Engineering Projectmanagement Monitoring Consulting Assistance Tooling V obchodní činnosti se firma IPMA v první řadě specializuje na oblasti Engineering a Projectmanagement,

Více

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD.

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. UŽIJTE SI MIMOŘÁDNOU ÚSPORU Ve srovnání se standardním elektrickým

Více

Neporazitelné od samého začátku!

Neporazitelné od samého začátku! MANN-FILTER Neporazitelné od samého začátku! Skutečné hodnoty, které platí >> Kvalita originálního dílu Moderní kompresory vyžadují vyzrálou filtrační techniku v kvalitě prvovýroby. Termín OE kvalita není

Více

Petr Štulc Člen představenstva, ředitel úseku produkty a trhy ČEZ ESCO, a.s.

Petr Štulc Člen představenstva, ředitel úseku produkty a trhy ČEZ ESCO, a.s. SOUČASNÉ TRENDY V ENERGETICE 20. 10. 2016 Petr Štulc Člen představenstva, ředitel úseku produkty a trhy ČEZ ESCO, a.s. BUDOUCNOST ENERGETIKY? 1 EVROPSKOU ENERGETIKU DETERMINUJÍ CENY KOMODIT, POLITICKÁ

Více

NECHTE VAŠÍ STŘECHU PRACOVAT PRO VÁS SOLÁRNÍ STŘECHA OD PREFY

NECHTE VAŠÍ STŘECHU PRACOVAT PRO VÁS SOLÁRNÍ STŘECHA OD PREFY NECHTE VAŠÍ STŘECHU PRACOVAT PRO VÁS SOLÁRNÍ STŘECHA OD PREFY střechy FASÁDY solar www.prefa.com NECHTE JI ZÁŘIT JAKO SLUNCE SAMOTNÉ. NAŠE SLUNCE MÁ PRO NÁS NESMÍRNÝ VÝZNAM. Je energetickým zdrojem, který

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti CS Cargo je nejrychlěji se rozvíjející logistickou skupinou regionu CEE CS Cargo patří k vedoucím firmám v odvětví dopravy a logistiky v regionu střední a východní Evropy Se sídlem

Více

SB LiMotive urychluje vývoj elektromobility inovativními akumulátorovými systémy

SB LiMotive urychluje vývoj elektromobility inovativními akumulátorovými systémy SB LiMotive urychluje vývoj elektromobility inovativními akumulátorovými systémy Září 2011 - K 900 zaměstnancům přibudou další vysoce kvalifikovaní odborníci - Výrobní kapacita v roce 2013 postačí pro

Více

Odpojovače a uzemňovače Pro aplikaci ve VN a VVN

Odpojovače a uzemňovače Pro aplikaci ve VN a VVN Odpojovače a uzemňovače Pro aplikaci ve VN a VVN a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš partner pro spolehlivé spínače VN a VVN Současný přenos energie v sítích vysokého a velmi vysokého

Více