/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Nabíjecí systémy pro vnitřní logistiku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Nabíjecí systémy pro vnitřní logistiku"

Transkript

1 / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Nabíjecí systémy pro vnitřní logistiku

2

3 / Od roku 1946 vyvíjíme s velkou vášní a energií inovační nabíjecí systémy akumulátorů. V roce 2005 jsme dokonce vynalezli převratnou technologii Active Inverter Technology. Dnes nás pohání především touha po uskutečnění naší vize nabídnout inteligentní systémy energetického managementu, které zajistí maximální hospodárnost v moderním mobilním světě. A v tom nás nic nezastaví ku prospěchu logistického odvětví. Naše nabíjecí systémy akumulátorů nabízejí ve srovnání s běžnými přístroji jednoznačné výhody, pokud jde o hospodárnost, životnost, flexibilitu a udržitelnost.

4 4 / Hlavní body Již mnoho let se věnujeme konstru systémů akumulátorů. Nyní jsme j / Stále znovu překvapujeme revolučními technologiemi ve vnitřní logistice. Sledujeme totiž trh, spolupracujeme s výrobci akumulátorů a manipulačních vozíků, univerzitami a výzkumnými institucemi, nasloucháme našim zákazníkům a jejich přání implementujeme při vývoji nových nabíjecích systémů akumulátorů. Snadná ovladatelnost / Díky předprogramovaným charakteristikám a intuitivně ovládanému displeji je použití velmi snadné. Udržitelnost / Naše nabíjecí systémy akumulátorů šetří energii, významně přispívají ke snížení emisí CO 2 a podporují myšlenku zelené logistiky (Green Logistics). Spolehlivost / Značka Fronius znamená prvotřídní kvalitu. Naše nabíjecí systémy akumulátorů se několikrát testují a zaručují maximální spolehlivost. Dlouhá životnost / Technologie Active Inverter Technology zajišťuje šetrný proces nabíjení, a prodlužuje tak životnost akumulátoru až o 25 %.

5 kci inovačních nabíjecích e naučili také myslet. Hlavní body / 5 / Kdo chce posouvat hranice, musí umět změnit své myšlení. Proto jsme zkombinovali výhody 50Hz transformátorové technologie s výhodami invertorové technologie. Výsledkem je technologie Active Inverter Technology, pomocí které jsme naše inovační nabíjecí systémy akumulátorů naučili také ještě myslet. Nová technologie přináší spoustu výhod: Flexibilita / Naše nabíjecí systémy akumulátorů jsou vhodné pro každé myslitelné použití, popř. proces nabíjení v rámci vnitřní logistiky. A to jak ve výrobní, tak v distribuční logistice, bez ohledu na to, zda v jedno- nebo vícesměnném provozu. Hospodárnost / Vysoká účinnost snižuje náklady na energii až o 30 % a zkracuje dobu nabíjení. Perspektivní budoucnost / Všechny systémy mají modulární konstrukci a lze je snadno přizpůsobit změněným požadavkům. Kromě toho umožňují aktualizaci softwaru pomocí rozhraní USB a RS232, např. s novými charakteristikami.

6 6 / Flexibilita použití Naším cílem je nabídnout maximální flexibilitu, aby mohl kdokoli optimálně využívat výhod našich nabíjecích systémů akumulátorů. / Bez ohledu na odvětví, požadavky, typ akumulátoru nebo manipulačního vozíku, mobilní nebo fixní použití naše flexibilní systémy nabíjení akumulátorů poskytují cenné služby všude. Můžete si vybrat mezi standardním nabíjením a rozšířenými výbavami I-PULS a AIR-PULS. V případě varianty I-PULS se jedná o elektronickou formu cirkulace elektrolytu, přičemž doba nabíjení je kratší přibližně o jednu hodinu. Varianta AIR-PULS je ještě rychlejší. Tato technologie funguje na principu pneumatické cirkulace elektrolytu a zkrátí dobu nabíjení zhruba o dvě hodiny. Díky nabíjecím procesům I-PULS a AIR-PULS je možné při koupi nabíjecích systémů akumulátorů zvolit i méně dimenzované třídy zařízení. Oba procesy nabíjení umožňují mezinabití, takže při určitých typech použití je možné šetřit drahé výměnné akumulátory. Perfektní řešení pro všechny třídy vozidel s elektrickým pohonem: naše promyšlené nabíjecí systémy akumulátorů. / Třída 1: Elektromotor, čelní vozík, vyrovnávací závaží (např. vidlicové vozíky) / Třída 2: Elektromotor, úzký rozchod kol (např. úzkorozchodné vozíky) / Třída 3: Ručně vedené vozíky s elektromotorem nebo ručně vedené vozíky / samojízdné vozíky (např. nízko- nebo vysokozdvižné vozíky) / Třída 6: Vozíky s elektromotorem (např. tahače)

7 Dlouhá životnost / 7 Prodlouží životnost vaší trakční baterie až o 25 %: naše inteligentní technologie Active Inverter Technology. / Inteligentní technologie Active Inverter Technology udržuje konstantní nabíjecí proud a nabíjecí napětí, zajišťuje nejnižší zahřátí akumulátoru a prodlužuje tak životnost až o 25 %. To je významný rozhodující faktor, neboť cena trakční baterie může dosahovat až několika tisíc eur. Kromě toho je při použití technologie Active Inverter Technology vyloučeno nekontrolované přebití. To znamená, že díky nízkému a přesně regulovanému přebíjení se riziko plynování akumulátoru sníží na minimum. Zároveň je zapotřebí mnohem méně časté doplňování destilované vody. A výsledný efekt? Zhruba o 50 % nižší náklady na údržbu.

8 8 / Spolehlivost Naše nabíjecí systémy akumulátorů jsou maximálně spolehlivé. Víme totiž, na čem záleží při použití v průmyslu. / Naše nabíjecí systémy akumulátorů lze v průmyslu používat bez omezení. Abychom vyhověli tomuto požadavku, podrobujeme naše prototypy testům, které dalece překračují zákonné předpisy. Z tohoto důvodu se zaměřujeme na sériové výrobky, které splňují nejnáročnější požadavky každodenního nasazení. Naše nabíjecí systémy akumulátorů se kompletně vyrábějí v našem závodě v Sattledtu v Rakousku, který má osvědčení ISO. Více než 60 let zkušeností, hloubka výroby až 85 % a použití vybraných součástí zaručují nejvyšší kvalitu a spolehlivost. Další jistotu přináší náš zkušební systém Fronius Final Test System, při kterém se každý jednotlivý systém nabíjení akumulátorů před expedicí detailně testuje. Spolehlivost / Nabíjecí systémy akumulátorů Fronius zaručují maximální spolehlivost. Kromě toho mají mimořádně robustní konstrukci a jsou vhodné pro nejnáročnější průmyslové nasazení. 24h horká linka / Pokud by skutečně došlo k problému, náš tým Fronius Support je vám k dispozici na telefonním čísle

9 Jednoduchost_bezpečnost / 9 Mysleli jsme prostě na všechno. Pro vaši bezpečnost. / Promýšleli jsme spoustu detailů, aby bylo použití našich nabíjecích systémů akumulátorů co nejjednodušší. Jde nám o vysokou úroveň bezpečnosti pro člověka, akumulátor i nabíjecí přístroj. Chcete uvést příklady? Zde jsou: Kontrola nabíjení / Aktivní charakteristika nabíjení kontroluje celý nabíjecí proces. Díky tomu je akumulátor vždy nabíjen podle svého aktuálního stavu nabití. Nabíjecí přístroj hlásí vadné akumulátorové články nebo hluboce vybité akumulátory. Zobrazení stavu nabití / Tato rozšířená výbava informuje uživatele jednoduchým způsobem o úspěšném ukončení procesu nabíjení, což může uživatel snadno poznat i z větší vzdálenosti. Plug & Charge / Jednoduše připojte akumulátor k nabíjecímu přístroji, to ostatní zvládne nabíjecí systém akumulátorů za pomoci předdefinovaných charakteristik sám. Intuitivní ovládací panel / Veškeré hodnoty a funkce se zobrazují, popř. nastavují na intuitivně ovládaném a dobře čitelném displeji. Kromě toho je možné sledovat a vyhodnotit podrobnou historii nabíjení, a získat tak důležité detailní informace o akumulátoru, nabíjecím přístroji a použití. Vzduchový filtr / Chrání vnitřní části před znečištěním a zvyšuje spolehlivost a životnost nabíjecího systému akumulátorů. Aktivní kontrola síťového napětí / Výkyvy síťového napětí při nabíjení jsou ihned vyrovnány nabíjecím systémem akumulátorů. Při výpadku napětí se proces nabíjení zastaví a uloží se aktuální stav nabití. Jakmile je napětí opět k dispozici, započatý proces nabíjení pokračuje. Tak se zabrání nežádoucímu přebití, které by znamenalo začít s nabíjením nanovo. Externí funkce Start/Stop / Externí funkce Start/Stop řádně ukončí nabíjecí proces, a chrání tak konektory před poškozením.

10 / / / 10 / Hospodárnost_udržitelnost Ušetřit až 30 % nákladů na elektřinu a ještě chránit životní prostředí? Žádný problém. / / / / / / / Minimalizace špičkového proudu / / Díky konstantnímu nabíjecímu proudu, popř. nízké spotřebě energie není třeba využívat špičkový proud. Volitelná funkce počátku nabíjení s nastavitelnými časy zapnutí kromě toho umožní využívat cenově výhodný noční proud. Tak ušetříte peníze a zároveň ulehčíte podnikové elektrické síti. / / / Energetická efektivita a emise CO 2 / Technologie Active Inverter Technology dosahuje účinnosti 96 %. To snižuje spotřebu energie, redukuje emise CO 2 a urychluje proces nabíjení. / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / Pohotovostní režim bez spotřeby energie / V pohotovostním režimu se nabíjecí systém akumulátorů zcela vypne, takže nevznikají žádné náklady, např. za osvětlení displeje nebo jiné spotřebiče. / / / / / / / / Výrazné snížení příliš vysokých dodatečných nákladů / / / / Tyto faktory vedou ke snížení nákladů za energii až o 30 %, což je v době neustále rostoucích nákladů na energii neocenitelná výhoda. Další výhodu při použití technologie Active Inverter Technology představují nižší náklady na údržbu a delší životnost akumulátoru. Podívejte se na příklady uvedené na další straně. / / / / / / / / / / / / / /

11 / / / / / Zabudovaná kompenzace jalového proudu / Technologie Active Inverter Technology produkuje extrémně málo jalového proudu. Díky tomu nevznikají investiční náklady na zařízení pro kompenzaci jalového proudu. / Hospodárnost_příklad / 11 / / / / / To se vám vyplatí. Dva příklady. Kalkulačka pro výpočet dodatečných nákladů Fronius I-SPoT / Přejete si vědět, jaké výše mohou dosáhnout vaše úspory? Pak použijte naši kalkulačku dodatečných nákladů I-SPoT. Vypočte vám, kolik byste mohli ročně ušetřit díky nabíjecím systémům akumulátorů od společnosti Fronius ve srovnání s běžnými nabíjecími přístroji se zohledněním nákladů na energii a údržbu, úspor emisí CO 2 a životnosti akumulátoru. Pošlete na adresu: battery.chargers@fronius.com / Vícesměnný provoz s výměnou akumulátoru (5 dní v týdnu, 2 nabití akumulátoru denně) / Doba nabíjení: 7,5 8,5 hodin / Cena el. energie: 0,120 /kwh / Destilovaná voda: 0,30 /l / Technik: 50 /hod / Cena akumulátoru: /ks (1. příklad), popř /ks (2. příklad) 1. příklad: akumulátor 48 V 750 Ah, nabíjecí proces I-Puls: / / / / úspory za 1. rok 2. rok 3. rok 4. rok 5. rok Úspora emisí CO kg kg kg kg kg Úspora nákladů na energii Úspora nákladů na vodu (destilovanou) Úspora nákladů na údržbu (technik) Úspora nákladů na akumulátor (životnost) Úspory nákladů celkem / 2. příklad: akumulátor 80 V 575 Ah, nabíjecí proces I-Puls: / / / / / / Úspory za 1. rok 2. rok 3. rok 4. rok 5. rok Úspora emisí CO kg kg kg kg kg Úspora nákladů na energii Úspora nákladů na vodu (destilovanou) Úspora nákladů na údržbu (technik) Úspora nákladů na akumulátor (životnost) Úspory nákladů celkem / / / / / Kromě uvedených úspor nákladů je možné při použití nabíjecích systémů akumulátorů Fronius s technologií Active Inverter Technology využít zařízení až o dvě třídy nižší. Ve výše uvedených příkladech se nabíjelo pomocí nabíjecích systémů akumulátorů Fronius Selectiva s nabíjecím proudem 100 A (1. příklad), popř. 70 A (2. příklad). Aby bylo možné provádět rovnocenné nabíjení během stejné doby nabíjení, je v těchto příkladech potřeba použít nabíjecí přístroje s nabíjecím proudem 180 A (1. příklad), popř. 120 A (2. příklad).

12 MÁME TŘI DIVIZE A JEDNU SPOLEČNOU VÁŠEŇ: POSOUVÁME HRANICE / V roce 1945 stál Günter Fronius u zrodu naší úspěšné historie v rakouském Pettenbachu. S více než zaměstnanci dnes působíme po celém světě a v současné době jsme držitelem 737 aktivních patentů. Náš cíl se přitom nikdy nezměnil: Chceme být jedničkou v technologii i ve kvalitě. Posouváme hranice realizovatelného. Zatímco ostatní se vyvíjejí krok za krokem, my děláme vývojové skoky. NABÍJECÍ SYSTÉMY AKUMULÁTORŮ / Vynalezli jsme převratnou technologii Active Inverter Technology a dnes patříme k předním dodavatelům v Evropě. Naším cílem, který nás žene kupředu, je nabídnout inteligentní systémy energetického managementu, které zajistí maximální hospodárnost v moderním mobilním světě. SVAŘOVACÍ TECHNIKA / Vyvíjíme svařovací technologie, např. kompletní systémy pro obloukové a odporové bodové svařování, a dali jsme si za úkol zvládnout i dosud nemožná svarová spojení. Naším cílem je rozluštit»dna oblouku«. Jsme celosvětovou technologickou jedničkou a jedničkou na trhu v Evropě. SOLÁRNÍ ELEKTRONIKA / Velkou výzvou naší doby je zvládnout skok k zásobování obnovitelnou energií. Naše vize: využívat obnovitelné zdroje energie a dosáhnout energetické nezávislosti. Díky našim síťovým střídačům a výrobkům pro kontrolu fotovoltaických zařízení patříme již dnes k předním dodavatelům v oblasti solární elektroniky. v CS Text a vyobrazení odpovídají technickému stavu v době zadání do tisku. Změny vyhrazeny. Bez písemného svolení společnosti Fronius International GmbH nesmí být tento dokument kopírován ani jako celek, ani po částech a nesmí být ani žádným jiným způsobem reprodukován. Další informace o všech výrobcích Fronius a našich světových prodejních partnerech a reprezentantech naleznete na adrese Fronius Slovensko s.r.o. Nitrianska Trnava Slovensko Telefon Fax battery.chargers@fronius.com Fronius Česká republika s.r.o. Dolnoměcholupská 1535/ Praha 10 Česká republika Telefon Fax charger.sales.cz@fronius.com Fronius International GmbH Froniusplatz Wels Austria Telefon Fax battery.chargers@fronius.com CS v ab07

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Program Fronius Service Partner / Nainstalujete dokonalé fotovoltaické elektrárny. A co bude pak? Nabídněte svým zákazníkům více:

Více

SELECTIVA. Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy

SELECTIVA. Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy SELECTIVA Nabíjecí systémy akumulátorů pro pozemní dopravní systémy ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ V minulosti hrála při rozhodování o nákupu významnou roli nízká pořizovací

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. / Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. / Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging Nabíjecí systémy akumulátorů Selectiva pro intralogistiku TROJDÍLNÝ SYSTÉM: MANIPULAČNÍ VOZÍK, AKUMULÁTOR, NABÍJECÍ PŘÍSTROJ Při pořizování manipulačního vozíku

Více

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACCTIVA Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY Budoucnost má původ 40 let technologického prvenství v oblasti

Více

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Dlouhodobá systémová řešení pro všechny požadavky svařování. 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL NAŠÍM CÍLEM JE VYTVOŘIT DOKONALÝ OBLOUK PRO KAŽDÉ POUŽITÍ! Výhody / 3 LSC: MODIFIKOVANÝ KRÁTKÝ OBLOUK S EXTRÉMNĚ VYSOKOU STABILITOU.

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VIRTUAL WELDING / Výuka svařování budoucnosti 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NABÍJECÍ PŘÍSTROJ SELECTIVA PRO OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NABÍJECÍ PŘÍSTROJ SELECTIVA PRO OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NABÍJECÍ PŘÍSTROJ SELECTIVA PRO OLOVĚNÉ AKUMULÁTORY 2 / Fronius Selectiva Fronius Selectiva / 3 Fronius Selectiva NABÍJECÍ PŘÍSTROJE PRO INTRALOGISTIKU

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. Cold metal transfer. / Technologie.

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. Cold metal transfer. / Technologie. / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika Cold metal transfer. / Technologie. / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování a odporové bodové

Více

/ Solární elektronika. Služby a servis. / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika

/ Solární elektronika. Služby a servis. / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika Text a vyobrazení odpovídají technickému stavu v době zadání do tisku. Změny vyhrazeny. Bez písemného svolení společnosti Fronius

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SLUŽBY. / Přesně podle přání zákazníka

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SLUŽBY. / Přesně podle přání zákazníka / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging SLUŽBY / Přesně podle přání zákazníka / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování a odporové bodové svařování. Vedle

Více

VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ

VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ / Technologie CMT Twin, Time, LaserHybrid a TimeTwin 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní

Více

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage TŘÍFÁZOVÝ

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage TŘÍFÁZOVÝ / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ENERGY PACKAGE / Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Technologie SnapINverter / Integrovaná / Dynamic Peak datová

Více

/ Dynamic Peak Manager. / Smart Grid Ready TECHNICKÉ ÚDAJE STŘÍDAČE FRONIUS SYMO (3.0-3-S, S, S, M, M, 4.

/ Dynamic Peak Manager. / Smart Grid Ready TECHNICKÉ ÚDAJE STŘÍDAČE FRONIUS SYMO (3.0-3-S, S, S, M, M, 4. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRONIUS SYMO / Maximální flexibilita pro použití v budoucnu N W E S / Technologie SnapINverter / Integrovaná datová komunikace / SuperFlex Design / Dynamic

Více

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage / / / TŘÍFÁZOVÝ

/ Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. / Ready for Storage / / / TŘÍFÁZOVÝ Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging ENERGY PACKAGE Individuální řešení pro ukládání energie v souladu s vizí 24 hodin slunce. Technologie SnapINverter Integrovaná Dynamic Peak datová komunikace

Více

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA DELŠÍ INTERVALY DOPLŇOVÁNÍ WATER LESS Hawker Water Less poskytuje větší

Více

Virtual Welding. Vzdělávání budoucnosti

Virtual Welding. Vzdělávání budoucnosti Virtual Welding Vzdělávání budoucnosti Realistická výuka na simulátoru 100% bezpečný Šetří zdroje Úspěšný balíček VŠEOBECNĚ Výuka svařování budoucnosti má své jméno Fronius Virtual Welding. Účastníci výuky

Více

ACCTIVA. Systémy pro nabíjení startovacích baterií

ACCTIVA. Systémy pro nabíjení startovacích baterií ACCTIVA Systémy pro nabíjení startovacích baterií L E P Sˇ Í E N E R G I E START BĚHEM VTEŘINY. NEKONEČNÁ VYTRVALOST. Všechny moderní automobily jsou neustále vybavovány čím dál větším počtem elektrických

Více

trak power Vysokofrekvenční nabíjecí technologie Made in Germany premium charge

trak power Vysokofrekvenční nabíjecí technologie Made in Germany premium charge Vysokofrekvenční nabíjecí technologie Made in Germany premium charge POWER FROM INNOVATION Společnost Hoppecke se již 75 let zabývá výrobou a prodejem nových systémových řešení pro pohon vozidel. Výrobní

Více

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ NOVINKA MicorTIG série VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ www.lorch.eu Balíček TIG-Power: Kompaktní. Vysoce flexibilní. Intuitivní. TIG svařování, kdekoli chcete: Je jedno, zda jde o provoz na rozvodnou síť,

Více

SuperFlex Design. Zero feed-in

SuperFlex Design. Zero feed-in / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRONIUS SYMO Maximální flexibilita pro použití v budoucnu N W E S SnapINverter technology Integrated data communication Dynamic Peak Manager Smart Grid

Více

trak systems Systémy trakční energie

trak systems Systémy trakční energie trak systems trak systems Systémy trakční energie trak Hoppecke - systémy trakční energie Žádný pohyb není možné uskutečnit bez energie. Materiál je třeba přepravovat z místa A do místa B. Trh vyžaduje

Více

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Dlouhodobá systémová řešení pro všechny požadavky svařování. 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní komplexní řešení pro

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIRTUAL WELDING. / Výuka svařování budoucnosti / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIRTUAL WELDING / Výuka svařování budoucnosti 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování a odporové bodové

Více

FRONIUS ENERGY PACKAGE

FRONIUS ENERGY PACKAGE / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ENERGY PACKAGE Individuální řešení pro ukládání energie s vizí 24 hodin slunce. 100 0 SnapINverter technology Integrated data communication Dynamic Peak

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ACCUPOCKET 150/400. / Ruční elektrodové svařování nezávislé na elektrické síti

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ACCUPOCKET 150/400. / Ruční elektrodové svařování nezávislé na elektrické síti / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ACCUPOCKET 150/400 / Ruční elektrodové svařování nezávislé na elektrické síti / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní systémy pro obloukové svařování

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI.

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI. 2 DOKONALÉ SPOJENÍ OD ROKU 1945 / Společnost Fronius již od roku 1945

Více

TRANSFORMÁTOROVÉ STŘÍDAČE FRONIUS IG PLUS

TRANSFORMÁTOROVÉ STŘÍDAČE FRONIUS IG PLUS / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika TRANSFORMÁTOROVÉ STŘÍDAČE FRONIUS IG PLUS / Univerzální přístroje s maximální jistotou výnosu. / Nová generace střídačů Fronius

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz Profesionální management pro každý provoz ŘÍZENÍ JAKOSTI Naše řešení pro dokumentaci, monitorování, vyhodnocení a analýzu Q-Data od strany 92, Q-Sys od strany 96 90 www.lorch.eu www.lorch.eu 91 DOKUMENTACE

Více

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej.

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej. Sundaram KS Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ Sundaram KS 1K/2K/3K Sundaram KS 4K/5K > Střídač s čistým sinusovým průběhem > Výběr rozsahu vstupního napětí pro domácí spotřebiče a osobní počítače

Více

AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A

AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A NABÍJEČKA AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A Plně automatická 6/12V nabíječka Nejmodernější, mikroprocesorem řízená technika nabíjení série Banner ACCUCHARGER zaručuje to nejlepší nabíjení baterie, nejvyšší bezpečnost

Více

FRONIUS SYMO HYBRID Řešení ukládání energie pro 24h slunce. Fronius International GmbH Solar Energy Froniusplatz 1 4600 Wels

FRONIUS SYMO HYBRID Řešení ukládání energie pro 24h slunce. Fronius International GmbH Solar Energy Froniusplatz 1 4600 Wels FRONIUS SYMO HYBRID Řešení ukládání energie pro 24h slunce Fronius International GmbH Solar Energy Froniusplatz 1 4600 Wels PROČ ŘEŠENÍ PRO UKLÁDÁNÍ? / Nízká vlastní spotřeba u většiny systémů / Přesunuta

Více

the PowerRouter přehled produktů Product overview 2012-2013 the PowerRouter you re in charge

the PowerRouter přehled produktů Product overview 2012-2013 the PowerRouter you re in charge the PowerRouter Product overview 2012-2013 přehled produktů the PowerRouter you re in charge POWER ROUTER INFORMACE 1) POWER ROUTER má 2 plně nezávislé MPP trackery pro maximální výnos a flexibilní konfuguraci

Více

Regulátor nabíjení HP2430-HP A

Regulátor nabíjení HP2430-HP A Regulátor nabíjení HP2430-HP4840 30-60A Úvod : 1. 12V / 24 V systémové napětí je automaticky rozpoznáno 2. nabíjecí program pro hermetické, gelové, zaplavené olověné baterie a lithiové baterie je k dispozici

Více

Keep Moving. www.toyota-forklifts.cz

Keep Moving. www.toyota-forklifts.cz www.toyota-forklifts.cz Keep Moving PŘEDSTAVUJEME NOVOU ŘADU SKLADOVÝCH VOZÍKŮ TOYOTA LI-ION, KTERÉ DOKÁžÍ VÍCE S MENŠÍ SPOTŘEBOU ENERGIE A S NIžŠÍMI NÁKLADY. Už žádné PROSTOJE NEBO ČEKÁNÍ na nabití vozíku.

Více

DeltaSpot Odporové svařování

DeltaSpot Odporové svařování DeltaSpot Odporové svařování Hranice jsou zde proto, aby se prolamovaly: pro nás to platí v každém případě VŠEOBECNÉ INFORMACE PROCES U systému DeltaSpot se to také podařilo Posunovat hranice to je naším

Více

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě.

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. 9 dobrých důvodů 9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. Beauty roll-in vollflächig 3 Atmosférické pečení: Autopilot pro konstantně lepší kvalitu výrobku Konec s

Více

TransPocket 2500 / 3500. Obalená elektroda & WIG DC

TransPocket 2500 / 3500. Obalená elektroda & WIG DC TransPocket 2500 / 3500 Obalená elektroda & WIG DC Inteligentní hlava hledá silné a odolné tělo VŠEOBECNĚ NASAZENÍ Vývojový posun v každém ohledu Na počátku byla vytvořena téměř geniální koncepce: Systém

Více

magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000

magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000 / Svařování metodou WIG a elektrodové svařování Technologie Active Wave zvyšuje hospodárnost / Celý systém je

Více

STANDARDNÍ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER PERFECT PLUS VÝKONNÉ

STANDARDNÍ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER PERFECT PLUS VÝKONNÉ STANDARDNÍ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER PERFECT PLUS VÝKONNÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ STANDARDNÍ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ OPTIMALIZOVANÉ ROZMĚRY PROČ PLUS? V porovnání s dřívější řadou Perfect poskytují články Hawker Perfect

Více

WHITE PAPER. / Pomoc při rozhodování o pořízení nabíjecích systémů akumulátorů pro elektrické manipulační vozíky

WHITE PAPER. / Pomoc při rozhodování o pořízení nabíjecích systémů akumulátorů pro elektrické manipulační vozíky / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika WHITE PAPER / Pomoc při rozhodování o pořízení nabíjecích systémů akumulátorů pro elektrické manipulační vozíky 2 OBSAH Dnešní

Více

Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov

Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov INFORMAČNÍ PRODUKTOVÝ BULLETIN SPOLEČNOSTI REM-Technik s. r. o. Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov efektivita & design úspora & flexibilita Vážení obchodní partneři a čtenáři REMinfo!

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám.

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. STOW MOBILE Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. MOBILNÍ PALETOVÉ REGÁLY Stow Mobile je vysokokapacitní skladovací systém navržený tak, že paletové regálové systémy jsou

Více

Jak vidí ukládání energie FitCraft Energy s.r.o.

Jak vidí ukládání energie FitCraft Energy s.r.o. Jak vidí ukládání energie FitCraft Energy s.r.o. 8. 10. 2015 Martin Dorazil Vedoucí výzkumu a vývoje Ing. Miroslav Šafár Jednatel Miroslav Hanzelka Konzultant Miiroslav Hanzelka 2015 Agenda Úvod Potřeba

Více

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové tradice a kvalita čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové AKU zet Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít

Více

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting.

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting. Seznámení Your first choice in digtal cutting. Dokonalý v každém detailu Zpracování materiálu až do tloušťky 110mm, Katry G3 jsou k dispozici s výškou mostu 30, 60 nebo 120 mm v závislosti na konfiguraci.

Více

TRANSPULS SYNERGIC 2700

TRANSPULS SYNERGIC 2700 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging TRANSPULS SYNERGIC 2700 / MIG/MAG, TIG DC a svařování obalenou elektrodou VŠEOBECNĚ POUŽITÍ VÝKONNÝ SYSTÉM / TPS 2700 je zcela zvláštní svařovací zdroj.

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI.

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging DOKONALÉ SPOJENÍ JE MOŽNÉ. TPS/i ROBOTICS TOTIŽ DOVRŠUJE INTELIGENTNÍ REVOLUCI. DOKONALÉ SPOJENÍ OD ROKU 1945 / Společnost Fronius již od roku 1945 vyvíjí

Více

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Inteligentní nabíjecí systém pro trakční baterie

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Inteligentní nabíjecí systém pro trakční baterie World Class Charging Systems Inteligentní nabíjecí systém pro trakční baterie 2 BENNING World Class Charging Systems Inteligentní nabíjecí systémy Nabíječ typové řady je představitelem moderního nabíjecího

Více

DRYPOINT M PLus. Sušení. Hospodárnost na minimálním prostoru. DRYPOINT M PLUS, řešení dva v jednom pro filtraci a sušení

DRYPOINT M PLus. Sušení. Hospodárnost na minimálním prostoru. DRYPOINT M PLUS, řešení dva v jednom pro filtraci a sušení Výrobky Beko DRYPOINT M PLus Sušení Hospodárnost na minimálním prostoru DRYPOINT M PLUS, řešení dva v jednom pro filtraci a sušení Výrobky BEKO Sušení DRYPOINT M PLUS Dva v jednom: úspěšný koncept membránových

Více

Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI

Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI VÝHODY SYSTÉMU MODUL-CONNECT SYSTÉM DIGITÁLNÍHO PROPOJENÍ A ŘÍZENÍ Integrovaná ochrana baterie Elektronické jištění Nízká hmotnost Zkrácení

Více

KÖGEL MULTI A FLEXIUSE NOVUM: LIGHT & STRONG

KÖGEL MULTI A FLEXIUSE NOVUM: LIGHT & STRONG KÖGEL MULTI A FLEXIUSE NOVUM: LIGHT & STRONG VÁŠEŇ A INŽENÝRSKÉ UMĚNÍ PASSIONEERING PRO NAŠE ZÁKAZNÍKY Co je napínavější než doprava? Budoucnost v dopravě! Věnujeme se jí s vášní, z přesvědčení a na základě

Více

Komplexní výrobní linka pro High-Tech traktorové kabiny

Komplexní výrobní linka pro High-Tech traktorové kabiny ODBORNÉ TÉMA Komplexní výrobní linka pro High-Tech traktorové kabiny Fendt se spoléhá na svařovací techniku od Cloos. Odborný článek od S. Nüchtern-Baumhoff, Carl Cloos Schweißtechnik GmbH, Haiger Foto:

Více

trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante

trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante Motive Power Systems Reserve Power Systems Special Power Systems Service trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante trak Xchange trak Xchange Zařízení na výměnu

Více

CHANGING THE WORLD WITH COMPELLING IDEAS

CHANGING THE WORLD WITH COMPELLING IDEAS "Akumulace jako efektivní spotřeba přebytků energie z fotovoltaiky Jakub Halamíček Praha, říjen 2011 MIT STARKEN IDEEN DIE WELT VERÄNDERN CHANGING THE WORLD WITH COMPELLING IDEAS 2011 IBC SOLAR Zvýšení

Více

PÁRA S KVALITOU. Parní zvlhčovač vzduchu s elektrodovým ohřevem Condair EL. Zvlhčování a odpařovací chlazení vzduchu

PÁRA S KVALITOU. Parní zvlhčovač vzduchu s elektrodovým ohřevem Condair EL. Zvlhčování a odpařovací chlazení vzduchu PÁRA S KVALITOU Parní zvlhčovač vzduchu s elektrodovým ohřevem Condair EL Zvlhčování a odpařovací chlazení vzduchu Parní zvlhčovač vzduchu s elektrodovým ohřevem Rozvod páry flexibilní hadicí Condair EL

Více

Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů. www.istockphoto.com. BHKW na zemní plyn Účinná alternativa

Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů. www.istockphoto.com. BHKW na zemní plyn Účinná alternativa Zemní plyn Moduly BHKW do 4 000 kw ti Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů www.istockphoto.com BHKW na zemní plyn Účinná alternativa innos č ú v e c d ů V Silný partner Šetrné ke klimatu a účinné

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

Informace o přístroji UH28C VN zdroj

Informace o přístroji UH28C VN zdroj Informace o přístroji UH28C VN zdroj EN-CENTRUM, s.r.o. Telefon: +420 257 322 538 E-Mail: sales@encentrum.cz Lidická 66 Praha 5 15000 Telefax: +420 251 560 202 Internet: www.encentrum.cz Shrnutí Nejnovější

Více

SAFMIG BLX Inteligentní, stupňově řízené zdroje pro svařování metodou MIG/MAG ve verzi kompaktní i s odděleným podavačem.

SAFMIG BLX Inteligentní, stupňově řízené zdroje pro svařování metodou MIG/MAG ve verzi kompaktní i s odděleným podavačem. SAFMIG BLX Inteligentní, stupňově řízené zdroje pro svařování metodou MIG/MAG ve verzi kompaktní i s odděleným podavačem. Produktivita je klíčem k úspěchu současných firem a ta může být dosažena pomocí

Více

Ochrana proti selháním systému způsobeným výpadky napájení

Ochrana proti selháním systému způsobeným výpadky napájení Datasheet Fujitsu Nepřerušitelný zdroj napájení (UPS) APC typu line interactive Přepínač konzoly Datasheet Fujitsu Nepřerušitelný zdroj napájení (UPS) APC typu line interactive Přepínač konzoly KVM Pokročilá

Více

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ.

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ. EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ www.durr.com Čištění dílů jako plnohodnotný plnohodnotný proces proces Neustále stoupající nároky na kvalitu dílů vyžadují v oblasti průmyslového

Více

STARTOVACÍ ZDROJE a NABÍJECKY katalog 2008-01

STARTOVACÍ ZDROJE a NABÍJECKY katalog 2008-01 STARTOVACÍ ZDROJE a NABÍJECKY katalog 2008-01 1 Nabíjecky pro bežné Pb WET akumulátory Nabíjecky v modelové rade MACH jsou vybaveny: em ukazujícím reálný nabíjecí proud, ochranou proti zkratu a prepólování

Více

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně).

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně). Katalogový list www.abetec.cz Indikátor síly a momentu M3IE, bez senzoru Obj. číslo: 106002051 Výrobce: Mark-10 Corporation Anotace Profesionální digitální ukazatel síly / točivého momentu. Navržený pro

Více

Malé trakční baterie powerbloc powerbloc dry Hawker XFC TM

Malé trakční baterie powerbloc powerbloc dry Hawker XFC TM Malé trakční baterie powerbloc powerbloc dry Hawker XFC TM Více energie pro malé trakční baterie Powerbloc Powerbloc dry Hawker XFC TM Powerbloc, powerbloc dry a Hawker XFC jsou konstrukční řady malých

Více

Malé trakční baterie powerbloc powerbloc dry

Malé trakční baterie powerbloc powerbloc dry Malé trakční baterie powerbloc powerbloc dry Více energie pro malé trakční powerbloc powerbloc dry Powerbloc a powerbloc dry jsou konstrukční řady blokových baterií pro všechny druhy použití s malou trakcí,

Více

Gel. AGM baterie. baterie % baterie %

Gel. AGM baterie. baterie % baterie % ové a AGM www.victronenergy.com 1. VRLA technologie VRLA je zkratkou pro Valve Regulated Lead Acid, což znamená, že jsou uzavřené. Plyn uniká přes bezpečnostní ventily pouze v případě selhání článku nebo

Více

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu. Odborný výcvik ve 3. tisíciletí

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu. Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Odborný výcvik ve 3. tisíciletí 2.3 Manipulační prostředky-typy vozíků Obor: Operátor skladování Ročník: 3. Vypracoval: Bc.

Více

INTELIGENTNÍ NABÍJEČKA IPC-7

INTELIGENTNÍ NABÍJEČKA IPC-7 Návod k použití CZ INTELIGENTNÍ NABÍJEČKA IPC-7 4738890 - IPC-7 Děkujeme Vám za projevenou důvěru zakoupením výrobku značky FK technics. Tento návod Vás seznámí s uvedeným výrobkem, jeho funkcemi a správnou

Více

Acvatix vynikající kombiventily s vysokou energetickou účinností

Acvatix vynikající kombiventily s vysokou energetickou účinností Acvatix vynikající kombiventily s vysokou energetickou účinností Zvýšená flexibilita a jednoduchost pro projektování, montáž a uvedení HVAC zařízení do provozu Answers for infrastructure. Acvatix kombiventily

Více

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Vyspělá interaktivní ochrana napájení pro servery a síťová zařízení. > Nejoblíbenější záložní zdroje pro sítě a servery. Zdroj Smart-UPS spolehlivě ochrání Vaše kritická

Více

MAGICWAVE 4000 / 5000 TRANSTIG 4000 / 5000

MAGICWAVE 4000 / 5000 TRANSTIG 4000 / 5000 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging MAGICWAVE 4000 / 5000 TRANSTIG 4000 / 5000 / Svařování TIG a obalenou elektrodou VYŠŠÍ HOSPODÁRNOST DÍKY TECHNOLOGII ACTIVE WAVE / Celý systém je plně

Více

Administrační software. Stand EWM AG 1

Administrační software.  Stand EWM AG 1 Administrační software www.ewm-group.com Stand 2014-03 EWM AG 1 Investice budoucnosti MULTIMATRIX vzorec řešení pro Vaše dnešní a budoucí svařovací úkoly. Svařovací procesy, Materiálové-charakteristik,

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Automatická programovatelná spínaná nabíječka. olověné akumulátory

Automatická programovatelná spínaná nabíječka. olověné akumulátory Automatická programovatelná spínaná nabíječka pro olověné akumulátory Návod k použití 7673-8112-0000 1. Úvod Tato řada nabíječek je určena k nabíjení všech typu olověných baterií včetně baterií s gelovým

Více

Řada střídačů TripleLynx MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Srovnávací solární střídač od společnosti Danfoss 3fázový bez transformátoru 10, 12,5 a 15 kw

Řada střídačů TripleLynx MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Srovnávací solární střídač od společnosti Danfoss 3fázový bez transformátoru 10, 12,5 a 15 kw MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Řada střídačů TripleLynx Srovnávací solární střídač od společnosti Danfoss 3fázový bez transformátoru 10, 12,5 a 15 kw SOLAR INVERTERS 98% Maximální výkon po celý den Střídače

Více

Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti

Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti Produktové skupiny FACILITY Připojte se do světa možností IT POWER DISTRIBUTION Energie pro vaše IT ELEKTROMATERIÁL Komplexní program pro elektroniku

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Inteligentní regulátor solárního nabíjení. Uživatelský manuál

Inteligentní regulátor solárního nabíjení. Uživatelský manuál Inteligentní regulátor solárního nabíjení Uživatelský manuál Předtím než začnete tento produkt používat, pozorně si přečtěte tento manuál. Obsah 1. Úvod k produktu 2. Instalace 3. Provoz 4. Běžné závady

Více

Pohon garážových vrat

Pohon garážových vrat Hněvkovského 30/65, 61700 Brno-Komárov Pohon garážových vrat Instalační a uživatelský manuál Upozornění: je důležité pro bezpečnost všech osob, kteří instalují a používají tento pohon garážových vrat,

Více

Sika Industry Inventing the Future

Sika Industry Inventing the Future Sika Industry Inventing the Future Segmenty trhu pro potřeby našich zákazníků: automobilový průmysl automotive Aftermarket transportation spotřebiče & komponenty nástroje & kompozity Vyvíjíme řešení pro:

Více

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKUMULÁTOROVÉ AKU ET Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít a za jeho výsledky

Více

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor.

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor. Dunkermotoren HROMADNÁ DOPRAVA KOLEJOVÁ VOZIDLA Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii:» Rychlá dostupnost vzorků a prototypů» Kvalifikované systémy pro

Více

Sínusový záložní zdroj INTEX 400-12

Sínusový záložní zdroj INTEX 400-12 Sínusový záložní zdroj INTEX 400-12 Profesionální sínusový záložní zdroj UPS, nízkofrekvenční technologie, integrovaný nabíječ externích akumulátorů max. 10A, dvoustupňové nabíjení. Robustní celokovová

Více

Maximalizujte svůj horizont.

Maximalizujte svůj horizont. Maximalizujte svůj horizont. swiss made 6x Field of View 5 7 12 10 Shade Level World Record! Automaticky lepší sváření TAK DALECE. TAK PRŮZRAČNĚ. TAK BAREVNĚ. Tak dobře jste při svařování ještě nikdy

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

Centrální střídač se superlativy

Centrální střídač se superlativy Série Powador XP. Centrální střídač se superlativy Powador XP100-HV XP350-HV TL Powador série XP. Centrální střídač se superlativy. Na celém světě. Na Powador XP se můžete spolehnout. Reichstorf, Německo

Více

Svařování do úzké mezery. Revoluce ve svařování silných materiálů. Weld your way.

Svařování do úzké mezery. Revoluce ve svařování silných materiálů. Weld your way. Svařování do úzké mezery Revoluce ve svařování silných materiálů Weld your way. www.cloos.de Musíte mít jasnou vizi toho, co chcete udělat a té se musíte držet. Roger B. Smith 2 < CLOOS Weld your way.

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

Electricity Meters Residential. Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby

Electricity Meters Residential. Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby Electricity Meters Residential Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby Rozšiřitelnost pro budoucí funkce Rozšiřitelnost pro budoucí komunikační

Více

BalanceLift Manipulace s břemeny bez námahy ve zcela přirozených pohybech

BalanceLift Manipulace s břemeny bez námahy ve zcela přirozených pohybech BalanceLift Manipulace s břemeny bez námahy ve zcela přirozených pohybech IN MADE GERMANY 25 50 75 100 150 300 BalanceLift Vám nabízí jedinečné výhody: Manipulace zavěšeného zboží bez použití proudu Manipulace

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

VistaScan Mini skener paměťových fólií malý, ale výkonný

VistaScan Mini skener paměťových fólií malý, ale výkonný VistaScan Mini skener paměťových fólií malý, ale výkonný STlAČEnÝ VZDUCH ODSÁVÁnÍ ZOBRAZOVACÍ SYSTÉMY PÉČE O ZUBY HYGIEnA Nová dimenze rentgenové diagnostiky chairside přímo u zubařského křesla VistaScan

Více

magicwave 1700/2200 Transtig 2200

magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / Svařování TIG a obalenou elektrodou Technologie aktivní vlny zvyšuje hospodárnost / Celý systém

Více

Energetika v ČR XVIII. Solární energie

Energetika v ČR XVIII. Solární energie Energetika v ČR XVIII Solární energie Slunce snímek v oblasti rtg záření http://commons.wikimedia.org/wiki/file:sun_in_x-ray.png Projevy sluneční energie: - energie fosilních paliv (která vznikla z rostlinné

Více

ACCTIVA EASY 1204 VÝKONOVÉ PARAMETRY TECHNICKÉ ÚDAJE

ACCTIVA EASY 1204 VÝKONOVÉ PARAMETRY TECHNICKÉ ÚDAJE OBSAH NABÌJEČKY Acctiva Easy 1204 Acctiva Easy 2403 Accugard Bike Accugard Car Accucharger 12-10 Accucharger 12-20 Accucharger 12/24-20 Accucharger 24-10 Accucharger MPL 10 Accucharger Pro 35A Accumate

Více

Projekt osvětlení Téryho chaty elektřinou ze slunce

Projekt osvětlení Téryho chaty elektřinou ze slunce Projekt osvětlení Téryho chaty elektřinou ze slunce Fotovoltaický systém pro Téryho chatu Energetická část projektu pro osvětlení Téryho chaty v ostrovním provozu tzn. bez připojení k rozvodné síti ( Technické

Více

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE.

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. 2 VČERA. DNES. ZÍTRA. V roce 1911 začala firma Niepenberg & Co. GmbH vyrábět produkty z vysoce ušlechtilých ocelí, především holicí čepele a žiletky. Po

Více