Automatizované svařovací systémy. Kompletní řešení v jednom

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Automatizované svařovací systémy. Kompletní řešení v jednom"

Transkript

1 Automatizované svařovací systémy Kompletní řešení v jednom

2 V centru pozornosti společnosti Fronius stojí zákazníci a jejich aplikace ŠPIČKOVÉ KNOW-HOW Lepší výsledky, prvenství při realizaci nových řešení tyto požadavky vedou společnost Fronius již roky od inovace k inovaci. Stěžejním bodem je vývoj. Ne náhodou je společnost Fronius evropskou značkou a celosvětovou jedničkou v oblasti obloukového svařování. Toto rozsáhlé know-how přesahuje i oblast automatizace svařování. Společnost Fronius se v této oblasti obrací na své 30leté zkušenosti, díky nimž si může klást správné priority potřeby zákazníka a aplikace v jeho provozu. INOVAČNÍ NÁSKOK SPOLEČNOSTI FRONIUS Hospodárnost při použití Reprodukovatelné svařovací výsledky kontrola procesu záznam dat parametry lze programovat a ukládat správa svařovacích dat Nejvyšší spolehlivost Maximální dostupnost zařízení

3 Bonus společnosti Fronius: vše z jednoho místa U automatizovaných svařovacích systémů je společnost Fronius jedinečným partnerem. V každém ohledu. Kromě toho nabízí společnost Fronius vše z jednoho místa. Od plánování, přes realizaci až po servis po zprovoznění zařízení. V každé fázi je použito optimální know-how: Průzkum realizace Odborníci zjistí odpovídající techniku postupu a ideální svařovací proces. Inženýring zařízení Pomocí 3D simulace, aktivního zapojení požadavků zákazníka, optimalizace a výběru odpovídající bezpečnostní techniky, senzoriky atd. Výroba zařízení u společnosti Fronius Celá výroba probíhá u společnosti Fronius. Jen tak je možné splňovat nejen stále rostoucí požadavky na kvalitu, ale i klást nové standardy. Vývoj softwaru Softwarová řešení pro řízení zákaznicky specifi ckých průběhů procesů jsou individuálně vyvíjena a umožňují optimální kontrolu procesů i intuitivní ovládání. Školení u společnosti Fronius Rozsáhlé zaškolení odborného personálu co se týče použití, údržby atd. Montáž a zprovoznění na místě Společnost Fronius také nainstaluje své zařízení na místě nasazení. Včetně zaškolení odborníků a optimalizace procesu během zahájení výroby. Servis Celosvětová síť partnerů společnosti Fronius nabízí rychlou a kompletní podporu.

4 Správný systém pro každé odvětví SYSTÉMOVÉ APLIKACE U typických systémových aplikací pro jednotlivá odvětví využívá společnost Fronius své dlouholeté zkušenosti v oblasti automatizace svařování. Je jedno, co je zapotřebí svařovat od tlumičů vozidel po součástky vrtacích hlav v námořní oblasti tyto hotové systémy lze nasadit v nejrůznějších oblastech: Svařovací zařízení na zakázku ETR-S, lodní průmysl, onshore/offshore Vybavené na svařence s cylindrickým vrtáním (součástky vrtacích hlav, ventily, pláště pump, ropovody, součástky lodních motorů). Použití procesu s horkým drátem WIG přitom splňuje nejvyšší kvalitativní požadavky. Nosná svařovací zařízení Výroba zvlášních vozidel, konstrukce mostů a hal Používá se k svařování MIG/MAG ocelových a hliníkových nosníků. výroba zařízení, zásobníků, strojní a ocelářský průmysl automobilový a dodavatelský průmysl výroba chemických zařízení, energetická technika konstrukce průmyslových zařízení a potrubních vedení opravy a údržba letecký a kosmický průmysl zpracování kovů a konstrukce portálů Svařovací zařízení pro filtry, Automobilový průmysl Tato zařízení svařují hliníkové fi ltry pohonných hmot nebo vyrovnávací nádržky klimatizací. lodní průmysl, onshore/offshore výroba zvláštních vozidel, stavebních strojů Zařízení pro svařování žebrovaných potrubí, výroba průmyslových zařízení Pokovování při svařování, odpařovací stěny jsou chráněny proti korozi. Použití v elektrárnách a spalovnách odpadů.

5 Speciální úkoly si žádají individuální řešení Svařovací zařízení pro podélný svar Tento kolejový systém disponuje integrovaným systémem pro hledání svaru, souběžně se pohybující ovládací konzolou s integrovaným průmyslovým PC, měřicím systémem vzdálenosti pro podvozek a motorizovaným ramenem pro umístění hlavy hořáku. Portál Portálová jednotka pohybující se po kolejnicích, volně programovatelná na šesti osách, s motorizovanou teleskopickou osou pro hlavu hořáku (vertikálně umístěnou) pro svařování velkých nebo dlouhých, resp. vysokých svařenců. Použití při výrobě kolejových vozidel a výměníků tepla. INDIVIDUÁLNÍ ŘEŠENÍ Některé úkony vyžadují nové, individuální koncepty řešení. Nákup zařízení, která dosahují perfektních výsledků, se i přes jejich exkluzivitu brzy vyplatí. Společnost Fronius je i v těchto případech nejlepší volbou. Celé zařízení je počínaje mechanickou konstrukcí a konče koncepcí řízení optimálně přizpůsobeno dané aplikaci. V kombinaci s technologií svařovacích zařízení je zde vyjádřena filozofi e vše z jednoho místa. Svařovací zařízení pro kombinované svary Svařovací systém pro kulaté i podélné svary na zásobnících o průměru až 6 m. Jsou vybaveny svařovací hlavou pro svařování MIG/MAG (s integrovaným kamerovým sledováním oblouku a svaru), horkým drátem WIG, plasmovým vpichovaným otvorem, průmyslovým PC a laserovým hledacím/ sledovacím systémem. Svařovací zařízení pro kulaté svary Se čtyřmi nezávisle seřizovatelnými svařovacími hlavami vybavenými pro svařování MIG/MAG i WIG. Ovládací konzola je vybavena průmyslovým PC. Pro svařence o délce až 9 m.

6 Stanovit standardy nebo efektivně kombinovat STANDARDNÍ ZAŘÍZENÍ Společnost Fronius disponuje širokou paletou standardních komponent od mechanického snímání svaru až po systémové řešení. Každý produkt je kombinací nejmodernější techniky a letitého know-how. A to se vyplatí. Neboť když to vaše úkony vyžadují, lze tyto standardní komponenty velice snadno zkombinovat do komplexních systémových konfi gurací. Tím se otevírá široká škála možností nasazení. Některé příklady naleznete vpravo pod záložkou. Otočné stoly Díky nim lze přesně umístit nejrůznější geometrie svařenců. Podvozky Pro svařování podélných svarů. Systémy pro hledání a sledování svarů Mechanické nebo optické systémy pro precizní hledání, resp. sledování svarů. Otáčecí zařízení pro potrubí/zásobníky Podvalky pro manipulaci s oválnými, tenkostěnnými a i extrémně těžkými potrubními konstrukcemi. Upínací lavice Vysoce integrovaná svařovací zařízení pro podélné svařování zásobníků, nádrží, potrubí a plechů. V kombinaci se svařovacími procesy WIG, MIG/MAG a plasmou. Upínací pouzdro Tříčelisťové upínací pouzdro pro nasazení u otočných naklápěcích stolů. Hlavní přednosti: centrické upínání, rychle nastavitelné na různé průměry. Výkyvná zařízení/kluzné systémy Použitelné jako lineární pojízdné, výkyvné, resp. polohovací a AVC osy. Stojany/nosiče automatů Pro motorizované umísťování hořáků, upevňování křížového kluzného systému a svařování pomocí podélně posuvné osy. Řídicí moduly Pro kontrolu a řízení celého procesu svařování. Pro optimální reprodukovatelné výsledky.

7 Vše se otáčí, vše se pohybuje, jen svařenec je nehybný Uzavřené svařovací kleště Speciálně pro tenkostěnné trubky. Kompaktní konstrukce umožňuje nasazení i v místech s omezeným přístupem. Rychlé přizpůsobení rozdílným geometriím díky modulárnímu skořepinovému upínacímu systému. ORBITÁLNÍ SYSTÉMY Orbitální systémy jsou tvořeny systémovým řízením a svařovacími zdroji nejvyšší kvality. Středem zájmu je kvalita svarového švu, reprodukovatelnost výsledků a hospodárnost. Svařovací hlavy na potrubí plochy potrubí Použití u rovných, vyčnívajících a zasunutých trubek. Možnost použití integrovaného podavače drátu a motorizovaného nastavení výšky hořáku (AVC). Pro WIG a MAG. Otevřené svařovací kleště Pro téměř všechny úkony při stavbě potrubí. Minimální přípravné časy díky plynule nastavitelnému upínacímu a centrovacímu systému. Volitelné motorizované nastavení výšky hořáku (AVC) a výkyvu (OSC). Orbitální systémové řízení Úplná kontrola procesu. Všechny parametry lze snadno nastavit pomocí dálkového ovládání. Interní paměť pro ukládání/zálohování předdefi novaných svařovacích programů. Orbitální podvozek Pro svařování potrubí o velkém průměru a silných stěnách speciálně při výstavbách potrubí a ropovodů. Motorizované nastavení výšky hořáku (AVC) a výkyvu. Pro WIG a MIG/MAG.

8 Stojan Podavač drátu KONFIGURACE SYSTÉMU Sestava ze standardních zařízení Řídicí modul Kluzný systém Upínací pouzdro Svařovací zdroj Otočný stůl Svařovací zařízení pro kulaté svary Kluzáky AVC Stojan Výkyvné zařízení Podavač drátu Upínací pouzdro Otočný stůl Řídicí modul Svařovací zdroj Svařovací zařízení pro kulaté svary

9 Svařovací zdroje Dálkový ovladač Podavač drátu Podvozek Sledování svaru Svařovací zařízení pro podélný svar Podavač drátu Řídicí modul Svařovací zdroj Upínací Svařovací zařízení pro podélný svar (s upínací lavicí)

10 Text a vyobrazení odpovídají technickému stavu při zadání do tisku. Změny vyhrazeny. Bez písemného svolení firmy Fronius International GmbH se nesmí tento dokument - ani vcelku, ani po částech - kopírovat, ani jakýkoliv jiným způsobem rozmnožovat. FRONIUS ČESKÁ REPUBLIKA S.R.O. V Olšinách 1022/42, CZ Praha 10 Tel: +420/ Fax: +420/ sales.praha@fronius.com FRONIUS INTERNATIONAL GMBH Buxbaumstraße 2, P.O.Box 264, A 4602 Wels Tel: +43/7242/241-0, Fax: +43/7242/ sales@fronius.com FRONIUS SLOVENSKO S.R.O. Nitrianska 5, SK Trnava Tel: +421/(0)33/ Fax: +421/(0)33/ sales.slovakia@fronius.com 40,0006,2671 (1/06)

Virtual Welding. Vzdělávání budoucnosti

Virtual Welding. Vzdělávání budoucnosti Virtual Welding Vzdělávání budoucnosti Realistická výuka na simulátoru 100% bezpečný Šetří zdroje Úspěšný balíček VŠEOBECNĚ Výuka svařování budoucnosti má své jméno Fronius Virtual Welding. Účastníci výuky

Více

TransPocket 2500 / 3500. Obalená elektroda & WIG DC

TransPocket 2500 / 3500. Obalená elektroda & WIG DC TransPocket 2500 / 3500 Obalená elektroda & WIG DC Inteligentní hlava hledá silné a odolné tělo VŠEOBECNĚ NASAZENÍ Vývojový posun v každém ohledu Na počátku byla vytvořena téměř geniální koncepce: Systém

Více

DeltaSpot Odporové svařování

DeltaSpot Odporové svařování DeltaSpot Odporové svařování Hranice jsou zde proto, aby se prolamovaly: pro nás to platí v každém případě VŠEOBECNÉ INFORMACE PROCES U systému DeltaSpot se to také podařilo Posunovat hranice to je naším

Více

VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ

VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ / Technologie CMT Twin, Time, LaserHybrid a TimeTwin 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

FLEXTRACK 45 PRO SVAŘOVACÍ PODVOZEK. pro podélné svary a orbitální aplikace Svařovací postupy: MIG/MAG, CMT

FLEXTRACK 45 PRO SVAŘOVACÍ PODVOZEK. pro podélné svary a orbitální aplikace Svařovací postupy: MIG/MAG, CMT / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FLEXTRACK 45 PRO SVAŘOVACÍ PODVOZEK pro podélné svary a orbitální aplikace Svařovací postupy: MIG/MAG, CMT 2 / FlexTrack 45 Pro PODÉLNÝ SVAR NEBO ORBITAL.

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI ZELTWANGER GRUPPE PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI MAURO DE SIMON ZELTWANGER AUTOMATION GMBH LISTOPAD 2016 DATA & FAKTA SKUPINA ZELTWANGER Založení 1982 Společnosti ve skupině 5 Zaměstnanci 340 Skupinový obrat

Více

BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití

BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití BeA technika pro automatizaci přístroje řešení servis Inovační systém BeA MODUL je speciálně vyvinut a vyráběn pro stacionární

Více

MagicWave 2500 / 3000 TransTig 2500 / 3000. Svařování metodou WIG a elektrodové svařování

MagicWave 2500 / 3000 TransTig 2500 / 3000. Svařování metodou WIG a elektrodové svařování MagicWave 2500 / 3000 TransTig 2500 / 3000 Svařování metodou WIG a elektrodové svařování Snazší svařování VŠEOBECNĚ NASAZENÍ Tiché, silné, stabilní Svářeči pracující s metodou WIG se mají na co těšit.

Více

BalanceLift Manipulace s břemeny bez námahy ve zcela přirozených pohybech

BalanceLift Manipulace s břemeny bez námahy ve zcela přirozených pohybech BalanceLift Manipulace s břemeny bez námahy ve zcela přirozených pohybech IN MADE GERMANY 25 50 75 100 150 300 BalanceLift Vám nabízí jedinečné výhody: Manipulace zavěšeného zboží bez použití proudu Manipulace

Více

Flexistar. Shape. Join. Look ahead. Flexibilní výrobní jednotka pro výrobu kvalitních tenkostěnných trubek

Flexistar. Shape. Join. Look ahead. Flexibilní výrobní jednotka pro výrobu kvalitních tenkostěnných trubek Shape. Join. Look ahead. Flexibilní výrobní jednotka pro výrobu kvalitních tenkostěnných trubek Stroje a zařízení pro inovativní technologie tváření, dělení a spojování Obchodní značka firmy weil engineering

Více

Svařovací traktory Weldycar NV pro mechanizaci svařování metodou MIG/MAG.

Svařovací traktory Weldycar NV pro mechanizaci svařování metodou MIG/MAG. Svařovací traktory Weldycar NV pro mechanizaci svařování metodou MIG/MAG. POPIS ZAŘÍZENÍ Nabízíme Vám traktory pro mechanizaci svařování MIG/MAG WELDYCAR NV. Jsou to přenosné, autonomní svařovací traktory

Více

Ecostar. weil technology. Shape. Join. Look ahead. Volně programovatelné stroje pro plně automatizovanou výrobu kruhových a oválných trubek

Ecostar. weil technology. Shape. Join. Look ahead. Volně programovatelné stroje pro plně automatizovanou výrobu kruhových a oválných trubek Shape. Join. Look ahead. Ecostar Volně programovatelné stroje pro plně automatizovanou výrobu kruhových a oválných trubek (z plechů do tloušťky 2,0 mm) weil technology Obchodní značka firmy weil engineering

Více

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST GF Machining Solutions Mikron MILL P 800 U ST Mikron MILL P 800 U ST Soustružení. Hrubování. Dokončování. Jediná upínací operace. Mikron MILL P 800 U ST pro simultánní soustružení je nové řešení, založené

Více

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Dlouhodobá systémová řešení pro všechny požadavky svařování. 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní

Více

Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování

Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování Migatronic Automation A/S Migatronic Automation A/S, dceřiná pobočka firmy Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S, je dánská společnost založená v roce 1986 se

Více

Osa s lineárním motorem řady HN

Osa s lineárním motorem řady HN Osa s lineárním motorem řady HN Nekompromisní a vysoce dynamická lineární osa s pevnou základnou-integrována a připravena k použití. Kompaktní a precizní vedení, i absolutní měřící systém - to vše patří

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Program Fronius Service Partner / Nainstalujete dokonalé fotovoltaické elektrárny. A co bude pak? Nabídněte svým zákazníkům více:

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

TransSteel 3500 / 5000. Svařovací systém MIG/MAG

TransSteel 3500 / 5000. Svařovací systém MIG/MAG TransSteel 3500 / 5000 Svařovací systém MIG/MAG Robustní partner při zpracování oceli VŠEOBECNĚ Vždy na bezpečném místě Při práci s ocelí je vyžadována spolehlivost. Robustní nástroje jsou samozřejmostí.

Více

E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É.

E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É. FALCON. E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É. FALCON. Optimální poměr nákladů a užitku pro Váš úspěch. Robustní stroj FALCON lze použít pro plazmové, autogenní nebo kombinované

Více

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE.

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. 2 VČERA. DNES. ZÍTRA. V roce 1911 začala firma Niepenberg & Co. GmbH vyrábět produkty z vysoce ušlechtilých ocelí, především holicí čepele a žiletky. Po

Více

SPRÁVNÉ OTÁČKY PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU.

SPRÁVNÉ OTÁČKY PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU. Série Turn IC SPRÁVNÉ OTÁČKY PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU. REPRODUKOVATELNÁ KVALITA Prostě perfektní svary díky stabilní rychlosti svařování MNOHOSTRANNÁ KONFIGUROVATELNOST Individuální přizpůsobení druhu a

Více

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ

ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ROBOTIZOVANÉ SVAŘOVÁNÍ / Dlouhodobá systémová řešení pro všechny požadavky svařování. 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní komplexní řešení pro

Více

pro ruční svařování MIG/MAG v průmyslu i v řemeslech

pro ruční svařování MIG/MAG v průmyslu i v řemeslech pro ruční svařování MIG/MAG v průmyslu i v řemeslech Žárovka Thomase Alva Edisona nebyla první na trhu. Ale byla tou, která s konečnou platnos pomohla elektřině k průlomu. Stále znovu mění vynálezy svět.

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY

ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY Závěsná ramena SICOARMS jsou ideálním řešením pro zajištění snadné a rychlé dostupnosti všech typů pracovního nářadí používané v každém moderním výrobním podniku. Ramena SICOARMS

Více

CNC-Obráběcí centrum 2010

CNC-Obráběcí centrum 2010 CNC-Obráběcí centrum 2010 Venture 08 2 4 5 1 3 wood loves Venture /// German Technology 2 rychlovýměnné systémy nástrojů ve standardu Laserové polohování Elektronické snímání všech dorazových válců 1 2

Více

U ŘADA APLIKACE POPIS ELEKTRICKÉ OVLÁDÁNÍ

U ŘADA APLIKACE POPIS ELEKTRICKÉ OVLÁDÁNÍ APLIKACE Pro uchycení, rotaci a naklápění potrubních částí s kruhovým profilem při manuálním nebo automatickém svařování, především v potrubním odvětví (předvýroba a sestavení na místě, stejně tak i ve

Více

Vysoká přesnost a procesní bezpečnost. TOTAL TOOLING=KVALITA x SERVIS 2

Vysoká přesnost a procesní bezpečnost. TOTAL TOOLING=KVALITA x SERVIS 2 New Září 2014 Nové produkty pro obráběcí techniky ZSG-4 osový svěrák Vysoká přesnost a procesní bezpečnost TOTL TOOLING=KVLIT x SERVIS 2 WNT Česká republika s.r.o. Pod Hradbami 2002/1 594 01 Velké eziříčí

Více

Laserové jednotky. Shape. Join. Look ahead. Modulární a flexibilní jednotky pro svařování a dělení laserovým paprskem

Laserové jednotky. Shape. Join. Look ahead. Modulární a flexibilní jednotky pro svařování a dělení laserovým paprskem Shape. Join. Look ahead. Laserové jednotky Modulární a flexibilní jednotky pro svařování a dělení laserovým paprskem Stroje a zařízení pro inovativní technologie tváření, dělení a spojování Obchodní značka

Více

Učení při výrobě. Concept turn 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem

Učení při výrobě. Concept turn 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem [ To je ] E[M]CONOMy: Učení při výrobě. Concept turn 450 CNC výcvik s průmyslovým výkonem Concept TURN 450 Nový rozměr CNC výcviku vhodný pro průmyslové účely. Stroj je vybaven osou C, poháněnými nástroji

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL NAŠÍM CÍLEM JE VYTVOŘIT DOKONALÝ OBLOUK PRO KAŽDÉ POUŽITÍ! Výhody / 3 LSC: MODIFIKOVANÝ KRÁTKÝ OBLOUK S EXTRÉMNĚ VYSOKOU STABILITOU.

Více

Vysoce dynamické lineární osy řady HL

Vysoce dynamické lineární osy řady HL Vysoce dynamické lineární osy řady HL Lineární osy řady HL nabízejí nekompromisní, nejmodernější integrovaný způsob pohonu a jsou připraveny pro velmi jednoduchou zástavbu do širších celků. Jejich razantní,

Více

MIG/MAG/MMA Kompaktní zdroje / Invertory. Origo TM Mig C3000i panel MA23, MA23A

MIG/MAG/MMA Kompaktní zdroje / Invertory. Origo TM Mig C3000i panel MA23, MA23A MIG/MAG/MMA Kompaktní zdroje / Invertory Origo TM Mig C3000i panel MA23, MA23A Profesionální invertorové zdroje pro svařování MIG/MAG/ MMA a drážkování uhlíkovou elektrodou. Nastavení proudu v rozsahu

Více

ELGEF Plus. Modulární systém pro velké rozměry až. tvarovek. www.titan-metalplast.cz

ELGEF Plus. Modulární systém pro velké rozměry až. tvarovek. www.titan-metalplast.cz Modulární systém pro velké rozměry až do 2000 mm ELGEF Plus Systém sedlových tvarovek Výhody systému sedlových tvarovek Využijte maximální flexibilitu inteligentního a modulárního systému velkých dimenzí,

Více

VÍCEÚČELOVÝ, MODULÁRNÍ STROJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PRO VAŠÍ PRODUKTIVITU

VÍCEÚČELOVÝ, MODULÁRNÍ STROJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PRO VAŠÍ PRODUKTIVITU Suprarex SXE-P VÍCEÚČELOVÝ, MODULÁRNÍ STROJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PRO VAŠÍ PRODUKTIVITU Stroje Procesy Řídící systémy Programování Prostředí Pálicí stroje ESAB SUPRAREX jsou skupinou strojů s nejširší rozmanitostí.

Více

TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG. Obalená elektroda & WIG DC

TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG. Obalená elektroda & WIG DC TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG Obalená elektroda & WIG DC Od této doby je inteligence mírou v ech vûcí ÚVODEM Rezonanãní inteligence - Nov standard svafiovací techniky Pfiedstavte

Více

AUTOMATICKÉ PARKOVACÍ SYSTÉMY

AUTOMATICKÉ PARKOVACÍ SYSTÉMY AUTOMATICKÉ PARKOVACÍ SYSTÉMY katalog Tel.: +420 222 742 693 +420 776 383 076 +420 608 151 619 Frogo s.r.o, Farní 728/15, 162 00 Praha 6 www.frogo.cz info@frogo.cz 2 Technologii dodává společnost Frogo

Více

Přímé vrtačky. ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita

Přímé vrtačky. ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita Šroubovací technika Automatizace Pneumatické motory Pneumatické nář adí Přímé vrtačky ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita Malé, ergonomické vrtačky

Více

1 Svařování Laser-Hybridem

1 Svařování Laser-Hybridem 1 Svařování Laser-Hybridem Laser-Hybrid je kombinace svařování nejčastěji pevnolátkovým Nd YAG laserem a jinou obloukovou technologií. V zásadě jsou známy tyto kombinace: laser TIG, laser MIG/MAG, laser

Více

Aplikace strojírenství doprava odvětví ropného a plynárenského průmyslu: potrubní systémy energetika nádrže a tlakové nádoby ocelové konstrukce

Aplikace strojírenství doprava odvětví ropného a plynárenského průmyslu: potrubní systémy energetika nádrže a tlakové nádoby ocelové konstrukce FastMig X Dokonalost ve svařování Multi-procesní svařovací zdroj: MIG, 1-MIG, pulse MIG, MMA a TIG ARC Mobile Control přináší flexibilní způsob, jak používat a ovládat svářečku. WiseRoot + pro optimalizaci

Více

PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE REGULOVANÉ POHONY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ KAMEROVÉ SYSTÉMY OBCHOD

PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE REGULOVANÉ POHONY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ KAMEROVÉ SYSTÉMY OBCHOD PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE REGULOVANÉ POHONY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ KAMEROVÉ SYSTÉMY OBCHOD ӏ Svařování ӏ Manipulace ӏ Broušení, frézování, řezání ӏ Lepení ӏ Robotické buňky ӏ Jednotlivá pracoviště ӏ Robotické

Více

EGE, spol. s r.o. je tradiční český výrobce speciálních zařízení pro energetický průmysl, zejména zapouzdřených vodičů, zhášecích tlumivek a

EGE, spol. s r.o. je tradiční český výrobce speciálních zařízení pro energetický průmysl, zejména zapouzdřených vodičů, zhášecích tlumivek a EGE, spol. s r.o. je tradiční český výrobce speciálních zařízení pro energetický průmysl, zejména zapouzdřených vodičů, zhášecích tlumivek a stožárových konstrukcí. EGE ke všem svým výrobkům zajišťuje

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000

magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000 / Svařování metodou WIG a elektrodové svařování Technologie Active Wave zvyšuje hospodárnost / Celý systém je

Více

HCW 1000 NOVÝ TYP LEHKÉ HORIZONTKY ŠKODA

HCW 1000 NOVÝ TYP LEHKÉ HORIZONTKY ŠKODA HCW 1000 NOVÝ TYP LEHKÉ HORIZONTKY ŠKODA PŘEDSTAVENÍ STROJE HCW 1000 ŠKODA MACHINE TOOL a.s. pokračuje ve více než 100leté tradici výroby přesných obráběcích strojů. Na základě výsledků situační analýzy

Více

Přístroje na měření tvaru MĚŘENÍ KONTURY PRC Zabezpečení kvality kontury: Mitutoyo přístroje na měření kontury

Přístroje na měření tvaru MĚŘENÍ KONTURY PRC Zabezpečení kvality kontury: Mitutoyo přístroje na měření kontury Přístroje na měření tvaru MĚŘENÍ KONTURY PRC 1163 Zabezpečení kvality kontury: Mitutoyo přístroje na měření kontury Testování kvality: žádné ale a kdyby... KONTUR...jen vítězové a poražení. PŘÍSTROJE NA

Více

Plazmové svařovací hořák ABICOR BINZEL

Plazmové svařovací hořák ABICOR BINZEL Plazmové svařovací hořák ABICOR BINZEL Základním požadavkem na všechny moderní procesy spojování materiálů je co vyšší výkon při současné úspoře investičních i provozních nákladů. Z tohoto pohledu je dnes

Více

Osy s lineárním motorem řady HN a HG

Osy s lineárním motorem řady HN a HG HN HG Osy s lineárním motorem řady HN a HG Nekompromisní a vysoce dynamická lineární osa HN s pevnou základnou-integrována a připravena k použití. Kompaktní a precizní vedení, i absolutní měřící systém

Více

Komplexní výrobní linka pro High-Tech traktorové kabiny

Komplexní výrobní linka pro High-Tech traktorové kabiny ODBORNÉ TÉMA Komplexní výrobní linka pro High-Tech traktorové kabiny Fendt se spoléhá na svařovací techniku od Cloos. Odborný článek od S. Nüchtern-Baumhoff, Carl Cloos Schweißtechnik GmbH, Haiger Foto:

Více

FastMig M. Výkonný profesionální MIG / MAG svařovací zdroj pro náročné aplikace

FastMig M. Výkonný profesionální MIG / MAG svařovací zdroj pro náročné aplikace FastMig M Výkonný profesionální MIG / MAG svařovací zdroj pro náročné aplikace Kemppi FastMig M jsou moderní a vysokovýkonné synergické MIG / MAG svařovací zdroje určené pro nasazení v náročných podmínkách,

Více

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky Systémový partner v hydraulice Systémový partner v hydraulice Vše z jedné ruky Hydraulika znamená HANSA-FLEX. Dnes více než kdy jindy. Firma HANSA-FLEX se vyvinula ve vedoucí evropský podnik v oblasti

Více

FastMig X. Welding excellence. Multi-procesní řešení napájení: MIG, 1-MIG, Pulse MIG, Double Pulse MIG, MMA a TIG

FastMig X. Welding excellence. Multi-procesní řešení napájení: MIG, 1-MIG, Pulse MIG, Double Pulse MIG, MMA a TIG FastMig X Welding excellence Multi-procesní řešení napájení: MIG, 1-MIG, Pulse MIG, Double Pulse MIG, MMA a TIG ARC Mobile Control přináší flexibilní způsob, jak používat a ovládat svářečku přes tablet,

Více

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... technika v pohybu! Hydraulický řídící blok MCV se vyznačuje především centrální distribucí oleje, ale také kompaktním a modulárním stavebnicovým systémem. MCV blok lze rozšířit

Více

Řada GTarc: 3D tiskárny na kov pro průmyslovou výrobu

Řada GTarc: 3D tiskárny na kov pro průmyslovou výrobu Řada GTarc: 3D tiskárny na kov pro průmyslovou výrobu Řada GTarc kombinuje technicky vyspělou a osvědčenou metodu obloukového svařování s CAD výkresy konstruktérů výrobků a techniků ve zcela novém výrobním

Více

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ.

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ. EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ www.durr.com Čištění dílů jako plnohodnotný plnohodnotný proces proces Neustále stoupající nároky na kvalitu dílů vyžadují v oblasti průmyslového

Více

Drain Back Systemy. Made in Germany

Drain Back Systemy. Made in Germany Drain Back Systemy Made in Germany Špičková technologie Made in Germany Kromě vysoce výkonných plochých kolektorů vyrábí společnost STI produkt nazvaný Drain Back Systemy. Dlouholeté zkušenosti z oblasti

Více

Bioplynové BHKW Energie s přidanou hodnotou

Bioplynové BHKW Energie s přidanou hodnotou Moduly BHKW do 3 000 kw Bioplynové BHKW Energie s přidanou hodnotou Nejvyšší účinnost díky inovačním technologiím pro W K H B : ě v No ní malá zaříze 5 kw) 7 ( n y l p o i b na www.corbis.com Bioplyn Progresivní

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

Rotační odjehlování...

Rotační odjehlování... TURNAMAT Pily Odjehlování Čištění Stohování Řešení Stroje Systémy Rotační odjehlování... Modulární stroje pro odstraňování otřepů z trubek a profilů. ...vyvinuté pro tvarové trubky a silné otřepy! Hledáte

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM www.feeler-cnc.cz CNC horizontální obráběcí centra řady FMH FMH-500 (č.40) Rám tvaru T má integrované tříúrovňové vedení s žebrovanou výztuží

Více

VÝROBNÍ MOŽNOSTI TECHNOLOGICKÉ ZÁKLADNY PSP ENGINEERING

VÝROBNÍ MOŽNOSTI TECHNOLOGICKÉ ZÁKLADNY PSP ENGINEERING PSP Engineering a.s. VÝROBNÍ MOŽNOSTI TECHNOLOGICKÉ ZÁKLADNY PSP ENGINEERING výroba podle dokumentace zákazníka náhradní díly velkorozměrové rotační části velkorozměrové ozubení strojní obrábění svařování

Více

TRANSPULS SYNERGIC 2700

TRANSPULS SYNERGIC 2700 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging TRANSPULS SYNERGIC 2700 / MIG/MAG, TIG DC a svařování obalenou elektrodou VŠEOBECNĚ POUŽITÍ VÝKONNÝ SYSTÉM / TPS 2700 je zcela zvláštní svařovací zdroj.

Více

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACCTIVA Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY Budoucnost má původ 40 let technologického prvenství v oblasti

Více

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro zpracování potravin

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro zpracování potravin Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro zpracování potravin My o nás SMB Schwede Maschinenbau GmbH je jeden z vedoucích výrobců vysoko výkonných páskovacích strojů

Více

Nejenom výcvik, skutečná akce! Reálný výcvik s průmyslovým výkonemt

Nejenom výcvik, skutečná akce! Reálný výcvik s průmyslovým výkonemt [ To je ] E[M]CONOMy: Nejenom výcvik, skutečná akce! Concept turn 250 Reálný výcvik s průmyslovým výkonemt Concept TURN 250 Nekompromisní kvalita do posledního šroubku, a to za nepřekonatelnou cenu. Stroj

Více

Linky Forstner zaručují trvalou hodnotu.

Linky Forstner zaručují trvalou hodnotu. Seite 1 Linky Forstner zaručují trvalou hodnotu. Společnost Forstner se zabývá výrobou a vývojem strojů na profesionální zpracování plechu již od roku 1960. Od samého počátku byla středem zájmu našich

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro keramický průmysl

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro keramický průmysl Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro keramický průmysl My o nás SMB Schwede Maschinenbau GmbH je jeden z vedoucích výrobců vysoko výkonných páskovacích strojů a

Více

Řešení Vašeho nástrojového managementu

Řešení Vašeho nástrojového managementu Řešení Vašeho nástrojového managementu TDM Systems komp TDM Systems profesionálové pro správu nástrojových dat Již více než 20 let vyvíjí a prodává společnost TDM Systems GmbH software pro organizaci nástrojů

Více

EWM-activArc. Maximáln. lní úspornost ovací vlastnosti. Nejjednodušší. obsluha BEZPEČNĚJŠÍ SVAŘOVÁNÍ

EWM-activArc. Maximáln. lní úspornost ovací vlastnosti. Nejjednodušší. obsluha BEZPEČNĚJŠÍ SVAŘOVÁNÍ -activarc BEZPEČNĚJŠÍ SVAŘOVÁNÍ Maximáln lní úspornost Perfektní svařovac ovací vlastnosti Nejjednodušší obsluha 2007 EWM HIGHTEC WELDING GmbH H.Lakhnati, B.Ivanov Schulung 1/16 Změna obloukového napětí

Více

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH FIPAS pily na kov s.r.o Czech Strojní pásová pila INDIVIDUAL 720.540 DGH 1. Zobrazení stroje Změna technických parametrů vyhrazena BOMAR, spol. s r.o. 2. Krátký popis pily a standardní vybavení Stroj Individual

Více

Technický katalog Systémy nosných ramen

Technický katalog Systémy nosných ramen Technický katalog Systémy nosných ramen 2 Různé úhly výhledu na stroj, vysoký nebo malý obsluhující pracovník, práce vsedě nebo vstoje se systémy nosných ramen Rittal optimálně realizujete interakci mezi

Více

Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů. www.istockphoto.com. BHKW na zemní plyn Účinná alternativa

Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů. www.istockphoto.com. BHKW na zemní plyn Účinná alternativa Zemní plyn Moduly BHKW do 4 000 kw ti Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů www.istockphoto.com BHKW na zemní plyn Účinná alternativa innos č ú v e c d ů V Silný partner Šetrné ke klimatu a účinné

Více

Efektivní sestava pro Váš úspěch. Upínací systém s nulovým bodem od WNT. TOTAL TOOLING=KVALITA x SERVIS 2

Efektivní sestava pro Váš úspěch. Upínací systém s nulovým bodem od WNT. TOTAL TOOLING=KVALITA x SERVIS 2 Platnost do 31.5.216 Výběr Produkty vybrané Vašimi WNT technickými poradci Efektivní sestava pro Váš úspěch Upínací systém s nulovým bodem od WNT TOTAL TOOLING=KVALITA x SERVIS 2 WNT Česká republika s.r.o.

Více

E[M]CONOMy. znamená: Nejenom výcvik, skutečná akce! CONCEPT MILL 250. CNC výcvik s průmyslovým výkonem

E[M]CONOMy. znamená: Nejenom výcvik, skutečná akce! CONCEPT MILL 250. CNC výcvik s průmyslovým výkonem [ E[M]CONOMy ] znamená: Nejenom výcvik, skutečná akce! CONCEPT MILL 250 CNC výcvik s průmyslovým výkonem Concept MILL 250 To je výcvik na maximální úrovni, s hlavním pohonem o výkonu 7kW, zásobníkem nástrojů

Více

Přímé vrtačky. ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita

Přímé vrtačky. ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita Šroubovací technika Automatizace Pneumatické motory Pneumatické nář adí Přímé vrtačky ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita Malé, ergonomické vrtačky

Více

SHEET-POCKET TM. TELESKOPICKÉ KRYTY Speciální provedení.

SHEET-POCKET TM. TELESKOPICKÉ KRYTY Speciální provedení. SHEET-POCKET TM Teleskopické ocelové kryty SHEET-POCKET představují nejefektivnější inovační řešení k ochraně Y-osy (svislé osy) u horizontálních obráběcích center. Kompletně uzavřený a nezávislý na konstrukci

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

ServoFit planetové převodovky PHQ/ PHQA. Quattro pohony s největším výkonem v nejmenším provedení

ServoFit planetové převodovky PHQ/ PHQA. Quattro pohony s největším výkonem v nejmenším provedení ServoFit planetové převodovky PHQ/ PHQA Quattro pohony s největším výkonem v nejmenším provedení Mílové kroky pro pohony obráběcích strojů V součtu inovací nepřekonatelný Velikost 7 Velikost 8 Velikost

Více

Flexmaster. weil technology. Shape. Join. Look ahead. Samostatná výrobní jednotka pro flexibilní svařování trubek s vysokou produktivitou výroby

Flexmaster. weil technology. Shape. Join. Look ahead. Samostatná výrobní jednotka pro flexibilní svařování trubek s vysokou produktivitou výroby Shape. Join. Look ahead. Flexmaster Samostatná výrobní jednotka pro flexibilní svařování trubek s vysokou produktivitou výroby weil technology Stroje a zařízení pro inovativní technologie tváření, dělení

Více

MagicWave 1700/2200 TransTig 2200

MagicWave 1700/2200 TransTig 2200 MagicWave 1700/2200 TransTig 2200 Konstrukce 3D MagicWave 1700/MagicWave 2200/FK 2200 MW 1700 170 A při 35 % D.Z. při 40 C 15,0 kg MW 2200 220 A při 35 % D.Z. při 40 C 24 kg (svařovací zdroj + chladicí

Více

Přípravek pro měření posuvů a deformací v průběhu svařování a chladnutí se zaměřením na využití pro numerické simulace.

Přípravek pro měření posuvů a deformací v průběhu svařování a chladnutí se zaměřením na využití pro numerické simulace. KSP-2012-G-FV-02 Přípravek pro měření posuvů a deformací v průběhu svařování a chladnutí se zaměřením na využití pro numerické simulace (Typ výstupu G) Ing. Jaromír Moravec, Ph.D. V Liberci dne 21. prosince

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

DRYPOINT M PLus. Sušení. Hospodárnost na minimálním prostoru. DRYPOINT M PLUS, řešení dva v jednom pro filtraci a sušení

DRYPOINT M PLus. Sušení. Hospodárnost na minimálním prostoru. DRYPOINT M PLUS, řešení dva v jednom pro filtraci a sušení Výrobky Beko DRYPOINT M PLus Sušení Hospodárnost na minimálním prostoru DRYPOINT M PLUS, řešení dva v jednom pro filtraci a sušení Výrobky BEKO Sušení DRYPOINT M PLUS Dva v jednom: úspěšný koncept membránových

Více

Servomechanická jednotka pro zdvih a otáčení SH 75. Technika, která Vás nadchne

Servomechanická jednotka pro zdvih a otáčení SH 75. Technika, která Vás nadchne Servomechanická jednotka pro zdvih a otáčení SH 75 Technika, která Vás nadchne Technika, která Vás nadchne Rychle, pružně, výhodně a ještě mnohem víc! Pomocí jednoduché obsluhy / rychlého uvádění do provozu

Více

Hliníkový portálový jeřáb, pojízdný se zátěží, nosnost 1 000 kg a 1 500 kg

Hliníkový portálový jeřáb, pojízdný se zátěží, nosnost 1 000 kg a 1 500 kg www.schilling-fn.de Hliníkový portálový jeřáb, pojízdný zátěží, nosnost 1 000 kg a 1 500 kg Délka nosníku (celková) Délka nosníku (světlá šířka) Využitelná délka Rozsah nastavení podpěry nosníku Šířka

Více

Kemppi představuje produkty Wise pro dokonalejší svařování

Kemppi představuje produkty Wise pro dokonalejší svařování Kemppi představuje produkty Wise pro dokonalejší svařování Kemppi OY řídí směr k efektivnějšímu svařování s novou modifikací procesů obloukového svařování pod názvem WISE. Tento software je doplňkovým

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

Ruční manipulátory. Přístroje k uchopení různých mechanických dílů a beztížné manipulaci s nimi prostřednictvím speciálních úchopních zařízení.

Ruční manipulátory. Přístroje k uchopení různých mechanických dílů a beztížné manipulaci s nimi prostřednictvím speciálních úchopních zařízení. Ruční manipulátory Přístroje k uchopení různých mechanických dílů a beztížné manipulaci s nimi prostřednictvím speciálních úchopních zařízení. Snadno se obsluhují a umožňují obsluze manipulaci s produkty

Více

Kompaktní pro každou stavbu. Junior stavební výtah.

Kompaktní pro každou stavbu. Junior stavební výtah. Kompaktní pro každou stavbu Junior stavební výtah Další výhody v detailu Integrované osvětlení Vícenásobně nastavitelný otáčecí se věnec Na přání: mechanické dálkové ovládání Technická data Model HD 18/0-5

Více

Aweld E71T-1. Aweld 5356 (AlMg5) Hořáky

Aweld E71T-1. Aweld 5356 (AlMg5) Hořáky Pod značkou Aweld nacházejí naši zákazníci již celou řadu let velice kvalitní přídavné svařovací materiály, jako jsou svařovací dráty pro CO 2, hořáky, příslušenství a doplňky. Klademe velký důraz na vysokou

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI CZ

PROFIL SPOLEČNOSTI CZ CZ PROFIL SPOLEČNOSTI ZAJIŠTĚNÍ VAŠÍ VÝROBNÍ KAPACITY Pokud dnes někdo chce hospodárně a spolehlivě vyrábět kabelovou konfekci, může to provést pouze pomocí moderní strojní technologie. Thonauer nabízí

Více

VAŠE MĚŘICÍ ÚKOLY JSOU CITLIVÉ.

VAŠE MĚŘICÍ ÚKOLY JSOU CITLIVÉ. MarCal. Messschieber VAŠE MĚŘICÍ ÚKOLY JSOU CITLIVÉ. MARTEST JE VYSOCE CITLIVÝ. Nejaktuálnější informace k produktům MARTEST naleznete na našich webových stránkách: www.tm-technik.cz Od roku 1936 patří

Více

Úvod Proč polohovadla?

Úvod Proč polohovadla? Svařovac ovací stroje 4 Svařovac ovací přípravky, pravky, polohovadla a manipulátory doc. Ing. Ivo Hlavatý, Ph.D. http://fs1.vsb vsb.cz/~hla80 ivo.hlavaty@vsb.cz Úvod Proč polohovadla? Svařovac ovací přípravky,

Více

Geniální přepravní řešení

Geniální přepravní řešení Geniální přepravní řešení IN MADE GERMANY s jedinečným pohonným systémem Jednoduše uchopte a jede se! touchmove Chytrý Přepravní přístroje, které jsou již v provozu nebo které jsou koncipovány ve spolupráci

Více

HCP 20 - specifikace

HCP 20 - specifikace Vlastnosti a výhody: Mobilní laserový a gravírovací systém pro gravírování i velkých forem Nahrazuje i hloubení a mikrofrézování Nový způsob uchycení laserové hlavy Nově motorické pojezdy X,Y,Z Dálkové

Více