PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO"

Transkript

1 Přístřešek na auto PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO ŘADA NEO ŘADA LINEA ŘADA PORTOFORTE ŘADA MY-PORT Nadčasová elegance a estetika v čistém trendu moderní architektury Optimální spojení funkčnosti a ušlechtilého designu Jednoduchá montáž, eloxovaný hliník a odolný polykarbonát v perfektním zpracování Volně stojící konstrukce, flexibilní a prostorově nenáročná Dlouhá životnost bez údržby Variabilní modulární systém

2 2 ŘADA PORTOFORTE Nadčasová elegance a harmonická lehkost. Vhodné do každého prostředí. Samonosná konstrukce a jednoduchá montáž umožňují flexibilní prostorově nenáročná řešení. Barva: Sépiová šeď Barvy Matná hnědá* Ušlechtilá ocel Bronzová Černá *) Standardní barva (Z technických důvodů může dojít k barevným odchylkám) Tento nadstandardní výrobek se vyznačuje zpracováním v nejvyšší kvalitě až do posledního detailu.

3 3 Použití (Portoforte) Portoforte 110 ušlechtilá ocel Portoforte 110 M ušlechtilá ocel Portoforte 110 M matná hnědá Portoforte 110 matná hnědá Portoforte 110 matná hnědá Portoforte 170 ušlechtilá ocel Portoforte 170 matná hnědá Portoforte 170 Tandem matná hnědá

4 4 Technické údaje (Portoforte) Standardní délka 4954 mm, standardní šířka 2704 mm Typ Zatížitelnost sněhem N/m 2 resp. kg/m 2 Odolnost proti větru km/h * Standardní barva Matná hnědá* Ušlechtilá ocel Černá Bronzová / / / / Dodávané velikosti: Délky 4954 mm (standard); 5558 mm, šířky 2704 mm (standard); 2405 mm, 3012 mm. Čísla výrobků a barvy nestandardních velikostí a další zatížitelnost sněhem až do 250 kg/m 2 na vyžádání! čelní pohled typ 60, 80 a 110 čelní pohled typ 170 boční pohled všechny typy Hodnoty v závorkách představují alternativní rozměry! Řada Portoforte v detailech Kompletně vyrobena z eloxovaného hliníku Dlouhodobě odolná proti korozi Elegantní a moderní design Maximální flexibilita a stabilita díky konstrukci se dvěma nebo třemi nosníky (160x100 mm) Střecha z polykarbonátu odrážejícího tepelné záření, v provedení šedého kouřového skla, chrání proti UV (100%) a infračervenému záření (50%) Integrovaný střešní okap s trubkou pro odvod dešťové vody Zatížitelnost 60, 80, 110 a 170 kg/m 2 podle konkrétního typu Odolnost proti větru do rychlosti 122 km/hod Odolné proti kroupám a mrazu Dodávka kompletní sady montážního materiálu a podrobného montážního návodu s obrázky Perfektní dokumentace na internetu (popis stavby, montážní návod) Montáž na přání Barvy: Standardně matně hnědá Na přání ušlechtilá ocel, černá, bronzová Záruka 10 let na hliníkový rám při odborné montáži Dodávka zdarma na adresu kupujícího po celé ČR. Možnost zvýšení zatížitelnosti pomocí doplňkových vzpěr s jednoduchým způsobem montáže a demontáže

5 5 Portoforte - kombinace modulů Provedení T Provedení M Provedení Y (celková délka: 9826 mm) (celková délka: 5423 mm) (celková délka: 5428 mm) Čísla výrobků a barev: (pro standardní velikosti) Typ Matná hnědá* Ušlechtilá ocel Černá Bronzová 80-T M Y T M Y T M Y Čísla výrobků a barvy nestandardních velikostí na vyžádání! * Standardní barva. Další příklady kombinace modulů: Kód výrobku a barva: na vyžádání! Provedení Multiple (celková délka: 5423 mm) Provedení MY (celková délka: 8146 mm)

6 6 ŘADA LINEA Estetická čistota díky úsporně a čistě vedené lince v trendu moderní architektury. Koncipováno jako lehká samonosná konstrukce, flexibilní a prostorově úsporná. Barva: Ušlechtilá ocel Barvy Vzhled ušlechtilé oceli Černá Bronzová Z technických důvodů může dojít k barevným odchylkám. Tento nadstandardní výrobek se vyznačuje zpracováním v nejvyšší kvalitě až do posledního detailu.

7 7 Použití (Linea) Linea ušlechtilá ocel Linea ušlechtilá ocel Linea ušlechtilá ocel Linea 110T - ušlechtilá ocel Linea110 - ušlechtilá ocel Linea ušlechtilá ocel Linea ušlechtilá ocel Linea ušlechtilá ocel

8 8 Technické údaje (Linea) Standardní délka 4954 mm, standardní šířka 2726 mm Typ Zatížitelnost sněhem N/m 2 resp. kg/m 2 Odolnost proti větru km/h Kód výrobku/barva * Standardní barva Ušlechtilá ocel* Černá Bronzová / / / Dodávané velikosti: Délky 4954 mm (standard); 5558 mm, šířky 2726 mm (standard); 2431 mm, 3022 mm. Čísla výrobků a barvy nestandardních velikostí a další zatížitelnost sněhem až do 250 kg/m 2 na vyžádání! čelní pohled typ 80 a 110 čelní pohled typ 170 Hodnoty v závorkách představují alternativní rozměry! boční pohled všechny typy Řada Linea v detailech Kompletně vyrobena z eloxovaného hliníku Dlouhodobě odolná proti korozi Elegantní a moderní design Maximální flexibilita a stabilita díky konstrukci se dvěma nebo třemi nosníky (160x100 mm) Střecha z polykarbonátu odrážejícího tepelné záření, v provedení šedého kouřového skla, chrání proti UV (100%) a infračervenému záření (50%) Integrovaný střešní okap s trubkou pro odvod dešťové vody Zatížitelnost 80, 110 a 170 kg/m 2 podle konkrétního typu Možnost zvýšení zatížitelnosti pomocí doplňkových vzpěr s jednoduchým způsobem montáže a demontáže Odolnost proti větru do rychlosti 122 km/hod Odolné proti kroupám a mrazu Dodávka včetně kompletní sady montážního materiálu a podrobného montážního návodu s obrázky Perfektní dokumentace na internetu (popis stavby, montážní návod) Montáž na přání Barvy: Standardně ušlechtilá ocel Na přání černá, bronzová Záruka 10 let na hliníkový rám při odborné montáži Dodávka zdarma na adresu kupujícího po celé ČR.

9 9 Linea - kombinace modulů Provedení T Provedení M Provedení Y (celková délka: 9826 mm) (celková délka: 5456 mm) (celková délka: 5477 mm) Čísla výrobků a barvy: (pro standardní velikosti) * Standardní barva Typ Ušlechtilá ocel* Černá Bronzová 80-T M Y T M Y T M Y Čísla výrobků a barvy nestandardních velikostí na vyžádání! Další příklady kombinace modulů: PROVEDENÍ MULTIPLE (celková šířka: 5456 mm) PROVEDENÍ MY (celková šířka: 8206 mm) Kód výrobku/barva: Na vyžádání!

10 10 ŘADA MY-PORT Přístřešek dokonalého tvaru, designový klenot, nezaměnitelný, čistý a ušlechtilý! Okouzlující vzhled sériově dodávaného barevného řešení ušlechtilé oceli v kombinaci s elegantním oplášťováním sloupků. Barva: ušlechtilá ocel Barvy Vzhled ušlechtilé oceli (přístřešek) Matná hnědá (oplášťování sloupků) (může dojít k barevným odchylkám tisku) Tento nadstandardní výrobek se vyznačuje zpracováním v nejvyšší kvalitě až do posledního detailu.

11 11 Technické údaje (My-Port) Standardní délka 5013 mm, standardní šířka 2737 mm Typ Zatížitelnost sněhem N/m 2 resp. kg/m 2 Odolnost proti větru km/h Číslo výrobku/barva Ušlechtilá ocel / / Dodávané velikosti: Délky 5013 mm (standard); 5764 mm, šířky 2737 mm (standard); 2435 mm; 3039 mm, výšky 2717 mm (standard); 3117 mm. Kódy výrobků a barvy nestandardních velikostí na vyžádání! Hodnoty v závorkách představují alternativní rozměry! Řada My-Port v detailech Kompletně vyrobena z eloxovaného hliníku Dlouhodobě odolná proti korozi Elegantní a moderní design Střecha z polykarbonátu odrážejícího tepelné záření, v provedení šedého kouřového skla, chrání pro- ti UV (100%) a infračervenému záření (50%) Integrovaný střešní okap s trubkou pro odvod dešťové vody Zatížitelnost 60 a 150 kg/m 2 podle konkrétního typu Možnost zvýšení zatížitelnosti pomocí doplňkových vzpěr s jednoduchým způsobem montáže a demontáže Odolnost proti větru do rychlosti 137 km/hod Odolné proti kroupám a mrazu Dodávka včetně kompletní sady montážního materiálu a podrobného montážního návodu s obrázky Perfektní dokumentace na internetu (popis stavby, montážní návod) Montáž na přání Barvy: Standardně ušlechtilá ocel Na přání černá, bronzová Záruka 10 let na hliníkový rám při odborné montáži Dodávka zdarma na adresu kupujícího po celé ČR.

12 12 ŘADA NEO Jedinečné řešení s jedním nosným sloupem. Přístřešek prezentuje design budoucnosti již dnes! Maximální flexibilita. Barva: ušlechtilá ocel Barvy Ušlechtilá ocel (může dojít k barevným odchylkám tisku) Tento nadstandardní výrobek se vyznačuje zpracováním v nejvyšší kvalitě až do posledního detailu.

13 13 Neo Y - kombinace modulů Neo-Y - kombinace modulů v provedení ušlechtilé oceli Číslo výrobku a barva: (pro standardní velikosti) Typ Ušlechtilá ocel 90 -Y Použití (kombinace modulů Neo Y)

14 14 Technické údaje (Neo) Standardní délka 4950 mm, standardní šířka 2760 mm Typ Zatížitelnost sněhem N/m 2 resp. kg/m 2 Odolnost proti větru km/h Kód výrobku/barva Ušlechtilá ocel / Dodávané velikosti: Délky 4950 mm (standard); 5552 mm, šířky 2760 mm (standard); 2458 mm; výšky 2343 mm (standard); 2743 mm. Čísla výrobků a barvy nestandardních velikostí na vyžádání!! Řada Neo v detailech * Standard Kompletně vyrobena z eloxovaného hliníku Dlouhodobě odolná proti korozi Elegantní a moderní design Střecha z polykarbonátu odrážejícího tepelné záření, v provedení šedého kouřového skla, chrání pro- ti UV (100%) a infračervenému záření (50%) Integrovaný střešní okap s trubkou pro odvod dešťové vody Zatížitelnost 90 kg/m 2 Možnost zvýšení zatížitelnosti pomocí doplňkových vzpěr s jednoduchým způsobem montáže a demontáže Odolnost proti větru do rychlosti 137 km/hod Odolné proti kroupám a mrazu Dodávka včetně kompletní sady montážního materiálu a podrobného montážního návodu s obrázky Perfektní dokumentace na internetu (popis stavby, montážní návod) Montáž na přání Barvy: Standardně ušlechtilá ocel Záruka 10 let na hliníkový rám při odborné montáži Dodávka zdarma na adresu kupujícího po celé ČR.

15 15 Praktické informace (zatížitelnost sněhem, stavební povolení, pomoc při montáži) Zatížitelnost sněhem Jednotlivé typy přístřešků jsou nabízeny v různých variantách odolnosti proti zatížení sněhem, aby byly zohledněny různé regionální podmínky. Nový sníh, suchý a sypký: kg/m 3 Příklad: 3 Nový sníh, slabě vázaný: kg/m Pro starý sníh s výškou 20 cm (0,2 m) bude 3 Starý sníh, silně vázaný: kg/m zatížení přístřešku Starý sníh, suchý: kg/m kg/m3 x 0,2 m = 100 kg/m 2 Starý sníh, vlhký, mokrý: kg/m 3 Ještě jedno upozornění pro správnou interpretaci tabulky: Nahromadění kritického množství sněhu je prakticky vyloučeno, a to ze tří důvodů: Přístřešky CarPort jsou dobře provětrávané konstrukce, jejich stříšky jsou vyspádované a použitý polykarbonát má hladký povrch. Tyto vlastnosti zaručují optimální skluzové chování již při velmi malém působení slunečních paprsků, dokonce i při rozptýleném světle. Přesto doporučujeme, nejpozději před dosažením uvedených mezních hodnot zatížení, sníh se střechy odstranit.

16 PŘÍSLUŠENSTVÍ Lehce montovatelné a demontovatelné vzpěry pro zvýšení zatížitelnosti Číslo výrobku/barva: Typ Matná hnědá* Ušlechtilá ocel Černá Bronzová Vzpěra * Standardní barva Boční stěny (Portoforte a Linea) Jiné délky a tandemové provedení na vyžádání. H=2000 H=1500 H=1000 H=500 Výška (mm) Délka (mm) Matná hnědá Ušlechtilá ocel Černá Bronzová Ochrana proti poškození hran (nárazník) Stabilní a profesionální doplněk pro ochranu vzpěr Obsah: 4 ks Výška: 1700 mm Kód: Prodejce: Dovozce, velkoobchod: DEPROS s.r.o. Švábky 52/ Praha 8 - Libeň tel.: info@pristresek-na-auto.cz

VCHODOVÉ STŘÍŠKY. Systém vchodových stříšek z akrylátového skla a nerezové oceli a vchodové stříšky z dutinkového polykarbonátu

VCHODOVÉ STŘÍŠKY. Systém vchodových stříšek z akrylátového skla a nerezové oceli a vchodové stříšky z dutinkového polykarbonátu VCHODOVÉ STŘÍŠKY Systém vchodových stříšek z akrylátového skla a nerezové oceli a vchodové stříšky z dutinkového polykarbonátu SYSTÉM VCHODOVÝCH STŘÍŠEK Inovace v provedení z akrylového skla a ušlechtilé

Více

Přístřešky pro auto. Dovolte nám představit novou řadu přístřešků, které zpříjemní Váš životní styl.

Přístřešky pro auto. Dovolte nám představit novou řadu přístřešků, které zpříjemní Váš životní styl. Přístřešky pro auto Dovolte nám představit novou řadu přístřešků, které zpříjemní Váš životní styl. Přístřešky pro auta (carporty) jsou populární alternativou klasické garáže. I přístřešek ochrání Váš

Více

PERgoly. chrání vaše soukromí.

PERgoly. chrání vaše soukromí. CZ PERgoly chrání vaše soukromí. PERGOLY LUKA, MIRA Samonosná pergola MIRA 4 nebo pergola MIRA 2 s rafinovaným a inovativním designem. Střecha z hliníkových lamel, které lze orientovat od 0 do 140 s těsněním

Více

PERgoly. chrání vaše soukromí.

PERgoly. chrání vaše soukromí. CZ PERgoly chrání vaše soukromí. PERGOLY Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI s inovativním a čistým designem z vývojového oddělení společnosti ISOTRA. Základní rozměry výrobku šíře 4 m a výsuvu až

Více

TF Veranda. Canopies - Carports- Verandas. Pergola one-trade

TF Veranda. Canopies - Carports- Verandas. Pergola one-trade Canopies - Carports- Verandas Pergola o Ideální řešení venkovní ochrany proti dešti nebo sněhu. o Pergolu můžete využít také jako carport, přístřešek pro kuřáky atd. o Moderní vzhled, elegantní design.

Více

BALANCE. Velkoformátová posuvná taška

BALANCE. Velkoformátová posuvná taška BALANCE Velkoformátová posuvná taška BALANCE Velkoformátová keramická taška vyvážených proporcí vhodná jak pro velké, tak i menší střešní plochy. Technické údaje Rozměry cca 323 502 mm 100 % Barevná stálost

Více

Samostatně stojící protidešťová pergola

Samostatně stojící protidešťová pergola Samostatně stojící protidešťová pergola Jednoduché provedení Moderní design Ochrana před nežádoucími vlivy počasí - déšť, slunce, sníh apod. Stínění reguluje teplotu a intenzitu slunečního záření na terase

Více

Isola Powertekk. Ocelová krytina s profilem tašky. Lehká krytina bez kompromisu. 30 let záruka. Norská kvalita pro Vaši střechu K V A L T A

Isola Powertekk. Ocelová krytina s profilem tašky. Lehká krytina bez kompromisu. 30 let záruka. Norská kvalita pro Vaši střechu K V A L T A Ocelová krytina s profilem tašky Á NORSK Lehká krytina bez kompromisu K V A L I T A 30 let záruka Norská kvalita pro Vaši střechu Á NORSK Snadná cesta k nové střeše K V A 30 let záruka bez jakýchkoliv

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM.

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM. poznámky: Zdarma montáž a doprava POUZE S TÍMTO LETÁKEM PRODUKTOVÝ KATALOG Děkujeme za Vaší pozornost věnovanou této prezentaci. Těšíme se na další setkání s Vámi. Věříme, že produkty společnosti ALcentrum

Více

Více informací: www.kinplast.cz www.zahradni-akce.cz. http://youtu.be/8g416fyjvkg

Více informací: www.kinplast.cz www.zahradni-akce.cz. http://youtu.be/8g416fyjvkg Vítáme Vás ve světě špičkových produktů společnosti KIN holding. Společnost KIN je největším výrobcem polykarbonátu v Rusku vyráběného z nejlepších komponentů jedničky na světovém trhu petrochemie společnost

Více

SOLÁRNÍ SYSTÉMY A ZÁSOBNÍKY

SOLÁRNÍ SYSTÉMY A ZÁSOBNÍKY SOLÁRNÍ SYSTÉMY A ZÁSOBNÍKY CENÍK KATALOG 1 / 2016 Skupina výrobků 10 Vysoce výkonný plochý kolektor CS 150 F Obrázek Název Vysoce výkonný plochý kolektor CS 150 AF Speciální eloxované barvy (např. zlatá,

Více

MULTINORM. Prosvûtlení a provûtrání sklepních prostor. Kvalitní sklepní světlík. Kvalitní sklepní svût. www.ronn.cz

MULTINORM. Prosvûtlení a provûtrání sklepních prostor. Kvalitní sklepní světlík. Kvalitní sklepní svût. www.ronn.cz MULTINORM Prosvûtlení a provûtrání sklepních prostor Kvalitní sklepní světlík Kvalitní sklepní svût www.ronn.cz MEA MULTINORM osvědčené a spolehlivé. Již mnoho let standardní řešení pro jednoduché použití

Více

OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY P E N D I N G TECHNICKÁ SLOŽKA. Cintralux alu 25 mm. Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní

OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY P E N D I N G TECHNICKÁ SLOŽKA. Cintralux alu 25 mm. Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY PATENT TECHNICKÁ SLOŽKA P E N D I N G Cintralux alu 25 mm Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní 01-02-2018 Obecný popis výrobku Obloukový světlík je vyroben

Více

MEAMAX. Prosvětlení a provětrání sklepních prostor. Mimořádně flexibilní sklepní světlík. Mimořádn. www.ronn.cz

MEAMAX. Prosvětlení a provětrání sklepních prostor. Mimořádně flexibilní sklepní světlík. Mimořádn. www.ronn.cz MEAMAX Prosvětlení a provětrání sklepních prostor Mimořádně flexibilní sklepní světlík www.ronn.cz Mimořádn flexibilní sk Maximální spolehlivost plánování, flexibilita a hospodárnost Vnesení světla a komfortu

Více

Porovnání garáží vyberte si tu nejlepší garáž

Porovnání garáží vyberte si tu nejlepší garáž Porovnání garáží vyberte si tu nejlepší garáž Plechová garáž vs. Betonová garáž - Rychlý přehled Cena (bez DPH) Plechová garáž Betonová garáž 10 000 a více 100 000 a více Společné výhody Postup a doba

Více

Nová tvář s tradicí mm 1170 mm 6 mm 35 mm 380 mm 2,247/m 2 Jánošík

Nová tvář s tradicí mm 1170 mm 6 mm 35 mm 380 mm 2,247/m 2 Jánošík N o v á t v á ř s t r a d í c í 3 Celková šířka: Skutečná šířka pokrytí: Výška profilu: Výška prolisu: Délka modulu: Počet modulů na 1m 2 : 1222 mm 1170 mm 6 mm 35 mm 380 mm 2,247/m 2 Jánošík Nová tvář

Více

Kvalitní české schody pro váš domov

Kvalitní české schody pro váš domov Kvalitní české schody pro váš domov TOPSTEP Profi / Style Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá

Více

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí.

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí. KDO JSME... Jsme společnost zabývající se výrobou certifikovaného hliníkového zábradlí na balkony a lodžie panelových domů, bytových domů či rodinných domů Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí,

Více

Isola Powertekk. Ocelová krytina s profilem tašky. Lehká krytina bez kompromisu. Norská kvalita pro Vaši střechu. let z á r u k a K V A L T A

Isola Powertekk. Ocelová krytina s profilem tašky. Lehká krytina bez kompromisu. Norská kvalita pro Vaši střechu. let z á r u k a K V A L T A Ocelová krytina s profilem tašky Á NORSK Lehká krytina bez kompromisu K V A L I T A 30 let z á r u k a Norská kvalita pro Vaši střechu Snadná cesta k nové střeše 30 30 let záruka let bez jakýchkoliv omezení

Více

VELKÝ program pro neomezené MOŽNOSTI

VELKÝ program pro neomezené MOŽNOSTI www.siebau.cz VELKÝ program pro neomezené MOŽNOSTI Bezpečnostní balíček zdarma ke každé garáži * Garáže Halové systémy Garážová stání Zahradní domky Materiálové kontejnery SIEBAU Garáže Nová generace SIEBAU

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. PLAN od firmy KEUCO: Vybavení koupelen v barevné harmonii. Umyvadlový nábytek a zrcadla s osvětlením tón v tónu

I N F O R M A C E P R O T I S K. PLAN od firmy KEUCO: Vybavení koupelen v barevné harmonii. Umyvadlový nábytek a zrcadla s osvětlením tón v tónu PLAN od firmy KEUCO: Vybavení koupelen v barevné harmonii Umyvadlový nábytek a zrcadla s osvětlením tón v tónu Nábytek a umyvadla PLAN od firmy KEUCO jsou koncipovány pro milovníky designu se smyslem pro

Více

OSIA. Nevšední design pantů, madel a profilů. Bezpečnostní kalené sklo. Vysoce kvalitní eloxované hliníkové profily ve stříbrné vysoký lesk.

OSIA. Nevšední design pantů, madel a profilů. Bezpečnostní kalené sklo. Vysoce kvalitní eloxované hliníkové profily ve stříbrné vysoký lesk. OSIA Nevšední design pantů, madel a profilů. Bezpečnostní kalené sklo. Vysoce kvalitní eloxované hliníkové profily ve stříbrné vysoký lesk. Panty a madla z kvalitní pochromované oceli. Zdvihový mechanismus

Více

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ GDS síťový systém JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ Czech EFEKTIVNÍ A FUNKČNÍ OCHRANA PROTI HLUKU Na základě úspěšného systému panelů PLANTA byl nový protihlukový panel PLANTA ALUFERA přizpůsoben požadavkům evropských

Více

HLINÍKOVÉ SKŘÍNĚ ALUFORM

HLINÍKOVÉ SKŘÍNĚ ALUFORM Hliníkové tlakově lité skříně pro MCR a automatizaci. Připravené pro instalaci membránových klávesnic na čelní stranu. Pravoúhlé přechody stěn a základny. Technické údaje Materiál: Hliníková slitina AC-AlSi

Více

EURO- Sluneční kolektory typ C20/C22

EURO- Sluneční kolektory typ C20/C22 TECHNICKÁ INFORMACE EURO- Sluneční kolektory typ C/C22 Wagner & Co Vysoce průhledné bezpečnostní sklo nebo antireflexní bezp. sklo Pryžové těsnění EPDM s vulkanizačním spojením rohů Eloxovaný hliníkový

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

Vsakovací a retenční systémy

Vsakovací a retenční systémy hold: pozdržet a zadržovat release: čerpat, odvádět a opětovně využít Vsakovací a retenční systémy 196 Vsakovací a retenční systémy ACO Stormbrixx Základní prvky 200 Příslušenství 201 197 Vsakovací a retenční

Více

Radiátory. www.viadrus.cz

Radiátory. www.viadrus.cz www.viadrus.cz Litinové radiátory Kalor, Kalor 3 litinové radiátory snadná čistitelnost a hygienický provoz možnost sestavení tělesa požadovaného výkonu na přání prefabrikace s finální povrchovou úpravou

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. ledna 2015 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Ochrana moderní surovinou Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin:

Více

Isola Powertekk. Ocelová krytina s profilem tašky. Lehká krytina bez kompromisu. 30 let záruka. Norská kvalita pro Vaši střechu K V A L T A

Isola Powertekk. Ocelová krytina s profilem tašky. Lehká krytina bez kompromisu. 30 let záruka. Norská kvalita pro Vaši střechu K V A L T A Isola Powertekk Ocelová krytina s profilem tašky Á NORSK Lehká krytina bez kompromisu K V A L I T A 30 let záruka Norská kvalita pro Vaši střechu Snadná cesta k nové střeše Již více než 60 let vyrábí Isola

Více

NÁVOD PRO MONTÁŽ MARLEY SIMPLEX RG 70

NÁVOD PRO MONTÁŽ MARLEY SIMPLEX RG 70 NÁVOD PRO MONTÁŽ MARLEY SIMPLEX RG 70 Plastový okapový systém Návod pro montáž plastového okapového systému MARLEY SIMPLEX RG 70 Pokyny popsané v tomto návodu musí být bezpodmínečně dodrženy. V opačném

Více

Fasádní a střešní profily a systémy

Fasádní a střešní profily a systémy CCZ 1000 CZ/09.2011/Redtype Fasádní a střešní profily a systémy CZ s.r.o., S 257 311 040 X 257 311 041 w www.ruukki.cz w www.ruukkistrechy.cz U poptavky@ruukki.com Copyright 2011 Rautaruukki Corporation.

Více

Aplikace na dřevěný podklad. Schodišťový systém TOPSTEP. Aplikace na betonový podklad. Aplikace na kovový podklad. Aplikace na ostatní materiály

Aplikace na dřevěný podklad. Schodišťový systém TOPSTEP. Aplikace na betonový podklad. Aplikace na kovový podklad. Aplikace na ostatní materiály SCHODIŠŤOVÝ SYSTÉM Schodišťový systém TOPSTEP Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá životnost a

Více

TECHNICKÁ PŘÍRUČKA Decra

TECHNICKÁ PŘÍRUČKA Decra TECHNICKÁ PŘÍRUČKA Decra Plechová střešní krytina 2017 Platí od března 2018 OBSAH: PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA... str. 3 Přednosti a výhody PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA... str. 4 Přehled modelů a barev DECRA

Více

Nabídkový katalog POŠTOVNÍ SCHRÁNKY. Objednací kódy:

Nabídkový katalog POŠTOVNÍ SCHRÁNKY. Objednací kódy: POŠTOVNÍ SCHRÁNKY 040471 Poštovní schránka TECH hnědá Y 040472 Poštovní schránka TECH bílá Y 040474 Poštovní schránka TECH nerez Y 040476 Poštovní schránka TECH antik. měděná Povrchová úprava MIL rastrovaný

Více

Montážní návod COMAX ALUKRYT

Montážní návod COMAX ALUKRYT Montážní návod COMAX ALUKRYT STŘECHY COMAX Velvary Malostranská 796 27324 Velvary Tel.:+420 315730124 www.strechycomax.cz Str. 1 STŘECHY COMAX, Malovarská 796, 273 24 Velvary 420 Obsah Základní informace

Více

1 Mega Sunshine. Ceník 2015. Kolektory

1 Mega Sunshine. Ceník 2015. Kolektory 1 Mega Sunshine Ceník 2015 Kolektory 2 Mega Sunshine Obsah Solární vakuové heatpipe kolektory... 4 Technické informace Westech WT-B 58:... 4 Vakuové trubice Heatpipe... 5 Kotvící prvky pro vakuové trubicové

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. března 2014 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Ochrana moderní surovinou Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin:

Více

Logasol SKN3.0-s Pro svislou montáž 7747025 768 16.900,- Logasol SKN3.0-w Pro vodorovnou montáž 7747025 769 19.200,-

Logasol SKN3.0-s Pro svislou montáž 7747025 768 16.900,- Logasol SKN3.0-w Pro vodorovnou montáž 7747025 769 19.200,- Logasol SKN3.0 4.0 deskový kolektor Logasol SKN4.0-s Logasol SKN4.0-w Cena Kč (bez Cena DPH) v Kč Logasol SKN3.0-s Pro svislou montáž 7747025 768 16.900,- Logasol SKN3.0-s 4 Pro svislou montáž 8718530

Více

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ STAVBY

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ STAVBY HALY STŘECHY OPLÁŠTĚNÍ KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ STAVBY REALIZACE O NÁS Firma ZEMAN PEM se věnuje realizaci halových staveb, ocelových konstrukcí a opláštění. Budujeme průmyslové objekty, sportovní haly, výstavní

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

2012/1. Vakuový trubicový kolektor Logasol SKR...CPC. Popis a zvláštnosti. Ceny a provedení Logasol SKR. Změny vyhrazeny

2012/1. Vakuový trubicový kolektor Logasol SKR...CPC. Popis a zvláštnosti. Ceny a provedení Logasol SKR. Změny vyhrazeny Vakuový trubicový kolektor Logasol SKR...CPC Popis a zvláštnosti Vysoce výkonný vakuový trubicový kolektor SKR...CPC Kolektory jsou vyráběny v Německu Vhodný pro montáž na šikmou a plochou střechu případně

Více

www.muenker.com Prosvětlovací desky

www.muenker.com Prosvětlovací desky www.muenker.com Prosvětlovací desky Prosvětlovací desky polyester Popis Polyesterové trapézové prosvětlovací desky se tvarují kontinuálním laminovacím procesem ze skelných vláken a polyesterové pryskyřice

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Německá betonová garáž REKERS GmbH

AKČNÍ NABÍDKA. Německá betonová garáž REKERS GmbH Německá betonová garáž REKERS GmbH AKČNÍ NABÍDKA německá betonová garáž s podlahou REKERS GmbH. rozměr 3 x 6m, vyrobeno v Německu! běžná cena 131.970,- Kč Nyní 98.977,- Kč bez DPH Úspora 32.993,- Kč K

Více

Stínění. pro pergoly a zimní zahrady. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK:

Stínění. pro pergoly a zimní zahrady. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK: VERANDA HRV52 Veranda HRV52 je speciálně navržená pro instalaci nad zimní zahradu nebo pergolu, a tím brání prostupu slunečních paprsků dříve, než proniknou ke skleněným plochám. Prostor mezi sklem a tkaninou

Více

Popis. Markýza s kloubovým ramenem, typ 730/740 LB. kloubovým ramenem. Markýzy s. otevřené. Obr. 35: Markýza s kloubovým ramenem, typ 730/740

Popis. Markýza s kloubovým ramenem, typ 730/740 LB. kloubovým ramenem. Markýzy s. otevřené. Obr. 35: Markýza s kloubovým ramenem, typ 730/740 Popis Markýza s, typ 730/740 1 2 3 4 5 9 8 7 14 6 5 5 13 12 11 10 w04207v7 Obr. 35: Markýza s, typ 730/740 7 1 2 3 4 5 8 7 6 9 5 13 12 11 10 730LB Obr. 36: Markýza s, typ 730/740 LB 1 Upevňovací konzola,

Více

RECYFIX PLUS X. Stabilní odvodnění S ochranou hran a atraktivním designem

RECYFIX PLUS X. Stabilní odvodnění S ochranou hran a atraktivním designem INŽENÝRSKÉ STAVBY OBČANSKÉ STAVBY AQUA SPORT Stabilní odvodnění S ochranou hran a atraktivním designem 110 Ve zkratce Třída zatížení D 400, v souladu s EN 1433 Světlá šířka 100 až 300 Lehký a pevný Jednoduchá

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

Flash. Zcela průhledná rychlonavíjecí vrata. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS

Flash. Zcela průhledná rychlonavíjecí vrata. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS A U TO M AT I C Série Funkční, spolehlivý a bezpečný. Více světla. Rychlonavíjecí vrata jsou účinná, bezpečná a díky velkému průhlednému závěsu propouští do objektu více světla. Robustní a kompaktní, rovněž

Více

Profesionální zastresovací systém

Profesionální zastresovací systém ochrana před dešťem ochrana před větrem ochrana před kroupami jednoduchá montáž optimální mikroklima ochrana před ptactvem ochrana před hmyzem ochrana před mrazem Samovětrací VOEN zastřešovací systém-optimální

Více

6.1 DVEŘNÍ KOVÁNÍ Premium, Plus, Pure

6.1 DVEŘNÍ KOVÁNÍ Premium, Plus, Pure 6.1 DVEŘNÍ KOVÁNÍ Premium, Plus, Pure 6.2 KOVÁNÍ DORMA PREMIUM Popis a parametry objektové kování pro nejvyšší zatížení s 10ti letou garancí od výrobce klasifikace kvalitativní třída 4 dle EN 1906 pro

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

Bytové aplikace / komerční / průmyslový sektor

Bytové aplikace / komerční / průmyslový sektor Bytové aplikace / komerční / průmyslový sektor FLCO9804 IMQ značka v souladu s CEI 23-48 a 23-49 Standards Řada Europa polykarbonát IP 65 Technické charakteristiky krytí IP 65 izolační třída II dodává

Více

AZ RELAX. AZ-RELAX ernokostelecká 480, 251 01 íčany tel./fax: 323 601 980 1, mobil: 774 409 999 e-mail: azrelax@azrelax.cz. www.azrelax.

AZ RELAX. AZ-RELAX ernokostelecká 480, 251 01 íčany tel./fax: 323 601 980 1, mobil: 774 409 999 e-mail: azrelax@azrelax.cz. www.azrelax. MOBILNÍ ZASTŘEŠENÍ zkušenost maximální kvalita krátké dodací lhůty AZ RELAX AZ-RELAX ernokostelecká 480, 251 01 íčany tel./fax: 323 601 980 1, mobil: 774 409 999 e-mail: azrelax@azrelax.cz Ceník 2012 www.azrelax.cz

Více

A) Technická specifikace stánek 6 m 2

A) Technická specifikace stánek 6 m 2 A) Technická specifikace stánek 6 m 2 Vizualizace stánku: Rozměry stánku: šířka 3,0 m až 3,1 m hloubka 2,0 m až 2,1 m výška bočních stěn 2,0 až 2,2 m výška hřebene 2,6 až 2,7 m prodejní okno výška 0,85m

Více

Nabídkový katalog. Vchodové stříšky. Objednací kód: 067011 Stříška vchodová ETHOS - EA 1200x1000mm

Nabídkový katalog. Vchodové stříšky. Objednací kód: 067011 Stříška vchodová ETHOS - EA 1200x1000mm Vchodové stříšky Objednací kód: 067011 Stříška vchodová ETHOS - EA 1200x1000mm Objednací kód: 067012 Stříška vchodová MODUL - variabilní M 1200x1000mm Možnost napojení dalšího modulu, a tím prodloužit

Více

Vyberte si kvalitní komín

Vyberte si kvalitní komín .2. :53 Page 2 ZÁRUKA 3 x LET (při vyhoření, při působení vlhkosti, proti korozi) Komínový systém Schiedel ABSOLUT Zatřídění komínových vložek EN 57-1 A1N1 D1P1; EN 57-2 A3N1 D4P1 WA vložky (cm) Šachta

Více

Schiedel UNI ADVANCED. Schiedel STABIL. Proč komín SCHIEDEL? - INOVOVANÝ KOMÍNOVÝ SYSTÉM - KOMÍNOVÝ SYSTÉM DOSTUPNÝ PRO KAŽDÉHO

Schiedel UNI ADVANCED. Schiedel STABIL. Proč komín SCHIEDEL? - INOVOVANÝ KOMÍNOVÝ SYSTÉM - KOMÍNOVÝ SYSTÉM DOSTUPNÝ PRO KAŽDÉHO .2. :53 Page 2 ZÁRUKA 3 x LET (při vyhoření, při působení vlhkosti, proti korozi) Komínový systém Schiedel ABSOLUT Zatřídění komínových vložek EN 57-1 A1N1 D1P1; EN 57-2 A3N1 D4P1 WA vložky (cm) Šachta

Více

CityCharm Cordoba - Kombinace příjemné atmosféry a optimálního výkonu

CityCharm Cordoba - Kombinace příjemné atmosféry a optimálního výkonu Lighting CityCharm Cordoba - Kombinace příjemné atmosféry a optimálního výkonu CityCharm Cordoba Svítidla CityCharm Cordoba jsou navržena pro použití v městských oblastech, kde je kladen důraz na příjemné

Více

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY WWW. PROFIPLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM - PROFIPLOTY Originální plotový systém PROFIPLOTY je navržen v designu

Více

Katalog a ceník pergol PRIVILEGE 2015/1

Katalog a ceník pergol PRIVILEGE 2015/1 Katalog a ceník pergol PRIVILEGE 2015/1 Barevné varianty konstrukcí pergol BT dle vzorníku RAL Barevné varianty konstrukcí pergol BT dle vzorníku ostatní barvy Bílá lesklá Dřevo Stříbrno šedá Kovově šedá

Více

V C H O D O V É M A R K Ý Z Y

V C H O D O V É M A R K Ý Z Y VCHODOVÉ MARKÝZY ELEGANT Model Elegant má jednoduchý a elegantní design. Konstrukce je vyrobena z hliníkové slitiny a výplň přístřešku tvoří polykarbonátové desky. Přístřešek Elegant poskytuje správnou

Více

Toyota Hilux - víka - rolety

Toyota Hilux - víka - rolety Toyota Hilux - víka - rolety Obsah : 1. Víko K1 str. 3 2. Víko K2 str. 4-5 3. Víko K3 str. 6 4. Víko K4 str. 7 5. Víko K6 str. 8 6. Víko K7 str. 9 7. Víko K8 str. 10 8. Víko K12 str. 11 9. Roleta K13 str.

Více

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+:

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+: Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Jedná se o systém plastových obkladů, který je vhodný pro řešení povrchových úprav jak vnějších, tak i vnitřních prostor.plastové palubky nahrazují klasické

Více

NECHTE VAŠÍ STŘECHU PRACOVAT PRO VÁS SOLÁRNÍ STŘECHA OD PREFY

NECHTE VAŠÍ STŘECHU PRACOVAT PRO VÁS SOLÁRNÍ STŘECHA OD PREFY NECHTE VAŠÍ STŘECHU PRACOVAT PRO VÁS SOLÁRNÍ STŘECHA OD PREFY střechy FASÁDY solar www.prefa.com NECHTE JI ZÁŘIT JAKO SLUNCE SAMOTNÉ. NAŠE SLUNCE MÁ PRO NÁS NESMÍRNÝ VÝZNAM. Je energetickým zdrojem, který

Více

ACO desky www.aco.cz Pevná a přitom jednoduchá a dostupná střecha ACO vlnité a trapézové stfie ní desky

ACO desky www.aco.cz Pevná a přitom jednoduchá a dostupná střecha ACO vlnité a trapézové stfie ní desky ACO desky www.aco.cz Pevná a přitom jednoduchá a dostupná střecha ACO vlnité a trapézové stfie ní desky Vlnité a trapézové desky z tvrzeného PVC 2 PouÏití: Střešní krytina a opláštění objektů. Jako ochrana

Více

Roth plochý kolektor Heliostar 218... hightech s

Roth plochý kolektor Heliostar 218... hightech s Roth Heliostar nyní též s menší plochou... pro každé použití správná velikost Po úspěšném uvedení na trh kolektoru Roth Heliostar s inovovanou polykarbonátovou vanou je nyní k dodání nově ve dvou různých

Více

Isola Powertekk. Silná ocelová střecha se vzhledem klasické tašky. Isola Powertekk

Isola Powertekk. Silná ocelová střecha se vzhledem klasické tašky. Isola Powertekk Isola Powertekk Silná ocelová střecha se vzhledem klasické tašky Isola Powertekk Silná. Pevný kus střechy. Isola Powertekk se vyrábí z velmi kvalitní galvanizované oceli. Vrstva žárového pozinku o sile

Více

D series. LED veřejné osvětlení. by Visiocom. www.visiocom.cz

D series. LED veřejné osvětlení. by Visiocom. www.visiocom.cz D series LED veřejné osvětlení by Visiocom LED veřejné osvětlení Visio Ekologické a úsporné řešení. (Instalace Visio LED) Poznejte všechny výhody Visio D-series Moderní design Vysoký výkon Spolehlivý provoz

Více

Cembrit Balcony. Bezpečné a elegantní řešení pro moderní balkónové výplně.

Cembrit Balcony. Bezpečné a elegantní řešení pro moderní balkónové výplně. Balcony Bezpečné a elegantní řešení pro moderní balkónové výplně www.cembrit.cz Fasádní desky Balcony jsou ideální volbou, pokud hledáte bezpečné a elegantní řešení pro balkónové konstrukce. Umožňují esteticky,

Více

ČESKÁ ČESKÁ OCEL OCELOVÁ S STŘE TŘECHA CHA

ČESKÁ ČESKÁ OCEL OCELOVÁ S STŘE TŘECHA CHA ČESKÁ OCELOVÁ STŘECHA PUREX GREENCOAT materiál speciálně pro střechy VÝROBNÍ MATERIÁL OD SPOLEČNOTI SSAB PUREX GreenCoat vyrábí společnost SSAB, která je průkopníkem inovativních ocelových výrobků. Materiál

Více

Futura. Kvalita ověřená mnoha instalacemi

Futura. Kvalita ověřená mnoha instalacemi Kvalita ověřená mnoha instalacemi Veřejné osvětlení Tunely Parky, parkoviště Fotovoltaika Průmysl Letištní plochy Sportoviště Komerční prostory Nákupní centra 16 Made in Italy GHOST - R Product Conformity

Více

Popis Markýza s kloubovým ramenem polouzavřená, typ 650

Popis Markýza s kloubovým ramenem polouzavřená, typ 650 Popis 1 2 3 4 5 6 10 9 8 7 14 13 12 11 6 Mark650 Obr. 51: Markýza s kloubovým ramenem, typ 650 1 2 3 4 5 6 10 9 8 7 14 13 12 11 6 Mark650L Obr. 52: Markýza s kloubovým ramenem, typ 650 L 1 Ochranný profil

Více

ČESKÁ ČESKÁ OCEL OCELOVÁ S STŘE TŘECHA CHA

ČESKÁ ČESKÁ OCEL OCELOVÁ S STŘE TŘECHA CHA ČESKÁ OCELOVÁ STŘECHA www.satjam.cz PUREX GREENCOAT materiál speciálně pro střechy VÝROBNÍ MATERIÁL OD SPOLEČNOTI SSAB PUREX GreenCoat vyrábí společnost SSAB, která je průkopníkem inovativních ocelových

Více

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí Již tisíciletí jsou keramické střešní tašky symbolem pro krásu a přirozenost. Jsou vyrobeny z nejkvalitnějích surovin a propůjčují

Více

Venkovní obklady stěn

Venkovní obklady stěn Venkovní obklady stěn 2 / 3 TWINSON TO NEJLEPŠÍ Z OBOU SVETU Vítejte ve světě Twinson, kde příroda a technologie kráčejí ruku v ruce. Twinson je vyroben ze dřeva a PVC. Spojením výhod obou materiálů v

Více

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1 Vrata a dveře pro mernizaci Exkluzivní akční nabídky evropského výrobce č. 1 Domovní dveře bez bočního dílu 29.992 Kč * Garážová vrata s pohonem 23.989 Kč * Autorizovaný partner Hörmann nabízí kompletní

Více

Otopné lavice s přirozenou konvekcí KORALINE LK

Otopné lavice s přirozenou konvekcí KORALINE LK Otopné lavice s přirozenou konvekcí KORAINE K Rozdělení otopných lavic KORAINE K Exclusive provedení pozinkovaná ocel s hliníkovou mřížkou (stříbrný elox) viz obrázek KORAINE K InPool bazénové provedení

Více

Cembrit Plank a Cembrit Panel

Cembrit Plank a Cembrit Panel Cembrit Plank a Cembrit Panel 15 LET ZÁRUKY CEMBRIT Vláknocement Co je vláknocement? Cement vyztužený vlákny je atraktivní a houževnatý stavební materiál vhodný pro vytváření finálních vrstev stavebních

Více

MĚSTSKÝ MOBILITÁŘ MĚSTSKÝ MOBILITÁŘ ČR: SK:

MĚSTSKÝ MOBILITÁŘ MĚSTSKÝ MOBILITÁŘ ČR: SK: AUTOBUSOVÉ ZASTÁVKY CUBUS AZ Elegantní zastávka s moderním minimalistickým designem, vyniká variabilitou a kvalitním zpracováním. Kombinací materiálů jako je hliník, dřevo a sklo je docíleno jedinečného

Více

NAPÁJENÍ A DATA MODERNĚ

NAPÁJENÍ A DATA MODERNĚ NAPÁJENÍ A DATA MODERNĚ ŘEŠENÍ DO NÁBYTKU I DO PODLAHY SVĚTOVÝ SPECIALISTA PRO ELEKTRICKÉ INSTALACE A DATOVÉ ROZVODY KRABICE POP-UP 2 Nové, elegantní, ergonomicky tvarované vysouvací pop-up krabice nabízejí

Více

Systémy protisluneční ochrany heroal

Systémy protisluneční ochrany heroal Složky pro novináře R+T 2015 Tisková zpráva: Rozšíření oblasti obchodní činnosti heroal Systémy protisluneční ochrany heroal heroal představuje sektor protisluneční ochrany na veletrhu R+T 2015 Stuttgart/Verl,

Více

Zákazník: Kontaktní údaje: telefon: Datum nabídky:

Zákazník: Kontaktní údaje: telefon:   Datum nabídky: Dovolujeme si Vám nabídnout přístřešek pergola Palmira s netradičním vzhledem, který je především díky obloukovému tvaru střechy. Pergola Palmira opticky působí robusním provedením. Obloukové krokve mimo

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 2000

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 2000 Systém skříní pro ovládání a vizualizaci. Volitelné rozměry pro šířku a hloubku. Přizpůsobení pro instalaci širokého příslušenství. Možnost instalace čelního panelu z vnější nebo vnitřní strany. Technické

Více

BIOKLIMATICKÁ PERGOLA VARIO

BIOKLIMATICKÁ PERGOLA VARIO BIOKLIMATICKÁ PERGOLA VARIO Vario je pergolový systém, který umožňuje využívat venkovní prostory, restaurace a hotely po celý rok. Dodatečné stavební práce nejsou nutné a montáž se provede během 1 až 2

Více

OKAPOVÝ SYSTÉM BRAMAC

OKAPOVÝ SYSTÉM BRAMAC OKAPOVÝ SYSTÉM BRAMAC 41 STABICOR - M Pozinkovaný plech s ochrannou barevnou vrstvou POPIS PRODUKTU Důmyslný spojovací systém bez nutnosti pájení a lepení. Ochrana vůči oděrům a poškrábání při montáži,

Více

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl Salamander Streamline DOKONALOST FORMY Spojení elegantního, oblého křídla round-line

Více

STRADA. Energie tepla, nadčasový design

STRADA. Energie tepla, nadčasový design STRADA 2018.CZ STRADA Energie tepla, nadčasový design Diskrétní štíhlý design předního panelu a stylová hliníková mřížka. Technologie Low-H2O se super vodivým a ultra rychlým výměníkem tepla pro nízkou

Více

STRADA. Energie tepla, nadčasový design

STRADA. Energie tepla, nadčasový design STRADA 2018.CZ STRADA Energie tepla, nadčasový design Diskrétní štíhlý design předního panelu a stylová hliníková mřížka. Technologie Low-H2O se super vodivým a ultra rychlým výměníkem tepla pro nízkou

Více

Popis Markýza s kloubovým ramenem polouzavřená, typ 750

Popis Markýza s kloubovým ramenem polouzavřená, typ 750 Popis 1 Markýzy s kloubovým ramenem polouzavřené 2 3 4 5 6 10 9 8 7 14 13 12 11 6 w04208v3 Obr. 62: Markýza s kloubovým ramenem, typ 750 1 2 3 4 6 5 9 8 7 10 Obr. 63: 14 13 6 12 11 Markýza s kloubovým

Více

Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům.

Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům. Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům. Domovní dveře jsou výrazem osobního stylu a individuality a zprostředkují návštěvníkovi první dojem o lidech, kteří za nimi žijí nebo pracují.

Více

Hoval IDKM 250 plochý kolektor pro vestavbu do střechy. Popis výrobku ČR Hoval IDKM 250 plochý kolektor

Hoval IDKM 250 plochý kolektor pro vestavbu do střechy. Popis výrobku ČR Hoval IDKM 250 plochý kolektor Hoval IDKM 50 plochý kolektor pro vestavbu do střechy Popis výrobku ČR 7. 5. 009 Hoval IDKM 50 plochý kolektor vysoce výkonný plochý kolektor se skleněnou přední stěnou, určený pro termické využití sluneční

Více

PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY

PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY 7. PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY Okapový systém MARLEY je kvalitní, propracovaný a elegantní systém odvodnění střechy se snadnou montáží a řadou předností. Všechny prvky

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

CityCharm Cone - Kombinace příjemné atmosféry a optimálního výkonu

CityCharm Cone - Kombinace příjemné atmosféry a optimálního výkonu Lighting CityCharm Cone - Kombinace příjemné atmosféry a optimálního výkonu CityCharm Cone Svítidla CityCharm Cone jsou navržena pro použití v městských oblastech, kde je kladen důraz na příjemné osvětlení,

Více

ROCKFON PŘEDSTAVUJE NOVÝ SYSTÉM CHICAGO METALLIC T24 CLICK 2890:

ROCKFON PŘEDSTAVUJE NOVÝ SYSTÉM CHICAGO METALLIC T24 CLICK 2890: ROCKFON PŘEDSTAVUJE NOVÝ SYSTÉM CHICAGO METALLIC T CLICK 2890: jednoduchá instalace - slyšitelné zacvaknutí vysoká stabilita a únosnost systému snadná demontáž bez použití nářadí SYSTÉM MONTÁŽE S NEJVYŠŠÍ

Více

Flexibilní systém opláštění s přesvědčivým kovovým vzhledem

Flexibilní systém opláštění s přesvědčivým kovovým vzhledem Kaiflex Protect Alu-TEC je flexibilní systém opláštění se vzhledem napodobujícím plech. Skládá se z pružné tvrdé folie kašírované hliníkovým povrchem odolným vůči povětrnostním vlivům. Vyznačuje se nízkou

Více

Rockfon Eclipse Design a akustika v jednom

Rockfon Eclipse Design a akustika v jednom Rockfon Eclipse Design a akustika v jednom Rockfon Eclipse Design a akustika v jednom Elegance volně zavěšeného podhledového prvku, Vysoká úroveň akustického komfortu, Různorodé použití; Rockfon Eclipse

Více