Přístřešky pro auto. Dovolte nám představit novou řadu přístřešků, které zpříjemní Váš životní styl.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přístřešky pro auto. Dovolte nám představit novou řadu přístřešků, které zpříjemní Váš životní styl."

Transkript

1 Přístřešky pro auto Dovolte nám představit novou řadu přístřešků, které zpříjemní Váš životní styl. Přístřešky pro auta (carporty) jsou populární alternativou klasické garáže. I přístřešek ochrání Váš vůz, jízdní kola nebo dokonce i loď. Když teplota venku prudce stoupá, kombinace extrémního horka, přímého slunce a uzavřených okýnek může proměnit Váš automobil ve virtuální troubu, ve které mohou teploty vyšplhat až k 85 C. Toto horko pak není nepříjemné pouze pro Vás a pro Vaše pasažéry, ale může také uškodit interiéru Vašeho vozu. Polykarbonová střecha přístřešku funguje jako štít před těmito škodlivými slunečními paprsky. Střecha blokuje 00% UV záření a 50% infračerveného záření*. Přístřešky chrání vozidla také před dešťovou vodou, kyselými dešti, sněhem, mrazem a kroupami. Přístřešky Skiatsu jsou vyrobeny pouze z vysoce kvalitních materiálů. Konstrukce z eloxovaného hliníku a deska z pevného polykarbonátu odolného proti horku zaručují, že získáte přístřešek, který nerezaví a dlouho vydrží. Mezi výhody eloxování také patří trvanlivost, stálobarevnost, snadná údržba, estetický vzhled a zdravotní nezávadnost. Další z ekologických výhod hliníku je jeho jedinečná recyklovatelnost. Nejenom, že recyklace snižuje spotřebu energie, ale také omezí vznik 95% skleníkových plynů, které jsou spojené s primární výrobou. * Ochrana proti horku není dostupná pro všechny modely.

2 Přístřešky pro auta Zabudované okapové žlaby a integrované dešťové svody mají za výsledek přístřešek s velmi čistými liniemi. Takový přístřešek vhodně doplňuje design jakékoliv budovy a poskytuje velmi atraktivní řešení zastínění. U většiny modelů je hliníková konstrukce podpírána jen na jedné straně. Sloupy, které jsou upevněny v zemi, bezpečným způsobem drží vodorovnou konstrukci zastřešení. Toto řešení tak dává větší prostor pro vjíždění a vyjíždění z parkovacího místa. Na všech modelech přístřešků byly provedeny počítačové i reálné testy, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita koncového produktu. Polykarbonátová střecha u přístřešků Skiatsu vyniká prvotřídní jakostí, bezpečností a ochranou. Polykarbonát je 6x lehčí a 20x silnější než sklo a pro přístřešky je to nejodolnější materiál na trhu. Polykarbonát je 00% odolný proti zkroucení a poskytuje 99,9% ochranu proti UV záření a 50% ochranu proti infračervenému záření.* Designed by Stefanos Kamperis * Ochrana proti horku není dostupná pro všechny modely.

3 KC Série

4 KC Série Barevné spektrum hliníku Střecha (2mm silný panel) Výška sloupku BR KC UC BKC Bronz Černá Městská šeď Tmavě hnědá Hnědá 50% IR Modrá Kouřově modrá max 2800mm Topologie: Dva nebo více Mini nebo Single dílů může být spojeno dohromady různými způsoby. Cílem je nabídnout co nejširší řadu různých rozměrů přístřešku. Všechny následující rozměry jsou uváděny v metrech. Mini Rozpětí Single Rozpětí Y-Joint Rozpětí mini mini mini mini mini M-Joint Rozpětí mini Délka Délka Délka Délka Double-Joint Rozpětí mini mini Délka Doplňky Single Wide Wide Triple Rozpětí Rozpětí Rozpětí Délka Délka Délka Podpěrné sloupky 2 Boční panely systém klipsů teleskopické snadné skladování Pro větší soukromí a ochranu z boku přidejte k přístřešku jeden nebo více z těchto bočních panelů. Panely jsou dostupné o velikosti 500mm, 800mm a 00mm. Lze také objednat s ochranou proti slunečnímu záření. Designed by Stefanos Kamperis Zvyšte pevnost svého přístřešku v oblastech se silným větrem nebo větším množstvím sněhu s těmito odnímatelnými podpěrnými sloupky. 3 Výztuž střechy Zvyšte pevnost svého přístřešku v oblastech se silným větrem s těmito přídavnými profily (odolnost se zvýší z 34m/s na 42m/s).

5 KD Série

6 KD Séri Barevné spektrum hliníku Střecha (2mm silný panel) Výška sloupku BR KC UC BKC Bronz Černá Městská šeď Tmavě hnědá Hnědá 50% IR Modrá Kouřově modrá max 2800mm Topologie: Dva Single díly mohou být spojeny dohromady různými způsoby. Cílem je nabídnout co nejširší řadu různých topologií. Všechny následující rozměry jsou uváděny v metrech. Single Rozpětí Délka M-Joint Rozpětí Délka Double-Joint Wide Rozpětí Rozpětí Doplňky Délka Délka Podpěrné sloupky 2 Boční panely 2 systém klipsů teleskopické snadné skladování Pro větší soukromí a ochranu z boku přidejte k přístřešku jeden nebo více z těchto bočních panelů. Panely jsou dostupné o velikosti 500mm, 800mm a 00mm. Lze také objednat s ochranou proti slunečnímu záření. Designed by Stefanos Kamperis Zvyšte pevnost svého přístřešku v oblastech se silným větrem nebo větším množstvím sněhu s těmito odnímatelnými podpěrnými sloupky.

7 MyPort Série

8 MyPort Série Design nosného sloupu 34 6 Střecha (2mm silný panel) Single Double Multiple Podpěra Výška sloupku Dřevo Standard Dlaždice Obložení Kouřově modrá max 2800mm max 2300mm Topologie: Dva Single díly mohou být spojeny dohromady různými způsoby. Cílem je nabídnout co nejširší řadu různých topologií. Všechny následující rozměry jsou uváděny v metrech. Single Rozpětí Délka Double Rozpětí Délka Multiple Rozpětí Délka Doplňky Podpěrné sloupky 2 Vnitřní krytí Designed by Stefanos Kamperis Zvyšte pevnost svého přístřešku v oblastech se silným větrem nebo větším množstvím sněhu s těmito odnímatelnými podpěrnými sloupky. Zakryjte vnitřní stranu sloupků sadou přídavných dekorativních prvků.

9 KRB Série

10 KRB Série Barevné spektrum hliníku Střecha (5mm silný panel) Výška sloupku KC Černá UC Městská šeď BKC Tmavě hnědá Hnědá Modrá Kouřově modrá 50%IR max 2800mm Topologie: Dva Single díly mohou být spojeny dohromady různými způsoby. Cílem je nabídnout co nejširší řadu různých topologií. Všechny následující rozměry jsou uváděny v metrech. Single Rozpětí Délka Double-Joint Rozpětí Délka M-Joint Rozpětí Délka Doplňky 3 2 Podpěrné sloupky systém klipsů teleskopické snadné skladování 2 Boční panely Pro větší soukromí a ochranu z boku přidejte k přístřešku jeden nebo více z těchto bočních panelů. Panely jsou dostupné o velikosti 500mm, 800mm a 00mm. Lze také objednat s ochranou proti slunečnímu záření. 3 Výztuž střechy Designed by Stefanos Kamperis Zvyšte pevnost svého přístřešku v oblastech se silným větrem nebo větším množstvím sněhu s těmito odnímatelnými podpěrnými sloupky. Zvyšte pevnost svého přístřešku v oblastech se silným větrem s těmito přídavnými profily (odolnost se zvýší z 34m/s na 42m/s).

11 KRBS Série

12 KRBS Série Barevné spektrum hliníku Střecha (5mm silný panel) Výška sloupku KC Jemná černá UC Městská šeď BKC Tmavě hnědá Hnědá Modrá Kouřově modrá 50%IR max 2800mm Topologie: Dva Single díly mohou být spojeny dohromady různými způsoby. Cílem je nabídnout co nejširší řadu různých topologií. Všechny následující rozměry jsou uváděny v metrech. Single Double-Joint M-Joint Rozpětí Délka 5.0 Rozpětí Délka Rozpětí Délka 5.0 Doplňky 3 2 Podpěrné sloupky systém klipsů teleskopické snadné skladování 2 Boční panely Pro větší soukromí a ochranu z boku přidejte k přístřešku jeden nebo více z těchto bočních panelů. Panely jsou dostupné o velikosti 500mm, 800mm a 00mm. Lze také objednat s ochranou proti slunečnímu záření. 3 Výztuž střechy Designed by Stefanos Kamperis Zvyšte pevnost svého přístřešku v oblastech se silným větrem nebo větším množstvím sněhu s těmito odnímatelnými podpěrnými sloupky. Zvyšte pevnost svého přístřešku v oblastech se silným větrem s těmito přídavnými profily (odolnost se zvýší z 34m/s na 42m/s).

13 F Série

14 F Série Barevné spektrum hliníku Střecha (5mm silný panel) Výška sloupku KC Jemná černá UC Městská šeď Čirá modrá max 2800mm Topologie: Dva Single díly mohou být spojeny dohromady různými způsoby. Cílem je nabídnout co nejširší řadu různých topologií. Všechny následující rozměry jsou uváděny v metrech. Single Double-Joint M-Joint Rozpětí Délka Rozpětí Délka Rozpětí Délka Doplňky Podpěrné sloupky 2 Boční panely 2 systém klipsů teleskopické snadné skladování Pro větší soukromí a ochranu z boku přidejte k přístřešku jeden nebo více z těchto bočních panelů. Panely jsou dostupné o velikosti 500mm, 800mm a 00mm. Lze také objednat s ochranou proti slunečnímu záření. Designed by Stefanos Kamperis Zvyšte pevnost svého přístřešku v oblastech se silným větrem nebo větším množstvím sněhu s těmito odnímatelnými podpěrnými sloupky.

15 Pergoly Skiatsu Dovolte nám představit novou řadu pergol, které zpříjemní Váš životní styl. Pergoly se hodí ke všem architektonickým stylům. Můžete jimi nahradit stávající konstrukci nebo jednoduše zvýraznit vzhled Vašeho domu nebo kanceláře. Pergoly Skiatsu Vám nabízí individualitu, design a ochranu proti počasí. V mnoha případech pergoly mohou výrazně změnit vzhled a dojem celé budovy. Polykarbonátová střecha funguje jako štít proti všem škodlivým slunečním paprskům. Blokuje 00% UV záření a 50% infračerveného záření.. Správně instalovaná pergola může snížit nárůst tepla o 65% u oken na jih a až o 77% u oken směrem na východ a západ. Pergoly Skiatsu jsou vyrobeny pouze z vysoce kvalitních materiálů. Konstrukce z eloxovaného hliníku a deska z pevného polykarbonátu odolného proti horku zaručují, že získáte pergolu, která nerezaví a dlouho vydrží. Mezi výhody eloxování také patří trvanlivost, stálobarevnost, snadná údržba, estetický vzhled a zdravotní nezávadnost. Další z ekologických výhod hliníku je jeho jedinečná recyklovatelnost. Nejenom, že recyklace snižuje spotřebu energie, ale také omezí vznik 95% skleníkových plynů, které jsou spojené s primární výrobou. * Ochrana proti horku není dostupná pro všechny modely.

16 Pergoly Skiatsu Zabudované okapové žlaby a integrované dešťové svody mají za výsledek pergolu s velmi čistými liniemi. Taková pergola vhodně doplňuje design jakékoliv budovy a poskytuje velmi atraktivní řešení zastínění. Konzoly pergoly jsou jednoduše připevněny k budově a opěrný sloupek je pevně ukotven v zemi. U pergoly bez podpěrných sloupků jsou připevněny k budově samotné konzoly pergoly. Na všech modelech pergol byly provedeny počítačové i reálné testy, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita koncového produktu. Polykarbonátová střecha u pergol Skiatsu vyniká prvotřídní jakostí, bezpečností a ochranou. Polykarbonát je 6x lehčí a 20x silnější než sklo a pro pergoly je to nejodolnější materiál na trhu. Polykarbonát je 00% odolný proti zkroucení a poskytuje 99,9% ochranu proti UV záření a 50% ochranu proti infračervenému záření.* Designed by Stefanos Kamperis * Ochrana proti horku není dostupná pro všechny modely.

17 R-View Série

18 R-View Série Barevné spektrum hliníku Střecha (2mm silný panel) 34 6 BR KC UC BKC WH 50%IR Bronz Jemná černá Městská šeď Tmavě hnědá Bílá Hnědá Modrá Kouřově modrá Topologie: Dva Single díly mohou být spojeny dohromady různými způsoby. Cílem je nabídnout co nejširší řadu různých topologií. Všechny následující rozměry jsou uváděny v milimetrech. Post Stand Stand Alone Rozpětí Rozpětí Délka Délka Designed by Stefanos Kamperis

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO Přístřešek na auto www.pristresek-na-auto.cz PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO ŘADA NEO ŘADA LINEA ŘADA PORTOFORTE ŘADA MY-PORT Nadčasová elegance a estetika v čistém trendu moderní architektury Optimální

Více

Porovnání garáží vyberte si tu nejlepší garáž

Porovnání garáží vyberte si tu nejlepší garáž Porovnání garáží vyberte si tu nejlepší garáž Plechová garáž vs. Betonová garáž - Rychlý přehled Cena (bez DPH) Plechová garáž Betonová garáž 10 000 a více 100 000 a více Společné výhody Postup a doba

Více

TF Veranda. Canopies - Carports- Verandas. Pergola one-trade

TF Veranda. Canopies - Carports- Verandas. Pergola one-trade Canopies - Carports- Verandas Pergola o Ideální řešení venkovní ochrany proti dešti nebo sněhu. o Pergolu můžete využít také jako carport, přístřešek pro kuřáky atd. o Moderní vzhled, elegantní design.

Více

Samostatně stojící protidešťová pergola

Samostatně stojící protidešťová pergola Samostatně stojící protidešťová pergola Jednoduché provedení Moderní design Ochrana před nežádoucími vlivy počasí - déšť, slunce, sníh apod. Stínění reguluje teplotu a intenzitu slunečního záření na terase

Více

OCHRANA OČÍ A OBLIČEJE OBECNÉ INFORMACE

OCHRANA OČÍ A OBLIČEJE OBECNÉ INFORMACE OCHRANA OČÍ A OBLIČEJE OBECNÉ INFORMACE Chraňte důsledně své oči. Oko je měkký a choulostivý orgán. Stačí málo k úplné ztrátě zraku. Ochranné pracovní brýle nebo štíty jsou k dispozici v mnoha modifikacích,

Více

Stínění. pro pergoly a zimní zahrady. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK:

Stínění. pro pergoly a zimní zahrady. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK: VERANDA HRV52 Veranda HRV52 je speciálně navržená pro instalaci nad zimní zahradu nebo pergolu, a tím brání prostupu slunečních paprsků dříve, než proniknou ke skleněným plochám. Prostor mezi sklem a tkaninou

Více

VCHODOVÉ STŘÍŠKY. Systém vchodových stříšek z akrylátového skla a nerezové oceli a vchodové stříšky z dutinkového polykarbonátu

VCHODOVÉ STŘÍŠKY. Systém vchodových stříšek z akrylátového skla a nerezové oceli a vchodové stříšky z dutinkového polykarbonátu VCHODOVÉ STŘÍŠKY Systém vchodových stříšek z akrylátového skla a nerezové oceli a vchodové stříšky z dutinkového polykarbonátu SYSTÉM VCHODOVÝCH STŘÍŠEK Inovace v provedení z akrylového skla a ušlechtilé

Více

PERgoly. chrání vaše soukromí.

PERgoly. chrání vaše soukromí. CZ PERgoly chrání vaše soukromí. PERGOLY LUKA, MIRA Samonosná pergola MIRA 4 nebo pergola MIRA 2 s rafinovaným a inovativním designem. Střecha z hliníkových lamel, které lze orientovat od 0 do 140 s těsněním

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Německá betonová garáž REKERS GmbH

AKČNÍ NABÍDKA. Německá betonová garáž REKERS GmbH Německá betonová garáž REKERS GmbH AKČNÍ NABÍDKA německá betonová garáž s podlahou REKERS GmbH. rozměr 3 x 6m, vyrobeno v Německu! běžná cena 131.970,- Kč Nyní 98.977,- Kč bez DPH Úspora 32.993,- Kč K

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY P E N D I N G TECHNICKÁ SLOŽKA. Cintralux alu 25 mm. Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní

OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY P E N D I N G TECHNICKÁ SLOŽKA. Cintralux alu 25 mm. Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY PATENT TECHNICKÁ SLOŽKA P E N D I N G Cintralux alu 25 mm Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní 01-02-2018 Obecný popis výrobku Obloukový světlík je vyroben

Více

STÍNĚNÍ PRO ZIMNÍ ZAHRADY A PERGOLY. chrání vaše soukromí.

STÍNĚNÍ PRO ZIMNÍ ZAHRADY A PERGOLY. chrání vaše soukromí. STÍNĚNÍ PRO ZIMNÍ ZAHRADY A PERGOLY hrv52 hrv08-zip chrání vaše soukromí. STÍNĚNÍ PRO ZIMNÍ ZAHRADY A PERGOLY Pro zastínění zimních zahrad nebo pergol jsou ideální rolety Veranda, které Vám zajistí optimální

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM.

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM. poznámky: Zdarma montáž a doprava POUZE S TÍMTO LETÁKEM PRODUKTOVÝ KATALOG Děkujeme za Vaší pozornost věnovanou této prezentaci. Těšíme se na další setkání s Vámi. Věříme, že produkty společnosti ALcentrum

Více

Zastřešení na auta. Ocelové přístřešky na auta

Zastřešení na auta. Ocelové přístřešky na auta nejširší nabídka -produkty světových výrobců 1. v ČR garáže přístřešky zastřešení pergoly carporty mobilní stavby montované haly domky skladovací kontejnery opěrné zdi www.hotove-garaze.cz Hliníkové designové

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG SEZONA 2012

PRODUKTOVÝ KATALOG SEZONA 2012 PRODUKTOVÝ KATALOG SEZONA 2012 WWW.ALCENTRUM.CZ VÍTEJTE U SPOLEČNOSTI ALcentrum OBSAH: O nás Výrobky ALcentrum Greenline Profiline Highline Garážová stání Plotové zástěny Zastřešení bazénu Hliníkové přístřešky

Více

Zastřešení na auta. Ocelové přístřešky na auta

Zastřešení na auta. Ocelové přístřešky na auta nejširší nabídka -produkty světových výrobců 1. v ČR garáže přístřešky zastřešení pergoly carporty mobilní stavby montované haly domky skladovací kontejnery opěrné zdi www.hotove-garaze.cz Hliníkové designové

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

www.hotove- garaze.cz

www.hotove- garaze.cz AKČNÍ NABÍDKA ČERVENEC 2013 Produkty světových výrobců 1. v ČR www.hotove- garaze.cz 22 309 KČ 858 euro od 12 000 KČ 462 euro běžná cena 24 788,- 10% Levné hliníkové pergoly Palram Ltd. Levné plechové

Více

VYTVÁŘÍME STÍN Více než 26 let Vás chrání naše pergoly, markýzy, rolety a žaluzie před ostrým sluncem a nepříjemným větrem.

VYTVÁŘÍME STÍN Více než 26 let Vás chrání naše pergoly, markýzy, rolety a žaluzie před ostrým sluncem a nepříjemným větrem. VYTVÁŘÍME STÍN Více než 26 let Vás chrání naše pergoly, markýzy, rolety a žaluzie před ostrým sluncem a nepříjemným větrem. Rodinná firma Plas pomáhá klientům najít vhodné řešení v oblasti zastínění exteriérů

Více

Markýzy a screenové rolety značky Brustor novinky 2014

Markýzy a screenové rolety značky Brustor novinky 2014 Markýzy a screenové rolety značky Brustor novinky 2014 Markýza B-25 Prestige Volitelně zabudované led osvětlení v ramenu Volitelně zabudovaný led pásek Třída odolnosti větru 3 (39 49 km/h) silný vítr Extrudované

Více

PERgoly. chrání vaše soukromí.

PERgoly. chrání vaše soukromí. CZ PERgoly chrání vaše soukromí. PERGOLY Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI s inovativním a čistým designem z vývojového oddělení společnosti ISOTRA. Základní rozměry výrobku šíře 4 m a výsuvu až

Více

MINIROL SCREEN. Efektivní omezení proudění teplého a studeného vzduchu na Vaše okna! Specialisté na rolovací systémy

MINIROL SCREEN. Efektivní omezení proudění teplého a studeného vzduchu na Vaše okna! Specialisté na rolovací systémy MINIROL SCREEN Efektivní omezení proudění teplého a studeného vzduchu na Vaše okna! Specialisté na rolovací systémy MINIROL SCREEN Minirol screeny jsou elegantní, moderní a cenově příznivá možnost, jak

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

GERARD ROOFS DŘEVOSTAVBY

GERARD ROOFS DŘEVOSTAVBY GERARD ROOFS DŘEVOSTAVBY 60 LET ZKUŠENOSTÍ Střešní krytina je vyvinutá na Novém Zélandu tak, aby odolala extrémním klimatickým podmínkám. Lehká střecha GERARD vydrží v jakémkoli počasí. Jedná se o střechu

Více

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

Toyota ProTect. Výstavní lesk trvá a trvá...

Toyota ProTect. Výstavní lesk trvá a trvá... Toyota ProTect Výstavní lesk trvá a trvá... Objevte Toyota ProTect Není nic lepšího než lesk zbrusu nového vozu v autosalonu. Udržet tento dokonalý vzhled však bylo vždy velmi těžké, pokud ne přímo nemožné.

Více

Hliníkové přístřešky one trade. Více informací a kompletní ceník naleznete na stránkách:

Hliníkové přístřešky one trade. Více informací a kompletní ceník naleznete na stránkách: -21% od 76 81,- již od 97 234 Kč 3 889 euro Hliníkové one trade japonské výroby - série PJ Design Elegance a jednoduchost Kvalita Originalita Více informací a kompletní ceník naleznete na stránkách: www.alu-pristresky.cz.

Více

VELKÝ program pro neomezené MOŽNOSTI

VELKÝ program pro neomezené MOŽNOSTI www.siebau.cz VELKÝ program pro neomezené MOŽNOSTI Bezpečnostní balíček zdarma ke každé garáži * Garáže Halové systémy Garážová stání Zahradní domky Materiálové kontejnery SIEBAU Garáže Nová generace SIEBAU

Více

Venkovní obklady stěn

Venkovní obklady stěn Venkovní obklady stěn 2 / 3 TWINSON TO NEJLEPŠÍ Z OBOU SVETU Vítejte ve světě Twinson, kde příroda a technologie kráčejí ruku v ruce. Twinson je vyroben ze dřeva a PVC. Spojením výhod obou materiálů v

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z přírodních surovin a jsou plně recyklovatelné. Charakteristická je vysoká pevnost, která se v průběhu let zvyšuje. Pokládka je

Více

SCREENOVÉ ROLETY. ...chrání vaše soukromí...

SCREENOVÉ ROLETY. ...chrání vaše soukromí... SCREENOVÉ ROLETY...chrání vaše soukromí... O FIRMĚ UNIVERS TECH s.r.o. Naše firma působí na českém trhu od roku 1990 a v roce 2004 byla transformována na společnost Univers Tech s.r.o. Sídlo společnosti

Více

Hliníkové přístřešky one trade. Více informací a kompletní ceník naleznete na stránkách:

Hliníkové přístřešky one trade. Více informací a kompletní ceník naleznete na stránkách: -21% od 63 800,- již od 80 760 Kč 2 884 euro Hliníkové přístřešky one trade japonské výroby design elegance a jednoduchost kvalita originalita Více informací a kompletní ceník naleznete na stránkách: www.alu-pristresky.cz.

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

HLINÍK VYZNÁVÁ BAREVNOST

HLINÍK VYZNÁVÁ BAREVNOST perfektní řešení pro každou střechu Hliníkové okapové systémy PREFA STŘECHY FASÁDY SOLAR www.prefa.com OKAPOVÉ SYSTÉMY PREFA HLINÍK VYZNÁVÁ BAREVNOST Střešní žlaby mohou podobu budovy utvářet dvojím způsobem.

Více

jeřáby Sloupové otočné jeřáby Nástěnná otočná jeřábová ramena Alu - Portálové jeřáby Jeřáby

jeřáby Sloupové otočné jeřáby Nástěnná otočná jeřábová ramena Alu - Portálové jeřáby Jeřáby jeřáby Jsou zařízení s vodorovným otáčením výložníku pro přepravu břemene vhodné na jakékoliv pracoviště, kde optimálně doplňují další zařízení manipulační techniky Usnadňují a zefektivňují práci, nahrazují

Více

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Crawford 542 Přizpůsobeno potřebám zákazníka Crawford 542 jsou sekční vrata pro použití ve skladech, logistických centrech a všech druzích výrobních závodů. Design

Více

LAZURY A LAKY STRUČNÝ PRŮVODCE PRO DOKONALOU PÉČI O DŘEVO Q U A LIT Y

LAZURY A LAKY STRUČNÝ PRŮVODCE PRO DOKONALOU PÉČI O DŘEVO Q U A LIT Y STRUČNÝ PRŮVODCE SCANDINAVIAN Q U A LIT Y PRO DOKONALOU PÉČI O DŘEVO PŘEDSTAVENÍ ZNAČKY Na severu Evropy patří dřevo k největším přírodním pokladům. Skandinávci pracují se dřevem od nepaměti a díky tomu

Více

Pouzdra pro posuvné dveře

Pouzdra pro posuvné dveře Pouzdra pro posuvné dveře Technické parametry Pouzdro Omítka Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného plechu o tloušťce 0,5 mm na bocích/zadním profilu a 0,8 mm na horním/spodním profilu. Bok plechové

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Příslušenství PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Nová Kia Venga otevírá celý nový svět možností. Díky jejímu výraznému dynamickému vzhledu, vysoké linii střechy a neobvykle dlouhému rozvoru náprav získáváte

Více

BIOKLIMATICKÁ PERGOLA VARIO

BIOKLIMATICKÁ PERGOLA VARIO BIOKLIMATICKÁ PERGOLA VARIO Vario je pergolový systém, který umožňuje využívat venkovní prostory, restaurace a hotely po celý rok. Dodatečné stavební práce nejsou nutné a montáž se provede během 1 až 2

Více

NOVINKA. Ochranné brýle 3M. Ochrana, pohodlí a styl

NOVINKA. Ochranné brýle 3M. Ochrana, pohodlí a styl NOVINKA Ochranné brýle 3M Ochrana, pohodlí a styl Charakteristiky Čepy postranic umožňují uživateli nastavovat úhel zorníku, což nabízí výborné pohodlí a usazení. Nastavitelná délka postranic umožňuje

Více

MINERGIE zdvižně -posuvné dveře CP155-LS

MINERGIE zdvižně -posuvné dveře CP155-LS To je čistá architektura: MINERGIE zdvižně -posuvné dveře CP155-LS www.architecpur.ch Od čistého hliníku k čistému MINERGIE Zdvižně-posuvné dveře CP155-LS jsou "čisté" skrz naskrz Čistý znamená ryzí, jasný

Více

Více informací: www.kinplast.cz www.zahradni-akce.cz. http://youtu.be/8g416fyjvkg

Více informací: www.kinplast.cz www.zahradni-akce.cz. http://youtu.be/8g416fyjvkg Vítáme Vás ve světě špičkových produktů společnosti KIN holding. Společnost KIN je největším výrobcem polykarbonátu v Rusku vyráběného z nejlepších komponentů jedničky na světovém trhu petrochemie společnost

Více

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy ROLETY Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům Specialisté na rolovací systémy ODPOVÍDÁ EN 13659 P O Ž A D AV K Ů M Možnosti ovládání rolet Popruhem, šňůrou nebo klikou Každá

Více

K O V Y B s. r. o. Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky TECHNIK

K O V Y B s. r. o. Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky TECHNIK TECHNIK-O-2-02-00 TECHNIK-O-2-20-00 TECHNIK-O-2-02-11 TECHNIK-O-2-20-11 Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky Orientace v označení přístřešku: TECHNIK-P/O-X-YZ-TU P/O - Plochý / Oblý tvar střechy

Více

Zákazník: Kontaktní údaje: telefon: Datum nabídky:

Zákazník: Kontaktní údaje: telefon:   Datum nabídky: Dovolujeme si Vám nabídnout přístřešek pergola Palmira s netradičním vzhledem, který je především díky obloukovému tvaru střechy. Pergola Palmira opticky působí robusním provedením. Obloukové krokve mimo

Více

společnost Delta Svratka, s. r. o. patří k největším firmám v ČR zabývající se výrobou zahradních pergol a garážových stání.

společnost Delta Svratka, s. r. o. patří k největším firmám v ČR zabývající se výrobou zahradních pergol a garážových stání. DELTA Svratka s.r.o. Partyzánská 411, 592 02 Svratka IČ: 150 50 611, DIČ: CZ 150 50 611 tel.: +420 566 662 215, tel./fax: +420 566 662 554 e-mail: info@deltasvratka.cz http://www.deltasvratka.cz/ Společnost

Více

Markýzy. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK:

Markýzy. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK: Markýzy JASMINA MARKÝZA BEZ NOSNÉHO PROFILU JASMINA je lehká horizontální markýza, která díky své jednoduché konstrukci bez nosného profilu vyniká svou lehkostí a vzdušností. má široké použití pro zastínění

Více

Šetřit energii? Docela jednoduše.

Šetřit energii? Docela jednoduše. Šetřit energii? Docela jednoduše. Inovativní systém profilů šetřících energie od firmy VEKA Kvalita třídy A od firmy VEKA: maximální výkon po celý život Moderní plastová okna dosahují životnosti 30 nebo

Více

changing the face Nová scéna Národního divadla

changing the face Nová scéna Národního divadla Produkty DuPont Corian DuPont Corian, exkluzivní produkt společnosti DuPont, je kompozitní materiál, který dokonale kombinuje funkčnost s estetickými vlastnostmi a je určen pro povrchové interiérové i

Více

Sloupové otočné jeřáby. Nástěnná otočná jeřábová ramena. Portálové jeřáby

Sloupové otočné jeřáby. Nástěnná otočná jeřábová ramena. Portálové jeřáby jeřáby Jsou zařízení s vodorovným otáčením výložníku pro přepravu břemene vhodné na jakékoliv pracoviště, kde optimálně doplňují další zařízení manipulační techniky Usnadňují a zefektivňují práci, nahrazují

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. března 2014 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Ochrana moderní surovinou Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin:

Více

Cembrit Plank a Cembrit Panel

Cembrit Plank a Cembrit Panel Cembrit Plank a Cembrit Panel 15 LET ZÁRUKY CEMBRIT Vláknocement Co je vláknocement? Cement vyztužený vlákny je atraktivní a houževnatý stavební materiál vhodný pro vytváření finálních vrstev stavebních

Více

bazény zastřešení bazénů bazénové rolety www.madekop.cz

bazény zastřešení bazénů bazénové rolety www.madekop.cz bazény zastřešení bazénů bazénové rolety www.madekop.cz Bazény Obdélníkové, oválné, kruhové, atypické Se skimmrem nebo přelivovým žlábkem do hloubky 1,5 m Doprava bazénů 3,2 x 8 m (vnitřní míry) vcelku

Více

markýzy ALMONTA, Soukenická 2156, Uherský Brod, tel.(+420)

markýzy ALMONTA, Soukenická 2156, Uherský Brod, tel.(+420) markýzy Vlastnosti: Konstrukce z extrudovaného hliníku Fleyerův řetěz v ramenech Vzpěra navíjecí hřídele u velkých rozměrů Kazeta chrání látku proti vlivům počasí Těsnění v kazetě dostatečně chrání látku

Více

PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY

PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY 7. PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY Okapový systém MARLEY je kvalitní, propracovaný a elegantní systém odvodnění střechy se snadnou montáží a řadou předností. Všechny prvky

Více

JEDNODUCHÝ BEZPEČNÝ ÚTULNÝ INOVATIVNÍ JEDINÝ NA SVĚTĚ AUTOMATICKÝ ALTÁN. pro vířivky a swim spa

JEDNODUCHÝ BEZPEČNÝ ÚTULNÝ INOVATIVNÍ JEDINÝ NA SVĚTĚ AUTOMATICKÝ ALTÁN. pro vířivky a swim spa JEDNODUCHÝ BEZPEČNÝ ÚTULNÝ INOVATIVNÍ JEDINÝ NA SVĚTĚ AUTOMATICKÝ ALTÁN pro vířivky a swim spa oasis Vaše soukromá oáza relaxace Nejje dn PO CELÝ ROK ířivky Na obrázku je vzor střechy Darling tí v způsob

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. ledna 2015 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Ochrana moderní surovinou Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin:

Více

Winter collection 010. race / sport / fashion

Winter collection 010. race / sport / fashion Winter collection 00 race / sport / fashion Technické vlastnosti Modely označené polarized jsou vybaveny horizontálním polarizačním filtrem. Polarizace je speciální úprava čoček brýlí, výrazně potlačující

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

Katalog a ceník pergol PRIVILEGE 2015/1

Katalog a ceník pergol PRIVILEGE 2015/1 Katalog a ceník pergol PRIVILEGE 2015/1 Barevné varianty konstrukcí pergol BT dle vzorníku RAL Barevné varianty konstrukcí pergol BT dle vzorníku ostatní barvy Bílá lesklá Dřevo Stříbrno šedá Kovově šedá

Více

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Crawford 242 Přizpůsobeno potřebám zákazníka Crawford 242 jsou sekční vrata pro použití např. v prodejnách automobilů, požárních stanicích, ve všech případech,

Více

KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ

KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ 2018 KOMPLEMENTARITA Naše náplň práce přesahuje rámec designu a výroby oken. Nabízíme také služby poradenství, navrhování interiérů nebo montáže. Vycházíme z předpokladu, že zákazníci

Více

Montáž přístřešku na auto TF P2 TF P2 SAMOSTATNÝ TF P2 M-SPOL. TF P2 Y-SPOL.

Montáž přístřešku na auto TF P2 TF P2 SAMOSTATNÝ TF P2 M-SPOL. TF P2 Y-SPOL. Montáž přístřešku na auto TF P2 TF P2 SAMOSTATNÝ TF P2 M-SPOL. TF P2 Y-SPOL. 4. Nárok na záruku na tento výrobek zaniká, pokud nebyl řádně ukotven. DŮLEŽITÉ Před zahájením montáže přístřešku na auto si

Více

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Okenní parapety Exclusive Jedinečný design a nabízené dekory jsou atraktivní pro moderní architekturu. formátováno přesně na míru dle přání

Více

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK. www.galeco.info

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK. www.galeco.info Úsměv v dešti Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK www.galeco.info Okapový systém Galeco STAL Stavíte-li dům, nemyslíte jen na děti, ale také na vnuky. Právě proto jsme vyvinuli odolná a spolehlivá

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... STĚRAČE

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... STĚRAČE SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... STĚRAČE Stěrač se skládá z těchto prvků: Montážní spojka (adaptér) Napínák Výztuhy Stírací lišta Kvalita stírání závisí na správném spojení těchto prvků, míře

Více

SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ ICARUS VERTICAL

SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ ICARUS VERTICAL Pro více informací přejděte na: www.diamonddesign.cz SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ ICARUS VERTICAL Důležitost a nepostradatelnost stínící techniky Ve dnešní době je kladen důraz zejména na design a s tím jsou také

Více

Dřevostavby z Vysočiny

Dřevostavby z Vysočiny Dřevostavby z Vysočiny Zahradní a nářaďové domky řady EKONOMIK Zahradní a nářaďové domky řady Ekonomik jsou cenově výhodnější než klasické domky, jelikož jsou vyráběny ve velkých sériích na sklad a tudíž

Více

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství Kia Soul osvoboďte svoji mysl Městský crossover Kia Soul je dalším výrazem revolučního rozšiřování produktové řady osobních automobilů značky Kia. Jako

Více

markýzy nechte se inspirovat.

markýzy nechte se inspirovat. markýzy nechte se inspirovat. MARKÝZY nechte se inspirovat. Nechte se inspirovat designovými trendy a vytvořte ze své terasy nebo balkónu příjemné místo pro relaxaci. Široká kolekce kvalitních barevných

Více

Katalog a ceník pergol BT 2014/1

Katalog a ceník pergol BT 2014/1 Katalog a ceník pergol BT 2014/1 Barevné varianty konstrukcí pergol BT dle vzorníku RAL Barevné varianty konstrukcí pergol BT dle vzorníku ostatní barvy Bílá lesklá Dřevo Stříbrno šedá Kovově šedá Černo

Více

TECHNICKÁ PŘÍRUČKA Část: Betonové a keramické střešní tašky

TECHNICKÁ PŘÍRUČKA Část: Betonové a keramické střešní tašky TECHNICKÁ PŘÍRUČKA Část: Betonové a keramické střešní tašky Platí od 1. prosince 2014 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP Obsah Betonové střešní tašky Bramac..................... 3 26 Přehled barev.......................................

Více

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE GARÁŽOVÁ VRATA RSD01 Specifikace výrobku Šířka vrat: 2 000 3 000 mm; Výška vrat: 1 800 2 800 mm. Sekční vrata RSD 01 jsou určena k instalaci

Více

markýzy nechte se inspirovat.

markýzy nechte se inspirovat. markýzy nechte se inspirovat. MARKÝZY nechte se inspirovat. Společnost ISOTra uvádí na trh nové typy markýz. Nechte se inspirovat designovými trendy a vytvořte ze své terasy nebo balkónu příjemné místo

Více

ACO desky www.aco.cz Pevná a přitom jednoduchá a dostupná střecha ACO vlnité a trapézové stfie ní desky

ACO desky www.aco.cz Pevná a přitom jednoduchá a dostupná střecha ACO vlnité a trapézové stfie ní desky ACO desky www.aco.cz Pevná a přitom jednoduchá a dostupná střecha ACO vlnité a trapézové stfie ní desky Vlnité a trapézové desky z tvrzeného PVC 2 PouÏití: Střešní krytina a opláštění objektů. Jako ochrana

Více

OKM OKM. ceník zastřešení bazénů. www.koupelny-okm.cz

OKM OKM. ceník zastřešení bazénů. www.koupelny-okm.cz ceník zastřešení bazénů EKONOMIK vnitřní šířka 360, 410, 460 cm vnitřní délka 630, 755, 840, 1050 cm vnější výška 126 až 167 cm 3,6 6,3 1,26 3 26 65 000 Kč 3,6 7,55 1,26 3 26 75 000 Kč 3,6 8,4 1,33 4 34

Více

Venkovní žaluzie Cetta 50 Charakteristika

Venkovní žaluzie Cetta 50 Charakteristika Venkovní žaluzie Cetta 50 Charakteristika Venkovní žaluzie Cetta 50 jsou moderní a praktické žaluzie určené zejména pro rodinné domy. Mají však také široké uplatnění platní při zastínění hal, hypermarketů

Více

Monarplan LA Přichází s lakovanou vrstvou prodlužující životnost Vaší střechy

Monarplan LA Přichází s lakovanou vrstvou prodlužující životnost Vaší střechy Monarplan LA Přichází s lakovanou vrstvou prodlužující životnost Vaší střechy Icopal a dlouhá životnost Společnost Icopal je hrdá na svůj vysoký kredit v oblasti aktivní podpory recyklace svých produktů

Více

šindele ik o šik ovná střecha

šindele ik o šik ovná střecha šindele ik o šik ovná střecha řední výrobce kvalitních střešních Sokrates (469-399 př.n.l.) (řecky: ). Nejznámější antický filozof. Jeho myšlenky formovaly a vytvářely nové směry ve filozofii. Sokrates

Více

sun- breaker ALMONTA, Soukenická 2156, Uherský Brod, tel. (+420)

sun- breaker ALMONTA, Soukenická 2156, Uherský Brod, tel. (+420) sunbreaker nedostatek stínícího systému Nedostatek použití sluneční clony přispívá k tomu, že do interiéru podle druhu skel, prochází 30-80% slunečního záření. vnější sluneční clona Díky použití sluneční

Více

PŘIROZENÝ KOMFORT UVNITŘ

PŘIROZENÝ KOMFORT UVNITŘ CZ POSUVNÉ SLUNOLAMY 1 PŘIROZENÝ KOMFORT UVNITŘ Optimální vnitřní klima je zdravé a cítíme se v něm dobře. Z tohoto důvodu v Duco rozvinuli Green Building řešení, které kombinuje základní větrání s intenzivní

Více

DĚLÍCÍ XWA PŘÍ LČL KY

DĚLÍCÍ XWA PŘÍ LČL KY DĚLÍCÍ PŘÍČKY XWALL 04 CERTIFIKACE 2 Vážené dámy, vážení pánové, dovolte mi krátce představit výrobce kancelářského nábytku Quadrifoglio Sistemi ď Arredo S.p.A., www.quadrifoglio.com. Společnost byla založena

Více

CREATON. Zastřešíme vaši budoucnost. CENÍK vláknocementové krytiny Vláknocementová krytina DACORA a BALTIC

CREATON. Zastřešíme vaši budoucnost. CENÍK vláknocementové krytiny Vláknocementová krytina DACORA a BALTIC CREATON. Zastřešíme vaši budoucnost. CENÍK vláknocementové krytiny 2017 Vláknocementová krytina DACORA a BALTIC HLADKÝ POVRCH Spotřeba ks/m 2 (dle sklonu) kg/1 ks kg/paleta ks/balík ks/paleta modročerná

Více

Lepší dřevo pro Vaši terasu

Lepší dřevo pro Vaši terasu Lepší dřevo pro Vaši terasu žádné třísky, žádné praskliny vysoká odolnost, dlouhá životnost nízká náročnost na údržbu nepřekonatelný poměr kvality a ceny Terasové profily biwood ze dřeva jen to nejlepší!

Více

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ GDS síťový systém JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ Czech EFEKTIVNÍ A FUNKČNÍ OCHRANA PROTI HLUKU Na základě úspěšného systému panelů PLANTA byl nový protihlukový panel PLANTA ALUFERA přizpůsoben požadavkům evropských

Více

KATALOG A CENÍK VELKOPLOŠNÉHO ZASTÍNĚNÍ

KATALOG A CENÍK VELKOPLOŠNÉHO ZASTÍNĚNÍ KATALOG A CENÍK VELKOPLOŠNÉHO ZASTÍNĚNÍ 2014 OBSAH Úvod obchodní podmínky - viz. katalog markýz Vysvětlivky - viz. katalog markýza SLUNEČNÍKY PAPILLON 2 HLINÍKOVÉ PERGOLY GRAVITAČNÍ GCE 5 GCI 9 STŘEŠNÍ

Více

beata doporučená sestava informační tabule a vitríny

beata doporučená sestava informační tabule a vitríny beata strana 12 32 strana 23 strana 33,35 strana 65 beata Informační panel doplňující řadu městského mobiliáře Beata. Tabule sendvičové konstrukce je doplněna hranatými stojinami. Tabule lze napojit použitím

Více

PŘÍZEMÍ [celková plocha 73.6 m 2 ] SMARTLINE 1503. novinka. . obývací pokoj s krbovými kamny, jídelnou a kuchyní se

PŘÍZEMÍ [celková plocha 73.6 m 2 ] SMARTLINE 1503. novinka. . obývací pokoj s krbovými kamny, jídelnou a kuchyní se 76 m 2 PŘÍZEMÍ [celková plocha 76 m 2 ] 2 00 000 Kč 1 510 000 Kč jednoduchý, malý, účelný dům, vhodný i jako chata s nízkými náklady na výstavbu minimální na malé pozemky obývací pokoj s krbovými kamny,

Více

Více informací:

Více informací: Vítáme Vás ve světě špičkových produktů společnosti KIN holding. Společnost KIN je největším výrobcem polykarbonátu v Rusku vyráběného z nejlepších komponentů jedničky na světovém trhu petrochemie společnost

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

Dřevostavby z Vysočiny

Dřevostavby z Vysočiny Dřevostavby z Vysočiny Zahradní a nářaďové domky řady EKONOMIK Zahradní a nářaďové domky EKONOMIK jsou cenově výhodnější než klasické domky. Vyrábíme je ve větších kusových sériích, tudíž je jejich výrobní

Více

AZ RELAX. AZ-RELAX ernokostelecká 480, 251 01 íčany tel./fax: 323 601 980 1, mobil: 774 409 999 e-mail: azrelax@azrelax.cz. www.azrelax.

AZ RELAX. AZ-RELAX ernokostelecká 480, 251 01 íčany tel./fax: 323 601 980 1, mobil: 774 409 999 e-mail: azrelax@azrelax.cz. www.azrelax. MOBILNÍ ZASTŘEŠENÍ zkušenost maximální kvalita krátké dodací lhůty AZ RELAX AZ-RELAX ernokostelecká 480, 251 01 íčany tel./fax: 323 601 980 1, mobil: 774 409 999 e-mail: azrelax@azrelax.cz Ceník 2012 www.azrelax.cz

Více

společnost Delta Svratka, s. r. o. patří k největším firmám v ČR zabývající se výrobou zahradních pergol a garážových stání.

společnost Delta Svratka, s. r. o. patří k největším firmám v ČR zabývající se výrobou zahradních pergol a garážových stání. 5.4.2011 DELTA Svratka s.r.o. Partyzánská 411, 592 02 Svratka IČ: 150 50 611, DIČ: CZ 150 50 611 tel.: +420 566 662 215, tel./fax: +420 566 662 554 e-mail: info@deltasvratka.cz http://www.deltasvratka.cz/

Více

KONCEPT SKYLINE. Pergola Skyline není jen kus hliníku, je to součást architektury objektu...

KONCEPT SKYLINE. Pergola Skyline není jen kus hliníku, je to součást architektury objektu... 1 KONCEPT SKYLINE Pergola Skyline není jen kus hliníku, je to součást architektury objektu... 2 KONCEPT SKYLINE Skyline vytváří životní prostor vnímatelný všemi smysly. 3 KONCEPT SKYLINE Skyline jsme navrhli

Více

Pergoly novinky 2014

Pergoly novinky 2014 Pergoly novinky 2014 Seznam novinek Pergoly Jak šel vývoj pergol od roku 2011 až do 2014 Nová pergola B150 Nová pergola B150 XL Nová pergola B200 XL Nová pergola B500 s látkovou zatažitelnou střechou Novinky

Více

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco PVC. www.galeco.info

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco PVC. www.galeco.info Úsměv v dešti Okapový systém Galeco PVC www.galeco.info Okapový systém Galeco PVC představuje novou kvalitu okapového systému dosaženou pomocí moderní technologie - koextruze. PVC zpracované touto speciální

Více

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK. www.galeco.info

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK. www.galeco.info Úsměv v dešti Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK www.galeco.info Okapový systém Galeco STAL Stavíte-li dům, nemyslíte jen na děti, ale také na vnuky. Právě proto jsme vyvinuli odolná a spolehlivá

Více