BIOKLIMATICKÁ PERGOLA VARIO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BIOKLIMATICKÁ PERGOLA VARIO"

Transkript

1 BIOKLIMATICKÁ PERGOLA VARIO Vario je pergolový systém, který umožňuje využívat venkovní prostory, restaurace a hotely po celý rok. Dodatečné stavební práce nejsou nutné a montáž se provede během 1 až 2 dní. Díky lamelám pergoly s motorovým pohonem lze v zimě zadržovat teplo a otevíráním lamel lze pouštět vzduch dovnitř. Jakmile je zaznamenáno nepříznivé počasí, tak senzory větru a deště uzavřou lamely a chrání tak vnitřní prostor. V základní variantě slouží pro ovládání pergoly vícekanálový dálkový ovladač. Pergola Vario rovněž nabízí různé příslušenství pro větší pohodlí (LED osvětlení, hudbu, ohřívače...), které lze ovládat dálkovým ovladačem, chytrým telefonem nebo tabletem.

2 VENTILACE OCHRANA PROTI DEŠTI OCHRANA PROTI SLUNCI AUTOMATIZACE

3 Výrobek Funkce VENTILACE Ovládejte klima pod pergolou přirozeným způsobem. Díky naklápěcím lamelám, které můžete natočit na přednastavené tři úrovně (45, 90 a 135 ) a tím umožnit průchod vzduchu a odstínit případný sluneční svit. V chladnějším nebo deštivém období můžete lamely opět zcela uzavřít. OCHRANA PROTI SLUNCI Při funkci ochrany vůči UV záření můžete nastavit orientaci hliníkových lamel podle libosti a zajistit jak stínění, tak ventilaci. ŘIDITELNÉ LAMELY OCHRANA PROTI DEŠTI Speciálně navržené střešní hliníkové lamely sbírají vodu a pomocí potrubního systému ji odvádějí ven skrz boční sloupky, čímž vám zajistí komfort i v deštivém období. Již žádné schovávání nábytku. Řiditelné lamely s motorovým pohonem se ovládají standardním dálkovým ovladačem nebo mobilním zařízením (chytrým telefonem nebo tabletem volitelný doplněk).

4 Technické údaje TECHNICKÉ ÚDAJE POTRUBNÍ SYSTÉM Volitelný Potrubní systém odvádí vodu mimo pergolu skrz sloupky. NÁROŽNÍ NOSNÍKY žádné viditelné šroubové spoje Spojení nosníků s konstrukcí pergoly nenarušuje estetiku konstrukce, protože spojení těchto prvků má čistou a elegantní povrchovou úpravu. SPOJENÍ PERGOL Hlavním rozdílem oproti ostatním dodavatelům pergol je, že pergola Vario potřebuje pro spojení po sobě jdoucích pergol pouze jeden sloupek, čímž dodává další využitelný prostor a omezuje vizuální dopad. MOTOROVÝ POHON Pergola je vybavena vysoce odolným motorem, speciálně konstruovaným pro nepřetržité a intenzivní používání. Tento motor má samoučící konfiguraci pro nastavení stupně otevření. SNÍMATELNÝ SLOUPEK POLYSTYRENOVÉ LAMELY Volitelné Montáž a údržba pergoly je velmi snadná a pohodlná Umístění pěnového polystyrenu dovnitř lamel zvyšuje díky snímatelnému sloupku. Umožňuje utažení šroubů izolaci a tlumí hluk deště. a úpravu vnitřních kabelů, i tam kde není běžně dostatek místa.

5 Možné konfigurace DETAILY PODPĚR A POTRUBÍ A -TYPY PODPĚRY Pevná a nastavitelná B -TYPY ODVODNĚNÍ Samovolné nebo potrubní

6 Technické údaje SECCIONES DE VIGAS / LAMAS 1- LAMELY 2- SLOUPEK 3- PŘEDNÍ NOSNÍK (bez potrubí) 4- BOČNÍ NOSNÍK SLATS LAMELY COLUMN SLOUPEK FRONT BEAM PŘEDNÍ NOSNÍK LATERAL BEAM BOČNÍ NOSNÍK STŘEŠNÍ OKNO STŘEŠNÍ OKNO jako nové příslušenství dodává pergole světlo, i když jsou lamely zavřené.

7 Možné konfigurace MAXIMÁLNÍ ROZMĚRY Bioklimatická pergola Vario se skládá ze 4 různých typů profilů v závislosti na tom, kde se provádí její montáž. 4 SLOUPKY A Maximální šířka 4000 mm B Maximální délka 6450 mm C Maximální výška 3000 mm 2 SLOUPKY A Maximální šířka 4000 mm B Maximální délka 6450 mm C Maximální výška 3000 mm BEZ SLOUPKŮ A Maximální šířka 4000 mm B Maximální délka 6450 mm C Maximální výška DUPLEX 4 SLOUPKY A Maximální šířka 6500 mm B Maximální délka 6450 mm C Maximální výška 3000 mm DUPLEX 2 SLOUPKY A Maximální šířka 6500 mm B Maximální délka 6450 mm C Maximální výška 3000 mm Větší rozměry a jiné kombinace jsou možné po dohodě a návrhu firmy Mija-therm.

8 Možné konfigurace ROZMANITOST KONFIGURACÍ Pergolu Vario lze vyrábět na zakázku v různých variantách v závislosti na tom, kde bude montáž probíhat, aby tak mohla být přizpůsobena potřebám zákazníka. V nabídce jsou 4 různé konfigurace: KONFIGURACE OSTRŮVEK Nejčastější konfigurace, ve které je pergola upevněna k podlaze 4 sloupky. KONFIGURACE PROTI ZDI Smíšená konfigurace, která kombinuje sloupky a připojení ke stěně. KONFIGURACE UPROSTŘED V této konfiguraci je pergola připojena ke stěně bez sloupků. KONFIGURACE DUPLEX Tato konfigurace umožňuje spojování pergol bez sloupků.

9 Příslušenství OSVĚTLENÍ Osvětlení pergoly je k dispozici ve 4 různých typech. - Nastavitelné LED lampy integrované uvnitř lamel - Integrovaný obvodový panel, který je součástí okapů - Obvodové LED pásky - Světla na nosnících Sadu osvětlení lze naprogramovat tak, aby se v určený čas zapnula a vypnula. Rovněž můžete ovládat intenzitu stejným dálkovým ovladačem, který se používá pro lamely pergoly, nebo jiným dálkovým zařízením. ZVUKOVÝ BALÍČEK Integrovaný zvukový systém vám umožní poslouchat oblíbenou hudbu přímo z rádia, pomocí adaptéru USB a Bluetooth připojení. Reproduktory lze dodat v bílé nebo černé barvě. INFRAČERVENÝ OHŘÍVAČ Pergolu Vario lze kombinovat s infračerveným topným tělesem, takže si můžete vychutnávat příjemnou teplotu i ve velmi chladných zimních dnech. Lokální ohřívač lze ovládat stejným dálkovým ovladačem, který se používá pro otevírání lamel.

10 Doplňky AUTOMATICKÉ SENZORY S inteligentní automatizací Vario získáte maximální komfort díky senzoru, který vás automaticky ochrání před nepříznivým počasím. Automatický rozvaděč může ovládat motor prostřednictvím rádia (dálkové ovládání nebo tlačítko) pro regulaci otevírání lamel v závislosti na počasí. - - Senzor deště pro automatické zavírání. - - Senzor větru pro automatické otevírání kvůli větru. Senzor deště Senzor větru AUTOMATIZACE Pomocí integrovaného WiFi adaptéru můžete ovládat pergolu a všechny doplňky odkudkoliv pomocí speciální mobilní aplikace a začlenit ji do domácího automatizovaného systému.

11 Možnosti systému skleněného obložení SKLENĚNÉ OBLOŽENÍ Posuvné a skládací skleněné systémy bez svislých profilů nabízí neomezený výhled ven. POSUVNÝ SYSTÉM S posuvným systémem ochráníte vnitřek pergoly bez narušení vnitřního prostoru. SKLENĚNÉ OBLOŽENÍ S NASTAVITELNOU VÝŠKOU Výškově nastavitelné čelní sklo je vyrobeno ze 2 modulů: pevného a mobilního. Nabízí ochranu před větrným počasím a zároveň při zasunutém stavu poslouží jako zábradlí.

12 Další možnosti SCREENOVÉ ROLETY PRO OCHRANU PŘED SLUNCEM A VĚTREM Screenové rolety připevněné k sloupkům poskytují ochranu proti slunečnímu záření a zajišťuje silnou odolnost proti větru. ZKOUŠKY Výrobek Vario byl testován podle evropských norem a získal odpovídající osvědčení. Odolnost proti VĚTRU Odolnost proti větru UNE EN 13659:2016 TŘÍDA 6 Odolnost proti VODĚ Odolnost proti vodě UNE EN 1873:2006, odstavec 6.3 Odolnost proti SNĚHU Odolnost proti sněhu 1260 kg podle interní metodologie OSVĚDČENÍ Mezinárodní osvědčení pro zpracování hliníku.

13 Zkoušky a osvědčení Na naše pergoly Vario poskytujeme 5 letou záruku na konstrukci a 24 měsíců na elektrické součásti. Standardní provedení je barva bílá, samozřejmostí jsou všechny barvy dle vzorníku RAL v provedení struktura nebo hladká mat. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na níže uvedené kontakty. Rádi Vám zpracujeme nezávaznou cenovou nabídku. Ukázky našich realizací je možné vidět na našich webových stránkách: Kontakt: Mija-Therm, s.r.o. Showroom - Praha U splavu 46, Rapotín Vrchlického 439, Tel Tel info@mija-t.cz showroom.praha@mija-t.cz

Samostatně stojící protidešťová pergola

Samostatně stojící protidešťová pergola Samostatně stojící protidešťová pergola Jednoduché provedení Moderní design Ochrana před nežádoucími vlivy počasí - déšť, slunce, sníh apod. Stínění reguluje teplotu a intenzitu slunečního záření na terase

Více

PERgoly. chrání vaše soukromí.

PERgoly. chrání vaše soukromí. CZ PERgoly chrání vaše soukromí. PERGOLY Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI s inovativním a čistým designem z vývojového oddělení společnosti ISOTRA. Základní rozměry výrobku šíře 4 m a výsuvu až

Více

TF Veranda. Canopies - Carports- Verandas. Pergola one-trade

TF Veranda. Canopies - Carports- Verandas. Pergola one-trade Canopies - Carports- Verandas Pergola o Ideální řešení venkovní ochrany proti dešti nebo sněhu. o Pergolu můžete využít také jako carport, přístřešek pro kuřáky atd. o Moderní vzhled, elegantní design.

Více

KONCEPT SKYLINE. Pergola Skyline není jen kus hliníku, je to součást architektury objektu...

KONCEPT SKYLINE. Pergola Skyline není jen kus hliníku, je to součást architektury objektu... 1 KONCEPT SKYLINE Pergola Skyline není jen kus hliníku, je to součást architektury objektu... 2 KONCEPT SKYLINE Skyline vytváří životní prostor vnímatelný všemi smysly. 3 KONCEPT SKYLINE Skyline jsme navrhli

Více

PERgoly. chrání vaše soukromí.

PERgoly. chrání vaše soukromí. CZ PERgoly chrání vaše soukromí. PERGOLY LUKA, MIRA Samonosná pergola MIRA 4 nebo pergola MIRA 2 s rafinovaným a inovativním designem. Střecha z hliníkových lamel, které lze orientovat od 0 do 140 s těsněním

Více

Markýzy a screenové rolety značky Brustor novinky 2014

Markýzy a screenové rolety značky Brustor novinky 2014 Markýzy a screenové rolety značky Brustor novinky 2014 Markýza B-25 Prestige Volitelně zabudované led osvětlení v ramenu Volitelně zabudovaný led pásek Třída odolnosti větru 3 (39 49 km/h) silný vítr Extrudované

Více

VYTVÁŘÍME STÍN Více než 26 let Vás chrání naše pergoly, markýzy, rolety a žaluzie před ostrým sluncem a nepříjemným větrem.

VYTVÁŘÍME STÍN Více než 26 let Vás chrání naše pergoly, markýzy, rolety a žaluzie před ostrým sluncem a nepříjemným větrem. VYTVÁŘÍME STÍN Více než 26 let Vás chrání naše pergoly, markýzy, rolety a žaluzie před ostrým sluncem a nepříjemným větrem. Rodinná firma Plas pomáhá klientům najít vhodné řešení v oblasti zastínění exteriérů

Více

MINIROL SCREEN. Efektivní omezení proudění teplého a studeného vzduchu na Vaše okna! Specialisté na rolovací systémy

MINIROL SCREEN. Efektivní omezení proudění teplého a studeného vzduchu na Vaše okna! Specialisté na rolovací systémy MINIROL SCREEN Efektivní omezení proudění teplého a studeného vzduchu na Vaše okna! Specialisté na rolovací systémy MINIROL SCREEN Minirol screeny jsou elegantní, moderní a cenově příznivá možnost, jak

Více

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy ROLETY Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům Specialisté na rolovací systémy ODPOVÍDÁ EN 13659 P O Ž A D AV K Ů M Možnosti ovládání rolet Popruhem, šňůrou nebo klikou Každá

Více

Více informací: www.kinplast.cz www.zahradni-akce.cz. http://youtu.be/8g416fyjvkg

Více informací: www.kinplast.cz www.zahradni-akce.cz. http://youtu.be/8g416fyjvkg Vítáme Vás ve světě špičkových produktů společnosti KIN holding. Společnost KIN je největším výrobcem polykarbonátu v Rusku vyráběného z nejlepších komponentů jedničky na světovém trhu petrochemie společnost

Více

Flash. Zcela průhledná rychlonavíjecí vrata. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS

Flash. Zcela průhledná rychlonavíjecí vrata. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS A U TO M AT I C Série Funkční, spolehlivý a bezpečný. Více světla. Rychlonavíjecí vrata jsou účinná, bezpečná a díky velkému průhlednému závěsu propouští do objektu více světla. Robustní a kompaktní, rovněž

Více

Markýza TOPLINE. Terasová markýza s kloubovými rameny

Markýza TOPLINE. Terasová markýza s kloubovými rameny Markýza TOPLINE Rameno markýzy TOPLINE je vybaveno čtyřmi lanky a je testováno na 70.000 pohybů (vysunutí a zasunutí = jeden pohyb), přičemž vydrží extrémní zatížení (třída odolnosti vůči větru 3). Základem

Více

STÍNÍCÍ TECHNIKA BUDOUCNOSTI

STÍNÍCÍ TECHNIKA BUDOUCNOSTI DOMÁCÍ AUTOMATIZACE STÍNÍCÍ TECHNIKA BUDOUCNOSTI DANIEL MATĚJKA PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI LG SYSTEM (DIVIZE DOMÁCÍ AUTOMATIZACE) DOMÁCÍ AUTOMATIZACE Zpracování elektoprojektů, domovní fotovoltaické systémy,

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako další

Více

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU Inteligentní dům komplexní řešení pro ovládání světel a žaluzií, regulaci teploty a zajištění bezpečí reálné snížení provozních nákladů intuitivní ovládání pomocí telefonů a tabletů automatizace chodu

Více

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí.

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí. KDO JSME... Jsme společnost zabývající se výrobou certifikovaného hliníkového zábradlí na balkony a lodžie panelových domů, bytových domů či rodinných domů Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí,

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

Venkovní žaluzie ZETTA 70 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie ZETTA 70 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO Přístřešek na auto www.pristresek-na-auto.cz PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO ŘADA NEO ŘADA LINEA ŘADA PORTOFORTE ŘADA MY-PORT Nadčasová elegance a estetika v čistém trendu moderní architektury Optimální

Více

Venkovní žaluzie SETTA 65 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie SETTA 65 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

JAK MĚŘIT SILHOUETTE. Látka je na straně ovládání o ca. 1,8 cm, na protilehlé straně o ca. 0,8 cm užší.

JAK MĚŘIT SILHOUETTE. Látka je na straně ovládání o ca. 1,8 cm, na protilehlé straně o ca. 0,8 cm užší. SILHOUETTE technické informace 2015 JAK MĚŘIT SILHOUETTE Látka je na straně ovládání o ca. 1,8 cm, na protilehlé straně o ca. 0,8 cm užší Doporučení pro montáž před okenní výklenek na stěnu: Doporučení

Více

Více informací:

Více informací: Vítáme Vás ve světě špičkových produktů společnosti KIN holding. Společnost KIN je největším výrobcem polykarbonátu v Rusku vyráběného z nejlepších komponentů jedničky na světovém trhu petrochemie společnost

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

Venkovní žaluzie CETTA 50 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie CETTA 50 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a také nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako další

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

Screenové rolety STÍNÍCÍ TECHNIKA

Screenové rolety STÍNÍCÍ TECHNIKA Screenové rolety Venkovní screenové rolety nejsou pouze funkční ochranou před slunečním světlem, díky svému elegantnímu vzhledu se stávají velmi oblíbeným dekoračním prvkem rodinných domů, administrativních

Více

SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ SUNCLIPS HORIZONTAL

SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ SUNCLIPS HORIZONTAL Pro více informací přejděte na: www.diamonddesign.cz SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ SUNCLIPS HORIZONTAL Důležitost a nepostradatelnost stínící techniky Ve dnešní době je kladen důraz zejména na design a s tím jsou také

Více

Pergoly novinky 2014

Pergoly novinky 2014 Pergoly novinky 2014 Seznam novinek Pergoly Jak šel vývoj pergol od roku 2011 až do 2014 Nová pergola B150 Nová pergola B150 XL Nová pergola B200 XL Nová pergola B500 s látkovou zatažitelnou střechou Novinky

Více

Vjazdové brány po kolajnici NOVAVISIO mají následující výhody:

Vjazdové brány po kolajnici NOVAVISIO mají následující výhody: Trápíte se s prostorem a nechcete se vzdát automatické pojezdové brány? Řešením je levnější varianta s pojezdem po kolejnici. Pojezdové brány s pohonem po kolejnici jsou cenově dostupné řešení, které zabezpečí

Více

Jaký je rozdíl mezi samonosnou bránou Exclusive a Standard?

Jaký je rozdíl mezi samonosnou bránou Exclusive a Standard? Jaký je rozdíl mezi samonosnou bránou Exclusive a Standard? Samonosné brány Exclusive mají nosný C profil 100x125, který díky své velikosti a tuhosti dovoluje vyrobit bránu až pro 13 m průjezd. Uvnitř

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

Dorazové těsnění ve schránce proti průvanu poklop s 50 mm izolací zabraňující tepelným ztrátám.

Dorazové těsnění ve schránce proti průvanu poklop s 50 mm izolací zabraňující tepelným ztrátám. DŘEVĚNÉ EXTRA 3 dílné skládací půdní schody Světlá výška: do 262 cm rozměry 112x60 a 112x70, do 285 cm ostatní rozměry Rozměr stavebního otvoru délka x šířka (v cm): 112x60, 112x70, 120x60, 120x70,130x60,

Více

Dvojkrídlové brány NOVAVISIO mají následující výhody:

Dvojkrídlové brány NOVAVISIO mají následující výhody: Tradiční řešení vjezdových bran zkombinované se zajímavým a nadčasovým designem dodá vaší zahradě nádech luxusu. Takové jsou jedno a dvoukřídlé brány. Křídlové brány jsou stále velmi oblíbeným řešením

Více

markýzy ALMONTA, Soukenická 2156, Uherský Brod, tel.(+420)

markýzy ALMONTA, Soukenická 2156, Uherský Brod, tel.(+420) markýzy Vlastnosti: Konstrukce z extrudovaného hliníku Fleyerův řetěz v ramenech Vzpěra navíjecí hřídele u velkých rozměrů Kazeta chrání látku proti vlivům počasí Těsnění v kazetě dostatečně chrání látku

Více

VCHODOVÉ STŘÍŠKY. Systém vchodových stříšek z akrylátového skla a nerezové oceli a vchodové stříšky z dutinkového polykarbonátu

VCHODOVÉ STŘÍŠKY. Systém vchodových stříšek z akrylátového skla a nerezové oceli a vchodové stříšky z dutinkového polykarbonátu VCHODOVÉ STŘÍŠKY Systém vchodových stříšek z akrylátového skla a nerezové oceli a vchodové stříšky z dutinkového polykarbonátu SYSTÉM VCHODOVÝCH STŘÍŠEK Inovace v provedení z akrylového skla a ušlechtilé

Více

PŘIROZENÝ KOMFORT UVNITŘ

PŘIROZENÝ KOMFORT UVNITŘ CZ POSUVNÉ SLUNOLAMY 1 PŘIROZENÝ KOMFORT UVNITŘ Optimální vnitřní klima je zdravé a cítíme se v něm dobře. Z tohoto důvodu v Duco rozvinuli Green Building řešení, které kombinuje základní větrání s intenzivní

Více

Stínění. pro pergoly a zimní zahrady. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK:

Stínění. pro pergoly a zimní zahrady. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK: VERANDA HRV52 Veranda HRV52 je speciálně navržená pro instalaci nad zimní zahradu nebo pergolu, a tím brání prostupu slunečních paprsků dříve, než proniknou ke skleněným plochám. Prostor mezi sklem a tkaninou

Více

Odsavače Fusion a Fusion Pro

Odsavače Fusion a Fusion Pro Odsavače Fusion a Fusion Pro 5LET 2 3 Fusion Pro Odsavač par integrovaný do horní skříňky Určený pro vestavbu do horní skříňky o hloubce od 310 do 351 mm Výklopný štít z průhledného skla pro optimální

Více

Systém navíjecí rolety:

Systém navíjecí rolety: Systém navíjecí rolety: * Použití Systém je určený pro použití v existujících budovách. Navíjecí roleta je umístěna v hliníkovém boxu, který je připevněný ke stěně, nebo v okenním otvoru. V tomto případě

Více

Automatický Dveřní Systém Besam Slim

Automatický Dveřní Systém Besam Slim Automatický Dveřní Systém Besam Slim Příslušenství a volitelné součásti Typ profilu: - Slim - Slim Thermo Povrchová úprava profilu: - eloxovaný hliník, barva na požádání - nátěr v barvě dle vzorníku RAL

Více

Markýza markýza Wingline

Markýza markýza Wingline Markýza markýza Wingline Stále více se setkáváme s tím, že se lidé cítí příjemněji venku než uvnitř. Prudké sluneční záření a vlhkost ale mohou tuto příjemnou atmosféru narušit. Splňte Vašim hostům jejich

Více

07/2016. Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS a ISO

07/2016. Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS a ISO 07/2016 Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS 16949 a ISO 14001. www.tesa-tape.cz přidávámehodnotu Samolepicí pásky pro výrobce lišt a profilů 2 PŘEHLED UPLATNĚNÍ tržníuplatnění

Více

KATALOG VENKOVNÍ SCREENOVÉ ROLETY

KATALOG VENKOVNÍ SCREENOVÉ ROLETY KATALOG VENKOVNÍ SCREENOVÉ ROLETY OBSAH strana 2 Vlastnosti screenových rolet strana 3 ová roleta Reflexol 125 strana 4 ová roleta Reflexol 103 strana 5 ová roleta Reflexol 103 lock strana 6 ová roleta

Více

DORMA Czech Republic s.r.o. Vinohradská 184 130 52 Praha 3 Česká republika Tel +420 267 132 178/9 www.dorma.cz

DORMA Czech Republic s.r.o. Vinohradská 184 130 52 Praha 3 Česká republika Tel +420 267 132 178/9 www.dorma.cz DORMA Czech Republic s.r.o. Vinohradská 184 130 52 Praha 3 Česká republika Tel +420 267 132 178/9 www.dorma.cz NOVÝ SYSTÉM MULTI- FUNKČNÍCH MANUÁLNĚ POSUVNÝCH DVEŘÍ MUTO se samozavíracím mechanizmem a

Více

PEGAS. Motorové branky

PEGAS. Motorové branky PEGAS Motorové branky MOTOROVÉ BRANKY PEGAS Vstupní branky PEGAS jsou nejvhodnějším řešením kontrolovaného vstupu pro bezbariérový přístup, přesun větších předmětů nebo evakuační účely. Mohou být instalovány

Více

Katalog a ceník pergol PRIVILEGE 2015/1

Katalog a ceník pergol PRIVILEGE 2015/1 Katalog a ceník pergol PRIVILEGE 2015/1 Barevné varianty konstrukcí pergol BT dle vzorníku RAL Barevné varianty konstrukcí pergol BT dle vzorníku ostatní barvy Bílá lesklá Dřevo Stříbrno šedá Kovově šedá

Více

SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ ICARUS MOVABLE HORIZONTAL

SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ ICARUS MOVABLE HORIZONTAL Pro více informací přejděte na: www.diamonddesign.cz SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ ICARUS MOVABLE HORIZONTAL Důležitost a nepostradatelnost stínící techniky Ve dnešní době je kladen důraz zejména na design a s tím

Více

Systém automatických posuvných dveří Řada Besam Slim

Systém automatických posuvných dveří Řada Besam Slim Systém automatických posuvných dveří Řada Besam Slim Příslušenství a volitelné součásti Typ profilu: Slim Slim thermo Povrchová úprava profilu: eloxovaný hliník, barva na požádání nátěr v barvě dle vzorníku

Více

DOKONALÝ TEPELNÝ KOMFORT

DOKONALÝ TEPELNÝ KOMFORT Designové radiátory Komfortní větrání Stropní systémy pro vytápění a chlazení Clean air solutions Vždy to nejlepší klima pro DOKONALÝ TEPELNÝ KOMFORT Zehnder Zenia: revoluční komfortní topný modul pro

Více

Systém automatických posuvných dveří

Systém automatických posuvných dveří Systém automatických posuvných dveří ASSA ABLOY Slim Příslušenství a volitelné součásti Typ profilu: Slim Slim Eco Povrchová úprava profilu: eloxovaný hliník, barva na požádání nátěr v barvě dle vzorníku

Více

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi.

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. LET záruka SUPERRYCHLÉ OTEVÍRÁNÍ VRAT SupraMatic standardně s dálkovým ovladačem HS 5 BS s černým strukturovaným povrchem

Více

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 pro zabudování do zdi, postupně nastavitelná barva světla od 2700 kelvinů (teplá bílá)

Více

Popis Kazetová markýza, typ 890

Popis Kazetová markýza, typ 890 Popis 1 2 3 4 5 14 10 11 9 8 7 6 6 15 13 12 ke/04046 0010-2 Obr. 139:, s volánem 1 Kazetové profily z průtlačně lisovaného hliníku 2 Hřídel látky z pozinkované ocelové drážkové trubky 85x1 mm 3 Upevňovací

Více

STÍNĚNÍ PRO ZIMNÍ ZAHRADY A PERGOLY. chrání vaše soukromí.

STÍNĚNÍ PRO ZIMNÍ ZAHRADY A PERGOLY. chrání vaše soukromí. STÍNĚNÍ PRO ZIMNÍ ZAHRADY A PERGOLY hrv52 hrv08-zip chrání vaše soukromí. STÍNĚNÍ PRO ZIMNÍ ZAHRADY A PERGOLY Pro zastínění zimních zahrad nebo pergol jsou ideální rolety Veranda, které Vám zajistí optimální

Více

Exclusively made in Germany.

Exclusively made in Germany. Exclusively made in Germany. HEATSTRIP PŘÍJEMNÉ TEPLO HEATSTRIP je založený na inovativní koncepci tepelného vyzařování, vyvinuté a vyráběné výlučně v Německu. Ve srovnání s běžnými infračervenými topidly

Více

Ovládací prvky DGT 61 SAPE 69 CHIS 37 CHIS-E 37 DOPLŇKOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO DGT 61 / SAPE 69 / CHIS 37 / CHIS-E FADINI. str.

Ovládací prvky DGT 61 SAPE 69 CHIS 37 CHIS-E 37 DOPLŇKOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO DGT 61 / SAPE 69 / CHIS 37 / CHIS-E FADINI. str. Ovládací prvky CZ Ovládací prvky DGT 61 Digitální kódovací klávesnice str. 118 SAPE 69 Snímač karet nebo magnetických klíčů str. 119 CHIS 37 Klíčový spínač str. 120 CHIS-E 37 Klíčový spínač str. 121 DOPLŇKOVÉ

Více

ohřívače vzduchu sonnec od

ohřívače vzduchu sonnec od ohřívače vzduchu sonnec od NEUTEC GmbH je německý poskytovatel technicky vyspělých a energeticky úsporných topných zařízení. Naše konkurenční výhoda je založená na nabídce nejvyšší kvality v nejkratší

Více

SÍTĚ PROTI HMYZU. Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku. www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115. Specialisté na rolovací systémy

SÍTĚ PROTI HMYZU. Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku. www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115. Specialisté na rolovací systémy SÍTĚ PROTI HMYZU www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115 Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku Specialisté na rolovací systémy Unikátní systém sítí proti hmyzu Extrudované profily sítí

Více

POHONY A ŘÍZENÍ. Zvyšují komfort užívání a prodlužují životnost celé rolety. Specialisté na rolovací systémy

POHONY A ŘÍZENÍ. Zvyšují komfort užívání a prodlužují životnost celé rolety. Specialisté na rolovací systémy POHONY A ŘÍZENÍ Zvyšují komfort užívání a prodlužují životnost celé rolety Specialisté na rolovací systémy Co jsme schopni Vám nabídnout? Kompletnínabídka trubkových pohonů pro roletovou techniku NABÍZÍME

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM.

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM. poznámky: Zdarma montáž a doprava POUZE S TÍMTO LETÁKEM PRODUKTOVÝ KATALOG Děkujeme za Vaší pozornost věnovanou této prezentaci. Těšíme se na další setkání s Vámi. Věříme, že produkty společnosti ALcentrum

Více

úèinná tepelná ochrana budov

úèinná tepelná ochrana budov VENKOVNÍ ŽALUZIE Venkovní žaluzie Venkovní žaluzie představují moderní a efektivní způsob stínění. V současné době jsou nejpoužívanějším způsobem venkovního stínění. Umožňují větrání otevřeným oknem a

Více

Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům

Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům ABB s.r.o. Elektro-Praga Půdorysy: 1.NP Přízemí Úvod Účelem tohoto vzorového orientačního rozpočtu je seznámit investory/koncové uživatele

Více

úèinná tepelná ochrana budov

úèinná tepelná ochrana budov VENKOVNÍ ŽALUZIE Venkovní žaluzie Venkovní žaluzie jsou moderním a efektivním způsobem stínění. V současné době představují nejpoužívanější způsob venkovního stínění. Jsou účinnou tepelnou ochranou budov.

Více

PRO DOKONALOST VAŠICH OKEN

PRO DOKONALOST VAŠICH OKEN PRO DOKONALOST VAŠICH OKEN Společnost Bematech se svojí obchodní značkou je hlavním lídrem na trhu stínicí techniky a okenních dekorací. Více než 18 let kvalitní péče, inovačního procesu na všech úrovních

Více

SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ ICARUS HORIZONTAL

SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ ICARUS HORIZONTAL Pro více informací přejděte na: www.diamonddesign.cz SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ ICARUS HORIZONTAL Důležitost a nepostradatelnost stínící techniky Ve dnešní době je kladen důraz zejména na design a s tím jsou také

Více

SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ ICARUS VERTICAL

SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ ICARUS VERTICAL Pro více informací přejděte na: www.diamonddesign.cz SLUNEČNÍ STÍNĚNÍ ICARUS VERTICAL Důležitost a nepostradatelnost stínící techniky Ve dnešní době je kladen důraz zejména na design a s tím jsou také

Více

Rolovací garážová vrata MINIROL

Rolovací garážová vrata MINIROL Rolovací garážová vrata MINIROL Rolovací garážová vrata MINIROL představují jednoduchý a účinný způsob uzavření garáže kvalitními, bezpečnými a cenově dostupnými vraty. Rolovací vrata umožní uzavřít každou

Více

Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům

Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům 05/2007 RD Olymp; G servis s.r.o., Třebíč Půdorysy: 1.NP Přízemí Úvod Účelem tohoto vzorového orientačního rozpočtu je seznámit investory/koncové

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ GDS síťový systém JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ Czech EFEKTIVNÍ A FUNKČNÍ OCHRANA PROTI HLUKU Na základě úspěšného systému panelů PLANTA byl nový protihlukový panel PLANTA ALUFERA přizpůsoben požadavkům evropských

Více

OBSAH VERTIKÁLNÍ ŽALUZIE 3-5 6-8 9 ROLETY MAXI 10-11 MINIKAZETA PLISSÉ 12-18 KONTAKT 19

OBSAH VERTIKÁLNÍ ŽALUZIE 3-5 6-8 9 ROLETY MAXI 10-11 MINIKAZETA PLISSÉ 12-18 KONTAKT 19 TEXTILNÍ STÍNĚNÍ CZ OBSAH VERTIKÁLNÍ ŽALUZIE 3-5 ROLETY MAXI 6-8 9 MINIKAZETA 10-11 PLISSÉ 12-18 KONTAKT 19 VERTIKÁLNÍ ŽALUZIE Nosný profil Vertikální látková žaluzie Ovládání řetízek/ šňůra MAXIMÁLNÍ

Více

2 Kastlíky. Ino'lativní systém ven.kl)vních rolet 74 ROLETA PVC. )~l. . ~ ~... ~! "i.:

2 Kastlíky. Ino'lativní systém ven.kl)vních rolet 74 ROLETA PVC. )~l. . ~ ~... ~! i.: 74 ROLETA PVC Ino'lativní systém ven.kl)vních rolet 1 Systém Systém nadokenních rolet PVCke spojení s oknem - zajištuje ochranu proti vloupání, chladu, hluku, slunecnímu zárení a zvedavými pohledy zároven

Více

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG)

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) Nové horizontálně posuvné dělící stěny díky technologii Clamp & Glue používají lepené bezpečnostní sklo pro bezpečnost a snadnější

Více

SEZNAMTE SE S LÁTKOVÝMI ROLETAMI...

SEZNAMTE SE S LÁTKOVÝMI ROLETAMI... ROLETY CZ SEZNAMTE SE S LÁTKOVÝMI ROLETAMI... Jedná se o vysoce funkční, léty prověřený, jednoduchý stínicí prvek. Díky široké kolekci látek je vhodný pro všechny styly bydlení. Možnosti využití látkových

Více

Pancéřový zásuvný sloup s výškou vysunutí 700 mm

Pancéřový zásuvný sloup s výškou vysunutí 700 mm Strabuc 918/930 Pancéřový zásuvný sloup s výškou vysunutí 700 mm výstražná světla Detail LED diod výsuv 700 mm reflexní výstražná páska krycí část sloupu Krycí část s logem Hydraulický zásuvný sloup o

Více

Skylux iwindow2 TM & iwindow3 TM Flex

Skylux iwindow2 TM & iwindow3 TM Flex SVĚTLÍKY TECHNICKÉ ÚDAJE Skylux iwindow2 TM & iwindow3 TM Flex Elektricky otvíraný skleněný prvek světlíku iwindow s mezilehlou šikmou obrubou Skylux iwindow Dešťový senzor Vestavěný řetězový Nakloněná

Více

AA 100 s AA 610 Standard ven otvíravé křídlo s válcovým pantem

AA 100 s AA 610 Standard ven otvíravé křídlo s válcovým pantem AA 100 s AA 610 Standard dovnitř otvíravé křídlo s válcovým pantem AA 100 s AA 610 Standard ven otvíravé křídlo s válcovým pantem AA 100 s AA 610 Standard ven otvíravé křídlo, standardní dveřní pant a

Více

UŽITÍ: EXTERIÉR/INTERIÉR

UŽITÍ: EXTERIÉR/INTERIÉR SMART POCKET Rychloběžná skládací vrata UŽITÍ: EXTERIÉR/INTERIÉR velmi vysoká odolnost proti větru třída 2 1 CHARAKTERISTIKA: Rychloběžná skládací vrata SMART POCKET jsou vertikální skládací vrata, funkčně

Více

TECEdrainline Seznam sortimentu. TECE odvodňovací technika Odd 2

TECEdrainline Seznam sortimentu. TECE odvodňovací technika Odd 2 TECEdrainline Seznam sortimentu TECEdrainline popis výrobku TECEdrainline Pod tímto sprchovým žlábkem je systém. Sprchový žlábek TECEdrainline vám umožňuje naplno využít výhody bezbariérového sprchového

Více

outdoor living CZ vydání 2017

outdoor living CZ vydání 2017 CZ vydání 2017 outdoor living Brustor outdoor living, pergoly & markýzy Během let se malá rodinná firma stala silným hráčem na mezinárodním trhu se stínicí technikou. Celá produkce firmy Brustor se nyní

Více

Opláštění Opláštění je vyrobeno z dvouvrstvého aluzinku s 20mm vnitřní tepelnou a zvukovou izolační vrstvou minerální vlny.

Opláštění Opláštění je vyrobeno z dvouvrstvého aluzinku s 20mm vnitřní tepelnou a zvukovou izolační vrstvou minerální vlny. Rekuperační jednotky VUT 300 E2V EC Vzduchotechnické rekuperační jednotky s kapacitou až 300 m 3 /h, dvěma elektrickými ohřívači pro studené klima a účinností rekuperace až 95 % v tepelně a zvukově izolovaném

Více

Přívodní ventilační jednotky BLAUBOX E Průtok vzduchu až 1520 m 3 /h

Přívodní ventilační jednotky BLAUBOX E Průtok vzduchu až 1520 m 3 /h Přívodní ventilační jednotky BLAUBOX E Průtok vzduchu až 1520 m 3 /h Popis: Ovladatelný přívod, ohřev a filtrace vzduchu. Připojitelný ke kruhovému potrubí Ø 100 až 315 mm. Vzhled: Kompaktní dvoustěnný

Více

CENÍK - OTVÍRACÍ SYSTÉMY

CENÍK - OTVÍRACÍ SYSTÉMY CENÍK - OTVÍRACÍ SYSTÉMY GREENLINE - ELEKTRICKÉ ŘETĚZOVÉ POHONY 1 QUASAR rozměry: 32 x 47,5 x 676 mm, zdvih: 500 mm krátká výkyvná konzole 40837Z Quasar AC - 100/240 Vac - šedý 5 340 Kč 40838A Quasar AC

Více

SYSTÉM KOVÁNÍ PATIO PATIO

SYSTÉM KOVÁNÍ PATIO PATIO SYSTÉM KOVÁNÍ PATIO PATIO Bezpečnost a kvalita pro posuvné prvky ze dřeva, plastu a hliníku KOMPLETNÍ SYSTÉM Kompetence stavebního kování firmy ROTO: Firma ROTO nabízí obsáhlý program techniky kování a

Více

UŽITÍ: EXTERIÉR/INTERIÉR

UŽITÍ: EXTERIÉR/INTERIÉR SMART DOMINO Rychloběžná rolovací vrata UŽITÍ: EXTERIÉR/INTERIÉR Odolnost proti větru třída 1 1 CHARAKTERISTIKA: Rychloběžná rolovací vrata SMART DOMINO jsou vertikální skládací vrata, velmi rychlá a doporučují

Více

SIMU profesionální pohony a řízení. pro Vaše stínění. Pořiďte si rolety a markýzy s motory Simu. Přejete si příjemné klima V interiéru i na terase?

SIMU profesionální pohony a řízení. pro Vaše stínění. Pořiďte si rolety a markýzy s motory Simu. Přejete si příjemné klima V interiéru i na terase? Přejete si příjemné klima V interiéru i na terase? Potřebujete uspořit náklady na vytápění v zimě a na chlazení v létě? Chcete zlepšit kvalitu svého spánku bez rušivého světla a zvuku zvenčí? Chcete lépe

Více

REFERENCE BOHEMIAFLEX CS PROTISLUNEČNÍZAŘ ÍZENÍ KATALOG EXTERIÉROVÉHO STÍNĚNÍ

REFERENCE BOHEMIAFLEX CS PROTISLUNEČNÍZAŘ ÍZENÍ KATALOG EXTERIÉROVÉHO STÍNĚNÍ PROTISLUNEČNÍZAŘ ÍZENÍ BOHEMIAFLEX CS REFERENCE KATALOG EXTERIÉROVÉHO STÍNĚNÍ RODI-M HORIZONTÁLNÍ KLOUBOVÁ MARKÝZA bez nosného profilu Tato jednoduchá markýza nacházíuplatněnípři stíněnírodinných domů

Více

Popis Kazetová markýza, typ 680

Popis Kazetová markýza, typ 680 Popis 1 2 3 4 5 9 8 7 6 13 12 11 10 5 Mark680 Obr. 108: 1 Kazetové profily z průtlačně lisovaného hliníku 2 Hřídel látky z pozinkované ocelové drážkové trubky 78x1 mm 3 Úložná skořepina z průtlačně lisovaného

Více

katalog VENKOVNÍCH ŽALUZIÍ

katalog VENKOVNÍCH ŽALUZIÍ katalog VENKOVNÍCH ŽALUZIÍ Venkovní žaluzie Z Optimální řešení venkovního zastínění Výrazný termoregulační a ochranný efekt Bezpečnostní doplněk objektu Snížení hladiny venkovního hluku v interiéru Doporučené

Více

Ovládání, základní, senzory větru

Ovládání, základní, senzory větru Ovládání, základní, senzory větru RW Senzor větru Detail připojovacího konektoru Detail uchycení na konzolu Senzor větru, s možností připojení k, TF21/24, TF41/44 a TF33. RW je zařízení, které reguluje

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Zimní zahrada může mít mnoho způsobů využití, je nutné si však předem rozmyslet, co od ní očekáváte.

Zimní zahrada může mít mnoho způsobů využití, je nutné si však předem rozmyslet, co od ní očekáváte. Zahrada ve skle Zimní zahrada může mít mnoho způsobů využití, je nutné si však předem rozmyslet, co od ní očekáváte. Zvětšit obrázek neděle 7. března 2010, 10:05 Základní otázka, kterou byste si měli položit,

Více

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Crawford 242 Přizpůsobeno potřebám zákazníka Crawford 242 jsou sekční vrata pro použití např. v prodejnách automobilů, požárních stanicích, ve všech případech,

Více

ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ PRO ENERGETICKÉ OCHRANY + PŘÍSLUŠENSTVÍ

ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ PRO ENERGETICKÉ OCHRANY + PŘÍSLUŠENSTVÍ ESB ROZVADĚČE, a.s. K terminálu 7 619 00 Brno tel.: +420 515 502 111 fax: +420 515 502 101 www.esb-rozvadece.cz KATALOG ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ PRO ENERGETICKÉ OCHRANY + PŘÍSLUŠENSTVÍ REOS 1. POUŽITÍ Rozvaděče

Více

Kvalitní české schody pro váš domov

Kvalitní české schody pro váš domov Kvalitní české schody pro váš domov TOPSTEP Profi / Style Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá

Více

SIRIUS HORIZONTÁLNÍ MARKÝZA S KLOUBOVÝMI RAMENY A NOSNÝM PROFILEM

SIRIUS HORIZONTÁLNÍ MARKÝZA S KLOUBOVÝMI RAMENY A NOSNÝM PROFILEM SIRIUS HORIZONTÁLNÍ MARKÝZA S KLOUBOVÝMI RAMENY A NOSNÝM PROFILEM Jednoduchý tvar a rychlá montáž - to jsou přednosti markýzy Sirius. Konstrukci markýzy tvoří konzoly, nosný profil, kloubová ramena, válec

Více

TESS 200 STÍNÍCÍ SYSTÉM S PŘEDEPNUTOU TEXTILIÍ BEZ VODÍTKA

TESS 200 STÍNÍCÍ SYSTÉM S PŘEDEPNUTOU TEXTILIÍ BEZ VODÍTKA CZ TESS 200 STÍNÍCÍ SYSTÉM S PŘEDEPNUTOU TEXTILIÍ BEZ VODÍTKA 1 VYUŽITÍ Tess systém stínící techniky byl vyvinut, aby uspokojil poptávku po výsuvném slunečním stínění Primárně navržen pro komerční budovy

Více