kupní smlouvu a smlouvu o zřízení služebnosti

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "kupní smlouvu a smlouvu o zřízení služebnosti"

Transkript

1 Sluvní strany: Lenka Kubíčková, byte Pra bankovní spojení: č.účtu: (dále jen jako prodávající aoprávněná ze služebnosti") a Město Hořovice IČ: , DIČ: CZ se sídle: Palackého ná. 2, Hořovice zastoupené: staros bankov č. účtu: (dále jen jako kupující apovinný ze služebnosti") uzavírají níže uvedeného dne, ěsíce a roku podle 2079 a násl. ve spojení sust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platné znění, tuto kupní slouvu a slouvu o zřízení služebnosti ČI. I. Předět slouvy 1.1 Prodávajíc í prohlašuje, že je výlučný vlastníke pozeku parcelní č. 2153/1 o výěře , trval ý travní porost, zeědělský půdní fond, zapsaného pro obec Hořovice a k. ú. Hořovice na LV č u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrálního pracoviště Beroun (dále jen Pozeek"). 1.2 Geoetrický pláne č /2017, zpracovaný Geodetickou kanceláří Václav Heppner, dosud nezapsaný vkatastru neovitostí, byl zpozeku parcelní č. 2153/1 vk. ú. Hořovice oddělen pozeek parcelní č. 2153/5 o výěře a vyznačena služebnost chůze přes pozeek parcelní č. 2153/5. Geoetrický plán č /2017 je nedílnou součást í této slouvy. 1.3 Prodávajíc í es títo zavazuj e odevzdat kupujícíu ze svého výlučného vlastnictví pozeek parcelní č. 2153/5 ovýěře (dále jen Předět převodu") se všei právy a povinnosti, součásti a příslušenství tak, jak je kdnešníu dni užíval nebo ktou byl oprávněn, a uožnit kupujícíu nabýt k Předětu převodu vlastnické právo za dohodnutou kupní cenu uvedenou včlánku 2.1 této slouvy a kupující se zavazuje převzít Předět převodu včetně jeho součástí a příslušenství do svého výlučného vlastnictví a uhradit prodávajícíu dohodnutou kupní cenu. ČI. II. Kupní cena 2.1 Sluvn í strany se dohodly, že kupní cena za Předět převodu činí částku ve výši ,- Kč (slovy: Osdesáttisícstokorunčeských) (dál e jen Kupní cena") a kupující takt o předět převodu včetně jeho součástí a příslušenství za dohodnutou kupní cenu kupuje do svého výlučného vlastnictví.

2 2.2 Sluvní strany se dohodly, že kupní cenu ve výši ,- Kč (slovy: Osdesáttisícstokorunčeských) uhradí kupující na účet prodávajícího do 15ti dnů od provedení vkladu vlastnického práva k Předětu převodu do katastru neovitostí ve prospěch kupujícího. 2.3 Nezaplatí-li kupující kupní cenu ve stanovené terínu, ůže prodávající od slouvy odstoupit. Odstoupení od slouvy se celá slouva od počátku ruší. Účinky odstoupení od slouvy nastanou okažike doručení oznáení o odstoupení kupujícíu. ČI. III. Zřízení služebnosti 3.1 Sluvní strany dále uzavírají slouvu o zřízení služebnosti, spočívající v právu vstupu, provozování, oprav a odstranění pilíře STL přípojky hlavního uzávěru plynu (HUP) na pozeku parcelní č. 2153/5 v k. ú. Hořovice pro stavbu (bydlení) č.p na pozeku parcelní č. 2153/2 vk.ú. Hořovice. Služebnost se zřizuje v rozsahu vyznačené v geoetrické plánu č /2017 pro každého i budoucího vlastníka pozeku parcelní č. 2153/2 s objekte stavby čp v k. ú. Hořovice. Služebnost se zřizuje bezúplatně na dobu neurčitou. ČI. IV. Vzájená prohlášení 3.1 Prodávající prohlašuje, že na předětu převodu nevážné žádné zástavní právo, žádný nevypořádaný restituční nárok, náje, pacht, právní vada či jiná práva ve prospěch třetích osob, které by nějak oezovaly prodávajícího v užívání a v nakládání s Předěte převodu a že na Předětu převodu nevážnou žádné splatné závazky z titulu jejich užívání či závazky vůči státní či saosprávný orgánů. 3.2 Prodávající dále prohlašuje, že si není vědo žádných dalších závad váznoucích na Předětu převodu, na které by ěl kupujícího upozornit a které by ohly ít vliv na vlastnické právo kupujícího k Předětu převodu. 3.3 Prodávající též prohlašuje, že Předět převodu doposud nepřevedl na jiného a je tudíž oprávněn s ní nakládat v souladu s touto slouvou, jakož i to, že Předět převodu není předěte správního či soudního řízení, které by ohlo vést k oezení jeho dispozice s ní. Prodávající rovněž prohlašuje, že není daňový dlužníke a ve své sluvní rozhodování není oezen rozhodnutí soudu ani právníi předpisy. 3.4 Prodávající se zavazuje, že do doby vkladu vlastnického práva k Předětu převodu ve prospěch kupujícího podle této slouvy Předět převodu, či jakoukoli jeho část, nezcizí, nezatíží věcný břeene či služebností, zástavní práve, ani jiný práve třetí osoby či jinou právní povinností (např. náje, pacht), nebude činit žádné dispozice s Předěte převodu. 3.5 Prodávající se výslovně zavazuje vůči kupujícíu, že veškerá prohlášení uvedená v 51. III odst. III. 1 až III.4 této slouvy jsou pravdivá. Pokud by se následně ukázalo, že tou tak není, či pokud prodávající poruší svou povinnost podle Cl. III odst. III.4 této slouvy, á kupující právo od této slouvy odstoupit, pokud se sluvní strany nedohodnou jinak. 3.6 Kupující prohlašuje, že je u zná právní i faktický stav Předětu převodu. 3.7 Kupující uhradí správní poplatek za vklad do katastru neovitostí.

3 ČI. v. Intabulace 4.1 Sluvní strany navrhují, aby příslušný Katastrální úřad pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Beroun provedl vklad vlastnického práva k Předětu převodu ve prospěch kupujícího a vklad práva služebnosti chůze přes pozeek parcelní č. 2153/5 v souladu s touto slouvou. 4.2 Kupující nabývá vlastnické právo k Předětu převodu vklade práva do katastru neovitostí, a to s právníi účinky k okažiku, kdy návrh na vklad vlastnického práva ve prospěch kupujícího došel příslušnéu katastrálníu úřadu. Sluvní strany se dohodly, že návrh na zápis vkladu vlastnického práva do katastru neovitostí bude podán kupující V případě, že by Katastrální úřad pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Beroun přerušil řízení o provedení vkladu vlastnického práva ve prospěch kupujícího dle této slouvy do katastru neovitostí, zavazují se obě strany k vzájené součinnosti k odstranění vad vytknutých příslušný katastrální úřade tak, aby započaté správní řízení o provedení vkladu ve prospěch kupujícího ohlo dále pokračovat. 4.4 V případě, že vklad vlastnického práva nebude Katastrální úřade pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Beroun z jakéhokoliv důvodu povolen, zavazují se sluvní strany uzavřít bez zbytečného odkladu, nejdéle do 30 dnů, novou kupní slouvu lišící se od této slouvy jen odstranění vad vytčených katastrální úřade, které ěly za následek nepovolení vkladu práv do katastru neovitostí s ponechání již sluvených podstatných náležitostí. ČI. VI. Závěrečná ustanovení 5.1 Nabytí pozeku bylo schváleno Zastupitelstve ěsta Hořovice dne usnesení č. 3/2017 v souladu s 85 pís. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platné znění. 5.2 Tato slouva a zní vyplývající právní vztahy se řídí zákone č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v patné znění. 5.3 Veškeré zěny a dodatky této slouvy ohou být provedeny pouze se souhlase obou sluvních stran písenou forou. 5.4 Tato slouva se vyhotovuje ve třech stejnopisech s platností originálu. Každá ze sluvních stran obdrží po jedno stejnopisu. Jeden stejnopis bude předložen společně s návrhe na vklad vlastnického práva a práva služebnosti chůze do katastru neovitostí Katastrálníu úřadu pro Středočeský kraj, Katastrálníu pracovišti Beroun. 5.5 Sluvní strany shodně prohlašují, že si slouvu před její podpise přečetly, že s její obsahe souhlasí, že byla sepsána podle jejich pravé, svobodné a vážné vůle, a že nebyla uzavřena v tísni nebo za jednostranně nevýhodných podínek. Na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy na všech jejich stejnopisech. 5.6 Sluvní strany souhlasí se zveřejnění obsahu slouvy na internetových stránkách ěsta Hořovice.

4 5.7 Sluvn í strany jsou srozuěny stí a berou na vědoí, že tato slouva podléhá uveřejnění v registru sluv podle zákona č. 340/2015 Sb., o zvláštních podínkách účinnosti některých sluv, uveřejňování těcht o sluv a registru sluv (zákon o registru sluv). Za účele splnění povinnosti uveřejnění této slouvy se sluvní strany dohodly, že slouvu vregistru sluv uveřejní ěsto Hořovice. Přílo: Geoetrický plán č /2017 Lenka Kubíčková. Ing. Jiří Peřina Dr starosta

5 Dosavadní stav VÝKAZ DOSAVADNÍHO A NOVÉHO STAVU ÚDAJŮ KATASTRU NEMOVITOSTÍ Nový stav Označení Výěra parcely Druh pozeku Označeni Výěra parcely Druh pozeku Typ stavby Způs. Porovnáni se stave evidence právních vztahů pozeku pozeku určení Díl přechází z pozeku Čislo listu Výěra dílu Označf pare. čísle Způsob využití pare. čísle Způsob využití Způsob využití výěr označeného v vlastnictví dílu 2 2 katastru neovitostí dřívější poz. evidenci > /1 *1) travní p. 2153/ travni p / i / travní p / I 27 I /5 j 2153/ *1) Rozdíl +1 2 vzniklý zaokrouhlení výěr (bod 14.6 přílohy katastrální vyhlášky) udosavadní parcely č.2153/1 Druh věcného břeene: dle právních listin Oprávněný: dle právních listin. Výkaz údajů o bonitovaných půdně ekologických jednotkách () k parcelá nového stavu Parcelní číslo podle katastru neovitostí zjednodušené evidence Kód Výěra 2153/ na dílu parcely Parcelní číslo podle katastru neovitostí zjednodušené evidence Kód Výěra 2153/ i i f n na dílu parcely Sezna souřadnic CS-JTSK) Crsio bodu Souřadnic e pro zapi š do KN Y X KOd kv. Poznáka. Hořovice (645371) dřevený kolí k Q dřeveny kolí k stoupek plotu sloupek plotu roh plynové přípojky roh plynové přípojky dočasné kolrk-bod ohrožen stav. činností A dočasné kolrk-bod ohrožen stav. Cinnostr 5 7B43S docasne kolrk-bod ohrazen stav. činností dočasné kolrk-bod ohrazen stav. činností dočasné kolrk-bod ohrožen stav. Činností docasne kolrk-bod ohrožen stav. činností docasne kolrk-bod ohrazen stav. cinnostr docasne kolrk-bod ohrazen stav. Cinnostr docasne kolrk-bod ohrožen stav. cinnostr docasne kolrk-bod ohrazen stav. cinnostr docasne kolrk-bod ohrazen stav. Cinnostr GEOMETRICKY pro PLAN rozdělení pozeku, vyezení rozsahu věcného břeene k části pozeku Vyhotovitel: Václa v Heppner geodetická kancelář Nerudova 110, Hořovice tel , Číslo plánu: /2017 Okres: Obec: Beroun Hořovice Kat. úzeí: Hořovice Mapový list: DKM, Hoř. 3-2/11, 12, 13, 14 Dosavadní vlastníků pozeků byla poskytnuta ožnost seznáit sev terénu sprůběhe navrhovaných nových hranic, které byly označeny předepsaný způsobe: dočasně kolík-bod ohrožen stav. činností Geoetrický plán ověřil úředně oprávněný zeěěřický inženýr: Jéno, příjení: ing.karel Kočí Číslo položky seznau úředně oprávněných zeěěřických inženýrů: 193/95 6. října 2017 Číslo: 171/2017 Náležitosti apřesností odpovídá právní předpisů. Katastrální úřad souhlasí sočíslování parcel. KU pro Středočeský kraj KP Beroun Jiří Tůa PGP 1166/ :59:19 CEST Jéno, příjení: Stejnopis ověřil úředně oprávněný zeěěřický inženýr: Ing. Čislo položky seznau úředně oprávněných zeěěřických inženýrů: L Karel Kočí Tento stejnopis odpovídá geoetrickéu plánu v elektronické podobě uložené v dokuentaci katastrálního úřadu. Ověření stejnopisu geoetrického plánu v listinné podobě.

6 p 620/13 697/1 322/1 kú TI ústíce 75/1 322/2 b1 322/3 kú Hořovice /1 1770/1 \1 6* /7 2753/4 (7765/2 V CL 1738

kupní smlouva č

kupní smlouva č kupní smlouva č.201800007 kterou uzavřeli 1. paní Marie Michlová 2. Mgr. Lenka Pokorná,. pan Josef Voříšek 4. Mgr. Martin Voříšek, 5. pan Pavel Voříšek, HIi jako prodávající na straně jedné a statutární

Více

Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 13.12.2018 Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

KUPNÍ SMLOUVA č

KUPNÍ SMLOUVA č kterou uzavřely tyto smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č.2017002183 1. statutární město České Budějovice se sídlem nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice zastoupené primátorem Ing. Jiřím Svobodou

Více

Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem v k.ú. Malý Rohozec

Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem v k.ú. Malý Rohozec Podklady na zasedání ZM dne: 30.05.2019 Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem v k.ú. Malý Rohozec Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení

Více

VÝKAZ DOSAVADNÍHO A NOVÉHO STAVU ÚDAJŮ KATASTRU NEMOVITOSTÍ Nový stav Porovnání se stavem evidence právních vztahů. Způsob využití parc.

VÝKAZ DOSAVADNÍHO A NOVÉHO STAVU ÚDAJŮ KATASTRU NEMOVITOSTÍ Nový stav Porovnání se stavem evidence právních vztahů. Způsob využití parc. Dosavadní stav VÝKAZ DOSAVADNÍHO A NOVÉHO STAVU ÚDAJŮ KATASTRU NEMOVITOSTÍ Nový stav Výměra parcely Druh Výměra parcely Druh Typ stavby Způs. Porovnání se stavem evidence právních vztahů určení Díl přechází

Více

uzavřená dle 2079 a násl. a ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník")

uzavřená dle 2079 a násl. a ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník) uzavřená dle 2079 a násl. a ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") se sídlem: 28. října 2771/117, 702 00 Ostrava IČO:

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA. č

SMĚNNÁ SMLOUVA. č SMĚNNÁ SMLOUVA č. 2017000656 kterou uzavřely smluvní strany: 1. statutární město České Budějovice, nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice IČO 00244732 zastoupené primátorem Ing. Jiřím Svobodou

Více

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849 1. Agrovysočina, a.s. se sídlem Zarybník 516, 594 42 Měřín zastoupená ing.gabrielem Večeřou, předsedou představenstva IČ: 469 00 721 bankovní spojení: Komerční banka, a.s., číslo účtu: 2200751/0100 a zapsaná

Více

KUPNÍ SMLOUVA č

KUPNÍ SMLOUVA č KUPNÍ SMLOUVA č. 2018001847 kterou uzavřely smluvní strany: 1. statutární město České Budějovice, nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice, zastoupené primátorem Ing. Jiřím Svobodou IČO 002

Více

Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/ kolo

Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/ kolo Účastník VŘ: Jméno / Název:.. Adresa / Sídlo:.. r.č. / IČ:.. Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/2008 6. kolo 1. Účastník výběrového řízení (dále jen VŘ ) prohlašuje, že je

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Příloha č. 2 k

Více

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE č (114-4/259/17/VB),

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE č (114-4/259/17/VB), SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE č. 2017002072 (114-4/259/17/VB), kterou mezi sebou uzavřely tyto smluvní strany: 1) paní Michaela Chvjsíkwvá.pHMWÉMM8tt WBB WBBBWfcHBÍ bytem 2) EU Automobile s.r.o.

Více

GEOMETRICKÝ PLÁN pro. Ing. Lenka Hybášková 2594/12 476/ rozdělení pozemku. ZK-Brno s.r.o. Marie Hübnerové Brno

GEOMETRICKÝ PLÁN pro. Ing. Lenka Hybášková 2594/12 476/ rozdělení pozemku. ZK-Brno s.r.o. Marie Hübnerové Brno *) Náměšť nad Oslavou 8-2/22,24 GEOMETRICKÝ PLÁN pro rozdělení pozemku Vyhotovitel: ZK-Brno s.r.o. Marie Hübnerové 58 621 00 Brno Číslo plánu: 602-1223/2017 Okres: Třebíč Obec: Rudíkov Kat. území: Rudíkov

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ. kterou uzavřeli podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, níže uvedeného dne, měsíce a roku účastníci

SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ. kterou uzavřeli podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, níže uvedeného dne, měsíce a roku účastníci Číslo smlouvy 00/4/287/03/00 KUJCP09WQRJ SSS/OO o/íiv?r SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ kterou uzavřeli podle 785-787 zákona č. 89/202 Sb., občanský zákoník, níže uvedeného dne, měsíce a roku

Více

KUPNÍ SMLOUVA č

KUPNÍ SMLOUVA č KUPNÍ SMLOUVA č. 2018001971 kterou uzavřely smluvní strany: 1. statutární město České Budějovice, nám. Přemysla Otakara II. 11, 370 92 České Budějovice, zastoupené primátorem Ing. Jiřím Svobodou IČO 002

Více

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI Č. 2018002184-(114-6/253/18/VB) uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů ( Občanský zákoník")

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ,

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ, SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ, uzavřená dle ustanovení 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce a roku 1 Město Veselí nad Moravou,

Více

o převodu vlastnictví domu

o převodu vlastnictví domu KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví domu I. Smluvní strany Město Poděbrady Jiřího náměstí 20/1, 290 31 Poděbrady zastoupené starostou PhDr. Ladislavem Langrem IČ: 00239640 bankovní spojení: Komerční banka,

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 6 k bodu č. 39 Krajský úřad Číslo prodávajícího: Číslo kupujícího: Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník vvskoslezskv KR* j -. KRAJSKÝ ÚŘAD CíSLO SMLOUVY í por. cssio dle 079 a násl. zákona č. 89/01 Sb., občanský zákoník zkr. odb. Moravskoslezský kraj se sídlem:. 8 října 771/117, 70 00 Ostrava IČO; 0 89 06

Více

j 1 SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - POZEMKOVÉ SLUŽEBNOSTI

j 1 SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - POZEMKOVÉ SLUŽEBNOSTI K U J C P 0 1 0 W IH Q Modernizace trati České Budějovice - Nemanice I. j 1 SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - POZEMKOVÉ ^ SLUŽEBNOSTI č. E618-S-1103/014/BAR uzavřená podle ustanovení 157 a násl. zákona

Více

koncept KUPNÍ SMLOUVA

koncept KUPNÍ SMLOUVA koncept KUPNÍ SMLOUVA č. Výtisk č.: Počet listů: ČESKÁ REPUBLIKA - SPRÁVA STÁTNÍCH HMOTNÝCH REZERV, se sídlem Šeříková, 1/616, 150 85 Praha 5, IČ: 48133990, DIČ: CZ481339, číslo účtu: 3113-85508881/0710,

Více

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01, IČ 00639958 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- R O Z H O D N U T Í o prodeji obecního

Více

Z Á M Ě R. Přílepy dne : 9.9.2015. Výpis z Usnesení č.050/2015 ze dne 9.9.2015:

Z Á M Ě R. Přílepy dne : 9.9.2015. Výpis z Usnesení č.050/2015 ze dne 9.9.2015: O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01 Kněževes u Rakovníka, IČ 00639958 ----------------------------------------------------------------------------------------- vyhlašuje v souladu s ustanovením

Více

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta 7822/SPB/2014-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/7677/2014-SPBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město zastoupená Ing. Vladimírem

Více

Město Mohelnice, se sídlem U Brány 916/2, Mohelnice zastoupené starostou Ing. Pavlem Kubou, IČ , jako prodávající, na straně jedné

Město Mohelnice, se sídlem U Brány 916/2, Mohelnice zastoupené starostou Ing. Pavlem Kubou, IČ , jako prodávající, na straně jedné Město Mohelnice, se sídlem U Brány 916/2, 789 85 Mohelnice zastoupené starostou Ing. Pavlem Kubou, IČ 00303038, jako prodávající, na straně jedné 0000015331 a DEKINVEST, investiční fond s proměnným základním

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a 2128 a násl. zákona č. 89/20/2 Sb., občanského zákoníku, ve zněnípozdějších předpisů (dále jen,,občansaý zákoník")

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a 2128 a násl. zákona č. 89/20/2 Sb., občanského zákoníku, ve zněnípozdějších předpisů (dále jen,,občansaý zákoník) KUPNÍ SMLOUVA podle 2079 a 2128 a násl. zákona č. 89/20/2 Sb., občanského zákoníku, ve zněnípozdějších předpisů (dále jen,,občansaý zákoník") Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají: Obec Dolní Břežany

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

K U P N Í S M L O U V A O PŘEVODU SPOLUVLASTNICKÝCH PODÍLŮ K NEMOVITÝM VĚCEM

K U P N Í S M L O U V A O PŘEVODU SPOLUVLASTNICKÝCH PODÍLŮ K NEMOVITÝM VĚCEM K U P N Í S M L O U V A O PŘEVODU SPOLUVLASTNICKÝCH PODÍLŮ K NEMOVITÝM VĚCEM dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní účastníci, jimiž jsou

Více

Kupní smlouva na nemovitou věc

Kupní smlouva na nemovitou věc Kupní smlouva na nemovitou věc uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1 Obec Bystřice

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Smlouva o zatížení pozemků služebností (věcné břemeno) uzavřená podle 1257 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb.

Smlouva o zatížení pozemků služebností (věcné břemeno) uzavřená podle 1257 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. KUJCP010W630 SVB/OHMS/23^/14 Smlouva o zatížení pozemků služebností (věcné břemeno) uzavřená podle 1257 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. Jihočeský kraj, se sídlem 370 76 České Budějovice, U Zimního

Více

Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti

Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti podle ustan. 1785 a násl. a v souladu s 1257 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany se sídlem náměstí

Více

KUPNÍ SMLOUVA č

KUPNÍ SMLOUVA č kterou uzavřely tyto smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č.2018001904 1. statutární město České Budějovice se sídlem nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice zastoupené primátorem Ing. Jiřím Svobodou

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA č

SMĚNNÁ SMLOUVA č SMĚNNÁ SMLOUVA č.2017002584 V statutární město České Budějovice, nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice, zastoupené primátorem Ing. Jiřím Svobodou IČO: 002 44 732 DIČ: CZ00244732 na straně

Více

koncept KUPNÍ SMLOUVA

koncept KUPNÍ SMLOUVA koncept KUPNÍ SMLOUVA č. Výtisk č.: Počet listů: ČESKÁ REPUBLIKA - SPRÁVA STÁTNÍCH HMOTNÝCH REZERV se sídlem: Šeříková 1/616, 150 85 Praha 5 Malá Strana IČO: 48133990 DIČ: CZ48133990 číslo účtu: 3113-85508881/0710

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Ing. Gabriela Burzová, sídlem Veleslavínská 39/48, 162 00 Praha 6, IČ: 70339791, ustanovená pravomocným Usnesením č.j. KSPH 70 INS 9790/2014-A-21, ze dne 06.

Více

Obec Albrechtice v Jizerských horách Albrechtice v J.h. čp. 226, PSČ:

Obec Albrechtice v Jizerských horách Albrechtice v J.h. čp. 226, PSČ: Obec Albrechtice v J.h. čp. 226, PSČ: 468 43 vyhlašuje záměr zřídit věcné břemeno - služebnost práva chůze a jízdy po obecních pozemcích ppč. 98/3 a ppč. 80/1 k.ú. Albrechtice v J.h. 1) část ppč. 80/1

Více

Smluvní strany. 1. Prohlášení prodávajícího

Smluvní strany. 1. Prohlášení prodávajícího Kupní smlouva 5/2017/2015/ Nížčč.č.zor Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli podle 2128-2200 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Obec Zádveřice-Raková IČ: 00284718 adresa:

Více

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího.

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. 1 2 3 3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. Čl. 111. 1. K~pující je povinen zaplatit kupní cenu dle Čl. ll.

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

Název materiálu: Odkup části pozemku pod chodníkem parc.č. 2540/2 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Odkup části pozemku pod chodníkem parc.č. 2540/2 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 20.09.2018 Název materiálu: Odkup části pozemku pod chodníkem parc.č. 2540/2 v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami:

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami: Městys Úsobí se sídlem úřadu městyse Úsobí 43, Úsobí, PSČ: 582 54, IČO: 00268411 zastoupený

Více

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovité věci

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovité věci Smlouva o budoucí smlouvě kupní nemovitá věc dle ust. 1785 a násl. občanského zákoníku 1. Obec Halenkovice, IČO: 00283932, se sídlem Halenkovice 763 63, zast. starostou panem Jaromírem Blažkem, jako budoucí

Více

Z Á M Ě R PRODAT POZEMEK

Z Á M Ě R PRODAT POZEMEK O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01 Kněževes u Rakovníka, IČ 00639958 ----------------------------------------------------------------------------------------- vyhlašuje v souladu s ustanovením

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A číslo smlouvy: SML-... SZ ÚMČ P15:.../2016 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 2079 a 2128 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, Smluvní

Více

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DZMYI* KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Se sídlem:, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ, DIČ: 00300535, CZ00300535 Číslo

Více

uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Materiál č. 04/OM/04, příloha č. 5 č. / /OM uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Statutární město Ostrava, městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Krajský úřad Číslo prodávajícího: Číslo kupujícího: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Smluvní

Více

Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34 zastoupené

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-065-015-16 ze dne 11.4.2016 Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. Modřany Rada městské části 1. b e r e n a vědomí

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ A NAROVNÁNÍ

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ A NAROVNÁNÍ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ A NAROVNÁNÍ Článek I. Budoucí prodávající: Statutární město Opava Sídlo: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 19-1842619349/0800,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z Kupní smlouva na prodej části pozemku parc. č. 4137/247 v k. ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z Kupní smlouva na prodej části pozemku parc. č. 4137/247 v k. ú. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-16-010-17 ze dne 24.1.2017 Kupní smlouva na prodej části pozemku parc. č. 4137/247 v k. ú. Modřany 1 6. z a s e d á n í Z a s t u p i t

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

Fakulta životního prostředí. Katastr nemovitostí, LS - Úloha č. 3. Jméno: Tereza Randýsková

Fakulta životního prostředí. Katastr nemovitostí, LS - Úloha č. 3. Jméno: Tereza Randýsková Fakulta životního prostředí Katastr nemovitostí, LS - Úloha č. 3 Jméno: Tereza Randýsková Obor: BEKOL - 1. ročník, 2017/2018 Adresa příslušného stavebního úřadu Úřad: Ulice: PSČ, obec: Magistrát města

Více

Název materiálu: Majetkové vypořádání pozemků Pod Stránkou, Turnov

Název materiálu: Majetkové vypořádání pozemků Pod Stránkou, Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 29.11.2018 Název materiálu: Majetkové vypořádání pozemků Pod Stránkou, Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení

Více

Doložka Tato smlouva byla schválena Zastupitelstvem města Brna na zasedání č. Z7/22 dne likvidátor

Doložka Tato smlouva byla schválena Zastupitelstvem města Brna na zasedání č. Z7/22 dne likvidátor 5416023838 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami: LACRUM Brno, státní podnik

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů Obchodní firma: Sídlo: Doručovací adresa: IČ/DIČ: Obchodní rejstřík:

Více

dle 2079 a násí. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

dle 2079 a násí. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ÍMORAVSKOSI.UZSKÝ KRAJ - KRAJSKÝ Í 1 KUnSP0@D8Y0 1 CÍSÍ.O KMl.Oi;W ax>da"íku) a, š.srth dle 079 a násí. zákona č. 89/01 Sb., občanský zákoník Moravskoslezský kraj se sídlem: 8. října 771/117, 70 00 Ostrava

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. se sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zastoupena JUDr. Michalem Žižlavským, ohlášeným společníkem účet vedený

Více

Město Deštná na základě 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. v platném znění tímto zveřejňuje svůj záměr

Město Deštná na základě 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. v platném znění tímto zveřejňuje svůj záměr MĚSTO DEŠTNÁ nám. Míru 65, 378 25 Deštná, okr. Jindřichův Hradec telefon: 384 384 291; tel./fax: 384 384 231; IČ: 00246506; DIČ: CZ00246506; email: podatelna@destna.cz Město Deštná na základě 39 odst.

Více

č. UZSVM/OPR/7607/2018-OPRM Čl. I.

č. UZSVM/OPR/7607/2018-OPRM Čl. I. 7652/OPR/2018-OPRM Čj.: UZSVM/OPR/7607/2018-OPRM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Ivona

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi smluvními stranami:

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi smluvními stranami: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi smluvními stranami: Městys Úsobí se sídlem úřadu městyse Úsobí 43, Úsobí,

Více

Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace

Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace Podklady na zasedání ZM dne: 15.08.2019 Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se

Více

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI,

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI, SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI, kterou mezi s sebou uzavřely tyto smluvní strany: statutární město České Budějovice nám. Přemysla Otakara II. /, 370 92 České Budějovice zastoupené na základě

Více

uzavřely v souladu s 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto

uzavřely v souladu s 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto DAROVACÍ SMLOUVA Smluvní strany: Alois Beneš jako dárce na straně jedné (dále dárce ) a Obec Kobylnice IČ: 004 88 160 se sídlem Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice zastoupená Ing. Lubomírem Šmídem, starostou

Více

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00EO8V5* KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Se sídlem:, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ, DIČ: Číslo účtu: Zastoupen: 00300535,

Více

SMLOUVA DAROVACÍ. I. Úvodní ustanovení

SMLOUVA DAROVACÍ. I. Úvodní ustanovení S3\ZOl~ ~ ~ - *Ji6I1 SMLOUVA DAROVACÍ dle * 2055 a násl. občanského zákoníku Smluvní strany: Obec Psáry, ICO: 241580 se sídlem Pražská 137, Psáry, Dolní Jirčany, Psč 252 44 jednající starostou obce Milanem

Více

Název materiálu: Odkoupení pozemků p.č. 3276/72 a 3276/73 k.ú. Turnov, ul. Luční

Název materiálu: Odkoupení pozemků p.č. 3276/72 a 3276/73 k.ú. Turnov, ul. Luční Podklady na zasedání ZM dne: 20.02.2018 Název materiálu: Odkoupení pozemků p.č. 3276/72 a 3276/73 k.ú. Turnov, ul. Luční Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů Obchodní firma: bude doplněno Sídlo: Štěpánská 539/9, Nové Město, 120

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 29.11.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s.

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

Kupní smlouva. číslo: KSK/468/2013, číslo projektu: IE

Kupní smlouva. číslo: KSK/468/2013, číslo projektu: IE Kupní smlouva číslo: KSK/468/2013, číslo projektu: IE-12-6005020 uzavřená podle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") I. SMLUVNÍ STRANY ČEZ Distribuce,

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Mgr. Daniel Tomíček, se sídlem: Jurečkova 643/20, 702 00 Ostrava-město, ustanovený pravomocným Usnesením č.j. KSOS 13 INS 3044/2012-A-5 ze dne 07.03.2012, insolvenčním

Více

Hlavní město Praha Městská část Praha - Kunratice. Kateřina Dvořáková KUPNÍ SMLOUVA

Hlavní město Praha Městská část Praha - Kunratice. Kateřina Dvořáková KUPNÍ SMLOUVA Hlavní město Praha Městská část Praha - Kunratice a Kateřina Dvořáková KUPNÍ SMLOUVA SMLUVNÍ STRANY: Kateřina Dvořáková, r.č. 736105/0180 bytem Golčova 847, 148 00 Praha 4 (dále také Prodávající ) a Hlavní

Více

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Podklady na zasedání ZM dne: 30.11.2017 OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení

Více

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli spolu: 1. Obec Zhoř, IČ: 00286974, se sídlem Zhoř 64, PSČ: 588 26, Zhoř, zastoupená Ing. Vladimírem Čížkem, starostou obce -dále též budoucí prodávající - a 2....,

Více

Městská část Praha Kunratice. Petr Zeman SMĚNNÁ SMLOUVA

Městská část Praha Kunratice. Petr Zeman SMĚNNÁ SMLOUVA 17 001 8 00 Městská část Praha Kunratice a Petr Zeman SMĚNNÁ SMLOUVA TATO SMĚNNÁ SMLOUVA DLE UST. 2184 A NÁSL. ZÁK. Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK, BYLA UZAVŘENA NÍŽE UVEDENÉHO DNE, MĚSÍCE A ROKU MEZI:

Více

SMLOUVA o zřízení věcného břemene - služebnosti

SMLOUVA o zřízení věcného břemene - služebnosti SMLOUVA o zřízení věcného břemene - služebnosti Smi. č.: PGP/MČ/1-141/VB/47/00/2017 2017002616 Ředitelství silnic a dálnic ČR, státní příspěvková organizace se sídlem: Na Pankráci 546/56, 140 00 Praha

Více

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného 1096/HUO/2017-HUOM Č.j.: UZSVM/HUO/1147/2017-HUOM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná...,

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

KUPNÍ SMLOUVU ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVU ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s., IČ 284 90 738 se sídlem: Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00 zastoupena: Mgr. Adamem Sigmundem, advokátem trvale bytem Lodecká 1206/2,

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 8658/U/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/U/6635/2015-HMSU Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 - Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVUL7R* SMĚNNÁ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Na straně jedné: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu:

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více

SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ P1 Sml 143/218 SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ KOUPĚ NEMOVITÉ VĚCI uzavřená podle ustanovení 1785 a násl. zákona č. 89/212 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi smluvními stranami:

Více

DAP - PROSEČ, spol. s r.o. sídlo: Proseč, Podměstí 73 IČO: počítáno - 88,-Kč/m2 Katastrální území: Podměstí. m2 Kč celkem 1/4 uhrazeno Kč

DAP - PROSEČ, spol. s r.o. sídlo: Proseč, Podměstí 73 IČO: počítáno - 88,-Kč/m2 Katastrální území: Podměstí. m2 Kč celkem 1/4 uhrazeno Kč Kupní smlouvou č.j. V-4713/2002 ze dne 27.11. 2002 byla zakoupena p.č. v PK 648 o výměře 4902 m2 od manželů Kovářových za 88,-Kč/m2 DAP - PROSEČ, spol. s r.o. sídlo: Proseč, Podměstí 73 IČO: 25922157 počítáno

Více

KUMSP00D6ESA. KUPNÍ SMLOUVA a

KUMSP00D6ESA. KUPNÍ SMLOUVA a KUMSP00D6ESA KUPNÍ SMLOUVA a MORA'99999'!_.._.', ki.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. mezi. Město Mohelnice. (Prodávající) OXES Invest ALFA s.r.o. (Kupující) 1/8

KUPNÍ SMLOUVA. mezi. Město Mohelnice. (Prodávající) OXES Invest ALFA s.r.o. (Kupující) 1/8 KUPNÍ SMLOUVA mezi Město Mohelnice (Prodávající) a OXES Invest ALFA s.r.o. (Kupující) 1/8 Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: Město Mohelnice se sídlem U Brány 2, 789 85 Mohelnice

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 4356/ULT/2014-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/4345/2014-ULTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 12800 Praha 2 Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

KUPNÍ SMLOUVU. ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVU. ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ ř. 20I9/B/TO03

SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ ř. 20I9/B/TO03 SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ ř. 20I9/B/TO03 MU(CUP08eEV97 kterou podle 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku ve znění pozdějších změn a doplňků níže uvedeného dne uzavřeli: Malý, Malá, Brno

Více