St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská 320, Kop ivnice PS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská 320, Kop ivnice PS 742 21"

Transkript

1 Oznámení o zahájení zadávacího ízení ve ejná zakázka malého rozsahu (otev ené ízení) Název zakázky edm t zakázky Dodávka osobního automobilu Dodávka osobního automobilu dle Zadávací dokumentace Datum vyhlášení zakázky Zadavatel Osoba oprávn ná jednat jménem zadavatele Kontaktní osoba zadavatele ve v ci zakázky Popis p edm tu zakázky St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, eská 320, Kop ivnice IDS: cnekyym Ing. Eva Mündleinová, editelka St ediska soc. služeb m sta Kop ivnice, p.o. Ing. Eva Mündleinová, , reditel@sssmk. Dodávka osobního automobilu pro pot eby terénní služby (viz Zadávací dokumentace). Termín pln ní Požadavky na prokázání kvalifikace Lh ta pro podání nabídek Místo pro podání nabídek Forma podání nabídek Požadovaný jazyk nabídky Zadávací lh ta doklad o oprávn ní k podnikání odpovídající p edm tu zakázky výpis z obchodního rejst íku (pokud je v n m dodavatel zapsán) referen ní seznam organizací do 14,00 hodin St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o., eská 320, Kop ivnice Nabídky se podávají pouze v písemné form. Nabídka musí být podána v uzav ené obálce s ozna ením: Dodávka osobního automobilu NEOTVÍRAT na adresu zadavatele. Za písemnou formu se p ipouští i elektronické podání, pokud je zadavateli doru eno prost ednictvím informa ního systému datových schránek s ozna ením v ci: Dodávka osobního automobilu NEOTVÍRAT. Nabídka musí být podepsána osobou oprávn nou jednat za uchaze e. V p ípad elektronického podání prost ednictvím informa ního systému datových schránek musí být nabídka ve formátu PDF s podpisem. Za podpis se považuje elektronický podpis oprávn né osoby založený na kvalifikovaném certifikátu nebo podpis na papírové p edloze skenovaného dokumentu. eština Uchaze je svou nabídkou vázán do Uchaze, jehož nabídka bude vybrána jako nejvýhodn jší, je pak svým návrhem vázán až do

2 podpisu p íslušné smlouvy, nejpozd ji však do Hodnotící kritéria Další požadavky Nejnižší nabídková cena v etn DPH Uchaze je v nabídce povinen vyslovit souhlas se zve ejn ním hodnocení nabídek v etn zve ejn ní p íslušné smlouvy. Práva zadavatele ílohy oznámení Zadavatel si vyhrazuje právo na zm nu, up esn ní, dopln ní podmínek zadávacího ízení a to nejpozd ji do 5 dn p ed koncem lh ty pro podání nabídek. Zadavatel si vyhrazuje právo na zrušení zadávacího ízení bez uvedení d vodu. Zadavatel požaduje p edložit sou asn s nabídkou návrh smlouvy. Podmínky smlouvy jsou specifikovány v zadávací dokumentaci v lánku X. Zadavatel si vyhrazuje právo o smlouv dále jednat vyjma ustanovení jednozna daných zadáním a up esnit její kone né zn ní. zadávací dokumentace 13. listopadu 2015 podpis pov eného zástupce zadavatele

3 Zadávací dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu Dodávka osobního automobilu I. Název akce Dodávka osobního automobilu II. Identifika ní údaje zadavatele Zadavatel: St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. : Adresa: eská 320, Kop ivnice Zástupce zadavatele: ing. Eva Mündleinová, editelka Bankovní spojení: Komer ní banka, a.s. Kop ivnice íslo ú tu: /0100 Tel.: reditel@sssmk.cz Internet: III. edm t zakázky edm tem této ve ejné zakázky malého rozsahu (dále jen ve ejná zakázka ) je nákup osobního automobilu pro pot eby pe ovatelské a zdravotní terénní služby. Požadovaná kritéria: IV. Bližší specifikace p edm tu zakázky 1. výkon motoru min. 55 kw 2. airbag idi a spolujezdec 3. posilova ízení 4. elektr. ovládání p edních oken + ovládání zrcátek 5. centrální zamykání Uchaze zajistí kompletní dodávku vybavení v termínu do na adresu zadavatele. Strana 1 (celkem 5)

4 Uchaze je povinen ocenit dodávku jako celek. V. Požadavky na zp sob zpracování nabídky Nabídka uchaze e bude zpracována v eském jazyce a bude obsahovat Vypln ný krycí list nabídky s cenovou nabídkou Návrh smlouvy (viz lánek X) Kvalifika ní požadavky na uchaze e dle lánku VIII. této výzvy VI. Zadávací podklady Jako podklad pro zpracování nabídky poskytuje zadavatel uchaze i tuto zadávací dokumentaci v etn krycího listu nabídky. Uchaze se m že informovat p ed odevzdáním nabídky o dalších záležitostech, majících vliv na zpracování nabídky. VII. Lh ta pln ní Termín dodání p edm tu zakázky dle lánku IV. je nejpozd ji do VIII. Kvalifika ní požadavky na uchaze e Vybraný uchaze p i podání nabídky prokáže: 1. doklad o oprávn ní k podnikání odpovídající p edm tu zakázky 2. výpis z obchodního rejst íku (pokud je v n m dodavatel zapsán) Oba výše uvedené doklady uchaze p edloží ve form originálu nebo ú edn ov ené kopie požadovaného dokladu. Nesplní-li uchaze výše uvedené doklady, bude jeho nabídka vylou ena ze zadávacího ízení. 2. Referen ní seznam organizací. IX. Platební podmínky 1. Cena zakázky uvedená v krycím list i v návrhu smlouvy musí být nabídnuta jako cena maximální a musí obsahovat veškeré náklady spojené s dodáním zakázky. Strana 2 (celkem 5)

5 2. Zadavatel požaduje omezit zálohové platby v návrhu smlouvy o dílo do výše max.15 % z ceny díla. 3. Uchaze je povinen se seznámit se všemi okolnostmi, které mohou mít vliv na cenu a pr h realizace zpracování zakázky a ve své nabídce tyto okolnosti zohlednit. X. Návrh smlouvy Návrh smlouvy musí mimo jiné obsahovat: 1. Smluvní strany 2. Vymezení p edm tu díla tak, aby obsahoval zadání uvedené v této výzv 3. Cena díla (bez DPH a v. DPH) zahrnující veškeré náklady nutné pro zdárnou realizaci p edm tu zakázky dle len ní v krycím listu 4. Platební podmínky 5. Termíny dodání díla bude odpovídat termínu uvedeném ve výzv 6. Ostatní ujednání V pr hu zpracovávání díla bude zadavatel oprávn n svolat pracovní poradu k ešení provád ného díla a jeho projednání v ú elném rozsahu za ú asti zhotovitele. O svolání porady bude moci požádat i zhotovitel a objednatel bude povinen takové žádosti vyhov t. 7. Souhlas uchaze e se zve ejn ním své identifikace a dalších údaj uvedených ve smlouv v. ceny díla. 8. Smlouva musí být podepsána osobou oprávn nou jednat za uchaze e. Smlouva bude vyhotovena v tolika vyhotoveních, aby zadavatel obdržel 2 písemné vyhotovení. Návrh smlouvy bude zadavateli zárove poskytnut v elektronické podob (mailem, formát doc), aby mohla být operativn ešena finální podoba smlouvy. Zadavatel si vyhrazuje právo o smlouv (smlouvách) dále jednat a up esnit její kone né zn ní, p ípadn smluvní vztah neuzav ít. XI. Kriteria hodnocení nabídek a jejich hodnotící váha Nabídky podané jednotlivými uchaze i budou vyhodnoceny podle nejnižší nabídkové ceny v etn DPH. XII. Další ustanovení Zadavatel sout že si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky a právo zrušit sout ž. Uchaze m tím nevzniká nárok na úhradu vynaložených náklad. Náklady na vypracování nabídek neponese zadavatel sout že. Uchaze i p edkládají své Strana 3 (celkem 5)

6 nabídky bezplatn. Za p edložené nabídky nemohou uplat ovat v i zadavateli žádné nároky. XIII. Lh ta a forma pro podání nabídek 1. Lh ta pro podání nabídky: do 14,00 hodin 2. Forma podání nabídky: písemné nabídky mohou být podány osobn, nebo poštou v uzav ené obálce. V p ípad doru ování poštou je za okamžik p edání považováno p evzetí zásilky adresátem 3. Úprava obálky a nadpis: text: VÝB ROVÉ ÍZENÍ - NEOTVÍRAT nadpis: Nabídka: Dodávka osobního automobilu 4. Místo podání nabídek: St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská Kop ivnice (osobn lze nabídku podat na výše uvedenou adresu - kancelá p ízemí editelky) 5. Otevírání obálek je neve ejné. XIV. Vyrozum ní uchaze Vyhodnocení obdržených nabídek prob hne bez zbyte ného odkladu po uplynutí lh ty k podávání nabídek, p emž zadavatel následn oznámí jednotlivým uchaze m výsledky provedeného hodnocení a skute nost, zda v n m usp li i nikoliv. XV. Práva zadavatele Na základ výb rového ízení bude mezi zhotovitelem a objednatelem uzav ena smlouva, která bude vycházet ze sout žních podmínek. Výb rem nejvhodn jší nabídky a na základ návrhu na uzav ení smlouvy nevzniká právní vztah na uzav ení smluvního vztahu. XVI. Kontaktní osoby a prohlášení zadavatele Kontaktní osoby: Ing. Eva Mündleinová, editelka St ediska sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. mail: reditel@sssmk.cz tel: Tato výzva je zpracována v souladu se zákonem. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, v platném zn ní (dále jen zákon o ve ejných zakázkách ) a v souladu s vnitroorganiza ní sm rnicí m sta Kop ivnice. 18/2013 o zadávání ve ejných Strana 4 (celkem 5)

7 zakázek malého rozsahu. Práva a povinnosti neuvedené v této výzv se ídí zákonem o ve ejných zakázkách a Obchodním zákoníkem. Zájemce o zakázku je povinen v plném rozsahu a bez úprav i zm n respektovat zadávací podmínky a v rámci nabídky p edložit veškeré dokumenty požadované touto výzvou. Výzva se zasílá vybranému okruhu uchaze. S pozdravem ing. Eva Mündleinová editelka SSSmK ílohy: 1) Krycí list Strana 5 (celkem 5)

8 Název zakázky: Dodávka osobního automobilu KRYCÍ LIST NABÍDKY Uchaze (obch. jméno): Adresa : Telefon - fax : V nabídkové cen musí být zahrnuty veškeré náklady na vypracování díla. Rozpo et: 1. výkon motoru min. 55 kw 2. airbag idi a spolujezdec 3. posilova ízení 4. elektr. ovládání p edních oken + ovládání zrcátek 5. centrální zamykání cena bez DPH cena s DPH Cena celkem: Datum: Podpis:

Středisko sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. Česká 320, Kopřivnice PSČ

Středisko sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. Česká 320, Kopřivnice PSČ Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka obědů pro pečovatelskou, odlehčovací službu, denní stacionář, azylový dům a zaměstnance Střediska sociálních služeb města Kopřivnice, p.o.

Více

datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00

datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00 datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00 O: 475 45 941 Váš dopis zna ky/ze dne Naše zna ka (.j) 842/26-2015 Vy izuje linka 2493 / Mgr. Richter V Praze dne 14.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DODÁVKA NÁBYTKU PRO VŠ KOLEJE POD PALACKÉHO VRCHEM BLOK A02 ve ejná zakázka zjednodušené podlimitní ízení na dodávky PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ÍZENÍ dle 38 zákona o ve ejných zakázkách.

Více

4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY Dle p ílohy. 2 návrh smlouvy.

4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY Dle p ílohy. 2 návrh smlouvy. STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 65402/2015 SP. ZN. 91.1 VY IZUJE: Ivo Sztwiertnia

Více

.J.: MMFM 90386/ POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY

.J.: MMFM 90386/ POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 90386/2015 SP. ZN. 91.1 VY IZUJE: Ing.

Více

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - Klimatizace objektu M Ú Šternberk, Opavská 1

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - Klimatizace objektu M Ú Šternberk, Opavská 1 Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchaze v rámci zakázky malého rozsahu dle 6 a 12 zákona.137/2006 Sb. o ve ejných zakázkách (dále jen zákon). Textová ást zadávací dokumentace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis Název ve ejné zakázky Dodávky samolepících

Více

Uchazečům o veřejnou zakázku

Uchazečům o veřejnou zakázku MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Oddělení soukromoprávní VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Mgr. Irena Hanáková/OSP TELEFON: 556 879 749 E-MAIL: Irena.hanakova@koprivnice.cz

Více

smlouvu o dílo na dodávku se sídlem: Náb eží Svatopluka echa 859, 374 01 Trhové Sviny Tel.: 386 322 565, 603 822 336

smlouvu o dílo na dodávku se sídlem: Náb eží Svatopluka echa 859, 374 01 Trhové Sviny Tel.: 386 322 565, 603 822 336 1 Poptávka vypsaná v souladu s ustanovením 12 odst. 3, v návaznosti na 6 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách ve zn ní pozd jších p edpis, za ú elem zjišt ní cen obvyklých v míst pln ní a zájmu

Více

c: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

c: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE V CECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠT ST EDNÍ ECHY ODBOR ODLOU ENÉ PRACOVIŠT KOLÍN, KARLOVO NÁM. 45, 280 50 KOLÍN 1 #5055/SKO/2014-SKOH@E 5055/SKO/2014-SKOH

Více

G) Jazyk nabídky Zadavatel požaduje zpracovat nabídku v eském jazyce v písemné form.

G) Jazyk nabídky Zadavatel požaduje zpracovat nabídku v eském jazyce v písemné form. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií. VÝZVA k podání nabídky dle závazných pokyn pro žadatele a p íjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie A) Identifika ní údaje Zadavatele Název:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle ustanovení 85 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále též zákon ) 1. Název ve ejné zakázky: Generální oprava hydraulického výtahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách (dále jen zákon ) pro zpracování nabídky k ve ejné zakázce zadané v otev eném ízení s názvem Dodávka vybavení a ICT za ízení v rámci

Více

Středisko sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. Česká 320, Kopřivnice PSČ

Středisko sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. Česká 320, Kopřivnice PSČ Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka obědů pro pečovatelskou, odlehčovací službu, denní stacionář, azylový dům Střediska sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. (otevřené řízení)

Více

Středisko sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. Česká 320, Kopřivnice PSČ

Středisko sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. Česká 320, Kopřivnice PSČ Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka obědů pro pečovatelskou, odlehčovací službu, denní stacionář, azylový dům Střediska sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. (otevřené řízení)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY SSZ Investi ní akce malého rozsahu strojní; ást archiva ní systémy Podlimitní ve ejná zakázka Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona.

Více

M sto PET VALD nám stí Gen. Vicherka 2511, Pet vald

M sto PET VALD nám stí Gen. Vicherka 2511, Pet vald M sto PET VALD nám stí Gen. Vicherka 2511, 735 41 Pet vald MUPTX003OZJ NAŠE ZN: 657/2015/VaŽP/Šo NAŠE J: VY IZUJE: Šopová Marcela REFERENT odboru výstavby a životního prost edí TEL.: 596542915 FAX: 596542933

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nástupní prostor podchodu Vy kov, most ev Technický dozor investora. Zadavatel: M sto Vy kov.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nástupní prostor podchodu Vy kov, most ev Technický dozor investora. Zadavatel: M sto Vy kov. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Nástupní prostor podchodu Vy kov, most ev.. 430-017 Technický dozor investora Zadavatel: M sto Vy kov Obsah 1. Vymezení pln ní slu by 2. Doba a místo pln ní 3. Po adavky na kvalifikaci

Více

Výzva k jednání v jednacím ízení bez uve ejn ní

Výzva k jednání v jednacím ízení bez uve ejn ní AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE V CECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 - NOVÉ M STO ÚST EDÍ A ÚP V HL. M. PRAZE ODBOR REALIZACE MAJETKU #46360/A/2011-REMR@/ 46360/A/2011-REMR BSP Softwaredistribution

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na ve ejnou zakázku malého rozsahu na služby

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na ve ejnou zakázku malého rozsahu na služby VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na ve ejnou zakázku malého rozsahu na služby ZPRACOVÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VIMPERK 02 PLOCHY SO 56, VP 57 Z ÚP VIMPERK IDENTIFIKA NÍ ÚDAJE ZADAVATELE: Název: M sto Vimperk Sídlo: Steinbrenerova

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice

M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice Vaše značka/dopis ze dne: Č.j.: Vyřizuje/linka: V Ivančicích dne: OTI Ing. Josef Janíček 4. 6. 2010 Věc: Výzva k podání nabídky-veřejná

Více

Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna, Králíky

Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna, Králíky VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna, Králíky poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou

Více

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku.

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku. Tišnov dne 5. 8. 2015 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: RENOVACE PODLAHY SPORTOVNÍ HALY SSK TIŠNOV Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 18565409 bankovní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY #4214/SBN/2014-SBNH@m 4214/SBN/2014-SBNH.j.: UZSVM/SBN/3845/2014-SBNH VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY eská republika - Ú ad pro zastupování státu ve v cech majetkových (dále též Ú ad", ÚZSVM, zadavatel ) jako zadavatel

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle ustanovení 85 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále též zákon ) 1. Název ve ejné zakázky: OSSZ eské Bud jovice nástavba garáží vybudování

Více

Výzva k podání nabídek (pro ú ely uve ejn ní na www.msmt.cz nebo www stránkách kraj )

Výzva k podání nabídek (pro ú ely uve ejn ní na www.msmt.cz nebo www stránkách kraj ) Výzva k podání nabídek (pro ú ely uve ejn ní na www.msmt.cz nebo www stránkách kraj ) íslo zakázky (bude dopln no M MT v p ípad IP, v p ípad GP ZS) 1 Název opera ního OP Vzd lávání pro konkurenceschopnost

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem Ústí nad Labem 30. května 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE V souladu s

Více

Výzva k podání cenové nabídky. na realizaci zakázky s názvem. (dále jen zakázka)

Výzva k podání cenové nabídky. na realizaci zakázky s názvem. (dále jen zakázka) dáv kume Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem elektronického zabezpečovacího systému (EZS)" (dále jen zakázka) Jedná se o zakázku malého rozsahu na dodávku a služby, která je mimo

Více

01. 08. 2015 31. 07. 2019

01. 08. 2015 31. 07. 2019 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní pravidelných úklidových prací pro OSSZ Bruntál, OSSZ FrýdekMístek, OSSZ Karviná, OSSZ Nový Ji ín, OSSZ Opava a OSSZ Ostrava ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení

Více

Výzva k podání nabídky na

Výzva k podání nabídky na Výzva k podání nabídky na činnost koordinátora BOZP při realizaci zakázky: Inženýrské sítě - dešťová kanalizace, jednotná a splašková kanalizace a plynovod v ulicích Otakarova, Štafova a v části Kollárovy

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor rozvoje města Oznámení o zahájení zadávacího řízení zadávací dokumentace Veřejná zakázka malého rozsahu - uzavžené zadávací řízení dle vnitroorganizační směrnice

Více

Regenerace hřiště U Žáby 0. Etapa Herní prvky do plochy z lité pryže (EPDM)

Regenerace hřiště U Žáby 0. Etapa Herní prvky do plochy z lité pryže (EPDM) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky malého rozsahu dodávky Regenerace hřiště U Žáby 0. Etapa Herní prvky do plochy z lité pryže (EPDM) O B S A H: 1.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY #6528/SBN/2014-SBNH@+ 6528/SBN/2014-SBNH.j.: UZSVM/SBN/6004/2014-SBNH VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY eská republika - Ú ad pro zastupování státu ve v cech majetkových (dále též Ú ad", ÚZSVM, zadavatel ) jako zadavatel

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. na stavební práce Zateplení a výměna oken multifunkčního centra Sány

Více

I. Smluvní strany. Číslo účtu : 5928211/0100 Telefon/ fax: 318 614 193/318 614 056. ou.obecnice@volny.cz (dále jen jako o b j e d n a t e l )

I. Smluvní strany. Číslo účtu : 5928211/0100 Telefon/ fax: 318 614 193/318 614 056. ou.obecnice@volny.cz (dále jen jako o b j e d n a t e l ) Příloha č. 2 Návrh smlouvy o dílo uzavřené dle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění I. Smluvní strany 1.1 Objednatel : Obec Obecnice se sídlem: Obecnice 159,

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik Výzva k podání nabídek obsahující současně ZADÁVACÍ DOKUMENTACI k veřejné zakázce zadávané druhem zjednodušeného podlimitního řízení podle zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu váš dopis zn.: ze dne: naše zn.: 1130/14/SUSPK-PSP vyřizuje: Ing. Nosková tel.: 737 285 601 fax.: 377 320 873 e-mail: eva.noskova@suspk.eu datum: 31.7.2014 VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Č.j. 9045/2012/MB Spisová značka: OSV - 1220/2012 Zadávací dokumentace akce: Zpracování odborných analýz - mapování potřeb

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na Dodávku nábytku

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na Dodávku nábytku Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na Dodávku nábytku Obecné zadání: Střední škola technická, Most Velebudice, Dělnická 21, příspěvková organizace vypisuje výběrové řízení na Dodávku nábytku pro

Více

Do 48 m síc od platnosti a ú innosti smlouvy

Do 48 m síc od platnosti a ú innosti smlouvy OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné zakázky napln ny. Popis p edm tu ve ejné

Více

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA PŠOV PŠOV 1 Podbořany 441 01 Tel. ředit: 415 211 297, Mobil ředit.: 736 633 595, Tel. ústředna: 415 214 615, e - mail: a.sava@seznam.cz, Fax: 415 211529, www.vupsov.cz Věc:

Více

V Hradci Králové dne 02.05.2016. Veřejná zakázka č. 1626 výzva k předložení nabídky

V Hradci Králové dne 02.05.2016. Veřejná zakázka č. 1626 výzva k předložení nabídky Správa nemovitostí Hradec Králové, příspěvková organizace, telefon 495 774 111 e-mail info@snhk.cz, www.snhk.cz IČ 64811069, DIČ CZ64811069, Bankovní spojení 27-315020217/0100 Organizace zapsána v obchodním

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na stejnokroj pánský a dámský je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa

Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa V Hradci Králové dne 17.09.2015 Veřejná zakázka č. 1552 výzva k předložení nabídky Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa Zadavatel zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 002 50 805

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Č.j.: ORŽP/4395/2015/1171/2015/mch dne: 29.06.2015 PD Výstavba rozhleden na Jitrovníku a Grohmannově

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava zastávka Termální lázně IČ : 00262871 Adresa

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách Název ve ejné zakázky SSZ po ízení a obnova archiva ních systém Podlimitní

Více

Požadavky na obsah smlouvy o poskytování konzulta ních služeb

Požadavky na obsah smlouvy o poskytování konzulta ních služeb Požadavky na obsah smlouvy o poskytování konzulta ních služeb íloha.1 I. Smluvní strany 1. Dolní oblast VÍTKOVICE, zájmové sdružení právnických osob Ruská 2887/101, 706 02 Ostrava - Vítkovice Zastoupeno:.

Více

Do 5 síc od zahájení stavebních prací.

Do 5 síc od zahájení stavebních prací. OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné zakázky napln ny.

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ).

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ). Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2015/098853-G

Více

zadávací dokumentace Opěrná zeď v Kroužku

zadávací dokumentace Opěrná zeď v Kroužku Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na zakázku malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Zajišt ní pravidelných úklidových prací pro OSSZ Frýdek-Místek, OSSZ Karviná, OSSZ Nový Ji ín, OSSZ Opava a OSSZ Ostrava Otev ené ízení podle

Více

01. 08. 2015 31. 07. 2019

01. 08. 2015 31. 07. 2019 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní strážní služby, recep ní služby a obsluhy PbÚ pro OSSZ FrýdekMístek, OSSZ Karviná, OSSZ Nový Ji ín, OSSZ Opava a OSSZ Ostrava ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného

Více

Vybavení pro separaci a svoz BRKO

Vybavení pro separaci a svoz BRKO Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Fond soudržnosti z Operačního programu Životního prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí ČR. Název projektu: Vybavení

Více

P E Č O V A T E L S K Á S L U Ž B A MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ELIŠKY KRÁSNOHORSKÉ 2962, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM

P E Č O V A T E L S K Á S L U Ž B A MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ELIŠKY KRÁSNOHORSKÉ 2962, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM VÝZVA k předložení nabídky veřejné zakázky na Nové služební vozidlo pro Pečovatelskou službu Města Dvůr Králové nad Labem SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Obsah: 1) Zadavatel 2) Vymezení předmětu výběrového řízení 3)

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE V CECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠT ÚSTÍ NAD LABEM MÍROVÉ NÁM STÍ 36, 400 01 ÚSTÍ NAD LABEM #6539/UCV/2016-UCVH@: 6539/UCV/2016-UCVH

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: +420 558 621 792 E-mailová adresa: reznicek@sosfm.cz

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: +420 558 621 792 E-mailová adresa: reznicek@sosfm.cz Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

P O D M Í N K Y V Ý B

P O D M Í N K Y V Ý B Městská část Praha 20 zveřejňuje ve smyslu 36 odst. 1 zákona č. 131/2000 Sb., o hl. m. Praze záměr prodat formou výběru pozemek parc.č. 4229/15, k. ú. Horní Počernice, a to za následujících podmínek: P

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky AGEL a.s. Jungmannova 28/17 110 00 Praha 1, Nové Město IČO: 00534111 Korespondenční adresa: AGEL a.s. Na Pankráci 1618/30 140 00 Praha 4 Výzva k podání nabídky V Praze dne 23. března 2016 v poptávkovém

Více

PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK a HODNOCENÍ NABÍDEK

PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK a HODNOCENÍ NABÍDEK PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK a HODNOCENÍ NABÍDEK sepsaný pracovní skupinou, jmenovanou zadavatelem Obcí Psáry, se sídlem Pra ská 137, Psáry, PS : 252 44, usnesením rady obce Psáry. 99/13-2011 ze dne 30.

Více

Město Chrast. Oprava místní komunikace v Chrasti - Nová Čtvrť. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě

Město Chrast. Oprava místní komunikace v Chrasti - Nová Čtvrť. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ: 00270199

Více

216/2014 Mgr. Libuše Renová 3.9.2014 723 410 406

216/2014 Mgr. Libuše Renová 3.9.2014 723 410 406 Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum 216/2014 Mgr. Libuše Renová 3.9.2014 723 410 406 Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

2.4.1 Ulice 2.4.4 íslo popisné. 2.4.2 Obec 2.4.5 íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem. 3.1.2 Ulice 3.1.6 íslo popisné

2.4.1 Ulice 2.4.4 íslo popisné. 2.4.2 Obec 2.4.5 íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem. 3.1.2 Ulice 3.1.6 íslo popisné 2.4 Sídlo zadavatele 2.4.1 Ulice 2.4.4 íslo popisné 2.4.2 Obec 2.4.5 íslo orienta ní 2.4.3 ást 2.4.6 PS 2.4.7 Kód obce (dle ZÚJ) 2.5 Kontaktní údaje zadavatele 2.5.1 Titul p ed jménem P íjmení Jméno Titul

Více

ZŘÍZENÍ SAMOSTATNÉ METEOROLOGICKÉ STANICE

ZŘÍZENÍ SAMOSTATNÉ METEOROLOGICKÉ STANICE T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Jindrová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: jindrova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 115066 V Hradci Králové

Více

VNIT NÍ SM RNICE 1)PRO ZADÁVÁNÍ NABÍDKOVÝCH ÍZENÍ 2)PRO EVIDENCI A ZADÁVÁNÍ VE EJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

VNIT NÍ SM RNICE 1)PRO ZADÁVÁNÍ NABÍDKOVÝCH ÍZENÍ 2)PRO EVIDENCI A ZADÁVÁNÍ VE EJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU VNIT NÍ SM RNICE 1)PRO ZADÁVÁNÍ NABÍDKOVÝCH ÍZENÍ 2)PRO EVIDENCI A ZADÁVÁNÍ VE EJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC TY KOLY ÁST I Úvodní ustanovení LÁNEK 1 edm t úpravy Tato sm rnice upravuje zp sob a postup

Více

VYDÁVÁ ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

VYDÁVÁ ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Statutární město Ústí nad Labem, Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem VYDÁVÁ ZADÁVACÍ DOKUMENTACI na veřejnou zakázku malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

VÁŠ DOPIS ZN.: IJATO DNE:

VÁŠ DOPIS ZN.: IJATO DNE: AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE V CECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠT ST EDNÍ ECHY, RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 - NOVÉ M STO ODBOR HOSPODÁ SKO SPRÁVNÍ #37884/S/2014-HSPH@

Více

NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ

NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ VÝZVA více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací - díla pod názvem NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ ZASTÁVKY - BRANKA U OPAVY Jedná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU vzduchotechnika a klimatizace depozitáře knihovny v objektu Novobranská 691/3, Brno"

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU vzduchotechnika a klimatizace depozitáře knihovny v objektu Novobranská 691/3, Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

Předmětem zakázky je dodávka a instalace výpočetní techniky včetně software.

Předmětem zakázky je dodávka a instalace výpočetní techniky včetně software. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a instalace výpočetní techniky pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle ustanovení 85 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále též zákon ) 1. Název nadlimitní ve ejné zakázky: Zajišt ní pravidelných úklidových

Více

.J.: MMFM 49465/ Zadavatel nep ipouští variantní ešení. 4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY. Zahájení: do 2 týdn od uzav ení smlouvy

.J.: MMFM 49465/ Zadavatel nep ipouští variantní ešení. 4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY. Zahájení: do 2 týdn od uzav ení smlouvy STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 49465/2015 SP. ZN. VY IZUJE: Ing. Tomáš

Více

Úklidové služby v objektu polikliniky

Úklidové služby v objektu polikliniky Městská poliklinika Praha příspěvková organizace Hlavního města Prahy se sídlem Spálená 78/12, Praha 1, 110 00 Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje dle ustanovení 12 odst. 3 Zákona o veřejných

Více

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadavatel není povinen postupovat podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Název veřejné zakázky: Dodávka

Více

Zvěstov Stavební úpravy č. p. 53 na objekt s pečovatelskými byty

Zvěstov Stavební úpravy č. p. 53 na objekt s pečovatelskými byty Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu Zvěstov Stavební úpravy č. p. 53 na objekt s pečovatelskými byty Ve Zvěstově dne 28. 4. 2016 (datum odeslání výzvy) Veřejná zakázka malého rozsahu podle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Ministerstvo pro místní rozvoj odbor hospodá ských služeb VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE ve zjednodušeném podlimitním ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách (dále jen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejné zakázky Smluvní výzkum a konzultace projektu

Více

PODKLAD PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDEK. Prodej souboru plynových kotelen z majetku města Starý Plzenec MĚSTO STARÝ PLZENEC

PODKLAD PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDEK. Prodej souboru plynových kotelen z majetku města Starý Plzenec MĚSTO STARÝ PLZENEC PODKLAD PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDEK Prodej souboru plynových kotelen z majetku města Starý Plzenec zadává MĚSTO STARÝ PLZENEC Preambule Tato dokumentace slouží jako podklad pro zpracování nabídek uchazečů z

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky Zajištění softwarových produktů Microsoft prostřednictvím Campus Agreement jedná se o zakázku malého rozsahu,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU Obnova vozového parku Otev ené ízení podle 27 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis Obsah: I. ást Informace o centrálním

Více

Zadávací dokumentace (dále také ZD) Oprava podlahových krytin

Zadávací dokumentace (dále také ZD) Oprava podlahových krytin 1 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PARDUBICKÉHO KRAJE Ekonomická ředitelka č. j. KRPE-49913-4/ČJ-2016-1700VZ Pardubice dne 13. června 2016 Počet stran: 4 Zadávací dokumentace (dále také ZD) veřejné zakázky

Více

Pojišt ní odpov dnosti za škodu zp sobenou provozem vozidel a havarijní pojišt ní vozidel SSZ

Pojišt ní odpov dnosti za škodu zp sobenou provozem vozidel a havarijní pojišt ní vozidel SSZ OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Pojišt ní odpov dnosti za škodu zp sobenou provozem vozidel a havarijní pojišt ní vozidel SSZ ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 137/2006 Sb. není zadávací

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/20 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Jiřice Ruská cesta 404, poštovní přihrádka 8, 289 22 Jiřice Tel.: 325 558 111, Fax: 325 558 208, ISDS: vfsd3n6 Č.j. VS 88/007/001/2014-24/LOG/503 V Jiřicích dne

Více

Zpracování lesních hospodářských osnov pro zařizovací obvod Rumburk

Zpracování lesních hospodářských osnov pro zařizovací obvod Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, na službu Zpracování lesních hospodářských osnov pro zařizovací obvod Rumburk

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Městský úřad, odbor investic a dotací adresa: Městský úřad Mariánské Lázně, Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně telefon 354 922 111, fax 354 623 186, e-mail muml@marianskelazne.cz,

Více

Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu. : Výměna stávajících koberců

Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu. : Výměna stávajících koberců Státní úřad pro jadernou bezpečnost (dále jen SÚJB ) 110 00 Praha 1, Senovážné nám. č. 9 Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu Výměna stávajících

Více

Výzva č.32012023. Generální oprava rozvodu el. energie a instalace světlíků v objektu ÚMČ Brno - Jundrov

Výzva č.32012023. Generální oprava rozvodu el. energie a instalace světlíků v objektu ÚMČ Brno - Jundrov Veslařská 56, 637 00 Brno Výzva č.32012023 k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Statutární město Brno, městská část Brno Jundrov, Veslařská 56, 637 00, Brno v souladu se zákonem č. 137/2006

Více

Výzva k předložení nabídek na veřejnou zakázku

Výzva k předložení nabídek na veřejnou zakázku Výzva k předložení nabídek na veřejnou zakázku NÁZEV ZAKÁZKY TISK, VAZBA A DISTRIBUCE STUDIJNÍCH TEXTŮ PRO ÚČASTNÍKY PREZENČNÍHO ŠKOLENÍ KROK Datum: 20.5.2009 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.1 Název veřejné zakázky

Více

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM OBEC VIKÝŘOVICE, PETROVSKÁ 168, 788 13 VIKÝŘOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ (V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách Název ve ejné zakázky SSZ po ízení a obnova archiva ních systém Podlimitní

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle ustanovení 85 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále též zákon ) 1. Název ve ejné zakázky: OSSZ Trutnov rekonstrukce budovy A 2.

Více

Střední průmyslová škola stavební Pardubice. Sokolovská 148, 533 54 Rybitví

Střední průmyslová škola stavební Pardubice. Sokolovská 148, 533 54 Rybitví Střední průmyslová škola stavební Pardubice Sokolovská 148, 533 54 Rybitví Dodávka serveru a počítačů pro Střední průmyslovou školu stavební Pardubice Výzva k podání nabídek pro podlimitní veřejnou zakázku

Více

2.5.1 Ulice íslo popisné Obec íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem Ulice íslo popisné

2.5.1 Ulice íslo popisné Obec íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem Ulice íslo popisné 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli t zadavatele 2.5.1 Ulice 2.5.4 íslo popisné 2.5.2 Obec 2.5.5 íslo orienta ní 2.5.3 ást 2.5.6 PS 2.5.7 Kód obce (dle ZÚJ) 2.6 Kontaktní údaje zadavatele 2.6.1 Titul p

Více

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města Oznámení o zahájení zadávacího řízení a základní údaje Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce: Letní stadion Chotěboř rekonstrukce běžecké

Více

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace)

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) 1.Číslo zakázky 2.Název programu: 3.Registrační číslo projektu 4.Název projektu: 5.Název zakázky: Operační program Vzdělání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.07/02.0129

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE EJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE EJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU GORAZDOVA 24 120 00 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE EJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Informační systém na správu dokumentů Státní energetické inspekce 19 - 1. Identifikace výběrového ízení Výzva k podání nabídky

Více