5.1 Specifikace a způsob hodnocení jednotlivých dílčích kritérií:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "5.1 Specifikace a způsob hodnocení jednotlivých dílčích kritérií:"

Transkript

1 V Praze dne 27. května 2013 Dodatečná informace č. 17 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Rekonstrukce budovy č. p. 120 v k.ú. Malá Strana v Letenské ulici (Thurn-Taxisův palác) zadávaná dle 28 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů v užším řízení. Zadavatel Městská část Praha 1, IČO: , sídlo: Vodičkova 681/18, Praha 1 prostřednictvím osoby zmocněné jednat jménem zadavatele v právních věcech týkajících se shora uvedené veřejné zakázky poskytuje následující dodatečnou informaci k zadávacím podmínkám shora uvedené veřejné zakázky a rozhoduje o změně zadávacích podmínek, a to následovně: Dodatečná informace č. 17 Zadavatel rozhoduje o změně zadávacích podmínek, a to následovně: v Kap. 2 Zadávací dokumentace zadavatel mění kontaktní údaje osoby zmocněné jednat jménem zadavatele ve všech právních věcech týkajících se veřejné zakázky, konkrétně sídlo a kontaktní adresu zadavatele pro veškeré úkony související se zadávacím řízení Osoba zmocněná jednat jménem zadavatele ve všech právních věcech týkajících se veřejné zakázky Zmocněná osoba: JUDr. Tomáš Nevečeřal, advokát Sídlo: Vinohradská 404/19, Praha 2 Kontaktní adresa zadavatele AK Janstová, Smetana & Nevečeřal, pro veškeré úkony související Vinohradská 404/19, Praha 2 se zadávacím řízením původní znění Kap. 3, odst. 3.2, část Doba plnění veřejné zakázky Zadávací dokumentace nahrazuje zadavatel novým znění, tak jak následuje: Zadavatel stanoví, že s plněním předmětu veřejné zakázky bude započato bezprostředně po oboustranném podpisu smlouvy uzavřené na základě tohoto zadávacího řízení. Předpokládané datum zahájení plnění je 15. srpna Bližší požadavky zadavatele na harmonogram realizace předmětu veřejné zakázky jsou upraveny v textu návrhu smlouvy o dílo. původní znění Kap. 5 odst. 5.1, písm. a) a b) Zadávací dokumentace nahrazuje zadavatel novým znění, tak jak následuje: 5.1 Specifikace a způsob hodnocení jednotlivých dílčích kritérií: a) Výše nabídkové ceny (kvantitativní kritérium)

2 Jednotlivým nabídkám přidělí hodnotící komise body (stupnice 1 100), přičemž nejvyšší počet bodů obdrží nabídka s nejnižší nabídkovou cenou dle vzorce: Nejnižší předložená nabídková cena 80 x = Výsledný počet bodů Nabídková cena hodnocené nabídky Výsledný počet bodů bude vynásoben příslušnou vahou daného dílčího hodnotícího kritéria a zaokrouhlen na dvě desetinná místa. Hodnotící komise bude hodnotit celkovou nabídkovou cenu bez DPH. Před samotným hodnocením budou nabídkové ceny posouzeny z hlediska 77 ZVZ, tedy zda se nejedná o tzv. mimořádně nízké nabídkové ceny. b) Délka záruční doby (kvantitativní kriterium) Dodavatel ve své nabídce uvede údaj o délce jím poskytované záruční doby díla v kalendářních měsících, přičemž rozsah je stanoven takto: - minimální délka záruční doby je 60 měsíců - maximální délka záruční doby je 72 měsíců Záruční doba počíná běžet ode dne podpisu Protokolu o předání a převzetí Díla oběma smluvními stranami (a to pouze za předpokladu, že v Protokolu nejsou uvedeny žádné vady a nedodělky). Dodavatel doplní údaj o délce záruční doby v měsících, který bude předmětem hodnocení nabídky, i do návrhu smlouvy o dílo. Dodavatel není oprávněn podmínit navrženou dobu záruční doby další podmínkou. Podmínění nebo uvedení několika rozdílných výší délky záruční doby nebo variant těchto délek, je důvodem pro vyřazení nabídky a vyloučení dodavatele. Obdobně bude zadavatel postupovat v případě, že dojde k uvedení délky záruční doby v jiné časové veličině, než zadavatel požaduje. Jednotlivým nabídkám přidělí hodnotící komise body (stupnice 1 100), přičemž nejvyšší počet bodů obdrží nabídka s nejdelší záruční dobou dle tohoto vzorce: Hodnocená délka záruční doby 20 x = Výsledný počet bodů Nejdelší záruční doba Výsledný počet bodů bude vynásoben příslušnou vahou daného dílčího hodnotícího kritéria a zaokrouhlen na dvě desetinná místa.

3 Hodnotící komise bude hodnotit údaj o délce poskytované záruční doby díla v měsících, přičemž rozsah je stanoven takto: - minimální délka záruční doby je 60 měsíců, - maximální délka záruční doby je 72 měsíců. Záruční doba počíná běžet ode dne podpisu Protokolu o předání a převzetí Díla oběma smluvními stranami (a to pouze za předpokladu, že v Protokolu nejsou uvedeny žádné vady a nedodělky). Zadavatel rozhoduje rovněž o změně Kap. 8 Zadávací dokumentace Smlouva o dílo, konkrétně: původní znění čl. IV. Fakturace a platební podmínky, odst. 5 nahrazuje zadavatel novým zněním, tak jak následuje: Bude-li Zhotovitel v prodlení s plněním jakékoliv povinnosti prováděním Díla podle této Smlouvy delším než 30 kalendářních dnů, je Objednatel oprávněn úhradu daňových dokladů faktur pozastavit. původní znění čl. V. Termíny plnění, odst. 1, písm. c) nahrazuje zadavatel novým zněním, tak jak následuje: c) doba realizace Díla bude rozdělena do dvou etap: I. etapa (od zahájení stavebních prací do ) Dílo bude dokončeno jako celek se všemi nutnými provozními zkouškami, revizemi a kompletacemi, garantující získání kolaudačního souhlasu a uvedení objektu do stavu k řádnému užívání. U vybraných místností v uličním severním křídle 2. NP budou stavebně-technicky dokončeny práce do úrovně bezprašných povrchů bez finálních nášlapných vrstev (interzovaných parket), povrchů stěn bez finálních úprav (štuky, malby, tapety) bez kompletace repasovaných historických svítidel a nových osvětlovacích lišt. Ostatní elektroinstalace silno a slaboproudých rozvodů, systému vytápění, vzduchotechniky a chlazení bude provedena do stavu s platnými revizními zprávami. Systém osvětlení bude adjustován v provizorním rozsahu včetně zdrojů prokazující funkčnost systému rozvodu osvětlení a zajišťující podmínky pro následné dokončení prací v rámci II. etapy. Zhotovitel se zavazuje dodržet dva uzlové body pro I. etapu, tj. 1. dokončení stavebních prací v místnostech č. 1.29, 1.30, 1.31, 1.32, 1.33 v jižním dvorním křídle 1.NP tak, aby zde bylo možno uskladnit v termínu od do kolaudace část mobiliáře budoucího nájemce, tj. Anglo americké vysoké školy o.p.s.; 2. zajištění stavební připravenosti místností č. 1.15, 1.16, 1.17, 1.18, 1.19, 1.20, 1.21, 1.22, 1.23, 1.24, tak aby mohla být namontována gastrotechnologie, připojena na funkční rozvody instalací vody, kanalizace, vzduchotechniky a elektro a zajištěno její funkční zprovoznění včetně zajištění dílčích revizí, a to 1 měsíc před ukončením I. etapy. Takto dokončená montáž gastrotechnologie by neměla být již dotčena žádnou následnou stavební činností vyjma montáže navazujícího vestavěného interiéru, který je v předmětu dodávky vybraného dodavatele stavby. Vlastní výběr dodavatele gastrotechnologie není předmětem této smlouvy, nýbrž je výhradně v kompetenci budoucího nájemce, tj. Anglo-americké vysoké školy, o.p.s. I. etapa je ukončena kolaudací.

4 II. etapa (od ukončení první etapy, tj. od do ) II. etapa končí předáním řádně dokončeného Díla jako celku dle této smlouvy. V rámci této etapy se Zhotovitel zavazuje dokončit práce restaurátorského charakteru v místnostech č. 2.02, 2.03, 2.04, 2.05, 2.06, 2.07, 2.08, 2.10, 2.11 severního uličního křídla 2.NP. Realizace II. etapy musí respektovat podmínky stanovené projektu ZOV. Zhotovitel realizací stavebních prací nesmí nikterak omezit provoz (budoucího) nájemce, tj. Anglo-americké vysoké školy o.p.s. a mateřské školy. původní znění čl. VI. Staveniště odst. 2 páté odrážky nahrazuje zadavatel novým zněním, tak jak následuje: - vyklidit a uvést do náležitého stavu staveniště v termínu do 5 dnů od dokončení a předání Díla, zadavatel vypouští z textu návrhu smlouvy odst. 5 čl. VI. Staveniště a odpovídajícím způsobem přečíslovává následující odstavce tohoto článku. zadavatel vkládá do textu návrhu smlouvy v čl. VI. Staveniště nový odstavec 13 následujícího znění: 13. Zhotovitel je povinen umožnit vstup na staveniště zástupcům budoucího nájemce, tj. Anglo-americké vysoké školy o.p.s., kdykoliv o to požádají. původní znění čl. VIII Provádění Díla, odst. 1 nahrazuje zadavatel novým znění, tak jak následuje: 1. Zhotovitel je povinen provádět dílo prostřednictvím osob a subdodavatelů, jimiž prokázal splnění kvalifikačních předpokladů v řízení, jehož předmětem bylo uzavření této Smlouvy, a to v rozsahu, v jakém jejich prostřednictvím splnění kvalifikačních předpokladů prokázal (viz kvalifikační dokumentace k předmětné veřejné zakázce s názvem Rekonstrukce budovy č. p. 120 v k. ú. Malá Strana v Letenské ulici (Thurn-Taxisův palác), která je spolu se zadávací dokumentací nedílnou součástí této Smlouvy (Příloha č. 1 této Smlouvy). Zhotovitel je oprávněn namísto takové osoby či subdodavatele užít jinou osobu či subdodavatele pouze s předchozím písemným souhlasem Objednatele, přičemž taková osoba musí splňovat kvalifikační předpoklady alespoň v takovém rozsahu, v němž byly kvalifikační předpoklady požadovány zadavatelem v zadávacích podmínkách. původní znění čl. VIII Provádění Díla, odst. 7 nahrazuje zadavatel novým znění, tak jak následuje: 7. Zhotovitel bude na žádost Objednatele spolupracovat s dalšími dodavateli Objednatele či jim poskytne součinnost, zejména ve vztahu k zajištění vestavěného interiéru a gastrotechnologie. Zhotovitel se zavazuje ke spolupráci a součinnosti s budoucím nájemcem, tj. Anglo-americkou vysokou školou, o.p.s. zadavatel vkládá do textu návrhu smlouvy v čl. VIII. Provádění Díla nový odstavec 28 následujícího znění:

5 28. Zhotovitel se zavazuje po dobu realizace Díla neomezit práva třetích osob, tj. zejm. během I. etapy realizace Díla neomezí přístup z ulice Letenská do mateřské školky využívající západní trakt objektu a přilehlou zahradu. Přesné podmínky záboru v části zahrady stanoví Objednatel v průběhu realizace Díla, stejně tak podmínky stavebních prací (rozkrytí skladby podlah pod klenbou) v místnostech č. 241, 242, 243 a 245, přičemž tyto práce budou plánovány na konec roku zadavatel vkládá do textu návrhu smlouvy v čl. XI. Záruka za jakost Díla, odpovědnost za vady nový odstavec 12 následujícího znění: 12. Zhotovitel je povinen nad rámec odpovědnosti za vady předmětu plnění bezúplatně vykonávat po dobu 24 měsíců ode dne zhotovení a předání Díla či jeho odpovídající části práce, které jsou nezbytné k řádnému užívání Díla či jeho části s ohledem na specifickou povahu částí předmětu plnění. Smluvní strany sjednávají, že těmito pracemi budou zejména broušení a ošetřování instalovaných dřevěných podlah, napnutí instalovaných textilních tapet v případě jejich prověsu a rektifikace oken a dřevěných výplní. Tyto práce budou vykonávány dle potřeby a přiměřených a oprávněných požadavků Objednatele. původní znění čl. XIV. Smluvní sankce nahrazuje zadavatel novým zněním, tak jak následuje: XIV. Smluvní sankce 1. V případě prodlení Zhotovitele s převzetím staveniště dle této Smlouvy si smluvní strany sjednávají smluvní pokutu ve výši 0,02 % z ceny Díla za každý, byť započatý den prodlení. 2. Pro případ prodlení Zhotovitele s termínem dokončení jednotlivých etap realizace Díla podle této Smlouvy a uzlových bodů dle čl. V. odst. 1 písm. c), resp. projektové dokumentace a právních předpisů, si smluvní strany sjednávají ve prospěch Objednatele smluvní pokutu ve výši 0,05 % z ceny díla bez DPH uvedené v článku III odst. 1 této smlouvy, za každý, byť i jen započatý den prodlení. 3. Pro případ prodlení Zhotovitele s odstraněním vad nebo nedodělků vyplývajících z přejímacího řízení, z kolaudačního řízení nebo zjištěných v záruční době si smluvní strany sjednávají ve prospěch Objednatele smluvní pokutu ve výši 0,05% z ceny díla bez DPH za každý, byť i jen započatý den prodlení. 4. Pro případ prodlení Zhotovitele s plněním jakýchkoli peněžitých závazků podle této Smlouvy si smluvní strany sjednávají úrok z prodlení ve výši 0,01 % z dlužné částky za každý, byť i započatý den prodlení. 5. Pokud Zhotovitel poruší ujednání čl. XIII. uhradí Objednateli jednorázovou smluvní pokutu ve výši ,- Kč, vyjma porušení v odst. 7 čl. XIII, tj. Zhotovitel bude v prodlení s doplněním Bankovní záruky do Výše zajištění. V případě prodlení s doplněním Bankovní záruky do Výše zajištění je Zhotovitel

6 povinen uhradit Objednateli smluvní pokutu ve výši 0,05 % denně z částky odpovídající částce, o niž je Zhotovitel povinen doplnit Bankovní záruku do Výše zajištění. 6. V případě, že Zhotovitel poruší povinnost stanovenou čl. VIII odst. 1, je povinen uhradit Objednateli smluvní pokutu ve výši ,- Kč pro případ každé jednotlivé osoby resp. subdodavatele, jehož při realizaci předmětu Díla bez souhlasu Objednatele užil, a jednotlivé osoby, resp. subdodavatele, který nenaplňoval kvalifikační předpoklady alespoň v takovém rozsahu, v němž byly kvalifikační předpoklady prokázány prostřednictvím původního subdodavatele, resp. osoby, ledaže Objednatel z důvodů zvláštního zřetele hodných nestanoví jinak. 7. Pokud Zhotovitel poruší ujednání čl. VIII odst. 3 a 4, uhradí Objednateli jednorázovou smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé jednotlivé porušení. 8. Pokud Zhotovitel poruší povinnost stanovenou čl. VIII odst. 19, uhradí Objednateli jednorázovou smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé jednotlivé porušení. 9. Pokud bude prokázána nepravdivost prohlášení Zhotovitele v čl. XX odst. 3 této smlouvy nebo dopustí-li se Zhotovitel takového jednání po uzavření smlouvy, uhradí Zhotovitel Objednateli jednorázovou smluvní pokutu ve výši ,- Kč. 10. Pokud Zhotovitel poruší jakoukoliv povinnost stanovenou v čl. XVIII odst. 10 a 11, uhradí Objednateli jednorázovou smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé jednotlivé porušení. 11. Zaplacením sjednané smluvní pokuty není dotčeno právo Objednatele na náhradu škody. 12. Jakákoli smluvní pokuta sjednaná podle této smlouvy je splatná do 5 (pěti) pracovních dnů od jejího uplatnění Objednatelem nebo Zhotovitelem. 13. V případě, že Objednateli vznikne nárok na smluvní pokutu dle této Smlouvy vůči Zhotoviteli, je Objednatel oprávněn započíst pohledávku z titulu nároku na úhradu smluvní pokuty proti kterékoli pohledávce Zhotovitele vůči Objednateli, zejména proti pohledávce na úhradu ceny Díla či jeho části. 14. V případě porušení povinnosti Zhotovitele dle čl. XI odst. 12 se Zhotovitel zavazuje k úhradě smluvní pokuty ve výši 5.000,- Kč za každý i započatý den prodlení s provedením předmětných prací oproti termínu stanoveném Objednatelem v jeho pokynu. Zadavatel rovněž činí v textu zadávacích podmínek formální úpravy. Pro vyloučení pochybností uvádí, že tyto formální úpravy nemají vliv na obsah zadávací dokumentace.

7 Zadavatel poskytuje zájemcům o účast aktuální znění zadávací dokumentace, a to v elektronické formě na CD. Tuto rovněž zveřejňuje na profilu zadavatele jako přílohu tohoto dokumentu. Veškeré ostatní podmínky pro podání nabídky zůstávají nezměněny. Městská část Praha 1 JUDr. Tomáš Nevečeřal, advokát na základě plné moci

Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 17. července 2013 Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Rekonstrukce budovy č. p. 120 v k.ú. Malá

Více

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi smluvními stranami: Město Týnec nad Labem Sídlem: Týnec nad Labem,

Více

Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek a dodatečné informace č. 20 až 24. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek a dodatečné informace č. 20 až 24. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 18. června 2013 Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek a dodatečné informace č. 20 až 24 pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Rekonstrukce budovy č. p. 120 v k.ú. Malá

Více

V Praze dne

V Praze dne V Praze dne 18. 9. 2012 Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace v řízení o zadání podlimitní veřejné zakázky na služby s názvem: Letenská č.p. 120 - projektové a inženýrské činnosti zadávané dle

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Kompostárna Přerov Žeravice

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Kompostárna Přerov Žeravice ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Kompostárna Přerov Žeravice Veřejná zakázka (dále jen «VZ»)

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.:

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.: SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Městská část Praha Ďáblice Sídlo objednatele: Květnová 553/52, 182 00 Praha 8 IČ: 00231266 DIČ: CZ00231266 Osoba oprávněná jednat: Ing. Miloš Růžička, starosta MČ Kontaktní osoba:

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestor IČO: 60460709 Profil zadavatele: https://zakazky.czu.cz

Více

s m l o u v u o d í l o

s m l o u v u o d í l o SMLOUVA O DÍLO o provedení realizace stavby pro akci Rekonstrukce střešního pláště Kryté haly jízdárny (uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Článek I. Smluvní strany Objednatel: Obec Kobylnice Sídlo: Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice Zastoupený: starostou

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh SMLOUVA O DÍLO - návrh uzavřená podle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v souladu se zněním pozdějších novel Název díla: ZÁLOŽNÍ ZDROJ K VÝTAHŮM V CSP VODŇANY 1. Smluvní strany 1.1.

Více

Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843

Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843 Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843 NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Rozšíření administrativních prostor II. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Odůvodnění veřejné zakázky (VZ)

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Odůvodnění veřejné zakázky (VZ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Odůvodnění veřejné zakázky (VZ) Zpracované v souladu s ustanovením 156 zákona č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2-8 vyhlč.232/20012

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zabezpečení nestabilních skalních svahů nad obcí Hřensko s využitím

Více

Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014

Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014 Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014 Objednatel: Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových organizační složka státu zřízená zákonem č. 201/2002 Sb. se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu

Více

Dolní Dobrouč čp Dolní Dobrouč IČ Pavlem Šislerem, starostou obce. Bankovní spojení ČS a. s. Ústí nad Orlicí, č.ú.

Dolní Dobrouč čp Dolní Dobrouč IČ Pavlem Šislerem, starostou obce. Bankovní spojení ČS a. s. Ústí nad Orlicí, č.ú. Příloha č. 3 Smlouva č... Smlouva o dílo a dohoda o ceně uzavřená podle ustanovení 2586 a následného zákona č. 89/2012 Sb. Občanský zákoník v platném znění Smluvní strany: Objednatel Obec Dolní Dobrouč

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Číslo VZ Naše značka Vyřizuje/linka Praha VZP/16/025 P4/148138/16/OPR/SYK Sýkorová/

Číslo VZ Naše značka Vyřizuje/linka Praha VZP/16/025 P4/148138/16/OPR/SYK Sýkorová/ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Číslo VZ Naše značka Vyřizuje/linka Praha VZP/16/025 P4/148138/16/OPR/SYK Sýkorová/261 192 157 10. 11. 2016 Výzva k podání

Více

Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ")

Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ) Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ") Název zadavatele: Město Rychnov nad Kněžnou Sídlo zadavatele: IČ/DIČ zadavatele:

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) A co děti, mají se kde učit? nástavba na budovu ZŠ Mnichovice Toto odůvodnění

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 527697

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor IČ: 60460709 VEŘEJNÁ

Více

Oddělení VIII Oprava koupelen v OLÚ Paseka

Oddělení VIII Oprava koupelen v OLÚ Paseka Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku Oddělení VIII Oprava koupelen v OLÚ Paseka Zadavatel: Odborný léčebný ústav Paseka, p. o. Obsah zadávací dokumentace 1. Preambule 2. Identifikace zadavatele 3.

Více

Rekreační park Strašnice

Rekreační park Strašnice Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

V Praze dne 27. května 2014

V Praze dne 27. května 2014 V Praze dne 27. května 2014 Věc: Výzva k podání nabídky v řízení o zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce s názvem: Revitalizace parku Kampa a rekonstrukce Werichovy vily Vážení, jménem veřejného

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591113 Fax : 542591142 E mail: vinkler@jamu.cz Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Věc: Výzva k podání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-125-009-13 ze dne 25.7.2013 "Rekonstrukce objektu Mladenovova v rámci ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12" - dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo Rada městské části

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a 2630 a násl. zákona 89/2013 Sb., občanský zákoník. na akci

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a 2630 a násl. zákona 89/2013 Sb., občanský zákoník. na akci SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a 2630 a násl. zákona 89/2013 Sb., občanský zákoník na akci Oprava páteřní cesty na pohřebišti v Brně - Králově Poli Smluvní strany 1. Objednatel Správa hřbitovů města

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podaná dle zákona č. 134/2016 Sb. ze dne 19.dubna 2016 o zadávání veřejných zakázek, dle 27, 31 a 6 jako veřejná zakázka malého rozsahu. I. NÁZEV VEŘEJNĚ ZAKÁZKY: Horní Branná - chodníky

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce prostor Odboru živnostenského ÚMČ Praha 10 v rámci projektu OPPK Úřad přátelský podnikatelům

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce prostor Odboru živnostenského ÚMČ Praha 10 v rámci projektu OPPK Úřad přátelský podnikatelům Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice SMLOUVA O DÍLO dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice Sídlo: Náměstí Jiřího z Poděbrad 342, 508 19 Hořice Zastoupený: Ivanem Doležalem, starostou

Více

*MUSPX01MA8OJ* Naše čj.: MUSP 49322/2016 Naše sp. zn.: 49319/2016 RUI/EMLO

*MUSPX01MA8OJ* Naše čj.: MUSP 49322/2016 Naše sp. zn.: 49319/2016 RUI/EMLO Naše čj.: MUSP 49322/2016 Naše sp. zn.: 49319/2016 RUI/EMLO *MUSPX01MA8OJ* Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele akce: Veřejné osvětlení podél komunikace parc.č. 2085 v k.ú.

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená v souladu s 2586 a násl. občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená v souladu s 2586 a násl. občanského zákoníku SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s 2586 a násl. občanského zákoníku Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami smlouva o dílo tohoto znění: Čl. I. Smluvní strany 1. Objednatel

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13,

Více

V Praze dne 27. května 2013. Dobrý den,

V Praze dne 27. května 2013. Dobrý den, V Praze dne 27. května 2013 Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace v řízení o zadání podlimitní veřejné zakázky na dodávku s názvem: Dodávka a implementace informačního systému zadávané dle 38

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a násl. Občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a násl. Občanského zákoníku SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. Občanského zákoníku Zadavatel: Město Broumov třída Masarykova 239 550 01 Broumov zastoupen: Kamilem Slezákem, místostarostou města kontaktní osoba: Petr Kuchta,

Více

Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období

Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období Číslo smlouvy objednatele: Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období 2007-2013 Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace v řízení o zadání podlimitní. veřejné zakázky na stavební práce s názvem:

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace v řízení o zadání podlimitní. veřejné zakázky na stavební práce s názvem: Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace v řízení o zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce s názvem: Rekonstrukce objektu zbrojnice (stodoly) na zámku Ohrada zadávané dle 53 zákona

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 zastoupená starostkou Soňou Černou (dále jen objednatel ) a (dále jen zhotovitel ) uzavřeli níže psaného

Více

CEJIZA. Odůvodnění veřejné zakázky. dle 156 odst. 1 zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

CEJIZA. Odůvodnění veřejné zakázky. dle 156 odst. 1 zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) CEJIZA Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon") pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZAKÁZEK NA STAVEBNÍ PRÁCE

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZAKÁZEK NA STAVEBNÍ PRÁCE OBCHODNÍ PODMÍNKY ZAKÁZEK NA STAVEBNÍ PRÁCE Zadavatel, který zadává zakázku na stavební práce stanoví v zadávací dokumentaci alespoň níže uvedené obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Podmínky jsou

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel Název veřejné zakázky Číslo VZ podle evidence zadavatele Povodí Odry, státní podnik, Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava, IČO 70890021 VT Dětmarovická

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi účastníky: SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV sídlo: Zborovská 4602, 430 28 Chomutov zastupuje: Mgr. Jan Mareš, primátor IČ:

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ VE VĚCI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ VE VĚCI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU . ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ VE VĚCI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Dodávka posuvných regálů pro Agenturu pro podporu podnikání a investic CzechInvest PŘÍLOHA Č.3 Návrh smlouvy o dílo Dle

Více

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou:

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: KUPNí SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: na straně jedné: a na straně druhé: se sídlem: zastoupená: zapsána:

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Zadavatel: Hvězdárna a planetárium Brno, příspěvková organizace se sídlem Kraví hora 2, Brno, PSČ 616 00 IČO: 00101443

Zadavatel: Hvězdárna a planetárium Brno, příspěvková organizace se sídlem Kraví hora 2, Brno, PSČ 616 00 IČO: 00101443 Zadavatel: Hvězdárna a planetárium Brno, příspěvková organizace se sídlem Kraví hora 2, Brno, PSČ 616 00 IČO: 00101443 Veřejná zakázka: Přírodovědné kognitorium vědecká stezka zadávaná v otevřeném řízení

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Pracoviště pro výzkum inovací techniky a jejího vlivu na prostředí

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Pracoviště pro výzkum inovací techniky a jejího vlivu na prostředí ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor IČ: 60460709 VEŘEJNÁ

Více

s názvem Železná Ruda úpravna vody a vodovod Alžbětín 1. etapa

s názvem Železná Ruda úpravna vody a vodovod Alžbětín 1. etapa ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY s názvem Železná Ruda úpravna vody a vodovod Alžbětín 1. etapa dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( Zákon ) 1. ZÁKLADNÍ

Více

SMLOUVA O DÍLO. Ing. Oldřichem Lomeckým, starostou bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., č. ú /0800 (dále jen objednatel )

SMLOUVA O DÍLO. Ing. Oldřichem Lomeckým, starostou bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., č. ú /0800 (dále jen objednatel ) SMLOUVA O DÍLO NA ZHOTOVENÍ PROJEKTOVÉ DOKUMETACE NA AKCI DŮM S MALOMETRÁŽNÍMI BYTY UMOŽŇUJÍCÍ FUNKCI DOMU S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU (DPS) V ULICI LODECKÁ - SAMCOVA uzavřená podle 536 a následujících zákona

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele:

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: RÁMCOVÁ SMLOUVA Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: uzavřená dle 38 zákona o veřejných zakázkách a 269 odst. 2. Obchodního zákoníku, zákon č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů

Více

Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na stavební práce

Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na stavební práce Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na stavební práce Rekonstrukce budovy č. p. 120 v k.ú. Malá Strana v Letenské ulici (Thurn-Taxisův palác) Veřejná zakázka zadávaná v souladu s ustanovením

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle ustanovení 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) a prováděcí vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v souladu se zněním pozdějších novel

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v souladu se zněním pozdějších novel SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v souladu se zněním pozdějších novel 1. Smluvní strany Název stavby: Prodloužení kanalizace v místní části Pražák 1.1.

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh Příloha č.4 Evidenční č. smlouvy: 0000/2015 Spis č.: 719/2015 č.j.: 0000/2015/TZ SMLOUVA O DÍLO - návrh č. 3/2015/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany

Více

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné zakázky:

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanovením 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami: 1. Kulturní

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce zadané dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpl a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Město Cheb. Poskytuje zadávací dokumentaci

Město Cheb. Poskytuje zadávací dokumentaci Město Cheb Poskytuje zadávací dokumentaci k veřejné zakázce malého rozsahu na služby dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon) zajištění služeb zpracovatele

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v:

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v: SMLOUVA O DÍLO uzavřená mezi Obec Nepolisy se sídlem: Nepolisy 75, 503 63 Nepolisy IČ: 00269212 DIČ: CZ00269212 zastoupená: Ing. Dušanem Šustrem, starostou (dále jen objednatel ) Číslo účtu: 1080782309/0800

Více

Smlouva o dílo. (dále jen objednatel )

Smlouva o dílo. (dále jen objednatel ) Smlouva o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění, tyto smluvní strany: Objednatel: Česká republika - Státní

Více

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 03 / 2012 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Igorem Kocurkem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky na stavební práce zadávané mimo rámec zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude pouţíván pouze metodicky

Více

Restaurování krucifixu u kostela v Cotkytli

Restaurování krucifixu u kostela v Cotkytli SMLOUVA O DÍLO č. uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Restaurování krucifixu u kostela v Cotkytli Článek I. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obec Cotkytle zastoupené starostou

Více

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva )

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace Návrh kupní smlouvy uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Nákup nádob na odpad pro obec Vranovice

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

č. zhotovitele: č. objednatele: /VŠ/2015 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

č. zhotovitele: č. objednatele: /VŠ/2015 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smlouva o dílo č. zhotovitele: č. objednatele: /VŠ/2015 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany a jejich zastoupení

Více

SMLOUVA O DÍLO Č

SMLOUVA O DÍLO Č SMLOUVA O DÍLO Č. 19 007 3 00 uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) mezi těmito smluvními stranami Objednatel společnost:

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

ZUŠ Hranice Výměna svítidel umělého osvětlení I. etapa

ZUŠ Hranice Výměna svítidel umělého osvětlení I. etapa MĚSTO HRANICE Odbor školství, kultury a tělovýchovy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.:... VYŘIZUJE BC. KATEŘINA ŠVÁČKOVÁ TEL.: 581 828 112 FAX: 581 828 650 E-MAIL: katerina.svackova@mesto-hranice.cz DATUM:

Více

V Praze dne 25.01.2011 Č.j.: 00012/11/AV

V Praze dne 25.01.2011 Č.j.: 00012/11/AV V Praze dne 25.01.2011 Č.j.: 00012/11/AV Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky podle 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (veřejná zakázka malého

Více

zadavatele: Potřeba provádění servisních prohlídek, údržby, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu

zadavatele: Potřeba provádění servisních prohlídek, údržby, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE (v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek) Název veřejné zakázky: Rekonstrukce školní kuchyně ZŠ Na Planině 1393/13, 140 00 Praha 4" Druh zadávacího

Více

Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, Tábor, IČ: ,

Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, Tábor, IČ: , Vodárenská společnost Táborsko sro Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, wwwvstabcz Čj: VST-06/05-2014 V Táboře, 13 března 2015 Počet stran textu: 5 Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst 1 zákona

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK 1 INFORMACE O ZADAVATELI 1.1. Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v.v.i., IČ: 67985891 DIČ: CZ67985891 se sídlem V Holešovičkách 94/41,

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany: Objednatel: Město Vyškov Se sídlem: Masarykovo náměstí 108/1, 682 01

Více